Lediga jobb Heimstaden AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Heimstaden AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Sommarvikarie Bostadsuthyrare till Norrköping

Ansök    Mar 22    Heimstaden AB    Uthyrare
Nu söker vi årets sommarvikarie för uthyrning till Heimstaden i Norrköping. Är du intresserad av kundkontakt och hjälpa andra att hitta sitt nya boende? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren. Vi söker dig som är positiv och självgående och som gillar när det är full fart. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, visningar, nyckelhantering, dokumentation s... Visa mer
Nu söker vi årets sommarvikarie för uthyrning till Heimstaden i Norrköping. Är du intresserad av kundkontakt och hjälpa andra att hitta sitt nya boende? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren.


Vi söker dig som är positiv och självgående och som gillar när det är full fart. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, visningar, nyckelhantering, dokumentation samt övrig förekommande administration. Det kan även bli aktuellt att upprätta hyresavtal.  


För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.


Du ingår i ett team som arbetar med uthyrning av bostäder, men du kommer också arbeta nära och tillsammans med Fastighetsskötarna i Norrköping.


Vikariatet sträcker sig under juli och augusti och är på heltid.Din profil

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med bostadsuthyrning inom fastighetsförvaltning och/eller har relevant arbetslivserfarenhet inom service eller försäljning. Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Som person brinner du för service, sälj och kundkontakter, samtidigt som du är en skicklig administratör.


Du har förmågan att arbeta strukturerat, är van att samarbeta med andra och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har bra social kompetens och är lyhörd för att kunna bemöta hyresgästerna på ett professionellt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och håller vad du lovar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, men då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn, är det klart meriterande om du även behärskar andra språk som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd.Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Vi prioriterar såväl hållbarhet som likabehandling och strävar efter att erbjuda våra anställda en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-harAnsökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Är du Heimstadens nya praktikant inom förvaltning i Norrköping?

Nu finns chansen att få göra praktik hos ett av Europas ledande bostadsfastighetsbolag med över 160 000 bostäder i 9 länder. Här förvärvar, utvecklar och förvaltar vi fastigheter med ett långsiktigt perspektiv, guidade av våra värderingar Care, Dare, Share. Genom detta skapar våra medarbetare runt om i världen värde för våra ägare och omtänksamma boenden för våra hyresgäster. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt härliga gäng inom förvaltningen i Nor... Visa mer
Nu finns chansen att få göra praktik hos ett av Europas ledande bostadsfastighetsbolag med över 160 000 bostäder i 9 länder. Här förvärvar, utvecklar och förvaltar vi fastigheter med ett långsiktigt perspektiv, guidade av våra värderingar Care, Dare, Share. Genom detta skapar våra medarbetare runt om i världen värde för våra ägare och omtänksamma boenden för våra hyresgäster.
Nu finns möjligheten att bli en del av vårt härliga gäng inom förvaltningen i Norrköping för dig som studerar fastighetsförvaltning (eller motsvarande utbildning) och som ska ut på praktik! Period för praktiken ser vi helst är minst 10 veckor med start i slutet av augusti eller september 2024. Vi vill kunna erbjuda dig en inblick i arbetet hos oss och möjligheter att samla på dig erfarenheter och ett värdefullt nätverk för framtiden.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett bolag som vuxit med flera hundra medarbetare på bara några få år, vilket innebär en ständig utveckling och spännande utmaningar där vi är många som lär oss helt nya saker varje dag!
I det vardagliga arbetet kommer framför allt en av våra chefer inom förvaltningen att handleda dig, men du kommer även få följa andra funktioner såsom vår Technical Coordinator, Technical Property Manager och Caretakers. Som praktikant önskar vi att du, förutom att få en inblick och möjlighet att lära av olika processer inom förvaltningen, stöttar i det dagliga arbetet som kan bestå av allt från att besöka fastigheter tillsammans med förvaltare och caretakers till administrativa arbetsuppgifter, såsom fakturahantering, arkivering och organisering. Du kommer även få ta del av underhållsplanering och ekonomisk uppföljning för att få en inblick i helheten.
Heimstaden
Vår förvaltningsorganisation är organiserad i 7 regioner. Region mitt består av Linköping, Norrköping och Katrineholm. Inom förvaltningsområdet finns kollegor som arbetar med förvaltning, bostadsuthyrning, teknisk förvaltning, kommersiell uthyrning, bosocialt arbete, driftteknik samt kundservice. Tillsammans arbetar vi med att skapa omtänksamma boenden. Detta innebär att vi tillsammans jobbar för att leverera en boendeupplevelse som överträffar förväntningarna. Vår arbetsplats präglas av högt i tak med inspirerande och inkluderande ledarskap.
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss:  https://heimstaden.com/jobba-har/
Vi söker dig som:
Pågående utbildning på universitet eller högskola med inriktning inom fastighetsförvaltning, byggteknik eller motsvarande
Söker praktik inom din utbildning, från augusti eller september 2024 (minst 10 veckor)
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Är genuint intresserad och engagerad i att lära dig mer om fastighetsförvaltning
Har en framåtanda, vilja att utvecklas och bidrar med dina tankar och idéer
Vill arbeta med bredden och är nyfiken
Är kommunikativ och har god samarbetsförmåga

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan praktik kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Norrköping

Ansök    Jun 10    Heimstaden AB    Kundtjänstmedarbetare
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Som kundservicemedarbetare får du möjligheten att vara en del av ett te... Visa mer
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.
Som kundservicemedarbetare får du möjligheten att vara en del av ett team som är navet i många delar av Heimstaden – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor i förvaltningen.
Dina arbetsuppgifter
Säkerställa en god kundupplevelse för Heimstadens hyresgäster, externa leverantörer samt förvaltningen.
Besvara och koppla inkommande samtal.
Hantera serviceanmälningar och avlasta förvaltningen genom att lösa så många inkommande ärenden som möjligt.
Bidra till att stärka vårt varumärke och aktivt arbeta med Heimstadens NKI-arbete.

Vi önskar att vår drömkandidat har:
Relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice eller service - gärna inom fastighetsbranschen eller annan kundnära verksamhet.
God systemkunskap. Vi arbetar bland annat i program som Vitec, Kundo Chat-Mail-Forum samt en Teamsintegrerad växel. Om du kan ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  
Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.
God förmåga att bemöta och hantera människor i olika situationer. Du sätter alltid laget före jaget och har förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor och samarbetspartners.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete. Du kommer arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som lär av varandra varje dag.
Våra värderingar är viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Karriärföretag 2024 för tredje året i rad. Motiveringen till varför Heimstaden anses vara en attraktiv framtida arbetsgivare kan du läsa mer om här.
Välkommen med din ansökan!
Vi kommer arbeta löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut den 7 juli.
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan, utan genomför istället tester. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. Vår samarbetspartner 2Secure utför bakgrundskontrollen. Läs mer på  2secure. Visa mindre

Sommarvikarie till Kundservice

Ansök    Mar 1    Heimstaden AB    Kundtjänstmedarbetare
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu sommarvikarie för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket inn... Visa mer
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu sommarvikarie för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster.


Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Som kundservicemedarbetare får du möjligheten att vara en del av ett team som är navet i många delar av Heimstaden – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor i förvaltningen.


Vi söker dig som är minst 18 år och som kan arbeta heltid större delen av sommaren, juni - augusti. Du rapporterar till Manager Customer Care (chef inom kundservice) som utgår från samma kontor.  


Dina arbetsuppgifter


Du kommer ingå som en del av vårt team på kundservice som idag består av ett gäng härliga och oerhört service-minded kollegor. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det är idag.


Vi behöver förstärkning över sommaren och i rollen arbeta du nära verksamheten med att säkerställa en god kundupplevelse för Heimstadens hyregäster, externa leverantörer samt förvaltningen. Detta gör du genom att bland annat besvara och koppla inkommande samtal, hantera serviceanmälningar och avlasta förvaltningen genom att lösa så många inkommande ärenden som möjligt.


Vi önskar att vår drömkandidat har:


Vi söker i första hand dig som har erfarenhet från service i butik eller telefon och är van att arbeta självständigt. Då arbetet innehåller mycket hyresgästkontakt behöver du vara serviceinriktad samt ha god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer.


Vi jobbar bland annat i program som Vitec, Kundo Chat-Mail-Forum samt en Teamsintegrerad växel. Kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  


Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn. 


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 24 mars. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Technical Property Manager till Norrköping (vikariat)

Nu söker vi på Heimstaden en ny kollega i form av en vikarierande Technical Property Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen... Visa mer
Nu söker vi på Heimstaden en ny kollega i form av en vikarierande Technical Property Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Vikariatet sträcker sig från april 2024 t.o.m. september 2024 och du utgår från kontoret i Norrköping. Resor i tjänsten förekommer som en del i ditt arbete, då du regelbundet besöker vårt förvaltningskontor i Katrineholm.


Dina arbetsuppgifter


Som Technical Property Manager ansvarar du för att utföra och följa upp åtgärder och projekt inom ramen för godkänd budget i ditt förvaltningsområde. Här säkerställer du även överlämning av färdiga projekt till dina kollegor inom förvaltningen.


I uppdraget ingår att planera och utföra underhålls-, investerings- och hållbarhetsprojekt upp till 500 000 kronor, utföra underhållsbesiktningar i fastigheterna samt besikta lägenheter inför ev. standardförbättringar. Utöver det planerar och genomför du standardförbättringar, hanterar skador och försäkringsärenden samt koordinerar upphandlingar och förhandlingar med entreprenörer för investeringsprojekt.


Du är även en av flera kollegor som i samråd med Asset Management, identifierar möjligheter för nya investeringsprojekt.


Vi önskar att vår drömkandidat har:

Vi söker i första hand dig som har arbetat i fastighetsbranschen eller som har en eftergymnasial utbildning, gärna inom förvaltning eller bygg. Om du är i sluttampen av din utbildning och kanske söker ditt första arbete efter examen över sommaren – är vi också nyfikna på dig! Vi tror att det kan vara en spännande start i din karriär och att du kan bidra med värdefull kunskap inom förvaltningen.En förutsättning för att du ska lyckas i denna roll är att du drivs av och har erfarenhet av kundkontakt eller projektadministration. Om du dessutom har erfarenhet av projektledning, är det väldigt meriterande.Du är en van användare av Office-paketet, ekonomisystem och med fördel har du även arbetat i Vitec eller något liknande fastighetssystem. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort. Fler språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn.Som person är du affärsmässig och professionell men samtidigt prestigelös och jordnära. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter Laget framför Jaget. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor, kunder och entreprenörer.


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Du har frihet under ansvar och möjlighet till visst hybridarbete.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 4 mars 2024. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.  


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping med fokus på reparationer

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsbolag där du har mycket frihet under ansvar? Vi söker nu en praktisk och serviceorienterade person till vårt härliga team i Norrköping! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket ... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsbolag där du har mycket frihet under ansvar? Vi söker nu en praktisk och serviceorienterade person till vårt härliga team i Norrköping!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Vi äger och förvaltar i dagsläget cirka 3000 hyresrätter och 33 000 kvm kommersiell yta i Norrköping. På orten arbetar ytterligare åtta fastighetsskötare och rapporterar till Manager Facility Manager (chef inom förvaltningen) som utgår från samma kontor. På kontoret sitter även en rad andra funktioner, bland annat bostadsuthyrare och vår kundserviceavdelning.


Arbetsuppgifter

Du startar varje morgon på vårt förvaltningskontor i Norrköping för att sedan åka ut till de fastigheter som du ansvarar för. Som Fastighetsskötare åtgärdar du felanmälningar från hyresgäster och arbetsdagarna är varierande med olika typer av uppdrag. Allt från att byta ett lås, åtgärda vvs-ärenden, göra enklare reparationer, smörja en krånglade entréport till att byta en trasig glödlampa i trapphuset. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Reparatör / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Norrköping

Ansök    Feb 2    Heimstaden AB    Kundtjänstmedarbetare
Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en kundservicemedarbetare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket... Visa mer
Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en kundservicemedarbetare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster.


Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Som kundservicemedarbetare får du möjligheten att vara en del av ett team som är navet i många delar av Heimstaden – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor i förvaltningen.


Dina arbetsuppgifter


Du kommer ingå som en del av vårt team på kundservice som idag består av ett gäng härliga och oerhört service-minded kollegor. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det är idag.


I rollen arbetar du nära verksamheten med att säkerställa en god kundupplevelse för Heimstadens hyregäster, externa leverantörer samt förvaltningen. Detta gör du genom att bland annat besvara och koppla inkommande samtal, hantera serviceanmälningar och avlasta förvaltningen genom att lösa så många inkommande ärenden som möjligt. Tillsammans med dina kollegor bidrar du därför varje dag till att stärka vårt varumärke samt bidra till Heimstadens NKI-arbete.


Vi önskar att vår drömkandidat har:


Vi söker i första hand dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice eller service, gärna inom fastighetsbranschen eller annan kundnära verksamhet.


Vi jobbar bland annat i program som Vitec, Kundo Chat-Mail-Forum samt en Teamsintegrerad växel. Kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  


Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter alltid laget framför jaget. Likaså har du förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor och samarbetspartners.


 


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 25 februari. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Bostadsuthyrare till Heimstaden i Norrköping

Ansök    Nov 29    Heimstaden AB    Uthyrare
Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig! Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tjänsten är placerad i Norrköpin... Visa mer
Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig!


Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tjänsten är placerad i Norrköping och i regionen finns ytterligare sex kollegor med samma roll som dig som du arbetar nära.


I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du ansvarar för köhantering, visningar, upprättande av hyresavtal, hyresjuridik, dokumentation samt övrig förekommande administration.


För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt och jobba mot de mål som finns uppsatta. För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.


Din profil


Vi söker dig som brinner för service och kundkontakter samt har några års erfarenhet från fastighetsbranschen - gärna inom bostadsuthyrning.


Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Rollen kräver att du är strukturerad, van att planera din tid och gillar frihet under ansvar. Har du tidigare jobbat i fastighetssystemet Vitec blir vi oerhört glada! För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn och det är därför klart meriterande om du behärskar andra språk. Körkort med B-behörighet är ett krav.Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. 


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Norrköping

Ansök    Sep 25    Heimstaden AB    Kundtjänstmedarbetare
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share. Till vårt g... Visa mer
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en kundservicemedarbetare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Som kundservicemedarbetare får du möjligheten att vara en del av ett team som är navet i många delar av Heimstaden – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag, samtidigt som du stöttar dina kollegor i förvaltningen.


Dina arbetsuppgifter


Du kommer ingå som en del av vårt team på kundservice som idag består av ett gäng härliga och oerhört service-minded kollegor. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det är idag.


I rollen arbetar du nära verksamheten med att säkerställa en god kundupplevelse för Heimstadens hyregäster, externa leverantörer samt förvaltningen. Detta gör du genom att bland annat besvara och koppla inkommande samtal, hantera serviceanmälningar och avlasta förvaltningen genom att lösa så många inkommande ärenden som möjligt.


Vi önskar att vår drömkandidat har:


Vi söker i första hand dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice eller service, gärna inom fastighetsbranschen eller annan kundnära verksamhet.


Vi jobbar bland annat i program som Vitec samt Kundo Chat-Mail-Forum samt Teamsintegrerad växel – kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  


Som person har du en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter alltid laget framför jaget. Likaså har du förmåga att skapa och upprätthålla relationer och är duktig på att kommunicera, då vi dagligen kommunicerar både i tal och skrift. Du behöver därmed kunna uttrycka dig på svenska och engelska – fler språk är mycket meriterande då våra hyresgäster kommer från hela världen.  


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete och spännande arbetsuppgifter. Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 16 oktober 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping med fokus på reparationer

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslån... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på förvaltningskontoret i Norrköping för att sedan åka ut till fastigheterna med din servicebil. Du åtgärdar felanmälningar från hyresgäster och uppdragen kan innebära allt från att byta ett lås eller en blandare, laga en kökslucka som lossnat, åtgärda diverse vvs-ärenden till att kontrollera fastighetens belysning. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Reparatör / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Är du Heimstadens nya chef inom Customer Care i Norrköping?

Ansök    Aug 29    Heimstaden AB    Kundtjänstchef
Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en Manager Customer Care för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket... Visa mer
Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en Manager Customer Care för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster.


Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Som Manager Customer Care får du möjligheten att vara en del av ett team som är navet i många delar av Heimstaden – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor i förvaltningen. Customer Care sitter uppdelat på två orter, Norrköping och Stockholm men arbetar tillsammans som ett team. Ditt team består av ett tiotal kollegor som du är närmsta chef för och utgår från Norrköping. Du rapporterar till vår Head of Customer Care som du har ett tätt samarbete med.


Dina arbetsuppgifter


Som Manager Customer Care ansvarar du för att leda och utveckla ditt team inom kundservice. Tjänsten är delvis operativ och innebär att du arbetar nära verksamheten med kundservicefrågor samtidigt som du har personalansvar. Du och ditt team arbetar i huvudsak med att säkerställa en god kundupplevelse för Heimstadens hyresgäster, externa leverantörer samt förvaltningen. Detta gör ni genom att bland annat besvara och koppla inkommande samtal, hantera serviceanmälningar och avlasta förvaltningen genom att lösa så många inkommande ärenden som möjligt.


I rollen är en av dina viktigaste uppgifter att bidra till Heimstadens NKI-arbete samt att identifiera och driva förbättringsområden.  Vidare är du som ledare en nyckelperson för att sätta en verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd.


Vi önskar att vår drömkandidat har:

Vi söker i första hand dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice eller inom service, gärna inom fastighetsbranschen. En förutsättning för att du ska lyckas i rollen är att du drivs av att utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du trivs i en ansvarsfull roll i en organisation som befinner sig i en stark tillväxtfas.


Vi jobbar idag bland annat i program som Vitec, Kundo Chat-Mail-Forum samt en Teamsintegrerad växel. Kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  


Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din ledarskapsförmåga. Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter alltid laget framför jaget. Likaså har du förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor och samarbetspartners.


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Många lär sig nya saker varje dag.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 17 september 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Bostadsuthyrare till Heimstaden i Norrköping (studentmedarbetare)

Ansök    Aug 4    Heimstaden AB    Uthyrare
Är du på jakt efter ett deltidsjobb? Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig! Till vårt härliga gäng i Norrköping och Linköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för... Visa mer
Är du på jakt efter ett deltidsjobb? Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig!


Till vårt härliga gäng i Norrköping och Linköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vi söker dig som kan tänka dig arbeta extra vid månadsskiften, arbetstoppar och semestrar både i Norrköping och Linköping. Arbetstiderna är dagtid (kontorstider), där det kommer finnas behov både heldagar men även vissa halvdagar. Vi ser att du ska vara tillgänglig för att arbeta cirka tolv timmar per vecka.  


I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du bland annat arbetar med köhantering, upprättande av hyresavtal, visningar, nyckelhantering, dokumentation samt övrig förekommande administration. Beroende på vad dina kollegor behöver stöd med, kan din arbetsdag se olika ut.


För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt och jobba mot de mål som finns uppsatta. För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av service och kundkontakter. Pluggar du något inom fastighetsbranschen eller har erfarenhet av att arbeta med bostadsuthyrning blir vi extra glada!


Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Rollen kräver att du är strukturerad, van att planera din tid och gillar frihet under ansvar. För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt, men då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn, är det klart meriterande om du även behärskar andra språk. Körkort med B-behörighet är önskvärt.Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar och håller dig lugn även i stressade situationer. 


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping med fokus på reparationer

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslån... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på förvaltningskontoret i Norrköping för att sedan åka ut till fastigheterna med din servicebil. Du åtgärdar felanmälningar från hyresgäster och uppdragen kan innebära allt från att byta ett lås eller en blandare, laga en kökslucka som lossnat, åtgärda diverse vvs-ärenden till att kontrollera fastighetens belysning. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Reparatör / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Bostadsuthyrare till Heimstaden i Norrköping (studentmedarbetare)

Ansök    Jun 20    Heimstaden AB    Uthyrare
Är du studerande och på jakt efter ett extrajobb? Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig! Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för ... Visa mer
Är du studerande och på jakt efter ett extrajobb? Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig!


Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vi söker dig som kan tänka dig arbeta extra ett par timmar i veckan vid månadsskiften, arbetstoppar och semestrar. Arbetstiderna är dagtid, där det kommer finnas behov både heldagar men även vissa halvdagar. Vi ser att du ska vara tillgänglig för att arbeta minst fem timmar per vecka.  


I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du bland annat arbetar med köhantering, upprättande av hyresavtal, visningar, nyckelhantering, dokumentation samt övrig förekommande administration. Beroende på vad dina kollegor behöver stöd med, kan din arbetsdag se olika ut.


För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt och jobba mot de mål som finns uppsatta. För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av service och kundkontakter. Pluggar du något inom fastighetsbranschen eller har erfarenhet av att arbeta med bostadsuthyrning blir vi extra glada!


Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Rollen kräver att du är strukturerad, van att planera din tid och gillar frihet under ansvar. För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt, men då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn, är det klart meriterande om du även behärskar andra språk. Körkort med B-behörighet är önskvärt.Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar och håller dig lugn även i stressade situationer. 


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Är du Heimstadens nya Facility Manager?

Ansök    Jul 27    Heimstaden AB    Fastighetschef
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Manager Facility Management för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastighe... Visa mer
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Manager Facility Management för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Vi äger och förvaltar i dagsläget cirka 3000 hyresrätter i Norrköping, varav du kommer att ansvara för 1500. Ditt team består av sex kollegor inom Fastighetsskötsel som du är närmsta chef för. Inom förvaltningsområdet finns dessutom ytterligare kollegor som arbetar med bostadsuthyrning, teknisk förvaltning, kommersiell uthyrning, bosocialt arbete samt driftteknik. Du rapporterar till Regionchefen för Region Mitt och har i hela regionen ytterligare fyra kollegor med samma roll som dig.


Dina arbetsuppgifter


I rollen ansvarar du för att leda och utveckla vårt team på plats inom fastighetsskötsel och underhållet av våra fastigheter kopplat till dagligt arbete och mindre projekt. Du har fastighetsägarens ansvar lokalt där ditt huvuduppdrag är att följa upp, optimera och säkerställa fastighetsskötseln, planerar för in- och utflytt för våra hyresgäster samt identifierar möjligheter för nya investeringsprojekt.


Som ledare är du en nyckelperson för att sätta en verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd. Du ansvarar för resultat, verksamhetsplanering, upphandling, uppföljning och kostnadskontroll. Kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster och dialog kring deras önskemål och behov är en röd tråd i din vardag.


Vi önskar att vår drömkandidat har:Vi söker i första hand dig som har arbetat minst tre år i en liknande roll. Du har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, gärna från både bostads- och lokalsidan.En förutsättning för att du ska lyckas i denna roll är att du drivs av och har erfarenhet av framgångsrik personalledning, att du är van vid att leda personal i förändring och behärskar ekonomisk rapportering/uppföljning. Vidare trivs du i en ansvarsfull roll i en organisation som befinner sig i en stark tillväxtfas.I grunden har du en eftergymnasial utbildning, gärna inom förvaltning, teknik och/eller ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van användare av Office-paketet, ekonomisystem och med fördel har du även arbetat i Vitec eller något liknande fastighetssystem. Du behöver ha kunskap om OVK, Radon, PCB, Asbest samt efterlevnad av generella myndighetskrav och utöver detta behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort. Fler språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din ledarskapsförmåga. Som person är du affärsmässig och professionell men samtidigt prestigelös och jordnära. Du har ett högt inre driv och en hög energinivå och är service- och kvalitetsinriktad. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter Laget framför Jaget.


Du arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba då vi är i en omorganisation. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både med kollegor, kunder och entreprenörer då du är en person som håller vad du lovar.


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Många lär sig nya saker varje dag och du har frihet under ansvar och möjlighet till visst hybridarbete.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


Då du inte bara ska välja oss utan vi ska välja varandra, har slutkandidater även möjlighet att ta referenser på sin nya chef - en transparens vi förordar och tror mycket på!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 20 augusti 2023. Vi är tillbaka från semestern den 7 augusti, och kommer därefter vara tillgängliga för eventuella frågor, samt göra löpande urval och intervjuer. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med två Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu två praktiska och serviceinriktade personer! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med två Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu två praktiska och serviceinriktade personer!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på förvaltningskontoret för att sedan åka ut till fastigheterna där du granskar att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt åtgärdar felanmälningar från hyresgäster. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Är du Heimstadens nya Facility Manager?

Ansök    Maj 16    Heimstaden AB    Fastighetschef
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Facility Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket... Visa mer
Till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en Facility Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Vi äger och förvaltar i dagsläget cirka 3000 hyresrätter i Norrköping, varav du kommer att ansvara för 1500. Ditt team består av sex kollegor inom Fastighetsskötsel som du är närmaste chef för. Inom förvaltningsområdet finns dessutom ytterligare kollegor som arbetar med bostadsuthyrning, teknisk förvaltning, kommersiell uthyrning, bosocialt arbete samt driftteknik. Du rapporterar till Regionchefen för Region Mitt och har i hela regionen ytterligare fyra kollegor med samma roll som dig.


Dina arbetsuppgifter


Som Facility Manager ansvarar du för att leda och utveckla vårt team på plats inom fastighetsskötsel och underhållet av våra fastigheter kopplat till dagligt arbete och mindre projekt. Du har fastighetsägarens ansvar lokalt där ditt huvuduppdrag är att följa upp, optimera och säkerställa fastighetsskötseln, planerar för in- och utflytt för våra hyresgäster samt identifierar möjligheter för nya investeringsprojekt.


Som ledare är du en nyckelperson för att sätta en verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd. Du ansvarar för resultat, verksamhetsplanering, upphandling, uppföljning och kostnadskontroll. Kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster och dialog kring deras önskemål och behov är en röd tråd i din vardag.


Vi önskar att vår drömkandidat har:Vi söker i första hand dig som har arbetat minst tre år i en liknande roll. Du har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, gärna från både bostads- och lokalsidan.En förutsättning för att du ska lyckas i denna roll är att du drivs av och har erfarenhet av framgångsrik personalledning, att du är van vid att leda personal i förändring och behärskar ekonomisk rapportering/uppföljning. Vidare trivs du i en ansvarsfull roll i en organisation som befinner sig i en stark tillväxtfas.I grunden har du en eftergymnasial utbildning, gärna inom förvaltning, teknik och/eller ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van användare av Office-paketet, ekonomisystem och med fördel har du även arbetat i Vitec eller något liknande fastighetssystem. Du behöver ha kunskap om OVK, Radon, PCB, Asbest samt efterlevnad av generella myndighetskrav och utöver detta behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort. Fler språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din ledarskapsförmåga. Som person är du affärsmässig och professionell men samtidigt prestigelös och jordnära. Du har ett högt inre driv och en hög energinivå och är service- och kvalitetsinriktad. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter Laget framför Jaget.


Du arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba då vi är i en omorganisation. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både med kollegor, kunder och entreprenörer då du är en person som håller vad du lovar.


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Många lär sig nya saker varje dag och du har frihet under ansvar och möjlighet till visst hybridarbete.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


Då du inte bara ska välja oss utan vi ska välja varandra, har slutkandidater även möjlighet att ta referenser på sin nya chef - en transparens vi förordar och tror mycket på!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 9 juni 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag då tillsättning kan se innan sista ansökningsdag.   


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslån... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi behöver förstärka vårt härliga team med en Fastighetsskötare i Norrköping och söker nu en praktiskt och serviceinriktad person!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på förvaltningskontoret i Norrköping för att sedan åka ut till fastigheterna med din servicebil. Du åtgärdar felanmälningar från hyresgäster och uppdragen kan innebära allt från att byta ett lås eller en blandare, laga en kökslucka som lossnat, åtgärda diverse vvs-ärenden till att kontrollera fastighetens belysning. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem och genomföra nödvändiga reparationer.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Reparatör / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Sommarvikarie Kundservice

Till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen söker vi nu sommarvikarier för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor. Brinner du för att göra andra nöjda, men samtidigt även utmana genom egna förslag och lösningar? Och är du helt o... Visa mer
Till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen söker vi nu sommarvikarier för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster.


Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor. Brinner du för att göra andra nöjda, men samtidigt även utmana genom egna förslag och lösningar? Och är du helt orädd för att prata i telefon med nya människor? Då är du definitivt någon som borde söka till oss på Heimstaden!


Vi söker dig som är minst 18 år och som kan arbeta större delen av sommaren, juni - augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i butik eller telefon och är van att arbeta självständigt. Då arbetet innehåller mycket hyresgästkontakt behöver du vara serviceinriktad samt ha god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Kundservice finns placerade både i Norrköping och Stockholm.


Rollen 

Du kommer att ingå som en del av vårt team på Kundservice som idag består av 18 härliga och oerhört service-minded kollegor. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det idag är.  


Nu behöver vi förstärkning över sommaren och ser gärna att du har grundläggande it-kunskaper. Vi jobbar idag bland annat i program som Vitecs olika moduler samt Kundo Chat-Mail-Forum samt en helt ny Teamsintegrerad växel – kan du ett eller flera av dessa system eller liknande kommer vi jubla – men vi är övertygade om att du också kommer att kunna lära dig våra system.  


Du har en stor social förmåga, då vi dagligen kommunicerar både i tal och skrift. Du behöver därmed kunna uttrycka dig på svenska och engelska – fler språk är mycket meriterande då våra hyresgäster kommer från hela världen.  


Heimstaden 

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss https://heimstaden.com/jobba-har/


Ansökan  

CV välkomnas senast den 31 mars 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.  


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Technical Property Manager till Norrköping

Ansök    Apr 4    Heimstaden AB    Fastighetsförvaltare
Nu söker vi på Heimstaden i Norrköping en ny kollega i form av en Technical Property Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på... Visa mer
Nu söker vi på Heimstaden i Norrköping en ny kollega i form av en Technical Property Manager för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


Dina arbetsuppgifter


Som Technical Property Manager ansvarar du för att utföra och följa upp åtgärder och projekt inom ramen för godkänd budget i ditt förvaltningsområde. Här säkerställer du även överlämning av färdiga projekt till dina kollegor inom förvaltningen.


I uppdraget ingår att planera och utföra underhålls-, investerings- och hållbarhetsprojekt upp till 500 000 kronor, utföra underhållsbesiktningar i fastigheterna samt besikta lägenheter inför ev. standardförbättringar. Utöver det planerar och genomför du standardförbättringar, hanterar skador och försäkringsärenden samt koordinerar upphandlingar och förhandlingar med entreprenörer för investeringsprojekt.


Du är även en av flera kollegor som i samråd med Asset Management, identifierar möjligheter för nya investeringsprojekt.


Vi önskar att vår drömkandidat har:

Vi söker i första hand dig som har arbetat minst tre år i fastighetsbranschen, gärna i en liknande roll.En förutsättning för att du ska lyckas i denna roll är att du drivs av och har erfarenhet av kundkontakt och projektadministration. Om du dessutom har erfarenhet av projektledning, är det väldigt meriterande. Vidare trivs du i en ansvarsfull roll i en organisation som befinner sig i en stark tillväxtfas.I grunden har du en eftergymnasial utbildning, gärna inom förvaltning eller bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van användare av Office-paketet, ekonomisystem och med fördel har du även arbetat i Vitec eller något liknande fastighetssystem. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort. Fler språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från världens alla hörn.Som person är du affärsmässig och professionell men samtidigt prestigelös och jordnära. Du har ett högt inre driv och en hög energinivå och är kvalitetsinriktad. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och sätter Laget framför Jaget.


Du arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba. För att fixa vår miljö är du stresstålig – och med förmåga att prioritera. Du behöver vara noggrann, strukturerad och organiserad – med den nästan omöjliga kombinationen att samtidigt vara flexibel och kunna ta snabba kast i agendan. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor, kunder och entreprenörer då du är en person som håller vad du lovar. Har du dessutom humor och glimten i ögat, bör du inte tveka att söka för att bli en del av vårt team!


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Många lär sig nya saker varje dag och du har frihet under ansvar och möjlighet till visst hybridarbete.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


Då du inte bara ska välja oss utan vi ska välja varandra, har slutkandidater även möjlighet att ta referenser på sin nya chef - en transparens vi förordar och tror mycket på!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  

Din ansökan välkomnas senast den 28 april 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.  


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Sommarvikarie uthyrare till Norrköping

Ansök    Mar 23    Heimstaden AB    Uthyrare
Vi söker årets sommarvikarie uthyrning till Heimstaden i Norrköping. Är du intresserad av kundkontakt och kundservice? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren. Vi söker dig som är positiv och självgående och som gillar när det är full fart. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, upprättande av hyresavtal, dokumentation samt övrig förekommande administrati... Visa mer
Vi söker årets sommarvikarie uthyrning till Heimstaden i Norrköping. Är du intresserad av kundkontakt och kundservice? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren.


Vi söker dig som är positiv och självgående och som gillar när det är full fart. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, upprättande av hyresavtal, dokumentation samt övrig förekommande administration.


För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss. Vikariatet sträcker sig över 8 veckor under juni till augusti och är på heltid.


Din profil


Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med bostadsuthyrning inom fastighetsförvaltning och/eller relevant arbetslivserfarenhet inom service eller försäljning.  Du är van vid att arbeta i MS Office eller liknande miljöer. Som person brinner du för service, sälj och kundkontakter, samtidigt som du är en skicklig administratör.


Du har förmågan att arbeta strukturerat, har gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du drivs av att nå dina mål och att hela tiden slipa på dina arbetssätt för att bli ännu bättre. Har du tidigare jobbat i fastighetssystemet Vitec blir vi oerhört glada! För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Men det är klart meriterande om du även behärskar andra språk då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn. Körkort med B-behörighet är ett krav.Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat och entreprenörsanda så kommer du att trivas riktigt bra hos oss!


Heimstaden


Vi ser det som en självklarhet att du känner igen dig i våra kärnvärden CARE, DARE och SHARE. Läs gärna mer om vår kultur och vad våra medarbetare tycker om oss, här: https://heimstaden.com/jobba-har/


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.


Ansökan: CV välkomnas senast den 16 april 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Kundservicemedarbetare vikariat sex månader

Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen i Norrköping söker vi nu en kollega för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tjänsten är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning. Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor.... Visa mer
Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen i Norrköping söker vi nu en kollega för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tjänsten är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning.
Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor. Brinner du för att göra andra nöjda men samtidigt även utmana genom egna förslag och lösningar? Och är du helt orädd för att prata i telefon med nya människor? Då är du definitivt någon som borde söka till oss på Heimstaden!
Rollen 
I denna roll kommer du ingå som en del av vårt team på Kundservice som idag består av ett gäng härliga och oerhört service-minded kollegor. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det idag är.  
Nu behöver vi förstärkning och vår dröm är att få in någon som kompletterar gruppen på ett nytt sätt, gärna med it-och teknikkunskaper samt erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi jobbar idag bland annat i program som Vitec samt Kundo Chat-Mail-Forum samt Teamsintegrerad växel – kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  
Det är meriterande med gymnasiekompetens men ännu viktigare är att du har en stor social förmåga, då vi dagligen kommunicerar både i tal och skrift. Du behöver därmed kunna uttrycka dig på svenska och engelska – fler språk är mycket meriterande då våra hyresgäster kommer från hela världen.  
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 30 september 2022. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller  https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare/Lägenhetsreparatör till Norrköping

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare/Lägenhetsreparatör och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Heimstaden söker nu en erfaren och serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss oc... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare/Lägenhetsreparatör och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Heimstaden söker nu en erfaren och serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!
Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.
Arbetsuppgifter
Du startar varje morgon på kontoret för att sedan åka ut till fastigheterna där du granskar att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt åtgärdar felanmälningar från hyresgäster. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem.
Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, fastighetsteknik eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
B-körkort
Vem är du?
Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare/Lägenhetsreparatör och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Heimstaden söker nu en erfaren och serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss ... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare/Lägenhetsreparatör och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Heimstaden söker nu en erfaren och serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!


Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.


Arbetsuppgifter


Du startar varje morgon på kontoret för att sedan åka ut till fastigheterna där du granskar att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt åtgärdar felanmälningar från hyresgäster. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem.


Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, fastighetsteknik eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
• God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
• God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
• B-körkort


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!


Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Norrköping

Ansök    Jul 11    Heimstaden AB    Fastighetsförvaltare
Älskar du att se fastigheter rustas upp, lägga planer för hur saker och ting ska bli ännu bättre för våra hyresgäster och att arbeta tillsammans i team? Då är rollen som Fastighetsförvaltare något för dig! Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en till initiativrik och självgående Fastighetsförvaltare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sä... Visa mer
Älskar du att se fastigheter rustas upp, lägga planer för hur saker och ting ska bli ännu bättre för våra hyresgäster och att arbeta tillsammans i team? Då är rollen som Fastighetsförvaltare något för dig! Till vårt gäng i Norrköping söker vi nu en till initiativrik och självgående Fastighetsförvaltare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. 
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för en del av fastighetsbeståndet i Norrköping och ha en kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår att lägga budget, följa upp det ekonomiska resultatet, medverka i underhållsplaneringen och säkerställa att myndighetskraven är uppfyllda. En viktig del är att aktivt arbeta med uppföljning av kundnöjdhetsindex. Upphandling av avtal, skadehantering och kvalitetskontroller ingår vidare i dina arbetsuppgifter. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. För att sammanfatta det – rollen är mycket bred och omväxlande!
Vem är du?
För att kunna axla rollen som Fastighetsförvaltare behöver du ha en gymnasie- eller påbyggnadsutbildning inom förvaltning, alternativt har skaffat dig arbetslivserfarenhet inom fastighetsservice på annat sätt. Det är starkt meriterande om du tidigare jobbat med förvaltning av hyresbostäder. Du har mycket god förmåga att hantera människor i olika situationer. Som person är du tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat och med en entreprenörsanda som vill vara med och utveckla teamet med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du att trivas hos oss!
Du är van att arbeta i olika digitala verktyg och Office-paketet. Du får gärna ha erfarenhet av ekonomisystem och vi gör vågen om du arbetat i affärssystemet Vitec tidigare! Arbetstempot kan tidvis vara högt, vilket innebär att du behöver vara duktig både på att prioritera och att omprioritera. Har du erfarenhet av arbetsledning är det meriterande, men inget krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. Fler språk är meriterande eftersom vi har många hyresgäster från olika delar av världen. B-körkort är ett krav.
Vilka är dina nya kollegor?
Du kommer att bli en del av förvaltningen i Norrköping som består av olika funktioner. Här finns massor av erfarenhet och tillsammans hjälps vi åt med våra dagliga utmaningar. Heimstaden har idag c:a 2 950 lägenheter i Norrköping/Söderköping och ett av våra mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt. 
Heimstaden
Heimstaden är ett expansivt bolag med ljusa framtidsutsikter, vilket möjliggör chanser för dig att utvecklas i din roll som Fastighetsförvaltare. Företagskulturen präglas av inkludering, tillhörighet och våga prova nya saker. Vi förväntar oss att du agerar, fattar beslut och bidrar till företagets mål utifrån våra grundläggande kärnvärden Care, Dare och Share. Läs gärna mer om det och vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare, här: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 14 augusti 2022. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Ansök    Nov 18    Heimstaden AB    Kundtjänstmedarbetare
Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen söker vi nu en kollega för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor. Brinner du för att göra andra nöjda men samtidigt även utmana genom egna förslag och... Visa mer
Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Kundservicegruppen söker vi nu en kollega för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster.
Tänk att få vara en del av ett team som är navet i många delar av företaget – där du får hjälpa våra kunder med sina utmaningar varje dag samtidigt som du stöttar dina kollegor. Brinner du för att göra andra nöjda men samtidigt även utmana genom egna förslag och lösningar? Och är du helt orädd för att prata i telefon med nya människor? Då är du definitivt någon som borde söka till oss på Heimstaden!
Rollen 
I denna roll kommer du ingå som en del av vårt team på Kundservice som idag består av 10 härliga och oerhört service-minded kollegor, varav en är din nya chef Claes. Han brinner för telefoni och servicelösningar och kan prata länge om detta. Det är ett glatt gäng med mängder av olika kompetenser och erfarenheter, vilket gör teamet så bra som det idag är.  
Nu behöver vi förstärkning och vår dröm är att få in någon som kompletterar gruppen på ett nytt sätt, gärna med it-och teknikkunskaper samt erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi jobbar idag bland annat i program som Vitecs olika moduler samt Kundo Chat-Mail-Forum samt Telenor One växel – kan du ett eller flera av dessa system kommer vi jubla – om du istället kan andra liknande system, är vi övertygade om att du kan lära dig våra på ett kick!  
Det är meriterande med gymnasiekompetens men ännu viktigare är att du har en stor social förmåga, då vi dagligen kommunicerar både i tal och skrift. Du behöver därmed kunna uttrycka dig på svenska och engelska – fler språk är mycket meriterande då våra hyresgäster kommer från hela världen.  
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 10 december 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller  https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Projektledare Lägenheter i Region Mitt

Brinner du för fastigheter? Kan du se dig själv som spindeln i nätet när lägenheter förvandlas till nya hem för våra hyresgäster? Gillar du att arbeta i team? Då är rollen som Projektledare Lägenheter i region Mitt något för dig! Vad innebär rollen? Du kommer att arbeta med att renovera lägenheter i våra fastigheter i region Mitt. Heimstaden totalrenoverar, efter vårt koncept, runt ett tusen lägenheter om året i samband med uppsägningar och detta utförs av... Visa mer
Brinner du för fastigheter? Kan du se dig själv som spindeln i nätet när lägenheter förvandlas till nya hem för våra hyresgäster? Gillar du att arbeta i team? Då är rollen som Projektledare Lägenheter i region Mitt något för dig!
Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta med att renovera lägenheter i våra fastigheter i region Mitt. Heimstaden totalrenoverar, efter vårt koncept, runt ett tusen lägenheter om året i samband med uppsägningar och detta utförs av våra Projektledare Lägenheter. Du kommer främst utföra renoveringsprojekt i region Mitt med placering på något av våra kontor i Norrköping, Linköping, Eskilstuna eller Katrineholm. Arbete utförs i nära samarbete med både förvaltning och hyresförhandlare.
Du kommer att arbeta med:
Ansvara för genomförandet av renoveringar från projektering till slutbesiktning
Upprätta förfrågningsunderlag med hjälp av färdiga mallar
Utvärdera anbud, upphandlingar och avtalsskrivningar
Följa upp/byggleda entreprenader samt planera och utföra besiktningar
Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering
Vad behöver du kunna?
Din utbildningsnivå för denna tjänst, tror vi är antingen byggnadsingenjör eller annan utbildning inom bygg & fastighet alternativt erfarenhet från liknande inom branschen. Har du även ledarskaps- och/eller projektledarutbildning är det meriterande, precis som erfarenhet från kundkontakter och relationsskapande arbete är. 
Andra kunskaper vi gärna ser att du har är inom entreprenadjuridik, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning samt byggnadslagstiftningen. Ett krav är goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt B-körkort och tillgång till egen bil.
Vem är du?
Du arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba. För att fixa vår miljö är du stresstålig – och med förmåga att prioritera. Du behöver vara noggrann, strukturerad och organiserad – med den nästan omöjliga kombinationen att samtidigt vara flexibel och kunna ta snabba kast i agendan. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor, kunder och entreprenörer då du är en person som håller vad du lovar. Har du dessutom humor och glimten i ögat, bör du inte tveka att söka för att bli en del av vårt team!
Vilka ingår i teamet?
Du kommer att ingå i ett team om 30 personer; en ambitiös gruppchef tillika din närmaste chef med placering i Norrköping, en driven chef för hela avdelningen Asset Management som är placerad på huvudkontoret i Malmö, ett antal kollegor inom projektledning samt nyproduktion utspridda över hela landet.
Heimstaden
Vi ser det som en självklarhet att du känner igen dig i våra kärnvärden CARE, DARE och SHARE. Läs gärna mer om vår kultur och vad våra medarbetare tycker om oss, här: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 30 juni 2022. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Cecilia Bavester. Vi väntar på dig - vad väntar du på?! Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Är du vår nya Fastighetsskötare? Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping.  Vad innebär jobbet? I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i vå... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?
Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!
Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping. 
Vad innebär jobbet?
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i våra lägenheter och ansvarar för drift och skötsel av ett antal fastigheter. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.  
Vad ska du ha för erfarenhet?
Då detta yrke är mansdominerat, söker vi nu gärna efter fler kvinnor som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker att det är viktigaste att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du behöver vara van vid och tycka om service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. Du behöver ha en god datavana då mycket av vårt arbete sköts digitalt.
Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter inte utemiljö.  
Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra fastigheter och hyresgäster. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen
Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Heimstaden 
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss länk=https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 18 april 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.  
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller länk=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Bostadsuthyrare till Norrköping

Ansök    Okt 28    Heimstaden AB    Bostadsförmedlare
Tänk dig att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem är precis det som de drömmer om. Nu har du chansen! Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en erfaren och service-minded bostadsuthyrare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vårt fastighetsbestå... Visa mer
Tänk dig att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem är precis det som de drömmer om. Nu har du chansen!
Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Norrköping söker vi nu en erfaren och service-minded bostadsuthyrare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vårt fastighetsbestånd i Norrköping består idag av ca 2 900 lägenheter.
Vi söker dig som är en positiv och självgående Bostadsuthyrare. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, upprättande av hyresavtal, hyresjuridik, nyckelhantering, dokumentation, övrig förekommande administration och delansvar för receptionen. 
I rollen ingår även besiktningar vid in-och utflytt och du är med och fattar beslut om enklare renoveringsåtgärder. Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du har en viktig roll i kundupplevelsen då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss. 
Din profil
Du har några års erfarenhet från att arbeta med bostadsuthyrning inom fastighetsförvaltning. Du är van vid att arbeta i MS Office eller liknande miljöer. Som person brinner du för service och kundkontakter.
Du har förmågan att arbeta strukturerat, har gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat i Vitec. Körkort med B-behörighet är ett krav. Är du dessutom någon med glimten i ögat och entreprenörsanda så kommer du trivas hos oss!
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan  
Personligt brev och CV välkomnas senast 21 november 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Är du vår nya Fastighetsskötare? Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping.  Vad innebär jobbet? I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i vå... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?
Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!
Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping. 
Vad innebär jobbet?
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i våra lägenheter och ansvarar för drift och skötsel av ett antal fastigheter. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.  
Vad ska du ha för erfarenhet?
Då detta yrke är mansdominerat, söker vi nu gärna efter fler kvinnor som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker det är viktigt att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du behöver vara van vid och tycka om service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. Du behöver ha en god datavana då mycket av vårt arbete sköts digitalt.
Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter inte utemiljö.  
Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra fastigheter och hyresgäster. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen.
Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Heimstaden 
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 31 oktober 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.  
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Norrköping

Ansök    Jul 9    Heimstaden AB    Fastighetsförvaltare
Älskar du att se fastigheter rustas upp, lägga planer för hur saker och ting ska bli ännu bättre för våra hyresgäster och att arbeta tillsammans i team? Då är rollen som Fastighetsförvaltare i Norrköping något för dig! Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för en del av fastighetsbeståndet i Norrköping och ha en kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår att lägga budget, följa upp det ekonomiska resultatet, medverka i underhållsplaneringen ... Visa mer
Älskar du att se fastigheter rustas upp, lägga planer för hur saker och ting ska bli ännu bättre för våra hyresgäster och att arbeta tillsammans i team? Då är rollen som Fastighetsförvaltare i Norrköping något för dig!
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för en del av fastighetsbeståndet i Norrköping och ha en kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår att lägga budget, följa upp det ekonomiska resultatet, medverka i underhållsplaneringen och säkerställa att myndighetskraven är uppfyllda. En viktig del är att aktivt arbeta med uppföljning av kundnöjdhetsindex. Upphandling av avtal, skadehantering och kvalitetskontroller ingår vidare i dina arbetsuppgifter. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. För att sammanfatta det – rollen är mycket bred och omväxlande!
Vem är du?
Du har minst ett par års erfarenhet som förvaltare och har ett intresse av både människa och teknik. Som person trivs du när du har mycket kontakter och relationer och du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Arbetstempot är tidvis högt och du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov och situation. Du behöver ha B-körkort, goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Utbildningar och kunskap inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och Aff är meriterande. Då vi går mot en alltmer digital värld är det viktigt att du har god datorvana och tycker att det är intressant med nya system och lösningar.
Vilka är dina nya kollegor?
Du kommer att bli en del av förvaltningen i Norrköping som består av olika funktioner. Här finns massor av erfarenhet och tillsammans hjälps vi åt med våra dagliga utmaningar. Heimstaden har idag c:a 2800 lägenheter i Norrköping och ett av våra mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt. Vi har spännande projekt på gång i Inre hamnen, Vilbergen, Björkalund och innerstaden.
Heimstaden
Vi är ett team så du bör gilla devisen Laget framför Jaget. Självklart arbetar du i linje med våra värderingar Care, Dare and Share. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling. Heimstaden finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna och Tjeckien.
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 15 september 2020. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Arbetsledare Norrköping

Är du vår nya Arbetsledare i Norrköping? Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Norrköping något för dig! Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för gruppen av Fastighetsskötare i Norrköping och i dagsläget består den av nio personer. Rollen är en chefstjänst där både personalansvar, arbetsmiljöansvar och lönesättning ingår i arbetsuppgifterna. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de... Visa mer
Är du vår nya Arbetsledare i Norrköping?
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Norrköping något för dig!
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för gruppen av Fastighetsskötare i Norrköping och i dagsläget består den av nio personer. Rollen är en chefstjänst där både personalansvar, arbetsmiljöansvar och lönesättning ingår i arbetsuppgifterna. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de fel och brister som kan uppstå i våra lägenheter, men gör även vissa besiktningar och arbeten på fastigheten i stort. Du följer upp arbetsordrar, utvärderar arbetssätt, du leder och fördelar det dagliga arbetet och stöttar vid behov. Du säkerställer att arbetet utförs både på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Att kartlägga utbildningsbehov i gruppen, medverka i underhållsplaneringen och aktivt arbeta med uppföljning av kundnöjdhetsindex är också uppgifter som ingår. Du medverkar även vid upphandling av avtal, hanterar vissa typer av skador och utför kvalitetskontroller. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. En bred och omväxlande roll!
Vem är du?
Du har minst har ett par års erfarenhet som chef/arbetsledare och har ett intresse av både människa och teknik. Du har en fastighetsteknisk bakgrund och är väl insatt i vad som krävs för att syssla med lägenhetsreparationer. Som person trivs du när du har mycket kontakter och relationer och du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Arbetstempot är tidvis högt och du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov och situation. Du behöver ha B-körkort, goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Kunskap inom Vitec är meriterande. Då vi går mot en alltmer digital värld är det viktigt att du har god datorvana och tycker att det är intressant med nya system och lösningar.
Vilka är dina nya kollegor?
Du kommer att bli en del av förvaltningen i Norrköping som består av olika funktioner. Här finns massor av erfarenhet och tillsammans hjälps vi åt med våra dagliga utmaningar. Heimstaden har idag c:a 2800 lägenheter i Norrköping och ett av våra mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt. Vi har spännande projekt på gång i Inre hamnen, Vilbergen, Björkalund och innerstaden.
Heimstaden
Vi är ett team så du bör gilla devisen Laget framför Jaget. Självklart arbetar du i linje med våra värderingar Care, Dare and Share. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling. Heimstaden finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna och Tjeckien.
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast 25 oktober 2020. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Fastighetsskötare till Norrköping

Är du vår nya Fastighetsskötare? Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping.  Vad innebär jobbet? I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i vå... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?
Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!
Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping. 
Vad innebär jobbet?
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med reparationer i våra lägenheter och ansvarar för drift och skötsel av ett antal fastigheter. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.  
Vad ska du ha för erfarenhet?
Då detta yrke är mansdominerat, söker vi nu gärna efter fler kvinnor som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker att det är viktigaste att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du behöver vara van vid och tycka om service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. Du behöver ha en god datavana då mycket av vårt arbete sköts digitalt.
Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter inte utemiljö.  
Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra fastigheter och hyresgäster. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen
Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Heimstaden 
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Care, Dare och Share. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat. 
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 9 augusti 2020.  Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Fastighetsskötare Norrköping

Är du vår nya Fastighetsskötare? Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker! Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping.  Vad innebär jobbet?   I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med felavhjäl... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?
Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Norrköping och hoppas att du är den vi söker!
Vi har i nuläget ca 2 800 lägenheter i Norrköping och Söderköping. 
Vad innebär jobbet?  
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster. Du jobbar med felavhjälpning och ansvarar för drift och skötsel av våra fastigheter. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.  
Vad ska du ha för erfarenhet?  
Då detta yrke är mansdominerat, söker vi nu gärna efter fler kvinnor som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker att det är viktigaste att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du behöver vara van vid och tycka om service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. Du behöver ha en god datavana då mycket av vårt arbete sköts digitalt.
Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter inte utemiljö.  
Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra fastigheter och hyresgäster. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen
Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Heimstaden  
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Autentiska, Omtänksamma och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat. 
Ansökan  
Personligt brev och CV välkomnas senast den 22 december 2019. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Sommarjobba som bostadsuthyrare

Ansök    Jan 24    Heimstaden AB    Uthyrare
Till vårt kontor i Norrköping söker vi dig som vill sommarjobba som serviceinriktad och självgående bostadsuthyrare för våra drygt 2 800 lägenheter. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster, där du bland annat jobbar med köhantering, nyckelhantering, dokumentation, kundmottagning, telefon och mejl. Sommarjobbet är 7 veckor, vecka 26-32.   Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultu... Visa mer
Till vårt kontor i Norrköping söker vi dig som vill sommarjobba som serviceinriktad och självgående bostadsuthyrare för våra drygt 2 800 lägenheter. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster, där du bland annat jobbar med köhantering, nyckelhantering, dokumentation, kundmottagning, telefon och mejl.

Sommarjobbet är 7 veckor, vecka 26-32.  

Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du har en viktig roll i kundupplevelsen då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss.   

Idealiskt går du första året på högskola på ett fastighetsinriktat program, men vi tror också att du kan ha några års erfarenhet från att jobba i exempelvis hotell/kontorsreception, gärna i kombination med andra administrativa uppgifter inom ekonomi el. liknande eller från roller som butiksansvarig.  

Du är van vid att arbeta i MS Office eller liknande miljöer. Som person brinner du för service och kundkontakter. Du har förmågan att arbeta strukturerat, har gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du arbetat i systemet Vitec och om du utöver att behärska svenska flytande skriftligt och muntligt kan andra språk. Är du dessutom någon med glimten i ögat och entreprenörsanda så kommer du trivas hos oss!  

Heimstaden  
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Omtanke, Nytänkande och Autencitet. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling.

Ansökan    
Personligt brev och CV välkomnas senast 23 februari. Vi gör löpande urval och intervjuer, så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Vikarierande bostadsuthyrare i Norrköping

Ansök    Sep 2    Heimstaden AB    Uthyrare
Tänk dig att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha med kundens behov och se till att kundens nya hem är precis det som de drömmer om. Nu har du chansen! Vi söker nämligen en ny engagerad och serviceinriktad vikarierande Bostadsuthyrare till vårt härliga kontor i Norrköping. Hur ser en vanlig dag ut? Du börjar dagen med att ta en kopp kaffe med dina kollegor och kollar sedan av din mail – ... Visa mer
Tänk dig att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha med kundens behov och se till att kundens nya hem är precis det som de drömmer om. Nu har du chansen! Vi söker nämligen en ny engagerad och serviceinriktad vikarierande Bostadsuthyrare till vårt härliga kontor i Norrköping.
Hur ser en vanlig dag ut?
Du börjar dagen med att ta en kopp kaffe med dina kollegor och kollar sedan av din mail – stämmer av nya ansökningar från personer som hoppas att deras nya hem finns hos oss, vilka som snart flyttar in och vilka som flyttar ut. Efter det visar du en lägenhet för potentiella hyresgäster, träffar en hyresgäst som hämtar sina nycklar, följt av en härlig lunch med kollegorna på kontoret.. Dagen fortsätter med att du pratar med en hyresgäst som har synpunkter på tvättstugan, en annan som skulle vilja ha en annan tapet i sitt sovrum och innan du går hem kontrollerar du dina mail igen, ringer några samtal och förbereder sedan inför morgondagens kontraktsskrivning.
I den här rollen arbetar du självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du har en oerhört viktig roll i kundupplevelsen, då du i många fall är den första personliga kontakten som våra kunder har med oss.
Så, vem söker vi?
Drömmen är att du sedan några år tillbaka arbetar med bostadsuthyrning och kan hyresjuridiken och har servicen i ryggraden. Då denna yrkesgrupp är kvinnodominerad, söker vi nu gärna efter fler män som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker att det viktigaste är att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Om du inte jobbat exakt med bostadsuthyrning, är det även intressant om du har stor erfarenhet av andra serviceyrken så som mäkleri, reception, administration och/eller försäljning. För att det ska bli så bra som möjligt, behöver du vara van att arbeta i MS Office eller liknande miljöer och det absolut viktigaste är att du är genuint intresserad och brinner för service och kundupplevelsen.
Rollen kräver att du är strukturerad, van att planera din egen tid och gillar frihet under ansvar. Har du tidigare jobbat i system som Capitex och/eller Vitec, blir vi oerhört glada! För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska både muntligt och skriftligt, men då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn, är det klart meriterande om du även behärskar andra språk. Körkort med B-behörighet är ett krav, så att du enkelt kan ta dig runt till våra olika kunder och fastigheter i Norrköping med omnejd. Är du dessutom någon med glimten i ögat och entreprenörsanda så kommer du att trivas riktigt bra hos oss! Vikariatet är t o m 2021-03-31 men kan komma att förlängas.
Heimstaden
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Omtänksamma, Nytänkande och Autentiska. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.
Ansökan
Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer, så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre