Lediga jobb som Besiktningsingenjör i Norrköping

Se lediga jobb som Besiktningsingenjör i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Besiktningsingenjör inom tryck - Norrköping

Ansök    Apr 3    Kiwa Sweden AB    Besiktningsingenjör
Vi vill stärka upp vårt team inom processäkerhet i Norrköping och söker nu en ny kollega som vill arbeta som besiktningsingenjör inom tryck. Tjänsten som besiktningsingenjör inom tryck innebär att du dagligen kommer utföra teknisk kontroll och besiktning av olika trycksatta anordningar. Det kan vara en variation av pannor, rörledningar, kylanläggningar, tryckluftstankar, kokgrytor, och andra tryckkärl som du inspekterar ute hos våra kunder. Utöver teknisk... Visa mer
Vi vill stärka upp vårt team inom processäkerhet i Norrköping och söker nu en ny kollega som vill arbeta som besiktningsingenjör inom tryck.
Tjänsten som besiktningsingenjör inom tryck innebär att du dagligen kommer utföra teknisk kontroll och besiktning av olika trycksatta anordningar. Det kan vara en variation av pannor, rörledningar, kylanläggningar, tryckluftstankar, kokgrytor, och andra tryckkärl som du inspekterar ute hos våra kunder. Utöver tekniska kontroller hjälper vi till med granskningar och dokumentation i enlighet med arbetsmiljöverkets föreskrifter, exempelvis tillhörande riskbedömningar, journaler för fortlöpande tillsyn mm. Rollen innebär mycket frihet under ansvar, där du får själv har stor del i att planera hur dina arbetsveckor ska se ut och i dialog med kunderna boka in besök.
Tjänsten är placerad Norrköping. Resor i tjänsten ingår.
Vem vi söker
För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och tycker om det sociala och att möta kunder. Vidare är du målinriktad och du trivs med utmaningar. Du har en vilja att ständigt utvecklas och lära dig mer. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt.
Vad vi hoppas att du har:
· Högskoleingenjörsexamen, exempelvis drift- eller sjöingenjör alternativt en teknisk gymnasieutbildning
· Processkännedom eller driftteknisk bakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
· B-Körkort
· Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

Är du redan besiktningsingenjör i dagsläget med tillhörande befogenheter ser vi det som meriterande.
Vad Kiwa erbjuder dig
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen och det är tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Därför står din utveckling och trivsel hos oss i centrum. Genom ditt dagliga arbete, jobba med nya tekniker, intressanta projekt och få ta del av utbildningar som passar just dig och vad du vill åstadkomma kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas och få växa inom företaget. Vidare erbjuder vi bland annat:
-Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal
-En förmånsportal med stort förmånsutbud och generöst friskvårdsbidrag
-Ersättning för läkarvård med mera
-Förmånsbil Visa mindre

Besiktningsingenjör lyft till Norrköping!

”Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid. Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att l... Visa mer
”Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.
Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!
OM TJÄNSTEN
Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”Lyftbesiktningar” och söker Besiktningsingenjörer till vårt kontor i Norrköping.
Genom att utföra besiktning av lyftanordningar såsom hissar, mobila arbetsplattformar, fordonslyftar med mera hjälper du våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.
Det bästa med att arbeta inom besiktning av lyftanordningar är variationen, utmaningen och det många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga några fordonslyftare eller varför inte en grävmaskin eller rent av en mobilkran?
Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.
tillverkande industri
kraft & värme
kemisk industri
byggsektorn
fastighet

När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster. Du kommer också att få genomgå ett flertal interna utbildningar, dels i början, dels löpande, när det passar dig. Och det roligaste är att vi aldrig blir fullärda!
VEM ÄR DU?
Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.
På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning till exempelvis gymnasie- eller högskoleingenjör som grund eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från lyft- och/eller hissbranschen eller redan jobbar och innehar giltiga befogenheter kommer du få vårt besiktnings-hjärta????att ticka lite extra hårt. Meriterande och inget krav med andra ord. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
OM OSS
Välkommen till DEKRA-familjen och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp på 18 kollegor som arbetar inom våra teknikområden tryck och lyft i Norrköping. Jag, Mathias Rehnholm, som har förmånen att leda detta gäng, är en sammanhållande och närvarande ledare som arbetar med mjuka värden och företagsamhet. Jag eftersträvar ägandeskap i gruppen och att alla får ta ansvar för sin egen utveckling - med stöd utav mig såklart! ????????
Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid! Visa mindre

Besiktningsingenjör tryck till Norrköping!

"Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid. Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att l... Visa mer
"Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.
Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!
OM TJÄNSTEN
Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”trycksatta anordningar” och söker nu fler medarbetare till vårt kontor i Norrköping.
Som besiktningsingenjör genomför du besiktning av trycksatta anordningar såsom pannor, cisterner, kylanläggningar med mera och du hjälper våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.
Det bästa med att arbeta inom kontroll av trycksatta anordningar är variationen, utmaningen och det många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Kanske börjar du dagen med kontroll av en kokgryta i ett skolkök och avslutar dagen med test av säkerhetsfunktioner på en ångpanna i ett kraftvärmeverk?
Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.
tillverkande industri
papper & massa
kraft & värme
kemisk industri
fastighet

När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster. Du kommer också att få genomgå ett flertal interna utbildningar, dels i början, dels löpande, när det passar dig. Och det roligaste är att vi aldrig blir fullärda!
VEM ÄR DU?
Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.
På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning till exempelvis gymnasieingenjör som grund samt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från pannor eller jobbar med tryckbesiktning och innehar giltiga befogenheter kommer du få vårt besiktnings-hjärta att ticka lite extra hårt. Meriterande och inget krav med andra ord.
Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
OM OSS
Välkommen till DEKRA i Norrköping och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp på 18 kollegor som arbetar inom våra teknikområden tryck och lyft i Norrköping. Tillsammans brinner vi för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Mathias Rehnholm har privilegiet att arbeta med detta gäng och är en sammanhållande och coachande ledare. Jag hjälper och stöttar medarbetaren med att finna svaren och tillsammans skapar vi en hållbar utveckling för dig. Du arbetar med stort ansvar för din egen planering och har daglig kundkontakt med stöd av mig såklart!
Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid! Visa mindre

Provningsingenjör - Norrköping

Ansök    Mar 23    Kiwa Sweden AB    Besiktningsingenjör
Enheten Processsäkerhet i Norrköping vill nu stärka upp sitt team med en till provningsingenjör. I rollen som provningsingenjör arbetar du med återkommande kontroll eller förebyggande underhåll för att mäta status och hälsan på objekt och dess kritiska komponenter och utrustning. Här jobbar du mycket ute hos kund och utför jobbet på plats eller tar ett stickprov för att analysera materialet i ett av Kiwas laboratorium. I arbetet ingår att utföra olika prov... Visa mer
Enheten Processsäkerhet i Norrköping vill nu stärka upp sitt team med en till provningsingenjör.
I rollen som provningsingenjör arbetar du med återkommande kontroll eller förebyggande underhåll för att mäta status och hälsan på objekt och dess kritiska komponenter och utrustning. Här jobbar du mycket ute hos kund och utför jobbet på plats eller tar ett stickprov för att analysera materialet i ett av Kiwas laboratorium.
I arbetet ingår att utföra olika provningsmetoder som exempelvis okulärbesiktningar, ultraljudsprovning, röntgenprovning och läckageprovning. Genom att använda dessa kan vi testa och inspektera objekt för sådant vi inte kan se med blotta ögat och hjälper kunden att i ett tidigt stadie lokalisera skador för att motverka eventuella kostsamma haverier. Under en arbetsvecka hinner du komma i kontakt med flertalet olika objekt som exempelvis tryckkärl, cisterner, rörledningar och turbiner.
Tjänsten har mycket frihet under ansvar där du har möjlighet att planera och lägga upp dina veckor som passar dig och kundernas behov på bästa möjliga sätt. Rollen är placerad i Norrköping med omnejd. Dagliga resor i tjänsten förekommer.
Vem vi söker
Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Tycker du att det är spännande att använda avancerade metoder för att hitta dolda fel och brister och är nogrann i ditt arbetssätt? Då är det här rätt roll för dig!
Vad vi vill att du har:
Teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
Erfarenhet från arbete inom OFP-området
Erfarenhet av att skapa och underhålla goda kundkontakter
B-Körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Goda kunskaper i Officepaketet

Har du erfarenhet som provningsingenjör sen tidigare ser vi det som meriterande.

Vad Kiwa erbjuder dig
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen och det är tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Därför står din utveckling och trivsel hos oss i centrum. Vi erbjuder dig bland annat:
Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal
En förmånsportal med stor förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag
Ersättning för bland annat läkarvård
Timbank
Förmånsbil Visa mindre

Är du intresserad av att jobba med kontroll av trycksatta anordningar?

Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid. Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lä... Visa mer
Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.
Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!
OM TJÄNSTEN
Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”trycksatta anordningar” och söker nu fler medarbetare till vårt kontor i Norrköping.
Som besiktningsingenjör genomför du besiktning av trycksatta anordningar såsom pannor, cisterner, kylanläggningar med mera och du hjälper våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.
Det bästa med att arbeta inom kontroll av trycksatta anordningar är variationen, utmaningen och det många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar. Kanske börjar du dagen med kontroll av en kokgryta i ett skolkök och avslutar dagen med test av säkerhetsfunktioner på en ångpanna i ett kraftvärmeverk?
Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.
tillverkande industri
papper & massa
kraft & värme
kemisk industri
fastighet

När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster. Du kommer också att få genomgå ett flertal interna utbildningar, dels i början, dels löpande, när det passar dig. Och det roligaste är att vi aldrig blir fullärda!
VEM ÄR DU?
Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.
På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning till exempelvis gymnasieingenjör som grund samt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från pannor eller jobbar med tryckbesiktning och innehar giltiga befogenheter kommer du få vårt besiktnings-hjärta att ticka lite extra hårt. Meriterande och inget krav med andra ord.
Då flera av våra uppdrag är av hög säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.
OM OSS
Välkommen till DEKRA i Norrköping och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp på 9 kollegor som arbetar inom våra teknikområden tryck och lyft i Norrköping. Tillsammans brinner vi för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Mathias Rehnholm har privilegiet att arbeta med detta gäng och är en sammanhållande och coachande ledare. Jag hjälper och stöttar medarbetaren med att finna svaren och tillsammans skapar vi en hållbar utveckling för dig. Du arbetar med stort ansvar för din egen planering och har daglig kundkontakt med stöd av mig såklart!
Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid! Visa mindre

Besiktningsingenjör

I 60 år har Bilprovningen arbetat för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöpåverkan. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med mer än 100 stationer från söder till norr och cirka 540 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Under 2021 omsatte företaget 713 MSEK. Dina arbetsuppgifter Som besiktningsingenjör hos Bilprovningen... Visa mer
I 60 år har Bilprovningen arbetat för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöpåverkan. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med mer än 100 stationer från söder till norr och cirka 540 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Under 2021 omsatte företaget 713 MSEK.
Dina arbetsuppgifter
Som besiktningsingenjör hos Bilprovningen får du ett omväxlande jobb med mycket kundkontakt och du kommer att utveckla ett stort kontaktnät bland våra företagskunder. Du får själv möjlighet att planera arbetet på din station och ditt arbetsområde i Småland och södra Östergötland.
I rollen som besiktningsingenjör kommer du i första hand utföra registreringsbesiktningar och enskilt godkännande. Dessa genomförs både på våra stationer och ute hos kund. Du kommer även att kontrollbesikta fordon på stationerna i området.
Eftersom du besitter en viktig spetskompetens i bolaget har du därmed ett stort ansvar att fortsätta utveckla Bilprovningen framåt tillsammans med dina ingenjörskollegor i teamet. I och med att du har en tät kontakt med våra kunder är det viktigt att du är kommunikativ, förtroendeingivande, serviceinriktad och affärsmässig.
Vad behöver du
Som besiktningsingenjör är det viktigt att du har god teknisk förståelse och utbildning med teknisk inriktning på högskole- eller gymnasienivå. För att axla rollen förutsätter vi att du har ett gediget intresse och grundläggande kunskap för fordon och kundservice. Kunskaper och utbildning inom el, hydraulik eller pneumatik är ett stort plus. Det är även högt meriterande att ha giltigt certifikat för fordonsbesiktning och registreringsbesiktning. För rätt person kan vi stötta med utbildning om certifiering saknas.
Formella krav för tjänsten är minst:
· God fordonskännedom
· Godkända gymnasiebetyg motsvarande: Svenska A, Matematik A+B+C, Fysik A+B och Engelska A+B,
· Körkort med lägst klass B (utan begränsning)
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder arbete i ett företag med mångårig erfarenhet och kompetens av fordonsbesiktning. Bilprovningen har en värdebaserad företagskultur med högt i tak och där medarbetarnas engagemang och idéer tillvaratas på bästa sätt. Du är med och bygger vidare på den resa som Bilprovningen har startat för att fortsätta vara kundens självklara val i framtiden. Vi erbjuder dig ett självständigt och flexibelt arbete, utbildning vid start, bra förmåner, goda anställningsvillkor samt goda möjligheter till utveckling.
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.
Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 12/3. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, 073 073 53 71.
Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Visa mindre

Provningstekniker

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Provningstekniker för placering i Norrköping. OM TJÄNSTEN Till Norrköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgif... Visa mer
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Provningstekniker för placering i Norrköping.
OM TJÄNSTEN
Till Norrköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning. Kunder finns inom kärnkraft, petrokemi/raffinaderi, tåg, flyg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen.
Vi försöker alltid ligga utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, för rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!
VI SÖKER DIG SOM
Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Krav på utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP eller svets, är mycket meriterande.
Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands förekommer.
VAD DEKRA ERBJUDER DIG
Sedan starten 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.
Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.      
HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?
Kontakta Sektionschef Robin Karlborg 010 455 1619. Visa mindre

Besiktningsingenjör inom Tryck - Norrköping

Ansök    Okt 30    Kiwa Inspecta AB    Besiktningsingenjör
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans! Om jobbet Vi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I ... Visa mer
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!


Om jobbet
Vi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I rollen kommer du opartiskt besikta och kontrollera olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta både mindre objekt och hela anläggningar inom såväl större som mindre industrier. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har hela tiden ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.


Vi söker dig som är/har
Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
Processkännedom eller driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustri
Erfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningar
Erfarenhet från att ha kundkontakt
En vilja att leverera hög service och skapa mervärde för kunder
Behärskar svenska flytande i tal och skrift
B-körkort

 
Du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är en nyfiken och utåtriktad person med gott omdöme som snabbt vinner förtroende hos andra människor. Vidare är du lättlärd, ansvarsfull, kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Du är flexibel inför varierande arbetsbelastning och arbetstider. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.
 
Det är meriterande om du är/har
Erfarenhet av teknisk kontroll och besiktning
Erfarenhet från arbetsplanering
Nätverk inom svetsande industri

 
Din framtida arbetsgivare
Hos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.
 
Så här söker du
Ansök genom att klicka på den gröna knappen "Ansök på arbetsgivarens webbplats".
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Helena Robertson, rekryterare 010-479 30 57. Vi kan ha begränsad möjlighet till återkoppling under semestermånaderna.
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare. Visa mindre

Besiktningsingenjör inom Tryck till Norrköping

Ansök    Mar 24    Kiwa Sweden AB    Besiktningsingenjör
We ARE Kiwa- Are you? För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss! Kiwa är en ledande organisation inom testning, inspektions- och certifieringsbranschen. Vi är en global akt... Visa mer
We ARE Kiwa- Are you?
För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss!
Kiwa är en ledande organisation inom testning, inspektions- och certifieringsbranschen. Vi är en global aktör med starka kundrelationer och hög service. Vi har ett stort fokus på att säkra kvaliteten hos våra kunder och samhället genom besiktning av Lyftanordningar. Om du trivs med att planera dina dagar fritt samtidigt som du har ett tryggt team i ryggen har du hamnat rätt. Hos Kiwa är de viktigt att du är och vill bli en del av Kiwa-gemenskapen där vi har roligt på jobbet och delar med oss av vår kompetens till varandra. Våra medarbetare är det viktigaste vi har därför kommer vi att satsa på dig och din utveckling. Vi lägger upp din introduktion så att den passar dig och din kunskapsnivå!
Om jobbet
Vi söker nu en ny kollega som ska arbeta med besiktning inom Tryck till vårt team i Norrköping. Tjänsten innebär självständigt arbete genom teknisk kontroll och besiktningar av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar, kylanläggningar och tryckkärl ökar du säkerheten för våra kunder. Arbetet är omväxlande där du kanske ena stunden kontrollerar en mindre tryckkokare i en skolmatsal för att nästa morgon ta dig an en hel anläggning. Utöver tekniska kontroller hjälper vi våra kunder med exempelvis tillhörande riskbedömningar och annan dokumentation. Vi är ett starkt team med mycket erfarenhet som hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och tycker om det sociala och att möta kunder. Vidare trivs du med utmaningar och har en vilja att ständigt utvecklas och lära dig mer.
Tjänsten är placerad i Norrköpingoch dagliga resor ingår i tjänsten.
Vem vi söker
Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Gillar du att ta dig an utmaningar och utvecklas? Då är Kiwa en arbetsplats för dig!
Vad vi hoppas att du har:
· Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
· Processkännedom eller drifttekniks bakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
· Intresse för teknik och människor
· B-Körkort
· Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Det är starkt meriterande om du är besiktningsingenjör i dagsläget med tillhörande befogenheter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på värmeverk.
För oss är din personlighet viktig! Vi söker dig som är ansvarstagande, social och utåtriktad. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi vill också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer.
Vad Kiwa erbjuder dig
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa på ett internationellt företag? Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation och det är tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom vårt engagemang och kunskap bidrar vi med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!
Så här söker du
Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.
Vid frågor gällande tjänsten kontakta enhetschef, Kimmo Kela, på tfn 010-479 04 76
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Om Kiwa
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle. Visa mindre

Provningstekniker med inriktning mot flyg

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker med inriktning mot flygindustrin för placering i Norrköping/Linköping. OM TJÄNSTEN Till Norrköping/Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt riktas mot flygindus... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker med inriktning mot flygindustrin för placering i Norrköping/Linköping.

OM TJÄNSTEN
Till Norrköping/Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt riktas mot flygindustrin och innefatta arbete inom oförstörande provning ute hos kund. Vi försöker alltid ligga i utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!

VI SÖKER DIG SOM
Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Kunder finns inom flygindustri, kärnkraft, papper och massa, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll inom flygindustri, framförallt OFP certifikat inom penetrantprovning enligt EN 4179, är meriterande.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands kan förekoma.

VI DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.

ÄR DU INTRESSERAD?
Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast den 30 november.
FRÅGOR OM TJÄNSTEN?
Kontakta Sektionschef Robin Karlborg på 010 455 1619. Visa mindre

Besiktningsingenjör inom Tryck - Norrköping

Ansök    Sep 11    Kiwa Inspecta AB    Besiktningsingenjör
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!Om jobbetVi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I roll... Visa mer
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!Om jobbetVi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I rollen kommer du opartiskt besikta och kontrollera olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta både mindre objekt och hela anläggningar inom såväl större som mindre industrier. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har hela tiden ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.Vi söker dig som är/harTeknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarandeProcesskännedom eller driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustriErfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningarErfarenhet från att ha kundkontaktEn vilja att leverera hög service och skapa mervärde för kunderBehärskar svenska flytande i tal och skriftB-körkort Du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är en nyfiken och utåtriktad person med gott omdöme som snabbt vinner förtroende hos andra människor. Vidare är du lättlärd, ansvarsfull, kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Du är flexibel inför varierande arbetsbelastning och arbetstider. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta. Det är meriterande om du är/harErfarenhet av teknisk kontroll och besiktningErfarenhet från arbetsplaneringNätverk inom svetsande industri Din framtida arbetsgivareHos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning. Så här söker duAnsök genom att klicka på den gröna knappen "Ansök på arbetsgivarens webbplats".Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Helena Robertson, rekryterare 010-479 30 57. Vi kan ha begränsad möjlighet till återkoppling under semestermånaderna. Vi ser fram emot din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare. Visa mindre

Besiktningsingenjör för lyftanordningar

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.     OM TJÄNSTEN DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för lyftanordningar i Norrköping. Genom att besikta exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säke... Visa mer
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.  
 
OM TJÄNSTEN
DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för lyftanordningar i Norrköping. Genom att besikta exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Kanske besikta en nyinstallerad hiss innan lunch och avsluta dagen med att besikta fordonslyftare? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher, allt från offentlig sektor till bilverkstäder.  
 
VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG  
- 3-årig gymnasieutbildning eller behörig till teknisk högskola och gärna med relevant erfarenhet från branschen  
- Intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt  
- Du behöver ha körkort för personbil då du kommer att besikta ute hos våra kunder  
 
För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som redan idag arbetar självständig och har vana från besiktningsbranschen eller arbetar med hissar, kranar eller liknande. Självklart välkomnar vi även dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer får chansen att följa med ut på praktik och få insyn i hela vårt tjänsteutbud.  
 
VAD DEKRA ERBJUDER DIG  
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt. Din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.
 
Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och hanteras av företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.  
 
HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?  
Kontakta sektionschef Hans Wessberg på 010 455 1604. Visa mindre

Besiktningsingenjör inom Tryck - Norrköping

Ansök    Jul 4    Kiwa Inspecta AB    Besiktningsingenjör
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!Om jobbetVi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I roll... Visa mer
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!Om jobbetVi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Norrköping med omnejd. I rollen kommer du opartiskt besikta och kontrollera olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta både mindre objekt och hela anläggningar inom såväl större som mindre industrier. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har hela tiden ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.Vi söker dig som är/harTeknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarandeProcesskännedom eller driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustriErfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningarErfarenhet från att ha kundkontaktEn vilja att leverera hög service och skapa mervärde för kunderBehärskar svenska flytande i tal och skriftB-körkort Du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är en nyfiken och utåtriktad person med gott omdöme som snabbt vinner förtroende hos andra människor. Vidare är du lättlärd, ansvarsfull, kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Du är flexibel inför varierande arbetsbelastning och arbetstider. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta. Det är meriterande om du är/harErfarenhet av teknisk kontroll och besiktningErfarenhet från arbetsplaneringNätverk inom svetsande industri Din framtida arbetsgivareHos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning. Så här söker duAnsök genom att klicka på den gröna knappen "Ansök på arbetsgivarens webbplats".Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Helena Robertson, rekryterare 010-479 30 57. Vi kan ha begränsad möjlighet till återkoppling under semestermånaderna. Vi ser fram emot din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare. Visa mindre

Provningstekniker / ingenjör Norrköping / Linköping

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.     OM TJÄNSTEN   Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av ko... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.  
 
OM TJÄNSTEN  
Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t.ex. metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och virvelström, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avseende både nytillverkande och befintliga produkter. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  
 
VI SÖKER DIG SOM  
Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Vi har ett stort och varierat kundspektra inom många branscher. Kunder finns inom kärnkraft, flygindustrin, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Önskvärd utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP, är meriterande.  
 
VI ERBJUDER  
• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  
• Ständig utveckling i intressanta projekt  
• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  
• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  
Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 31 oktober.  
 
KONTAKTPERSON
Sektionschef Robin Karlborg, +4610 455 1619 Visa mindre

Provningstekniker / ingenjör Norrköping / Linköping

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.     OM TJÄNSTEN   Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av ko... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.  
 
OM TJÄNSTEN  
Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t.ex. metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och virvelström, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avseende både nytillverkande och befintliga produkter. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  
 
VI SÖKER DIG SOM  
Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Vi har ett stort och varierat kundspektra inom många branscher. Kunder finns inom kärnkraft, flygindustrin, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Önskvärd utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP, är meriterande.  
 
VI ERBJUDER  
• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  
• Ständig utveckling i intressanta projekt  
• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  
• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  
Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 10 maj.  
 
KONTAKTPERSON
Sektionschef Robin Karlborg, +4610 455 1619 Visa mindre

Besiktningsingenjör trycksatta anordningar

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete, kamratanda och integritet är våra ledord. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Norrköping.     OM TJÄNSTEN   Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, ångsystem, processanläggningar, tryckluftssystem mm, i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. ... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete, kamratanda och integritet är våra ledord. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Norrköping.  
 
OM TJÄNSTEN  
Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, ångsystem, processanläggningar, tryckluftssystem mm, i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Våra kunder finns inom petrokemi-, raffinaderi-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin samt företag som är kopplade mot denna typ av verksamheter. Du har också möjlighet att utvecklas inom tillverkningskontroll i samband med nytillverkning av utrustning till industrin.  
 
VEM ÄR DU?  
Vi ser helst att du är verksam inom tryckbesiktning idag, eller att du har lång erfarenhet från drift av anläggningar där det ingår trycksatta anordningar. Tjänsten kräver ansvarstagande, noggrannhet, social kompetens och ett tekniskt intresse. Utbildning som lägst gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontrollbranschen och innehar du giltiga certifikat är det starkt meriterande. I tjänsten ingår kompetensutveckling med utbildningar inom de olika tekniska områdena.  
 
VI ERBJUDER DIG  
• ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket kundkontakter  
• ständig utveckling med intressanta projekt i en kreativ miljö  
• en arbetsplats med bred kompetens samt unik kamratanda  
• en miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete  
 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  
Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev och CV, gärna omgående men senast den 30 april. Intervjuer sker löpande vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!  
 
KONTAKTPERSONER  
Sektionschef Hans Wessberg, +4610 455 1604. Visa mindre

Provningstekniker / ingenjör Norrköping / Linköping

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.     OM TJÄNSTEN   Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av ko... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.  
 
OM TJÄNSTEN  
Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t.ex. metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och virvelström, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avseende både nytillverkande och befintliga produkter. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  
 
VI SÖKER DIG SOM  
Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Vi har ett stort och varierat kundspektra inom många branscher. Kunder finns inom kärnkraft, flygindustrin, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Önskvärd utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP, är meriterande.  
 
VI ERBJUDER  
• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  
• Ständig utveckling i intressanta projekt  
• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  
• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  
Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 10 maj.  
 
KONTAKTPERSON
Sektionschef Robin Karlborg, +4610 455 1619 Visa mindre

Besiktningsingenjör lyftanordningar

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Besiktningsingenjör för lyftanordningar till vårt kontor i Norrköping.     OM TJÄNSTEN   Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta besiktningar av olika lyftanordningar, till exempel hissar, traverser och fordonslyftar, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avs... Visa mer
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Besiktningsingenjör för lyftanordningar till vårt kontor i Norrköping.  
 
OM TJÄNSTEN  
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta besiktningar av olika lyftanordningar, till exempel hissar, traverser och fordonslyftar, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avseende både nytillverkade och befintliga produkter. Du kommer ha stor frihet att själv planera och genomföra ditt arbete, vi tror på frihet under ansvar.  
 
Vi har ett stort och varierat kundspektra inom många branscher. Kunder finns till exempel inom offentlig sektor, värmekraftverk, bilverkstäder samt tillverkande industri. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd.  
 
VEM ÄR DU?  
Önskvärd utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning gärna i kombination med annan relevant erfarenhet, helst inom lyftområdet. Tidigare erfarenhet från branschen är meriterande. De flesta uppdrag utförs på egen hand, så tjänsten kräver ansvarstagande, noggrannhet, social kompetens och ett stort tekniskt intresse.  
 
Då de flesta uppdrag utförs hos kund förekommer resor med övernattning. Körkort för bil är ett krav.  
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.  
 
VI ERBJUDER  
• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  
• Ständig utveckling i intressanta projekt  
• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  
• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  
Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev och CV, gärna omgående men senast den 30 april.  Intervjuer sker löpande vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
 
KONTAKTPERSONER  
Sektionschef Hans Wessberg, +4610 455 1604. Visa mindre

Besiktningsingenjör inom Lyft - Norrköping

Ansök    Mar 1    Kiwa Inspecta AB    Besiktningsingenjör
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 650 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans! Vi söker nu en ny medarbetare till Norrköping Om jobbet Att arbeta som besiktningsingenjör inom området lyftsäkerhet innebär att du opartiskt besiktar och inspekterar olika typer av lyftanordningar... Visa mer
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 650 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans! Vi söker nu en ny medarbetare till Norrköping

Om jobbet
Att arbeta som besiktningsingenjör inom området lyftsäkerhet innebär att du opartiskt besiktar och inspekterar olika typer av lyftanordningar som exempelvis lyftkranar, hissar, traverser, rulltrappor och entreprenadmaskiner men också tunga fordon. Besiktningar utförs på enstaka objekt till hela anläggningar, från kommersiella fastigheter till tyngre industri. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.

I Norrköping arbetar idag 13 medarbetare med att öka kunders säkerhet inom Lyftområdet och du blir en del av detta härliga team.

Det vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.

Vi söker dig som är/har
- Minst 3-årig gymnasieutbildning, alternativt högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande
- Erfarenhet av att leverera hög service och skapa mervärde för kunder
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
- Det är meriterande om du har erfarenhet från t ex montage och underhåll av kranar, traverser och hissar
- Tidigare besiktning- eller kontrollerfarenheter inom ovanstående områden är också meriterande

Som den sociala, glada och utåtriktade person du är har du lätt för att skapa förtroende hos Kiwa Inspectas kunder. Du uppskattar variation och du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Om Kiwa Inspecta
Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över. Visa mindre