Lediga jobb som Industriell tillverkning i Norrköping

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Ytbehandlare-metallprodukter sökes till Norrköping

Nytt
Brink är ett familjeföretag som verkar som underleverantör till till industrin, genom ytbehandling av en stor variation detaljer till olika branscher. Företagets kunder finns främst i Sverige, men gör även jobb till exempelvis Italien. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc. Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig pro... Visa mer
Brink är ett familjeföretag som verkar som underleverantör till till industrin, genom ytbehandling av en stor variation detaljer till olika branscher. Företagets kunder finns främst i Sverige, men gör även jobb till exempelvis Italien.
I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc.
Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig processerna.
Då det ej finns många som har denna yrkeserfarenhet, sker utbildningen internt tillsammans med annan operatör tills man har tillräcklig erfarenhet för att jobba själv.
Meriter är gott ordningssinne och verkstadsvana.
Urval till tjänsten kommer ske löpande. Visa mindre

CNC operatör med erfarenhet

Nytt
Vi söker just nu 1 erfaren CNC operatör för anställning hos vår kund. Har du jobbat eller jobbar med CNC-styrd fräs, svarv eller flerop och söker en ny utmaning? Vill du jobba självgående med eget ansvar över din maskin och även sköta programmeringen? Då är det DIG vi söker! Din profil och erfarenhet Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som CNC operatör är ett krav samt relevant utbildning. Erfarenhet av att jobba med fåstyckstillverknin... Visa mer
Vi söker just nu 1 erfaren CNC operatör för anställning hos vår kund. Har du jobbat eller jobbar med CNC-styrd fräs, svarv eller flerop och söker en ny utmaning? Vill du jobba självgående med eget ansvar över din maskin och även sköta programmeringen? Då är det DIG vi söker!

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som CNC operatör är ett krav samt relevant utbildning.

Erfarenhet av att jobba med fåstyckstillverkning samt att programmera egna detaljer inom CNC är ett stort önskemål.Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Montageledare

Nytt
Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Eller kanske är du en engagerad montör som vill ta nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samar... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Eller kanske är du en engagerad montör som vill ta nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden alternativt har du har gedigen erfarenhet av montering i kombination med rätt ledaregenskaper. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Yxtillverkare till Hultsbruk

Är du en driven person som vill jobba i en anrik miljö och lära dig ett nytt yrke? Bli upplärd inom ett yrke med traditioner, få möjligheten att tillverka premiumyxor och samtidigt bli en del av en lång och häftig historia? Nu söker vi en person som vill lära sig yrket som Yxsmed och efterföljande bearbetning. Vill du jobba med produkter som är ett hantverk men i modern produktionsmiljö? Då kan det vara DIG vi söker! Du kommer ingå i kombinationslag som... Visa mer
Är du en driven person som vill jobba i en anrik miljö och lära dig ett nytt yrke? Bli upplärd inom ett yrke med traditioner, få möjligheten att tillverka premiumyxor och samtidigt bli en del av en lång och häftig historia?

Nu söker vi en person som vill lära sig yrket som Yxsmed och efterföljande bearbetning.

Vill du jobba med produkter som är ett hantverk men i modern produktionsmiljö? Då kan det vara DIG vi söker!

Du kommer ingå i kombinationslag som jobbar med varierade arbetsuppgifter i Hultsbruk utanför Norrköping.

Om tjänsten

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkning i produktionsmiljö. Du kommer bli upplärd till ett traditionellt yrke som Yxsmed. Du kommer få möjligheten att arbeta med hela tillverkningskedjan från glödgat råämne till färdigmålad och emballerad yxa.

Körkort är ett krav.

Hultafors
Hultafors yxfabrik ligger i Hultsbruk utanför Norrköping vid natursköna Ågelsjön.

Platsen valdes i slutet av 1600-talet på grund av dess fördelaktiga plats i slutet av en dal och i kanten av en skog samtidigt som den ligger intill en strömmande bäck som gav kraft till anläggningen genom vattenhjul.

Genom historien har Hultsbruk tillverkat skeppsspik, järnstänger, spadar, spisar men den huvudsakliga produkten de senaste århundranden är yxor.

Sedan 1700-talet har yxor producerats och på slutet av 1800-talet såldes den första yxan i USA.

Det har skett en ständig utveckling i fabriken under åren. 1930 så utvecklade man den metoden som fortfarande är grunden för att få fram de manuellt tillverkade kvalitetsyxor som tillverkas i dag.

I grund och botten är det samma metod som används vid smidet av yxskallarna idag som gällde även för över 300 år sen. Tillverkningsmetoden är friformssmide i öppna verktyg. En metod som några väldigt få enheter i hela världen använder och behärskar idag.

Yxorna säljs över hela världen och är mycket eftertraktade. Hults bruk producerar idag över 150 000 yxor årligen.

Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett mindre företag. Som person är du en lagspelare eftersom mycket av arbetet sker i mindre team. Du måste även tycka om att ta ansvar och jobba med varierande arbetsuppgifter i produktionsmiljö.

Erfarenhet från verkstadsmiljö samt relevant utbildning är en merit.

Ansökan

Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal Visa mindre

Elmontör till tillverkande företag

Ansök    Nov 28    Arena Personal Sverige AB    Elmontör
Om tjänsten Har du utbildning inom EL och erfarenhet av att jobba som elmontör i en produktion? Vill du ha en långsiktighet och byta jobb till ett framgångsrikt och växande företag i regionen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Som elmontör jobbar man i produktionen där stort eget ansvar prioriteras. Du kan läsa ritningar och följa kopplingsscheman. Arbetstid är dagtid. Din profil och erfarenhet Vi söker dig som har jobbat med liknande ... Visa mer
Om tjänsten

Har du utbildning inom EL och erfarenhet av att jobba som elmontör i en produktion? Vill du ha en långsiktighet och byta jobb till ett framgångsrikt och växande företag i regionen? Då kan det vara dig vi söker!Arbetsuppgifter

Som elmontör jobbar man i produktionen där stort eget ansvar prioriteras. Du kan läsa ritningar och följa kopplingsscheman. Arbetstid är dagtid.Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som har jobbat med liknande arbete tidigare eller är nyutbildad inom EL och har rätt inställning. Du ska passa in i en miljö på ett mindre företag där lagarbete är fokus och man ofta jobbar tillsammans för att säkerställa kvalitet och leverans. Du är som person noggrann och trivs både med att jobba i team men även jobba självgående med lite längre produktionsserier. EL utbildning på gymnasienivå el motsvarande krävsAnsökan

Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Vi söker resemontörer till Eltel

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbe... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i vinter ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Rekrytering sker löpande, så ansök direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Kantpressare

Ansök    Nov 21    InLoVe Bemanning AB    Kantpressare
Vi är InLoVe – en privat kompetensförmedlare för dig som jobbar inom Industri, Logistik och Verkstad. Är det dags att byta jobb så tveka inte att ansöka på denna annons eller varför inte att skicka en intresseanmälan till [email protected] så kollar vi om det finns några uppdrag som passar dig bland våra kundföretag. Sedan är det bara att träffas, matcha rätt jobb till dina kompetenser och skriva på anställningsavtalet! Du blir anställd hos oss men... Visa mer
Vi är InLoVe – en privat kompetensförmedlare för dig som jobbar inom Industri, Logistik och Verkstad. Är det dags att byta jobb så tveka inte att ansöka på denna annons eller varför inte att skicka en intresseanmälan till [email protected] så kollar vi om det finns några uppdrag som passar dig bland våra kundföretag. Sedan är det bara att träffas, matcha rätt jobb till dina kompetenser och skriva på anställningsavtalet! Du blir anställd hos oss men det finns goda chanser att du med tiden blir anställd direkt av kundföretaget.
Vi som driver InLoVe har jobbat alla våra yrkesverksamma år inom personaluthyrning. Detta på båda sidor; som uthyrd personal samt även som arbetsgivare och kundansvarig. Du kan känna dig trygg i rekryteringsprocessen och som anställd hos oss.
För framtida uppdrag hos våra kunder söker vi erfarna kantpressare.
Dina arbetsuppgifter kommer omfattas i huvudsak av kantpressning, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma inom processindustrin utifrån dina kunskaper.
Vi söker dig som har bred kunskap inom kantpressning och ritningsläsning. Du är noggrann och kan arbeta strukturerat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du arbetar effektivt och metodiskt samt värdesätter ordning och reda på arbetsplatsen. Som person är du hjälpsam och bidrar till en god stämning.
Välkomna att söka jobb hos oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Reservdelstekniker sökes till Rejmes Lastvagnar i Norrköping

Ansök    Nov 21    Tage Rejmes Bil AB    Motormontör
Reservdelsavdelningen i Norrköping är inne i ett generationsskifte och söker därför nu en driven person som kan bli en i gänget som tillsammans ska fortsätta driva verksamheten framåt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som reservdelstekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor hantera allting kring reservdelar d.v.s från beställning till eventuella garantier och reklamationer. Du kommer vara delaktig i att förplanera och beställa reservdelar samt til... Visa mer
Reservdelsavdelningen i Norrköping är inne i ett generationsskifte och söker därför nu en driven person som kan bli en i gänget som tillsammans ska fortsätta driva verksamheten framåt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som reservdelstekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor hantera allting kring reservdelar d.v.s från beställning till eventuella garantier och reklamationer. Du kommer vara delaktig i att förplanera och beställa reservdelar samt tillbehör. Teamet idag ansvarar även för löpande lagervård och inventering.
Du arbetar med högt fokus på service till såväl intern som extern kund. I ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation både med kunderna och dina kollegor.
För att matcha profilen

Tror vi att du är en social person som gillar problemlösning och ett högt tempo. Du trivs i ett klimat där du själv har möjlighet att strukturera upp din dag utifrån dina fasta arbetsuppgifter. Du kommer ingå i en grupp av fyra reservdelstekniker som tillsammans ansvarar för den daglig driften.

Starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet inom lastbilsbranschen.
Innehar B körkort
Behärskar svenska i både tal och skrift
Tidigare erfarenhet av fordon/lastbilsbranschenVi erbjuder

Rejmes lastvagnar är en fullserviceanläggning som erbjuder försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service, reparationer, däckverkstad och tvätt.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal och vi kan erbjuda dig både teknisk och personlig utveckling. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Om du vill bli en del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.
Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor. Visa mindre

Digitaltryckare

Ansök    Nov 22    Kontorab AB    Digitaltryckare
Drömmer du om tryck och ser passionerat digitaltryck och möjligheterna med tryck i fullfärg? Vill du vara en del av ett team som ständigt strävar efter innovation och kvalitet? Då kan du vara den vi söker till vår spännande roll som digitaltryckare hos KONTORAB i Norrköping! I din roll får du möjlighet att arbeta med olika trycktekniker och utrustningar. Arbetet sträcker sig från traditionellt transfertryck på textil till imponerande storformatsutskrifter ... Visa mer
Drömmer du om tryck och ser passionerat digitaltryck och möjligheterna med tryck i fullfärg?
Vill du vara en del av ett team som ständigt strävar efter innovation och kvalitet?
Då kan du vara den vi söker till vår spännande roll som digitaltryckare hos KONTORAB i Norrköping!
I din roll får du möjlighet att arbeta med olika trycktekniker och utrustningar.
Arbetet sträcker sig från traditionellt transfertryck på textil till imponerande storformatsutskrifter som banderoller och rollup, men även fullfärgstryck på trycka på hårda material som utgör en viktig del av vårt profilsortiment. Vilket kräver förståelse för material, men även se dess möjligheter som ger en unik dimension till våra tryckprojekt.
Ditt ansvarsområde kommer att vara varierande och utmanande. Du kommer att hantera hela tryckprocessen, från den initiala designen till den slutliga produktionen, och säkerställa att varje beställning levereras med högsta kvalitet och precision. Din tekniska skicklighet och kreativa problemlösning kommer att vara avgörande för att möta våra kunders unika behov och förväntningar.
För att lyckas i denna roll bör du ha en viss erfarenhet av att trycka digitalt, vare sig det är från liknande produktion eller från vanligt papperstryck.
Din förmåga att så och att ha känsla för detaljer och kvalitet är viktig, samt att arbeta effektivt både självständigt och som en del av vårt dynamiska team.
Kunskap i Adobe-programvara är starkt meriterande, krav är att du har grundläggande kunskap i Adobe Illustrator då det är den grundläggande programvaran som används, sam ger dig möjligheten att direkt påverka design och slutresultat av våra produkter.
KONTORAB är ett familjeägt företag som funnits i branschen sedan 1978. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, arbetskläder, data – och mobilprodukter, möbler, profil – och presentreklam, städ – hygien och emballageprodukter, trycksaker och mycket därtill.
Vår verksamhet bedrivs genom fysiska butiker, en vass säljkår, vår webb samt via vår administration som har ett stort fokus på att ge våra kunder bästa möjliga service och rätt produkter.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö där dina idéer och ditt hantverk bidrar direkt till våra kunders framgång.
Hos oss får du utrymme att växa både professionellt och personligt.
Är du redo att ta steget och bli en viktig del av vårt team?
Skicka in ditt personliga brev och CV där du delar med dig av din erfarenhet och din vision för hur du kan berika vår verksamhet.
Vi ser fram emot att välkomna dig till Team KONTORAB! Visa mindre

Skadetekniker sökes till Rejmes Lastvagnar i Norrköping

Ansök    Nov 21    Tage Rejmes Bil AB    Fordonsmontör
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Sökes till Rejmes Lastvagnar! Du kommer arbeta på vår skadesverkstad i Norrköping och tillsammans med övriga kollegor möter ni kunden och ser till att kundens besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt. Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag. ... Visa mer
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Sökes till Rejmes Lastvagnar!
Du kommer arbeta på vår skadesverkstad i Norrköping och tillsammans med övriga kollegor möter ni kunden och ser till att kundens besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt.
Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
relevant utbildning
erfarenhet av arbete med lastbil eller entreprenadmaskiner
erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser meriterande.
erfarenhet av ram och riktarbete på tunga sidan meriterande
ett gott kundbemötande
körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande


Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping. De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain. Arbetstider : Dagtid Starttid : Omgående Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning Din profil Vi söker dig med tidiga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping.
De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain.
Arbetstider : Dagtid
Starttid : Omgående
Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning

Din profil
Vi söker dig med tidigare relevant yrkeserfarenhet.
CNC utbildning är ej ett krav men meriterande.
Kompetenskrav:
-Erfarenhet av programmering
-Truckkort
-B-körkort
Som person vill vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Fordonselektriker sökes till Rejmes Lastvagnar Norrköping

Ansök    Nov 21    Tage Rejmes Bil AB    Fordonsmontör
Nu söker vi en duktig fordonselektriker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som fordonselektriker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moder... Visa mer
Nu söker vi en duktig fordonselektriker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som fordonselektriker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina. Du kommer tillsammans med övriga kollegor arbeta med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola.
Installation och anpassning av elektriska system.
Koppla och ansluta elektriska komponenter och kablage.
Testning samt felsökning av elektriska system.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta enligt etablerade arbetsstandarder

För att matcha profilen har du/är du:
Relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet som anses likvärdig
Kompetens inom elektronik
Goda kommunikativa egenskaper
Gott kundbemötande
Systemvana
B Körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du:
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
Kundfokuserad
Lösningsorienterad
Ordningsam
Självgående
Besitter känsla för kvalitet och noggrannhet
Starkt meritirerande om du har:

C- och D körkort
Kompetens inom hydraulik, däck eller svets/smide
Tack för din ansökan!Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala Visa mindre

Montör/Servicetekniker

PROTEAM Process & Cleantech AB Söker mekaniker/montör för tillverkning och montage av processanläggningar och processvattenreningar. Jobbet är omväxlande med arbete på egna verkstaden samt montage och servicearbetet ute hos kund. Arbetsområdet är i första hand Norden med Sverige som den största marknaden. Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som innefattar svets, smide och mekanik? Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några år... Visa mer
PROTEAM Process & Cleantech AB Söker mekaniker/montör för tillverkning och montage av processanläggningar och processvattenreningar.
Jobbet är omväxlande med arbete på egna verkstaden samt montage och servicearbetet ute hos kund.
Arbetsområdet är i första hand Norden med Sverige som den största marknaden.
Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som innefattar svets, smide och mekanik? Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin eller liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team på ett företag på frammarsch.
För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Roberth Mattsson 0721-901850 eller [email protected]
Dina arbetsuppgifter
Du som anställd hos PROTEAM kommer jobba med tillverkning av olika konstruktioner enligt ritningsunderlag i vår verkstad samt montering hos kund. Arbetet är fritt med ett stort mått av eget ansvar. Du är med och planerar, samordnar och utför uppdrag åt företagets kunder på plats hos kund. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna rör allt från projektering, tillverkning, nyinstallation och driftsättningar till underhåll av maskiner hos kund. Viss jourtjänstgöring ingår i våra åtaganden.
Kvalifikationer
God kunskap i ritningsläsning är ett krav. God kännedom om svetsning i plast, svart samt rostfritt material är önskvärt men inget krav att kunskapen måste finnas för alla omnämnda material. Du har en stabil teoretisk grund inom mekanik. Önskvärt är att Du har några års praktisk erfarenhet av arbete mot industrin. Vi har en variation av kunder med många olika moment och olika maskiner som ger en omväxlande vardag. Det kräver en viss teknisk bredd och det är därför en fördel om du har intresse av att arbeta med problemlösning och felsökning. B-körkort är ett krav.
Svenska i både tal och skrift är ett krav, det är också en fördel om du har kunskap i tal skrift på engelska och gärna med facktermer.
Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta samtidigt som du har ett högt driv och även kan arbeta självständigt. Du gillar ordning och reda och tycker det är roligt med problemlösning. Du är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar.
Arbetsort
Kolmården, Norrköping Visa mindre

Valstekniker

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vi söker nu en Valstekniker till sektionen för driftsäkerhet Du kommer att ingå i vår sektion för driftsäkerhet med syftet är att skapa högsta möjliga tillgänglighet... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!


Vi söker nu en Valstekniker till sektionen för driftsäkerhet
Du kommer att ingå i vår sektion för driftsäkerhet med syftet är att skapa högsta möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet utan att riskera personsäkerheten. Vi har ett högt fokus på förebyggande underhåll och planering och söker dig som vill vara en motor i arbetet att uppnå en driftsäkerhet i världsklass


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Ansvara för brukets valsunderhåll, planering logistik och inköp.
Uppdatera brukets CMMS system med rätt data för rätt vals.
Planera in byten/reparationer
Inventera och kontrollera valslager.
Framtagande och uppföljning av valsbudget.


Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Valsteniker tror vi att du har
Gymnasial utbildning med teknisk inriktning
Erfarenhet av processindustri
God erfarenhet av underhållsarbete
B-körkort
God kunskap i svenska och engelska
Meriterade är erfarenhet av arbete med valsarPersonliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarsfull och nyfiken då arbetet till stor del innebär att såväl samarbeta i olika grupper, som att driva och genomföra utredningar. Som person är du analytisk och har förmågan att självständigt driva, planera och organisera ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och du tvekar inte att ta de kontakter som krävs för arbetet.
Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Rengart, Sektionschef driftsäkerhet på telefon 079-1424257 eller [email protected].


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 2023-12-31.
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.


Varför oss?
En plats i ett tight team som driver utveckling
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Utvecklings- och karriärmöjligheter
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.
Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.Vår rekryteringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- och drogtest samt bakgrunskontroll. Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Din profil Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör. Goda kunskaper i att ha arbetat u... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.


Din profil
Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör.
Goda kunskaper i att ha arbetat utefter ritningar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid. Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget, ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc.

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid.

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget,

Din profil
Vi söker dig med god efarenhet av fräsning, har goda kunskaper i ritningsläsning och kan arbeta självständigt i bearbetningens alla moment.
- B körkort
- Truckkort
- Traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Kantpressare

Ansök    Nov 14    Ikett Personalpartner AB    Kantpressare
Om tjänsten Vi söker nu 2 stycken kantpressare till olika företag i Norrköping! Vi söker dig med minst ett par års tidigare erfarenhet av industriarbete. Du kan ha en bakgrund som exempelvis CNC-operatör, ha arbetat med manuella maskiner, plåtbearbetning, svetsat eller monterat. Vi ser helst att du även har erfarenhet av kantpressning. Du kommer att arbeta med ritningsläsning och därför ser vi att du även har erfarenhet av det. Dina främsta arbetsuppgifte... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu 2 stycken kantpressare till olika företag i Norrköping!

Vi söker dig med minst ett par års tidigare erfarenhet av industriarbete. Du kan ha en bakgrund som exempelvis CNC-operatör, ha arbetat med manuella maskiner, plåtbearbetning, svetsat eller monterat. Vi ser helst att du även har erfarenhet av kantpressning. Du kommer att arbeta med ritningsläsning och därför ser vi att du även har erfarenhet av det. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att bocka detaljer, av varierande svårighetsgrad, samt mätning av detaljerna.

Start för uppdraget är omgående eller enligt överenskommelse. På den ena tjänsten är arbetstiderna förlagda dagtid och på den andra tvåskift. Uppdragen planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Tidigare erfarenhet av kantpress eller vad vi bedömmer likvärdigt
- Erfarenhet av annat industriarbete
- Truck- och traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig maskinoperatör sökes!

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Denna tjänsten innebär också vissa ansvarsområden och du arbetar tätt ihop med arbetsledaren. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska
- Vana av att ha ansvarsområden alternativt mångårig erfarenhet inom yrket och rätt ledaregenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montageledare

Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och bered... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden. Det är önskvärt om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Erfarenhet av ledarskap
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör till Norrköping

Erfaren CNC operatör  Bakgrund Till vår expansiva kund söks en duktig CNC-Operatör. Företaget är i en tillväxtfas och behöver förstärka CNC teamet med en operatör som kan jobba nattskift. Arbetsuppgifter Du kommer att få arbeta i ett team med duktig och erfaren personal. Då arbetet inledningsvis kommer att ske under natten så krävs erfarenhet av att hantera fleroperationsmaskiner. Du får givetvis en introduktionsperiod då du går parallellt med en opera... Visa mer
Erfaren CNC operatör 

Bakgrund

Till vår expansiva kund söks en duktig CNC-Operatör. Företaget är i en tillväxtfas och behöver förstärka CNC teamet med en operatör som kan jobba nattskift.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta i ett team med duktig och erfaren personal. Då arbetet inledningsvis kommer att ske under natten så krävs erfarenhet av att hantera fleroperationsmaskiner. Du får givetvis en introduktionsperiod då du går parallellt med en operatör för att lära dig ordentligt hur produkterna ska produceras.

Vi ser gärna att du har mångårig kunskap om Siemens styrsystem men ett plus om du även jobbat med Mazak och med Fanuc system. Maskinerna är förprogrammerade men erfarenhet av ritningsläsning och vana av CNC maskiner underlättar upplärningen.

Du ska kunna jobba självständigt, då arbetet förläggs på natten, och ha ett högt kvalitetstänkande. Du har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda.

Kompetenser

Vi söker dig som har har verkstadsteknisk utbildning och gärna med några års erfarenhet av framförallt Siemens styrsystem.

Goda kunskap i svenska och gärna lite engelska. Då arbetsplatsen ligger utanför Norrköping kommer körkort och bil att vara ett stort plus.

Tech Recruitment

Tech Recruitment är ett rekryterings och konsultföretag. med över tolv års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Vi finns i ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett framgångsrikt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i de regioner vi verkar. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt ser vi som en viktig framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Maskinoperatör heltid

Ansök    Nov 8    Titab Pac AB    Emballerare
Vi söker en maskinoperatör på heltid för vår helautomatiska produktion. Titab Pac är ett företag med inriktning på fyllning och förpackning av kemiskt, tekniska flytande varor till konsument och industri. För mer info besök gärna vår hemsida titabpac.se. Krav: Truckkort är meriterande men inget krav. Under säsong förekommer kvällstid. Svar till [email protected]. Visa mer
Vi söker en maskinoperatör på heltid för vår helautomatiska produktion.
Titab Pac är ett företag med inriktning på fyllning och förpackning av kemiskt, tekniska flytande varor till konsument och industri. För mer info besök gärna vår hemsida titabpac.se.
Krav: Truckkort är meriterande men inget krav.
Under säsong förekommer kvällstid.
Svar till [email protected]. Visa mindre

CNC - operatör

Om tjänsten Nu söker vi en CNC-operatör till familjärt företag i Norrköping! Här kommer du få möjlighet att arbeta i en trivsam och familjär arbetsmiljö med avancerad teknik. Det är ett småskaligt mekaniskt företag, där verksamheten bygger på högkvalitativt arbete och leverans av skräddarsydda lösningar till sina kunder. Företaget tror på att investera i sina anställda och skapa en arbetsmiljö där du ska trivas. Det finns möjlighet att utvecklas och växa i... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en CNC-operatör till familjärt företag i Norrköping! Här kommer du få möjlighet att arbeta i en trivsam och familjär arbetsmiljö med avancerad teknik. Det är ett småskaligt mekaniskt företag, där verksamheten bygger på högkvalitativt arbete och leverans av skräddarsydda lösningar till sina kunder. Företaget tror på att investera i sina anställda och skapa en arbetsmiljö där du ska trivas. Det finns möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Som CNC-operatör här kommer du att ansvara för inställning, övervakning och justering av CNC-maskiner. Du kommer också att arbeta med att producera precisionskomponenter enligt ritningar och specifikationer. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra kvalitetskontroller och justeringar vid behov samt att bidra till processförbättringar och effektivisering av arbetsflöden. Vi ser att du som söker har engagemang för kvalitet och noggrannhet. Du har även en förmåga att arbeta i ett team och bidra till ett positivt arbetsklimat. Det är bra om du har en vilja att lära dig olika delar av verksamheten.

Starten för tjänsten sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, med möjlighet till övertidsarbete/flex. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Kvalifikationer:
- Erfarenhet av arbete som CNC-operatör.
- Kunskap om CNC-maskiner och mätinstrument.
- Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar.
- Certifikat för ”heta arbeten” är ett plus.
- Truckkort är ett plus.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Serviceman till Skärblacka bruk

Ansök    Nov 6    Billerud Sweden AB    Packare
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vi jobbar med hållbarhet i alla led för att skapa en hållbar framtid – från produkt till människan. Genom våra globala program Hållbara medarbetare och Hållbara ledare sätter vi våra medarbetare i fokus – att de ska utvecklas med oss och bli mer hållbara. V... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vi jobbar med hållbarhet i alla led för att skapa en hållbar framtid – från produkt till människan. Genom våra globala program Hållbara medarbetare och Hållbara ledare sätter vi våra medarbetare i fokus – att de ska utvecklas med oss och bli mer hållbara. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

Vi söker nu en Serviceman till Pappersbruket

Pappersbruket i Skärblacka består av fem pappersmaskiner, en massamaskin samt en transportavdelning. Transportavdelningen ansvarar för alla interna och många externa transporter. Vi ansvarar även för skötseln av bangården, driften av vår omrullningsmaskin samt vår deponi. Vi söker nu dig som vill arbeta som Serviceman hos oss! Du kommer att ingå i avdelning Transportplanering som består av tre Servicemän och tre Omrullare.
Tjänsten innebär dagtidsarbete 07.00 – 16.00 med avtalsenlig flextid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Inventering, beställning och inkörning av förbrukningsmaterial från förråd till pappersmaskinerna.
Inventering, beställning och lossning av hylsor, omslagspapper och rondeller till pack- och rullmaskiner.
In- och utkörning av material, kemikalier och beklädnader vid pappersmaskinerna.
Hantering och kontroll av rullar till ompackning
Körning av städmaskin på besöksvägar utomhus och skurmaskin vid hygienzoner i processlokaler.
Provberedning till kunder.


Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Serviceman tror vi att du har
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
B-körkort
Truckkort klass B
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skriftDet är även meriterande om du har
Traverskort
Erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet från arbete inom industri

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Att vara ansvarstagande, självgående och ha lätt till samarbete ser vi som viktiga egenskaper då du kommer att ingå i ett målstyrt arbetslag. Vi tror också att du gillar praktiskt arbete, är duktig på problemlösning samt har ett högt säkerhetstänk i det du gör.


Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Sandsveden, Gruppchef Transportplanering, på telefon 079-1426230 eller via e-mail [email protected]


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 30 november.
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.


Varför oss?
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Många kontaktytor och samarbete med andra professioner inom bruket.
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.


Vår rekryteringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, samt alkohol- och drogtest . Visa mindre

Är du en teknikintresserad person som har erfarenhet av CNC- programmering?

Om jobbet Vill du vara en del av ett dedikerat team inom CNC-programering? Vi söker nu en erfaren CNC-operatör med teknisk skicklighet och ett öga för detaljer till vår kund i Norrköping. Om du brinner för programering och kvalitet, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet! Om tjänsten Som CNC-programmerare arbetar du dagligen med människor där ni utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och ett ... Visa mer
Om jobbet

Vill du vara en del av ett dedikerat team inom CNC-programering? Vi söker nu en erfaren CNC-operatör med teknisk skicklighet och ett öga för detaljer till vår kund i Norrköping. Om du brinner för programering och kvalitet, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

Om tjänsten

Som CNC-programmerare arbetar du dagligen med människor där ni utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och ett gott lagarbete bidrar du till en god slutprodukt och nöjda kunder. Du kommer dessutom arbeta efter instruktioner, uppsatta produktionsmål och utveckla produktionsverksamheten. Systemen som kunden arbetar i är heidenhain och fanuc.

Din Profil

Vi söker dig som har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter och har god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Du gillar att jobba med andra människor och sprider positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.


Krav för tjänsten är att kunna tala och skriva obehindrat på svenska samt innehar certifikat gällande CNC. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från produktionsarbete.
 

Om oss

Envirozone Workforce AB är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag med en ambition att uppfattas som ett företag med en hög kvalitet i branschen.  
Det är därför viktigt att vi utför våra uppdrag på ett professionellt sätt och att våra medarbetare delar en hög yrkesmässig etik och moral.
Envirozone Workforce AB verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden.  
Det innebär att Envirozone Workforce AB strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.
Vårt team står alltid redo att lösa era utmaningar och hanterar varje uppdrag med den kompetens och erfarenhet som våra kunder kan förvänta sig.
Med erfarenhet och engagemang skapar vi långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar.

Ansök genom att tryck på ansökan knappen och registrera din ansökan redan idag!  

Vid eventuella frågor kontakta mig på [email protected] Visa mindre

Nu söker Envirozone en skiftledare till BE Group i Norrköping

Tillsammans med vår kund söker vi nu dig som har ett genuint intresse och engagemang för att arbeta inom produktion. BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 ... Visa mer
Tillsammans med vår kund söker vi nu dig som har ett genuint intresse och engagemang för att arbeta inom produktion.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2022 och har ca 250 anställda varav ca 120 kollektivanställda i Norrköping. Vill ni läsa mer om företaget finner ni information.se på   www.begroup.se  

Om tjänsten

Just nu letar vi efter en engagerad Skiftledare till vår skäravdelning med skiftgång. Som Skiftledare hos oss blir du en viktig del av vårt team med cirka 15 personer per skift. Du har en roll i att leda och utveckla produktionen genom ditt strukturerade arbetssätt.


Ditt mål är att öka processtabiliteten för att uppnå en hög kvalité i produktion. Du kommer ha ansvaret för både personal- och processledning i ditt skiftlag. Din förmåga att följa upp och agera på avvikelser spelar en central roll i att nå våra uppsatta mål kring kvalitet, effektivitet och leveranssäkerhet. Du ska även arbeta operativt.

Vi söker dig som har erfarenhet av:

Personal- och verksamhetsledning samt relevant utbildning eller liknande. Din förståelse för gruppdynamik och förmågan att skapa engagemang och delaktighet inom och utanför teamet är avgörande.


Du är öppen, lyhörd och arbetar metodiskt med hög arbetsmoral. Du är en positiv kraft som trivs med utmanande arbetsuppgifter och kan navigera i en hektisk arbetsmiljö.

Om oss

Envirozone Workforce AB är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag med en ambition att uppfattas som ett företag med en hög kvalitet i branschen.  
Det är därför viktigt att vi utför våra uppdrag på ett professionellt sätt och att våra medarbetare delar en hög yrkesmässig etik och moral.
Envirozone Workforce AB verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden.  
Det innebär att Envirozone Workforce AB strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.
Vårt team står alltid redo att lösa era utmaningar och hanterar varje uppdrag med den kompetens och erfarenhet som våra kunder kan förvänta sig.
Med erfarenhet och engagemang skapar vi långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar.

Ansök genom att tryck på ansökan knappen och registrera din ansökan redan idag!  
Vid eventuella frågor kontakta mig på [email protected] Visa mindre

Produktionsarbetare

Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet; REMONDIS - cirkulär ekonomi - på riktigt.? ?  REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara - varje år. Vi verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Vi är ett härligt team som utvecklar verksamhete... Visa mer
Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet; REMONDIS - cirkulär ekonomi - på riktigt.? ? 

REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara - varje år. Vi verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Vi är ett härligt team som utvecklar verksamheten i Sverige för att leverera branschens bästa service inom återvinning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du ute efter ett mångsidigt arbete där både materialkunskap, manuellt-, maskinellt- arbete ingår?

Hos oss får du stort eget ansvar och blir en del av ett mycket viktigt uppdrag - Vi jobbar för en hållbar framtid och omvandlar avfall till en värdefull resurs. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag för ett långt och hälsosamt arbetsliv.

Arbetet sker i enlighet med våra rutiner och processer inom Hälsa & Säkerhet för en säker arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.:
• Drift av maskiner (truck, hjullastare, materialhanterare, skrotsax, mm)
• Manuell demontering av diverse produkter
• Gasskärning
• Planering och uppföljning av maskinens drift och underhåll
• Mottagningskontroll av inkommande lass
• Utlastning av material

På anläggningen arbetar operatörer, platschef, säljare och administratör i gott samarbete med varandra. Du tillhör en liten och inkluderande grupp med nära samarbete. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag med flexibilitet.

KVALIFIKATIONER
• Goda kunskaper i svenska

Vi ser det som meriterande om du har:
• Maskinförarerfarenhet
• Kunskap om avfallsfraktioner

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken, lagspelare, positiv, driftig och ansvarstagande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Juniora tekniker för resjobb – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbe... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i vinter ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i december.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Värmepumpsinstallatör Östergötaland

Vi på Samsung Service växer och söker nu kyltekniker för installationer samt reparationer av Samsungs luftvärmepumpar. Vi är i uppstarten av installationer på luftvärmepumpar så till en början skolas du in på service av alla våra produkter och gör endast ett fåtal installationer. Din arbetsdag Dina dagar kommer vara schemalagda av vår boknings avdelning och bestå av installationer, reparationer och underhållsservice av värmepumpar. Tanken är att du som te... Visa mer
Vi på Samsung Service växer och söker nu kyltekniker för installationer samt reparationer av Samsungs luftvärmepumpar.
Vi är i uppstarten av installationer på luftvärmepumpar så till en början skolas du in på service av alla våra produkter och gör endast ett fåtal installationer.
Din arbetsdag
Dina dagar kommer vara schemalagda av vår boknings avdelning och bestå av installationer, reparationer och underhållsservice av värmepumpar.
Tanken är att du som tekniker ska utvecklas och lära dig reparera andra produkter som vi har service på så som tvättmaskiner, kyl/frys, diskmaskiner och liknande.
Dem flesta jobben har vi hos privatkunder och utförs själv men ibland förekommer jobb som kräver fler tekniker och då arbetar ni tillsammans.
Du utgår och slutar i dem flesta fall från vårt kontor men ibland så startar/avslutas dagen hemma beroende på vart du ska åka.
Vem är du?
Vi söker dig som har kylcertifikat kategori II och har arbetat med installationer av värmepumpar eller liknande.
Som person ser vi gärna att du är engagerad, nyfiken och har en positiv inställning till att utvecklas och lära sig nya saker.
Du trivs att arbeta med service till kunder och förstår vikten av en nöjd kund samt gärna ger det där lilla extra. Samarbetsförmåga är viktigt med både kund och kollegor samt att backa upp varandra vid hög arbetsbelastning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du chansen att jobba i ett i väl inarbetat team och organisation som värdesätter både kundnöjdhet & medarbetarnöjdhet. Du får chansen att utvecklas och bli bättre samtidigt som du har kul på jobbet med dina kollegor. Visa mindre

Sömmerska/Tapetserare till Norrköping

Sömmerska/Tapetserare med känsla för teknik och skapande Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Gro... Visa mer
Sömmerska/Tapetserare med känsla för teknik och skapande
Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Grovsömmerska. Hos oss på Anatomic SITT får du samarbeta med drivna kollegor, där du får möjlighet att påverka. Du ingår i ett företag där individen sätts i fokus och där vi utvecklar nya hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!
Arbetsbeskrivning
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och engagerade anställda som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna. Nu söker vi dig med ett kreativt sinne som tycker om att skapa. I rollen som Tapetserare/Sömmerska kommer du att ingå i ett team om 8 personer som med kunskap och kreativitet syr och producerar företagets individuella sitsar till kund. Hjälpmedlen tillverkas, anpassas och skräddarsys till varje individ.
På Anatomic SITT kommer du kunna göra skillnad och påverka arbetet i stor omfattning då organisationen har en platt hierarki som gör att beslutskedjorna är korta.
Du kommer få möjligheten att arbeta i en kreativ och spännande roll där du i ett nära samarbete med dina kompetenta kollegor kommer att nå framgång på ett unikt företag som hjälper individer med funktionsnedsättningar till en enklare vardag.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Tapetserare/Sömmerska ser vi att du har en relevant utbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av arbete med olika material samt av arbete med industrisymaskiner.
Du har ett starkt intresse för sömnad, funktionalitet och design. Du motiveras av att få vara en del av ett betydelsefullt arbete i en samhällsnyttig organisation. Engagerad, noggrann och prestigelös är tre ord som beskriver dig som person.
Du arbetar självgående utifrån en produktionskedja där du tillför positivitet, nyfikenhet och händighet. Du trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter och att samarbeta då vi tror att nyckeln till framgång är att alla i organisationen delar med sig av sina kunskaper och hjälps åt för att förbättra både arbetsprocesser och metoder.
Kontakt
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan med CV och ett personligt brev.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Carina Hultberg på telefon 072-3865330 eller via mail [email protected]. Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren TIG-Svetsare

Om tjänsten Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare dä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Din profil
Krav:
- Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i rostfritt material
- Företaget ser gärna att du har giltiga svetslicenser inom ovannämd svetsmetod och material
- Goda kunskaper i ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig maskinoperatör sökes!

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Denna tjänsten innebär också vissa ansvarsområden och du arbetar tätt ihop med arbetsledaren. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska
- Vana av att ha ansvarsområden alternativt mångårig erfarenhet inom yrket och rätt ledaregenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montageledare

Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och bered... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden. Det är önskvärt om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Erfarenhet av ledarskap
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Kantpressare

Ansök    Okt 24    Ikett Personalpartner AB    Kantpressare
Om tjänsten Vi söker nu 2 stycken kantpressare till olika företag i Norrköping! Vi söker dig med minst ett par års tidigare erfarenhet av industriarbete. Du kan ha en bakgrund som exempelvis CNC-operatör, ha arbetat med manuella maskiner, plåtbearbetning, svetsat eller monterat. Vi ser helst att du även har erfarenhet av kantpressning. Du kommer att arbeta med ritningsläsning och därför ser vi att du även har erfarenhet av det. Dina främsta arbetsuppgifte... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu 2 stycken kantpressare till olika företag i Norrköping!

Vi söker dig med minst ett par års tidigare erfarenhet av industriarbete. Du kan ha en bakgrund som exempelvis CNC-operatör, ha arbetat med manuella maskiner, plåtbearbetning, svetsat eller monterat. Vi ser helst att du även har erfarenhet av kantpressning. Du kommer att arbeta med ritningsläsning och därför ser vi att du även har erfarenhet av det. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att bocka detaljer, av varierande svårighetsgrad samt mätning av detaljerna.

Start för uppdraget är omgående eller enligt överenskommelse. På den ena tjänsten är arbetstiderna förlagda dagtid och på den andra tvåskift. Uppdragen planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Tidigare erfarenhet av kantpress eller vad vi bedömmer likvärdigt
- Erfarenhet av annat industriarbete
- Truck- och traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare & montörer sökes till Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Ansök    Okt 24    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta i... Visa mer
Om företaget

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparation och nytillverkning av special-produkter och -delar.

Om Lernia

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda erfarenheter inom svetsning och montering och som nu vill bli en del av teamet på Saltängens plåtverkstad! Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri och ute hos kund där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Svetsning
• Plåtbockning
• Plåtvalsning
• Mekanik
• Teknisk support till kund
• Bistå övriga funktioner med teknisk support
• Delta i att utveckla och förbättra verksamheten

Andra arbetsuppgifter än beskrivet i rollbeskrivningen kan förekomma.

Befogenheter

• Signering av egenkontroll och mätprotokoll
• Planering av arbete i samråd med arbetsledning

Kompetenskrav

• Tidigare erfarenheter som svetsare och montör
• Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Engelska och svenska – god nivå i skrift och tal
• B-körkort

Meriterande

• Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
• Certifiering travers- och liftutbildning
• Heta arbeten
• Fallskyddsutbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, dagtid, Norrköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Resemontör till Proteam

Är du en duktig mekanikmontör som även har viss erfarenhet av svetsning? Vill du jobba på ett mindre familjärt verkstadsföretag där mycket eget ansvar uppskattas? Vill du ha projektansvar ute hos slutkund vid montage och jobbar gärna på annan ort 80-100 arbetsdagar/år? Då kan det vara DIG vi söker! Om tjänsten Vi ser att du har tidigare erfarenhet av montage av fåstycksdetaljer där du jobbat efter ritning. Mycket av montaget sker i Proteams verkstadsloka... Visa mer
Är du en duktig mekanikmontör som även har viss erfarenhet av svetsning? Vill du jobba på ett mindre familjärt verkstadsföretag där mycket eget ansvar uppskattas? Vill du ha projektansvar ute hos slutkund vid montage och jobbar gärna på annan ort 80-100 arbetsdagar/år? Då kan det vara DIG vi söker!

Om tjänsten

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av montage av fåstycksdetaljer där du jobbat efter ritning. Mycket av montaget sker i Proteams verkstadslokaler. Du kommer även ansvara för vissa slutmontage ute hos kunden. Förutom ett intresse för allmänt mekaniskt montage kommer även lite svetsning, både stål och plast, ingå i arbetsuppgifterna.

Krav att du har minst 3 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Även körkort är ett krav.

Meriterande om du tidigare jobbat med plastsvetsning.Proteam

PROTEAM är specialiserade på process- och vattenreningsutrustningar till verkstadsindustrin samt energisektorn.

PROTEAM och tillsammans med samarbetspartners har lång erfarenhet inom dessa specifika områden. Vi utför alltid vårt arbete med kunden i centrum, det är den viktigaste målbilden för vårt företag.

Vår erfarenhet ger oss möjlighet att erbjuda kunder helhetslösningar, specifika komponenter, service, ombyggnader, reservdelar och tillbehör.

Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett mindre företag. Din personlighet ska vara att du vill vara en lagspelare eftersom mycket av arbetet sker i mindre team. Du måste även tycka om att ta ansvar för helheten samt vara självgående på montage ute hos kunden. Även gilla att resa och ligga ute på jobb i Sverige. Tjänsten innebär 80-100 resdagar med övernattning/år.

Relevant utbildning som grund är ett krav.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”

Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal Visa mindre

Svetsare till Norrköping med omnejd!

* Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar. Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt pers... Visa mer
*
Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar.

Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt person kan det även finnas möjlighet att bli anställd direkt hos kund. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultchef på Montico. Bemanningsuppdrag via Montico kan innebära att man arbetar såväl dag, kväll som natt.Arbetsbeskrivning
- MIG-svetsning

- MAG-svetsning

- MMA-svetsning

-TIG-svetsning

Vi söker dig som
Är utbildad svetsare med erfarenhet från industrin. Vi tror att du är ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel. Vidare tror vi att du trivs med att jobba såväl självständigt som i team och ser kommunikation och samarbete som en självklar del i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav , vidare krav och önskemål listas nedan:

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG ,MMA eller TIG.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- God materialkännedom.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.
- Truckkort A1-4, B1-4 och travers.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid. Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget, ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc.

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid.

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget,

Din profil
Vi söker dig med god efarenhet av fräsning, har goda kunskaper i ritningsläsning och kan arbeta självständigt i bearbetningens alla moment.
- B körkort
- Truckkort
- Traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping. De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain. Arbetstider : Dagtid Starttid : Omgående Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning Din profil Vi söker dig med tidiga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping.
De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain.
Arbetstider : Dagtid
Starttid : Omgående
Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning

Din profil
Vi söker dig med tidigare relevant yrkeserfarenhet.
CNC utbildning är ej ett krav men meriterande.
Kompetenskrav:
-Erfarenhet av programmering
-Truckkort
-B-körkort
Som person vill vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Din profil Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör. Goda kunskaper i att ha arbetat u... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.


Din profil
Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör.
Goda kunskaper i att ha arbetat utefter ritningar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Mekanisk-montör till kundföretag i Söderköping!

* Vi söker Mekanisk-montör till en av våra kunder i Söderköping. Är du en person som gillar att skruva & har ett gediget intresse för mekaniska arbetsuppgifter och vill arbeta i en miljö inom produktion för ett utav dem ledande företagen inom Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation? Varmt välkommen in med din ansökan! Arbetsbeskrivning Du kommer huvudsakligen att arbeta med en produkttyp som innebär ca 80% mekaniskt ... Visa mer
*
Vi söker Mekanisk-montör till en av våra kunder i Söderköping.
Är du en person som gillar att skruva & har ett gediget intresse för mekaniska arbetsuppgifter och vill arbeta i en miljö inom produktion för ett utav dem ledande företagen inom Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation?

Varmt välkommen in med din ansökan!Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen att arbeta med en produkttyp som innebär ca 80% mekaniskt montage och 20% el-arbete. Den mekaniska delen innebär att du kommer använda olika typer av handhållna och stationära maskiner, tillverka koppar och montera både mekaniska- och el-komponenter, du arbetar dagligen utefter ritning.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som
- Har Mekanisk kunskap och/eller intresse.
- Utbildning på lägst gymnasienivå inom till exempel fordonsteknisk/industriteknisk inriktning.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- B körkort och tillgång till bil.
- Drivs av att hitta lösningar på problem som uppstår i det dagliga arbetet.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Som person är du noggrann och trivs med att skruva och arbeta med händerna. Du förstår vikten av att ha god ordning och reda omkring dig. Vi ser att du gärna hittar lösningar på problem som uppstår samt ständigt ser förbättringar som en naturlig del i arbetet. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Är kommunikativ och tycker om att arbeta i team. Visa mindre

Robotsvetsare

Ansök    Okt 17    Ikett Personalpartner AB    Robotsvetsare
Om tjänsten Vi söker nu en robotsvetsare till ett företag i Norrköping! Företaget tillverkar kundanpassade produkter av bearbetad tunnplåt. Inriktningen är leveranser av bearbetad plåt med ökat teknsikt innehåll, som hjälper kunden till bättre lönsamhet. Centrala begrepp för verksamheten är lönsamhet, kvalitet och miljömedvetenhet. Företaget satsar på en kontinuerligt förnyad maskinpark samt på alla medarbetare som ständigt ges möjlighet till kompetensutv... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en robotsvetsare till ett företag i Norrköping!

Företaget tillverkar kundanpassade produkter av bearbetad tunnplåt. Inriktningen är leveranser av bearbetad plåt med ökat teknsikt innehåll, som hjälper kunden till bättre lönsamhet. Centrala begrepp för verksamheten är lönsamhet, kvalitet och miljömedvetenhet. Företaget satsar på en kontinuerligt förnyad maskinpark samt på alla medarbetare som ständigt ges möjlighet till kompetensutveckling. Arbetsuppgifterna är främst svetsning i robot.

Önskad starttid för uppdraget är omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till tvåskift. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos företaget.

Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av robotsvetsning och har en grundförståelse för svetsning. Det är också ett krav att du har god läsförståelse då alla instruktioner är på svenska.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Elmontör till Vattenfall - Norrköping

Ansök    Okt 16    Novare Potential AB    Elmontör
Letar du efter en trygg och stabil arbetsplats? Har du en grundutbildning inom el? Då ska du bli en del av Vattenfall Services - ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft med stort fokus på en hållbar framtid! Vi på Novare Potential hjälper Vattenfall Services att hitta ett flertal nya Elmontörer.  Arbetsuppgifter Som Elmontör kommer du bland annat att: Arbeta utomhus med utbyggnad av elnätet, underhåll och felsökning av elsystem inom olika... Visa mer
Letar du efter en trygg och stabil arbetsplats? Har du en grundutbildning inom el? Då ska du bli en del av Vattenfall Services - ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft med stort fokus på en hållbar framtid!

Vi på Novare Potential hjälper Vattenfall Services att hitta ett flertal nya Elmontörer. 

Arbetsuppgifter

Som Elmontör kommer du bland annat att:

Arbeta utomhus med utbyggnad av elnätet, underhåll och felsökning av elsystem inom olika spänningsnivåer
Hjälpa till med att upprätthålla en hög säkerhetsstandard när du och ditt team arbetar
Kunna utföra enklare rapportering


Om dig

Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam mot kollegor och kunder, och som alltid prioriterar säkerhet. Du behöver vara självständig och ansvarstagande.

Vi ser gärna att du har:

Utbildning inom el, elkraft, teknik eller liknande från Sverige eller ett annat land
B-körkort för arbetsresor
Kan göra dig förstådd på svenska


Om anställningen

Du blir anställd av Vattenfall Services. Anställningen är på heltid (100 %), tillsvidare med 6 månaders provanställning. Startdatum är så snart som möjligt.

Intresserad av tjänsten?

Vi kommer att intervjua löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, tveka inte att kontakta [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Lastbilsmekaniker

Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare! Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om d... Visa mer
Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare!
Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om du dessutom har en fallenhet för felsökning i tekniska system är det meriterande, men inget absolut krav. Om ditt körkort pryds av en vacker CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen?
Perfekt - då kanske du är den vi letar efter!
Oavsett om du är en rutinerad mekaniker eller en snabb lärd debutant är vi nyfikna på att höra från dig. Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Skadetekniker till Norrköping

Ansök    Okt 11    Tage Rejmes Bil AB    Motormontör
Vi söker dig som har en positiv inställning är kvalitetsmedveten och ger det lilla extra till Skadecenter i Norrköping. Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med förbättringar. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som skadetekniker arbetar du med att reparera alla typer av skador; plåt, glas och platsarbeten på de bilmärken som vi representerar. Våra ... Visa mer
Vi söker dig som har en positiv inställning är kvalitetsmedveten och ger det lilla extra till Skadecenter i Norrköping. Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med förbättringar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera alla typer av skador; plåt, glas och platsarbeten på de bilmärken som vi representerar. Våra arbetssätt bygger på att du har en god datorvana/systemvana då vi arbetar digitalt genom hela vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Vi arbetar även mycket med felkodsavläsning samt programmering. Rejmes skadecenter ligger i framkant vilket innebär att du kommer få en gedigen utbildning på de varumärken som vi hanterar.
För att matcha profilen har du/är du:

Strukturerad och kvalitetsmedveten
Gillar att leverera resultat
Lagspelare
Kommunikativ
B körkort

Är du dessutom serviceinriktad, glad och social så kommer du att passa in bra hos oss. Det viktigaste för oss är att du har initiativförmåga och gillar att leverera kvalitet och resultat. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.
Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Bolaget bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Visa mindre

Elmätartekniker till Eltel i Eskilstuna- Goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbe... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb som elmätartekniker hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Placering för projektet är i Eskilstuna. Vi prioriterar sökande från Eskilstuna och närliggande orter. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder:

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Betald utbildning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor. God svenska i tal och skrift är också en förutsättning för att klara av arbetet.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Du får ta referens på oss!
För att du ska kunna vara säker på att vi är rätt arbetsgivare för dig erbjuder vi dig att under rekryteringsprocessen kontakta befintliga anställda. Då får du också chansen att ställa frågor om tjänsten direkt till de som jobbar med det!

Övrigt
Placering: Eskilstuna
Arbetstider: Måndag- torsdag (heltid)
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!

Start: Omgående, men rekryteringen sker löpande så sök tjänsten direkt!

Omfattning: Heltid på lång sikt.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel Visa mindre

Produktionsmedarbetare till Livsmedelstillverkarna Öst AB.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom livsmedelsproduktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person är du noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom livsmedelsproduktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person är du noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.
Vidare är du är en lagspelare med känsla för kvalitet och effektivitet, och är personen som skapar engagemang och bidrar till en positiv arbetsplats. Du är kommunikativ och behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift.
Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten:
Förberedelse av ingredienser.
Väga & mäta enligt recept.
Av- och pålastning av material till producerande maskiner.
Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.
Övervakning av processen från start till slut. Rengöring och underhåll av kärl.

Livsmedelstillverkarna Öst AB har sin produktionsanläggning i Norrköping där vi producerar Korvguppens Finsenap, Finketchup, Gläjs samt Mantorpskökets sallader såsom potatissallader, räksallad, skagenröror mm.
Skicka in din ansökan innehållande personligt brev samt CV senast den 9 november. Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Lastbilstekniker

Ansök    Okt 9    Tage Rejmes Bil AB    Fordonsmontör
Nu söker vi en duktig tekniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som lastbilstekniker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlin... Visa mer
Nu söker vi en duktig tekniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som lastbilstekniker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även möjlighet att få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga. Du kommer arbeta med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och olika program arbetar du även med att felsöka och reparera elsystem. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola.
För att matcha profilen har du/är du:
Relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet som anses likvärdig
Goda kommunikativa egenskaper
Gott kundbemötande
Systemvana
B Körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du:
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
Kundfokuserad
Lösningsorienterad
Ordningsam
Självgående
Besitter känsla för kvalitet och noggrannhet
Starkt meritirerande om du har:

C- och D körkort
Kompetens inom el, hydraulik, däck eller svets/smide
Tack för din ansökan!Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala Visa mindre

Fordonselektriker sökes till Rejmes Lastvagnar Norrköping

Ansök    Okt 10    Tage Rejmes Bil AB    Fordonsmontör
Nu söker vi en duktig fordonselektriker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som fordonselektriker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moder... Visa mer
Nu söker vi en duktig fordonselektriker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar. Tillsammans kommer du vara en viktig lagspelare att tillsammans arbeta mot målet att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som fordonselektriker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina. Du kommer tillsammans med övriga kollegor arbeta med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola.
Installation och anpassning av elektriska system.
Koppla och ansluta elektriska komponenter och kablage.
Testning samt felsökning av elektriska system.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta enligt etablerade arbetsstandarder

För att matcha profilen har du/är du:
Relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet som anses likvärdig
Kompetens inom elektronik
Goda kommunikativa egenskaper
Gott kundbemötande
Systemvana
B Körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du:
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
Kundfokuserad
Lösningsorienterad
Ordningsam
Självgående
Besitter känsla för kvalitet och noggrannhet
Starkt meritirerande om du har:

C- och D körkort
Kompetens inom hydraulik, däck eller svets/smide
Tack för din ansökan!Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala Visa mindre

Lärlingsprogram tillsammans med GE

Är du redo att ta det spännande klivet in i en ny roll, där viktiga samhällsuppdrag och tekniskt häftiga uppgifter väntar på dig? Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ansöka till vårt lärlingsprogram, där du på kort tid, endast två veckor, kommer att få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna som krävs för att påbörja din resa till en framstående fälttekniker. Det mest fantastiska är att du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet, och dessutom k... Visa mer
Är du redo att ta det spännande klivet in i en ny roll, där viktiga samhällsuppdrag och tekniskt häftiga uppgifter väntar på dig?

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ansöka till vårt lärlingsprogram, där du på kort tid, endast två veckor, kommer att få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna som krävs för att påbörja din resa till en framstående fälttekniker.

Det mest fantastiska är att du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet, och dessutom kommer du att få lön under hela din utbildning. Så varför vänta längre? Ta chansen att utvecklas tillsammans med Skill och GE! Vi ser fram emot att välkomna dig till teamet.

Om företaget
I över 125 år har GE banat väg för industriell utveckling. Idag, med hjälp av deras engagerade team, ledande teknologi och global närvaro, bidrar de till att göra världen mer effektiv, pålitlig och säker. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet och fokus för att uppfylla GEs uppdrag och leverera för sina kunder.

Dina arbetsuppgifter
Efter avslutad grundutbildning kommer du att kliva in i rollen som fälttekniker, ett arbete som omfattas av en mängd spännande utmaningar inom kärnkraftsindustrin. Med fokus på installation, underhåll och reparation av det imponerande och kraftfulla roterande maskineriet på kärnkraftverken.

En förutsättning för att vara aktuell för lärlingsprogrammet är att du kan arbeta på annan ort i perioder om 2–6 veckor med totalt cirka 220 resdagar per år. Vi ser fram emot att erbjuda dig en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utveckla din kompetens som fälttekniker på GE.

Din profil
Tidigare erfarenhet av yrket är inget krav utan det viktigaste är din attityd och vilja att lära och utvecklas som fälttekniker. Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och uppskattar praktiskt arbete samt har möjlighet att ligga borta i perioder. För att trivas i rollen är engagemang och lojalitet viktigt, och vi förväntar oss att du alltid ger ditt bästa.

Vi söker dig med goda kunskaper i både svenska och engelska, då alla som arbetar på site inte talar svenska. Befattningen?kräver att du?genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där GE har krav på säkerhetsklassinplacering kan,?i förekommande fall,?medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Låt oss guida dig genom vår ansökningsprocess! Efter att du har ansökt kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med vår chatrobot Hubert. Intervjun tar cirka 20–30 minuter, och vi ser gärna att du svarar inom 48 timmar för att snabbt gå vidare i processen. Som nästa steg kommer du att få en länk till ett digitalt kapacitetstest att utföra. Var noga med att hålla koll på din mejlkorg för att inte missa några viktiga meddelanden.

Om du går vidare efter dessa steg kommer du att bli inbjuden till ett studiebesök hos GE i Norrköping för att få en första glimt av din framtida arbetsplats. Dessutom kommer du att få en inbjudan till Skill för att genomföra ett arbetsprov och visa upp ditt handlag. Studiebesöket hos GE äger rum den 17/11, och arbetsprovet på Skill kommer att genomföras under vecka 47. Observera att ovanstående moment är obligatoriska för att vara aktuell för uppdraget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Skill med start den 12/2. Efter en tid som konsult är målsättningen att bli direktanställd av GE. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Johanna Engdahl, på mejladress [email protected].

Ta steget mot en spännande framtid genom att skicka in din ansökan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Däckmontör för kortare uppdrag!

För kunds räkning söker vi nu en däckmontör till företagets produktionstopp under däckbytarsäsong. Arbetsuppgifter Företaget arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner och utför även hjulinställningar. Du kommer att arbeta med fokus på skifte och balansering av däck, tjänsten innehåller även förvaring och hantering av däck i företagets däckhotell, rengöring m.m. Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjä... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en däckmontör till företagets produktionstopp under däckbytarsäsong.

Arbetsuppgifter

Företaget arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner och utför även hjulinställningar. Du kommer att arbeta med fokus på skifte och balansering av däck, tjänsten innehåller även förvaring och hantering av däck i företagets däckhotell, rengöring m.m.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Formell kompetens

- Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen
- Ett brinnande intresse för fordon/teknik/mekanik
- Har du tidigare arbetat med däckbyte så är detta meriterande
- B-körkort är ett krav.
- Övriga körkort är meriterande men inte ett krav.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat med fordon, är driven och engagerad med en praktisk läggning. Du har intresse för och vill jobba både med mindre och större fordon. Du ska trivas med kundkontakt och att hugga i där det behövs samt att både jobba självständigt och i grupp.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad, engagerad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral, är prestigelös och samtidigt noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt flexibel när det gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Stresstålighet är en viktig egenskap då däckbranschen är säsongsbetonad med två stora försäljningstoppar under våren och hösten. Då ställs det extra krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Du är i god fysisk form då det är tunga arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Norrköping

Information

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget gäller under kommande däcksäsong ca 6-8 veckors tid.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatör till Norrköping

Erfaren CNC operatör  Bakgrund Till vår expansiva kund söks en duktig CNC-Operatör. Företaget är i en tillväxtfas och behöver förstärka CNC teamet med en operatör som kan jobba nattskift. Arbetsuppgifter Du kommer att få arbeta i ett team med duktig och erfaren personal. Då arbetet inledningsvis kommer att ske under natten så krävs erfarenhet av att hantera fleroperationsmaskiner. Du får givetvis en introduktionsperiod då du går parallellt med en opera... Visa mer
Erfaren CNC operatör 

Bakgrund

Till vår expansiva kund söks en duktig CNC-Operatör. Företaget är i en tillväxtfas och behöver förstärka CNC teamet med en operatör som kan jobba nattskift.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta i ett team med duktig och erfaren personal. Då arbetet inledningsvis kommer att ske under natten så krävs erfarenhet av att hantera fleroperationsmaskiner. Du får givetvis en introduktionsperiod då du går parallellt med en operatör för att lära dig ordentligt hur produkterna ska produceras.

Vi ser gärna att du har mångårig kunskap om Siemens styrsystem men ett plus om du även jobbat med Mazak och med Fanuc system. Maskinerna är förprogrammerade men erfarenhet av ritningsläsning och vana av CNC maskiner underlättar upplärningen.

Du ska kunna jobba självständigt, då arbetet förläggs på natten, och ha ett högt kvalitetstänkande. Du har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda.

Kompetenser

Vi söker dig som har har verkstadsteknisk utbildning och gärna med några års erfarenhet av framförallt Siemens styrsystem.

Goda kunskap i svenska och gärna lite engelska. Då arbetsplatsen ligger utanför Norrköping kommer körkort och bil att vara ett stort plus.

Tech Recruitment

Tech Recruitment är ett rekryterings och konsultföretag. med över tolv års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Vi finns i ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett framgångsrikt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i de regioner vi verkar. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt ser vi som en viktig framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Engagerad operatör till pappersmaskinerna - vikariat

Ansök    Okt 6    Holmen AB    Processoperatör, papper
Ett smart och meningsfullt valÄr du nyfiken, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team? Då har du chansen att påbörja din utvecklingsresa som operatör vid våra pappersmaskiner.  Din nya arbetsplats På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar på ett hållbart och resursef... Visa mer
Ett smart och meningsfullt valÄr du nyfiken, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team? Då har du chansen att påbörja din utvecklingsresa som operatör vid våra pappersmaskiner. 

Din nya arbetsplats
På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar på ett hållbart och resurseffektivt sätt och gör våra kunder nöjda genom att leverera rätt produkt i rätt tid och rätt kvalitet. Vi som jobbar på Holmen har ett genuint engagemang i vårt arbete och viljan att göra ett bra jobb. Hos oss på Bravikens pappersbruk jobbar närmare 400 medarbetare.

Din framtida utmaning
Våra båda pappersmaskiner tillhör Produktionsavdelningen och dit söker vi nu vikarier som blir en del av ett team bestående av 9-11 operatörer. Vi ser vikariebehovet fr o m hösten 2023 och framåt.    

Arbetet innebär att hjälpa till vid våra rullmaskiner, där papperet rullas om efter kundernas behov. Som ny operatör i rullmaskinen får man en introduktion och börjar med enklare arbetsuppgifter, för att sedan bli mer självständig och förväntas ta mer ansvar och egna initiativ. 

För att lyckas i rollen
För denna roll är dina personliga egenskaper i form av engagemang, ansvarstagande och en vilja att lära dig och utvecklas det viktigaste. Du har ett intresse och förmåga att förstå komplexa samband och det är meriterande om du har en teknisk kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att vara hjälpsam och tillmötesgående - vi är ett team. 

Våra pappersmaskiner styrs till stor del av olika datasystem vilket ställer krav på grundläggande datakunskaper. Eftersom rollen innebär truckkörning behöver du ha körkort B. Du, precis som vi, sätter alltid säkerheten först.  

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du ser fördelarna med skiftarbete.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. 

Vikariatet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift och med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.  

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

Montageledare

Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och bered... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden. Det är önskvärt om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Erfarenhet av ledarskap
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Juniora tekniker för resjobb – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbe... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i vinter ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i december.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Vi behöver bli flera av Mek, svets, och VVS/Sprinklermontörer

Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage. Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker! Meriterande: Certifikat Heta arbeten Förarbevis för skylift Utbildningsbevis fallskydd SSG Grundkurs Meriterande: God fysik Flexibilitet Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mer
Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage.
Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker!
Meriterande:
Certifikat Heta arbeten
Förarbevis för skylift
Utbildningsbevis fallskydd
SSG GrundkursMeriterande:
God fysik
Flexibilitet
Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig maskinoperatör sökes!

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Denna tjänsten innebär också vissa ansvarsområden och du arbetar tätt ihop med arbetsledaren. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska
- Vana av att ha ansvarsområden alternativt mångårig erfarenhet inom yrket och rätt ledaregenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ. Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person. Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel. Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot. Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm. En ... Visa mer
Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ.
Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person.
Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel.
Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot.
Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm.
En del av arbetet sker hos kund, så resor och övernattningar förekommer.
ASO Sweden designar, tillverkar och monterar egna lyft mekaniska lösningar styrsystem och bio duka. Anläggningarna representeras främst som fasta installationer inom nöjesindustrin och offentliga miljö i hela Sverige.
Vi har en löpande rekryteringsprocess, så tillsättning kan ske tidigare än slutdatum för annons. Visa mindre

Produktionsmedarbetare för kund i Norrköping

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker en noggrann och självgående produktionsmedarbetare för en tjänst i Åby, Norrköping. Du kommer att arbeta med att övervaka och hantera maskiner samt ansvara för förpackningen av produkter. Tjänsten är på heltid primärt två månader framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att övervaka och hantera maskiner inom produktionen. Det innebär att du kommer att ansvara för att maskinerna fungerar korrekt oc... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker en noggrann och självgående produktionsmedarbetare för en tjänst i Åby, Norrköping. Du kommer att arbeta med att övervaka och hantera maskiner samt ansvara för förpackningen av produkter. Tjänsten är på heltid primärt två månader framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att övervaka och hantera maskiner inom produktionen. Det innebär att du kommer att ansvara för att maskinerna fungerar korrekt och att de producerar och förpackar produkter enligt företagets riktlinjer. Du kommer även att vara involverad i förpackningsprocessen och säkerställa att produkterna packas på ett korrekt och effektivt sätt. Det tillkommer även manuella packningsuppgifter.

Personprofil
För att trivas och lyckas i rollen som produktionsmedarbetare bör du vara noggrann, självgående och ha ett högt tempo. Du bör ha förmågan att arbeta effektivt och säkerställa att produktionen och förpackningsprocessen flyter smidigt. Du bör vara flexibel och anpassningsbar samt kunna hantera arbete under högt tempo och pressade tidsramar.

För att kvalificera dig för tjänsten bör du uppfylla följande krav:

-Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift.
-Har god fysik och klarar av att arbeta i en fysiskt krävande miljö.
-Har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktion eller lager (meriterande).
-Är punktlig och pålitlig med att hålla tider.
-Kan arbeta självständigt och i team.

Övrigt
Start: Omgående
Anställningsform: Heltid,
Arbetstid: 7:00-16:00.
Plats: Åby, Norrköping.

Om PerformIQ
PerformIQ är vår samarbetspartner för rekrytering av personal med egenskaper från olika områden, inklusive idrott och föreningsliv. Eventuella frågor om tjänsten kan riktas till rekryteringskonsult Ibrahim Gawi via [email protected] Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer genomförs löpande. Notera att vi inte kan hantera ansökningar via mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren TIG-Svetsare

Om tjänsten Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare dä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Din profil
Krav:
- Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i rostfritt material
- Företaget ser gärna att du har giltiga svetslicenser inom ovannämd svetsmetod och material
- Goda kunskaper i ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC operatör till Mazak Integrex

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning söker vi nu: Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning. Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utve... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning.

Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.

Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på svarvning och fräsning.

Ca 50% av tjänsten kommer utgöras på svarvavdelningen och resterande 50% innebär att vara behjälplig med övriga uppgifter på företaget såsom: blästring, kapning, lödning, svärtning, packning etc

Krav:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör

Goda kunskaper i ritningsläsning

Tidigare erfarenhet av ställ i maskin

Tidigare erfarenhet inom programmering

Talar och skriver svenska obehindrat

Datakunskap

 

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom svarvning och fräsning.

Tidigare erfarenhet av Mazak Integrex

Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet av CMM mätning

Arbetsplatsen är belägen på:

Specialverktyg i Norrköping AB

Importgatan 10-12

602 28 Norrköping Visa mindre

Processtekniker Norrköping

Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Heidelberg Materials Betong Sverige AB (f.d Betongindustri) söker en ny Processtekniker till region öst med placering Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av produktion av betong, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, samt god IT vana och att arbeta processorienterat. Om oss Heidelberg Materials Betong Sverige AB är marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverk... Visa mer
Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle?
Heidelberg Materials Betong Sverige AB (f.d Betongindustri) söker en ny Processtekniker till region öst med placering Norrköping. Sök till oss om du har erfarenhet av produktion av betong, Hälsa och Säkerhetsfrågor inom byggbranschen, samt god IT vana och att arbeta processorienterat.

Om oss
Heidelberg Materials Betong Sverige AB är marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner i Sverige. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar för hållbart byggande. Vi har 35 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm och är en del av Heidelberg Materials-koncernen.

Arbetsuppgifter:


• Vid fabrik arbeta med drift, tillverkning, samt kontroll av betongproduktion enligt givna rutiner och riktlinje.
• Genomföra intern och extern provtagning.
• Bidra i och vara del av förbättringsprojekt för att effektivisera produktionsprocessen.
• Ordermottagning vid fabrik.
• Rapportera avvikelser, tillbud och reklamationer.

Din profil


• Vi ser gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning.
• God IT vana.
• Är självgående och van att arbeta strukturerat.
• Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar därtill att vår produktionsapparat utvecklas till att bli den bästa inom branschen.
• Vi ser att du kundfokuserad, prestigelös, lojal, engagerad, bra på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö.
• Det är meriterande om du har klass II eller klass I utbildning, samt erfarenhet av processtyrning.

Du kommer att ingå i ett Team som självständigt sköter ordermottagning, produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef. Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för  Heidelberg Materials. Vi förväntar oss att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att våra verksamheter bedrivs så säkert som möjligt.

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss nedan.

Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter. Visa mindre

Drivna och duktiga CNC-operatörer se hit!

* Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer till våra kunder i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du blir till en börja anställd av Montico i sex månader som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultc... Visa mer
*
Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer till våra kunder i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du blir till en börja anställd av Montico i sex månader som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultchef på Montico. Vi erbjuder en trygg anställning till våra konsulter så tveka inte att söka!

Arbetsbeskrivning
Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag. Programmering kan skötas av särskilt anställda tekniker eller av dig som CNC-operatör. Det kan även förekomma att man arbetar med både svarv- och fräsmaskiner och du har uppgifter som att programmera och ansvara över ställ och omställ av maskiner. Du kommer få göra verktygsbyten och utföra kvalitetskontroller av produkter och vi ser gärna att du har erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning.

Vi söker dig som
Har grönt certifikat inom CNC eller längre erfarenhet av yrket och är en ansvarsfull och samarbetsvillig person. Vi ser gärna att du är målmedveten och att du har ett stort säkerhetstänk. Om du har erfarenhet av att jobba med kortare program med produktbyten så är det en fördel. Om du har arbetat med ritningsläsning tidigare så är det meriterande.

B-körkort är ett krav och truckkort är meriterande. Visa mindre

Sömmerska/Tapetserare till Norrköping

Sömmerska/Tapetserare med känsla för teknik och skapande Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Gro... Visa mer
Sömmerska/Tapetserare med känsla för teknik och skapande
Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som Tapetserare/Grovsömmerska. Hos oss på Anatomic SITT får du samarbeta med drivna kollegor, där du får möjlighet att påverka. Du ingår i ett företag där individen sätts i fokus och där vi utvecklar nya hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!
Arbetsbeskrivning
Vi på Anatomic SITT är alla stolta och engagerade anställda som brinner för att tillverka funktionella hjälpmedel till barn och vuxna. Nu söker vi dig med ett kreativt sinne som tycker om att skapa. I rollen som Tapetserare/Sömmerska kommer du att ingå i ett team om 8 personer som med kunskap och kreativitet syr och producerar företagets individuella sitsar till kund. Hjälpmedlen tillverkas, anpassas och skräddarsys till varje individ.
På Anatomic SITT kommer du kunna göra skillnad och påverka arbetet i stor omfattning då organisationen har en platt hierarki som gör att beslutskedjorna är korta.
Du kommer få möjligheten att arbeta i en kreativ och spännande roll där du i ett nära samarbete med dina kompetenta kollegor kommer att nå framgång på ett unikt företag som hjälper individer med funktionsnedsättningar till en enklare vardag.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Tapetserare/Sömmerska ser vi att du har en relevant utbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av arbete med olika material samt av arbete med industrisymaskiner.
Du har ett starkt intresse för sömnad, funktionalitet och design. Du motiveras av att få vara en del av ett betydelsefullt arbete i en samhällsnyttig organisation. Engagerad, noggrann och prestigelös är tre ord som beskriver dig som person.
Du arbetar självgående utifrån en produktionskedja där du tillför positivitet, nyfikenhet och händighet. Du trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter och att samarbeta då vi tror att nyckeln till framgång är att alla i organisationen delar med sig av sina kunskaper och hjälps åt för att förbättra både arbetsprocesser och metoder.
Kontakt
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan med CV och ett personligt brev.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Carina Hultberg på telefon 072-3865330 eller via mail [email protected]. Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatör till Mazak Integrex

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning söker vi nu: Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning. Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utve... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning.

Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.

Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på svarvning och fräsning.

Ca 50% av tjänsten kommer utgöras på svarvavdelningen och resterande 50% innebär att vara behjälplig med övriga uppgifter på företaget såsom: blästring, kapning, lödning, svärtning, packning etc

Krav:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör

Goda kunskaper i ritningsläsning

Tidigare erfarenhet av ställ i maskin

Tidigare erfarenhet inom programmering

Talar och skriver svenska obehindrat

Datakunskap

 

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom svarvning och fräsning.

Tidigare erfarenhet av Mazak Integrex

Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet av CMM mätning

Arbetsplatsen är belägen på:

Specialverktyg i Norrköping AB

Importgatan 10-12

602 28 Norrköping Visa mindre

Montageledare

Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och bered... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden. Det är önskvärt om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Erfarenhet av ledarskap
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig maskinoperatör sökes!

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Denna tjänsten innebär också vissa ansvarsområden och du arbetar tätt ihop med arbetsledaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska
- Vana av att ha ansvarsområden alternativt mångårig erfarenhet inom yrket och rätt ledaregenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör stenarbeten

Är du vår nya kollega? Nu söker vi dig som vill ta dig an utmaningar i vår stenverkstad! Krav är: gymnasieutbildning, engelska, datorvana, körkort B Meriterande är: utbildning inom CNC, tidigare erfarenhet av arbete med sten. Hör gärna av dig så berättar vi mer! Visa mer
Är du vår nya kollega? Nu söker vi dig som vill ta dig an utmaningar i vår stenverkstad!


Krav är: gymnasieutbildning, engelska, datorvana, körkort B


Meriterande är: utbildning inom CNC, tidigare erfarenhet av arbete med sten.


Hör gärna av dig så berättar vi mer! Visa mindre

Svetsare till Saltängen i Norrköping

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. BAKGRUND Saltängen grundades 1950 i Norrköpin... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

BAKGRUND

Saltängen grundades 1950 i Norrköping och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. De erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har omkring 115 anställda och drygt 150 inhyrda vid ordertoppar och omsätter omkring 336 MSEK om året.

Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparationer och nytillverkning av special-produkter och -delar. Vi söker nu efter dig som gillar att ta ansvar och som tidigare har erfarenhet som svetsare. Detta är ett uppdrag där Saltängen har som ambition att du på sikt ska bli direkt anställd en dem.

ARBETSBESKRIVNING

- Tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund.
- Svetsning
- Plåtbockning

- Plåtvalsning

- Mekanik

- Teknisk support till kund

- Bistå övriga funktioner med teknisk support


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av svetsning och/eller plåtbockning

- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet

- Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda referenser.
- B-körkort.


MERITERANDE

- Heta arbeten

- Fallskyddsutbildning
- Travers och liftkort

- Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Däckmontörer till säsong Höst

Däckmontörer till säsong Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från... Visa mer
Däckmontörer till säsong
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.
Vad kommer du att få göra?
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av däck, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Vem är du?
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs! Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid. Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget, ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren och självständig CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Företaget erbjuder både CNC styrda fräs maskiner, samt manuella maskiner. I arbetet innebär det körning och ställ samt programmering. Styrsystem som används är Heidenhein och Fanuc.

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Skift och möjlighet till dagtid.

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget,

Din profil
Vi söker dig med god efarenhet av fräsning, har goda kunskaper i ritningsläsning och kan arbeta självständigt i bearbetningens alla moment.
- B körkort
- Truckkort
- Traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare/montör till Saltängen!

Om du gillar problemlösning och vill jobba i en varierad miljö där ingen dag är den andra lik så är detta jobbet för dig! Hos Saltängen får du jobba i en bred roll där du mäter upp och bygger olika saker i stål och plåt. Här välkomnas du till ett växande familjärt företag där alla verkligen hjälper varandra. Sök redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Saltängen är ett familjeföretag som grundades 1950 i Norrköping. De är idag en engagerad och komplet... Visa mer
Om du gillar problemlösning och vill jobba i en varierad miljö där ingen dag är den andra lik så är detta jobbet för dig! Hos Saltängen får du jobba i en bred roll där du mäter upp och bygger olika saker i stål och plåt. Här välkomnas du till ett växande familjärt företag där alla verkligen hjälper varandra. Sök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Saltängen är ett familjeföretag som grundades 1950 i Norrköping. De är idag en engagerad och komplett industripartner som är på en stark tillväxtresa. Arbetsmiljön präglas av laganda och kollegialt samarbete där alla hjälps åt för att rätt hitta lösningar till kunderna. Nu söker de dig som vill växa och utvecklas i en miljö där du förväntas vara uppfinningsrik i dina lösningar.

Rollen som svetsare/montör är bred och varierad eftersom du jobbar med att mäta upp och bygga många olika saker i stål och plåt.

Du erbjuds
- Ett brett och varierat jobb där du får klura på lösningar på olika problem och ingen dag är den andra lik
- En hjälpsam kollegial miljö där alla hjälper alla, oavsett vilket problem du stöter på

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Svetsning
* Plåtbockning
* Plåtvalsning
* Mekanik
* Teknisk support till övriga funktioner och kund
* Delta i att utveckla och förbättra verksamheten


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant industriell utbildning eller erfarenhet
- Har goda kunskaper i svenska, eftersom kommunikation med kollegor är en stor del av rollen

Det är meriterande om du har
- Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
- Licenser i svetsmetoder 111 och 136 samt tillsats FM3 och FM5
- Certifiering i travers eller lift
- Heta arbeten
- Fallskyddsutbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Noggrann
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Saltängen här. Visa mindre

Maskinoperatör till Saltängen i Norrköping

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. BAKGRUND Saltängen grundades 1950 i Norrköpin... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

BAKGRUND

Saltängen grundades 1950 i Norrköping och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. De erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har omkring 115 anställda och drygt 150 inhyrda vid ordertoppar och omsätter omkring 336 MSEK om året.

Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparationer och nytillverkning av special-produkter och -delar. Vi söker nu efter dig som gillar att ta ansvar och som tidigare har erfarenhet som maskinoperatör eller annan relevant erfarenhet. Detta är ett uppdrag där Saltängen har som ambition att du på sikt ska bli direkt anställd en dem.

ARBETSBESKRIVNING

- Ta emot arbetsorder/ritning
- Ritningsläsning
- Maskinberedning, programmering

- Bearbetar material

- Kvalitetskontroller

- Deltagande i veckostyrning

- Delta i att utveckla och förbättra verksamheten


Andra arbetsuppgifter än ovan beskrivet kan förekomma.

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som maskinoperatör.
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet.

- Datakunskap - CAD och programmering.

- Du kan prata svenska och engelska i både tal och skrift.
- B-körkort.


MERITERANDE

- Liftutbildning.
- Travers.
- Branschspecifika utbildningar.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

CNC operatör till Mazak Integrex

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning söker vi nu: Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning. Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utve... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning.

Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.

Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på svarvning och fräsning.

Ca 50% av tjänsten kommer utgöras på svarvavdelningen och resterande 50% innebär att vara behjälplig med övriga uppgifter på företaget såsom: blästring, kapning, lödning, svärtning, packning etc

Krav:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör

Goda kunskaper i ritningsläsning

Tidigare erfarenhet av ställ i maskin

Tidigare erfarenhet inom programmering

Talar och skriver svenska obehindrat

Datakunskap

 

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom svarvning och fräsning.

Tidigare erfarenhet av Mazak Integrex

Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet av CMM mätning

Arbetsplatsen är belägen på:

Specialverktyg i Norrköping AB

Importgatan 10-12

602 28 Norrköping Visa mindre

Maskinoperatör som gillar problemlösning till Saltängen!

Om du gillar problemlösning och vill jobba i en varierad miljö där ingen dag är den andra lik så är detta jobbet för dig! Hos Saltängen får du jobba med hela processen från inkommen order till färdig lösning och kvalitetsuppföljning. Här välkomnas du till ett växande familjärt företag där alla verkligen hjälper varandra. Sök redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Saltängen är ett familjeföretag som grundades 1950 i Norrköping. De är idag en engagera... Visa mer
Om du gillar problemlösning och vill jobba i en varierad miljö där ingen dag är den andra lik så är detta jobbet för dig! Hos Saltängen får du jobba med hela processen från inkommen order till färdig lösning och kvalitetsuppföljning. Här välkomnas du till ett växande familjärt företag där alla verkligen hjälper varandra. Sök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Saltängen är ett familjeföretag som grundades 1950 i Norrköping. De är idag en engagerad och komplett industripartner som är på en stark tillväxtresa. Arbetsmiljön präglas av laganda och kollegialt samarbete där alla hjälps åt för att rätt hitta lösningar till kunderna. Nu söker de dig som vill växa och utvecklas i en miljö där du förväntas vara uppfinningsrik i dina lösningar.

I rollen som maskinoperatör jobbar du med många olika typer av produkter och delar, stora som små. Du jobbar med hela processen från inkommen order från kund till att utföra lösningen och kontrollera kvaliteten på det du utfört. I början av processen samarbetar du med andra medan du jobbar mer självständigt i att utföra lösningen.

Du erbjuds
- Ett brett och varierat jobb där du får klura på lösningar på olika problem och ingen dag är den andra lik
- En hjälpsam kollegial miljö där alla hjälper alla, oavsett vilket problem du stöter på

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta emot arbetsorder/ritning
* Ritningsläsning
* Maskinberedning, programmering
* Bearbetning av material
* Kvalitetskontroll
* Delta i veckostyrning
* Delta i att utveckla och förbättra verksamheten


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant industriell utbildning alternativt relevant industriell arbetslivserfarenhet
- Har kunskaper i mätteknik och ISO-programmering
- Har goda datakunskaper
- Har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation med kollegor är en stor del av jobbet

Det är meriterande om du har
- Branschspecifik utbildning
- Certifiering i travers eller lift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Noggrann
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Saltängen här. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig maskinoperatör sökes!

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Denna tjänsten innebär också vissa ansvarsområden och du arbetar tätt ihop med arbetsledaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska
- Vana av att ha ansvarsområden alternativt mångårig erfarenhet inom yrket och rätt ledaregenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montageledare

Om tjänsten Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök! I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och bered... Visa mer
Om tjänsten
Har du mångårig erfarenhet av industri och ledarskap? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag i ständig utveckling? Läs vidare och ansök!

I denna skiftande roll är du företagets representant gentemot kund, anläggningsägare och andra entreprenörer. Du kommer att arbetsleda personal, ha arbetsmiljöansvar och utföra riskanalyser inför och under arbetet. Du har, i samarbete med revisionssamordnare och projektledare, hand om planering och beredning inför uppdrag. I arbetet ingår även att tillse så att tidsedlar är korrekta, attesterade samt skickas till berörd funktion. Material- och utrustningshantering inför, under och efter uppdraget är också ditt ansvar. Du ansvarar också för att det är ordning och reda på arbetsplatsen och du förväntas aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har Sverige som arbetsfält, vilket innebär att arbeten på annan ort kan förekomma.
Du har förmodligen en bakgrund inom liknande arbetsområden. Det är önskvärt om du har ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och branschspecifika utbildningar. Önskvärt är det också om du har tillstånd för truck, travers, mobila plattformar, heta arbeten, fallskyddsutbildning osv.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Teknisk kompetens
- Relevant erfarenhet
- Erfarenhet av ledarskap
- Datakunskap - Office
- Engelska och/eller svenska i både tal och skrift
- Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare & montörer sökes till Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Ansök    Sep 15    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta i... Visa mer
Om företaget

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparation och nytillverkning av special-produkter och -delar.

Om Lernia

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda erfarenheter inom svetsning och montering och som nu vill bli en del av teamet på Saltängens plåtverkstad! Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri och ute hos kund där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Svetsning
• Plåtbockning
• Plåtvalsning
• Mekanik
• Teknisk support till kund
• Bistå övriga funktioner med teknisk support
• Delta i att utveckla och förbättra verksamheten

Andra arbetsuppgifter än beskrivet i rollbeskrivningen kan förekomma.

Befogenheter

• Signering av egenkontroll och mätprotokoll
• Planering av arbete i samråd med arbetsledning

Kompetenskrav

• Tidigare erfarenheter som svetsare och montör
• Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Engelska och svenska – god nivå i skrift och tal
• B-körkort

Meriterande

• Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
• Certifiering travers- och liftutbildning
• Heta arbeten
• Fallskyddsutbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, dagtid, Norrköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning... Visa mer
Om tjänsten
Är du en driven maskinoperatör? Gillar du utmaningar? Vill du komma till ett företag där du utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer på detta mångsidiga företag att arbeta med allt från nytillverkning och reparation till renovering av specialprodukter och delar. Förekommande arbetsuppgifter är också att ta emot arbetsorder/ritning, maskinberedning och programmering, bearbetning av material, utföra kvalitetskontroll samt ritningsläsning. Det är oftast stora detaljer som bearbetas. Du kommer också delta i veckostyrning och delta i att utveckla och förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar. Certifiering för travers och lift är också meriterande.

För att passa in i denna roll ser vi att du är en person som har driv och inte är rädd för att hugga i. Du gillar att tackla utmaningar på ett flexibelt och kreativt sätt. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som vill utvecklas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Datakunskap - CAD och programmering
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Om företaget Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta i... Visa mer
Om företaget

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparation och nytillverkning av special-produkter och -delar.

Om Lernia

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör på Saltängens maskinverkstad! Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom befattningen. Förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Tar emot arbetsorder/ritning
• Ritningsläsning
• Maskinberedning, programmering
• Bearbetar material
• Kvalitetskontroll
• Deltagande i veckostyrning
• Delta i att utveckla och förbättra verksamheten

Andra arbetsuppgifter än beskrivet i rollbeskrivningen kan förekomma.

Befogenheter

• Signering av egenkontroll och mätprotokoll
• Planering av arbete i samråd med arbetsledning

Kompetenskrav

• Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
• Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Datakunskap – CAD och Programmering
• Engelska och svenska – god nivå i skrift och tal
• B-körkort

Meriterande

• Branschspecifika utbildningar
• Certifiering travers- och liftutbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, dagtid, Norrköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, så skicka in in ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfarna svetsare, se hit!

* Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Monti... Visa mer
*
Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, för att sen övergå i anställning hos kund på sikt.

Om tjänsten
Du kommer främst att svetsa med metoderna MIG/MAG och MMA. Arbetet sker främst på kundföretagets plåtverkstad, det kan även förekomma resande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Svetsning.
- Plåtbockning.
- Plåtvalsning.
- Mekanik.
- Tekniksupport till kund.
- Delta i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad svetsare och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG och MMA.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande:
- Fallskyddsutbildning och traverskort
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare till Polyproject Environment AB Norrköping

Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vår kund Polyproject Environment AB i Kolmården erbjuder dig nu möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin. Behovet är långsiktigt där rätt person kommer bli anställd av kund då de behöver utöka sin personalstyrka. Om kundföretaget Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vår kund Polyproject Environment AB i Kolmården erbjuder dig nu möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin. Behovet är långsiktigt där rätt person kommer bli anställd av kund då de behöver utöka sin personalstyrka.

Om kundföretaget
Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. De har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt deras tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och deras kunders önskemål. 

Om oss
Anställningen blir i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Fungerar det bra för både dig och företaget du är på så är tanken att man fortsätter sin anställning direkt hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Det vi söker är montörer och maskinoperatörer som kommer jobba med att skapa och färdigställa glasfiberprodukter till kund. Alla produkter är skräddasydda enligt kundernas önskemål så ett brinnande intresse av unika lösningar och olika typer av montage är meriterande. Har du jobbat med termoarbeten, har en bakgrund inom svetsning samt som GAP-montör är det mycket meriterande. I jobbet som maskinoperatör så är det meriterande om man har erfarenhet som CNC-operatör samt jobbat med större maskiner. Jobbet kräver mycket noggrannhet och man bör trivas med att jobba systematiskt och noggrant. Vi söker även en person till formsprutningen där man kommer få en unik kompetens inom skapandet av detaljer till de produkter som ska monteras. I uppdraget så ingår viss truckkörning med tung motviktstruck (10 ton) där erfarenhet efterfrågas samt erfarenhet på att behandla otympligt gods med truck. Vi ser också att du har god verktygsvana. Har du också traverskurs är det meriterande, vi kan även bistå med utbildning om du skulle vara rätt person. 

Din profil
Du har Truckkort A+B
Tycker om att skapa med händerna och vara intresserad av montering
Tycker om fysiskt arbete där man håller ett högt tempo
Meriterande om du jobbat inom plastindustrin 
Meriterande om du jobbat som montör
Meriterande om du jobbat som maskinoperatör

Vi tror på att du som söker är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och tålmodig samt gillar att arbeta med kroppen så kommer du passa bra in i rollen. På Polyproject Environment AB finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
En kontroll utav belastningsregistret kommer att vara ett krav för möjligheten att arbeta via oss hos våra kunder, detta görs redan vid en telefonintervju och vi hjälper dig med detta. 
En medicinsk kontroll för arbete med kemikaliska produkter kommer att göras inför anställning.
Övriga krav
- B-körkort och tillgång till bil.
Villkor
Start: Omgående
Ort: Norrköpingsområdet
Arbetstider: Dagtid, kan förekomma varierande tider
Omfattning: Heltid, visstidsanställning, med chans till förlängning. Lön enligt kundens GFL och kollektivavtal. 
Ansökan
Rekrytering och intervjuer sker löpande med individuellt startdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer. Vi tar inte emot några ansökningar via E-post, välkommen in med din ansökan genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Industrilackerare

Ansök    Sep 13    Ikett Personalpartner AB    Lackerare
Om tjänsten Vi söker nu en lackerare till vår kund i Norrköping! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lackering av företagets produkter, som exempelvis växlar som de tillverkar i produktionen. Du kommer både grundmåla och toppmåla dessa och du använder dig av epoxifärger. I arbetet kan det även förekomma att du ska bistå i produktionen. Arbetstiderna är dagtid med start omgående. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta uppdrag är ett vi... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en lackerare till vår kund i Norrköping!
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lackering av företagets produkter, som exempelvis växlar som de tillverkar i produktionen. Du kommer både grundmåla och toppmåla dessa och du använder dig av epoxifärger. I arbetet kan det även förekomma att du ska bistå i produktionen.

Arbetstiderna är dagtid med start omgående. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Detta uppdrag är ett vikariat på 10 veckor, men för rätt person kan uppdraget förlängas.

Din profil
Vi ser helst att du har erfarenhet och/eller utbildning av lackering. Det är meriterande om du som söker har körkort och truckkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Då det används epoxifärg får du som söker inte ha astma eller problem med eksem.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Dagtidsgående operatör till sektion Energi och Miljö

Ett smart och meningsfullt valGillar du problemlösning och vill ha ett omväxlande jobb? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? Då kan denna roll vara intressant för dig! Din nya arbetsplats På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar p... Visa mer
Ett smart och meningsfullt valGillar du problemlösning och vill ha ett omväxlande jobb? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? Då kan denna roll vara intressant för dig!

Din nya arbetsplats
På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar på ett hållbart och resurseffektivt sätt och gör våra kunder nöjda genom att leverera rätt produkt i rätt tid och rätt kvalitet. Vi som jobbar på Holmen har ett genuint engagemang i vårt arbete och viljan att göra ett bra jobb. Hos oss på Bravikens pappersbruk jobbar närmare 400 medarbetare. 

Din framtida utmaning
Som dagtidsgående operatör på sektionen har du en viktig roll då du under dagtid i första hand svarar för drift och uppföljning av vattenkvaliteter och vattenreningsanläggningen. I rollen ingår även hantering av biobränsle och restprodukter och detta sker med hjälp av dumpers och hjullastare. I det dagliga arbetet kommer du även rondera i anläggningen och åtgärda eller rapportera eventuella fel och brister. Tjänsten är på dagtid men viss skiftgång kan förekomma.   

För att lyckas i rollen
Då tjänsten innebär stort kontaktnät, söker vi dig med god samarbetsförmåga. Du har en god analytisk förmåga och gillar problemlösning. Viktiga egenskaper är även att vara initiativtagande och fleixibel och att ha lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. 

Rollen kommer att kräva kunskap i att förstå detaljerade anvsiningar och metoder och vi ser därför gärna att du har erfarenhet från en liknande process och/eller har någon eftergymnasial utbildning inom driftteknik. 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. 

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök redan idag!
 Sista ansökningsdag är den 6 oktober och intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

CNC operatör till Mazak Integrex

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning söker vi nu: Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning. Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utve... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning.

Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.

Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på svarvning och fräsning.

Ca 50% av tjänsten kommer utgöras på svarvavdelningen och resterande 50% innebär att vara behjälplig med övriga uppgifter på företaget såsom: blästring, kapning, lödning, svärtning, packning etc

Krav:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör

Goda kunskaper i ritningsläsning

Tidigare erfarenhet av ställ i maskin

Tidigare erfarenhet inom programmering

Talar och skriver svenska obehindrat

Datakunskap

 

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom svarvning och fräsning.

Tidigare erfarenhet av Mazak Integrex

Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet av CMM mätning

Arbetsplatsen är belägen på:

Specialverktyg i Norrköping AB

Importgatan 10-12

602 28 Norrköping Visa mindre

Jobba som däckmontör under däcksäsongen

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Är du flitig och tycker om hö... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den kommande däcksäsongen i mitten på oktober - slutet på november/början av december.
Arbetet sker under dagtid måndag - fredag eller kvällsskift 15:00-22:00 måndag-torsdag där du jobbar i ett härligt team.
ARBETSBESKRIVNING

Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden mitten på oktober till slutet på november skifta däck på bilar, alternativt arbeta på däcklager och förse skiftare med rätt däck. Beroende på hur säsongen ser ut så kan det bli förlängt in i december. Ingen förkunskap krävs men det är ett stort plus om du arbetat med däckskifte innan eller kanske är du en händig person som byter däcken på familj och vänners bilar. Arbetet kräver en viss fysik och finess och vi ser gärna att du har ett intresse för mekanik. Uppdraget är under en period på 4-8 veckor, det är viktigt att du är tillgänglig under dessa veckor.

DINA KVALIFIKATIONER

- Körkort B

- Goda referenser

- Tillgänglig under perioden mitten på oktober till slutet på november, eventuellt en bit in i december.

MERITERANDE

- Erfarenhet av däckskifte

- Intresse för mekanik

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.

- har en hög servicenivå.

- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.

- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Frida Andersson & Julia Persson
[email protected]
[email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Din profil Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör. Goda kunskaper i att ha arbetat u... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svarv/fräs i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.


Din profil
Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning/fräs där du arbetat självständigt som operatör.
Goda kunskaper i att ha arbetat utefter ritningar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC operatör till Mazak Integrex

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning. Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det vikti... Visa mer
Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en person och söker nu en CNC operatör till vår Mazak Integrex avdelning.
Arbetet innefattar 100% ansvar för maskinen som man jobbar vid där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.
Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.
Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på svarvning och fräsning.
Ca 50% av tjänsten kommer utgöras på svarvavdelningen och resterande 50% innebär att vara behjälplig med övriga uppgifter på företaget såsom: blästring, kapning, lödning, svärtning, packning etc
Krav:
Tidigare erfarenhet som CNC-operatör
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare erfarenhet av ställ i maskin
Tidigare erfarenhet inom programmering
Talar och skriver svenska obehindrat
Datakunskap

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom svarvning och fräsning.
Tidigare erfarenhet av Mazak Integrex
Goda kunskaper i engelska
Erfarenhet av CMM mätning Visa mindre

Erfarna CNC-operatörer, se hit!

* Vi söker flera drivna CNC - operatörer med erfarenhet av CAD och programmering till våra kunder i Norrköping. I denna roll krävs en längre arbetslivserfarenhet inom yrket. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, men arbeta ute hos kunden. Efter sex månader blir du antingen tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd... Visa mer
*
Vi söker flera drivna CNC - operatörer med erfarenhet av CAD och programmering till våra kunder i Norrköping.
I denna roll krävs en längre arbetslivserfarenhet inom yrket.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, men arbeta ute hos kunden. Efter sex månader blir du antingen tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd av företaget.


Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att arbeta med allt mellan små enstycksdetaljer till större produkter.
Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ta emot arbetsorder/ ritning.
- Ritningsläsning
- Maskinberedning, programmering
- Bearbeta material
- Kvalitetskontroll
- Deltagande i veckostyrning.

Det förväntas även att du som medarbetade deltar i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

- Har goda kunskaper i ritningsläsning.
- Har goda kunskaper i programmering (Haidenhein och Siemens) och CAD.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- Körkort B och tillgång till bil.

- Meriterande är travers & lift certifiering.
- Meriterande är erfarenhet av kantpress/ bockning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och driven.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping. De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain. Arbetstider : Dagtid Starttid : Omgående Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning Din profil Vi söker dig med tidiga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping.
De dagliga arbetsuppgifterna är att använda framförallt fräs men också lite svarv med blandat material i korta serier. Du som söker har efrarenhet av programmering då det ingår i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heidenhain.
Arbetstider : Dagtid
Starttid : Omgående
Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning

Din profil
Vi söker dig med tidigare relevant yrkeserfarenhet.
CNC utbildning är ej ett krav men meriterande.
Kompetenskrav:
-Erfarenhet av programmering
-Truckkort
-B-körkort
Som person vill vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Juniora tekniker för resjobb – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbe... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i höst ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i september.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre