Lediga jobb som Kvalitetschef i Norrköping

Se lediga jobb som Kvalitetschef i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping

Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping Känner du till begrepp som HACCP och GMP och är redo att ta nästa kliv i karriären? Har du erfarenhet av förpackningsindustrin och kunskaper om livsmedelsbranschen så har vi nu en jättebra möjlighet till dig på lilla men världsledande Norrköpingsföretaget Keeplastics AB Som kvalitetsansvarig hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att fortsätta och utveckla kvalitetsarbetet hos ett framgångsrikt Norrköp... Visa mer
Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping

Känner du till begrepp som HACCP och GMP och är redo att ta nästa kliv i karriären? Har du erfarenhet av förpackningsindustrin och kunskaper om livsmedelsbranschen så har vi nu en jättebra möjlighet till dig på lilla men världsledande Norrköpingsföretaget Keeplastics AB

Som kvalitetsansvarig hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att fortsätta och utveckla kvalitetsarbetet hos ett framgångsrikt Norrköpingsbaserat industriföretag. Du kommer få stort handlingsutrymme med att använda dina kunskaper inom kvalitetsarbete i en självständig roll med stort ansvar. Du kommer även att få den fantastiska möjligheten att vara med och bygga upp den kommande nya produktionsanläggningen från grunden!

Du rapporterar direkt till VD och ledningsgrupp och får vara en del av ett företag som tillverkar branschens bästa produkt med kunder i över 80 länder.

Nyfiken? Läs mer nedan.

Din roll

Ditt uppdrag blir att säkerställa att företaget fortsätter att växa och leverera i överensstämmelse med livsmedelsbranschens högt ställda krav, regelverk och standarder. Förväntningarna från kunderna är höga och det händer mycket i branschen. Det här är därför en roll för dig som vill vara med att bidra till att företaget hänger med och fortsätter bibehålla en hög nivå för att kunna vara branschledande.

I dina arbetsuppgifter ingår:

Kontinuerligt förbättringsarbete
Bygga och i förlängningen implementera certifieringar inom branschens ställda krav inom FCM, GMP, HACCP och BRC system.
Kontinuerlig genomlysning och dokumentation av rutiner, samt egenkontroller (interna audits)
Säkerställa inköpsprocessen ur kvalitetssynpunkt och inhämta relevanta dokument, certifikat etc.
Vara uppdaterad på standarder, nya tekniker och utveckling inom branschen och vid behov kommunicera detta med ledningen.
Förse kunder med information och svar på frågor om produktionsprocesser och produkter.
Reklamationsarbete, utredningar och tillsammans med produktionsledning och ansvarig säljare/VD för vidare kundsvar.
Kontakt med övriga externa partners vid exempelvis revisioner eller kontroller.


Om dig

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har erfarenhet från annan industri där livsmedel kommer i kontakt med förpackningar.

Vi tror att du har haft en tjänstemannaroll inom kvalitet eller produktion så som: Quality Assurance, Kvalitetstekniker, Kvalitetsingenjör, Produktionsledare, Produktionschef, Förpackningsingenjör eller motsvarande. Även erfarenhet från livsmedelsinspektion så som livsmedelsinspektör eller skadedjurkontroll är intressant.

Du behöver självständigt kunna tolka information och underlag från kunder, kontrollanter och revisionsföretag från livsmedels- och dagligvarubranschen. I det ingår att känna till branschstandarder, certifieringar och andra relevanta begrepp. Det du inte kan fullt ut tar du reda på.

Övriga produktions- och kvalitetskunskaper är meriterande.

Som person är du noggrann och ansvarsfull och flexibel. Du har en god förmåga att bilda dig en helhetssyn och förstår varje dels betydelse i ditt arbete. Du kan bibehålla ett kundfokus och förstår vikten av att ge service och leva upp till högt ställda förväntningar. Du är strukturerad och kan självständigt driva ditt arbete framåt samt har förmågan att både involvera och delegera uppgifter och information med kollegor och ledning.

Om Keeplastics AB

Norrköpingsföretaget Keeplastics AB grundades 1998 av Allan och Gunilla Ejeblad, som skapade en blandning av plastråvaror, tillsammans med en unik tillverkningsprocess för att skapa produkten Kee-seal engångsspritspåsar. Syftet var att möta de ökande kraven på hygien inom catering, restaurang och bageribranschen då den traditionella spritspåsen inte kunde uppfylla dessa krav. Av olika skäl var de engångsspritspåsar som fanns på marknaden vid den tiden inte tillräckligt bra för professionella användare. Fabriken har bibehållit fokus på att producera endast denna produkt. Våra produkter är världsberömda och distribueras i över 80 länder runt om i världen. KeeplasticABs spritspåsar har internationellt hyllats av av proffs, kunder, konsumenter och distributionsföretag för att den pålitliga produkten inte bara bidrar till en hållbar affärsverksamhet utan även minskar onödigt tidsslöseri. Företaget har 17 anställda och tillverkar cirka 850 ton per år varav den allra största delen exporteras.

Är du intresserad?

Detta är en direktrekrytering till Keeplastics AB. EISS ansvarar för rekryteringsprocessen.

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Keeplastics!

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Tomas Köhler
Rekryteringskonsult
[email protected]
0702026660


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Implementeringsspecialist, ISO / IEC 17025

För kunds räkning söker vi dig som har rätt kvalifikation, erfarenhet och personlighet för detta uppdrag.Är du en driven och erfaren Kvalitetsledare med passion för att hjälpa organisationer inom tillverkningsindustin att nå nya höjder? Då har vi ett spännande och utmanande uppdrag för dig! Vi söker en engagerad person som kan leda implementeringen av ISO/IEC 17025 hela vägen till certifieringen under hösten hos vår kund i Eskilstuna. Uppdragsbeskrivning... Visa mer
För kunds räkning söker vi dig som har rätt kvalifikation, erfarenhet och personlighet för detta uppdrag.Är du en driven och erfaren Kvalitetsledare med passion för att hjälpa organisationer inom tillverkningsindustin att nå nya höjder? Då har vi ett spännande och utmanande uppdrag för dig!
Vi söker en engagerad person som kan leda implementeringen av ISO/IEC 17025 hela vägen till certifieringen under hösten hos vår kund i Eskilstuna.

Uppdragsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Ta fullständigt ansvar för att leda och driva implementeringen av ISO/ IEC 17025
- Utveckla och implementera en effektiv strategi för att uppnå certifiering
- Samordna arbetet med interna och externa intressenter
- Säkerställa att alla krav för certifiering uppfylls och att relevanta processer och rutiner implementeras på korrekt sätt
- Övervaka framsteg och vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget

Grundläggande kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Högeskoleexamen inom relevant tekniskt område eller motsvarade inom kvalitet
- Minst 5 års erfarenhet av att leda implementerings- och certifieringsprojekt
- Expert kunskaper i ISO/IEC 17025 och kvalitetsledningsystem
- Erfarenhet av roller inom tillverkande industri
- Mycket goda kunskaper om relevanta lagar och förordningar
- Förmågan att leda och coacha ett team av engagerade medarbetare mot gemensamma mål
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlig egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är/har:
- En utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga
- En stark drivkraft och en förmåga att arbeta självständigt och i team
- Problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande.

