Lediga jobb som Hemvårdare i Norrköping

Se lediga jobb som Hemvårdare i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Teknikteamet inom vård och omsorg söker medarbetare

Ansök    Nov 20    Norrköpings kommun    Hemvårdare
Vill vara med och bygga upp vårt nya tekniktem i Norrköping? Engageras du dessutom av trygghetsskapande teknik som gör skillnad? Då kan du vara vår nya kollega!  Vilka är vi? Med våra ca 4000 medarbetare utgör Vård- och omsorgskontoret kommunens näst största kontor. Vårt huvuduppdrag består av att tillgodose behov av stöd, vård och omsorg till människor i livets olika skeden. Vi ansvarar även för att tillhandahålla mat till förskola, skola och vård- och o... Visa mer
Vill vara med och bygga upp vårt nya tekniktem i Norrköping? Engageras du dessutom av trygghetsskapande teknik som gör skillnad? Då kan du vara vår nya kollega! 
Vilka är vi?

Med våra ca 4000 medarbetare utgör Vård- och omsorgskontoret kommunens näst största kontor. Vårt huvuduppdrag består av att tillgodose behov av stöd, vård och omsorg till människor i livets olika skeden. Vi ansvarar även för att tillhandahålla mat till förskola, skola och vård- och omsorgskontorets verksamheter. Vi arbetar med ett brukarorienterat förhållningssätt där arbetet styrs och utgår från brukarens behov.

Tillsammans ansvarar vi för att leda verksamheten mot våra uppsatta mål och skapa en meningsfull och trygg vardag för alla som är i behov av vår hjälp.  Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas- både som medarbetare och som människa.

Läs mer om vård- och omsorgskontoret och vårt erbjudande: Vård och omsorg - Norrköpings kommun (norrkoping.se)

Teknikteamet är en satsning som sker inom verksamheten vård- och omsorg ordinärt boende. Teamet ska ansvara för installation och funktionallitet av trygghetsskapande teknik inom vård och omsorg. Vill du vara med så är det dags att söka nu! 

Arbetsplatsen ligger centralt i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare i Teknikteamet kommer Du tillsammans med dina kollegor att ansvara för installation och funktionalitet av den trygghetsskapande teknik som vi använder inom vår vård och omsorgsverksamhet. Arbetsuppgifterna består i att installera digitala lås, kameror för digitaltillsyn samt trygghetslarm. 

Du kommer ingå i ett teknikteam där ni tillsammans planerar och utför installationer och ansvarar för tillhörande administrativa uppgifter. Inom teamets ansvar ligger även att hantera och agera på eventuella störningar. 

Då teknikteamet är under uppbyggnad kommer du få stor möjlighet att vara en del av utformningen och utvecklingen av vår nya spännande satsning.  

Vem är du?

Du har gymnasiekompetens och/eller vårdutbildning och gärna erfarenhet av arbete med målgruppen äldre. Du behöver ha flerårig erfarenhet inom relevant område för tjänsten, samt intresse för teknik och en nyfikenhet på framtidens välfärdsteknik.

Som person är du trygg, stresstålig och kreativ. Du klarar av att arbeta självständigt och har tryggheten i din yrkesroll att fatta egna beslut i uppkomna situationer som kräver det. 

Du har en god förmåga att hantera oförutsedda situationer och trivs med ett självständigt arbete där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar. Som medarbetare hos oss är du en förebild för kommunens vård och omsorgsverksamhet.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift och har god förmåga att förmedla information på ett tydligt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 5
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträdesdatum: 1 januari 2024. Alternativt Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid vardagar
Möjlighet till distansarbete: Nej
Sista ansökningsdatum: 18 december november 2023
Kontakt: Enhetschef Anna-Pia Viklund 011-15 51 89, [email protected] eller enhetschef Malin Lillhannus 011-15 25 24, [email protected]
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre