Lediga jobb som Tandsköterska i Norrköping

Se lediga jobb som Tandsköterska i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Aqua Dental Norrköping

Ansök    Jun 3    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudk... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!
Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.
Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.
Det vi alla har gemensamt är att vi:
Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental:
Som tandsköterska på Aqua Dental Norrköping blir du en del av ett duktigt team och kommerjobba i hjärtat av stan. På kliniken kommer du att arbeta nära dina kollegor där du kommer få stöttning i det dagliga arbetet samt i din professionella utveckling. Du har i denna roll möjlighet att vara med och påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av hög kvalitet till våra patienter och är med och bidrar till att utveckla svensk tandvård. För att trivas i rollen ser vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor.
Denna tjänst är en heltidstjänstmed start i höst eller efter överenskommelse.
Vi söker dig som:
Är examinerad tandsköterska
Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Sista ansökningsdagen är den30/6 2024.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta klinikchef Karin Qvist, [email protected]
Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.
Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se eller följ oss på Instagram @aquadental. Visa mindre

Tandsköterska Xdental

Ansök    Maj 23    X Tandkliniker AB    Tandsköterska
Tandsköterska med ledaregenskaper och kliniksamordnare hos Xdental. Xdental, tidigare känd som Studio Dental, söker en engagerad och erfaren tandsköterska med ledaregenskaper för att komplettera vårt team och även agera som kliniksamordnare.Som en väletablerad tandläkarklinik strävar vi efter att skapa en familjär känsla där varje medlem spelar en viktig roll. Krav och egenskaper: - Erfarenhet av ledande roll är meriterande - Förmåga att hantera stress o... Visa mer
Tandsköterska med ledaregenskaper och kliniksamordnare hos Xdental.
Xdental, tidigare känd som Studio Dental, söker en engagerad och erfaren tandsköterska med ledaregenskaper för att komplettera vårt team och även agera som kliniksamordnare.Som en väletablerad tandläkarklinik strävar vi efter att skapa en familjär känsla där varje medlem spelar en viktig roll.


Krav och egenskaper:
- Erfarenhet av ledande roll är meriterande
- Förmåga att hantera stress och behålla lugnet i pressade situationer
- Utmärkta samarbetsfärdigheter och förmåga att arbeta effektivt i team
- Noggrannhet och driv för att leverera högkvalitativt arbete
- Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och se helheten
- Arbetserfarenhet inom tandvård är önskvärd
- Examen inom tandsköterskeutbildningen
- Erfarenhet av kliniksamordning är en fördel


Ansvarsområden:
- Sedvanliga tandsköterska uppgifter
- Ledarskap och deltagande i beslutsprocesser
- Koordinera klinikens dagliga verksamhet och resurser


Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där korta vägar till beslut möjliggör snabba förändringar och utveckling. Denna position är också en unik möjlighet att vara en del av vårt expanderande team och bidra till vår fortsatta tillväxt.


Anställning och information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt flexibla arbetstider


Kontaktperson:
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Sandra Toma på 0761-662920.


Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev senast den 1 juli. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Receptionist sökes till Xdental

Ansök    Maj 23    X Tandkliniker AB    Tandsköterska
Om oss: Xdental är en modern och patientfokuserad tandläkarklinik belägen i hjärtat av Norrköping. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en varm och välkomnande miljö. För att ytterligare stärka vårt team söker vi nu en serviceinriktad och engagerad receptionist. Arbetsuppgifter: Som receptionist hos Xdental kommer du att vara vårt ansikte utåt och den första kontakten för våra patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inklu... Visa mer
Om oss:
Xdental är en modern och patientfokuserad tandläkarklinik belägen i hjärtat av Norrköping.
Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en varm och välkomnande miljö. För att ytterligare stärka vårt team söker vi nu en serviceinriktad och engagerad receptionist.


Arbetsuppgifter:
Som receptionist hos Xdental kommer du att vara vårt ansikte utåt och den första kontakten för våra patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
- Mottagning och registrering av patienter
- Hantering av telefon och e-post
- Schemaläggning av patientbesök
- Administrativa uppgifter som fakturering och journalhantering
- Att bidra till en positiv och professionell atmosfär i väntrummet


Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet som receptionist eller inom kundservice är meriterande
- God kommunikationsförmåga och ett vänligt bemötande
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Erfarenhet av att arbeta med datorer och bokningssystem
- Noggrannhet och en känsla för detaljer


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor
- Möjlighet till personlig utveckling och utbildning
- Konkurrenskraftig lön och förmåner
- En chans att vara en del av en framgångsrik och växande tandläkarklinik


Anställning och information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] senast den femte juli. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Kontakt:
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sandra Toma på 0761662920 eller via e-post [email protected].


Vi ser fram emot din ansökan!


Med vänliga hälsningar,
Teamet på Xdental Visa mindre

Tandsköterska Mirum Tandläkarna

Ansök    Apr 29    32 leenden AB    Tandsköterska
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping Vi är idag tre tandläkare, Två tandsköterskor och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga. Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön. Vi ... Visa mer
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping
Vi är idag tre tandläkare, Två tandsköterskor och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och trivs med flera bollar i luften och har lätt för att samarbeta. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består exempelvis av assistans vid behandlingar, steril arbete, bokningar samt beställningar av varor. Vårt mål är att du som tandsköterska så småningom ska kunna behärska de flesta arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet inom vårdyrket värderas högt!
Heltid/deltid tjänst.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Apr 24    De Geerkliniken AB    Tandsköterska
Vi växer så det knakar och söker nu ytterligare en tandsköterska till vårt team. I tjänsten ingår kliniska men framför allt administrativa arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi växer så det knakar och söker nu ytterligare en tandsköterska till vårt team.
I tjänsten ingår kliniska men framför allt administrativa arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 16    Capio Sverige AB    Tandsköterska
Om oss Capio Specialisttandläkarna finns på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och vi är en högspecialiserad mottagning som sätter omtanke och vänligt bemötande i första rummet. Vi har många års erfarenhet inom käkkirurgi, protetik, och bettfysiologi. Att ha ett gott samarbete med de remitterande tandläkarna är viktigt för oss för att finna bästa möjliga behandling för varje patient. Din roll Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en tandskö... Visa mer
Om oss

Capio Specialisttandläkarna finns på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och vi är en högspecialiserad mottagning som sätter omtanke och vänligt bemötande i första rummet. Vi har många års erfarenhet inom käkkirurgi, protetik, och bettfysiologi. Att ha ett gott samarbete med de remitterande tandläkarna är viktigt för oss för att finna bästa möjliga behandling för varje patient.

Din roll
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska somatt assistera våra specialisttandläkare vid undersökningar och behandlingar, se till att patienterna känner sig trygga,administration och sterilarbete.


Vi erbjuder dig
Kompetensutveckling, internt och externt
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Om dig
Du ska vara utbildad tandsköterska och vi tror att du har jobbat några år som tandsköterska och är intresserad av att jobba på en specialistklinik. Erfarenhet ser vi som meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå i ett specialistteam och samtidigt utgöra en av 9 tandsköterskor.


Publicerat: 2024-xx-xx
Sista ansökningsdag: 2024-xx-xx
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till klinikkoordinator Erja Anttonen
073- 339 41 75 eller via mail [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Kneippen

Ansök    Feb 27    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Kneippentandläkarna är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med 5 behandlingsrum där vi arbetar delegerat  team som omväxlande  disponerar kliniken. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta  våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga  patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i Kneippen, m... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Kneippentandläkarna är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård.

Mottagningen är fullt modern med 5 behandlingsrum där vi arbetar delegerat  team som omväxlande 
disponerar kliniken. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta 
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga 
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i Kneippen, med närhet 
till kommunikationer precis utanför huset. Här arbetar tre tandläkare, fyratandsköterskor och två tandhygienister samt en Oral kirurg.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara 
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- Delaktighet i det administrativa arbetet i receptionen
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

-Kirurgi och implantat verksamhet med specialist

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och 
implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning 
vid behov. 

 Vi operera med STRAUMANN och ASTRA.

 

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt 
och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. 

Gärna intresse för implantat verksamhet.

Personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i 
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger 
stor vikt vid din personliga lämplighet.Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Kinikchef: Monica 

email:   [email protected]

Mobil: 0738389938

 

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

En tandsköterska sökes till centrala Norrköping

Ansök    Apr 16    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Vi är en modern klinik som ligger centralt i Norrköping. Vi arbetar med modern utrustning och har brett utbud av behandlingar. Vi utför bland annat mycket kirurgi såsom implantatoperationer och parodontalkirurgi. Vi har även allt från basundersökningar till Invisalign. Hos oss finns det stor utvecklingspotential, med utbildningar, kurser och nya behandlingsmetoder.   Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med omväxlande uppg... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Vi är en modern klinik som ligger centralt i Norrköping.

Vi arbetar med modern utrustning och har brett utbud av behandlingar. Vi utför bland annat mycket kirurgi såsom implantatoperationer och parodontalkirurgi. Vi har även allt från basundersökningar till Invisalign. Hos oss finns det stor
utvecklingspotential, med utbildningar, kurser och nya behandlingsmetoder.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax och steril men även administrativt och receptionsarbete. Du kommer även att arbeta självständigt och delegerat. 

 

Kvalifikationer
Vi söker en utbildad tandsköterska som behärskar svenska språket i tal och skrift samt att ha grundläggnade datorkunskap. Erfarenhet framförallt med Frenda är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad som passar in i vår gemenskap. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga och trevlig patientbemötande. Övrig information
Tjänsten avser tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Norrköping

Ansök    Apr 15    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudk... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!
Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.
Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.
Det vi alla har gemensamt är att vi:
Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental:
Som tandsköterska på Aqua Dental Norrköping kommer du att bli en del av ett professionellt team på en modern klinik. Du kommer jobba nära dina kollegor och få stöttning i det dagliga arbetet samt utveckling i företaget. Du har i denna roll möjlighet att påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av högsta kvalitet. För att trivas i rollen tror vi du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet mot kollegor och patienter.
Denna tjänst är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som:
Är examinerad tandsköterska
Minst 2 år erfarenhet
Meriterande med erfarenhet inom kirurgi
Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ
Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Sista ansökningsdagen är den 5 maj 2024.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta klinikchef Karin Qvist,[email protected]
Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.
Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se eller följ oss på Instagram @aquadental. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental Ljungsbro

Vi söker just nu medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Ljungsbro. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor klinik i centrala Norrköping. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata ... Visa mer
Vi söker just nu medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Ljungsbro. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en stor klinik i centrala Norrköping. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi.
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Ljungsbro.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i receptionen och arbeta i sterilen.
Vi välkomnar dig som är erfaren och meriterande för tjänsten är att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som teamledare eller kliniksamordnare tidigare.
Utbildning och erfarenhet
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv.
Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.
Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning
Ersättningen är fast månadslön
Tillträde enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 10 februari 2024.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Feb 16    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Välkommen att göra Norrköping gladare med oss På MyDentist erbjuder vi professionell tandvård på ett enkelt och attraktivt sätt. Vi är Sveriges snabbast växande tandvårdskedja med målet att bli ledande i Norden. Här får du som anställd inte bara en tjänst, utan du blir en del av en nytänkande gemenskap, som strävar efter att göra Sverige gladare genom en bättre munhälsa; så att vi lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans med dig vill vi ... Visa mer
Välkommen att göra Norrköping gladare med oss
På MyDentist erbjuder vi professionell tandvård på ett enkelt och attraktivt sätt. Vi är Sveriges snabbast växande tandvårdskedja med målet att bli ledande i Norden. Här får du som anställd inte bara en tjänst, utan du blir en del av en nytänkande gemenskap, som strävar efter att göra Sverige gladare genom en bättre munhälsa; så att vi lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans med dig vill vi skapa Sveriges bästa arbetsplats, med förmånliga villkor, stor flexibilitet och goda möjligheter att utvecklas i ditt yrke.

 

Upplev äkta delaktighet
Tillsammans med dig vill vi skapa en arbetsplats där du trivs, utvecklas och känner stark delaktighet. Därför har vi en platt organisationsstruktur som främjar dialog och snabba beslut. Och därför är våra arbetsplatser också i en lagom storlek, så att ingen försvinner i mängden. Med en lagom stor arbetsplats ökar också möjligheten till ett givande dagligt kompetensutbyte med kollegorna. Och så finns det ju fler att ha roligt med och skapa goda relationer med, jämfört med en mindre klinik. 
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Hos oss får du arbeta på en riktigt fin och fräsch klinik med modern utrustning. Du kommer till ett härligt och glatt team som brinner för mötet med patienten. Idag är vi ca 14 personer som arbetar på kliniken i Norrköping. På kliniken arbetar vi med alla typer av behandlingar. Vi är stolta över att representera flera olika språk och kulturer, för oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Personlig årlig utvecklingsplan
• Ett riktigt generöst friskvårdsbidrag
• Personalstöd för alla delar av livet dygnet runt
• Erbjudande om gruppförsäkringar med ett brett utbud
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas.
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Givetvis följer vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna vår platschef Karin.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 160 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska - Specialistcentrum för Endodonti Norrköping

Specialistcentrum för endodonti är en ny etablerad specialistkliniken inom rotfyllningar och vi söker nu en tandsköterska för att utöka vårt specialistteam. Vi bedriver en modern klinikmottagning specialiserad inom alla områden av endodonti och jobbar med remitterade patienter från olika tandläkarkliniker i Östergötlands regionen. Du kommer vara en del av ett härligt och engagerat team som arbetar för att både personal och patienter ska trivas och må bra. ... Visa mer
Specialistcentrum för endodonti är en ny etablerad specialistkliniken inom rotfyllningar och vi söker nu en tandsköterska för att utöka vårt specialistteam.
Vi bedriver en modern klinikmottagning specialiserad inom alla områden av endodonti och jobbar med remitterade patienter från olika tandläkarkliniker i Östergötlands regionen. Du kommer vara en del av ett härligt och engagerat team som arbetar för att både personal och patienter ska trivas och må bra.
Hos oss kommer du som tandsköterska vara en mycket viktig roll för att erbjuda våra patienter trygg och hållbar specialisttandvård. Vi ser att du trivs med att arbeta med flera kliniska arbetsuppgifter och ha trevligt bemötande i alla situationer. Du som tandsköterska arbetar både med assistans samt delegerad behandling bla röntgenbilder uttagning. Förutom kliniskt arbete och steriljobb ingår även administrativa sysslor bla kliniska materialbeställningar.
Vi har en systermottagning i Finspång där vi kommer att jobba ca i 2 dagar varannan vecka (detta kan ibland variera beroende på behov).
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
DIN PROFIL
Du är utbildad tandsköterska. Du är trygg i din roll som tandsköterska och kan arbeta självständigt.
Du skriver och talar flytande svenska samt goda kunskaper inom IT och data.
Tidigare erfarenhet behövs ej men den är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tror du att ovanstående arbetsbeskrivning hade passat dig bra är du välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Gruppraktik med fem behandlingsrum mitt i centrala Norrköping. Arbetsuppgifter Kliniskt arbetande tandsköterska med stort eget ansvar i team av två tandsköterskor och en tandläkare. Kliniken har egen receptionist/samordnare sedan många år som sköter det mesta utom patientarbete. Vi har en rutinerad tandhygienist som arbetar mestadels självständigt med fokus på parodbehandlingar, men planerade undersökningspass finns varje ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Gruppraktik med fem behandlingsrum mitt i centrala Norrköping.

Arbetsuppgifter
Kliniskt arbetande tandsköterska med stort eget ansvar i team av två tandsköterskor och en tandläkare.

Kliniken har egen receptionist/samordnare sedan många år som sköter det mesta utom patientarbete.

Vi har en rutinerad tandhygienist som arbetar mestadels självständigt med fokus på parodbehandlingar, men planerade undersökningspass finns varje vecka med två tandsköterskor från teamet.

 

Kvalifikationer
Tandsköterska med lång erfarenhet och fokus på vuxentandvård och eget profylaxarbete samt planering.

 

Personliga egenskaper
Engagerad, ansvarfull, flexibel och snäll är egenskaper som är viktiga.


Övrig information
Nuvarande tandsköterska går i pension till sommaren och det är den tjänsten som utannonseras. Tillsättning av tjänsten kan med fördel ske under våren så intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental

Vi söker just nu fler medarbetare då vi utökar verksamheten till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en klinik i Ljungsbro. Här utför vi all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda all typ av tandvård i en stark organisation med gemenskap. Vi erbjuder dig en arbetsplats med nära till beslut och stort... Visa mer
Vi söker just nu fler medarbetare då vi utökar verksamheten till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver en klinik i Ljungsbro. Här utför vi all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda all typ av tandvård i en stark organisation med gemenskap.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med nära till beslut och stort gehör för dina tankar och ideér om hur kliniken kan utvecklas.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, kallelser av patienter, fakturering, stå i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor.
Vi välkomnar dig som är erfaren och meriterande för tjänsten är att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som teamledare eller kliniksamordnare tidigare.
Utbildning och erfarenhet
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv.
Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning
Ersättningen är fast månadslön
Tillträde enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 10 februari 2024.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Hageby

Ansök    Nov 13    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Hageby. Hagebykliniken är en mellanstor klinik med tio behandlingsrum. Vi har östra länsdelens jourklinik och ett Tandhus för våra yngsta patienter. Hageby ligger i ett av Norrköpings större bostadsområden med cykelavstånd till innerstaden. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i s... Visa mer
Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Hageby.

Hagebykliniken är en mellanstor klinik med tio behandlingsrum. Vi har östra länsdelens jourklinik och ett Tandhus för våra yngsta patienter. Hageby ligger i ett av Norrköpings större bostadsområden med cykelavstånd till innerstaden.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Swedish Derma Medical Center AB söker tandsköterska

Swedish Derma Medical Center är ett ungt tandvårdsföretag med stora ambitioner. Våra lokaler i centrala Norrköping är moderna, ljusa och rymliga. Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och målmedveten samt vara redo att axla en central roll i utvecklingen av vår starkt expanderande verksamhet. Det viktiga för oss är att du är en del av ... Visa mer
Swedish Derma Medical Center är ett ungt tandvårdsföretag med stora ambitioner.
Våra lokaler i centrala Norrköping är moderna, ljusa och rymliga.

Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och målmedveten samt vara redo att axla en central roll i utvecklingen av vår starkt expanderande verksamhet.

Det viktiga för oss är att du är en del av teamet och delar vår vision om att bli Norrköpings bästa arbetsplats inom tandvård.

Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, nyfikenhet och en positiv inställning. Tillsammans ska vi bygga något unikt för både medarbetare och patienter!

Vi erbjuder en tjänst på deltid/heltid. Individuell lön i överenskommelse med rätt kandidat för oss.
Ansök gärna till tjänsten genom att e-posta till [email protected] så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Norrköping

Ansök    Okt 17    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team som delar kunskaper och erfarenheter med varandra - vilket skapar goda möjligheter för utveckling. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
- Genomföra röntgen med OPG
- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar
- Möjlighet att arbeta med Invisalign

- Arbete i Team Service som är receptionen på Smile


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska
Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med en omfattning på 100%. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Senida Avdic: [email protected] alternativt TA-partner: Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Åby

Ansök    Okt 23    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Är du tandsköterska eller tandhygienist och vill bygga på din profession? Nu har du möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker en kliniksamordnare som kan agera spindeln i nätet på Folktandvården Åby, en trevlig mindre allmäntandvårdsklinik belägen strax utanför Norrköping. I din roll kommer du att ha ett nära och gott samarbete med kliniksamordnare och medarbetare på Folktandvården Sandbyhov. Välkommen att söka! Vårt erbjudande Vi är ... Visa mer
Är du tandsköterska eller tandhygienist och vill bygga på din profession? Nu har du möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss.

Vi söker en kliniksamordnare som kan agera spindeln i nätet på Folktandvården Åby, en trevlig mindre allmäntandvårdsklinik belägen strax utanför Norrköping. I din roll kommer du att ha ett nära och gott samarbete med kliniksamordnare och medarbetare på Folktandvården Sandbyhov. Välkommen att söka!

Vårt erbjudande
Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Genom nära samarbete mellan våra kliniker bedriver vi utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke som vi kan utvecklas inom hela livet.

Vi är ungefär 600 medarbetare på ett trettiotal kliniker som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård efter behov. Här finns alla utvecklingsmöjligheter för dig, vare sig du vill bli klinisk expert, specialist, chef eller något helt annat. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Om dig
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Norrköping

Ansök    Okt 10    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team som delar kunskaper och erfarenheter med varandra - vilket skapar goda möjligheter för utveckling. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
- Genomföra röntgen med OPG
- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar
- Möjlighet att arbeta med Invisalign

- Arbete i Team Service som är receptionen på Smile


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska
Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med en omfattning på 100%. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Senida Avdic: [email protected] alternativt TA-partner: Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Grundmall PTJ AB

Ansök    Okt 2    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Kneippen tandläkarna är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med 5 behandlingsrum där vi arbetar delegerat  team som omväxlande  disponerar kliniken. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta  våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga  patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i Kneippen, ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Kneippen tandläkarna är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård.

Mottagningen är fullt modern med 5 behandlingsrum där vi arbetar delegerat  team som omväxlande 
disponerar kliniken. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta 
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga 
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i Kneippen, med närhet 
till kommunikationer precis utanför huset. Här arbetar tre tandläkare, fyratandsköterskor och två tandhygienister samt en Oral kirurg.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara 
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- Delaktighet i det administrativa arbetet i receptionen
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

-Kirurgi och implantat verksamhet med specialist

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och 
implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning 
vid behov. 

 Vi operera med STRAUMANN och ASTRA.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt 
och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. 

Gärna intresse för implantat verksamhet.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i 
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger 
stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket 
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Kinikchef: Monica 

email:   [email protected]

Mobil: 0738389938

https://www.ptj.se/kneippentandlakarna

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Sparven

Ansök    Sep 22    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Är du tandsköterska eller tandhygienist och vill bygga på din profession? Nu har du möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker en kliniksamordnare som kan agera spindeln i nätet på Folktandvården Sparven, en mellanstor allmäntandvårdsklinik centralt belägen i Norrköping. Välkommen att söka! Vårt erbjudande Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Genom nära samarbete mellan våra kliniker bedriver vi u... Visa mer
Är du tandsköterska eller tandhygienist och vill bygga på din profession? Nu har du möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss.

Vi söker en kliniksamordnare som kan agera spindeln i nätet på Folktandvården Sparven, en mellanstor allmäntandvårdsklinik centralt belägen i Norrköping. Välkommen att söka!

Vårt erbjudande
Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Genom nära samarbete mellan våra kliniker bedriver vi utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke som vi kan utvecklas inom hela livet.

Vi är ungefär 600 medarbetare på ett trettiotal kliniker som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård efter behov. Här finns alla utvecklingsmöjligheter för dig, vare sig du vill bli klinisk expert, specialist, chef eller något helt annat. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Arbetsgrupp
Kliniken har ett 20-tal medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus. Arbetsgruppen består av tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister och en administratör. Här möter du en arbetsplats som präglas av laganda, samarbete och arbetsglädje, och där arbetsmiljö och utveckling är viktigt. 

Om dig
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och flexibel. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Det här är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

För kännedom planerar vi att hålla intervjuerna den 18 oktober.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till receptionen - Smile Norrköping

Ansök    Aug 24    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Norrköping söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 17 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

I denna tjänst som tandsköterska kommer du arbeta i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem det bästa bemötandet. I rollen ingår flera administrativa uppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare, ta hand om inkommande mail och telefonsamtal samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar. Andra ansvarsområden och uppgifter som rör receptionen och det administrativa kan tillkomma.

I denna tjänst är det viktigt att vara flexibel då du vid behov även kommer att assistera tandläkare i den planlagda verksamheten.

Som tandsköterska inom team service arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Receptionsarbete
- Hantera inkommande ärenden via mail och telefon

- Sköta kallelser till patienter
- Administration
- Vid behov assistera tandläkare


Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid motsvarande 100%. Start sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intressant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Senida Avdic: [email protected] alt rekryterare Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Sep 14    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi drygt 14 personer som arbetar på kliniken, varav fem är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver tillsammans utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba  i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 23    Komz AB    Tandsköterska
Välkommen till vår trevliga Tandhälsan som ligger centralt i Norrköping. Vi jobbar i Solo Group och är 2 tandläkare, 4 hygienister, 4 sköterskor och 2 receptionister. Det är en engagerad personalgrupp som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver modern tandvård där vi bl.a. jobbar med OPG, CBCT, implantat och digital avtryckstagning. Nu behöver vi utöka vårt team därför söker vi just dig. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett var... Visa mer
Välkommen till vår trevliga Tandhälsan som ligger centralt i Norrköping. Vi jobbar i Solo Group och är 2 tandläkare, 4 hygienister, 4 sköterskor och 2 receptionister. Det är en engagerad personalgrupp som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver modern tandvård där vi bl.a. jobbar med OPG, CBCT, implantat och digital avtryckstagning. Nu behöver vi utöka vårt team därför söker vi just dig. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med bra arbetskamrater. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i team och delegerat.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och utöver goda yrkeskunskaper ser vi gärna att du fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att ständigt utvecklas. Flexibilitet ser vi som en viktig del i vårt arbete, med det innebär att du kan anpassa dig till ändrade omständigheter när behov uppstår, att vara effektiv med väl bibehållen kvalitet och hög servicenivå är även viktiga egenskaper hos oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:
Personlig mognad - Du är trygg, social, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Vi erbjuder: Vi vill skapa förutsättningar för oss på Tandhälsan att må bra, därför erbjuds alla ett friskvårdsbidrag om 5000 kr per år. Visa mindre

Ortodontiassistent/tandsköterska till Centrum för Ortodonti/Pedodonti

Ansök    Jul 4    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 65 personer hos oss, varav cir... Visa mer
Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti.

Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 65 personer hos oss, varav cirka 25 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker en ortodontiassistent eller tandsköterska för arbete inom specialiteten ortodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. För dig som är tandsköterska kan det på längre sikt bli aktuellt med vidareutbildning till ortodontiassistent. Väljer du att bli en av oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!


Arbetsuppgifter
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss är teamarbete centralt och vi arbetar i stor utsträckning delegerat.  Här får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är meriterande om du är utbildad ortodontiassistent.  Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Swedish Derma Medical Center AB söker tandsköterska

SDM Dental Center är en ny modern tandvårdsklinik med den senaste utsrustningen med ett bekvämt läge i centrala Norrköping. Vår klinik erbjuder behandlingar inom bland annat allmäntandvård, akuttandvård, protetik, implantat, kirurgi, profylax samt estetisk tandvård och estetiska behandlingar. Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och mål... Visa mer
SDM Dental Center är en ny modern tandvårdsklinik med den senaste utsrustningen med ett bekvämt läge i centrala Norrköping. Vår klinik erbjuder behandlingar inom bland annat allmäntandvård, akuttandvård, protetik, implantat, kirurgi, profylax samt estetisk tandvård och estetiska behandlingar.

Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och målmedveten samt vara redo att axla en central roll i utvecklingen av vår starkt expanderande verksamhet.

Det viktiga för oss är att du är en del av teamet och delar vår vision om att bli Norrköpings bästa arbetsplats inom tandvård.

Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, nyfikenhet och en positiv inställning. Tillsammans ska vi bygga något unikt för både medarbetare och patienter!

Vi erbjuder en tjänst på deltid/heltid. Individuell lön i överenskommelse med rätt kandidat för oss.
Ansök gärna till tjänsten genom att e-posta till [email protected] så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Malmö gladare tillsammans med oss

Ansök    Jul 31    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med ... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Malmö gladare.
 
Vår klinik i centrala Malmö
Hos oss får du arbeta i en mycket fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi ett 20-tal personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare 1 kirurg samt 3 tandhygienister. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa..

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi och vill jobba i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

 

Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Jun 28    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi drygt 14 personer som arbetar på kliniken, varav fem är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver tillsammans utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba  i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för Oral Rehabilitering i Norrköping

Ansök    Jul 4    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland. I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling. Vårt nära... Visa mer
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland.

I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Vårt nära samarbete mellan specialiteter och kliniker gör att våra medarbetare stöttar och lär av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Du som är tandsköterska har nu möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker nu en tandsköterska till Oral rehabilitering i Norrköping. Välkommen att söka!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss utgör administrativa arbetsuppgifter en central del av tandsköterskearbetet. Då våra patienter har ett stort behandlingsbehov, krävs ett engagemang för varje patient. Samarbete och samverkan är centralt för oss och när behov uppstår hjälper vi varandra inom och mellan våra enheter. 

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Meriterande är ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Du har god datorvana och gärna kunskaper i Office-programmen. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du arbetar strukturerat och har en mycket god administrativ förmåga. Som person uppskattar du ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar och vi är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.  

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental

Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår priv... Visa mer
Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi.
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Norrköping.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, kallelser av patienter, fakturering, stå i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor.
Utbildning och erfarenhet
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar dig som är erfaren och meriterande för tjänsten är att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som teamledare eller kliniksamordnare tidigare.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv.
Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning
Ersättningen är fast månadslön
Tillträde enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 10 juli 2023.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kliniksamordnare till Oral Rehabilitering Norrköping

Ansök    Maj 15    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland. I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling. Vårt nära... Visa mer
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland.

I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Vårt nära samarbete mellan specialiteter och kliniker gör att våra medarbetare stöttar och lär av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Du som är specialisttandläkare och vill bygga på din profession har nu möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker nu en kliniksamordnare till Oral rehabilitering i Norrköping. Välkommen att söka!

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.


Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Anställning och information
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Folktandvården Östergötland

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska Mirum Tandläkarna

Ansök    Maj 11    32 leenden AB    Tandsköterska
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping Vi är idag tre tandläkare, Tre tandsköterskor och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga. Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön. Vi ... Visa mer
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping
Vi är idag tre tandläkare, Tre tandsköterskor och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och trivs med flera bollar i luften och har lätt för att samarbeta. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består exempelvis av assistans vid behandlingar, steril arbete, bokningar samt beställningar av varor. Vårt mål är att du som tandsköterska så småningom ska kunna behärska de flesta arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet inom vårdyrket värderas högt!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kliniksamordnare till Oral Rehabilitering Norrköping

Ansök    Maj 15    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland. I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling. Vårt nära... Visa mer
Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland.

I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Vårt nära samarbete mellan specialiteter och kliniker gör att våra medarbetare stöttar och lär av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Du som är specialisttandläkare och vill bygga på din profession har nu möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker nu en kliniksamordnare till Oral rehabilitering i Norrköping. Välkommen att söka!

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!Anställning och information
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Maj 5    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi drygt 14 personer som arbetar på kliniken, varav fem är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver tillsammans utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba  i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommalse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska- Capio Specialisttandläkarna Norrköping

Ansök    Mar 28    GHP Specialty Care AB    Tandsköterska
Tandsköterska Vi söker en utbildad, helst erfaren tandsköterska till vår specialistandläkarklinik vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Vem är du? Vi tror att du har jobbat några år som tandsköterska och är intresserad av att jobba på en specialistklinik, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå i ett specialistteam och samtidigt utgöra en av 9 tandsköterskor. Anställningsvillkor: - Anställningsform: Tills... Visa mer
Tandsköterska

Vi söker en utbildad, helst erfaren tandsköterska till vår specialistandläkarklinik vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping.
Vem är du?

Vi tror att du har jobbat några år som tandsköterska och är intresserad av att jobba på en specialistklinik, men inget krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå i ett specialistteam och samtidigt utgöra en av 9 tandsköterskor.

Anställningsvillkor:

- Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
- Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse, vi tillämpar 6 mån provanställning
- Lön enl. överenskommelse
- Kollektivavtal finns

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 25 maj 2023. Intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan.
Du söker tjänsten via rekryteringsverktyget "jobylon"

Frågor om tjänsten besvaras gärna av Erja Anttonen, klinikkoordinator


Nu byter vi namn till Capio. Allt annat består.
I juni 2022 förvärvade vårdkoncernen Capio vårdkoncernen GHP Specialty Care.
Det innebär att vi under vintern 2022–2023 kommer skylta om och byta namn till Capio på alla våra kliniker.
Allt annat är sig likt. Samma personal, samma lokal och samma fokus på kvalitet, effektivitet och patientnöjdhet.
Oavsett om du är patient, leverantör, samarbetspartner eller vår nya kollega är du varmt välkommen till oss.
Om Capio
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Apr 14    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Vi söker nu efter en tandsköterska på timmar till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi drygt 14 personer som arbetar på kliniken, varav fem är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver tillsammans utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba extra på "timmar" i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en visstidsanställning på timmar. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska

Kliniken är väletablerad ligger i hjärtat av Norrköping , Vi använder Opus journalsystem, digital röntgen samt OPG. Du ska kunna utföra sedvanliga tandsköterskesysslor, assistans, steril, röntgen och reception Vi lägger stor vikt vid din kompetens, personlighet samt vilja att ta eget ansvar och initiativ. Vi söker en tandsköterska med servicekänsla som kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsme... Visa mer
Kliniken är väletablerad ligger i hjärtat av Norrköping ,
Vi använder Opus journalsystem, digital röntgen samt OPG.
Du ska kunna utföra sedvanliga tandsköterskesysslor, assistans, steril, röntgen och reception


Vi lägger stor vikt vid din kompetens, personlighet samt vilja att ta eget ansvar och initiativ. Vi söker en tandsköterska med servicekänsla som kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Feb 24    De Geerkliniken AB    Tandsköterska
Vi söker en driven tandsköterska med administrativa och praktiska arbetsuppgifter. Vi är en privat tandläkarklinik med 1 tandtandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor. Vi är otroligt måna om våra patienter och behöver en ödmjuk och driven lagspelare som passar in i vårat gäng. Vi har otroligt roligt på jobbet och arbetar i fina lokaler mitt i centrala Norrköping. Är du personen vi söker? Varmt välkommen med din ansöka, vi ser fram emot ett möte!... Visa mer
Vi söker en driven tandsköterska med administrativa och praktiska arbetsuppgifter.
Vi är en privat tandläkarklinik med 1 tandtandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor. Vi är otroligt måna om våra patienter och behöver en ödmjuk och driven lagspelare som passar in i vårat gäng. Vi har otroligt roligt på jobbet och arbetar i fina lokaler mitt i centrala Norrköping.
Är du personen vi söker? Varmt välkommen med din ansöka, vi ser fram emot ett möte!
Anställningen är ett vikariat. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Feb 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Om Tandläkargruppen Vi är en klinik med två team som söker en Tandsköterska till Team Maria som arbetar med två sköterskor som jobbar mycket delegerat och även assisterar tandläkaren och även har egna profylaxpatienter Arbetsuppgifter Ta hand om patienter på bästa sätt ,assistera tandläkaren och även jobba delegerat ,egna profylaxpatienter Övrig information interjuver sker löpande Kvalifikationer Examinerad Tandsköterska ... Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om Tandläkargruppen
Vi är en klinik med två team som söker en Tandsköterska till Team Maria som arbetar med två sköterskor som jobbar mycket delegerat och även assisterar tandläkaren och även har egna profylaxpatienter

Arbetsuppgifter
Ta hand om patienter på bästa sätt ,assistera tandläkaren och även jobba delegerat ,egna profylaxpatienter

Övrig information
interjuver sker löpande

Kvalifikationer
Examinerad Tandsköterska och helst även erfarenhet

Personliga egenskaper
lätt att samarbeta glad positiv och engagerad i sitt arbete Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Fredrik Söderbaum
Kliniken är belägen i ett sekelskifteshus i centrala Norrköping med bekvämt avstånd till kommunikationer. Kliniken består av tre behandlingsrum och vi arbetar med både vuxen- och barntandvård. Vårat team består nu av en tandläkare och en tandsköterska och vi välkomnar nu ytterliggare en tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär omväxlande uppgifter som assistans,steril och receptionsarbete

Övrig information
Tjänsten är på 30-35 tim/vecka enligt överenskommelse.
Interbjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska. Gärna några års erfarenhet men ej ett krav.
Goda kunskaper i smittskydd.
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är engagerad och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.
Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en liten praktik där man hjälps åt med alla förekommande arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Swedish Derma Medical Center AB söker tandsköterska

Swedish Derma Medical Center är ett ungt tandvårdsföretag med stora ambitioner. Våra lokaler i centrala Norrköping är moderna, ljusa och rymliga. Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och målmedveten samt vara redo att axla en central roll i utvecklingen av vår starkt expanderande verksamhet. Det viktiga för oss är att du är en del av ... Visa mer
Swedish Derma Medical Center är ett ungt tandvårdsföretag med stora ambitioner.
Våra lokaler i centrala Norrköping är moderna, ljusa och rymliga.

Vi söker nu en tandsköterska med stort intresse för service som är redo att ta nästa steg i sin personliga och professionella utveckling. Du ska vara driftig och målmedveten samt vara redo att axla en central roll i utvecklingen av vår starkt expanderande verksamhet.

Det viktiga för oss är att du är en del av teamet och delar vår vision om att bli Norrköpings bästa arbetsplats inom tandvård.

Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, nyfikenhet och en positiv inställning. Tillsammans ska vi bygga något unikt för både medarbetare och patienter!

Vi erbjuder en tjänst på deltid/heltid. Individuell lön i överenskommelse med rätt kandidat för oss.
Ansök gärna till tjänsten genom att e-posta till [email protected] så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental

Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår priv... Visa mer
Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi.
Vill du arbeta på en klinik som alltid strävar efter nytänkande och lärande där proaktiv tandvård och allmäntandvård erbjuds? Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår privata klinik i Norrköping.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom assistera, stå i receptionen och arbeta i sterilen. Vidare kommer du få möjlighet att arbeta delegerat i ett sammansvetsat team varav 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor.
Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Vi på Studio Dental värdesätter kvalitet och proaktiva behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.
Utbildning och erfarenhet
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar dig som är erfaren och meriterande för tjänsten är att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som teamledare eller kliniksamordnare tidigare.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och har förmågan att ta egna initiativ och prioritera ur ett helhetsperspektiv.
Du arbetar bra i team såväl som självständigt, du värdesätter dina medarbetares åsikter samt är prestigelös i arbetet.
Vidare sätter du alltid patienten i centrum, är lyhörd, omtänksam och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete värdesätter du kvalitet, är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att skapa goda relationer.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning
Ersättningen är fast månadslön
Tillträde enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 1 mars 2023.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

receptionist deltid till Tandhälsan i Norrköping

Ansök    Nov 10    Komz AB    Tandsköterska
Med närhet till centrala Norrköping och vackra strömmen hittar du Tandhälsan i Norrköping. Här får du möjlighet att växa i din kompetens tillsammans med engagerade kollegor. Kliniken har en familjär stämning med 14 medarbetare med bl.a. 2 receptionister som stöttar och hjälper varandra i vardagen. (www.tandhalsan.nu) Nu söker vi en till receptionist som vill blir en del av vårt team. Välkommen att söka till oss! Vi söker Vi söker dig gärna med erfarenhet a... Visa mer
Med närhet till centrala Norrköping och vackra strömmen hittar du Tandhälsan i Norrköping. Här får du möjlighet att växa i din kompetens tillsammans med engagerade kollegor. Kliniken har en familjär stämning med 14 medarbetare med bl.a. 2 receptionister som stöttar och hjälper varandra i vardagen. (www.tandhalsan.nu)
Nu söker vi en till receptionist som vill blir en del av vårt team. Välkommen att söka till oss!
Vi söker
Vi söker dig gärna med erfarenhet av receptionistarbete inom tand – eller sjukvård. Gärna om du har någon form av vårdutbildning, exempelvis som tandsköterska eller undersköterska alternativt annan utbildning som kan vara likvärdig.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och du behöver också kunna föra samtal. Du har goda IT-kunskaper, ser datorn som ditt naturliga arbetsverktyg.
Det är fördel om Du har någon form av vårdutbildning, men en stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.


Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse.
Som receptionist på vår klinik är du ofta den första våra patienter möter. Du förstår din roll som klinikens ambassadör och för dig är ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt en självklarhet. Du ansvarar för att bemöta våra patienter då de kontaktar oss vid besök, på telefon eller via mejl. Du arbetar med remisshantering, tidsbokningar, frågor som rör fakturering och debitering samt andra administrativa uppgifter. Du är flexibel och ser vad som behöver göras på kliniken och vid behov är du behjälplig i vår steril. Visa mindre

Tandsköterska Mirum Tandläkarna

Ansök    Dec 23    32 leenden AB    Tandsköterska
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping Vi är idag två tandläkare, två tandsköterska och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga. Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön. Vi sö... Visa mer
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping
Vi är idag två tandläkare, två tandsköterska och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och trivs med flera bollar i luften och har lätt för att samarbeta. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består exempelvis av assistans vid behandlingar, steril arbete, bokningar samt beställningar av varor. Vårt mål är att du som tandsköterska så småningom ska kunna behärska de flesta arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet inom vårdyrket värderas högt!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Nov 25    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären.... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping
Vi söker nu efter en tandsköterska på heltid till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 14 personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Generöst friskvårdsbidrag
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter som tandsköterska. Meriterande är om du är van att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna vår platschef Karin på 073 453 15 74.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 130 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Norrköping gladare tillsammans med oss

Ansök    Sep 29    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären.... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Norrköping, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Norrköping gladare.
 
Vår klinik i centrala Norrköping

Vi i söker nu efter en tandsköterska på heltid till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror. Idag är vi 14 personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare . 
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Förmånlig friskvård
• Givetvis har vi kollektivavtal
Din Profil
 
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-10-30. Vänta inte med din ansökan, urval kommer att ske löpande.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare

 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska till klinik i Norrköping

Etablerad klinik söker tandsköterska Östergötland – Norrköping Tjänst: Tandsköterska Start: Vintern 2022 Tjänstgöringsgrad: Heltid, motsvarar 40 timmar per vecka. Anställningsform: Tills vidare med fast månadslön, provanställning i 6 månader Kompetens: Utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet, talar och skriver utmärkt svenska Övriga förmåner: Tjänstepension och friskvårdsbidrag Om verksamheten Kliniken har ett mycket gott centralt läge med... Visa mer
Etablerad klinik söker tandsköterska
Östergötland – Norrköping


Tjänst: Tandsköterska
Start: Vintern 2022
Tjänstgöringsgrad: Heltid, motsvarar 40 timmar per vecka.
Anställningsform: Tills vidare med fast månadslön, provanställning i 6 månader
Kompetens: Utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet, talar och skriver utmärkt svenska
Övriga förmåner: Tjänstepension och friskvårdsbidrag

Om verksamheten
Kliniken har ett mycket gott centralt läge med bra kommunikationer för såväl buss som bil. Verksamheten bedrivs i ett hus på andra våning med fyra behandlingsrum. Fastigheten är nyligen renoverad och lokalen är i toppskick.

Du som börjar här får goda arbetsvillkor och stora möjligheter till delaktighet och inflytande. Vi arbetar med modern teknik och ser kompetensutveckling som en viktig del av verksamheten. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Du som tandsköterska
Vi söker dig som är erfaren tandsköterska och vill jobba i vår trevliga, moderna klinik där patienten alltid är i fokus, och där du liksom vi känner dig lika stimulerad av ständig utveckling som höga målsättningar vad gäller kvalitet och patientnöjdhet. Som tandsköterska bidrar du med kunskap och engagemang som får våra patienter att känna sig trygga och välkomna till vår klinik.

Dina personliga egenskaper är viktiga och du delar våra värderingar om ett professionellt och personligt patientbemötande där kvalitet, omtänksamhet och engagemang står i centrum.

För att se till såväl patientens som företagets bästa behöver du vara en lagspelare, med ett positivt och lösningsorienterat synsätt.
?
Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan snarast, till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Okt 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Kneippentandläkarna
Vi är en klinik som jobbar med allmäntandvård och mycket åt protetik. Vi erbjuder även specialist tandvård inom kirurgi.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och
implantatverksamhet. Du kommer också att få arbeta administrativt i reception med patient kontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska
komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Övrig information
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt
och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. Stort intresse för receptions arbete.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental

Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård. Vi vill bidra t... Visa mer
Vi söker just nu fler medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som också bedriver två andra tandvårdskliniker i Umeå. Här bedrivs all typ av vuxentandvård, inklusive estetisk tandvård, parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård. Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.Vi erbjuder dig en arbetsplats med nära till beslut och stort gehör för dina tankar/ideer om hur tandvården kan utvecklas.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön,arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2022.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Åby

Ansök    Aug 29    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
På vår klinik Åby i Norrköping erbjuder vi dig som tandsköterska ett roligt och stimulerande jobb. Klinikerna Sandbyhov och Åby har gemensam klinikledning och är välbemannad med erfarna kollegor i alla yrkeskategorier. Vi som jobbar här tycker om utveckling och just nu jobbar vi med ett forskningsprojekt kring sjukdomsbehandling för barn med karies. Vill du satsa på din och klinikens utveckling så är detta rätta tjänsten för dig! Arbetsbeskrivning I t... Visa mer
På vår klinik Åby i Norrköping erbjuder vi dig som tandsköterska ett roligt och stimulerande jobb.

Klinikerna Sandbyhov och Åby har gemensam klinikledning och är välbemannad med erfarna kollegor i alla yrkeskategorier. Vi som jobbar här tycker om utveckling och just nu jobbar vi med ett forskningsprojekt kring sjukdomsbehandling för barn med karies. Vill du satsa på din och klinikens utveckling så är detta rätta tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxen-tandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter, eget patientarbete med barn samt arbete i steril. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. 

Utbildning och erfarenhet
Vi vill att du har examen som tandsköterska samt goda kunskaper i svenska språket eftersom kommunikation med patienter och deras närstående är en central del i arbetet. Vi välkomnar dig som är erfarenhet tandsköterska extra mycket.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ och du värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Ta chansen att prova på att arbeta som tandsköterska inom parodontologi!

Ansök    Aug 25    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi erbjuder ett vikariat som tandsköterska på parod. Hos oss bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning. Du kommer att arbeta i team med specialisttandläkare i parodontologi. På kliniken arbetar vi i nära samarbete mellan våra specialiteter bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens i samarbete med erfarna kollegor.  Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som tandsköterska in... Visa mer
Vi erbjuder ett vikariat som tandsköterska på parod.

Hos oss bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning. Du kommer att arbeta i team med specialisttandläkare i parodontologi. På kliniken arbetar vi i nära samarbete mellan våra specialiteter bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens i samarbete med erfarna kollegor. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som tandsköterska inom parodontologi vid vår klinik i Norrköping. Alla tandsköterskans arbetsuppgifter ingår, även assistans vid kirurgi. Då våra patienter har ett stort behandlingsbehov, krävs ett stort engagemang för varje patient. Samarbete och samverkan är centralt för oss och när behov uppstår hjälper vi varandra inom och mellan våra enheter.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Meriterande är ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper.

För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en mycket god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde 1 november eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 september 2022.

Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Fakta om oss
Centrum för oral rehabilitering har centralt belägna arbetsplatser i Linköping, Norrköping och Motala. Totalt arbetar här cirka 55 specialisttandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer.

Folktandvården Östergötland är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Hos oss får du tillgång till ett nätverk med erfarna kollegor inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra arbetsplatser finns över hela länet och möjligheterna till utveckling, intern rörlighet och lärande är stora. 

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska Studio Dental Norrköping

Studio Dental Norrköping Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Här arbetar en duktig tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterskor. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som även bedriver tandvårdskliniker i Umeå och Lövånger. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till... Visa mer
Studio Dental Norrköping
Vi söker just nu nya medarbetare till vår privata tandvårdsklinik i Norrköping. Här arbetar en duktig tandhygienist tillsammans med tandläkare och tandsköterskor. Kliniken bedrivs av ett tandläkarpar som även bedriver tandvårdskliniker i Umeå och Lövånger. Vår önskan är att kunna fortsätta erbjuda alla typer av tandvård i en gemenskap stark organisation, där vi arbetar med förebyggande tandvård och allmäntandvård.Vi vill bidra till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Du som söker ska dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling för en god munhälsa genom hela livet. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsplats med möjlighet för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är något vi alltid strävar för.
Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerande arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.
Utbildning och erfarenhet Personliga egenskaper
För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, har god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du som söker är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är tillmötesgående och har ett stort intresse att hjälpa och stötta både patienter och dina medarbetare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
God lön, arbetstider och andra förmåner.
Lön enligt överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sandra Toma 0761-662920
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Om Tandläkargruppen Vi är en tandläkarklinik med två team som arbetar tillsammans i lokalen och samtliga i personalen har bred kompetens Arbetsuppgifter Grundläggande Tandsköterska uppgifter Övrig information skriv gärna och berätta lite om dig själv Kvalifikationer arbetat med delegerade arbetsuppgifter Personliga egenskaper har lätt för att samarbeta och även ta egna initiativ Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om Tandläkargruppen
Vi är en tandläkarklinik med två team som arbetar tillsammans i lokalen och samtliga i personalen har bred kompetens

Arbetsuppgifter
Grundläggande Tandsköterska uppgifter

Övrig information
skriv gärna och berätta lite om dig själv

Kvalifikationer
arbetat med delegerade arbetsuppgifter

Personliga egenskaper
har lätt för att samarbeta och även ta egna initiativ Visa mindre

Tandsköterska

Pro Team Tandvård i Norrköping AB erbjuder tandvård av högsta kvalitet. Vi utför all slags tandvård med den senaste tekniken. Förebyggande behandlingar och lagningar. Kliniken är en modern, välutrustad klinik, som ligger i centrum av Norrköping . Nu söker vi en Tandsköterska på heltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Pro Team Tandvård i Norrköping AB erbjuder tandvård av högsta kvalitet. Vi utför all slags tandvård med den senaste tekniken. Förebyggande behandlingar och lagningar.
Kliniken är en modern, välutrustad klinik, som ligger i centrum av Norrköping .
Nu söker vi en Tandsköterska på heltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska Norrköping

Ansök    Jun 22    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag i Västerås, Norrköping,Falun, Borlänge, Kalmar, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara me... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag i Västerås, Norrköping,Falun, Borlänge, Kalmar, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare!
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är lite nyare. 
Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Muntra.
 
VI ERBJUDER

•  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%
Placering: Norrköping
 
Vid frågor vänligen kontakta regionschef Mathias Hugoh på 0764-927976.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska sökes i Norrköping

Ansök    Jul 23    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkarna Jansson
Vi är en klinik med två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men också kirurgi/implantatbehandlingar och viss ortodontisk behandling.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska, huvudsakligen assistans, sterialarbete och delegerat arbete.

Övrig information
Tjänsten är på 100 %. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet men stor vikt läggs vid personlig lämplighet då vi är en mindre arbetsplats.

Personliga egenskaper
Vi söker en medarbetare som vill ha ett omväxlande arbete och har lätt att samarbeta med andra. Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk, flexibel och gärna tar egna initiativ. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Tandläkarhuset Pronova

Ansök    Jun 16    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om PTJ Dental Tandläkarhuset
På våran vackert belägna mottagning, med utsikt över Motala ström, arbetar 3 tandläkare, 3 tandhygienister, 4 tandsköterskor och 2 receptionister.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande, bl a assistans och sterilarbete.

Övrig information
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan jobba deltid mellan 30-34 tim. /v.
Intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska.
Arbetslivserfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lojal, glad och uppvisar en positiv attityd. Du visar ett stort engagemang i ditt arbete och tycker om att jobba som tandsköterska. Du värdesätter god kommunikation, hög kvalitet och har god samarbetsförmåga. Du har fokus på patienternas bästa och är serviceinriktad. Du har ett professionellt arbetssätt gentemot patienter och medarbetare. Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för ortodonti och pedodonti

Ansök    Jun 5    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är spec... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 65 personer hos oss, varav cirka 25 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger i nära anslutning till centralstationen.

Vi söker en tandsköterska för arbete inom specialiteten pedodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.  


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska vikarie

Ansök    Maj 23    Komz AB    Tandsköterska
Just nu söker vi på Tandhälsan i Norrköping en vikarie som vill vara med i våran team. Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax och steril i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov. Vi söker för en deltid på Ca 27h/vecka. Visa mer
Just nu söker vi på Tandhälsan i Norrköping en vikarie som vill vara med i våran team. Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax och steril i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.
Vi söker för en deltid på Ca 27h/vecka. Visa mindre

Tandsköterska till specialisttandvården

Ansök    Mar 15    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården. Vi erbjuder Vi erbjuder en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning. Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i samarbete med erfarna... Visa mer
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning.
Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i samarbete med erfarna kollegor. På sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska.

En av våra duktiga tandsköterskor beskriver sitt arbete så här; "Vi får våra patienter att le igen! Hos oss finns ett gott och nära samarbete mellan alla olika specialiteter. Att jobba inom specialisttandvården är ett roligt och varierande arbete med stor utvecklingspotential."

Som nyanställd i Folktandvården erbjuder vi dig ett introduktionsprogram under 1 år tillsammans med andra nya medarbetare i vår organisation.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta vid vår klinik i Norrköping som kliniskt verksam tandsköterska, alla tandsköterskans arbetsuppgifter ingår. Hos oss utgör administrativa arbetsuppgifter en central del av tandsköterskearbetet. Då våra patienter har ett stort behandlingsbehov, krävs ett engagemang för varje patient. Samarbete och samverkan är centralt för oss och när behov uppstår hjälper vi varandra inom och mellan våra enheter.

Vi söker
dig som har tandsköterskeexamen. Meriterande är ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Du har god datorvana och gärna kunskaper i Office-programmen. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper.

För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en mycket god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om oss
Centrum för oral rehabilitering har centralt belägna arbetsplatser i Linköping, Norrköping och Motala. Totalt arbetar här cirka 55 specialisttandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer.

Folktandvården Östergötland är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Hos oss får du tillgång till ett nätverk med erfarna kollegor inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra arbetsplatser finns över hela länet och möjligheterna till utveckling, intern rörlighet och lärande är stora. 

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska vikarie

Ansök    Feb 22    Komz AB    Tandsköterska
En av våra tandsköterskor är mammaledig. F.o.m. april 2022 fram till november 2022 söker vi en vikarie som vill vara med i våran team. Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov. Vi söker för en deltid på Ca 27h/vecka. Visa mer
En av våra tandsköterskor är mammaledig.
F.o.m. april 2022 fram till november 2022 söker vi en vikarie som vill vara med i våran team. Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.
Vi söker för en deltid på Ca 27h/vecka. Visa mindre

Vikarierande Tandsköterska till specialisttandvården

Ansök    Mar 1    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi söker dig som vill vikariera som tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården. Vi erbjuder Vi erbjuder ett vikariat som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning. Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i sa... Visa mer
Vi söker dig som vill vikariera som tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett vikariat som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning.
Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i samarbete med erfarna kollegor. 

En av våra duktiga tandsköterskor beskriver sitt arbete så här; "Vi får våra patienter att le igen! Hos oss finns ett gott och nära samarbete mellan alla olika specialiteter. Att jobba inom specialisttandvården är ett roligt och varierande arbete med stor utvecklingspotential."


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta vid vår klinik i Norrköping som kliniskt verksam tandsköterska, alla tandsköterskans arbetsuppgifter ingår. Då våra patienter har ett stort behandlingsbehov, krävs ett stort engagemang för varje patient. Samarbete och samverkan är centralt för oss och när behov uppstår hjälper vi varandra inom och mellan våra enheter.

Vi söker
dig som har tandsköterskeexamen. Meriterande är ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Du har god datorvana och gärna kunskaper i Office-programmen. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper.

För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en mycket god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 mars 2022.

Fakta om oss
Centrum för oral rehabilitering har centralt belägna arbetsplatser i Linköping, Norrköping och Motala. Totalt arbetar här cirka 55 specialisttandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer.

Folktandvården Östergötland är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Hos oss får du tillgång till ett nätverk med erfarna kollegor inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra arbetsplatser finns över hela länet och möjligheterna till utveckling, intern rörlighet och lärande är stora. 

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska Mirum Tandläkarna

Ansök    Mar 1    32 leenden AB    Tandsköterska
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping Vi är idag två tandläkare, två tandsköterska och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga. Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön. Vi sö... Visa mer
Mirum Tandläkarna söker en tandsköterska till en modern tandläkarmottagning i Galleria Mirum Norrköping
Vi är idag två tandläkare, två tandsköterska och en Tandhygienist. Vi tror på god service och ett gott bemötande och en viktig del i arbetet genom att skapa trygghet och delaktighet i behandlingar för samtliga.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och trivs med flera bollar i luften och har lätt för att samarbeta. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består exempelvis av assistans vid behandlingar, steril arbete, bokningar samt beställningar av varor. Vårt mål är att du som tandsköterska så småningom ska kunna behärska de flesta arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet inom vårdyrket värderas högt!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Norrköping

Ansök    Feb 14    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- oc... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare!
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus.
 
VI ERBJUDER

•  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%
Placering: Norrköping 
 
Vid frågor vänligen kontakta Platschef Mathias Hugoh på 0764-927976.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska med kliniska och administrativa uppgifter

Ansök    Feb 18    De Geerkliniken AB    Tandsköterska
Nu söker vi en driven, positiv och duktig tandsköterska till vår fantastiska klinik. Du kommer jobba kliniskt men även ha stort administrativt ansvar. Är du rätt person för oss? Sök tjänsten! Visa mer
Nu söker vi en driven, positiv och duktig tandsköterska till vår fantastiska klinik. Du kommer jobba kliniskt men även ha stort administrativt ansvar. Är du rätt person för oss? Sök tjänsten! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skärblacka

Ansök    Feb 14    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrym... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården ligger centralt i Skärblacka med goda pendlingsmöjligheter till Norrköping och övriga Östergötland. Vi har ett trevligt och relativt friskt patientklientel av barn, vuxna och äldre. Kliniken har ett gott och nära samarbete med andra folktandvårdskliniker i Norrköping och har regelbundna gemensamma träffar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården Hageby

Ansök    Feb 14    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrym... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker nu två tandsköterskor till vår klinik Folktandvården Hageby i Norrköping. Hagebykliniken är en mellanstor klinik med tio behandlingsrum. Vi har östra länsdelens jourklinik och ett Tandhus för våra yngsta patienter. Hageby ligger i ett av Norrköpings större bostadsområden med cykelavstånd till innerstaden. Kliniken har ett nära samarbete med Folktandvården Vikbolandet, klinikerna har gemensam klinikledning. Totalt är vi 23 medarbetare på klinikerna Hageby och Vikbolandet och flera av medarbetarna jobbar på båda klinikerna.  

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska Folktandvården Druvan

Ansök    Dec 21    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrym... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Druvan är en av Norrköpings största kliniker belägen i anslutning till centralstationen. Här jobbar 25 medarbetare och i den anrika byggnaden inryms både allmäntandvård, specialisttandvård och tandtekniskt laboratorium. Vi söker nu en tandsköterska som värderar utveckling och arbetsglädje högt! 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Norrköping/Linköping

Ansök    Jan 3    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren. MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre mun... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare!
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus.
 
VI ERBJUDER

•  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%
Placering: Norrköping och Linköping
 
Vid frågor vänligen kontakta Platschef Mathias Hugoh på 0764-927976.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke Visa mindre

Tandsköterskor till Orofacial medicin Norrköping

Ansök    Nov 18    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för Orofacial medicin bedriver vi specialisttandvård för vuxna med särskilda behov samt utbildning och forskning inom ämnet Orofacial medicin. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, tands... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för Orofacial medicin bedriver vi specialisttandvård för vuxna med särskilda behov samt utbildning och forskning inom ämnet Orofacial medicin. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Totalt arbetar cirka 30 personer hos oss, varav cirka 15 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger på Vrinnevisjukhuset och byggs nu om för att vi ska kunna nyöppna en modern klinik under våren 2022.

Vi söker tandsköterskor för arbete inom specialiteten Orofacial medicin. Tillsammans med specialisttandläkare kommer du att behandla vuxna i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor.

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Du ska vara utbildad tandsköterska.

Erfarenhet från allmäntandvård i privat eller offentlig regi eller från specialisttandvård är en fördel.

Vana av digital journal är önskvärt. Vi arbetar för närvarande i LifeCare Dental och Cosmic.

Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska

Pro Team Tandvård i Norrköping och Linköping AB erbjuder tandvård av högsta kvalitet. Vi utför all slags tandvård med den senaste tekniken. Förebyggande behandlingar och lagningar. Kliniken är en modern, välutrustad klinik, som ligger i centrum av Norrköping och Linköping . Nu söker vi en legitimerad Tandsköterska på heltid eller deltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen elle... Visa mer
Pro Team Tandvård i Norrköping och Linköping AB erbjuder tandvård av högsta kvalitet. Vi utför all slags tandvård med den senaste tekniken. Förebyggande behandlingar och lagningar.
Kliniken är en modern, välutrustad klinik, som ligger i centrum av Norrköping och Linköping .
Nu söker vi en legitimerad Tandsköterska på heltid eller deltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till specialisttandvården

Ansök    Dec 20    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården. Vi erbjuder Vi erbjuder en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning. Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i samarbete med erfarna... Visa mer
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården, Centrum för oral rehabilitering. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning.
Du blir delaktig i ett nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du arbeta och utveckla din kompetens i samarbete med erfarna kollegor. På sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska.

En av våra duktiga tandsköterskor beskriver sitt arbete så här; "Vi får våra patienter att le igen! Hos oss finns ett gott och nära samarbete mellan alla olika specialiteter. Att jobba inom specialisttandvården är ett roligt och varierande arbete med stor utvecklingspotential."

Som nyanställd i Folktandvården erbjuder vi dig ett introduktionsprogram under 1 år tillsammans med andra nya medarbetare i vår organisation.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta vid vår klinik i Norrköping som kliniskt verksam tandsköterska, alla tandsköterskans arbetsuppgifter ingår. Hos oss utgör administrativa arbetsuppgifter en central del av tandsköterskearbetet. Då våra patienter har ett stort behandlingsbehov, krävs ett engagemang för varje patient. Samarbete och samverkan är centralt för oss och när behov uppstår hjälper vi varandra inom och mellan våra enheter.

Vi söker
dig som har tandsköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Du har god datorvana och gärna kunskaper i Office-programmen. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper.

För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en mycket god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 januari 2022.

Fakta om oss
Centrum för oral rehabilitering har centralt belägna arbetsplatser i Linköping, Norrköping och Motala. Totalt arbetar här cirka 55 specialisttandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer.

Folktandvården Östergötland är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Hos oss får du tillgång till ett nätverk med erfarna kollegor inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra arbetsplatser finns över hela länet och möjligheterna till utveckling, intern rörlighet och lärande är stora. 

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Åby/Sandbyhov

Ansök    Nov 10    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrym... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

På våra kliniker Åby och Sandbyhov i Norrköping erbjuder vi dig som tandsköterska ett roligt och stimulerande jobb. Klinikerna är välbemannad med erfarna kollegor i alla yrkeskategorier. Vi som jobbar här tycker om utveckling och just nu jobbar vi med ett forskningsprojekt kring sjukdoms-behandling för barn med karies. Vill du satsa på din och klinikens utveckling så är detta rätta tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxen-tandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter, eget patientarbete med barn samt arbete i steril. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. 

Utbildning och erfarenhet
Vi vill att du har examen som tandsköterska samt goda kunskaper i svenska språket eftersom kommunikation med patienter och deras närstående är en central del i arbetet. Vi välkomnar dig som är erfarenhet tandsköterska extra mycket.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ och du värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för ortodonti och pedodonti

Ansök    Nov 17    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är spec... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 65 personer hos oss, varav cirka 25 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger i nära anslutning till centralstationen.

Vi söker en tandsköterska för arbete inom specialiteten pedodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.  


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Norrköping

Ansök    Nov 16    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Norrköping, Slottsgatan 116. Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Norrköping. Du välkomnas till ett team med 19 engagerade kollegor som dagligen arbetar för att ge sina patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Här arbetar vi med estetisk tandvård, allmäntandvård för alla åldrar och akuttandvård i 12 behandlingsrum. Vår klinik står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara en del av... Visa mer
Smiles klinik i Norrköping, Slottsgatan 116.

Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Norrköping.

Du välkomnas till ett team med 19 engagerade kollegor som dagligen arbetar för att ge sina patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Här arbetar vi med estetisk tandvård, allmäntandvård för alla åldrar och akuttandvård i 12 behandlingsrum. Vår klinik står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara en del av vår resa framåt och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 75 – 100% med start 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav. Om du är nyexaminerad kan detta vara en bra start i karriären. Du är självgående i din yrkesroll och vill gärna lära mer. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 31 januari 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Michael Lundman [email protected] eller People Partner Kristina Lagerbäck, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Åby/Sandbyhov

Ansök    Okt 27    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme ... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

På våra kliniker Åby och Sandbyhov i Norrköping erbjuder vi dig som tandsköterska ett roligt och stimulerande jobb. Klinikerna är välbemannad med erfarna kollegor i alla yrkeskategorier. Vi som jobbar här tycker om utveckling och just nu jobbar vi med ett forskningsprojekt kring sjukdoms-behandling för barn med karies. Vill du satsa på din och klinikens utveckling så är detta rätta tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxen-tandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter, eget patientarbete med barn samt arbete i steril. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. 

Utbildning och erfarenhet
Vi vill att du har examen som tandsköterska samt goda kunskaper i svenska språket eftersom kommunikation med patienter och deras närstående är en central del i arbetet. Vi välkomnar dig som är erfarenhet tandsköterska extra mycket.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ och du värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Sharre Chizarie, 073-987 79 95.
Kliniksamordnare Alexandra Persson, 076-019 53 37.

Facklig företrädare för Vision är Karin Jonsson, 010-104 49 11.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 november 2021. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00 under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211604. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska som trivs i ett högt tempo

Ansök    Okt 4    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare! MyDentist finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg och Örebro och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren. Vi erbjuder professione... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden.
Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare! MyDentist finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg och Örebro och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

Vi erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi ca 170 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa.


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 

Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköteskeuppgifter. Vidare ingår ett gott och effektivt omhändertagande och bemötande av våra kunder. 

OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Vidare har du ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. 
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande där kunden alltid står i centrum.

MERITERANDE
Delegerat arbete, arbetat i reception och erfarenhet av journalsystemet Opus.

ARBETSPLATS
Hantverkaregatan 20 i centrala Norrköping.

VI ERBJUDER
• Möjlighet till bra ersättning och påverka din arbetssituation
• Arbeta med modern utrustning
• Bli en del av en platt organisation med nära till beslut
• Möjlighet att arbeta på andra MyDentist kliniker runt om i Sverige
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Friskvårdsbidrag

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Vi erbjuder en heltidstjänst på 100 % och tillämpar provanställning på 6 månader.
Tillträde efter överenskommelse och individuell lönesättning.


Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven tandsköterska

Ansök    Sep 27    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbj... Visa mer
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Kliniken i Norrköping söker nu en driven och ambitiös tandsköterska -
Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige!

Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Vi har en unik tandvårdsbutik.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköteskeuppgifter. Vidare ingår ett gott och effektivt omhändertagande och bemötande av våra kunder. 

OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Är detta du?
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande där kunden alltid står i centrum.

MERITERANDE
Delegerat arbete, arbetat i reception och erfarenhet av journalsystemet Opus

ARBETSPLATS
I centrala Norrköping

VI ERBJUDER
Möjlighet att vara med och påverka och bygga upp något nytt inom tandvården
Stor möjlighet att påverka den individuella utvecklingen internt
Bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
Friskvårdsbidrag 
Kollektivavtal och tjänstepension

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Visstid med goda möjligheter till tillsvidaretjänst
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för ortodonti och pedodonti

Ansök    Sep 23    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är special... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 60 personer hos oss, varav cirka 25 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger i nära anslutning till centralstationen.

Vi söker en tandsköterska för arbete inom specialiteten pedodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.  

Anställning och information
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Henrita Bergman-Thyr, 010-104 29 87.

Facklig företrädare för:
Vision är Lotta Dahl 010-103 23 96.
SRAT är Anneli Backman, 010-104 52 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 13 oktober 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211407. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska som trivs i ett högt tempo

Ansök    Sep 27    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbj... Visa mer
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Kliniken i Norrköping söker nu en driven och ambitiös tandsköterska -
Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige!

Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Vi har en unik tandvårdsbutik.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköteskeuppgifter. Vidare ingår ett gott och effektivt omhändertagande och bemötande av våra kunder. 

OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Är detta du?
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande där kunden alltid står i centrum.

MERITERANDE
Delegerat arbete, arbetat i reception och erfarenhet av journalsystemet Opus.

ARBETSPLATS
I centrala Norrköping

VI ERBJUDER
·         Möjlighet att vara med och påverka och bygga upp något nytt inom tandvården
·         Stor möjlighet att påverka den individuella utvecklingen internt
·         Bli en del av en platt organisation med nära till beslut
·         Kollektivavtal och tjänstepension
·         Friskvårdsbidrag

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Visstid med goda möjligheter till tillsvidaretjänst
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för ortodonti och pedodonti

Ansök    Sep 23    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är special... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 60 personer hos oss, varav cirka 25 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger i nära anslutning till centralstationen.

Vi söker en tandsköterska för arbete inom specialiteten ortodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till ortodontiassistent. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.  

Anställning och information
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Henrita Bergman-Thyr, 010-104 29 87.

Facklig företrädare för Vision är Maria Moberg, 010-104 29 19.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 13 oktober 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211438. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Skarptorp

Ansök    Aug 17    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så må... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Vi söker nu en kliniksamordnare till vår allmäntandvårdsklinik i Skarptorp, en klinik med en familjär stämning och god laganda. Kliniken ligger i Norrköping med goda bussförbindelser och här jobbar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i ett nära sammansvetsat samarbete. 

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Merxas Kasirga, 010-104 49 21.

Facklig företrädare för:
Vision är Lotta Dahl 010-103 23 96.
SRAT är Anneli Backman, 010-104 52 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 7 september 2021. Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211182. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska som vill vara med och förändra - se hit!

Ansök    Sep 12    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbj... Visa mer
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Kliniken i Norrköping söker nu en driven och ambistiös tandsköterska
Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige!

Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Vi har en unik tandvårdsbutik.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköteskeuppgifter. Vidare ingår ett gott och effektivt omhändertagande och bemötande av våra kunder. 

OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Är detta du?
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande där kunden alltid står i centrum.

MERITERANDE
Delegerat arbete, arbetat i reception och erfarenhet av journalsystemet Opus

ARBETSPLATS
I centrala Norrköping

VI ERBJUDER
Möjlighet att vara med och påverka och bygga upp något nytt inom tandvården
Stor möjlighet att påverka den individuella utvecklingen internt
Bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
Friskvårdsbidrag 
Kollektivavtal och tjänstepension

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Visstid med goda möjligheter till tillsvidaretjänst
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska sökes till vikariat i Norrköping

Ansök    Aug 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkarna Jansson
Vi är en klinik med två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men också kirurgi/implantatbehandlingar och viss ortodontisk behandling. En av våra tandsköterskor går på föräldraledighet sista oktober.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska, huvudsakligen assistans men också receptionsarbete vid behov.

Övrig information
Tjänsten är på 80-100 % enligt överenskommelse. Kliniken har i dagsläget stängt varannan fredag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet men stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet då vi är en mindre arbetsplats.

Personliga egenskaper
Vi söker en medarbetare som vill ha ett omväxlande arbete och har lätt att samarbeta med andra. Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk, flexibel och tar gärna egna initiativ. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Vidablick

Ansök    Jun 16    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela liv... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Vidablick är en mellanstor allmäntandvårdsklinik som ligger i ett av Norrköpings bostadsområden. Hos oss får du jobba i trivsamma lokaler med erfarna kollegor som värderar utveckling och arbetsglädje. 
 
Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård samt receptionsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. Alla våra nya medarbetare ingår också i Folktandvårdens gemensamma introduktionsprogram som pågår under ett år tillsammans med andra nya medarbetare.

Utbildning och erfarenhet
- Tandsköterskeutbildning
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Sharre Chizarie, 073-987 79 95.
Kliniksamordnare Julia Estifanous, 010-104 29 33.

Facklig företrädare för Vision är Susanne Mihandoust, 010-103 92 84.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 1 juli 2021. Vi vill att du bifogar personligt brev, CV och kopia på ditt examensbevis.Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00 under kontorstid.Tjänsten har ID-nummer 20210952. 


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Skarptorp

Ansök    Jun 16    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så må... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Vi söker nu en kliniksamordnare till vår allmäntandvårdsklinik i Skarptorp, en klinik med en familjär stämning och god laganda. Kliniken ligger i Norrköping med goda bussförbindelser och här jobbar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i ett nära sammansvetsat samarbete. 

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Merxas Kasirga, 010-104 49 21.

Facklig företrädare för:
Vision är Lotta Dahl 010-103 23 96.
SRAT är Anneli Backman, 010-104 52 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 1 juli 2021. Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210949. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Skarptorp

Ansök    Jun 16    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så må... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Vi söker nu en kliniksamordnare till vår allmäntandvårdsklinik i Skarptorp, en klinik med en familjär stämning och god laganda. Kliniken ligger i Norrköping med goda bussförbindelser och här jobbar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i ett nära sammansvetsat samarbete. 

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinkchef Merxas Kasirga, 010-104 49 21.

Facklig företrädare för:
Vision är Lotta Dahl 010-103 23 96.
SRAT är Anneli Backman, 010-104 52 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 1 juli 2021. Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210949. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jun 7    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Spiralen Tandläkarna
Hos oss arbetar två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor.

Vi har fyra behandlingsrum där vi arbetar delegerat i dubbla team.

Vårt mål är att erbjuda alla patienter tandvård av hög kvalité, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi ligger mitt i centrala Norrköping, nära lokaltrafik och många parkeringsmöjligheter.

Hos oss har vi en familjär stämning, högt till tak och vi arbetar systematiskt för att underlätta varandras vardag .

För oss är det viktigt att vi är professionella i våran arbetsroll men samtidigt har roligt tillsammans på jobbet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som exempelvis assistans , profylax, arbete i sterilen samt vardagliga sysslor som får kliniken att gå runt.

Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt skall komma in i de olika arbetsmomenten.

Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete och viljan att ta egna initiativ.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam, engagerad och har känslan för att bemöta våra patienter på ett professionellt och personligt sätt.

Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter och arbeta i högt tempo.

Du har förmågan att se helheten på kliniken , kunna planera och prioritera samt ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skarptorp

Ansök    Jun 16    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela liv... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Skarptorp är en mellanstor allmäntandvårdsklinik som ligger i ett av Norrköpings bostadsområden. Hos oss får du jobba i trivsamma lokaler med erfarna kollegor som värderar utveckling och arbetsglädje. 
 
Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård samt receptionsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. Alla våra nya medarbetare ingår också i Folktandvårdens gemensamma introduktionsprogram som pågår under ett år tillsammans med andra nya medarbetare.

Utbildning och erfarenhet
- Tandsköterskeutbildning
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Merxas Kasirga, 010-104 49 21.

Facklig företrädare för Vision är Susanne Mihandoust, 010-103 92 84.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 1 juli 2021. Vi vill att du bifogar personligt brev, CV och kopia på ditt examensbevis.Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00 under kontorstid.Tjänsten har ID-nummer 20210951. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska till Centrum för ortodonti och pedodonti

Ansök    Jun 4    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är special... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation.

Vid Centrum för ortodonti/pedodonti bedriver vi specialisttandvård för barn och unga samt utbildning och forskning inom de odontologiska specialiteterna ortodonti och pedodonti. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer. Totalt arbetar cirka 65 personer hos oss, varav cirka 20 på kliniken i Norrköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Kliniken i Norrköping ligger i nära anslutning till centralstationen.

Vi söker två tandsköterskor för arbete inom specialiteten ortodonti/pedodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till ortodontiassistent eller specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska och vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga och möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du sätter högt värde i god service och att lösa de situationer som uppkommer, har en god administrativ förmåga och är intresserad av utveckling.  

Anställning och information
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Henrita Bergman-Thyr, 010-104 29 87.

Facklig företrädare för Vision är Maria Moberg, 010-104 29 19.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 juni 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210869. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska till Studio Dental Norrköping

Ansök    Apr 30    MR Studio Dental AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Studio Dental Norrköping Kommun: Norrköping Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Tandsköterska - 1-2 års erfarenhet Om jobbet Studio Dental i Norrköping startades 2018 och är en tandvårdsklinik med fem behandlingsrum och är bemannad av tre tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Vi söker nu en ny tandskö... Visa mer
Tandsköterska till Studio Dental Norrköping
Kommun: Norrköping
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Tandsköterska - 1-2 års erfarenhetOm jobbet
Studio Dental i Norrköping startades 2018 och är en tandvårdsklinik med fem behandlingsrum och är bemannad av tre tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor.
Vi söker nu en ny tandsköterska som älskar mötet med människor, hanterar att ha fokus på flera saker samtidigt samt att göra prioriteringar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att assistera tandläkare, ansvara för steril samt reception.
Meriterande är kunskaper inom Opus och röntgen Sidexis samt OPG.
Vi erbjuder dig en fantastisk arbetsmiljö, stimulerande utveckling, modern utrustning, bra social sammanhållning och goda karriärmöjligheter.
Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är ett krav.
Tjänsten tillsätts 1/7-2021
Intervjuer sker löpande, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska sökes till vikariat i Norrköping

Ansök    Maj 29    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkarna Jansson
Vi är en klinik med två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men också kirurgi/implantatbehandlingar och viss ortodontisk behandling. En av våra tandsköterskor går på föräldraledighet inom kort.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska, huvudsakligen assistans men också receptionsarbete vid behov.

Övrig information
Tjänsten är på 80-100 % enligt överenskommelse. Kliniken har i dagsläget stängt varannan fredag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträdesdatum är något flexibelt.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet men stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet då vi är en mindre arbetsplats.

Personliga egenskaper
Vi söker en medarbetare som vill ha ett omväxlande arbete och har lätt att samarbeta med andra. Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk, flexibel och tar gärna egna initiativ. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 10    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandhälsan
Vår fina praktik ligger i centrala Norrköping. Kliniken består av två tandläkare, fyra tandhygienister, fyra
tandsköterskor och två receptionister. Vi har bl.a. OPG och CBCT i kliniken samt digital scanner (3shape).

Arbetsuppgifter
En av våra tandsköterskor kommer att vara mammaledig och vi söker en vikarie som vill vara med i våran team.
Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
En färdigutbildad tandsköterska med eller utan arbetslivserfarenhet.
Du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande mot medarbetare och patienter. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Visa mindre

Tandsköterska till GHP Specialisttandläkarna Norrköping

Ansök    Mar 16    GHP Specialty Care AB    Tandsköterska
Vi söker en utbildad tandsköterska med helst några års erfarenhet till vår klinik i Norrköping. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå som en av åtta tandsköterskor på vår klinik. Kliniken i Norrköping ligger i Vrinnevisjukhusets lokaler. Det arbetar totalt 15 personer och vi har specialisttandläkare inom käkkirurgi, parodontologi, protetik, bettfysiologi och radiologi, samt nischtandläkare inom endodonti. Vem är du? ... Visa mer
Vi söker en utbildad tandsköterska med helst några års erfarenhet till vår klinik i Norrköping. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå som en av åtta tandsköterskor på vår klinik.

Kliniken i Norrköping ligger i Vrinnevisjukhusets lokaler. Det arbetar totalt 15 personer och vi har specialisttandläkare inom käkkirurgi, parodontologi, protetik, bettfysiologi och radiologi, samt nischtandläkare inom endodonti.

Vem är du?

Du är en utbildad tandsköterska med några års erfarenhet. Som tandsköterska ser vi gärna att du är intresserad av att arbeta inom specialisttandvård.

Anställningsvillkor:

- Anställningsform: Tillsvidare 30-40 timmar i veckan
- Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
- Lön: Individuell lönesättning
- Kollektivavtal finns

Välkommen in med din ansökan. Sista ansökningsdatumet är 30 april 2021. Intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan.

Frågor om tjänsten bevaras av Erja Anttonen, klinikkoordinator. [email protected]

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten. Visa mindre

Tandsköterska som vill vara med och förändra - se hit!

Ansök    Mar 18    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbj... Visa mer
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Kliniken i Norrköping behöver en tandsköterska. Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige!

Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Vi har en unik tandvårdsbutik. Kliniken har 5 behandlingsrum och det arbetar 15 personer på kliniken.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköteskeuppgifter. Vidare ingår ett gott och effektivt omhändertagande och bemötande av våra kunder. 

OM DIG
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Är detta du?
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande där kunden alltid står i centrum.

MERITERANDE
Delegerat arbete, arbetat i reception och erfarenhet av journalsystemet Opus

ARBETSPLATS
I centrala Norrköping

VI ERBJUDER
Möjlighet att vara med och påverka och bygga upp något nytt inom tandvården
Stor möjlighet att påverka den individuella utvecklingen internt
Bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
Friskvårdsbidrag 
Kollektivavtal och tjänstepension

ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Tjänsten är ett vikariat med god chans att övergå i en tillsvidaretjänst
Individuell lönesättning
Tillträde efter överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Norrköping

Ansök    Jan 25    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Slottsgatan 116. Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Norrköping. Du välkomnas till ett team med 16 engagerade kollegor som dagligen arbetar för att ge sina patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Här arbetar vi med både estetisk tandvård, allmäntandvård för alla åldrar och akuttandvård. Vår klinik står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara en del av vår resa framåt och utvecklas tillsammans... Visa mer
Slottsgatan 116.

Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Norrköping.
Du välkomnas till ett team med 16 engagerade kollegor som dagligen arbetar för att ge sina patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård.

Här arbetar vi med både estetisk tandvård, allmäntandvård för alla åldrar och akuttandvård. Vår klinik står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara en del av vår resa framåt och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på 100%.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Är du nyexaminerad och intresserad av att utvecklas hos oss är du också välkommen att söka. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor viktigt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 21 februari 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Michael Lundman, [email protected] eller HR BP Kristina Lagerbäck, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Tandhälsan i Norrköping

Ansök    Nov 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandhälsan
Nu söker vi en duktig och ambitiös tandsköterska att bli en del av våran team. Vi behandlar både vuxna och barnpatienter. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Vi jobbar med Addera-konceptet där vi strävar över att jobba på toppen av våran legitimation alltså mycket delegerat. Våran vision är att jobba med kvalité och omsorg i en lugn miljö. Som anställd omfattas du av kollektivavtal samt frikostiga friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar vi som ett team för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård i en trygg och avslappnad miljö. Hos oss kommer du att få utbildning i 3-shape digital avtryck, Panorama och CBCT. Vår målsättning är att samarbeta som ett lag för att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö. Vi arbetar nära varandra, är samspelta och tycker om att ha roligt tillsammans på jobbet. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Trygghet och utveckling är väldigt viktigt för oss och vi kommer att se till att du får det som vår nya kollega.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att komplettera vårt team. Social och ambitiös personlighet. Vi värderar även skickligt bemötande där patienten är i centrum. Du ska kunna jobba självständigt med delegerade uppgifter samt i teamet.

Personliga egenskaper
Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen samt klinikens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta Visa mindre

Tandsköterska till specialisttandvården Centrum för oral rehabilitering

Ansök    Sep 28    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården. Vi erbjuder en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården. Centrum för oral rehabilitering erbjuder en arbetsplats där du får arbeta och utvecklas i samarbete med erfarna kollegor. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning och du blir delaktig i det nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodonto... Visa mer
Vi söker dig som är tandsköterska och är intresserad av att jobba inom specialisttandvården.


Vi erbjuder
en tjänst som tandsköterska inom specialisttandvården. Centrum för oral rehabilitering erbjuder en arbetsplats där du får arbeta och utvecklas i samarbete med erfarna kollegor. Här bedrivs specialisttandvård, utbildning och forskning och du blir delaktig i det nära samarbetet mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Hos oss får du utveckla din kompetens och på längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning för tandsköterskor.
Så här säger en av våra duktiga medarbetare;

"Vi får våra patienter att le igen! Hos oss finns ett gott och nära samarbete mellan alla olika specialiteter. Att jobba inom protetik är ett roligt och varierande arbete med stor utvecklingspotential." Nadja, tandsköterska 


Som nyanställd i Folktandvården erbjuder vi dig ett introduktionsprogram under 1 år tillsammans med andra nya medarbetare i vår organisation.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta vid vår klinik i Norrköping som kliniskt verksam tandsköterska, mestadels inom oral protetik men även inom de andra specialiteterna. Alla tandsköterskans arbetsuppgifter ingår. Hos oss utgör administrativa arbetsuppgifter en central del av tandsköterskearbetet.

Vi söker
dig som har tandsköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård. Du har god datorvana och gärna kunskaper i Office-programmen. Eftersom du ska kommunicera både muntligt och skriftligt med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper.

För oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en mycket god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning kan förekomma.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Vårdenhetschef Maria Skärlund, 010-104 29 99.

Kontaktperson för Vision är Erika Karlsson, 010-104 29 19.

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober 2020.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201157. 

Fakta om oss
Centrum för oral rehabilitering har centralt belägna arbetsplatser i Linköping, Norrköping och Motala. Totalt arbetar här cirka 55 specialisttandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker och vårdadministratörer.

Folktandvården Östergötland är länets största arbetsgivare för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tillsammans är vi 600 medarbetare som arbetar för att ge östgötarna en god munhälsa genom hela livet. Hos oss får du tillgång till ett nätverk med erfarna kollegor inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra arbetsplatser finns över hela länet och möjligheterna till utveckling, intern rörlighet och lärande är stora. 

Folktandvården Östergötland är en del av Region Östergötland som erbjuder cirka 14 000 medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och avtalsförsäkringar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandhälsan i Norrköping
Vår fina praktik ligger i centrala Norrköping. Kliniken består av två tandläkare, tre tandhygienister, fyra tandsköterskor och två receptionister. Vi har bl.a. OPG och CBCT i kliniken och jobbar med digitala avtryck

Arbetsuppgifter
En av våra tandsköterskor kommer att vara mammaledig fom april 2021 och vi söker en vikarie som vill vara med i våran team.
Som tandsköterska hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet i form av uppdukning och assistera tandläkaren vid implantatoperationer.
Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Övrig information
Vår mottagning jobbar i solo Group. Du kan se klinikens ord öppettider i vår hemsida. Vi jobbar med journalsystemet Frenda.

Kvalifikationer
Vi söker

En färdigutbildad tandsköterska med eller utan arbetslivserfarenhet.
Du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande mot medarbetare och patienter. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sparven

Ansök    Sep 24    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme ... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Sparven är en mellanstor allmäntandvårdsklinik i centrala Norrköping. Kliniken har 10 behandlingsrum och ett 25-tal medarbetare. Vi söker nu en tandsköterska som vi tror och hoppas ska trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård såsom assistans, teamarbete, eget patientarbete samt bemanning i steril och reception. Utåtriktad verksamhet där du möter och informerar barn/föräldrar på BVC och förskolor kan förekomma samt arbete med akut tandvård i Folktandvårdens jourverksamhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktad med hög kvalitet och service. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut. Alla våra nya medarbetare ingår i Folktandvårdens gemensamma introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare.

Utbildning och erfarenhet
- Tandsköterskeutbildning
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst på 100 %, som kan komma att inledas med provanställning under sex månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Lotta Wärn, 010-104 29 44.
Kliniksamordnare Birgitta Dalin, 010-104 29 09.

Facklig företrädare för Vision är Susanne Mihandoust, 010-103 92 84.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 oktober 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.


Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.Tjänsten har ID-nummer 20201134.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre