Lediga jobb HSB Riksförbund Ekonomisk Fören i Norrköping

Se alla lediga jobb från HSB Riksförbund Ekonomisk Fören i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

HSB Östra söker Fastighetsskötselpersonal

Hur en dag ser ut I rollen som Fastighetsskötare på HSB Östra jobbar du både ute och inne, du blir en del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter våra kunders fastigheter enligt avtal i Norrköping, Söderköping och Finspång. Arbetsuppgifterna består bland annat av: - Städning av trapphus - Städning av tvättstugor - Gräsklippning - Ogräsrensning - Skötsel av häckar, buskar och träd - Övrig inre och yttre skötsel Du som person Vi söker dig som vill ha e... Visa mer
Hur en dag ser ut

I rollen som Fastighetsskötare på HSB Östra jobbar du både ute och inne, du blir en del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter våra kunders fastigheter enligt avtal i Norrköping, Söderköping och Finspång.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Städning av trapphus
- Städning av tvättstugor
- Gräsklippning
- Ogräsrensning
- Skötsel av häckar, buskar och träd
- Övrig inre och yttre skötsel

Du som person

Vi söker dig som vill ha ett varierande jobb där du får arbeta fysiskt. Vi kräver inte att du kan allt som har med fastighetsförvaltning att göra, men du behöver ha ett intresse och engagemang för att lära dig. I rollen som fastighetsskötare arbetar du nära både kunder och kollegor och vi söker därför dig som trivs med att möta människor, är serviceinriktad och kan arbeta såväl ensam som i grupp.

För att kunna erbjuda en bra och säker arbetsmiljö behöver du som söker vara minst 18 år.
Du har B-körkort och trivs i med ett varierande och serviceinriktat yrke.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och de kandidater vi är intresserade av att träffa kommer bli kontaktade och kallade till intervju. Vi gör vårt bästa för att ge er så snabb återkoppling vi bara kan!

Har du frågor om tjänsten kontakta Peter Karlsson, Fastighetsservicechef, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan omgående men dock senast 31 Maj.

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter.

HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 1400 hyreslägenheter. Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Vi söker nu fler fastighetsskötare till vår verksamhet i Norrköping! Om tjänsten Som fastighetsskötare på HSB krävs att du vill och kan ta ett avtalsansvar, har kompetens inom inre och yttre fastighetsskötsel och ett driv att tillsammans med oss utveckla vår fastighetsservice i Norrköping. Som fastighetsskötare ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans i din grupp ansvarar du för de områden som du tillde... Visa mer
Vi söker nu fler fastighetsskötare till vår verksamhet i Norrköping!
Om tjänsten
Som fastighetsskötare på HSB krävs att du vill och kan ta ett avtalsansvar, har kompetens inom inre och yttre fastighetsskötsel och ett driv att tillsammans med oss utveckla vår fastighetsservice i Norrköping.
Som fastighetsskötare ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans i din grupp ansvarar du för de områden som du tilldelas. Du arbetar proaktivt och värnar om ständig utveckling och förbättring för vår kund. Du kommer att tillhöra en grupp som tillsammans planerar och utför arbetet. Ni kommer tillsammans ansvara över flertal skötselavtal.
Om dig
Att arbeta med fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSB:s fastighetsförvaltning.Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Delar av ditt arbete kommer ske digitalt.
Krav B körkort
Önskvärt att dokumenterad utbildning för yttre/inre fastighetsskötsel/lokalvård
Meriterande med erfarenhet av avtals- och samordningsansvar
Meriterande med erfarenhet av gräsklippning med stor och liten maskin
Meriterande med erfarenhet av markanläggning
Meriterande med erfarenhet av trädbeskärning

