Lediga jobb Fitesa Sweden AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Fitesa Sweden AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Produktionsingenjör

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar Nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex i blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Fitesa har säkerhet och kva... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar Nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex i blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Fitesa har säkerhet och kvalité högst på agendan vilket innebär att riskbedömningar inom både säkerhet och kvalité kommer vara en viktig del i ditt arbete som tekniskt ansvarig för en produktionslinje.

Målen för din produktionslinje följs månadsvis och du planerar stoppjobb tillsammans med underhållsavdelningen samt arbetar kontinuerligt med avvikelser och förbättringsarbete inom områdena säkerhet, kvalitet och effektivitet. Du fungerar även som en stödfunktion gentemot skiftgående operatörer vid tekniska problem. I arbetet ingår även samordning av produktionen i ett nära samarbete med avdelningarna kvalité, marknad och logistik.
Tjänsten kräver en tydlig kommunikation för att säkerställa att produktionen är säker och stabil vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustrins utmaningar och som tycker om att arbeta med problemlösning samt driva förbättringsärenden. 

Du besitter en högskoleingenjörsexamen eller högre, det är även meriterande med några års erfarenhet inom processindustrin.

Ansökan och frågor
Din ansökan till tjänsten skickas via knappen nedan. Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2022-03-31.

Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Markus Pettersson 0730 438376.

Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustrins utmaningar och som tycker om att arbeta med problemlösning samt driva förbättringsärenden. Visa mindre

Processutvecklingsingenjör

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som processutvecklingsingenjör har du både strategiska och analytiska a... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som processutvecklingsingenjör har du både strategiska och analytiska arbetsuppgifter. För att lyckas krävs inte bara kompetens och erfarenhet utan också personliga egenskaper såsom ett starkt driv och flexibilitet. Du måste tycka att det är roligt att arbeta produktionsnära. 

Du kommer att driva förbättringsarbete och vara en problemlösare. Mer konkret kommer du tex att arbeta med processteknisk projektledning, SPC, rotorsaksanalyser, samt produktutveckling. I din roll kommer du även agera som tekniskt stöd till produktionsavdelningen. En viktig förutsättning för att lyckas är att kunna hålla ihop det långsiktiga perspektivet.

Din profil
Du är civilingenjör inom maskin/kemi alternativt högskoleingenjör. Du har några års erfarenhet inom processindustrin. Vi ser gärna att du är bekant med programmet Minitab (statistik) och har goda kunskaper i Excel. Vi vill se att du har hög analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann. Koncernspråket är engelska så goda kunskaper i både tal och skrift är ett krav.

Ansökan och frågor
Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2021-09-03.

Har du frågor om tjänsten kontakta Markus Pettersson, Kvalitet- och processutvecklingschef, mobil 073 0438376.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

Du kommer att driva förbättringsarbete och vara en problemlösare. Visa mindre

Systemingenjör

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt delta i underhållet och... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt delta i underhållet och utvecklingen av våra produktionsnära system. Arbetet är varierat och sträcker sig ifrån felsökning ute i anläggningen, programmerings- och konfigureringsarbete till att driva och delta i förbättringsärenden och projekt. Som systemingenjör kommer du också att vara ett stöd inom dina specialistområden gentemot produktions- och underhållspersonal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där beredskap kan komma att ingå.

Din profil
Vi tror att du som söker är högskoleingenjör med el/automationsinriktning eller har arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Du har kunskap och erfarenhet av arbete med styrsystem och drivsystem där erfarenhet av Siemens S7, Siemens Masterdrive, Siemens Sinamics är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. 

Som person är du analytisk, flexibel, noggrann och serviceinriktad. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp och tycka om problemlösning. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmågan till egna initiativ.

Ansökan och frågor
Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2021-03-09.

Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Andersson, Produktion/Underhållschef, mobil 070 6660114.

 Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

Som person är du analytisk, flexibel, noggrann och serviceinriktad. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp och tycka om problemlösning Visa mindre

Semestervikarier processindustrin

Ansök    Jan 22    Fitesa Sweden AB    Plastmaskinoperatör
Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 anställda. Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exemp... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 anställda.


Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com. 

Intresserad av att jobba inom processindustrin i sommar! Då söker vi just Dig!

Vi söker
Semestervikarier till sommaren 2021

Vi har främst behov av skiftgående semestervikarier för vår produktion. Där är det meriterande med truckkort och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete. Med fördel läser du eller har läst en gymnasieutbildning med teknisk-, industri eller naturvetenskaplig inriktning.

Vi söker även personer till ett antal dagtidstjänster för lastning av gods och ankomstmottagning, där truckkort krävs.

Dessutom söker vi personer till tjänster med kontorsarbete på vår inköp- respektive logistikavdelning. Meriterande med pågående eller slutförd högskoleutbildning.

Din ansökan skickas snarast, dock senast den 19 februari 2021.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

Intresserad av att jobba inom processindustrin i sommar! Visa mindre

Inköpschef

Ansök    Jan 22    Fitesa Sweden AB    Inköpschef
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som Inköpschef hos Fitesa i Norrköping kommer du att få varierande arbet... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Inköpschef hos Fitesa i Norrköping kommer du att få varierande arbetsuppgifter i din vardag såväl operativa som strategiska. I din roll kommer du att leda och utveckla inköpsprocessen som bl.a. omfattar råvaror, emballage, reservdelar och avfallshantering. Du kommer att delta i globala upphandlingar av insatsvaror. Du arbetar i ett team om tre personer där du har ett personalansvar för de övriga i teamet.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot inköp eller ekonomi. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustrin. Tidigare personalansvar är också meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt är kunnig i Excel. Meriterande är om du har erfarenhet av implementering av nytt affärssystem eller fakturahanteringssystem eftersom vi inom kort kommer påbörja sådana processer.

För att trivas i denna roll är du affärsorienterad, strukturerad med stort tekniskt intresse och bra på att bygga långsiktiga relationer med leverantörer. Du är strukturerad och noggrann med högt driv samt är en målinriktad person.

Ansökan och frågor
Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2021-02-05.

Har du frågor om tjänsten kontakta Financial Controller Eva Brandt, [email protected], 070 265 35 48.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

I din roll kommer du att leda och utveckla inköpsprocessen som bl.a. omfattar råvaror, emballage, reservdelar och avfallshantering Visa mindre

Ekonom/Controller

Ansök    Dec 17    Fitesa Sweden AB    Controller
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vi söker nu förstärkn... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker nu förstärkning till vårt ekonomigäng som utökas med en person. Du kommer att få arbeta brett inom ekonomi genom att ta din del av arbetet med löpande uppgifter, rapportering och vara delaktig i de månatliga bokslutssysslorna. I din roll kommer du även att arbeta med budget och prognoser på års- respektive kvartalsbasis, förbereda kostnadsanalyser och vara stöd till övriga avdelningar på företaget gällande ekonomisk uppföljning. I den här rollen kommer du ha både interna och externa kontakter, koncernspråket är engelska.

För att trivas i denna roll är du kommunikativ med god förmåga att förklara komplexa samband. Du har ett stort intresse för förståelse av affärsverksamheten bakom siffrorna. Arbetet kräver struktur och noggrannhet. Som person är du driven och målinriktad.

Din profil
Vi söker dig som är Civilekonom eller högskoleutbildad med inriktning mot ekonomistyrning eller redovisning gärna med ett par års erfarenhet från liknande arbete eller från redovisningsbyrå. Är kunnig i Excel och gärna med goda kunskaper i redovisningsstandarderna K3 eller IFRS. Meriterande är om du har erfarenhet av implementering av nytt affärssystem eller fakturahanteringssystem eftersom vi inom kort kommer påbörja sådana processer.

Ansökan och frågor
Skicka oss gärna din ansökan omgående men senast 2020-12-28.

Har du frågor om tjänsten kontakta Financial Controller Eva Brandt, tel. 070 265 35 48 eller ställ din fråga till mailadress [email protected]

För att trivas i denna roll är du kommunikativ med god förmåga att förklara komplexa samband. Du har ett stort intresse för förståelse av affärsverksamheten bakom siffrorna. Visa mindre

Semestervikarier

Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 anställda.www.fitesa.com. Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 ... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 anställda.www.fitesa.com.


Fitesa Sweden är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Våra produkter används idag främst inom hygiensektorn. Vi är totalt ca155 anställda. www.fitesa.com.

Intresserad av att jobba inom processindustrin i sommar!

Då söker vi just Dig!

- Vi söker -

Semestervikarier till sommaren 2020

Vi har främst behov av skiftgående semestervikarier för vår produktion. Där är det meriterande med truckkort och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete. Med fördel läser du eller har läst en gymnasieutbildning med teknisk-, industri eller naturvetenskaplig inriktning.

Vi söker även till ett fåtal dagtidstjänster för lastning av gods där truckkort krävs.

Några tjänster finns inom kontorsarbete på logistik- och ekonomiavdelningen. Meriterande med pågående eller slutförd högskoleutbildning. 

Din ansökan skickas snarast till office.swe@fitesa.com via knappen nedan, dock senast den 29 februari 2020.

Intresserad av att jobba inom processindustrin i sommar! Då söker vi just Dig! Visa mindre

Produktionsingenjör

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Fitesa har säkerhet och kvalité högst på agendan vilket gör att riskbedömningar inom både s... Visa mer
Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Fitesa har säkerhet och kvalité högst på agendan vilket gör att riskbedömningar inom både säkerhet och kvalité är en viktig del i ditt arbete som tekniskt ansvarig för en produktionslinje.

Målen för din produktionslinje följs månadsvis och du planerar stoppjobb tillsammans med underhåll samt arbetar kontinuerligt med avvikelser och förbättringsarbete inom såväl säkerhet, kvalitet och effektivitet. Du fungerar även som en stödfunktion gentemot skiftgående operatörer vid tekniska problem och felsökning. I arbetet ingår även att ha ett nära samarbete med både kvalité, marknad och logistik.

Tjänsten kräver att det finns en tydlig kommunikation för att säkerställa att produktionen är säker och stabil vilket sätter krav på din kommunikationsförmåga. 

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustrins utmaningar och som tycker om att arbeta med problemlösning samt driva förbättringsärenden. 

Du är minst högskoleingenjör och det är meriterande med några års erfarenhet inom processindustrin.

Ansökan och frågor
Skicka oss gärna din ansökan via knappen nedan snarast, dock senast 2020-09-15.

Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Fredrik Andersson 0706 660114

Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustrins utmaningar Visa mindre