Formalia 
- Uppdragsperiod: 240819 - 241220
- Omfattning: 75 - 100%
- Ort: Eskilstuna
- Distansarbete: Initialt 25%, senare i uppdraget 75%-100%
- Kompetensnivå: 4

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Projektledare inom IT till statlig kund i Norrköping

Ansök    Jan 18    Centric Professionals AB    Kvalitetschef
Är du intresserad av att vara en del av en spännande tjänst där du axlar ett ansvar gentemot kundens organisationer och externa leverantörer? Vår statliga kund i Norrköping behöver stärka upp sin verksamhet med en projektledare med inriktning print. Brinner du för IT-projektledning och aktivt strävar efter att utvecklas är detta absolut en tjänst för dig! Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet ... Visa mer
Är du intresserad av att vara en del av en spännande tjänst där du axlar ett ansvar gentemot kundens organisationer och externa leverantörer? Vår statliga kund i Norrköping behöver stärka upp sin verksamhet med en projektledare med inriktning print. Brinner du för IT-projektledning och aktivt strävar efter att utvecklas är detta absolut en tjänst för dig!


Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som projektledare behöver du ha en välutvecklad förmåga att se helheten för att kunna effektivt koordinera och integrera olika delar av projektet, samtidigt som du säkerställer att varje komponent bidrar till att uppnå övergripande mål och önskade resultat. Din särskilda inriktning mot print och utskriftssystem kommer att vara central i att skapa och implementera strategier som inte bara möter projektets specifika krav utan även ger långsiktiga fördelar och effektivitet inom dessa områden.
 
Din ledarskapsstil, kombinerad med teknisk expertis, kommer vara avgörande för att implementera innovativa lösningar och säkerställa en smidig arbetsprocess. Denna roll erbjuder en unik möjlighet att vara en nyckelspelare i att forma framtidens arbetsmetoder inom dessa områden, och vi söker en passionerad och innovativ individ som är redo att ta sig an denna utmaning.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker en erfaren och mångsidig projektledare med betydande erfarenhet inom print- och utskriftssystem. Som projektledare förväntas du vara ansvarsfull och drivande, med en professionell framtoning. Din förmåga att vara stödjande och skapa en positiv kundupplevelse är av högsta vikt. Dessutom bör du ha förmågan att lugnt och metodiskt prioritera arbetsuppgifter med hänsyn till företagets övergripande mål.

 

Krav


- Minst fem års arbetslivserfarenhet inom projektledning
- Gedigen teknisk kunskap inom printsystem/skrivare/utskrifter
- Erfarenhet av att jobba med och styra externa leverantrörer
- Flytande i både svenska och engelska – i tal och skrift
- Svenskt medborgarskap


 

Meriterande


- Arbetat i storskalig IT-miljö
- Projektledning i större organisationer
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
 
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
Adam Ahlberg
+46734159373
[email protected] Visa mindre

Kvalitetsansvarig

Företagspresentation Är du en person med gedigen erfarenhet av kvalitetsledning och vill arbeta i ett lokalt företag med fin historia och spännande framtidsplaner? Sök då denna tjänst som Kvalitetsansvarig till Grehns Plåt i Norrköping! Grehns Plåt AB är ett verkstadsföretag med mer än 125 års erfarenhet. Vi tillverkar kundanpassade produkter av tunnplåt och av profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet. Våra kunder finns i Sv... Visa mer
Företagspresentation Är du en person med gedigen erfarenhet av kvalitetsledning och vill arbeta i ett lokalt företag med fin historia och spännande framtidsplaner? Sök då denna tjänst som Kvalitetsansvarig till Grehns Plåt i Norrköping!
Grehns Plåt AB är ett verkstadsföretag med mer än 125 års erfarenhet. Vi tillverkar kundanpassade produkter av tunnplåt och av profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet. Våra kunder finns i Sverige och omgivande länder inom varierande branschområden med tyngdpunkt mot tung fordonsindustri och materialhantering. Med kunder som Toyota och Scania, har vi etablerat oss som en pålitlig partner inom tung fordonsindustri och materialhantering. Vi omsätter ca 80 mkr och är idag ca 35 anställda och finns i fräscha och ändamålsenliga lokaler på Lindövägen i Norrköping. Vi siktar på att nå 100 miljoner i omsättning år 2025. Vi är idag certifierade mot IATF 16949, ISO 9001 samt 14001.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Kvalitetsansvarig kommer du att fortsätta utveckla processerna med fokus på förbättrad kvalitet, ökad produktivitet och kostnadseffektivitet. Som Kvalitetsansvarig kommer du att ha ansvaret för att vårt ledningssystem fungerar i enligt IATF, ISO 9001 och ISO 14001. Du kommer att leda interna och externa revisioner, hantera avvikelsehantering, reklamationshantering och medverka i processen för produktframtagning (PPAP) enligt fordonsindustrins krav.

Din profil Vi söker dig med gedigen erfarenhet av kvalitetsledningsarbete, minst 5-10 år och gärna från fordonsindustrin. Har du inte arbetat med IATF behöver du ha gedigna kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Vi ser det som mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom kvalitet samt erfarenhet av interna och externa revisioner.
Som person är du en kommunikativ lagspelare som gillar att driva på och få alla medarbetare att arbeta åt samma håll. Du har en god planeringsförmåga och är engagerad i ditt arbete. Du uppskattar förändring, förbättring och effektivisering och tar gärna initiativ om detta är möjligt. Du är även en närvarande och strukturerad person.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi gör urval löpande.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare;

Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Kvaliteschef (konsultuppdrag)

Ansök    Aug 25    Addilon Professionals AB    Kvalitetschef
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter Som Kvalitetschef jobbar du hos våra kunder med att utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: ... Visa mer
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som Kvalitetschef jobbar du hos våra kunder med att utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar
- Ansvara för kvalitetsledningssystemet och säkerställa att det uppfyller relevanta ISO-standarder och certifieringar
- Genomföra interna och externa revisioner för att säkerställa kvalitetskontroll och upptäcka områden för förbättring
- Samarbeta med andra avdelningar, inklusive produktion, inköp och teknik för att säkerställa ett smidigt och kvalitetssäkert processflöde
- Delta i ledningsmöten och bidra med kvalitetsinsikter och rekommendationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Akademisk examen eller annan likvärding eftergymasial utbildning
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom rubricerat område
- Gedigen erfarenhet och kunskap av att arbeta med kvalitetsledningssystem inom tillverkande industri med fokus på kontinuerliga förbättringar
- God kunskap om kvalitetsstandarder och verktyg såsom ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS16949
- Erfarenhet av att leda och utveckla kvalitetsteam och genomföra förändringsinitiativ
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Analytisk
- Initiativtagande
- Kommunikativ
- Strukturerad

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping

Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping Känner du till begrepp som HACCP och GMP och är redo att ta nästa kliv i karriären? Har du erfarenhet av förpackningsindustrin och kunskaper om livsmedelsbranschen så har vi nu en jättebra möjlighet till dig på lilla men världsledande Norrköpingsföretaget Keeplastics AB Som kvalitetsansvarig hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att fortsätta och utveckla kvalitetsarbetet hos ett framgångsrikt Norrköp... Visa mer
Kvalitetsansvarig till Keeplastics i Norrköping

Känner du till begrepp som HACCP och GMP och är redo att ta nästa kliv i karriären? Har du erfarenhet av förpackningsindustrin och kunskaper om livsmedelsbranschen så har vi nu en jättebra möjlighet till dig på lilla men världsledande Norrköpingsföretaget Keeplastics AB

Som kvalitetsansvarig hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att fortsätta och utveckla kvalitetsarbetet hos ett framgångsrikt Norrköpingsbaserat industriföretag. Du kommer få stort handlingsutrymme med att använda dina kunskaper inom kvalitetsarbete i en självständig roll med stort ansvar. Du kommer även att få den fantastiska möjligheten att vara med och bygga upp den kommande nya produktionsanläggningen från grunden!

Du rapporterar direkt till VD och ledningsgrupp och får vara en del av ett företag som tillverkar branschens bästa produkt med kunder i över 80 länder.

Nyfiken? Läs mer nedan.

Din roll

Ditt uppdrag blir att säkerställa att företaget fortsätter att växa och leverera i överensstämmelse med livsmedelsbranschens högt ställda krav, regelverk och standarder. Förväntningarna från kunderna är höga och det händer mycket i branschen. Det här är därför en roll för dig som vill vara med att bidra till att företaget hänger med och fortsätter bibehålla en hög nivå för att kunna vara branschledande.

I dina arbetsuppgifter ingår:

Kontinuerligt förbättringsarbete
Bygga och i förlängningen implementera certifieringar inom branschens ställda krav inom FCM, GMP, HACCP och BRC system.
Kontinuerlig genomlysning och dokumentation av rutiner, samt egenkontroller (interna audits)
Säkerställa inköpsprocessen ur kvalitetssynpunkt och inhämta relevanta dokument, certifikat etc.
Vara uppdaterad på standarder, nya tekniker och utveckling inom branschen och vid behov kommunicera detta med ledningen.
Förse kunder med information och svar på frågor om produktionsprocesser och produkter.
Reklamationsarbete, utredningar och tillsammans med produktionsledning och ansvarig säljare/VD för vidare kundsvar.
Kontakt med övriga externa partners vid exempelvis revisioner eller kontroller.


Om dig

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har erfarenhet från annan industri där livsmedel kommer i kontakt med förpackningar.

Vi tror att du har haft en tjänstemannaroll inom kvalitet eller produktion så som: Quality Assurance, Kvalitetstekniker, Kvalitetsingenjör, Produktionsledare, Produktionschef, Förpackningsingenjör eller motsvarande. Även erfarenhet från livsmedelsinspektion så som livsmedelsinspektör eller skadedjurkontroll är intressant.

Du behöver självständigt kunna tolka information och underlag från kunder, kontrollanter och revisionsföretag från livsmedels- och dagligvarubranschen. I det ingår att känna till branschstandarder, certifieringar och andra relevanta begrepp. Det du inte kan fullt ut tar du reda på.

Övriga produktions- och kvalitetskunskaper är meriterande.

Som person är du noggrann och ansvarsfull och flexibel. Du har en god förmåga att bilda dig en helhetssyn och förstår varje dels betydelse i ditt arbete. Du kan bibehålla ett kundfokus och förstår vikten av att ge service och leva upp till högt ställda förväntningar. Du är strukturerad och kan självständigt driva ditt arbete framåt samt har förmågan att både involvera och delegera uppgifter och information med kollegor och ledning.

Om Keeplastics AB

Norrköpingsföretaget Keeplastics AB grundades 1998 av Allan & Gunilla Ejeblad, som skapade en blandning av plastråvaror, tillsammans med en unik tillverkningsprocess för att skapa produkten Kee-seal engångsspritspåsar. Syftet var att möta de ökande kraven på hygien inom catering, restaurang och bageribranschen då den traditionella spritspåsen inte kunde uppfylla dessa krav. Av olika skäl var de engångsspritspåsar som fanns på marknaden vid den tiden inte tillräckligt bra för professionella användare. Fabriken har bibehållit fokus på att producera endast denna produkt. Våra produkter är världsberömda och distribueras i över 80 länder runt om i världen. KeeplasticABs spritspåsar har internationellt hyllats av av proffs, kunder, konsumenter och distributionsföretag för att den pålitliga produkten inte bara bidrar till en hållbar affärsverksamhet utan även minskar onödigt tidsslöseri. Företaget har 17 anställda och tillverkar cirka 850 ton per år varav den allra största delen exporteras.

Är du intresserad?

Detta är en direktrekrytering till Keeplastics AB. EISS ansvarar för rekryteringsprocessen.

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering och Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Keeplastics!

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Tomas Köhler
Rekryteringskonsult
[email protected]
0702026660


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering och Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Kvaliteschef (konsultuppdrag)

Ansök    Jun 20    Addilon Professionals AB    Kvalitetschef
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter Som Kvalitetschef jobbar du hos våra kunder med att utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: ... Visa mer
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som Kvalitetschef jobbar du hos våra kunder med att utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Utveckla, implementera och förbättra kvalitetsstrategier och processer för att säkerställa överensstämmelse med interna standarder och externa regleringar
- Ansvara för kvalitetsledningssystemet och säkerställa att det uppfyller relevanta ISO-standarder och certifieringar
- Genomföra interna och externa revisioner för att säkerställa kvalitetskontroll och upptäcka områden för förbättring
- Samarbeta med andra avdelningar, inklusive produktion, inköp och teknik för att säkerställa ett smidigt och kvalitetssäkert processflöde
- Delta i ledningsmöten och bidra med kvalitetsinsikter och rekommendationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Akademisk examen eller annan likvärding eftergymasial utbildning
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom rubricerat område
- Gedigen erfarenhet och kunskap av att arbeta med kvalitetsledningssystem inom tillverkande industri med fokus på kontinuerliga förbättringar
- God kunskap om kvalitetsstandarder och verktyg såsom ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS16949
- Erfarenhet av att leda och utveckla kvalitetsteam och genomföra förändringsinitiativ
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Analytisk
- Initiativtagande
- Kommunikativ
- Strukturerad

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Miljö & Kvalitetschef till Turnmill i Finspång

Ansök    Jun 7    Poolia Sverige AB    Kvalitetschef
Har du en bakgrund inom tillverkande industri och erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Då är det kanske din lyckodag idag! Vi söker en miljö- och kvalitetschef med start enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som Miljö- och kvalitetschef på Turnmill kommer du att spela en viktig roll i företagets framgång. Du kommer att ha många viktiga ansvarsområden inom organisationen och säkerställa att företaget lever upp till de kvalitet... Visa mer
Har du en bakgrund inom tillverkande industri och erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Då är det kanske din lyckodag idag! Vi söker en miljö- och kvalitetschef med start enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Miljö- och kvalitetschef på Turnmill kommer du att spela en viktig roll i företagets framgång. Du kommer att ha många viktiga ansvarsområden inom organisationen och säkerställa att företaget lever upp till de kvalitets- och miljökrav som ställs både internt och externt, men även förebygga uppkommande fel och minska reklamationskostnader.

Många gånger representerar du kund men likväl företagets leverantörer. Du kommer ha en stor möjlighet att få påverka, driva och utveckla kvalitets- och hållbarhetsarbetet.

Det här är en direktrekrytering som sker via Poolia och du blir anställd av Turnmill men utgår från Finspång.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Planera och aktivt jobba med att sänka reklamationskostnaderna. Minska PPM från leverantörer.
• Ansvara övergripande av företagets kvalitetsmål.
• Utbilda medarbetare i kvalitet.
• Mäta och följa upp nyckeltal inom sitt område i enlighet med företagets måltal.
• Äga, auditera samt och förbättra kvalitetsledningssystemet samt våra leverantörer.
• Ansvar för säkerhetsställande av information/uppdatering av det interna miljöledningssystemet samt kopplingen mot ISO.
• Ansvara för kalibrering av företagets mätdon enligt standard.
• Äga samt hantera reklamationer från kund och leverantörer.
• Deltaga samt leda produktionsmöten/förbättringsmöten.
• Deltaga samt arbeta i företagsledningen.

Befogenheter:

• Utföra inköp/kalibrering av mätdon när behov uppstår inom givna ramar.
• Utföra inköp av kemikalier när behov uppstår inom givna ramar.
• Besluta om kompetensutveckling inom givna ramar.
• Att stoppa inköp/leveranser av kemikalier som inte uppfyller krav på säkerhet samt miljö.
• Införa kontroller och förebyggande åtgärder.
• Stoppa produktion om avvikelser förekommer som inte kan åtgärdas utan att vidare åtgärder är nödvändiga.
• Befogenhet att häva spärrar.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med kvalitets- och miljökrav. Du kanske sitter i en roll som miljö- och kvalitetschef inom tillverkande industrin idag eller så har du erfarenhet av miljö- och kvalitetskrav, tillverkande industri, ledningssystem, standardiseringar, riskbedömningar, ISO revision och är redo för din första chefstjänst!

Vi ser att du är en person med stort engagemang och en stark drivkraft. Du är van att arbeta självständigt och trivs i en snabbt föränderlig miljö med många olika uppgifter. Du arbetar strukturerat, är noggrann och duktig på att prioritera. Som person är du proaktiv, ansvarstagande och lösningsorienterad.

Du är kommunikativ och en duktig relationsbyggare såväl internt som externt. Du är bra på att leda andra och har ett fokus på att utveckla din personal. Du är bevandrad i Officepaketet och Excel.

Om verksamheten
På Turnmill jobbar vi med legotillverkning åt några av landets största industrier, man utgår från Finspång där både kontor och produktion finns. Bolaget har även produktion i Jönåker, Bosnien och Kina för att förse våra kunder med absolut toppklassiga detaljer. Vi är riktigt duktiga på det vi gör och har långa och öppna samarbeten med kunderna. Visa mindre

LFV söker Enhetschef Kvalitet och Miljö

Ansök    Maj 31    Luftfartsverket    Kvalitetschef
Områdena kvalitet och miljö är under stark utveckling och LFV söker nu en chef med inriktning processer till den enhet Kvalitet och miljö som nyligen bildats inom koncernfunktionen JKFM (juridik, kvalitet, flygsäkerhet och miljö). Enheten omfattar fyra medarbetare inklusive enhetschefen. Om tjänsten Enhetens ansvarsområden är bl a att: • utveckla och vidmakthålla LFVs verksamhetsledningssystem som omfattar inriktning, målsättning, planering, genomförand... Visa mer
Områdena kvalitet och miljö är under stark utveckling och LFV söker nu en chef med inriktning processer till den enhet Kvalitet och miljö som nyligen bildats inom koncernfunktionen JKFM (juridik, kvalitet, flygsäkerhet och miljö). Enheten omfattar fyra medarbetare inklusive enhetschefen.

Om tjänsten
Enhetens ansvarsområden är bl a att:


• utveckla och vidmakthålla LFVs verksamhetsledningssystem som omfattar inriktning, målsättning, planering, genomförande, utvärdering,
• kvalitetsrevisioner (revisioner av verksamhetsledningssystem)
• miljöledningssystemet och LFVs miljöarbete genom miljöforum
• processer och rutiner inom eget verksamhetsområde
• externa revisioner av verksamhetsledningssystemet

Du förväntas kvalitetssäkra och förbättra strukturer, metoder och systemstöd. Dessutom förutsätts du leda enheten samt arbeta med utveckling av de olika ansvarsområdena ovan.

Vi söker dig som har• relevant universitets utbildning eller mångårig erfarenhet inom området

• flerårig erfarenhet som chef med personalansvar
• flerårig erfarenhet av att arbeta med processtyrning och processer
• flerårig erfarenhets av att ansvara för verksamhetsledningssystem
• erfarenhet av att leda större projekt och-/eller komplexa verksamheter.
• genomfört revisorsutbildning eller likvärdig utbildning.
• erfarenhet av ISO 9001:2014 eller ISO 14001:2015

Meriterande är att ha fördjupningsutbildning/utbildningar inom kvalitetsområdet. Det är också meriterande att ha erfarenhet som revisionsledare, att ha arbetat i statlig förvaltning och ha branschkunskap inom luftfart.

Vi söker dig som är bra på att åstadkomma resultat självständig och med hjälp av ditt team samt driver dina egna processer obehindrat. Du är handlingskraftig person, väl bevandrad inom kvalitetsområdet och kan definiera vad som är viktigt för verksamheten. Du har en utvecklad analytisk förmåga, är noggrann, kommunikativ och fungerar väl i samarbetet med andra. Inom ditt område är du trygg, du leder kvalitetsarbetet och säkerställer att framdrivning och rapportering sker korrekt och i tid. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Norrköping och kräver svenskt medborgarskap. Innan anställningen genomför vi en säkerhetsprövning som bland annat innefattar drogtest. 

LFV tillämpar kompetensbaserad rekrytering och urvalstester.

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor.

Om LFV
LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. Våra flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och vi fortsätter att driva digitaliseringen. Genom olika samarbeten är vi med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har 1 125 anställda  och en omsättning på 2,8 miljarder kronor. LFV är certifierade enligt ISO 9001:2014 och ISO 14001:2015.

Koncernfunktion Juridik och Kvalitet, Flygsäkerhet, Miljö (JKFM) ansvarar för de juridiska frågorna inom LFV och LFVs verksamhetsledningssystem när det gäller kvalitet, flygsäkerhet och miljö samt följer upp hur de efterlevs. Funktionen ansvarar även för myndighetsinterna kvalitetsrevisioner och regelefterlevnad.

Inom JKFM finns enhet Koncernjuridik medan övriga medarbetare i dagsläget är direktrapporterande till direktör JKFM.

Ansökan
Du söker genom att klicka på knappen ANSÖK nedan. Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2023. Anställningsintervjuer kan komma att hållas under hela ansökningsperioden Visa mindre

Head of Quality at Webhelp Nordics

Ansök    Dec 22    Webhelp Sweden AB    Kvalitetschef
Webhelp is looking for Head of Quality! In this role you will have the responsibility to secure and drive quality in mindset and everyday production in different accounts. You will design and develop processes that supports the accounts’ ability to deliver world class customer service. You will coach, lead and manage a team of Quality Managers on multiple production sites and accounts! You will be reporting to Regional Head of Quality. In this role you wil... Visa mer
Webhelp is looking for Head of Quality!
In this role you will have the responsibility to secure and drive quality in mindset and everyday production in different accounts. You will design and develop processes that supports the accounts’ ability to deliver world class customer service.
You will coach, lead and manage a team of Quality Managers on multiple production sites and accounts! You will be reporting to Regional Head of Quality.
In this role you will be accountable for leading and managing the Quality Team and:
Designing, developing, and implementing quality processes
Ensuring and monitoring that teams work to the highest standards of quality
Driving continuous improvement initiatives to support performance, sustainable profitability, client satisfaction and growth
Actively engage with Webhelp across sites and departments to learn about other ways of working within the designated area of expertise
Performing regular RAQ and annual reviews of your team
Securing high culture and work standards together with a healthy work environment, both physical and social
Reporting and communication of Webhelp’s and the accounts’ targets, results, values, guidelines, and policies
Ensuring and developing a close and constructive relationship with the client
Managing the business model that gives the account revenue, cost control and profitability

To be successful is this role, we expect you to have:
Minimum of 3 years of managerial experience
Fluent English language, both written and spoken
A strong track record of service delivery along with interpersonal skills and the ability to influence
Data-driven and analytical / strategic mindset, but same time have dynamic personality
Ability to travel between our different sites when needed
What will be considered as an advantage?
Longer managerial experience than 3 years
Fluent Swedish language, both written and spoken
Experience in developing and managing processes aligned with the COPC, ISO, or similar quality frameworks
Experience in managing high performing teams of specialists
Have a Bachelor or Master degree in Business Administration or equivalent

In return for your knowledge, passion, and expertise, you will receive a great opportunity to be a part of a social team with sound corporate values and culture. We offer a flexible workplace and working hours to ensure a great work-life balance. We are of course eager to welcome you to the team and promise a warm welcome, a good introduction to our business, the company, and the team along with a professional on-boarding to secure a successful beginning.
START: To be agreed on
LOCATION: Sweden, Finland, Denmark, Norway, Latvia, Lithuania, Estonia or Spain
EMPLOYMENT TYPE: Full-time
WORKING HOURS: Business hours
LAST APPLICATION DATE: 2022-01-06
Take this opportunity to join our collaborative team of game-changers today. Apply today! Visa mindre

Kvalitetsledare (QA/PQM)

Ansök    Feb 17    AFRY AB    Kvalitetschef
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future Jobbeskrivning Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett härligt team med andra specialister dä... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Making Future


Jobbeskrivning
Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett härligt team med andra specialister där alla bidrar med värdefull kompetens, erfarenhet och glädje?
Som Kvalitetsledare hos AFRY kommer du kunna leda kvalitetsarbetet i större projekt och arbeta med framtagning och implementering av ledningssystem, kravställning, validering, auditering av leverantörer, processtyrning, kvalitetssäkring och kravuppfyllnad såväl internt som hos våra kunder. Du kommer att vara involverad i upphandling, konstruktion, tillverkning samt installation och slutdokumentation. Majoriteten av din tid kommer du spendera hos våra kunder och då vi både har kunder i Sverige och globalt innebär rollen en del tjänsteresor, både långa och korta. Det är ett plus om du är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.
Vårt marknadsområde Quality Engineering (QE) har lite drygt 30 medarbetare utspridda över landet och nu söker vi medarbetare till Linköping, Norrköping och Jönköping. I vårt team är vi allt från nyexaminerade till seniora med en bred kompetens inom kvalitet, svets och material.


Kravspecifikation
Som person är du driven och ansvarstagande. Vi tror även att du är en god kommunikatör med god förmåga att rapportera och presentera kvalitetsrelaterade milstolpar. Du trivs med att samarbeta i grupp men även självständigt under eget ansvar.
Lämplig utbildning är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med minst 5 års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom process- energi- eller läkemedelsindustrin. Gärna erfarenhet från stora investeringsprojekt.
Eftersom mycket av arbetet även kan vara mot internationella kunder behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.


Ytterligare information
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där vi lär av varandra och det ges goda möjligheter för utveckling? Då söker du dig till rätt team! Vi erbjuder ett varierat arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter.
Quality Engineering erbjuder en mångfald bland kollegor med olika specialistområden, en bredd på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll man vill! Läs mer om oss på Quality Engineering och våra spännande satsningar här: https://afry.com/sv/nyhetsrum/nyheter/afrys-quality-engineering-kanner-av-den-grona-omstallningen
Vi erbjuder också en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Har du frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Videll på; [email protected]
Har du frågor gällande tjänsten kontakta rekryterare Fanny Sjödell på; [email protected]
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan, senast den 17 mars!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Arbetsledare , Platschef

Arbetsledare med tummen på rätt ställe Platschef sökes - Björkvikring, 3 mil från Norrköping , Nyköping och Katrineholm Självständig, driven och praktiskt lagd problemlösare med dokumenterad erfarenhet av personalledning, sökes till vår anläggning i Björkvikring. TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi omsätter idag 100 mkr och har 30 anställda fördelat på tre orter i Sverige, m... Visa mer
Arbetsledare med tummen på rätt ställe
Platschef sökes - Björkvikring, 3 mil från Norrköping , Nyköping och Katrineholm
Självständig, driven och praktiskt lagd problemlösare med dokumenterad erfarenhet av personalledning, sökes till vår anläggning i Björkvikring.
TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi omsätter idag 100 mkr och har 30 anställda fördelat på tre orter i Sverige, med huvudkontor i centrala Stockholm och testanläggningar på flera platser i landet. TradingSolutions är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning med en egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen, där bilarna säljs till köpare i Sverige och Europa. Vi är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2020 fick vi förtroendet att hantera över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige.
Vi erbjuder bl a våra kunder tjänsten TradingPlus. Den innebär att vi sköter hela försäljningsflödet åt kunden inklusive rengöring, provkörning, inspektioner och fotografering av bilarna på någon av våra testanläggningar, innan den läggs ut på vår marknadsplats.
Tjänsten och din roll
Det är för arbetet på vår testanläggning i Björkvikring, som du blir ansvarig för drift, rutiner, kvalitet, underhåll, personal och utveckling. Anläggningen ligger på pendlingsavstånd från t ex Nyköping, Norrköping, Oxelösund eller Katrineholm.
På anläggningen finns väl upparbetade rutiner för alla delar i processen, samtidigt som vi gärna ser att du är en person som inte ryggar för att föreslå och genomföra effektivare flöden, och andra förbättringar av verksamheten på plats.
Arbetet är omväxlande och fritt, samtidigt som du har ansvaret för att alla ovanstående delar fungerar.
Personalansvar
Du är arbetsledare för 9 anställda på Björkvikring och ansvaret omfattar fördelning av arbetsuppgifter, utbildning av personal, produktionsmöten på veckobasis med personalgruppen och en mindre del personaladministrativt arbete (som anställningar, lönerapportering till ekonomiavdelningen m m). En viktig del av ditt arbete är också att fortsätta bygga ett sammansvetsat team som har fokus på kvalitet och effektivitet.
Rutiner och kvalitet
Då vi har ett stort flöde av bilar som passerar genom anläggningen, krävs effektiva rutiner. Därför vill vi gärna att du är en person som uppskattar struktur i ditt arbete. Dessutom och är det en fördel om du har erfarenhet från bilbranschen. Och eftersom du är trygg i rollen som arbetsledare, kan du ge konstruktiv kritik när det gäller drift och kvalitet, på ett sätt som får dina medarbetare att växa i uppgiften.
Drift, underhåll och utveckling av anläggningen
Björkvikring är en stor fastighet som kräver löpande underhåll på olika sätt, varför vi söker dig som är praktiskt lagd och har ögon för vad som behöver göras och när, och är en fena på att prioritera. Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är det en fördel. Dagliga egenkontroller är en del av arbetsuppgifterna, liksom inköp av förbrukningsmaterial och material för underhåll. Du ansvarar också för att ha kontakt med externa underleverantörer som på olika sätt bidrar till drift och underhåll av anläggningen. Det är en fördel om du har vana vid att ta in offerter, göra bedömningar och förhandla. Itjänsten ingår även en viss jourtid.
Tjänsten är på heltid och tillsättes omgående.
Skicka din ansökan till mig [email protected] med ett personligt brev och CV samt namn, telefonnummer och mejladress till en referent. Vi intervjuar kandidater löpande. Mera information om oss hittar du på vår hemsida https://tradingsolution.se Visa mindre

Kvalitetschef till Haga Tapperi/WellNOx i Norrköping

Ansök    Okt 27    Cruitive AB    Kvalitetschef
Är du kunnig inom kvalitetsledningssystem? Motiveras du dessutom av att vara med på en tillväxtresa från ett tidigt skede? Då kanske rollen som Kvalitetschef vid Haga Tapperi i Norrköping, som en del av WellNOx, företaget bakom RÅ! Om oss Haga Tapperi drivs av vår passion för naturliga, goda drycker – pressade och tappade med entusiasm och ett hantverksmässigt kunnande. Det sätter smak på allt vi gör. Haga Tapperi erbjuder tjänsten att producera och förpa... Visa mer
Är du kunnig inom kvalitetsledningssystem? Motiveras du dessutom av att vara med på en tillväxtresa från ett tidigt skede? Då kanske rollen som Kvalitetschef vid Haga Tapperi i Norrköping, som en del av WellNOx, företaget bakom RÅ!

Om oss
Haga Tapperi drivs av vår passion för naturliga, goda drycker – pressade och tappade med entusiasm och ett hantverksmässigt kunnande. Det sätter smak på allt vi gör. Haga Tapperi erbjuder tjänsten att producera och förpacka produkter. I dagsläget kan vi hjälpa er med förpackningarna: bag-in-box, glasflaska och shots.

Haga Tapperi är ett dotterbolag till WellNOx Health AB. WellNOx är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Idag är RÅ det största varumärket inom WellNOx. Läs mer på rå.se.

Fabriken ligger i Norrköping och hade invigning juni 2019. Vi är idag ett härligt team på 8 personer med VD, fabrikschef, administratör, produktionsansvarig och fyra processoperatörer. Totalt antal anställda inom WellNOx är ca. 27 personer.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att driva, säkerhetsställa och följa upp kvalitetsarbetet så att verksamheten uppfyller det kvalitetskrav som ställs utifrån livsmedelssäkerhet, produktionskrav och kvalitetsledningssystem. Utöver det är kvalitetsarbetet en viktig del att nå ökad kundtillfredställes, stärka vårt varumärke och utveckla organisationens resultat.

Varför söker vi en Kvalitetschef? Fabriken hade invigning juni 2019 och har sedan dess har vi investerat 30 miljoner i produktionsanläggningen. Vi har anställt mer personal över tid. Idag finns det fyra produktionslinjer; Bag-In-Box-, Flasklinje, Shotlinje och en press. Idag är WellNOx den största kunden som utökar sin kärnverksamhet och även utvecklar sin export. Vi har flera externa kunder och har som målbild att kunna ta in större externa uppdrag. För att lyckas med allt detta behöver vi en ny kollega i rollen som Kvalitetschef som vill vara med och bygga upp ett kvalitetsledningssystem från grunden.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:
· Införa och implementera kvalitetsledningssystemet FSSC 2200 och projektleda detta
· Hantera certifieringar som IP Livsmedel, EU ekologisk certifiering, och annan kvalitetsuppföljning, labb- och mätrutiner.
· Ta fram kvalitetssäkrade rutiner och rutinbeskrivningar och annan dokumentation som är nödvändig
· Samarbete tillsammans med fabrikschef och produktionspersonalen samt övriga funktioner
· Kontaktperson vid revisioner

Vem är du?
Som person är du väldigt kvalitetsmedveten, driven och genuint nyfiken på verksamheten och förbättringsmöjligheter. Du utför ditt arbete på ett mycket strukturerat, ihärdigt och effektivt sätt. Du förstår vikten av ett gott samarbete med andra och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vi söker dig som tidigare har haft ett kvalitetsansvar, gärna inom livsmedel eller processindustrin. Rollen kräver mycket goda Excel-kunskaper och mycket god systemkännedom. Vi värdesätter särskilt om du tidigare har implementerat ett kvalitetsledningssystem.
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildningsbakgrund och/eller kvalificerad erfarenhet.
Du kan kommunicera väl muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Tillträde och lön sker enligt individuell överenskommelse.
Självklart har du tillgång att dricka våra RÅ-produkter dagligen under arbetstid. Visa mindre

Kvalitetschef till NordArom i Norrköping

I över 50 år och tre generationer har Nordarom utvecklat, tillverkat och sålt aromer till livsmedelsindustrin för allt från dryck till konfektyr. Verksamheten finns i Norrköping och har idag 30 anställda som servar kunder i Skandinavien och Europa. NordArom är ett stabilt, välskött bolag som befinner sig i ett mycket expansivt skede med många spännande planer framöver. En ny Kvalitetschef är ett av stegen företaget nu tar i utvecklingen mot att anpassa o... Visa mer
I över 50 år och tre generationer har Nordarom utvecklat, tillverkat och sålt aromer till livsmedelsindustrin för allt från dryck till konfektyr. Verksamheten finns i Norrköping och har idag 30 anställda som servar kunder i Skandinavien och Europa.

NordArom är ett stabilt, välskött bolag som befinner sig i ett mycket expansivt skede med många spännande planer framöver. En ny Kvalitetschef är ett av stegen företaget nu tar i utvecklingen mot att anpassa organisationen till en större verksamhet. NordArom är certifierade enligt FSSC 22000, EKO och Kosher.

Bolaget är värderingsstyrt och vi vill därför att du kan identifiera dig med våra värdeord: Ansvar, ärlighet, respekt och professionalism.

Om tjänsten

Rollen innebär att du har ansvar för företagets kvalitetsavdelning och ledningssystem. Till din hjälp kommer du att ha fem erfarna medarbetare och tillsammans säkerställer ni att rutiner, lagar och krav i verksamheten följs ur ett kvalitets-, miljö- och hygienperspektiv. Du planerar, genomför och följer upp interna och externa revisioner och vidtar ålagda åtgärder i samband med dessa. Även kvalitetsuppföljning och revision hos våra leverantörer ligger på ditt bord.

Att arbeta aktivt med riskanalys och förbättringsåtgärder är en ständigt pågående uppgift, och du har en viktig stödfunktion till de andra avdelningarna inom bolaget avseende kvalitet och miljö. Som kvalitetschef på NordArom kommer du att verka för att utveckla såväl team som arbetsprocesser och verktyg. Ett exempel på detta kan vara att skapa digitala verktyg i dokumenthanteringen som underlättar och effektiviserar arbetet inom och mellan avdelningar. En viktig del för teamet handlar om produktvård avseende dokumentation, förbättringar och registervård. Avdelningen ansvarar för kvalitetskontrollen av producerade produkter och inkommande råvaror.

Hållbarhetsfrågor är en viktig del i vår verksamhet och ansvaret för det samlade arbetet avseende hållbarhet ligger inom kvalitetsavdelningen. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort är på vår anläggning i Norrköping, resor inom tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, gärna inom livsmedel. Du har därutöver minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med ledningssystem.

Du har haft personalansvar tidigare och har dokumenterat god ledarerfarenhet. För att axla rollen som Kvalitetschef krävs att du har kunskap om rådande livsmedelslagstiftning och det är meriterande om du dessutom har vidareutbildning inom områdena kvalitet, miljö och ledningssystem.

Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som ledare är du tydlig, engagerad och driven. Du har lätt för att kommunicera internt och externt. Du har förmåga att kunna formulera strategier samt även implementera dem operativt. Vi ser att du är både analytisk och noggrann. Din förmåga att lyfta blicken och ha ett helhetsperspektiv för bolaget är en viktig egenskap.Om värderingar, omtanke om personal och miljö är viktigt för dig så är NordArom ett företag som du kommer att trivas på. Bolaget är familjärt med en spännande entreprenörsanda, utvecklingsmiljö och en hel del kreativitet. NordArom erbjuder en varm och trevlig arbetsplats i nya lokaler i Norrköping. Vi tar ett socialt ansvar, producerar vår egen solel och värnar om en god arbetsmiljö.

Ansökan

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se (http://www.sententiarekrytering.se/) omgående - dock senast 28 november 2021.

Frågor om tjänsterna besvaras av rekryteringskonsulter:

Jan Hellström på tfn 0706-150344 alt. [email protected] eller
Linda Molin på tfn 0702-677332, alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega. Visa mindre

BillerudKorsnäs rekryterar sektionschef - Processlaboratoriet!

Ansök    Feb 12    BillerudKorsnäs AB    Kvalitetschef
Processlaboratoriet ansvarar för Skärblacka bruks provtagning och analyser inom kemi, massa, mikrobiologi och material. Vi utför miljökontroll av luft och vatten samt process- och kvalitetskontroll av massa och papper. Laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC för avloppsvatten. Sektionen är brukets specialister inom sitt kompetensområde och driver sin egen utveckling samtidigt som det är en servicefunktion för bruket. Vi erbjuder dig möjligheten att arbe... Visa mer
Processlaboratoriet ansvarar för Skärblacka bruks provtagning och analyser inom kemi, massa, mikrobiologi och material. Vi utför miljökontroll av luft och vatten samt process- och kvalitetskontroll av massa och papper. Laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC för avloppsvatten. Sektionen är brukets specialister inom sitt kompetensområde och driver sin egen utveckling samtidigt som det är en servicefunktion för bruket.Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med professionella kollegor inom branschen och vi ger dig möjlighet att fortsätta utvecklas som ledare i vårt hållbara ledarskapskoncept.

Tänk om man kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar miljö? Tänk om du kunde vara med och skapa en trygg och säker arbetsplats genom ett hållbart ledarskap? Tänk om du är vår nästa sektionschef för Processlabb?

Om tjänsten

Din uppgift som chef är att leda och planera arbetet på processlaboratoriet, vilket innebär att inom givna ramar optimera verksamheten mot största möjliga kundnytta samt utveckla verksamheten på processlaboratoriet utifrån brukets behov och uppsatta mål. Du säkerställer att metoder, utrustning och resultat håller en hög nivå. Du kommer att medverka i miljö-, mikrobiologi- och processutvecklingsprojekt.Till din hjälp har du en grupp på 14 medarbetare som arbetar som laboranter, laboratorietekniker och laboratorieingenjörer. Tillsammans med laboratoriets ingenjörer och tekniker är du brukets expert på tillämpning och utveckling av rutiner kring provtagnings- och analysteknik inom aktuella områden. Du initierar och driver förbättringsaktiviteter vid driftsproblem. I dina arbetsuppgifter ingår att leda arbetet i brukets kemikaliegrupp och mikrobiologigrupp.Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmåga att utveckla både verksamhet och människor samt ett gediget intresse för laboratorie- och kvalitetsarbete. Vi tror att du har minst högskoleexamen i kemi, kemiteknik eller annan likvärdig utbildning. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap och personalansvar med ansvar för budget, arbetsmiljö, ekonomi och omkostnader. Du har flera års erfarenhet inom labbverksamhet och erfarenhet av ackrediterade analyser. Det är meriterande om du har lett en ackrediterad verksamhet tidigare samt har kompetens inom mikrobiologi. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att se helheten samt är strukturerad och noggrann utan att peta i detaljer. Du har ett drivande arbetssätt och är bra på att kommunicera och bygga relationer. Som chef har du integritet och är trygg i ditt ledarskap.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Experis. Vid frågor om processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på Experis, 011-19 43 58, [email protected]. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Kullberg, Avdelningschef Kvalitet & Miljö, på telefon 011- 24 57 16. Visa mindre

KL Industri söker Kvalitets - & Miljöchef

Ansök    Aug 23    Pema People AB    Kvalitetschef
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef? Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!   KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet. ARBETSBESKRIVNING Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefa... Visa mer
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef?
Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!

 

KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet.

ARBETSBESKRIVNING

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefatta bl.a.

• Hantera kundreklamationer.
• Vara ledningens representant för kvalitets-och miljöfrågor.
• Utifrån KL´s övergripande mål leda arbetet för kvalitet och miljö.
• Vara drivande i utvecklingen av företagets processer och rutiner.
• Säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt.
• Ansvara för KL´s kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001/14001).
• Sammanställa rapporter till ledningen som mäter verksamhetens prestationer.
• Leda styrgruppen för förebyggande och korrigerande åtgärder.
• Säkerställa att KL arbetar enligt gällande lagar och förordningar.
• Personalansvar: 1 st kvalitetstekniker, 2 st reklamations-/service-tekniker på fält, 7-8 provare.
• Rapportera direkt till VD.

KVALIFIKATIONER

• Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete.

DIN PROFIL

Som person är du socialt begåvad, prestigelös och bra på att anpassa dig till olika miljöer. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas.
Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt som externt.

OM OSS

"KL Industri AB är Finspångs bästa arbetsplats. Vår kunniga och engagerade personal gör att vi har nöjda kunder..."
Detta är vår filosofi och styrka. Kvalitetsstarka och pålitliga produkter och en arbetsplats där man trivs. KL Industri AB har investerat i arbetsmiljö och produktutveckling.

Läs gärna mer om oss på www.klindustri.se

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Pema People AB och det är en direktrekrytering till KL Industri.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

KL Industri söker Kvalitets- & Miljöchef

Ansök    Okt 14    Pema People AB    Kvalitetschef
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef? Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!   KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet. ARBETSBESKRIVNING Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefatta bl.a... Visa mer
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef?
Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!

 

KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet.

ARBETSBESKRIVNING

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefatta bl.a.

• Hantera kundreklamationer.
• Vara ledningens representant för kvalitets-och miljöfrågor.
• Utifrån KL´s övergripande mål leda arbetet för kvalitet och miljö.
• Vara drivande i utvecklingen av företagets processer och rutiner.
• Säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt.
• Ansvara för KL´s kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001/14001).
• Sammanställa rapporter till ledningen som mäter verksamhetens prestationer.
• Leda styrgruppen för förebyggande och korrigerande åtgärder.
• Säkerställa att KL arbetar enligt gällande lagar och förordningar.
• Personalansvar: 1 st kvalitetstekniker, 2 st reklamations-/service-tekniker på fält, 7-8 provare.
• Rapportera direkt till VD.

KVALIFIKATIONER

• Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete.

DIN PROFIL

Som person är du socialt begåvad, prestigelös och bra på att anpassa dig till olika miljöer. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas.
Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt som externt.

OM OSS

"KL Industri AB är Finspångs bästa arbetsplats. Vår kunniga och engagerade personal gör att vi har nöjda kunder..."
Detta är vår filosofi och styrka. Kvalitetsstarka och pålitliga produkter och en arbetsplats där man trivs. KL Industri AB har investerat i arbetsmiljö och produktutveckling.

Läs gärna mer om oss på www.klindustri.se

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Pema People AB och det är en direktrekrytering till KL Industri.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

KL Industri söker Kvalitets- & Miljöchef

Ansök    Jan 9    Pema People AB    Kvalitetschef
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef? Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!   KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet. ARBETSBESKRIVNING Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefatta bl.a... Visa mer
Är du intresserad av ett nytt steg i din karriär som Kvalitets- & Miljöchef?
Söker du en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan och vill påverka, utveckla och genomdriva förändringar så finns den hos oss!

 

KL Industri i Finspång söker en driven och självständig Kvalitets - & Miljöchef där du ska driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet.

ARBETSBESKRIVNING

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att innefatta bl.a.

• Hantera kundreklamationer.
• Vara ledningens representant för kvalitets-och miljöfrågor.
• Utifrån KL´s övergripande mål leda arbetet för kvalitet och miljö.
• Vara drivande i utvecklingen av företagets processer och rutiner.
• Säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt.
• Ansvara för KL´s kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001/14001).
• Sammanställa rapporter till ledningen som mäter verksamhetens prestationer.
• Leda styrgruppen för förebyggande och korrigerande åtgärder.
• Säkerställa att KL arbetar enligt gällande lagar och förordningar.
• Personalansvar: 1 st kvalitetstekniker, 2 st reklamations-/service-tekniker på fält, 7-8 provare.
• Rapportera direkt till VD.

KVALIFIKATIONER

• Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete.

DIN PROFIL

Som person är du socialt begåvad, prestigelös och bra på att anpassa dig till olika miljöer. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas.
Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt som externt.

OM OSS

"KL Industri AB är Finspångs bästa arbetsplats. Vår kunniga och engagerade personal gör att vi har nöjda kunder..."
Detta är vår filosofi och styrka. Kvalitetsstarka och pålitliga produkter och en arbetsplats där man trivs. KL Industri AB har investerat i arbetsmiljö och produktutveckling.

Läs gärna mer om oss på www.klindustri.se

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Pema People AB och det är en direktrekrytering till KL Industri.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitets - och miljöansvarig

Ansök    Apr 30    Skill    Kvalitetschef
Vill du jobba med kvalitets- och miljöfrågor i ett företag med teknik i världsklass där man bidrar till att minska miljöpåverkan? Lockas du av en roll med stora påverkansmöjligheter i en innovativ och framåtlutad verksamhet är det här rollen för dig! Om företaget STMicroelectronics Silicon Carbide AB (tidigare namn Norstel AB) är beläget i Norrköping i Sverige och har STMicroelectronics som majoritetsägare sedan inledningen av 2019. Teamet i Norrköping ha... Visa mer
Vill du jobba med kvalitets- och miljöfrågor i ett företag med teknik i världsklass där man bidrar till att minska miljöpåverkan? Lockas du av en roll med stora påverkansmöjligheter i en innovativ och framåtlutad verksamhet är det här rollen för dig!

Om företaget
STMicroelectronics Silicon Carbide AB (tidigare namn Norstel AB) är beläget i Norrköping i Sverige och har STMicroelectronics som majoritetsägare sedan inledningen av 2019. Teamet i Norrköping har utvecklat ki-selkarbid i 20 år, först vid Linköpings Universitet och sedan 2006 i en egen produktionsanläggning på Händelö i Norrköping. Företaget fokuserar på utveckling och pilotproduktion av kiselkarbidsubstrat för bilmarknaden.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Det innebär att utveckla metoder och system för kvalitets- och miljöstyrning samt systematiskt arbetsmiljöarbete inom STMicroelectronics Silicon Carbide AB.

Som expert inom ditt ansvarsområde följer du utvecklingen och säkerställer att kraven uppfylls inom kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöområdet. Du leder och driver både det strategiska och det operativa arbetet inom dessa områden. Du jobbar i utvecklingsprojekt tillsammans med andra funktioner i organisationen och driver där frågor som rör dina ansvarsområden.

Företaget är just nu i en förändringsfas och ambitionsnivån är hög, förväntningarna stora och målbilden tydlig och för rätt person finns därmed utrymme att växa och påverka. På ägarsidan finns starkt stöd med erfarenhet och resurser inom certifieringssidan och för miljösidan används idag konsulter för att säkerställa lagefterlevnad. Framöver är det du som styr och ansvarar för att på bästa sätt integrera kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöarbetet i verksamheten. Du kommer att ansvara för att företagets processer, standarder och arbetssätt uppfyller lagar och regler samt koncernens rutiner och policys och att det efterlevs i verksamheten. Detta innebär även att du utbildar och informerar om kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Då ST i Norrköping är en utvecklingsenhet är förändring ständigt närvarande. Du är delaktig i förändringsarbetet och genomför kvalitets- och/eller miljöutredningar och riskbedömningar. Du planerar och genomför också årliga revisioner och inspektioner inom ditt ansvarområde.

Rollen kommer att innebära mycket kontakter både med interna kollegor, kollegor inom koncernen samt myndigheter och certifieringsorgan både i och utanför Sverige.

Du ingår i ledningsgruppen på STMicroelectronics Silicon Carbide och rapporterar direkt till VD.Din profil
Det viktigaste i rollen som kvalitets- och miljöansvarig kommer att vara ditt driv och viljan att genomföra. Hos ST får du snabbt ta ansvar och blir på så sätt viktig för företaget och för dina kollegor. För att trivas på ST behöver du vara bekväm med att arbeta både individuellt och i team. Du kommer i din roll att samarbeta med kollegor i många olika delar av företaget vilket gör att du behöver vara en god kommunikatör, vara bra på att skapa relationer och ha god samarbetsförmåga.

I en snabbrörlig verksamhet har du god förmåga att prioritera och fokusera och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Vi ser att du som söker har en relevant högskoleutbildning, gärna inom kvalitet och/eller miljö. Du bör ha flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du behöver även ha kunskap om standarder för kvalitet och miljöledningssystem (ISO 9001, ISO 14001).

Det är meriterande om du även har erfarenhet av följande:
- TS-certifiering och kunskap om standarder för bilindustrin (t.ex. IATF 16949, FMEA, SPC, MSA, PPAP, APQP, 8D)
- Erfarenhet av att hantera och genomföra interna revisioner (enligt ISO 19011)

Du kommunicerar väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har mycket goda IT-kunskaper och är van att arbeta i databaser.


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person!

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, [email protected], 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre