Lediga jobb som Ekonomikonsult i Norrköping

Se lediga jobb som Ekonomikonsult i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Installationsekonom

Ansök    Jun 11    AFRY AB    Ekonomikonsult
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Vi behöver bli fler. Efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt med att kundernas behov av kostnadsrådg... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


Vi behöver bli fler.
Efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt med att kundernas behov av kostnadsrådgivning växer, så vill vi växa i Norrköping och Linköpingsområdet med en Installationsekonom inom el och/eller vvs. Vi erbjuder marknadens mest träffsäkra data och ett engagerat team. Vi ligger steget före och erbjuder kostnadsbedömningar och rådgivning redan på idéstadiet inom alla typer av byggnader och byggande.
Vill du utveckla och utvecklas? Då passar du hos oss, vi tänker utanför ramarna och arbetar i team där vi tillvaratar och delar kompetenser och erfarenheter med varandra. Vi går till jobbet varje dag och skapar framtiden. Vill du leverera marknadens mest träffsäkra kostnadsbedömningar och lotsa projekten i hamn från idé till verklighet? Om du som vi brinner för design-to-cost och att hitta de bästa lösningarna för kunden, ja då skulle du nog trivas i vårt team.
I rollen som Installationsekonom för el- och/eller vvs arbetar du nära våra kunder med kostnadsbedömningar, analyser, styrning och rådgivning i hela bygg- samt förvaltningsprocessen från idéstadie till färdig byggnad. Dina underlag ska ge ökad kunskap om kostnader för alternativa lösningar samt ge förutsättningar att i ett tidigt skede av projekten ta ställning till kostnadskonsekvenser för olika krav och önskemål. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort exempelvis klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder. Uppdragsgivarna är fastighetsutvecklare, investerare, advokatfirmor, offentlig sektor, byggherrar, arkitekter och andra beslutsfattare. Vi jobbar ofta i tvärfunktionella projekt så du kommer i stor utsträckning även att arbeta tillsammans med andra team och funktioner inom bolaget.
Du kommer att tillhöra marknadsområdet Cost Management som är en del av affärsområdet Buildings Region Öst. Du rapporterar till Gruppchef i Norrköping och tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping alternativt Linköping. Marknadsområdet Cost Management består i dagsläget av bygg- anläggnings- och fastighetsekonomer, tidplanerare och projektingenjör men behöver komplettera med en person som är duktig inom installationer såsom el- och/eller vvs och kostnader för detta för att spetsa vår kompetens och erbjuda än mer träffsäkra data till kunden.
Kravspecifikation


På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker. För den här specifika rollen tror vi att du dessutom har den magiska kombinationen av att vara analytisk, noggrann samt utvecklingsdriven, social och relationsskapande sida med fokus på affären. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort till exempel klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder.


Du har flera års erfarenhet inom fastighets- och/eller byggbranschen och med god erfarenhet inom installationer inom el- och/eller vvs samt kostnadsberäkningar för detta. Du har skaffat dig en god förståelse för byggprocessen och alla regelverk såsom ABK, AB och ABT. Du trivs med och vill arbeta i en bred, omväxlande och rådgivande roll och du uttrycker dig korrekt i tal och skrift. En bonus är om du också har en ingenjörsutbildning.
Ytterligare information


Sista ansökningsdag är 19/8-2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi ber om överseende med att återkoppling kan komma att dröja på grund av semestertider.
Kontaktpersoner
Louisa Åkerfeldt (Sektionschef)
+46 (0)10 505 13 63
[email protected]


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Konsulter till EY Insourcing Services, Norrköping

Ansök    Jan 25    Ernst & Young AB    Ekonomikonsult
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla. Om tjänsten: Vi växer och söker drivna kollegor till teamet som nu startar upp i Linköping och Norrköping. Som konsult på EY Insourcing Services har du uppdrag ... Visa mer
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Om tjänsten:
Vi växer och söker drivna kollegor till teamet som nu startar upp i Linköping och Norrköping.


Som konsult på EY Insourcing Services har du uppdrag där du arbetar som redovisningsekonom, controller eller ekonomiansvarig hos något av våra kundföretag. Du tillhör ett snabbväxande team med kompetenta och hjälpsamma kollegor, och är med och driver interna projekt efter intresse.


EY har en Hybrid working model, som i samarbete med kunden och teamet möjliggör flexibelt arbete på kundens kontor, såväl som på hemmakontoret och EY’s kontor i regionen.


Kvalifikationer för tjänsten
Examen från högskola/universitet med inriktning ekonomi
Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller controller, goda kunskaper och praktisk erfarenhet från redovisning är ett krav
Hög språklig nivå i tal och skrift, i såväl svenska som engelskaVad EY erbjuder dig
Inom EY, en global organisation, finns stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag inom olika branscher och varierande storlek av företag. Din djärva ambition är bara början. Använd vårt globala nätverk, vår teknik, våra team och vår kultur för att förverkliga din potential. Lär dig av de bästa, omge dig med nyfikna människor.


Utöver fokus på work-life balance så erbjuder EY också flertalet härliga sociala aktiviteter. Utbildningar samt möjlighet till att bli auktoriserad redovisningskonsult är ett urval av det vi erbjuder våra medarbetare. Vi vill gärna vara en del av din resa där vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan och löpande coaching från mer seniora medarbetare.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen och i sociala medier.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan senast den 10 mars. Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV på svenska. Vid frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Petrini på [email protected].
The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, gender identity and expression, sexual orientation and disability.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this ad.
?


EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today. Visa mindre

Student inom Ekonomi/affärsjuridik till internationellt bolag i Fnspång

För kunds räkning söker vi en student inom ekonomi/affärsjuridikprogrammet, helst i år 2 eller 3, för ett heltidsarbete på kundens Trade Finance avdelning från mitten av juni till och med augusti. Du kommer att börja med deltid för upplärning från maj månad. Det finns även möjlighet att fortsätta arbeta cirka en dag i veckan från hösten. Arbetsuppgifter: Administrativa uppgifter såsom beställningar, arkivering och hantering av förfall av bankgarantier. P... Visa mer
För kunds räkning söker vi en student inom ekonomi/affärsjuridikprogrammet, helst i år 2 eller 3, för ett heltidsarbete på kundens Trade Finance avdelning från mitten av juni till och med augusti. Du kommer att börja med deltid för upplärning från maj månad. Det finns även möjlighet att fortsätta arbeta cirka en dag i veckan från hösten.

Arbetsuppgifter:

Administrativa uppgifter såsom beställningar, arkivering och hantering av förfall av bankgarantier.
Påminnelsehantering.
Bokslutsarbete inklusive beräkningar, sammanställningar och utförande av kontroller.
Beroende på erfarenhet och intresse kan andra uppgifter tillkomma.


Krav:

Flytande i både engelska och svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i Excel.
Personliga egenskaper inkluderar självständighet, noggrannhet, ödmjukhet, ansvarstagande och förmåga att kommunicera med både interna och externa parter.
Förmåga att fungera som en lagspelare inom gruppen.


Fortsatt intresserad av rollen?

Vad kul! Då får du mer än gärna ansöka med ett CV så hör vi av oss för ett eventuellt nästa steg i processen.

Den här rekryteringsprocessen administreras av Job Solution Consulting, och kunden har begärt att alla frågor angående tjänsten hanteras av Job Solution Consulting. Om du blir antagen till den här rollen kommer du att agera som konsult via Job Solution Consulting. Under tiden som konsult hos oss är du ansluten till kollektivavtal med mera.

För eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig. Du når mig på [email protected]. Visa mindre

Ekonomihandläggare till Vård- och omsorgskontoret

Ansök    Sep 29    Norrköpings kommun    Ekonomikonsult
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. Motive... Visa mer
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Motiveras du av att jobba tillsammans och vill du utvecklas i din yrkesroll? Är du dessutom skicklig på redovisning och sätter värde i att arbeta i team med ständiga förbättringar genom att aktivt delta i utveckling och effektivisering av arbetssätt och processer? Då kan du vara vår nya ekonomihandläggare!


Vilka är vi?

Vårt huvuduppdrag på Vård- och omsorgskontoret består av att tillgodose behov av stöd, vård och omsorg till människor i livets olika skeden. Med våra ca 4000 medarbetare utgör Vård- och omsorgskontoret kommunens näst största kontor.

Kontoret består av myndighetsutövning, styrning och ledning, stödfunktioner samt utförardelen. Tillsammans ansvarar vi för att leda verksamheten mot våra uppsatta mål och skapa en meningsfull och trygg vardag för alla som är i behov av vår hjälp.  Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas- både som medarbetare och som människa.

Ekonomienheten på Vård och omsorgskontoret består idag av 12 engagerade medarbetare. Vi har en härlig bredd av kompetens i teamet som utgörs av ekonomiassistenter, controllers, handläggare, ekonomer och en chef med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Vi på ekonomienheten sitter idag på Lindövägen 5A i centrala Norrköping, med närhet till kollektivtrafik.

Vi har spännande projekt och utvecklingsarbeten framåt och söker nu en driven kollega som vill vara med oss i arbetet mot nya möjligheter och ökad kvalitét!


Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomihandläggare får du möjlighet att påverka och utgöra en viktig del både i det operativa arbetet och i utvecklingsarbetet av vår verksamhet.

Du får en stor variation i arbetsuppgifter som du ansvarar för såsom leverantörsfakturor, kundreskontra och leverantörskontra, internkontroll, löpande redovisning och övriga förekommande administrativa uppgifter.

Hos oss på ekonomienheten får du bidra med dina ekonomiska kunskaper och du förväntas ta en aktiv roll i att effektivera och skapa rätt förutsättning för kvalitét i våra processer.


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete med redovisning och ekonomi.

För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att anpassa dig både vad gäller tempo, förändringar och arbetsuppgifter.

Du sätter värde i struktur och planering och är skicklig i att se både del och helhet med verksamhetens bästa i fokus.

När det kommer till ekonomiska problem är du den som vill vara en del av lösningen och driver gärna ekonomienhetens processer självständigt och engagerat framåt.

För att du ska trivas och lyckas i din roll som ekonomihandläggare hos oss är du trygg och stabil som person. Du har förmågan att vara lyhörd i din kommunikation och i ditt samarbete med andra, där du är en person som motiverar kollegor omkring dig. 

Du sätter värde i teamet och driver aktivt ditt arbete och enhetens utveckling framåt.

Varmt välkommen med din ansökan!Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag
Möjlighet till distans: Till viss del utifrån verksamhetens behov 
Sista ansökningsdatum: 22 oktober
Kontakt: Ann-Charlotte Rengart, Ekonomichef, [email protected] eller Sofia Örtegren, rekryteringsspecialist, 011-15 32 13, [email protected]
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Erfaren Revisionskonsult, EY Norrköping

Ansök    Dec 7    Ernst & Young AB    Ekonomikonsult
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa gransknings... Visa mer
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden.


Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten
En kandidat- eller masterexamen inom ekonomi/redovisning
1-5 års erfarenhet inom revision
Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Vad vi söker
Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du är redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.


EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på karriärsidan, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Vi arbetar med löpande urval varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 21 januari. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Josephine Sjöstedt på [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Erica Ejnestrand på [email protected]. Välkommen med din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag. Visa mindre

UCS One Economy söker erfarna ekonomikonsulter och ekonomicontrollers

Vi är i fortsatt behov av fler erfarna ekonomer. Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med såväl redovisningsuppdrag som controller- och ekonomichefsuppdrag. Låter det som något för dig? Om företaget UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå utöver det vanliga. Idag består vi av ca 80 medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping. Med vår breda kompetens kan vi förutom redovisning, lön och HR ock... Visa mer
Vi är i fortsatt behov av fler erfarna ekonomer. Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med såväl redovisningsuppdrag som controller- och ekonomichefsuppdrag. Låter det som något för dig?


Om företaget
UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå utöver det vanliga. Idag består vi av ca 80 medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping. Med vår breda kompetens kan vi förutom redovisning, lön och HR också erbjuda rådgivning, utbildning och systemimplementering. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör.

På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden trygghet, mod, tillsammans, framåtanda och omtanke. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu ett antal ekonomikonsulter till våra kontor i Linköping och Norrköping.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomikonsult arbetar du i team med 5-7 konsultkollegor i varje kunduppdrag. Den här rollen ingår i vårt affärsområde medelstora och stora bolag, dvs bolag med en omsättning på 20MSEK och uppåt.

Dina kunduppdrag kan innehålla;

• Löpande bokföring
• Bokslutsarbete
• Upprättande av årsredovisningar
• Controllertjänster
• Koncernredovisning
• Avancerade deklarationer
• Rådgivning

Beroende på din erfarenhet kan även uppdrag som ekonomichef vara aktuellt.

Tack vare våra kunders storlek skiljer sig denna roll från arbetet hos en mer “traditionell byrå”, då vi i detta affärsområde oftast hanterar ca 2-5 större kunder, istället för ett större antal mindre kunder.

Detta affärsområde utgör även UCS-koncernens hela ekonomifunktion vilket innebär att du och dina kollegor arbetar både inhouse och outsourcat.Din profil
Vi söker dig som idag arbetar som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller controller. Du har relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av brett ekonomiarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att hamna rätt i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du erfarenhet av att arbeta som interim ekonomikonsult och/eller är auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Det är även meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Vi erbjuder dig:
• En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba brett inom ekonomi och där du har stor påverkansmöjlighet
• Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter
• En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning
• En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån
• Fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, [email protected] alt 013-32 94 08 eller Olivia Cedervall, [email protected] alt 036-18 83 03.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant. Urval påbörjas v 31.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 23    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 17    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 b... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

Intresseanmälan för interimsuppdrag inom ekonomi

Ansök    Maj 11    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Poolia har uppdragen för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget företag. Med vårt stora nätverk bland attraktiva uppdragsgivare, och långa erfarenhet inom bemanning och rekrytering, kan vi matcha din unika kompetens mot din nästa spännande utmaning! Om tjänsten Många drar i de duktigaste interimskonsulterna; vi förstår varför. Efterfrågan på erfarna specialister, skräddarsydda efter verksamhetens behov, växer konstant. Marknaden tillhör one... Visa mer
Poolia har uppdragen för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget företag. Med vårt stora nätverk bland attraktiva uppdragsgivare, och långa erfarenhet inom bemanning och rekrytering, kan vi matcha din unika kompetens mot din nästa spännande utmaning!

Om tjänsten
Många drar i de duktigaste interimskonsulterna; vi förstår varför. Efterfrågan på erfarna specialister, skräddarsydda efter verksamhetens behov, växer konstant. Marknaden tillhör onekligen konsulterna. Just därför förstår vi vikten av att underlätta för våra interimskonsulter så mycket som möjligt. Allt för att du som konsult ska kunna göra det du gör allra bäst: Att koncentrera dig till hundra procent på ditt uppdrag.

När du är interim via oss betyder det en snabbare väg in i fler, roligare och mer utmanande uppdrag hos intressanta, inte sällan globala, företag som är i akut behov av din expertis.

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia i Östergötland som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Östergötland och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster:
– Redovisningsekonom
– Redovisningskonsult
– Controller
– Ekonomiassistent
– Ekonomiadministratör
– Chefspositioner, ex. CFO


Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig! Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 15    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 b... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 11    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 bo... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Jan 9    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av ... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av ... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

UCS One Economy söker erfarna ekonomikonsulter och ekonomicontrollers

Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med såväl redovisningsuppdrag som controller- och ekonomichefsuppdrag. Låter det som något för dig? Om företaget UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå utöver det vanliga. Idag består vi av ca 80 medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping. Med vår breda kompetens kan vi förutom redovisning, lön och HR också erbjuda rådgivning, utbildning och systemimplem... Visa mer
Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med såväl redovisningsuppdrag som controller- och ekonomichefsuppdrag. Låter det som något för dig?

Om företaget
UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå utöver det vanliga. Idag består vi av ca 80 medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping. Med vår breda kompetens kan vi förutom redovisning, lön och HR också erbjuda rådgivning, utbildning och systemimplementering. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör.

På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden trygghet, mod, tillsammans, framåtanda och omtanke. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu ett antal ekonomikonsulter till våra kontor i Linköping och Norrköping.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomikonsult arbetar du i team med 5-7 konsultkollegor i varje kunduppdrag. Den här rollen ingår i vårt affärsområde medelstora och stora bolag, dvs bolag med en omsättning på 20MSEK och uppåt.

Dina kunduppdrag kan innehålla;

• Löpande bokföring
• Bokslutsarbete
• Upprättande av årsredovisningar
• Controllertjänster
• Koncernredovisning
• Avancerade deklarationer
• Rådgivning

Beroende på din erfarenhet kan även uppdrag som ekonomichef vara aktuellt.

Tack vare våra kunders storlek skiljer sig denna roll från arbetet hos en mer “traditionell byrå”, då vi i detta affärsområde oftast hanterar ca 2-5 större kunder, istället för ett större antal mindre kunder.

Detta affärsområde utgör även UCS-koncernens hela ekonomifunktion vilket innebär att du och dina kollegor arbetar både inhouse och outsourcat.Din profil
Vi söker dig som idag arbetar som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller controller. Du har relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av brett ekonomiarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att hamna rätt i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du erfarenhet av att arbeta som interim ekonomikonsult och/eller är auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Det är även meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Vi erbjuder dig:
• En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba brett inom ekonomi och där du har stor påverkansmöjlighet
• Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter
• En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning
• En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån
• Fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, [email protected] alt 013-32 94 08 eller Olivia Cedervall, [email protected] alt 036-18 83 03.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Ekonomikonsult till UCS One Economy

Ansök    Sep 8    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi fortsätter utökar vår verksamhet och söker en ekonomikonsult till ett av våra affärsområden med placering i Norrköping. Är du ekonom och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet? Skicka då in din ansökan till oss! Visa mer
Vi fortsätter utökar vår verksamhet och söker en ekonomikonsult till ett av våra affärsområden med placering i Norrköping. Är du ekonom och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet? Skicka då in din ansökan till oss! Visa mindre

Ekonom med inriktning Outsourcing!

Ansök    Aug 15    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker efter en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med några års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig! Vi erbjuder En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjlighet... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker efter en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med några års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder

En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter. En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning. En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten

Som ekonomikonsult arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter så som löpande bokföring, bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningshandlingar från vårt kontor eller ute hos kund. Även mer komplexa uppgifter så som controllertjänster, koncernredovisning, avancerade deklarationer och rådgivning kan förekomma i de tjänster vi erbjuder våra kunder.
Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar där vi fyller en specifik funktion hos kunderna. Kunderna rör sig från 20M i omsättning och uppåt, inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Störst fokus inom denna roll är mot våra medelstora och stora kunder. Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer?att?ingå i ett team med 5-7 konsulter, seniora till juniora,?där ni i teamet bidrar?med?olika kompetenser?och?agerar backup åt varandra. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering antingen på vårt kontor i Norrköping eller i Linköping (beroende på vad som passar dig bäst). 6 månaders provanställning tillämpas. Start under hösten 2022 med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du är med fördel auktoriserad redovisningskonsult och/eller utbildad inom ekonomi och har goda kunskaper i Excel. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som interim ekonomikonsult mot olika typer av kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.?För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker.
Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! För mer information, välkommen att kontakta Jenny Lindegren, [email protected] Visa mindre

Erfaren ekonomikonsult till Norrköping, UCS One Economy

Ansök    Nov 9    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vår verksamhet växer stadigt och vi vill utöka med ytterligare ekonomikonsulter som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med 2 eller fler års erfarenhet inom redovisning och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig! Vi erbjuder - En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. - Ett unikt nätverk av kunder med st... Visa mer
Vår verksamhet växer stadigt och vi vill utöka med ytterligare ekonomikonsulter som vill vara med oss på vår tillväxtresa!
Är du ekonom med 2 eller fler års erfarenhet inom redovisning och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder
- En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter.
- Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
- En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten Som ekonomikonsult arbetar du oftast i team mot kund med uppgifter så som löpande bokföring, bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningshandlingar från vårt kontor eller ute hos kund.

Även mer komplexa uppgifter så som controllertjänster, koncernredovisning, avancerade deklarationer och rådgivning kan förekomma i de tjänster vi erbjuder våra kunder, varför erfarenhet och kompetens inom dessa områden är meriterande, men inte ett krav.
Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar där vi fyller en specifik funktion hos kunderna. Kunderna rör sig från ca 20M i omsättning och uppåt, inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Störst fokus inom denna roll är mot våra medelstora och stora kunder.
Pga kundernas storlek skiljer sig denna roll från arbetet hos en mer “traditionell byrå”, då konsulterna i detta affärsområde oftast hanterar ca 2-5 större kunder, istället för ett större antal mindre.
Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer?att?ingå i ett team med 5-7 konsulter, seniora till juniora,?där ni i teamet bidrar?med?olika kompetenser?och?agerar backup åt varandra.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering antingen på vårt kontor i Norrköping eller i Linköping (beroende på vad som passar dig bäst).
Start under hösten 2022 med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil Vi söker dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete och B-körkort. Du har en relevant ekonomiutbildning och är du auktoriserad redovisningskonsult är det ett plus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som interim ekonomikonsult mot olika typer av kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.?För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker.
Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om UCS One Economy UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är den 2022-12-11.
För mer information, välkommen att kontakta Jenny Lindegren, [email protected] Visa mindre

Senior ekonomikonsult

Ansök    Mar 8    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en senior ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Denna tjänst tillhör vårt affärsområde som kallas för större bolag, som jobbar främst med kvalificerad rådgivning till kunder med en omsättning på över 20 miljoner SEK. Är du ekonom med flera års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig! Vårt erbjudande - En tj... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en senior ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Denna tjänst tillhör vårt affärsområde som kallas för större bolag, som jobbar främst med kvalificerad rådgivning till kunder med en omsättning på över 20 miljoner SEK. Är du ekonom med flera års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vårt erbjudande

- En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din expertkunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter.
- Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
- En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten

Som senior ekonomikonsult arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter så som controlling, koncernredovisning, avancerade deklarationer och rådgivning. Även löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar kan förekomma. Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar. Kunderna rör sig från 20M i omsättning och uppåt, inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Störst fokus inom denna roll är mot våra medelstora och stora kunder. Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där ni i teamet bidrar med olika kompetenser och agerar backup åt varandra. I din roll som senior ekonomikonsult ser vi gärna att du med din expertkompetens har möjlighet att agera mentor till mer juniora kollegor.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt Norrköpingskontor. 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid..

