Lediga jobb CBRE GWS Sweden AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från CBRE GWS Sweden AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Affärsdriven teknisk förvaltare - Fastighetsservice

Är du en person som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer, är duktig på att kommunicera och ser till att saker blir genomförda? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Då är du kanske just den vi söker! Vi söker en affärsdriven teknisk förvaltare / teknisk projektledare med placering i Linköping / Norrköping. CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelater... Visa mer
Är du en person som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer, är duktig på att kommunicera och ser till att saker blir genomförda? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Då är du kanske just den vi söker!

Vi söker en affärsdriven teknisk förvaltare / teknisk projektledare med placering i Linköping / Norrköping.

CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats.

Därför är CBRE GWS din nya arbetsplats!
CBRE är ett företag i stark tillväxt. Vi arbetar i en entreprenörsanda, du får en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. Jobbet är roligt, intressant och utmanande. Tidvis är tempot intensivt och högt, men vi försäkrar oss om att ha en balans i vardagen.

Våra kunder är såväl globala och välkända företag som lokala företag och organisationer, vilket bidrar till intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Teamet består av kollegor, såväl lokalt som globalt, med varierande kompetens & erfarenhet, specialister och generalister. Och vi delar gärna med oss.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?
Det här är en varierande roll där du har stor chans att själv styra över din dag och utveckla leveransen. Du kommer dels arbeta som teknisk förvaltare och utveckla och säkerställa fastighetsdriften hos kunder.

Hos oss får du förmånen att hantera flera kunder och projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning, där du har daglig kontakt med dina CBRE kollegor, kunder och leverantörer. I din roll identifierar och utvecklar du möjligheter till projekt samt planerar och genomför dessa. Du förebygger och hanterar risker. Du ansvarar för projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi och tidsplaner.

Du säkerställer kvalitet och värden för verksamheten liksom att arbeten och projekt är i enlighet med kundkontraktet. Som person är du duktig på att påverka, övertyga och förhandla & vinna nya affärer.

Du kommer även att arbetsleda olika grupper och ansvara för intern och extern kommunikation, liksom samordning av konsulter och entreprenörer. Du ansvaret för att säkerställa att såväl underleverantörers och att CBRE leverans utförs enligt framtagna processer och uppfyller lokala krav samt myndighetskrav. Du skall ha allmän kännedom om de tekniska delarna i en fastighet i form av VA, kyla, el, fiber, fjärrvärme.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Ansvara för kontakten med kunder för att säkerställa att vi levererar och utvecklar avtalet inom förvaltning och fastighetsdrift
* Bygga projektpipe, sälja in och leda projekt, där du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning. Du ansvarar för att leda och driva projektet mot satta mål.
* Du arbetar nära våra kunder, samarbetspartners och kollegor och utvecklar goda affärsmässiga relationer
* Identifierar projektrisker och minimerar dess konsekvenser
* Bidrar i vår strävan att bygga kultur för ständiga förbättringar

Vad du har med dig

* gärna högskole- eller civilingenjörsexamen eller annan arbetslivserfarenhet som anses likvärdigt / utbildning inom projekt, tekniker, ingenjör eller liknande
* tidigare erfarenhet av liknande roll som teknisk förvaltare
* erfarenhet i entreprenadjuridik
* erfarenhet att ha direkt rapporterande personal
* erfarenhet av projekt
* god kunskap i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
* innehar B-körkort
* pålitlig, lojal
* erfarenhet av att arbeta nära och driva kunddialogen
* erfarenhet av att arbetsleda entreprenörer
* Bas P och U är meriterande, likaså erfarenhet av entreprenadjuridik
* god kännedom om Microsoft Office och kunna arbeta i digitala verktyg

För att lyckas i rollen tror vi att du har höga ambitioner och strävar efter att hela tiden bli bättre. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, ansvarstagande och affärsmässig. Du har förmågan att skapa och utveckla goda relationer. Du har en god administrativ förmåga.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm.

Tjänsten är på heltid och med placering i Linköping/Norrköping. Känns denna roll intressant, ansök redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 105 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster över hela världen och omsatte 2023 över 30 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsservice, projekt och rådgivning. Visa mindre

Driftkoordinator - Fastighetsservice

Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande. CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. G... Visa mer
Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. Som Driftkoordinator är din viktigaste uppgift att supportera och utveckla vår leverans tillsammans med ett engagerat team.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.

Driftkoordinator har en viktig roll i CBRE´s organisation och driver tillsammans med teknisk förvaltare verksamheten på plats hos kunden. Rollen är omfattande och inkluderar ett brett ansvarsområde. Nyckelord är struktur, ansvar, flexibilitet och framåtanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Övervakning och uppföljning av ärenden
* Rapportering
* Samordning av underleverantörer
* Planering och utförande myndighetskrav/kontroller
* Hantera dokumentering av lagstadgade kontroller


Vi söker dig som är/har:

* prestigelös, strukturerad och lösningsorienterad
* har en teknisk bakgrund som drifttekniker, fastighetsingenjör, teknisk förvaltare eller liknande
* utbildning inom fastighet eller motsvarande kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet
* erfarenhet av att bygga starka relationer, både internt och externt, och agera professionellt i alla lägen
* mycket goda kunskaper i Excel
* goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* kan arbeta självständigt men också i team
* erfarenhet/kännedom om fastighetsförvaltning är ett plus


För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad med en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ samt är bra på att slutföra arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du har stort kundfokus. Du stimuleras av en miljö som utmärks av stort engagemang och där förmågan att hantera snabba förändringar är av stor betydelse. Du har en positiv inställning och trivs med att arbeta i en organisation där du har många kontaktytor, varför ditt sätt att knyta kontakter är viktigt.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. CBRE har också blivit rankad #1 inom Real Estate i Fortune Magazines World´s Most Admired Companies för 2019. Vi tror att vårt medvetna arbete kring vår företagskultur och People Management bidragit till denna utnämning!

Tjänsten är på 50 % med placering i Norrköping med startdatum 2024-09-01. I vårt uppdrag finns även fastigheter på andra orter så som Linköping, Uppsala och Luleå, dit arbetsresor förekommer. Med rätt erfarenhet & kompetens finns möjligheter till en heltidstjänst.
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2024-07-31

Har du frågor runt tjänsten är du välkommen att kontakta Cassandra Norell - OBS! vi vill ha din ansökan direkt i vårt rekryteringsverktyg, ej via mail

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 105 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster över hela världen och omsatte 2023 över 30 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsservice, projekt och rådgivning. Visa mindre