Lediga jobb som Hantverksyrken i Norrköping

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Produktionstekniker/sitsmakare

Produktionstekniker/sitsmakare Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill. Vi sök... Visa mer
Produktionstekniker/sitsmakare
Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna.
Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland.
De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.
Vi söker nu en: Sitsmakare – händig allkonstnär med känsla för teknik och skapande
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och passionerade människor som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna och nu behöver vi bli fler.
Hjälpmedlen tillverkas helt individuellt och skräddarsys till varje patient. Därför söker vi Dig som är praktiskt lagd och gärna en problemlösare. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med olika material och verktyg och har troligen någon typ av teknisk utbildning. Kanske är Du tapetserare, möbel-/finsnickare eller har på annat sätt skaffat Dig en liknade erfarenhet.
Som person tycker Du att det är roligt att arbeta i högt tempo och har hög arbetsmoral. Du är social och noggrann, glad och trevlig samt har en förmåga att snabbt sätta Dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har några års arbetserfarenhet. Svenska språket måste vara en självklarhet men Du får inte vara rädd för andra språk då våra kunder finns i hela världen. Engelska förutsätter vi att Du kan läsa och förstå.
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse. Anställningen är "Tillsvidare" (provanställning).
Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare. Heltid. Dagtid.
Lön Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan/Kontaktperson
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan.
Vi tar emot ansökan via e-post. Rickard Eriksson, [email protected] Telefon 0709-771078 Visa mindre

Maskinoperatör till Stokvis i Norrköping

Om tjänsten Du kommer främst att jobba med att operera och övervaka flertalet maskiner. Arbetet ställer krav på att du kan göra grundläggande beräkningar, mätningar och läsa ritningar av material. Du kommer att arbeta i ett Renrum där du använder kläder utifrån det. Det är ett krav då dom är väldigt noga med renligheten i dessa typ av rum men också ute i produktionen men där används endast arbetskläder. Tjänsten är dag tid Mån-Fre 06:45-15:00. Vem är d... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer främst att jobba med att operera och övervaka flertalet maskiner.
Arbetet ställer krav på att du kan göra grundläggande beräkningar, mätningar och läsa ritningar av material.

Du kommer att arbeta i ett Renrum där du använder kläder utifrån det. Det är ett krav då dom är väldigt noga med renligheten i dessa typ av rum men också ute i produktionen men där används endast arbetskläder.

Tjänsten är dag tid Mån-Fre 06:45-15:00.

Vem är du?
Vi söker dig som matchar deras Krav Profil:
* Truckkort A-B6
* Teknisk lagd
* Maskin intresserad
* Läsa Ritningar
* Problemlösare
* Dator vana (padda)
* Noggrann och kvalitets medveten
* Stresstålig

Kunna arbeta skift om det blir möjligt.

Vara bekväm med att jobba i renrum. I renrummet kommer dessa kläder att tillkomma :
* Renrumsoverall
* Handskar
* Hårnät
* Skäggskydd
* Munskydd

Om verksamheten
Stokvis Tapes är en ledande oberoende tejpspecialist med 20 produktionsanläggningar spridda över hela världen. Koncernen ligger i framkant när det gäller utveckling och innovativa lösningar inom bandindustrin. Den internationella närvaron gör att Stokvis Tapes kan erbjuda kunderna en perfekt kombination av lokal närvaro och internationell expertis som tillhandahålls av passionerade, entusiastiska och kundorienterade medarbetare. Med över 50 års erfarenhet inom limindustrin har Stokvis byggt upp ett starkt rykte för att lösa de mest krävande limning, isolering, maskering, skydd, försegling, skärmning och förpackning."


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi nya medarbetare till våra verkstäder i Norrköping. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi nya medarbetare till våra verkstäder i Norrköping.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kyltekniker med god teknisk kunskap

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker med god teknisk kunskap

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker med god teknisk kunskap

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Rörkonstruktörer

Har du erfarenhet som rörkonstruktör och dessutom intresse för att ta lead för att utveckla vårt lokala Rejlers-team av rörkonstruktörer? Då har vi riktigt spännande, roliga och utvecklande roller som Rörkonstruktörer hos oss på Rejlers! ???? ABOUT THE JOB I rollen som Rörkonstruktör är du en del av vår leverans för processen från design till konstruktion. Det innefattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och mate... Visa mer
Har du erfarenhet som rörkonstruktör och dessutom intresse för att ta lead för att utveckla vårt lokala Rejlers-team av rörkonstruktörer? Då har vi riktigt spännande, roliga och utvecklande roller som Rörkonstruktörer hos oss på Rejlers! ????

ABOUT THE JOB

I rollen som Rörkonstruktör är du en del av vår leverans för processen från design till konstruktion. Det innefattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D-modellera och ta fram tillverknings- och installationsunderlag. Rollen kan också innebära att du kommer ansvara för att ta fram förfrågningsunderlag och inköp av utrustning och entreprenader.

Du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av gruppen och arbeta tillsammans med kollegor inom främst processteknik som papper & massa och kraftvärme. I våra projekt arbetar vi gärna multidisciplinärt och dina kollegor i gruppen på Rejlers är en härlig mix av projektledare, elkonstruktörer, automationsingenjörer, mekanik- och rörkonstruktörer. Det inkluderar att både bygga upp teamet och sälja in nya lösningar till kunder. Utöver det kommer du även att att aktivt delta i projekt både internt och externt ute hos kund.


WHO ARE YOU?

Projekten och uppdragen du arbetar i varierar i såväl komplexitet som storlek, därför värderar vi dina personliga egenskaper högt och vi ser gärna att flexibilitet och prestigelöshet är några av dem. Du är en lagspelare som gärna samarbetar i team, men du har även förmåga att ta egna initiativ och räds inte för att ta ansvar.

Vi tror att du har en teknisk utbildning och några års relevant arbetserfarenhet där du erhållit kunskaper om standarder för rörkonstruktion. Vi söker främst dig som har:

? Erfarenhet av att arbeta med Aveva E3D, Plant 3D, PDMS och/eller AutoCAD.
? Erfarenhet av arbete inom rörkonstruktion.
? En teknisk utbildning eller arbetat dig till motsvarande kunskap.
? Erfarenhet av att ta fram tekniska specifikationer, process-och funktionsbeskrivningar för utrustning och kringsystem

För den här rollen krävs det att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Har du erfarenhet från papper & massa, VA och/eller kräftvärme så är det mycket meriterande, likaså om du har skills att dimensionera processutrustning, utföra riskanalyser och avsäkring av processystem och/eller utveckla och designa P&ID;. ????

WHAT YOU GET

Du blir en i gänget inom Rejlers Industrydivision i Syd som består av strax över 150 kollegor som huserar på ett flertal orter i längs Sveriges sydöstra sida. Nu vill vi utöka teamet av ingenjörer inom processindustri i Östergötland på våra kontor i Norrköping (https://career.rejlers.se/locations/norrkoping)och Linköping (https://career.rejlers.se/locations/linkoping). Är du mer nyfiken på vad vi har att erbjuda så berättar vi gärna mer över en lunch eller en kopp kaffe på något av våra kontor.

Vi är glada över vår fina laguppställning av kollegor inom flera kompetensområden och erfarenhetsspridning där vi oftast mixar seniora, mediora och juniora kollegor i de flesta projekt. Vill du vara med i laget och bidra till att vi kan göra ännu bättre projekt och ha ännu roligare på vägen? Gillar du Laget före jaget-attityd och vill hänga på i ett spännande framåtmarscherande företag, då hoppas vi att du skickar in en ansökan till oss!

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre

Jobb inom bageri

Vi söker dig nu som är erfaren bagare. Du ska ha en erfarenhet av tillverkning libanesiskt tunnbröd kunna hantera maskinerna samt vet hur prosesen går till. Visa mer
Vi söker dig nu som är erfaren bagare. Du ska ha en erfarenhet av tillverkning libanesiskt tunnbröd kunna hantera maskinerna samt vet hur prosesen går till. Visa mindre

Kyltekniker med god teknisk kunskap

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Låstekniker

Är du en serviceinriktad och har erfarenhet inom Lås? Vill du dessutom jobba på ett branschledande företag som främjar utveckling? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Låstekniker till vårt team i Linköping/ Norrköping. Välkommen med din ansökan! Ditt nya jobb I rollen som Låstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att utföra service och installationer av lås, beslag, dörrautomatik och låssystem hos våra kunder. Om d... Visa mer
Är du en serviceinriktad och har erfarenhet inom Lås? Vill du dessutom jobba på ett branschledande företag som främjar utveckling? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Låstekniker till vårt team i Linköping/ Norrköping. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

I rollen som Låstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att utföra service och installationer av lås, beslag, dörrautomatik och låssystem hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och service av alla produkter förekommande inom kategorin lås.
• Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
• Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
• I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra projektledare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. 

Arbetsområde är hela Östergötland med utgång från Linköping eller Norrköping.

Ditt nya team

På Bravida i Östergötland har vi avdelningar inom EL, VS, Vent, sprinkler, säkerhet och automation.
Vi är ca 115 medarbetare i olika roller på avd Bravida Östergötland Service EL, Säkerhet, Lås, Fiber/data som arbetar med service men även projekt. Vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och mindre entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi har bred kundkrets och har behov av förstärkningar inom flera områden.

Vi söker dig som


• Har en låsteknisk utbildning
• Tidigare arbetat med låsinstallationer
• Har B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har dörrautomationskompetens eller är låsmästare.

Vi kräver utdrag ur belastningsregistret om du går vidare i processen.

 

Som person är du ansvarstagande och driven. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder och bidrar med en hög kompetens avseende lås och mekanik. Vidare håller du en hög aktivitetsnivå och samarbetar med dina övriga kollegor för att nå avdelningens mål.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 augusti 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Processtekniker till STMicroelectronics

Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du! Om företaget Anläggningen ligger på Händelö i Norrköping och har STMicroelectronics som ägare sedan 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompetenscentrum inom kiselkarbidmaterialtek... Visa mer
Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du!

Om företaget
Anläggningen ligger på Händelö i Norrköping och har STMicroelectronics som ägare sedan 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompetenscentrum inom kiselkarbidmaterialteknik. Kiselkarbid (SiC) är ett halvledarmaterial som bidrar till en hållbar framtid med mer energieffektiva kraftkomponenter. Företaget har utvecklat kiselkarbid i 20 år, först vid Linköpings universitet och sedan 2006 i en produktionsanläggning i Norrköping. Produktionsytan på Händelö i Norrköping är 2000 m2 och anläggningen går dygnet runt. Vi växer kristaller och sågar, polerar och karakteriserar kiselkarbid. Fokus är på utveckling av nästa generation av produkter och processer för produktion av kiselkarbidskivor för fordonselektronik.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att innefatta både direkt hantering av skivorna och manövrering av de maskiner som används för att bearbeta dessa, såväl som uppföljning av resultat, problemlösning och utarbetande av rutiner. Därför behöver den vi söker både ha rätt handlag med skivorna, god förståelse för maskiner och förmåga att analysera data.

Vi söker dig som har lätt att lära och trivs med att arbeta självständigt. Du bör ha god förmåga att planera din arbetsdag och bra översiktsförmåga. Arbetet kräver att du är noggrann, ansvarstagande och har en utpräglad känsla för kvalitet. Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar praktiskt med processutrustningen och vid skrivbordet med data, uppföljning och instruktioner. Du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet, särskilt Excel.

Tjänsten är förlagd dagtid och är ett vikariat på 12 månader.

Din profil
För den här tjänsten ser vi att du har utbildning från tekniskt gymnasium, KY-utbildning eller högskola med inriktning på teknik, maskin eller kvalité. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom tillverkningsindustri, laboratoriearbete, kvalitetsarbete, renrumsarbete eller motsvarande.

Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att ta faktabaserade beslut. Du har förmåga att se din egen roll i helheten och har en god översikts- och prioriteringsförmåga. I den här tjänsten kan dagarnas innehåll förändras snabbt och du behöver därför snabbt kunna anpassa dig efter situationer som uppstår i det dagliga arbetet. Du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
STMicroelectronics samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Sandra Backelin på 011-199468 eller [email protected]. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Sommarjobbare till Ryds Bilglas NORRKÖPING - BUTÄNGEN

Ansök    Apr 26    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i NORRKÖPING - BUTÄNGEN. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara d... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i NORRKÖPING - BUTÄNGEN.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär och trevlig arbetsplats med härliga kollegor, som ställer upp för varandra och gillar att hitta på grejer utanför jobbet. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal. Hos oss får man frihet under ansvar och alla medarbetare får en personlig utvecklingsplan för att växa i yrket med oss.

Arbetsplats: NORRKÖPING - BUTÄNGEN

Arbetstid: Måndag-fredag, 07:00-16:00 Mån-Fre

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För oss är dina personliga egenskaper viktigare än vad du har för tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad av jobbet och vill arbeta och utvecklas, samt kan vara självgående. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. Intresse för fordon är ett plus.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift


Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Bagare sökes till Stockholmsvägens restaurang & pizzeria

Arbetsuppgifter innebär att man ska baka pizzor, förbereda inför att baka pizzor med råvaror och även städa och hålla rent i köket så det är rent och snyggt i köket och för kunder ute i restaurangen. Tillagning och servering av mat och dryck med varierande arbetstempo. Finns även bar med alkoholförsäljning vilket kräver tålamod och ett trevligt bemötande. Arbetsgivaren uppger att det är god arbetsmiljö där man ska känna sig som i en familj. Det innebär at... Visa mer
Arbetsuppgifter innebär att man ska baka pizzor, förbereda inför att baka pizzor med råvaror och även städa och hålla rent i köket så det är rent och snyggt i köket och för kunder ute i restaurangen.

Tillagning och servering av mat och dryck med varierande arbetstempo. Finns även bar med
alkoholförsäljning vilket kräver tålamod och ett trevligt bemötande.
Arbetsgivaren uppger att det är god arbetsmiljö där man ska känna sig som i en familj.
Det innebär att man behöver vara social, noggrann , självständig och vara en lagspelare samt man ser gärna att man har erfarenhet som pizzabagare samt tillagning av orientaliska bakverk.

Man kommer få hjälp och arbetsuppgifterna och arbetstiderna kommer kunna anpassas till viss del.
Man har 3 anställda och man söker en hängiven, engagerade och en lojal medarbetare.
Körkort är inget krav men är en merit. Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Industrimontör till Norrköping

Bakgrund: Till vår expansiva industrikund norr om Norrköping söker vi flera industrimontörer. Kunden är i en stark expansionsfas och behöver fler duktiga medarbetare. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett team av ca 18 montörer med olika arbetsuppgifter på avdelningen. Produkterna tillverkas på plats eller importeras och skall i vissa fall monteras ihop. Stor vikt läggs på din kompetens och erfarenhet  från tidigare arbete som fordonsmekaniker, indu... Visa mer
Bakgrund:

Till vår expansiva industrikund norr om Norrköping söker vi flera industrimontörer. Kunden är i en stark expansionsfas och behöver fler duktiga medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team av ca 18 montörer med olika arbetsuppgifter på avdelningen. Produkterna tillverkas på plats eller importeras och skall i vissa fall monteras ihop. Stor vikt läggs på din kompetens och erfarenhet  från tidigare arbete som fordonsmekaniker, industrimontage eller byggarbetare. Du är en arbetsvillig person som vill komma till ett bra företag med förmåner och flexibla arbetstider. 

Jobbet består främst av montering av olika metallkomponeneter. Du är händigt lagd och kanske har en bakgrund som fordonsmekaniker eller liknande.

För rätt person öppnar sig möjligheter till avancemang i framtiden. Du får visa vad du går för under sommaren och om det går bra finns möjligheter att fortsätta.

Kvalifikationer:

Minst gymnasiekompetens inom fordon, industri eller bygg. Du har några års erfarehet av att jobba och har inga problem att hålla tider. Du ser lösningar på problem och är inte rädd för att testa nya vinklar på problemen.

Att ha bil underlättar pendlingen.

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Mälardalen och Södermanland. Vårt mål är att leverera de bästa tekniskt kompetenta medarbetarna till industrin. Vi har vår bas på KTH i Södertälje och arbetar med företag som bl. a. prioriterar integration och en hållbar produktion. Med vår lokala förankring har vi många tekniker som gärna vill växa och arbeta med oss. Vi är medlemmar i Komptensföretagen och Almega

välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Avancerat självständigt montörsjobb

Avancerat självständigt montörsjobb Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill. V... Visa mer
Avancerat självständigt montörsjobb
Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna.
Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland.
De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.
Vi söker nu en: Sitsmakare / montör – händig allkonstnär med känsla för teknik och skapande
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och passionerade människor som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna och nu behöver vi bli fler.
Hjälpmedlen tillverkas helt individuellt och skräddarsys till varje patient. Därför söker vi Dig som är praktiskt lagd och gärna en problemlösare. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med olika material och verktyg och har troligen någon typ av teknisk utbildning. Kanske är Du tapetserare, möbel-/finsnickare eller har på annat sätt skaffat Dig en liknade erfarenhet. Är man händig så klarar man av jobbet genom vår internutbildning.
Som person tycker Du att det är roligt att arbeta i högt tempo och har hög arbetsmoral. Du är social och noggrann, glad och trevlig samt har en förmåga att snabbt sätta Dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har några års arbetserfarenhet. Svenska språket måste vara en självklarhet men Du får inte vara rädd för andra språk då våra kunder finns i hela världen. Engelska förutsätter vi att Du kan läsa och förstå.
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse. Anställningen är "Tillsvidare" (provanställning).
Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare. Heltid. Dagtid.
Lön Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan/Kontaktperson
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan.
Vi tar emot ansökan via e-post. Rickard Eriksson, [email protected] Telefon 0709-771078 Visa mindre

Kyltekniker till Norrköping

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping. Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos vå... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Norrköping.

Vi söker en erfaren och kunnig kyltekniker för att utföra service, underhåll och reparationer på kyl- och fryssystem hos företagets kunder. Som kyltekniker ansvarar du för att diagnostisera problem, utföra reparationer, byta ut delar och utföra planerat underhåll på olika typer av kyl- och fryssystem. Du kommer också att ansvara för att serva nya kyl- och fryssystem hos våra kunder, bla i butik, fastighet, industri, lager och livsmedel. Arbetet förutsätter att du kan jobba självständigt likväl som i grupp, du får stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och anställningsort kan även vara Linköping eller Katrineholm.

Krav:

- Utbildning inom kyl- och värmepumpsteknik eller motsvarande erfarenhet.

- Kylcertifikat

- Erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och god teknisk kunskap.

- Kunskap om kyl- och fryssystem samt dess komponenter.

- God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

- Körkort B.

Meriterande:

- CO2

- Ammoniak

- El- och styrsystem

- 5 års erfarenhet inom kyla

Vi erbjuder:

- En spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och växa inom företaget

- Konkurrenskraftig lön och förmåner

- Kollektivavtal

- Ett team av professionella och engagerade kollegor

- Personalaktiviteter

För kunden är det viktigt att du har erfarenhet och att du är intresserad av problemlösning, det är även en stor fördel om du har ett tekniskt intresse och besitter kunskaper som ses som relevanta för både tjänsten och företaget, du delar gärna med dig av dina färdigheter till kollegor och kan även verka som stöd för kollegor. Du är flexibel och har servicekänsla då du är ute och jobbar hos företagets kunder, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Företaget är ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme, lång erfarenhet inom området med bred teknisk kunskap och ligger i framkant när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling.

Om du är intresserad av tjänsten som kyltekniker, vänligen skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget så kan du maila vår rekryterare [email protected] Visa mindre

Industritekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Industritekniker för kunds räkning i Norrköping. Om tjänsten Som Industritekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, att jobba med industrikyla innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar med både... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Industritekniker för kunds räkning i Norrköping.


Om tjänsten


Som Industritekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, att jobba med industrikyla innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Tjänsten är förlagd i Norrköping med omnejd, beredskapstjänstgöring ingår, resor kan förekomma

Om dig

- du har några års erfarenhet av liknande arbete, helst från industrikyla

- erfarenhet av CO2 och Ammoniaksystem

- goda el- och styr/reglerkunskaper

- krav på B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift

- krav på kylcertifikat

Som person är du:

- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Bagare/Konditor - EXTRA!

Lämplig bostadsort: Norrköping Har du utbildning inom bageri/konditori och söker nya utmaningar? Se hit! Vi söker just nu en bagare/konditor till butiker i Norrköping. I tjänsten kommer du bland annat baka matbröd, fikabröd, bakelser och göra tårtor. Du kommer även arbeta med varupåfyllnad och ta emot kundbeställningar. Här ges en möjlighet att vara med att utveckla butikers bageriavdelning och få arbeta kreativt med kvalitet i fokus! Vi på Dryckeskonsul... Visa mer
Lämplig bostadsort: Norrköping
Har du utbildning inom bageri/konditori och söker nya utmaningar? Se hit! Vi söker just nu en bagare/konditor till butiker i Norrköping. I tjänsten kommer du bland annat baka matbröd, fikabröd, bakelser och göra tårtor. Du kommer även arbeta med varupåfyllnad och ta emot kundbeställningar. Här ges en möjlighet att vara med att utveckla butikers bageriavdelning och få arbeta kreativt med kvalitet i fokus!


Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Baka matbröd, fikabröd, bakelser och tårtor
- Plock och påfyllning
- Utveckla butikers konditori- och bageriavdelning
- Ta emot beställningar


VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, en problemlösare och serviceinriktad
- Har dokumenterad erfarenhet av arbete som konditor/bagare eller utbildning inom området.
- Är effektiv och tycker om att hålla det rent och snyggt omkring dig.
INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en anställnings vid behov med möjlighet till fler timmar under sommaren. Du kommer vara anställd av oss, Dryckeskonsult, och kommer jobba på ett dedikerat uppdrag hos vår kund. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.


ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på [email protected] där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Bagare/konditor" Visa mindre

Bagare/konditor på heltid sökes till en matbutik i Risängen/Norrköping

Om tjänsten Här erbjuds du ett stimulerande arbete i bageriavdelningen där du kommer att baka allt från matbröd till tårtor eller andra bakverk. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. Personliga egenskaper//kvalifikationer För tjänsten som bagare/konditor i butik söker vi dig som har en bageriutbildning/konditorutbildning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter inom bageri/kondit... Visa mer
Om tjänsten

Här erbjuds du ett stimulerande arbete i bageriavdelningen där du kommer att baka allt från matbröd till tårtor eller andra bakverk. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.

Personliga egenskaper//kvalifikationer

För tjänsten som bagare/konditor i butik söker vi dig som har en bageriutbildning/konditorutbildning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är även meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som butikssäljande bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning mellan vecka 24-33 på 35/h i veckan förlagt på vardagar och helger med varierade arbetstider. Schema kommer att finnas. Du kommer vara anställd hos oss på Storesupport men arbeta för vår kund.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen! Visa mindre

Industritekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Industritekniker för kunds räkning i Norrköping. Om tjänsten Som Industritekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, att jobba med industrikyla innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar med både... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Industritekniker för kunds räkning i Norrköping.


Om tjänsten


Som Industritekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, att jobba med industrikyla innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Tjänsten är förlagd i Norrköping med omnejd, beredskapstjänstgöring ingår, resor kan förekomma

Om dig

- du har några års erfarenhet av liknande arbete, helst från industrikyla

- erfarenhet av CO2 och Ammoniaksystem

- goda el- och styr/reglerkunskaper

- krav på B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift

- krav på kylcertifikat

Som person är du:

- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Äldre bagare i Östergötland

Ansök    Feb 6    Goveteran KB    Bagare/Konditor
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Just nu söker vi en äldre duktig kanske pensionerad bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen.

Arbetsuppgifter
I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd.

Kvalifikationer
För att passa i rollen söker vi dig som förutom massa års erfarenheter inom yrket även har god planeringsförmåga och är självgående.

Personliga egenskaper
- Mycket bra kunskaper i svenska, skriva och läsa
- Lång erfarenhet av yrket och kanske du är över 60...
- Erfarenhet av surdeg

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Norrköping Visa mindre

Jobba på timme som Pensionär i Östergötland

Ansök    Feb 15    Goveteran KB    Tapetserare, hantverk
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Vi söker nu ett flertal äldre och erfarna Pensionärer som vill jobba på timme till vår Veteranfamilj.
Du får förfrågningar om olika jobbuppdrag och väljer själv vilka du vill tacka ja eller nej till.
Du binder dig inte till någonting och väljer själv hur mycket eller lite du vill arbeta.
Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar!

Arbetsuppgifter
- Snickeri, Måleri, Tapetsering
- Rörmokare, Murare, Stensättning/Plattsättning, Elektriker
- Städning, Lokalvård, Fönsterputsning, Flyttstädning, Flytthjälp
- Trädgårdsskötsel, Snöskottning, Halkbekämpning
- Barnpassning, Läxhjälp, Omsorg för äldre

Kvalifikationer
Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade Pensionärer med hög arbetsmoral och känsla för service.
Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.
Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder.
För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!
Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Personliga egenskaper
- Mångårig erfarenhet inom någon av ovanstående yrken.
- Behärskar mycket god svenska i tal och skrift.
- Kan arbeta självgående ute hos kund.
- Meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil i tjänsten.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Box 1160

18123 Lidingö Visa mindre

Teatersmed sökes omgående till Östgötateaterns verkstäder

Ansök    Feb 21    Scenkonst Öst AB    Smed
Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Från och med januari 2023 ingår även Östgötamusiken i bolaget. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 230 anställda och lika många elle... Visa mer
Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Från och med januari 2023 ingår även Östgötamusiken i bolaget. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 230 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är ca 200 mkr per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.
I tjänsten som smed arbetar du med att producera dekor för Östgötateaterns olika scener i Norrköping och Linköping.
Vi söker dig som har ett intresse för teater och scenkonst. Du behöver vara prestigelös och kunna jobba i ett kreativt team. B-körkort är ett krav. Du har antingen en formell utbildning som smed eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I båda fallen ska du inneha licenser för svetsning i både aluminium och stål.
Du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Arbetet är delvis självständigt vilket ställer krav på förmåga att planera och självständigt lösa dina arbetsuppgifter inom ramen för uppdraget.
Vi söker dig som har:
· Lång erfarenhet av svetsning i både aluminium och stål
· Minst 3 års arbetslivserfarenhet
· Grundläggande kunskaper i Office 365
· B-körkort
· God svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är meriterande
· Erfarenhet av konstnärlig tillverkning för scenkonst/konst är meriterande
· Kunskap inom el, pneumatik, mekanik, styr och regler, hydraulik är meriterande
· Teaterteknisk erfarenhet är meriterande
Tjänsten är placerad i Norrköping och innefattar tillfälligtvis kvälls- och helgarbete. Arbetstidens huvudsakliga förläggning är mån-fre kl. 08.00-16:30 med möjlighet till flex.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning eller ålder och vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Senast den 22 mars 2023 vill vi ha din ansökan. Skriv "Smed" i ämnesraden på mejlet.
För mer information kontakta Johan Wallin teknisk chef [email protected] eller 073-620 53 29 och/eller facklig representant Tomas Ehlert Ankarstrand [email protected] eller 070-266 35 81.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

BAGARE Heltid Nattjobb

Ansök    Feb 5    Nelinskonditoriet KB    Bagare/Konditor
NELINS är ett familjeägt bageri/konditori sedan 1965. Vi har tre försäljningsställen i Norrköping och bakar allt på Nelinsgatan 7. Ett litet bageri där hantverket är i centrum. Pga personliga/familjeskäl slutar tyvärr vår bagerichef hos oss. Du blir en av tre bagare som jobbar nära två konditorer och en kallskänka. Vi producerar bröd o bakverk av god kvalitét och har smak o service i fokus. Mer om oss hittar du på Facebook och Instagram Du har erfarenhet a... Visa mer
NELINS är ett familjeägt bageri/konditori sedan 1965. Vi har tre försäljningsställen i Norrköping och bakar allt på Nelinsgatan 7. Ett litet bageri där hantverket är i centrum.
Pga personliga/familjeskäl slutar tyvärr vår bagerichef hos oss. Du blir en av tre bagare som jobbar nära två konditorer och en kallskänka. Vi producerar bröd o bakverk av god kvalitét och har smak o service i fokus.
Mer om oss hittar du på Facebook och Instagram
Du har erfarenhet av bakning på professionell nivå. Du är intresserad av yrket och vill utveckla produkter. Du är van vid egenkontroll och recepturer. Du kan samarbeta och vara flexibel i en grupp.
Arbetstiderna kommer huvudsakligen att vara 22-06. Söndag kväll till fredag morgon. Alltså helger endast vid speciella tillfällen men det kan förekomma. Sommartid har vi annat schema.
I dina arbetsuppgifter ingår förutom bakning planering, städ, disk, egenkontroll, lagerhantering och beställningsrutiner.
B-körkort är meriterande.
Kollektivavtal finns. Heltid vid ständig natt är 95%
Tillträde snarast.
Ansökan och frågor skickar du på mail. Vi kontaktar dig för eventuell intervju och provjobb. Visa mindre

Instrumentingenjör till AFRY i Norrköping

Ansök    Feb 2    AFRY AB    Instrumentmekaniker
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Sektionen El & Automation på AFRY i Norrköping/Linköping söker nu efter instrumentingenjörer till spännande projekt inom Proces... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Sektionen El & Automation på AFRY i Norrköping/Linköping söker nu efter instrumentingenjörer till spännande projekt inom Processindustrin. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på vårt kontor samt ute hos våra kunder.
I din roll som instrumentingenjör kommer ditt fokus vara att tillse konstruktion i industriella processanläggningar, styrsystem och automationsutrustning samt fältinstallationer. Du kommer att arbeta i projekt, antingen hos kund eller i AFRYs egen regi.
Du kommer vara en viktig nyckelspelare för sektionens fortsatta utveckling och kommer arbeta nära dina teammedlemmar. Som instrumentingenjör kommer du tillhöra en fantastisk avdelning i Norrköping/Linköping där dina närmsta kollegor består av andra el-, instrument- och automationsingenjörer.


Kravspecifikation
För att lyckas bra i rollen som instrumentingenjör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
Du har arbetat några år med instrumentering inom processindustrin gärna inom papper och massa eller process- och energiindustri.
För att lyckas i rollen behöver man ha god kontakt med andra discipliner, som process, mekanik och anläggning, där kommunikationen mellan disciplinerna är en viktig del för ett lyckat arbete.
Som person är du kommunikativ, driven och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt ha B-körkort då resor i tjänsten och kundbesök förekommer.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter
Sophia Rosen – Gruppchef
[email protected]
+46 72-247 67 20


Linn Mohlin - Rekryteringspartner
[email protected]
+46 10 505 31 51
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, vänligen ansök via länken. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2023-02-28.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Semestervikariat till vårt bageri

Ansök    Feb 2    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2023 söker City Gross i Norrköping semestervikarier till sitt bageri City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedels... Visa mer
Till sommaren 2023 söker City Gross i Norrköping semestervikarier till sitt bageri
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 200 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som semestervikarie inom våra färskvaror kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

- Aktivt hjälpa kunderna att kunna handla allt de har tänkt att handla

- Inspirera kunderna genom att leverera matinspiration i det personliga mötet

- Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten söker vi dig som:

- Har?ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor och dela med dig av din kunskap.

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri

- Erfarenhet inom dagligvaruhandeln?är meriterande.

- Trivs i mötet med?kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.????

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller kundservice.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

sommarjobb #butik #bagare #konditor #styckare
delikatess #fiskdisk #butiksjobb #kallskänka
Startdatum: Enligt överenskommelse sommar 2023

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Bagare sökes till Stockholmsvägens restaurang & pizzeria

Arbetsuppgifter innebär att man ska baka pizzor, förbereda inför att baka pizzor med råvaror och även städa och hålla rent i köket så det är rent och snyggt i köket och för kunder ute i restaurangen. Tillagning och servering av mat och dryck med varierande arbetstempo. Finns även bar med alkoholförsäljning vilket kräver tålamod och ett trevligt bemötande. Arbetsgivaren uppger att det är god arbetsmiljö där man ska känna sig som i en familj. Det innebär at... Visa mer
Arbetsuppgifter innebär att man ska baka pizzor, förbereda inför att baka pizzor med råvaror och även städa och hålla rent i köket så det är rent och snyggt i köket och för kunder ute i restaurangen.

Tillagning och servering av mat och dryck med varierande arbetstempo. Finns även bar med
alkoholförsäljning vilket kräver tålamod och ett trevligt bemötande.
Arbetsgivaren uppger att det är god arbetsmiljö där man ska känna sig som i en familj.
Det innebär att man behöver vara social, noggrann , självständig och vara en lagspelare samt man ser gärna att man har erfarenhet som pizzabagare samt tillagning av orientaliska bakverk.

Man kommer få hjälp och arbetsuppgifterna och arbetstiderna kommer kunna anpassas till viss del.
Man har 3 anställda och man söker en hängiven, engagerade och en lojal medarbetare.
Körkort är inget krav men är en merit. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöve... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Teknisk Planerare inom mekanik

Ett smart och meningsfullt val Vill du arbeta med teknisk problemlösning kombinerat med planering och beredning? Trivs du i en ansvarstagande roll med många kontaktytor där din roll är att få rätt saker på rätt plats i rätt tid? Då är det här jobbet för dig! Är du vår nya kollega? På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker... Visa mer
Ett smart och meningsfullt val

Vill du arbeta med teknisk problemlösning kombinerat med planering och beredning? Trivs du i en ansvarstagande roll med många kontaktytor där din roll är att få rätt saker på rätt plats i rätt tid? Då är det här jobbet för dig!

Är du vår nya kollega?
På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar på ett hållbart och resurseffektivt sätt och gör våra kunder nöjda genom att leverera rätt produkt i rätt tid och rätt kvalitet. Vi som jobbar på Holmen har ett genuint engagemang i vårt arbete och viljan att göra ett bra jobb. Hos oss på Bravikens pappersbruk jobbar närmare 400 medarbetare.   

Din framtida utmaning
Som teknisk planerare inom mekanik ansvarar du för beredning och planering av sektionens underhållsinsatser inom mekanikområdet. Till din hjälp har du en tydlig arbetsstruktur, en bra överblick över arbetsorderflödet och ett välfungerande team som du arbetar tätt tillsammans med. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av:

- Beredning och planering inför dagliga tekniska arbeten och större stopp
- Teknisk problemlösning
- Inköp av material och tjänster
- Projektdeltagande i investeringsprojekt

I ditt dagliga arbete har du ett nära samarbete och kontakt med leverantörer, chefer, ingenjörer och tekniker inom verksamheten. Tillsammans med dina kontaktytor förväntas du se till att rätt sak hamnar på rätt ställe. Vidare har du en betydande roll i budgetarbetet och stor möjlighet att påverka och förbättra arbetet inom ditt område.

Tjänsten innebär arbete både i kontorsmiljö, där fokus ligger på planering och administration, och ute i anläggningen, där fokus ligger på teknisk problemlösning tillsammans med andra medarbetare. Vi söker två nya medarbetare där den ena kommer att ha tekniskt fokusområde inom ångpannor med kringutrustning samt vattenrening, och den andra teknisk fokusområde pappersmaskiner med kringutrustning.

"En varierande roll med stora möjligheter att utvecklas samtidigt som man får vara med och utveckla även tjänsten tillsammans med sina kollegor.” – Hampuz, beredningsingenjör

För att lyckas i rollen
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att lösa mekaniska problem. Du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt motsvarande erfarenhet. Det är mycket meriterande om du har kunskap om processutrustning som t. ex. pumpar, tätningar, växellådor, kedjetransportörer och transportskruvar. Då rollen till stor del innebär administrativ arbete med digitala verktyg, så som affärssystem, och excel ser vi att du har god kunskap och förmåga att använda dessa på ett effektivt sätt. 

Som person är du självgående med förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Du har en vilja att sätta dig in i och förstå kundens behov och försöker leverera lösningar, ibland vid snabbt ändrade förutsättningar. Vidare trivs du med många kontaktytor och har lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer såväl intern som externt. 

Du kan göra dig förstådd i såväl tal som skrift på svenska och du har en grundläggande ekonomisk och numerisk förståelse för att kunna arbeta med prognoser, budget och inköp. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och fritt arbete med stort eget ansvar, där du kommer att vara delaktig i den dagliga planeringen. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk arbetar vi i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten en tillsvidareanställning på dagtid med start under början av 2023, med placering på Bravikens pappersbruk.

Ansök redan idag! 

I denna rekrytering behöver du endast bifoga CV, inget personligt brev, samt besvara några urvalsfrågor. Välkommen med din ansökan!Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

Driven inom Gardinsömnad

Ansök    Dec 21    Primetex AB    Ateljésömmerska
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang. Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska


Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang.

Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med vad kunden förväntar sig och har beställt. Detta fodrar en stark servicekänsla och intresse av att göra ett gott arbete.


Därför förväntar vi oss av dig att du skall:

Organisera, ta ansvar för och genomföra sömnadsuppdrag


-Här ingår att planera arbetet utifrån den sömnadsinstruktion som ges, så att alla jobb blir gjorda inom utsatt tid och att övriga sömmerskor får lämpliga uppgifter.

-Genom daglig styrning löpande följa upp och arbeta strukturerat.

-För att kunna genomföra sömnadsuppdragen krävs även att man deltar i att ateljé och material sköts och hålls i god ordning. Att uppmärksamma och förmedla att material behöver beställas, bytas eller uppdateras ingår i arbetsuppgifterna.


Kunna utföra sömnadsuppdrag på egen hand och i grupp.


Vi arbetar med olika symaskiner, tillskärningsutrustning och gardinpressar så här är det viktigt att var öppen och intresserad av att lära sig hela processen från tillskärning till att gardinen är färdigsydd och pressad redo för transport


Uppnå en hastighet och skicklighet i sömnadsarbetet så att man kan bidra till gruppens effektivitet och produktivitet.


- Uppdragen skall utföras så effektivt och noggrant med hög standard på sömnaden.

-Det är viktigt att förbereda planerade uppdrag, exempelvis genom att kontrollera ankomstdatum, läsa instruktioner och plocka fram material. Detta gör att vi kan hålla utlovade leveranstiden och utföra ett så bra jobb.Vid behov delta i planering och bistå säljare med förslag på sömnadslösningar.


-Det är du som är experten och för att underlätta i arbetet samt få ett bättre resultat hos kunden behöver sömnadspersonal ibland vara med redan i införsäljningsfasen.


.Du är en i ett sömnadsteam som känner stolthet över att prestera i ett hantverksyrke med traditioner. Vi har merpartenen av vår produktion i Sverige då vår verksamhet kräver närhet och snabbhet i leveranser mot våra kunder.

Vi tillämpar kollektivavtal med IF Metall-Teko. Visa mindre

Montör

Har du vad som krävs? Nu söker Enqel Bemanning för kunds räkning en vass montör med erfarenhet av arbete med olika sorters foliering, exempelvis montering av solfilm, frostning av glas och montering av dekaler på olika typer av underlag. Arbetet kan också innehålla olika former av manuell montering, utkörning och leverans av produkter till kund samt service. Vi söker dig som är mycket noggrann och har ett praktiskt handlag och ser det som självklart att ... Visa mer
Har du vad som krävs?

Nu söker Enqel Bemanning för kunds räkning en vass montör med erfarenhet av arbete med olika sorters foliering, exempelvis montering av solfilm, frostning av glas och montering av dekaler på olika typer av underlag. Arbetet kan också innehålla olika former av manuell montering, utkörning och leverans av produkter till kund samt service.

Vi söker dig som är mycket noggrann och har ett praktiskt handlag och ser det som självklart att erbjuda dina kunder god service. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, ha B-körkort vara en självständig spelare i det lag som utgör din arbetsgrupp.

Anställningen är på timmar enligt behov och arbetet utförs största delen dagtid veckodagar.

Om du är den vi söker, hör av dig till oss så snart som möjligt med ditt CV och ett personligt brev. Visa mindre

Bagare persiskt bröd

Niklas Bageri i Östergötland är ett bageri som specialiserar sig på bröd från mellanöstern. Barbari, Pita och Samon är några exempel på bakverk som erbjuds våra kunder. Även andra bakverk kan erbjudas vid behov. Bageriet ligger i centrala Norrköping. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Niklas Bageri i Östergötland är ett bageri som specialiserar sig på bröd från mellanöstern.
Barbari, Pita och Samon är några exempel på bakverk som erbjuds våra kunder. Även andra bakverk kan erbjudas vid behov.
Bageriet ligger i centrala Norrköping.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionstekniker/sitsmakare

Produktionstekniker/sitsmakare Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill. Vi sök... Visa mer
Produktionstekniker/sitsmakare
Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna.
Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland.
De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.
Vi söker nu en: Sitsmakare – händig allkonstnär med känsla för teknik och skapande
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och passionerade människor som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna och nu behöver vi bli fler.
Hjälpmedlen tillverkas helt individuellt och skräddarsys till varje patient. Därför söker vi Dig som är praktiskt lagd och gärna en problemlösare. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med olika material och verktyg och har troligen någon typ av teknisk utbildning. Kanske är Du tapetserare, möbel-/finsnickare eller har på annat sätt skaffat Dig en liknade erfarenhet.
Som person tycker Du att det är roligt att arbeta i högt tempo och har hög arbetsmoral. Du är social och noggrann, glad och trevlig samt har en förmåga att snabbt sätta Dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har några års arbetserfarenhet. Svenska språket måste vara en självklarhet men Du får inte vara rädd för andra språk då våra kunder finns i hela världen. Engelska förutsätter vi att Du kan läsa och förstå.
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse. Anställningen är "Tillsvidare" (provanställning).
Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare. Heltid. Dagtid.
Lön Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan/Kontaktperson
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan.
Vi tar emot ansökan via e-post. Rickard Eriksson, [email protected] Telefon 0709-771078 Visa mindre

Serviceinriktad tekniker till budbilstransport inom hjälpmedelsservice

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland. Kort om företag Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda. De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel. Företaget har kollektivavtal. Kort om arbetet A... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland.Kort om företag
Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda.
De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel.
Företaget har kollektivavtal.

Kort om arbetet
Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att du levererar/monterar ett antal hjälpmedel
hem till brukare eller ut till olika vårdboenden. Du får ett antal jobb per dag tilldelat som
du själv ansvarar för att planera/boka in med kund.

Minikrav
B-körkort
God fysik är en fördel då arbetet ibland innebär tunga lyft.

Din personlighet väger tungt då det är viktigt att du kan bemöta personer på ett bra sätt.
Du bör vara en händig person med god social förmåga.
Noggrann, serviceinriktad, kunna hantera människor på ett bra sätt då vi träffar på olika situationer ute.
Kunna jobba både självständigt och i grupp.
Kommunicera bra på Svenska både i tal och skrift.

Övrigt
Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet.

Arbetet är på heltid och utförs mån-fre 08.00-16.30.

På sikt kommer du även att ingå i serviceteknikernas jourschema. Detta innebär att du kommer att ha beredskap i hemmet lördagar/helgdagar ca var 7:e vecka mellan 08:00-15:00

Provanställning på 6 månader som därefter kan övergå i en tillsvidareanställning.

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Ramdesigner

Plaques Of Sweden söker nu en händig rammontör samt erfarenhet inom gjutteknik med betong/keramik. Vi ser gärna start omgående och rekryterar kontinuerligt. Lön enligt överenskommelse. För mer info eller frågor och ansökningar kontakta oss via e-post på [email protected] Visa mer
Plaques Of Sweden söker nu en händig rammontör samt erfarenhet inom gjutteknik med betong/keramik.
Vi ser gärna start omgående och rekryterar kontinuerligt. Lön enligt överenskommelse.
För mer info eller frågor och ansökningar kontakta oss via e-post på [email protected] Visa mindre

Montör

Om företaget Eustaff är ett bemanningsföretag som specialiserar på att rekrytera och bemanna personal från Europa till den Svenska marknaden. Om du är ute efter en knäpptyst arbetsplats utan en rolig och härlig stämning så är vi inte rätt företag för dig, men är du ute efter en arbetsmiljö där det alltid är något på gång och ett starkt band bland alla dina kollegor är vi rätt plats för dig! Om jobbet Vi söker nu efter montörer som ska montera fönsterramar... Visa mer
Om företaget
Eustaff är ett bemanningsföretag som specialiserar på att rekrytera och bemanna personal från Europa till den Svenska marknaden. Om du är ute efter en knäpptyst arbetsplats utan en rolig och härlig stämning så är vi inte rätt företag för dig, men är du ute efter en arbetsmiljö där det alltid är något på gång och ett starkt band bland alla dina kollegor är vi rätt plats för dig!
Om jobbet
Vi söker nu efter montörer som ska montera fönsterramar, säkerhetsställa att de är installerade på ett korrekt, jämnt och säkert sätt.
Krav
Kunna behärska det engelska språket, svenska är meriterande
Erfarenhet av montering i form av:
Glasfasader
Fönster montage dvs fasta fönster, fönster som går att öppna.
Dörrar
Räcken

Du ska kunna arbeta i team
Vara villig att arbeta utomhus
Ha möjligheten att resa runt till olika destinationer i Sverige
Vi erbjuder
Betalt boende
Arbetsbil
Verktyg
Arbetskläder


Arbetstid
50 timmars arbetsvecka, arbete under lördagar kan vara aktuellt om behovet finnes.
För mer information är ni varmt välkomna att kontakta oss på:
072-327 04 04
[email protected]
Rekrytering sker löpande, ansökan sker via mail! Visa mindre

Specialbagare/ Orienten

Ansök    Okt 13    Abousuf, Mohamed Wafi    Bagare/Konditor
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är ... Visa mer
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är samlade i landet ska kunna beställa sina bakverk (bröd och bakelser) utan att känna sig tvungen att välja endast det vi erbjuder idag. Vi vill att hela landet ska ta del av bakelse kulturen samlad på en och samma plats.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Guldsmed

Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning som Guldsmed och är van att möta kunder och ge det bästa service. Våra kunder finns både i Sverige men även globalt i Europa, Mellanöstern mm. Vår försäljning är både fysisk på plats i butiken samt internet försäljning. Mestadels av våra smycken är unika och tillverkas från grunden och därför söker vi dig som är van att arbeta med moderna stylar och särskild persisk och orientalisk design, då mycket av vår fö... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning som Guldsmed och är van att möta kunder och ge det bästa service. Våra kunder finns både i Sverige men även globalt i Europa, Mellanöstern mm. Vår försäljning är både fysisk på plats i butiken samt internet försäljning. Mestadels av våra smycken är unika och tillverkas från grunden och därför söker vi dig som är van att arbeta med moderna stylar och särskild persisk och orientalisk design, då mycket av vår försäljning sker till utlandet. Vår affärsidé är att erbjuda och exportera olika smycken med tyngdpunkt på Svensk kvalitéts tillverkning och service. Därför utgår vi att du behärskar engelska och persiska språket som är viktiga för kommunikation med våra största kundgrupper.
Kommunikation och försäljning sker på nätet och därför är det viktigt att du är van med att använda datorer och har viss datakunskap som krävs bl.a. till att uppdatera hemsidor mm.
Det som är viktigast för oss är din erfarenhet och förmågan att formge och designa smycken. Vi ser gärna bilder på det du tillverkat som du kan bifoga ansökan. Skriftlig ansökan.
Lön är enligt avtal med Handelsanställdas Förbund. Kollektivavtal finns. Tillträde snarast Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöve... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Snickare sökes

Vi söker en snickare för div inredningsarbeten till vårt nybyggda entresolplan. Såsom uppsättning av inneväggar ,montering mindre kök , skåp Timlön, Visa mer
Vi söker en snickare för div inredningsarbeten
till vårt nybyggda entresolplan.
Såsom uppsättning av inneväggar ,montering mindre kök , skåp
Timlön, Visa mindre

Processtekniker till Betongindustri i Norrköping

Dina arbetsuppgifter Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Betongindustri söker en ny Processtekniker till Betongindustri, placering i Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av Produktion, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, och att arbeta processorienterat. Du kommer att ingå i ett team som självständigt sköter ordermottagning, produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef. Arbetsuppgifter... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle?
Betongindustri söker en ny Processtekniker till Betongindustri, placering i Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av Produktion, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, och att arbeta processorienterat.

Du kommer att ingå i ett team som självständigt sköter ordermottagning, produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef.

Arbetsuppgifter:
- Vid fabrik arbeta med drift av fabrik, tillverkning av betong, samt kontroll av betongproduktion
- Arbetsuppgifterna bedrivs enligt företagets arbetsrutiner och riktlinjer
- Genomföra intern och extern provtagning
- Bidra i och vara del av förbättringsprojekt för att effektivisera produktionsprocessen
- Tillsammans med kollegor ansvara för ordermottagning och logistikplanering i dialog med regionens övriga fabriker
- Rapportera avvikelser, tillbud och reklamationer


Om företaget
Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som
tillsammans skapar ETT Betongindustri. Vi har 33 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm.

Din profil
Vi önskar att du är självgående och van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar därtill att vår produktionsapparat utvecklas till att bli den bästa inom branschen. Som medarbetare inom Betongindustri är du kundfokuserad, prestigelös, lojal, engagerad, duktig på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö.

Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för Betongindustri och Heidelberg Cement. Vi förväntar oss att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att våra verksamheter bedrivs så säkert som möjligt.

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Produktionstekniker/sitsmakare

Produktionstekniker/sitsmakare 1 plats. Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi v... Visa mer
Produktionstekniker/sitsmakare
1 plats.
Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna.
Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Holland och Finland.
De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.
Vi söker nu en: Sitsmakare – händig allkonstnär med känsla för teknik och skapande
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och passionerade människor som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna och nu behöver vi bli fler.
Hjälpmedlen tillverkas helt individuellt och skräddarsys till varje patient. Därför söker vi Dig som är praktiskt lagd och gärna en problemlösare. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med olika material och verktyg och har troligen någon typ av teknisk utbildning. Kanske är Du tapetserare, möbel-/finsnickare eller har på annat sätt skaffat Dig en liknade erfarenhet.
Som person tycker Du att det är roligt att arbeta i högt tempo och har hög arbetsmoral. Du är social och noggrann, glad och trevlig samt har en förmåga att snabbt sätta Dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du har några års arbetserfarenhet. Svenska språket måste vara en självklarhet men Du får inte vara rädd för andra språk då våra kunder finns i hela världen. Engelska förutsätter vi att Du kan läsa och förstå.
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse. Anställningen är "Tillsvidare" (provanställning).
Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare. Heltid. Dagtid.
Lön Fast lön enligt överenskommelse.
Ansökan/Kontaktperson
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan.
Vi tar emot ansökan via e-post. Rickard Eriksson, [email protected] Telefon 0709-771078 Visa mindre

Processtekniker till Betongindustri i Norrköping

Dina arbetsuppgifter Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Betongindustri söker en ny Processtekniker till Betongindustri, placering i Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av Produktion, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, och att arbeta processorienterat. Du kommer att ingå i ett team som självständigt sköter ordermottagning, produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef. Arbetsuppgifter... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle?
Betongindustri söker en ny Processtekniker till Betongindustri, placering i Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av Produktion, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, och att arbeta processorienterat.

Du kommer att ingå i ett team som självständigt sköter ordermottagning, produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef.

Arbetsuppgifter:
- Vid fabrik arbeta med drift av fabrik, tillverkning av betong, samt kontroll av betongproduktion
- Arbetsuppgifterna bedrivs enligt företagets arbetsrutiner och riktlinjer
- Genomföra intern och extern provtagning
- Bidra i och vara del av förbättringsprojekt för att effektivisera produktionsprocessen
- Tillsammans med kollegor ansvara för ordermottagning och logistikplanering i dialog med regionens övriga fabriker
- Rapportera avvikelser, tillbud och reklamationer


Om företaget
Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som
tillsammans skapar ETT Betongindustri. Vi har 33 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm.

Din profil
Vi önskar att du är självgående och van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar därtill att vår produktionsapparat utvecklas till att bli den bästa inom branschen. Som medarbetare inom Betongindustri är du kundfokuserad, prestigelös, lojal, engagerad, duktig på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö.

Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för Betongindustri och Heidelberg Cement. Vi förväntar oss att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att våra verksamheter bedrivs så säkert som möjligt.

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Bagare sökes

Vi söker en bagare med antingen utbildning eller yrkeserfarenhet från arab eller dari talande land. Meriter svenska, dari eller arabiska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en bagare med antingen utbildning eller yrkeserfarenhet från arab eller dari talande land. Meriter svenska, dari eller arabiska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ledigt jobb som Servicetekniker i Norrköping via Manpower

Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund utanför Norrköping där du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer. Mer specifikt innebär det att arbeta med installation, felsökning och servicearbete kring vattenpumpar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Sedan kommer n... Visa mer
Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund utanför Norrköping där du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer. Mer specifikt innebär det att arbeta med installation, felsökning och servicearbete kring vattenpumpar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Sedan kommer ni att arbeta i par och åka ut till kunder för att utföra arbete.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med service, underhåll och installationer. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker samt arbete med drift och underhåll men det är inget krav utan kan vägas upp av ett stort intresse och vilja att lära sig.

Vi söker dig som

* har B-körkort

* har lätt för att samarbeta

* är mycket bra på problemlösning

* värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder.

Ledigt jobb som Servicetekniker i Norrköping via Manpower

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Eek via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Ruya Livs söker erfaren bagare

Ansök    Jul 11    Ruya Livs AB    Bagare/Konditor
Ruya Livs AB driver en livsmedelsbutik som inriktar sig till dem personer med etniskt bakgrund, och erbjuder produkter & smaker från deras länder. Med en bred sortiment kombinerad med manuellt chark avdelning täcker vår butik dem flesta behoven av etniska produkter. Personen skall vara stresstålig, samarbetsvillig och ha förmågan att enkelt kommunicera med kunder, vara service inriktad. Vi söker nu en bagare som ska kunna baka olika sorters bröd och fra... Visa mer
Ruya Livs AB driver en livsmedelsbutik som inriktar sig till dem personer med etniskt bakgrund, och erbjuder produkter & smaker från deras länder.

Med en bred sortiment kombinerad med manuellt chark avdelning täcker vår butik dem flesta behoven av etniska produkter. Personen skall vara stresstålig, samarbetsvillig och ha förmågan att enkelt kommunicera med kunder, vara service inriktad.

Vi söker nu en bagare som ska kunna baka olika sorters bröd och framförallt ska kunna baka den populära maträtten i medelhavsländerna "burek", personen ska kunna öppna degen själv och bearbeta.

Personen skall ha erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter. Meriterande är om sökande kan tala bosniska och/eller serbo-kroatiska då en stor del av vår kundgrupp har en etniskt bakgrund från dessa länder. Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Spol & Industriservice i Norrköping AB grundades år 2002 . Kärnverksamheten är slamsugning, kran- och lastväxlartransporter, högtrycksspolning samt TV - inspektion. Företaget är Swedac ackrediterade inom kontroll av cisterner och oljeavskiljare. Företaget har ett utbrett utbud av tjänster när det gäller service mot privatpersoner, kommunala inrättningar samt inom industrin. Företaget drivs idag av Lars Strandstedt och Andreas Wissting som båda är delägare.... Visa mer
Spol & Industriservice i Norrköping AB grundades år 2002 . Kärnverksamheten är slamsugning, kran- och lastväxlartransporter, högtrycksspolning samt TV - inspektion. Företaget är Swedac ackrediterade inom kontroll av cisterner och oljeavskiljare. Företaget har ett utbrett utbud av tjänster när det gäller service mot privatpersoner, kommunala inrättningar samt inom industrin.
Företaget drivs idag av Lars Strandstedt och Andreas Wissting som båda är delägare.
Vi söker dig fordonstekniker med erfarenhet av svetsning och att arbeta med tunga fordon samt som har intresse att även kunna hjälpa till med att köra kranbil/lastväxlare. Arbetet är självständigt och under stort eget ansvar. Du har en vana sedan tidigare av liknande arbeten eller är villig att lära.
Meriterande är CE körkort Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Jun 9    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till City Gross i Norrköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedels... Visa mer
Till City Gross i Norrköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 4 juli 2022

Tjänstens omfattning: C:a 30 h/Vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 21 juni 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Sales Support Specialist

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. I... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
In this role, you will be the technical point person for the sales organization in our Drive Products division in Västerås or Norrköping, providing technical solutions and advice on ABB products, systems and applications.
You will support local sales teams and customers by advising on technical options and cost-effective solutions.
This position reports to Contact Center Support Manager.
Your responsibilities
Regular contact with customers.
You are responsible for technical sales support, bid calculation, selection and dimensioning of products and contract reviews.
Responsibility for giving our outside sales staff "back-office" support and work in customer teams to support our customers.
You produce technical descriptions, dimension and prepare price calculations for tenders for Engines, Drive Systems and associated Services. The tenders can include larger product offerings, product offerings combined with services and also turnkey contracts.
You will mainly work with tenders for customers in the Swedish process and basic industry.
You will work closely with outside sales people, customer support, project managers and product managers, other sales units within ABB and our manufacturing factories of motors, electrical machines and Drive Systems globally, as well as external customers and partners.

Your background
You have an education in electrical power or mechanical engineering, but you may also have acquired corresponding knowledge through previous work.
A few years' experience in any technical field.
Experience in dimensioning tools for drive systems and energy saving programs is an advantage.
It's meriting if you have experience of motors, drive systems, electrical machines and mechatronics.
Experience from sales, technical consulting or service of electric drive systems is a plus.
You have good knowledge of Swedish and English. German or Finnish are meritorious.
A driving license is required.
You are customer- and result-focused, enterprising and structured.
You have a high degree of social competence and good team-working skills.

More about us
ABB Drive Products is a technology leader serving industries, infrastructure and machine builders with world-class drives. With our products, global scale and local presence, we help our customers to improve energy efficiency, productivity and safety. Our people and culture are the foundation of our success. We all together make the difference for our customers every day.
Recruiting Manager Lars Lithner, +4686-58 80 06, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Håkan Sjöberg, +4621-32 91 69; Ledarna: Lenny Larsson, +4621-32 85 47; Unionen: Ing-Marie B Lindgren-Turpeinen, +4621-32 95 83. All other questions can be directed to Talent Partner Johanna Rosén, +4621-32 50 00.
We look forward to receiving your application (documents submitted in English are appreciated). If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com. Visa mindre

Lackerare till X Shore

Vill du vara med och bygga världens modernaste (el-)båtfabrik i Nyköping? ? X Shore söker en skicklig lackerare som vill vara med och konstruera en ny modern lackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att elektrifiera båtåkandet. Om företaget X Shore is the world's first high-end electric ... Visa mer
Vill du vara med och bygga världens modernaste (el-)båtfabrik i Nyköping? ?

X Shore söker en skicklig lackerare som vill vara med och konstruera en ny modern lackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att elektrifiera båtåkandet.

Om företaget
X Shore is the world's first high-end electric craft, where design, technology and sustainability are combined to create a unique experience. Through the development of our all-electric luxury boats, we embrace the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. This is your opportunity to work for the company that is going to disrupt the marine tech industry.

Read more at www.xshore.com.

Dina arbetsuppgifter
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom båtlackering, detta innebär att du utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet samt är kunnig på att ladda och byta färgsprutorna. Du ansvarar själv för att hålla god ordning samt kontrollera och kvalitetssäkra dina jobb.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare arbetat som lackerare från tex. fordon eller båtindustrin och trivs med denna roll. Du som söker har gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning lackering.

Då arbetet utförs med stor precision, både vid grundarbetet och lackeringsmomentet, behöver du som person vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten.

Arbete med epoxi/polyuretan färger är ett krav, du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kvalité före kvantitet i centrum och ser hellre lösningar än problem.

Vid anställningen genomför vi en hälsoundersökning och det är ett krav att du godkänns i ett spirometritest för att kunna arbeta inom verksamheten. I slutprocessen utför vi en bakgrundskontroll

Ansökningsförfarande
X Shore samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta Andreas Schmidt, [email protected] eller Oscar Ahle, [email protected]. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Processtekniker

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du fick möjlighet att jobba med både teknik och personalfrågor? Sulfatfabriken på Skärblacka bruk söker nu två Processtekniker till sektion Massa respektive Renseri där du organisatoriskt tillhör dagtidsgående sektionen och rapporterar till Sektionschef. I rollen som processtekniker kommer Du arbeta med säkerhets och, driftrelaterande arbetsuppgifter samt personaladministrativa fråg... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du fick möjlighet att jobba med både teknik och personalfrågor?
Sulfatfabriken på Skärblacka bruk söker nu två Processtekniker till sektion Massa respektive Renseri där du organisatoriskt tillhör dagtidsgående sektionen och rapporterar till Sektionschef.
I rollen som processtekniker kommer Du arbeta med säkerhets och, driftrelaterande arbetsuppgifter samt personaladministrativa frågor och vara en viktig länk i arbetet med att förbättra det långsiktiga säkerhetsarbetet. Tillsammans säkerställer vi en säker arbetsmiljö med god stämning och hög driftstillgänglighet!
Dina huvudsakliga uppgifter:
Driva framtagning och implementering av nya driftinstruktioner, rutiner och säkerhetsinstruktioner
Ansvara för det praktiska genomförandet av skyddsronder
Arbeta med långsiktiga bemanningsplaner och stödja sektionschef i avdelningens arbete med långsiktig kompetensutveckling
Ta fram förslag vid nyrekrytering och stötta produktionsledarna administrativt vid ex. rehabilitering
Ta fram introduktions- och utbildningsprogram samt hantera vissa personaladministrativa system så som tidredovisningssystem och utbildningssystem
Stötta med administrativa uppgifter kopplade till vår Underhållsprocess och vårt säkerhetsarbete

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom teknik eller likvärdig arbetserfarenhet inom produktions- eller processindustri
Utbildning eller bakgrund inom arbetsledande funktion, HR/Personal eller liknande är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper
I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och dina förutsättningar att hantera både teknik, processer och människor.
Som person är du tydlig i ditt sätt att kommunicera och du har hög integritet för att klara av att hantera olika typer av personalärenden. Du är välorganiserad och duktig på att planera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i befattningen behöver du vara initiativtagande och självgående.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Persson Sektionschef Massa, telefon 011-24 56 02 eller Hans Eklöf tf. Sektionschef Renseri, telefon 011-24 54 25.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 29 maj. Urval sker löpande!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och alltid strävar efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykometriska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut. Visa mindre

Ryds Bilglas söker personal!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid i Norrköping Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid i Norrköping

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär en tjänst hos Ryds Bilglas i Norrköping

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Det är meriterande med erfarenhet inom fordonsindustrin/verkstadsarbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bagare konditor sökes

Hej vi söker en bagare/konditor. Vi är ett klassiskt hembageri och konditori med café. Varierande arbete allt från att baka till att jobba i kaféet. Vi är ett openminded gäng och vill gärna att du pratar flera språk. Vi pratar svenska , dari. arabiska och engelska så välkommen till Est'ers hantverksbageri fd. Lottas konditori och bageri. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen e... Visa mer
Hej vi söker en bagare/konditor. Vi är ett klassiskt hembageri och konditori med café. Varierande arbete allt från att baka till att jobba i kaféet.
Vi är ett openminded gäng och vill gärna att du pratar flera språk. Vi pratar svenska , dari. arabiska och engelska så välkommen till Est'ers hantverksbageri fd. Lottas konditori och bageri.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Apr 19    Ls Jobbet AB    Glastekniker/Glasmästare
Vi på Söderbergs Bil har de senaste åren haft en stabil och positiv utveckling vilket skapat behov av fler duktiga medarbetare. Vi ser en stark tillväxt inom området glas och söker därför dig som vill utvecklas med oss. Dina arbetsuppgifter I din roll som Bilglastekniker ingår du i vårt proffsiga rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar. Här... Visa mer
Vi på Söderbergs Bil har de senaste åren haft en stabil och positiv utveckling vilket skapat behov av fler duktiga medarbetare. Vi ser en stark tillväxt inom området glas och söker därför dig som vill utvecklas med oss.
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Bilglastekniker ingår du i vårt proffsiga rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar. Här är det bara du själv som sätter stopp för din egen utveckling!
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som glastekniker, glasmästare eller liknande och samtidigt har ett stort bilintresse. Du har erfarenhet av glasbyte på bilar och gärna av solfilmsmontering. B-körkort är ett krav. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjligheten att jobba i moderna lokaler med de största varumärkena på marknaden och den bästa utrustningen. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, god arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Vi är stolta över att vara en stor och trygg arbetsgivare som med god ekonomi och förmågan att snabbt ställa om har kunnat bibehålla personalstyrkan även under tuffare tider.
Övrigt
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Sista datum att söka är den 18 juni. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 Norrköping.
Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig!
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Krav
Branscherfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av solfilmsmonteringOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Specialbagare/ Orienten

Ansök    Apr 19    Abousuf, Mohamed Wafi    Bagare/Konditor
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är ... Visa mer
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är samlade i landet ska kunna beställa sina bakverk (bröd och bakelser) utan att känna sig tvungen att välja endast det vi erbjuder idag. Vi vill att hela landet ska ta del av bakelse kulturen samlad på en och samma plats.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ryds Bilglas söker bilglastekniker!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid i Norrköping Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid i Norrköping

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär en tjänst hos Ryds Bilglas i Norrköping

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping! Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöve... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Norrköping!
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbeta på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tekniker vindruta och glas Söderbergs Bil AB

Ansök    Feb 25    Ls Jobbet AB    Bilglasmontör
Vill du jobba på ett stabilt och växande företag och har du erfarenhet som glastekniker? Då är du välkommen till oss! Dina arbetsuppgifter I din roll som Tekniker vindruta och glas ingår i vårt rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar. God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och möjligheten att ... Visa mer
Vill du jobba på ett stabilt och växande företag och har du erfarenhet som glastekniker? Då är du välkommen till oss!
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Tekniker vindruta och glas ingår i vårt rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar.
God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och möjligheten att arbeta med de bästa verktygen och härliga kollegor. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egen utveckling! Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.
Om dig
Vi söker dig som vill utvecklas och bli en del av ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Vi söker dig som har erfarenhet som glastekniker. Du har erfarenhet av glasbyte på bilar, gärna av solfilmsmontering. B-körkort är ett krav.
Övrigt
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Sista datum att söka är den 27 februari 2022. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 Norrköping.
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Krav
Branscherfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av solfilmsmonteringOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Smed-Svetsare-Montör

Ansök    Mar 28    Europasmed AB    Smed
Vi söker två erfarna smeder med goda svetskunskaper MIG/MAG - pinne . Du måste vara självgående och kunna läsa ritningar. B-körkort är ett krav, ett plus om ni har heta arbete certifikat, lift kort samt säkra lift utbildning. Vi tillverkar o monterar i stort sätt allt från trappräcke , balkongräcke, grindar, staket , konstruktioner, ståltrappor, hallar , bryggor mm. Vi tillverkar o monterar allt själva, många gånger händer det att vi ligger ute på jobb . V... Visa mer
Vi söker två erfarna smeder med goda svetskunskaper MIG/MAG - pinne . Du måste vara självgående och kunna läsa ritningar. B-körkort är ett krav, ett plus om ni har heta arbete certifikat, lift kort samt säkra lift utbildning. Vi tillverkar o monterar i stort sätt allt från trappräcke , balkongräcke, grindar, staket , konstruktioner, ståltrappor, hallar , bryggor mm. Vi tillverkar o monterar allt själva, många gånger händer det att vi ligger ute på jobb . Vårt arbetsområde är från Malmö till Uppsala.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Processtekniker/Produktionstekniker

Beskrivning Vi söker nu en en produktionstekniker/processtekniker till ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta: - Utveckling och uppföljning av produktion och processer. - Teknisk sakkunnig i skyddskommitté och förslagskommitté. - Teknisk sakkunnig i utvecklingsprojekt, upphandlingar och investeringar. - Delta i investeringsprojekt. - Utbildning av operatörer. - Projektledning/mötesledning och... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu en en produktionstekniker/processtekniker till ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta:

- Utveckling och uppföljning av produktion och processer.
- Teknisk sakkunnig i skyddskommitté och förslagskommitté.
- Teknisk sakkunnig i utvecklingsprojekt, upphandlingar och investeringar.
- Delta i investeringsprojekt.
- Utbildning av operatörer.
- Projektledning/mötesledning och administration.Kvalifikationer
Vi ser att du har lämplig utbildning/erfarenheter inom liknande område samt har intresse för maskinteknik/-processer. Du har god teknisk förståelse och besitter bra kommunikationsförmåga med goda kunskaper i svenska och engelska s

Vi ser det som meriterande med kunskaper inom något av följande områden: produktionslogistik - flöden; automation; IT

Villkor
Detta avser en rekrytering direkt till vår kund, där du kommer att bli anställd av kundföretaget. Q håller i rekryteringsprocessen och tar emot ansökningar samt presenterar kandidater för vår kund, som sedan gör det slutgiltiga valet.

För ytterligare upplysningar angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901 eller via e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Tekniker vindruta och glas Söderbergs Bil AB

Ansök    Jan 10    Ls Jobbet AB    Glastekniker/Glasmästare
Vill du jobba på ett stabilt och växande företag och har du erfarenhet som glastekniker? Då är du välkommen till oss! Dina arbetsuppgifter I din roll som Tekniker vindruta och glas ingår i vårt rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar. God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och möjligheten att ... Visa mer
Vill du jobba på ett stabilt och växande företag och har du erfarenhet som glastekniker? Då är du välkommen till oss!
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Tekniker vindruta och glas ingår i vårt rekond-team. I rollen ingår bland annat vindrutebyten, glasbehandlingar och solfilmsmonteringar.
God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och möjligheten att arbeta med de bästa verktygen och härliga kollegor. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egen utveckling! Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.
Om dig
Vi söker dig som vill utvecklas och bli en del av ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Vi söker dig som har erfarenhet som glastekniker. Du har erfarenhet av glasbyte på bilar, gärna av solfilmsmontering. B-körkort är ett krav.
Övrigt
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Sista datum att söka är den 27 februari 2022. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 Norrköping.
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Krav
Branscherfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av solfilmsmonteringOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Bagare 50-100% Skärblacka

Vi söker dig som kan och vill baka på riktigt. Det är ett litet hembageri, Skärblacka café och Hembageri, men vi bakar mycket och allt görs för hand. Du måste kunna arbeta minst 3 nätter/vecka, varierande arbetstider beroende på erfarenhet. Tjänsten innebär att man arbetar ensam i bageriet och måste kunna ta stort ansvar och egna beslut. Tjänsten är på minst 50% och kan utökas beroende på kunskap och intresse. Goda kunskaper i Svenska krävs. Anställningsst... Visa mer
Vi söker dig som kan och vill baka på riktigt. Det är ett litet hembageri, Skärblacka café och Hembageri, men vi bakar mycket och allt görs för hand. Du måste kunna arbeta minst 3 nätter/vecka, varierande arbetstider beroende på erfarenhet. Tjänsten innebär att man arbetar ensam i bageriet och måste kunna ta stort ansvar och egna beslut. Tjänsten är på minst 50% och kan utökas beroende på kunskap och intresse. Goda kunskaper i Svenska krävs. Anställningsstart omgående eller efter överenskommelse. Du bör vara utbildad bagare eller ha motsvarande erfarenhet. Önskar inga ansökningar om du ej är intresserad av tjänsten. Skicka ansökan eller frågor om tjänsten på [email protected] Visa mindre

Processtekniker till STMicroelectronics

Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics växer och förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du! Om företaget STMicroelectronics Silicon Carbide AB ligger på Händelö i Norrköping och har ST som majoritetsägare sedan februari 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompet... Visa mer
Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics växer och förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du!

Om företaget
STMicroelectronics Silicon Carbide AB ligger på Händelö i Norrköping och har ST som majoritetsägare sedan februari 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompetenscentrum inom kiselkarbidmaterialteknik. Kiselkarbid (SiC) är en ny halvledare som bidrar till en hållbar framtid med mer energieffektiva kraftkomponenter. Företaget har utvecklat kiselkarbid i 20 år, först vid Linköpings universitet och sedan 2006 i en produktionsanläggning i Norrköping. Produktionsytan på Händelö i Norrköping är 2000 m2 och anläggningen går dygnet runt. Fokus är nu på utveckling och pilotproduktion av kiselkarbidskivor för fordonselektronik.

Dina arbetsuppgifter
STMicroelectronics i Norrköping erbjuder en spännande arbetsmiljö som utvecklar ny teknik i en bransch i förändring. I den här rollen kommer du till ett företag med välkomnande atmosfär och kunniga kollegor. I rollen som processtekniker arbetar du med dagliga produktionsuppgifter samt förbättringar och praktisk problemlösning kopplat till produktionen. Du utför praktiska moment i lab- och renrumsmiljö där preparering och analys av våra produkter sker både manuellt och i automatiserad utrustning. Du arbetar också med kontinuerlig kvalitetsförbättring genom uppföljning av de kontrollfunktioner, instruktioner och arbetsmetoder som finns på dina arbetsområden. Med din tekniska kunskap stöttar du både i befintliga produktionsprocesser och i utveckling av nya processer.

Då siten i Norrköping är en utvecklingsenhet inom ST som bedriver pilotproduktion kommer du också ha möjlighet att genom olika projekt utveckla din tekniska expertis inom framställning av halvledarmaterial. Stor del av ditt arbete sker i samarbete med andra och i ditt dagliga arbete kommer du att ha ett nära samarbete med process- och utvecklingsingenjörer och med produktions- och underhållsteamet.
Din profil
För den här tjänsten ser vi att du har utbildning från tekniskt gymnasium, KY-utbildning eller högskola med inriktning på teknik, maskin eller kvalité. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom tillverkningsindustri, laboratoriearbete, kvalitetsarbete, renrumsarbete eller motsvarande.

Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att ta faktabaserade beslut. Du har förmåga att se din egen roll i helheten och har en god översikts- och prioriteringsförmåga. I den här tjänsten kan dagarnas innehåll förändras snabbt och du behöver därför snabbt kunna anpassa dig efter situationer som uppstår i det dagliga arbetet. Du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

De praktiska momenten kräver att du är noggrann och systematisk. Du behöver kunna ta till dig instruktioner och hantera teknisk utrustning på ett sätt och med en förståelse som tryggar att arbetet utförs både säkert och korrekt. Arbetet kommer att innefatta hantering av data, avvikelsehantering, deltagande vid problemlösning och processförbättring. För detta krävs att du har god datorvana, erfarenhet av Officepaketet samt lätt att kommunicera i både tal och skrift.

Stor del av arbetet sker i samarbete med andra vilket kräver att du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom ST som med externa parter. Du kommer att arbeta med ett engagerat team och vi letar nu efter ytterligare en person med stort intresse och engagemang i sitt arbete.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
STMicroelectronics samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Bagare helg jobb

Vi växer dag för dag och vi söker nu en som kan baka extra på helgerna Vi bakar fram lösabröd, limpor, kaffebröd Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi växer dag för dag och vi söker nu en som kan baka extra på helgerna
Vi bakar fram lösabröd, limpor, kaffebröd
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare

Vi söker en bagare till vårat leveransbageri på Risängen. Tjänsten innefattar heltidsarbete med arbete var 3:e helg. Tjänsten innefattar allt från degsättning, köra linjen, avbakning, frysplock och packning. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra tre andra bagare och även ensamarbete kan förekomma. Tjänsten innefattar till större del dagtid. Tjänsten tillsätts omgående. Lön enligt avtal och 3 månaders provanställning. Visa mer
Vi söker en bagare till vårat leveransbageri på Risängen.
Tjänsten innefattar heltidsarbete med arbete var 3:e helg.
Tjänsten innefattar allt från degsättning, köra linjen, avbakning, frysplock och packning.
Du kommer att arbeta tätt ihop med våra tre andra bagare och även ensamarbete kan förekomma.
Tjänsten innefattar till större del dagtid.
Tjänsten tillsätts omgående. Lön enligt avtal och 3 månaders provanställning. Visa mindre

Kadant Noss söker en resande serviceingenjör

Beskrivning Kadant Noss utvecklar och säljer avancerade systemlösningar och utrustning till pappers-, kartong- och massabruk över hela världen. Huvudkontor, utveckling, försäljning, konstruktion, projektering och eftermarknadsservice finns i Norrköping. Kadant Noss är ett dotterbolag till Kadant Inc. som är ett globalt företag med 2900 medarbetare. Till Kadant Noss i Norrköping söker vi nu till en spännande nyinrättad tjänst en serviceingenjör som komm... Visa mer
Beskrivning
Kadant Noss utvecklar och säljer avancerade systemlösningar och utrustning till pappers-, kartong- och massabruk över hela världen.

Huvudkontor, utveckling, försäljning, konstruktion, projektering och eftermarknadsservice finns i Norrköping. Kadant Noss är ett dotterbolag till Kadant Inc. som är ett globalt företag med 2900 medarbetare.

Till Kadant Noss i Norrköping söker vi nu till en spännande nyinrättad tjänst en serviceingenjör som kommer att resa till olika kunder, främst i Sverige och Finland. 

Arbetsuppgifter
Som serviceingenjör ansvarar du för eftermarknadsservice, felsökning, support till eftermarknadsförsäljningen, samt utbildning av kundens personal på våra befintliga anläggningar i Sverige och Finland. Tjänsten innebär både praktiskt och teoretiskt arbete.

Tjänsten innebär regelbundet resande, ungefär 100 till 120 resdagar per år. Du har daglig kontakt med kunder i Sverige och Finland, regionchefen och inside sales gruppen.

Kvalifikationer
Du har minst 2 års erfarenhet, företrädesvis från pappers-, kartong- eller massaindustrin.

Det är inte ett krav att du har en YH- eller högskoleutbildning men vi ser det som meriterande. Stor vikt lägger vi vid personliga egenskaper.

Du har goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.  Vi söker dig som är drivande, strukturerad och serviceinriktad. Du trivs med att träffa andra människor och trivs med att ha ett självständigt arbete.

För tjänsten krävs att du har körkort B.

Villkor
Denna rekrytering sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering AB, rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901. Tjänsten är en anställning direkt hos Kadant Noss på heltid.

Du söker tjänsten genom www.qbemanning.se/lediga tjänster.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram mot din ansökan snarast, dock senast 20220107. Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Bildhuggare i trä

Ansök    Okt 27    Ms Finsnickeri AB    Träbildhuggare
Vi söker en erfaren bildhuggare som kan arbeta i trä. Personen ska även kunna arbeta med finsnickeri, renovering av möbler etc Visa mer
Vi söker en erfaren bildhuggare som kan arbeta i trä. Personen ska även kunna arbeta med finsnickeri, renovering av möbler etc Visa mindre

TvNo Textilservice AB söker Processtekniker/ Produktionstekniker!

Beskrivning TvNo Textilservice AB är ett av de ledande företagen i Sverige inom tvätteribranchen. De är ett fullserviceföretag med textilförsörjning åt storförbrukare (sjukvård, åldringsvård, servicecentra, m.fl.). TvNo har en tydlig miljöprofil och med en högrationell maskinpark, processtyrning, funktionell materialadministration samt hygieninriktning ges kunden garanti för att få textilleveranser i rätt tid, på rätt plats, med rätt kvalitet och pris. ... Visa mer
Beskrivning
TvNo Textilservice AB är ett av de ledande företagen i Sverige inom tvätteribranchen.

De är ett fullserviceföretag med textilförsörjning åt storförbrukare (sjukvård, åldringsvård, servicecentra, m.fl.). TvNo har en tydlig miljöprofil och med en högrationell maskinpark, processtyrning, funktionell materialadministration samt hygieninriktning ges kunden garanti för att få textilleveranser i rätt tid, på rätt plats, med rätt kvalitet och pris. Företaget servar idag ca 1300 kunder, alltifrån större sjukhus till mindre distriktssköterskemottagningar och folktandvårdsenheter. Idag har företaget 135 anställda. 

En av företagets medarbetare går snart i pension och TvNo söker därför en efterträdare till en tjänst som produktionstekniker/processtekniker med placering i Norrköping. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta:

- Utveckling och uppföljning av produktion och processer.
- Teknisk sakkunnig i skyddskommitté och förslagskommitté.
- Teknisk sakkunnig i utvecklingsprojekt, upphandlingar och investeringar.
- Delta i investeringsprojekt.
- Utbildning av operatörer.
- Projektledning/mötesledning och administration.Kvalifikationer
Vi ser att du har lämplig utbildning/erfarenheter inom liknande område samt har intresse för maskinteknik/-processer. Du har god teknisk förståelse och datavana  samt besitter god kunskap i Excel. Vidare har du bra kommunikationsförmåga och besitter goda kunskaper i svenska och engelska samt samarbetar väl med olika funktioner och individer. Tjänsten passar dig som är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. 

Vi ser det som meriterande med kunskaper inom följande områden:

- Produktionslogistik - flöden
- Automation
- ITVillkor
Detta avser en rekrytering direkt till vår kund, där du kommer att bli anställd av kundföretaget. Q håller i rekryteringsprocessen och tar emot ansökningar samt presenterar kandidater för vår kund, som sedan gör det slutgiltiga valet.

För ytterligare upplysningar angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901 eller via e-post [email protected]

Du söker tjänsten genom www.qbemanning.se/lediga tjänster och senast 20220112 önskar vi få din ansökan. 

Välkommen med din ansökan! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Gips gjutare

Ansök    Okt 26    Gealing AB    Gipsgjutare
Du kommer tillsammans med dina kollegor sköta gjutningen. Dina arbetsuppgifter kommer tex vara gjutning, smältning, rensning, slipning, kontrollering osv. utifrån företagets behov. Som person är du stresstålig och handlingskraftig. Du är nyfiken på att lära dig mer om processen och dess teknik. Du arbetar ständigt för att bibehålla en utmärkt kvalitet och prioriterar ständigt säkerheten för dig och dina kollegor. Kvalifikationer Här behöver du: Arbetsl... Visa mer
Du kommer tillsammans med dina kollegor sköta gjutningen. Dina arbetsuppgifter kommer tex vara gjutning, smältning, rensning, slipning, kontrollering osv. utifrån företagets behov.
Som person är du stresstålig och handlingskraftig. Du är nyfiken på att lära dig mer om processen och dess teknik. Du arbetar ständigt för att bibehålla en utmärkt kvalitet och prioriterar ständigt säkerheten för dig och dina kollegor.
Kvalifikationer


Här behöver du:
Arbetslivserfarenhet från gjuteriarbete.
Ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
Stort tekniskt intresse för maskiner och dess styrning
Säkerhetstänk


Meriterande:
Goda engelska, & Ryska kunskaper
Erfarenhet av styrsystem/larmhantering/processövervakning Visa mindre

CERTEGO i Norrköping söker säkerhetstekniker

Ansök    Okt 5    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter Hos oss får du arbeta med installation och service av mekaniska lås, dörrautomatik etc. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många oli... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med installation och service av mekaniska lås, dörrautomatik etc. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många olika typer av serviceärenden, givetvis i dialog med din arbetsledare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som stöttar varandra och hjälper varandra att lyckas och utvecklas. Bli en del av vårt team!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Konditor med erfarenhet sökes

Ansök    Okt 10    Nelinskonditoriet KB    Bagare/Konditor
Vi söker en konditor till vårt arbetslag. Du har ett intresse för yrket och du har erfarenhet på minst 2 år. Du arbetar effektivt och med noggrannhet. Du tycker om att jobba nära i ett arbetslag. Arbetet innebär daglig tillverkning av tårtor o bakelser, konditoribitar, småkakor och mjuka kakor. Viss tillverkning av bröllopstårtor o likn. Du kan arbeta i högt tempo och under tidspress. Arbetstider 4-12. Varannan lördag. Planering av arbetet tillsammans med ... Visa mer
Vi söker en konditor till vårt arbetslag. Du har ett intresse för yrket och du har erfarenhet på minst 2 år. Du arbetar effektivt och med noggrannhet. Du tycker om att jobba nära i ett arbetslag.
Arbetet innebär daglig tillverkning av tårtor o bakelser, konditoribitar, småkakor och mjuka kakor. Viss tillverkning av bröllopstårtor o likn. Du kan arbeta i högt tempo och under tidspress.
Arbetstider 4-12. Varannan lördag.
Planering av arbetet tillsammans med kollegor, beställer varor samt har kundkontakt. Städning o egenkontroll ingår. Visa mindre

Processtekniker till STMicroelectronics

Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics växer och förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du! Om företaget STMicroelectronics Silicon Carbide AB ligger på Händelö i Norrköping och har ST som majoritetsägare sedan februari 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompet... Visa mer
Söker du en utmanande roll inom produktion med stor variation och möjlighet till utveckling? Vill du dessutom jobba med teknik i världsklass som bidrar till en hållbar framtid? STMicroelectronics växer och förstärker teamet med en processtekniker, kanske är det du!

Om företaget
STMicroelectronics Silicon Carbide AB ligger på Händelö i Norrköping och har ST som majoritetsägare sedan februari 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompetenscentrum inom kiselkarbidmaterialteknik. Kiselkarbid (SiC) är en ny halvledare som bidrar till en hållbar framtid med mer energieffektiva kraftkomponenter. Företaget har utvecklat kiselkarbid i 20 år, först vid Linköpings universitet och sedan 2006 i en produktionsanläggning i Norrköping. Produktionsytan på Händelö i Norrköping är 2000 m2 och anläggningen går dygnet runt. Fokus är nu på utveckling och pilotproduktion av kiselkarbidskivor för fordonselektronik.

Dina arbetsuppgifter
STMicroelectronics i Norrköping erbjuder en spännande arbetsmiljö som utvecklar ny teknik i en bransch i förändring. I den här rollen kommer du till ett företag med välkomnande atmosfär och kunniga kollegor. I rollen som processtekniker arbetar du med dagliga produktionsuppgifter samt förbättringar och praktisk problemlösning kopplat till produktionen. Du utför praktiska moment i lab- och renrumsmiljö där preparering och analys av våra produkter sker både manuellt och i automatiserad utrustning. Du arbetar också med kontinuerlig kvalitetsförbättring genom uppföljning av de kontrollfunktioner, instruktioner och arbetsmetoder som finns på dina arbetsområden. Med din tekniska kunskap stöttar du både i befintliga produktionsprocesser och i utveckling av nya processer.

Då siten i Norrköping är en utvecklingsenhet inom ST som bedriver pilotproduktion kommer du också ha möjlighet att genom olika projekt utveckla din tekniska expertis inom framställning av halvledarmaterial. Stor del av ditt arbete sker i samarbete med andra och i ditt dagliga arbete kommer du att ha ett nära samarbete med process- och utvecklingsingenjörer och med produktions- och underhållsteamet.
Din profil
För den här tjänsten ser vi att du har utbildning från tekniskt gymnasium, KY-utbildning eller högskola med inriktning på teknik, maskin eller kvalité. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom tillverkningsindustri, laboratoriearbete, kvalitetsarbete, renrumsarbete eller motsvarande.

Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att ta faktabaserade beslut. Du har förmåga att se din egen roll i helheten och har en god översikts- och prioriteringsförmåga. I den här tjänsten kan dagarnas innehåll förändras snabbt och du behöver därför snabbt kunna anpassa dig efter situationer som uppstår i det dagliga arbetet. Du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

De praktiska momenten kräver att du är noggrann och systematisk. Du behöver kunna ta till dig instruktioner och hantera teknisk utrustning på ett sätt och med en förståelse som tryggar att arbetet utförs både säkert och korrekt. Arbetet kommer att innefatta hantering av data, avvikelsehantering, deltagande vid problemlösning och processförbättring. För detta krävs att du har god datorvana, erfarenhet av Officepaketet samt lätt att kommunicera i både tal och skrift.

Stor del av arbetet sker i samarbete med andra vilket kräver att du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom ST som med externa parter. Du kommer att arbeta med ett engagerat team och vi letar nu efter ytterligare en person med stort intresse och engagemang i sitt arbete.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
STMicroelectronics samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Specialbagare/ Orienten

Ansök    Okt 5    Abousuf, Mohamed Wafi    Bagare/Konditor
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är ... Visa mer
W A Sweet har idag sin verksamhet inom sweet- bakelser som endast härstammar från Syrien. Vi vill utöka vår verksamhet med en ny inriktning nämligen orientaliska bakverk och bakelser från hela orienten, Turkiet och Nordafrikanska bakverk. Vi söker därför en bagare med mångårig erfarenhet med kännedom om bakelse kulturen i övriga världen. Vi ser att den personen som ska tillträda tjänsten ska ha de kunskap som krävs för att hela världens medborgare som är samlade i landet ska kunna beställa sina bakverk (bröd och bakelser) utan att känna sig tvungen att välja endast det vi erbjuder idag. Vi vill att hela landet ska ta del av bakelse kulturen samlad på en och samma plats.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Customer Support Engineer – Global Marine & Offshore Service

Are you interested in delivering a first-class Customer experience for our global cruise Customers? Can you build relationships with stakeholder and provide great technical support? Then read more about what Johnson Controls in Norrköping, Sweden can offer you! What you will do At Johnson Controls Global Marine & Offshore Service, we now have an exciting opportunity for you to join our team in Norrköping, Sweden as our new Customer Support Engineer. in... Visa mer
Are you interested in delivering a first-class Customer experience for our global cruise Customers? Can you build relationships with stakeholder and provide great technical support? Then read more about what Johnson Controls in Norrköping, Sweden can offer you!

What you will do

At Johnson Controls Global Marine & Offshore Service, we now have an exciting opportunity for you to join our team in Norrköping, Sweden as our new Customer Support Engineer. in this role, you will support and develop solutions for the more complicated issues our customers are faced with, in close collaboration with the project-and sales team.

Our Global Marine & Offshore Service business is undertaking an exciting continuous transformation as we move towards developing a more agile, digital and sustainable organization, and we hope that you can contribute to this journey with a curious, dynamic and future-focused mindset and a desire to understand our customers’ needs – both now and in the future.

How you will do it
On a daily basis, you will work as a technical support for sales and projects. You will be in direct dialogue with customers answer technical questions and remedy problems in operations, with the aim of creating new service business. You will Produces technical quotes on complex inquiries and support the seller in negotiation with the customer. Independently run service projects and in collaboration with engineering, identify shortcomings in existing design and drive the development of Service Bulletins.
Finally, you will build and maintain a network of stakeholders – incl. Operations, engineering projects and sales - as well as solicit support from and communicate with the broader Johnson Controls organization to promote customer satisfaction while respecting Johnson Controls strategies, processes, and tools.

Your responsibilities in this role include:
· Provide technical support for sales and projects and in direct dialogue with customers
· Independently run service projects
· Produces technical quotes on complex inquiries
· Support the seller and project manager in negotiation with the customer
· Drive the development of Service Bulletins.
· Help us adopt new technologies and methodologies
· Build and maintain a network of stakeholders
We offer you an exciting position in a global organization with more than 100,000 employees at more than 2,000 locations. At Johnson Controls, you will be able to make a difference towards a more sustainable world, and you will be part of an organization with excellent opportunities for professional and personal development. We value and emphasize diversity in our workforce, and Johnson Controls is an equal opportunity employer.
What we look for
Required
· Knowledge and/or experience within the Marine HVAC
· Innovative and future-focused mindset
· Skilled in communication and a team player
· Positive, inclusive and collaborative attitude
· Fluency in English and Swedish – written and verbal
Preferred
· Previous Marine HVAC installation/commissioning or service experience
· Previous sales, project management and/or Account Management experience
Application
Does this sound like you? Then send us your application today through our website, as we screen incoming applications continuously. If you wish to learn more about the about the role, please contact Operation Manager Peter Thunholm at +46 706259470 Visa mindre

Vaktmästare och kostymansvarig

Vi söker en person som pratar Dari, engelska och svensks Vaktmästare med erfarenhet inom herrskrädderi för en combo tjänst. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en person som pratar Dari, engelska och svensks Vaktmästare med erfarenhet inom herrskrädderi för en combo tjänst.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstan... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är ca: 250 anställda kommer vi fortsätta växa. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är heltid, 100%. Och vi har kollektivavtal med byggnads.
https://www.byggnads.se/siteassets/kollektivavtal/glasmasteriavtalet-2020-2023.pdf
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tekniker / medarbetare kunddisk och låsverkstad

Ansök    Aug 27    AB Byggbeslag    Låssmed/Låstekniker
Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och mångsidigt jobb. I vår butik och låsverkstad arbetar du med försäljning, tillverkning och service av lås- och säkerhetsprodukter. Som tekniker jobbar du med installation och montage ute på fältet när behov uppstår. Du har någon form av erfarenhet inom områdena mekanisk låsning, finmekanik, bygg eller fastighetsskötsel. OM DIG För att lyckas i jobbet bör du vara strukturerad och lösningsorienterad som person.... Visa mer
Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och mångsidigt jobb. I vår butik och låsverkstad arbetar du med försäljning, tillverkning och service av lås- och säkerhetsprodukter. Som tekniker jobbar du med installation och montage ute på fältet när behov uppstår.
Du har någon form av erfarenhet inom områdena mekanisk låsning, finmekanik, bygg eller fastighetsskötsel.


OM DIG
För att lyckas i jobbet bör du vara strukturerad och lösningsorienterad som person. Du gillar kundmötet och att ge en så bra kundservice som möjligt olika situationer. Du kan beskriva dig själv som utåtriktad, nyfiken och intresserad av att lära nytt. Om du saknar erfarenhet från låsverkstad så hjälper vi dig att komma i gång. Du uppskattar att jobba med varierande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.
I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:
Butiksförsäljning, försäljning och rådgivning inom främst lås & säkerhet
Tillverkning av nycklar, cylinderläggning och låssystemshantering
Administration gällande nyckelhantering
Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
Service kring lås, låssystem och säkerhetsprodukter
Medverka vid enklare montagearbeten

För tjänsten gäller:
Grundläggande datakunskaper och B-körkort
Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter
Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret.VI ERBJUDER DIG
Attraktivt friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Möjlighet till vårdförsäkring

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Variationen av kundprojekt i region Östergötland är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. Du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. För dig som tekniker på fältet finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.
Tjänsten är placerad i Norrköping.


ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdag är 21-11-30.
Urval sker löpande, då tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Märk din ansökan med "Medarbetare kunddisk/tekniker"
Om du har frågor, kontakta gärna gruppledare Angelica Björkdahl på telefon 010-163 68 31. Visa mindre

CERTEGO i Norrköping söker säkerhetstekniker

Ansök    Jun 21    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter Hos oss får du arbeta med installation och service av mekaniska lås och elektroniska produkter så som larm, passersystem, kamerasystem, brandlarm. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med installation och service av mekaniska lås och elektroniska produkter så som larm, passersystem, kamerasystem, brandlarm. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många olika typer av serviceärenden, givetvis i dialog med din arbetsledare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som stöttar varandra och hjälper varandra att lyckas och utvecklas. Bli en del av vårt team!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Bagare/ konditor

Vi söker en utbildad bagare/konditor (eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom yrket) för fast anställning. Visa mer
Vi söker en utbildad bagare/konditor (eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom yrket) för fast anställning. Visa mindre

Teamledare Bageri

Ansök    Aug 11    City Gross Sverige AB    Bagerichef
Till vår City Gross i Norrköping söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori Som teamledare bageri/konditori på City Gross Norrköping kommer du att:?? - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning. - Arbeta med personalledning, bakning, trågning, varupåfyllnad och uppföljning. - Ansvara för... Visa mer
Till vår City Gross i Norrköping söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori
Som teamledare bageri/konditori på City Gross Norrköping kommer du att:??

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.
- Arbeta med personalledning, bakning, trågning, varupåfyllnad och uppföljning.
- Ansvara för att skapa en god ekonomi för avdelningenDu rapporterar till Säljchef färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??

För tjänsten som teamledare bageri/konditori söker vi dig som:??

- Har en bageriutbildning och flera års erfarenhet från arbete i bageri.
- Har ekonomiska kunskaper kopplat till bageriverksamhet.
- Har tidigare erfarenhet av ledande befattning.?


För att lyckas i rollen som teamledare bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.?Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Hösten 2021

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 2021-08-25

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Maskinställare inom formsprutning till Mastec Plastema

Om tjänsten Har du erfarenhet av formsprutning av plast och vill vara en viktig del i produktionen hos en mindre produktionsenhet? Vi söker just nu en Maskinställare till Söderköping. Mastec är en privatägd koncern med åtta operativa enheter i södra Sverige samt en i Polen. Bolaget omsätter 700 Mkr och har 250 anställda. Mastec är en system och komponentleverantör i allt från idé till produktutveckling, till serietillverkning och montering. Vid dotterbola... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av formsprutning av plast och vill vara en viktig del i produktionen hos en mindre produktionsenhet? Vi söker just nu en Maskinställare till Söderköping.

Mastec är en privatägd koncern med åtta operativa enheter i södra Sverige samt en i Polen. Bolaget omsätter 700 Mkr och har 250 anställda. Mastec är en system och komponentleverantör i allt från idé till produktutveckling, till serietillverkning och montering.
Vid dotterbolaget Mastec Plastema i Söderköping bedrivs produktion inom formsprutning av plast. Företaget har en dokumenterad lång erfarenhet av formsprutning i de flesta termoplaster, främst komplexa material men även 2-k gjutning.
Mastec Plastema behöver nu förstärka sig med en maskinställare som ska vara en långsiktig lösning i sitt sammansvetsade produktionsteam.

Arbetsuppgifter
Som maskinställare ansvarar du för att förbereda och planera produktionen genom att se till att rätt material och produktionsverktyg finns tillgängliga i rätt tid. Du ansvarar för uppsättning, intrimning och övervakning vid tillverkningsprocessen så att rätt kvalité uppnås. Du ansvarar också för demontering av produktionsutrustning mellan tillverkningarna. Du är även med vid provkörningar och ansvarar för dokumentationen kring provkörningar.Du är noggrann och jobbar efter fastställda produktions och 5S instruktioner.

Din profil och erfarenhet
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska passa in i en social och teamtänkande miljö där man jobbar tillsammans i alla lägen och säkerställer kvalitet och leverans. Du är som person noggrann, teknisk och strukturerad och samtidigt någon som söker nya idéer och har ett tänk där utveckling och förbättring av metoder och kvalitet alltid finns med.
Du ska ha en bra lagkänsla och kunna jobba tillsammans i ett litet företag där alla vill driva verksamheten framåt
Verkstadsteknisk utbildning och stort tekniskt kunnande samt erfarenhet av liknande yrke krävs
Erfarenhet från liknande produktionsmiljö där struktur, noggrannhet, produktivitet samt ordning och reda varit prioriterat.


Ansökan
Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”
Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal Visa mindre

Bagare med erfaranhet

Ansök    Maj 23    Ruya Livs AB    Bagare/Konditor
Ruya Livs AB driver en livsmedelsbutik som inriktar sig till dem personer med etniskt bakgrund, och erbjuder produkter & smaker från deras länder. Med en bred sortiment kombinerad med manuellt chark avdelning täcker vår butik dem flesta behoven av etniska produkter. Personen skall vara stresstålig, samarbetsvillig och ha förmågan att enkelt kommunicera med kunder, vara service inriktad. Vi söker nu en bagare som ska kunna baka olika sorters bröd och framf... Visa mer
Ruya Livs AB driver en livsmedelsbutik som inriktar sig till dem personer med etniskt bakgrund, och erbjuder produkter & smaker från deras länder.
Med en bred sortiment kombinerad med manuellt chark avdelning täcker vår butik dem flesta behoven av etniska produkter. Personen skall vara stresstålig, samarbetsvillig och ha förmågan att enkelt kommunicera med kunder, vara service inriktad.
Vi söker nu en bagare som ska kunna baka olika sorters bröd och framförallt ska kunna baka det populära maträtten i medelhavsländerna "burek", personen ska kunna öppna degen själv och bearbeta.


Personen skall ha erfaranhet av ovan nämnda arbetsuppgifter och skall även kunna språk som; bosniska, arabiska, svenska då våran kundgrupp består mestadels av personer med etniskt bakgrund från dessa länder.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb hos Carglass® i Norrköping

Sommarjobbare som Bilglastekniker i Norrköping Carglass Sweden AB / Norrköping Bilglastekniker levererar Carglass tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som sommarjobbare / bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor med hjälp av erfaren tekniker och du kan även få... Visa mer
Sommarjobbare som Bilglastekniker i Norrköping
Carglass Sweden AB / Norrköping
Bilglastekniker levererar Carglass tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
Som sommarjobbare / bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor med hjälp av erfaren tekniker och du kan även få ta emot kunder på verkstaden. Carglass tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. 18 år är ett krav och B-körkort är meriterande.
Carglass grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. Belron är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 200 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Anställningen längd är 7 veckor, mellan V28-V34. Visa mindre

Kyltekniker

Rollen innefattar: Kylanläggningar AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.       ·     Du utgår hemifrån med egen servicebil. ·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd. ·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig in... Visa mer
Rollen innefattar:

Kylanläggningar AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.      

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med mycket spännande jobb.

.     För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs.

.     Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Har Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år och är självgående i rollen.

·     Innehar B-körkort och kunskaper inom el samt meriterande med CO2.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Kylanläggningar Norrköping AB som varit verksamt sen 1993 består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag inom Östergötland och angränsande regioner. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Kylanläggningar AB Norrköping med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl [email protected]. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

gardin sömmerska

Ansök    Maj 4    Primetex AB    Ateljésömmerska
Primetex söker erfaren gardinsömmerska för att jobba vid vår verksamhet i Norrköping. Erfarenhet och kunnande av industrisymaskin är ett krav. Gardinsömnad inom kontor och offentlig miljö med alla förekommande uppsättningar är aktuellt även sömnad mot privat konsumentsidan förekommer med hissgardiner, lambrekänger och fodrade gardiner, erfarenhet här är meriterande. Tjänstens omfattning är nu ett sjukvikariat men kan bli fast tjänst. För information om tj... Visa mer
Primetex söker erfaren gardinsömmerska för att jobba vid vår verksamhet i Norrköping. Erfarenhet och kunnande av industrisymaskin är ett krav. Gardinsömnad inom kontor och offentlig miljö med alla förekommande uppsättningar är aktuellt även sömnad mot privat konsumentsidan förekommer med hissgardiner, lambrekänger och fodrade gardiner, erfarenhet här är meriterande.
Tjänstens omfattning är nu ett sjukvikariat men kan bli fast tjänst.
För information om tjänsten maila [email protected]
Vi har kollektivavtal med IF Metall och tillämpar avtalsvillkor via Svensk Teko.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Norrköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstan... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 200 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidare tjänst, tillträde omgående.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Kyltekniker

Rollen innefattar:KYLANLÄGGNINGAR AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.       ·     Du utgår hemifrån med egen servicebil. ·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd. ·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom ... Visa mer
Rollen innefattar:KYLANLÄGGNINGAR AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.      

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med mycket spännande jobb.

.     För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs.

.     Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Har Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år och är självgående i rollen.

·     Innehar B-körkort och kunskaper inom el samt meriterande med CO2.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Kylanläggningar Norrköping AB som varit verksamt sen 1993 består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag inom Östergötland och angränsande regioner. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Kylanläggningar AB Norrköping med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl [email protected]. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Apr 21    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Norrköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Konditori Som bageri-/konditorimedarbetare på City Gross Norrköping kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbe... Visa mer
Till vår City Gross i Norrköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Konditori
Som bageri-/konditorimedarbetare på City Gross Norrköping kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri-/konditori söker vi dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.
- Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen som butikssäljare bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2021-06-01

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 2021-05-03

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Apr 7    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Arbetsplatsen är belägen i Norrköping, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel m... Visa mer
Arbetsplatsen är belägen i Norrköping, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet.
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp.
Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel men ej krav, men du ska ha ett genuint intresse av bilar och en grundläggande kunskap om dem. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav. Din huvudsakliga uppgift blir att utföra stenskottsreparationer samt att vara behjälplig vid byten av rutor på bilar (samtliga bilmärken) . Du kommer även arbeta med Diagnosverktyg och Kalibreringsutrustning för de olika slags elektronik produkter som idag finns i rutorna. Du skall även hjälpa till med enklare administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten är ett högsäsongsarbete med start ca 26/6 och varar till ca10/9.
Har du frågor? Kontakta [email protected] Visa mindre

Anatomic SITT AB rekryterar Tapetserare med sömnadskunskap

Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Grovsömmerska. Hos oss på Anatomic SITT får du samarbeta med... Visa mer
Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Grovsömmerska. Hos oss på Anatomic SITT får du samarbeta med drivna kollegor, där du får möjlighet att påverka. Du ingår i ett företag där individen sätts i fokus och där vi utvecklar nya hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!

Arbetsbeskrivning

Vi på Anatomic SITT är alla stolta och engagerade anställda som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna. Nu söker vi dig med ett kreativt sinne som tycker om att skapa. I rollen som Tapetserare/Sömmerska kommer du att ingå i ett team om 8 personer som med kunskap och kreativitet syr och producerar företagets individuella sitsar till kund. Hjälpmedlen tillverkas, anpassas och skräddarsys till varje individ På Anatomic SITT kommer du kunna göra skillnad och påverka arbetet i stor omfattning då organisationen har en platt hierarki som gör att beslutskedjorna är korta. Du kommer få möjligheten att arbeta i en kreativ och spännande roll där du i ett nära samarbete med dina kompetenta kollegor kommer att nå framgång på ett unikt företag som hjälper individer med funktionsnedsättningar till en enklare vardag. Placeringsort: Norrköping

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Tapetserare/Sömmerska ser vi att du har en relevant utbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av arbete med olika material samt av arbete med industrisymaskiner. Du har ett starkt intresse för sömnad, funktionalitet och design. Du motiveras av att få vara en del av ett betydelsefullt arbete i en samhällsnyttig organisation. Engagerad, noggrann och prestigelös är tre ord som beskriver dig som person. Du arbetar självgående utifrån en produktionskedja där du tillför positivitet, nyfikenhet och händighet. Du trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter och att samarbeta då vi tror att nyckeln till framgång är att alla i organisationen delar med sig av sina kunskaper och hjälps åt för att förbättra både arbetsprocesser och metoder.

Kontakt

Skicka din ansökan via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på telefon 011-191898 eller via mail [email protected]. Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fiskeby Board söker en Kartongmästare till sin kartongmaskin

Trivs du med att vara i händelsernas centrum och har ett stort intresse för teknik? Då är du rätt person för oss! Som Kartongmästare på Fiskeby är du en nyckelperson i arbetet att utveckla både teknik, processer och människor. Om Fiskeby Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens... Visa mer
Trivs du med att vara i händelsernas centrum och har ett stort intresse för teknik? Då är du rätt person för oss! Som Kartongmästare på Fiskeby är du en nyckelperson i arbetet att utveckla både teknik, processer och människor.
Om Fiskeby
Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Vi tillverkar 170 000 ton kartong varje år och är cirka 275 medarbetare. Hos oss finns alla roller under samma tak vilket skapar förutsättningar för ett nära samarbete. Läs mer på: www.fiskeby.com
Din roll
Fiskeby tillverkar förpackningskartong av 100% returfiber och är ensamma i Skandinavien både om tillverkning av returfiberbaserad kartong (white-lined chipboard), samt att kunna ta emot och återanvända plastbelagda förpackningar. Vår kartongmaskin är central för verksamheten och som Kartongmästare på Fiskeby är du därmed en nyckelperson i arbetet att utveckla både teknik, processer och människor.
Vi söker nu dig som drivs av att ha det tekniska ansvaret för vår Kartongmaskins status, arbeta med att optimera befintlig utrustning samt driva förbättringar som leder till en ständig utveckling av tillverkningsprocessen. Du arbetar produktionsnära med operatörer och produktionstekniker där ni tillsammans med underhåll gör bland annat drift- och stopplanering och säkerställer att utrustningen i kartongmaskinen fungerar optimalt. Du är delaktig i beslut om investeringar, arbetar med det systematiska förbättringsarbetet och ser även till att vi har viktig information dokumenterad.
Våra förväntningar
Som person är du analytisk, driven, tillgänglig och vill ta stort eget ansvar. Du arbetar för att avdelningen ska nå sina mål och för att fastlagda aktiviteter genomförs på bästa sätt av och med rätt resurser. Då du kommer att ha många kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att du trivs med att involvera och engagera människor. Vi tror att du hämtar underlag för ditt arbete både från din egen erfarenhet och kompetens men också från den samlade kunskap som finns inom och utanför verksamheten.
Du har en teknisk utbildning på lägst högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Krav för tjänsten är mycket goda kunskaper och gedigen erfarenhet inom kartongtillverkning och kartongkvalitét.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. CV och personligt brev skickar du senast den 12 april till [email protected], märk din ansökan med ”Kartongmästare” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Wahlgren, 011-15 58 64. Facklig företrädare för Ledarna är Robert Pettersson, 011-15 59 86 och för Unionen Greger Mattsson, 011-15 57 03.
Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

CERTEGO Norrköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Mar 10    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Kyltekniker inom värme

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Energikontrolls nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vid... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Energikontrolls nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som värmepumpstekniker på Energikontroll arbetar du varierat mot privatpersoner som den huvudsakliga beställaren, arbete förekommer även mot fastighetsägare, mindre industrier & BRF. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du styr dina egna uppdrag gentemot beställaren.

·      Rollen är tvådelad där 50% är mot installationer och montage samt den andra halvan inriktar sig på service och felsökningar.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil och får arbetsorder digitalt

·      Kunderna finns främst i Söderköping, Norrköping samt Linköping.

·      De värmepumpar som installeras främst är IVT.

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling just nu, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag som är en del av Enwell & Vattenfall.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som värmepumpstekniker samt innehar kylcertifikat.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, har du gymnasial utbildning inom området är det meriterande.

·      Innehar B-körkort.

·      Har du kunskap om IVT eller Bosch värmepumpar är detta meriterande.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Energikontroll har varit verksamma sedan 1989 och har sedan dess levererat helhetslösningar för energi- & klimatlösningar till såväl den enskilda bostaden som den stora fastigheten. Verksamheten har med tiden vuxit från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland samt norra Småland. I dagsläget består teamet av 14 kompetenta och erfarna medarbetare. Numer har de även kontor i Norrköping, Linköping samt i Västervik.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Energikontroll med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre