Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Norrköping

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Massör i Norrköping

Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Norrköping. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskil... Visa mer
Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Norrköping.
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.
Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i över 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare.
Välkommen med ansökan via länk! Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt litet gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och ... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt litet gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla med kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut och vill vidareutvecklas i din yrkesroll.
Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance, Dr.Belter och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL, Cryo och Dermapen mm. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, fotvård och massage samt viss receptionsarbete.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söke. Känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är minst 75% och uppåt. Rullande schema förekommer med kvällar och helger.
Tillträde omgående
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut till avancerad klinik

Ansök    Jul 1    Derma klinik Sverige AB    Hudterapeut
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att anställa ytterligare till våra kliniker i Norrköping. Vi söker därför dig som är utbildad hud eller spaterapeut som är hungrig på att lära dig nya behandlingar och utvecklas som din roll och bli en av Sveriges mest avancerade hudterapeuter. I början erbjuds timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram. I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olik... Visa mer
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att anställa ytterligare till våra kliniker i Norrköping.
Vi söker därför dig som är utbildad hud eller spaterapeut som är hungrig på att lära dig nya behandlingar och utvecklas som din roll och bli en av Sveriges mest avancerade hudterapeuter.
I början erbjuds timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram.
I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbetar hos oss.
I övrigt så är vi ett glatt och positivt gäng och strävar efter att göra en plats där både anställda och kunder ska trivas.
Tycker du att det här verkar spännande?
Skicka in CV, personligt brev och bild till oss och märk mailet ditt namn och titel och om du sökt tidigare är du välkommen att söka igen :).
Vi ses hos oss.
Dermani Clinic Teamet Visa mindre

Hårloungen city & Hårloungen Ingelsta söker Frisörer

Ansök    Apr 29    Hårloungen Sweden AB    Frisör
Nu har du äntligen möjlighet att bli en av oss på Hårloungen. Vi söker nu både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vi söker dig som är utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) Du ska vara Serviceinriktad med kunden i fokus samt ha en stor passion för frisöryrket. Vi erbjuder dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser där vi hela tiden jobbar som ett team. Goda lönevillkor ( enligt avtal) Utbildningar TeamAktiv... Visa mer
Nu har du äntligen möjlighet att bli en av oss på Hårloungen. Vi söker nu både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vi söker dig som är utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) Du ska vara Serviceinriktad med kunden i fokus samt ha en stor passion för frisöryrket. Vi erbjuder dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser där vi hela tiden jobbar som ett team. Goda lönevillkor ( enligt avtal) Utbildningar TeamAktiviteter. Är du den vi söker och vill fortsätta utvecklas med oss tveka inte att skicka in en ansökan då. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping Ingelsta shopping söker frisör och trainee

Ansök    Apr 26    Raise Sweden AB    Frisör
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”. 1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grunda... Visa mer
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige.
I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”.

1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grundaren Inger Ellen Nicolaisen har med mod, entusiasm och passion för att utveckla människor skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre.

Inger Ellens livsmotto inspirerar oss att alltid fokusera på utveckling för att göra varje kundbesök unikt.
"Oavsett om du tror att du att du kan klara det, eller tror att du inte kan klara det - så har du helt rätt!"
- Henry FordVill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair arbetar ett superhärligt team som du har möjlighet att bli en del av!

Vi söker nu både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Frisörer sökes

Ansök    Apr 29    Bearded Lady AB    Frisör
The Bearded Lady Ingelsta söker personal. Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten. Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss. Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop. I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser! Vi ser gärna att du: * Äls... Visa mer
The Bearded Lady Ingelsta söker personal.
Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten.
Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss.
Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop.
I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!
Vi ser gärna att du:
* Älskar att arbeta med service och att göra våra kunder nöjda.
* Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten.
* Vill vara en del av ett stort team som är under expandering.
* Har en stor passion för frisöryrket samt håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter.
* Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.
* Du ska kunna grunderna inom frisöryrket (dam & herr)
* Du ska älska att arbeta inom service, samt ha strävan att alla kunder lämnar salongen nöjda. #jobbjustnu
Är du den vi söker? Eller känner du nån potentiell? Tveka inte på att höra av er.


// Team Bearded lady Ingelsta Visa mindre

Ledig tjänst som Frisör

Ansök    Feb 11    Skarphagens Salong AB    Frisör
Skarphagens Salong söker en utbildad frisör till vårt team i Skarphagens Centrum, Norrköping. Salongen har funnits i 30 år och har mycket bra kundunderlag. Vi är 4 frisörer varav 2 går i pension till sommaren, varför vi kan erbjuda dig redan från start en mycket bra beläggning av kunder. Vi söker dig som frisör och som har goda egenskaper i att vara: driven, positiv och service minded du sätter kunden i första hand du har ett brinnande intresse för frisöry... Visa mer
Skarphagens Salong söker en utbildad frisör till vårt team i Skarphagens Centrum, Norrköping. Salongen har funnits i 30 år och har mycket bra kundunderlag. Vi är 4 frisörer varav 2 går i pension till sommaren, varför vi kan erbjuda dig redan från start en mycket bra beläggning av kunder.
Vi söker dig som frisör och som har goda egenskaper i att vara:
driven, positiv och service minded
du sätter kunden i första hand
du har ett brinnande intresse för frisöryrketDu kommer att jobba självständigt men vi lägger även stor vikt i att hålla god stämning i teamet och mot våra kunder.
Du ska ha genomgått utbildning samt inneha gesällbrev och gärna med några års erfarenhet.
Arbetstider vardagar mellan kl 09.00 - 18:00.
Vi erbjuder både anställning eller hyrstol.
Ytterligare information kontakta Susanne Malmgren 0708-77 18 70.
Ansökan skickar du till [email protected] Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Medicinsk Fotterapeut Vi på Medicinsk Fotvård i NKPG söker efter en engagerad och kunnig kollega/partner till vårt kompetenta team inom medicinsk fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg, nu söker vi efter rätt person. Kliniken Medicinsk Fotvård i Nkpg ligger i det historiska och mysiga kvarteret Knäppingsborg mitt i Norrköping City. Vi har skapat en klinik med en unik atmosfär där lugn, ro och spakänsla infinner sig för våra ... Visa mer
Medicinsk Fotterapeut
Vi på Medicinsk Fotvård i NKPG söker efter en engagerad och kunnig kollega/partner till vårt kompetenta team inom medicinsk fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg, nu söker vi efter rätt person.
Kliniken
Medicinsk Fotvård i Nkpg ligger i det historiska och mysiga kvarteret Knäppingsborg mitt i Norrköping City. Vi har skapat en klinik med en unik atmosfär där lugn, ro och spakänsla infinner sig för våra kunder. Vi har två behandlingsrum och en butik i lokalen. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket omtyckta då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från spakänslan med medicinsk fotvård. Därför kan vi ge kunden den hjälp de behöver utan att ge avkall på en lugn och härlig stund. Dessutom erbjuder vi lyx- och duobehandlingar. Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team.
Vi söker
· Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och/eller Sveriges Fotterapeuter.
· Det är meriterande att kunna ta emot remisser (fotsjukvård)
· Du talar flytande svenska.
· Önskvärt att du har minst ett års arbetslivserfarenhet men vidareutbildning sker hos oss
· Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för förändring och gillar att utvecklas. Social kompetens och erfarenhet från serviceyrken är meriterande.
· Du är stresstålig och har förmågan att hålla många bollar i luften.

Tjänsten
Behovet är just ca 50% men på sikt ser vi att en heltidstjänst är nödvändig. Kliniken håller öppet måndag – fredag och varannan lördag.
Kontakt
Är du rätt person för oss, skicka då ditt CV med personligt brev till [email protected]
Vi ser fram emot att få träffa dig. Vi tar in för intervju löpande och tillsätter platsen så snart vi hittat rätt. Visa mindre

Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Norrköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv? TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet s... Visa mer
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.
Vi söker nu en Ortopedteknisk patientmottagare för vikariat till TeamOlmed i Norrköping som i dagsläget består av 14 medarbetare. Vi bedriver både klinik- och butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser.
Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta emot patienter med fotrelaterade besvär. Du kommer ansvara för fotanalyser, behovsbedömningar, förskrivning av inlägg och skor, tillverkning och leverans av hjälpmedel.
Vem vi söker
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som ortopedskotekniker, sjukgymnast, medicinsk fotvårdare eller motsvarande vårdrelaterad utbildning. Det är meriterande om du arbetat med fotrelaterade besvär och har god kännedom om anatomi och fysiologi. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och har även grundläggande datorkunskaper.
Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.
Vi erbjuder
Du kommer att få utbildning i TeamOlmeds arbetssätt och metoder för klinisk bedömning och ortopedtekniskåtgärd. Som ortopedteknisk patientmottagare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk patientmottagare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!
Anställningen
Heltid, vikariat med tillträde omgående eller enligt överenskommelse, fram till och med 2025-08-31 med möjlighet till förlängning. TeamOlmed har kollektivavtal.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Norrkping-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Norrkping_REQ-3367
Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday.
Sista ansökningsdatum är 2024-03-17. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Frisör till Lyko Linden

Ansök    Dec 6    Lyko Group AB (publ)    Frisör
Är du en skicklig frisör eller nyutbildad frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 45 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger! ???? Vad gör en Frisör på Lyko? Vi vill att Lyko ska vara det självklara valet när det kommer till hårvård och skönhet. Vi ... Visa mer
Är du en skicklig frisör eller nyutbildad frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 45 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger! ????

Vad gör en Frisör på Lyko?
Vi vill att Lyko ska vara det självklara valet när det kommer till hårvård och skönhet. Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Som frisör tillhör du ett härligt team av 45 andra frisörer så du är inte ensam! Tillsammans har ni dessutom ett eget community online där ni kan ställa frågor och bjuda på tips och råd! ?

Som en del av vår marknadsföring sponsrar vi även många spännande event. Som frisör innebär det att det finns möjlighet att representera Lyko på både fashionabla ELLE-galan, partnerevent eller styling inför plåtning av längdskidlandslaget. Ballt, va?!! ????

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

Vi söker dig…
…som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:

- Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
- Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
- Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.

Hur ser din vardag ut?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80-100 % eller enligt överenskommelse. Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse.
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor när vi rekryterar. Mycket smidigare för dig som kandidat ?

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök redan idag då urval sker löpande! Har du frågor om tjänsten maila Sofi Stenlund, Regionchef på [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!

This text is hidden Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Ansök    Jan 2    Bjurström, Camilla    Hudterapeut
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet om minst 50%-75 % eller vad vi kommer överens om. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du ... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet om minst 50%-75 % eller vad vi kommer överens om.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla till kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL, Dermapen , Cryobehandlingar och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av.
Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage. Du vill gärna vara med och vidareutveckla verksamheten och dig själv och ser framåt utvecklingsmässigt.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är från ca 50 % och uppåt. Varierade arbetstider förekommer på rullande schema.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Perukmakare sökes

Vi söker perukmakare. Som är svensktalande med kunskap i arabiska och dari. gärna med erfarenhet från film och teater Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker perukmakare. Som är svensktalande med kunskap i arabiska och dari.
gärna med erfarenhet från film och teater


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Ansök    Okt 13    Bjurström, Camilla    Hudterapeut
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på 50%-75 % eller vad vi kommer överens om. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kun... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på 50%-75 % eller vad vi kommer överens om.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla till kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Dermapen , Cryobehandlingar och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage. Du vill gärna vara med och vidareutveckla verksamheten och ser framåt utvecklingsmässigt.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker.
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en hud & spaterapeut då vi är i tillväxtfas. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är från ca 50 % och uppåt. Varierade arbetstider förekommer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fotvårdsspecialist till Krys vårdcentral Spiran

Om vårdcentralen Krys vårdcentral Spiran är belägen i centrum och är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Spiran är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra patienter. . Arbetsbeskrivning I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du m... Visa mer
Om vårdcentralen
Krys vårdcentral Spiran är belägen i centrum och är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Spiran är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra patienter. .
Arbetsbeskrivning
I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.
Kvalifikationer och egenskaper
Utbildad fotvårdsspecialist
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 60 %.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Lön: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Norrköping.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida. Visa mindre

Hudterapeut till avancerad klinik

Ansök    Nov 15    Derma klinik Sverige AB    Hudterapeut
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att anställa ytterligare till våra kliniker i Norrköping & Linköping. Vi söker därför dig som är utbildad hud eller spaterapeut som är hungrig på att lära dig nya behandlingar och utvecklas som din roll och bli en av Sveriges mest avancerade hudterapeuter. I början erbjuds timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram. I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig ... Visa mer
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att anställa ytterligare till våra kliniker i Norrköping & Linköping.
Vi söker därför dig som är utbildad hud eller spaterapeut som är hungrig på att lära dig nya behandlingar och utvecklas som din roll och bli en av Sveriges mest avancerade hudterapeuter.
I början erbjuds timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram.
I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbetar hos oss.
I övrigt så är vi ett glatt och positivt gäng och strävar efter att göra en plats där både anställda och kunder ska trivas.
Tycker du att det här verkar spännande?
Skicka in CV, personligt brev och bild till oss och märk mailet ditt namn och titel.
Vi ses hos oss.
Dermani Clinic Teamet Visa mindre

Timanställd Medicinsk fotterapeut till Krys VC Kneippen

Om vårdcentralen Krys vårdcentral Kneippen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 45 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Kneippen är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra 11 000 listade patienter. Arbetsbeskrivning I rollen som Medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbe... Visa mer
Om vårdcentralen
Krys vårdcentral Kneippen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 45 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Kneippen är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra 11 000 listade patienter.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.
Kvalifikationer och egenskaper
Utbildad Medicinsk fotterapeut
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.


Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 20%
Anställning: Timanställning vid behov
Lön: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: VC Kneippen, Kneippgatan 4 603 36 Norrköping.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida. Visa mindre

Frisör/Barber

Ansök    Sep 13    Askaristore AB    Frisör
Vi söker en glad och erfaren damfrisör/barber som vill bli en del av vårt team i Norrköping. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med olika hårtyper, skägg och mustascher samt rakning. Du ska ha en vänlig inställning gentemot alla kunder och kunna kommunicera svenska. Vi erbjuder en trevlig och familjär arbetsmiljö. Om du känner att du är rätt person, skicka ditt CV och personliga brev till vår e-postadress. Vi ser fram emot att höra från dig!... Visa mer
Vi söker en glad och erfaren damfrisör/barber som vill bli en del av vårt team i Norrköping.
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med olika hårtyper, skägg och mustascher samt rakning. Du ska ha en vänlig inställning gentemot alla kunder och kunna kommunicera svenska.
Vi erbjuder en trevlig och familjär arbetsmiljö.
Om du känner att du är rätt person, skicka ditt CV och personliga brev till vår e-postadress. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Hårgänget söker Frisör / barberare

Ansök    Aug 30    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen vi beskriver och vill utvecklas ännu mer då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av di... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen vi beskriver och vill utvecklas ännu mer då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Nagelteknolog Norrköping & Fransstylist

Dermani växer så det knakar och söker nu en till person att ansluta till vårat team. Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda samt har ett intresse för skönhet och de egenskaper som är av värde för kunderna. Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som nagelteknolog & fransstylist. Just nu så söker vi dig... Visa mer
Dermani växer så det knakar och söker nu en till person att ansluta till vårat team.
Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda samt har ett intresse för skönhet och de egenskaper som är av värde för kunderna.
Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som nagelteknolog & fransstylist.
Just nu så söker vi dig som är erfaren nagelteknolog & fransstylist som kan ingå i vårt team.
Dermani erbjuder en professionell men också avslappnad arbetsmiljö med trevliga kollegor som alla har nära till skratt.
Vi önskar primärt en timanställd nagelteknolog & fransstylist men tjänsten är anpassningsbar och du kan välja del- eller heltid i samråd med övriga Dermani-teamet. I framtiden finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning på 100%
Tycker du att det verkar intressant och vill veta mer? Skicka ett mail med CV, personligt brev och märk med "Dermani Norrköping". Tjänsten finns ledig omgående men vi är flexibla med starten.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut till Krys VC Kneippen

Om vårdcentralen Krys vårdcentral Kneippen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 45 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Kneippen är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra 11 000 listade patienter. Arbetsbeskrivning I rollen som Medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbe... Visa mer
Om vårdcentralen
Krys vårdcentral Kneippen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 45 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Kneippen är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra 11 000 listade patienter.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.
Kvalifikationer och egenskaper
Utbildad Medicinsk fotterapeut
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.


Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 20%
Anställning: Timanställning vid behov
Lön: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: VC Kneippen, Kneippgatan 4 603 36 Norrköping.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida. Visa mindre

Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrk... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev laser eller tejpning, spabehandlingar mm så är det meriterande.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till person, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Terapeut hos Fasciaklinikerna

Ansök    Maj 18    ML Fascia AB    Massör/Massageterapeut
Fasciaklinikerna finns för att hjälpa dig som har ont att bli bättre, men givetvis hjälper vi även dig som vill öka ditt välmående eller prestera bättre. Vi växer med flera kliniker runt om i Sverige och söker nu terapeuter som brinner för att hjälpa andra människor. Vi söker en Fasciaspecialist till vår klinik Fasciaklinikerna Norrköping. Som Fasciaspecialist kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa våra kunder att återfå sin rörlighet och livskv... Visa mer
Fasciaklinikerna finns för att hjälpa dig som har ont att bli bättre, men givetvis hjälper vi även dig som vill öka ditt välmående eller prestera bättre.


Vi växer med flera kliniker runt om i Sverige och söker nu terapeuter som brinner för att hjälpa andra människor.
Vi söker en Fasciaspecialist till vår klinik Fasciaklinikerna Norrköping. Som Fasciaspecialist kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa våra kunder att återfå sin rörlighet och livskvalitet genom att arbeta med Fasciabehandling.


Vi söker dig som..
… vill hjälpa andra att uppnå sin fulla potential
… drivs av att hjälpa människor att må bättre
… jobba med likasinnade och vill utvecklas
… öka rörlighet och livskvalité för kunder
Ingen tidigare erfarenhet eller utbildning krävs. Viktigast för oss är att du vill hjälpa andra, är en bra kollega och vill utvecklas. För rätt kandidat så erbjuds kostnadsfri utbildning till Certifierad Fasciaspecialist vid anställning.
Var med i något stort - Fasciaklinikerna växer snabbt och öppnar just nu upp kliniker på flera platser i Sverige. Fasciaklinikerna ska öppna upp 250 kliniker i Sverige inom de närmsta åren och 1500 kliniker i Europa.
Det är en fördel om du har erfarenhet vid behandling av kunder, tex massör eller liknande med detta är inget krav. Vi sätter stor stort värde i att du är en person som tycker om att jobba med andra människor och har en bra känsla för service och kundbemötande.

Hur går en behandling till
https://fasciaclinics.com/se/behandling
Fasciabehandling är ett effektivt sätt att öka rörlighet & avslappning, förbättra cirkulationen & öka vätskeflödet.
Behandling sker med moderna patenterade behandlingsverktyg, optimerade för skonsam och effektiv behandling av hela kroppen.
De beprövade behandlingsprocesserna bygger på över 10 års samlad erfarenhet från manuella terapeuter från olika yrkesgrupper och på den senaste forskningen inom Fascia.


Anställningsvilkor
Vi har öppet 7 dagar i veckan och har behandlingar från 07.00-21.00
Arbetstid för våra terapeuter kan varierar men man bör som sökande ha möjlighet att även jobba kvällar och helger.


Vi har anställningsavtal med 7 timmars arbetsdag som standard, där du jobbar med behandlingar 6 timmar av arbetspasset.


Skicka in din ansökan via länken:
https://fasciaclinics.com/se/jobba/terapeut


För mer information om Fasciaklinikerna:


https://fasciaclinics.com/se/ Visa mindre

Frisör eller barberare

Ansök    Jul 24    Bearded Lady AB    Frisör
The Bearded Lady!! Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten! Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder. www.beardedlady.se Vi söker dig... Visa mer
The Bearded Lady!!
Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten!
Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder.


www.beardedlady.se
Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop.
I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!
Vi ser gärna att du:


* Älskar att arbeta med service och att göra våra kunder nöjda.
* Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten.
* Vill vara en del av ett stort team som är under expandering.
* Har en stor passion för frisöryrket samt håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter.
* Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.
Du ska kunna grunderna inom frisöryrket (dam & herr)
Du ska älska att arbeta inom service, samt ha strävan att alla kunder lämnar salongen nöjda.#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TikTak söker frisör med passion

Ansök    Jun 21    Hag Osman, Malik    Frisör
Salong TikTaki söker nu efter en passionerad frisör/barberare som brinner för sitt yrke och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett team som älskar att arbeta och ha roligt tillsammans på jobbet som en enhet. Vi kan erbjuda en rad olika skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe. Om du är den personen som brinner för detta yrke, så är det just dig vi söker. Tveka inte att höra av dig till oss.Salong TikTaki city söker nu efter... Visa mer
Salong TikTaki söker nu efter en passionerad frisör/barberare som brinner för sitt yrke och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett team som älskar att arbeta och ha roligt tillsammans på jobbet som en enhet. Vi kan erbjuda en rad olika skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe. Om du är den personen som brinner för detta yrke, så är det just dig vi söker. Tveka inte att höra av dig till oss.Salong TikTaki city söker nu efter en passionerad frisör/barberare som brinner för sitt yrke och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett team som älskar att arbeta och ha roligt tillsammans på jobbet som en enhet. Vi kan erbjuda en rad olika skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe. Om du är den personen som brinner för detta yrke, så är det just dig vi söker.

DIN BAKGRUND:
Du bör kunna bygga starka kundrelationer, vara kreativ och serviceinriktad med fokus på kundens behov. Noggrannhet, ordning och reda är viktigt för oss, liksom att du trivs med att arbeta mot högt uppsatta målDu bör kunna bygga starka kundrelationer, vara kreativ och serviceinriktad med fokus på kundens behov. Noggrannhet, ordning och reda är viktigt för oss, liksom att du trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål.


Skicka ditt CV och personligt brev och vi ser fram emot att intervjua dig. Ansökan endast via mejl!Skicka ditt CV och personligt brev och vi ser fram emot att intervjua dig. Ansökan endast via mejl!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hårgänget söker Frisör / barberare

Ansök    Maj 15    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig.... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Frisör eller barberare

Ansök    Maj 3    Bearded Lady AB    Frisör
The Bearded Lady!! Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten! Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder. www.beardedlady.se Vi söker dig... Visa mer
The Bearded Lady!!
Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten!
Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder.


www.beardedlady.se
Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop.
I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!
Vi ser gärna att du:


* Älskar att arbeta med service och att göra våra kunder nöjda.
* Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten.
* Vill vara en del av ett stort team som är under expandering.
* Har en stor passion för frisöryrket samt håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter.
* Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.
Du ska kunna grunderna inom frisöryrket (dam & herr)
Du ska älska att arbeta inom service, samt ha strävan att alla kunder lämnar salongen nöjda.#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev laser eller tejpning, spabehandlingar mm så är det meriterande.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till två Massageterapeuter, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker salongschef

Ansök    Apr 21    Raise Sweden AB    Frisör
Är du frisör med äkta frisörglädje och önskar att bli vår nya ledstjärna? Nikita Hair Norrköping söker nu en ny salongschef!  Vi arbetar med Wella som huvudleverantör. Tycker du om att ta egna initiativ, ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team? Har du stor känsla för service, ledarskap och en passion frisöryrket? Rekrytering sker löpande så skicka in ansökningen snarast. Tillträde 1/6-23.   Tycker du om att arbeta i en aktiv ... Visa mer
Är du frisör med äkta frisörglädje och önskar att bli vår nya ledstjärna?

Nikita Hair Norrköping söker nu en ny salongschef! 

Vi arbetar med Wella som huvudleverantör.

Tycker du om att ta egna initiativ, ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service, ledarskap och en passion frisöryrket?

Rekrytering sker löpande så skicka in ansökningen snarast. Tillträde 1/6-23.

 

Tycker du om att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

Du inspirerar dina medarbetare för att utvecklas som person, professionellt och mot gemensamma mål.

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Ledaregenskaper

Du har ett sinne för salongens drift

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

Ledarskapserfarenhet

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Norrköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv? TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet s... Visa mer
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.
Vi söker nu en Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Norrköping som i dagsläget består av 14 medarbetare. Vi bedriver både klinik- och butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser.
Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta emot patienter med fotrelaterade besvär exempelvis diabetiker och reumatiker. Du kommer ansvara för fotanalyser, behovsbedömningar, förskrivning av inlägg och skor, tillverkning och leverans av hjälpmedel. I din roll så kommer du även att ingå i fotsårsteamet som arbetar nära ortopedens fotsårsmottagning.
Vem vi söker
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som ortopedskotekniker, sjukgymnast eller medicinsk fotvårdare eller motsvarande vårdrelaterad utbildning. Det är meriterande om du arbetat med fotrelaterade besvär och har god kännedom om anatomi och fysiologi. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även grundläggande datorkunskaper. Du kommer att få utbildning i TeamOlmeds arbetssätt och metoder för klinisk bedömning och ortopedtekniskåtgärd.
Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.
Vi erbjuder
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk patientmottagare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!
Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Norrkping-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Norrkping_REQ-2677
Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att klicka på ”Karriär”.
Sista ansökningsdatum är 2023-05-31. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skönhets terapeut

Ansök    Apr 26    Beauty Lounge Norrköping AB    Stylist
Vi söker dig som är intresserad av att jobba i en etablerad skönhetssalong i centrala Norrköping. Kraven är att du har en gymnasial utbildning inom stylist programmet med godkända kurser. specifika kurser och diplom som krävs är hår och make up artist, frans- och bryn stylist. Vi söker dig som är social och redo att utvecklas inom branschen. Du ska vara serviceminded och intresserad av skönhet. Skicka din ansökan via e-post till Beautyloungenorrkopin... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba i en etablerad skönhetssalong i centrala Norrköping.
Kraven är att du har en gymnasial utbildning inom stylist programmet med godkända kurser.
specifika kurser och diplom som krävs är hår och make up artist, frans- och bryn stylist.
Vi söker dig som är social och redo att utvecklas inom branschen. Du ska vara serviceminded och intresserad av skönhet.


Skicka din ansökan via e-post till [email protected] Visa mindre

Frisör till Lyko Linden

Ansök    Apr 13    Lyko Group AB (publ)    Frisör
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko in med en ny frisörkollega. ???? Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare! ? Vad vi erbjuder dig S... Visa mer
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko in med en ny frisörkollega. ???? Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare! ?

Vad vi erbjuder dig
Som frisör hos oss tillhör du ett härligt team av ca 70 andra frisörer som varje dag strävar efter att göra Lyko till det självklara valet för hårvård och skönhet. Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi är ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt, varpå din utveckling är oerhört betydelsefull! Vi erbjuder därför internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan! Sist men inte minst erbjuder vi en trygg anställning genom vårt kollektavtal.

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

Vi söker dig…
…som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:

- Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
- Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
- Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.

Hur ser din vardag ut?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80-100 % eller enligt överenskommelse. Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse. Lyko är en energifylld och varm arbetsplats som har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Lyko? – spana in våra karriärssidor!
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Mycket smidigare för dig som kandidat ?

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök redan idag då urval sker löpande! Har du frågor om tjänsten maila till Regionchef, Sofi Stenlund på [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!

This text is hidden Visa mindre

Hårgänget söker Frisör / barberare

Ansök    Apr 12    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig.... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Är du Trainee och söker nya utmaningar?

Ansök    Mar 31    Raise Sweden AB    Frisör
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”. 1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grunda... Visa mer
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige.
I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”.

1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grundaren Inger Ellen Nicolaisen har med mod, entusiasm och passion för att utveckla människor skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre.

Inger Ellens livsmotto inspirerar oss att alltid fokusera på utveckling för att göra varje kundbesök unikt.
"Oavsett om du tror att du att du kan klara det, eller tror att du inte kan klara det - så har du helt rätt!"
- Henry FordÄr du Trainee och söker nya utmaningar?

Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor.

Vår salong har stundtals en hektisk miljö med väletablerad kundkrets och arbetar med Wella som huvudleverantör.

Vi söker dig som tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team och som har stor känsla för service och en passion frisöryrket. 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 1 & 2 (del 1 &2)

Avlagt delprov är en merit 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team

 

 

Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. Visa mindre

Thaimassör

VÄNINNA massage & spa erbjuder massage, spa och skönhetsvård för kvinnor. VÄNINNA har flera salonger i Norrköping och avser att expandera i fler städer under kommande år. Visa mer
VÄNINNA massage & spa erbjuder massage, spa och skönhetsvård för kvinnor. VÄNINNA har flera salonger i Norrköping och avser att expandera i fler städer under kommande år. Visa mindre

Hårgänget söker Frisör / barberare

Ansök    Mar 5    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig.... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke då är det just dig vi söker…. tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Är du Trainee och söker nya utmaningar?

Ansök    Feb 14    Raise Sweden AB    Frisör
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”. 1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grunda... Visa mer
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige.
I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”.

1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grundaren Inger Ellen Nicolaisen har med mod, entusiasm och passion för att utveckla människor skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre.

Inger Ellens livsmotto inspirerar oss att alltid fokusera på utveckling för att göra varje kundbesök unikt.
"Oavsett om du tror att du att du kan klara det, eller tror att du inte kan klara det - så har du helt rätt!"
- Henry FordVi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor.

Vår salong har stundtals en hektisk miljö med väletablerad kundkrets och arbetar med Wella som huvudleverantör.

Vi söker dig som tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team och som har stor känsla för service och en passion frisöryrket. 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 1 & 2 (del 1 &2)

Avlagt delprov är en merit 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team

 

 

Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Feb 5    Modeklipparna Norrköping AB    Frisör
Nu söker vi frisörer till vårt team. Är du en person som brinner för frisöryrket och vill jobba i en härlig miljö med fantastiska medarbetare så är det dig vi söker. Vi är belägna centralt I Norrköping. Vi efterfrågar både heltid och deltidstjänster. Välkomna med er ansökan till: [email protected] Eller ring på 0730536060. Visa mer
Nu söker vi frisörer till vårt team.
Är du en person som brinner för frisöryrket och vill jobba i en härlig miljö med fantastiska medarbetare så är det dig vi söker. Vi är belägna centralt I Norrköping.
Vi efterfrågar både heltid och deltidstjänster. Välkomna med er ansökan till:
[email protected]
Eller ring på 0730536060. Visa mindre

Timmanställd hudterapeut/massör/fransstylist

Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22. Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar. I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram. I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbe... Visa mer
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22.
Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar.
I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram.
I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbetar hos oss.
I övrigt så är vi ett glatt och positivt gäng och strävar efter att göra en plats där både anställda och kunder ska trivas.
Tycker du att det här verkar spännande?
Skicka in CV till oss och märk mailet och CV med ditt namn och din titel, exempelvis hudterapeut, massör, fransstylist etc. Visa mindre

Timmanställd hudterapeut/massör/fransstylist

Ansök    Jan 24    Derma klinik Sverige AB    Hudterapeut
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22. Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar. I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram. I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbe... Visa mer
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22.
Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar.
I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram.
I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbetar hos oss.
I övrigt så är vi ett glatt och positivt gäng och strävar efter att göra en plats där både anställda och kunder ska trivas.
Tycker du att det här verkar spännande?
Skicka in CV till oss och märk mailet och CV med ditt namn och din titel, exempelvis hudterapeut, massör, fransstylist etc. Visa mindre

Timmanställd hudterapeut/massör/fransstylist

Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22. Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar. I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram. I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbe... Visa mer
Dermani Clinic växer så det knakar och nu har vi nöjet att öppna ytterligare en klinik i Norrköping lokaliserad på Drottninggatan 22.
Vi söker därför personal som kan komplettera vårat utbud av behandlingar.
I början erbjuds endast timanställning men med möjlighet att övergå till fast tjänst längre fram.
I takt med att du växer i din roll kommer vi utbilda dig i flera olika maskiner och behandlingar vilket succesivt kommer att byggas ut under tiden du arbetar hos oss.
I övrigt så är vi ett glatt och positivt gäng och strävar efter att göra en plats där både anställda och kunder ska trivas.
Tycker du att det här verkar spännande?
Skicka in CV till oss och märk mailet och CV med ditt namn och din titel, exempelvis hudterapeut, massör, fransstylist etc. Visa mindre

frisör

Ansök    Jan 10    200 Salong AB    Frisör
Just nu söker vi en till kollega till vårt team! Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för attutvecklas tillsammans med oss. Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr. Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss. Vi har en hög kund nöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte d... Visa mer
Just nu söker vi en till kollega till vårt team!
Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för attutvecklas tillsammans med oss.
Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr. Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss.
Vi har en hög kund nöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hårgänget söker Frisör / barberare

Ansök    Jan 16    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke och är en energispridare tveka inte att höra av dig.... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke och är en energispridare tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Okt 20    Hälsobruket AB    Frisör
utbildad frisör sökes till inarbetat salong i Skärblacka. vi har ett enormt kundunderlag och söker 1-2 frisörer som vill hyra stol . vi är en väldigt personlig och familjär salong där kunden är vårt självklara fokus där våra kunder är allt från 1-100 år gamla Visa mer
utbildad frisör sökes till inarbetat salong i Skärblacka.
vi har ett enormt kundunderlag och söker 1-2 frisörer som vill hyra stol .
vi är en väldigt personlig och familjär salong där kunden är vårt självklara fokus där våra kunder är allt från 1-100 år gamla Visa mindre

Fotvårdsspecialist till Krys vårdcentral Spiran

Om vårdcentralen Krys vårdcentral Spiran är belägen i centrum och är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Spiran är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra patienter. . Arbetsbeskrivning I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du m... Visa mer
Om vårdcentralen
Krys vårdcentral Spiran är belägen i centrum och är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar. Spiran är en välfungerande vårdcentral med en familjär och lärande miljö där medarbetarna tillsammans arbetar för våra patienter. .
Arbetsbeskrivning
I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.
Kvalifikationer och egenskaper
Utbildad fotvårdsspecialist
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 50 %.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Lön: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Norrköping.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida. Visa mindre

Frisör

Ansök    Okt 4    Can Etablering KB    Frisör
Salong Cassandra vi söker nu en frisör som kan både herr och damklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. En glad och tillmötesgående person som lyser med sin närvaro. Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping på St Persgatan 66. Arbetsuppgifterna: Dam och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Det är ett krav att kunna det svenska språket.... Visa mer
Salong Cassandra vi söker nu en frisör som kan både herr och damklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. En glad och tillmötesgående person som lyser med sin närvaro. Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping på St Persgatan 66.
Arbetsuppgifterna: Dam och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss.
Det är ett krav att kunna det svenska språket. Det är meriterande om du har utbildning som frisör och om du kan göra uppsättningar. Om du kan tala andra språk förutom det svenska språket är det också meriterade.


Välkommen med din ansökan.
Skicka ansökan till: [email protected]
Ange följande referens när du ansöker: Frisör
Sista dag att ansöka är 2022-11–13
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev laser eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här, annars får du vidareutbildning hos oss.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till två Massageterapeuter, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog

Salong Cassandra vi söker nu en nagelteknolog. Salong Cassandra är centralt belägen i Norrköping på St Persgatan 66. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Vi söker en serviceinriktad och är noggrann nagelteknolog. Det är även önskvärt att du kan göra ögonfransar. Vi ser gärna att du är utbildad inom området. Arbetsuppgifterna: Manikyr, pedikyr, nagelförlängning. Det är meriterande om du kan fransförlängning. Om du kan tal... Visa mer
Salong Cassandra vi söker nu en nagelteknolog.
Salong Cassandra är centralt belägen i Norrköping på St Persgatan 66. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss.
Vi söker en serviceinriktad och är noggrann nagelteknolog. Det är även önskvärt att du kan göra ögonfransar. Vi ser gärna att du är utbildad inom området.


Arbetsuppgifterna: Manikyr, pedikyr, nagelförlängning.
Det är meriterande om du kan fransförlängning.
Om du kan tala andra språk förutom det svenska språket är det också meriterade.


Välkommen med din ansökan.
Skicka ansökan till: [email protected]
Ange följande referens när du ansöker: Nagelteknolog
Sista dag att ansöka är 2022-12-15
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.
Tjänsten är 50%~100%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfarna frisörer sökes omgående, heltid/deltid

Ansök    Aug 19    Promenade Barber AB    Frisör
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket, du ska vara kunnig inom både dam och herrfrisering. Vi jobbar även en del med förlängningar så har du erfarenhet inom detta så är det meriterande. Som person är du glad, social och professionell. Viktigt också att du är självgående och tycker om att ta ansvar samt brinner för ditt yrke. Vi har vart verksamma i Norrköping precis vid resecentrum sen 2018. Sen dess har Salongen byggt upp en trogen kundkrets som vi ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket, du ska vara kunnig inom både dam och herrfrisering. Vi jobbar även en del med förlängningar så har du erfarenhet inom detta så är det meriterande.
Som person är du glad, social och professionell. Viktigt också att du är självgående och tycker om att ta ansvar samt brinner för ditt yrke.
Vi har vart verksamma i Norrköping precis vid resecentrum sen 2018. Sen dess har Salongen byggt upp en trogen kundkrets som vi arbetar för att utöka och bibehålla.
Tjänsterna är en heltidstjänst och även en deltid. Arbetstiderna på salongen är förlagda mellan måndagar och lördagar. Ett fast schema kommer att sättas där vi tillsammans kommer överens vad som fungerar bäst.
Rekrytering sker löpande, så skicka in ditt cv och referenser via mail redan idag så återkommer vi snarast.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Ansök    Aug 18    Bjurström, Camilla    Hudterapeut
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på 50-100% eller vad vi kommer överens om. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunn... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på 50-100% eller vad vi kommer överens om.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla till kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Microneedling , Cryobehandlingar och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage. Du vill gärna vara med och vidareutveckla verksamheten och ser framåt utvecklingsmässigt.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker.
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en eller två till hud & spaterapeuter då vi är i tillväxtfas. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är från ca 75 % och uppåt. Varierade arbetstider förekommer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skönhetsterapeft

Meddo söker nu någon som kan komplettera vår verksamhet. Huvuduppgiften kommer att vara inom hårvård där det krävs att man kan hårborttagning via tråd. Andra egenskaper är ett plus. Visa mer
Meddo söker nu någon som kan komplettera vår verksamhet. Huvuduppgiften kommer att vara inom hårvård där det krävs att man kan hårborttagning via tråd. Andra egenskaper är ett plus. Visa mindre

Hairnbeauty söker frisör

Ansök    Aug 18    HnB Norrköping AB    Frisör
Just nu söker vi en till kollega till vårt team! Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss. Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr. Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss. Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå. Vi söker både heltid och deltid. #jobbjustnu... Visa mer
Just nu söker vi en till kollega till vårt team!


Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss.
Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr.
Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss.
Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå.
Vi söker både heltid och deltid.
#jobbjustnu Visa mindre

Frisör

Ansök    Jul 28    Can Etablering KB    Frisör
Om jobbet Vi söker nu 1 frisör till vår salong. Det är väldigt viktigt att du är en erfaren och en självgående frisör som kan göra håruppsättningar, klippning, . Du ska kunna klippa både dam och herrar. Hårsalongen är belägen i Centrala Norrköping . Företaget expanderar och nu ska vi utöka vår verksamhet. Med tiden funderar vi att utveckla vår salong med brudsminkning och mm. Det är inget krav men det är meriterande om du kan och har erfarenhet av brudsmin... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nu 1 frisör till vår salong. Det är väldigt viktigt att du är en erfaren och en självgående frisör som kan göra håruppsättningar, klippning, . Du ska kunna klippa både dam och herrar.
Hårsalongen är belägen i Centrala Norrköping . Företaget expanderar och nu ska vi utöka vår verksamhet.
Med tiden funderar vi att utveckla vår salong med brudsminkning och mm. Det är inget krav men det är meriterande om du kan och har erfarenhet av brudsminkning.


Välkommen med din ansöka via e-post. Visa mindre

Frisör / barberare

Ansök    Aug 1    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke och är en energispridare tveka inte att höra av dig.... Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Är du personen som brinner för detta yrke och är en energispridare tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Cryo och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev laser eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här, annars får du vidareutbildning hos oss.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till två Massageterapeuter, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog

Just nu sammanställer vi ett härligt team hud- & nagelterapeuter till ett modernt, inspirerande koncept inom skönhet & välmående! Salongen med kombinerad butik är belägen i trevlig lokal på shoppinggata i Norrköping med goda kommunikationsmöjligheter och parkering. Vi söker dig som har erfarenhet och är noggrann, positiv och har ett mycket gott kundbemötande. Arbetstiderna är heltid. Arbetet innefattar allt inom manikyr & pedikyr, nagelbehandlingar samt f... Visa mer
Just nu sammanställer vi ett härligt team hud- & nagelterapeuter till ett modernt, inspirerande koncept inom skönhet & välmående!
Salongen med kombinerad butik är belägen i trevlig lokal på shoppinggata i Norrköping med goda kommunikationsmöjligheter och parkering.
Vi söker dig som har erfarenhet och är noggrann, positiv och har ett mycket gott kundbemötande.
Arbetstiderna är heltid. Arbetet innefattar allt inom manikyr & pedikyr, nagelbehandlingar samt fransar
Tveka inte att skicka ditt CV och en kortfattad presentation om dig själv. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Ansök    Maj 28    Bjurström, Camilla    Hudterapeut
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på ca 75 % eller mera. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll o... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet på ca 75 % eller mera.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla till kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Microneedling , Cryobehandlingar och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage. Du vill gärna vara med och vidareutveckla verksamheten och ser framåt utvecklingsmässigt.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker.
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till hud & spaterapeut då vi är i tillväxtfas. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är från ca 75 % och uppåt. Varierade arbetstider förekommer. Visa mindre

Nagelteknolog Norrköping till avancerad skönhetsklinik

Dermani växer så det knakar och vi vi planerar därför att öppna vår andra skönhetsklinik, denna gång i Norrköping. Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda samt har ett intresse för skönhet och de egenskaper som är av värde för kunderna. Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som nagelteknolog. Just nu ... Visa mer
Dermani växer så det knakar och vi vi planerar därför att öppna vår andra skönhetsklinik, denna gång i Norrköping.
Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda samt har ett intresse för skönhet och de egenskaper som är av värde för kunderna.
Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som nagelteknolog.
Just nu så söker vi dig som är erfaren nagelteknolog som kan ingå i vårt team.
Dermani erbjuder en professionell men också avslappnad arbetsmiljö med trevliga kollegor som alla har nära till skratt.
Vi önskar primärt en heltidsanställd nagelteknolog men tjänsten är anpassningsbar och du kan välja del- eller heltid i samråd med övriga Dermani-teamet.
Tycker du att det verkar intressant och vill veta mer? Skicka ett mail med CV, personligt brev [email protected] och märk mailet med "Nagelteknolog Norrköping". Tjänsterna startar Q4 så vi ber dig redan nu att ta en första kontakt. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping söker trainee

Ansök    Maj 5    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en trainee som vill fortsätta arbeta sina timmar mot gesällen och utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair i Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en trainee som vill fortsätta arbeta sina timmar mot gesällen och utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en eller 2 personer på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Vi har Fotvård, Hudvård, Spabehandlingar samt olika skönhetsbehandlingar.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till två Massageterapeuter, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut till avancerad skönhetsklinik

Ansök    Maj 24    Derma klinik Sverige AB    Hudterapeut
Dermani i Linköping växer så det knakar och vi behöver därför nyanställa en till hudterapeut till vår nästkommande skönhetsklinik, denna gång i Norrköping. Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda och framförallt någon som kan ha roligt på jobbet. Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som hudterapeut. ... Visa mer
Dermani i Linköping växer så det knakar och vi behöver därför nyanställa en till hudterapeut till vår nästkommande skönhetsklinik, denna gång i Norrköping.
Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda och framförallt någon som kan ha roligt på jobbet.
Vi kommer kontinuerligt att vidareutbilda oss i takt med att vi tar in fler maskiner och nya protokoll så det är viktigt att du vill lära dig och utvecklas i din roll som hudterapeut.
Dermani erbjuder en härlig och professionell arbetsmiljö med trevliga kollegor som alla har nära till skratt. Våra tjänster håller internationellt hög klass och våra kunders resultat, säkerhet och upplevelse är alltid prioritet.
Tjänsten är en fast anställning på 80-100%. Vi söker 2-3 hudterapeuter beroende på önskad tjänstgöringsgrad. Tjänsterna startar i september så vi ber dig redan nu att ta en första kontakt.
Tycker du att det verkar intressant och vill bli vår nya kollega. Skicka ett mail med bild, CV och personligt brev till [email protected] och märk mailet med Hudterapeut Norrköping. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping söker trainee

Ansök    Apr 4    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en trainee som vill fortsätta arbeta sina timmar mot gesällen och utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair i Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en trainee som vill fortsätta arbeta sina timmar mot gesällen och utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

frisör

Ansök    Apr 25    200 Salong AB    Frisör
Hej vi söker dig duktiga frisör som behärskar svenska och Arabiska. Du kommer jobba i vår salong som funnit i ett antal år och har bra omsättning vilken vi även har till hål att öka. Vi har en ständig ström av kunder och söker dig som gillar yrket och har bra kundkontakt Visa mer
Hej vi söker dig duktiga frisör som behärskar svenska och Arabiska.
Du kommer jobba i vår salong som funnit i ett antal år och har bra omsättning vilken vi även har till hål att öka.
Vi har en ständig ström av kunder och söker dig som gillar yrket och har bra kundkontakt Visa mindre

Frisör,Bruduppsättningar, Brudsmink

Ansök    Apr 1    Salong Amandainorrköping    Frisör
Erfaren med brudsmink och håruppsättning är ett plus. Men viktigt att kunna Dam och Herrfrisör då du i vår salong i första hand arbetar som frisör. Efterfrågan av bruduppsättningar samt sminkning är väldigt stort. Vi kommer att ha en del av salongen endast för brudarrangemanger. Efterfrågningar är störst bland kunder från mellanöstern därför söker vi en erfaren frisör från mellanöstern. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förut... Visa mer
Erfaren med brudsmink och håruppsättning är ett plus.
Men viktigt att kunna Dam och Herrfrisör då du i vår salong i första hand arbetar som frisör.
Efterfrågan av bruduppsättningar samt sminkning är väldigt stort. Vi kommer att ha en del av salongen endast för brudarrangemanger. Efterfrågningar är störst bland kunder från mellanöstern därför söker vi en erfaren frisör från mellanöstern.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör eller barberare

Ansök    Mar 22    Bearded Lady AB    Frisör
The Bearded Lady!! Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten! Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder. www.beardedlady.se Vi söker dig... Visa mer
The Bearded Lady!!
Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten!
Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder.


www.beardedlady.se
Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop.
I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!
Vi ser gärna att du:


* Älskar att arbeta med service och att göra våra kunder nöjda.
* Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten.
* Vill vara en del av ett stort team som är under expandering.
* Har en stor passion för frisöryrket samt håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter.
* Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.
Du ska kunna grunderna inom frisöryrket (dam & herr)
Du ska älska att arbeta inom service, samt ha strävan att alla kunder lämnar salongen nöjda.#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Ansök    Mar 15    Bjurström, Camilla    Hudterapeut
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut på ca 75% minimum. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och h... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut på ca 75% minimum.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla till kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Microneedling, Cryo och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker.
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till hud & spaterapeut då vi är i tillväxtfas. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla.. Varierade arbetstider förekommer.
#jobbjustnu Visa mindre

Frisör / barberare

Ansök    Mar 30    Kawmi, Nancy    Frisör
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Visa mer
Salong hårgänget i city och studio by hårgänget på Ingelsta shopping växer och söker dig nu som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Vi är ett gäng som älskar att jobba och även ha roligt tillsammans på jobbet som en grupp. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet på ett och samman ställe. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 75 eller 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Vi har Fotvård, Hudvård, Spabehandlingar samt olika skönhetsbehandlingar.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!


Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till två Massageterapeuter, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 75%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat. Visa mindre

Spaterapeut

Receptionist/Terapeut Vi söker dig som har ett brinnande intresse för spa, kundbemötande och försäljning. Du kommer att arbetar i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke. Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och r... Visa mer
Receptionist/Terapeut
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för spa, kundbemötande och försäljning.


Du kommer att arbetar i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke.
Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och ritualer, Spashop & Reception med produktförsäljning, svara i telefon och mail. I arbetsuppgifterna ingår också städning och översyn inom arbetsområdet. Service och god hand med våra gäster är det största del av vårt arbete.
För att trivas i den rollen krävs det att du är målinriktad, självständig, lagspelare, flexibel och ansvarsfull samt lösningsorienterad, och har förmågan att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål. Du är påläst om försäljningsprodukter, hotellet och ser alltid möjligheten att hjälpa gästen till rätt val av behandlingar och produkter.


På The Lamp Hotel är du helt avgörande för att vi varje dag ska kunna uppfylla högt ställda förväntningar från att leverera helhetsupplevelser för våra gäster.


Tjänsten är på 70% med arbete vardagar, kvällar och varannan helg. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gä... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla med kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut.
Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL, Cryo och Microneedling och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av, annars utbildar vi dig. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, fotvård och massage samt viss receptionsarbete.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söke. Känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är minst 75% och uppåt. Rullande schema förekommer med kvällar och helger.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en härlig och engagerad person. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i ... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en härlig och engagerad person. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidareutbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi växer och behöver nu stärka upp vårt team med en till Massageterapeut, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Salong Cassandra

Ansök    Feb 23    Can Etablering KB    Frisör
Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping . Salong Cassandra erbjuder dam- och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Är du utbildad frisör är det meriterande. Det är också meriterande om du kan tala andra språk förutom det svenska språket. Välkommen med din ansökan. Skicka ansökan till: [email protected] Ange följande referens när du ansöker: Frisör Sista 2022-02-03 Adres... Visa mer
Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping . Salong Cassandra erbjuder dam- och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Är du utbildad frisör är det meriterande. Det är också meriterande om du kan tala andra språk förutom det svenska språket. Välkommen med din ansökan.


Skicka ansökan till: [email protected]
Ange följande referens när du ansöker: Frisör
Sista 2022-02-03


Adress
Salong Cassandra
St: Persgatan 66
60233 Norrköping
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog

Just nu sammanställer vi ett härligt team hud- & nagelterapeuter till ett modernt, inspirerande koncept inom skönhet & välmående! Salongen med kombinerad butik är belägen i trevlig lokal på shoppinggata i Norrköping med goda kommunikationsmöjligheter och parkering. Vi söker dig som har erfarenhet och är noggrann, positiv och har ett mycket gott kundbemötande. Arbetstiderna är heltid. Arbetet innefattar allt inom manikyr & pedikyr, nagelbehandlingar samt f... Visa mer
Just nu sammanställer vi ett härligt team hud- & nagelterapeuter till ett modernt, inspirerande koncept inom skönhet & välmående!
Salongen med kombinerad butik är belägen i trevlig lokal på shoppinggata i Norrköping med goda kommunikationsmöjligheter och parkering.
Vi söker dig som har erfarenhet och är noggrann, positiv och har ett mycket gott kundbemötande.
Arbetstiderna är heltid. Arbetet innefattar allt inom manikyr & pedikyr, nagelbehandlingar samt fransar
Tveka inte att skicka ditt CV och en kortfattad presentation om dig själv. Visa mindre

Hårgänget söker frisör

Ansök    Feb 1    Kawmi, Nancy    Frisör
Vill du vara en av gänget som jobbar i en central salong mitt i city eller på ingelsta shopping? Då är dettaa något för dig. Vi anser att du som vill jobba med oss ska vara uttåtriktad, social engagerad samt flexibel. Du ska ha ett brinnande intresse för hår och skönhet samt inom produktförsäljning. Erfarenhet är ett plus, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. Vi kräver dock att du är utbildad. Då du kommer att arbeta med kunder så är ... Visa mer
Vill du vara en av gänget som jobbar i en central salong mitt i city eller på ingelsta shopping? Då är dettaa något för dig.
Vi anser att du som vill jobba med oss ska vara uttåtriktad, social engagerad samt flexibel. Du ska ha ett brinnande intresse för hår och skönhet samt inom produktförsäljning.
Erfarenhet är ett plus, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.
Vi kräver dock att du är utbildad.


Då du kommer att arbeta med kunder så är det bra om du behärskar svenska
språket.


Vi har två tjänster varav den ena är på deltid 50-75% och den andra är på heltid. Välkommen med din ansökan Visa mindre

Fotvårdsterapeut

Vårdcentralen Strömmen öppnade 1/11 2021 och nu behöver vi expandera vår verksamhet med en medicinsk fotvårdsterapeut. Uppdraget innebär att bedöma och åtgärda medborgare som har behov av medicinsk fotvård, dvs diabetespatienter. Önskvärt är att behandling sker i egen lokal, gärna i närheten av Vårdcentralen. Tjänsten kan utföras som ett konsultuppdrag. Visa mer
Vårdcentralen Strömmen öppnade 1/11 2021 och nu behöver vi expandera vår verksamhet med en medicinsk fotvårdsterapeut.
Uppdraget innebär att bedöma och åtgärda medborgare som har behov av medicinsk fotvård, dvs diabetespatienter.
Önskvärt är att behandling sker i egen lokal, gärna i närheten av Vårdcentralen.
Tjänsten kan utföras som ett konsultuppdrag. Visa mindre

Hudterapeuter

Hudterapeuter Vi växer och söker en erfaren SHR Cidesco certifierad hudterapeut med ett brinnande intresse för hudvård och försäljning. Som hudterapeuter arbetar du i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke. Arbetsuppgifterna innebär att utöver att... Visa mer
Hudterapeuter
Vi växer och söker en erfaren SHR Cidesco certifierad hudterapeut med ett brinnande intresse för hudvård och försäljning.


Som hudterapeuter arbetar du i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke.
Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och ritualer, Spashop & Reception med produktförsäljning, svara i telefon och mail. I arbetsuppgifterna ingår också städning och översyn inom arbetsområdet. Service och god hand med våra gäster är det största del av vårt arbete.
För att trivas i den rollen krävs det att du är målinriktad, självständig, lagspelare, flexibel och ansvarsfull samt lösningorienterad, och har förmågan att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål. Du är på läst om försäljningsprodukter, hotellet och ser alltid möjligheten att hjälpa gästen till rätt val av behandlingar och produkter.


På The Lamp Hotel är du helt avgörande för att vi varje dag ska kunna uppfylla högt ställda förväntningar från att leverera helhetsupplevelser för våra gäster.


Tjänsten är på 50% med arbete vardagar, kvällar och varannan helg. Visa mindre

Frisör till Salong Cassandra

Ansök    Jan 4    Can Etablering KB    Frisör
Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping . Salong Cassandra erbjuder dam- och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Är du utbildad frisör är det meriterande. Det är också meriterande om du kan tala andra språk förutom det svenska språket. Välkommen med din ansökan. Skicka ansökan till: [email protected] Ange följande referens när du ansöker: Frisör Sista 2022-02-03 Adres... Visa mer
Salong Cassandra är en frisörsalong som är centralt belägen i Norrköping . Salong Cassandra erbjuder dam- och herrklippning. Du ska kunna ge våra kunder ett trevligt bemötande när de besöker oss. Är du utbildad frisör är det meriterande. Det är också meriterande om du kan tala andra språk förutom det svenska språket. Välkommen med din ansökan.


Skicka ansökan till: [email protected]
Ange följande referens när du ansöker: Frisör
Sista 2022-02-03


Adress
Salong Cassandra
St: Persgatan 66
60233 Norrköping Visa mindre

Barberare / perukmakare / elev sökes

Vi söker en hen som antingen är utbildad Barberar eller frisör som vill lära sig perukmakari. Du ska vara 2 språkig Svenska / Dari. Svenska/ arabiska Eller svenska / engelska . Eftersom vi är ett mångkulturellt team. Visa mer
Vi söker en hen som antingen är utbildad Barberar eller frisör som vill lära sig perukmakari.
Du ska vara 2 språkig Svenska / Dari. Svenska/ arabiska Eller svenska / engelska . Eftersom vi är ett mångkulturellt team. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gä... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som växer och behöver därav stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla med kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut.
Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL, Cryo och Microneedling och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av, annars utbildar vi dig. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, fotvård och massage samt viss receptionsarbete.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söke. Känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är minst 75% och uppåt. Rullande schema förekommer med kvällar och helger.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person kvällar och helger till att börja med. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna j... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person kvällar och helger till att börja med. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidareutbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi växer och behöver nu stärka upp vårt team med en till Massageterapeut, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massageterapeut / PT

Vi behöver bli fler för att hantera efterfrågan på massage. Eftersom vi även har ett rehab-inriktat gym i våra lokaler, ser vi med fördel på att du även kan hjälpa patienter i träning. Kanske även leda någon träningsgrupp. Men merparten av tiden kommer det handla om individuell behandling inne på behandlingsrummet. Om du är anställd eller underkonsult är av underordnad betydelse för oss. Din energi och glädje är så mycket viktigare. Det är en fördel om du ... Visa mer
Vi behöver bli fler för att hantera efterfrågan på massage. Eftersom vi även har ett rehab-inriktat gym i våra lokaler, ser vi med fördel på att du även kan hjälpa patienter i träning. Kanske även leda någon träningsgrupp. Men merparten av tiden kommer det handla om individuell behandling inne på behandlingsrummet.
Om du är anställd eller underkonsult är av underordnad betydelse för oss. Din energi och glädje är så mycket viktigare. Det är en fördel om du har körkort, eftersom det kan förekomma uppdrag ute på arbetsplatser.
Vi sköter denna rekrytering fortlöpande, så dröj inte för länge med din ansökan. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping söker frisör och trainee

Ansök    Dec 1    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Norrköping, Ingelsta! Vi söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevil... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Norrköping, Ingelsta! Vi söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hairnbeauty söker frisör

Ansök    Okt 21    HnB Norrköping AB    Frisör
Just nu söker vi en till kollega till vårt team! Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss. Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr. Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss. Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå. Vi söker både heltid och deltid. #jobbjustnu... Visa mer
Just nu söker vi en till kollega till vårt team!


Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss.
Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr.
Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss.
Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå.
Vi söker både heltid och deltid.
#jobbjustnu Visa mindre

Herrfrisör

Ansök    Nov 23    Salong Nollelva    Herrfrisör
Just nu söker vi personal till vår Herrsalong i Norrköping .Ni som söker ska vara kunniga och lättanpassad när det kommer till klippning.Ni skall kunna göra olika typer av hårstil och om ni vet hur man färgar hår så är det ett plus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Just nu söker vi personal till vår Herrsalong i Norrköping .Ni som söker ska vara kunniga och lättanpassad när det kommer till klippning.Ni skall kunna göra olika typer av hårstil och om ni vet hur man färgar hår så är det ett plus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör, hudterapeut,nagelteknolog

Studio by Hårgänget ingelsta utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör . Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär. Just nu söker vi öven dig som är hudterapeut som jobbar inom skönhet med tex hudvård naglar mm. Du kan även hyra in dig eller bli anställd. Öpp... Visa mer
Studio by Hårgänget ingelsta utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör . Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär. Just nu söker vi öven dig som är hudterapeut som jobbar inom skönhet med tex hudvård naglar mm. Du kan även hyra in dig eller bli anställd.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping söker frisör och trainee

Ansök    Sep 30    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Norrköping, Ingelsta! Vi söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevil... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Norrköping, Ingelsta! Vi söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Fotvårdsspecialist till Helsa vårdcentral Spiran

Nu har du möjligheten att bli Helsa vårdcentral Spirans nya fotvårdsspecialist! Helsa fortsätter resan mot att ta ansvar för hela primärvårdsuppdraget. Helsa vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral med ansvar för drygt 18 000 patienter. I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Arbetsbeskrivning Du arbetar självständigt nära patienten och i sa... Visa mer
Nu har du möjligheten att bli Helsa vårdcentral Spirans nya fotvårdsspecialist!

Helsa fortsätter resan mot att ta ansvar för hela primärvårdsuppdraget. Helsa vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral med ansvar för drygt 18 000 patienter. I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.

Kvalifikationer och egenskaper

- Utbildad fotvårdsspecialist
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
- Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande


Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 50 %
Anställning: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Om Helsa och Kry

Helsa har tillsammans med kry blivit en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Helsa lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Helsa besök gärna vår hemsida.

Kontakt

Vill du vara med och utveckla svensk primärvård och tror att den här tjänsten passar dig - tveka då inte att söka. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta [email protected] Visa mindre

Fotvårdsspecialist till Helsa vårdcentral Spiran

Nu har du möjligheten att bli Helsa vårdcentral Spirans nya fotvårdsspecialist! Helsa fortsätter resan mot att ta ansvar för hela primärvårdsuppdraget. Helsa vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral med ansvar för drygt 18 000 patienter. I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben. Arbetsbeskrivning Du arbetar självständigt nära patienten och i sa... Visa mer
Nu har du möjligheten att bli Helsa vårdcentral Spirans nya fotvårdsspecialist!

Helsa fortsätter resan mot att ta ansvar för hela primärvårdsuppdraget. Helsa vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral med ansvar för drygt 18 000 patienter. I rollen som fotvårdsspecialist hos oss arbetar du med att förebygga, behandla och lindra sjukdomar och problem i fötter och underben.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar självständigt nära patienten och i samråd med läkare och övrig vårdpersonal. Du kommer arbeta nära våra kompetenta sjuksköterskor och tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BVC-sköterskor, rehabkoordinatorer samt undersköterskor.

Kvalifikationer och egenskaper

- Utbildad fotvårdsspecialist
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet som fotvårdsspecialist är meriterande
- Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande


Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 50 %
Anställning: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Om Helsa och Kry

Helsa har tillsammans med kry blivit en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Helsa lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Helsa besök gärna vår hemsida.

Kontakt

Vill du vara med och utveckla svensk primärvård och tror att den här tjänsten passar dig - tveka då inte att söka. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta [email protected] Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 50 till 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll ... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 50 till 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Vi har Fotvård, Hudvård, Spabehandlingar samt olika skönhetsbehandlingar.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till Massageterapeut, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 50%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat nå... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapeut.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla med kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Microneedling och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage samt viss receptionsarbete.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är minst 50% och uppåt. Varierade arbetstider förekommer.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Studio by Hårgänget ingelsta utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör. Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter din... Visa mer
Studio by Hårgänget ingelsta utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör. Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 50 till 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll ... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård och skönhetsbehandlingar.
Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person på deltid 50 till 100% eller vad som passar oss alla. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Massageterapeut eller Medicinsk Massageterapeut. Vi arbetar idag med många behandlande massagebehandlingar när personen som kommer har problem på ett eller annat sätt. Så har du vidare kunskaper/utbildning inom Triggerpunkter, undersökningsmetodik, ev koppning eller tejpning mm så är det meriterande. Har du även utbildning inom annan terapiform så är det en stor merit och kan kombineras här.
På salongen arbetar vi även med medicinsk laser som ett komplement till våra massagebehandlingar och det är även en fördel om du har erfarenhet av detta innan, men det är inget krav. Annars får du utbildning på plats.
Har du andra kvalifikationer inom olika vidareutbildningar så är även det meriterande, ex spa och hudterapeut, fotvårdsterapeut mm.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Vi har Fotvård, Hudvård, Spabehandlingar samt olika skönhetsbehandlingar.
Du är en person som gillar att ha många bollar i luften samt att arbeta tätt tillsammans i ett team av flera terapeuter. Du är intresserad av det du arbetar med och vill vidareutvecklas inom ditt område. Du är noggrann och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet, då är du en person som vi söker!
Vi behöver nu stärka upp vårt team med en till Massageterapeut, så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Minimum gärna 50%-100% omfattning. Arbetet kommer även innebära kvällar och helgarbete med rullande schema. Du ska ej ha eget företag registrerat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och herr frisör

Vi utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör. Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär. Visa mer
Vi utökar just nu vårt gäng och söker nu dig som brinner för att vara frisör. Är du utbildad frisör med erfarenhet, då kanske just DU är den vi söker. Vi söker dig som är lyhörd, har en positiv syn på utveckling gillar att arbeta i ett team och bidra till en positiv och trevlig atmosfär. Visa mindre

Spaterapeut/Spareceptionist

Receptionist/Terapeut Vi söker dig som har ett brinnande intresse för spa, kundbemötande och försäljning. Du kommer att arbetar i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke. Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och r... Visa mer
Receptionist/Terapeut
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för spa, kundbemötande och försäljning.


Du kommer att arbetar i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke.
Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och ritualer, Spashop & Reception med produktförsäljning, svara i telefon och mail. I arbetsuppgifterna ingår också städning och översyn inom arbetsområdet. Service och god hand med våra gäster är det största del av vårt arbete.
För att trivas i den rollen krävs det att du är målinriktad, självständig, lagspelare, flexibel och ansvarsfull samt lösningsorienterad, och har förmågan att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål. Du är påläst om försäljningsprodukter, hotellet och ser alltid möjligheten att hjälpa gästen till rätt val av behandlingar och produkter.


På The Lamp Hotel är du helt avgörande för att vi varje dag ska kunna uppfylla högt ställda förväntningar från att leverera helhetsupplevelser för våra gäster.


Tjänsten är på 70% med arbete vardagar, kvällar och varannan helg. Visa mindre

Frisör med erferenhet

Hårstudio i Norrköping är ett expanderande företag som brinner för god kvalitet och service. Vi är specialister på hårklippning för män och barn och har mer än 15 års erfarenhet inom hårvård. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi söker dig som är en serviceinriktad frisör med lång erfarenhet inom hårvård och hårklippning. Vi vill att du är flexibel, positiv och har känsla för kundservice. Hos oss är det viktigt att du som pers... Visa mer
Hårstudio i Norrköping är ett expanderande företag som brinner för god kvalitet och service. Vi är specialister på hårklippning för män och barn och har mer än 15 års erfarenhet inom hårvård. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar.
Vi söker dig som är en serviceinriktad frisör med lång erfarenhet inom hårvård och hårklippning. Vi vill att du är flexibel, positiv och har känsla för kundservice. Hos oss är det viktigt att du som person är noggrann och självständig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i branschen och ha ett brinnande intresse för allt inom hårvård.
Arbetsuppgifterna består av att utföra alla sedvanliga behandlingar inom hårvård och klippning. Utöver det så består arbetsdagen av att ta emot betalning samt försäljning av produkter. Hygien är av stor vikt hos oss. I arbetsuppgifterna är daglig städrutin inkluderat. Du ska även ha möjlighet att jobba flexibla tider.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hairnbeauty söker frisör

Ansök    Jul 28    HnB Norrköping AB    Frisör
Just nu söker vi en till kollega till vårt team! Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss. Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr. Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss. Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå. Vi söker både heltid och deltid. #jobbjustnu... Visa mer
Just nu söker vi en till kollega till vårt team!


Vi söker en positiv och glad person som har stor passion för yrket, och brinner för att utvecklas tillsammans med oss.
Du ska kunna grunderna i frisör yrket dam & herr.
Service är viktigt och därför vill vi ge våra kunder bästa möjliga upplevelsen hos oss.
Vi har en hög kundnöjdhet och växer som salong och söker därför en person som har hög ambitions nivå.
Vi söker både heltid och deltid.
#jobbjustnu Visa mindre

Hud & Spaterapeut

Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet. Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat nå... Visa mer
Vi är en salong i centrala norrköping som har Massage, Spabehandlingar, Olika Laserbehandlingar, Fotvård, Hudvård, Makeup och skönhetsbehandlingar. Vi är ett glatt gäng som nu behöver stärkas upp med ytterligare en person med hud & spaterapuet.
Du är en person som gillar att jobba med människor och hälsa. Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra. Du är kunnig i din yrkesroll och har gärna jobbat några år i yrket. Du talar flytande svenska och kan lätt ha många bollar i luften. Du behöver även ha en fingertoppskänsla för det du gör samt hög servicekänsla med kunden i fokus. Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss.
På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar, IPL och Microneedling och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, fotvård och massage.
Vi är flera terapeuter på salongen med olika inriktningar som du kommer att arbeta i ett team av. Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket. Du gillar att arbeta med människor och har en känsla för kvalitet och noggrannhet, då är du en person som vi söker. Vi gör även många kombinationsbehandlingar och duobehandlingar. Så känner du att detta skulle vara något för dig så hör av dig till oss.
Omfattningen på tjänsten beror på dina egenskaper och kunskaper samt vad vi kommer överens om vad som passar oss alla. Önskemål från vår sida är minst 50% och uppåt. Varierade arbetstider förekommer.
#jobbjustnu Visa mindre

Frisör eller barberare

Ansök    Jun 6    Bearded Lady AB    Frisör
The Bearded Lady!! Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten! Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder. www.beardedlady.se Vi söker dig... Visa mer
The Bearded Lady!!
Här gör vi allt inom frisöryrket inkl. barbering med shavetten!
Vi är en riktig barbershop. Inte bara vad det gäller kunnande om hår, men även vad gäller stil och känsla. Som namnet antyder är alla välkomna till oss även om vi lägger mest krut på rakning och skäggvård. I vår grymma salong hittar du förutom en skön känsla också en livsstilsbutik med produkter och verktyg som vi själva gillar och använder.


www.beardedlady.se
Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör/barberare i vår barbershop.
I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!
Vi ser gärna att du:


* Älskar att arbeta med service och att göra våra kunder nöjda.
* Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten.
* Vill vara en del av ett stort team som är under expandering.
* Har en stor passion för frisöryrket samt håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter.
* Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.
Du ska kunna grunderna inom frisöryrket (dam & herr)
Du ska älska att arbeta inom service, samt ha strävan att alla kunder lämnar salongen nöjda.#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Norrköping Ingelsta söker frisör

Ansök    Jun 9    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker både färdiga frisörer och trainees som vill arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort foku... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair Norrköping Ingelsta arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker både färdiga frisörer och trainees som vill arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör

Hårgänget växer och söker nu fler medarbetare till gänget. Vi söker till salongen i city samt i ingelsta shopping Vi söker nu dig som är damfrisör, herrfrisör nagelterapeut, massör eller ev något annat inom skönhetsvård. Brinner du för det du gör och vill utvecklas med oss tveka inte att höra av dig. Tjänsterna är både hel och deltid. #jobbjustnu Visa mer
Hårgänget växer och söker nu fler medarbetare till gänget. Vi söker till salongen i city samt i ingelsta shopping Vi söker nu dig som är damfrisör, herrfrisör nagelterapeut, massör eller ev något annat inom skönhetsvård. Brinner du för det du gör och vill utvecklas med oss tveka inte att höra av dig. Tjänsterna är både hel och deltid. #jobbjustnu Visa mindre

Frisör och nagelterapeut

Jag har en studio som jag öppnar inom kort och skulle behöva en nagelterapeut. Är du driven och har någon erfarenhet då är det något för dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Jag har en studio som jag öppnar inom kort och skulle behöva en nagelterapeut.
Är du driven och har någon erfarenhet då är det något för dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre