Lediga jobb Malmixx Projekt AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Malmixx Projekt AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Lagerarbete och reklamutdelare/Work in Warehouse i Norrköping

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 38 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, ... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 38 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam.


Vårt krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och tar ditt jobb på allvar. Du måste ha god fysik eftersom arbetet är rörligt till fots och/eller cykel och sker utomhus i alla väder.
Har du körkort och tillgång till egen bil är det en fördel.
Our requirement is that you have good local knowledge, that you are careful and responsible and take your job seriously. The work is moving on foot and / or bike and is done outdoors in all weather so having a good physique can be an added advantage.
If you have a driving license and access to your own car, that is a plus point.
Du jobbar tisdag kväll, onsdag och ibland del av torsdag med sortering av reklam samt fredag kväll, lördag och söndag förmiddag med utdelning av reklam och tidningar.
Sortering av reklam görs i våra lokaler i Norrköping.
You work Tuesday evening, Wednesday and sometimes on Thursday with sorting of advertisements as well as Friday night, Saturday and Sunday morning with the distribution of advertisements and newspapers.
Sorting of advertising is done at our warehouse in Norrköping.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Svensk Direktreklam Norrköping Sorteringspersonal

Ansök    Okt 16    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Vi söker personal för att sortera reklam och trycksaker på vårt lager i Norrköping. Sorteringen sker tisdag till torsdag (ibland fredag) varje vecka. Du bör vara i relativt fysisk god form, då arbetet kan vara fysiskt krävande. Inga förkunskaper krävs, vi lär upp dig på plats. Dock behöver du kunna svenska eller engelska. Start - omgående! Skicka din ansökan till [email protected] We are looking for staff to sort advertising and papers at our warehous... Visa mer
Vi söker personal för att sortera reklam och trycksaker på vårt lager i Norrköping. Sorteringen sker tisdag till torsdag (ibland fredag) varje vecka.
Du bör vara i relativt fysisk god form, då arbetet kan vara fysiskt krävande. Inga förkunskaper krävs, vi lär upp dig på plats. Dock behöver du kunna svenska eller engelska.
Start - omgående!
Skicka din ansökan till [email protected]


We are looking for staff to sort advertising and papers at our warehouse in Falun. Sorting takes place Tuesday to Thursday (sometimes Friday) every week.
You should be in relatively good physical shape, as the work can be physically demanding. No prior knowledge is required, we teach you the work on site.
However, you need to know Swedish or English.
Start - immediately!
Send your application to [email protected] Visa mindre

Sorterare på Svensk Direktreklams lager i Norrköping

Ansök    Apr 12    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Svensk direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Norrköping belagt på Importgatan. Ingen förkunskap krävs och du lär dig via en enklare genomgång på plats. Jobbet är deltid vid behov tisdag-torsdag. Vi söker någon som är i god form och orkar stå länge då jobbet kan sträcka sig till flera timmar i rad. Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ... Visa mer
Svensk direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Norrköping belagt på Importgatan.
Ingen förkunskap krävs och du lär dig via en enklare genomgång på plats.
Jobbet är deltid vid behov tisdag-torsdag. Vi söker någon som är i god form och orkar stå länge då jobbet kan sträcka sig till flera timmar i rad.
Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ditt arbete.


Lönen är prestationslön
The job is part-time if needed, Tuesday-Thursday. We are looking for someone who is in good shape and can stand for a long time as the job can stretch to several hours in a row.


It is important that you are faithful to your duty and are careful to keep appointments. That you are efficient, motivated and have a positive attitude towards your work. Visa mindre

Svensk Direktreklam - Distributionsansvarig

Om jobbet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av... Visa mer
Om jobbet
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden och information från våra kunder.
Till vårt kontor i Norrköping söker vi två nya kollegor till vårt distributionsteam, som Distributionsansvarig.
Vi ser gärna att du är en glad person som gillar problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, jobbet kan vi lära dig!
Du har goda språkkunskaper (i tal och skrift) i svenska och engelska.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer till andra och brinner för service. Du ligger steget före och ser till att rycka in där det behövs. Inom vår verksamhet förväntas att du ibland behöver rycka in där det behövs – så som att köra truck, hämta trycksaker hos kund eller sortera reklam. Därmed behöver du som söker vara prestigelös och förstå och älska att jobba för laget och inte jaget.
Du har ett eget driv och trivs med att jobba i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Samtidigt har du lätt för att hålla ordning och reda och har ett sinne för administration. Du kommer ha en tät dialog och uppföljning/rapportering till Platschef.
Övergripande Arbetsuppgifter:
- Säkerställa leveranssäkerheten och distributionskvaliteten.
- Ansvarig för rekrytering av distributörer, introduktion, arbetsledning samt uppföljning, utveckling och avveckling av distributörer och sorteringspersonal.
- Kontakt med fastighetsförvaltare och myndigheter.
- Planerar och är en del i det dagliga operativa arbetet.
Arbetstiden är måndag till fredag 08,00–17,00
Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Visa mindre

Sorterare på Svensk Direktreklams lager i Norrköping

Ansök    Aug 29    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Hej! Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Norrköping. Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam, Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion. Jobbet är deltid vid behov tisdag - torsdag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående. Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att... Visa mer
Hej!
Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Norrköping.
Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam,
Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion.
Jobbet är deltid vid behov tisdag - torsdag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående.
Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ditt arbete.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på [email protected]
Vi ser fram emot att höra ifrån dig,
MVH Svensk Direktreklam i Norrköping. Visa mindre

Svensk Direktreklam - Distributionsansvarig

Om jobbet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av... Visa mer
Om jobbet
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden och information från våra kunder.
Till vårt kontor och i Norrköping söker vi en till kollega till vårt distributionsteam, som Distributionsansvarig.
Vi ser gärna att du är en glad person som gillar problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, jobbet kan vi lära dig!
Du har goda språkkunskaper (i tal och skrift) i svenska och engelska.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer till andra och brinner för service. Du ligger steget före och ser till att rycka in där det behövs. Inom vår verksamhet förväntas att du ibland behöver rycka in där det behövs – så som att köra truck, hämta trycksaker hos kund eller sortera reklam. Därmed behöver du som söker vara prestigelös och förstå och älska att jobba för laget och inte jaget.
Du har ett eget driv och trivs med att jobba i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Samtidigt har du lätt för att hålla ordning och reda och har ett sinne för administration. Du kommer ha en tät dialog och uppföljning/rapportering till Platschef.
Övergripande Arbetsuppgifter:
- Säkerställa leveranssäkerheten och distributionskvaliteten.
- Ansvarig för rekrytering av distributörer, introduktion, arbetsledning samt uppföljning, utveckling och avveckling av distributörer och sorteringspersonal.
- Kontakt med fastighetsförvaltare och myndigheter.
- Planerar och är en del i det dagliga operativa arbetet.
Arbetstiden är måndag till fredag 08,00–17,00
Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Visa mindre

Administrativ Produktionspersonal

Om jobbet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudand... Visa mer
Om jobbet
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden och information från våra kunder.
Till vårt kontor i Norrköping söker vi en till kollega till vårt distributionsteam.
Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta mot individuella och gemensamma mål och att prestera under tidspress. Vi ser gärna att du är en glad person som gillar problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, jobbet kan vi lära dig!
Du har goda språkkunskaper (i tal och skrift) i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer till andra och brinner för service. Du ligger steget före och ser till att rycka in där det behövs. Inom vår verksamhet förväntas det att du ibland behöver "kliva ur din roll" och vara behjälplig med annat utöver din huvudsyssla – så som att köra truck, hämta trycksaker hos kund eller sortera reklam.
Därmed behöver du som söker vara prestigelös och förstå och älska att jobba för laget och inte jaget.
Du har ett eget driv och trivs med att jobba i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer ha en tät dialog och uppföljning/rapportering till Platschef.
Övergripande Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för rekrytering av distributörer, introduktion, arbetsledning samt uppföljning, utveckling och avveckling av distributörer och sorteringspersonal.
- Viss kontakt med kunder, leverantörer och övriga företag inom kedjan och HK.
- Kontakt med fastighetsförvaltare och myndigheter.
- Planerar och är en del i det dagliga operativa arbetet.
Arbetstiden är måndag till fredag 8:00-17:00. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.
Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under 40 år. Visa mindre

Svensk Direktreklam - Distributionsansvarig "spindeln i nätet"

Om jobbet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av... Visa mer
Om jobbet
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden och information från våra kunder.
Till vårt kontor i Norrköping söker vi en till kollega till vårt distributionsteam, som distributionsansvarig.
Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta mot individuella och gemensamma mål och att prestera under tidspress. Vi ser gärna att du är en glad person som gillar problemlösning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, jobbet kan vi lära dig!
Du har goda språkkunskaper (i tal och skrift) i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer till andra och brinner för service. Du har stort kvalitets- och kundfokus med god planerings- och prioriteringsförmåga, har ordningssinne och är noggrann, driven, självgående och levererar. Du ligger steget före och ser till att rycka in där det behövs. Inom vår verksamhet förväntas det att du ibland behöver "kliva ur din roll" och vara behjälplig med annat utöver din huvudsyssla – så som att köra truck, hämta trycksaker hos kund eller sortera reklam. Därmed behöver du som söker vara prestigelös och förstå och älska att jobba för laget och inte jaget.
Du har ett eget driv och trivs med att jobba i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Samtidigt har du lätt för att hålla ordning och reda och har ett sinne för administration. Uppföljning av produktionens alla led tillsammans med övriga kollegor. Du kommer ha en tät dialog och uppföljning/rapportering till Platschef.
Övergripande Arbetsuppgifter:
- Säkerställa leveranssäkerheten och distributionskvaliteten.
- Ansvarig för rekrytering av distributörer, introduktion, arbetsledning samt uppföljning, utveckling och avveckling av distributörer och sorteringspersonal.
- Implementera konceptenliga rutiner och processer.
- Viss kontakt med kunder, leverantörer och övriga företag inom kedjan och HK.
- Kontakt med fastighetsförvaltare och myndigheter.
- Planerar och är en del i det dagliga operativa arbetet.
Arbetstiden är måndag till fredag 8:00-17:00. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande och tjänsten ska tillsättas senast 14/3-2022.
Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under 40 år. Visa mindre

Lagerarbetare/Chaufför

Ansök    Dec 1    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Svensk Direktreklam är en del av SDR-gruppen och Sveriges största privata distributör av direktreklam och försändelse. Företaget är representerat på 39 orter via lokala franchisetagare runt om i landet, och har ca. 13.000 anställda och besöker 3,6 miljoner hushåll varje vecka. Inom Svensk Direktreklam koncernen finns även företag som arbetar med utformning, produktion och tryck, action marketing samt utgivning av gratistidningar. Företaget har ett aktivt m... Visa mer
Svensk Direktreklam är en del av SDR-gruppen och Sveriges största privata distributör av direktreklam och försändelse. Företaget är representerat på 39 orter via lokala franchisetagare runt om i landet, och har ca. 13.000 anställda och besöker 3,6 miljoner hushåll varje vecka. Inom Svensk Direktreklam koncernen finns även företag som arbetar med utformning, produktion och tryck, action marketing samt utgivning av gratistidningar. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001. Till vår enhet i Norrköping söker vi nu en lagerarbetare/chaufför på 100%. Du arbetar på vårt lager mån-tis och med utkörning ons-fre.
Vi tror att du som söker är en driven, flexibel, prestigelös och glad person som kan bidra till vår distribution- och lagerverksamhet. Du har hög arbetsmoral och tycker om att utmana dig själv och strävar alltid framåt. Du kan ta egna initiativ och är inte rädd för fysiskt arbete. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå hantering av våra trycksaker på lagret samt utkörning till våra utdelare som. Du tar emot, säkerställer våra inleveranser och ser till att trycksakerna levereras i rätt tid och som sedan distribueras till våra utdelare. I tjänsten ingår det att köra ut trycksaker till våra utdelare som finns i och omkring Norrköping, Linköping och Nyköping. Du kommer delvis vara vårt ansikte utåt på vägarna och även ha kontakt med våra utdelare så det är viktigt att du är social och bekväm i att ta kontakt med nya människor.
I ditt arbete kommer du att hantera mycket information på en gång. Tempot är ofta högt och på arbetsplatsen är det väldigt viktigt att alla bitar stämmer och att alla deadlines hålls, därför är det viktigt att du är lyhörd, stresstålig och noggrann.
Vi är få människor som jobbar tätt ihop därför är det viktigt att du passar in i gänget och inte är rädd för att hugga in där det behövs. Kommunikation mellan vårt lager och kontor är avgörande för att verksamheten ska fungera.
Goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Det är en fördel om du har någon erfarenhet av både lager och utkörning sedan tidigare, men arbetet kräver inte flera års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person!
Det är ett krav att du har både truck och körkort.
Tjänsten kommer att tillsättas i början av 2022 och vi läser ansökningarna löpande. Var vänlig att respektera att vi endast tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Fantastisk telefonröst för kontroll av distributionskvalitet

Ansök    Aug 9    Malmixx Projekt AB    Telefonintervjuare
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfok... Visa mer
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder.
För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfokus, ordningssinne och är driven, självgående och levererar.
Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara uthållig och ha viss datavana. Det är viktigt att du talar god svenska.
Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter.
Varje vecka ringer vi ett antal hushåll för att kontrollera om de har fått den direktreklam som vi distribuerar via våra utdelare varje helg. Detta är vårt instrument för att kunna följa upp hur våra utdelare har gjort sitt jobb. Samtliga hushåll vi ringer till är medvetna om att vi ringer dem någon gång i månaden, det är alltså ingen telefonförsäljning.
Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en person som utför kontroller av vår distributionskvalitet per telefon. Du ringer på plats från vårt kontor och arbetstiden är: mån 9 - 17 samt tisd 9 - ca lunch(här bör du vara flexibel och kan vara kvar tills allt är klart. Brukar variera mellan 11-14). Visa mindre

Reklamutdelare Söderköping

SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i... Visa mer
SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam äger direktreklamaffären inom koncernen och är Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 42 orter via lokala franchisetagare och har ett 20-tal lokala originalateljéer över landet. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen.
Vi söker nu reklamutdelare som kan dela ut reklam i Söderköping. Man kommer till vårt lager i Norrköping och sorterar ihop den reklam man sedan ska dela ut under helgen.
Detta jobb kan kombineras med studier eller annat extrajobb. Arbetstiden under veckan förläggs enligt överenskommelse och utdelning sker under fredag-söndag.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Visa mindre

Tidnings- och reklamutdelare

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Eftersom detta är ett självständigt ... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam.


Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är fysiskt krävande och varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder. Arbetstiden kan förläggas valfri tid under fredag 18-20, lördag 08-20 samt söndag 08-15.


Svensk Direktreklam Norrköping söker nu utdelare för utdelning i kringorterna utanför Norrköping(Finspång och Söderköping)


B-Körkort krävs samt att man har tillgång till egen bil.


Mer information finns på www.delareklam.nu. Visa mindre

Fantastisk telefonröst för kontroll av distributionskvalitet

Ansök    Aug 10    Malmixx Projekt AB    Telefonintervjuare
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt ... Visa mer
Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara uthållig och ha viss datavana. Det är viktigt att du talar god svenska.


För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfokus, ordningssinne och är driven, självgående och levererar.


Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten.


Varje vecka ringer vi ett antal hushåll för att kontrollera om de har fått den direktreklam som vi distribuerar via våra utdelare varje helg. Detta är vårt instrument för att kunna följa upp hur våra utdelare har gjort sitt jobb. Samtliga hushåll vi ringer till är medvetna om att vi ringer dem någon gång i månaden, alltså ingen telefonförsäljning.
Det passet vi söker personal till är måndagar 9-17.


Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu personer som utför kontroller av vår distributionskvalitet per telefon.


Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara noggrann, uthållig och ha god arbetsmoral. God svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre