Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Teamlead till utvecklingsavdelningen hos NTM!

Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet! Om rollen Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det... Visa mer
Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet!

Om rollen
Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det teamet du kommer ingå. Du kommer att guida utvecklingsteamet i dels köpflöden, kundservicetjänster, inloggning och kontohantering. Ert gemensamma mål är att locka användare till köp och behålla de tills de avslutas sin prenumeration.

Vi söker dig som idag är en duktig utvecklare men vill ta ditt nästa steg och bli en teknisk teamlead och ha en aktiv ledande roll i de tekniska projekten tillsammans med produktägaren. Det kommer inkludera planering, design och implementionen. Dessutom kommer du att coacha och främja en kultur av samarbete, ansvar och kontinuerlig inlärning. I din roll kommer du fungera som en teknisk rådgivare för kollegor och intressenter och förklara konceptet på ett begripligt sätt och även påverka de tekniska arkitekturbesluten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser att du besitter nedan erfarenheter eller kunskaper.

Vi söker dig med…
•Tidigare erfarenhet av utveckling och god erfarenhet av Angular, Typescript, RxJS, Node.js, C# och API-utveckling med .NET, Azure Services och T-.
•God expertis inom programvaruutveckling och systemarkitektur.
•Har erfarenhet av att arbeta med eller leda team enligt agila metoder
•God erfarenhet av att motivera och coacha ett utvecklingsteam
Du erbjuds
Som teknisk teamlead på NTM erbjuds du en varierande vardag, korta beslutsvägar och ett företag som förstår vikten av att balansera yrkesliv och privatliv. Alla röster är viktiga och de välkomnar idéer och åsikter från alla medarbetare. Dialog och samarbete är en naturlig del av arbetsmiljön. Här kommer du ha möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad samt hjälpa till att forma arbetsplatsen. NTM står för ständig utveckling och lärande. Du kommer med det sagt få arbeta i föränderliga och utmanande projekt och samtidigt får en möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Om NTM
NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media, kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. De levererar lokala nyheter varje dag och verka för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapa lokal samhällsnytta och värnar demokrati.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer bli anställd direkt hos företaget.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Referenstagning
•Intervju hos NTM
•Teknisk intervju hos NTM
•Beslut
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: kontorstider med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Vill du kickstarta din karriär som .NET utvecklare?

Nytt
Är du en nyexad programmerare inom .NET och C#? Brinner du för att jobba med nyutveckling? Då är det här rätt roll för dig! Om rollen I rollen som junior utvecklare kommer du ingå i ett team som just nu är i starten med att arbeta med en innovativ utveckling av modern teknik till en ny plattform inom företaget. Du kommer primärt sitta med tekniker som .NET, C# och Azure där det primära fokuset just nu i projektet är back-end med tillhörande molntjänster.... Visa mer
Är du en nyexad programmerare inom .NET och C#? Brinner du för att jobba med nyutveckling? Då är det här rätt roll för dig!

Om rollen
I rollen som junior utvecklare kommer du ingå i ett team som just nu är i starten med att arbeta med en innovativ utveckling av modern teknik till en ny plattform inom företaget. Du kommer primärt sitta med tekniker som .NET, C# och Azure där det primära fokuset just nu i projektet är back-end med tillhörande molntjänster. Ni kommer tillsammans ansvara för tekniska beslut och säkerställa att teamet levererar i tid med hög kvalitet.
R&D teamet består av ungefär 30 personer där idag 15 personer är stationerade i Norrköping.

Vi söker dig som är nyfiken på ny teknik och har ett genuint teknikintresse. Vi ser också du är framåtlutat person som ser dig själv som en typisk lagspelare som gillar att arbeta i grupp.

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom .NET och C#, systemvetenskap, datateknik eller likvärdig utbildning
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet av cloudlösningar och Azure

Du erbjuds
Här erbjuds du en roll där du som junior utvecklare kommer att få en bra introduktion och tillsammans med mer seniora utvecklare få vara med i en pågående process av utveckling av en helt ny plattform. Du har möjlighet att växa i din roll antingen rent tekniskt eller om du med tiden vill gå mer åt ledarskapshållet. I rollen har du möjlighet att jobba på distans några dagar i veckan och erbjuds varje dag frukost på kontoret. Här kommer du arbeta i ett innovativt företag som arbetar med modern teknik med ett stort kundvärde.

Om Phoniro
Phoniro är ett teknikdrivet bolag som tillhör det växande affärsområdet inom senior care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. De utvecklar hård och mjukvara inom välfärdsteknik som innefattar digitalt nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljningar. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige och finns i 200 av Sveriges kommuner. Totalt görs det mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Phoniro.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Ev första teamsintervju med Phoniro
•Intervju Phoniro
•Beslut

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: efter sommaren/enligt överenskommelse
•Arbetstider: kontorstider
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Mäklare till Elite fastighetsmäklare i Norrköping!

Brinner du för mäklaryrket och har ett driv som lyser igenom? Har du lätt för att ta dig ann människor och brinner för affärer? Då är de dig vi söker! Om rollen I rollen som mäklare hos Elite fastighetsmäklare kommer du att arbeta med hela processen i ett mäklaryrke, allt från att prospektera bostäder till kundkontakt, fotograferingar, objektsbeskrivningar och mycket mer. Som mäklare får du en dynamisk vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Här... Visa mer
Brinner du för mäklaryrket och har ett driv som lyser igenom? Har du lätt för att ta dig ann människor och brinner för affärer? Då är de dig vi söker!

Om rollen
I rollen som mäklare hos Elite fastighetsmäklare kommer du att arbeta med hela processen i ett mäklaryrke, allt från att prospektera bostäder till kundkontakt, fotograferingar, objektsbeskrivningar och mycket mer. Som mäklare får du en dynamisk vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

Här söker vi dig som har ett ambitiöst driv och vill ta dig till nästa nivå. Antingen är du nyexad och har ett brinnande driv att komma ut i mäklaryrket eller så har du en bakgrund inom rollen och vill arbeta på en byrå utan någon större intern konkurrens! Vi ser att du gillar att vara självgående och inte har några problem med att ta initiativ för att växa inom mäklaryrket.

Vi söker dig med…
•Utbildad fastighetsmäklare
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort och egen bil

Meriterande för tjänsten
•Några års erfarenhet av mäklaryrket
•Lokalkännedom

Du erbjuds
Som mäklare hos Elite Fastighetsmärklare blir du del av en mindre byrå som har ett gott rykte om sig hos såväl köpare som säljare. Du kommer ingå i ett mindre team där din närmaste chef även blir din närmaste kollega. Det är ett prestigelöst företag som har ett inarbetat namn och som vill växa och bli fler i sin grupp!

Om Elite Fastighetsmäklare
Elite fastighetsbyrån säljer bostäder främst inom Norrköping, Finspång, Valdemarsvik och Söderköping med omnejd. Byrån ser att varje bostadsaffär är unik och har som mål att det ska vara tryggt, smidigt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. De har lång erfarenhet och god lokalkännedom. De står för nära engagemang med kunden och personlig service.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du bli direktanställd hos Elite Fastighetsmäklare.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Elite Fastighetsmäklare
•Beslut

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: efter sommaren
•Arbetstider: kontorstider, flexibelt
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Miljöarbetare till ett ledande återvinnings- och miljöföretag!

Är du en person som är noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Vill du bidra till en renare och mer hållbar värld? Då är det dig vi söker! Om rollen Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs på anläggningen. ... Visa mer
Är du en person som är noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Vill du bidra till en renare och mer hållbar värld? Då är det dig vi söker!

Om rollen
Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs på anläggningen. Ni kommer till en början att vara två personer, på sikt kommer ni lära er varandras arbete.
För dig till en början kommer det innefatta att framföra olika maskiner på anläggningen för materialförflyttning och sortering. Du kommer även stötta ankomstkontrollanter vid vågen, vilket innebär att säkerställa smidiga in- och utleveranser när leverantörer och kunder besöker anläggningen. Din andra kollega i serviceteamet kommer främst fokusera på ett arbete som processtekniker, detta är något som du över tid även kommer att introduceras i.
Söker du ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter har du hittat rätt!

Vi söker dig med…
•Avslutad gymnasieutbildning
•God svenska och engelska, i tal och skrift
•Grundläggande datorkunskaper
•Erfarenhet av att köra maskiner såsom hjullastare eller dumpar
•B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande för tjänsten
•Praktisk erfarenhet i någon typ av lagersystem eller leveranssystem
•Erfarenhet av serviceyrken
•Ett stort teknikintresse
Du erbjuds
Hos Ragn-Sells får du möjlighet att vara en del av den cirkulära utvecklingen. Du erbjuds en positiv arbetsmiljö med en stark gemenskap där medarbetare kan påverka och inspirera varandra. De värdesätter ansvarstagande och ger dig frihet att ta egna initiativ. Ragn-Sells investerar i sina anställdas kompetensutveckling och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom deras akademi, som erbjuder en mängd olika interna utbildningar. För Ragn-Sells är det väldigt viktigt med en säker arbetsmiljö, något som samtliga anställda förväntas bidra till.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, be­handlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, hel­hetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessu­tom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ragn- Sells.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Ragn Sells
•Beslut
Villkor
Start: Omgående
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: Måndag-Fredag kl 7-16.
Lön: GFL
Placering: Häradsudden, Kimstad Visa mindre

Sommarjobba som produktionsplanerare hos Billerud!

Är du redo för en sommar fylld med lärande i en dynamisk miljö? Vi söker en strukturerad och noggrann student till en fantastisk möjlighet att arbeta som produktionsplanerare hos Billerud i Skärblacka! Om rollen Som produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bekräfta order, planera och följa upp produktionen på en eller flera pappersmaskiner. Produktionsplanering sker i deras trimplaneringssystem med ansvar för att möta kundens krav en... Visa mer
Är du redo för en sommar fylld med lärande i en dynamisk miljö? Vi söker en strukturerad och noggrann student till en fantastisk möjlighet att arbeta som produktionsplanerare hos Billerud i Skärblacka!

Om rollen
Som produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bekräfta order, planera och följa upp produktionen på en eller flera pappersmaskiner. Produktionsplanering sker i deras trimplaneringssystem med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till trimutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader. Arbetet innebär täta kontakter med produktion, customer service centers, allocation managers och leveransplanerare.
Vi söker dig med
•Pågående studier, gärna inom tex industriell ekonomi, samhällets logistik eller affärslogistik.
•Goda kunskaper i svenska och engelska.
Du erbjuds
•En spännande och utmanande roll i ett framstående företag.
•Möjlighet att samla ovärderliga kunskaper
•Vara en del i ett team med flera sommarjobbare som kommer arbeta i en liknande roll
•Att få vara en del av ett företag som är prisat inom hållbarhet!
•En möjlighet till återkommande sommarjobb under dina studier
Om vår kund
Billerud står i frontlinjen globalt när det gäller att leverera förstklassiga pappers- och förpackningsmaterial, med ett djupt engagemang för hållbarhet, kvalitet och att skapa värde för kunderna. De har nio produktionsanläggningar i Sverige, USA och Finland, och betjänar kunder i över 100 länder. Billerud stödjer sina kunder i deras strävan att minska sin klimatpåverkan genom att ge dem förtroendet att göra de mest hållbara förpackningsvalen. På Billerud tror de starkt på att rätt förpackningsmaterial och lösningar kan bli kraftfulla verktyg i arbetet för att bygga en mer hållbar framtid.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Billerud.

Rekryteringsprocessen består av intervjuer, tester, referenstagning samt intervju med Billerud. Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor
Period: Sommarjobbet är med start omgående och pågår till 12 juli
Arbetstider: 8-16:30, möjlighet till flex
Lön: enligt överenskommelse
Arbetsplats: Allt arbetet sker på plats hos Billerud i Skärblacka.
Då startdatum är omgående kommer inkomna ansökningar att hanteras löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare med fokus på anläggningsprocesser sökes!

Vill du vara en del av ett team som arbetar för en renare och mer hållbar framtid? Är du redo att ta dig an utmaningen att hantera olika processer på anläggningar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Om rollen Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller ... Visa mer
Vill du vara en del av ett team som arbetar för en renare och mer hållbar framtid? Är du redo att ta dig an utmaningen att hantera olika processer på anläggningar? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Om rollen
Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs. Ni kommer till en början att vara två personer, på sikt kommer ni lära er varandras arbete. För dig till en början kommer det innefatta att stötta ordinarie personal i hantering av olika processer på anläggningen.

I din roll som processtekniker kan arbetsställen på anläggningen variera mellan:
•Askblandningsstationen, där du kommer manövrera, övervaka och säkerställa en smidig process där flygaska blandas med vatten. Detta innebär hantering och övervakning från anslutande kontrollrum.
•Oljesludge, du kommer hantera processen vilket innebär att skilja olja från vatten.
•Vattenflöden, du hjälper till vid vattenrening och pumpsystem på anläggningen.
Din andra kollega i serviceteamet kommer främst fokusera på att framföra maskiner och stötta vid in- och utleveranser på anläggningen. Detta är något som du över tid även kommer att introduceras i.
Söker du ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter har du hittat rätt!

Vi söker dig med…
•Avslutad gymnasieutbildning
•God svenska och engelska, i tal och skrift
•Grundläggande datorkunskaper
•Erfarenhet av att köra maskiner såsom hjullastare eller dumpar
•B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande för tjänsten
•Jobbat med VA innan och har kunskap inom vattenrening och pumpar
•Erfarenhet från avfall- eller processindustrin
•Ett stort teknikintresse
Du erbjuds
Hos Ragn-Sells får du möjlighet att vara en del av den cirkulära utvecklingen. Du erbjuds en positiv arbetsmiljö med en stark gemenskap där medarbetare kan påverka och inspirera varandra. De värdesätter ansvarstagande och ger dig frihet att ta egna initiativ. Ragn-Sells investerar i sina anställdas kompetensutveckling och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom deras akademi, som erbjuder en mängd olika interna utbildningar. För Ragn-Sells är det väldigt viktigt med en säker arbetsmiljö, något som samtliga anställda förväntas bidra till.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, be­handlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, hel­hetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessu­tom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ragn-Sells.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Ragn-Sells
•Beslut
Villkor
Start: Omgående
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: Måndag-Fredag kl 7-16.
Lön: GFL
Placering: Häradsudden, Kimstad Visa mindre

Systemingenjör hjälpkraftsystem till talangprogram på SAAB!

Tar du din examen till sommaren 2024? Nu har du möjlighet att kickstarta din karriär genom en alldeles unik möjlighet att varva teori och praktik. Tillsammans med en grupp nyexaminerade kollegor kommer du bli en del av Saabs General Systems Talangprogram 2024! Vi söker dig som vill jobba som systemingenjör inom mjukvara! Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer primärt vara att jobba som systemingenjör mot hårdvara. Här kommer du arbeta med hjälpkraft ... Visa mer
Tar du din examen till sommaren 2024? Nu har du möjlighet att kickstarta din karriär genom en alldeles unik möjlighet att varva teori och praktik. Tillsammans med en grupp nyexaminerade kollegor kommer du bli en del av Saabs General Systems Talangprogram 2024! Vi söker dig som vill jobba som systemingenjör inom mjukvara!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer primärt vara att jobba som systemingenjör mot hårdvara. Här kommer du arbeta med hjälpkraft till Gripen, det kan innebära att man ser till effekten som kommer ut från motor till systemet, som exempelvis hydraul och kraft. Du kommer sitta med övervakningslogik, styrlogik och reglering i grundflygplansystem. I denna roll kan du komma att arbeta brett med hårdvaran inom hela grundflygplanssystem vilket ger dig en helhetsbild över stora delar av området.

Vi söker dig med...
•Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom ett tekniskt område primärt maskinteknik, teknisk fysik och elektroteknik, industriell ekonomi med teknisk inriktning. Eller annan relevant teknisk inriktning.
•Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av Matlab Simulink
•Flygintresse
För denna tjänst krävs att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd vilket kan ställa krav på ett visst medborgarskap.

General Systems
I talangprogrammet kommer du bli en del av området General Systems på Saab Aeronautics. Området jobbar med att utveckla och integrera de viktiga grundflygplansystemen i Gripen-flygplanet samt i andra befintliga och framtida plattformar inom affärsområdets utvecklingsenhet. General systems arbetar dels med förarutrustning, räddningssystem, landställ – och hydraulsystem, luft- och bränslesystem, framdrivning, hjälpkraft och elkraft och flera andra intressanta områden! Här kommer du bli en del av en sektion som stöttar, hjälper varandra och följer de tre värdeorden vilja, kunnande och förtroende.

Talangprogrammet innebär bland annat
Framtidens Talangprogram med Saab Aeronautics innebär att du kommer få både kompetensutveckling genom flertal utbildningar under året och gemenskap med talangprogramskollegor inom olika sektioner på General Systems. Programmet är designat för dig som är helt eller relativt nyexaminerad skall ges goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din karriär hos Saab.

Om SAAB Aeronautics
Affärsområdet Saab Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass. De erbjuder ett brett utbud av supportlösningar inom både civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs det allt från forskning, till utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Saab säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av produkterna som de utvecklar och producerar. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Saab ser sina medarbetare som sin största tillgång där det är viktigt att kunna arbeta och utvecklas i olika faser i livet. Saab står för en stark kunskapstradition och erbjuder därför möjlighet till kontinuerligt lärande och förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriär.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Under talangprogrammets år kommer du vara anställd genom oss på Framtiden för att efter talangprogrammet ha mycket goda möjligheter att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju SAAB
•Beslut
•Säkerhetsprövning
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: augusti/september 2024 med möjlighet att starta tjänsten till sommaren
•Ort: Linköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Miljöarbetare med fokus på anläggningsprocesser sökes!

Vill du vara en del av ett team som arbetar för en renare och mer hållbar framtid? Är du redo att ta dig an utmaningen att hantera olika processer på anläggningar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Om rollen Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller ... Visa mer
Vill du vara en del av ett team som arbetar för en renare och mer hållbar framtid? Är du redo att ta dig an utmaningen att hantera olika processer på anläggningar? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Om rollen
Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs. Ni kommer till en början att vara två personer, på sikt kommer ni lära er varandras arbete. För dig till en början kommer det innefatta att stötta ordinarie personal i hantering av olika processer på anläggningen.

I din roll som processtekniker kan arbetsställen på anläggningen variera mellan:
•Askblandningsstationen, där du kommer manövrera, övervaka och säkerställa en smidig process där flygaska blandas med vatten. Detta innebär hantering och övervakning från anslutande kontrollrum.
•Oljesludge, du kommer hantera processen vilket innebär att skilja olja från vatten.
•Vattenflöden, du hjälper till vid vattenrening och pumpsystem på anläggningen.
Din andra kollega i serviceteamet kommer främst fokusera på att framföra maskiner och stötta vid in- och utleveranser på anläggningen. Detta är något som du över tid även kommer att introduceras i.
Söker du ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter har du hittat rätt!

Vi söker dig med…
•Avslutad gymnasieutbildning
•God svenska och engelska, i tal och skrift
•Grundläggande datorkunskaper
•Erfarenhet av att köra maskiner såsom hjullastare eller dumpar
•B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande för tjänsten
•Jobbat med VA innan och har kunskap inom vattenrening och pumpar
•Erfarenhet från avfall- eller processindustrin
•Ett stort teknikintresse
Du erbjuds
Hos Ragn-Sells får du möjlighet att vara en del av den cirkulära utvecklingen. Du erbjuds en positiv arbetsmiljö med en stark gemenskap där medarbetare kan påverka och inspirera varandra. De värdesätter ansvarstagande och ger dig frihet att ta egna initiativ. Ragn-Sells investerar i sina anställdas kompetensutveckling och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom deras akademi, som erbjuder en mängd olika interna utbildningar. För Ragn-Sells är det väldigt viktigt med en säker arbetsmiljö, något som samtliga anställda förväntas bidra till.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, be­handlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, hel­hetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessu­tom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ragn-Sells.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Ragn-Sells
•Beslut
Villkor
Start: Omgående
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: Måndag-Fredag kl 7-16.
Lön: GFL
Placering: Häradsudden, Kimstad Visa mindre

Miljöarbetare till ett ledande återvinnings- och miljöföretag!

Är du en person som är noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Vill du bidra till en renare och mer hållbar värld? Då är det dig vi söker! Om rollen Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs på anläggningen. ... Visa mer
Är du en person som är noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Vill du bidra till en renare och mer hållbar värld? Då är det dig vi söker!

Om rollen
Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du vara med och ingå i ett nystartat serviceteam. Ert syfte är att stötta där det behövs på anläggningen. Det kan vara när någon är frånvarande från ordinarie stationerad position, vid högt tryck eller hugga i där det behövs på anläggningen. Ni kommer till en början att vara två personer, på sikt kommer ni lära er varandras arbete.
För dig till en början kommer det innefatta att framföra olika maskiner på anläggningen för materialförflyttning och sortering. Du kommer även stötta ankomstkontrollanter vid vågen, vilket innebär att säkerställa smidiga in- och utleveranser när leverantörer och kunder besöker anläggningen. Din andra kollega i serviceteamet kommer främst fokusera på ett arbete som processtekniker, detta är något som du över tid även kommer att introduceras i.
Söker du ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter har du hittat rätt!

Vi söker dig med…
•Avslutad gymnasieutbildning
•God svenska och engelska, i tal och skrift
•Grundläggande datorkunskaper
•Erfarenhet av att köra maskiner såsom hjullastare eller dumpar
•B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande för tjänsten
•Praktisk erfarenhet i någon typ av lagersystem eller leveranssystem
•Erfarenhet av serviceyrken
•Ett stort teknikintresse
Du erbjuds
Hos Ragn-Sells får du möjlighet att vara en del av den cirkulära utvecklingen. Du erbjuds en positiv arbetsmiljö med en stark gemenskap där medarbetare kan påverka och inspirera varandra. De värdesätter ansvarstagande och ger dig frihet att ta egna initiativ. Ragn-Sells investerar i sina anställdas kompetensutveckling och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom deras akademi, som erbjuder en mängd olika interna utbildningar. För Ragn-Sells är det väldigt viktigt med en säker arbetsmiljö, något som samtliga anställda förväntas bidra till.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, be­handlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, hel­hetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessu­tom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ragn- Sells.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Ragn Sells
•Beslut
Villkor
Start: Omgående
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: Måndag-Fredag kl 7-16.
Lön: GFL
Placering: Häradsudden, Kimstad Visa mindre

Teamlead till utvecklingsavdelningen hos NTM!

Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet! Om rollen Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det... Visa mer
Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet!

Om rollen
Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det teamet du kommer ingå. Du kommer att guida utvecklingsteamet i dels köpflöden, kundservicetjänster, inloggning och kontohantering. Ert gemensamma mål är att locka användare till köp och behålla de tills de avslutas sin prenumeration.

Vi söker dig som idag är en duktig utvecklare men vill ta ditt nästa steg och bli en teknisk teamlead och ha en aktiv ledande roll i de tekniska projekten tillsammans med produktägaren. Det kommer inkludera planering, design och implementionen. Dessutom kommer du att coacha och främja en kultur av samarbete, ansvar och kontinuerlig inlärning. I din roll kommer du fungera som en teknisk rådgivare för kollegor och intressenter och förklara konceptet på ett begripligt sätt och även påverka de tekniska arkitekturbesluten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser att du besitter nedan erfarenheter eller kunskaper.

Vi söker dig med…
•Tidigare erfarenhet av utveckling och god erfarenhet av Angular, Typescript, RxJS, Node.js, C# och API-utveckling med .NET, Azure Services och T-.
•God expertis inom programvaruutveckling och systemarkitektur.
•Har erfarenhet av att arbeta med eller leda team enligt agila metoder
•God erfarenhet av att motivera och coacha ett utvecklingsteam
Du erbjuds
Som teknisk teamlead på NTM erbjuds du en varierande vardag, korta beslutsvägar och ett företag som förstår vikten av att balansera yrkesliv och privatliv. Alla röster är viktiga och de välkomnar idéer och åsikter från alla medarbetare. Dialog och samarbete är en naturlig del av arbetsmiljön. Här kommer du ha möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad samt hjälpa till att forma arbetsplatsen. NTM står för ständig utveckling och lärande. Du kommer med det sagt få arbeta i föränderliga och utmanande projekt och samtidigt får en möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Om NTM
NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media, kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. De levererar lokala nyheter varje dag och verka för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapa lokal samhällsnytta och värnar demokrati.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer bli anställd direkt hos företaget.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Referenstagning
•Intervju hos NTM
•Teknisk intervju hos NTM
•Beslut
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: kontorstider med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Teamlead till utvecklingsavdelningen hos NTM!

Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet! Om rollen Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det... Visa mer
Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet!

Om rollen
Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det teamet du kommer ingå. Du kommer att guida utvecklingsteamet i dels köpflöden, kundservicetjänster, inloggning och kontohantering. Ert gemensamma mål är att locka användare till köp och behålla de tills de avslutas sin prenumeration.

Vi söker dig som idag är en duktig utvecklare men vill ta ditt nästa steg och bli en teknisk teamlead och ha en aktiv ledande roll i de tekniska projekten tillsammans med produktägaren. Det kommer inkludera planering, design och implementionen. Dessutom kommer du att coacha och främja en kultur av samarbete, ansvar och kontinuerlig inlärning. I din roll kommer du fungera som en teknisk rådgivare för kollegor och intressenter och förklara konceptet på ett begripligt sätt och även påverka de tekniska arkitekturbesluten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser att du besitter nedan erfarenheter eller kunskaper.

Vi söker dig med…
•Tidigare erfarenhet av utveckling och god erfarenhet av Angular, Typescript, RxJS, Node.js, C# och API-utveckling med .NET, Azure Services och T-.
•God expertis inom programvaruutveckling och systemarkitektur.
•Har erfarenhet av att arbeta med eller leda team enligt agila metoder
•God erfarenhet av att motivera och coacha ett utvecklingsteam
Du erbjuds
Som teknisk teamlead på NTM erbjuds du en varierande vardag, korta beslutsvägar och ett företag som förstår vikten av att balansera yrkesliv och privatliv. Alla röster är viktiga och de välkomnar idéer och åsikter från alla medarbetare. Dialog och samarbete är en naturlig del av arbetsmiljön. Här kommer du ha möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad samt hjälpa till att forma arbetsplatsen. NTM står för ständig utveckling och lärande. Du kommer med det sagt få arbeta i föränderliga och utmanande projekt och samtidigt får en möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Om NTM
NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media, kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. De levererar lokala nyheter varje dag och verka för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapa lokal samhällsnytta och värnar demokrati.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer bli anställd direkt hos företaget.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Referenstagning
•Intervju hos NTM
•Teknisk intervju hos NTM
•Beslut
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: kontorstider med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Teamlead till utvecklingsavdelningen hos NTM!

Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet! Om rollen Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det... Visa mer
Är du idag starkt tekniskt kunnig och har en fallenhet att coacha och leda projekt framåt? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som ser dina idéer som oerhört värdefulla? Då ska du inte tveka på att söka det här jobbet!

Om rollen
Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig teamlead som vill vara med och forma framtiden för NTMs nyhetstjänst. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att ha en central roll att leda och stötta utvecklarna i det teamet du kommer ingå. Du kommer att guida utvecklingsteamet i dels köpflöden, kundservicetjänster, inloggning och kontohantering. Ert gemensamma mål är att locka användare till köp och behålla de tills de avslutas sin prenumeration.

Vi söker dig som idag är en duktig utvecklare men vill ta ditt nästa steg och bli en teknisk teamlead och ha en aktiv ledande roll i de tekniska projekten tillsammans med produktägaren. Det kommer inkludera planering, design och implementionen. Dessutom kommer du att coacha och främja en kultur av samarbete, ansvar och kontinuerlig inlärning. I din roll kommer du fungera som en teknisk rådgivare för kollegor och intressenter och förklara konceptet på ett begripligt sätt och även påverka de tekniska arkitekturbesluten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser att du besitter nedan erfarenheter eller kunskaper.

Vi söker dig med…
•Tidigare erfarenhet av utveckling och god erfarenhet av Angular, Typescript, RxJS, Node.js, C# och API-utveckling med .NET, Azure Services och T-.
•God expertis inom programvaruutveckling och systemarkitektur.
•Har erfarenhet av att arbeta med eller leda team enligt agila metoder
•God erfarenhet av att motivera och coacha ett utvecklingsteam
Du erbjuds
Som teknisk teamlead på NTM erbjuds du en varierande vardag, korta beslutsvägar och ett företag som förstår vikten av att balansera yrkesliv och privatliv. Alla röster är viktiga och de välkomnar idéer och åsikter från alla medarbetare. Dialog och samarbete är en naturlig del av arbetsmiljön. Här kommer du ha möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad samt hjälpa till att forma arbetsplatsen. NTM står för ständig utveckling och lärande. Du kommer med det sagt få arbeta i föränderliga och utmanande projekt och samtidigt får en möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Om NTM
NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media, kärnan i verksamheten är det redaktionella arbetet. De levererar lokala nyheter varje dag och verka för det välmående lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapa lokal samhällsnytta och värnar demokrati.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer bli anställd direkt hos företaget.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Referenstagning
•Intervju hos NTM
•Teknisk intervju hos NTM
•Beslut
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: kontorstider med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Projektledare inom bygg - En unik möjlighet hos E2C

Är du redo att bli en del av ett ungt och nyskapande företag där kvalitet och kundvård är kärnan i verksamheten? Som projektledare hos E2C får du chansen att lära dig från erfarna projektledare som är engagerade i din professionella utveckling. Om rollen I rollen som projektledare hos E2C (Exclusive Competence & Construction Sweden AB) kommer du att hantera en mängd olika uppdrag, alltifrån korta rådgivningsärenden till att ta fullt ansvar för totalentrep... Visa mer
Är du redo att bli en del av ett ungt och nyskapande företag där kvalitet och kundvård är kärnan i verksamheten? Som projektledare hos E2C får du chansen att lära dig från erfarna projektledare som är engagerade i din professionella utveckling.

Om rollen
I rollen som projektledare hos E2C (Exclusive Competence & Construction Sweden AB) kommer du att hantera en mängd olika uppdrag, alltifrån korta rådgivningsärenden till att ta fullt ansvar för totalentreprenader. Mycket av ditt arbete kommer att utföras på plats hos kunden, vilket innebär att tjänsteresor är en del av jobbet. För att säkerställa en smidig övergång till rollen som projektledare, kommer du initialt att fungera som biträdande projektledare. Detta gör vi för att du ska känna dig helt trygg i din roll innan du tar på dig egna projekt.

Om Exclusive Competence & Construction Sweden AB
E2C har nyligen firat 5 år! De är ett ungt, innovativt bolag som arbetar med ett helhetskoncept inom byggbranschen, från idé till slutbesiktning. De verkställer sina kunders visioner, genom noggrannhet och närvarande projektledare, för att se till att projektet följer tidsplan, budget och aktuella kvalitetskrav.

Vi söker dig med:
•Arbetslivserfarenhet inom bygg alt relevant utbildning tex byggnadsingenjör
•Körkort
•Goda språkkunskaper i svenska och engelska
•God datorvana
•God kommunikativ förmåga

Erfarenhet av upphandlingar och juridisk kunskap är fördelaktigt, men det som verkligen utmärker dig är dina personliga kvaliteter och din potential att växa. Vi värdesätter din unika förmåga och ser fram emot att se din utveckling.

Vad får du?
Du får en unik möjlighet att vara en del av ett företag som är modiga och innovativa inom sin bransch. Beslutsvägarna är korta och du kommer vara en del av ett härligt team där du kommer få ta del av deras expertis inom projektledning.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Flexibla arbetstider, 40 h/v
Ort: Norrköping, resor förekommer i tjänst.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos E2C.

Låter detta intressant?

Rekryteringsprocessen består för dig som kandidat av telefonintervju, personlighetstest, intervju, referenstagning och slutligen intervju hos E2C.

Vi arbetar med urval löpande och ser fram emot din ansökan! Visa mindre

NVSS söker dig som är tekniskt lagd och serviceinriktad!

Är du en teknikintresserad person som vill arbeta med säkerhetslösningar för olika kunder? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt företag? Då har vi jobbet för dig! Om rollen Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med installation, driftsättning och service av brand- och inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning ute hos kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, och ha daglig kontakt med kunder oc... Visa mer
Är du en teknikintresserad person som vill arbeta med säkerhetslösningar för olika kunder? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt företag? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen
Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med installation, driftsättning och service av brand- och inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning ute hos kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, och ha daglig kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom säkerhetsteknik, och vara en del av ett engagerat och trevligt arbetsklimat. NVSS erbjuder helhetslösningar inom säkerhetsteknik, från att ta fram offerter till att utföra projektering, installation och service av olika säkerhetssystem. De har kunder både inom privat och offentlig sektor, samt inom kommersiella fastigheter och industrin.
Vi söker dig med
•B-körkort
•Tekniskt intresse och en god datavana
•Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
•Social och serviceinriktad personlighet, som kan skapa goda relationer med kunder och kollegor
•Flexibel och ansvarsfull inställning, som kan hantera olika situationer och prioritera arbetsuppgifter
Inför anställning kommer vi vilja ta del av ett utdrag från belastningsregistret.
Du erbjuds
•En spännande och utmanande tjänst i ett växande företag med hög kompetens och kvalitet
•En god arbetsmiljö med trevliga och hjälpsamma kollegor
•Förmåner som friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och flexibel arbetstid
•Möjlighet till vidareutbildning och karriärutveckling inom företaget
Om vår kund
NVSS är ett företag som erbjuder helhetslösningar inom säkerhetsteknik. De har lång erfarenhet och bred kompetens inom området, och levererar skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. De har ett starkt fokus på kundnöjdhet, innovation och kvalitet. De har sitt kontor i Norrköping, samt huvudkontoret i Täby. Resor i tjänst kommer att förekomma, främst inom länet.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos NVSS.

Rekryteringsprocess
•Intervju med Framtiden AB
•Referenstagning
•Intervju med NVSS
Villkor
Start: Mars eller april 2024
Arbetstider: mån-fre kl 7-16Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Plats: Norrköping, Östergötlands län
Lön: Fast månadslön

Är du intresserad av att bli en del av framtiden som säkerhetstekniker hos NVSS? Skicka in din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektör inom fjärrvärme

Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan! VEM ÄR DU? Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder... Visa mer
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: april 2024
Ort: Stockholm eller Norrköping
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektör inom fjärrvärme

Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan! VEM ÄR DU? Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder... Visa mer
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: april 2024
Ort: Stockholm eller Norrköping
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate Om rollen I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras I... Visa mer
Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Om rollen
I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras IT-säkerhet. Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta i hela leveransen med fokus på teknisk design, implementionen och migrering av lösningar. I rollen kommer du ofta jobba i team tillsammans med kund eller tillsammans med kollegor ute hos kunden.

För att lyckas i rollen som IT-säkerhetskonsult ser vi att du är en social person som har en fallenhet för att ta initiativ. Du är samarbetsvillig och lyhörd för kundernas behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av EDR, SIEM, brandväggar, analyser, red teaming eller penetrationstester. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet av alla.

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet
•Relevant arbetslivserfarenhet av IT-säkerhet/nätverkslösningar
•Svenska i tal och skrift
•Engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Erfarenhet av säkerhetslösningar
•Erfarenhet av IT-infrastruktur

Du erbjuds
Hos Telia Cygate kommer du att jobba i ett team med omkring 40 personer på kontoret. Det är en härlig kultur med stort fokus på att man ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Aktiviteter utanför arbetstid är inget ovanligt och de går gärna på AW:s tillsammans. De lägger stor vikt vid att man ska känna en tillhörighet. Varje fredag bjuds det på frukost på kontoret och de som vill får efter det gå på ett gruppträningspass tillsammans. Din vardag präglas av frihet under ansvar.

Om Telia Cygate
Telia Cygate är en känd IT-partner som arbetar med nätverk och säkerhet. De har varit nördigast i branschen sedan 1978, de brinner för både människan och tekniken. De har en stabil grund och hjälper sina kunder med IT-infrastruktur och att att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Glädje och kompetens är något de alltid tar med sig ut i sina möten för att hitta de bästa lösningarna. Telia Cygate har 650 medarbetare på 20 olika orter i Sverige. De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt all från banker, kommuner, landsting, media, statliga bolag, myndigheter och detaljhandelsföretag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Telia Cygate.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Personlighetstest
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Möte hos Telia Cygate
•Beslut

Villkor
•Start: Omgående eller enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% Heltid

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamleader inom Telekom sökes till Axians!

Ansök    Nov 20    Framtiden i Sverige AB    Teamledare
Vill du ta nästa kliv i din karriär och bli teamleader inom telekombranschen? Kanske jobbar du som tekniker inom telekombranschen idag och är redo för nästa utmaning? Vill du vara med och bygga upp bättre förutsättningar för samhällets digitalisering? Sök då tjänsten till vår kund Axians. Om rollen I rollen som teamleader kommer du att ansvara för ett antal team med att planera och samordna teamets arbete. Du kommer främst att arbeta ute på fält med att f... Visa mer
Vill du ta nästa kliv i din karriär och bli teamleader inom telekombranschen? Kanske jobbar du som tekniker inom telekombranschen idag och är redo för nästa utmaning? Vill du vara med och bygga upp bättre förutsättningar för samhällets digitalisering? Sök då tjänsten till vår kund Axians.

Om rollen
I rollen som teamleader kommer du att ansvara för ett antal team med att planera och samordna teamets arbete. Du kommer främst att arbeta ute på fält med att förbereda, planera och kvalitetssäkra de projekt du har ansvar för. Du kommer dagligen ha kontakt med ditt team, kunder och projektledare. Du styr och planerar dina dagar självständigt. Då och då behöver du kunna sova borta i tjänsten då dina projekt är på olika håll i landet.

För att du ska trivas i rollen som teamleader ser vi att du är en social och ansvarstagande person. Vi ser gärna att du är en självgående person som har ett driv att alltid lära dig mer och har en god planeringsförmåga. Har du ett tekniskt intresse kommer det att hjälpa dig att utvecklas i din roll.

Vi söker dig med…
•Minst 2-års erfarenhet som teamledare alt. om man arbetat som tekniker och vill avancera i karriären.
•Körkort-B
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunna resa/sova ute. Uppskattningsvis mellan 35–40% och var fjärde vecka (beror på projekt)
Meriterande:
•Erfarenhet från personalansvar, projektansvar och budgetansvar.
•Mastcertifikat

Du erbjuds
Hos Axians kommer du att bli en del av ett engagerat gäng som drivs av att ta sig framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig på din väg i utvecklingen. Axians är övertygande om att de medarbetare som trivs på jobbet även är de som gör ett bra jobb. Då och då bjuder Axians på lokal nivå på aktiviteter utanför jobbet. Du kommer erbjudas en trevlig jobbtelefon som du även kommer få använda privat med ett generöst abonnemang.

Om Axians
Axians jobbar med utbyggnad av mobilnät så som 3G, 4G, 5G och på sikt även 6G. Samhällets digitalisering ställer höga krav på förbättringar inom telekommunikationsbranschen. Det handlar om allt ifrån en problemfri uppkoppling till högsta möjliga nedladdningstjänst. I Axians företagskultur står relationerna i centrum, det betyder att de har sina intressenter och slutanvändare i åtanke. Deras värdeord är solidaritet, tillit, entreprenörskap, ansvar och autonomi.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Axians.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Personlighetstest
•Intervju hos Axians
•Beslut

Villkor
•Start: Omgående
•Arbetstider: 8–17. 7-17.30 och ledig fredagar kan förekomma
•Omfattning: 100% Heltid Visa mindre

Elektronik konstruktör till Combitech i Norrköping

Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig! Om tjänsten Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kom... Visa mer
Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig!

Om tjänsten
Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kommer att vara delaktig i utvecklingsprojekt eller analys och problemlösning i befintliga system. Vidare arbetsuppgifter kan vara att lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla deras system.

Vem är du?
Vi söker en person som har elektronik som ett intresse och verkligen vill arbeta med det på en daglig basis. I denna roll så är man ute hos kunder stor del så man bör vara social och serviceinriktad. Man behöver vara samarbetsvillig och samtidigt vara flexibel i att hjälpa övriga i teamet. Vi ser att du är kommunikativ då man har mycket kontakt med människor dagligen både internt och externt. Du behöver vara nyfiken och driven i att utvecklas i din roll. Vidare så behöver man vara självgående och trivas i att klara sig i självständigt arbete.

Skallkrav:
• Relevant utbildning (lägst högskoleingenjör)
• Svenska och engelska i tal & skrift

Meriterande:
• 1 - 2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
• B-körkort
• Programmering


Om Combitech
Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram: Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Norrköping
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k. Visa mindre

Redovisningskonsult till Easycount i Norrköping!

Är du nyexad redovisningskonsult som uppskattar det familjära och lilla bolaget? Gillar du att jobba med både ekonomi och i nära samband kunder? Då har du hittat rätt! Om rollen Som redovisningskonsult på Easycount kommer du bli en del av mindre och gemytligt bolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bokföring, in och utbetalningar, rapportering, avstämning med kunder och i sin tur även kundvård. Det är viktigt att du som redovisningskonsult säkerställ... Visa mer
Är du nyexad redovisningskonsult som uppskattar det familjära och lilla bolaget? Gillar du att jobba med både ekonomi och i nära samband kunder? Då har du hittat rätt!

Om rollen
Som redovisningskonsult på Easycount kommer du bli en del av mindre och gemytligt bolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bokföring, in och utbetalningar, rapportering, avstämning med kunder och i sin tur även kundvård. Det är viktigt att du som redovisningskonsult säkerställer kvalitén som ska levereras till kunder.

Här blir du en del av ett gäng med seniora personer som besitter kunskap som du kan ta lärdom av. I och med att det är ett mindre bolag har du stora möjligheter att påverka din vardag med exempelvis flexibilitet och hybridarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som uppskattar värderingar, är noggrann och stresstålig i ditt arbete och gillar att ha sociala kontakter. Bidrar du gärna till positiv energi kommer du att passa perfekt!

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi

Meriterande för tjänsten
•Programvana i Microsofts program
•Erfarenhet av ekonomisystemet Hogia
•Programvana i Visma och Fortnox
Du erbjuds
Som redovisningskonsult hos Easycount kommer du ha stora möjligheter till att utvecklas i din roll. Här arbetar du med duktiga och seniora kollegor. Men inte bara det! Varje måndag tränar de tillsammans med en PT och det bjuds på frukost varje dag. Det finns också en välfylld dryckeskyl som är väl uppskattad. Här erbjuds det även utbildningsmöjligheter för kompetensutveckling. Då och då hittar de på något roligt tillsammans och åker på lokala dagar, som exempelvis vildmarkshotellet.

Här har du möjlighet att arbeta hybrid om det är det som passar din familj eller vardag bättre.

Om Easycount
Easycount är en digital redovisning och revisionsbyrå med hög grad av flexibilitet och stort kundfokus. Easycounts affärsidé är att erbjuda ett heltäckande alternativ för kunder som behöver hjälp med sin ekonomi och skapa lönsamhet. Här är medarbetarna specialister på bokföring och redovisning, optimering av flöden inom ekonomifunktionen, revision, skatt, lön och bokslut.

Easycount utmanar det traditionella med att ligga i teknisk framkant och leverera lösning och rådgivning som ger mervärde.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Easycount.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Easycount
•Beslut

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med flex
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Qualcomm söker ressugna Testförare!

Ansök    Sep 24    Framtiden i Sverige AB    Testförare
Är du en erfaren bilförare som vill ut och köra bil i Europa? Tycker du att det låter spännande och intressant att få uppleva alla olika typer av vägar i Europa och kan vara på resande fot i ett par veckor i sträck? Tycker du detta låter intressant? Då har vi jobbet för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som testförare hos Qualcomm kommer du att få arbeta med utvecklingen av Qualcomm kamerabaserade säkerhetssystem, nämligen att samla in data och köra ... Visa mer
Är du en erfaren bilförare som vill ut och köra bil i Europa? Tycker du att det låter spännande och intressant att få uppleva alla olika typer av vägar i Europa och kan vara på resande fot i ett par veckor i sträck?

Tycker du detta låter intressant? Då har vi jobbet för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som testförare hos Qualcomm kommer du att få arbeta med utvecklingen av Qualcomm kamerabaserade säkerhetssystem, nämligen att samla in data och köra moderna bilar installerade med nästa generations kamerasystem. Du kommer att få lära dig hantera unik testutrustning, felsöka, kalibrera, verifiera och testköra. Är du tekniskt kunnig är det med andra ord en stor fördel, då du kommer i kontakt med både hård – och mjukvara.

Denna tjänst är placerad i Linköping men resor inom EU kommer att ske ofta. Resorna kan innebära att vara utomlands under 2–3 veckor i sträck.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som söker tjänsten besitter en god teamkänsla, gillar att arbeta med andra människor och kunna hjälpas åt när det behövs. Gruppen arbetar projektstyrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid vilket gör att man behöver vara flexibel. Du behöver även känna dig bekväm i sociala sammanhang då du kommer vara ansiktet utåt för Qualcomm och för oss på Framtiden.

Skallkrav:
•B-Körkort i minst ca 5 år
•God erfarenhet av säker bilkörning
•Svenska och engelska i både tal- och skrift
Meriterande:
•Övriga körkortsbehörigheter
•Förarutbildning
•Flerspråkig
•Bilintresserad
•Teknikintresserad
•Tidigare erfarenhet av körning i trafik utanför Sveriges gränser
OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Qualcomm.

OM QUALCOMM
Qualcomm utvecklar nästa generations avancerade förarassistanssystem (ADAS) och autonom körning (AD) av fordon. Qualcomm finns på tre kontinenter: Europa, USA och Asien. I Sverige arbetar över 500 personer främst i fyra städer: Linköping, Stockholm, Göteborg och Lund.

VILLKOR
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping och resor inom EU
Lön: Månadslön 26 000 kr
Visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning

Vi kommer behandla ansökningarna löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON
Julia Wennerholm
Rekryterare Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Elektronik konstruktör till Combitech i Norrköping

Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig! Om tjänsten Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kom... Visa mer
Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig!

Om tjänsten
Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kommer att vara delaktig i utvecklingsprojekt eller analys och problemlösning i befintliga system. Vidare arbetsuppgifter kan vara att lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla deras system.

Vem är du?
Vi söker en person som har elektronik som ett intresse och verkligen vill arbeta med det på en daglig basis. I denna roll så är man ute hos kunder stor del så man bör vara social och serviceinriktad. Man behöver vara samarbetsvillig och samtidigt vara flexibel i att hjälpa övriga i teamet. Vi ser att du är kommunikativ då man har mycket kontakt med människor dagligen både internt och externt. Du behöver vara nyfiken och driven i att utvecklas i din roll. Vidare så behöver man vara självgående och trivas i att klara sig i självständigt arbete.

Skallkrav:
• Relevant utbildning (lägst högskoleingenjör)
• Svenska och engelska i tal & skrift

Meriterande:
• 1 - 2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
• B-körkort
• Programmering


Om Combitech
Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram: Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Norrköping
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k. Visa mindre

IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate Om rollen I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras I... Visa mer
Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Om rollen
I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras IT-säkerhet. Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta i hela leveransen med fokus på teknisk design, implementionen och migrering av lösningar. I rollen kommer du ofta jobba i team tillsammans med kund eller tillsammans med kollegor ute hos kunden.

För att lyckas i rollen som IT-säkerhetskonsult ser vi att du är en social person som har en fallenhet för att ta initiativ. Du är samarbetsvillig och lyhörd för kundernas behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av EDR, SIEM, brandväggar, analyser, red teaming eller penetrationstester. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet av alla.

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet
•Relevant arbetslivserfarenhet av IT-säkerhet/nätverkslösningar
•Svenska i tal och skrift
•Engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Erfarenhet av säkerhetslösningar
•Erfarenhet av IT-infrastruktur

Du erbjuds
Hos Telia Cygate kommer du att jobba i ett team med omkring 40 personer på kontoret. Det är en härlig kultur med stort fokus på att man ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Aktiviteter utanför arbetstid är inget ovanligt och de går gärna på AW:s tillsammans. De lägger stor vikt vid att man ska känna en tillhörighet. Varje fredag bjuds det på frukost på kontoret och de som vill får efter det gå på ett gruppträningspass tillsammans. Din vardag präglas av frihet under ansvar.

Om Telia Cygate
Telia Cygate är en känd IT-partner som arbetar med nätverk och säkerhet. De har varit nördigast i branschen sedan 1978, de brinner för både människan och tekniken. De har en stabil grund och hjälper sina kunder med IT-infrastruktur och att att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Glädje och kompetens är något de alltid tar med sig ut i sina möten för att hitta de bästa lösningarna. Telia Cygate har 650 medarbetare på 20 olika orter i Sverige. De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt all från banker, kommuner, landsting, media, statliga bolag, myndigheter och detaljhandelsföretag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Telia Cygate.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Personlighetstest
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Möte hos Telia Cygate
•Beslut

Villkor
•Start: Omgående eller enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% Heltid

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli vår nya Trafikvakt!

Ansök    Sep 18    Framtiden i Sverige AB    Trafikvakt
Välkommen till en unik möjlighet att bli en nyckelspelare i att säkerställa effektiv och säker trafikhantering på byggarbetsplatser. Som trafikvakt hos vår kund har du en central roll i att skapa en smidig arbetsmiljö och välkomna chaufförer med ett leende. Om du är kommunikativ, nyfiken och trivs med att arbeta i en social miljö, kan detta vara din nästa spännande utmaning. Gör skillnad och anslut dig till oss idag! ARBETSUPPGIFTER Som trafikvakt hos Lo... Visa mer
Välkommen till en unik möjlighet att bli en nyckelspelare i att säkerställa effektiv och säker trafikhantering på byggarbetsplatser. Som trafikvakt hos vår kund har du en central roll i att skapa en smidig arbetsmiljö och välkomna chaufförer med ett leende. Om du är kommunikativ, nyfiken och trivs med att arbeta i en social miljö, kan detta vara din nästa spännande utmaning. Gör skillnad och anslut dig till oss idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som trafikvakt hos Logeco är ditt huvudansvar att säkerställa en effektiv och säker trafikhantering på byggarbetsplatsen. Detta inkluderar att välkomna och informera chaufförer om projektets rutiner vid Check Point, kontrollera att nödvändig utrustning finns i fordonen och rikta leveranser till rätt platser vid rätt tid. Du ansvarar också för att hantera eventuella förseningar eller omplaneringar av leveranser och fungerar som en viktig kommunikationslänk mellan terminalen och byggarbetsplatsen.

Genom att öppna grindar och vägleda trafik inom ett avgränsat område bidrar du som trafikvakt till en smidig och säker logistik på arbetsplatsen. Dessutom deltar du i interna möten som kallas av arbetsledaren för att hålla dig informerad om projektets framsteg och eventuella förändringar i arbetsrutiner.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som trafikvakt är det viktigt att vara kommunikativ och öppen, välkomna alla med ett leende och skapa en positiv arbetsmiljö. Vidare bör man vara nyfiken och lösningsorienterad, alltid redo att lära sig mer och ta på sig olika uppgifter för personlig utveckling. Vi ser även att du har förmågan att självständigt hantera arbetsuppgifter och vara proaktiv när det uppstår oklarheter. För den som trivs med ett socialt arbetsklimat kan rollen som trafikvakt vara mycket givande.

KRAV:
-Flytande svenska i tal och skrift
-God engelska i tal
-Bosatt i Norrköping eller närområde

MERITERANDE:
-Utbildning inom bygg
-Arbetat inom logistik
-Flerspråkig
-Körkort B


OM LOGECO AB
Med huvudkontor i Stockholm och Uppsala strävar Logeco efter att omforma bygglogistiken för att göra den mer hållbar och säker. Företaget specialiserar sig på logistikplanering, samordning och projektledning för komplexa byggprojekt.

Grundat på värden som samverkan, innovation och pålitlighet, skapar Logeco effektiva och hållbara byggprojekt som överträffar förväntningarna. Företaget fokuserar på att erbjuda långsiktiga lösningar och mervärde för sina kunder genom strategiskt tänkande.

Logeco strävar efter att använda datadriven metodik och digitala verktyg för att förbättra kundnöjdheten och leverera högkvalitativa resultat. Målet är att skapa en mer hållbar och säker arbetsmiljö på byggarbetsplatserna och att möta framtida utmaningar och behov.

OM FRAMTIDEN AB
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.

REKRYTERINGSPROCESS
I denna process sker urval löpande enligt följande:
-CV-urval enligt ovan krav
-Intervju (Framtiden)
-Intervju hos Logeco

VILLKOR FÖR TJÄNSTEN:
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping
Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: 06:30 – 15:30 Visa mindre

Elektronik konstruktör till Combitech i Norrköping

Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig! Om tjänsten Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kom... Visa mer
Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig!

Om tjänsten
Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kommer att vara delaktig i utvecklingsprojekt eller analys och problemlösning i befintliga system. Vidare arbetsuppgifter kan vara att lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla deras system.

Vem är du?
Vi söker en person som har elektronik som ett intresse och verkligen vill arbeta med det på en daglig basis. I denna roll så är man ute hos kunder stor del så man bör vara social och serviceinriktad. Man behöver vara samarbetsvillig och samtidigt vara flexibel i att hjälpa övriga i teamet. Vi ser att du är kommunikativ då man har mycket kontakt med människor dagligen både internt och externt. Du behöver vara nyfiken och driven i att utvecklas i din roll. Vidare så behöver man vara självgående och trivas i att klara sig i självständigt arbete.

Skallkrav:
• Relevant utbildning (lägst högskoleingenjör)
• Svenska och engelska i tal & skrift

Meriterande:
• 1 - 2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
• B-körkort
• Programmering


Om Combitech
Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram: Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Norrköping
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k. Visa mindre

Vill du sälja byggande idéer?

Ansök    Jun 28    Framtiden i Sverige AB    Utesäljare
Ser du möjligheter där andra ser problem? Drivs du av att se resultat från din försäljning? Då kommer du trivas i rollen som säljare av totalentreprenader hos E2C! Om rollen Som första säljaren hos Exclusive Competence & Construction Sweden AB (E2C) kommer du att vara ansiktet utåt mot nya, potentiella kunder. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, hitta nya kunder, gå på kundbesök, presentera E2C’s tjänster, offerera och ta hem nya orders. Du... Visa mer
Ser du möjligheter där andra ser problem? Drivs du av att se resultat från din försäljning? Då kommer du trivas i rollen som säljare av totalentreprenader hos E2C!

Om rollen
Som första säljaren hos Exclusive Competence & Construction Sweden AB (E2C) kommer du att vara ansiktet utåt mot nya, potentiella kunder. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, hitta nya kunder, gå på kundbesök, presentera E2C’s tjänster, offerera och ta hem nya orders. Du kommer få möjlighet att vara med och bidra med din expertis för att ta fram den form av försäljning som lägger en stabil grund till framtida projekt. Till din hjälp har du specialiserade projektledare som kommer att förverkliga de affärer du drar in, genom att verkställa totalentreprenader inom länet.

Om Exclusive Competence & Construction Sweden AB
E2C har nyligen firat 5 år! De är ett ungt, innovativt bolag som arbetar med ett helhetskoncept inom byggbranschen, från idé till slutbesiktning. De verkställer sina kunders visioner, genom noggrannhet och närvarande projektledare, för att se till att projektet följer tidsplan, budget och aktuella kvalitetskrav.

Vem är du?
Du är en mästare på att föra dig bland andra, du är professionell och relationsskapande i alla dina möten. Siktet är inställt på att tillgodose kundens önskemål och problem. Tillsammans med ditt team hittar ni lösningar på det allra mesta!

Vi söker dig med:
•Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom försäljning eller säljutbildning
•Körkort & egen bil
•Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Meriterande är kunskap inom bygg och fastighetsbranschen, erfarenhet av uppsökande försäljning mot andra företag och dokumenterade resultat av fina prestationer.

Vad får du?
Du får en unik möjlighet att vara en del av ett företag som är modiga och innovativa inom sin bransch. Beslutsvägarna är korta och du kommer vara en del av ett härligt team där du kommer få ta del av deras expertis inom projektledning.

Villkor
Start: Från september 2023
Arbetstider: Flexibla arbetstider, 40 h/v
Ort: Norrköping, resor förekommer i tjänst.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos E2C.

Låter detta intressant?

Rekryteringsprocessen består för dig som kandidat av telefonintervju, personlighetstest, teamsintervju, referenstagning och slutligen intervju hos E2C.

Vi arbetar med urval med start i augusti och ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Redovisningskonsult till Easycount i Norrköping!

Är du nyexad redovisningskonsult som uppskattar det familjära och lilla bolaget? Gillar du att jobba med både ekonomi och i nära samband kunder? Då har du hittat rätt! Om rollen Som redovisningskonsult på Easycount kommer du bli en del av mindre och gemytligt bolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bokföring, in och utbetalningar, rapportering, avstämning med kunder och i sin tur även kundvård. Det är viktigt att du som redovisningskonsult säkerställ... Visa mer
Är du nyexad redovisningskonsult som uppskattar det familjära och lilla bolaget? Gillar du att jobba med både ekonomi och i nära samband kunder? Då har du hittat rätt!

Om rollen
Som redovisningskonsult på Easycount kommer du bli en del av mindre och gemytligt bolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bokföring, in och utbetalningar, rapportering, avstämning med kunder och i sin tur även kundvård. Det är viktigt att du som redovisningskonsult säkerställer kvalitén som ska levereras till kunder.

Här blir du en del av ett gäng med seniora personer som besitter kunskap som du kan ta lärdom av. I och med att det är ett mindre bolag har du stora möjligheter att påverka din vardag med exempelvis flexibilitet och hybridarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som uppskattar värderingar, är noggrann och stresstålig i ditt arbete och gillar att ha sociala kontakter. Bidrar du gärna till positiv energi kommer du att passa perfekt!

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi

Meriterande för tjänsten
•Programvana i Microsofts program
•Erfarenhet av ekonomisystemet Hogia
•Programvana i Visma och Fortnox
Du erbjuds
Som redovisningskonsult hos Easycount kommer du ha stora möjligheter till att utvecklas i din roll. Här arbetar du med duktiga och seniora kollegor. Men inte bara det! Varje måndag tränar de tillsammans med en PT och det bjuds på frukost varje dag. Det finns också en välfylld dryckeskyl som är väl uppskattad. Här erbjuds det även utbildningsmöjligheter för kompetensutveckling. Då och då hittar de på något roligt tillsammans och åker på lokala dagar, som exempelvis vildmarkshotellet.

Här har du möjlighet att arbeta hybrid om det är det som passar din familj eller vardag bättre.

Om Easycount
Easycount är en digital redovisning och revisionsbyrå med hög grad av flexibilitet och stort kundfokus. Easycounts affärsidé är att erbjuda ett heltäckande alternativ för kunder som behöver hjälp med sin ekonomi och skapa lönsamhet. Här är medarbetarna specialister på bokföring och redovisning, optimering av flöden inom ekonomifunktionen, revision, skatt, lön och bokslut.

Easycount utmanar det traditionella med att ligga i teknisk framkant och leverera lösning och rådgivning som ger mervärde.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Easycount.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Intervju Easycount
•Beslut

Villkor
•Start: omgående/enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med flex
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% heltid Visa mindre

IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate Om rollen I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras I... Visa mer
Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Om rollen
I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras IT-säkerhet. Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta i hela leveransen med fokus på teknisk design, implementionen och migrering av lösningar. I rollen kommer du att ofta jobba i team tillsammans med kund eller tillsammans med kollegor ute hos kunden.

För att lyckas i rollen som IT-säkerhetskonsult ser vi att du är en social person som har en fallenhet för att ta initiativ. Du är samarbetsvillig och lyhörd för kundernas behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av EDR, SIEM, brandväggar, analyser, red teaming eller penetrationstester. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet av alla.

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet
•Relevant arbetslivserfarenhet av IT-säkerhet/nätverkslösningar
•Svenska i tal och skrift
•Engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Erfarenhet av säkerhetslösningar
•Erfarenhet av IT-infrastruktur

Du erbjuds
Hos Telia Cygate kommer du att jobba i ett team med omkring 40 personer på kontoret. Det är en härlig kultur med stort fokus på att man ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Aktiviteter utanför arbetstid är inget ovanligt och de går gärna på AW:s tillsammans. De lägger stor vikt vid att man ska känna en tillhörighet. Varje fredag bjuds det på frukost på kontoret och de som vill får efter det gå på ett gruppträningspass tillsammans. Din vardag präglas av frihet under ansvar.

Om Telia Cygate
Telia Cygate är en känd IT-partner som arbetar med nätverk och säkerhet. De har varit nördigast i branschen sedan 1978, de brinner för både människan och tekniken. De har en stabil grund och hjälper sina kunder med IT-infrastruktur och att att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Glädje och kompetens är något de alltid tar med sig ut i sina möten för att hitta de bästa lösningarna. Telia Cygate har 650 medarbetare på 20 olika orter i Sverige. De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt all från banker, kommuner, landsting, media, statliga bolag, myndigheter och detaljhandelsföretag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Telia Cygate.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Personlighetstest
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Möte hos Telia Cygate
•Beslut

Villkor
•Start: Omgående eller enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% Heltid

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate Om rollen I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras I... Visa mer
Brinner du för att hjälpa bolag kring deras IT-säkerhet? Har du en fallenhet för IT-säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult till Telia Cygate

Om rollen
I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer du att hjälpa bolagskunder med planering, framtidssäkring, drift och underhåll av säkerhetslösningar. Du kommer vara ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till, där kommer du att agera som en stöttande expert för deras IT-säkerhet. Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta i hela leveransen med fokus på teknisk design, implementionen och migrering av lösningar. I rollen kommer du ofta jobba i team tillsammans med kund eller tillsammans med kollegor ute hos kunden.

För att lyckas i rollen som IT-säkerhetskonsult ser vi att du är en social person som har en fallenhet för att ta initiativ. Du är samarbetsvillig och lyhörd för kundernas behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av EDR, SIEM, brandväggar, analyser, red teaming eller penetrationstester. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet av alla.

Vi söker dig med…
•Eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet
•Relevant arbetslivserfarenhet av IT-säkerhet/nätverkslösningar
•Svenska i tal och skrift
•Engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Erfarenhet av säkerhetslösningar
•Erfarenhet av IT-infrastruktur

Du erbjuds
Hos Telia Cygate kommer du att jobba i ett team med omkring 40 personer på kontoret. Det är en härlig kultur med stort fokus på att man ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Aktiviteter utanför arbetstid är inget ovanligt och de går gärna på AW:s tillsammans. De lägger stor vikt vid att man ska känna en tillhörighet. Varje fredag bjuds det på frukost på kontoret och de som vill får efter det gå på ett gruppträningspass tillsammans. Din vardag präglas av frihet under ansvar.

Om Telia Cygate
Telia Cygate är en känd IT-partner som arbetar med nätverk och säkerhet. De har varit nördigast i branschen sedan 1978, de brinner för både människan och tekniken. De har en stabil grund och hjälper sina kunder med IT-infrastruktur och att att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Glädje och kompetens är något de alltid tar med sig ut i sina möten för att hitta de bästa lösningarna. Telia Cygate har 650 medarbetare på 20 olika orter i Sverige. De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt all från banker, kommuner, landsting, media, statliga bolag, myndigheter och detaljhandelsföretag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Telia Cygate.

Rekryteringsprocess
•Urval sker löpande
•Personlighetstest
•Intervju (Framtiden)
•Referenstagning
•Möte hos Telia Cygate
•Beslut

Villkor
•Start: Omgående eller enligt överenskommelse
•Arbetstider: 8–17 med förtroendetid
•Ort: Norrköping
•Omfattning: 100% Heltid

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronik konstruktör till Combitech i Norrköping

Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig! Om tjänsten Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kom... Visa mer
Combitech i Norrköping växer och söker nu sin nästa Elektronik konstruktör. Har du en utbildning mot detta och har arbetslivserfarenhet inom området då kan detta vara rollen som passar dig!

Om tjänsten
Som Elektronik konstruktör hos Combitech i Norrköping så kommer man att arbeta med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Man kommer att arbeta i konsultuppdrag hos Combitechs kunder där uppdragen kan variera mellan 3 - 12 månader. Man kommer att vara delaktig i utvecklingsprojekt eller analys och problemlösning i befintliga system. Vidare arbetsuppgifter kan vara att lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla deras system.

Vem är du?
Vi söker en person som har elektronik som ett intresse och verkligen vill arbeta med det på en daglig basis. I denna roll så är man ute hos kunder stor del så man bör vara social och serviceinriktad. Man behöver vara samarbetsvillig och samtidigt vara flexibel i att hjälpa övriga i teamet. Vi ser att du är kommunikativ då man har mycket kontakt med människor dagligen både internt och externt. Du behöver vara nyfiken och driven i att utvecklas i din roll. Vidare så behöver man vara självgående och trivas i att klara sig i självständigt arbete.

Skallkrav:
• Relevant utbildning (lägst högskoleingenjör)
• Svenska och engelska i tal & skrift

Meriterande:
• 1 - 2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
• B-körkort
• Programmering


Om Combitech
Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram: Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Norrköping
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k. Visa mindre

Projektör till AFRY!

”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.” Vårt erbjudande Om du vill arbeta med att utveckla och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög påverkningsgrad i ditt arbete. Dina arbet... Visa mer
”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar
hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.”

Vårt erbjudande
Om du vill arbeta med att utveckla och förändra
infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina
medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att
arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög
påverkningsgrad i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektör innebär att du kommer att arbeta med
bland annat utredningar och projektering. Du kommer att arbeta i en bred roll
inom infrastruktur och kommer att arbeta med både VA & väg. Arbetet innebär
att du kommer att arbeta med både statliga myndigheter och den offentliga
sektorn.

Vår kund
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd
inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett
hållbart samhälle. AFRY är idag 16 000 hängivna experter inom infrastruktur,
industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande
generationer.

Din profil
Vi söker dig som ser möjligheter, är självgående och som
har lätt för att skapa relationer.
Du är driven, tar för dig samt att du har en konsultmässig
approach i din framtoning.
Att du har ett gediget intresse utav infrastruktur ser vi som
en självklarhet hos dig!

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning inom mark/VA/väg/bygg
- Goda kunskaper i CAD
- God kunskap i både svenska och engelska, både tal- och
skrift
- Minst 2 års erfarenhet av arbete som projektör/uppdragsansvarig inom bygg eller infrastruktur.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Rekryteringsprocess
Urval - sker löpande
Personlighetstest
Intervju
Referenstagning
Intervju hos AFRY
Besked

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping, Linköping eller Nyköping
(anpassningsbart utifrån rätt kandidat)
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Solcellsmontör. Ingen erfarenhet krävs!

Är du vår nästa solcellsmontör? Är du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I Elians vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping! Om rollen I rollen som solcellsmontör kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning, lägga nya takpan... Visa mer
Är du vår nästa solcellsmontör? Är du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I Elians vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping!

Om rollen
I rollen som solcellsmontör kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning, lägga nya takpannor och ställningsarbete. Här är kundvård viktigt och att ha ett öga för noggrannhet. Hos Elians jobbar du alltid i team och därför är det viktigt att din samarbetsförmåga är på topp!

Vi söker dig med..
God svenska och B körkort. Du har god samarbetsförmåga och drivs av positiva relationer och möten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom solcellsmontering, byggbranschen eller är utbildad inom el.

Du erbjuds
Hos Elians är det viktigt att du som anställd känner en trygghet och långsiktighet i din anställning. Därför prioriterar dem din säkerhet och utveckling. Du kommer att delta i olika interna utbildningar däribland fallskyddsutbildning. På kontoret i Norrköping är det högt i tak där gemensamma aktiviteter står högt på listan.

Om Elians
Elians är ett franchiseföretag med kontor på många orter i södra Sverige. Elians har fyra huvudområden: solcellsenergi, elinstallationer, billaddning och batterilösningar. Deras mål är jobba med kvalité i deras installationer likväl som kundrelationer.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli anställd hos Elians.

Rekryteringsprocess
Ansökan, urval sker löpande
Personlighetstest (personlighet- och logiktest)
Intervju (Framtiden)
Referenstagning & kontroll av belastningsregistret
Intervju (Elians)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Söderköping/Norrköping. Reser förekommer i tjänst.
Arbetstider: 7-16
Omfattning: Heltid Visa mindre

Projektör till AFRY!

”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.” Vårt erbjudande Om du vill arbeta med att utveckla och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög påverkningsgrad i ditt arbete. Dina arbet... Visa mer
”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar
hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.”

Vårt erbjudande
Om du vill arbeta med att utveckla och förändra
infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina
medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att
arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög
påverkningsgrad i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektör innebär att du kommer att arbeta med
bland annat utredningar och projektering. Du kommer att arbeta i en bred roll
inom infrastruktur och kommer att arbeta med både VA & väg. Arbetet innebär
att du kommer att arbeta med både statliga myndigheter och den offentliga
sektorn.

Vår kund
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd
inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett
hållbart samhälle. AFRY är idag 16 000 hängivna experter inom infrastruktur,
industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande
generationer.

Din profil
Vi söker dig som ser möjligheter, är självgående och som
har lätt för att skapa relationer.
Du är driven, tar för dig samt att du har en konsultmässig
approach i din framtoning.
Att du har ett gediget intresse utav infrastruktur ser vi som
en självklarhet hos dig!

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning inom mark/VA/väg
- Goda kunskapar i CAD
- God kunskap i både svenska och engelska, både tal- och
skrift
- Tidigare erfarenhet av arbete inom infrastruktur

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Rekryteringsprocess
Urval - sker löpande
Personlighetstest
Intervju
Referenstagning
Intervju hos AFRY
Besked

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping, Linköping eller Nyköping
(anpassningsbart utifrån rätt kandidat)
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du duktig i .NET och C# med en ambition att alltid lära dig mer?

Söker du en arbetsplats där det finns fokus på din personliga utveckling och samtidigt jobba med systemutveckling? Vill du jobba i ett team som tillsammans vill framåt och samtidigt ha kul på jobbet? Som konsult hos CGI finns oändliga möjligheter! DINA ARBETSUPPGIFTERI din roll som utvecklare kommer du arbeta i ett team med erfarna och duktiga kollegor. Tillsammans som team och med kund jobbar ni på att utveckla de nya lösningarna. Ni kommer främst jobb... Visa mer
Söker du en arbetsplats där det finns fokus på din
personliga utveckling och samtidigt jobba med systemutveckling? Vill du jobba i
ett team som tillsammans vill framåt och samtidigt ha kul på jobbet? Som
konsult hos CGI finns oändliga möjligheter!

DINA ARBETSUPPGIFTERI din roll som utvecklare kommer du arbeta i ett team med
erfarna och duktiga kollegor. Tillsammans som team och med kund jobbar ni på
att utveckla de nya lösningarna. Ni kommer främst jobba fullstack och gör allt
från frontend till backend och databaser. Ni arbetar agilt med förvaltning av
olika applikationer och system för nyutveckling och vidareutveckling. Jobbet
blir aldrig enformigt eftersom varje uppdrag har sin egen utmaning. Du brinner
för att viktiga samhällsfunktioner ska utvecklas.
Vi ser gärna att du med din personlighet och erfarenhet
bidrar med nya idéer och ett nytänkande. Det är även viktigt att du trivs i en
grupp som gillar att ha kul på jobbet. Arbetet kan bedrivas både på plats, ute
hos kund och du kommer ofta ha möjlighet till flexibelt distansarbete. Ambitionen
är att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilket fas du befinner dig i
livet.

OM FÖRETAGET
Att arbeta som konsult öppnar dörrar för stor personlig utveckling. CGI
finns idag i Sverige på 30 olika platser, de är totalt 82 000 medarbetare
världen över. Företaget grundades 1976 och är nu ett av världens största IT-
och affärstjänsteföretag. CGI lägger stor vikt vid mångfald och ser vilken
rikedom det för med sig. Alla ska vara välkomna och de samarbetar med kunder
för att skapa ett inkluderande samhälle. Alla ska ges möjlighet att lyckas och
utvecklas och tror på ett bättre resultat när man arbetar tillsammans. De
lägger även stor vikt vid leverans och kundnöjdhet.
DIN PROFIL
I din roll som .Net utvecklare är det viktigt att du trivs att arbeta i team,
bygga relationer och blir motiverad av att alltid nå uppsatta mål. Meriterande
är erfarenhet inom Blazor, HTML, Javascript, Angular, React, WPF/XAML, Azure,
Visual Studio, CI/CD, DevOps, olika databaser som tex , SCRUM, RUP, UML
eller liknande arbetsmetoder.

Skallkrav:
•Utbildning inom datateknik eller motsvarande
•Minst 2 års erfarenhet av arbete inom .NET och C#
•God Svenska och Engelska i tal och skrift
OM OSS
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos
CGI.
VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping/Norrköping
Arbetstider: kontorstider, vardagar
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med provanställning Visa mindre

Javautvecklare som vill göra skillnad på ett av världens största IT-bolag

Söker du en arbetsplats där du är en del av ett team som tillsammans tar fram innovativa lösningar? Vill du arbeta på en plats där företaget månar om din personliga utveckling? Vi söker just nu Javautvecklare till CGI som lägger stor vikt vid utveckling och möjligheter. DINA ARBETSUPPGIFTER Du blir en del av ett prestigelöst team med erfarna och duktiga kollegor som gärna delar med sig av tips och tricks och gillar att ha kul på jobbet. Du kommer främst ... Visa mer
Söker du en arbetsplats där du är en del av ett team som
tillsammans tar fram innovativa lösningar? Vill du arbeta på en plats där
företaget månar om din personliga utveckling? Vi söker just nu Javautvecklare
till CGI som lägger stor vikt vid utveckling och möjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du blir en del av ett prestigelöst team med erfarna och duktiga kollegor
som gärna delar med sig av tips och tricks och gillar att ha kul på jobbet. Du
kommer främst att arbeta mot myndigheter. Vi vill att du ska tillföra ett
nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och vi ser fram emot dina
idéer och ditt engagemang.

OM FÖRETAGET
Att arbeta som konsult öppnar dörrar för stor personlig utveckling. CGI
finns idag i Sverige på 30 olika platser, de är totalt 82 000 medarbetare
världen över. Företaget grundades 1976 och är nu ett av världens största IT-
och affärstjänsteföretag. CGI lägger stor vikt vid mångfald och ser vilken
rikedom det för med sig. Alla ska vara välkomna och de samarbetar med kunder
för att skapa ett inkluderande samhälle. Alla ska ges möjlighet att lyckas och
utvecklas.

DIN PROFIL Vi söker dig som trivs i rollen som konsult och uppskattar ett arbete med
variation mot olika företag. I din roll som Javautvecklare är det viktigt att
du trivs att arbeta i team, bygga relationer och motiverad att alltid nå
uppsatta mål. Meriterande är kunskap inom React, Springboot, IntelliJ, Eclipse,
Kafka, Kubernetes, Postgre, Informix, CI/CD, DevOps, Jenkins, Red Hat,
Autonoma tester och testautomatisering.
Skallkrav:
•Minst 2 års arbetslivserfarenhet av Java EE
•Erfarenhet av systemutvecklingsmetodik såsom Scrum och
Kanban
•God Svenska och Engelska i tal och skrift

OM OSS
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos CGI.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Linköping/Norrköping
Arbetstider: kontorstider, vardagar
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med provanställning Visa mindre

Projektör till AFRY!

”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.” Vårt erbjudande Om du vill arbeta med att utveckla och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög påverkningsgrad i ditt arbete. Dina arbet... Visa mer
”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar
hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.”

Vårt erbjudande
Om du vill arbeta med att utveckla och förändra
infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina
medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att
arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög
påverkningsgrad i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektör innebär att du kommer att arbeta med
bland annat utredningar och projektering. Du kommer att arbeta i en bred roll
inom infrastruktur och kommer att arbeta med både VA & väg. Arbetet innebär
att du kommer att arbeta med både statliga myndigheter och den offentliga
sektorn.

Vår kund
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd
inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett
hållbart samhälle. AFRY är idag 16 000 hängivna experter inom infrastruktur,
industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande
generationer.

Din profil
Vi söker dig som ser möjligheter, är självgående och som
har lätt för att skapa relationer.
Du är driven, tar för dig samt att du har en konsultmässig
approach i din framtoning.
Att du har ett gediget intresse utav infrastruktur ser vi som
en självklarhet hos dig!

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning inom mark/VA/väg
- Goda kunskapar i CAD
- God kunskap i både svenska och engelska, både tal- och
skrift
- Tidigare erfarenhet av arbete inom infrastruktur

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Rekryteringsprocess
Urval - sker löpande
Personlighetstest
Intervju
Referenstagning
Intervju hos AFRY
Besked

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping, Linköping eller Nyköping
(anpassningsbart utifrån rätt kandidat)
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Strukturerad Teknikinformatör sökes till konsultroll!

Längtar du till en arbetsgivare som uppskattar dig för din noggrannhet, språkkänsla och för ditt strukturerade arbetssätt? Då har du kommit rätt! Arbetsuppgifter Som Teknikinformatör arbetar du med att skriva användarinstruktioner för slutanvändaren och instruerande texter mot montörer. Texter som du utformar ska hålla en hög engelsk kvalité och även beskriva komplexa tekniska produkter. Du kommer ute hos slutkund vara en del av ett stort team och ha ... Visa mer
Längtar
du till en arbetsgivare som uppskattar dig för din noggrannhet, språkkänsla och
för ditt strukturerade arbetssätt? Då har du kommit rätt!

Arbetsuppgifter
Som Teknikinformatör arbetar du med att skriva användarinstruktioner för
slutanvändaren och instruerande texter mot montörer. Texter som du utformar ska
hålla en hög engelsk kvalité och även beskriva komplexa tekniska produkter. Du
kommer ute hos slutkund vara en del av ett stort team och ha god möjlighet att
utvecklas i tjänsten som teknikinformatör. Till störst del går arbetet ut på
att utforma texter som är tydliga och strukturerade för användaren, men kan
även innefatta att utforma enklare illustrationer.

Vi söker dig med.. relevant vidareutbildning inom teknik eller kommunikation. Vi ser även gärna att du har
med dig relevant arbetslivserfarenhet för tjänsten. Excellenta språkkunskaper i
både svenska och engelska. Du kommer även genomgå säkerhetsprövning, därav är
det krav på svenskt uppehållstillstånd. Meriterande är tidigare erfarenhet av
XML och UX-design.

Vad får du?
Möjlighet att kunna arbeta hemifrån 1 dag per vecka hos en
arbetsgivare som verkligen värdesätter din trivsel på jobbet. Du kommer att vara uthyrd via Framtiden till en av Sveriges bäst rankade
arbetsgivare. Du hyrs ut som konsult i längre uppdrag, som varierar mellan 6
månader och 2 år. Du erbjuds därför ett arbete med stor variation och med goda
utvecklingsmöjligheter i ett internationellt teknikkonsultföretag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli
anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Urval – sker löpande
Personlighetstest
Intervju hos Framtiden AB
Referenstagning
Två intervjuer hos kundföretaget
Skrivprov
Anställningsbeslut

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
Ort: Linköping Visa mindre

Ventilationsmontör till Norrköping!

Ventilationsmontör till Norrköping! Vill du ta nästa steg i din karriär? Är du en noggrann och händig person som gillar utveckling? Tillsammans med Ventpartner AB söker vi nu en ventilationsmontör/tekniker, vi ser fram emot din ansökan! Om rollen I rollen som ventilationsmontör är du ansiktet utåt för Ventpartner AB. Du kommer att arbeta med montering av ventilationskanaler i olika projekt, läsa av ritningar och planera din installation. Arbetet sker b... Visa mer
Ventilationsmontör till Norrköping! Vill du ta nästa steg i din karriär? Är du en noggrann och
händig person som gillar utveckling? Tillsammans med Ventpartner AB
söker vi nu en ventilationsmontör/tekniker, vi ser fram emot din ansökan!

Om rollen

I rollen som ventilationsmontör är du ansiktet utåt för Ventpartner
AB. Du kommer att arbeta med montering av ventilationskanaler i olika projekt,
läsa av ritningar och planera din installation. Arbetet sker både individuellt
och tillsammans med dina kollegor från Ventpartner. Eftersom installationen
sker i olika byggnadsprojekt kommer du att samarbeta med både interna och externa kollegor med olika roller i projektet.

•Montera ventilationskanaler
• Läsa av ritning
•Ansiktet utåt för företagetVi söker dig med

För att du ska trivas i rollen som ventilationsmontör ser vi
att du har arbetat inom ventilation eller rörmokeri. Du är en person som vill
utvecklas och är noggrann med det jobb du utför. Att känna sig trygg i sociala sammanhang
är viktigt då rollen innefattar många sociala relationer.

• Erfarenhet inom ventilation eller rörmokeri
•Flytande tal i Svenska
• Körkort B

Det är meriterande om du har genomfört en utbildning inom
el/teknik på gymnasiet eller plåtutbildning.


Du erbjuds

På Ventpartner AB i Norrköping är dem 14 kollegor med positiv stämning där strävan hela tiden är mot att hjälper
varandra framåt. Här är samarbete viktigt och att lyssna på varandra högt
prioriterat. Som anställd får du ett årligt friskvårdsbidrag och även tillgång
till ett bonussystem. Ventpartner erbjuder också en reseklubb för att öka teamkänslan på arbetsplatsen.

Om vår kund

Ventpartner AB jobbar med kvalitativa ventilationssystem för
inomhusklimat och erbjuder kompletta ventilationslösningar. Idag är Ventpartner
AB en del av Instalco koncernen som är ett av Nordens främsta installationsföretag
inom VS, el, ventilation, kyla samt industri. Ventpartner AB finns idag i
Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro och Katrineholm.

Om Framtiden AB
Vi
på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad
i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt
jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till
rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För
denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ventpartner
AB

Rekryteringsprocess

Vi kommer att behandla ansökningar löpande, därefter sker
intervju med rekryterare och sedan kommande chef.

Villkor

Startdatum: efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: 06.30–16 (fredag: 06.30-12)
Omfattning: Heltid
Distansarbete: nej

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontör till växande företag i Norrköping!

Är du vår nästa solcellsmontör? Är du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I Elians AB vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping! Om rollen I rollen som solcellsmontör kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning, lägga nya tak... Visa mer
Är du vår nästa solcellsmontör? Är
du en positiv och samarbetsvillig person som söker nya utmaningar? Drivs du av
utveckling och möjligheten att ta dig an mer ansvarstagande arbetsuppgifter? I
Elians AB vägnar söker vi nu en ny stjärna i Norrköping!

Om rollen
I rollen som solcellsmontör
kommer du att få vara med i ett härligt gäng med bra energi. Du kommer att få
arbeta med installationen av solceller det vill säga montering, kabeldragning,
lägga nya takpannor och ställningsarbete. Här är kundvård viktigt och att ha
ett öga för noggrannhet. Hos Elians jobbar du alltid i team och därför är det
viktigt att din samarbetsförmåga är på topp!
· Montering
· Kabeldragning
· Installation
av takpannor
· Ställningsarbete

Vi söker dig med..
För att du ska trivas i rollen som
solcellsmontör ser vi att du har en avslutad gymnasieexamen och att du har
körkort B. Du har god samarbetsförmåga och drivs av positiva relationer och
möten. Att vara händig och arbetsvillig är en förutsättning för att du ska
lyckas inom rollen som solcellsmontör. Brinner du för att skapa kvalitativt
arbete och positiv energi är du absolut vår nästa stjärna!
· Körkort B
· Gymnasieexamen
· Svenska
flytande tal och skrift

Det är meriterande om du har
tidigare erfarenhet inom solcellsmontering eller är utbildad elektriker.

Du erbjuds
Hos Elians är det viktigt att du som
anställd känner en trygghet och långsiktighet i din anställning. Därför prioriterar
dem din säkerhet och utveckling. Du kommer att delta i olika interna
utbildningar däribland fallskyddsutbildning. På kontoret i Norrköping är det
högt i tak där gemensamma aktiviteter står högt på listan.

Om Elians
Elians är ett franchiseföretag med
kontor på många orter i södra Sverige. Elians har fyra huvudområden: solcellsenergi,
elinstallationer, billaddning och batterilösningar. Deras mål är jobba med kvalité,
kvaliteten i deras installationer likväl som kundrelationer.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med
både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.
Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att
bli direktanställd hos Elians.


Rekryteringsprocess

Du kommer att bli kontaktad för
intervju med rekryterare för tjänsten som solcellsmontör. Därefter sker träff
med kommande chef på Elians i Norrköping! Varmt välkommen med din ansökan!


Villkor

Startdatum: I överenskommelse
Placeringsort: Söderköping/Norrköping
Arbetstider: 7-16
Omfattning: Heltid
Distansarbete: - Visa mindre

Projektör till AFRY!

”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.” Vårt erbjudande Om du vill arbeta med att utveckla och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög påverkningsgrad i ditt arbete. Dina arbet... Visa mer
”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar
hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.”

Vårt erbjudande
Om du vill arbeta med att utveckla och förändra
infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina
medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att
arbeta med olika uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög
påverkningsgrad i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektör innebär att du kommer att arbeta med
bland annat utredningar och projektering. Du kommer att arbeta i en bred roll
inom infrastruktur och kommer att arbeta med både VA & väg. Arbetet innebär
att du kommer att arbeta med både statliga myndigheter och den offentliga
sektorn.

Vår kund
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd
inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett
hållbart samhälle. AFRY är idag 16 000 hängivna experter inom infrastruktur,
industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande
generationer.

Din profil
Vi söker dig som ser möjligheter, är självgående och som
har lätt för att skapa relationer.
Du är driven, tar för dig samt att du har en konsultmässig
approach i din framtoning.
Att du har ett gediget intresse utav infrastruktur ser vi som
en självklarhet hos dig!

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning inom mark/VA/väg
- Goda kunskapar i CAD
- God kunskap i både svenska och engelska, både tal- och
skrift
- Tidigare erfarenhet av arbete inom infrastruktur

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Rekryteringsprocess
Urval - sker löpande
Personlighetstest
Intervju
Referenstagning
Intervju hos AFRY
Besked

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping, Linköping eller Nyköping
(anpassningsbart utifrån rätt kandidat)
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

TRAINEEPROGRAM - Junior lösningsarkitekt, moln nätverkstjänster!

Är du i början av din karriär och har ett intresse för att arbeta med molntjänster i kombination med design och implementation av nätverkstjänster? Vi söker dig som vill bli en del av ett stort företag där du får möjlighet att växa och utvecklas i rollen som junior lösningsarkitekt! Traineeprogram:Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildn... Visa mer
Är du i början av din karriär och har ett intresse för att arbeta med molntjänster i kombination med design och implementation av nätverkstjänster? Vi söker dig som vill bli en del av ett stort företag där du får möjlighet att växa och utvecklas i rollen som junior lösningsarkitekt!

Traineeprogram:Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Om rollen:
I rollen som lösningsarkitekt kommer du att ansvara för diverse projekt kopplat till molntjänster, nätverk och säkerhet. Du kommer att arbeta med företagets IT-miljö och rollen handlar mycket om att hjälpa företaget att ta nästa steg.

Exempel på projekt:
•Arbeta med nätverkssegmentering där du delar upp nätverk i olika zoner för att förhindra cyberattacker.
•Göra analyser och ta strategiska beslut kring vilka delar av IT-miljön som bör lyftas upp i molnet.
•Flytta och implementera IT-miljön mellan datacenter i USA.
Du kommer att utgå ifrån kontoret i Norrköping och ingå i ett virtuellt team med kollegor runt om i Sverige och världen där du har goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med företaget.

Din profil:
För att lyckas i rollen som lösningsarkitekt behöver du ha en akademisk utbildning inom området och ett stort tekniskt intresse. Vi tror att du som söker är en nyfiken person med en god initiativförmåga som vill vara med och driva företaget framåt.

Vi söker dig med ledaregenskaper som brinner för problemlösning och att lära dig nya saker. Har du en känsla och ett intresse för cybersäkerhet ser vi det som högst meriterande.

Krav:
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Högskole- eller civilutbildning inom relevant område
Meriterande:
•Kunskap inom ITIL
•Körkort

Om arbetsplatsen:
I denna rekrytering samarbetar vi med Seco Tools som är del av Sandvik Group och kan stolt erbjuda en möjlighet att växa in i ett stort företag med goda framtidsutsikter.

Tillsammans med Sandvik Group har vi på Framtiden AB skräddarsytt ett Talangprogram där du som anställd får möjlighet att kombinera ditt arbete med kostnadsfria utbildningar på arbetstid.

Du får chansen att bredda din yrkesroll tillsammans med andra talangprogramdeltagare runt om i Sverige och kommer med hjälp av Talangprogrammet att fördjupa dina kunskaper inom ditt område, för att få en så bra väg som möjligt in i din nya yrkeskarriär.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnaden gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor:
Startdatum för Talanprogrammet, Framtiden AB/Sandvik Group: Januari 2023
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: 07:45-16:15 (Flex)
Omfattning: Talangprogrammet är 1 år via Framtiden AB som konsult hos Sandvik Group. Visa mindre

Ventilationsmontör till Norrköping!

Ventilationsmontör till Norrköping! Vill du ta nästa steg i din karriär? Är du en noggrann och händig person som gillar utveckling? Tillsammans med Ventpartner AB söker vi nu en ventilationsmontör/tekniker, vi ser fram emot din ansökan! Om rollen I rollen som ventilationsmontör är du ansiktet utåt för Ventpartner AB. Du kommer att arbeta med montering av ventilationskanaler i olika projekt, läsa av ritningar och planera din installation. Arbetet sker b... Visa mer
Ventilationsmontör till Norrköping! Vill du ta nästa steg i din karriär? Är du en noggrann och
händig person som gillar utveckling? Tillsammans med Ventpartner AB
söker vi nu en ventilationsmontör/tekniker, vi ser fram emot din ansökan!

Om rollen

I rollen som ventilationsmontör är du ansiktet utåt för Ventpartner
AB. Du kommer att arbeta med montering av ventilationskanaler i olika projekt,
läsa av ritningar och planera din installation. Arbetet sker både individuellt
och tillsammans med dina kollegor från Ventpartner. Eftersom installationen
sker i olika byggnadsprojekt kommer du att samarbeta med både interna och externa kollegor med olika roller i projektet.

•Montera ventilationskanaler
• Läsa av ritning
•Ansiktet utåt för företagetVi söker dig med

För att du ska trivas i rollen som ventilationsmontör ser vi
att du har arbetat inom ventilation eller rörmokeri. Du är en person som vill
utvecklas och är noggrann med det jobb du utför. Att känna sig trygg i sociala sammanhang
är viktigt då rollen innefattar många sociala relationer.

• Erfarenhet inom ventilation eller rörmokeri
•Flytande tal i Svenska
• Körkort B

Det är meriterande om du har genomfört en utbildning inom
el/teknik på gymnasiet eller plåtutbildning.


Du erbjuds

På Ventpartner AB i Norrköping är dem 14 kollegor med positiv stämning där strävan hela tiden är mot att hjälper
varandra framåt. Här är samarbete viktigt och att lyssna på varandra högt
prioriterat. Som anställd får du ett årligt friskvårdsbidrag och även tillgång
till ett bonussystem. Ventpartner erbjuder också en reseklubb för att öka teamkänslan på arbetsplatsen.

Om vår kund

Ventpartner AB jobbar med kvalitativa ventilationssystem för
inomhusklimat och erbjuder kompletta ventilationslösningar. Idag är Ventpartner
AB en del av Instalco koncernen som är ett av Nordens främsta installationsföretag
inom VS, el, ventilation, kyla samt industri. Ventpartner AB finns idag i
Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro och Katrineholm.

Om Framtiden AB
Vi
på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad
i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt
jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till
rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För
denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Ventpartner
AB

Rekryteringsprocess

Vi kommer att behandla ansökningar löpande, därefter sker
intervju med rekryterare och sedan kommande chef.

Villkor

Startdatum: efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: 06.30–16 (fredag: 06.30-12)
Omfattning: Heltid
Distansarbete: nej

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utvecklingsdriven säkerhetstekniker till NVSS Security AB i Norrköping!

Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser? Då har vi tjänsten du söker! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, ... Visa mer
Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser?
Då har vi tjänsten du söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, finns även möjligheten till lättare programmeringsuppgifter. Du kommer få spänning och variation i din arbetsdag!

Du utgår från Norrköping, tillsammans med din arbetsgrupp. Arbetsplatserna kan däremot vara belägna i hela Östergötland. Du kommer arbeta både i grupp och individuellt. Det krävs därför att du är både social och självgående samt innehar B-Körkort.

Tjänsten innefattar bland annat:
-Installation av brandlarm
-Installation av passersystem
-Installation av kameraövervakning
-Koppling i central
-Felsökning

OM FÖRETAGET
NVSS Security har sitt huvudsäte i Täby, men har länge erbjudit skräddarsydda säkerhetslösningar mot både företag och privatkunder utanför Stockholmsområdet. Förtaget har exempelvis hjälpt allt från banker till flerfamiljsboenden med säkerhet.
Mer om företaget vid eventuell intervju.

DIN PROFIL
Vi söker en driven lagspelare med ett brinnande intresse för teknik och säkerhet. Tjänsten kommer innebära arbete både i grupp och på egen hand. Vi ser därför att det precis lika naturligt för dig att själv leda och planera din arbetsdag, som att problemlösa i grupp med dina arbetskamrater. Givetvis har du även en god känsla för kundservice och kvalitet, att lämna något halvklart är inte tänkbart för dig. Sannolikt kommer du från en teknisk bakgrund, kanske från teknisk yrkeshögskola eller likvärdigt? Vad som verkligen utmärker dig däremot är önskan att alltid utvecklas!

Krav:
-Minimum 1års erfarenhet av rollen som säkerhetstekniker
-Flytande i Svenska, både tal och skrift
-B-körkort, tjänsten kan innebära resor

Meriterande:
-Utbildning inom elektronik eller teknik
-Utbildning inom säkerhetsteknik
-Erfarenhet av system så som Arx, Aptus, Ksenia, Milestone mfl.
-Erfarenhet inom CAD
-Grundläggande programmeringskunskaper inom Java

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Den här tjänsten är en direktrekrytering, du kommer bli anställd direkt av NVSS Security AB, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen.

VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping (resor inom länet kan förekomma)
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid (Tillsvidareanställning) Visa mindre

Händig miljöarbetare sökes till Ragn-Sells i Norrköping!

Vill du verkligen göra skillnad för miljön och samtidigt erbjudas utveckling på din arbetsplats? Hos Ragn-Sells är din trivsel som maskinförare viktigast! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär mycket hantering av aska och metaller från lastmaskin, exempelvis matning av aska till sorteringslinan, utvägning och städning av området. Tjänsten kräver även att man ska ha handlag för mekaniskt arbete då processerna är tekniskt avancerade och kräver service, under... Visa mer
Vill du verkligen göra skillnad för miljön och samtidigt
erbjudas utveckling på din arbetsplats? Hos Ragn-Sells är din trivsel som
maskinförare viktigast!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär mycket hantering av aska och metaller från lastmaskin,
exempelvis matning av aska till sorteringslinan, utvägning och städning av
området. Tjänsten kräver även att man ska ha handlag för mekaniskt arbete då
processerna är tekniskt avancerade och kräver service, underhållsarbete och
intrimning. Du ska ha ett driv att hela tiden förbättra processen samt ha ett
intresse av olika materialslag och kvalitéer på utsorterade metaller. I arbetet
ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett
miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning och
produktion.
I rollen som Miljöarbetare söker vi dig som..
är ansvarstagande, har hög social kompetens, är en mästare på att samarbeta men
också har en god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att
trivas i rollen bör du vara intresserad av teknik och processer samt ha ett öga
för detaljer. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken som person. För att
passa in i teamet som Miljöarbetare läggs stor vikt på dig som person.
•Minst 1 års erfarenhet av att köra
lastmaskin/hjullastare
•God Svenska
•Gymnasieutbildning
•B-körkort
Meriterande för tjänsten är kunskaper i engelska och ett
mekaniskt intresse.
Vad får du?
Du kommer få ingå i ett härligt team som uppskattar att umgås och att se sina
medarbetare växa i sin roll. Det arrangeras roliga personalaktiviteter för hela
verksamheten och Ragn-Sells står inför en expansion. En spännande resa som vi
tror att du kommer uppskatta att få vara en del av! Ragn-Sells präglas av en
inkluderande stämning och vill att alla ska ha kul på jobbet. Som anställd
konsult via Framtiden kommer du ha GFL lön, friskvårdstillägg och en
konsultansvarig som är mån om din trivsel.

Om arbetsplatsen
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och
miljö. Vi samlar in, be­handlar och återvinner avfall och restprodukter från
näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och
professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, hel­hetssyn
och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen
finns dessu­tom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i
hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog
över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsan­läggning utanför Norrköping
2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en
säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam,
verksamhetsav­fall och förorenade jordar. Häradsudden har under våren 2022 fått
ett nytt tillstånd vilket ger möjlig­het att växa med nya deponier, större
volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlings­tekniker.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos
Ragn-Sells.
Rekryteringsprocess
Ansökan
Urval, sker löpande Intervju (Framtiden)
Intervju (Ragn-Sells)
Återkoppling

Villkor
Start: 22 augusti eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100% heltid
Arbetstider: 2-skift: Mån-fre kl 05:30-14 & Mån-tor 14-00.
Lön: GFL samt aktuella OB-ersättningar
Placering: Häradsudden Visa mindre

Utvecklingsdriven säkerhetstekniker till NVSS Security AB i Norrköping!

Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser? Då har vi tjänsten du söker! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, ... Visa mer
Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en
spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina
gränser? Då har vi tjänsten du söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från
installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera
från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända
kunder. För dig som är kunnig inom Java, finns även möjligheten till lättare
programmeringsuppgifter. Du kommer få spänning och variation i din arbetsdag!Du utgår från Norrköping, tillsammans med din arbetsgrupp.
Arbetsplatserna kan däremot vara belägna i hela Östergötland. Du kommer arbeta
både i grupp och individuellt. Det krävs därför att du är både social och
självgående samt innehar B-Körkort.
Tjänsten innefattar bland annat:
- Installation av brandlarm
- Installation av passersystem
- Installation av kameraövervakning
- Koppling i central
- Felsökning

OM FÖRETAGET
NVSS Security har sitt huvudsäte i Täby, men har länge
erbjudit skräddarsydda säkerhetslösningar mot både företag och privatkunder
utanför Stockholmsområdet. Förtaget har exempelvis hjälpt allt från banker till
flerfamiljsboenden med säkerhet.
Mer om företaget vid eventuell intervju.
DIN PROFIL
Vi söker en driven lagspelare med ett brinnande intresse för
teknik och säkerhet. Tjänsten kommer innebära arbete både i grupp och på egen
hand. Vi ser därför att det precis lika naturligt för dig att själv leda och
planera din arbetsdag, som att problemlösa i grupp med dina arbetskamrater.
Givetvis har du även en god känsla för kundservice och kvalitet, att lämna
något halvklart är inte tänkbart för dig. Sannolikt kommer du från en teknisk
bakgrund, kanske från teknisk yrkeshögskola eller likvärdigt? Vad som verkligen
utmärker dig däremot är önskan att alltid utvecklas!
Krav:
•Minimum 1års erfarenhet av rollen som säkerhetstekniker
•Flytande i Svenska, både tal och skrift
•B-körkort, tjänsten kan innebära resor
Meriterande:
•Utbildning inom elektronik eller teknik
•Utbildning inom säkerhetsteknik
•Erfarenhet av system så som Arx, Aptus, Ksenia, Milestone mfl.
•Erfarenhet inom CAD
•Grundläggande programmeringskunskaper inom Java
OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb
och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt
företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Den här tjänsten är en direktrekrytering, du kommer
bli anställd direkt av NVSS Security AB, Framtiden AB ansvarar för
rekryteringen.

VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping (resor inom länet kan förekomma)
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid (tillsvidareanställning) Visa mindre

Undertaksmontör sökes till Inlook!

Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak! DINA ARBETSUPPGIFTER Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen... Visa mer
Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen högt, något som de även lever upp till utifrån kundnöjdhet. Du arbetar ofta i par ute hos kund. Som anställd undertaksmontör ingår tjänstebil, egen verktygsarsenal och framför allt trevliga kollegor!

OM FÖRETAGET
Inlook erbjuder en trygg arbetsplats med goda villkor. De har goda samarbetspartners och deras arbete genomsyras alltid med hög kvalité. Företaget grundades 1967 och har idag över 500 anställda, men värdesätter att behålla den familjära känslan. Genom att alltid ha en strävan om utveckling och att vara i framkant med innovativa lösningar erbjuds löpande vidareutveckling för anställda inom företaget.

DIN PROFIL
Arbetet kräver att du är mån om kundnöjdhet och är flexibel att kunna ställa om mellan olika arbeten. För att trivas behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ och att samtidigt arbeta i team. Vi söker dig med ett driv att vilja göra ditt allra bästa och att ständigt utvecklas.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
•Tidigare erfarenhet som undertaksmontör eller liknande tjänst inom byggbranschen
•Rökfri på arbetstid
•God svenska
•B-körkort

Meriterande för tjänsten är tillstånd heta arbeten, utbildning i skylift och byggställning 2-9 m.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid
Placeringsort: Norrköping / Östergötland
Arbetstider: Vardagar 7-16. Du startar och slutar ute hos kund inom regionen. Ersättningar enligt kollektivavtal.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Kontaktperson:
Julia Wennerholm
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Utvecklingsdriven säkerhetstekniker till NVSS Security AB i Norrköping!

Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser? Då har vi tjänsten du söker! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, ... Visa mer
Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser?
Då har vi tjänsten du söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, finns även möjligheten till lättare programmeringsuppgifter. Du kommer få spänning och variation i din arbetsdag!

Du utgår från Norrköping, tillsammans med din arbetsgrupp. Arbetsplatserna kan däremot vara belägna i hela Östergötland. Du kommer arbeta både i grupp och individuellt. Det krävs därför att du är både social och självgående samt innehar B-Körkort.

Tjänsten innefattar bland annat:
-Installation av brandlarm
-Installation av passersystem
-Installation av kameraövervakning
-Koppling i central
-Felsökning

OM FÖRETAGET
NVSS Security har sitt huvudsäte i Täby, men har länge erbjudit skräddarsydda säkerhetslösningar mot både företag och privatkunder utanför Stockholmsområdet. Förtaget har exempelvis hjälpt allt från banker till flerfamiljsboenden med säkerhet.
Mer om företaget vid eventuell intervju.

DIN PROFIL
Vi söker en driven lagspelare med ett brinnande intresse för teknik och säkerhet. Tjänsten kommer innebära arbete både i grupp och på egen hand. Vi ser därför att det precis lika naturligt för dig att själv leda och planera din arbetsdag, som att problemlösa i grupp med dina arbetskamrater. Givetvis har du även en god känsla för kundservice och kvalitet, att lämna något halvklart är inte tänkbart för dig. Sannolikt kommer du från en teknisk bakgrund, kanske från teknisk yrkeshögskola eller likvärdigt? Vad som verkligen utmärker dig däremot är önskan att alltid utvecklas!

Krav:
-Minimum 1års erfarenhet av rollen som säkerhetstekniker
-Flytande i Svenska, både tal och skrift
-B-körkort, tjänsten kan innebära resor

Meriterande:
-Utbildning inom elektronik eller teknik
-Utbildning inom säkerhetsteknik
-Erfarenhet av system så som Arx, Aptus, Ksenia, Milestone mfl.
-Erfarenhet inom CAD
-Grundläggande programmeringskunskaper inom Java

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Den här tjänsten är en direktrekrytering, du kommer bli anställd direkt av NVSS Security AB, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen.

VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping (resor inom länet kan förekomma)
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid (Tillsvidareanställning) Visa mindre

Produktionsingenjör till Ragn-Sells!

Vill du ingå i ett positivt team som alltid är öppna för dina idéer och där du får känna äntligen måndag? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på... Visa mer
Vill du ingå i ett positivt team som alltid är öppna för dina idéer och där du får känna äntligen måndag? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Treatment & Detox söker nu en Produktionsingenjör till vår anläggning Häradsudden.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsingenjör på Häradsudden kommer du att få möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen vi står inför. Du kommer att utmanas genom att driva olika projekt, på egen hand och i team. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och kunniga kollegor som gärna delar med sig av kunskap. Då Häradsudden håller på att växa till en av landets största kretsloppsanläggningar finns de bästa förutsättningarna för att utvecklas inom avfallsbranschen. Du kommer att erbjudas ständig vidareutveckling genom utbildningar, omvärldsbevakning, intern kunskapsöverföring.

Du bör uppskatta att lösningar inte alltid presenteras framför dig. För att utveckla nya och förbättra befintliga processer behöver du presentera beslutsunderlag som förväntat ekonomiskt utfall och återvinningsgrad. I din roll som produktionsingenjör kommer du stödja hela driftorganisationen genom att genomföra utredningar, bedriva utvecklingsprojekt och utvärdera den löpande driften. Det kan både vara projekt som du själv får ansvar för att driva och följa upp, men även större projekt som drivs av andra.

Exempel på projekt som kan bli aktuella för dig som produktionsingenjör:
- Utveckla och effektivisera anläggning för sortering av metaller ur aska.
- Planera, utveckla och bygga ett antal nya behandlingstekniker
- Färdigställa en helt ny högspänningsanläggning
- Följa upp och utvärdera elproduktion från deponigas
- Driftsätta och trimma in ny återvinningsprocess för oljehaltigt flytande avfall.

Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsanläggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsavfall och förorenade jordar. Häradsudden har under våren 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlighet att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlingstekniker.

Din profil
•Utbildningsnivå: Högskoleingenjör/civilingenjör/agronom eller motsvarande
•Exempel på lämpliga inriktningar: kemiteknik, maskinteknik, jordbruk/miljö, geologi, anläggning, samhällsbyggnad, energi & miljö eller processdesign
•God svenska i tal och skrift
•Goda IT-kunskaper och kunskaper i Office
• Tjänsten kräver B körkort.

För att passa in i teamet som produktionsingenjör läggs stor vikt på dig som person, vi söker dig som är analytisk, strukturerad, noggrann och har en utpräglad service- och samarbetsförmåga. Du kommer att jobba med många olika yrkeskategorier på vår anläggning, så det är att föredra om du är lyhörd och ödmjuk för den kunskap som finns att tillgå. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i projektform och att du självständigt kan strukturera och följa upp projekt. Du har hög social kompetens, är en mästare på att samarbeta men också en förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vi tror att den bästa metoden att lära sig nya saker är att vara delaktig i produktionen, det är därför bra om du uppskattar en balans mellan kontorsarbete och arbete ute i fält. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift och du har goda IT-kunskaper. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet från avfallsbranschen, även om det är meriterande.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Augusti 2022 eller med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Häradsudden, Norrköping
Arbetstider: Vardagar med flexmöjligheter mellan kl 7-18.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Det här uppdraget är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt av Ragn-Sells, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen. Urval sker löpande. Visa mindre

Javautvecklare som uppskattar variation på jobbet!

Söker du en arbetsplats som tar vara på dina kompetenser och även är mån om din personliga utveckling? Som konsult hos CGI finns oändliga utvecklingsmöjligheter! DINA ARBETSUPPGIFTER Du blir en del av ett prestigelöst team med erfarna och duktiga kollegor som gärna delar med sig av tips och tricks och gillar att ha kul på jobbet. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och vi ser fram emot dina idéer och ditt enga... Visa mer
Söker du en arbetsplats som tar vara på dina kompetenser och även är mån om din personliga utveckling? Som konsult hos CGI finns oändliga utvecklingsmöjligheter!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du blir en del av ett prestigelöst team med erfarna och duktiga kollegor som gärna delar med sig av tips och tricks och gillar att ha kul på jobbet. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och vi ser fram emot dina idéer och ditt engagemang. Vår ambition är att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Vi är därför väldigt måna om att se varje individ och vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig, din utveckling och din personliga situation.

OM FÖRETAGET
Att arbeta som konsult öppnar dörrar för stor personlig utveckling. CGI finns idag i Sverige på 30 olika platser, de är totalt 82 000 medarbetare världen över. Företaget grundades 1976 och är nu ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag. CGI är måna om sina anställdas arbetsmiljö och tror på ett bättre resultat när deras anställda trivs och arbetar tillsammans. De lägger stor vikt vid leverans och kundnöjdhet.

DIN PROFIL
Vi söker dig som trivs i rollen som konsult och uppskattar ett arbete med variation mot olika företag. I din roll som Javautvecklare är det viktigt att du har ett eget driv, är lyhörd mot kunder och motiverad att alltid nå uppsatta mål. Meriterande är kunskap inom IntelliJ, Eclipse, NetBeans, TypeScript, Angular/React, Springboot, Jenkins, CI/CD, DevOps, GCP, Kubernetes/Red Hat, OpenShift. Meriterande är även tidigare erfarenhet av testautomatisering och testdriven utveckling.

Skallkrav:
•erfarenhet av Agil systemutvecklingsmetodik som tex Scrum eller Kanban
•Minst 2 års erfarenhet av Java

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: kontorstider, vardagar
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med provanställning Visa mindre

Produktionsingenjör till Ragn-Sells!

Vill du ingå i ett positivt team som alltid är öppna för dina idéer och där du får känna äntligen måndag? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på... Visa mer
Vill du ingå i ett positivt team som alltid är öppna för dina idéer och där du får känna äntligen måndag? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Treatment & Detox söker nu en Produktionsingenjör till vår anläggning Häradsudden.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsingenjör på Häradsudden kommer du att få möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen vi står inför. Du kommer att utmanas genom att driva olika projekt, på egen hand och i team. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och kunniga kollegor som gärna delar med sig av kunskap. Då Häradsudden håller på att växa till en av landets största kretsloppsanläggningar finns de bästa förutsättningarna för att utvecklas inom avfallsbranschen. Du kommer att erbjudas ständig vidareutveckling genom utbildningar, omvärldsbevakning, intern kunskapsöverföring.

Du bör uppskatta att lösningar inte alltid presenteras framför dig. För att utveckla nya och förbättra befintliga processer behöver du presentera beslutsunderlag som förväntat ekonomiskt utfall och återvinningsgrad. I din roll som produktionsingenjör kommer du stödja hela driftorganisationen genom att genomföra utredningar, bedriva utvecklingsprojekt och utvärdera den löpande driften. Det kan både vara projekt som du själv får ansvar för att driva och följa upp, men även större projekt som drivs av andra.

Exempel på projekt som kan bli aktuella för dig som produktionsingenjör:
- Utveckla och effektivisera anläggning för sortering av metaller ur aska.
- Planera, utveckla och bygga ett antal nya behandlingstekniker
- Färdigställa en helt ny högspänningsanläggning
- Följa upp och utvärdera elproduktion från deponigas
- Driftsätta och trimma in ny återvinningsprocess för oljehaltigt flytande avfall.

Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Ragn-Sells tog över ägandet och driften vid Häradsuddens avfallsanläggning utanför Norrköping 2015 och har sedan dess drivit en modern kretsloppsanläggning med fokus på en säker och miljöriktig hantering av olika sorters avfall såsom askor, slam, verksamhetsavfall och förorenade jordar. Häradsudden har under våren 2022 fått ett nytt tillstånd vilket ger möjlighet att växa med nya deponier, större volymer och möjlighet att utveckla ett flertal nya behandlingstekniker.

Din profil
•Utbildningsnivå: Högskoleingenjör/civilingenjör/agronom eller motsvarande
•Exempel på lämpliga inriktningar: kemiteknik, maskinteknik, jordbruk/miljö, geologi, anläggning, samhällsbyggnad, energi & miljö eller processdesign
•God svenska i tal och skrift
•Goda IT-kunskaper och kunskaper i Office
• Tjänsten kräver B körkort.

För att passa in i teamet som produktionsingenjör läggs stor vikt på dig som person, vi söker dig som är analytisk, strukturerad, noggrann och har en utpräglad service- och samarbetsförmåga. Du kommer att jobba med många olika yrkeskategorier på vår anläggning, så det är att föredra om du är lyhörd och ödmjuk för den kunskap som finns att tillgå. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i projektform och att du självständigt kan strukturera och följa upp projekt. Du har hög social kompetens, är en mästare på att samarbeta men också en förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vi tror att den bästa metoden att lära sig nya saker är att vara delaktig i produktionen, det är därför bra om du uppskattar en balans mellan kontorsarbete och arbete ute i fält. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift och du har goda IT-kunskaper. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet från avfallsbranschen, även om det är meriterande.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Augusti 2022 eller med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Häradsudden, Norrköping
Arbetstider: Vardagar med flexmöjligheter mellan kl 7-18.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Det här uppdraget är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt av Ragn-Sells, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen. Urval sker löpande. Visa mindre

.Net utvecklare som uppskattar personlig utveckling

Söker du en arbetsplats som tar vara på dina kompetenser och även är mån om din personliga utveckling? Som konsult hos CGI finns oändliga utvecklingsmöjligheter! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll som utvecklare arbetar du i våra utvecklingsteam där ni tillsammans med kund utvecklar de nya lösningarna. Vi jobbar ofta fullstack och gör allt från frontend till backend och databaser. Ni arbetar agilt med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av olika a... Visa mer
Söker du en arbetsplats som tar vara på dina kompetenser och även är mån om din personliga utveckling? Som konsult hos CGI finns oändliga utvecklingsmöjligheter!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I din roll som utvecklare arbetar du i våra utvecklingsteam där ni tillsammans med kund utvecklar de nya lösningarna. Vi jobbar ofta fullstack och gör allt från frontend till backend och databaser. Ni arbetar agilt med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av olika applikationer och system. Arbetet bedrivs inhouse eller ute hos kund och vi har ofta möjlighet till flexibelt distansarbete.

OM FÖRETAGET
Att arbeta som konsult öppnar dörrar för stor personlig utveckling. CGI finns idag i Sverige på 30 olika platser, de är totalt 82 000 medarbetare världen över. Företaget grundades 1976 och är nu ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag. CGI är måna om sina anställdas arbetsmiljö och tror på ett bättre resultat när deras anställda trivs och arbetar tillsammans. De lägger stor vikt vid leverans och kundnöjdhet.

DIN PROFIL
Vi söker dig som trivs i rollen som konsult och uppskattar ett arbete med variation mot olika företag. I din roll som .Net utvecklare är det viktigt att du har ett eget driv, är lyhörd mot våra kunder och motiverad att alltid nå uppsatta mål. Meriterande är kunskap inom Blazor, HTML, Javascript, Angular, React, WPF/XAML, Azure, Visual Studio, CI/CD, DevOps, Databaser som tex , SCRUM, RUP, UML.

Skallkrav:
•Utbildning inom datateknik
•Minst 2 års erfarenhet av arbete inom .NET/C#

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: kontorstider, vardagar
Omfattning: Heltid, tillsvidare som inleds med provanställning Visa mindre

Utvecklingsdriven säkerhetstekniker till NVSS Security AB i Norrköping!

Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser? Då har vi tjänsten du söker! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, ... Visa mer
Brinner du för teknik och säkerhet? Vill du vara med på en spännande resa och utveckling inom säkerhetsteknik, där endast du sätter dina gränser?
Då har vi tjänsten du söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som säkerhetstekniker åt vår kund arbetar du med allt från installation och kabeldragning, till koppling i central. Uppdragen kan variera från rutininstallationer, till mer specialanpassade lösningar mot välkända kunder. För dig som är kunnig inom Java, finns även möjligheten till lättare programmeringsuppgifter. Du kommer få spänning och variation i din arbetsdag!

Du utgår från Norrköping, tillsammans med din arbetsgrupp. Arbetsplatserna kan däremot vara belägna i hela Östergötland. Du kommer arbeta både i grupp och individuellt. Det krävs därför att du är både social och självgående samt innehar B-Körkort.

Tjänsten innefattar bland annat:
-Installation av brandlarm
-Installation av passersystem
-Installation av kameraövervakning
-Koppling i central
-Felsökning

OM FÖRETAGET
NVSS Security har sitt huvudsäte i Täby, men har länge erbjudit skräddarsydda säkerhetslösningar mot både företag och privatkunder utanför Stockholmsområdet. Förtaget har exempelvis hjälpt allt från banker till flerfamiljsboenden med säkerhet.
Mer om företaget vid eventuell intervju.

DIN PROFIL
Vi söker en driven lagspelare med ett brinnande intresse för teknik och säkerhet. Tjänsten kommer innebära arbete både i grupp och på egen hand. Vi ser därför att det precis lika naturligt för dig att själv leda och planera din arbetsdag, som att problemlösa i grupp med dina arbetskamrater. Givetvis har du även en god känsla för kundservice och kvalitet, att lämna något halvklart är inte tänkbart för dig. Sannolikt kommer du från en teknisk bakgrund, kanske från teknisk yrkeshögskola eller likvärdigt? Vad som verkligen utmärker dig däremot är önskan att alltid utvecklas!

Krav:
-Minimum 1års erfarenhet av rollen som säkerhetstekniker
-Flytande i Svenska, både tal och skrift
-B-körkort, tjänsten kan innebära resor

Meriterande:
-Utbildning inom elektronik eller teknik
-Utbildning inom säkerhetsteknik
-Erfarenhet av system så som Arx, Aptus, Ksenia, Milestone mfl.
-Erfarenhet inom CAD
-Grundläggande programmeringskunskaper inom Java

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Den här tjänsten är en direktrekrytering, du kommer bli anställd direkt av NVSS Security AB, Framtiden AB ansvarar för rekryteringen.

VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Norrköping (resor inom länet kan förekomma)
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid (Tillsvidareanställning) Visa mindre

Undertaksmontör sökes till Inlook!

Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak! DINA ARBETSUPPGIFTER Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen... Visa mer
Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen högt, något som de även lever upp till utifrån kundnöjdhet. Du arbetar ofta i par ute hos kund. Som anställd undertaksmontör ingår tjänstebil, egen verktygsarsenal och framför allt trevliga kollegor!

OM FÖRETAGET
Inlook erbjuder en trygg arbetsplats med goda villkor. De har goda samarbetspartners och deras arbete genomsyras alltid med hög kvalité. Företaget grundades 1967 och har idag över 500 anställda, men värdesätter att behålla den familjära känslan. Genom att alltid ha en strävan om utveckling och att vara i framkant med innovativa lösningar erbjuds löpande vidareutveckling för anställda inom företaget.

DIN PROFIL
Arbetet kräver att du är mån om kundnöjdhet och är flexibel att kunna ställa om mellan olika arbeten. För att trivas behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ och att samtidigt arbeta i team. Vi söker dig med ett driv att vilja göra ditt allra bästa och att ständigt utvecklas.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
•Tidigare erfarenhet som undertaksmontör eller liknande tjänst inom byggbranschen
•Rökfri på arbetstid
•God svenska
•B-körkort

Meriterande för tjänsten är tillstånd heta arbeten, utbildning i skylift och byggställning 2-9 m.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid
Placeringsort: Norrköping / Östergötland
Arbetstider: Vardagar 7-16. Du startar och slutar ute hos kund inom regionen. Ersättningar enligt kollektivavtal.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Kontaktperson:
Julia Wennerholm
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Undertaksmontör sökes till Inlook!

Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak! DINA ARBETSUPPGIFTER Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen... Visa mer
Är det viktigt för dig att leverera en god kvalité på ditt arbete och vill du ingå i ett engagerat team? Då är Inlook en arbetsgivare i din smak!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som undertaksmontör arbetar du med tidsvarierande interiörlösningar i offentliga miljöer som tex skolor, sjukhus, kontor och restauranger. Som representant för Inlook skapar du en trivsam inomhusmiljö hos kunder, via önskvärd design, ljud- och värmeisolering. Hos Inlook sätts kvalitetsmålen högt, något som de även lever upp till utifrån kundnöjdhet. Du arbetar ofta i par ute hos kund. Som anställd undertaksmontör ingår tjänstebil, egen verktygsarsenal och framför allt trevliga kollegor!

OM FÖRETAGET
Inlook erbjuder en trygg arbetsplats med goda villkor. De har goda samarbetspartners och deras arbete genomsyras alltid med hög kvalité. Företaget grundades 1967 och har idag över 500 anställda, men värdesätter att behålla den familjära känslan. Genom att alltid ha en strävan om utveckling och att vara i framkant med innovativa lösningar erbjuds löpande vidareutveckling för anställda inom företaget.

DIN PROFIL
Arbetet kräver att du är mån om kundnöjdhet och är flexibel att kunna ställa om mellan olika arbeten. För att trivas behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ och att samtidigt arbeta i team. Vi söker dig med ett driv att vilja göra ditt allra bästa och att ständigt utvecklas.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
•Tidigare erfarenhet som undertaksmontör eller liknande tjänst inom byggbranschen
•Rökfri på arbetstid
•God svenska
•B-körkort

Meriterande för tjänsten är tillstånd heta arbeten, utbildning i skylift och byggställning 2-9 m.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid
Placeringsort: Norrköping / Östergötland
Arbetstider: Vardagar 7-16. Du startar och slutar ute hos kund inom regionen. Ersättningar enligt kollektivavtal.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Kontaktperson:
Julia Wennerholm
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Projektledare sökes till Schlötter AB!

Projektledare sökes till Schlötter AB! Vi söker efter en ny kollega som vill vara med och påverka verksamhetens framtida tillväxt genom hela processen från etablering av projektstyrning, projektanalys, kontinuerlig uppföljning och slutligen implementation. Är du en Projektledare som tycker om att ha ett helhetsansvar i dina projekt? Som drivs av att leda lönsamma projekt? Härligt! Då skulle tjänsten som Projektledare hos vår kund passa dig perfekt! ... Visa mer
Projektledare sökes till Schlötter AB!

Vi söker efter en ny kollega som vill vara med och påverka verksamhetens framtida tillväxt genom hela processen från etablering av projektstyrning, projektanalys, kontinuerlig uppföljning och slutligen implementation.
Är du en Projektledare som tycker om att ha ett helhetsansvar i dina projekt?
Som drivs av att leda lönsamma projekt?
Härligt! Då skulle tjänsten som Projektledare hos vår kund passa dig perfekt!

Om rollen
Att arbeta som projektledare på Schlötter AB innebär det att jobba brett inom företaget.
Detta innebär att du kommer att både ha en säljande roll gentemot kunder samt att driva projekten i mål. Du är med att ta fram allt från offerter till att driva igenom projekten med ett gott och lönsamt resultat. Du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. Ibland arbetar du själv i ett uppdrag, men ofta samarbetar du med andra kollegor och leverantörer. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att ge råd och leda kundprojekt.

Om företaget
Schlötter AB är en av de ledande leverantörerna till ytbehandlingsindustrin och processer för galvanoteknik. Schlötter AB gör allt från idé och ritning till produktion. Deras kontor är i Norrköping och har produktion i Hillerstorp.


Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!Din profil och kvalifikationer
Vi söker dig som har entreprenörsanda och är högskoleutbildad, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet.
Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med anläggning- eller infrastrukturprojekt. Du har kunskap inom projekt- och projekteringsledning.
Du har även kunskap att ta fram offerter för projekt och kunskap inom projektekonomi samt produktionsprocessen.
Du är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt, och har ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.
Du har välutvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Resor förekommer både inom och utanför Sverige.

Vi söker dig som
Har en flerårig praktisk arbetslivserfarenhet som projektledare
Har erfarenhet av processtekniska arbetsuppgifter som till exempel inom rör och el
Har goda kunskaper projektledning
Har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift
Har erfarenhet av ritningsläsning
Har körkort B
Har goda kunskapar i Microsoft Office men framför allt i Excel

Meriterande:
Högskoleingenjör (maskinteknik eller liknande)
Erfarenhet av arbete med ytbehandling
Behärskar fler språk än engelska och svenska. Exempel tyska alt. ryska

Personliga egenskaper
Du ser möjligheter, är självgående och du trivs med att lösa komplexa problem. Du har lätt för att skapa relationer och du är intresserad av ditt arbete. Vi söker dig som både har en mycket god social kompetens och gillar att ha många aktiviteter samtidigt. Du behöver ha ledaregenskaper då detta krävs i dina projekt.

Vår kund erbjuder
Vår kund erbjuder en prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Deras framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling där du har stora befogenheter och ansvar.

Om oss Framtiden AB
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
0722–845896
[email protected] Visa mindre

AFRY söker efter en Junior Projektör inom Samhällsbyggnad!

AFRY söker efter en Junior Projektör inom Samhällsbyggnad! ”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.” VÅRT ERBJUDANDE Om du är en nyexaminerad ingenjör som vill arbeta med att utveckla och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt! Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdra... Visa mer
AFRY söker efter en Junior Projektör inom Samhällsbyggnad!

”Kraven på en hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar
hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver.”

VÅRT ERBJUDANDE
Om du är en nyexaminerad ingenjör som vill arbeta med att utveckla
och förändra infrastrukturen i Sverige samt arbeta i ett bolag som vill
utveckla sina medarbetare så har du kommit rätt!
Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika
uppdrag inom infrastruktur där du kommer ha en hög påverkningsgrad i ditt
arbete.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som Projektör innebär att du kommer att arbeta med bland
annat utredningar och projektering. Du kommer att arbeta i en bred roll inom infrastruktur
och kommer att arbeta med både VA & väg. Arbetet innebär att du kommer att
arbeta med både statliga myndigheter och den offentliga sektorn.

VÅR KUND
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik,
design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
AFRY är idag 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri,
energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande
generationer.

DIN PROFIL
Vi söker dig som ser möjligheter, är självgående
och som har lätt för att skapa relationer.
Du är driven, tar för dig samt att du har en konsultmässig approach
i din framtoning.
Att du har ett gediget intresse utav infrastruktur ser vi som en
självklarhet hos dig!

Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom mark/VA/väg
- Goda kunskapar i CAD
- God kunskap i både svenska och engelska, både tal- och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom infrastruktur

OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av
våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor
gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som
finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har
som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa
att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd
genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos
kundföretaget.
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av
våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor
gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker sökes! Är du en Servicetekniker som gillar mycket kundkontakt och har lätt för att bygga nya relationer? Härligt! Då skulle tjänsten som Servicetekniker hos vår kund passa dig perfekt! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder i Östergötland med omnejd. Du kommer att jobba mot kunder inom alla branscher, tex inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin. Du kommer att felsöka,... Visa mer
Servicetekniker sökes!


Är du en Servicetekniker som gillar mycket kundkontakt och har lätt för att bygga nya relationer?
Härligt! Då skulle tjänsten som Servicetekniker hos vår kund passa dig perfekt!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder i Östergötland med omnejd. Du kommer att jobba mot kunder inom alla branscher, tex inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin. Du kommer att felsöka, serva, reparera och montera utrustning på truckar. En stor del av arbetet handlar om att bygga relationer med dina kunder.
Under din introduktion kommer du att få gå bredvid en erfaren servicetekniker där du lär dig arbetet från grunden. Du kommer under din anställning få regelbundna utbildningar i den senaste tekniken.


OM FÖRETAGET
Truckcenter Gösta Larsson AB i Norrköping är ett företag som säljer, servar och lagar truckar.
Dom är verksamma i mellersta Sverige med sitt huvudkontor i Örebro.
Truckcenter erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter från STILL. STILL har ett brett produktprogram och har i över 50 år övertygat användare i hela världen med sin utveckling och tillverkning av högkvalitativa truckar med el-, diesel- och gasoldrivning. Truckcenter är även återförsäljare åt Logitrans som tillverkar ergonomiska lyftprodukter till industrin och är en av de ledande tillverkarna av utrustning för materialhantering.


DIN PROFIL
Skallkrav:
- Utbildning eller mycket god erfarenhet inom el eller fordon
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort
- God data vana
- 1-2 års praktisk erfarenhet av felsökning, reparation, service och underhåll.


Meriterande:
- Erfarenhet av hydraulik
- Truckkörkort


PERSONLIGA EGENSKAPER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder. Du behöver därför kunna ta ansvar för ditt arbete och planera dina arbetsveckor.
Som person är du social och gillar kundkontakt och är duktig på att bygga relationer. Du trivs i att jobba i ett högt tempo och gillar att nå dina mål. Du är lösningsorienterad, noggrann, stresstålig och strukturerad.


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
0722–845896
[email protected] Visa mindre

Software developer sökes!

Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Dom strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Dina arbetsuppgifter Du är med i hela utvecklingsproces... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Dom strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.
Dina arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som software developer förväntas du förstå plattformen till en nivå att du kan rekommendera nödvändiga förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Detta är något som förväntas när du är bekväm i din roll som software developer. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du tillsammans med dina kollegor tar de tekniska besluten utifrån affärsmålen.
Om företaget
Vår kund är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål. Dom blev ett av de första spelbolagen online när de 1999 tog verksamheten till nätet. Många av vår kunds spel har skapats av deras egen Games Studio och finns därmed bara hos dom. De är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande.
Vår kund har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och de har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.
Under 2019 omsatte vår kunds koncern sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro.
Din profil
Är grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:
-Hur duktig du är som utvecklare
-God kommunikationsförmåga i svenska
-Samarbetsförmåga
-Självgående
-Ansvarstagande
I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
Villkor
Start: Omgående/vid överenskommelse
Placering: Vi har kontor i Norrköping och Stockholm, men är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så ordnar vi det också.
Omfattning: Heltid, dagtid med flexibla arbetstider
Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande
Kontaktperson(er)
Sabina Andersson
0722-027812
[email protected] Visa mindre

First och Second Line medarbetare sökes!

Arbetar du idag som First eller Second Line medarbetare? Letar du efter din nya utmaning? Vi hjälper nu vår kund i Norrköping för att starta ett nytt team, där du har möjlighet att vara med och påverka! Ansök redan idag eller tipsa en vän! Om företaget: Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resursko... Visa mer
Arbetar du idag som First eller Second Line medarbetare? Letar du efter din nya utmaning? Vi hjälper nu vår kund i Norrköping för att starta ett nytt team, där du har möjlighet att vara med och påverka! Ansök redan idag eller tipsa en vän!


Om företaget:
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.


Arbetsuppgifter:
Hos vår kund i Norrköping kommer du ingå i ett nytt sammansatt team där ni kommer ansvara internt om deras supportärenden. Du kommer ha tät dialog inom ert team men även direktkontakt med de personerna som behöver hjälp med ärenden. Det kommer ske mycket kommunikation via mail och telefon, vilket gör att vi kommer värdesätta din personlighet och din kundservicehet högt. Vi söker både medarbetare med några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter även ni som är mer juniora i rollen.


Din profil:
För att kunna hantera arbetsuppgifterna är det önskvärt att arbetat tidigare i en ServiceDesk och ha grundläggande IT-kunskaper som krävs för att hantera det och erfarenhet av ärendehanteringssystem. Du bör även kunna kommunicera på Svenska och Engelska i tal och skrift.


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor:
Vi kommer behandla ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Visa mindre

C# utvecklare sökes till konsultbolag!

Har du 1-2års erfarenhet av C# utveckling? Vill du arbetat på ett ledande konsultbolag? Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter Som C# utvecklare sitter du inne i vår kunds lokaler i centrala Norrköping. Du kommer vara en viktigt del av vår kund utvecklargrupp. Uppdragen du som C# utvecklare får arbeta med kan variera från större projekt som varar i år till projekt som du endast arbetar i fåtal timmar. Du kommer arbeta direkt... Visa mer
Har du 1-2års erfarenhet av C# utveckling? Vill du arbetat på ett ledande konsultbolag?
Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande...
Dina arbetsuppgifter
Som C# utvecklare sitter du inne i vår kunds lokaler i centrala Norrköping. Du kommer vara en viktigt del av vår kund utvecklargrupp. Uppdragen du som C# utvecklare får arbeta med kan variera från större projekt som varar i år till projekt som du endast arbetar i fåtal timmar.
Du kommer arbeta direkt mot kund och också kunna styra vilka uppdrag som du som C# utvecklare vill arbeta med.
Om företaget
Vår kund är en globalt verksam koncern som med nyckelorden hållbart samhällsbyggande tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom allt från byggkonstruktion till miljöutredning och design. Den gemensamma nämnaren för vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter är att arbeta så nära kunden som möjligt för att tillhandahålla de för kunden optimala lösningarna.
Din profil
Skallkrav:
Ett par års erfarenhet av C# och .Net
Svenska & engelska I tal och skrift
Meriterande:
Entity framework
.Net Core
Kubernetes
Utveckling av mikrotjänster
Som person bör du trivas i att arbeta diekt mot kund. Du bör gilla en roll där du får vara social och drivande i projekt.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start. Enligt ök
Lön: Enligt ök
Placering: Norrköping
Sök denna spännande tjänst idag! Urval sker löpande...
Kontaktperson(er)
Sabina Andersson
[email protected] Visa mindre

Administratör till företag inom elteknik!

Vill du jobba på ett kontor med högt i tak och vara en del i ett sammansvetsat team? Är du intresserad av administration, fakturering och tidsrapportering? Vår kund söker en administratör på 75% för att täcka upp en föräldraledighet under ett års tid. Rollen passar dig som är strukturrad, självgående och ansvarstagande Är detta du? Ansök! Urval sker löpande. Dina arbetsuppgifter Som administratör kommer du ansvara för kundfakturor, administrera tidsrapp... Visa mer
Vill du jobba på ett kontor med högt i tak och vara en del i ett sammansvetsat team? Är du intresserad av administration, fakturering och tidsrapportering? Vår kund söker en administratör på 75% för att täcka upp en föräldraledighet under ett års tid.

Rollen passar dig som är strukturrad, självgående och ansvarstagande Är detta du? Ansök! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du ansvara för kundfakturor, administrera tidsrapporteringen i företagets affärssystem SAP samt övriga kontorssysslor såsom inköp och beställning av kontorsmaterial.

Om företaget
Vår kund består av specialister inom elteknik. Verksamheten omfattas av två bolag och sysselsätter tillsammans idag ca 1 000 medarbetare. De är stationerade och arbetar över hela landet och levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande installations- och servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. De är en internationell organisation som kännetecknas av entreprenörskap, autonomi och decentralisering. Organisationen har korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi och stark ägarstruktur.

Din profil
För att passa in i rollen som administratör bör du vara en person som ställer upp och kan arbeta strukturerat. Du har stöd av dina kollegor i Norrköping och på andra orter men det är av vikt att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skallkrav:
- Goda kunskaper i Office 365
- Allmän PC vana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av ekonomisystem
- Tidigare erfarenhet av fakturering
- Tidigare erfarenhet av löneadministration

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Ort: Norrköping
Omfattning: Deltid, 12 månaders vikariat
Start: Enligt ök, preliminärt 15/3

Urval sker löpande och annonsen kommer vara publicerad Visa mindre

GIS-Ingenjör sökes till en av Sveriges ledande konsultbolag!

Ansök    Apr 2    Framtiden i Sverige AB    GIS-ingenjör
Söker du en ny utmaning där du får forma dina egna dagar? Är du ArcGis användare? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter Som GIS-ingenjör hos vår kund kommer ditt dagliga arbete bestå av att arbeta med ArcGIS. I detta ingår att arbeta med hela Arc familjen så som ArcMap, ArcGIS, ArcGIS online och ArcGis pro. En vanlig arbetsdag kan bestå av att producera kartor, automatisera och förenkla uppgofter och lösa GIS-... Visa mer
Söker du en ny utmaning där du får forma dina egna dagar? Är du ArcGis användare?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Dina arbetsuppgifter
Som GIS-ingenjör hos vår kund kommer ditt dagliga arbete bestå av att arbeta med ArcGIS. I detta ingår att arbeta med hela Arc familjen så som ArcMap, ArcGIS, ArcGIS online och ArcGis pro.
En vanlig arbetsdag kan bestå av att producera kartor, automatisera och förenkla uppgofter och lösa GIS-relaterade uppgifter/problem åt kollegor bland annat.
Du kommer forma din egen vardag och få påverka vilka uppdrag som kommer in samt vilka just du vill arbeta med.
Om företaget
Vår kund är en globalt verksam koncern som med nyckelorden hållbart samhällsbyggande tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom allt från byggkonstruktion till miljöutredning och design. Den gemensamma nämnaren för vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter är att arbeta så nära kunden som möjligt för att tillhandahålla de för kunden optimala lösningarna.
Din profil
Skallkrav:
Flytande svenska
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av regelbundet arbete med ArcGIS-familjen så som ArcMap
Relevant utbildning
Meriterande:
Statistikkunskaper
Kunskap inom Phyton
Goda kunskaper i Excel
Som person bör du besitta en stor social förmåga, vara serviceminded och trivas i att arbeta i grupp.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt ök
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ök
Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Kontaktperson(er)
Sabina Andersson
[email protected] Visa mindre

Projektledare inom lokalsamordning till expansivt bolag

Är du en projektledare med några års erfarenhet av projektledning och/eller bygg och fastighet? Söker du ett uppdrag med lite mer variation? Då har vi ett passande uppdrag för dig! Dina arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att arbeta hos vår kunds kunder med att samordna projektportföljen kring lokalfrågor. Arbetet går ut på att ha kontroll på hur många projekt som är igång, vilka som ska startas upp och hur de ska drivas framåt i processen. Proje... Visa mer
Är du en projektledare med några års erfarenhet av projektledning och/eller bygg och fastighet?
Söker du ett uppdrag med lite mer variation?
Då har vi ett passande uppdrag för dig!
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att arbeta hos vår kunds kunder med att samordna projektportföljen kring lokalfrågor.
Arbetet går ut på att ha kontroll på hur många projekt som är igång, vilka som ska startas upp och hur de ska drivas framåt i processen.


Projekten rör lokalfrågor för olika myndigheter i Sverige – både ny-, och ombyggnadsprojekt och som projektledare skall man främst hjälpa myndigheterna att hitta nya lokaler till sina medarbetare på olika orter i Sverige,
Om företaget
Företaget arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Dom arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser. I de olika faserna tar man även in underleverantörer i nätverket men bolaget håller själva ihop helheten.
Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:
•Relevant högskoleutbildning inom bygg, fastighet eller ekonomi.
•Talar och skriver flytande svenska.
•Har minst 3års erfarenhet inom bygg/fastighet eller projektledning.
•Har svenskt medborgarskap då projektet är säkerhetsklassad, fullständig registerkontroll kommer utföras.


Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av fastighetsförvaltning och lokalplanering
• Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och serviceinriktat
• Kunskap om arbetsmiljöfrågor
Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
Villkor
Start: enligt ö.k.
Omfattning: Heltid
Lön: enligt ök.
Ort: Norrköping
Kontaktperson(er)
Fernando Carrasco


[email protected] Visa mindre

C# utvecklare sökes till konsultbolag!

Har du 1-2års erfarenhet av C# utveckling? Vill du arbetat på ett ledande konsultbolag? Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter Som C# utvecklare sitter du inne i vår kunds lokaler i centrala Norrköping. Du kommer vara en viktigt del av vår kund utvecklargrupp. Uppdragen du som C# utvecklare får arbeta med kan variera från större projekt som varar i år till projekt som du endast arbetar i fåtal timmar. Du kommer arbeta dir... Visa mer
Har du 1-2års erfarenhet av C# utveckling? Vill du arbetat på ett ledande konsultbolag?
Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som C# utvecklare sitter du inne i vår kunds lokaler i centrala Norrköping. Du kommer vara en viktigt del av vår kund utvecklargrupp. Uppdragen du som C# utvecklare får arbeta med kan variera från större projekt som varar i år till projekt som du endast arbetar i fåtal timmar.
Du kommer arbeta direkt mot kund och också kunna styra vilka uppdrag som du som C# utvecklare vill arbeta med.


Om företaget
Vår kund är en globalt verksam koncern som med nyckelorden hållbart samhällsbyggande tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom allt från byggkonstruktion till miljöutredning och design. Den gemensamma nämnaren för vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter är att arbeta så nära kunden som möjligt för att tillhandahålla de för kunden optimala lösningarna.

Din profil
Skallkrav:
Ett par års erfarenhet av C# och .Net
Svenska & engelska I tal och skrift

Meriterande:
Entity framework
.Net Core
Kubernetes
Utveckling av mikrotjänster

Som person bör du trivas i att arbeta diekt mot kund. Du bör gilla en roll där du får vara social och drivande i projekt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start. Enligt ök
Lön: Enligt ök
Placering: Norrköping

Sök denna spännande tjänst idag! Urval sker löpande... Visa mindre

GIS-Ingenjör sökes till en av Sveriges ledande konsultbolag!

Ansök    Jan 26    Framtiden i Sverige AB    GIS-ingenjör
Söker du en ny utmaning där du får forma dina egna dagar? Är du ArcGis användare? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter Som GIS-ingenjör hos vår kund kommer ditt dagliga arbete bestå av att arbeta med ArcGIS. I detta ingår att arbeta med hela Arc familjen så som ArcMap, ArcGIS, ArcGIS online och ArcGis pro. En vanlig arbetsdag kan bestå av att producera kartor, automatisera och förenkla uppgofter och lösa ... Visa mer
Söker du en ny utmaning där du får forma dina egna dagar? Är du ArcGis användare?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som GIS-ingenjör hos vår kund kommer ditt dagliga arbete bestå av att arbeta med ArcGIS. I detta ingår att arbeta med hela Arc familjen så som ArcMap, ArcGIS, ArcGIS online och ArcGis pro.
En vanlig arbetsdag kan bestå av att producera kartor, automatisera och förenkla uppgofter och lösa GIS-relaterade uppgifter/problem åt kollegor bland annat.
Du kommer forma din egen vardag och få påverka vilka uppdrag som kommer in samt vilka just du vill arbeta med.

Om företaget
Vår kund är en globalt verksam koncern som med nyckelorden hållbart samhällsbyggande tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom allt från byggkonstruktion till miljöutredning och design. Den gemensamma nämnaren för vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter är att arbeta så nära kunden som möjligt för att tillhandahålla de för kunden optimala lösningarna.

Din profil
Skallkrav:
Flytande svenska
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av regelbundet arbete med ArcGIS-familjen så som ArcMap
Relevant utbildning

Meriterande:
Statistikkunskaper
Kunskap inom Phyton
Goda kunskaper i Excel

Som person bör du besitta en stor social förmåga, vara serviceminded och trivas i att arbeta i grupp.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt ök
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ök

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Visa mindre

Projektledare inom lokalsamordning till expansivt bolag

Är du en projektledare med några års erfarenhet av projektledning och/eller bygg och fastighet? Söker du ett uppdrag med lite mer variation? Då har vi ett passande uppdrag för dig! Dina arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att arbeta hos vår kunds kunder med att samordna projektportföljen kring lokalfrågor. Arbetet går ut på att ha kontroll på hur många projekt som är igång, vilka som ska startas upp och hur de ska drivas framåt i processen. Proje... Visa mer
Är du en projektledare med några års erfarenhet av projektledning och/eller bygg och fastighet?
Söker du ett uppdrag med lite mer variation?
Då har vi ett passande uppdrag för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att arbeta hos vår kunds kunder med att samordna projektportföljen kring lokalfrågor.
Arbetet går ut på att ha kontroll på hur många projekt som är igång, vilka som ska startas upp och hur de ska drivas framåt i processen.

Projekten rör lokalfrågor för olika myndigheter i Sverige – både ny-, och ombyggnadsprojekt och som projektledare skall man främst hjälpa myndigheterna att hitta nya lokaler till sina medarbetare på olika orter i Sverige,

Om företaget
Företaget arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Dom arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser. I de olika faserna tar man även in underleverantörer i nätverket men bolaget håller själva ihop helheten.

Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:
•Relevant högskoleutbildning inom bygg, fastighet eller ekonomi.
•Talar och skriver flytande svenska.
•Har minst 3års erfarenhet inom bygg/fastighet eller projektledning.
•Har svenskt medborgarskap då projektet är säkerhetsklassad, fullständig registerkontroll kommer utföras.

Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av fastighetsförvaltning och lokalplanering
• Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och serviceinriktat
• Kunskap om arbetsmiljöfrågor

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Start: enligt ö.k.
Omfattning: Heltid
Lön: enligt ök.
Ort: Norrköping Visa mindre

Konstruktör inom maskin eller rör med flexibel placeringsort sökes!

Är du en person som vill arbeta i en varierande vardag? Värdesätter du hög kvalité? Varmt välkommen med just din ansökan! Dina arbetsuppgifter Tjänsten som konstruktör för vår kund inom rör eller maskin är för deras kunders räkning, vilket innebär att du kommer agera konsult åt dem. Du kommer troligtvis arbeta i olika projektformer och med olika kunder. Vår kund är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och raknas som drömarbetsplatsen bland unga ... Visa mer
Är du en person som vill arbeta i en varierande vardag? Värdesätter du hög kvalité? Varmt välkommen med just din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som konstruktör för vår kund inom rör eller maskin är för deras kunders räkning, vilket innebär att du kommer agera konsult åt dem. Du kommer troligtvis arbeta i olika projektformer och med olika kunder.

Vår kund är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och raknas som drömarbetsplatsen bland unga ingenjörer. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang, vilket du kan bli en del av. Hos vår kund får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på denna arbetsplats innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär.

Huvudfokus på kontor är Norrköping, Nyköping och Linköping men det går att sitta på andra orter i Sverige också.

Om företaget
Vår kund är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Deras 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle. Kundföretaget är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen. Företaget omsätter cirka 9 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För denna tjänst huvudsakligen placeringsort i Linköping, Norrköping eller Nyköping. Det går även att sitta remote eller på någon annat ort i Sverige.

Din profil
Skallkrav:
- Du har, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
- Minst 2 års erfarenhet inom relevant område
- Erfarenhet av 3D Cad i till exempel Inventor eller SolidWorks
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av anläggningskonstruktion, layoutkonstruktion, rör- och maskinkonstruktion, beräkning/dimensionering.
- Erfarenhet inom konsultbranschen
- Egen bil
- Erfarenhet av verkstads-, stål-, eller processindustrin

Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser dig som söker att du som person är strukturerad och kommunikativ i både tal och skrift. Du kommer vara ansiktet utåt för vår kundsräkning.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Flexibel ortplacering, vår kund har kontor runt om i Sverige. Just nu fokus på Linköping, Norrköping och Nyköping. De finns över hela Sverige.
Omfattning: Heltid, går att arbeta remote hemifrån
Tider: Dagtid

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum! Visa mindre

JavaScript Developer sökes till kund i Norrköping!

Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Dina arbetsuppgifter Du är med i hela utvecklingsproce... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Dina arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, feedback på mockups, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som JavaScript Developer förväntas du ge förslag på framtida utveckling och förbättringar samt ha en omfattande kunskap om frontend delen av plattformen på en sådan nivå så att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du agerar i en mentorroll för mindre erfarna utvecklare i varierande projekt. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare men även dig som är nyexamerad.

Vi söker JavaScript Developers som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak där alla är välkomna.

Om företaget
Vår kund är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamamål. Dom blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av vår kunds spel har skapats av deras egen Games Studio och finns därmed bara hos dom. De är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande.
Vår kund har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och de har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.
Under 2019 omsatte vår kunds koncern sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro.

Din profil

Är 1337 inom native JavaScript utveckling där erfarenhet av Vue, React och Typescript är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning, utan premierar istället:


- Hur duktig du är som utvecklare
- God kommunikationsförmåga i svenska
- Samarbetsförmåga
- Självgående
- Ansvarstagande

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Omgående/vid överenskommelse
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid, dagtid med flexibla arbetstider

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande Visa mindre

Produktspecialist-säljare sökes!

Ansök    Okt 30    Framtiden i Sverige AB    Account manager
Har du erfarenhet av kundrådgivning/försäljning? Vill du arbeta på ett företag som är internationellt och framgångsrikt? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter Som produktspecialist-säljare till vår kund kommer du främst att arbeta med befintliga kunder. Du kommer ta hand om din egen kundstock och ge rådgivning och arbeta med försäljning av medicinska produkter. Exempel på arbetsuppgifter: -Produktubildninga... Visa mer
Har du erfarenhet av kundrådgivning/försäljning? Vill du arbeta på ett företag som är internationellt och framgångsrikt?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som produktspecialist-säljare till vår kund kommer du främst att arbeta med befintliga kunder. Du kommer ta hand om din egen kundstock och ge rådgivning och arbeta med försäljning av medicinska produkter.
Exempel på arbetsuppgifter:

-Produktubildningar för kunder
-Deltagande på mässor och kongresser
-Planering och genomförande av säljmål
-Produktrådgivning och kundvård av befintliga och nya kunder


Om företaget
Vår kund erbjuder ett omväxlande, ansvarsfyllt och spännande arbete på ett internationellt framgångsrikt företag, med mycket utrymme för eget ansvar och egenpåverkan. Vår kund har ett positivt arbetsklimat, engagerade kolleger och bra teamwork, en platt hierarki samt transparenta och korta kommunikationsvägar. Med lång erfarenhet och stort engagemang utvecklar vår kund medicinska hjälpmedel som stöttar patienter under hela deras behandlingstid.

Din profil
Skallkrav:
-Arbetslivserfarenhet inom försäljning och kundrådgivning
-God kommunikativ förmåga och säljtalang
-Mycket god initiativförmåga, engagemang och samarbetsegenskaper
-Goda datakunskaper (MS Office, internet)
-Giltigt B-körkort

Mertierande:
-Medicinsk och?/?eller Ekonomisk utbildning
-Kunskaper inom kompressionsbehandling, gärna lymfterapeut

Som person bör du trivas i att arbeta självgående, vara lugn och ge ett förtroendeingivande intryck. Du bör trivas i att arbeta i en omväxlande miljö med region Öst upp till Gävle som arbetsplats.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Start: Enligt ök
Lön: Enligt ök

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Visa mindre

Projektledare inom bygg sökes till Norrköping!

Är du en person med stort intresse och erfarenhet av plåtslageri- och byggbranschen? Vill du tillhöra ett team med bra gemenskap och värdesätter en arbetsgivare med högt i tak? Då ska du kika hit! För kunds räkning söker vi nu en Projektledare inom bygg - Sök tjänsten idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som projektledare kommer du driva dina egna projekt från ax till limpa. Du kommer att räkna på projekt samt att köpa in material till arbeten. E... Visa mer
Är du en person med stort intresse och erfarenhet av plåtslageri- och byggbranschen? Vill du tillhöra ett team med bra gemenskap och värdesätter en arbetsgivare med högt i tak? Då ska du kika hit! För kunds räkning söker vi nu en Projektledare inom bygg - Sök tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du driva dina egna projekt från ax till limpa. Du kommer att räkna på projekt samt att köpa in material till arbeten. Exempel på arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Sköta kontakten med personal och kunder
- Räkna i företagets kalkylprogram
- Göra konstruktionsberäkningar
- Genomföra beräkningar kring materialåtgången till olika projekt
- Ansvara för inköp av material

Under den inledande perioden av din anställning kommer du att få en introduktion där du får gå bredvid en mer erfaren kollega. I takt med att du kommer in i din roll kommer du att ges chansen att utvecklas och ta mer och mer ansvar.


Om företaget
Vår kund arbetar med alla typer av jobb inom byggnadsplåtslageri, svets samt smidesarbeten. De är främst en underentreprenör åt byggföretag, men erbjuder även totalentreprenader till olika industri- och fastighetsbolag. I Norrköping kommer du att ingå i ett team om 13 anställda.

Din profil
Vi ser att du som söker uppfyller följande krav:

- Erfarenhet inom industri-, bygg eller plåtslageribranschen.
- Projekledarerfarenhet
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Som person krävs det att du är stresstålig och flexibel, vilket är viktigt då du ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är strukturerad och tycker om att ha koll på läget. I rollen som Projektledare hos vår kund krävs det dessutom att du är ödmjuk inför dina arbetsuppgifter och att du har en stor vilja av att lära dig nytt.

För rätt person med stort driv och intresse för branschen finns goda möjligheter till utveckling hos vår kund.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Visa mindre

Senior software developer sökes till kund i Norrköping!

Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Dom strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Dina arbetsuppgifter Du är med i hela utvecklingsproce... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Dom strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Dina arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som senior software developer förväntas du förstå plattformen till en nivå att du kan rekommendera nödvändiga förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du tillsammans med dina kollegor tar de tekniska besluten utifrån affärsmålen.

Om företaget
Vår kund är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål. Dom blev ett av de första spelbolagen online när de 1999 tog verksamheten till nätet. Många av vår kunds spel har skapats av deras egen Games Studio och finns därmed bara hos dom. De är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande.
Vår kund har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och de har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.
Under 2019 omsatte vår kunds koncern sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro.Din profil
Är grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:

-Hur duktig du är som utvecklare
-God kommunikationsförmåga i svenska
-Samarbetsförmåga
-Självgående
-Ansvarstagande

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Start: Omgående/vid överenskommelse
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid, dagtid med flexibla arbetstider

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Visa mindre

Senior JavaScript Developer sökes till kund i Norrköping!

Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Dina arbetsuppgifter Du är med i hela utvecklingsproce... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Dina arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, feedback på mockups, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som Senior JavaScript Developer förväntas du ge förslag på framtida utveckling och förbättringar samt ha en omfattande kunskap om frontend delen av plattformen på en sådan nivå så att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du agerar i en mentorroll för mindre erfarna utvecklare i varierande projekt.


Om företaget
Vår kund är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamamål. Dom blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av vår kunds spel har skapats av deras egen Games Studio och finns därmed bara hos dom. De är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande.
Vår kund har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och de har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.
Under 2019 omsatte vår kunds koncern sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro.

Din profil
Är 1337 inom native JavaScript utveckling där erfarenhet av Vue och Angular är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning, utan premierar istället:

- Hur duktig du är som utvecklare. Du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
- God kommunikationsförmåga i svenska
- Samarbetsförmåga
- Självgående
- Ansvarstagande

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Omgående/vid överenskommelse
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid, dagtid med flexibla arbetstider

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande Visa mindre