För oss är det viktigt att du känner en stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå. Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i grupp. Vi värdesätter din initiativförmåga och ser gärna att du proaktivt föreslår förbättringsförslag. Du är vår kunds ögon i fastigheten! Din vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig och rollen kräver att du som personer är flexibel och social. Då du arbetar i boendemiljöer är det också viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och verkar.
Som Fastighetsskötare kommer du tillsammans med övriga HSB kollegor bidra till att skapa det goda boendet.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.
Vi söker flera fastighetsskötare och har både tillsvidareanställning med inledande provanställning och längre vikariat att erbjuda. Du kommer utgå från Norrköping men arbete i Söderköping och Finspång kan förekomma. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde omgående, enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsterna kontakta Peter Karlsson, Chef Fastighetsservice, [email protected] 010 – 452 69 04.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 19 augusti.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HSB ÖSTRA SÖKER FÖRVALTARE TILL HYRESFASTIGHETER

Har du tekniskt kunnande samt erfarenhet av att förvalta och utveckla fastigheter? Trivs du med fritt arbete med mycket eget ansvar men också att arbeta i ett team? Är du dessutom en kommunikativ problemlösare? Då vill vi att du läser vidare! HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 24 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande ... Visa mer
Har du tekniskt kunnande samt erfarenhet av att förvalta och utveckla fastigheter? Trivs du med fritt arbete med mycket eget ansvar men också att arbeta i ett team? Är du dessutom en kommunikativ problemlösare? Då vill vi att du läser vidare!
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 24 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter.
HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6400 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 1300 hyreslägenheter.
Nu söker vi pga. pensionsavgång en förvaltare till våra hyresfastigheter.
Om tjänsten
Att jobba som förvaltare på HSB Hyresfastigheter är en bred och omväxlande roll. Du är fastighetsägarens förlängda arm och ansvarar för att ha helhetssyn på fastighetens skick och renoveringsbehov, löpande underhåll samt annat som rör fastighetsägaransvaret och driftoptimering. Även de ekonomiska bitarna med budget och uppföljning av fastigheterna ingår i tjänsten. Som förvaltare har du också en stor dos kundkontakt.
I teamet ingår ytterligare en förvaltare och tre uthyrare och i Affärsområde Bygg och Fastighet ingår även byggprojektledare. HSB Hyresfastigheter upphandlar de flesta förvaltningstjänster internt ifrån Affärsområde Förvaltning där det läggs ett stort ansvar att i samverka med övriga kollegor och tillsammans förbättra och utveckla arbetssätt, service och kundupplevelse.
I rollen ingår utöver det långsiktiga och strategiska arbetet även hantering och beställning av icke-planerade insatser som till exempel vattenskador, reparationer och i förekommande fall hantering av störningsärenden. Du behöver kunna företräda företaget på ett professionellt sätt både fysiskt, via mail och telefon. Rollens bredd kräver ett flexibelt och problemlösande tankesätt. Vi arbetar bland annat i PM och Super Office.
Även om det ekonomiska läget såklart har påverkat även oss och krävt viss försiktighet har vi som vision att jobba proaktivt med långsiktiga investeringar, alltid med fastighetens och hyresgästernas bästa i fokus.
Tjänsten är placerad i Norrköping men omfattar även fastigheter i Söderköping och Finspång.
Om dig
Vi ser gärna att du har en förvaltarutbildning och/eller minst 5 års erfarenhet i branschen. Kanske har du arbetat inom bygg och installation, som service- eller drifttekniker och/eller med fastigheter i någon form? Du har ett tekniskt kunnande och extra positivt tycker vi att det är om du har tidigare erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete.
Då budgetansvar och visst administrativt arbete med fakturor osv ingår i rollen ser vi att du har en ekonomisk medvetenhet och ordningssinne samt erfarenhet av detta.
Som person tror vi att du är lösningsorienterad och strukturerad, du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats, håller deadline och levererar förväntad återkoppling. Du behöver också vara beredd på att akuta saker dyker upp som gör att din planering behöver omprioriteras. Du är serviceinriktad och drivs av att jobba mot ökad kundnöjdhet.
Vi tror att du är en relationsskapande person såväl internt som externt samt att du är kommunikativ och tydlig. I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Då du ofta besöker fastigheterna vi förvaltar innebär tjänsten en del resor, därför behöver du ha B-körkort. Poolbil finns att tillgå. Om du använder egen bil blir du självklart ersatt för resor i tjänst.
I övrigt vill vi att du har god datorvana, goda kunskaper i svenska samt behärskar engelska i tal. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper ser vi detta som en tillgång.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund. Med den rätta inställningen är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!
Som anställd på HSB Östra får du bla tillgång till vår förmånsportal, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och lunchförmån via Edenred.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde är tänkt till runt årsskiftet, datum efter överenskommelse. Förvaltare rapporterar till och är underställd Affärsområdeschef Bygg- och Fastighet
Sista ansökningsdatum är den 25 augusti 2024. Då vi snart går in i semesterperiod kan återkoppling dröja något men vi är fullt bemannade igen från måndag v 33 och återkopplar eventuella frågor som inkommit under juli månad så snart vi kan efter det.
Har du frågor om tjänsten kontakta Per Nordin, Affärsområdeschef Bygg- och Fastighet,[email protected]
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Helena Pettersson, HR-administratör, 010– 442 37 97 [email protected]
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser etc. Visa mindre

FASTIGHETSSKÖTARE MED AVTALSANSVAR TILL NORRKÖPING

Arbetsuppgifter Som Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans med ditt team ansvarar du för de områden som du tilldelas. Du arbetar proaktivt och värnar om ständig utveckling och förbättring för vår kund. Du kommer att tillhöra ett team där ni arbetar tillsammans och ansvarar över flertal skötselavtal. Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans med ditt team ansvarar du för de områden som du tilldelas. Du arbetar proaktivt och värnar om ständig utveckling och förbättring för vår kund. Du kommer att tillhöra ett team där ni arbetar tillsammans och ansvarar över flertal skötselavtal.Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Delar av ditt arbete kommer ske digitalt.

- B körkort
- Dokumenterad utbildning för inre fastighetsskötsel/lokalvård
- Meriterande med erfarenhet av avtalsansvar
- Meriterande med erfarenhet av yttre fastighetsskötsel


Personliga egenskaper
Att arbeta med fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSB:s förvaltningsben. Det är viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen. Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och verkar. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i grupp.Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med utgångspunkt från Norrköping. Arbete i Söderköping och Finspång kan förekomma. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta Robin Nornvik, [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 1 oktober. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

På grund av kommande generationsskifte och med en positiv trend med nya förvaltningsuppdrag så behöver vi nu fylla på med nya kollegor på HSB. Som fastighetsskötare på HSB krävs att du vill och kan ta ett avtalsansvar, har kompetens inom inre och yttre fastighetsskötsel och ett driv av att tillsammans med oss utveckla vår fastighetsservice i Norrköping, Söderköping och Finspång. I samband med rekryteringen ses hela bemanningen över och en eller två av tj... Visa mer
På grund av kommande generationsskifte och med en positiv trend med nya förvaltningsuppdrag så behöver vi nu fylla på med nya kollegor på HSB.

Som fastighetsskötare på HSB krävs att du vill och kan ta ett avtalsansvar, har kompetens inom inre och yttre fastighetsskötsel och ett driv av att tillsammans med oss utveckla vår fastighetsservice i Norrköping, Söderköping och Finspång.

I samband med rekryteringen ses hela bemanningen över och en eller två av tjänsterna kan komma att innebära en mer flexibel tjänst pool/vikarie gruppen. Det innebär att man i pool/vikariegruppen planerar och ansvarar för de tilläggsarbeten som inkommer från våra kunder samt stöttar grupperna med avtalsansvar vid ledigheter och sjukfrånvaro samt de arbetsuppgifter som är säsongsbetonade, gräsklippning, handskottning, löv- och sandupptagning mm.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare på HSB ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans i din grupp ansvarar du för de områden som du tilldelas. Du arbetar proaktivt och värnar om ständig utveckling och förbättring för vår kund. Du kommer att tillhöra en grupp som tillsammans planerar och utför arbetet. Ni kommer tillsammans ansvara över flertal skötselavtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Delar av ditt arbete kommer ske digitalt.

- Krav B körkort
- Önskvärt att dokumenterad utbildning för yttre/inre fastighetsskötsel/lokalvård
- Meriterande med erfarenhet av avtalsansvar
- Meriterande med erfarenhet av gräsklippning med stor och liten maskin
- Meriterande med erfarenhet av markanläggning
- Meriterande med erfarenhet av trädbeskärning


Personliga egenskaper
Att arbeta med fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSB:s fastighetsförvaltnings. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå. Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten. Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen. Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och verkar. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Du kommer vara med och tillsammans med övriga HSB kollegor bidra till att skapa det goda boendet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid med utgångspunkt från Norrköping. Arbete i Söderköping och Finspång kan förekomma. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsterna kontakta Robin Nornvik [email protected] Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 22 maj.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarsäsong 2023 på HSB i Norrköping

Sommaren närmar sig och för oss på HSB Östra innebär det att organisationen växer med fler engagerade medarbetare. Ta chansen och bli en del av oss på HSB och sök säsongsjobb som Fastighetsskötare! Hur en dag ser ut I rollen som Fastighetsskötare på HSB Östra jobbar du både ute och inne, du blir en del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter våra kunders fastigheter enligt avtal i Norrköping, Söderköping och Finspång. Arbetsuppgifterna består bland ann... Visa mer
Sommaren närmar sig och för oss på HSB Östra innebär det att organisationen växer med fler engagerade medarbetare. Ta chansen och bli en del av oss på HSB och sök säsongsjobb som Fastighetsskötare!

Hur en dag ser ut

I rollen som Fastighetsskötare på HSB Östra jobbar du både ute och inne, du blir en del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter våra kunders fastigheter enligt avtal i Norrköping, Söderköping och Finspång.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Städning av trapphus

- Städning av tvättstugor

- Gräsklippning

- Ogräsrensning

- Skötsel av häckar, buskar och träd

- Övrig inre och yttre skötsel

Du som person

Vi söker dig som vill ha ett varierande jobb där du får arbeta fysiskt. Vi kräver inte att du kan allt som har med fastighetsförvaltning att göra, men du behöver ha ett intresse och engagemang för att lära dig. I rollen som fastighetsskötare arbetar du nära både kunder och kollegor och vi söker därför dig som trivs med att möta människor, är serviceinriktad och kan arbeta såväl ensam som i grupp.

För att kunna erbjuda en bra och säker arbetsmiljö behöver du som söker vara minst 18 år. Ha B-körkort och trivas i med ett varierande och serviceinriktat yrke.

Rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och de kandidater vi är intresserade av att träffa kommer bli kontaktade och kallade till intervju. Vi gör vårt bästa för att ge er så snabb återkoppling vi bara kan!

Har du frågor om tjänsten kontakta Peter Karlsson, Fastighetsservicechef, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan omgående men dock senast 31 mars. Visa mindre

UTHYRARE TILL HSB ÖSTRA

HSB Östra utför kompetent fastighetsförvaltning där det behövs, när det behövs. HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära och erbjuder förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomi och administration till teknisk fastighetsservice samt energilösningar och utemiljö. Vi är verksamma i tre kommuner, Norrköping, Söderköping, och Finspång där vi förvaltar bostäder åt bostadsrättsföreningar och våra egn... Visa mer
HSB Östra utför kompetent fastighetsförvaltning där det behövs, när det behövs. HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära och erbjuder förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomi och administration till teknisk fastighetsservice samt energilösningar och utemiljö. Vi är verksamma i tre kommuner, Norrköping, Söderköping, och Finspång där vi förvaltar bostäder åt bostadsrättsföreningar och våra egna hyresfastigheter och skapar det goda boendet för våra medlemmar och hyresgäster.

Vi söker nu en uthyrare till vårt kontor i Norrköping som kommer arbeta med våra hyresfastigheter.

Arbetsuppgifter
Som uthyrare hos HSB Östra ansvarar du för uthyrning och administrationen av våra hyreslägenheter. Du är den som har kontakten med våra hyresgäster gällande uthyrning, uppsägning, avtalsskrivning och andra vanligt förekommande frågor inom hyresadministration. Dagliga kontakter med våra hyresgäster sker såväl via telefon och mail som besök på plats. Lägenhetsvisningar och besiktningar ingår i dina arbetsuppgifter. Andra förekommande arbetsuppgifter är nyckelkvittenser, kravhantering och bospar. Som uthyrare ingår du i vårt team som jobbar inom hyresfastigheter och ingår i avdelningen Bygg och Fastighet.Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av uthyrning och hyresadministration sen tidigare. Du har en grundläggande gymnasieutbildning och goda IT-kunskaper.
Det är meriterande om du har utbildning inom hyres- eller fastighetsadministration.
B-körkort är ett krav. Din förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift är viktig, fler språk är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat i PM är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god förmåga att se sammanhang och helheter och samtidigt är du flexibel och har lätt att anpassa dig till rådande omständigheter. Du ser problemlösning som en del av vardagen och hanterar uppkomna situationer med ett positivt förhållningssätt. Du är en god kommunikatör som är service- och kundinriktad samt har ett lyhört och smidigt förhållningssätt. För att trivas i rollen behöver du gilla att ha många bollar i luften och förmågan att planera ditt arbete såväl självständigt som i samarbete med kollegor och kunder. Det är viktigt att du trivs i en miljö där kundservice alltid hamnar i fokus. Att du som person har ett säljande sätt är en stor fördel i denna roll.Vi erbjuder
HSB Östra erbjuder dig ett omväxlande arbete med utrymme för engagemang och egna idéer i en växande regionförening. I HSB genomsyras all verksamhet utifrån våra grundvärderingar ETHOS (Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan). ETHOS vägleder oss i vårt förhållningssätt till våra kollegor, medlemmar, kunder och samarbetspartners.

Hos oss får du en tillsvidareanställning på 100 % med placering i Norrköping. Vi har självklart kollektivavtal, Fastigo I-avtal. Urval sker löpande och tillsättning efter överenskommelse.

Närmaste chef och ansvarig för rekrytering är Per Nordin, Bygg- och Fastighetschef HSB Östra.

Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Julia Rofors, HR-Specialist, [email protected] , 010 - 442 36 35.

Välkommen med din ansökan senast 16 maj 2021.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

BYGGPROJEKTLEDARE TILL HSB ÖSTRA

HSB Östra utför kompetent fastighetsförvaltning där det behövs, när det behövs. HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära och erbjuder förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomi och administration till teknisk fastighetsservice samt energilösningar och utemiljö. Vi är verksamma i tre kommuner, Norrköping, Söderköping, och Finspång där vi förvaltar bostäder åt bostadsrättsföreningar och våra egn... Visa mer
HSB Östra utför kompetent fastighetsförvaltning där det behövs, när det behövs. HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära och erbjuder förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomi och administration till teknisk fastighetsservice samt energilösningar och utemiljö. Vi är verksamma i tre kommuner, Norrköping, Söderköping, och Finspång där vi förvaltar bostäder åt bostadsrättsföreningar och våra egna hyresfastigheter och skapar det goda boendet för våra medlemmar och hyresgäster.

Nu söker vi byggprojektledare till Norrköping!Arbetsuppgifter
Som projektledare på HSB Östra jobbar man med både stora och små projekt. Det kan handla om nybyggnadsprojekt vid uppförande av nya bostäder eller underhållsåtgärder i våra egna hyresfastigheter. Vi hjälper också våra bostadsrättsföreningar med projektledning på konsultbasis.

Oavsett storlek på projekt är man som projektledare den som ansvarar för projektet och dess olika skeden i samarbete med kollegor, konsulter, entreprenörer och överlämnar till kund för ett fortsatt långsiktigt förtroende och förvaltning.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har erfarenhet inom byggprojektledning. Du har högskoleutbildning med inriktning mot byggteknik eller motsvarande och goda ekonomiska kunskaper. Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet inom byggbranschen som till exempel projektledare, projektingenjör, platschef eller konsult inom en projekterande enhet. Du har också goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR och Plan och Bygglagen samt datakunskaper och har B-körkort. Vi ser också att du har som KA enligt PBL samt Bas-U och Bas-P.Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser dig som en noggrann och serviceinriktad person vars arbete håller hög kvalitet. Du är mån om att leverera i tid och har ett engagemang och driv att skapa bra byggprojekt, från början till slut. Du är affärsmässig och trivs med att arbeta målinriktat. Vidare är du kundorienterad och har en god förmåga att skapa och utveckla förtroendeingivande relationer med kunder och kollegor. Rollen kräver att du är självgående och kan arbeta självständigt.Vi erbjuder
HSB Östra erbjuder dig ett omväxlande arbete med utrymme för engagemang och egna idéer i en växande regionförening. I HSB genomsyras all verksamhet utifrån våra grundvärderingar ETHOS (Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan). ETHOS vägleder oss i vårt förhållningssätt till våra kollegor, medlemmar, kunder och samarbetspartners.

Hos oss får du en tillsvidareanställning på 100 % med placering i Norrköping. Vi har självklart kollektivavtal, Fastigo I-avtal. Urval sker löpande och tillsättning efter överenskommelse.

Närmaste chef och ansvarig för rekrytering är Per Nordin, Bygg- och Fastighetschef HSB Östra.

Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Julia Rofors, HR-Specialist, [email protected] , 010 - 442 36 35.

Välkommen med din ansökan senast 23 maj 2021.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Förvaltare/ Vicevärd

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss? HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöve... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss?

HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på närmare 1400 hyreslägenheter.

Nu söker vi en Förvaltare/Vicevärd till vårt kontor i Norrköping!
Dina arbetsuppgifter

Som förvaltare/vicevärd är du bostadsrättsföreningens högra hand, du är förlängningen mellan bostadsrättsföreningens styrelse och de boende i föreningen. Du följer upp att avtal efterlevs och att föreningens medlemmar får den kvalitét och trygghet i boendet som önskas.

Du är den som mellan styrelsemöten håller tempo i projekt, som uppdaterar styrelsen med det senaste, får vardagen att flyta enklare och på uppdrag av styrelsen utföra de uppdrag som ges.

I din roll som förvaltare/vicevärd ingår det både administrativa, analyserande och kommunikativa arbetsuppgifter, men även delar av praktiska arbetsuppgifter kan förekomma samt ordningsfrågor i föreningen.

Din rådgivande funktion för bostadsrättsföreningens styrelse inom det tekniska, ekonomiska, digitala tjänster och övriga förvaltningsfrågor kommer vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Delvis ett eget budgetansvar ingår i tjänsten och uppföljning för föreningens räkning.

I takt med att HSB Östra digitaliserar tjänster och utvecklar fastighetsförvaltning kommer din roll som förvaltare/vicevärd vara en nyckel i att styrelse, boende och föreningen nyttjar de tjänster som tas fram för en ökad kundservice.

Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkesskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap inom förvaltning av bostäder eller har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom att utläsa och analysera ekonomiska rapporter och aktivt delta i budgetarbete samt erfarenhet av roller där kundfokus är prioriterat.

Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätta dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan skapa mervärde för kunden.

I takt med samhällets digitalisering, där HSB inte är ett undantag, genomför vi just nu en större förflyttning just i digitaliseringen och Du kommer behöva för att känna dig bekväm i rollen som förvaltare/vicevärd kunna behärska och löpande ta till dig de nya e-tjänster som implementeras för att ska ett mervärde för våra medlemmar. Vidare är erfarenhet från bostadsjuridik, bygg- och projektledning meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du har förmågan att ta egna initiativ, men även utföra på uppdrag av styrelsens satta direktiv. Du behöver vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och uppskatta det personliga mötet.

Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort och egen bil.

Vi ser även gärna att du med fördel har någon form av ledarskapserfarenhet då vi inom kort ser ett rekryteringsbehov för en teamledare för vicevärdsverksamheten.

Vi erbjuder dig
HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare/vicevärd i ett team på 3-4 personer som idag ingår i vicevärdsverksamheten.

Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utvecklas tillsammans med dig och våra kunder. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och det är en självklarhet för alla inom HSB Östra i allt vi gör. Vi tillämpar Fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet, med individuell lönesättning samt en rad personalförmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillsättning snarast möjligt.

Placeringsorten är Norrköping (just denna utlysning avser ett större avtal vilket innebär att du del din arbetstid kommer vara placerad på ett lokalkontor på föreningen). Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontakt
Låter detta som något för dig?
Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carl-Johan Svensson, samordnare vicevärdsverksamheten, 010 - 442 56 23

Vid frågor om processen kontakta:
Jessica Karlsson, chef medlem- och marknad, 010-442 56 21
HSB HR -center, Johanna Holm, 010-442 37 88

För kontakt med vår representant för Unionen kontakta:
Rebecka Holmström, ordförande i lokal fackklubb, 010-442 56 40

Sista ansökningsdagen är 30 september 2020, ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förvaltare/ Vicevärd

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss? HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöve... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss?

HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på närmare 1400 hyreslägenheter.

Nu söker vi en Förvaltare/Vicevärd till vårt kontor i Norrköping!
Dina arbetsuppgifter

Som förvaltare/vicevärd är du bostadsrättsföreningens högra hand, du är förlängningen mellan bostadsrättsföreningens styrelse och de boende i föreningen. Du följer upp att avtal efterlevs och att föreningens medlemmar får den kvalitét och trygghet i boendet som önskas.

Du är den som mellan styrelsemöten håller tempo i projekt, som uppdaterar styrelsen med det senaste, får vardagen att flyta enklare och på uppdrag av styrelsen utföra de uppdrag som ges.

I din roll som förvaltare/vicevärd ingår det både administrativa, analyserande och kommunikativa arbetsuppgifter, men även delar av praktiska arbetsuppgifter kan förekomma samt ordningsfrågor i föreningen.

Din rådgivande funktion för bostadsrättsföreningens styrelse inom det tekniska, ekonomiska, digitala tjänster och övriga förvaltningsfrågor kommer vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Delvis ett eget budgetansvar ingår i tjänsten och uppföljning för föreningens räkning.

I takt med att HSB Östra digitaliserar tjänster och utvecklar fastighetsförvaltning kommer din roll som förvaltare/vicevärd vara en nyckel i att styrelse, boende och föreningen nyttjar de tjänster som tas fram för en ökad kundservice.

Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkesskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap inom förvaltning av bostäder eller har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom att utläsa och analysera ekonomiska rapporter och aktivt delta i budgetarbete samt erfarenhet av roller där kundfokus är prioriterat.

Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätta dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan skapa mervärde för kunden.

I takt med samhällets digitalisering, där HSB inte är ett undantag, genomför vi just nu en större förflyttning just i digitaliseringen och Du kommer behöva för att känna dig bekväm i rollen som förvaltare/vicevärd kunna behärska och löpande ta till dig de nya e-tjänster som implementeras för att ska ett mervärde för våra medlemmar. Vidare är erfarenhet från bostadsjuridik, bygg- och projektledning meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du har förmågan att ta egna initiativ, men även utföra på uppdrag av styrelsens satta direktiv. Du behöver vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och uppskatta det personliga mötet.

Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort och egen bil.

Vi ser även gärna att du med fördel har någon form av ledarskapserfarenhet då vi inom kort ser ett rekryteringsbehov för en teamledare för vicevärdsverksamheten.

Vi erbjuder dig
HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare/vicevärd i ett team på 3-4 personer som idag ingår i vicevärdsverksamheten.

Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utvecklas tillsammans med dig och våra kunder. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och det är en självklarhet för alla inom HSB Östra i allt vi gör. Vi tillämpar Fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet, med individuell lönesättning samt en rad personalförmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillsättning snarast möjligt.

Placeringsorten är Norrköping (just denna utlysning avser ett större avtal vilket innebär att du del din arbetstid kommer vara placerad på ett lokalkontor på föreningen). Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontakt
Låter detta som något för dig?
Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carl-Johan Svensson, samordnare vicevärdsverksamheten, 010 - 442 56 54

Vid frågor om processen kontakta:
Jessica Karlsson, chef medlem- och marknad, 010-442 56 21
HSB HR -center, Johanna Holm, 010-442 37 88

För kontakt med vår representant för Unionen kontakta:
Rebecka Holmström, ordförande i lokal fackklubb, 010-442 56 40

Sista ansökningsdagen är 30 september 2020, ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre