Lediga jobb som Diversearbetare i Norrköping

Se lediga jobb som Diversearbetare i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobbare till Laboratoriet för Organisk Elektronik

Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker nu upp till tre sommarjobbare med placering vid e... Visa mer
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu upp till tre sommarjobbare med placering vid enheten labstöd inom LOE, Laboratoriet för organisk elektronik, Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Om jobbet
LOE växer och består idag av cirka 140 forskare som fördelar sitt arbete på våra LOE lab. Labben finns i flera byggnader på Campus Norrköping men sommarjobbarna kommer främst att arbeta i något av de labben som finns i Täppan: renrummet, biolabet, fotoniklabet eller ytfysiklabet. Våra andra lab finns på Pronova eller PEA (Printed Electronics Arena).

Fokus för sommarjobbare hos oss är underhållsarbete i laboratoriet av olika slag:


• Dammsugning, våttorkning av undergolv, väggar, rördragningar samt fönstertvätt
• Monteringsarbete och handräckning till tekniker och städpersonal
• Inventering av instrument och/eller kemikalier
• Uppskyltning eller organisering av förvaringsytor
• Uppackning eller sortering av förbrukningsmaterial

Upplägg och fördelning av arbetsuppgifterna sker inom teknikergruppen och med chef för laboratorierna. Ni kommer att ha en arbetsledare på plats den tid ni arbetar i labben.

Om dig
Vi söker dig som kan arbeta heltid hos oss 3 - 4 veckor i sommar. Du ska vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du ska vara självgående och kunna avrapportera avklarade uppgifter till arbetsledare på regelbunden basis.

För denna anställning behöver du inneha följande kompetenser:


• Goda kunskaper i att tala/läsa svenska och engelska
• Lätt att ta till dig arbetsinstruktioner
• Vara ordningsam och organiserad med öga för detaljer

Meriterande för denna anställning:


• Tidigare arbete i laboratorium
• Tidigare teknisk kompetens från utbildning eller arbetsliv
• Tidigare kunskaper om kemikalier
• Tidigare erfarenhet av kemikaliehantering

Din arbetsplats

Du kommer arbeta på institutionen för teknik och naturvetenskap.

Läs mer om vår verksamhet här; Institutionen för teknik och naturvetenskap (ITN)

Om anställningen

Heltid, dagtid under 3-4 veckor, sommaren 2024.

Önskat startdatum är mitten av juni.

Lön och förmåner

Du kommer att ersättas per timme i efterhand för den tid du arbetat, men anställningen motsvarar heltid under ovan angiven period.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 17 maj 2024. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.
Välkommen med din ansökan!

Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas ca10 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas ca10 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är pensionär och vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för långsiktigt uppdrag i Norrköping.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Fingerfärdiga packare sökes för studentuppdrag i Norrköping

Är du en noggrann student på jakt efter ett kortare uppdrag i ett härligt team? Har du en fallenhet för att överföra instruktioner till handling på ett kvickt och smidigt sätt? Då är det dig vi söker! StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 studenter för montering och packning av fröer och liknande produkter i displayhyllor inför transport ut till butik. Du kommer att utgå ifrån en tydlig pack-/plocklista och fylla hyllorna med varor utifrån anvisn... Visa mer
Är du en noggrann student på jakt efter ett kortare uppdrag i ett härligt team? Har du en fallenhet för att överföra instruktioner till handling på ett kvickt och smidigt sätt? Då är det dig vi söker!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 3 studenter för montering och packning av fröer och liknande produkter i displayhyllor inför transport ut till butik. Du kommer att utgå ifrån en tydlig pack-/plocklista och fylla hyllorna med varor utifrån anvisning. Det är ett fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ansvarstagande, engagerade och hjälpsamma kollegor hos kunden.

Arbetet är förlagt i företagets lokaler strax utanför Norrköping med goda bussförbindelser. Du kommer att arbeta ca 2-4 dagar per vecka under arbetstiderna måndag till fredag 07:00 – 16:00. Viss variation kan förekomma, liksom övertid. Uppdraget startar vecka 42 och sträcker sig fram till årsskiftet.

Din profil
Du som söker är fingerfärdig och trivs med att arbeta både noggrant och i ett högt tempo. Då arbetet innefattar att ta emot både muntliga och skriftliga instruktioner är det viktigt att du kan läsa och kommunicera obehindrat på svenska. Vi ser att du är duktig på att samarbeta, är flexibel och du lär dig snabbt och är inte rädd för att kommunicera eller be om hjälp.

Du som söker har studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och är tillgänglig för att arbeta hos kunden ca 2-4 dagar per vecka under perioden. Vi ser gärna att du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att påverka mycket själv.

Eftersom arbetet innefattar en del tunga lyft och monotona arbetspositioner är det viktigt att du som söker är i god fysisk form. Vi lägger även stor vikt i att du kan arbeta efter företagets värderingar hållbarhet, tillit och mod eftersom dessa genomsyrar hela verksamheten.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Hållbarhet är en självklarhet i hela verksamheten och drivkraften att ta tillvara naturens resurser och återvinna så mycket som möjligt har funnits med sedan start. Hållbarhet finns som en röd tråd i allt vi gör, från vision och värderingar till strategi och prioriteringar.

Vår ambition är att vara en ledande aktör inom hållbarhet med tydliga både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det vi gör idag ska leda till att vi 2035 uppnår våra mer långsiktiga mål om att vara klimatneutrala och producera jord helt av återvunna eller förnybara råvaror.

Vi vet också att det är tillsammans med andra vi kan bli ännu starkare och åstadkomma mer. I en öppen dialog möts kompletterande perspektiv, kompetenser och erfarenheter för att stadigt närma oss den cirkulära affären. Vi har en rad spännande samarbeten med aktörer som delar vår vision och vi ser redan nu hur mycket vi kan åstadkomma genom att tänka och agera gemensamt.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Fingerfärdiga packare sökes till kund i Norrköping

Är du en noggrann person på jakt efter ett kortare uppdrag i ett härligt team? Har du en fallenhet för att överföra instruktioner till handling på ett kvickt och smidigt sätt? Då är det dig vi söker! StudentConsulting söker nu för kunds räkning 6 personer för montering och packning av fröer och liknande produkter i displayhyllor inför transport ut till butik. Du kommer att utgå ifrån en tydlig pack-/plocklista och fylla hyllorna med varor utifrån anvisnin... Visa mer
Är du en noggrann person på jakt efter ett kortare uppdrag i ett härligt team? Har du en fallenhet för att överföra instruktioner till handling på ett kvickt och smidigt sätt? Då är det dig vi söker!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 6 personer för montering och packning av fröer och liknande produkter i displayhyllor inför transport ut till butik. Du kommer att utgå ifrån en tydlig pack-/plocklista och fylla hyllorna med varor utifrån anvisning. Det är ett fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ansvarstagande, engagerade och hjälpsamma kollegor hos kunden.

Arbetet är förlagt i företagets lokaler strax utanför Norrköping med goda bussförbindelser. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00 – 16:00 men viss variation kan förekomma, liksom övertid. Uppdraget startar vecka 42 och sträcker sig fram till årsskiftet.

Din profil
Du som söker är fingerfärdig och trivs med att arbeta både noggrant och i ett högt tempo. Då arbetet innefattar att ta emot både muntliga och skriftliga instruktioner är det viktigt att du kan läsa och kommunicera obehindrat på svenska. Vi ser att du är duktig på att samarbeta, är flexibel och du lär dig snabbt och är inte rädd för att kommunicera eller be om hjälp.

Eftersom arbetet innefattar en del tunga lyft och monotona arbetspositioner är det viktigt att du som söker är i god fysisk form. Vi lägger även stor vikt i att du kan arbeta efter företagets värderingar hållbarhet, tillit och mod eftersom dessa genomsyrar hela verksamheten.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten ska tillsättas med start så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Hållbarhet är en självklarhet i hela verksamheten och drivkraften att ta tillvara naturens resurser och återvinna så mycket som möjligt har funnits med sedan start. Hållbarhet finns som en röd tråd i allt vi gör, från vision och värderingar till strategi och prioriteringar.

Vår ambition är att vara en ledande aktör inom hållbarhet med tydliga både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det vi gör idag ska leda till att vi 2035 uppnår våra mer långsiktiga mål om att vara klimatneutrala och producera jord helt av återvunna eller förnybara råvaror.

Vi vet också att det är tillsammans med andra vi kan bli ännu starkare och åstadkomma mer. I en öppen dialog möts kompletterande perspektiv, kompetenser och erfarenheter för att stadigt närma oss den cirkulära affären. Vi har en rad spännande samarbeten med aktörer som delar vår vision och vi ser redan nu hur mycket vi kan åstadkomma genom att tänka och agera gemensamt.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas ca10 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas ca10 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är pensionär och vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för långsiktigt uppdrag i Norrköping.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Podietekniker till Norrköpings Symfoniorkester

Ansök    Jun 14    Scenkonst Öst AB    Diversearbetare
Scenkonst Öst AB söker Podietekniker till Norrköpings Symfoniorkester Vilka är vi? Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester, Östgötamusiken och Östgötateatern med ung scen/öst. Organisationen består också av ett verksamhetsstöd omfattande avdelningar för kommunikation, HR, IT, ekonomi och f... Visa mer
Scenkonst Öst AB söker Podietekniker till Norrköpings Symfoniorkester
Vilka är vi?
Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester, Östgötamusiken och Östgötateatern med ung scen/öst. Organisationen består också av ett verksamhetsstöd omfattande avdelningar för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 230 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är ca 200 mkr per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.
Norrköpings Symfoniorkester spelar nyskriven och klassisk musik på internationell toppnivå. Orkestern har 85 musikertjänster och totalt arbetar ca 100 personer i olika professioner för att ge SONs publik oförglömliga musikupplevelser. Norrköpings Symfoniorkester gör ett 80-tal framträdanden per år och når under en genomsnittssäsong 80 000–100 000 besökare. Chefdirigent sedan 2020 är Karl-Heinz Steffens.
Arbetsuppgifter
Som podietekniker ansvarar du för podiet i samband med repetitioner, konserter och turnéer. Du blir en av tre som dukar scen och jobbar före och efter produktion. Du har en helhetslösning och arbetar med enklare tekniska uppgifter. Det innebär, förutom iordningsställande av podiet, också säkerhets- och materialansvar samt vara behjälplig med lagring, service, hantering av orkesterns utrustning med mera. Du arbetar nära orkestern och ser till att konserterna sker.
Din profil
Vi söker dig som är självgående och serviceinriktad. Du ska ha erfarenhet av scenkonstproduktion genom att ha roddat eller arbetat nära scen eller vid liveframträdanden. Intresse för musik och kännedom om symfoniorkestrars arbete är meriterande. Även utbildning inom eller erfarenhet av ljud- och ljusteknik är meriterande. Du trivs både med fysiskt arbete och administrativa arbetsuppgifter som planering och logistik. Arbetet kräver att du är praktiskt lagd, lösningsorienterad, flexibel och har en god social förmåga. Vi vill att du har datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är meriterande.
Information om tjänsten:
Anställningsform: Visstidsanställning, 50%, from 1/9–23 t o m 22/12–23
Omfattning: Deltid. Kvälls- och helgarbete förekommer.
Tillträde: 1 september 2023.


För frågor om tjänsten:
Marika Dahlbäck
Orkesterchef
[email protected]
Tfn: 0739-40 96 72
Fackliga kontaktpersoner:
Jenny Sandström
Fackförbundet Scen & Film?
[email protected]
Tfn: 073-335 96 20?


Så ansöker du
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Skriv Podietekniker i ämnesraden på mejlet. Sista dag att ansöka är 1 augusti 2023. Ansökningarna behandlas löpande.


Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning eller ålder.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Handskottare snö start omgående

Arbetsbeskrivning Just nu söker vi handskottare till vinterns snöröjning. Arbetet innebär handskottning och sandning inom Östergötlands län för att göra det lättare för allmänheten att ta sig fram i kylan. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag och beror på snömängden i vinter. Är du student eller har en annan sysselsättning och vill jobba extra är det här ett jobb för dig! Om oss Reinhold AB är ett växande bemanningsföretag som funnits sedan 2020 ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi handskottare till vinterns snöröjning. Arbetet innebär handskottning och sandning inom Östergötlands län för att göra det lättare för allmänheten att ta sig fram i kylan. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag och beror på snömängden i vinter. Är du student eller har en annan sysselsättning och vill jobba extra är det här ett jobb för dig!
Om oss
Reinhold AB är ett växande bemanningsföretag som funnits sedan 2020 och vi riktar främst in oss på grön- och utomhusskötsel. Vi får in uppdrag och bemannar projekt efter behov.
Vi söker dig som:
Vi värdesätter dig som är ansvarstagande, självgående och noggrann eftersom skottning av snö bland annat sker i anslutning till övergångsställen och trafik, där säkerhet är otroligt viktigt. Vi ser gärna att du är flexibel då arbetet innebär varierande arbetstider med kort varsel. Det är en stor fördel om du gillar att arbeta fysiskt, i grupp och utomhus.
Krav:
B-körkort
Meriter:
Erfarenhet av tidigare snöskottning
Arbete på väg
HLR/Räddning på väg

Om anställning:
All rekrytering sker löpande och vi välkomnar dig att skicka in CV och personligt brev redan idag. Ansökningar utan B-körkort sorteras bort.

Lön:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Fjärilsgatan 47
60361 NORRKÖPING
Arbetsgivaren Visa mindre

Åka till löptävlingar

Ansök    Apr 14    Racetimer AB    Diversearbetare
Hej Vi söker dig som kan resa runt i Sverige och hjälpa till med tidtagning på motionslopp, från slutet av april till mitten av juni. Efter det finns det finns det mest helger aug till oktober om man är intresserad. Teknisk är det inte så svårt utan lite datavana räcker och man åker oftast två runt loppen. Det blir många övernattningar. Utgår från Norrköping Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att... Visa mer
Hej
Vi söker dig som kan resa runt i Sverige och hjälpa till med tidtagning på motionslopp, från slutet av april till mitten av juni. Efter det finns det finns det mest helger aug till oktober om man är intresserad. Teknisk är det inte så svårt utan lite datavana räcker och man åker oftast två runt loppen. Det blir många övernattningar. Utgår från Norrköping
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. ... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Norrköping.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. ... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Norrköping.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. ... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Norrköping .
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Kvalitetskontrollant

Ansök    Jun 9    Elmacron AB    Diversearbetare
ELMACRON startades 1978 och har sedan dess utvecklat och tillverkat mät- och doserutrustning till ytbehandlingsindustri, processindustri och kommuner över hela världen. Vårt kontor och vår verkstad finns i Norrköping. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär löpande kvalitetskontroll och packning av elektroder, felsökning och enklare analyser. I arbetet ingår också att följa upp arbete med analys och lämna leveransrapporter. Arbetet, som till stor del ä... Visa mer
ELMACRON startades 1978 och har sedan dess utvecklat och tillverkat mät- och doserutrustning till ytbehandlingsindustri, processindustri och kommuner över hela världen.
Vårt kontor och vår verkstad finns i Norrköping.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär löpande kvalitetskontroll och packning av elektroder, felsökning och enklare analyser. I arbetet ingår också att följa upp arbete med analys och lämna leveransrapporter.
Arbetet, som till stor del är repetitivt, kräver att du är noggrann och har stort tålamod.
Tjänsten är annonserad som deltid men för rätt person finns möjlighet till ett utökat ansvar med fler arbetsuppgifter och en utökad anställningsgrad.
Kompetens:
Som person är du flexibel, serviceinriktad och arbetsvillig. Initiativförmåga och noggrannhet är egenskaper som kommer uppskattas både av dina arbetskamrater och våra kunder. Arbetet kräver att du trivs med att arbeta självständigt, men det är även viktigt att trivas med teamarbete och att utveckla bra leverantörskontakter och goda kundrelationer.
B-körkort är ett krav.
Ansökan skickas till [email protected]
För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Nina Saarvanto via mail: [email protected] eller telefon 011-368564 Visa mindre

Nu söker vi ny personal till den kommande däcksäsongen!

VÅRT ERBJUDANDE Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i mars-april. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team, eller kvällskift 15:00-22:00 måndag-torsdag. ARBETSBESKRIVNING Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden slutet på marst... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i mars-april. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team, eller kvällskift 15:00-22:00 måndag-torsdag.


ARBETSBESKRIVNING

Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden slutet på marstill slutet av april skifta däck på bilar, alternativt arbeta på däcklager och förse skiftare med rätt däck. Ingen förkunskap krävs men det är ett stort plus om du arbetat med däckskifte innan eller kanske är du en händig person som byter däcken på familj och vänners bilar. Arbetet kräver en viss fysik och finess och gärna ett intresse för mekanik. Uppdraget är under en period på 4-6 veckor, med chans till förlängning och att gå vidare till andra spännande uppdrag.

DINA KVALIFIKATIONER

- Körkort B
- Goda referenser
- Tillgänglig under perioden mitten på mars- slutet på april
- Grundläggande svenska i tal och skrift


MERITERANDE

- Erfarenhet av däckskifte
- Intresse för mekanik


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Tolga Demir & Julia Persson
[email protected]
[email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi ny personal till den kommande däcksäsongen!

VÅRT ERBJUDANDE Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i mars-april. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team, eller kvällskift 15:00-22:00 måndag-torsdag. ARBETSBESKRIVNING Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden slutet på marst... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer och lagerarbetare till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i mars-april. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team, eller kvällskift 15:00-22:00 måndag-torsdag.


ARBETSBESKRIVNING

Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden slutet på marstill slutet av april skifta däck på bilar, alternativt arbeta på däcklager och förse skiftare med rätt däck. Ingen förkunskap krävs men det är ett stort plus om du arbetat med däckskifte innan eller kanske är du en händig person som byter däcken på familj och vänners bilar. Arbetet kräver en viss fysik och finess och gärna ett intresse för mekanik. Uppdraget är under en period på 4-6 veckor, med chans till förlängning och att gå vidare till andra spännande uppdrag.

DINA KVALIFIKATIONER

- Körkort B
- Goda referenser
- Tillgänglig under perioden mitten på mars- slutet på april
- Grundläggande svenska i tal och skrift


MERITERANDE

- Erfarenhet av däckskifte
- Intresse för mekanik


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Tolga Demir & Julia Persson
[email protected]
[email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. ... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Norrköping .
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Medarbetare för material- och produkthantering till Braviken

Ansök    Dec 23    Holmen AB    Diversearbetare
Ett smart och meningsfullt val Har du en hög servicenivå och lätt att samarbeta med andra? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?  Din nya arbetsplats? Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker, direktreklam och förpackningar. Här har du alltid nära til... Visa mer
Ett smart och meningsfullt val

Har du en hög servicenivå och lätt att samarbeta med andra? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? 

Din nya arbetsplats?
Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker, direktreklam och förpackningar. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss jobbar närmare 400 medarbetare. Vårt bruk ligger vid Bråvikens vackra strand utanför Norrköping.

Din framtida utmaning
Som serviceinriktad medarbetare för material- och produkthantering till våra båda pappersmaskiner är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att produktmaterial och förbrukningsmaterial finns tillgängligt för våra operatörer. Du ansvarar även för beställningar av personlig skyddsutrustning. 

I tjänsten ingår även renhållning inom sektionen samt att hålla viss utrustning i gott skick. Vid problem med utrustningen kan även behov av vissa reparationer eller byte av t ex vatten- och luftslangar finnas. Tjänsten är väldigt bred och behovet av insatser styrs i samråd med arbetsledningen och övriga operatörer.  

Tjänsten är ett vikariat tom 31 aug 2022. Arbetstiden är dagtid kl. 7-15.30.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Om tidigare erfarenhet finns i liknande produktionsmiljö så är det meriterande. Då tjänsten bygger mycket på möten med andra medarbetare är din förmåga till gott samarbete och känsla för service ett krav.

Samtidigt som beställingar kommer från övriga inom Produktion är det viktigt att du har ett eget driv och förmåga att se vad som behöver göras och prioritera därefter. 

I tjänsten ingår traverskörning och viss truckkörning. Meriterande är om du har travers- och truckkort.  

 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök redan idag!
 


Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 300 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

Medarbetare för material- och produkthantering till Braviken

Ansök    Dec 23    Holmen AB    Diversearbetare
Ett smart och meningsfullt val Har du en hög servicenivå och lätt att samarbeta med andra? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?  Din nya arbetsplats? Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker, direktreklam och förpackningar. Här har du alltid nära til... Visa mer
Ett smart och meningsfullt val

Har du en hög servicenivå och lätt att samarbeta med andra? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? 

Din nya arbetsplats?
Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker, direktreklam och förpackningar. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss jobbar närmare 400 medarbetare. Vårt bruk ligger vid Bråvikens vackra strand utanför Norrköping.

Din framtida utmaning
Som serviceinriktad medarbetare för material- och produkthantering till våra båda pappersmaskiner är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att produktmaterial och förbrukningsmaterial finns tillgängligt för våra operatörer. Du ansvarar även för beställningar av personlig skyddsutrustning. 

I tjänsten ingår även renhållning inom sektionen samt att hålla viss utrustning i gott skick. Vid problem med utrustningen kan även behov av vissa reparationer eller byte av t ex vatten- och luftslangar finnas. Tjänsten är väldigt bred och behovet av insatser styrs i samråd med arbetsledningen och övriga operatörer.  

Tjänsten är ett vikariat tom 31 aug 2022. Arbetstiden är dagtid kl. 7-15.30.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Om tidigare erfarenhet finns i liknande produktionsmiljö så är det meriterande. Då tjänsten bygger mycket på möten med andra medarbetare är din förmåga till gott samarbete och känsla för service ett krav.

Samtidigt som beställingar kommer från övriga inom Produktion är det viktigt att du har ett eget driv och förmåga att se vad som behöver göras och prioritera därefter. 

I tjänsten ingår traverskörning och viss truckkörning. Meriterande är om du har travers- och truckkort.  

 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök redan idag!
 


Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 300 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

Ledigt jobb som Servicetekniker i Norrköping via Manpower

Ansök    Dec 14    Manpower AB    Diversearbetare
Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund utanför Norrköping där du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer. Mer specifikt innebär det att arbeta med installation, felsökning och servicearbete kring vattenpumpar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Sedan kommer n... Visa mer
Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund utanför Norrköping där du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer. Mer specifikt innebär det att arbeta med installation, felsökning och servicearbete kring vattenpumpar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Sedan kommer ni att arbeta i par och åka ut till kunder för att utföra arbete.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Åby strax utanför Norrköping.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med service, underhåll och installationer. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker samt arbete med drift och underhåll men det är inget krav utan kan vägas upp av ett stort intresse och vilja att lära sig.

Vi söker dig som

* har B-körkort

* har lätt för att samarbeta

* är mycket bra på problemlösning

* värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Edlund via e-post: [email protected].Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Tekniskt uppdrag i Norrköping för stort hemelektronikföretag

Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik. När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna. Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter d... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik.

När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt med support på telefon under arbetet. En viktig del i arbetet är rapportering och kommunikation till projektledare.

Vi söker dig som kan arbeta den 14 och 15 oktober 2021.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu! Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Tekniskt uppdrag i Norrköping för stort hemelektronikföretag

Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik. När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna. Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter d... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik.

När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt med support på telefon under arbetet. En viktig del i arbetet är rapportering och kommunikation till projektledare.

Vi söker dig som kan arbeta någon gång i September, mellan v. 36 till v. 39 beroende på när kampanjen sker.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu! Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Jobba som däckmontör under däcksäsong

VÅRT ERBJUDANDE Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i oktober-november. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team. ARBETSBESKRIVNING Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden mitten på oktober till slutet av november skifta däck på bilar, alternat... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du flitig och tycker om högt tempo och fysiskt arbete? Vi rekryterar nu däckmontörer till våra verkstadskunder inför den stundande däcksäsongen i oktober-november. Jobbet kräver att du har sinne för service. Arbetet sker under dagtid måndag - fredag där du jobbar i ett härligt team.

ARBETSBESKRIVNING

Att vara däckmontör hos våra kunder innebär att under perioden mitten på oktober till slutet av november skifta däck på bilar, alternativt arbeta på däcklager och förse skiftare med rätt däck. Ingen förkunskap krävs men det är ett stort plus om du arbetat med däckskifte innan eller kanske är du en händig person som byter däcken på familj och vänners bilar. Arbetet kräver en viss fysik och finess och gärna ett intresse för mekanik. Uppdraget är under en period på 4-6 veckor, det är viktigt att du är tillgänglig under dessa veckor.

DINA KVALIFIKATIONER

- Körkort B
- Goda referenser
- Tillgänglig under perioden mitten på oktober - slutet på november


MERITERANDE

- Erfarenhet av däckskifte
- Intresse för mekanik


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för. Man... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för.
Man eller kvinna spelar ingen roll. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek. Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu medarbetare för uppdrag i Norrköping med omnejd!
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Serviceman till BillerudKorsnäs i Skärblacka

Ansök    Dec 21    Randstad AB    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som Serviceman på BillerudKorsnäs Skärblacka.  På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som Serviceman på BillerudKorsnäs Skärblacka. 

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. 

Ansvarsområden
Som serviceman arbetar du i pappersbruket där arbetsuppgifterna innebär att vara behjälplig med allehanda ärenden, bland annat att fylla på förbrukningsmaterial av olika slag. I rollen ingår även att hålla ordning och reda i miljön runt pappersmaskinerna samt utföra viss städning.

I arbetsuppgifterna ingår att hålla ordning och reda på sektionerna och på sektionernas förbrukningsvaror, såsom kemikalier, RM-knivar, filtar och viror. Förbrukningsvaror hämtas på förråd, körs in och lagerplaceras på sektionerna. Förberedelser inför underhållsstopp genom att ta fram material som behövs. 

Arbetstider
Tjänsten är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid, 07:00 – 16:00. 
Period: juni – augusti. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du har: 
• Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
• B-körkort 
• Truckkort A1-A4 samt B1

Det är meriterande om du har: 
• Traverskort

Till dessa tjänster söker vi dig som är noggrann, ansvarsfull och har ett högt säkerhetstänk. Du är även mycket serviceinriktad och flexibel. 

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde

Ansökan
2021-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Alice Lindell, [email protected]

Om företaget
Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Läs mer om oss på Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för. Man... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för.
Man eller kvinna spelar ingen roll. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek. Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu medarbetare för uppdrag i Norrköping med omnejd!
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Förrådsarbetare till BillerudKorsnäs

Ansök    Jan 27    Randstad    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som förrådsarbetare hos BillerudKorsnäs.  BillerudKorsnäs söker varje år cirka 400 sommarjobbare runtom i vår verksamhet. Tänk om du är en av dem? De arbetsområden vi bland annat kan erbjuda sommarjobb inom är produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet at... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som förrådsarbetare hos BillerudKorsnäs. 


BillerudKorsnäs söker varje år cirka 400 sommarjobbare runtom i vår verksamhet. Tänk om du är en av dem? De arbetsområden vi bland annat kan erbjuda sommarjobb inom är produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete.


På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.


Förrådsarbetarna är en grupp som roterar på olika stationer inom förrådet och som semesteravlösare kommer du få arbeta på några av dessa. Arbetsstationerna kan vara:


Mottagning och utlämning av gods
Kontroll och ankomstrappportering av gods
Dataregistrering 
Materialomflyttningar
Inventering

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du ansvarar för att du genomför ditt arbete i rätt tid och med rätt kvalitet. 

Arbetstider
Tjänsten är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid, 07:00 – 16:00. 
 Period: v 25-32. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du har: 


Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
B-körkort 
Truckkor

Personliga egenskaper.


Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är noggrann och ordningsam. Du är flexibel och har en god känsla för service. Du har en god samarbetsförmåga men har heller inga problem med att arbeta självständigt.


Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på Randstad, [email protected]

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Billerudkorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Mulitskillad arbetare till Team Jobzone

Ansök    Okt 13    Jobzone Sverige AB    Diversearbetare
Att vara en Jobzone:are innebär: Du blir sedd och uppskattad. Du får kontinuerlig feedback. Alla runt om dig kommer arbeta hårt för att du ska trivas. Din insats kommer göra skillnad. Du blir lyssnad på. Låter det som den arbetsgivare du söker?  Om tjänsten Tjänsten innebär att du kommer utföra olika arbetsuppgifter åt flera av våra kunder. För att trivas med tjänsten ska du vara en person som alltid längtar efter att få arbeta och göra skillnad. Du... Visa mer
Att vara en Jobzone:are innebär:
Du blir sedd och uppskattad.

Du får kontinuerlig feedback. Alla runt om dig kommer arbeta hårt för att du ska trivas. Din insats kommer göra skillnad. Du blir lyssnad på.

Låter det som den arbetsgivare du söker? 

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer utföra olika arbetsuppgifter åt flera av våra kunder.

För att trivas med tjänsten ska du vara en person som alltid längtar efter att få arbeta och göra skillnad.

Du bör vara morgonpigg, anpassningsbar och finna glädje i att alla dagar inte ser lika ut.

Arbetsuppgifter
Dom kommer variera, det kan vara att skifta däck på en däckverkstad, tömma container på ett lager eller ingå i ett produktionsteam där behovet av kompetenser varierar.

Vem söker vi till denna tjänst?
Du kan t ex. ha erfarenhet av att arbeta med/i:

Däckverkstad

Svets

Lastning & lossning

Yttre fastighetsskötsel

Som maskinoperatör

Personbilsreparation

Krav
Körkort och egen bil

Prata Svenska flytande

Goda referenser

Samarbetsförmåga

Meriterande
Arbetat som arbetsledare

Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!


Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.


Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!


Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone? Visa mindre

Slussvärdar till Göta Kanal

Ansök    Dec 19    Randstad    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Nu erbjuder vi dig möjligheten att söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll. Du kommer att möta semesterfirare ifrån Sverige, Europa men också andra delar av världen.   Citat från tidigare medarbetare:  ”Otroligt bra sommarjobb, bättre finns inte, kul att vara ute och träffa härliga människor”.   Göta kanalbolag utlovar ett a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu erbjuder vi dig möjligheten att söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll. Du kommer att möta semesterfirare ifrån Sverige, Europa men också andra delar av världen.
 
Citat från tidigare medarbetare:
 ”Otroligt bra sommarjobb, bättre finns inte, kul att vara ute och träffa härliga människor”.
 
Göta kanalbolag utlovar ett annorlunda jobb med härliga, positiva kollegor som stöd i din vardag. Du kommer att få ta del av den utbildning och praktik som krävs för att utföra ditt arbete. 

Ansvarsområden
Som slussvärd ansvarar du för säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid en eller flera slussar eller broar där du ansvarar för manövrering av sluss samt broar, du reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt. 


Som slussvärd ser du till att gästerna får hjälp och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna den stolthet och glädje som tidigare slussvärdar känt över att jobba vid kanalen.  

Arbetstider
Uppdragsgivare: AB Göta kanalbolag
 
Ort: Söderköping, Norsholm, Berg, Borensberg, Motala, Forsvik, Töreboda eller Sjötorp. 
 
Omfattning: Säsongsanställning under perioden 15 juni – 12 augusti. Det kommer att erbjudas olika längd på anställningstiden från 5 veckor till 9 veckor. Det kommer även att finnas möjlighet till att arbeta eftersäsong från den 13 augusti till den 30 september. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år senast 14 juni 2020. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska. Att du är simkunnig är en nödvändighet och det är en stor fördel om du är båtvan. 


Kunskaper i Tyska språket samt B-körkort är meriterande. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll. 


Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att hjälpa människor och du gläds med andra. Du har ett personligt engagemang och har förmåga att hantera stress. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-01-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på Randstad 072-186 53 95 eller [email protected].

Följande steg ingår i rekryteringsprocessen: 


Steg 1 Servicetest


Om du tagit dig till första steget i rekryteringsprocessen, skickar vi dig ett digitalt servicetest. 


Steg 2 Intervju


Intervjuer hålls under februari / mars 2020. 


Steg 3 Anställningserbjudande


Under februari / mars erbjuds anställning för säsongen 2020.


Steg 4 Utbildning


Vår obligatoriska utbildningsdag är 17 maj i Motala där du får möjlighet att träffa dina kollegor du ska arbeta med i sommar. 

Om företaget
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra ledord är mod, omtanke och hållbarhet. Visa mindre

Serviceman

Ansök    Dec 19    Randstad    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som serviceman hos Billerudkorsnäs.  På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som serviceman hos Billerudkorsnäs. 


På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.


Som serviceman arbetar du i pappersbruket där arbetsuppgifterna innebär att vara behjälplig med allehanda ärenden, bland annat att fylla på förbrukningsmaterial av olika slag. I rollen ingår även att hålla ordning och reda i miljön runt pappersmaskinerna samt utföra viss städning.


I arbetsuppgifterna ingår att hålla ordning och reda på sektionerna och på sektionernas förbrukningsvaror, såsom kemikalier, RM-knivar, filtar och viror. Förbrukningsvaror hämtas på förråd, körs in och lagerplaceras på sektionerna. Förberedelser inför underhållsstopp genom att ta fram material som behövs. 

Ansvarsområden
Här är du behjälplig med allehanda ärenden, bland annat att fylla på förbrukningsmaterial av olika slag. 

Arbetstider
Tjänsten är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid, 07:00 – 16:00. 


Period: juni – augusti. 

Kvalifikationer
För tjänsterna är det ett krav att du har: 


B-körkort 
Truckkort

Det är meriterande om du har: 


Traverskort

Personliga egenskaper: 
För den här tjänsten söker vi dig som är noggrann, ansvarsfull och har ett högt säkerhetstänk. Du är även mycket serviceinriktad och flexibel.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på Randstad, [email protected]

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Medarbetare till trädgårdsavdelningen

Ansök    Dec 19    Randstad    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta på trädgårdsavdelningen hos Billerudkorsnäs.   På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta på trädgårdsavdelningen hos Billerudkorsnäs.
 
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.


Som semesteravlösare på Trädgårdsavdelningen arbetar du med förekommande park och trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, och rensning av rabatter och planteringar. 

Ansvarsområden
Du säkerställer att dina arbetsuppgifter blir utförda i rätt tid. 

Arbetstider
Tjänsten är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid, 07:00 – 16:00. 


Period: Maj – augusti. 

Kvalifikationer
För tjänsten är det krav att du har:
B-körkort

Personliga egenskaper:
För rollen ser vi att du är flexibel och serviceinriktad. Du har ett högt säkerhetstänk och kan arbeta självständigt, men du trivs även bra med samarbete och har inga problem med att arbeta tillsammans med kollegorna när det behövs.  


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på Randstad, [email protected]

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Vaktmästare / postbud

Ansök    Dec 19    Randstad    Diversearbetare
Arbetsbeskrivning Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som vaktmästare / postbud hos Billerudkorsnäs.  På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en gru... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?


Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som vaktmästare / postbud hos Billerudkorsnäs. 


På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.


Som vaktmästare/postbud ansvarar du för all sortering och utdelning av post inom Skärblacka bruk. Dessutom förekommer diverse kontorsförrådsarbete vid deras vaktmästeri.


Du kommer köra post, köra postturer på området, skicka paket med posten och DHL, åka till handelskammaren och tullen, frankera brev och se över rummet med kontorsmaterial. 

Ansvarsområden
Här ansvarar du för all sortering och utdelning av post inom Skärblacka bruk. 

Arbetstider
Tjänsten är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid, 08:00 – 16:30. 


Period:
 v. 25 – 28 
v. 30 – 33 

Kvalifikationer
För tjänsterna är det ett krav att du har: 


Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med en teknisk eller industriell inriktning. 
B-körkort 
Truckkort

Personliga egenskaper:
Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är flexibel och serviceinriktad. Du kan arbeta självständigt men då visst arbete sker tillsammans med andra ser vi även att du har en god samarbetsförmåga. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på Randstad, [email protected]

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

JOBBCHANSEN - INSTÄLLD FREDAG 25 OKTOBER

Måste tyvärr meddela att Jobbchansen är inställd fredagen den 25 oktober 2019. Visa mer
Måste tyvärr meddela att Jobbchansen är inställd fredagen den 25 oktober 2019. Visa mindre

Extrajobb hos Team Jobzone Östergötland

Svårt att sitta still? Vill ha mer att göra? Vi söker dig som letar efter ett extraarbete! Vi söker dig som vill ha ett extraarbete vid sidan om studier, annat arbete eller har slutat arbeta. Gillar du uppdrag där man får röra på sig, ta i ibland och hjälpa andra. Om tjänsterna Arbetstiderna och frekvensen varierar, det kan vara tidiga mornar, ibland kvällar men även dagtid. Vi hjälper andra med att göra deras vardag bekvämare. Arbetsuppgifter Det ka... Visa mer
Svårt att sitta still? Vill ha mer att göra? Vi söker dig som letar efter ett extraarbete!
Vi söker dig som vill ha ett extraarbete vid sidan om studier, annat arbete eller har slutat arbeta.

Gillar du uppdrag där man får röra på sig, ta i ibland och hjälpa andra.

Om tjänsterna
Arbetstiderna och frekvensen varierar, det kan vara tidiga mornar, ibland kvällar men även dagtid.

Vi hjälper andra med att göra deras vardag bekvämare.

Arbetsuppgifter
Det kan vara t ex. brandsanering, snöröjning, däckskifte, fastighetsskötsel, kabelmatning eller bröddistribution.

Vem söker vi till denna tjänst?
Du som har B-körkort.

Vill ha ett rörligt arbete.

Kan rycka in med kort varsel.

Är flexibel, social och tycker om dina medmänniskor.

Krav
B-körkort

Kunna kommunicera på Svenska

Villkor och förmåner
Vi erbjuder engagemang i dig och dina önskemål.

Rak kommunikation, uppdrag hos kunder som uppskattar att du hjälper dom och bra timlön.

 
 
 
Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!


Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.


Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!


Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone? Visa mindre

Flaggvakter till Norrköping

Ansök    Sep 18    TBJ Allservice AB    Diversearbetare
Vår personal är vår viktigaste pelare. Vi vet att man arbetar bättre när man mår bra, just därför är vi väldigt noggranna med att vår personal får rätt löner och förutsättningar för att må bra på jobbet. Vi är kollektivt anslutna och har samtliga försäkringar som krävs för att ni som arbetstagare ska känna er trygga. Vi ser att du har god arbetsmoral och kommer i tid till arbetet. Du är socialt kompetent och en trevlig medarbetare som är duktig på att ge s... Visa mer
Vår personal är vår viktigaste pelare. Vi vet att man arbetar bättre när man mår bra, just därför är vi väldigt noggranna med att vår personal får rätt löner och förutsättningar för att må bra på jobbet. Vi är kollektivt anslutna och har samtliga försäkringar som krävs för att ni som arbetstagare ska känna er trygga. Vi ser att du har god arbetsmoral och kommer i tid till arbetet. Du är socialt kompetent och en trevlig medarbetare som är duktig på att ge service till våra kunder. Du är även duktig på att samarbete och kommunicera med dina kolleger. Du lägger stor vikt vid god kvalitet i de uppgifter som du utför. Som flaggvakt/signalvakt ska du hjälpa till vid vägarbeten att dirigera trafikanter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.Det är ett krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och innehar körkort-B. Visa mindre

Lagerjobb för uppdrag i Boxholm och Tranås

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär. Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Vi letar nu efter en kundorienterad och positiv medarbetare med servicetänk till vår industrikund med uppdrag i... Visa mer
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär. Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Vi letar nu efter en kundorienterad och positiv medarbetare med servicetänk till vår industrikund med uppdrag i Boxholm och Tranås. Vet du att du har en bra arbetsmoral och är en person som har framåtanda? Har du dessutom erfarenhet av lagerarbete, truckkort och gillar att jobba fysiskt? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går tjänsten ut på?

Tjänsten går ut att besöka beställarens kunder 1 gång i månaden, var 4:e fredag. Dessa kunder återfinns i Boxholm och Tranås. I rollen kommer du bland annat få ha kontakt med underleverantörer, köra truck och kontrollera kvalitetsavvikelser. Du har betald resetid och reseersättning.

Vem söker vi?

Till den här tjänsten söker vi dig som är social och gillar att jobba fysiskt! Det är också viktigt att du är noggrann eftersom det blir ditt ansvar att hantera kundernas beställningar och se till att allt blir rätt. Vi ser att du tycker om att arbeta med service och det är meriterande med truckkort A-B.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Hermansson på telefonnummer 011-191899 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre