Lediga jobb som Instrumentmontör i Norrköping

Se lediga jobb som Instrumentmontör i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Industrimontör till Norrköping

Bakgrund: Till vår expansiva industrikund norr om Norrköping söker vi flera industrimontörer. Kunden är i en stark expansionsfas och behöver fler duktiga medarbetare. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett team av ca 18 montörer med olika arbetsuppgifter på avdelningen. Produkterna tillverkas på plats eller importeras och skall i vissa fall monteras ihop. Stor vikt läggs på din kompetens och erfarenhet  från tidigare arbete som fordonsmekaniker, indu... Visa mer
Bakgrund:

Till vår expansiva industrikund norr om Norrköping söker vi flera industrimontörer. Kunden är i en stark expansionsfas och behöver fler duktiga medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team av ca 18 montörer med olika arbetsuppgifter på avdelningen. Produkterna tillverkas på plats eller importeras och skall i vissa fall monteras ihop. Stor vikt läggs på din kompetens och erfarenhet  från tidigare arbete som fordonsmekaniker, industrimontage eller byggarbetare. Du är en arbetsvillig person som vill komma till ett bra företag med förmåner och flexibla arbetstider. 

Jobbet består främst av montering av olika metallkomponeneter. Du är händigt lagd och kanske har en bakgrund som fordonsmekaniker eller liknande.

För rätt person öppnar sig möjligheter till avancemang i framtiden. Du får visa vad du går för under sommaren och om det går bra finns möjligheter att fortsätta.

Kvalifikationer:

Minst gymnasiekompetens inom fordon, industri eller bygg. Du har några års erfarehet av att jobba och har inga problem att hålla tider. Du ser lösningar på problem och är inte rädd för att testa nya vinklar på problemen.

Att ha bil underlättar pendlingen.

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Mälardalen och Södermanland. Vårt mål är att leverera de bästa tekniskt kompetenta medarbetarna till industrin. Vi har vår bas på KTH i Södertälje och arbetar med företag som bl. a. prioriterar integration och en hållbar produktion. Med vår lokala förankring har vi många tekniker som gärna vill växa och arbeta med oss. Vi är medlemmar i Komptensföretagen och Almega

välkommen med din ansökan. Visa mindre