Lediga jobb som Kock, storhushåll i Norrköping

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Sodexo söker två kockar till Stadium Sports Camp

Ansök    Apr 15    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidig... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB ansvarar för att göra maten till Stadium Sports Camp 2024, ett stort läger för ungdomar som hålls under v.26-28. Vi söker nu två kockar till vårt produktionskök på Vrinnevisjukhuset i Norrköping till ovanstående uppdrag. Fokus kommer vara på att varje dag laga god mat i stora mängder och leverera detta till alla deltagare på Stadium Sports Camp.

Det här uppdraget kommer vara varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Tillaga mat enligt recept till Stadium Sports Camp
• Tillaga specialkost enligt angivelser till Stadium Sports Camp
• Hjälpa till och arbetsleda gymnasieungdomar i köket
• Planera det dagliga arbetet i köket
• Digital egenkontroll & HACCP
• I storhushållskök övrigt förekommande arbetsuppgifter
• Packa tillagad mat i värmeskåp/kylskåp för leverans till Stadium Sports Camp

 Kvalifikationer/krav: Du ska ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande


• Kockutbildning minst 2 års gymnasieprogram eller liknande
• Yrkesvana som kock är meriterande
• Yrkesvana med specialkostarbete är meriterande
• Vana från servicearbete inom restaurang, storkök.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande, utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Gillar att arbeta i lag där alla vill framåt samtidigt som du är självständig och handlingskraftig
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande. Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan. Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet. Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete. Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service. Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider: Visstidsanställning från 23/6-13/7 samt tider för upplärning och introduktion. Arbetstider vardagar och helger. Möjlighet till ytterligare arbete diskuteras på ev. intervju.

Har du frågor kontakta Platschef Lars Attervåg 0765023147 ([email protected]) eller Verksamhetsutvecklare/ Arbetsledare Maria Walker Andersson 0765023114 ([email protected])

Din ansökan vill vi ha senast den 15/5. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet datum.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock KFUM Breviks Kurs- och Lägergård

Ansök    Apr 12    Breviksstiftelsen    Kock, storhushåll
KFUM Brevik är genom KFUM Norrköping en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar, organisationer och församlingar. Personalorga... Visa mer
KFUM Brevik är genom KFUM Norrköping en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar, organisationer och församlingar.
Personalorganisationen har både fast personal, ett gäng säsongsanställda och under sommaren ca 90 ideella sommarledare som varje år engagerar sig i Breviks läger. Ungefär 500 barn och ungdomar deltar i våra sommarläger varje år.
Vi söker kökspersonal för hela säsongen (apr-okt) samt för sommaren jun-aug. Tjänsterna är på 100%. Vi önskar att du som söker har erfarenhet av att arbeta i ett kök och kan laga mat till drygt 100 personer. Du älskar mat, gärna att laga den från grunden. I tjänsten ingår även att arbetsleda våra köksassistenter, ett visst ansvar för lokalvård och tvätt på gården (framför allt om du arbetar hela säsongen) och eftersom vi är en relativt liten personalgrupp får alla vara beredda att hjälpa till där det behövs. Visa mindre

Kockar till anstalt och häkte i Norrköping - Semestervikariat

Ansök    Apr 11    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping och häktet Norrköping ligger intill polishuset vid Norr tull.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp och tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Tjänsten kommer att ha sin grund på anstalten Skenäs eller häktet i Norrköping.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har en god självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer och samarbetar väl med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kockar till anstalt och häkte i Norrköping - Semestervikariat

Ansök    Mar 6    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping och häktet Norrköping ligger i Polishuset.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp och tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Tjänsten kommer att ha sin grund på anstalten Skenäs eller häktet i Norrköping.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har en god självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer och samarbetar väl med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till anstalten Skenäs

Ansök    Apr 5    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Skenäs och häktet Norrköping. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping och häktet Norrköping ligger intill polishuset vid Norr tull.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp och tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

Tjänsten kommer att ha sin grundplacering på anstalten Skenäs, men är ambulerande mellan anstalten och häktet i centrala Norrköping.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har en god självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer och samarbetar väl med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till Östgöta Köks nya storsatsning

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kä... Visa mer
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

Under sju års tid har Oliver Kördel och Stefan Johansson framgångsrikt drivit vår kronjuvel, och en av Östergötlands bästa restauranger, GIN. Det är nu dags för dem båda att ta nästa steg och tillsammans med Östgöta Kök utveckla en helt ny restaurangverksamhet.

Vi söker nu dig som vill jobba som kock i en
folklig och modern bistro som siktar på att utmana Norrköpings a la carte-scen genom
att erbjuda kvalitet i upplevelsens alla led.

Vem är du?

Vi ser att du som söker till kock hos oss har en
genuin kärlek till matlagning och en önskan att leverera enastående
smakupplevelser till våra gäster. Som en del av vårt familjära team kommer du
att få möjlighet att arbeta med högkvalitativa råvaror och innovativa recept
för att skapa en meny som både överraskar och förtjusar.

För att lyckas i rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet från
arbete i en liknande miljö, samt en stark passion för matlagning och gästens
helhetsupplevelse. Vi letar efter någon som är självgående, noggrann och har
förmågan att arbeta effektivt under press.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team, tveka inte att ansöka redan idag. Vi ser fram emot att
välkomna dig till vårt kök där vi tillsammans skapar minnesvärda matupplevelser
för våra gäster.

När?

Vid månadsskiftet augusti-september 2024 öppnar vi upp
dörrarna och välkomnar våra gäster. Vi söker personal som vill jobba både
heltid och deltid. Östgöta Kök är en stor koncern och det kan därför finnas
möjlighet till tidigare anställning på andra enheter innan öppningen av den nya
bistron om intresse finns.

Övrigt

Östgöta Kök är kollektivavtalsanslutna via
Visita. Lön enligt avtal. Ansökningar kommer hanteras löpande så vänta inte med
att söka.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock Vrinnevihus

Ansök    Jan 16    Forenede Care AB    Kock, storhushåll
Vrinnevihus är ett äldreboende med 60 lägenheter naturskönt beläget med Norrköpings sjukhus som närmaste granne. Verksamheten startades 1993 och flyttade 2016 till nya lokaler på Pimpstensgatan 3.Huset har även ett eget tillagningskök där alla måltider lagas. Tillagningsköket levererar lunch och kvällsmat till Forenede cares övriga äldreboenden i Norrköping och Söderköping ARBETSUPPGIFTER Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden... Visa mer
Vrinnevihus är ett äldreboende med 60 lägenheter naturskönt beläget med Norrköpings sjukhus som närmaste granne. Verksamheten startades 1993 och flyttade 2016 till nya lokaler på Pimpstensgatan 3.Huset har även ett eget tillagningskök där alla måltider lagas.

Tillagningsköket levererar lunch och kvällsmat till Forenede cares övriga äldreboenden i Norrköping och Söderköping

ARBETSUPPGIFTER

Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i
verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse
är det fokus på?hela?måltiden.?

I dina arbetsuppgifter ingår ;

I ditt jobb som kock hos oss lagar du mat tillsammans med kökets andra medarbetare samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens efter behov. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra verksamheter.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad kock och som har tidigare erfarenhet från arbete inom kök från storhushåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är meriterande om det finns
Erbjudande
Du jobbar måndag-fredag , inga kvällar och inga helger. Om en helgdag infaller på en veckodag ingår ersättning för obekväm arbetstid. Vi har kollektivavtal.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Anställning är vikariat på 75% som kock med möjlighet till tillsvidareanställning.

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

LÖN

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

15 februari 2024

KONTAKTPERSON

Kökschef Pär Bogren

Email: [email protected]

Vi undanber oss rekryteringshjälp. Visa mindre

Kock sommarjobb

Ansök    Mar 4    Forenede Care AB    Kock, storhushåll
Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Söker nu kockar till vårat kök på Vrinnevihus i Norrköpings kommun till sommaren med chans till förlängning. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär planering, förberedelse och tillagning av måltider samt efterarbete som disk och städning. Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis beställningar förekommer. KVALIFIKATIONER Form... Visa mer
Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998.

Söker nu kockar till vårat kök på Vrinnevihus i Norrköpings kommun till sommaren med chans till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär planering, förberedelse och tillagning av måltider samt efterarbete som disk och städning. Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis beställningar förekommer.

KVALIFIKATIONER Formella kompetenser: - Vi söker dig som har utbildning motsvarande restaurangprogram eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet som kock.

En merit är att du har erfarenhet av specialkost, måltider för äldre samt kunskap om konsistens anpassad kost.

I tjänsten ingår arbete både inom kall och varmkök. Du ansvarar även för att följa och uppdatera egenkontrollen för köket samt följa de lagkrav som finns för verksamheten. Körkort är meriterande

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer ske fortlöpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse

LÖN Timlön

Kontaktperson: Pär Bogren

E-post: [email protected] Visa mindre

Kock till Fyrby förskola

Ansök    Nov 27    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
Är du en kock som brinner för att skapa matglädje och att väcka barns intresse för smaker och råvaror? Då kan du vara vår nya förskolekock! Vilka är vi? Fyrby förskola är en nybyggd förskola som ligger i stadsdelen Eneby och invigdes i januari 2022. Tillsammans med förskolorna Ringblomman, Gullvivan och Lövkojan bildar vi Enebys förskolor. På Fyrby finns det nu 100 barn fördelade på 6 avdelningar. Vi har ett tillagningskök som lagar frukost, lunch och me... Visa mer
Är du en kock som brinner för att skapa matglädje och att väcka barns intresse för smaker och råvaror? Då kan du vara vår nya förskolekock!
Vilka är vi?

Fyrby förskola är en nybyggd förskola som ligger i stadsdelen Eneby och invigdes i januari 2022. Tillsammans med förskolorna Ringblomman, Gullvivan och Lövkojan bildar vi Enebys förskolor. På Fyrby finns det nu 100 barn fördelade på 6 avdelningar.

Vi har ett tillagningskök som lagar frukost, lunch och mellanmål till Fyrby men som även kommer att börja laga lunch till Ringblommans 5 avdelningar. Måltiderna på Fyrby serveras i vår matsal.

Dina arbetsuppgifter

Som kock hos oss bildar du ett team med ytterligare en kock och tillsammans ansvarar ni för att laga god och näringsrik mat. I rollen läggs stor vikt vid samarbetsförmåga och ett varmt och fint bemötande gentemot såväl barn som personal.

Förutom det viktiga uppdraget att laga mat av god kvalitet så ansvarar ni för menyplanering som utgår från kommunens och livsmedelsverkets riktlinjer, beställningar av varor enligt gällande upphandling/avtal, budget, egenkontroll och städning.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad kock eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av matlagning i restaurang eller storkök och du behöver ha god kunskap om näringslära, specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra inköp i digitala system, exempelvis Raindance.

Du är trygg i att arbeta självständigt och strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser att du i ditt arbete behöver ha förmågan att snabbt kunna ändra vid förändrade förutsättningar, att vilja komma på idéer och kunna hantera stress. Du är lyhörd, har lätt att kommunicera både i tal och skrift samt har en god samarbetsförmåga.

Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Information om tjänsten


Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag
Sista ansökningsdatum: 27e december
Möjlighet till distansarbete:Nej
Kontakt: Marie Skeppstedt, rektor, 011-152893, [email protected]


KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock på HVB hem

Ansök    Okt 11    Val-Bo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till vår verksamhet som består av både behandlingshem och vuxenutbildningar i internatform. Kocken är placerad i ett fullutrustat kök på Fredga Gården i Norrköping, där utbildningarna bedrivs. Maten till behandlingshemmet levereras som catering. Huvuduppdraget är att laga lunch och middag åt våra klienter samt utbildningsdeltagare. Arbetet innebär ett helhetsansvar kring planering, inköp, tillagning, städning och att köket uppfyller samtli... Visa mer
Vi söker en kock till vår verksamhet som består av både behandlingshem och vuxenutbildningar i internatform. Kocken är placerad i ett fullutrustat kök på Fredga Gården i Norrköping, där utbildningarna bedrivs. Maten till behandlingshemmet levereras som catering. Huvuduppdraget är att laga lunch och middag åt våra klienter samt utbildningsdeltagare.
Arbetet innebär ett helhetsansvar kring planering, inköp, tillagning, städning och att köket uppfyller samtliga krav enligt miljö och hälsa. Tidigare erfarenhet är ett krav då du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat samt hålla utsatt budget.
Du kommer att arbeta tillsammans med en annan kock. Köket är bemannat varje dag 8.00-17.00 samt helger 8.00-12.00. Schemat innebär arbete varannan helg.
Matens som tillagas, lagas från grunden. Vår ambition är att servera en god hälsosam allsidig kost där husmanskost är en rödtråd. Hos oss ska även specialkost erbjudas efter behov.
Som del i tjänsten innebär även att kunna ta emot klienter från behandlingshemmet i arbetsträning. Personlig lämplighet och ett empatiskt förhållningssätt är därför ett krav. Kunskap om behandling och beroende är meriterande. Körkort är ett krav. Visa mindre

Kock till Skogsgläntans förskola

Ansök    Nov 21    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
Är du en kock som lagar mat för både mage och öga och den som kommer att hjälpa oss att skapa en trivsam måltidsgemenskap? Vilka är vi? Skogsgläntans förskola ligger i Ljunga straxt utanför Norrköping. Tillsammans med Kuddby, Kättinge och Önnemo bildar vi Vikbolandets förskolor. På Skogsgläntan finns nu 108 barn fördelade på sex avdelningar och ca 25 vuxna. Vi har en stor matsal i huvudhuset och en mindre i paviljongen. Vi söker dig som vill vara med och... Visa mer
Är du en kock som lagar mat för både mage och öga och den som kommer att hjälpa oss att skapa en trivsam måltidsgemenskap?
Vilka är vi?

Skogsgläntans förskola ligger i Ljunga straxt utanför Norrköping. Tillsammans med Kuddby, Kättinge och Önnemo bildar vi Vikbolandets förskolor. På Skogsgläntan finns nu 108 barn fördelade på sex avdelningar och ca 25 vuxna. Vi har en stor matsal i huvudhuset och en mindre i paviljongen.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla måltidssituationerna genom att erbjuda god och näringsrik mat i en trivsam miljö eftersom vi vet att attityder till matvanor grundläggs tidigt. Att barnen får möjlighet att ha inflytande över våra måltider tycker vi är viktigt så ett bra samarbete mellan kök, barn och pedagoger är en förutsättning för att de ska kunna få vara med och påverka. 

Dina arbetsuppgifter

Som kock kommer du att ansvara för helheten kring våra måltider, från planering av matsedel utifrån kommunens och livsmedelsverkets riktlinjer till det som serveras ute på borden, specialkost förekommer både till barn och vuxna.

Du kommer att få ansvara för utvecklingen av vår måltidspedagogik där barnens delaktighet är en viktig del, t ex genom matråd med barn och pedagoger. I köket är ni ett team, bestånde av kock och ekonomibiträde, som du som kock leder.

Eftersom måltiderna ingår i förskolans utbildning behöver du vara insatt i Förskolans läroplan. Under våren kommer det bara att lagas till Skogsgläntans sex avdelningar men varefter kan det ske en utökning till flera av förskolorna på Vikbolandet.

Vem är du?


• Du är utbildad kock eller har en motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Du är van att laga mat till många, varav de flesta är barn
• Du har kunskap om vilka regler och rutiner som gäller i kök
• Du har en vilja att samarbeta med övrig personal och barn
• Du har ett driv och är engagerad i att bidra till goda måltidssituationer
• Du kan självständigt planera och organisera ditt och ekonomibiträdets arbete utifrån gällande regler och rutiner
• Du är stresstålig och flexibel
• Önskvärt är att du är van vid digitala beställningar, i kommunen använder vi Raindnace just nu 

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten


Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum:  Den 2 januari 2024 eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag samt enstaka kvällar
Sista ansökningsdatum: Den 8 december
Kontakt: Ann-Katrin Jarl, biträdande rektor, 011-15 30 21, [email protected]


KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Humpegårds förskola

Ansök    Okt 30    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. Är du e... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Är du en engagerad kock som vill vara med och bidra till att barnen på vår förskola får uppleva, erfara och utforska det som kan kopplas till våra måltider? Då kan du vara vår nya kollega på Humpegårds förskola!
Vilka är vi?

Humpegårds förskola ligger i Åby strax utanför Norrköping och ingår i ett område med totalt 8 förskolor. På förskolan finns fyra avdelningar med cirka 72 barn, där yngre barn finns på första våningen och de äldre barnen på andra våningen. Vi har en gemensam matsal där barnen äter i olika omgångar och på förskolan finns ett modernt tillagningskök.

Förskolan har ett pedagogiskt uppdrag utifrån förskolans läroplan där vi tänker att helhetsupplevelsen kring dagens alla måltider är en viktig del i det pedagogiska uppdraget utifrån flera olika perspektiv. För oss är samarbetet mellan kock och pedagoger en förutsättning för att ge barnen möjlighet till positiva och lustfyllda möten samt delaktighet kring måltiderna och det som serveras.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kock på Humpegårds förskola kommer du ansvara för hela kedjan, från planering av matsedel utifrån Norrköpings kommuns riktlinjer för kostverksamhet till inköp, budget, tillagning av måltider och tillhörande efterarbete i kök och matsal. Som kock hos oss gör du också ett måltidsskick till en av våra mindre förskolor som ligger på landsbygden. Transporten sköts av vår vaktmästare.

Du kommer också ansvara för den specialkost som finns behov av på förskolan, i form av planering och hantering. Här förväntas du ha en nära dialog med vårdnadshavare till de barn som har specialanpassad kost.

I uppdraget ingår också ett nära samarbete med pedagogerna på förskolan för att skapa goda och pedagogiska måltidssituationer i en trivsam miljö. Du kommer att äta pedagogiskt tillsammans med barnen vid några tillfällen varje vecka.

Kvillinge förskolors kockar ingår i ett nätverk där samarbete sker kring till exempel menyer, inköp och att hjälpas åt vid frånvaro.

Vem är du?

Vi söker dig som har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i ett kök på en förskola.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är engagerad och driven i ditt uppdrag, självständigt planerar och organiserar ditt arbete utifrån gällande rutiner och regler.

Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att i din roll bidra till att måltiderna i förskolan blir en självklar del i vårt gemensamma pedagogiska uppdrag. Du skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

I uppdraget krävs en god kunskap vad gäller tillagning och hantering av specialkost, hygien, egenkontroll och grundläggande datakunskaper.

Du förväntas bli en viktig del i förskolans verksamhet och vara förankrad i förskolans värdegrund.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten


Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid 
Tillträdesdatum: 1 december 2023 eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag
Möjlighet till distansarbete: Nej
Sista ansökningsdatum: 12 november 2023
Kontakt: Marie Peterson, rektor, 011-152515 eller mail [email protected]


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till produktionskök i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människ... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Vi söker nu kock till vårt produktionskök på VrinneviHus i Norrköping.Arbetsbeskrivning:

Tjänsten som kock är på 75%. I tjänsten ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar tillsammans med kollegor för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök, med en öppen restaurang.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Meriter:

Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeArbetstid/Varaktighet: visstids tjänst 6 månader med möjlighet till en tillsvidare anställning.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!Har du frågor angående anställning på Vrinnevihus Kök kontakta:

Kostchef, Pär Bogren Mail: [email protected]. Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Jun 1    Skogslotten AB    Kock, storhushåll
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har under sommaren ca 36 elever boende på anläggningen per dag samt dagridläger med ca 18 elever. Vi serverar frukost, lunch och middag. På grund av ett sent avhopp söker vi nu personal för matlagning och de kringuppgifter som blir i ett kök. Arbetstiden är främst dagtid men även kvällar och helger. Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket ... Visa mer
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har under sommaren ca 36 elever boende på anläggningen per dag samt dagridläger med ca 18 elever. Vi serverar frukost, lunch och middag.
På grund av ett sent avhopp söker vi nu personal för matlagning och de kringuppgifter som blir i ett kök.
Arbetstiden är främst dagtid men även kvällar och helger.
Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket och måste kunna jobba självständigt.
TJänsten är en säsongsanställning där vi nu har verksamhet under sommaren fram till och med vecka 32.
Lön enligt Kommunals avtal
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Bistroansvarig, ICA Maxi Norrköping

Kan du överträffa våra kunders förväntningar? Vill du skapa förutsättningar för kollegor att bedriva en service i världsklass? Vi på ICA Maxi Norrköping söker Dig som brinner för att arbeta med kundservice och mat. Vi är ett engagerande team som söker Dig som vill driva vår Nya Bistro. Om tjänsten: Som ansvarig för Bistron skapar du förutsättningar för personalen att ge våra gäster den bästa upplevelsen, med service i focus. Tillsammans med vårt kök och ... Visa mer
Kan du överträffa våra kunders förväntningar? Vill du skapa förutsättningar för kollegor att bedriva en service i världsklass? Vi på ICA Maxi Norrköping söker Dig som brinner för att arbeta med kundservice och mat. Vi är ett engagerande team som söker Dig som vill driva vår Nya Bistro.

Om tjänsten:

Som ansvarig för Bistron skapar du förutsättningar för personalen att ge våra gäster den bästa upplevelsen, med service i focus. Tillsammans med vårt kök och bageri skapar och utvecklar ni en modern meny med lättare luncher eller gofika med riktigt kaffe, doftande bullar och nygjorda frallor. Bistron ska vara ett ansikte utåt för allt vi lagar och bakar i butiken. Du arbetar nära din försäljningschef och tillsammans säkerställer ni att den dagliga driften i avdelningen håller högsta nivå och utvecklas framåt.

Som person:

För att lyckas är du en typisk eldsjäl. Du är kreativ, driftig och ser allt som möjligheter. Du har troligen en del kunskaper om mat och dryck från restaurangbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet från butik. Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med positiv inställning som smittar av sig till både medarbetare och gäster. Vi ser att du är resultatorienterad och har en stark drivkraft som skapar en effektiv drift. Genom din kreativitet skapar och utvecklar du nya lösningar för måltider och kommer med idéer som driver Bistron framåt. Det är enkelt att samarbeta med dig, du är van att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter och uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli.

Kvalifikationer:

Erfarenhet och god kunskap inom färskvaror och kundservice
Erfarenhet från restaurang är meriterande
Vana av att leda och coacha andra.
Kunskap i grundläggande butiksekonomi
Det är meriterande om du har erfarenhet att jobba med sociala medier i marknadsföringssyfte.Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder och gäster. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Vi gör löpande urval så ansök redan idag.

Du blir anställd av ICA Maxi Norrköping
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse Visa mindre

Kock till Sodexos produktionskök på Vrinnevisjukhuset

Ansök    Apr 11    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och se... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierat utbud av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!

Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till vår nyöppnade restaurang Vindruvan. Vi hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.

Vad du kommer att jobba med:

Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av tillagning av patientmat, mat till restaurang Vindruvan och till vår catering, samt egenkontroll för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter.

Vad du bidrar med:

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket och flerårig vana inom storkök. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vi lagar mat från grunden och en stolthet i allt vi gör. Vår restaurang är KRAV-märkt och vi har minst 50% ekologiska råvaror till våra patienter.

Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Vad vi erbjuder:

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt.

Dessutom erbjuder vi:


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet

Om tjänsten

Tillsvidare 100%, 37h, varannan helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av köksmästare Joakim Niklasson, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når på www.sodexo.se. Vi rekryterar löpande och vill ha din ansökan senast 2023-05-02. 

Redo att vara en del av något större? Ansök redan idag!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Initiativrik kock till vegetariskt förskolekök

Unik tjänst som kock på Waldorfförskolan Äppelblomman Är du en kock som brinner för vegetarisk matlagning? Waldorfförskolan Äppelblomman söker en kock som brinner för vegetarisk matlagning som tillagas från grunden av biodynamisk och ekologiska råvaror. Äppelblomman har funnits sedan 1985 och ligger centralt i Norrköping. Vi erbjuder näringsrik vegetarisk mat som är en fröjd för både magen, ögat och själen. Vi lagar all mat från grunden med råvaror från v... Visa mer
Unik tjänst som kock på Waldorfförskolan Äppelblomman
Är du en kock som brinner för vegetarisk matlagning?
Waldorfförskolan Äppelblomman söker en kock som brinner för vegetarisk matlagning som tillagas från grunden av biodynamisk och ekologiska råvaror.
Äppelblomman har funnits sedan 1985 och ligger centralt i Norrköping.
Vi erbjuder näringsrik vegetarisk mat som är en fröjd för både magen, ögat och själen.
Vi lagar all mat från grunden med råvaror från väl utvalda leverantörer.


Tjänsten är 80% måndag-fredag. Kan ev. utökas till 100% om möjlighet finns att arbeta 20% i barngrupp.
Det är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.
Lön enligt överenskommelse.
Vi önskar utbildad kock och/eller många års erfarenhet som kock.


Är du intresserad av tjänsten maila ditt CV och ett personligt brev till:
[email protected]


För mer information om Äppelblomman se Waldorfförskolorna Äppelblomman & Vildrosen (xn--waldorffrskolanppelblomman-uhc01c.se) Visa mindre

Vi söker kock till vikariat på Hagens förskola

Ansök    Apr 6    Dibber Sverige AB    Kock, storhushåll
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi är ett tillagningskök som lagar mat från grunden. Som kock kommer du vara en del av barnens vardag i förskolan.

Då vår kock på Hagens förskola kommer gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarie som kan ersätta honom under perioden maj-dec 2023.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår att laga mat från grunden till förskolans barn och pedagoger. På förskolan finns i nuläget 25 barn och 5 vuxna.

Det ingår att

- planera veckomenyer

- laga specialkost och anpassade måltider

- genomföra beställningar av livsmedel och ev. övriga produkter

- ställa iordning och servera måltider

- ta emot och packa upp varor

- diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning

Kvalifikationer
- Meriterande om du har kockutbildning eller likvärdig

- God digital kunskap

- Behärska svenska språket i tal och skrift

- Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien

Personliga egenskaper
- Vi söker dig som är en positiv och social person.

- Punktlig och van att passa tider.

Vi erbjuder
Vi erbjuder matlagning i en glad och trevlig miljö med många härliga barn.

Friskvårdsbidrag

Personalstöd via Falck Health Care

Fria måltider

Kontaktinformation
Johanna Bondesson, Rektor

Arbetsplats
Hagebygatan 57

603 52 Norrköping Visa mindre

Lunchkock HUSMANSKOST

Ansök    Feb 27    stayfan campino AB    Kock, storhushåll
Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök. Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning. Du skall vara stresstålig och noggrann. Du skall trivas att arbeta i team, gilla svensk husmanskost och ha ett glatt humör. Ö... Visa mer
Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer.


Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor.


Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök.


Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning.


Du skall vara stresstålig och noggrann.


Du skall trivas att arbeta i team, gilla svensk husmanskost och ha ett glatt humör.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Pimpstensgatan

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en kock till Pimpstensgatans kök Pimpstensgatans kök lagar lunch, ... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en kock till Pimpstensgatans kök

Pimpstensgatans kök lagar lunch, kvällsmat och levererar till A&O Ansvar och omsorgs boenden i Norrköping och Söderköping.Arbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar tillsammans med kollegor för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök. Målet är att verksamheten ska bedrivas med god kvalitè och vara kostnadseffektiv

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du är självgående, strukturerad person som gillar att samarbeta med andra människor. Du trivs att arbeta i team och stötta dina kollegor. Du är bra på att se vad som behöver göras och ser till att det blir gjort.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav

Meriter:

Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 75% viss tidsanställning ca 6 mån. med möjlighet till tillsvidare anställning

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta: Verksamhetschef, Pär Bogren Mail: [email protected] Telefon: 070-6041030 Visa mindre

Tim och sommarjobb kock/köksbiträde till produktionskök i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu kock/köksbiträde till våra verksamhet Vrinnevihus Pimpstensgatan ... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu kock/köksbiträde till våra verksamhet Vrinnevihus

Pimpstensgatan tillagar lunch ch kvällsmat till våra enheter i Norrköping och SöderköpingArbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar tillsammans med kollegor för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du har kunskap om regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Meriter:

Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeÖvrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Tim/sommarvikariat även helger

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på kontakta: Köksansvarig Pär Bogren Mail: [email protected] Telefon: 070-6041030 Visa mindre

Kockar till Vrinnevisjukhuset, Sodexo AB

Ansök    Aug 25    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköpi... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Vi söker 2 kockar till vårt måltidsteam på Vrinnevisjukhuset

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:


• Tillagning utav patientmat, cateringmat
• Kökshantering samt egenkontroll
• Livsmedelshantering med fokus på livsmedelshygien, Egenkontroll och HACCP inom storkök

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Kockutbildning motsvarande 2 år
• Att ha arbetat inm storkök tidigare är meriterande 
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete är meriterande
• Datorvana med officepaket är meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla 
• Lyhörd för kundens/gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Arbeta självständigt och handlingskraftigt
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta självständigt utan att göra avkall på kvalitet
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING

Anställningsform och arbetstider: En fast tillsvidaretjänst samt ett vikariat, sysselsättning:  80-100%

Har du frågor kontakta Måltidschef Karin Eriksson, [email protected]

Din ansökan vill vi ha in senast den 23 september 2022


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock KFUM Breviks Kurs- och Lägergård

Ansök    Jan 25    Breviksstiftelsen    Kock, storhushåll
KFUM Brevik är genom KFUM Norrköping en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar, organisationer och församlingar. Personalorga... Visa mer
KFUM Brevik är genom KFUM Norrköping en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar, organisationer och församlingar.
Personalorganisationen har både fast personal, ett gäng säsongsanställda och under sommaren ca 90 ideella sommarledare som varje år engagerar sig i Breviks läger. Ungefär 500 barn och ungdomar deltar i våra sommarläger varje år.
Perioden vi söker kökspersonal för är juni, juli och augusti. Tjänsten är på 80% större delen av sommaren och 100% under semesterperioderna. Vi önskar att du som söker har erfarenhet av att arbeta i ett kök och kan laga mat till drygt 100 personer. Du älskar mat, gärna att laga den från grunden. I tjänsten ingår även att arbetsleda våra köksassistenter, ett visst ansvar för lokalvård och tvätt på gården och eftersom vi är en relativt liten personalgrupp får alla vara beredda att hjälpa till där det behövs. Visa mindre

Kock/värd, Arkö sjö- och flygräddningsskola

Ansök    Jan 18    Sjöfartsverket    Kock, storhushåll
Sveriges vackraste arbetsplats söker en Kock/värd med placering på Arkö sjö- och flygräddningsskola Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Att dessutom få arbeta mitt i skärgården är något utöver det vanliga. Arkö sjö- och flygräddningsskola drivs av Sjöfartsverket och ligger på ön Arkö cirka 5 mil öster om Norrköping och här genomförs kurser i sjö- och flygräddning. Här får du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser och där verk... Visa mer
Sveriges vackraste arbetsplats söker en
Kock/värd

med placering på Arkö sjö- och flygräddningsskola


Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Att dessutom få arbeta mitt i skärgården är något utöver det vanliga. Arkö sjö- och flygräddningsskola drivs av Sjöfartsverket och ligger på ön Arkö cirka 5 mil öster om Norrköping och här genomförs kurser i sjö- och flygräddning. Här får du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser och där verksamheten huvudsakligen bedrivs på vardagar. Låter det intressant?

Att arbeta som Kock/Värd på Sjöfartsverket
Vid sjö- och flygolyckor är det Sjöfartsverket som ansvarar för räddningsinsatsen, Search and Rescue (SAR), i nära samarbete med flera externa aktörer såsom Kustbevakningen, Sjöräddningssällskapet med flera. Alla dessa aktörer genomgår utbildning vid Sjöfartsverkets Sjö- och Flygräddningsskola på Arkö. Uppdraget som Kock/Värd på Arkö sjö- och flygräddningsskola är i huvudsak att tillhandahålla logi, mat och konferenslokaler för våra kursdeltagare. Det handlar om att planera, inventera och beställa livsmedel, laga och servera frukost, lunch och middag samt iordningsställande och städning av lokaler.

Du kommer att vara en av två parhästar som tillsammans med din kollega delar på och växlar mellan de olika arbetsuppgifterna. Arbetsschemat är under året i huvudsak förlagt till dagtid och inga helger. Det förekommer intensivare kursperioder under våren respektive hösten med fokus på förberedelser där schemat kan ändras. Det är begränsade kommunala medel att ta sig till Arkösund så det är en fördel för dig att kunna ta sig dit för egen maskin eller bo i närområdet.

Vem är du?
Vi söker dig med bred yrkeserfarenhet och kunskap som kock och värd, gärna från en liknande verksamhet. Du har erfarenhet av inventering och beställning av livsmedel, driftsekonomi för kök och är insatt i hållbar livsmedelshantering. Du är insatt i aktuella lagar och förordningar som egenkontroll och HACCP så att riktlinjer inom verksamhetsområdet följs och genomförs. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Det är meriterande om du har kockutbildning, erfarenhet av städning och lokalhantering, samt innehar examen fartygsbefäl klass VIII.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och särskilt din förmåga att kunna samarbeta. Du trivs med variation i dina arbetsuppgifter, att arbeta i team och vill bidra till din och andras arbetsglädje. Du ser service som en naturlig del i arbetet och ger alltid det lilla extra för att uppnå en trevlig och genuin miljö för våra gäster. Vidare ser vi att du är driven och initiativtagande och att du bidrar med dina idéer för att utveckla verksamheten. Du har ett flexibelt, kommunikativt förhållningssätt och är inte rädd för att hugga in i andra delar av verksamheten.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. För denna nivå av säkerhetsklassning ställs inte krav på svenskt medborgarskap.

Varför ska du välja Sjöfartsverket
Sjöfartsverket är ett tjänsteproducerande affärsverk inom transportsektorn. Vår arbetsmiljö är unik och vårt uppdrag är unikt – Sveriges vackraste arbetsplats. Vårt uppdrag är att utveckla transport och sjöfart i linje med riksdagens och regeringens beslut. Vår affärsidé är att erbjuda effektiva sjövägar, moderna tjänster och maritimt partnerskap för tillväxt, konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Sjöfartsverket erbjuder en trivsam arbetsmiljö med goda möjligheter att förena arbetsliv och privatliv. Vi har en tydlig identitet och ett starkt varumärke. Vi är en utvecklingsinriktad organisation och arbetar ständigt för att utveckla våra medarbetare samt för att upprätthålla våra nöjda kunder. Är vi rätt organisation för dig är det en självklarhet för dig att agera på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Vårt arbete utgår från den statliga värdegrunden, vi arbetar också aktivt för jämställdhet, mångfald och inkludering och ser det som en självklarhet att du delar vår uppfattning.

Hur och när?
Den här rekryteringen gäller en tillsvidareanställning som ska tillsättas snarast.
Sjöfartsverket kan komma att tillämpa sex månaders provanställning.
Intervjuer kommer att hållas på Arkö vecka 6-7.

Upplysningar:
Platschef Peter Nilsson, 010-478 49 50 eller [email protected]

Fackliga företrädare: 
Saco-S Peter Hellberg, OFR/ST Carl Cremonese, Seko Ulf Bäcklund, samtliga kan nås via vår växel 0771-63 00 00. 

Registrera din ansökan senast den 1 februari 2023.
Diarienummer: 23-00360

Sjöfartsverket gör kontinuerliga och aktiva val kring exponering och rekryteringsstöd i varje rekrytering. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 28    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköpi... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Kock med delat ansvar för restaurang- & patientmatstillagning.

Vi söker dig med erfarnehet utav storköksarbete till vårt ovanstådne uppdrag i Norrköping. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:


• Restaurangmatstillagning
• Patientmatstillagning
• Ansvar för Egenkontroll & HACCP

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått kockutbildning och ha 5 års erfarenhet utav storköksarbete
• Datorvana med Office-paket
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Goda kunskaper om kost på sjukhus eller specialkost är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla 
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING

Anställningsform och arbetstider: Tillsvidareanställning 100%, dagtid- & helgarbete

Har du frågor kontakta Måltidschef  Karin Eriksson, [email protected]

Din ansökan vill vi ha in senast den 28 juli 2022


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Butikssäljare Köttavdelningen

Till vår City Gross i Norrköping söker vi en butikssäljare till vår Köttavdelning City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelss... Visa mer
Till vår City Gross i Norrköping söker vi en butikssäljare till vår Köttavdelning
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!Som butikssäljare i vår köttavdelning kommer du att:

- Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande kött- och charkavdelning. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väldigt stolta över.
- Arbeta med butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning
- Har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare i vår köttavdelning ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: v24-v34

Tjänstens omfattning: C:a 25-35h/vecka

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 14 juni 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Kock till KFUM Breviks Lägergård

Ansök    Maj 18    Kfum Norrköping    Kock, storhushåll
KFUM Brevik söker en kock/Restaurangbiträde inför sommarens kolloverksamhet. Övriga tider på året kan vi komma att behöva hjälp under helger och större bokningar. Brevik genom KFUM Norrköping är en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi söker en kock under perioden juni, juli och augusti. Tjänsten är på 80% större delen av sommaren... Visa mer
KFUM Brevik söker en kock/Restaurangbiträde inför sommarens kolloverksamhet. Övriga tider på året kan vi komma att behöva hjälp under helger och större bokningar.
Brevik genom KFUM Norrköping är en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential.
Vi söker en kock under perioden juni, juli och augusti. Tjänsten är på 80% större delen av sommaren och 100% under semesterperioderna, samt timmar innan och efter perioden.
Vem söker vi?
Vi önskar att du som söker har erfarenhet av att arbeta i ett kök.
Du älskar mat, gärna att laga den från grunden.
I tjänsten ingår även ett visst ansvar för lokalvård och tvätt på gården och eftersom vi är en relativt liten personalgrupp får alla vara beredda att hjälpa till där det behövs.
Sommartid har vi ideella unga ledare som hjälper till i köket och du är då med och handleder dessa. Stresstålighet och planering är viktigt för att verksamheten och driften ska fungera.
Givetvis kan du jobba flexibelt såväl vardagar, kvällar som helger.
Rekryteringsprocessen
Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka!
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast via e-post till [email protected]. Har ni frågor ring 072-992 10 59
För frågor om tjänsten kontakta:
Personalrepresentant Unionen
Adam Westerholm, 072-992 10 63, [email protected] Visa mindre

Kock till Anstalten Skenäs

Ansök    Maj 17    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om ARBETSUPPGIFTER Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ... Visa mer
Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ingår i arbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheten med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock med specialkostkunskaper i Norrköping

Ansök    Apr 11    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköpi... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Vill du vara med i det ärofyllda arbetet i att bidra till patienters tillfrisknande på Vrinnevisjukhuset?

Vi söker dig till vårt uppdrag i Norrköping på Vrinnevisjukhuset. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Matlagning i specialkostkök  
• Inköpsplanering
• Egenkontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana 
• Datakunskaper (officepaketet)
• Att ha arbetat i specialkostkök är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställning, dagtid samt helg dagtid

Har du frågor kontakta Måltidschef: Karin Eriksson, [email protected] 


Din ansökan vill vi ha senast den 28 april
Ansökan kan göras via vår hemsida.

 


 Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Anstalten Skenäs

Ansök    Maj 17    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om ARBETSUPPGIFTER Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ... Visa mer
Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ingår i arbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheten med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kockar till anstalterna Skenäs och Kolmården

Ansök    Mar 4    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Norrköping består av häktet Norrköping, anstalten Kolmården och anstalten Skenäs. Häktet Norrköping ligger i Polis... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Norrköping består av häktet Norrköping, anstalten Kolmården och anstalten Skenäs. Häktet Norrköping ligger i Polishuset och har 50 platser. Kolmården är en anstalt med 170 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger i Kolmården utanför Norrköping. Skenäs är en anstalt med 132 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping. De intagna är elektroniskt övervakade genom att de bär fotboja

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häkte eller anstalt men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Tjänsten kommer att ha sin grund på anstalten Skenäs eller anstalten Kolmården.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Vi söker en självständig kock till Stadium Sportscamp samt visstidsanställning i Restaurang Time Out. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Som kock gäller det att vara flexibel och anpassningsbar då ingen arbetsplats är den andra lik. Det gäller att du har en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifterna kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hanter... Visa mer
Vi söker en självständig kock till Stadium Sportscamp samt visstidsanställning i Restaurang Time Out.
Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga.
Som kock gäller det att vara flexibel och anpassningsbar då ingen arbetsplats är den andra lik. Det gäller att du har en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifterna kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Med andra ord vanliga arbetsuppgifter för en kock - men i olika kök.
Det är viktigt att du har en bra fysik, det kan ibland vara tunga lyft och stora kök att jobba i, och som alltid ett högt tempo.
Ett plus om du har utbildning från restaurangskola eller storhushållsutbildning,
Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
* Du hanterar svenska i tal och skrift.
* Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister är en förutsättning för anställning.
* Körkort är ett plus.
Vi jobbar stenhårt för att DU ska trivas. Är du nyfiken och vill veta mer?
Maila ansökan till [email protected] Visa mindre

Kökspersonal till Pinchos Norrköping

Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Att arbeta som kock hos oss kräver att du under högt tempo kan vara en glad prick med gästens nöjdhet i fokus. Att du kan behålla ett lugn och fokus även när det är mycket att göra. Det krävs do... Visa mer
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Att arbeta som kock hos oss kräver att du under högt tempo kan vara en glad prick med gästens nöjdhet i fokus. Att du kan behålla ett lugn och fokus även när det är mycket att göra. Det krävs dock inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Vi kan erbjuda dig
en rolig arbetsplats
stora möjligheter att utvecklas
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du
har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
uppskattar att vår mat tillagas efter recept
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka Visa mindre

Kock med specialkostkunskaper, Sommarvikarie

Ansök    Mar 3    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköpi... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Vi söker 5 sommarvikarier till vårt måltidsteam i Norrköping:
Restaurangbiträde med arbetsplats och ansvar i avdelningskök på slutenvårdavdelning, Vrinnevisjukhuset.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:


• Servering utav patientmat inkl. specialkoster på sjukhus
• Kökshantering samt egenkontroll
• Beställning utav mat till centralköket
• Livsmedelshantering med fokus på livsmedelshygien

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Datorvana med officepaket är meriterande
• Att ha arbetat inom vård är meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla 
• Lyhörd för kundens/gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Arbeta självständigt och handlingskraftigt
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta självständigt utan att göra avkall på kvalitet
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING

Anställningsform och arbetstider: Sommarvikarie som har möjlighet att börja arbeta något redan i april och framåt till sommaren, sysselsättning i sommar är 50-100%
Har du frågor kontakta Måltidschef Karin Eriksson, [email protected]
Din ansökan vill vi ha in senast den 15 april 2022


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Kock/köksbiträde till produktionskök i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människ... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Vi söker nu kock/köksbiträden som tim-/sommarvikariat till vårt produktionskök på VrinneviHus i Norrköping under juni - augusti.Arbetsbeskrivning:

I tjänsten som kock/köksbiträde hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.

Du ansvarar tillsammans med kollegor för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök, med en öppen restaurang.

Egenskaper:

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Meriter:

Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterandeArbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag och/eller helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!Har du frågor angående anställning på Vrinnevihus Kök kontakta:

Kostchef, Pär Bogren Mail: [email protected]. Visa mindre

Kock till anstalten Skänninge

Ansök    Mar 4    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. VO Skänninge har 240 anstaltsplatser i säkerhetsklass 2, 27 restriktionshäktesplatser samt 14 avskildhetsplatser. Anstalten ligger i... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

VO Skänninge har 240 anstaltsplatser i säkerhetsklass 2, 27 restriktionshäktesplatser samt 14 avskildhetsplatser. Anstalten ligger i Skänninge i Östergötland.

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till intagna vid anstalten Skänninge samt även mat till den populära personalrestaurangen. I köket arbetar du tillsammans med 4 andra kockar samt en köksansvarig. Du ansvarar för planering, tillagning av lunch, middag samt dietkost. Vidare ingår ansvar för städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Stegeborgsgården - för rekreation och möten, ägs och drivs av Föreningen Stegeborgsgården. Gården ligger på Vikbolandet vid inloppet till Göta Kanal, två mil öster om Söderköping. Stegeborgsgården är en läger och konferensanläggning med restaurang, café, vandrarhem och camping. Sommartid arrangeras även barnverksamhet, Gudstjänster samt kultur och musikarrangemang. Inför vår sommarsäsong söker vi nu en kock till vår läger och konferensverksamhet samt Rest... Visa mer
Stegeborgsgården - för rekreation och möten, ägs och drivs av Föreningen Stegeborgsgården. Gården ligger på Vikbolandet vid inloppet till Göta Kanal, två mil öster om Söderköping. Stegeborgsgården är en läger och konferensanläggning med restaurang, café, vandrarhem och camping. Sommartid arrangeras även barnverksamhet, Gudstjänster samt kultur och musikarrangemang.
Inför vår sommarsäsong söker vi nu en kock till vår läger och konferensverksamhet samt Restaurang och café.
Vi söker dig som har erfarenhet av storhushåll och enklare á la carte servering samt som trivs att jobba i ett team med ungdomar, då vår servicepersonal mestadels består av studenter som sommarjobbar. Du har mer erfarenhet och arbetsleder därför delvis kök och serveringspersonal i samarbete med köksmästaren. Är delaktig i arbetet med veckomeny till grupper och konferenser samt ansvarar för beredning av dessa. Övervakar specialkost och allergier. Vi värdesätter hembakat bröd, kakor och bullar och ser därför gärna att du har ett hjärta inte bara för mat som uppskattas av alla åldrar utan även för bakning.
Vi lagar vår mat från grunden av så lokala råvaror som möjligt och att tänka på miljön i inköp och planering ser vi som självklart. Vi förutsätter också att du respekterar Stegeborgsgårdens värdegrund och trivs i en kristen miljö. Vi är en alkoholrestriktiv gård.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Engagerad Kock med del i barngrupp

Vår fantastiska kock och kollega kommer att gå på föräldraledighet och vi söker därför nu en vikarie. Om Förskolan Sjörövaren är ett väletablerat föräldrakooperativ som startade 1993. Ett föräldrakooperativ innebär ett nära samarbete med föräldrar i den dagliga verksamheten och vid olika trevligheter som t.ex. lucia och midsommarfirande. Föräldrarna deltar aktivt i verksamheten och vi har ett nära och bra samarbete mellan förskolepersonal, föräldrar och ... Visa mer
Vår fantastiska kock och kollega kommer att gå på föräldraledighet och vi söker därför nu en vikarie.
Om Förskolan
Sjörövaren är ett väletablerat föräldrakooperativ som startade 1993. Ett föräldrakooperativ innebär ett nära samarbete med föräldrar i den dagliga verksamheten och vid olika trevligheter som t.ex. lucia och midsommarfirande. Föräldrarna deltar aktivt i verksamheten och vi har ett nära och bra samarbete mellan förskolepersonal, föräldrar och styrelse.
Idag går det ca 20 barn i åldrarna 1-5 år hos oss. Vår verksamhet ligger naturskönt bredvid Lindö gård och tennisplanen i Lindö. Vi spenderar mycket tid på vår stora och härliga gård som inbjuder till fantasifulla lekar. Vi lagar ibland mat ute över öppen eld och går ofta till skogen och våra närområden.
På Sjörövaren lägger vi stor vikt vid att vara närvarande pedagoger i den fria leken. På det sättet öppnar vi upp för goda möjligheter för barnen att kunna påverka aktiviteternas inriktning och innehåll samt för pedagogerna att fånga lärandet.
Om Jobbet
Vi söker en engagerad och självständig kock som brinner för matlagning, miljö, hälsa och barn. Vi ser vårt kök som en naturlig del i vår verksamhet och du får möjlighet att själv planera menyer, göra beställningar och inköp. Du är en viktig del i vår verksamhet och är med och bidrar till att alla får en näringsrik och hälsosam kost. Du kommer också att delta i den pedagogiska verksamheten i barngruppen vid lunchen och vi ser gärna att du engagerar barnen i matlagningen. I tjänsten ingår det även tid i barngrupp som barnskötare.
Arbetsuppgifterna består i att:
· Laga all mat från grunden utan halvfabrikat.
· Planera menyer, göra beställningar och inköp.
· Ansvara för kökets budget.
· Ansvara för kökets städning och egenkontroll.
· Arbeta mot Livsmedelsverkets riktlinjer och rekommendationer vad gäller förskola.
· Arbete i barngrupp


Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad kock och/eller barnskötare och som är intresserad av att kombinera dessa roller. Denna tjänst ställer krav på självständighet men även flexibilitet och förmåga att samarbeta med övrig personal. Du brinner för matlagning och värdesätter ett högt miljö- och kvalitetstänk i köksmiljön. Du är van att arbeta prestigelöst och gillar att bidra till en god sammanhållning i arbetsgruppen.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Arbetstid/anställningsform
100% vikariat. Vikariatet gäller i minst ett år eller längre efter överenskommelse. Arbetsfördelningen är 50% kock och 50% barnskötare.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Vad vi erbjuder
På Sjörövaren erbjuds du ett stimulerande arbete med en unik möjlighet att påverka verksamhetens innehåll tillsammans med lekfulla barn, ansvarstagande kollegor och engagerade föräldrar. Utöver dina varierande och självständiga arbetsuppgifter erbjuder vi en härlig gemenskap med engagerade medarbetare och föräldrar. Vi stänger förskolan under fem veckor på sommaren då du får möjlighet till att vara ledig och ladda om batterierna. Vi stänger även en vecka under jul och nyår. Vi erbjuder också ett förmånligt friskvårdsbidrag, tillgång till arbetskläder och kostnadsfri lunch varje dag som äts tillsammans med barnen.
Besök gärna vår hemsida www.sjorovaren.se för mer information om oss.
Låter det intressant?
Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan senast den 20 mars 2022. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Rektor Camilla Forsström på [email protected] Visa mindre

Kock till Fågelsångens förskola

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VE... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Är du en utbildad kock som älskar att laga mat? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Förskolorna i Oxelbergen består av Majgården, Vimpeln och Fågelsången. De tre förskolorna ligger med bara några minuters gångavstånd mellan sig. Vi har ett starkt samarbete våra förskolor emellan, där kollegialt lärande och utbyte av tankar och idéer är självklarheter. 

Fågelsångens förskola har ett tillagningskök, där även maten till Vimpeln tillagas. Totalt handlar det om ca 100 portioner per dag.

I vårt närområde finns härliga grönområden med ”skog” och park. Vi har också gångavstånd till centrum, buss, spårvagn och bibliotek med mera.

ARBETSBESKRIVNING

Som kock ansvarar du för förskolans kök och dess förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten kan även innehålla en del andra sysslor, som att delta i arbetet med barnen.

Som kock arbetar du med planering, matlagning, råkost/sallader, servering, disk, städning och viss administration. Du utför även egenkontroll, inköp av råvaror, lägger menyer samt har kontakt med förskolans övriga personal.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har 3-årig restaurang- och livsmedelsutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare haft ett uppdrag som omfattat tillagning av måltider i storkök eller restaurang och har god kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll.

Du har god datorvana, talar och skriver svenska obehindrat och har arbetat med specialkost. Du har kunskap om både det varma och kalla köket, råvaror, att skapa menyer, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll, ergonomiskt arbete i verksamheten, användning av maskiner i storkök.

Du en ödmjuk och social person med en känsla för kvalitet. Du är ansvarsfull, lösningsorienterad och har stor kreativ förmåga. Vidare har du förmåga att organisera, strukturera, prioritera och genomföra ditt arbete på ett bra sätt.

Du är självgående och trygg i din yrkesroll i köket samt har god planeringsförmåga och kan se till helheten i uppdraget. Du har ett stort engagemang som bidrar till att skapa positiva måltidsupplevelser för våra barn. 

 MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den 25 april eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Susanne Sjösten, rektor, på 073-020 21 96.

Vi vill ha din ansökan senast den 11 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Solstenens förskola

Ansök    Dec 10    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VE... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Solstenen är en förskola med 6 avdelningar och eget kök där frukost, lunch och mellanmål tillagas. Förskolan ligger i Smedby/Rambodal och en en del av Kungsängsenheten.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som brinner för de dagliga måltiderna. Du har en tanke med ditt arbete och målet är att alla skall trivas och njuta av en varierad och näringsrik kost, lagad från grunden. Du ansvarar för hela kedjan från planering av matsedlar, inköp av råvaror, tillagning av måltiderna och efterarbete. Du ska också laga specialanpassad kost till barn som behöver det. Du ansvarar för kökets lokaler och dess utrustning. I arbetet ingår det att laga såväl traditionell husmanskost som maträtter från andra delar av världen. 

Huvudpersonerna i ditt uppdrag är alla våra barn 1-5 år. Du är helt inställd på att en stor flexibilitet behövs och ser möjligheter framför svårigheter.

De riktlinjer och datasystem som finns för ekonomi och egenkontroll är inget bekymmer för dig. Du har goda kunskaper om livsmedelshygien och kan fullt ut använda alla utrustning i vårt kök.  

Du jobbar självständigt och ansvarar för all planering, inköp, matlagning och efterarbete. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är utbildad kock/kokerska och har utbildning i livsmedelshygien. Dokumenterade kunskaper och erfarenhet från arbete i kök är en merit. 

Du är självständig och kan ha många bollar i luften samtidigt som du kan kommunicera på ett lyhört sätt med både vuxna och barn. Det är viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. 

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är ett vikariat på heltid från januari till och med juni. Stor möjlighet till förlängning finns därefter.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Pernilla Bärefalk, rektor Solstenen, 0730-201961.

Din ansökan vill vi ha senast den 23 december.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till anstalter och häkte VO Norrköping, semestervikariat

Ansök    Feb 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra sa... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott - att bryta den onda cirkeln.

Verksamhetsområde Norrköping består av häktet Norrköping, anstalten Kolmården och anstalten Skenäs. Häktet Norrköping ligger i Polishuset och har 50 platser. Kolmården är en anstalt med 170 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger i Kolmården utanför Norrköping. Skenäs är en anstalt med 132 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping. De intagna är elektroniskt övervakade genom att de bär fotboja.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Norrköping lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att sin grund på Anstalten Skenäs, men arbetet kommer att vara förlagt över hela verksamhetsområdet. Det innebär att tjänstgöring kommer att fördelas mellan Anstalterna Skenäs och Kolmården, samt på Häktet i Norrköping.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
* Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
* B-körkort

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i storkök.
* Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
* Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till anstalter och häkte VO Norrköping, semestervikariat

Ansök    Jan 7    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra sa... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott - att bryta den onda cirkeln.

Verksamhetsområde Norrköping består av häktet Norrköping, anstalten Kolmården och anstalten Skenäs. Häktet Norrköping ligger i Polishuset och har 50 platser. Kolmården är en anstalt med 170 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger i Kolmården utanför Norrköping. Skenäs är en anstalt med 132 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger på Vikbolandet cirka tre mil utanför Norrköping. De intagna är elektroniskt övervakade genom att de bär fotboja.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Norrköping lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att sin grund på Anstalten Skenäs, men arbetet kommer att vara förlagt över hela verksamhetsområdet. Det innebär att tjänstgöring kommer att fördelas mellan Anstalterna Skenäs och Kolmården, samt på Häktet i Norrköping.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
* Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
* B-körkort

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i storkök.
* Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
* Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock/barnskötare till Rönnbärets förskola

Ansök    Sep 23    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VE... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Rönnbäret, Enbäret, Björnbäret, Solstenen, Bitbocken och Murklan bildar tillsammans Kungsängsenhetens förskolor som alla ligger i stadsdelen Smedby/Rambodal. Vår organisation stödjer delaktighet och inflytande på alla nivåer genom reflektion och kollegialt lärande. I vår syn på människor och lärande utgår vi från ett poststrukturellt och sociokulturellt perspektiv, där miljön, vårt förhållningssätt och agerande, gruppens betydelse samt gemensamt utforskande är viktiga delar i lärandet.

Nu söker vi en medarbetare till Rönnbäret som är en tvåavdelningsförskola med tillagningskök. 

ARBETSBESKRIVNING

Köket på förskolan Rönnbäret tillagar och serverar frukost, lunch och mellanmål, ca 45 lunchportioner/dag. I rollen som kock ansvarar du för hela kedjan från planering av matsedel utifrån Norrköpings kommuns riktlinjer för kostverksamhet, inköp av råvaror, budget, tillagning av måltider och tillhörande efterarbete.

Du kommer även tillaga specialanpassad kost utifrån etiska, religiösa och medicinska skäl och vi vill att du har en nära dialog med vårdnadshavare till barn som har en specialanpassad kost.

Del av din tjänst kommer att vara förlagd i barngrupp och du kommer att vara delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en kockutbildning och är barnskötare/outbildad barnskötare.

Erfarenhet från arbete i både kök och förskola är meriterande.

Du tar stort ansvar för dina uppgifter och kan självständigt planera och organisera ditt arbete och upprätta bra rutiner. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du vill vara en del av förskolans verksamhet och utbildning samt vara förankrad i förskolans värdegrund.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Cecilia Olsson, bitr. rektor 011-152167 eller Therese Sjödell Hamnäs, rektor, 011-151097.

Din ansökan vill vi ha senast den 10 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock med kallskänkerfarenhet på Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Ansök    Sep 2    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar måltid, lokalvårdsarbete & vaktmästeritjänster på Vrinnevisjukhuset i Norrköping, Lasarettet i Motala,... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar måltid, lokalvårdsarbete & vaktmästeritjänster på Vrinnevisjukhuset i Norrköping, Lasarettet i Motala, måltidstjänst på Universitetssjukhuset i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Vi söker dig till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Skapa nya inovativa metoder för cateringarbete
• Sortimentsplanering catering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Digital egenkontroll
• Administrera cateringleveranser i beställningsportal
• Servering och kassahantering i Restaurang

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Att ha arbetat som kallskänka med catering är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet & stort engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Är utåtriktad & initiativrik
• Hög social kompetens
• Förmåga att arbeta i högt tempo utan att göra avkall på kvalité
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror & stor andel miljömärkta råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare 80%, dagtid (kan förekomma kvällsarbete)

Har du frågor kontakta Måltidschef: [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 30 september

Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till anstalten i Kolmården

Ansök    Okt 18    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kolma... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kolmarden/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Anstalten Kolmården kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också. Det finns även en mindre bageriverksamhet i köket. Arbetet är klientnära då Intagna är sysselsättningsplacerade i köket, vilket innebär att i arbetet ingår handledning av intagna med olika förutsättningar och förkunskaper vad gäller språk, och kunskaper i matlagning m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i pressade situationer och gör korrekta avvägningar. Det är viktigt att du är intresserad av motivationsarbete och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du drivs av att se människor växa och utvecklas.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Kolmården krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheten med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta som handledare/utbildare


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till ISS i Norrköping

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Norrköping söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare som vill arbeta på timmar som kock.

Dina arbetsuppgifter:
Som kock tillaga mat, servera våra matgäster, kassahantering, städning och disk.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt som kock, och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrket och som kock eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är timanställning arbete vid behov med tillträde omgående.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Sjösvärd, telefonnummer 0734-360387

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Husman kock

Ansök    Aug 18    GEZ Restaurang AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock som är självgående som jobbar mån-fredag 6-14 vara flexibel hör gärna av er så tittar vi Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en kock som är självgående som jobbar mån-fredag 6-14 vara flexibel hör gärna av er så tittar vi
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till förskola

Om oss Montessoriförskolan Jordgloben är ett föräldrakooperativ som sedan 1996 ligger mitt i centrala Norrköping med närhet till stadens parker och kulturliv. Hos oss ges barnen möjligheter att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vår verksamhet utgår från skollagen och läroplanen; som metod använder vi Maria Montessoris pedagogik. Vi tror att alla barn har en inre drivkraft att lära sig saker. De är nyfikna och fulla med upptäckarglädje. Barn i o... Visa mer
Om oss
Montessoriförskolan Jordgloben är ett föräldrakooperativ som sedan 1996 ligger mitt i centrala Norrköping med närhet till stadens parker och kulturliv.
Hos oss ges barnen möjligheter att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
Vår verksamhet utgår från skollagen och läroplanen; som metod använder vi Maria Montessoris pedagogik. Vi tror att alla barn har en inre drivkraft att lära sig saker. De är nyfikna och fulla med upptäckarglädje. Barn i olika utvecklingsstadier är mottagliga för olika sorts kunskap. I rätt miljö och med rätt stimulans tar vi tillvara barnens inneboende resurser.
Vi är väldigt stolta över vårt kök och måltiderna barnen får på vår förskola. Nu söker vi en duktig kock med intresse för barn och pedagogik som vill driva och utveckla vårt kök.
Arbetsuppgifter
Som vår kock kommer du att ansvara för planering av matsedel, inköp av råvaror, budget, tillagning av måltider samt städ och disk. Du kommer även tillaga specialanpassad kost utifrån etiska, religiösa och medicinska skäl där en väl fungerande dialog med vårdnadshavare är viktig. Du verkar för att skapa goda matvanor i en trivsam miljö och att tillsammans med pedagoger och rektor utveckla arbetet kring måltidspedagogik.
Du bidrar till att Jordgloben upplevs som en positiv miljö för barn, personal och vårdnadshavare.
Vi söker dig som har:
Gymnasial kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Kunskap inom näringslära, specialkost, hygien, egenkontroll samt grundläggande datorkunskaper

Erfarenhet av arbete i förskolekök är meriterande.
Du har också följande personliga egenskaper:
Förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete och upprätta bra rutiner. Du är flexibel, ansvarstagande och ser till helheten på förskolan.
God samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor.
Viljan att vara en del av förskolans pedagogiska verksamhet och vara förankrad i förskolans värdegrund.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning
Heltid (100 %)
Månadslön
Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi vill ha din ansökan senast 29 augusti. Urval sker löpande.
Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Jun 28    Skogslotten AB    Kock, storhushåll
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har under sommaren ca 36 elever boende på anläggningen per dag samt dagridläger med ca 18 elever. Vi serverar frukost, lunch och middag. Vi söker personal för matlagning och de kringuppgifter som blir i ett kök. Arbetstiden är främst dagtid men även kvällar och helger. Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket och måste kunna jobba självstän... Visa mer
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har under sommaren ca 36 elever boende på anläggningen per dag samt dagridläger med ca 18 elever. Vi serverar frukost, lunch och middag.
Vi söker personal för matlagning och de kringuppgifter som blir i ett kök.
Arbetstiden är främst dagtid men även kvällar och helger.
Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket och måste kunna jobba självständigt.
TJänsten är en säsongsanställning där vi nu har verksamhet under sommaren fram till och med vecka 32.
Lön enligt Kommunals avtal
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Kock till Fyrby förskola

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VE... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

I januari 2022 utökas Eneby förskolor med ytterligare en förskola när nybyggda Fyrby förskola öppnar upp.

Köket på Fyrby kommer att tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål till förskolans sex avdelningar, ca 120 lunchportioner/dag

Vi söker nu en driven och engagerad kock till vårt moderna och välutrustade tillagningskök - är det kanske dig vi söker?

ARBETSBESKRIVNING

Vid uppstarten av Fyrby förskolas kök och rutiner kommer du som kock att ha en central roll. I rollen som kock kommer du att ansvara för hela kedjan från planering av matsedel utifrån Norrköpings kommuns riktlinjer för kostverksamhet, inköp av råvaror, budget, tillagning av måltider och tillhörande efterarbete. Du kommer även tillaga specialanpassad kost utifrån etiska,religiösa och medicinska skäl och vi vill att du har en nära dialog med vårdnadshavare till barn som har specialanpassad kost.

I ditt uppdrag ingår även att skapa goda matvanor i en trivsam miljö och att tillsammans med förskolepersonalen och rektor utveckla arbetet kring måltidspedagogik.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbete i förskolekök ses som meriterande.

Du tar stort ansvar för dina uppgifter och kan självständigt planera och organisera ditt arbete och upprätta bra rutiner.

Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har kunskap inom specialkost, hygien, egenkontroll samt har grundläggande datakunskaper.

Du vill vara en del av förskolans verksamhet och vara förankrad i förskolans värdegrund.

MER INFORMARTION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta rektor Erica Rylén, 011-15 28 93. 

Din ansökan vill vi ha senast den 27 augusti.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock - Norrköping

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Norrköping Braviken söker ISS en positiv och engagerad Kock som vill arbeta på timanställning.

Dina arbetsuppgifter:
Som Kock kommer du få tillaga dagens lunch som vi serverar till Bravikens Holmens anställda, det innefattar två dagens lunch om dagen. Det igår även städning av kök och servering samt disk och servering till gäster.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över kockyrket och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kockyrket och branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är timanställning med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Sjösvärd, telefonnummer 0734-360387

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Skolkök i Watma Education

Ansök    Apr 21    Watma Education AB    Kock, storhushåll
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang! Arbetsuppgifter Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Användandet av appen där eleven själv kan välja vad som önskas, som vår samarbetspartner Mitt käk har utvecklat, blir centralt. Här ... Visa mer
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Arbetsuppgifter
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Användandet av appen där eleven själv kan välja vad som önskas, som vår samarbetspartner Mitt käk har utvecklat, blir centralt. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Då har vi samtidigt råd att höja kvalitet på råvarorna vi köper in, utan att vi tummar på budgeten. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till! Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
I rollen som kock är det viktigt att du kan lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande. Tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner är en framgångsfaktor, då vi vill minska matsvinnet. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt. Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang är ett krav då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna. Eftersom det är många lagar, regler och instruktioner på svenska så har vi krav på flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska i tal och skrift I jobbet behöver du vara problemlösnings orienterad, det kommer att uppstå saker som behöver lösas snabbt ibland, för att säkra att alla elever får en bra skolmat. För oss är det viktigt att alla personal har ett bra bemötande mot barn och vuxna.

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Tillsättningen avser en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat.

Om Restaurang
Vi driver idag produktionskök i Karlstad, Norrköping, Malmö och Trollhättan där vi producerar upp till 3500st portioner per dag. Maten serveras i Bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Vi vill belasta naturtillgångarna så mycket det går och med hjälp av beräkningsprogrammet till appen så lyckas vi för det mesta att laga rätt antal portioner varje dag. Vi har även marknadens största salladsbuffe med upp till 25 olika sorters grönsaker. Visa mindre

Kock till KFUM Breviks Lägergård

Ansök    Maj 7    Kfum Norrköping    Kock, storhushåll
KFUM Brevik söker en kock på heltid alternativt deltid under perioden juni, juli och augusti. Övriga tider på året kan vi komma att behöva hjälp under helger och större bokningar. KFUM Brevik är en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör ... Visa mer
KFUM Brevik söker en kock på heltid alternativt deltid under perioden juni, juli och augusti. Övriga tider på året kan vi komma att behöva hjälp under helger och större bokningar.
KFUM Brevik är en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar och församlingar på den egna lägergården. Organisationen har 4 årsanställda, ett gäng säsongsanställda och ca 80 volontärer engagerade varje år. Ungefär 500 barn och ungdomar deltar i våra sommarläger varje år.


Dina uppgifter
· Vi önskar att du som söker har erfarenhet av att arbeta i ett kök.
· Du älskar mat, gärna att laga den från grunden.
· I tjänsten ingår även ett visst ansvar för lokalvård och tvätt på gården och eftersom vi är en relativt liten personalgrupp får alla vara beredda att hjälpa till där det behövs.


Dina egenskaper
· Du är en ledare både i köket och utanför.
· Du har en hög social kompetens
· Du kan jobba självständigt
· Du är duktig på att samordna och kommunicera


Vi värdesätter särskilt följande hos dig som söker tjänsten
· Du sympatiserar med KFUM:s verksamhetsidé och värdegrund
· Du vill skapa engagemang och ta vara på drivkraften hos unga människor
· Du har körkort och tillgång till bil
Det är meriterande med god insikt i köksekonomi och menyplanering. Sommartid har vi ideella unga ledare som hjälper till i köket och du är då med och handleder dessa. Stresstålighet och planering är viktigt för att verksamheten och driften ska fungera. Givetvis kan du jobba flexibelt såväl vardagar, kvällar som helger vilket ger dig möjlighet att komma med önskemål gällande arbetstider. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till gården.
Tjänsten är i första hand en säsongsanställning juni till augusti men det kan bli mera tid på helger och större bokningar. Tjänsten är på heltid. Arbetet innebär arbete dag- och kvällstid samt även vissa helger enligt schema. Vi söker en person som kan komplettera vår personalstyrka på ett positivt sätt och uppskattar en mångfald av sökande.
Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka!

Ansökan ska vara oss tillhanda snarast via e-post till [email protected]. Har ni frågor ring 072-992 10 67
För frågor om tjänsten kontakta:
Personalrepresentant Unionen
Adam Westerholm, 072-992 10 63, [email protected] Visa mindre

Kock Häktet Malmö

Ansök    Maj 18    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Häktet Malmö med 139 häktesplatser är ett av Sveriges fem säkerhetshäkten. Häktet har nio olika avdelningar och tar i huvudsak emot ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Häktet Malmö med 139 häktesplatser är ett av Sveriges fem säkerhetshäkten. Häktet har nio olika avdelningar och tar i huvudsak emot häktade med restriktioner. Häktet har bland annat en säkerhetsavdelning som arbetar med säkerhetsklassade intagna, en tillsynsavdelning och en ungdomsavdelning som arbetar särskilt med att bryta isoleringen för ungdomar upp till 21 års ålder.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sodexo AB, Vrinnevisjukhuset söker kock med specialkostkunskaper

Ansök    Mar 25    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Sodexo AB arbetar på uppdrag utav Region Östergötland. Nu söker vi dig som är kock och har specialkostkunskaper till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I Norrköping innefattar vårt uppdrag måltidstjänster, lokalvård, receptionstjänst och inre logistikuppdrag. Det vore toppen om du vill ingå i stor skara medarbetare som gör allt i vårt uppdrag för att ge vården och patienten den service som förväntas utav oss. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;... Visa mer
Sodexo AB arbetar på uppdrag utav Region Östergötland. Nu söker vi dig som är kock och har specialkostkunskaper till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I Norrköping innefattar vårt uppdrag måltidstjänster, lokalvård, receptionstjänst och inre logistikuppdrag.

Det vore toppen om du vill ingå i stor skara medarbetare som gör allt i vårt uppdrag för att ge vården och patienten den service som förväntas utav oss.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall- & varmkök) & Specialkosttillagning i dietkök
• Egen kontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik samt prestiglös
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, 40h vecka, dagtid.

Har du frågor kontakta Måltidschef: [email protected]

Din ansökan vill vi ha in senast den 30 april 2021. Rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

ISS söker timanställd kock till Norrköping

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Norrköping Braviken söker ISS en positiv och engagerad Kock som vill arbeta på timanställning.

Dina arbetsuppgifter:
Som Kock kommer du få tillaga dagens lunch som vi serverar till Bravikens Holmens anställda, det innefattar två dagens lunch / dag. Det igår även städning av kök och servering samt disk och servering till gäster.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över Kock yrket och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från Kock yrket och branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är timanställning med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Sjösvärd, telefonnummer 0734-360387

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Anstalten Skenäs

Ansök    Mar 25    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ingår i arbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheten med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kökspersonal /lokalvård

Ansök    Okt 28    Skogslotten AB    Kock, storhushåll
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har ca 40 elever boende på anläggning per dag där vi serverar frukost, lunch middag och kvällsmål. Vi söker personal för matlagning och lokalvård. Arbetstiderna är i första hand eftermiddagar och kvällar mellan kl. 15.30 - 21.00. Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket och måste kunna jobba självständigt. TJänsten är en säsongsanställnin... Visa mer
Skogslotten bedriver ridlägerverksamhet samt har utbildning i basmaskinkörning. Vi har ca 40 elever boende på anläggning per dag där vi serverar frukost, lunch middag och kvällsmål.
Vi söker personal för matlagning och lokalvård.
Arbetstiderna är i första hand eftermiddagar och kvällar mellan kl. 15.30 - 21.00.
Vi söker någon som har erfarenhet av matlagning då man jobbar ensam i köket och måste kunna jobba självständigt.
TJänsten är en säsongsanställning där vi nu har verksamhet under hösten 2020 v. 45-48 samt under 2021 v. 6 - 16 samt v. 23-32
Lön enligt Kommunals avtal Visa mindre

Kock till Svanens förskola

Ansök    Dec 14    Norrköpings kommun    Kock, storhushåll
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VE... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Köket på Svanen har som mål att laga moderna, näringsriktiga & vällagade måltider från grunden. Näringsriktiga måltider inom förskolan är en naturlig del av barnens utbildning och bidrar till att barnen förstår hur det kan påverka hälsa och välbefinnande i ett långsiktigt perspektiv. 

Våra barn erbjuds att äta en omväxlande och allsidig kost och måltiderna tillagas direkt från råvaran av livsmedel med hög kvalité utifrån Norrköpings kommuns kostriktlinje. 

ARBETSBESKRIVNING

Som kock hos oss så tillagar du all mat från grunden i syfte att minska tillsatser, det kan exempelvis vara att baka hårt och mjukt bröd och koka sylt. 

Du är engagerad och anstränger dig lite extra för att göra måltiderna estetiska och tilltalande för dina gäster. Du arbetar klimatsmart och för att minska matsvinnet.

Du har fullt ansvar för daglig- och periodisk städning, livsmedelshygien och egenkontroll. Vidare respekterar du den offentliga upphandlingen och är kreativ så att menyn blir varierad.  

Som kock på Svanen arbetar du tillsammans med barn och pedagoger. Du är en del av helheten på Svanen och har kunskap om förskolans värdegrund och uppdrag.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har kockutbildning och förmåga att ansvara för budget, inköp samt planering och tillagning av de måltider som serveras på förskolan.

Som person är du noggrann, ansvarsfull, flexibel och ser möjligheter i förändringar. 

Du organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du trivs i ett nära samarbete med kollegor och ser styrkan i relationer med pedagoger och barn på Svanen, där barnen är huvudrollsinnehavare.

Vi ser gärna att du kan bidra till vår förskolas utvecklingsarbeten. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av att tillaga/servera specialkost av etiska, religiösa och medicinska skäl.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är tillsvidareanställning med start den 15 februari eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Emma Lilienberg, rektor, på 011-15 28 38 eller [email protected].

Vi vill ha din ansökan senast den 15 januari. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

KOCK Norrköping

Skolfood i Norrköping behöver nu en kock för skolköket i Norrköping Dina arbetsuppgifter är allt som görs i ett tillagningskök. Produktions och förberedelser för skolluncher så väl för inhouse skolmat samt catering till flertalet skolor i Norrköping. Vem söker vi? Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter. De... Visa mer
Skolfood i Norrköping behöver nu en kock för skolköket i Norrköping
Dina arbetsuppgifter är allt som görs i ett tillagningskök. Produktions och förberedelser för skolluncher så väl för inhouse skolmat samt catering till flertalet skolor i Norrköping.


Vem söker vi?
Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter.
Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stresströskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning. Det är en merit om du tidigare har erfarenhet av kockarbete i storkök.


Arbetsuppgifter
Förberedelse och produktion av skolmat
Hantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontroller.
Samt alla de förekommande arbetsuppgifter som finns i ett produktionskökPersonliga egenskaper
Flexibel och självgående
Aktiv
God servicekänsla
NoggrannKvalifikationer
Minst några års erfarenhet som kock
Utbildning i HACCP
Erfarenhet/kännedom om livsmedelshantering
Tala och skriva svenska obehindrat
B-körkortVillkor
Start: 1 mars 2021
Yrkestitel: Kock
Arbetstiderna är Måndag - Fredag 06.00-14.30
Löneform: Avtalsenlig månadslön
Varaktighet: 6 månaders provanställning och därefter Tillsvidareanställning
Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad och nyfiken kock/kokerska sökes till KRAV-förskola

Om arbetsplatsen Bullerbyns förskola är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ av ett gäng engagerade föräldrar. Förskolan har fokus på små barngrupper och ligger i Vidablick med härliga lokaler och en stor utemiljö samt närhet till skog och parker. Bullerbyn har ett stort, fullt utrustat kök där maten lagas från grunden varje dag. Vi är en KRAV-certifierad förskola, vilket innebär att en stor del av den mat som köps in ska vara KRAV-märkt.... Visa mer
Om arbetsplatsen
Bullerbyns förskola är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ av ett gäng engagerade föräldrar.
Förskolan har fokus på små barngrupper och ligger i Vidablick med härliga lokaler och en stor utemiljö samt närhet till skog och parker. Bullerbyn har ett stort, fullt utrustat kök där maten lagas från grunden varje dag. Vi är en KRAV-certifierad förskola, vilket innebär att en stor del av den mat som köps in ska vara KRAV-märkt.
Just nu är vi 16 barn med fyra personal samt en praktikant. Vi serverar frukost, lunch och mellanmål.
Arbetsuppgifter
Som kock/kokerska på Bullerbyn är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga, positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt viktiga uppdrag, att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, egenkontroll och städning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock eller kokerska som bedöms likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök samt kunskaper om näringslära, specialkost och egenkontroll.
Som kock/kokerska har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du självständig, idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt kunna hantera IT-verktyg för att till exempel kunna beställa varor.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att laga måltider som speglar kulturell mångfald samt i samråd med både vårdnadshavare och kollegor – ha barnens bästa i fokus och värna om deras hälsa. Vi vill att förskolans framtida kock/kokerska ser det som en självklarhet att bidra till en välkomnande och lustfylld atmosfär där köket är viktigt både för kollegor, barn och vårdnadshavare.
Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning
Omfattning: Deltid 75%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön enligt gällande avtal
För mer information eller för att ansöka om tjänsten skickar du CV, personligt brev till rektor Jessica Gillberg på [email protected]
Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock sökes till Bagarstugan

Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept. Dina arbetsuppgifter som kock hos oss: •Traditionell arbete som kock a la carte •Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det. •Samarbeta med alla kollegor. •Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket. •Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs. Arbetstiderna ... Visa mer
Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.
Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:
•Traditionell arbete som kock a la carte
•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.
•Samarbeta med alla kollegor.
•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.
•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.
Arbetstiderna är fördelade under lunch, kvällar & helger.
Vi tar emot ansökningar genom email.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in ditt ansökan redan nu. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte i Norrköping

Ansök    Sep 15    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vår verksamhet finns på flera ställen i och nära Norrköping och sysselsätter ca 140 medarbetare. I polishuset i centrala Norrköping har vi ett häkte med 50 platser. Vi har också två anstalter i säkerhetsklass 3: Kol... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.


Vår verksamhet finns på flera ställen i och nära Norrköping och sysselsätter ca 140 medarbetare. I polishuset i centrala Norrköping har vi ett häkte med 50 platser. Vi har också två anstalter i säkerhetsklass 3: Kolmården och Skenäs, med sammantaget över 250 platser.

Läs mer om verksamheten:
https://www.kriminalvarden.se/fangelse-frivard-och-hakte/

Se vad våra medarbetare gör och vad de tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Norrköping lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även i viss mån till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och dirigera de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att sin grund på Anstalten Skenäs, men arbetet kommer att vara förlagt över hela verksamhetsområdet. Det innebär att tjänstgöring kommer att fördelas mellan Anstalterna Skenäs och Kolmården, samt på Häktet i Norrköping.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort och tillgång till egen bil då anstalten ligger några mil utanför Norrköping och långt från allmänna kommunikationer.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock, vikariat till anstalten Skenäs

Ansök    Jun 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/, Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Kolmården med 170 platser, anstalt... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/,
Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Kolmården med 170 platser, anstalten Skenäs med 89 platser samt häktet Norrköping med 50 platser. Anstalterna är placerade utanför Norrköping och häktet finns i anslutning till polishuset. Anstalterna tillhör säkerhetsklass 3, vilket är den lägsta säkerhetsklassen.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på anstalten men även i viss mån till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och dirigera de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Körkort och tillgång till egen bil då anstalten ligger några mil utanför Norrköping och långt från allmänna kommunikationer.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock anstalten Skenäs

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om ARBETSUPPGIFTER Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med tradit... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Skenäs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/skenas/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på anstalten Skenäs kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost på daglig basis. Arbetet är klientnära och viss handledning av intagna ingår i arbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheten med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Stegehus söker en ny kock/köksansvarig!

Ansök    Jan 29    Stegehus Skolhem    Kock, storhushåll
Stegehus är en skolhemsverksamhet belägen på Vikbolandet ute vid Stegeborg. Verksamheten driver skola, och tillhörande boende för barn och ungdomar med behov av anpassad studiemiljö och tillhörande boende. Stegehus är en idéburen verksamhet med antroposofisk inriktning vilket gestaltar sig i att barnen och deras behov är i primärt fokus. Allt som görs i verksamheten präglas av kvalité och långsiktigt arbete. På Stegehus arbetar ca 35 personer. Varje dag se... Visa mer
Stegehus är en skolhemsverksamhet belägen på Vikbolandet ute vid Stegeborg. Verksamheten driver skola, och tillhörande boende för barn och ungdomar med behov av anpassad studiemiljö och tillhörande boende. Stegehus är en idéburen verksamhet med antroposofisk inriktning vilket gestaltar sig i att barnen och deras behov är i primärt fokus. Allt som görs i verksamheten präglas av kvalité och långsiktigt arbete. På Stegehus arbetar ca 35 personer. Varje dag serveras eleverna och medarbetarna lunch. Antalet portioner varierar mellan 25- 50 per dag. Maten som lagas på Stegehus är välkomponerad och genomtänkt. Maten är ekologisk och av god kvalité. Arbetet är förlagt under skoltid ca 08-16 måndag till fredag.
Stegehus har även en självhushållningsprofil, med egna höns, får och grisar, vi odlar egna grönsaker och frukter. All produktion är mycket liten och täcker absolut inte årsbehovet, men den berikar verksamheten och skapar förståelse för var maten kommer ifrån.
Vi söker en person med någon form av kockutbildning eller en gedigen erfarenhet av att arbeta i kök. Arbete är väldigt självständigt och du arbetar ensam i köket. Du behöver ha en god förmåga i att planera och strukturera din tid. Du kommer självständigt att få beställa, skriva matsedel, genomföra egenkontroll i köket och planera arbetet för att få till bra skolluncher. Arbetet ställer stora krav på god organisatorisk förmåga. Du ska veta skillnaden mellan att laga mat hemma i jämförelse med att laga lunch till en skola. I köket kommer metoden ”Prepping” tillämpas vilket betyder att du lagar och förbereder många moment några dagar innan. Erfarenhet av liknande arbetsmetod är meriterande. Även erfarenhet av att ha arbetat med luncher eller catering till stora sällskap är meriterande. Självklart ska du även ha en stor hantverksskicklighet i att laga god mat! Eftersom arbetsplatsen är på en skola så behöver du ha social kompetens, du behöver kunna interagera med andra och vara tillräckligt självständig och säker över din roll för att utstråla att du är chef över ditt kök.
Vi vill också att du har ett intresse för nordiska råvaror och tycker att det är kul med självhushållning, som brödbak, grönsakssyrning, korvstoppning, grönsaksodling, djurskötsel, m.m egen erfarenhet av självhushållningsprojekt är meriterande. Du ska också ha ett intresse för ekologisk mat och vegetarisk mat, men samtidigt tycka att de är kul att laga kött när du har tillgång till fina råvaror där djuren haft det bra.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% ca 178 dagar om året lagar du skollunch, ca 45 dagar arbetar du med djur trädgård, förädling av råvaror, gärna tillsammans med våra elever. Alltså ca 75% i köket 25% med självhushållning.  
 
Tjänsten behöver tillsättas i april månad 2020, är du rätt person kan vi invänta dig längre, än till april, så tveka inte att söka!  
Du behöver ha körkort för att ta dig till jobbet. Visa mindre

Vikarierande kock till Vrinnevisjukshuset, Centralkök

Ansök    Jan 15    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Kock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. Vi söker nu en medarbeta... Visa mer
Kock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.


Vi söker nu en medarbetare till vårt måltidsuppdrag i Norrköping, där du kommer att få uppåt 30 nya kollegor.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Matlagning (kall-och varmkök), vi lagar mat till patienter, Restaurang Vindruvan & till vår cateringverksamhet
• HACCP & Digital egenkontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Kunskaper inom HACCP & Egenkontroll

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt- & hållbart tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska och till 50% ekologiska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Vikarie deltid, helgarbete kan förekomma
Har du frågor kontakta måltidschef: Karin Eriksson, mail: [email protected].
Intervjuer sker fortlöpande och rekrytering kan komma att ske innan angivet datum
Din ansökan vill vi ha senast den 20 februari
Ansökan kan endast göras via vår hemsidaSodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock anstalten Kolmården

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalva... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kolmarden/#om

Verksamheten på Anstalten Kolmården har idag plats för sammanlagt 150 intagna. Köket är beläget på anstalten och där tjänstgör 4 kockar och en produktionsledare.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Anstalten Kolmården kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också. Intagna är sysselsättningsplacerade i köket, vilket innebär att det i arbetet ingår handledning av intagna med olika förutsättningar och förkunskaper vad gäller språk, kunskaper i matlagning m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar. Du har pedagogisk insikt och har förmåga att handleda intagna i kökets olika områden.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på Anstalten Kolmården krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheterna med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta som handledare/utbildare

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock VO Norrköping-semestervikariat

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om våra verksamhetsställen på http://krimnet.kvv.se/Om-Kriminalvarden/Reg... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om våra verksamhetsställen på http://krimnet.kvv.se/Om-Kriminalvarden/Regioner-VO-och-VS/VO/VO-Norrkoping/Sidor/default.aspx

Verksamhetsområde Norrköping består av anstalten Kolmården 150 platser, anstalten Skenäs 89 platser samt häktet Norrköping 50 platser.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock i VO Norrköping kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också.

Intagna är sysselsättningsplacerade i köket på anstalten Kolmården, vilket innebär att det i arbetet ingår handledning av intagna med olika förutsättningar och förkunskaper vad gäller språk, kunskaper i matlagning m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra, men kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och gör korrekta avvägningar. Du har pedagogisk insikt och har förmåga att handleda intagna i kökets olika områden.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på anstalten Kolmården och anstalten Skenäs krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheterna med lokaltrafiken.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta som handledare/utbildare


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock sökes till Bagarstugan

Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept. Dina arbetsuppgifter som kock hos oss: •Traditionell arbete som kock a la carte •Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det. •Samarbeta med alla kollegor. •Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket. •Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs. Arbetstiderna ... Visa mer
Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.
Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:
•Traditionell arbete som kock a la carte
•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.
•Samarbeta med alla kollegor.
•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.
•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.
Arbetstiderna är fördelade under lunch, kvällar & helger.
Kom gärna in för att lämna CV men vi tar även emot ansökningar genom email.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in ditt ansökan redan nu. Visa mindre

orientalisk kock

Ansök    Okt 8    Paradis du Liban    Kock, storhushåll
Vi söker oreintalisk kock mederfarenhet av det Libanesiska köket, Vi ser att du kan sköta köket själv och utvekla verksamheten med dina erfarenheter och komma på nya ideer, Visa mer
Vi söker oreintalisk kock mederfarenhet av det Libanesiska köket, Vi ser att du kan sköta köket själv och utvekla verksamheten med dina erfarenheter och komma på nya ideer, Visa mindre

Kock Anstalten Kolmården

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Läs mer om anstalten Kolmårdens ver... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Läs mer om anstalten Kolmårdens verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kolmarden/#om

Verksamheten på Anstalten Kolmården har idag plats för sammanlagt 150 intagna. Köket är beläget på anstalten och där tjänstgör 4 kockar och en produktionsledare.ARBETSUPPGIFTER

Som kock på Anstalten Kolmården kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också. Intagna är sysselsättningsplacerade i köket, vilket innebär att det i arbetet ingår handledning av intagna med olika förutsättningar och förkunskaper vad gäller språk, kunskaper i matlagning m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är pedagogisk och har god förmåga att handleda intagna i kökets olika områden. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Krav
• Körkort B. För att kunna jobba i köket på Anstalten Kolmården krävs tillgång till bil eftersom det inte fungerar att ta sig till enheterna med lokaltrafiken.
• Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan kockutbildning som kan prövas likvärdigt.
• Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Relevanta språkkunskaper
• Erfarenhet av att arbeta som handledare/utbildare

Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock / restaurangbiträde Norrköping

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Restaurangbiträden
Nu söker vi Kock / restaurangbiträde för ISS uppdrag hos Holmen Braviken Norrköping.

ARBETSUPPGIFTER
Till våra uppdrag hos Holmen Braviken Norrköping söker vi nu dig som vill jobba som  kock /restaurangbiträde och köra ut matleveranser till våra kunder. Att under ledning av restaurangchef/kökschef producera, underhålla och sälja våra produkter i den dagliga driften i kök/restaurang. Tillagning av enklare mat samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du har stor erfarenhet av matlagning  så som specialkost,samt är strukturerad och mycket gott ordningssinne samt kan ta egna beslut och har arbetat inom restaurangbranschen/äldremat sedan tidigare Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande.

I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering, tillberedning av mat, packning och leverans av catering, kassaarbete etc. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Matlagning Kommer ingå i tjänsten därav ett krav på att ha erfarenhet från matlagning inom äldreomsorg samt personalrestaurang.

Du har IT-kunskaper samt besitter en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift. Du är målinriktad, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

B körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare deltid och helgtjänstgöring fördelat på varannan helg.

Tillträde under augusti. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Malin Sjösvärd 0734-360387 eller [email protected] Visa mindre

Kock sökes till Bagarstugan

Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:•Traditionell arbete som kock a la carte•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.•Samarbeta med alla kollegor.•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.Arbetstiderna är förd... Visa mer
Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:•Traditionell arbete som kock a la carte•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.•Samarbeta med alla kollegor.•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.Arbetstiderna är fördelade under lunch, kvällar & helger.Vi tar endast emot ansökningar genom email.Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in ditt ansökan redan nu. Visa mindre

Kock Norrköping

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kock till Restaurang Braviken Norrköping
Nu söker vi en erfaren och duktig kock till vår restaurang Braviken i Norrköping.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef/Kökschef delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organsisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har 3 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost.. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är 75% med ledighetsanställning arbetar 37 veckor / år alltså ledig alla skollov, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde  enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Ansvarig chef i rekryteringen Malin Sjösvärd 0734-360387, [email protected] Visa mindre

Kock till Stormköket (SMHI) i Norrköping

Ansök    Apr 8    Nordrest    Kock, storhushåll
Kock Till SMHI Norrköping. Nordrest Vi är ett renodlat restaurangföretag, en uppstickare i branschen Vår målsättning är att servera god, nyttig och vacker mat. Vi driver ett antal restauranger, som alla sätter matupplevelsen och hantverket främst. Vi har lång erfarenhet inom restaurangbranschen och vi tror på korta beslutsvägar mot våra uppdragsgivare för att skapa nära och flexibla samarbeten. SMHI har en restaurang i anslutning till deras huvudkonto... Visa mer
Kock

Till SMHI Norrköping.

Nordrest

Vi är ett renodlat restaurangföretag,
en uppstickare i branschen

Vår målsättning är att servera god, nyttig och vacker mat. Vi driver ett antal restauranger, som alla sätter matupplevelsen och hantverket främst. Vi har lång erfarenhet inom restaurangbranschen och vi tror på korta beslutsvägar mot våra uppdragsgivare för att skapa nära och flexibla samarbeten.

SMHI har en restaurang i anslutning till deras huvudkontor i Norrköping, somäven är öppen för allmänheten. Restaurangen tillhandahåller förutom vällagad lunch äveninhouse catering med allt från sköna morgonmackor till snittar och buffeér.

SMHI har ett stort miljöengagemang och vikommer att ha en hög miljöprofil på restaurangen som är nyöppnat i augusti efter en renovering under sommarmånaderna.

Vi behöver stärka vår personalstyrka och söker därför en kock som är sugen på nya utmaningar med att förädla och utveckla SMHI:s restaurang i miljöns tecken.

Det är en bred tjänst med matlagning, miljö och service som kärnvärden.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Visa mindre

2 Kockar verksamhetsområde Norrköping

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Vi söker nu kockar till två av våra... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Vi söker nu kockar till två av våra verksamhetsställen i Norrköping, en kock till häktet Norrköping och en kock till anstalten Kolmården. Häktet ligger i polishuset och har 50 platser. Anstalten Kolmården är en anstalt i säkerhetsklass 3 och ligger i Kolmården med 150 platser. Verksamhetsställena har ca 45 anställda per enhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till intagna vid anstalten Kolmården och häktet Norrköping. Du ansvarar för planering, tillagning av frukost, lunch, middag samt dietkost. Vidare ingår ansvar för städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock sökes till Bagarstugan

Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:•Traditionell arbete som kock a la carte•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.•Samarbeta med alla kollegor.•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.Arbetstiderna är förd... Visa mer
Nu söker vi kock! Vi önskar att du delar vår passion för hållbarmat, vegetarisk, vegansk, a la carté, lunchservering & vill fortsätta att utveckla vår koncept.Dina arbetsuppgifter som kock hos oss:•Traditionell arbete som kock a la carte•Skapa Lunch meny för varje vecka & genomföra det.•Samarbeta med alla kollegor.•Bidra till en glatt & effektiv arbetsmiljö i köket.•Följa alla riktlinjer inom miljö-, hälso- säkerhetsföreskrifter följs.Arbetstiderna är fördelade under lunch, kvällar & helger.Vi tar endast emot ansökningar genom email.Alla ansökningar kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in ditt ansökan redan nu. Visa mindre

Kökspersonal till Pinchos Norrköping

Ansök    Feb 27    Pinchos    Kock, storhushåll
Just nu söker vi kökspersonal Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efte... Visa mer
Just nu söker vi kökspersonal
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- storamöjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vi vill gärna att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrannoch effektiv
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Koreansk kock

VI är en koreansk restaurang som serverar lunch, middag och Takeaway. Vi är just nu i behov av en koreansk kok personal. Arbetsdagar för restaurangen är Måndag till lördag Du ska vara driven, serviceminded, stresstålig och genuint tycka om att arbeta med människor och mat. Vi söker någon som är väldigt noggrann detaljorienterad och du förstår att det är ett ganska högt inlärningsmoment i början. Vi erbjuder en professionell arbetsmiljö med ett jättefint... Visa mer
VI är en koreansk restaurang som serverar lunch, middag och Takeaway.
Vi är just nu i behov av en koreansk kok personal. Arbetsdagar för restaurangen är Måndag till lördag

Du ska vara driven, serviceminded, stresstålig och genuint tycka om att arbeta med människor och mat. Vi söker någon som är väldigt noggrann detaljorienterad och du förstår att det är ett ganska högt inlärningsmoment i början.

Vi erbjuder en professionell arbetsmiljö med ett jättefint arbetsteam med bra gemenskap.
Varmt välkommen med din ansökan och vi besvarar bara de ansökningar vi är intresserade av. Vänligen maila in din ansökan. Visa mindre