Lediga jobb som Industriell tillverkning i Norrköping

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Nu söker vi en industrilackerare till en spännande tjänst i Norrköping

Ansök    Mar 24    Ikett Personalpartner AB    Lackerare
Om tjänsten I denna tjänst som industrilackerare så kommer du att arbeta med lackering av företagets produkter t.ex. växlar av olika modeller. Du kommer att arbeta med grundmålning och toppmålning, där du använder dig av Epoxy färger. Utöver lackering så kan jobb i produktionen förekomma. Arbetstiderna är dagtid med start omgående eller enligt överenskommelse. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom lackering eller motsvarande... Visa mer
Om tjänsten
I denna tjänst som industrilackerare så kommer du att arbeta med lackering av företagets produkter t.ex. växlar av olika modeller. Du kommer att arbeta med grundmålning och toppmålning, där du använder dig av Epoxy färger. Utöver lackering så kan jobb i produktionen förekomma.

Arbetstiderna är dagtid med start omgående eller enligt överenskommelse.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom lackering eller motsvarande. Vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper.
Har du truckkort så är det meriterande men inget krav.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vikarierande Operatör till vår produktion

Nytt
Är du teknikintresserad och uppskattar att arbeta teoretiskt såväl som praktiskt? Vill du vara med och utvecklas med oss genom att skapa nytt förpackningsmaterial av förbrukade pappers- och kartongförpackningar? Då kan du vara vår nya medarbetare! När du arbetar som operatör hos oss hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller karto... Visa mer
Är du teknikintresserad och uppskattar att arbeta teoretiskt såväl som praktiskt? Vill du vara med och utvecklas med oss genom att skapa nytt förpackningsmaterial av förbrukade pappers- och kartongförpackningar? Då kan du vara vår nya medarbetare!

När du arbetar som operatör hos oss hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller kartongtillverkning. Det är ytterst meriterande med truck- och/eller traverskort och erfarenhet från liknande industri. För att arbeta i produktion behöver du kunna arbeta skift.

Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid fram till slutet av augusti. Vi ser gärna att du är tillgänglig för upplärningspass omgående. För rätt person kan det även finnas möjlighet till fortsatt arbete hos oss även efter sommaren.

Tjänsten är ett sommarvikariat och tillsättning sker omgående så vänta inte med din ansökan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 16 april. Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Provtagare till Lantmännen Agroetanol

VÅRT ERBJUDANDE Vi erbjuder ett spännande jobb där din noggrannhet kommer väl till pass. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde f... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett spännande jobb där din noggrannhet kommer väl till pass. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Rondering av anläggningen samt att utföra driftanalyser och rapportering i labbdatasystem.

- Provtagning.

- Se till att alla laboratorieinstrument är i god ordning.

DINA KVALIFIKATIONER

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete anses som mediterande.

- Goda referenser.

- Ska kunna arbeta skiftgång (6-skift).

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så behöver du vara noggrann som person och har ett sinne för detaljer. Utöver det ser vi att du är en person som:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för jobandtalent.

- är ansvarsfull och trivs med att jobba självständigt.

- har en hög servicenivå.

- jobbar strukturerad, då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.

- är en person med socialt intresse eftersom du kommer ha kontakt med flera olika personer dagligen.

-

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping. De dagliga arbetsuppgifterna är att använda fräs och svarv med blandat material i korta serier. Arbetstider : Dagtid Starttid : Omgående Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning Din profil Vi söker dig med tidigare relevant yrkesutbildning. CNC utbildning är ej ett krav men meriterande. Kompetenskrav: -Truckkort -B-körkort Som person vill vi att du är lösningsorienter... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping.
De dagliga arbetsuppgifterna är att använda fräs och svarv med blandat material i korta serier.
Arbetstider : Dagtid
Starttid : Omgående
Uppdagslängd: Visstid med chans till förlängning

Din profil
Vi söker dig med tidigare relevant yrkesutbildning.
CNC utbildning är ej ett krav men meriterande.
Kompetenskrav:
-Truckkort
-B-körkort
Som person vill vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Processingenjör kemikalieåtervinning , massa & papper

Ansök    Mar 21    AFRY AB    Processoperatör, pappersmassa
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi behöver förstärka vårt team med kompetens inom massabrukets kemika... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi behöver förstärka vårt team med kompetens inom massabrukets kemikalieåtervinning och helst inom indunstning.
Våra konsulters vardag bjuder på en härlig variation och du kommer bland annat att jobba med förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, projektering, processoptimering och projektledning. Sälj och marknadsföring ingår som en naturlig del i tjänsten och du kommer även att arbeta med sektionens och marknadsområdets tjänsteutveckling. Då flera av våra kunder är internationella är resor inom och utanför Sverige en naturlig del av tjänsten.
Företrädelsevis ser vi en placering i Solna, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Göteborg, Örnsköldsvik eller Norrköping, men även andra orter kan vara aktuella beroende av din kompetens och erfarenhet


Kravspecifikation
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du är civilingenjör eller motsvarande med relevant erfarenhet från massa- och pappersbranschen. Kanske har du jobbat som maskinleverantör, konsult eller på fabrik?
Som person är du teknikintresserad och är eller vill bli specialiserad inom ett specifikt område. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som uttrycker sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar egna initiativ och är lösningsinriktad. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät inom branschen.
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2023-04-30
Kontaktpersoner
Hans Holm
Gruppchef Massa
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

CNC-svarvare sökes till Jens S i Norrköping

ATT JOBBA PÅ JENS S På Jens S tillhör du ett företag som levererar transmissionslösningar i samarbete med världsledande leverantörer. Jens S tillverkar bland annat kundunika kugghjul, kedjehjul och remhjul. Maskinparken består av CNC svarvar, kuggfräsar, kugghyvlar och maskiner för dragning av kilspår. Nu är de i stort behov av CNC svarvare till sin verkstad! Är du en erfaren svarvare som uppskattar stor variation och möjligheten att själv kunna bestämma... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JENS S

På Jens S tillhör du ett företag som levererar transmissionslösningar i samarbete med världsledande leverantörer. Jens S tillverkar bland annat kundunika kugghjul, kedjehjul och remhjul. Maskinparken består av CNC svarvar, kuggfräsar, kugghyvlar och maskiner för dragning av kilspår.

Nu är de i stort behov av CNC svarvare till sin verkstad! Är du en erfaren svarvare som uppskattar stor variation och möjligheten att själv kunna bestämma över ditt arbetsupplägg? På Jens S skulle du jobba i en ljus och organiserad verkstad med Mazak som CNC-leverantör. Programeringsspråket är Mazatrol. Alla beställningar levereras till dig där du snabbt kan få en överblick av arbetsbelastningen och själv planera och prioritera din arbetsdag. Oftast jobbar du med små serier vilket gör ditt arbete väldigt varierat och utvecklande. Arbetet är förlagd dagtid måndag-fredag. Tjänsten är en hyr/rekrytering vilken innebär att du skulle börja som konsult med stor chans att gå över som anställd hos Jens S.

ARBETSBESKRIVNING

- CNC-svarvare.

- Programmera enligt ritning.

- Planera arbetet för att beställningarna ska hinna genomgå alla stationer innan leverans.

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av svarvning

- Erfarenhet av programmering

- Erfarenhet av ritningsläsning

- Verkstadsvana

- Goda referenser.

MERITERANDE

- Kunskap att programmera i Mazatrol

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och växa med företaget.

- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.

- är strukturerad och ansvarstagande.

- är en team player

ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Visa mindre

Ytbehandlare-metallprodukter sökes till Norrköping

Brink är ett familjeföretag som ytbehandlar bland annat kolvstänger, axlar och vevaxlar till industrin. Företagets kunder finns främst i Sverige, men man gör även jobb i till exempelvis Italien. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc. Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig processerna. Då det ej finns många som har d... Visa mer
Brink är ett familjeföretag som ytbehandlar bland annat kolvstänger, axlar och vevaxlar till industrin. Företagets kunder finns främst i Sverige, men man gör även jobb i till exempelvis Italien.
I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc.
Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig processerna.
Då det ej finns många som har denna yrkeserfarenhet, sker utbildningen internt tillsammans med annan operatör tills man har tillräcklig erfarenhet för att jobba själv.
Meriter är gott ordningssinne och verkstadsvana.
Urval till tjänsten kommer ske löpande. Visa mindre

El-montörer

Ansök    Mar 16    Ikett Personalpartner AB    Elmontör
Om tjänsten Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget pla... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn.
Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns goda möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.

Din profil
Har utbildning inom El/Automation/Installation eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.
God monterings och verktygsvana
B-Körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Hjulskiftare till Däckland i Norrköping

Nu söker vi en driftig hjulskiftare till Däckland i Norrköping! Om tjänsten Vi söker dig som är en uthållig, stark och arbetsam person som har vana av hjulskifte eller att skruva med bilar. Arbetet innebär skifte av hjul, tvätt av hjul och annan hantering av hjul. Tjänsten är en visstidsanställning på 4-5 veckor. Arbetstiderna är Måndag till Fredag 7-16. Du blir anställd hos oss på Uniflex och uthyrd till Däckland. Vem är du? För att trivas i den här... Visa mer
Nu söker vi en driftig hjulskiftare till Däckland i Norrköping!

Om tjänsten
Vi söker dig som är en uthållig, stark och arbetsam person som har vana av hjulskifte eller att skruva med bilar.

Arbetet innebär skifte av hjul, tvätt av hjul och annan hantering av hjul.

Tjänsten är en visstidsanställning på 4-5 veckor. Arbetstiderna är Måndag till Fredag 7-16.
Du blir anställd hos oss på Uniflex och uthyrd till Däckland.

Vem är du?
För att trivas i den här tjänsten ser vi att du är arbetsam, glad och positiv och har hög servicekänsla. Du är fysiskt stark, inte rädd för smuts samt drivs att hålla hög kvalitet i varje arbetsmoment.
Du skriver och kommunicerar på svenska obehindrat. Körkort B Manuell är ett krav.

Om verksamheten
Däckland etablerades i Norrköping redan år 1978. Sedan dess har vi införskaffat oss stor erfarenhet och genuint intresse av att ge dig som kund bästa möjliga service av montering, balansering och reparationer på personbilar, lätta lastbilar samt motorcyklar.

Utöver service har vi försäljning av däck, olika typer av lättmetallfälgar och plåtfälgar till personbilar och lätta lastbilar. Vi har ett stort utbud av allt från förstklassiga varumärken till begagnade däck, och hjälper dig mer än gärna att hitta vad som passar bäst för dig och din bil.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

CNC-Operatör

Om tjänsten Vi söker nu en CNC operatör till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svarvning i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem. Start:omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Om företaget Din profil Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning där du arbetat självständigt som operatör. Goda kunskaper i att ha a... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en CNC operatör till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svarvning i mindre serier utefter ritningar. Justering av program i styrsystem.

Start:omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Om företagetDin profil
Vi söker dig med god arbetslivserfaenhet av CNC svarning där du arbetat självständigt som operatör.
Goda kunskaper i att ha arbetat utefter ritningar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster Norrköping

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Har du ett intresse för bilar och gillar att meka? Har du en känsla för service och trivs du med att arbeta fysiskt? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Euromaster är Europas o... Visa mer
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Har du ett intresse för bilar och gillar att meka? Har du en känsla för service och trivs du med att arbeta fysiskt? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Just söker vi på Lernia Bemanning däckmontörer inför kommande däcksäsong till Euromaster i Norrköping. Du kommer att bli anställd hos Lernia och uthyrd till Euromaster under hela uppdraget.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till sommardäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att byta däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité.

Säsongen pågår under ca 5 till 6 veckor på heltid. Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av däckskifte
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• God fysik
• Hög arbetsmoral
• Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig, noggrann, kvalitetsmedveten och bilintresserad. Du har en god förmåga att hantera en hög arbetsbelastning, ta ansvar för och hålla ordning på ditt ansvarsområde samt kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta eventuell övertid och som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: heltid, visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansökan Visa mindre

Produktionspersonal sökes till Colmec i Norrköping

Vi söker just nu produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Företaget är verksamma inom regummering av däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Är du en person som trivs med fysiskt krävande arbeten? Trivs du inom industrin och söker efter något nytt? Då ska du söka dig till oss på Lernia! OM FÖRETAGET Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du h... Visa mer
Vi söker just nu produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Företaget är verksamma inom regummering av däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Är du en person som trivs med fysiskt krävande arbeten? Trivs du inom industrin och söker efter något nytt? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

OM FÖRETAGET

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som produktionspersonal hos kunden och vara en viktig del av produktionsprocessen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att delta i tillverkningen av regummerade däck, där du kommer att utföra manuellt arbete i en fast produktionstakt. Verktyg som regelbundet används i arbetet är bland annat slipmaskiner.

Uppdraget startar omgående och arbetet är förlagt dagtid. Eftersom att arbetet sker i en miljö som präglas av starka dofter och damm, är det viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av industriarbete
• Förmåga att arbeta i ett högt tempo
• God fysik

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med gummi.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Processoperatör i Norrköping

Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter Processoperatörer till vår kund som ligger centrala delarna av Norrköping.  Arbetet är ett sommarjobb med start redan i april. Du kommer ha möjlighet två veckors semester under period då produktionen är stängd i sommar.  Tillsammans med dina kollegor kommer du att framställa lim och ni kommer vara involverade i hela produktionsflödet från mottagande av råmaterial, via framställning av produkt/produkter, till utleverans... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter Processoperatörer till vår kund som ligger centrala delarna av Norrköping. 

Arbetet är ett sommarjobb med start redan i april. Du kommer ha möjlighet två veckors semester under period då produktionen är stängd i sommar. 

Tillsammans med dina kollegor kommer du att framställa lim och ni kommer vara involverade i hela produktionsflödet från mottagande av råmaterial, via framställning av produkt/produkter, till utleverans. 

Ansvarsområden


Truckkörning (vid ev. behov).
Uppstart, övervakning av tillverkningsprocess och maskiner från start till slut.
Paketering av slutprodukt.


Kvalifikationer
För att passa i denna roll och trivas behöver du:
vara 18 år fyllda
ha truckkort, A1-4, B1-4, men behöver inte vara ngn van förare.
trivas med och kunna arbeta fysiskt, tunga lyft förekommer och god fysisk arbetsförmåga är ett måste.
ha hög säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet. 
behärska svenska i tal och skrift.
kunna arbeta 3-skift enl. schema.
kunna arbeta hela sommaren och starta en anställning under april månad. 

Som person behöver du vara kommunikativ och aldrig tveka att säga till/från om du inte förstår eller om du är osäker. "Rätt från mig" med högt fokus på säkerhet och kvalitet är A och O. 

Stor vikt kommer läggas vid din person. 

Erfarenhet
Du bör ha erfarenhet från någon form av industri sen tidigare samt önskvärt att du arbetat skift.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Svetsare sökes till tillverkningsindustrin

Ansök    Mar 2    WORKNORDIC GROUP AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Svetsare för jobb inom mekaniska verkstäder och tillverkningsindustrin. Vi söker dig som: *Är utbildad svetsare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet *Har en giltig svetslicens för TIG, MIG, MAG, rörtråd, pinnsvets, syrefast eller rostfritt aluminium etc *Har minst två års relevant arbetslivserfarenhet som Svetsare *Upplevs som trygg och självgående i din yrkesroll som Svetsare Behovet av Svetsare har ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Svetsare för jobb inom mekaniska verkstäder och tillverkningsindustrin.

Vi söker dig som:
*Är utbildad svetsare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
*Har en giltig svetslicens för TIG, MIG, MAG, rörtråd, pinnsvets, syrefast eller rostfritt aluminium etc
*Har minst två års relevant arbetslivserfarenhet som Svetsare
*Upplevs som trygg och självgående i din yrkesroll som Svetsare

Behovet av Svetsare har ökat den senaste tiden och du kommer att erbjudas förmånliga anställningsvillkor i en bransch som söker efter din kompetens.
Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Uppstart:
Omgående, eller enligt ök

Antal tjänster:
4

Arbetsort:
Norrköping

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmontör av skylt

Om företaget Skyltdepån arbetar med tillverkning av skyltar och skyltsystem för både inom- och utomhusbruk. Tillverkningen i fabriken har anpassade metoder och flöden som är unikt för produkterna. Det mesta är skräddarsydda produkter efter kundens exakta behov dock finns några produkter vi är unika på. De spänner från den lilla skylten till stora pyloner för köpcentrum. Våra kunder är återförsäljare av skyltar i hela Norden och även den som monterar skylte... Visa mer
Om företaget
Skyltdepån arbetar med tillverkning av skyltar och skyltsystem för både inom- och utomhusbruk. Tillverkningen i fabriken har anpassade metoder och flöden som är unikt för produkterna. Det mesta är skräddarsydda produkter efter kundens exakta behov dock finns några produkter vi är unika på. De spänner från den lilla skylten till stora pyloner för köpcentrum. Våra kunder är återförsäljare av skyltar i hela Norden och även den som monterar skylten hos slutkunden.
Vi har huvudsakligen fem produktionsgrupper CNC-fräsning, plåt/svets, foliering, lackering och montage/elinstallation. Under 2021/2022 har bolaget haft en stor tillväxt som gjort att vi ökat personalen på de flesta grupperna.

Dina arbetsuppgifter
Den normala ledtiden planeras i perioder av ca 4-5v. Inom produktionsgruppen för montage/elinstallation lägger man sista handen på skylten och är helt avgörande för att upprätthålla vår höga kvalitetsambition. I gruppen finns 3-4 personer som delvis kan rotera till andra produktionsgrupper. Variationen av skyltar är stor och det är ingen serietillverkning.
Inför montage har resp detalj i lackerats och din uppgift är att montera dem enligt kundens specifikation. Det finns förutbestämda metoder för hur detaljer sätts ihop som återkommer. LED-moduler (12V) monteras enligt förutbestämda metoder när skylten är belyst.

Din Profil
Du är en händig, kreativ person som lägger fokus på detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ för att utveckla rollen. Vi ser gärna att du är lyhörd och öppen för att lära dig nya arbetsmoment i den övriga produktionen. En bred kunskap är något vi eftersträvar för företagets flexibilitet.
Din tekniska bakgrund ger bevis på att du kan hantera de tekniska hjälpmedel som krävs för att montera skyltar. Arbetet kan kräva tålamod med detaljer och god fingerfärdighet. Lyft sker löpande under dagen och arbetet innebär att man står/går hela dagarna. God fysik kommer vara en fördel eftersom tempot går upp och ner för att hålla utlovade leveransdatum.
Ansökningar hanteras löpande. Visa mindre

Montör

Anatomic Sitt AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- & ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad! Arbetsbeskrivning: Vi söker dig so... Visa mer
Anatomic Sitt AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- & ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som skulle tycka om att arbeta som montör hos oss på vår lageravdelning i Norrköping. Det är montering av hjälpmedel för funktionshindrade samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på vår monterings-/lageravdelning.
För att lyckas i rollen: Det är plus i kanten om du är praktiskt lagd och är lite av en problemlösare samt är strukturerad, flexibel och kvalitetsmedveten. Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta i högt tempo och har hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet inom lager/montering. Du är social och noggrann, glad och trevlig samt har en förmåga att snabbt sätta ig in i nya arbetsuppgifter. Du kommunicerar muntligen och skriftligen på svenska.
Erfarenhet av truckkörning är meriterande. Körkort B är ett krav.
Arbetstid / Varaktighet: Heltid. Dagtid. En provanställning som kan leda till en tillsvidareanställning.
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt.
Har du frågor, kan du ringa Piero Galasso 011-161800 Visa mindre

Erfaren CNC Maskin Operatör till Modine i Söderköping

Erfaren CNC Operatör till Modine i Söderköping Om tjänsten Nu söker vi en CNC-operatör till vår kund i Söderköping, som motiveras av att skapa högkvalitativa produkter med hjälp av avancerade maskiner. Följ med på vår resa och bidra till företagets fortsatta utveckling! Dina arbetsuppgifter i huvudsak De huvudsakliga arbetsuppgifterna i rollen som CNC-Operatör innefattar inställningsjustering i CNC-system, bearbetning av komponenter samt mätning av detal... Visa mer
Erfaren CNC Operatör till Modine i Söderköping

Om tjänsten
Nu söker vi en CNC-operatör till vår kund i Söderköping, som motiveras av att skapa högkvalitativa produkter med hjälp av avancerade maskiner. Följ med på vår resa och bidra till företagets fortsatta utveckling!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i rollen som CNC-Operatör innefattar inställningsjustering i CNC-system, bearbetning av komponenter samt mätning av detaljer. Utöver detta ingår även dagligt underhåll av maskinen.

Vi är mån om vår personal och främjar utveckling.

Du kommer jobba i två skift. Start omgående och urval kommer att ske löpande. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund.

Vem är du?
Vi söker dig med CNC-utbildning som har goda kunskaper inom programmering NC Express.
Du ska även kunna göra egna skript i NC Express.

Du som person är driven, prestigelös och flexibel. Det uppskattas att du lämnar din station som du fann den och lyckas bibehålla struktur, även när tempot går upp.

Våra CNC-operatörer bearbetar komponenter och material av hög kvalité på detaljnivå. Det är därför viktigt att du är noggrann, synar ditt arbete kritiskt och inte lämnar något åt slumpen.

Utöver ovan ser vi att du…
• Är utbildad CNC-operatör eller har likvärdig arbetslivserfarenhet inom området
• Kan läsa och tolka ritningsunderlag
• Grundläggande kunskaper inom mätteknik
• Talar och gör dig förstådd på svenska.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Processoperatörer till Finspång!

Trivs du med varierade arbetsuppgifter och drivs av teamanda och samarbete? Är du dessutom prestigelös, noggrann och bidrar med en positiv inställning till både kollegor och arbetsuppgifter? Då kan detta vara något för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Nu söker vi för kunds räkning processoperatörer som kan vara med i utvecklingen framåt. I rollen som Processoperatör kommer du att få arbeta i omsmältsverk, valsverk eller ... Visa mer
Trivs du med varierade arbetsuppgifter och drivs av teamanda och samarbete? Är du dessutom prestigelös, noggrann och bidrar med en positiv inställning till både kollegor och arbetsuppgifter? Då kan detta vara något för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi för kunds räkning processoperatörer som kan vara med i utvecklingen framåt. I rollen som Processoperatör kommer du att få arbeta i omsmältsverk, valsverk eller färdigställning. För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är prestigelös, enegagerad samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Det är även av största vikt att du är säkerhetsmedveten och arbetar proaktivit för att förbättra säkerheten i arbetet.

#

Du erbjuds


* En roll som processoperatör i ett utvecklade företag
* En dedikerad konsultchef som kommer vara med och stötta under hela uppdraget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Processoperatör är dina huvudsakliga uppgifter att sköta den dagliga driften av anläggningen, vilket kommer innebära både truck och traverskörning. På vissa avdelningar förekommer även hjullastare och terminaldragare. Tjänsten innebär att man kommer att arbeta i skift, vilket kan innebära att man kommer att arbeta både dagtid, kvällstid samt natt.

VI SÖKER DIG SOM
- Är över 18 år
- Har B-körkort
- Har truckkort
- Har traverskort
- Talar och skriver svenska obehindrat då detta är viktigt utifrån säkerhetssynpunkt

Det är även meriterande om du


* Har tidigare erfarenheter inom industri och skiftarbete


Som person är du


* Noggrann
* Kommunikativ
* Självgående


#

Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: heltid, skift
* Placering: Finspång


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Däckskiftare - Oskarshamn

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Oskarshamn. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Oskarshamn.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Oskarshamn

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu en Maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Som maskinoperatör kommer du köra och bemanna maskin inom tillverkningen av produkter inom jord och lantbruk. I arbetet ingår det även truckkörning dagligen. I arbetet kan det förekomma en del tunga lyft. Start: Omgående Arbetstider: 3-skift Uppdraget planeras på fram till slutet på maj men finns goda möjligheter till förlängning och eventuellt anställnin... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Maskinoperatör till en av våra kunder i Norrköping.

Arbetsuppgifter: Som maskinoperatör kommer du köra och bemanna maskin inom tillverkningen av produkter inom jord och lantbruk. I arbetet ingår det även truckkörning dagligen.
I arbetet kan det förekomma en del tunga lyft.

Start: Omgående
Arbetstider: 3-skift

Uppdraget planeras på fram till slutet på maj men finns goda möjligheter till förlängning och eventuellt anställning hos kundföretaget på sikt.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som maskinoperatör inom tillverkningsindustrin sedan tidigare.
Teknisk kunnig och känna sig bekväm med datastyrda maskiner.
Truckkort
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Elektriker

Ansök    Feb 24    Ikett Personalpartner AB    Elmontör
Om tjänsten Vi söker elektriker och elmontörer till ett av våra kundföretag utanför Norrköping. Du som söker kan antingen vara bosatt i närregionen, eller vara intresserad av resejobb. Vid det senare, förser Ikett dig med boende i veckorna. I dina arbetsuppgifter kommer du att montera och koppla elkomponenter, felsökning m.m. till bla skåp. Starttid: Omgående. Arbetstider: Dagtid, eventuellt skift. Din profil Krav: Du som söker har relevant utbildning... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker elektriker och elmontörer till ett av våra kundföretag utanför Norrköping.
Du som söker kan antingen vara bosatt i närregionen, eller vara intresserad av resejobb. Vid det senare, förser Ikett dig med boende i veckorna.

I dina arbetsuppgifter kommer du att montera och koppla elkomponenter, felsökning m.m. till bla skåp.

Starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid, eventuellt skift.

Din profil
Krav:
Du som söker har relevant utbildning.
Du innehar ECY-certifikat eller genomgått elektrikerutbildning.
Erfarenhet av ritningsläsning/el-schema är meriterande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.
B-körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Billackerare/slipare till vår moderna lackverkstad

Ansök    Feb 22    Ls Jobbet AB    Fordonslackerare
Har du erfarenhet av slipning/lackering från arbete, utbildning eller fritid? Vill du arbeta på en av de största lackverkstäderna i Norrköping? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vi på Söderbergs har lång erfarenhet inom branschen och flera framgångsrika år i bagaget, vilket skapar trygghet och stabilitet inför framtiden. Vår lackverkstad är en viktig del i vår verksamhet och vi prioriterar modern teknik. Vi söker slipare till alla våra varumärken: Vo... Visa mer
Har du erfarenhet av slipning/lackering från arbete, utbildning eller fritid? Vill du arbeta på en av de största lackverkstäderna i Norrköping? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vi på Söderbergs har lång erfarenhet inom branschen och flera framgångsrika år i bagaget, vilket skapar trygghet och stabilitet inför framtiden. Vår lackverkstad är en viktig del i vår verksamhet och vi prioriterar modern teknik.
Vi söker slipare till alla våra varumärken: Volkswagen, Volkswagen transport, Audi och Skoda/Seat. I vår lackverkstad finns två lackboxar, torkugn och plastverkstad.
I rollen som slipare kommer du bland annat att spackla, slipa, maskera och grunda för att förbereda kaross inför lackering. Du kommer att ingå i ett team som består av både juniora och mer erfarna medarbetare med god sammanhållning och hög kompetens. Här är det högt i tak och det finns alltid samarbetsvilliga kollegor att rådfråga. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning på plats för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din utveckling!
Om dig
Vi söker både dig som har många års erfarenhet av slipning/lackering men är även intresserade av att komma i kontakt med dig som har kortare erfarenhet. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. För att passa i rollen är du positiv, serviceinriktad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Övrigt
Tjänsten är heltid, tillsvidare, med placering i Norrköping.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
Krav
Erfarenhet från liknande arbete
B-körkortOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Vi söker lackerare/slipare som är redo att axla rollen som arbetsledare

Ansök    Feb 22    Ls Jobbet AB    Fordonslackerare
Har du intresse för ledarskap? Har du tidigare erfarenhet som billackerare/slipare och vill ta nästa steg i din karriär? Vi på Söderbergs har lång erfarenhet inom branschen och flera framgångsrika år i bagaget, vilket skapar trygghet och stabilitet inför framtiden. Varje år satsar vi tusentals timmar på utbildning och är måna om karriärmöjligheter inom företaget. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för din kompetensutveckling! Om rollen I rolle... Visa mer
Har du intresse för ledarskap? Har du tidigare erfarenhet som billackerare/slipare och vill ta nästa steg i din karriär? Vi på Söderbergs har lång erfarenhet inom branschen och flera framgångsrika år i bagaget, vilket skapar trygghet och stabilitet inför framtiden. Varje år satsar vi tusentals timmar på utbildning och är måna om karriärmöjligheter inom företaget. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för din kompetensutveckling!
Om rollen
I rollen som arbetsledare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i lackverkstaden för nio medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att hålla dagliga driftmöten, delta i veckomöten tillsammans med skadeteamet och övrig förekommande administration. Du ansvarar även för att följa upp utfört arbete och ser till att vi fortsätter leverera hög kvalitet och goda resultat. I rollen ingår även operativt arbete med slipning och lackering. Du kommer till ett team med god sammanhållning som besitter hög kompetens och som dessutom har roligt både på och utanför jobbet.
Vi arbetar med bilbranschens starkaste varumärken: Volkswagen, Volkswagen transport, Audi och Skoda/Seat. Vår lackverkstad är modern och en av dom största i Norrköping med två stora lackboxar, en ugn och en stor plastreparationsverkstad.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lackering/slipning och känner dig redo att axla en roll som arbetsledare. Har du varit arbetsledare tidigare är det förstås ett plus men inte ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är du strukturerad, driven och social. Du är en god ledare som ser till dina medarbetares bästa och bidrar till ett positivt klimat på jobbet. Vidare är du lösningsorienterad och uthållig. Självklart är du serviceinriktad och förstår vikten av hög kundnöjdhet.
Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med placering i Norrköping.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011–280137 eller Melker Sandberg Olsson på 011–5000584.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
Krav
Erfarenhet av liknande arbete
B-körkort

Meriterande
LedarerfarenhetOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Erfarna svetsare sökes

Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker! Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare. Din profil och erfarenhet Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevan... Visa mer
Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker!

Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevant utbildning.

Erfarenhet av att jobba med och kunna utföra flera olika svetsmetoder. Även kunskap och erfarenhet av av övrig tillverkning i verkstadsmiljö. Kunna jobba självständigt efter ritning från ämne till färdig produkt. Självgående utföra tillverkning av delarna i verkstaden via kapning, borrning etc.

Du kan även vara en svetsare som har stor vana av byggnadssvetsning. Resa pelare, montera balkkonstruktioner och jobba med allmänna byggnadskonstruktioner ute på fältet.

Är du intresserad av nya utmaningar och vill ev byta jobb så kan vi hjälpa dig. Har du någon av ovanstående erfarenheter? Skicka in din ansökan.Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Personal till däckverkstad sökes till våren!

Beskrivning Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig! Nu söker vår trevliga kund dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund.  Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakl... Visa mer
Beskrivning
Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Nu söker vår trevliga kund dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund. 

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo samt har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men detta är inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och uppskattar att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start februari/mars månad.

Introduktion till arbetsuppgifter ges innan start.

B-körkort är meriterande.

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag februari - april. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställningsperioden. 

Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen in med din ansökan!

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Produktionspersonal sökes till Colmec, en verksamhet inom däckindustrin i N

Har du erfarenhet av arbete inom industrin och söker något nytt? Trivs du med ett arbete där du får använda kroppen i det dagliga arbetet? Då är det kanske dig vi söker! OM FÖRETAGET Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Före... Visa mer
Har du erfarenhet av arbete inom industrin och söker något nytt? Trivs du med ett arbete där du får använda kroppen i det dagliga arbetet? Då är det kanske dig vi söker!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Företaget arbetar med tillverkning av regummerade däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet där du blir anställd hos oss på Lernia och uthyrd till vår kund.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som produktionspersonal hos kunden och vara en viktig del av produktionsprocessen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att delta i tillverkningen av regummerade däck, där du kommer att utföra manuellt arbete i en fast produktionstakt. Verktyg som regelbundet används i arbetet är bland annat slipmaskiner.

Uppdraget startar omgående och arbetet är förlagt till 2-skift. Eftersom att arbetet sker i en miljö som präglas av starka dofter och damm, är det viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av industriarbete
• Förmåga att arbeta i ett högt tempo
• God fysik

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med gummi.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Säsongsjobb som Driftoperatör hos Lantmännen

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö och vara med i uppstarten av en helt ny fabrik? Om tjänsten Som driftoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och övervakar produktionsanläggningen och jobbar mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar. Dina arbetsuppgifter i huvudsa... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö och vara med i uppstarten av en helt ny fabrik?

Om tjänsten
Som driftoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och övervakar produktionsanläggningen och jobbar mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka produktionen från kontrollrummet, genomföra rondering av anläggningen, provtagning, kontroll av maskiner och rengöring enligt uppsatta rutiner samt identifiera tekniska fel tillsammans med ordinarie personal. Du kommer arbeta för att uppnå hög livsmedelssäkerhet, god kvalitet, god arbetsmiljö och hög säkerhet och arbeta i enlighet med Lantmännens värderingar – öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Du kommer att jobba 6-skift. Uppdraget förväntas starta April/Maj och pågå till Augusti.

Vem är du?
För att trivas och lyckas har du:
- erfarenhet från processindustri, processtyrning och kontrollrumsarbete
- teknisk gymnasieutbildning eller liknande
- goda kunskaper i både svenska och engelska samt datahantering
- Truckkort A+B

Det är ett plus om du dessutom har högskoleutbildning inom process- eller kemiteknik. Erfarenhet av spannmål och foderhantering är meriterande.

Vi ser att du är:
- ansvarstagande, flexibel, ödmjuk och positiv
- kvalitets- och säkerhetsmedveten
- noggrann och har en förmåga att arbeta systematiskt
- driven, självgående och modig
- ambitiös och har en stark vilja att lära
- bekväm att arbeta såväl i grupp som självständig

Om verksamheten
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Rör-svetsare

Om tjänsten Vi söker nu erfaren Rör-svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Manuell svetsning i metoderna TIG, MMA i både rostfritt och svart material. Dimensioner svart 2-3 upp till 20mm , rostfritt 2-10 mm. I arbetet ingår det även konstruktionsmontering och ritningsläsning. Start: April Uppdragslängd: April-spetember med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet av att ha... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu erfaren Rör-svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Manuell svetsning i metoderna TIG, MMA i både rostfritt och svart material. Dimensioner svart 2-3 upp till 20mm , rostfritt 2-10 mm. I arbetet ingår det även konstruktionsmontering och ritningsläsning.

Start: April
Uppdragslängd: April-spetember med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: DagtidDin profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av att ha svetsat rör inom ovannämnda metoder och material.
Du bör ha några års arbetslivserfanhet inom svetsaryrket.
Goda kunskaper i ritningsläning och beräkningar av konstruktioner.
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Produktionspersonal sökes till Colmec, en verksamhet inom däckindustrin i N

Har du erfarenhet av arbete inom industrin och söker något nytt? Trivs du med ett arbete där du får använda kroppen i det dagliga arbetet? Då är det kanske dig vi söker! OM FÖRETAGET Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Före... Visa mer
Har du erfarenhet av arbete inom industrin och söker något nytt? Trivs du med ett arbete där du får använda kroppen i det dagliga arbetet? Då är det kanske dig vi söker!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund Colmec i Norrköping. Företaget arbetar med tillverkning av regummerade däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet där du blir anställd hos oss på Lernia och uthyrd till vår kund.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som produktionspersonal hos kunden och vara en viktig del av produktionsprocessen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att delta i tillverkningen av regummerade däck, där du kommer att utföra manuellt arbete i en fast produktionstakt. Verktyg som regelbundet används i arbetet är bland annat slipmaskiner.

Uppdraget startar omgående och arbetet är förlagt till 2-skift. Eftersom att arbetet sker i en miljö som präglas av starka dofter och damm, är det viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av industriarbete
• Förmåga att arbeta i ett högt tempo
• God fysik

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med gummi.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

CNC operatör med erfarenhet

Vi söker erfarna CNC operatörer för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med CNC-styrd fräs, svarv eller flerop och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker! Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna CNC operatörer i regionen runt Norrköping. Din profil och erfarenhet Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som CNC operatör är ett krav samt relevant utbildning. Erfarenhet av att jobba med fåstyc... Visa mer
Vi söker erfarna CNC operatörer för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med CNC-styrd fräs, svarv eller flerop och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker!

Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna CNC operatörer i regionen runt Norrköping.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som CNC operatör är ett krav samt relevant utbildning.

Erfarenhet av att jobba med fåstyckstillverkning samt att programmera egna detaljer inom CNC är ett stort önskemål.Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Verkstadssvarvare

Ansök    Feb 14    Arena Personal Sverige AB    Svarvare
Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren verkstadssvarvare för anställning hos vår kund. Har du jobbat eller jobbar med manuell svarvning efter ritning? Behärskar du även enklare CNC-styrda svarvar? Då kan det vara DIG vi söker ! Tjänsten innebär att man jobbar i team samt även självständigt på ett mycket etablerat verkstadsföretag med stor "lagkänsla" i Norrköping. Arbetsuppgifterna utförs i egen verkstad. Arbetsuppgifter Traditionell tillverkning... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker just nu en erfaren verkstadssvarvare för anställning hos vår kund.

Har du jobbat eller jobbar med manuell svarvning efter ritning?

Behärskar du även enklare CNC-styrda svarvar?

Då kan det vara DIG vi söker !

Tjänsten innebär att man jobbar i team samt även självständigt på ett mycket etablerat verkstadsföretag med stor "lagkänsla" i Norrköping. Arbetsuppgifterna utförs i egen verkstad.Arbetsuppgifter

Traditionell tillverkning av detaljer efter ritning i verkstadsmiljö.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående med liknande arbetsuppgifter är ett krav. Relevant utbildning är meriterande.

Erfarenhet av att jobba efter en ritning, vara praktiskt lagd, som person vara en lagspelare och ha en förståelse samt erfarenhet av tillverkning i traditionell verkstadsmiljö.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Projektledare

Vi söker just nu en projektledare till ett av de ledande verkstadsföretagen i Norrköping. Har du erfarenhet från ett tillverkande verkstadsföretag och vill jobba med projektledning kan det vara dig vi söker. Tjänsten innebär att man ansvarar för och arbetsleder företagets projekt ute hos kund. Arbetsuppgifter - Arbetsleda och fördela arbete vid projekt ute hos kund - Arbetsmiljöansvar - Planera och beredning av projekt - Vara teknisk support på projek... Visa mer
Vi söker just nu en projektledare till ett av de ledande verkstadsföretagen i Norrköping. Har du erfarenhet från ett tillverkande verkstadsföretag och vill jobba med projektledning kan det vara dig vi söker. Tjänsten innebär att man ansvarar för och arbetsleder företagets projekt ute hos kund.

Arbetsuppgifter

- Arbetsleda och fördela arbete vid projekt ute hos kund

- Arbetsmiljöansvar

- Planera och beredning av projekt

- Vara teknisk support på projekten

- Förkalkyler samt ansvara för uppföljning

- Ansvara för viss merförsäljning hos kunden

Kunskap och erfarenhet

Stor vikt läggs vid personligheten samt att man har rätt inställning, erfarenhet och en vilja att utvecklas i sin projektledande roll. Behöver ej nödvändigtvis ha arbetat som projektledare tidigare men det är givetvis en merit. Meriterande är också om man tidigare har jobbat med eller i projekt i verkstadsmiljö samt har nedanstående utbildningar.

Ledarskap

Arbetsmiljö

Heta Arbete

Fallskydd

TraversAnsökan

Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvara för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal Visa mindre

Erfaren Mek Montör

Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren montör för anställning hos vår kund. Har du jobbat eller jobbar med montering av mekaniska produkter efter ritning. Vill du jobba i team, är en lagspelare som även kan jobba självständigt på ett mindre företag. Är du allmänt händig och självgående gällande mekaniskt montage efter ritning. Då kan det vara DIG vi söker! Arbetsuppgifter Mekaniskt montage efter ritning där det även kan förekomma enklare elinstalla... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker just nu en erfaren montör för anställning hos vår kund.

Har du jobbat eller jobbar med montering av mekaniska produkter efter ritning. Vill du jobba i team, är en lagspelare som även kan jobba självständigt på ett mindre företag. Är du allmänt händig och självgående gällande mekaniskt montage efter ritning.

Då kan det vara DIG vi söker!Arbetsuppgifter

Mekaniskt montage efter ritning där det även kan förekomma enklare elinstallationer.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som montör i industrin är ett krav. Relevant utbildning är meriterande.

Erfarenhet av att jobba efter en ritning, vara praktiskt lagd och ha en god kännedom samt förståelse för tillverkning av mekaniska produkter.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

EL Montör produktion

Ansök    Feb 14    Arena Personal Sverige AB    Elmontör
Om tjänsten Har du utbildning inom EL och erfarenhet av att jobba som elmontör i en produktion? Vill du ha en långsiktighet och byta jobb till ett framgångsrikt och växande företag i regionen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Som elmontör jobbar man i produktionen där stort eget ansvar prioriteras. Du kan läsa ritningar och följa kopplingsscheman. Arbetstid är dagtid. Din profil och erfarenhet Vi söker dig som har jobbat med liknande ... Visa mer
Om tjänsten

Har du utbildning inom EL och erfarenhet av att jobba som elmontör i en produktion? Vill du ha en långsiktighet och byta jobb till ett framgångsrikt och växande företag i regionen? Då kan det vara dig vi söker!Arbetsuppgifter

Som elmontör jobbar man i produktionen där stort eget ansvar prioriteras. Du kan läsa ritningar och följa kopplingsscheman. Arbetstid är dagtid.Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som har jobbat med liknande arbete tidigare eller är nyutbildad inom EL och har rätt inställning. Du ska passa in i en miljö på ett mindre företag där lagarbete är fokus och man ofta jobbar tillsammans för att säkerställa kvalitet och leverans. Du är som person noggrann och trivs både med att jobba i team men även jobba självgående med lite längre produktionsserier. EL utbildning på gymnasienivå el motsvarande krävsAnsökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats” Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal Visa mindre

Vill du möta våren med oss på Vianor, nu söker vi Däckmontörer till säsong!

Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige ... Visa mer
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Du kommer att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. . Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss. Visa mindre

Vikarierande rullmaskinsoperatör till Skärblacka

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vi söker nu en vikarierande Rullmaskinsoperatör till Pappersbruket Pappersbruket består av fem pappersmaskiner, flutingmaskinen PM4, MG-maskinerna PM7, PM8 och PM10 ... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!


Vi söker nu en vikarierande Rullmaskinsoperatör till Pappersbruket
Pappersbruket består av fem pappersmaskiner, flutingmaskinen PM4, MG-maskinerna PM7, PM8 och PM10 och säckpappersmaskinen PM9 samt torrmassamaskinen TM1 och Transportavdelningen. Till PM9 söker vi nu en vikarierande Rullmaskinsoperatör.


Om tjänsten
Din huvuduppgift är att rulla det tillverkade pappret till rätt dimensioner till kund, ge pappersrullarna identitet genom att märka dem med etiketter, samt frakta och packa rullarna. I arbetet ingår det även att övervaka processen via styrsystem från manöverrum. Du ingår i ett målstyrt arbetslag som gemensamt ansvarar för driften med skydd, säkerhet och miljö i fokus och med målet att rätt kvalitet levereras till kund i rätt tid.
Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, 6-skift, och är ett vikariat på 6 månader.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Rullmaskinsoperatör tror vi att du har
Godkänd gymnasieutbildning
B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustrin


Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är praktisk och ansvarstagande. Du har god problemlösningsförmåga samt ett tydligt säkerhetstänk. Vi värdesätter god samarbetsförmåga.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Steen Hansen, Personalplanerare, på telefon 076-8318345 eller [email protected], alternativt Cornelia Torstensson, HR-Business Partner, på telefon 011-248135 eller [email protected]

Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 28 februari.
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

Varför oss?
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Stöttning och hjälp, många kollegor att lära av
Familjär kultur inom skiftlag, trevliga arbetskollegor
Många kontaktytor och samarbete med andra professioner inom bruket


Rekryteringsprocessen:
Intervju med rekryterande chef och HR
Referenser
Alkohol- & drogtest – ja, vi sätter säkerhet först!
Anställningsavtal
Välkommen till Billerud! Visa mindre

Spontanansökan för industriarbete i Östergötland.

VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom industribranschen i Östergötland. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på tjänster vi söker nu är olika typer av operatörer, truckförare, skäroperatörer, svetsare, CNC, montörer etc. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Jobandtalent där du får möjligheten att bredda ditt nätverk samt skapa värdefulla e... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom industribranschen i Östergötland. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på tjänster vi söker nu är olika typer av operatörer, truckförare, skäroperatörer, svetsare, CNC, montörer etc. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Jobandtalent där du får möjligheten att bredda ditt nätverk samt skapa värdefulla erfarenheter på arbetsmarknaden. Detta är en allmän annons inom området där vi har för ambition att hitta rätt talanger till rätt jobb.

ARBETSBESKRIVNING

Då vi söker personer till olika uppdrag, varierar också arbetsuppgifterna beroende på tjänst. Gemensamt för dessa är att arbetet många gånger innefattar:

- Industriarbete på olika nivåer
- Skiftgång

- Fysiskt krävande momentDINA KVALIFIKATIONER

- Tidigare erfarenhet från industribranschen anses som högt meriterande
- Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå i samband med skiftgång.


MERITERANDE

- Teknisk utbildning
- Travers utbildning
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer
- är bekväm med ett snabbt arbetstempo
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster Norrköping

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Har du ett intresse för bilar och gillar att meka? Har du en känsla för service och trivs du med att arbeta fysiskt? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Euromaster är Europas o... Visa mer
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Har du ett intresse för bilar och gillar att meka? Har du en känsla för service och trivs du med att arbeta fysiskt? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Just söker vi på Lernia Bemanning däckmontörer inför kommande däcksäsong till Euromaster i Norrköping. Du kommer att bli anställd hos Lernia och uthyrd till Euromaster under hela uppdraget.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till sommardäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att byta däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité.

Säsongen pågår under ca 5 till 6 veckor på heltid. Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av däckskifte
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• God fysik
• Hög arbetsmoral
• Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig, noggrann, kvalitetsmedveten och bilintresserad. Du har en god förmåga att hantera en hög arbetsbelastning, ta ansvar för och hålla ordning på ditt ansvarsområde samt kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta eventuell övertid och som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: heltid, visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansökan Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Personal sökes till däckverkstad i Norrköping!

Beskrivning Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig! Nu söker vår trevliga kund i Norrköping dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund.  Arbetsuppgifter Du kom... Visa mer
Beskrivning
Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Nu söker vår trevliga kund i Norrköping dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund. 

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo samt har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Vi ser att du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och uppskattar att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start februari/mars månad.

Introduktion till arbetsuppgifter ges innan start.

B-körkort är meriterande.

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag februari - april. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställningsperioden. 

Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen in med din ansökan!

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Sommaruppdrag att se fram emot!

Sommaren närmar sig och vi vill vara redo att möta den ökade efterfrågan från våra kunder! Därför söker vi nu flera drivna och engagerade konsulter att göra sommarens jobb till en rolig och meningsfull upplevelse. Om företaget Vi söker konsulter för sommaruppdrag hos våra kunder i Norrköping, Söderköping och Finspång. Våra kunder är mestadels inom tillverkningsindustrin och letar efter intresserade, drivna och arbetsvilliga personer att stärka deras somma... Visa mer
Sommaren närmar sig och vi vill vara redo att möta den ökade efterfrågan från våra kunder! Därför söker vi nu flera drivna och engagerade konsulter att göra sommarens jobb till en rolig och meningsfull upplevelse.

Om företaget
Vi söker konsulter för sommaruppdrag hos våra kunder i Norrköping, Söderköping och Finspång. Våra kunder är mestadels inom tillverkningsindustrin och letar efter intresserade, drivna och arbetsvilliga personer att stärka deras sommarteam med.

Dina arbetsuppgifter
Jobba som konsult hos Skill och få möjlighet att pröva på en mängd olika arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin i Norrköping, Söderköping eller Finspång. Vanliga arbetsuppgifter inom industrin kan inkludera allt från truckkörning, orderplock, containerlossning, montering, maskinhantering, tillverkning av material eller produkt och mer. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och har en positiv inställning.

Sommaren är kort, men du kommer minnas den för alltid! Sök tjänsten som konsult hos Skill nu och gör din sommar till en rolig och meningsfull upplevelse.

Din profil
Vi söker efter konsulter som är flexibla och strukturerade, detta på grund av att arbetsuppgifterna hos kunderna kan variera från dag till dag. Detta betyder att du som konsult bör vara beredd på att ta på dig olika arbetsuppgifter och anpassa dig till de förändringar som kan ske på arbetsplatsen.

Företaget ser också efter konsulter som är ansvarstagande och drivna i sitt arbete. Detta är en viktig egenskap för att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt och professionellt sätt. Ofta kommer man som konsult att arbeta tillsammans med en eller flera av företagets andra konsulter, därför är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att uppnå ett positivt resultat. En positiv inställning är också en viktig egenskap, eftersom det hjälper till att skapa en positiv arbetsmiljö och förbättrar motivationen och produktiviteten hos konsulterna.

Krav som kan komma att ställas är B-körkort, truckkort samt erfarenhet från industriarbete.


Ansökningsförfarande
Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst är inriktad mot sommaren vilket kan innebär långsammare återkoppling än vanligt men vi kontaktar dig så snart vi kan.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, men vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin på mailadress [email protected]

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Personal sökes till däckverkstad i Norrköping

Beskrivning Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig! Nu söker vår trevliga kund i Norrköping dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund.  Arbetsuppgifter Du kom... Visa mer
Beskrivning
Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Nu söker vår trevliga kund i Norrköping dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund. 

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo samt har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Vi ser att du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och uppskattar att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start februari/mars månad.

Introduktion till arbetsuppgifter ges innan start.

B-körkort är meriterande.

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag februari - april. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställningsperioden. 

Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen in med din ansökan!

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Montör inom tillverkningsindustrin i Söderköping

OM FÖRETAGET Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även in... Visa mer
OM FÖRETAGET

Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även installation och olika kvalitetstester. Som montör krävs att du arbetar noggrant och att du är mycket kvalitetsmedveten. Du förväntas ha rätt inställning samt en god kommunikations-och samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att de uppsatta mål som efterfrågas genomförs.

Formell kompetens

• Utbildning inom industri eller motsvarande yrkeserfarenhet av industriarbete är meriterande
• Erfarenhet inom industriarbete, montering, valsning ses som meriterande
• Kunskaper om ritningsläsning är meriterande
• Körkort B och tillgång till bil är ett krav om du inte är bosatt i Söderköping
• Traverskort är ett krav
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, fingerfärdig och serviceinriktad och du trivs med såväl monotona som varierande arbetsuppgifter. Du är driven, har en hög arbetsmoral och är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Söderköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid 2-skift
• Tillträde: efter överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected] Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Semestervikariat till vår köttavdelning

Ansök    Feb 2    City Gross Sverige AB    Styckare
Till sommaren 2023 söker City Gross i Norrköping semestervikarier till sin köttavdelning City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livs... Visa mer
Till sommaren 2023 söker City Gross i Norrköping semestervikarier till sin köttavdelning
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 200 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som semestervikarie inom kommer du att:

- Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande kött- och charkavdelning. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och något vi är väldigt stolta över.

- Arbeta med butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning

- Medverka till att imponera på våra kunder genom ett kundbemötande i toppklass som präglas av personlig service och att vi alltid ger lite mer än vad kunden har förväntat sig

- Aktivt hjälpa kunderna att kunna handla allt de har tänkt att handla

- Inspirera kunderna genom att leverera matinspiration i det personliga mötet

- Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten söker vi dig som:

- Har?ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor och dela med dig av din kunskap.

- Har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning

- Erfarenhet inom dagligvaruhandeln?är meriterande.

- Trivs i mötet med?kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.????

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller kundservice.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

sommarjobb #butik #bagare #konditor #styckare
delikatess #fiskdisk #butiksjobb #kallskänka
Startdatum: Enligt överenskommelse sommar 2023

Tjänstens omfattning: Deltid

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Fordonslackerare

Billackerare till Top Class motors Norrköping AB kommer du att arbeta med att lackera bilar samt skadereparationer. Arbetet kommer att innefatta allt från enkla reparationer till lite mer avancerade karosseriskador. Din profil Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Visa mer
Billackerare till Top Class motors Norrköping AB kommer du att arbeta med att lackera bilar samt skadereparationer. Arbetet kommer att innefatta allt från enkla reparationer till lite mer avancerade karosseriskador.


Din profil


Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Siemens Energy söker erfarna montörer för kortare uppdrag!

Vi behöver nu förstärka med ett flertal erfarna montörer till Siemens slutmontage. Här erbjuds du ett spännande och utvecklade arbete på ett världsledande företag inom energilösningar. Om företaget Siemens slutmontage är en modern, ren, ljus och mycket ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att jobba i en grupp med ca 20-25 medarbetare i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar vi för m... Visa mer
Vi behöver nu förstärka med ett flertal erfarna montörer till Siemens slutmontage. Här erbjuds du ett spännande och utvecklade arbete på ett världsledande företag inom energilösningar.

Om företaget
Siemens slutmontage är en modern, ren, ljus och mycket ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att jobba i en grupp med ca 20-25 medarbetare i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar vi för mekanik- och rörinstallation på Siemens Energy’s gasturbiner. Vi lägger stor vikt vid att leverera i rätt tid till rätt kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör kommer du att ingå i ett team med ett flertal montörer, en närvarande chef samt en ledarmontör. I gruppen arbetar ni tillsammans med bland annat mekaniskt montage, klenrörsdragning, rörmontage samt passning och häftning av rör.

Ni har även tätt samarbete med el- och core-montage samt verkstadsprov på våra ytor för slutmontage. Vi vill hela tiden bli bättre och du och dina kollegor kommer att kunna bidra med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen.

Vid start kommer du få gå en introduktion där du erbjuds den stöttning som du behöver från dina kollegor och ledarmontörer. Uppdraget är ett konsultuppdrag som sträcker sig en kortare period under våren.

Du kommer att arbeta 2-skift, som innebär arbetstider mellan 6.00-14.00 & 14.00-22.00.

Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har några års erfarenhet av arbete som montör, mekaniker och/eller tidigare arbetat med klenrörsdragning. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska för att kunna hantera dokumentation samt följa säkerhetsföreskrifter.

Du arbetar metodiskt och är en flexibel och positiv lagspelare som bidrar med en god stämning på arbetet.

Om du har truck- och/eller traverskort är det meriterande.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Operatör för säsongsjobb hos Lantmännen Agroetanol i Norrköping

Arbetsbeskrivning Nu har du chansen att vara med och starta upp, eller komma in i en nystartad, verksamhet och en ny anläggning som framställer gluten.  Start av uppdraget kommer kunna anpassas utifrån din nuvarande sysselsättning men vi ser gärna en uppstart på heltid eller deltid under april månad så du får vara med och läras upp samtidigt som verksamheten tar form och färdigställs för produktion. Uppdraget löper sen på över semesterperioderna och arbet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu har du chansen att vara med och starta upp, eller komma in i en nystartad, verksamhet och en ny anläggning som framställer gluten. 

Start av uppdraget kommer kunna anpassas utifrån din nuvarande sysselsättning men vi ser gärna en uppstart på heltid eller deltid under april månad så du får vara med och läras upp samtidigt som verksamheten tar form och färdigställs för produktion. Uppdraget löper sen på över semesterperioderna och arbetet är på heltid, skiftgång.

Du kommer att tillsammans med ordinarie personal svara för drift av anläggningen under skiftet. 

Ansvarsområden
Arbetet består av flera delar och du kommer bland annat att utföra:
rondering av anläggningen och dess ingående maskiner etc.
provtagning/provtagningar i syfte kontrollera kvalitet på produkt och se om eventuella ändringar måste göras i processen
kontroll av maskiner och annan utrustning, visuellt och med hörsel
rengöring av filter etc.
övervakning, eventuellt styrning, av process och anläggning,  görs via styrsystem och tillsammans med ordinarie personal


Kvalifikationer
För att vara aktuell för, och trivas, i denna roll ser vi att du behöver :
vara minst 18 år fyllda
kunna arbeta skift, troligt 3 skift
behärska svenska i tal och skrift
vara datorvan
ha någon form av erfarenhet av/från liknande arbete och/eller vara studerande inom relevant område
ha körkort och tillgång till egen transport i och med att arbetet bedrivs skift och arbetstiderna inte alltid passar kollektivtrafiken

Som person behöver du vara:
nyfiken och ta ansvar för din egna utveckling
lugn och metodisk
teknisk förståelse och kunna se/förstå hur en process hänger ihop och förstå vad som händer om någon del av processen ändras/kalibreras
säkerhetsmedveten och noggrann
kommunikativ och aldrig tveka att fråga om något är oklart eller om du är osäker på något
okej med att klättra på stege/i trappor och genomföra vissa kontroller på utrustning/maskiner som finns en bit upp sett från golvnivå

Stor vikt kommer läggas vid din person och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Montör inom tillverkningsindustrin i Söderköping

OM FÖRETAGET Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även in... Visa mer
OM FÖRETAGET

Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även installation och olika kvalitetstester. Som montör krävs att du arbetar noggrant och att du är mycket kvalitetsmedveten. Du förväntas ha rätt inställning samt en god kommunikations-och samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att de uppsatta mål som efterfrågas genomförs.

Formell kompetens

• Utbildning inom industri eller motsvarande yrkeserfarenhet av industriarbete är meriterande
• Erfarenhet inom industriarbete, montering, valsning ses som meriterande
• Kunskaper om ritningsläsning är meriterande
• Körkort B och tillgång till bil är ett krav om du inte är bosatt i Söderköping
• Traverskort är ett krav
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, fingerfärdig och serviceinriktad och du trivs med såväl monotona som varierande arbetsuppgifter. Du är driven, har en hög arbetsmoral och är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Söderköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid 2-skift
• Tillträde: efter överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected] Visa mindre

Däckskiftare - Norrköping

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsup... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Norrköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Norrköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

El-montörer

Ansök    Jan 31    Ikett Personalpartner AB    Elmontör
Om tjänsten Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget pla... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn.
Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns goda möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.

Din profil
Har utbildning inom El/Automation/Installation eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.
God monterings och verktygsvana
B-Körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Site Supervisor

Sumitomo SHI FW (SFW) är en global, innovativ leverantör av energieffektiva helhetslösningar för minskad klimatpåverkan. Med våra 1800 erfarna medarbetare, på fler än 20 olika platser i världen, står fokus på utveckling inom förnyelsebar energi och målsättningen att med våra tjänster bidra till att minska växthusgasutsläppen och vända den globala uppvärmningen. Läs gärna mer på www.shi-fw.com SFW växer och söker ytterligare en social, driven och strukturer... Visa mer
Sumitomo SHI FW (SFW) är en global, innovativ leverantör av energieffektiva helhetslösningar för minskad klimatpåverkan. Med våra 1800 erfarna medarbetare, på fler än 20 olika platser i världen, står fokus på utveckling inom förnyelsebar energi och målsättningen att med våra tjänster bidra till att minska växthusgasutsläppen och vända den globala uppvärmningen. Läs gärna mer på www.shi-fw.com
SFW växer och söker ytterligare en social, driven och strukturerad
Montageledare till vår Pannserviceavdelning i Sverige
Om jobbet:
Effektiv planering, organisering och genomförande av olika servicejobb på pannanläggningar i nära samarbete med projektledare, projektsupport och produktion
Ansvar för korrekt förberedelse och organisering av montageplats med fokus på alla arbetssäkerhetsbestämmelser
Vara lyhörd och lösningsorienterad kontaktperson mot kund på montageplats
Vara en motiverande lagledare med vana att leda och fördela arbetsuppgifter ute på montageplatser
Aktivt delta i installationsprocesserna och svetsarbetena (TIG-MIG-MAG)
Ansvar för uppföljning och kvalitetssäkring av arbetsprocessen – säkerställa högsta kvalitetDin erfarenhet/kompetens:
Gymnasieutbildning eller motsvarande – Anläggning / Industri / Energi
Kunskap och erfarenhet av tryckkärl, värmepannor eller processanläggningar
Kunskap/erfarenhet av svetsning (TIG - MIG - MAG)
Vana att förstå och verkställa tekniska konstruktionsplaner
Flytande i tal och skrift på svenska och goda kunskaper i tal och skrift på engelska
Service- och kundorienterad
Ansvarskänsla med improvisationsförmåga vid behov av ändringar
Körkort för Gaffeltruck och Kran är ett plusVi erbjuder:
Högkvalitativa servicejobb på pannanläggningar runt om i Sverige
Arbete tillsammans med bra och utvecklande team med hög teknisk kompetens och i internationell miljö
Attraktiv lön och förmåner
Bas i Norrköping, resande ca 100 – 150 dagar/år – bostadsort är flexibelVi ser fram emot din jobbansökan med CV och kort personlig presentation.
För vidare information angående tjänsten kontakta: Stefan Gustafsson (Verkstads- och Montagechef), [email protected], Mobil 070-658 78 28. Visa mindre

Arbetsledare Mekanik

Nu finns möjligheten för dig att bli en del av Fiskebys underhållsavdelning. Vi söker en driven och engagerad arbetsledare med intresse och erfarenhet av operativt såväl som strategiskt mekaniskt underhållsarbete. Arbetsuppgifter Med ditt engagemang och driv kommer du leda och fördela arbetsuppgifter i den dagliga driften på mekanikavdelningen samt ansvara för uppföljning gentemot dina medarbetare. Som arbetsledare hanterar och ansvarar du för personalrel... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig att bli en del av Fiskebys underhållsavdelning. Vi söker en driven och engagerad arbetsledare med intresse och erfarenhet av operativt såväl som strategiskt mekaniskt underhållsarbete.

Arbetsuppgifter
Med ditt engagemang och driv kommer du leda och fördela arbetsuppgifter i den dagliga driften på mekanikavdelningen samt ansvara för uppföljning gentemot dina medarbetare. Som arbetsledare hanterar och ansvarar du för personalrelaterade arbetsuppgifter så som bemanningsplanering, rekrytering samt uppföljnings- och medarbetarsamtal. Du kommer tillhöra underhållsavdelningen vars huvudfokus är att leverera högsta möjliga tillgänglighet på Fiskebys tekniska utrustning och du rapporterar till teknisk chef.

I din roll ansvarar du för att det mekaniska underhållet bedrivs effektivt och säkert på ett kostnadsmässigt riktigt sätt. Då din avdelning har gränssnitt mot andra funktioner verkar du för ett gott samarbetet och en tydlig kommunikation på och mellan avdelningar. Vidare utfärdar du arbetsorder och beställningar av underhållsarbete samt anskaffar material och resurser till avdelningen.

Våra förväntningar
För att passa i rollen som arbetsledare mekanik har du förmågan att få andra att arbeta tillsammans som ett lag. Du bedriver ditt ledarskap genom tydlighet, feedback och lyhördhet. I rollen ingår mycket kontakt med både interna och externa aktörer därmed är en god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är viktigt. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person med viljan att utveckla både medarbetare och verksamhet.

Du är intresserad av mekanik/underhåll och det speglas i ditt val av utbildning och arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande befattning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Fiskeby
Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Vi tillverkar 170 000 ton kartong varje år och är cirka 280 medarbetare. Hos oss finns alla roller under samma tak vilket skapar förutsättningar för ett nära samarbete. Fiskeby Board satsar stort på utveckling och investerar för framtiden – i såväl mjuka som hårda värden i företaget. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår tillverkningsprocess och minska miljöpåverkan. Läs mer på www.fiskeby.com

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26:e februari, tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknisk Chef Rickard Stark på telefon 011-15 58 03 eller HR-Generalist Robert Widell på 011-15 57 23. Facklig företrädare för Ledarna är Thomas Jonsson, telefon 011-15 57 00.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Solcellsmontör till växande företag i Norrköping!

Är du vår nästa solcellsmontör? Är du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I Elians AB vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping! Om rollen I rollen som solcellsmontör kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning, lägga nya tak... Visa mer
Är du vår nästa solcellsmontör? Är
du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av
utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I
Elians AB vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping!

Om rollen
I rollen som solcellsmontör
kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få
arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning,
lägga nya takpannor och ställningsarbete. Här är kundvård viktigt och att ha
ett öga för noggrannhet. Hos Elians jobbar du alltid i team och därför är det
viktigt att din samarbetsförmåga är på topp!
· Montering
· Kabeldragning
· Installation
av takpannor
· Ställningsarbete

Vi söker dig med..
För att du ska trivas i rollen som
solcellsmontör ser vi att du har en avslutad gymnasieexamen och att du har
körkort B. Du har god samarbetsförmåga och drivs av positiva relationer och
möten. Att vara händig och arbetsvillig är en förutsättning för att du ska
lyckas inom rollen som solcellsmontör. Brinner du för att skapa kvalitativt
arbete och positiv energi är du absolut vår nästa stjärna!
· Körkort B
· Gymnasieexamen
· Svenska
flytande tal och skrift

Det är meriterande om du har
tidigare erfarenhet inom solcellsmontering eller är utbildad elektriker.

Du erbjuds
Hos Elians är det viktigt att du som
anställd känner en trygghet och långsiktighet i din anställning. Därför prioriterar
dem din säkerhet och utveckling. Du kommer att delta i olika interna
utbildningar däribland fallskyddsutbildning. På kontoret i Norrköping är det
högt i tak där gemensamma aktiviteter står högt på listan.

Om Elians
Elians är ett franchiseföretag med
kontor på många orter i södra Sverige. Elians har fyra huvudområden: solcellsenergi,
elinstallationer, billaddning och batterilösningar. Deras mål är jobba med kvalité,
kvaliteten i deras installationer likväl som kundrelationer.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med
både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.
Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att
bli direktanställd hos Elians.


Rekryteringsprocess

Du kommer att bli kontaktad för
intervju med rekryterare för tjänsten som solcellsmontör. Därefter sker träff
med kommande chef på Elians i Norrköping! Varmt välkommen med din ansökan!


Villkor

Startdatum: I överenskommelse
Placeringsort: Söderköping/Norrköping
Arbetstider: 7-16
Omfattning: Heltid
Distansarbete: - Visa mindre

Personal till däckverkstad sökes till våren!

Beskrivning Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig! Nu söker vår trevliga kund dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund.  Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakl... Visa mer
Beskrivning
Är du intresserad av att jobba på en verkstad? Gillar du bilar, har god fysik och vill arbeta med skifta däck? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Nu söker vår trevliga kund dig som vill arbeta som däckmontör och tvättare på däckverkstad.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng där du kommer få en viktig och betydelsefull roll. Tjänsten påbörjas i februari/mars och kandidater presenteras löpande för vår kund. 

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att skifta däck på personbilar, tvätta, balansera och kränga däck. Vi söker dig som är arbetsam, gillar fysiskt arbete i högt tempo samt har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet/intresse av att arbeta med fordon, men detta är inte ett krav. Som person är du driven och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, har en god fysik och uppskattar att arbeta praktiskt. 

Denna tjänst innebär daglig kontakt med verkstadens kunder som kommer för att byta sina däck och därav ser vi även positivt på att du har en god servicekänsla och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Du behöver kunna tala och förstå svenska mycket väl och kunna arbeta heltid under dagtid med start februari/mars månad.

Introduktion till arbetsuppgifter ges innan start.

B-körkort är meriterande.

Villkor
Du blir anställd av Q men utför arbetet för ett trevligt kundföretag på plats på en verkstad. Uppdraget är ett säsongsuppdrag februari - april. Vi förutsätter att du kan arbeta hela anställningsperioden. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Kvarnoperatör till Lantz Järn & Metall i Norrköping

Vill du ha möjlighet att utvecklas och arbeta inom en växande koncern? Lantz Järn och Metall AB söker alltid efter hungriga medarbetare som vill vara med att utveckla sin vision och nu söker de en Kvarnoperatör till anläggningen i Norrköping. Om tjänsten Som Kvarnoperatör kommer du att sköta den stora kvarnen där all inkommande skrot ska passera för att sedan kunna sorteras och återvinnas. I rollen kommer du att övervaka hela processen med kvarn och sor... Visa mer
Vill du ha möjlighet att utvecklas och arbeta inom en växande koncern?
Lantz Järn och Metall AB söker alltid efter hungriga medarbetare som vill vara med att utveckla sin vision och nu söker de en Kvarnoperatör till anläggningen i Norrköping.


Om tjänsten
Som Kvarnoperatör kommer du att sköta den stora kvarnen där all inkommande skrot ska passera för att sedan kunna sorteras och återvinnas. I rollen kommer du att övervaka hela processen med kvarn och sorteringsanläggning samt förebygga och åtgärda eventuella stopp.

Arbetet sker dagtid vardagar och är ett hyruppdrag med chans till övertag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen ingår att övervaka hela processen med kvarn och sorteringsanläggning genom syn och hörsel och radiokontakt med kollegor. Det är ett hantverk att köra kvarnen. Du kommer även att utföra diverse avhjälpande och förebyggande underhåll.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi gärna att:
* Har en drivkraft att förbättra arbetet
* Du är lyhörd och ser lösningar istället för problem
* Du har datavana
* Du har erfarenhet av att skruva och meka
* Du är intresserad av teknik och stora maskiner
* Du trivs med såväl stillasittande som fysiskt arbete

Meriterande är också om du kör grävmaskin, lastmaskin och kran.

Om verksamheten
Lantz Järn och Metall AB består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation.
Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en väldigt bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens inom våra affärsområden bygger vi på Lantz framtidens kretslopp. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans skapar vi optimala återvinningslösningar som håller in i framtiden.
Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Elmätartekniker till Eltel i Linköping/Eskilstuna- Goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb som elmätartekniker hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Placering för projektet är initialt i Linköping, sedan flyttar projektet till Eskilstuna. Vi prioriterar sökande från Eskilstuna, Linköping och närliggande orter. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder:

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Betald utbildning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor. God svenska i tal och skrift är också en förutsättning för att klara av arbetet.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Du får ta referens på oss!
För att du ska kunna vara säker på att vi är rätt arbetsgivare för dig erbjuder vi dig att under rekryteringsprocessen kontakta befintliga anställda. Då får du också chansen att ställa frågor om tjänsten direkt till de som jobbar med det!

Övrigt
Placering: Linköping/Eskilstuna. Linköping inledningsvis, preliminär flytt till Eskilstuna månadsskiftet mars-april 2023.

Arbetstider: Måndag- torsdag (heltid)
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!

Start: Utbildningsstart 13:onde februari, men rekryteringen sker löpande så sök tjänsten direkt!

Omfattning: Heltid på lång sikt.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel Visa mindre

Specialist inom fräsning / CNC-operatör

Anatomic Sitt rekryterar Specialist inom fräsning / CNC-operatör Anatomic Sitt AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder ett spännande arbete med många intressanta möten och möjligheter att ut... Visa mer
Anatomic Sitt rekryterar Specialist inom fräsning / CNC-operatör
Anatomic Sitt AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
Vi erbjuder ett spännande arbete med många intressanta möten och möjligheter att utvecklas i rollen som programmerare. Hos oss på Anatomic SITT får du samarbeta med drivna kollegor, där du får möjlighet att påverka. Du ingår i ett företag där individen sätts i fokus och där vi utvecklar nya hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!
Arbetsbeskrivning
I rollen som Specialist inom fräsning på Anatomic Sitt i Norrköping kommer du att arbeta i en unik produktorienterad miljö där kundfokus, teknikutveckling och samhällsnytta är ledorden.
Du kommer att bli en av fem anställda på avdelningen för fräsning, där du ansvarar för att producera unika produkter som håller den höga kvaliteten som varje individuell kund kräver. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av programmering och hantering av tre-, fem- och sexaxliga robotfräsar. Utifrån ritningar kommer du arbeta med enstyckesprogrammering för att fräsa negativ till individuella sitsar i material som plast och skum. Du designar och ritar modeller i programmet Mastercam. I rollen ingår också arbetsuppgifter så som materialhantering, materialskärning och materialriggning.
På Anatomic Sitt kommer du kunna göra skillnad och påverka arbetet i stor omfattning, då organisationen har en platt hierarki som gör att beslutskedjorna är korta. Till hjälp i ditt arbete har du företagets moderna och fullt utrustade maskinpark bestående av bland annat robotfräsar, svetsrobotar, helautomatiska bockningsmaskiner, 3D-printers, vakuumsugar, vattenskärning och en sömnadsverkstad.
Du kommer få möjligheten att arbeta i en tekniknära och spännande roll där du i ett nära samarbete med dina kompetenta kollegor kommer att nå framgång på ett unikt företag som hjälper individer med funktionsnedsättningar till en enklare vardag.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Specialist inom fräsning ser vi att du minst har en gymnasial utbildning inom ett relevant teknikområde. Det är en fördel om du har någon tidigare yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Det är en fördel om Du har arbetat med Mastercam eller motsvarande CAD-program. Du bör ha erfarenhet av verktygsbyten, CNC-programmering samt erfarenhet av att ställa och rigga fräsar.
Du har ett starkt intresse för teknik och datorer. Engagerad, kommunikativ och prestigelös är tre ord som beskriver dig som person. Du arbetar självgående utifrån en tydlig struktur där du med lätthet kan lösa komplexa problem med hjälp av din positivitet, nyfikenhet och händighet. Du trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter då vi tror att nyckeln till framgång är att samtliga i teamet delar med sig av sina kunskaper och hjälps åt för att förbättra både arbetsprocesser och metoder.
Kontakt
Skicka din ansökan till Rickard Eriksson via email [email protected] Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Jan 17    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Arbetsledare inom montage

Om tjänsten Vi söker nu en Arbetsledare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetet innebär operativ arbetsledning inom montagegruppen hos företaget som arbetar med löpande reperation och underhållsarbeten ute hos företagets kunders produktionsanläggningar. Man utgår från företagets kontor i Norrköping och arbetar med olika projekt runtomkring i länet. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget är planerat pågå under sex månader och ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Arbetsledare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetet innebär operativ arbetsledning inom montagegruppen hos företaget som arbetar med löpande reperation och underhållsarbeten ute hos företagets kunders produktionsanläggningar.
Man utgår från företagets kontor i Norrköping och arbetar med olika projekt runtomkring i länet.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget är planerat pågå under sex månader och därefter övergå i anställning hos kundföretaget.

Din profil
Vi söker dig med gedigen industribakgrund inom mek/montage där du har kunskap om löpande underhåll/service och reperationer inom industrianläggningar. Tryckkärlssvetsning i TIG och rostfritt förekommer.
Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet av operativ arbetsledning och ledarskap är ett krav.
Goda datakunskaper samt administrativ erfarenhet såsom projektberäkningar och arbetsplanering.
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör

Vi söker en verktygsslipare och en rundslipare. Arbetet innefattar 100% ansvar för sin egna maskin där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen. Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss så är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande ... Visa mer
Vi söker en verktygsslipare och en rundslipare. Arbetet innefattar 100% ansvar för sin egna maskin där ritningsläsning, programmering, ställ och kontrollmätning hör till vardagen.
Som CNC- operatör kommer du vara en viktig del i vårt team. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. För att passa in hos oss så är det viktigt att du har ett öga för noggrannhet och kvalitét samt har ett stort tekniskt kunnande och vara intresserad av att lära dig nya saker.
Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och mycket varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen med inriktning på slipning.
Krav:
Tidigare erfarenhet som CNC-operatör
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare erfarenhet av ställ i maskin
Tidigare erfarenhet inom programmering
Talar och skriver svenska obehindrat
DatakunskapMeriterande:
Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom slipning
Konventionell slipning
Goda kunskaper i engelska
Erfarenhet av CMM mätningOm företaget
Specialverktyg i Norrköping AB är ett familjeägt företag som utvecklar, konstruerar och tillverkar skärande specialverktyg och detaljer till verkstadsindustri och innovationsföretag runt om i världen.
Specialkompetens tillsammans med en ständigt uppdaterad maskinpark ger en hög kvalitét på tillverkade verktyg som är svår att överträffa. Ofta efterfrågade produkter är specialborrar, brotschar, fräsar, upprymmare, spårverktyg, vändskärsverktyg, uppborrningsverktyg, svarvstål, skärhållare, lödda verktyg, solida hårdmetallsverktyg och slipning av skär. Specialverktyg kan erbjuda en helhetslösning och vara med redan från planeringsstadiet för att sedan utveckla, konstruera, ta fram ritningsunderlag och tillverka till färdig produkt.
Vårt mål är alltid att tillverka och leverera högklassiga produkter till nöjda kunder. För att det ska vara möjligt använder vi kvalitet och nytänkande som en nyckel till en lönsam produktion. Vi strävar efter långvariga relationer med våra kunder och samarbetspartners.


Tjänsterna kan tillsättas omgående och löpande intervjuer genomförs. Visa mindre

Beredare inom eldistribution till ATS Kraftservice i Norrköping!

Ansök    Jan 16    Academic Work Sweden AB    Elmontör
ATS Kraftservice söker nu sin nästa Beredare, och här har du en möjlighet att ta nästa kliv i din karriär! Du får möjligheten att vara en del av ett härligt gäng som stöttar varandra för att nå bästa resultat med en stark teamkänsla. Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle med oss? OM TJÄNSTEN ATS kraftservice är ett dotterbolag inom PEAB-koncernen, och är ett entreprenadbolag inom energiteknik. De är inne på en spännande resa med ett starkt fra... Visa mer
ATS Kraftservice söker nu sin nästa Beredare, och här har du en möjlighet att ta nästa kliv i din karriär! Du får möjligheten att vara en del av ett härligt gäng som stöttar varandra för att nå bästa resultat med en stark teamkänsla. Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle med oss?

OM TJÄNSTEN
ATS kraftservice är ett dotterbolag inom PEAB-koncernen, och är ett entreprenadbolag inom energiteknik. De är inne på en spännande resa med ett starkt framtidsfokus och behöver därför stärka upp sitt team. Vi söker dig som är handlingskraftig, målmedveten och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en roll som spindeln i nätet och kan hantera många bollar i luften, samtidigt som du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. I Peab-koncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det de bygger och anlägger.

Som Beredare kommer du att arbeta tillsammans med projektledaren, där du kommer ta stort ansvar inom alla förekommande arbeten med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt och du kommer ha stor påverkan på projektets framgång och drift.

ARBETSUPPGIFTER
Som beredare kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bestå av både kontors- samt fältarbete. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Söka marktillstånd från kommun gällande kommande arbeten.
* Ha kontakt med markägare, kunder och myndigheter.
* Beställa material till projekt.
* Hitta tekniska lösningar och göra nätberäkningar.
* Kvalitetssäkra beredningar enligt EBR-standard.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en el-teknisk/elkraftutbildning alternativt motsvarande kunskaper som anses likvärdiga.
- Har erfarenhet av en liknande tjänst där du har arbetat med el-kraft.
- Har B-körkort.
- Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs i kommunikation med kollegor och kunder.

Vidare är det meriterande om du:


* Har erfarenhet av EBR


Även dina personliga egenskaper är viktiga i denna rekryteringsprocess. Vi tror att, för att trivas i rollen, behöver du ha en känsla för andra människor, kunna anpassa din kommunikation och vara van att ha många bollar i luften. Vidare i processen kommer vi att fokusera på följande personliga egenskaper:


* Kommunikativ
* Strukturerad
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Norrköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad. På ATS Kraftservice arbetar de utifrån ett helhetsperspektiv, det innebär att hjälp erbjuds hela vägen från beredning och projektering till byggnation, installation och driftsättning av färdiga nät.

ATS Kraftservice är ett helägt dotterbolag i Peabkoncernen. Företaget startades upp för 25 år sedan och förenar det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. Idag är de verksamma i hela Sverige med en omsättning på cirka 414 Mkr och ett 100-tal skickliga medarbetare. Visa mindre

Vi söker nu industrimålare

Arbetsuppgifter Har du ett intresse för att måla och trivs med att arbeta i en industrimiljö? Just nu söker vi en industrimålare till vår kund i Norrköping med start omgående. Rollen innebär att måla olika komponenter samt om tid finns kunna vara flexibel i att hjälpa till där det behövs. Din Profil För att passa för tjänsten ser vi gärna att du uppfyller följande krav: • Du har tidigare erfarenhet av industrimålning eller har gått en relevant utbildni... Visa mer
Arbetsuppgifter

Har du ett intresse för att måla och trivs med att arbeta i en industrimiljö? Just nu söker vi en industrimålare till vår kund i Norrköping med start omgående. Rollen innebär att måla olika komponenter samt om tid finns kunna vara flexibel i att hjälpa till där det behövs.

Din Profil

För att passa för tjänsten ser vi gärna att du uppfyller följande krav:

• Du har tidigare erfarenhet av industrimålning eller har gått en relevant utbildning

• Du har en vana att arbeta i en industrimiljö

• Du talar och skriver svenska flytande då det används i den dagliga kommunikationen


Som person ser vi att du är driven och initiativtagande. Vi ser även att du är noggrann och är mån om att alltid slutföra det du påbörjat på bästa möjliga sätt. För att passa för rollen krävs det även att du är ansvarsfull och självgående då du mestadels kommer arbeta självständigt.

Om oss

Envirozone Workforce AB är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag med en ambition att uppfattas som ett företag med en hög kvalitet i branschen. Det är därför viktigt att vi utför våra uppdrag på ett professionellt sätt och att våra medarbetare delar en hög yrkesmässig etik och moral.
Envirozone Workforce AB verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden. Det innebär att Envirozone Workforce AB strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.
Vårt team står alltid redo att lösa era utmaningar och hanterar varje uppdrag med den kompetens och erfarenhet som våra kunder kan förvänta sig.
Med erfarenhet och engagemang skapar vi långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar.

Ansök genom att tryck på ansökan knappen och registrera din ansökan redan idag!  
Vid eventuella frågor kontakta mig på [email protected] Visa mindre

Arbetsledare, lackering

Söderbergs Bil söker en arbetsledare till sin moderna lackverkstad i Norrköping. Har du tidigare erfarenhet som billackerare och vill utvecklas i din roll? Då är detta tjänsten för dig! Vår lackverkstad är modern och en av dom största i Norrköping. Vi har två stora lackboxar, en ugn och en stor plastreparationsverkstad. I vår nyrenoverade lackverkstad arbetar idag ett team på nio erfarna medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbetsleda teamet för att kunn... Visa mer
Söderbergs Bil söker en arbetsledare till sin moderna lackverkstad i Norrköping. Har du tidigare erfarenhet som billackerare och vill utvecklas i din roll? Då är detta tjänsten för dig!
Vår lackverkstad är modern och en av dom största i Norrköping. Vi har två stora lackboxar, en ugn och en stor plastreparationsverkstad. I vår nyrenoverade lackverkstad arbetar idag ett team på nio erfarna medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbetsleda teamet för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat.
Om rollen
I rollen som arbetsledare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i lackverkstaden. I arbetsuppgifterna ingår att hålla dagliga driftmöten och delta i veckomöten tillsammans med skadeteamet.
Du kommer att ingå i ett team med god sammanhållning som besitter hög kompetens och som dessutom har roligt på jobbet.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen. Har du dessutom ledarerfarenhet är det meriterande. För att passa i rollen ser vi att du har en positiv inställning och god arbetsmoral. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Självklart är du serviceminded och förstår vikten av hög kundnöjdhet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med placering i Norrköping.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011–280137 eller Melker Sandberg Olsson på 011–5000584.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
Krav
Erfarenhet från branschen
B-körkort

Meriterande
LedarerfarenhetOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

CNC-operatör till företag i Finspång!

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en CNC-operatör till Vår växande kund i Finspång! Tjänsten innebär att du jobbar med moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner där riggning och programmering ingår i dina arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och har vana i ritningsläsning samt hantering av olika mätdon. Fortsättningsvis söker dig som har goda kunskaper i programmering, meriterande är... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en CNC-operatör till Vår växande kund i Finspång!

Tjänsten innebär att du jobbar med moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner där riggning och programmering ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och har vana i ritningsläsning samt hantering av olika mätdon.
Fortsättningsvis söker dig som har goda kunskaper i programmering, meriterande är Mazatrol samt ISO miljö.
Vi lägger stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne samt en god initiativförmåga.Din profil
Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet du utför. Det är meriterande om du har truckkort samt traverskort men är inget krav.

Det kan förekomma skiftarbete på arbetsplatsen.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Montör inom tillverkningsindustrin i Söderköping

OM FÖRETAGET Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även in... Visa mer
OM FÖRETAGET

Just nu söker vi montörer för uppdrag till en av våra kunder i Söderköping strax utanför Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i produktion med montering av värmeväxlare och kylare. Arbetsuppgifterna innefattar även installation och olika kvalitetstester. Som montör krävs att du arbetar noggrant och att du är mycket kvalitetsmedveten. Du förväntas ha rätt inställning samt en god kommunikations-och samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att de uppsatta mål som efterfrågas genomförs.

Formell kompetens

• Utbildning inom industri eller motsvarande yrkeserfarenhet av industriarbete är meriterande
• Erfarenhet inom industriarbete, montering, valsning ses som meriterande
• Kunskaper om ritningsläsning är meriterande
• Körkort B och tillgång till bil är ett krav om du inte är bosatt i Söderköping
• Traverskort är ett krav
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, fingerfärdig och serviceinriktad och du trivs med såväl monotona som varierande arbetsuppgifter. Du är driven, har en hög arbetsmoral och är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Söderköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid 2-skift
• Tillträde: efter överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected] Visa mindre

Ytbehandlare-metallprodukter sökes till Norrköping

Brink är ett familjeföretag som ytbehandlar bland annat kolvstänger, axlar och vevaxlar till industrin. Företagets kunder finns främst i Sverige, men man gör även jobb i till exempelvis Italien. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc. Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig processerna. Då det ej finns många som har d... Visa mer
Brink är ett familjeföretag som ytbehandlar bland annat kolvstänger, axlar och vevaxlar till industrin. Företagets kunder finns främst i Sverige, men man gör även jobb i till exempelvis Italien.
I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att montera, maskera och fixturera diverse detaljer som sedan förkromas, kemförnicklas etc.
Arbetet sker under frihet att själv planera jobben som ska behandlas efter att man lärt sig processerna.
Då det ej finns många som har denna yrkeserfarenhet, sker utbildningen internt tillsammans med annan operatör tills man har tillräcklig erfarenhet för att jobba själv.
Meriter är gott ordningssinne och verkstadsvana.
Urval till tjänsten kommer ske löpande. Visa mindre

Vi har en stor efterfrågan på Industriarbetare

Om jobbet   Vi ser en stor ökad efterfrågan hos flera av våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping med omnejd.   Om tjänsten   Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin. När du arbetar hos våra kunder så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras.   Exempel på vad arbetet kan innebär är paketeringsar... Visa mer
Om jobbet
 
Vi ser en stor ökad efterfrågan hos flera av våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping med omnejd.
 
Om tjänsten
 
Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin. När du arbetar hos våra kunder så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras.  
Exempel på vad arbetet kan innebär är paketeringsarbete enligt schema och uppgjord veckoplan, kvalitetskontroller, drift och skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner. Arbetet kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte, vilket vi alltid eftersträvar.

Din Profil
 
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
- Är bekväm med att arbeta skift.
- Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
- Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar.
- Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.
 
Krav för tjänsten:
 
- Tidigare industrivana
- Traversutbildning
- Truckkort
- Körkort - B
 
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
 

Om oss

Envirozone Workforce AB är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag med en ambition att uppfattas som ett företag med en hög kvalitet i branschen.  
Det är därför viktigt att vi utför våra uppdrag på ett professionellt sätt och att våra medarbetare delar en hög yrkesmässig etik och moral.
Envirozone Workforce AB verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden.  
Det innebär att Envirozone Workforce AB strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.
Vårt team står alltid redo att lösa era utmaningar och hanterar varje uppdrag med den kompetens och erfarenhet som våra kunder kan förvänta sig.
Med erfarenhet och engagemang skapar vi långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar.

Ansök genom att tryck på ansökan knappen och registrera din ansökan redan idag!  

Vid eventuella frågor kontakta mig på [email protected] Visa mindre

Däckmontör för tunga fordon sökes till Euromaster Norrköping!

Nu förstärker vi vårt team i Norrköping med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Norrköping framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med bil- och däckservice för personbil, lastbil, buss, jordbruk- och entreprenadmaskiner. Vi söker efter en erfaren däckmontör ... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Norrköping med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Norrköping framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med bil- och däckservice för personbil, lastbil, buss, jordbruk- och entreprenadmaskiner. Vi söker efter en erfaren däckmontör och i din roll fokuserar du främst på den tunga sidan. C-körkort är ett krav.
Vi söker dig som:

-
Är tekniskt kunnig och intresserad, har du tidigare erfarenhet från liknande arbete ser vi det som mycket meriterande

-
C-körkort är ett krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

-
Känner dig bekväm med digitala verktyg och system


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som vilja att lära och engagemang. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

PLÅTSLAGARE sökes

Alwan bil & Service AB är en Certifierad skadeverkstad med fokus på reparation av personbilar, samt försäljning av begagnade bilar. Företaget arbetar både med försäljning och servicetjänster. Alwan bil & Service AB söker i dagsläget en plåtslagare på heltid med arbetslivserfarenhet. Tjänsten innefattar en fast lön och arbetstiderna är mellan 9.00-18.00. Vid frågor kontakta Alwan Samir på telefon nummer: 0706416166 eller besök oss på Alholmsgatan 2 i Norrk... Visa mer
Alwan bil & Service AB är en Certifierad skadeverkstad med fokus på reparation av personbilar, samt försäljning av begagnade bilar. Företaget arbetar både med försäljning och servicetjänster.
Alwan bil & Service AB söker i dagsläget en plåtslagare på heltid med arbetslivserfarenhet.
Tjänsten innefattar en fast lön och arbetstiderna är mellan 9.00-18.00.
Vid frågor kontakta Alwan Samir på telefon nummer: 0706416166 eller besök oss på Alholmsgatan 2 i Norrköping.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

LACKERARE FÖR FORDON sökes

Ansök    Jan 4    Alwans Bil & Service AB    Lackerare
Alwan bil & Service AB är en Certifierad skadeverkstad med fokus på reparation av personbilar, samt försäljning av begagnade bilar. Företaget arbetar både med försäljning och servicetjänster. Alwan bil & Service AB söker i dagsläget en lackerare på heltid med arbetslivserfarenhet. Tjänsten innefattar en fast lön och arbetstiderna är mellan 9.00-18.00. Vid frågor kontakta Alwan Samir på telefon nummer: 0706416166 eller besök oss på Alholmsgatan 2 i Norrköp... Visa mer
Alwan bil & Service AB är en Certifierad skadeverkstad med fokus på reparation av personbilar, samt försäljning av begagnade bilar. Företaget arbetar både med försäljning och servicetjänster.
Alwan bil & Service AB söker i dagsläget en lackerare på heltid med arbetslivserfarenhet.
Tjänsten innefattar en fast lön och arbetstiderna är mellan 9.00-18.00.
Vid frågor kontakta Alwan Samir på telefon nummer: 0706416166 eller besök oss på Alholmsgatan 2 i Norrköping.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

BE Group söker Produktionsledare till Norrköping

Erbjudande Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för arbetsledning, rutiner, säkerhet och arbetsmiljöansvar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent en produktionsledare till BE Group i Norrköping. För att trivas i rollen drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att leda och utveckla andra. Låter det intressant? Välkommen med din ansök... Visa mer
Erbjudande

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för arbetsledning, rutiner, säkerhet och arbetsmiljöansvar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent en produktionsledare till BE Group i Norrköping. För att trivas i rollen drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att leda och utveckla andra. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

ARBETSBESKRIVNING

Som produktionsledare ansvarar du för att planera och utveckla arbetet på avdelningen samt ansvara för personalplanering och -utveckling. Dessutom kommer du att säkerställa att nödvändiga rutiner finns på plats och efterlevs samt leda och övervaka hela produktionsprocessen. Huvudsakligen kommer du i denna roll att arbeta med personalen som din viktigaste uppgift. Som Produktionsledare kommer du ha personalansvar för 30-50 personer. Du arbetar med ett praktiskt ledarskap där du själv har god insikt i verksamheten och situationer som kan uppstå på en industri.

Produktionen i verksamheten sker dygnet runt, men du som Produktionsledare kommer att arbeta dagtid.

Exempel på vad som ingår i rollen:


- ansvara för utveckling och uppföljning i enlighet med framtagna nyckeltal

- säkerställa att nödvändiga rutiner finns på plats och efterlevs

- vara med och effektivisera arbetssätt och organisation

- Maximera produktionsutfall

- Verkställa detaljerat produktionsschema för respektive skift

- Säkerställa kvalitet och återrapportera till Produktionschef

- Säkerställa att förebyggande operatörsunderhåll utförs

- Ansvara för skyddsronder

DINA KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen så har du minst gymnasial utbildning med flera års erfarenhet från liknande roll. Det är viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Som ledare är kommunikation ett av dina viktigaste verktyg, vi ser därför att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

ERFARENHETER

- Erfarenhet från praktiskt ledarskap

- Erfarenhet från industri & produktion

- Erfarenhet av att ha jobbat i liknande roll

- Erfarenhet och/ eller utbildning inom någon av ovanstående kategorier.

OM OSS

BE Group är ett ledande handels- och serviceföretag med ett brett sortiment inom stål, specialstål, armering, rostfritt och aluminium. Deras kunder finns främst inom tillverknings- och byggindustrin i Sverige, Finland och Baltikum. Med gedigen kompetens och effektiva processer inom inköp, logistik, och produktion erbjuder BE Group lagerförsäljning, produktionsservice och direktleveranser från verk utifrån våra kunders behov av stål- och metallprodukter.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba på Billerud Skärblacka

Ansök    Dec 29    Billerud Sweden AB    Rullare, papper
Varje sommar söker vi ett stort antal sommarjobbare. Våra sommarjobbare har en viktigt uppgift – att hålla produktionen igång för att fortsätta tillverka morgondagens förpackningar. Vi erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill ha bra erfarenheter för framtiden och arbeta för en mer hållbar framtid. Totalt söker vi ca 75 semesteravlösare till vår produktion i Skärblacka. Tjänsterna startar under april/maj/juni och pågår fram till augusti/septem... Visa mer
Varje sommar söker vi ett stort antal sommarjobbare. Våra sommarjobbare har en viktigt uppgift – att hålla produktionen igång för att fortsätta tillverka morgondagens förpackningar. Vi erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill ha bra erfarenheter för framtiden och arbeta för en mer hållbar framtid.
Totalt söker vi ca 75 semesteravlösare till vår produktion i Skärblacka. Tjänsterna startar under april/maj/juni och pågår fram till augusti/september. Vi erbjuder både dagtidstjänster och skiftgång beroende på tjänst och avdelning.
Inom produktion finns följande tjänster att söka:
Operatör Renseri Sulfatfabriken
Operatör Massa Sulfatfabriken
Operatör Rullmaskin Pappersbruket
Truckförare Magasin/Utlastning
Truckförare Utegruppen/Industriservice
Trädgård
Förråd och intern service
Laborant Processlabb
Laborant Produktlab
Automationselektriker inom Underhåll
Mekaniker och smörjare inom Underhåll

Inom administration finns följande tjänster att söka:
Inköp
Produktionsplanerare
Leveransplanerare
Customer Service Specialist
French speaking Customer Service Specialist
Sommaringenjör
Administratör till Verksamhetsutveckling Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Dec 27    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Arbetsledare till Andritz

Har du svetserfarenhet och vill bli vår nya arbetsledare? Då finns tjänsten här för dig! Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad... Visa mer
Har du svetserfarenhet och vill bli vår nya arbetsledare? Då finns tjänsten här för dig!

Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Läs gärna mer på www.andritz.com.
Andritz Power Boiler Service är etablerat på den skandinaviska marknaden och utför alla typer av servicearbeten på kraftpanneanläggningar. Andritz är OEM för fluidbäddspannor. På vår serviceavdelning arbetar vi med alla typer av pannor inklusive dess kringutrustningar.
På anläggningen i Norrköping utför vi projekt som innefattar allt från större moderniseringar och uppgraderingar till byte av större och mindre tryckkärlsdelar, årliga revisioner samt en 24/7-service. Detta inkluderar konstruktion, inspektioner, tillverkning i vår egen verkstad, montage och dokumentation.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en arbetsledare till anläggningen i Norrköping. Som operativ arbetsledare för vår mekaniska verkstad har du ansvaret att leda och fördela arbetet mellan våra mekaniker. Du kommer att vara länken mellan gruppen och verkstadschefen samt driva den dagliga planeringen. Antalet manskap varierar beroende på behov och du kommer även att vara den som ansvarar över löpande bemanning men även över verkstadens materialflöde. Som Arbetsledare är du själv operativ i verksamheten som maskinoperatör för primärt rörbockning och panelsvetsning.
I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av arbetets omfattning av inkomna jobb, samt uppföljning av kvalitet. Tyngdpunkten ligger på att förbereda/undersöka förutsättningar innan uppstart av arbeten, planera och följa upp reparationsarbeten och se till att gruppen håller deallines. Du kommer även att stötta verkstadschefen vid offertarbeten.


Din profil
Som person är du social och lösningsfokuserad, du har lätt att se utanför ramarna för hitta nya lösningar. Du är strukturerad och samt har en förmåga att inspirera i arbetsgruppen. För att trivas i rollen är kundfokus och affärsmässighet avgörande och det är viktigt att du kan kommunicera både externt och internt. Då många av våra medarbetare är från olika europeiska länder så är du trygg i att arbetsleda på engelska.

• Minst 5 års erfarenhet av tillverkande industri, meriterande med rör- och tryckkärlstillverkning
• Hantera inhyrd personal, svensk och europeisk
• Grundläggande svetskunskap (utförande och bedömning)
• Ritningsläsning
• Grundkunskaper i office365
• Kunskaper i Svenska och engelska, annat språk meriterande


Ansökningsförfarande
denna rekrytering samarbetar ANDRITZ tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos ANDRITZ. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna-Stina Pantzare på 011-470 53 03 alt. [email protected]

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Vikarierande operatör till vår produktion

Går du i tankarna att ta nästa steg och vill arbeta som operatör hos en kartongtillverkare där miljö- och hållbarhetstänk ligger varmt om hjärtat? Är du därtill teknikintresserad med erfarenhet av liknande arbete och vill utvecklas tillsammans med en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong? Då är Fiskeby rätt arbetsplats för dig! Om tjänsten När du arbetar som operatör hos oss hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får ti... Visa mer
Går du i tankarna att ta nästa steg och vill arbeta som operatör hos en kartongtillverkare där miljö- och hållbarhetstänk ligger varmt om hjärtat? Är du därtill teknikintresserad med erfarenhet av liknande arbete och vill utvecklas tillsammans med en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong? Då är Fiskeby rätt arbetsplats för dig!

Om tjänsten
När du arbetar som operatör hos oss hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med kunniga och engagerade kollegor jobba produktionsnära med exempelvis processövervakning, bestrykning eller arkning av kartong. Du kommer att tillhöra ett skiftlag om ca 11-15 personer där alla arbetar 5-skift.

Våra förväntningar
Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid fram till slutet av augusti. Upplärningstiden varierar från tjänst till tjänst och vi ser gärna att du är tillgänglig för upplärningspass omgående. För rätt person kan det även finnas möjlighet till fortsatt arbete hos oss även efter sommaren.

Det är ytterst meriterande med truck- och/eller traverskort samt erfarenhet från liknande industri. 

Om Fiskeby
Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Vi tillverkar 170 000 ton kartong varje år och är cirka 280 medarbetare. Hos oss finns alla roller under samma tak vilket skapar förutsättningar för ett nära samarbete. Fiskeby Board satsar stort på utveckling och investerar för framtiden – i såväl mjuka som hårda värden i företaget. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår tillverkningsprocess och minska miljöpåverkan. Läs mer på www.fiskeby.com 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15:e februari och urval görs löpande samt tillsättning enligt överenskommelse så vänta inte med att skicka in din ansökan. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Kartongmaskin Mats Kulander på telefon 011-15 58 43 eller HR-Generalist Robert Widell på 011-15 57 23.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Flera spännande Sommarjobb på Fiskeby!

Ansök    Dec 22    Fiskeby Board AB    Pappersarbetare
Nyfiken på återvinning och industribranschen? Kom och jobba med oss i sommar! Varje sommar tar Fiskeby emot ett 40-tal sommarjobbare, det största behovet har vi i vår produktion. Där hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller pallpaketering. Det är meriterande med truck- och/eller traverskort och erfarenhet från liknande industri.... Visa mer
Nyfiken på återvinning och industribranschen? Kom och jobba med oss i sommar!

Varje sommar tar Fiskeby emot ett 40-tal sommarjobbare, det största behovet har vi i vår produktion. Där hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller pallpaketering. Det är meriterande med truck- och/eller traverskort och erfarenhet från liknande industri. För att arbeta i produktion behöver du kunna arbeta skift.

Utöver produktionen kan du även arbeta inom följande områden:

Som truckförare på vår utlastning lagrar och lastar du våra produkter med hjälp av motviktstruck - därmed är truckkort B1 ett krav. Vid utlastning är det du som säkerhetsställer kvalitet på godset och att rätt antal kilo och kolli lastas. Tjänsten avser dagtidsarbete.

För dig som är intresserad av att köra hjullastare söker vi också lastmaskinförare där din primära arbetsuppgift består av att förse produktionen med råvaror genom att lossa och dosera rätt mängd kartongbalar. Då du framför Lastmaskin är lastmaskinskort (C2) ett krav och erfarenhet är meriterande. Tjänsten avser antingen dagtid eller skiftarbete.

På vårt laboratorium kan du jobba med allt från kvalitetskontroll av vår kartong till kemiska analyser, dokumentation och kalibrering av laboratorieinstrument. Tjänsten avser antingen dagtid eller skiftarbete.

Som säljkoordinator på vårt Customer Service Center hanterar du order, transportbokning och andra förfrågningar från våra kunder. Det är meriterande med utbildning och/eller yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi/försäljning/spedition/logistik. Tjänsten är en dagtidstjänst. 

Vi har även behov av personal till andra typer av tjänster på vår underhållsavdeling såsom mekaniker och automationstekniker samt förrådsmedarbetare där du bland annat arbetar med godsmottagning och lastning/lossning av olika typer av gods.

Grundkravet för att sommarjobba hos oss är att du har fyllt 18 år och har som lägst godkänd gymnasiekompetens eller ska påbörja det sista året på din gymnasieutbildning. Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik.

Vår semesterperiod sträcker sig från juni till augusti och därmed behöver du finnas tillgänglig för arbete under hela denna period då du ersätter ordinarie personals frånvaro. Upplärningstiden varierar från tjänst till tjänst där vissa tjänster i produktionen innebär en upplärning på heltid redan innan sommaren. För dig som kan börja arbeta tidigare kan det finnas möjlighet till vikariat på någon av våra avdelningar redan under tidiga våren. Tillsättning kan ske omgående så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

El-montörer

Ansök    Dec 23    Ikett Personalpartner AB    Elmontör
Om tjänsten Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget pla... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu flera lysande El-montörer till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifter: Underhåll och service av gatubelysning inom en ledande aktör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn.
Arbetet som Elmontör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns goda möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.

Din profil
Har utbildning inom El/Automation/Installation eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.
God monterings och verktygsvana
B-Körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Operatör Rullmaskin Pappersbruket

Ansök    Dec 21    Randstad AB    Rullare, papper
Arbetsbeskrivning Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Billerud ger dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag. Vi söker nu Operatörer Rullmaskin som vill sommarjobba hos Billerud i Skärblacka under sommaren 2023.  Denna tjänst pågår under april/maj/juni – augusti och dina arbetstider kommer att vara förlagda till... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Billerud ger dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu Operatörer Rullmaskin som vill sommarjobba hos Billerud i Skärblacka under sommaren 2023. 

Denna tjänst pågår under april/maj/juni – augusti och dina arbetstider kommer att vara förlagda till 6-skift.
Vi sätter säkerheten först! Hos Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.

Ansvarsområden
Här sker arbetet i rullmaskin där du är övriga arbetslaget behjälplig med olika moment i rullhanteringen. Rullmaskinsoperatörerna ansvarar för att producerat papper rullas om i mindre rullar enligt kundens beställning, samt märker upp och transporterar de färdiga rullarna till packstation. Arbetet som rullmaskinsoperatör förutsätter nära samarbete i arbetslag om tre till fem personer. Arbetet sker med skydd, säkerhet och yttre miljö i fokus.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du har:


Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
B-körkort


Det är meriterande om du har:


Tidigare erfarenhet från processindustrin
Truckkort
Traverskort

Personliga egenskaper:
Här söker vi dig som har lätt för att samarbeta, är social och har ett högt säkerhetstänk.
Värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Om företaget
Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

Billerud levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Visa mindre

Operatör Massa Sulfatfabriken

Ansök    Dec 21    Randstad AB    Renserioperatör
Arbetsbeskrivning  Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Billerud ger dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.  Vi söker nu Operatörer Massa som vill sommarjobba hos Billerud i Skärblacka under sommaren 2023.  Denna tjänst pågår under april – augusti och dina arbetstider kommer att vara förlagda till 6-skift. Vi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Billerud ger dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag. 

Vi söker nu Operatörer Massa som vill sommarjobba hos Billerud i Skärblacka under sommaren 2023. 

Denna tjänst pågår under april – augusti och dina arbetstider kommer att vara förlagda till 6-skift.
Vi sätter säkerheten först! På Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.

Ansvarsområden
Som Operatör Massa i Sulfatfabriken ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att förse bruket med sulfatmassa. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka processerna via dator / styrsystem, du kommer även vara behjälplig med de arbetsuppgifter som förekommer ute i fabriken. Arbetet innefattar även fasta rutiner som städning, rondering och tömning av fällor m.m. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du har:
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg


Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet från processindustrin
B-körkort
Truckkort
Traverskort

Personliga egenskaper:
Här söker vi dig som har lätt för att samarbeta, är social och har ett högt säkerhetstänk.
Värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Om företaget
 Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

Billerud levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Visa mindre

Driftoperatör till Lantmännen Agroetanol i Norrköping

Ansök    Dec 21    Uniflex Sverige AB    Prepressoperatör
Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö? Om tjänsten Som driftoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och styr produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka och... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö?

Om tjänsten
Som driftoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och styr produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka och styra produktionen från kontrollrummet, genomföra rondering av anläggningen enligt uppsatta rutiner samt identifiera och lösa tekniska fel. Som kontrollrumsoperatör kommer du att delta i utvecklingsprojekt rörande produktionen samt delta i förbättringsarbetande team. För rollen krävs erfarenhet och kunskaper i Excel.
Du kommer arbeta aktiv för att uppnå en bra arbetsmiljö och hög säkerhet på produktionsanläggningen, arbeta aktivt för att uppnå hög livsmedelssäkerhet, god kvalitet, god arbetsmiljö och hög säkerhet och arbeta i enlighet med Lantmännens värderingar – öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Du kommer att jobba skift.

Vem är du?
För att trivas och lyckas har du:
- erfarenhet från processindustri, processtyrning och kontrollrumsarbete
- teknisk gymnasieutbildning eller liknande
- goda kunskaper i både svenska och engelska samt datahantering

Det är ett plus om du dessutom har högskoleutbildning inom process- eller kemiteknik. Erfarenhet av spannmål och foderhantering är meriterande.

Vi ser att du är:
- ansvarstagande, flexibel och positiv
- kvalitets- och säkerhetsmedveten
- noggrann och har en förmåga att arbeta systematiskt
- driven och självgående
- bekväm att arbeta såväl i grupp som självständig


Om verksamheten
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Processingenjör energisystem , massa & papper

Ansök    Dec 19    AFRY AB    Processoperatör, pappersmassa
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi befinner oss i en tid när energi är högre upp på agendan än någons... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi befinner oss i en tid när energi är högre upp på agendan än någonsin inom massa- och pappersindustrin. Komplexiteten med besparingar i traditionella ångsystem blandat med tekniker för att minska avtrycket av koldioxid så ser vi ett behov av att utöka vårt gäng med konsulter som har processkunskap inom energisystem.
Våra konsulters vardag bjuder på en härlig variation och du kommer bland annat att jobba med förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, projektering, processoptimering och projektledning. Sälj och marknadsföring ingår som en naturlig del i tjänsten och du kommer även att arbeta med sektionens och marknadsområdets tjänsteutveckling. Då flera av våra kunder är internationella är resor inom och utanför Sverige en naturlig del av tjänsten.
Företrädelsevis ser vi en placering i Solna, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Göteborg, Örnsköldsvik eller Norrköping, men även andra orter kan vara aktuella beroende av din kompetens och erfarenhet


Kravspecifikation
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du är civilingenjör eller motsvarande med relevant erfarenhet från massa- och pappersbranschen. Kanske har du jobbat som maskinleverantör, konsult eller på fabrik?
Som person är du teknikintresserad och är eller vill bli specialiserad inom ett specifikt område. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som uttrycker sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar egna initiativ och är lösningsinriktad. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät inom branschen.
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2023-01-31
Kontaktpersoner
Hans Holm
Gruppchef Massa
[email protected]


Ulf Strenger
Sektionschef Process Technology
[email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Driftoperatör

Vill du vara med och producera framtidens livsmedelsingredienser? Just nu söker vi Driftoperatörer till Lantmännen Biorefineries i Kimstad där vi tillverkar naturliga havreingredienser till livsmedels-, nutrition- hälso- och kosmetikaindustrin. Hos oss blir du en del av en spännande verksamhet där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord! Det här kommer du att göra Lantmännen Oats är en del av Lantmännen Biorefineries och på vår anläggning i Kimsta... Visa mer
Vill du vara med och producera framtidens livsmedelsingredienser? Just nu söker vi Driftoperatörer till Lantmännen Biorefineries i Kimstad där vi tillverkar naturliga havreingredienser till livsmedels-, nutrition- hälso- och kosmetikaindustrin. Hos oss blir du en del av en spännande verksamhet där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord!

Det här kommer du att göra

Lantmännen Oats är en del av Lantmännen Biorefineries och på vår anläggning i Kimstad producerar vi naturliga och högkvalitativa havreingredienser till livsmedels-, nutrition- hälso- och kosmetikaindustrin.

Som Driftoperatör spelar du en nyckelroll i att förädla vår havreråvara till betaglukan, havreprotein och värmebehandlad havrekärna genom en rad avancerade processteg.

I det dagliga arbetet styr du produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta enligt gällande rutiner och med ständiga förbättringar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att övervaka och styra produktionen från kontrollrummet, genomföra ronderingar enligt uppsatta rutiner samt identifiera och avhjälpa tekniska fel. Du kommer även vara delaktig i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete rörande produktionen.

Då vi tillverkar livsmedelsingredienser ser du till att hålla en livsmedelssäker produktion med god hygien i processanläggningen med stöd av uppsatta rutiner och instruktioner. Du identifierar och hjälper till att hitta lösningen på tekniska problem och är proaktivt med och bidrar till att höja säkerheten och bidra till en god arbetsmiljö på vår anläggning.

Rollen innebär skiftarbete och du behöver ha möjlighet att arbeta på obekväma arbetstider.

Du kommer ingå i ett av anläggningens fyra skiftlag som består av skiftledare och driftoperatörer. Du rapporterar till Driftchef.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Tidigare erfarenhet från arbete i process- eller produktionsindustri, varav meriterande om du har erfarenhet av livsmedelstillverkning
- Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i produktionsnära IT- system
- God kommunikationsförmåga i svenska och engelska
- Möjlighet och gärna vana av att arbeta skift, dvs. under obekväma arbetstider

Du är:

- Ansvarstagande med en hög kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet
- Noggrann och arbetar systematiskt
- En teamspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat
- Flexibel och tycker om att hitta lösningar på problem

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen Biorefineries i Kimstad får du möjligheten att utveckla dina yrkesfärdigheter och bidra med din kompetens genom hela produktionskedjan. Vi är en mindre arbetsplats där varje medarbetare har en viktig roll i att bidra till helheten i vår verksamhet. Vi är en del av Lantmännenkoncernen och ingår som bolag i Lantmännen Biorefineries som är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi med siter i Norrköping, Kimstad och Lidköping. Together we reimagine the world of grain!

Lantmännen är en stor internationell koncern och tillsammans har vi en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag och senast den 9 januari 2023. För slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta tf. Driftchef Tommy Fors på 010-556 86 91. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Anna Bergqvist, HR Business Partner, på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se.

Lantmännen Biorefineries är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderier med siter i Norrköping och Lidköping. Vi är den största nationella producenten av spannmålsbaserad etanol samt en av de största tillverkarna av dryckessprit, foder och livsmedelsingredienser. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 200 medarbetare, varav cirka 40 i Kimstad, och omsätter ca 2,5 miljarder kr. Visa mindre

Nyfikna sommarkollegor till Holmen Paper

Ansök    Dec 20    Holmen AB    Pappersarbetare
Vi odlar hus, vi odlar förändring Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb i en framtidsbransch där du är med och skapar verklig klimatnytta? Är du nyfiken och vill lära dig nya saker i en välkomnande gemenskap där egna initiativ uppmuntras? Då är ett sommarjobb på Bravikens pappersbruk något för dig!  Är du vår nya sommarkollega?  På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa ... Visa mer
Vi odlar hus, vi odlar förändring

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb i en framtidsbransch där du är med och skapar verklig klimatnytta? Är du nyfiken och vill lära dig nya saker i en välkomnande gemenskap där egna initiativ uppmuntras? Då är ett sommarjobb på Bravikens pappersbruk något för dig! 

Är du vår nya sommarkollega? 
På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping använder vi den svenska skogen som råvara till att skapa förnybara och innovativa pappersprodukter som blir till bland annat böcker, magasin och förpackningar världen över. Vi arbetar på ett hållbart och resurseffektivt sätt och gör våra kunder nöjda genom att leverera rätt produkt i rätt tid och rätt kvalitet. Vi som jobbar på Holmen har ett genuint engagemang i vårt arbete och viljan att göra ett bra jobb. Hos oss på Bravikens pappersbruk jobbar närmare 400 medarbetare och årligen anställer vi ca 80 sommarjobbare som är en viktig del i vår hållbara verksamhet.   

Holmen är ett företag jag stolt kan berätta att jag har arbetat på. Kollegorna är alltid trevliga och hälsar när man stöter på varandra, både gående i gångarna eller på vägarna när man färdas i truck. Tar man initiativ och vill utvecklas finns möjligheten till ett varierat arbete” – Alexandra, tidigare sommarjobbare   

Din framtida utmaning
Hos oss får du som sommarjobbare varierande arbetsuppgifter och ingår i ett team av engagerade kollegor. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har ett säkerhetstänk i ditt arbete eftersom du ersätter ordinarie personal. I alla sommarjobb är du en viktig del i att göra våra kunder nöjda genom att leverera rätt produkt i rätt tid på ett säkert sätt till våra kunder.  

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vad du arbetar med. Vi har både skiftgående och dagtidsgående tjänster och här är några exempel på vad våra sommarjobbare gör:  

Som operatör jobbar du till exempel med att skära pappersrullar enligt kundens beställningar. Om du i stället arbetar på underhåll inom mekanik eller el/automation hjälper du till att hålla all vår utrustning i bra skick och felsöker när något går sönder. Som laborant tar du prover av våra produkter och i vår process och analyserar dem för att säkerställa rätt kvalitet. På Braviken har vi ett stort förråd där du som förrådstekniker arbetar med bland annat godsmottagning och lastning/lossning av olika typer av gods. Som produktionsplanerare hjälper du till att planera produktionen på maskinerna så att vi kan köra våra maskiner så effektivt som möjligt och samtidigt levererar rätt till kund.  

Jobbar du skift så jobbar du kontinuerligt 3-skift vilket innebär rullande förmiddag-, eftermiddag- och nattskift. Arbetstiden på dagtid är oftast kl. 7-15.30. 

Vi söker även sommarjobbare som hjullastarförare med C2 behörighet och truckförare med B1 behörighet. Se annons här. 

Är du den vi söker?
Hos oss får du eget ansvar och lära dig nya uppgifter och det är viktigt att du är nyfiken och engagerad i att lära dig. Du tar ansvar för att strukturerat och självständigt lösa dina uppgifter och hitta orsak till uppkomna problem. Vi sätter säkerheten först och därför är det viktigt att du följer de regler som finns, vågar fråga och ger förslag till förbättringar.  

Vi arbetar i team, så det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra människor och att du kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi värdesätter mångfald i team eftersom vi vet att det ger ökad kreativitet. Vi strävar efter jämnare könsfördelning mellan våra medarbetare och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.  

För att kunna söka dessa tjänster behöver du ha: 


• Fyllt 18 år när du börjar sommarjobba. 
• Körkort är ett krav i ett flertal av tjänsterna.
• Avslutad eller pågående gymnasieutbildning.  
• Eftergymnasial utbildning är meriterande, med fördel som ingenjör, systemtekniker, processtekniker eller motsvarande med teknisk inriktning inom relevant område. För sommarjobbet som laborant och produktionsplanerare ser vi gärna att du har pågående eller avslutad högskoleutbildning. 

Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och du blir en del av en öppen och välkomnande gemenskap. Ditt sommarjobb börjar med en introduktion och därefter blir du upplärd av handledare och kollegor på plats i verksamheten.  

Som sommarjobbare börjar du i de flesta fall i början av juni och arbetar till slutet av augusti 2023. Bravikens pappersbruk är en alkohol- och drogfri arbetsplats och alla drogtestas innan man börjar arbeta. Spontana alkohol- och drogtester genomförs kontinuerligt året om. Förutom bra arbetsmiljö får du även en bra lön som sommarjobbare hos oss. 

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Holmen från insidan – och en bra merit om du vill söka exjobb eller anställning senare. Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb! För att läsa mer om hur det är att sommarjobba på Holmen, besök vår hemsida.

Ansök redan idag!
Ansökan sker via länken nedan. I denna rekrytering behöver du endast bifoga CV. Istället för personligt får du istället svara på några frågor. Vi läser ansökningar och håller intervjuer löpande så ansök redan idag eller senast den 28 februari 2023!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rörkonstruktörer

Ansök    Dec 14    AFRY AB    Rördragare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning I din roll som rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
I din roll som rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings och installation underlag.
Som rörkonstruktör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet samt sälja in nya lösningar till kund. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Vi har stort behov i både våra projekt och kundernas projekt av rörkonstruktörer. Vi söker främst konstruktörer med några års erfarenhet inom yrket. Men även mera juniora samt seniora och ledande kan vara aktuella. Vi arbetar främst med projekt inom Massa och Papper så det är meriterande att du har erfarenhet av den typen av industri men inget krav
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från vårt kontor i Norrköping. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!


Kravspecifikation
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå våra resultat!
Vi söker dig som har:
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller erfarenhet inom rörkonstruktion.
Erfarenhet inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri är meriterande.
Erfarenhet av programvaror som Aveva E3D, Plant3D, PDMS eller AutoCAD är meriterande.
Självklart är du bekant med de normer och standarder som gälller i branschen.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
Gruppchef
Emil Nöjd
[email protected]
+46 10 505 01 83
Sista ansökningsdag: 2023-01-31 men urval kommer att ske löpande så ansök redan idag.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Montör

Ansök    Dec 19    Againity AB    Montör, metallprodukter
Montör till montage av våra turbinanläggningar i Norrköping. Againity bygger och levererar turbiner för grön elproduktion. Vi expanderar och söker nu en montör med erfarenhet av roterande utrusning för montage på fabriken men även en del service inom norra Europa. Du ska vara självgående med flera års erfarenhet inom industriell tillverkning eller service. Vi söker dig som vill du jobba i team, är en lagspelare som även kan jobba självständigt på ett mi... Visa mer
Montör till montage av våra turbinanläggningar i Norrköping.
Againity bygger och levererar turbiner för grön elproduktion. Vi expanderar och söker nu en montör med erfarenhet av roterande utrusning för montage på fabriken men även en del service inom norra Europa. Du ska vara självgående med flera års erfarenhet inom industriell tillverkning eller service.
Vi söker dig som vill du jobba i team, är en lagspelare som även kan jobba självständigt på ett mindre företag.
Är du allmänt händig och självgående gällande mekaniskt montage efter ritning.
Som montör krävs att du arbetar noggrant och att du är mycket kvalitetsmedveten.
Formell kompetens
• Utbildning inom industri eller motsvarande yrkeserfarenhet av industriarbete är meriterande
• Mångårig erfarenhet inom industriarbete, montering och service av roterande utrusning
• Kunskaper om ritningsläsning.
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, serviceinriktad och du trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är driven, har en hög arbetsmoral och är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Visa mindre

Sommarjobba på Bravikens sågverk - operatörstjänster

Ansök    Dec 16    Holmen AB    Sågverksoperatör
Ett smart och meningsfullt val Är du en aktiv, uthållig och ansvarsfull person som trivs att jobba med andra? Är du nyfiken på träindustrin och hållbart byggande? Då kan du vara den vi söker!  Vill du spendera din sommar med oss på Bravikens sågverk? Bravikens sågverk tillverkar konstruktionsvirke av gran och tall. Vi drivs av vår passion för trävaror och ligger långt fram när det gäller att använda ny, banbrytande teknik.  Idag är vi ca 140 medarbetare.... Visa mer
Ett smart och meningsfullt val

Är du en aktiv, uthållig och ansvarsfull person som trivs att jobba med andra? Är du nyfiken på träindustrin och hållbart byggande? Då kan du vara den vi söker! 

Vill du spendera din sommar med oss på Bravikens sågverk?
Bravikens sågverk tillverkar konstruktionsvirke av gran och tall. Vi drivs av vår passion för trävaror och ligger långt fram när det gäller att använda ny, banbrytande teknik.  Idag är vi ca 140 medarbetare. Vårt sågverk ligger i natursköna Bråviken utanför Norrköping.

Din framtida utmaning
Hos oss kommer du att arbeta som operatör i produktionslinjen där du ingår i ett skiftlag. Din uppgift blir att i samarbete med dina kollegor övervaka processen. Timrets väg genom sågverksprocessen börjar med att varje stock bedöms och mäts in för att sorteras efter längd och diameter. Sedan startar sönderdelningen där stockarna sågas till plank och brädor, detta kallas rå del. Nu fortsätter den del av processen som torkar virket. Efter torkning fortsätter virket över till torr del. Här sorteras virket efter egenskaper samt hyvlas och emballeras. För att processen ska fungera har vi vår logistikavdelning som ansvarar för alla interna transporter inom sågverket. Vissa av våra produkter tryckimpregneras också i vår nya och moderna impregneringsanläggning som invigdes i maj 2018.

Är du den vi söker?
För oss är säkerheten viktigast, därför är det viktigt att du samarbetar bra med andra människor och att du är ordningsam, vilket innebär att du arbetar på ett strukturerat och säkert sätt. Du är inte rädd för att ta initiativ och du känner ansvar för dina uppgifter. I rollen som sågverksoperatör hos oss är det en självklarhet att vara hjälpsam och tillmötesgående – vi är ett team!

Processen kräver till viss del datavana och har du ett intresse för teknik kommer du med all säkerhet tycka att arbetsuppgifterna är intressanta.

Vi erbjuder dig
Majoriteten av tjänsterna startar i början på juni 2023 och pågår fram till slutet av augusti 2023. Vi värdesätter en säker arbetsmiljö och våra sågverk är alkohol- och drogfria arbetsplatser. Vi drogtestar alla vi avser att anställa och genomför även slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Det finns en stor kunskap och kompetens inom koncernen, hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb!


• Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som semesterersättare.
• Arbetstidformen är dagtid eller skiftgång.
• Lön och övriga anställningsvillkor enligt avtal.

 


Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Trä som bygger framtiden Holmen förädlar framtidsmaterialet trä, det enda byggmaterial som är helt förnybart. I moderna sågverk producerar vi sågade och förädlade trävaror till snickeri-, byggindustri och bygghandel. Genom Martinsons Byggsystem, som är en del av Holmen, erbjuder vi kundanpassade lösningar för ett klimatsmart och storskaligt träbyggande. Våra produktionsanläggningar finns i Braviken, Iggesund, Linghem, Bygdsiljum och Kroksjön, nära våra skogsinnehav i både norr och söder. Sammanlagt är vi drygt 700 medarbetare. Visa mindre

CNC-operatör till företag i Finspång!

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en CNC-operatör till Vår växande kund i Finspång! Tjänsten innebär att du jobbar med moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner där riggning och programmering ingår i dina arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och har vana i ritningsläsning samt hantering av olika mätdon. Fortsättningsvis söker dig som har goda kunskaper i programmering, meriterande är... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en CNC-operatör till Vår växande kund i Finspång!

Tjänsten innebär att du jobbar med moderna CNC-styrda fleroperationsmaskiner där riggning och programmering ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och har vana i ritningsläsning samt hantering av olika mätdon.
Fortsättningsvis söker dig som har goda kunskaper i programmering, meriterande är Mazatrol samt ISO miljö.
Vi lägger stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne samt en god initiativförmåga.Din profil
Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet du utför. Det är meriterande om du har truckkort samt traverskort men är inget krav.

Det kan förekomma skiftarbete på arbetsplatsen.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre