Lediga jobb Tech Talents Consulting i Sverige AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Tech Talents Consulting i Sverige AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Teamchef till Vinnergi Power, Norrköping

Om Vinnergi  Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.?  Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskap... Visa mer
Om Vinnergi 

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.? 

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.? 

Inom affärsområdet?Power?är vi elkonsulter som täcker alla spänningsområden. Från stamnät till region- och lokalnät. Vi utför olika uppdrag som sträcker sig från tidiga förstudier, utredningar, projekteringar, beredningar, koncessioner och miljökonsekvensbeskrivningar till upphandlingar och dokumentation. 

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!? 

Rollen som teamchef

Vi söker nu efter en teamchef som vill vara med och driva utvecklingen av vår stationsverksamhet i Norrköping. Enhetens huvudsakliga verksamhet är konstruktion och provning av elkraftsystem samt programmering av reläskydd och kontrollsystem.Som teamchef deltar du aktivt i avdelningens projekt samtidigt som du leder och utvecklar såväl verksamhet som personal så att uppsatta mål och resultat nås. Enheten består av 7 seniora personer som finns placerade vid kontoret i Norrköping, där även tjänsten är placerad. Som teamchef ingår du i regionens ledningsgrupp.

Vem är du? 

För att passa i rollen ser vi att du har:

bra kontaktnät i branschen
akademisk examen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
god förståelse för projektleveranser, både ur ett tekniskt och kommersiellt perspektiv
teknisk erfarenhet av antingen konstruktion, reläskyddsprogrammering, kontrollsystem eller provning/idrifttagning av liknande system
god social kompetens och ett genuint Intresse för människor
vi ser det som meriterande om du har:
tidigare chefs- och säljerfarenhet
kunskap om entreprenadbranschen inom energiområdet


Som person tror vi att du har en god strategisk förmåga och lätt för att se helheter och sammanhang samt trivs i kunddialoger. Du är tydlig och smidig i din kommunikation och samarbete och skapar lätt engagemang. Du har ett uttalat målfokus och arbetar på ett strukturerat och planerat sätt. Du har god förmåga att fatta beslut och är duktig på att delegera. Din nyfikenhet med vilja till utveckling av såväl verksamhet som individer och att "tänka nytt" är en också viktig egenskap. Vi värdesätter både mjuka värden och en strukturerad arbetsmetodik.

Det här är en möjlighet att få komma in och sätta din prägel på en avdelning med hög teknisk kompetens. Du kommer att skapa höga kundvärden och vara en del av en växande bransch och ett företag i framkant.Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras. 

Övrig information 

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande! Placeringsorten för den här rollen är Norrköping.I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78. Visa mindre

Erfaren beredare lokalnät till Vinnergi Power öst

Din roll som beredare I din roll som beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat ta fram arbetsinstruktioner, materialsammanställningar, konstruktioner samt tillståndsansökningar. Du kommer även att ansvara för kontakten med markägare och myndigheter, hantera markvärderingar, utföra nätberäkningar, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttn... Visa mer
Din roll som beredare

I din roll som beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat ta fram arbetsinstruktioner, materialsammanställningar, konstruktioner samt tillståndsansökningar. Du kommer även att ansvara för kontakten med markägare och myndigheter, hantera markvärderingar, utföra nätberäkningar, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet.

Hos oss får du möjlighet:
- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att vara med och utveckla verksamheten i ett spännande tillväxtföretag som gör skillnad i samhället.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Vem är du?

Vi vill att du som beredare hos oss på Vinnergi har flera års erfarenhet av en liknande roll inom elkraftsområdet. Du har en ambition att ständigt utvecklas och en vilja och förmåga att även stötta dina kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder, markägare och kollegor och har en praktisk problemlösande förmåga.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior projektledare lokalnät till Vinnergi Norrköping

Om Vinnergi Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapand... Visa mer
Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Norrköping.

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare arbetar du nära våra kunder med att leda och samordna projekten med ansvar för kvalitet, budget, tidplan och uppföljning. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Hos oss får du möjlighet:

- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att arbeta med uppdrag som ger utveckling på riktigt. Vi har en individuell plan för alla medarbetare och du är omgiven av kompetenta och erfarna medarbetare på företaget.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Din profil

Som projektledare hos oss på Vinnergi tror vi att du har flera års erfarenhet i rollen som projektledare inom elkraftområdet.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Plats: Norrköping

Distansarbete/hybridarbete

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren beredare lokalnät till Vinnergi Power öst

Din roll som beredare I din roll som beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat ta fram arbetsinstruktioner, materialsammanställningar, konstruktioner samt tillståndsansökningar. Du kommer även att ansvara för kontakten med markägare och myndigheter, hantera markvärderingar, utföra nätberäkningar, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttn... Visa mer
Din roll som beredare

I din roll som beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat ta fram arbetsinstruktioner, materialsammanställningar, konstruktioner samt tillståndsansökningar. Du kommer även att ansvara för kontakten med markägare och myndigheter, hantera markvärderingar, utföra nätberäkningar, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet.

Hos oss får du möjlighet:
- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att vara med och utveckla verksamheten i ett spännande tillväxtföretag som gör skillnad i samhället.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Vem är du?

Vi vill att du som beredare hos oss på Vinnergi har flera års erfarenhet av en liknande roll inom elkraftsområdet. Du har en ambition att ständigt utvecklas och en vilja och förmåga att även stötta dina kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder, markägare och kollegor och har en praktisk problemlösande förmåga.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren projektör/nätutredare till Vinnergi Power öst

Din roll som projektör/nätutredare I din roll som projektör/nätutredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet. Hos oss får du möjlighet: - att i rollen som konsult prova på olika typer av u... Visa mer
Din roll som projektör/nätutredare

I din roll som projektör/nätutredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet.

Hos oss får du möjlighet:
- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att vara med och utveckla verksamheten i ett spännande tillväxtföretag som gör skillnad i samhället.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Vem är du?

Vi vill att du som projektör/nätutredare hos oss på Vinnergi har minst 5 års erfarenhet som projektör/nätutredare inom branschen. Du har en ambition att utvecklas själv och en vilja och förmåga att stötta kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor och har en problemlösande förmåga. Vi ser gärna att du har en kvalificerad utbildning med elkraftsinriktning eller motsvarande kunskap.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren projektör/nätutredare till Vinnergi Power öst

Din roll som projektör/nätutredare I din roll som projektör/nätutredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet. Hos oss får du möjlighet: - att i rollen som konsult prova på olika typer av u... Visa mer
Din roll som projektör/nätutredare

I din roll som projektör/nätutredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Med din tidigare erfarenhet i ryggen blir du även en viktig nyckelperson i stöttningen av mer juniora kollegor och i utvecklingen av vår verksamhet.

Hos oss får du möjlighet:
- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att vara med och utveckla verksamheten i ett spännande tillväxtföretag som gör skillnad i samhället.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Vem är du?

Vi vill att du som projektör/nätutredare hos oss på Vinnergi har minst 5 års erfarenhet som projektör/nätutredare inom branschen. Du har en ambition att utvecklas själv och en vilja och förmåga att stötta kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor och har en problemlösande förmåga. Vi ser gärna att du har en kvalificerad utbildning med elkraftsinriktning eller motsvarande kunskap.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior projektör/beredare till Vinnergi Norrköping

Om Vinnergi Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapand... Visa mer
Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu ännu en senior projektör/beredare till vårt kontor i Norrköping. 

Arbetsuppgifter

I din roll som projektör/beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Du kommer även arbeta med att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar.

Hos oss får du möjlighet:

- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att arbeta med uppdrag som ger utveckling på riktigt. Vi har en individuell plan för alla medarbetare och du har ett tryggt stöd av mer erfarna medarbetare på företaget.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Din profil

Som senior projektör/beredare hos oss på Vinnergi behöver du ha minst 5 års erfarenhet som projektör/beredare inom branschen. Du har en ambition att utvecklas och en vilja och förmåga att stötta kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder och markägare och har en praktisk problemlösande förmåga.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Plats: Norrköping

Distansarbete/hybridarbete

 Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior projektledare lokalnät till Vinnergi Norrköping

Om Vinnergi Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapand... Visa mer
Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Norrköping.

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare arbetar du nära våra kunder med att leda och samordna projekten med ansvar för kvalitet, budget, tidplan och uppföljning. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Hos oss får du möjlighet:

- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att arbeta med uppdrag som ger utveckling på riktigt. Vi har en individuell plan för alla medarbetare och du är omgiven av kompetenta och erfarna medarbetare på företaget.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Din profil

Som projektledare hos oss på Vinnergi tror vi att du har flera års erfarenhet i rollen som projektledare inom elkraftområdet.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Plats: Norrköping

Distansarbete/hybridarbete

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior projektör/beredare till Vinnergi Norrköping

Om Vinnergi Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapand... Visa mer
Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu ännu en senior projektör/beredare till vårt kontor i Norrköping. 

Arbetsuppgifter

I din roll som projektör/beredare arbetar du nära våra kunder med att bland annat beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Du kommer även arbeta med att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram kostnadskalkyler och materiallistor samt bygghandlingar.

Hos oss får du möjlighet:

- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att arbeta med uppdrag som ger utveckling på riktigt. Vi har en individuell plan för alla medarbetare och du har ett tryggt stöd av mer erfarna medarbetare på företaget.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Din profil

Som senior projektör/beredare hos oss på Vinnergi behöver du ha minst 5 års erfarenhet som projektör/beredare inom branschen. Du har en ambition att utvecklas och en vilja och förmåga att stötta kollegor i deras lärande och utveckling. Du har lätt för att kommunicera med kunder och markägare och har en praktisk problemlösande förmåga.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Plats: Norrköping

Distansarbete/hybridarbete

 Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till Voyado i Norrköping!

Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Danie... Visa mer
Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig!

Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks m. fl. Nu utökar Voyado i Norrköping sitt härliga team med en systemutvecklare.

Om tjänsten
Som .NET-utvecklare på Voyado kommer du att ingå i ett utvecklingsteam på ca 35 personer som är fördelade i mindre subteam. Du kommer arbeta med fokus på backend-utveckling men även viss del frontend och där med kommer du bl.a. jobba med tekniker som Visual Studio, .NET, C#, Server, Aurelia, Git och olika tjänster i Azure. Teamen är autonoma, teknikoberoende och utforskar ständigt nya möjligheter. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor som bl.a. består av andra utvecklare, teamledare, arkitekter och produktägare. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny tech som ofta visar sig på Voyados regelbundna labbdagar där man experimenterar under fria former. Du kommer att utgå ifrån företagets nya och fräscha kontor i centrala Norrköping! Det är inte bara viktigt med vad som utvecklas, utan även hur det utvecklas. Därför är det självklart för Voyado att ständigt utveckla teamet, kodkvalité och arbetssätt. Man arbetar med all från usability och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare på Voyado arbetar du med hela utvecklingskedjan från krav, utveckling, testning, releaser och underhåll. Teamen arbetar enligt Kanban där det som är färdigt går till release och det andra får vänta till nästa release. Detta då Voyado ser på utveckling i det långa perspektivet och balans i arbetslivet är en viktig kugge i deras kultur. Tillsammans med övriga kollegor i teamet kommer du att utveckla nya features och vidareutveckla befintliga lösningar.

Vi söker dig som
För att trivas i rollen som .NET-utvecklare på Voyado tror vi att du har ett genuint intresse för tech, gillar att prova nya saker och dela med dig av dina egna skills till dina kollegor.

Krav:
-Minst ett par års erfarenhet som utvecklare
-Erfarenhet av Visual Stuido, C#, .NET och Microsoft Server
-Flytande engelska i både tal och skrift, läsförståelse samt konversationell nivå på sveska

Meriterande:
-Erfarenhet av frontend och har provat olika JS-bibliotek, HTML, CSS och liknande.
-Erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar som t.ex. Azure

Som person ser vi att du är öppen och har en god samarbetsförmåga.

Om företaget
https://voyado.com/) är den ledande SaaS-plattformen i Norden för marketing automation och lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Kunderna inkluderar bland annat: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks, med flera.

Startdatum
Enligt överenskommelse. Voyado tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Övrig information
Arbetsplatsen är förlagd på Voyados fräscha kontor i centrala Norrköping. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag!

Voyado har valt Tech Talents som rekryteringspartner för denna roll! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn på [email protected]

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Läs gärna mer om oss här! Visa mindre

Projektledare lokalnät till Vinnergi Norrköping

Om Vinnergi Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapand... Visa mer
Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Inom affärsområde Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet.

Energifrågorna är heta, elnätet är i fokus och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Därför söker vi nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Norrköping.

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare arbetar du nära våra kunder med att leda och samordna projekten med ansvar för kvalitet, budget, tidplan och uppföljning. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Hos oss får du möjlighet:

- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.

- att arbeta med uppdrag som ger utveckling på riktigt. Vi har en individuell plan för alla medarbetare och du är omgiven av kompetenta och erfarna medarbetare på företaget.

- att vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna.

Din profil

Som projektledare hos oss på Vinnergi tror vi att du har flera års erfarenhet i rollen som projektledare inom elkraftområdet.

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla sig själv. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar - läs gärna mer om vår värdegrund H.E.R.O. på vår hemsida.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vinnergi med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Alexandra Karlsson på [email protected] eller 073-053 42 78.

Plats: Norrköping

Distansarbete/hybridarbete

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Software Developer till Paf!

Paf skiljer sig från andra spelbolag. Bolaget grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Paf strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i verksamheten. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Vill du vara med och jobba med teknik i framkant? Vill du dessutom ha en stor flexibilitet med remo... Visa mer
Paf skiljer sig från andra spelbolag. Bolaget grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Paf strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i verksamheten. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Vill du vara med och jobba med teknik i framkant? Vill du dessutom ha en stor flexibilitet med remote-arbete samt flexibla arbetstider? Paf expanderar och utökar med vassa Sofware Developers. Vi söker både dig som är erfaren men också dig som är i starten på din karriär!

Om tjänsten
Som Software Developer på Paf kommer du vara med och utveckla Paf:s olika system med fokus på back end. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Du kommer att arbeta i en snabbfotad miljö där arbetat inkluderar att ständigt ligga i framkant där du förvaltar och vidareutvecklar företagets system. Tjänsten passar därmed dig som älskar programmering och vill arbeta i ett bolag som värnar om sin personal och deras personliga utveckling.

Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det är möjligt att arbeta på distans om du bor på annan ort.

Det här, och mycket mer får du som utvecklare på Paf: -Flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid -Generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc -Paf undviker övertid. Att du är kvar på bolaget om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål

Kolla gärna in Paf:s tech-radar här (https://tech-radar.paf.dev/) för att se vilka tekniker du får jobba med.

Arbetsuppgifter
Som Software Developer är du delaktig i hela utvecklingsprocessen och arbetar därför bl.a. med; kravspecifikationer, feedback på mockups, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling/programmering, testning och release.

Om du är en mer erfaren utvecklare kommer du ha en omfattande kunskap om plattformen till den nivå att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du agerar i en mentorroll för mindre erfarna utvecklare i varierande projekt.


Vi söker dig som
Vi söker duktiga Software Developers som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Det viktiga är inte att du har gått en specifik utbildning, utan att du är en duktig programmerare. Vi söker både dig som är erfaren men också dig som är i starten på din karriär!
Vi ser att du har förvärvat kunskaper och erfarenhet inom något eller några av följande tekniker, antingen genom utbildning, arbete, eller på annat sätt:

-Java (krav)
-Spring Boot (meriterande)
-AWS (meriterande)

Du bör även stämma in på följande:

-God kommunikationsförmåga i svenska
-Prestigelös
-Driven
-Brinner för programmering
-Samarbetsförmåga
-Självgående
-Ansvarstagande

Information om företaget
Paf (https://aboutpaf.com/) är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samha?llsnyttiga a?ndama?l. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa? fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på O?stersjo?n och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.

Startdatum och omfattning
Omgående med hänsyn till uppsägningstid. Heltid, med flexibla arbetstider

Övrig information

- I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
- Placering: Paf har kontor i Norrköping och Stockholm, men är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så går det att ordna också.
- Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Tech Talents, men du kommer att anställas direkt hos Paf. Vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Tech Talents och ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn. [email protected] eller 0738445206
- Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt. Sök därför tjänsten så snart du kan!


Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Läs gärna mer om oss här! (https://techtalents.se/) Visa mindre

Applikationsspecialist till Voyado i Norrköping!

Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel... Visa mer
Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks m. fl. Nu utökar Voyado i Norrköping sitt härliga team med en applikationsspecialist.

Om tjänsten
Som specialist på Voyado kommer du att vara expert på plattformen när det kommer till frågor om olika detaljer i systemet. Du kommer vara experten rörande konfiguration, integration och migration. Du guidar både kunder och integrationspartners samt supporterar ditt team oavsett om det handlar om ett projekt eller en avancerad felsökning hos en kund.

Det här, och mycket mer, får du på Voyado:
-Bli en del av ett framgångsrikt bolag som expanderar
-Stora utvecklingsmöjligheter
-Bli en del av ett bolag med stark kultur och där det är viktigt med work-life-balance
-Bra försäkringspaket
-Pensionsplan
-Extra föräldralön vid föräldraledighet
-Gratis massage under arbetstid en gång i månaden
-En årlig resa med hela bolaget till hemlig destination
-På kontoren finns pingisbord, tv-spel, musikinstrument osv.

Arbetsuppgifter
Några exempel på typiska arbetsuppgifter du har som applikationsspecialist på Voyado:

-Uppsättning och konfiguration av Voyados plattform samt hantera alla integrationer
-Vara den främsta kontakten vid tekniska frågor kopplat till onboardingen av nya kunder
-Hålla i utbildningstillfällen med kunder
-Agera support, både 1st- och 2nd line
-Vara en del av internt arbete som t. ex. produktutveckling
-Dokumentation

Vem är du?
För att passa och trivas som applikationsspecialist på Voyado ser vi att du är en nyfiken och ödmjuk lagspelare som brinner för att lösa kluriga problem, både på egen hand och tillsammans med ditt team. Du drivs av att jobba i en miljö där det händer mycket och du tycker det är utvecklande att bli utmanad i din roll.

Erfarenhet/Utbildning:
-Examen från en tekniskt orienterad utbildning, t.ex. universitet eller yrkeshögskola
-Erfarenhet från någon typ av konsultroll, helst inom IT
-Du talar och skriver svenska obehindrat och då Voyado expanderar internationellt så är du även bekväm med engelska

Meriterande:
-Erfarenhet av att implementera cloudbaserade applikationer, gärna som applikationskonsult

Om företaget (https://voyado.com/) är den ledande SaaS-plattformen i Norden för marketing automation och lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Kunderna inkluderar bland annat: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks, med flera.

Startdatum Enligt överenskommelse. Voyado tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Övrig information Arbetsplatsen är förlagd på Voyados kontor i centrala Norrköping. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn på [email protected] eller 0738445206. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.

Voyado har valt Tech Talents som rekryteringspartner för denna roll. Visa mindre

Applikationsspecialist till Voyado i Norrköping!

Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel... Visa mer
Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks m. fl. Nu utökar Voyado i Norrköping sitt härliga team med en applikationsspecialist.Om tjänsten
Som specialist på Voyado kommer du att vara expert på plattformen när det kommer till frågor om olika detaljer i systemet. Du kommer vara experten rörande konfiguration, integration och migration. Du guidar både kunder och integrationspartners samt supporterar ditt team oavsett om det handlar om ett projekt eller en avancerad felsökning hos en kund.

Det här, och mycket mer, får du på Voyado:
-Bli en del av ett framgångsrikt bolag som expanderar
-Stora utvecklingsmöjligheter
-Bli en del av ett bolag med stark kultur och där det är viktigt med work-life-balance
-Bra försäkringspaket
-Pensionsplan
-Extra föräldralön vid föräldraledighet
-Gratis massage under arbetstid en gång i månaden
-En årlig resa med hela bolaget till hemlig destination
-På kontoren finns pingisbord, tv-spel, musikinstrument osv.

Arbetsuppgifter
Några exempel på typiska arbetsuppgifter du har som applikationsspecialist på Voyado:

-Uppsättning och konfiguration av Voyados plattform samt hantera alla integrationer
-Vara den främsta kontakten vid tekniska frågor kopplat till onboardingen av nya kunder
-Hålla i utbildningstillfällen med kunder
-Agera support, både 1st- och 2nd line
-Vara en del av internt arbete som t. ex. produktutveckling
-Dokumentation

Vem är du?
För att passa och trivas som applikationsspecialist på Voyado ser vi att du är en nyfiken och ödmjuk lagspelare som brinner för att lösa kluriga problem, både på egen hand och tillsammans med ditt team. Du drivs av att jobba i en miljö där det händer mycket och du tycker det är utvecklande att bli utmanad i din roll.

Erfarenhet/Utbildning:
-Examen från en tekniskt orienterad utbildning, t.ex. universitet eller yrkeshögskola
-Erfarenhet från någon typ av konsultroll, helst inom IT
-Du talar och skriver svenska obehindrat och då Voyado expanderar internationellt så är du även bekväm med engelska

Meriterande:
-Erfarenhet av att implementera cloudbaserade applikationer, gärna som applikationskonsult

Om företaget
https://voyado.com/) är den ledande SaaS-plattformen i Norden för marketing automation och lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Kunderna inkluderar bland annat: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks, med flera.

Startdatum
Enligt överenskommelse. Voyado tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Övrig information
Arbetsplatsen är förlagd på Voyados kontor i centrala Norrköping. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn på [email protected] eller 0738445206.
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.

Voyado har valt Tech Talents som rekryteringspartner för denna roll. Visa mindre

Front End Developer till Paf!

Paf skiljer sig från andra spelbolag. Bolaget grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Paf strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i verksamheten. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål Vill du vara med och jobba med teknik i framkant? Vill du dessutom ha en stor flexibilitet med remot... Visa mer
Paf skiljer sig från andra spelbolag. Bolaget grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Paf strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i verksamheten. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål

Vill du vara med och jobba med teknik i framkant? Vill du dessutom ha en stor flexibilitet med remote-arbete samt flexibla arbetstider? Paf expanderar och utökar med vassa Front End Developers! Vi söker både dig som är erfaren men också dig som är i början på din karriär.

Om tjänsten
Som Front End Developer på Paf kommer du vara med och utveckla användargränssnittet i Paf:s olika system. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Du kommer att arbeta i en snabbfotad miljö där arbetat inkluderar att ständigt ligga i framkant där du förvaltar och vidareutvecklar företagets system. Tjänsten passar därmed dig som älskar programmering och vill arbeta i ett bolag som värnar om sin personal och deras personliga utveckling.

Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det är möjligt att arbeta på distans om du bor på annan ort.

Det här, och mycket mer får du som utvecklare på Paf:
-Flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid
-Generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc
-Paf undviker övertid. Att du är kvar på bolaget om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål

Kolla gärna in Paf:s tech-radar här (https://tech-radar.paf.dev/) för att se vilka tekniker du får jobba med

Arbetsuppgifter
Som Front End Developer är du delaktig i hela utvecklingsprocessen och arbetar därför bl.a. med; kravspecifikationer, feedback på mockups, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling/programmering, testning och release.

Vi söker dig som
Vi söker duktiga Front End Developers som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Det viktiga är inte att du har gått en specifik utbildning, utan att du är en duktig programmerare. Vi söker både dig som är erfaren men också dig som är i starten på din karriär.
Vi ser att du har förvärvat kunskaper och erfarenhet inom något eller några av följande tekniker, antingen genom utbildning, arbete, eller på annat sätt:

-React
-TypeScript
-GraphQL

Du bör även stämma in på följande:
-God kommunikationsförmåga i svenska
-Prestigelös
-Driven
-Brinner för programmering
-Samarbetsförmåga
-Självgående
-Ansvarstagande

Information om företaget
Paf (https://aboutpaf.com/) är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samha?llsnyttiga a?ndama?l. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa? fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på O?stersjo?n och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com

Startdatum och omfattning:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid. Heltid, med flexibla arbetstider

Övrig information

- I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
- Placering: Paf har kontor i Norrköping och Stockholm, men är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så går det att ordna också.
- Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Tech Talents, men du kommer att anställas direkt hos Paf. Paf:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Tech Talents och ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn. [email protected] eller 0738445206
- Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt. Sök därför tjänsten så snart du kan! Visa mindre

Projektledare till Voyado i Norrköping!

Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig! Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Danie... Visa mer
Vill du bli en del av ett innovativt produktbolag där en expansion i Europa väntar runt hörnet? Då är Voyado bolaget för dig!

Här får du arbeta med den ledande SaaS-plattformen i Norden för Marketing Automation. En modern och intuitiv plattform som lär sig konsumenters köpbeteende. Detta gör att Voyados kunder kan kommunicera mer relevant, personligt och pricksäkert med sina konsumenter - Making brands easy to love! Ett axplock av Voyados kunder är: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks m. fl. Nu utökar Voyado i Norrköping sitt härliga team med en erfaren projektledare!

Om tjänsten

Som projektledare på Voyado kommer du att leda och ansvara för onboardingen av nya kunder. I projekten kommer du att samarbeta med en grupp applikationsspecialister för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för kunden i denna viktiga fas. Du tillbringar största delen av tiden på Voyados fräscha kontor på Knäppingsborgsgatan 3 i Norrköping där du hjälper kunden digitalt vid onboardingen, men du kommer även besöka kunderna för att ha möten, workshops eller upplärningstillfällen (Voyado Academy).

Kundnöjdhet finns i Voyados DNA och de strävar efter att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. I rollen kommer du att samarbeta tätt med de största återförsäljarna i Norden.

Det här, och mycket mer, får du på Voyado:

-Bli en del av ett framgångsrikt bolag som expanderar Stora utvecklingsmöjligheter
-Bli en del av ett bolag med stark kultur och där det är viktigt med work-life-balance
-Bra försäkringspaket
-Pensionsplan
-Extra föräldralön vid föräldraledighet
-Gratis massage under arbetstid en gång i månaden
-En årlig resa med hela bolaget till hemlig destination
-På kontoren finns pingisbord, tv-spel, musikinstrument osv.

Arbetsuppgifter

Några exempel på typiska arbetsuppgifter du har som projektledare på Voyado:

-Delta i förstudier och projektimplementationer med kunder
-Planering, estimering och utföra riskbedömningar
-Designa lösningar tillsammans med ditt team av applikationsspecialister samt kunden
-Vara interfacet för kunden när det kommer till produktspecifika frågor vid onboardingen
-Ha en nära dialog med produktutvecklings-teamet för att komma med input på ny funktionalitet i lösningen

Vem är du?

För att passa och trivas som projektledare på Voyado ser vi att du är en nyfiken och ödmjuk lagspelare som har ett intresse för IT och systemlösningar. Du drivs av att arbeta i en miljö där det händer mycket och tycker det är utvecklande att bli utmanad i din roll.

Erfarenhet/Utbildning:
-Examen från en tekniskt orienterad utbildning, t.ex. universitet eller yrkeshögskola
-Dokumenterad erfarenhet som något av följande: projektledare inom IT, managementkonsult, applikationskonsult/applikationsspecialist, utvecklare eller liknande.
-Erfarenhet av att implementera cloudbaserade applikationer
-Du talar och skriver svenska obehindrat och då Voyado expanderar internationellt så är du även bekväm med engelska

Om företaget
https://voyado.com/) är den ledande SaaS-plattformen i Norden för marketing automation och lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Kunderna inkluderar bland annat: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks, med flera.

Startdatum
Enligt överenskommelse. Voyado tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid

Övrig information
Arbetsplatsen är förlagd på Voyados kontor i centrala Norrköping. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Rehn på [email protected] eller 0738445206.
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.

Voyado har valt Tech Talents som rekryteringspartner för denna roll. Visa mindre

Software Developer till Paf i Norrköping

Om uppdraget Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. De grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktig, hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All deras vinst går till samhällsnyttiga ändamål. Vi söker flertalet software developers som är... Visa mer
Om uppdraget

Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. De grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktig, hållbar verksamhet och bryr sig om deras anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All deras vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Vi söker flertalet software developers som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna.

Arbetsuppgifter

Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som software developer förväntas du ge förslag på framtida utveckling och förbättringar och ha en omfattande kunskap om plattformen till den nivå att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du agerar i en mentorroll för mindre erfarna utvecklare i varierande projekt.

Spana gärna in vår tech radar för att se vilka tekniker som är påväg in, används och fasas ut! (https://radar.pafcloud.net/)

Om företaget

Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samha?llsnyttiga a?ndama?l. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa? fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på O?stersjo?n och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.

Vi söker dig som

Är grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:

- Hur duktig du är som utvecklare
- God kommunikationsförmåga i svenska
- Samarbetsförmåga
- Självgående
- Ansvarstagande
Om ossTech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Vårt erbjudande till dig

- Konkurrenskraftig fast månadslön
- Utbildningspaket
- Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
- Möjlighet till pensionsrådgivning


Startdatum

Start omgående eller enligt överenskommelse

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Norrköping

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan. Visa mindre