Din profil

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du är med fördel auktoriserad redovisningsekonom och/eller utbildad inom ekonomi och har goda kunskaper i Excel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team.
Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker. Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 60 st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!För mer information, välkommen att kontakta Philip Malm
Telefon: 070-812 37 63, E-post: [email protected] Visa mindre

Ekonom med inriktning Outsourcing!

Ansök    Jun 30    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker efter en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med några års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig! Vi erbjuder En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjlighet... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker efter en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med några års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder

En tjänst som ger dig möjlighet tillämpa din kunskap i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter. En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning. En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten

Som ekonomikonsult arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter så som löpande bokföring, bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningshandlingar från vårt kontor eller ute hos kund. Även mer komplexa uppgifter så som controllertjänster, koncernredovisning, avancerade deklarationer och rådgivning kan förekomma i de tjänster vi erbjuder våra kunder.
Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar där vi fyller en specifik funktion hos kunderna. Kunderna rör sig från 20M i omsättning och uppåt, inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Störst fokus inom denna roll är mot våra medelstora och stora kunder. Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer?att?ingå i ett team med 5-7 konsulter, seniora till juniora,?där ni i teamet bidrar?med?olika kompetenser?och?agerar backup åt varandra. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering antingen på vårt kontor i Norrköping eller i Linköping (beroende på vad som passar dig bäst). 6 månaders provanställning tillämpas. Start under hösten 2022 med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du är med fördel auktoriserad redovisningskonsult och/eller utbildad inom ekonomi och har goda kunskaper i Excel. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som interim ekonomikonsult mot olika typer av kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.?För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker.
Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval påbörjas efter sista ansökningsdag den 14/8-2022. För mer information, välkommen att kontakta Jenny Lindegren, [email protected] Visa mindre

Ekonomikonsulter till UCS One Economy i Norrköping!

Ansök    Mar 28    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker flera ekonomikonsulter som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi erbjuder - En tjänst som ger dig möjlighet att jobba brett med ekonomi i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. - Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utve... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker flera ekonomikonsulter som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet? Skicka då in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

- En tjänst som ger dig möjlighet att jobba brett med ekonomi i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter.
- Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
- En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån beroende på kundens förutsättningar.

Om tjänsterna

Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter som löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Även controlling och koncernredovisning kan förekomma beroende på vilket affärsområde man tillhör. Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar. Kunderna har olika storlek och verkar inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där ni i teamet bidrar med olika kompetenser och ger stöttning åt varandra. Våra ekonomikonsulter är uppdelade mot olika affärsområden, beroende på våra kunders omsättning. Vi har ett team som arbetar mot mindre bolag, och ett som arbetar mot större bolag.
Just nu söker vi efter följande roller inom ekonomi hos oss på Norrköpingskontoret.
- Ekonomikonsult med inriktning mot större bolag
- Ekonomikonsult med inriktning mot mindre bolag
- Junior ekonomikonsult med inriktning mot mindre bolag
- Senior ekonomikonsult med inriktning mot större bolag
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid med placering på vårt Norrköpingskontor. 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil

Då vi på grund av starkt tillväxt har behov av personal inom flera olika områden letar vi både efter dig som är i starten av din karriär och dig som är mer erfaren. Det är en fördel om du är auktoriserad redovisningskonsult, har goda kunskaper i excel och/eller är utbildad inom ekonomi men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker. Du behöver inte kunna allt på en gång men ha en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om oss

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning - en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och interjvuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! För mer information, välkommen att kontakta [email protected], 0708 12 37 63. Visa mindre

Ekonomiansvarig

Företagspresentation Nu finns det chans för dig att bli en del av ett företag som är i stark tillväxt. Vi söker vi nu en Ekonomiansvarig till vår kund i Norrköping. Arbetsuppgifter och ansvarsområden I rollen som ekonomiansvarig får du en bred och omväxlande roll med mycket eget ansvar. Du kommer arbeta i ett mindre team och jobba nära bolagets VD. Du har en nyckelroll i att driva bolaget framåt med att ta hand om allt som har med bokföring, bokslut och... Visa mer
Företagspresentation

Nu finns det chans för dig att bli en del av ett företag som är i stark tillväxt. Vi söker vi nu en Ekonomiansvarig till vår kund i Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som ekonomiansvarig får du en bred och omväxlande roll med mycket eget ansvar. Du kommer arbeta i ett mindre team och jobba nära bolagets VD. Du har en nyckelroll i att driva bolaget framåt med att ta hand om allt som har med bokföring, bokslut och redovisning att göra. Dina huvuduppgifter kommer vara:
- Leverantörs- och kundreskontra.
- Fakturering.
- Löpande bokföring.
- Månadsbokslut.
- Stötta verksamheten i frågor som rör ekonomi.
- Övrigt vanliga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.
- Övrig dokumenthantering kopplat till projekten (projektadministration).

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du självgående, snabblärd, anpassningsbar och positiv. Du anpassar dig efter arbetsbelastningen som kan variera och du tar egna initiativ. För att lyckas i rollen behöver du vara en van användare av affärssystem, gärna Pyramid. Du är en lagspelare som alltid ställer upp för dina kollegor. I denna rekrytering kommer vi lägga mycket fokus på kompetenserna planering, kommunikation, anpassning, samarbete och problemlösning.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi kommer löpande presentera kandidater för kunden. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam; Cecilia Alegria Furberg och nås på: [email protected] eller 073-925 25 86.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Ekonomikonsult mot Mindre bolag

Ansök    Mar 8    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en ny ekonomikonsult till vårt Norrköpingskontor som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Denna tjänst tillhör vårt affärsområde som kallas för mindre bolag, som jobbar främst med kvalificerad rådgivning till kunder med en omsättning på upp till 20 miljoner SEK. Är du ekonom med några års erfarenhet som vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för di... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en ny ekonomikonsult till vårt Norrköpingskontor som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Denna tjänst tillhör vårt affärsområde som kallas för mindre bolag, som jobbar främst med kvalificerad rådgivning till kunder med en omsättning på upp till 20 miljoner SEK. Är du ekonom med några års erfarenhet som vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vårt erbjudande

- En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba brett inom ekonomi och där du har stor påverkansmöjlighet.
- Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
- En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten

Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter som löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning.
Våra kunder är av olika storlek och inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och skapar goda förutsättningar för utveckling.
Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till kund. Du kommer att ingå i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där ni i teamet bidrar med olika kompetenser och agerar backup åt varandra.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt Norrköpingskontor. 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i Excel. Du har med fördel en utbildning inom ekonomi och/eller är auktoriserad ekonomikonsult men det är inget krav. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda.
Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team.
Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.
Vi vill att våra kunder ska lyckas med deras företagande, vilket innebär att vi samarbetar nära med rådgivning och agerar bollplank, vilket förutsätter att du är proaktiv och serviceinriktad. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker och att utvecklas.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 60st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv.
Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!För mer information, välkommen att kontakta Philip Malm
Telefon: 070-812 37 63, E-post: [email protected] Visa mindre

Ekonomikonsult inriktning Större bolag

Ansök    Mar 8    One Economy Holding AB    Ekonomikonsult
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med ett par års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Skicka då in din ansökan redan idag! Vårt erbjudande - En tjänst som ger dig möjlighet att jobba brett med ekonomi i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter. - Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklin... Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en ekonomikonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Är du ekonom med ett par års erfarenhet och vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas? Skicka då in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

- En tjänst som ger dig möjlighet att jobba brett med ekonomi i en miljö där du har stora påverkansmöjligheter.
- Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
- En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån beroende på kundens förutsättningar.

Om tjänsten

Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter som löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Vi anpassar oss utefter kundbehov och erbjuder både outsourcing av delar/hela ekonomifunktionen och interimslösningar.
Kunderna rör sig från 20M i omsättning och uppåt, inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och spännande. Störst fokus inom denna roll är mot våra medelstora och stora kunder. Arbete kan förekomma i våra lokaler, hemifrån eller hos kund. Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där ni i teamet bidrar med olika kompetenser och agerar backup åt varandra.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt Norrköpingskontor. 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Din profil

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet av ekonomi och goda kunskaper i Excel. Det är en fördel om du är auktoriserad redovisningskonsult och/eller utbildad inom ekonomi men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team.
Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker. Du behöver inte kunna allt på en gång men ha en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande att ha arbetat i flera olika ekonomisystem.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 60 st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv.
Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!För mer information, välkommen att kontakta Philip Malm
Telefon: 070-812 37 63, E-post: [email protected] Visa mindre

Ekonom med erfarenhet av leverantörsreskontra till Swedavia NRK

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en Ekonom till Ekonomisupport hos vår kund Swedavia i Norrköping. Tjänsten startar omgående, dock senast i början av februari, och pågår i 6 månader med stor chans till 1 års förlängning.

Swedavias Ekonomisupport med placering i Norrköping består av fyra grupper: Leverantörsreskontra, Kundreskontra & Fakturering, Trafikfakturering och Redovisning. Ekonomisupporten utgör ett viktigt och effektivt stöd till Swedavias övriga verksamhet. Ekonomiarbete vid Ekonomisupport och inom Swedavia kännetecknas av hög kvalitet och skapar förutsättningar för att följa upp och nå uppsatta mål.

I denna roll kommer du ingå i gruppen Leverantörsreskontra och kommer som ekonom att supportera verksamheten genom att arbeta löpande med all förekommande hantering inom leverantörsreskontra såsom uppdatera leverantörsregister och se till leverantörsflödet blir så automatiserat som möjligt. Vi söker därför dig som tidigare arbetat med leverantörsreskontra och automatiserade processer.

Arbetsuppgifter som kan förekomma:

• Kontakt med leverantörer
• Kontering av fakturor
• Påminna attestanter om att hantera fakturor
• Hantering av eventuella påminnelser
• Dialog med ekonomichef eller andra enheter


Din profil
Vi söker dig som är utbildad Ekonom eller likvärdigt med minst 5års erfarenhet av leverantörsreskontra.
Du ska ha god vana av olika affärssystem samt meriterande om du har erfarenhet av leverantörsfakturor i ett elektroniskt flöde.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du arbetar noggrant, strukturerat och lösningsorienterat samt att du kan leverera kvalitet trots högt arbetstempo. Som person tror vi att du är prestigelös som trivs att arbeta både högt och lågt, du är serviceinriktad, driven samt att du har ett positivt och hjälpsamt förhållningssätt. Då Swedavia ska införa en helt ny inköpsprocess ser vi att du är van att sätta dig in i nya system.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Ekonom till Swedavias ekonomisupport i Norrköping!

Ansök    Jan 14    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Är du en driven och strukturerad ekonom som är på jakt efter nästa utmaning? Har du erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi, affärssystem och leverantörsreskontra? Då kan vi erbjuda dig chansen att arbeta inom Swedavia - ett innovativt, engagerande och nytänkande företag som ständigt strävar efter utveckling och förbättring i syfte att vara en internationell förebild inom hållbarhet och tillväxt! Vi på Poolia söker dig som vill arbeta som ekonom inom Swe... Visa mer
Är du en driven och strukturerad ekonom som är på jakt efter nästa utmaning? Har du erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi, affärssystem och leverantörsreskontra? Då kan vi erbjuda dig chansen att arbeta inom Swedavia - ett innovativt, engagerande och nytänkande företag som ständigt strävar efter utveckling och förbättring i syfte att vara en internationell förebild inom hållbarhet och tillväxt!

Vi på Poolia söker dig som vill arbeta som ekonom inom Swedavias ekonomisupport, med fokus på leverantörsreskontra. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över en sex månaders period med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten
Swedavia söker just nu en ekonom som kan stötta i arbetet med införandet av företagets nya inköpsprocess. Uppdraget är därför kort och intensivt. Som ekonom inom Swedavias ekonomisupport supportar du verksamheten med hantering av löpande arbete inom leverantörsreskontra. Tjänsten innefattar en variation av arbetsuppgifter inom ekonomispektrat, däribland:
- Kund och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Faktureringar
- Regelbundna avstämningar

Swedavias ekonomisupport med placering i Norrköping består av fyra grupper: Leverantörsreskontra, Kundreskontra & Fakturering, Trafikfakturering och Redovisning och utgör ett viktigt och effektivt stöd till Swedavias övriga verksamhet. Ekonomiarbete vid Ekonomisupport och inom Swedavia kännetecknas av hög kvalitet och skapar förutsättningar för att följa upp och nå uppsatta mål.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete i liknande roller. Du har även erfarenhet av arbete i olika affärssystem samt med leverantörsreskontra. Dessutom är det meriterande med erfarenhet av leverantörsfakturor i ett elektroniskt flöde.

För att trivas i rollen är du som person ansvarstagande och noggrann, samt arbetar på ett strukturerat sätt. Utöver detta så trivs du med att arbeta i team, är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Som konsult blir du anställd via oss på Poolia. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Ekonom med erfarenhet av leverantörsreskontra till Swedavia NRK

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en Ekonom till Ekonomisupport hos vår kund Swedavia i Norrköping. Tjänsten startar omgående, dock senast i början av februari, och pågår i 6 månader med stor chans till 1 års förlängning.

Swedavias Ekonomisupport med placering i Norrköping består av fyra grupper: Leverantörsreskontra, Kundreskontra & Fakturering, Trafikfakturering och Redovisning. Ekonomisupporten utgör ett viktigt och effektivt stöd till Swedavias övriga verksamhet. Ekonomiarbete vid Ekonomisupport och inom Swedavia kännetecknas av hög kvalitet och skapar förutsättningar för att följa upp och nå uppsatta mål.

I denna roll kommer du ingå i gruppen Leverantörsreskontra och kommer som ekonom att supportera verksamheten genom att arbeta löpande med all förekommande hantering inom leverantörsreskontra såsom uppdatera leverantörsregister och se till leverantörsflödet blir så automatiserat som möjligt. Vi söker därför dig som tidigare arbetat med leverantörsreskontra och automatiserade processer.

Arbetsuppgifter som kan förekomma:

• Kontakt med leverantörer
• Kontering av fakturor
• Påminna attestanter om att hantera fakturor
• Hantering av eventuella påminnelser
• Dialog med ekonomichef eller andra enheter


Din profil
Vi söker dig som är utbildad Ekonom eller likvärdigt med minst 5års erfarenhet av leverantörsreskontra.
Du ska ha god vana av olika affärssystem samt meriterande om du har erfarenhet av leverantörsfakturor i ett elektroniskt flöde.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du arbetar noggrant, strukturerat och lösningsorienterat samt att du kan leverera kvalitet trots högt arbetstempo. Som person tror vi att du är prestigelös som trivs att arbeta både högt och lågt, du är serviceinriktad, driven samt att du har ett positivt och hjälpsamt förhållningssätt. Då Swedavia ska införa en helt ny inköpsprocess ser vi att du är van att sätta dig in i nya system.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Ekonomer för kommande uppdrag i Östergötland

Ansök    Jul 29    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Vi söker ständigt ekonomer för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar. Varmt välkommen med ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt! Om tjänsten Arbetsuppgifter kommer att varier efter den sp... Visa mer
Vi söker ständigt ekonomer för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar.

Varmt välkommen med ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Arbetsuppgifter kommer att varier efter den specifika kundens behov, men kan komma att inkludera områden som redovisning, bokföring, bokslut, lönehandläggning och finansiell analys och rapportering. Poolia arbetar brett inom ekonomi, vilket innebär att vi söker konsulter inom ekonomins hela spektra.

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större ekonomisystem. Notera gärna tillgänglighet och vilken typ av ekonomitjänster du främst är intresserad av, för lättare matchning. Underkonsulter är av intresse!

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Antingen har du längre erfarenhet av arbete med ekonom eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Ekonom för deltidstjänst sökes omgående!

Ansök    Jun 8    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Är du en ekonom, gärna med bred erfarenhet eller inom redovisning med ett gott sinne för siffror? Gillar du att arbeta nära ledning i en stöttande roll med mycket ansvar i en växande organisation? Då kan denna roll vara det du söker! Behovet är omgående och intervjuer och urval kommer därför att ske löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten Rollen är på 50% och starten är omgående. Du kommer att arbeta nära ledningen med stött... Visa mer
Är du en ekonom, gärna med bred erfarenhet eller inom redovisning med ett gott sinne för siffror? Gillar du att arbeta nära ledning i en stöttande roll med mycket ansvar i en växande organisation? Då kan denna roll vara det du söker!

Behovet är omgående och intervjuer och urval kommer därför att ske löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Rollen är på 50% och starten är omgående. Du kommer att arbeta nära ledningen med stöttning i det ekonomiska området. Det handlar om brett ekonomiskt arbete, med främsta fokus på redovisning, fakturering, utbetalning av fakturor. Du kommer dessutom att ansvara för hela affären för säljorder, från inköp till fakturering.

Du kommer att ha en central roll i verksamheten där stort ekonomiskt ansvar läggs, du bör därför ha några års erfarenhet inom området samt en trygghet i att snabbt gå in i rollen och ta ansvaret självständigt.

Vem är du?
För att axla rollen har du erfarenhet av ekonomi, troligtvis inom redovisning eller en bred ekonomisk roll. Du har även civilekonomexamen eller liknande.

Som person är du noggrann, driven och har en hög integritet och trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo. Att arbeta i nära dialog med kollegor tilltalar dig. Du kommer bäst till din rätt i en mindre organisation under tillväxt där du får stort eget ansvar. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, är du kommunikativ och social och ser möten med olika typer av människor som en naturlig sak.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Ansök    Dec 23    Mpya Finance AB    Ekonomikonsult
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan – det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden! Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder. Vår filosofi är enkel. Skapa en arena där b... Visa mer
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan – det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden! Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder.
Vår filosofi är enkel. Skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås.
Bli en av oss. Det blir roligare så.
Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder är allt från små till medelstora företag med välkända varumärken, både börsnoterade och internationella koncerner. Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov
Kan du checka av?
Vi söker dig som är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.
Du delar gärna med dig av din kunskap och kompetens till kollegorna och har samtidigt möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och Mpya. Vi håller våra ledstjärnor delaktighet, enkelhet och engagemang högt och vill tro att vi också lever som vi lär.
I kombination med detta är du förmodligen civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling. Du har med fördel arbetat i större bolag och koncerner men förstår samtidigt skillnaden mellan storbolagets komplexitet och den mindre organisationens särprägel. Har du ett specifikt intresse eller kunskapsområde ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till dina konsultkollegor.
Detta ser vi som en självklarhet.
Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas utav oss alla – oavsett om du jobbar ute hos kund, engagerar dig i någon av våra sociala aktiviteter eller kommer in och fikar på Mpya-kontoret på Hunnebergsgatan.
Hur gör jag nu?
Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Palmqvist på Mpya Finance. Emelie nås på [email protected] och 070 971 00 69.
Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok! Visa mindre

Ekonomikonsulter till Meritmind

Ansök    Dec 3    Meritmind AB    Ekonomikonsult
underar du på att bli konsult? Har du några års erfarenhet som redovisningsekonom eller controller och söker nästa utmaning i karriären? Välkommen till oss på Meritmind! Som konsult hos oss utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med kollegor, kompetensutveckling och en härlig företagskultur. Som anställd konsult hos Meritmind kan vi erbjuda dig en trygg anställning med fast månadslön samtidigt som du ges m... Visa mer
underar du på att bli konsult? Har du några års erfarenhet som redovisningsekonom eller controller och söker nästa utmaning i karriären? Välkommen till oss på Meritmind!
Som konsult hos oss utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med kollegor, kompetensutveckling och en härlig företagskultur. Som anställd konsult hos Meritmind kan vi erbjuda dig en trygg anställning med fast månadslön samtidigt som du ges möjlighet till variation och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra kunder är främst medelstora till stora företag med attraktiva varumärken. Läs mer om vardagen som konsult här: https://meritmind.se/jobba-som-konsult/
Vanligt förekommande roller
Business Controller
Financial Controller
Produktionscontroller
Redovisningsekonom
Koncernredovisningsekonom
Redovisningsansvarig

Kvalifikationer och erfarenhet
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete på större bolag
Erfarenhet av flera ekonomi-/affärssystemen
Goda kunskaper i Excel
Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska

Personliga egenskaper
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer och har en god kommunikativ förmåga
Du kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och du har en god förmåga att planera ditt arbete
Du är en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker efter förbättringar
Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt

Vad Meritmind erbjuder dig:
Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras. Som ekonomikonsult erbjuds du en trygg anställning med fast månadslön. Du får också tillgång till vår förmånsportal och erbjuds ett generöst friskvårdsbidrag. Utöver detta får du ett stort nätverk av erfarna kollegor med lång erfarenhet inom ekonomiområdet som du träffar i olika forum och sociala aktiviteter. Du blir också erbjuden fortlöpande utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden. Sist men inte minst har du som konsult ett nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!
Placeringsort: Linköping och Norrköping med omnejd
Om Meritmind AB
Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och styrning. Vi är ca 300 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på?www.meritmind.se Visa mindre

Ekonomikonsulter till Meritmind, Östergötland

Ansök    Apr 16    Meritmind AB    Ekonomikonsult
Är du kvalificerad ekonom med erfarenhet från roller som controller eller redovisningsekonom och vill anta en ny utmaning som ekonomikonsult i ett entreprenörsdrivet bolag? Då är du välkommen till Meritmind! Vi har just nu stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter då vi löpande får in nya konsultuppdrag. Meritmind växer i regionen och behöver därför fler duktiga konsulter som vill vara med på den resan. Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning m... Visa mer
Är du kvalificerad ekonom med erfarenhet från roller som controller eller redovisningsekonom och vill anta en ny utmaning som ekonomikonsult i ett entreprenörsdrivet bolag? Då är du välkommen till Meritmind!
Vi har just nu stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter då vi löpande får in nya konsultuppdrag. Meritmind växer i regionen och behöver därför fler duktiga konsulter som vill vara med på den resan. Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Som ekonomikonsult hos oss får du möjlighet att lära känna olika företag, branscher och kollegor, samtidigt som du utvecklas snabbt i din karriär.
Förutom utmanande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar – Passion & Result, Share & Care, Speed & Simplicity – genomsyrar vårt arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet varierar beroende på uppdrag men det kan bland annat innehålla:
Budget- och prognosarbete
Bokslut
Verksamhetsuppföljning och verksamhetsstyrning
Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Rapportering
Koncernredovisning och konsolidering

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och möjlighet att kunna bidra till våra kunders utveckling och framgång. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du finns tillgänglig omgående.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du ser själv vinsten i att arbeta som konsult för att snabbt avancera och utvecklas i din karriär.
Vad kan vi erbjuda dig?
En trygg anställning med marknadsmässig lön
Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher

Placeringsort: Linköping och Norrköping med omnejd
Om Meritmind
Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har?ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se Visa mindre

Ekonomi/redovisningskonsult till UCS One Economy

Är du ekonom med några års arbetslivserfarenhet? Känner du att nästa kliv i karriären börjar närma sig? Då vill vi presentera UCS One Economy för dig! Här har du möjlighet att växa i din roll med antingen små eller stora företag, i kombination med en trygg hemmamiljö med fantastiska kollegor och med stort fokus på trivsel, nytänkande och utveckling! Information om tjänsten Professionals Nord söker för One Economys räkning en Ekonomikonsult. Tjänsten är en... Visa mer
Är du ekonom med några års arbetslivserfarenhet? Känner du att nästa kliv i karriären börjar närma sig? Då vill vi presentera UCS One Economy för dig! Här har du möjlighet att växa i din roll med antingen små eller stora företag, i kombination med en trygg hemmamiljö med fantastiska kollegor och med stort fokus på trivsel, nytänkande och utveckling!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för One Economys räkning en Ekonomikonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos One Economy.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och One Economys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
Som ekonom hos One Economy blir du del av en redovisningsbyrå med ca 50 kollegor fördelat på orterna Norrköping och Linköping. Du inriktar dig antingen mot mindre eller större bolag, där du har hand om flera olika kunder. Beroende på din erfarenhet och dina karriärsmål kan tjänsten se lite olika ut. I vissa fall kan du gå in som kundens ekonomichef och i andra fall har du mer traditionella redovisnings sysslor, såsom löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och rådgivning. Oavsett inriktning är One Economy alltid nyfikna på att ta del av dina idéer och att ta sig an nya utvecklingsmöjligheter.

Förekommande arbetsuppgifter kan vara:
• Bokslut
• Årsredovisningar
• Bokföring
• Rådgivning
• Kundkontakt


Vi söker dig som
Är utbildad ekonom och har några års arbetslivserfarenhet inom branschen där vi gärna ser att du arbetat med bokslut och årsredovisning. Har du erfarenhet som redovisningskonsult är det meriterande men inget krav. Vidare är det meriterande om du arbetat i Visma och/eller Fortnox. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då många av One Economys kunder kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos One Economy.

Du är serviceinriktad och trivs i mötet med kund då du blir One Economys ansikte utåt. Vidare ser vi att du drivs av att ta ansvar då du självständigt förväntas sköta dina uppdrag, självklart med ett stabilt och stöttande nätverk i ryggen. Vi tror också att du är ödmjuk, gillar att ha en föränderlig vardag samt bidrar till nytänkande. Tillbaka får du bra förmåner och kompetenta kollegor som värnar om sin familjära stämning.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping eller Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, [email protected]

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
UCS One Economy är en SRF-auktoriserad redovisningbyrå med kontor i Linköping och Norrköping. Bolaget tillhör koncernen UCS Group AB. One Economy arbetar inom affärsområdena; Redovisning, Lön, HR, utbildning och affärssystem. Hos One Economy får du stor möjlighet till utveckling och möjlighet att välja vilket område du vill specialisera dig i.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Underkonsult inom ekonomi

Ansök    Nov 2    Meritmind AB    Ekonomikonsult
Är du ekonom och intresserad av att bli underkonsult? Vi söker nu dig som funderar på att starta eget bolag och som vill höra mer om hur det är att vara underkonsult genom oss på Meritmind. Vi söker även dig som är erfaren ekonomikonsult med F-skattsedel och som vill knyta kontakt med oss. Som associerad konsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och med varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Våra kunder är ... Visa mer
Är du ekonom och intresserad av att bli underkonsult?
Vi söker nu dig som funderar på att starta eget bolag och som vill höra mer om hur det är att vara underkonsult genom oss på Meritmind. Vi söker även dig som är erfaren ekonomikonsult med F-skattsedel och som vill knyta kontakt med oss.
Som associerad konsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och med varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Våra uppdrag sträcker sig ofta över en period på 6 – 9 månader men kan vara både längre och kortare.
Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?
Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din kompetens och kundens behov. Arbetet kan bland annat innehålla budget- och prognosarbete, resultatuppföljning, analysarbete, löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, och konsolidering. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är roller som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.
Vad behöver jag ha för erfarenhet?
Du har gedigen arbetslivserfarenhet från kvalificerade ekonomitjänster, gärna i medelstora till stora företag. Du har också erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer och bolag.
Vilka personliga egenskaper efterfrågas?
Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stort fokus på så väl kvalité som effektivitet och det är viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten samt stimuleras av att leverera värde till kunden. Du är kommunikativ, kan snabbt sätta dig in i olika arbetsuppgifter och kommer med förslag till förbättringar och effektiviseringar. För att lyckas i rollen som associerad konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad samt stimuleras av att möta nya miljöer.
Placeringsort:
Vi arbetar i hela Östergötland med omnejd
Om Meritmind
Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och styrning. Vi är ca 300 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se Visa mindre

Kommersiell Projektledare till internationell kund i Finspång

Ansök    Sep 30    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiell projektledning och känner dig redo för nästa utmaning? Till kund i Finspång söker vi nu efter flera projektledare med önskad start första december. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå ett år framöver, med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kommersiell Projektledare ansvarar du för hantering av... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiell projektledning och känner dig redo för nästa utmaning? Till kund i Finspång söker vi nu efter flera projektledare med önskad start första december. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå ett år framöver, med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kommersiell Projektledare ansvarar du för hantering av kommersiella frågor i leveransfasen inom Service. Du kommer ha en viktig roll genom hela projektfasen där du arbetar sida vid sida med Projektledaren och ansvarar för den kommersiella hanteringen av projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Skapa och hantera projekt i SAP.
- Delta i kommersiella förhandlingar med stöd från specialistfunktioner.
- Ansvara för projektbudget tillsammans med Project Manager (PM).
- Ansvara för analyser och rapporter inom projektområdet.
- World Project Controller enligt NCM project monitoring-processen.
- Säkerställa prognoser, koordinera och genomföra kommersiella aktiviteter under genomförandefasen av ett projekt.
- Hantera garantiärenden, risker och möjligheter.
- Hantera valutafrågor.
- Tillsammans med projektledare drivande vid projektrapportering.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst högskoleexamen med ekonomisk inriktning och några års erfarenhet som projektcontroller eller motsvarande kommersiell erfarenhet. Du bör ha avancerad kunskap i SAP och Microsoft Office. Vidare bör du också ha god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen på engelska och svenska. Som person är du självständig och tar egna initiativ och eget ansvar. Du tycker om noggrannhet och drivs av att skapa kvalitet. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i team.

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se. Visa mindre

Interimsuppdrag som Chef för löneavdelning i Norrköping!

Letar du efter en dynamisk och affärsinriktad tjänst med närvarande ledarskap så har du hittat helt rätt! Om rollen Som Chef över vår kunds löneavdelning i Norrköping får du förmånen att leda ett team bestående av ca 20 lönespecialister med fullt personalansvar, innehållande kompetensförsörjning och utveckling av dina medarbetare. I rollen blir du ansvarig för teamets leverans och ansvarar för att ni tillsammans håller deadlines och uppfyller gemensam... Visa mer
Letar du efter en dynamisk och affärsinriktad tjänst med närvarande ledarskap så har du hittat helt rätt!

Om rollen

Som Chef över vår kunds löneavdelning i Norrköping får du förmånen att leda ett team bestående av ca 20 lönespecialister med fullt personalansvar, innehållande kompetensförsörjning och utveckling av dina medarbetare.

I rollen blir du ansvarig för teamets leverans och ansvarar för att ni tillsammans håller deadlines och uppfyller gemensamma mål. Du arbetar aktivt med att identifiera förbättringsmöjligheter för att utveckla verksamheten. I rollen ingår budgetansvar.

Om dig

Vi söker dig som har ett eget bolag och arbetar som konsult idag, med möjligheten att ta dig an ett uppdrag på deltid eller heltid på obestämd tid. För att du ska lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för löneprocessen och erfarenhet av ledarskap sedan tidigare.

Vi ser positivt på om du är intresserad av system och har en naturlig fallenhet för att engagera dig i ny teknik. Du har en förmåga till att skapa långsiktiga relationer och förstår hur man skapar kundvärde, samt vågar ifrågasätta existerande arbetssätt och bidrar gärna med nya idéer kring utveckling.

Om företaget

Vår kund är ledande leverantör i Norden med en lång erfarenhet i sin bransch. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande interimsuppdrag där du kan växa i ditt ledarskap.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, hör av dig omgående till Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos vår kund. Du kan nå mig på [email protected] eller 0702-439056. Den sista ansökningsdagen är den 30 november 2019, urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan! 


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Associerade konsulter till Meritmind AB , Östergötlands län

Ansök    Maj 30    Meritmind    Ekonomikonsult
Vi söker nu fler duktiga ekonomikonsulter med F-skattesedel för ett antal intressanta uppdrag med start omgående i Östergötland. Som associerad konsult på Meritmind går du ut i uppdrag som Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Redovisningschef, Koncernredovisare, Ekonomichef, Business Controller eller Financial controller beroende på din kompetens och kundens behov.I rollen som konsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med varierande, intressant... Visa mer
Vi söker nu fler duktiga ekonomikonsulter med F-skattesedel för ett antal intressanta uppdrag med start omgående i Östergötland. Som associerad konsult på Meritmind går du ut i uppdrag som Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Redovisningschef, Koncernredovisare, Ekonomichef, Business Controller eller Financial controller beroende på din kompetens och kundens behov.I rollen som konsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders framgång!Vi söker dig som:Har F-skattsedel med egen verksamhet inom ekonomiHar gedigen arbetslivserfarenhet av kvalificerade ekonomitjänsterSom har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystemHar goda kunskaper i engelskaKvalifikationer och erfarenhetDu har gedigen arbetslivserfarenhet från kvalificerade ekonomitjänster gärna i mellanstora till större företag. Du har också erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer och bolag.Personliga egenskaper Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som associerad konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.Placeringsort: Östergötlands län Om MeritmindMeritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017. Visa mindre

Ekonomikonsulter till Meritmind

Ansök    Jun 4    Meritmind AB    Ekonomikonsult
Vi har just nu stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter då vi löpande får in nya konsultuppdrag. Meritmind AB växer i regionen och behöver fler duktiga konsulter som vill vara med på den resan. Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i ... Visa mer
Vi har just nu stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter då vi löpande får in nya konsultuppdrag. Meritmind AB växer i regionen och behöver fler duktiga konsulter som vill vara med på den resan. Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.Förutom utmanande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar – Passion & Result, Share & Care, Speed & Simplicity – genomsyrar vårt arbete. Vi har också en härlig gemenskap och är måna om att träffas regelbundet i olika sammanhang för att umgås och dela erfarenheter.Vanligt förekommande roller är;RedovisningsekonomRedovisningsansvarigEkonomichefBusiness ControllerFinancial ControllerProjektcontrollerKvalifikationer och erfarenhet Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från någon av ovanstående roller på en större ekonomiavdelning. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och möjlighet att kunna bidra till våra kunders utveckling och framgång. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du finns tillgänglig omgående.Personliga egenskaperFör att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du ser själv vinsten i att arbeta som konsult för att snabbt avancera och utvecklas i din karriär.Vad kan vi erbjuda dig?En trygg anställning med marknadsmässig lönLivsstilsförmåner och friskvårdsbidragSeminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteterUtmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscherPlaceringsort: Norrköping Visa mindre

Ekonom med intresse att utbilda

Vi på UCS One Economy står i startgroparna att utveckla och expandera vårt affärsområde inom utbildning och söker en erfaren redovisningskonsult med driv och intresse att utbilda. Arbetsort Linköping eller Norrköping.Om oss:UCS One Economy består av regionens tre främsta redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman och vår ambition är att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemen... Visa mer
Vi på UCS One Economy står i startgroparna att utveckla och expandera vårt affärsområde inom utbildning och söker en erfaren redovisningskonsult med driv och intresse att utbilda. Arbetsort Linköping eller Norrköping.Om oss:UCS One Economy består av regionens tre främsta redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman och vår ambition är att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön.UCS One Economy är en ekonomibyrå med ca 60 anställda fördelade på kontoren i Linköping Mjärdevi (huvudkontor), Linköping City, Norrköping och Västerås. Vi hjälper våra kunder med allt från bokföring och löner till årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi är även Visma- samt Fortnoxpartner vilket innebär att vi säljer, utbildar och hjälper kunder att komma igång i de systemen.Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning där alla hjälper varandra.Vad söker vi?Vi söker dig som vill vara med och förmedla och leverera framtidens tjänster och som vill kombinera praktiskt redovisningsarbete med att utbilda framtida redovisningsekonomer och kompetensutveckla anställda hos företag i olika branscher. Vi tror att du är en pigg redovisningskonsult, med några års erfarenhet, som vill vara med där det händer, som söker nya utmaningar och som gärna hittar digitala lösningar och arbetssätt.Som utbildare hos UCS One Economy förmedlar du praktisk och teoretisk kunskap inom redovisning hos såväl de yrkeshögskolor vi har samarbete med, som företagsanpassade utbildningar.Som redovisningskonsult arbetar du med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, inkomstdeklarationer, skatter och avgifter.Vi arbetar i nära kontakt med kunder, elever och utbildningsanordnare vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och du har också ett självständigt kundansvar.Om dig: • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt har skaffat dig erfarenhet inom området på annat sätt• Du ska vara social, noggrann, stresstålig och gilla att utvecklas. Du ska ha starkt kundfokus och intresse för att lösa kundens problem.• Du har erfarenhet av löpande redovisningsarbete och att upprätta period- och årsbokslut, skatteberäkningar och momsberäkningar• Du har erfarenhet/kunskap inom olika ekonomi-/affärssystem• Du strävar, liksom vi, mot ett digitaliserat flöde och lösningar• Goda kunskaper i svenska, skriftligt som muntligt• God kommunikativ förmåga• Du brinner för att förmedla dina kunskaper och föreläser gärna inför publik• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en konsultroll och om du har tidigare utbildningsvana.Vi erbjuder:En nyinrättad roll inom UCS One Economy där fokus ligger på utbildning, men som även innehåller uppdrag som redovisningskonsult med eget kundansvar. Vi anser att det praktiska konsultarbetet är viktigt för att hålla sig a jour med, och kunna utbilda inom olika lagar och regler. Visa mindre