Lediga jobb QviMo AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från QviMo AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Lösningsorienterad Enhetschef

Lösningsorienterad Enhetschef Brinner du för att arbeta med människor och för att skapa en bättre välfärd? Då är du den vi söker! QviMo är expanderande vård- och omsorgsföretag som med framgång i flera år bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun. Vi letar nu efter en kunnig och engagerad Enhetschef som kan vara med och fortsätta att utveckla vår verksamhet. Som vår nya medarbetare kan du förvänta dig ett givande arbete där du blir navet hos oss och där du... Visa mer
Lösningsorienterad Enhetschef

Brinner du för att arbeta med människor och för att skapa en bättre välfärd? Då är du den vi söker! QviMo är expanderande vård- och omsorgsföretag som med framgång i flera år bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun. Vi letar nu efter en kunnig och engagerad Enhetschef som kan vara med och fortsätta att utveckla vår verksamhet.

Som vår nya medarbetare kan du förvänta dig ett givande arbete där du blir navet hos oss och där du får en stor möjlighet att vara med och vidareutveckla en expansiv verksamhet. Har du den personlighet och de professionella kvaliteter vi söker? Då erbjuder vi ett varierat och ansvarsfullt arbete med många spännande utmaningar!Arbetsuppgifter

I rollen som Enhetschef hos oss kommer ditt uppdrag vara att planera, leda, följa upp och vidareutveckla verksamheten. Du kommer också att ansvara för den verksamhetsnära styrningen och ledningen i samråd med verksamhetschef.

Ditt uppdrag innefattar operativt ansvar för verksamhet, personal och arbetsmiljö. Inom ramen för ditt arbete är det din uppgift att säkerställa att arbetet utförs i enlighet med uppsatta interna och externa mål samt uppdrag. Du är också garanten för att verksamheten drivs med effektivitet och en hög kvalitet.

Som Enhetschef har du personalansvar för hela arbetsgruppen. En central uppgift är att du som Enhetschef tillsammans med dina gruppledare och omsorgspersonal skapar en organisationskultur där vi ständigt utvecklar arbetssätt som syftar till att förbättra verksamheten för brukarnas bästa.

Vi tror att lagarbete där kreativitet och idéer tas tillvara är det som skapar ett stort engagemang hos våra medarbetare. Som Enhetschef är du en central person för att skapa och bibehålla arbetsglädje hos våra medarbetare. För oss är det viktigt att det finns en organisationskultur som präglas av öppenhet, ömsesidigt förtroende och lagarbete med brukarens bästa i fokus.

I rollen som Enhetschef ingår också att främja en god samverkan med interna och externa aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för verksamhetens brukare.Vi letar efter en medarbetare som har följande kompetenser:

- Adekvat högskoleutbildning inom socialt arbete, hälso- och sjukvård alternativt undersköterskautbildning med minst två års dokumenterad chefs- eller ledarerfarenhet

- Har chefs- eller ledningserfarenhet inom vård- och omsorgssektorn

- Erfarenhet av administrativa uppdrag inom aktuellt område

- God datavana

- Erfarenhet av schemaläggning & planering

- God kommunikativ förmåga

- God kunskap om aktuella regelverk kopplade till verksamheten

För att lyckas i rollen tror vi att du har en personlig mognad och att du känner dig trygg i att leda andra. Med tydlighet och mod har du förmågan att fatta beslut för verksamhetens bästa och vågar tänka nytt för att driva utvecklingen framåt med en fingertoppkänsla för hur det är att arbeta inom ramen för en politiskt styrd organisation.

Vi tror att du har lätt för att samarbeta, tycker om högt tempo och att leda en verksamhet. Vi sätter stort värde på din förmåga att planera, strukturera och organisera verksamheten samt att leda, stödja och entusiasmera dina medarbetare. Du innehar en god kommunikativ förmåga och har förmåga att ta tillvara på andras kompetenser och idéer. För att arbeta inom vår verksamhet behöver du även kunna hantera stress, vara fenomenal på att hitta lösningar och tycka att snabba förändringar är en rolig utmaning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande och i flera steg fram till dess att vi hittar rätt person för vår verksamhet.

Vi ser gärna att du ställer frågor genom rekryteringssystemet (som sker när du ansöker tjänsten genom vår hemsida)

Alternativt kontakta

Josef Morad, Rekryterare & verksamhetsutvecklare.

0739082903

[email protected] Visa mindre

Timvikarier inom privat hemtjänst

Ansök    Nov 28    QviMo AB    Vårdbiträde
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar. Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbet... Visa mer
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar.

Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbetet innebär att du ersätter en ordinarie medarbetare, som ex. är ledig eller sjuk, men kan på sikt leda till en mer varaktig anställning.

Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor

- Kan arbeta självständigt

- Är duktig på svenska i tal och skrift

- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till vårt kontor på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Undersköterskor på heltid - QviMo Hemtjänst

Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng. Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema p... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng.

Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema på heltid om du är rätt person.

I rollen som undersköterska utför du omsorgsarbete hos våra kunder vilket innebär att stödja och uppmuntra våra hemtjänsttagare i deras vardag. Vi utgår alltid från hemtjänsttagarens behov och önskemål i planering och genomförande.

I arbetet ingår social dokumentation, kontaktmannaskap och samarbete med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare samt anhöriga.

Vi letar efter medarbetare som har följande kompetenser:

-Är utbildad undersköterska

-Behärskar svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande

-Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg

- Erfarenhet av social dokumentation och kontaktmannaskap

- God datavana

- B-körkort

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till kontor på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Undersköterskor på heltid - QviMo Hemtjänst

Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng. Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema p... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng.

Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema på heltid om du är rätt person.

I rollen som undersköterska utför du omsorgsarbete hos våra kunder vilket innebär att stödja och uppmuntra våra hemtjänsttagare i deras vardag. Vi utgår alltid från hemtjänsttagarens behov och önskemål i planering och genomförande.

I arbetet ingår social dokumentation, kontaktmannaskap och samarbete med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare samt anhöriga.

Vi letar efter medarbetare som har följande kompetenser:

-Är utbildad undersköterska

-Behärskar svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande

-Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg

- Erfarenhet av social dokumentation och kontaktmannaskap

- God datavana

- B-körkort

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Sommarjobba hos oss på QviMo Hemtjänst!

Har du inte hittat sommarjobb ännu, sök till QviMo Hemtjänst! Vi erbjuder ett viktigt och lärorikt arbete som gör skillnad. Du har stora chanser att få arbeta vidare hos oss också efter sommaren om du skulle vilja det. Du kommer att utföra service- och omvårdnadsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande. Vi letar efter dig som: - Vill ... Visa mer
Har du inte hittat sommarjobb ännu, sök till QviMo Hemtjänst! Vi erbjuder ett viktigt och lärorikt arbete som gör skillnad. Du har stora chanser att få arbeta vidare hos oss också efter sommaren om du skulle vilja det. Du kommer att utföra service- och omvårdnadsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor

- Kan arbeta självständigt

- Är duktig på svenska i tal och skrift

- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 fokuserar vi fullt ut på hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till vårt kontor på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss i sommar! Visa mindre

Sommarjobba hos QviMo Hemtjänst

Ansök    Apr 23    QviMo AB    Vårdbiträde
Har du inte hittat sommarjobb ännu, sök till QviMo Hemtjänst! Vi erbjuder ett viktigt och lärorikt arbete som gör skillnad. Du har stora chanser att få arbeta vidare hos oss också efter sommaren om du skulle vilja det. Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande. Vi letar efter dig som: - Vill arbeta med männ... Visa mer
Har du inte hittat sommarjobb ännu, sök till QviMo Hemtjänst! Vi erbjuder ett viktigt och lärorikt arbete som gör skillnad. Du har stora chanser att få arbeta vidare hos oss också efter sommaren om du skulle vilja det. Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor

- Kan arbeta självständigt

- Är duktig på svenska i tal och skrift

- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till vårt kontor på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss i sommar! Visa mindre

Planeringsledare på QviMo Hemtjänst

QviMo Hemtjänst i Norrköping växer och nu behöver vi förstärka verksamheten med en heltidstjänst som Planeringsledare. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att göra skillnad i människors vardag. Som Planeringsledare är det du som är navet i hela verksamheten. Det är du som säkerställer att det finns en fungerande insatsplanering utifrån både brukarnas och medarbetarnas perspektiv. Du arbetsleder personal, arbetar med... Visa mer
QviMo Hemtjänst i Norrköping växer och nu behöver vi förstärka verksamheten med en heltidstjänst som Planeringsledare. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att göra skillnad i människors vardag.

Som Planeringsledare är det du som är navet i hela verksamheten. Det är du som säkerställer att det finns en fungerande insatsplanering utifrån både brukarnas och medarbetarnas perspektiv. Du arbetsleder personal, arbetar med kvalitetsledningsfrågor och samverkar med vår uppdragsgivare (Norrköpings kommun), brukare, anhöriga och andra vårdinrättningar. Du arbetar nära verksamhetschef och teamledare.

För att kvalificera sig som Planeringsledare hos oss behöver du ha relevant utbildning för verksamhetsområdet. Arbetet kräver att du behärskar svenska i tal och skrift samt har en mycket god datavana. Kan du flera språk så är det toppen. Att ha arbetat med planering inom hemtjänst ser vi som särskilt meriterande, särskilt om du planerat i verksamhetssystemet Mobil Omsorg/Epsilon.

Vi tror att du är analytisk och har ett öga för detaljer. Du är en strukturerad, självgående och ansvarstagande person som brinner för omvårdnad av äldre och har förmågan att se individens behov. Du är duktig på att skapa goda relationer och klarar av att behålla ditt lugn även i stressiga situationer. Du gillar att arbetsleda, motivera och skapa trivsel tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du snabb kan hitta lösningar på utmaningar verksamheten ställs inför. Slutligen tror vi att du har ett stort mått av kreativitet och är utmärkt på att hitta nya lösningar.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Norrköpings kommun .

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsten hör av dig till Verksamhetsansvarig på telefonnummer 073 025 34 21.

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Timvikarier - Norrköping

Ansök    Dec 7    QviMo AB    Vårdbiträde
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar. Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbet... Visa mer
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar.

Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbetet innebär att du ersätter en ordinarie medarbetare, som ex. är ledig eller sjuk, men kan på sikt leda till en mer varaktig anställning.

Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor

- Kan arbeta självständigt

- Är duktig på svenska i tal och skrift

- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Undersköterskor på Heltid - Norrköping

Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng. Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema p... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och är utbildad undersköterska? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och nu letar vi efter fler kompetenta medarbetare till vårt härliga gäng.

Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Är du intresserad av arbetsledning och administrativa uppdrag kan vi erbjuda dig att bli teamledare. Vi kan direkt erbjuda schema på heltid om du är rätt person.

I rollen som undersköterska utför du omsorgsarbete hos våra kunder vilket innebär att stödja och uppmuntra våra hemtjänsttagare i deras vardag. Vi utgår alltid från hemtjänsttagarens behov och önskemål i planering och genomförande.

I arbetet ingår social dokumentation, kontaktmannaskap och samarbete med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare samt anhöriga.

Vi letar efter medarbetare som har följande kompetenser:

-Är utbildad undersköterska

-Behärskar svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande

-Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg

- Erfarenhet av social dokumentation och kontaktmannaskap

- God datavana

- B-körkort

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Är du en kvällsmänniska - sök till oss!

Ansök    Okt 11    QviMo AB    Vårdbiträde
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare som vill arbeta kvällstid! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Vi letar efter dig som föredrar att arbeta kvällstid. Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår allt... Visa mer
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare som vill arbeta kvällstid! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag.

Vi letar efter dig som föredrar att arbeta kvällstid. Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor

- Kan arbeta självständigt

- Är duktig på svenska i tal och skrift

- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Timvikarier

Ansök    Jun 28    QviMo AB    Vårdbiträde
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar. Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbet... Visa mer
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar.

Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbetet innebär att du ersätter en ordinarie medarbetare, som ex. är ledig eller sjuk, men kan på sikt leda till en mer varaktig anställning.

Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor - Kan arbeta självständigt - Är duktig på svenska i tal och skrift - Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Är du vår nästa Planeringstjärna?

QviMo Hemtjänst i Norrköping växer och nu behöver vi förstärka verksamheten med ytterligare en Planeringsledare. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att göra skillnad i människors vardag. Som Planeringsledare är det du som tillsammans med din planerarkollega är navet i hela verksamheten. Det är du som säkerställer att det finns en fungerande insatsplanering utifrån både brukarnas och medarbetarnas perspektiv. Du arb... Visa mer
QviMo Hemtjänst i Norrköping växer och nu behöver vi förstärka verksamheten med ytterligare en Planeringsledare. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att göra skillnad i människors vardag.

Som Planeringsledare är det du som tillsammans med din planerarkollega är navet i hela verksamheten. Det är du som säkerställer att det finns en fungerande insatsplanering utifrån både brukarnas och medarbetarnas perspektiv. Du arbetsleder personal, arbetar med kvalitetsledningsfrågor och samverkar med vår uppdragsgivare (Norrköpings kommun), brukare, anhöriga och andra vårdinrättningar. Du arbetar nära verksamhetschef och teamledare.

För att kvalificera sig som Planeringsledare hos oss behöver du ha relevant utbildning för verksamhetsområdet. Arbetet kräver att du behärskar svenska i tal och skrift samt har en mycket god datavana. Kan du flera språk så är det toppen. Att ha arbetat med planering inom hemtjänst ser vi som särskilt meriterande, särskilt om du planerat i verksamhetssystemet Mobil Omsorg/Epsilon.

Vi tror att du är analytisk och har ett öga för detaljer. Du är en strukturerad, självgående och ansvarstagande person som brinner för omvårdnad av äldre och har förmågan att se individens behov. Du är duktig på att skapa goda relationer och klarar av att behålla ditt lugn även i stressiga situationer. Du gillar att arbetsleda, motivera och skapa trivsel tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du snabb kan hitta lösningar på utmaningar verksamheten ställs inför. Slutligen tror vi att du har ett stort mått av kreativitet och är utmärkt på att hitta nya lösningar.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsten hör av dig till Verksamhetsansvarig på telefonnummer 073 025 34 21.

Planeringsledarfunktionen är på 50% och kan kombineras med arbete hos våra brukare på resterande 50%.

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Timvikarier

Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar. Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbet... Visa mer
Vår verksamhet i Norrköping växer och nu letar vi efter nya duktiga medarbetare! Vi arbetar för att ge våra brukare god service och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett varierande och lärorikt jobb som timvikarie där du får möjlighet att göra skillnad i en människas vardag. Möjlighet att erbjudas schema kan uppstå om/när det passar verksamhetens förutsättningar.

Arbetstiden för dig som timvikarie varierar och kan innebära arbete både dag, kväll samt helg. Arbetet innebär att du ersätter en ordinarie medarbetare, som ex. är ledig eller sjuk, men kan på sikt leda till en mer varaktig anställning.

Du kommer att utföra omsorgsarbete hos våra brukare vilket innebär att stödja och uppmuntra dem i deras vardag. Vi utgår alltid från brukarens behov och önskemål i planering och genomförande.

Vi letar efter dig som:

- Vill arbeta med människor
- Kan arbeta självständigt
- Är duktig på svenska i tal och skrift
- Har B-körkort och/eller kan cykla

Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av social dokumentation/kontaktmannaskap men det är inget krav.

Vi räknar med att du är duktig på att kommunicera med olika slags människor och att du är lyhörd mot både brukare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter i brukarnas hem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som i flera år bedrivit hemtjänst i Motala och Mjölby kommun. Sedan februari 2018 har vi också bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun med fokus på södra delarna.

Rekrytering sker löpande. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! För frågor om tjänsterna hör av dig till våra Planeringsledare på telefonnummer 076 021 74 68!

När vi ska anställa dig begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Beställ gärna utdraget redan nu på polisens hemsida.

Välkommen att bli en av oss! Visa mindre

Finsktalande Undersköterska

Talar du finska och brinner för att arbeta med människor? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och antalet hemtjänsttagare i vår verksamhet som har finska som modersmål ökar stadigt. Därför behöver vi utöka vår verksamhet med kunniga och engagerade medarbetare med denna språkprofil. Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling! Du utför omsorgsarbete hos vår... Visa mer
Talar du finska och brinner för att arbeta med människor? Då är du den vi söker! Vår hemtjänstverksamhet växer i Norrköping och antalet hemtjänsttagare i vår verksamhet som har finska som modersmål ökar stadigt. Därför behöver vi utöka vår verksamhet med kunniga och engagerade medarbetare med denna språkprofil. Vi kan erbjuda dig ett varierat och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till kompetens- och karriärutveckling!

Du utför omsorgsarbete hos våra kunder vilket innebär att stödja och uppmuntra våra hemtjänsttagare i deras vardag. Vi utgår alltid från kundens behov och önskemål i planering och genomförande.

I arbetet ingår social dokumentation, kontaktmannaskap och samarbete med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare samt anhöriga.

Vi letar efter medarbetare som har följande kompetenser:

- Behärskar finska och svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande

- Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg

- Erfarenhet av social dokumentation och kontaktmannaskap

- God datavana

- B-körkort

Meriterande om du har en utbildning till undersköterska. I arbetet ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga och att du är lyhörd mot både hemtjänsttagare och kollegor. Det är viktigt att du är kreativ och kan anpassa dig efter olika situationer och omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

QviMo AB är ett vård- och omsorgsföretag som sedan 2018 bedrivit hemtjänst i Norrköpings kommun. Visa mindre