Lediga jobb som Projekteringsingenjör, maskin i Norrköping

Se lediga jobb som Projekteringsingenjör, maskin i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk Projektledare till Returpack

Teknisk Projektledare till Returpack! Brinner du för tekniska systemlösningar? Vill du driva utvecklingsprojekt i ett företag som vill ligga i framkant? Nu söker vi en duktig projektledare till vår fabrik i Norrköping! Returpack är ett innovativt företag i miljöbranschen och driver världens bästa pantsystem. Vårt huvudkontor och fabrik finns i Norrköping, men våra lösningar finns i hela Sverige. Vi är stolta över att driva ett av Sveriges starkaste varum... Visa mer
Teknisk Projektledare till Returpack!

Brinner du för tekniska systemlösningar? Vill du driva utvecklingsprojekt i ett företag som vill ligga i framkant? Nu söker vi en duktig projektledare till vår fabrik i Norrköping!

Returpack är ett innovativt företag i miljöbranschen och driver världens bästa pantsystem. Vårt huvudkontor och fabrik finns i Norrköping, men våra lösningar finns i hela Sverige. Vi är stolta över att driva ett av Sveriges starkaste varumärken, Pantamera, som står för ett hållbart, effektivt och tillgängligt pantsystem. För att möta såväl omvärldens som våra kollegors höga utvecklingstakt söker vi nu en Teknisk Projektledare. Låter det intressant?

Din roll

Som Teknisk Projektledare på Returpack kommer du att tillhöra gruppen Teknik och Underhåll och vara en del i ett team på 7-8 kompetenta personer inom området. Ditt uppdrag blir att identifiera förbättrings- och utvecklingsmöjligheter i fabriken, komma med tekniska lösningar och driva dessa projekt i nära samarbete med Fabrikschef och Teknik- och Utvecklingschef. Som projektledare har du ansvaret för budget och tidsplan och leder både kollegor och externa leverantörer på ett framgångsrikt sätt.

Huvudsakliga uppgifter:

Projektledning
Kravställning
Upphandling enligt inköpsprocess
Planering av idrifttagning
Vidareutveckling och optimering
Effektivisering av processer och automatisering av flöden
Ta fram och underhålla dokumentation för att underlätta i daglig drift och underhåll
Bedriva omvärldsbevakning inom området


I rollen som Teknisk Projektledare kommer du mestadels att driva projekt i vår fabrik, men det kan även förekomma andra projekt inom företaget där din kompetens kan komma till nytta.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom maskinteknik eller annat relevant område och flera års erfarenhet av att leda tekniska projekt. Erfarenhet från processindustrin är mycket meriterande.

Som person har du ett genuint intresse för teknik och är engagerad, drivande och prestigelös. Du är en trygg ledare, vilket innebär att du planerar och driver dina egna arbetsuppgifter såväl som styr andras medverkan i dina projekt. Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga, har lätt för att prioritera och se helheten i processflöden. Vi tror även att du är analytisk och gillar att jobba med ständiga förbättringar i syfte att optimera flöden och maximera drifttiden.

Om Returpack

Vissa känner oss som Returpack, andra som Pantamera. Och?alla har lika rätt. Varumärket Pantamera?drivs av Returpack AB. Vi är ett privatägt företag, där våra ägare är branschorganisationerna Sveriges Bryggerier, Svensk Dagligvaruhandel och Livsmedelshandlarna. Vi driver idag det enda godkända retursystemet för dryckesförpackningar med pant. Sedan starten 1984 har vi tillsammans med andra aktörer i värdekedjan ständigt utvecklat pantsystemet. Med en omsättning på drygt 4 miljarder är Returpack ett av de större företagen i Norrköping och i Östergötland. Vi är ett stabilt företag med välmående ekonomi.

Vi erbjuder en arbetsmiljö där samarbete och innovation står i fokus. Vi tror på att främja personlig tillväxt och värdesätter våra medarbetares välbefinnande. Hos oss möts en mångfald av människor och kompetenser; logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare, tekniker och ekonomer. För att nämna några. Vi är måna om att hela livet får plats. Vi finns i moderna, trivsamma lokaler på cykelavstånd från Norrköpings innerstad och centralstation.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Returpack.

Sista ansökningsdag är den 17 februari 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Plant Design och mekanikkonstruktörer

Ansök    Jun 20    AFRY AB    Projekteringsingenjör, maskin
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de t... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
Jobbeskrivning
Om Divisionen Process Industries
AFRYs Division Process Industries med ett av sina affärsområden i Sverige stödjer processindustrin inom många sektorer som Mining & Metals, Pulp & Paper, Chemicals & Biorefining samt sektorer i tillväxt som Batteri, Power to X, med flera. I Sverige har AFRY kontor på mer än 90 orter, på affärsområdet Process Industries Sweden finns vi på över 40 av dessa. Det gör oss till en lokal partner i kombination med vår räckvidd och samarbete med kollegor och kunder globalt. Vårt tjänsteerbjudande täcker hela livscykeln och värdekedjan för kundens verksamhet. Vi är med från tidiga projektutvecklingsfaser till stora CAPEX-implementeringsprojekt till operativt resurs- samt specialiststöd. Genom vår unika kombination av processteknologisk kompetens, projektledning och multidisciplinär projekteringsexpertis blandat med specialister inom digitalisering, underhåll, hållbarhet (miljö, hälsa, säkerhet) skapar vi mervärde till våra kunder.
AFRY Process Industries växer och får allt fler stora projekt. Vi behöver därför utöka vår verksamhet med fler erfarna resurser inom Plant Design och mekanik på följande orter; Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Åmål, Norrköping och Borlänge.
Som konstruktör inom Plant Design kommer du att arbeta inom piping, HVAC och projekteringssamordning. Uppdragen kan variera från att vara ett enmansuppdrag där du själv ansvarar och utför detaljprojekteringen eller som ledande konstruktör i större projekt där fördelning av arbetsuppgifter, uppföljning för din disciplin och koordinering med andra ingår. Alla projektfaser förekommer som förstudier, förprojekt, genomförande samt montagesamordning och utcheckning.
Som mekanikkonstruktör arbetar du med mekanikprojektering utreder, dimensionerar, beräknar, modellerar och dokumenterar du industrianläggningar, skapar förfrågningsunderlag, tillverkningsunderlag och agerar beställarstöd.
Vi, dina framtida kollegor, har alla en varierande bakgrund där vi har olika kunskaper och samlat på oss olika lång erfarenhet av rörkonstruktion i processanläggningar, plant design. Det vi har gemensamt är att vi gör det bästa vi kan för att hjälpa varandra i våra uppdrag och hjälpa våra kunder så vi kan utvecklas och lära oss av och med varandra. Vi hoppas att du vill bli en av oss!
Kravspecifikation
Du har troligen en högskole- eller universitetsutbildning inom maskinteknik eller likvärdig arbetserfarenhet.
Meriterande om du har arbetat som konstruktör inom Plant Design eller mekanikkonstruktör, -projektör eller projektledare ett antal år och är förtrogen med branschens gällande direktiv och standarder. Gärna inom processindustrin.
Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen
Vi ser att du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.
Du är van att arbeta i olika CAD-miljöer.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du är flexibel och har B-körkort då resor ut till våra kunder under kortare/längre perioder kan förekomma.

Som person är du kommunikativ, driven och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
Kiruna/Gällivare, Martin Sundström, [email protected]
Luleå/Piteå/Skellefteå, Gustav Lindberg , [email protected]
Örnsköldsvik/Sundsvall/Härnösand, Fredrik De Wahl, [email protected]
Gävle, Mats Erixon , [email protected], Tobias Karl (Mekanik) [email protected]
Borlänge, Max Allemo, [email protected]
Norrköping, Per Lager, [email protected]
Karlstad, Patrik Engström , [email protected]
Åmål, Håkan Thelander (Mekanik) [email protected]
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-07-31
På grund av semester så kommer urval och intervjuer att påbörjas först i augusti. Visa mindre

Project Manager – Global Marine & Navy (Norrköping)

Are you looking for a place that can advance your international career in project management? And do you want to join a project team with fantastic colleagues and the best team spirit? Then read more about what we can offer you at Johnson Controls! What you will do: Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration, and therefore we are seeking a Project Manager to lead the executi... Visa mer
Are you looking for a place that can advance your international career in project management? And do you want to join a project team with fantastic colleagues and the best team spirit? Then read more about what we can offer you at Johnson Controls!
What you will do:
Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration, and therefore we are seeking a Project Manager to lead the execution of external customer projects – short- and long-term subprojects within our contracts for HVAC and provision plants. In the role of Project Manager, you will report to the Manager of our Project Execution team, and you will work out of our office in Norrköping, Sweden. Occasional travel can be expected.
How you will do it:
You will take ownership of the project from the draft of the contract until sign off and handover to a satisfied customer.
You will follow consistent project management procedures and processes, ensuring that all work and materials comply with Johnson Controls standards, as well as all legal and contractual requirements.
You will work closely with our sales, technical, and service teams to coordinate the different contract deliveries and tasks.
You understand the importance of delivering financial reporting, as well as projects on time and on budget. You will play a key role in staying on top of customer contract spend for each project you lead.

What we look for:
Required:
A mechanical or electrical engineering degree at a minimum B.Sc. level.
Verbal and written communication skills and a thorough approach to problem-solving.
Fluent in written and spoken English, with IT flair.
Ability to develop processes and work in a fast-moving and international matrix environment.
Business acumen with a strong drive for results and a high attention to safety and quality.
As a person, you are collaborative, convincing, and credible to customers, partners, and colleagues.

Preferred:
It is an advantage if you have knowledge of HVAC & R.
Experience from industrial installations or service business and/or experience and knowledge in automation & controls.
Project Management experience.

Johnson Controls can offer:
Competitive pension, insurance, and salary conditions.
Interesting tasks within an exciting field that is constantly evolving.
Personal development (access to professional global networks and online courses).
Innovative products and solutions from one of the world's leading companies.
A good and exciting technical working environment.
Flexible working hours.

You will be a part of a highly competent team based in Norrköping. The working environment is busy, engaged, and focused on delivering world-class products on time. Work-life balance and flexibility are also important to us in the team. We will also ensure that our new team member will receive a professional and tailored onboarding plan.
At Johnson Controls, you will be able to make a difference towards a more sustainable world, and you will be part of an organization with excellent opportunities for professional and personal development. Our open-minded culture is crucial to our international success and local team spirit. We foster a diverse and inclusive work environment where everyone can thrive.
Application:
Does this sound like you? Then send us your application today through our website as we screen incoming applications continuously. If you wish to learn more about the role, please reach out to Project Execution Manager, Johan Frodin, by phone at 0722-340 406.
Please note that we do not accept applications via email; they must be submitted on our website. We will remove the job ad from our website when we have found the right candidate.
Please be aware that response times may be slightly longer during the summer holiday period. We appreciate your understanding.
Johnson Controls, Global Marine & Navy, is a division of Johnson Controls with more than 300 employees worldwide. We develop, manufacture, market, and service complete HVAC & R systems for Marine, Cruise, Offshore, and Navy applications, and we are among the world’s leading suppliers in this field. Visa mindre

Projektingenjör

Företagspresentation Företagspresentation Vill du bli en nyckelperson i produktionen av våra produkter som återfinns i var och vartannat hem? Freudenberg är en global teknologigrupp som stärker sina kunder, och samhället långsiktigt genom sina framåtblickade innovationer. Tillsammans med våra partners, kunder och forskningsvärlden utvecklar vi teknik i framkant och högklassiga produkter, lösningar och tjänster för 40 marknadssegment. Freudenberg Group har ... Visa mer
Företagspresentation Företagspresentation Vill du bli en nyckelperson i produktionen av våra produkter som återfinns i var och vartannat hem? Freudenberg är en global teknologigrupp som stärker sina kunder, och samhället långsiktigt genom sina framåtblickade innovationer. Tillsammans med våra partners, kunder och forskningsvärlden utvecklar vi teknik i framkant och högklassiga produkter, lösningar och tjänster för 40 marknadssegment. Freudenberg Group har omkring 50 000 anställda i 60 länder över hela världen. Som anställd på produktionsenheten i Norrköping arbetar du på ett väletablerat företag med stark familjekänsla – med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Freudenberg Group är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla och som är engagerad i mångfaldhetsarbete och inkludering. Inom Freudenberg Group lägger vi även stor vikt vid ansvarstagande och hållbarhetsfrågor såsom att minimera företagets fotavtryck samt att maximera handavtrycket. Är du en tekniskt intresserad och erfaren projektingenjör? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en Projektingenjör som kommer att få ett betydande ansvar på produktionsenheten i Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden I din roll kommer du att leda projekt för implementering av tekniska förbättringar. Du kommer att designa layouten för förbättringar inom både det mekaniska och elektriska området. Därför behöver du ha erfarenhet av programvara för att göra ritningar inom dessa områden. Du kommer att skriva maskinspecifikationer och samarbeta internt för sätta dem i funktion tillsammans med möjliga leverantörer. Här behöver du också definiera budget men även tidplan för förändringsarbetet. För att leva upp till Freudenbergs höga säkerhetskrav måste du uppfylla lagstiftning inom hälsa, miljö och säkerhet. Här behöver du också ge vägledning till leverantörer hur de ska leva upp till företagets säkerhetsstandarder. Du är också ansvarig för uppdatering av teknisk dokumentation vid förändringar samt utbildning av underhållspersonal.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad. Du är minst högskoleingenjör med inriktning mot elektroteknik eller maskinteknik. Du har minst tre års erfarenhet av projektarbete inom processindustrin. Du har goda kunskaper i MS Office, MS Project och CAD. Du har goda kunskaper i svenska samt engelska (koncernspråk) både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i planering av maskinunderhåll samt maskinsäkerhet. För att lyckas måste du ha god förmåga att leda projektgrupper genom att vara samarbetsinriktad, målmedveten och beslutsam. Du måste kunna prioritera, tidsplanera och vara flexibel. Det krävs också kreativt tänkande och förmåga att lösa problem. Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som problemlösning, relationsbyggande, resultatorientering, kommunikation, initiativtagande och planering.

Ansök redan idag! Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;
Peter Ardenfors 0727-443495 eller [email protected] alternativt Sarah Johansson 0737-098972 eller [email protected] Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Teknisk projektledare till Kadant Noss

Företagspresentation Kadant Noss växer och utökar nu teamet med ytterligare en teknisk projektledare. Som teknisk projektledare kommer du att arbeta operativt och strategiskt i ett företag som är världsledande inom sin bransch. Du driver egna projekt och tillsammans med kollegor möter ni kundernas förväntningar med leverans på högsta nivå. Kadant Noss AB är en del av Kadant Inc., en internationell koncern som i mer än 100 år levererat smarta och effektiva ... Visa mer
Företagspresentation Kadant Noss växer och utökar nu teamet med ytterligare en teknisk projektledare. Som teknisk projektledare kommer du att arbeta operativt och strategiskt i ett företag som är världsledande inom sin bransch. Du driver egna projekt och tillsammans med kollegor möter ni kundernas förväntningar med leverans på högsta nivå. Kadant Noss AB är en del av Kadant Inc., en internationell koncern som i mer än 100 år levererat smarta och effektiva lösningar till processindustrin och då främst pappersindustrin. Kadant Inc. är ett globalt företag med 2 900 medarbetare. Kadant Noss utvecklar, säljer, konstruerar och projekterar avancerade systemlösningar och utrustning till pappersbruk samt massa-, kartong- och tissuebruk över hela världen. Huvudkontor, utveckling, försäljning, konstruktion, projektering samt eftermarknadsservice i Norrköping. Kadant Noss har en god utveckling och växer stadigt, både organiskt och med köp av verksamheter. Framgångsfaktorer är ett mycket tydligt kundperspektiv och en god organisationsanda där alla hjälps åt om det behövs. Alltid nära till både beslut och handling. Kadant Noss är det lilla företaget i den stora koncernen och du får här chansen att arbeta med det lilla bolagets personliga engagemang, närhet, prestigelöshet och resultatfokus samtidigt som du har stöd av det stora bolagets verktyg, processer och uthållighet när det behövs.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som teknisk projektledare hos Kadant driver du dina egna projekt från start till mål. Du har ett helhetsansvar i dina dagliga kontakter i möten med internationella kunder, systerbolag och maskinleverantörer.
Du arbetar med flödesscheman och gör beräkningar för rör-, pump- och ventildimensionering. Du kommer också att ansvara för framtagande av listor för kringutrustning, maskinuppställningsritningar samt manualer. Du arbetar också fram funktionsbeskrivningar samt förreglingsscheman. I tjänsten ingår också ett antal resdagar.

Din profil Du har en högskoleutbildning inom teknik. Du måste ha minst tre års erfarenhet av att ha arbetat med Autocad och flödesscheman. Vi ser gärna att du har erfarenhet från pappersindustrin. Du har goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift.
Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas. Vi söker dig som är drivande, strukturerad och serviceinriktad.
Vid en intervju fäster vi stor vikt vid kompetenser som anpassning, samarbete, kommunikation, initiativtagande och kundfokus.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Peter Ardenfors 0727-443495 eller [email protected]

Anastasia Almasidis 0790-984164 eller [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Project Manager – Global Marine & Navy

Are you looking for a place that can advance your international career in project management? And do you want to join a project team with fantastic colleagues and the best team spirit! Then read more about what we can offer you at Johnson Controls! What you will do Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration and therefore we seek a Project Manager to lead executions of exter... Visa mer
Are you looking for a place that can advance your international career in project management? And do you want to join a project team with fantastic colleagues and the best team spirit! Then read more about what we can offer you at Johnson Controls!
What you will do
Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration and therefore we seek a Project Manager to lead executions of external customer projects – short- and long-term subprojects within our contracts for HVAC and provision plants. In the role as Project Manager, you will be reporting to the Manager of our Project Execution team, and you will work out of our office in Norrköping, Sweden. You can expect occasional travel.
How you will do it
You will take ownership of the project from draft of contract until sign off and handover to a satisfied customer.
You will follow consistent project management procedures and processes, thus ensuring that all work and materials will comply with Johnson Controls standards as well as all legal & contractual requirements.
You will work closely with our sales, technical and service team in order to co-ordinate the different contract deliveries and tasks.
You understand the importance of delivering financial reporting as well as projects on time and on budget. You will take a key role in staying on top of customer contract spend for each project you lead.What we look for
Required
A mechanical or electrical engineering degree on minimum B.Sc. level.
Verbal and written communication skills and a thorough approach to problem solving.
Fluent in written and spoken English, and with IT flair.
Ability to develop processes and work in a fast moving and international matrix environment.
Business acumen with a strong drive for results and with a high attention to safety and quality.
As a person, you are collaborative, convincing, and credible to customers, partners, and colleagues.

Preferred
It is an advantage if you have knowledge of HVAC & R.
Experience from industrial installations or service business and/or experience and knowledge in automation & controls.
Project Management experience.You will be a part of a highly competent team based in Norrköping. The working environment is busy, engaged and focused on delivering world class products on time. Work life balance and flexibility is also important for us in the team. We will also make sure that our new team member will get a professional and tailored onboarding plan.
At Johnson Controls, you will be able to make a difference towards a more sustainable world, and you will be part of an organization with excellent opportunities for professional and personal development.
Application
Does this sound like you? Then send us your application today through our website as we screen incoming applications continuously. If you wish to learn more about the role, please reach out to Project Execution Manager, Johan Frodin, by phone 0722-340 406.
We will remove the job ad from our website, when we have found the right candidate.
Johnson Controls, Global Marine & Navy is a division of Johnson Controls with more than 300 employees worldwide. We develop, manufacture, market and service complete HVAC & R systems for Marine, Cruise, Offshore and Navy applications, and we are among the world’s leading suppliers in this field. Visa mindre

Projektingenjör till Freudenberg

Företagspresentation Företagspresentation Vill du bli en nyckelperson i produktionen av våra produkter som återfinns i var och vartannat hem? Freudenberg är en global teknologigrupp som stärker sina kunder, och samhället långsiktigt genom sina framåtblickade innovationer. Tillsammans med våra partners, kunder och forskningsvärlden utvecklar vi teknik i framkant och högklassiga produkter, lösningar och tjänster för 40 marknadssegment. Freudenberg Group har ... Visa mer
Företagspresentation Företagspresentation Vill du bli en nyckelperson i produktionen av våra produkter som återfinns i var och vartannat hem? Freudenberg är en global teknologigrupp som stärker sina kunder, och samhället långsiktigt genom sina framåtblickade innovationer. Tillsammans med våra partners, kunder och forskningsvärlden utvecklar vi teknik i framkant och högklassiga produkter, lösningar och tjänster för 40 marknadssegment. Freudenberg Group har omkring 50 000 anställda i 60 länder över hela världen. Som anställd på produktionsenheten i Norrköping arbetar du på ett väletablerat företag med stark familjekänsla – med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Freudenberg Group är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla och som är engagerad i mångfaldhetsarbete och inkludering. Inom Freudenberg Group lägger vi även stor vikt vid ansvarstagande och hållbarhetsfrågor såsom att minimera företagets fotavtryck samt att maximera handavtrycket. Är du en tekniskt intresserad och erfaren projektingenjör? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en Projektingenjör som kommer att få ett betydande ansvar på produktionsenheten i Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden I din roll kommer du att leda projekt för implementering av tekniska förbättringar. Du kommer att designa layouten för förbättringar inom både det mekaniska och elektriska området. Därför behöver du ha erfarenhet av programvara för att göra ritningar inom dessa områden. Du kommer att skriva maskinspecifikationer och samarbeta internt för sätta dem i funktion tillsammans med möjliga leverantörer. Här behöver du också definiera budget men även tidplan för förändringsarbetet. För att leva upp till Freudenbergs höga säkerhetskrav måste du uppfylla lagstiftning inom hälsa, miljö och säkerhet. Här behöver du också ge vägledning till leverantörer hur de ska leva upp till företagets säkerhetsstandarder. Du är också ansvarig för uppdatering av teknisk dokumentation vid förändringar samt utbildning av underhållspersonal.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad. Du är minst högskoleingenjör med inriktning mot elektroteknik eller maskinteknik. Du har minst tre års erfarenhet av projektarbete inom processindustrin. Du har goda kunskaper i MS Office, MS Project och CAD. Du har goda kunskaper i svenska samt engelska (koncernspråk) både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i planering av maskinunderhåll samt maskinsäkerhet. För att lyckas måste du ha god förmåga att leda projektgrupper genom att vara samarbetsinriktad, målmedveten och beslutsam. Du måste kunna prioritera, tidsplanera och vara flexibel. Det krävs också kreativt tänkande och förmåga att lösa problem. Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som problemlösning, relationsbyggande, resultatorientering, kommunikation, initiativtagande och planering.

Ansök redan idag! Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;
Peter Ardenfors 0727-443495 eller [email protected] alternativt Sarah Johansson 0737-098972 eller [email protected] Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Delprojektledare till spännande industriprojekt sökes!

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt i Katrineholm. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt samt idriftsättning, så kan detta vara en tjänst för dig? Uppdraget är i Katrineholm, viss del av arbetet kan ske på distans. Dina arbetsuppgifter Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projekttea... Visa mer
Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt i Katrineholm.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt samt idriftsättning, så kan detta vara en tjänst för dig?
Uppdraget är i Katrineholm, viss del av arbetet kan ske på distans.
Dina arbetsuppgifter
Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner. Man ansvarar för mycket detaljfrågor, både inom teamet och tillsammans med leverantörerna samt idriftsättning för sin del i projektet. Uppdraget kommer att pågå i ca 2 år.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Delprojektledare sökes omgående!

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska i driftsättas Katrineholm. Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig? Dina ... Visa mer
Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska i driftsättas Katrineholm.
Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder i Södermanland eller Östergötland, beroende på vart du bor.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt gärna erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Delprojektledare till spännande industriprojekt sökes!

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt i Katrineholm. Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig? Uppdraget är i Katrinehol... Visa mer
Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt i Katrineholm.
Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Uppdraget är i Katrineholm, viss del av arbetet kan ske på distans.
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder i Södermanland eller Östergötland, beroende på vart du bor.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Projektledare till stort spännande industriprojekt!

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska vara i drift enligt plan våren 2024. Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för ... Visa mer
Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska vara i drift enligt plan våren 2024.
Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Uppdraget är i Katrineholm, med bra förbindelser gällande allmänna kommunikationer samt att viss del av arbetet kan ske på distans.
Vill du veta mer kring projeket, är du välkommen att höra av dig till Lotta Myllyvainio, [email protected] eller på tfn 073-398 66 39 (jag har semester v.33).
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder i Södermanland eller Östergötland, beroende på vart du bor.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både stora och små projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Projektledare sökes till vårt Jakkal team!

Vi vill utöka vårt Jakkal team med flera duktiga projektledare. Vi har idag kontor i Karlskoga/Örebro, Köping och Nyköping och kommer nu att utöka vår verksamhet ner mot Östergötland. För mer info besök gärna vår hemsida www.jakkal.se Våra kunder är både stora och små företag. där flera är världsledande inom sitt område Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industrialiserings-/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?... Visa mer
Vi vill utöka vårt Jakkal team med flera duktiga projektledare.
Vi har idag kontor i Karlskoga/Örebro, Köping och Nyköping och kommer nu att utöka vår verksamhet ner mot Östergötland. För mer info besök gärna vår hemsida www.jakkal.se
Våra kunder är både stora och små företag. där flera är världsledande inom sitt område
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industrialiserings-/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter hos våra kunder.
Du har möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både stora och små projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av maskiner/utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.
Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, programmering, produktionsteknik, ledarskap och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Delprojektledare till stort industriprojekt sökes!

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska vara i drift enligt plan våren 2024. Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för ... Visa mer
Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare! Vi söker nu efter en delprojektledare till ett stort industriprojekt som ska vara i drift enligt plan våren 2024.
Det är ett spännande projekt där man arbetar tajt/tvärfunktionellt i projektteamet som består av 5 delprojektledare samt projektledning och olika stöd funktioner.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Uppdraget är i Katrineholm, med bra förbindelser gällande allmänna kommunikationer samt att viss del av arbetet kan ske på distans.
Vill du veta mer kring projeket, är du välkommen att höra av dig till Lotta Myllyvainio, [email protected] eller på tfn 073-398 66 39 (jag har semester v.29-30).
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder i Södermanland eller Östergötland, beroende på vart du bor.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både stora och små projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Projektledare med stort driv sökes!

Vi har behov av att förstärka vårt Jakkal team med projektledare/delprojektledare i Södermanland. Under kvartal 2, har vi mål att tillsätta flera delprojektledare till ett stort industriprojekt som kommer att pågå i ca 2 år. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig? Dina arbetsuppgifter Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med ... Visa mer
Vi har behov av att förstärka vårt Jakkal team med projektledare/delprojektledare i Södermanland.
Under kvartal 2, har vi mål att tillsätta flera delprojektledare till ett stort industriprojekt som kommer att pågå i ca 2 år.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Sub Project Manager

What you will do Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration and therefore we seek a sub Project Manager to manage executions of external customer projects – short and long term subprojects within our contracts for HVAC and provision plants. Johnson Controls, Global Marine & Navy is a division of Johnson Controls with more than 300 employees worldwide. We develop, manufactu... Visa mer
What you will do
Johnson Controls Global Marine & Navy, Norrköping, continues to build for the future within the field of marine refrigeration and therefore we seek a sub Project Manager to manage executions of external customer projects – short and long term subprojects within our contracts for HVAC and provision plants.
Johnson Controls, Global Marine & Navy is a division of Johnson Controls with more than 300 employees worldwide. We develop, manufacture, market and service complete HVAC & R systems for Marine, Cruise, Offshore and Navy applications, and we are among the world’s leading suppliers in this field.
In the role as sub Project Manager, you will be reporting to the Manager of our Project Execution team, and you will work out of our office in Norrköping, Sweden. You can expect occasional travel.
How you will do it
You will take ownership of the project from draft of contract until sign off and handover to a satisfied customer.
You will follow consistent project management procedures and processes, thus ensuring that all work and materials will comply with Johnson Controls standards as well as all legal & contractual requirements.
You will work closely with our sales, technical and service team in order to co-ordinate the different contract deliveries and tasks.
You understand the importance of delivering financial reporting as well as projects on time and on budget. You will take a key role in staying on top of customer contract spend for each project you manage.

What we look for
Required
A mechanical or electrical engineering degree on minimum B.Sc. level.
Verbal and written communication skills and a thorough approach to problem solving.
Fluent in written and spoken English, and with IT flair.
Ability to develop processes and work in a fast moving and international matrix environment.
Business acumen with a strong drive for results and with a high attention to safety and quality.
As a person, you are collaborative, convincing and credible to customers, partners and colleagues.

Preferred
It is an advantage if you have knowledge of HVAC & R.
Experience from industrial installations or service business and/or experience and knowledge in automation & controls.
Project Management experience.

Does this sound like you? Then send us your application today through our website as we screen incoming applications continuously. If you wish to learn more about the role, please reach out to Project Execution Manager, Johan Frodin, by phone 0722-340 406. Visa mindre

Projektledare/delprojektledare

Vi har ett behov av att förstärka vårt Jakkal team med projektledare/delprojektledare. Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig? Dina arbetsuppgifter Som projektkledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder. Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger di... Visa mer
Vi har ett behov av att förstärka vårt Jakkal team med projektledare/delprojektledare.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?
Dina arbetsuppgifter
Som projektkledare kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter ute hos våra kunder.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifterna kan vara inom exempelvis industri och teknik, som att leda och implementera process- och produktionslösningar. Leda utredningar, beredningar, kravställningar på processer och utrustningar samt anskaffning och installation av utrustning etc. Därtill kommer du att vara en del av ett team som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering, beställningar och implementering.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
· Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
· Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
· Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
· I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig, engagerad och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Sales Executive Engineer

Are you a proactive and driven sales professional with an interest in offering complex technical solutions to global customers within the marine segment? Then read more about what Johnson Controls can offer you! What you will do At Johnson Controls Global Marine Service (GMS), we now have an exciting opportunity for you to join our team in Norrköping as our new Sales Executive Engineer. In this role, you will be responsible for the sale of Johnson Contro... Visa mer
Are you a proactive and driven sales professional with an interest in offering complex technical solutions to global customers within the marine segment? Then read more about what Johnson Controls can offer you!


What you will do
At Johnson Controls Global Marine Service (GMS), we now have an exciting opportunity for you to join our team in Norrköping as our new Sales Executive Engineer. In this role, you will be responsible for the sale of Johnson Controls’ Marine Products & Services portfolio to maritime fleets operating globally. You will help our customers succeed in maintaining, operating, and optimizing their refrigeration and HVAC cooling equipment.


Johnson Controls Global Marine Service (GMS) is a branch specialized in supplying our customers with innovative service-, retrofit- and parts solutions on a global scale. We are a part of Johnson Controls Marine & Navy, which is a market leader within HVAC/R applications for the marine industry.


How you will do it
Our GMS branch is undertaking an exciting continuous transformation as we move towards developing a more agile, digital and sustainable organization, and we hope that you can contribute to this journey with a curious, dynamic and future-focused mindset and a desire to understand our customers’ needs – both now and in the future.


On a daily basis, you will create competitive, high quality and timely estimates, bids, proposals, and cost/benefit analyses, and you will utilize applicable sales tools effectively to plan and document progress on your accounts. You will also help us develop our product portfolio based on customer feedback, so we – in turn – can help power the missions of our customers. On a more strategic level, you will thus seek out, qualify and close simple, large & more complex sales opportunities with a specific focus on new business growth and the establishment of long-term customer relationships and partnerships. Finally, you will build and maintain a network of stakeholders – incl. Project managers, Technicians and Leadership - as well as solicit support from and communicate with the broader Johnson Controls organization to promote customer satisfaction while respecting Johnson Controls strategies, processes and tools.


We offer you an exciting position in a global organization with more than 100,000 employees at more than 2,000 locations. At Johnson Controls, you will be able to make a difference towards a more sustainable world, and you will be part of an organization with excellent opportunities for professional and personal development. We value and emphasize diversity in our workforce, and Johnson Controls is an equal opportunity employer.


What we look for
Required
Target-driven, proactive and adaptable sales professional skilled in communication and customer centered.
Innovative and future-focused mindset with a positive and collaborative attitude.
Basic technical flair and curiosity allowing you to operate, understand and advise customers with complex solutions.
Fluency in English – written and verbal.

Preferred
Knowledge and/or experience within the marine segment and HVAC.
Experience as an Engineer (E.g. Commissioning), Project Manager, and/or within technical sales.Does this sound like you? Then send us your application today through our website before 21 January, as we screen incoming applications continuously.


If you wish to learn more about the role, please reach out to Service Sales Manager, Jonny Karlsson at +46 705364182. Visa mindre

Sumitomo söker en Säljande projektledare – Pannservice

Arbetsbeskrivning Som säljande projektledare leder du, i nära samarbete med serviceteamet, hela processen från försäljning fram till överlämnade, med utgångspunkt i kundens behov. Du ansvarar för teknisk lösning, budget, tidplan, säkerhet och kvalitet, produktionstillgänglighet, säkerställande av material och bemanningsresurser. I dina ansvarsuppgifter ingår också att löpande utveckla underhållsavtal med våra kunder. Kvalifikationer Vi söker dig som h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som säljande projektledare leder du, i nära samarbete med serviceteamet, hela processen från försäljning fram till överlämnade, med utgångspunkt i kundens behov. Du ansvarar för teknisk lösning, budget, tidplan, säkerhet och kvalitet, produktionstillgänglighet, säkerställande av material och bemanningsresurser. I dina ansvarsuppgifter ingår också att löpande utveckla underhållsavtal med våra kunder.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare och utbildning inom energi- eller processindustri. Erfarenhet från kraftvärmeverk, pannteknik och underhåll är extra meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt i kommunikationen med kunder, leverantörer och internt inom bolaget. B-körkort krävs då resor i tjänsten förekommer.

Är du en strukturerad, drivande och engagerad person med väl utvecklad servicekänsla som gillar att ha många bollar i luften, en lyhörd lagspelare som trivs med att jobba i ett sammansvetsat team? Då är du den vi söker.


Om oss
Vi är en global leverantör av energi- och miljöteknik och innovativa tjänster med fokus på hög effektivitet och flexibilitet. Våra lösningar sträcker sig från vår världsledande pannteknik med cirkulerande fluidiserande bädd (CFB) till energilagringslösningar (Liquified Air Energy Storage, CRYOBattery™), rökgasrening, förgasning, avgaspannor och ett komplett utbud av underhållstjänster för den globala kraftvärme- och industrimarknaden.

Vår vision är att kontinuerligt bredda vårt utbud av produkter och tjänster för koldioxidreduktion och digitalisering inom energibranschen genom att förbättra vår egen teknik samt vidare utveckling i samarbete med nya partners. Vårt mål är att tillhandahålla hållbara energilösningar i en bred produktportfölj med fokus på kundbehoven inom kraft- och värmeproduktion och energilagring. Den kvalitet och service som Sumitomo SHI FW tillhandahåller förlitar sig på 1500 erfarna medarbetare med kvalificerad kompetens inom branschen.

Vi är en del av Sumitomo Heavy Industries Ltd. För mer information, besök: www.shi-fw.com


För ytterligare information:
Kontakta Servicechef Anders Käck, [email protected], 076-723 27 67 eller
Mikael Jacobsson på AS&B Executive, [email protected], 0725-130 690

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16/6 via
www.asb-executive.se Visa mindre

Projektingenjörer/projektledare

Nu söker vi fler projektingenjörer/projektledare till vårt Jakkal team. Har du erfarenhet av arbete i projekt och är självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett bra sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! Vi söker just nu projektingenjörer inom både Södermanland och Östergötland. Dina arbetsuppgifter Som projektingenjör kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter främst ... Visa mer
Nu söker vi fler projektingenjörer/projektledare till vårt Jakkal team.
Har du erfarenhet av arbete i projekt och är självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett bra sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!
Vi söker just nu projektingenjörer inom både Södermanland och Östergötland.
Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter främst ute hos våra kunder.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifter inom exempelvis teknik, ekonomi, riskhantering, kvalitetssäkring, entreprenadjuridik och dokumenthanteringssystem kan ingå i rollen. Därtill kommer du att vara en del av teamet som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering och beställningar.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
·        Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
·        Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
·        Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
·        I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling. 
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov. 
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre

Projektledare som brinner för hållbarhet!

P2 Energis mission är att i varje åtagande bidra till en hållbarare värld genom effektivare energianvändning och försörjning. Detta genom smartare teknik-, medieval, ökad kompetens och utnyttjande av de lokala förutsättningarna. Som företag ligger man i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval. Företaget agerar långsiktigt, hållbarhet och en ... Visa mer
P2 Energis mission är att i varje åtagande bidra till en hållbarare värld genom effektivare energianvändning och försörjning. Detta genom smartare teknik-, medieval, ökad kompetens och utnyttjande av de lokala förutsättningarna. Som företag ligger man i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval. Företaget agerar långsiktigt, hållbarhet och en minskad miljöpåverkan är en värdegrund.

Vill du bli en del av detta är rollen som projektledare något för dig!


Om företaget
P2 Energi arbetar övergripande inom områdena värme-, ventilations- och kylteknik och vi erbjuder en bred och djupgående kompetens inom dessa områden. Vi kan ansvaret för hela kedjan från analys/projektering och genomförande till drift och uppföljning. Våra erfarenheter skapar förutsättningarna att se helheten vilket är en av de mest avgörande faktorerna till energieffektiva lösningar. Våra engagemang finns över hela Sverige, bl.a. inom detaljhandeln, kyl- och fryslager samt fastighetsrelaterade klimatanläggningar.

Vår produkt är kunskap och energieffektiviseringar som gör skillnad.


Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med energieffektivisering och energibesparande projekt så är detta en roll för dig.
Som projektledare hos P2 Energi jobbar du med att driva olika energiprojekt för kunder över hela Sverige med utgångspunkt i Norrköping. Du agerar direkt gentemot kund eller olika samarbetspartners och din huvuduppgift är att säkerställa och ansvara för korrekta teknikval, anlitade underentreprenörer och tidplaner samt att ansvara för det ekonomiska resultatet i projektet. Du jobbar med hela kedjan från start och genomförande tills att du överlämnar projektet till avdelningen för uppföljning och driftsstöd.

Hos oss på P2 Energi får du en dynamisk arbetsplats som jobbar flexibelt och effektivt. För dig som medarbetare innebär det att du får möjlighet att jobba självgående och med eget ansvar. Arbetsgruppen på P2 Energi är trevlig och stimulerande där man jobbar ihop och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att alla ska trivas och utmanas till att växa. Hos P2 Energi får du goda möjligheter att påverka din egen utveckling, företagets fokus ligger på att kontinuerligt bli lite bättre för varje dag.
Din profil
Det viktigaste i rollen som projektledare hos P2 Energi är din personlighet som behöver vara framåt och självständig. Du har ett fokus på hög servicegrad, flexibilitet och en förmåga att kunna leverera det som krävs för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt på att du har en vilja att utvecklas, har ett driv och vill kombinera teori med praktik.

För att vara aktuell för rollen som projektledare ser vi att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet för att lyckas i rollen.
Din bakgrund kan vara från projektledning, energi, maskin, teknik eller likande teknikområden. Kanske har du erfarenhet från en närliggande bransch såsom arbete med bygg- och installationsprojekt, samordning, projektering, konstruktion, maskinteknik eller som VVS-ingenjör inom områdena kyla, värme och ventilation.
Vi ser att din utbildningsbakgrund är på högskolenivå inom teknik-, energi- eller maskiningenjör, projektledning, fastighetsmanagement eller närliggande områden.


Ansökningsförfarande
Sök så snart som möjligt, vi jobbar med löpande urval och intervjuer!

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvariga rekryterare Petra Pyk, [email protected], 011-19 94 66 eller Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Fiskeby söker en Projektingenjör

Drivs du av att se resultat i ditt arbete och trivs i en miljö med många kontaktytor? Då är du rätt person för oss! Som Projektingenjör erbjuder vi dig en utvecklande roll med ett brett arbetsområde i ett företag med fokus på hållbarhet. Om Fiskeby Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i lin... Visa mer
Drivs du av att se resultat i ditt arbete och trivs i en miljö med många kontaktytor? Då är du rätt person för oss! Som Projektingenjör erbjuder vi dig en utvecklande roll med ett brett arbetsområde i ett företag med fokus på hållbarhet.


Om Fiskeby
Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Vi har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Våra produkter, med varumärket Multiboard, tillverkas av 100 % returfiber, helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Vi tillverkar 170 000 ton kartong varje år och är cirka 265 medarbetare. Hos oss finns alla roller under samma tak vilket skapar förutsättningar för ett nära samarbete. Läs mer på: www.fiskeby.com


Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör med inriktning mot process och mekanik kommer du att arbeta med projekt som berör hela anläggningens processutrustning. Du kommer att driva egna projekt samt delta som projektmedlem i andra. Med ett stimulerande och utvecklande arbete med hög grad av självständighet blir du en del av en erfaren arbetsgrupp som är mån om att komma framåt. Projektavdelningen ansvarar för hela kedjan från förfrågningsunderlag, projektering, konstruktion, flödesscheman och kalkyler till färdigt dokumenterat projekt.


Våra förväntningar
För att passa in i rollen som projektingenjör tror vi att du är en strukturerad och social person. Du är duktig på att kommunicera med olika typer av människor vilket är nödvändigt för att kunna hantera olika gränssnitt inom organisationen. Som person är du kreativ i ditt problemlösande och tycker om att samarbeta med andra. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. Vidare är du drivande, nyfiken och engagerad samt tycker om att ha många och varierade arbetsuppgifter.
Vi tror att du har högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande samt längre erfarenhet av projektledning och projektering. Erfarenhet från pappers- och massaindustrin eller annan processindustri samt pannanläggningar är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med maskin- och rörkonstruktion samt tryckkärl. Vidare har du goda kunskaper i engelska samt AutoCad och MS Office.


Ansökan
CV och personligt brev skickar du senast den 30 november till [email protected], märk din ansökan med ”Projektingenjör” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Projekt- och anläggningschef Rickard Stark 011- 15 58 03. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson 011-15 57 03, och för Ledarna Robert Pettersson 011- 15 59 86.
Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektingenjörer/projektledare

Nu söker vi fler projektingenjörer/projektledare till vårt Jakkal team. Har du erfarenhet av arbete i projekt och är självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett bra sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! Vi söker just nu projektingenjörer inom både Södermanland och Östergötland. Dina arbetsuppgifter Som projektingenjör kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter främst... Visa mer
Nu söker vi fler projektingenjörer/projektledare till vårt Jakkal team.
Har du erfarenhet av arbete i projekt och är självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett bra sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!
Vi söker just nu projektingenjörer inom både Södermanland och Östergötland.
Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör kommer du ha en viktig koordinerade roll i olika projekt med varierande arbetsuppgifter främst ute hos våra kunder.
Du kommer få möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som också ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör.
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov, det kan vara både små och stora projekt. Arbetsuppgifter inom exempelvis teknik, ekonomi, riskhantering, kvalitetssäkring, entreprenadjuridik och dokumenthanteringssystem kan ingå i rollen. Därtill kommer du att vara en del av teamet som styr era egna projekt med ansvar för koordination, dokumentering, planering och beställningar.
Din profil
Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform, gillar att utmana dig själv och har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är lyhörd för kundens och projektets behov och har lätt för att anpassa dig i nya miljöer samt knyta nya kontakter.
·        Du är högskoleingenjör eller har en motsvarande teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning.
·        Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete och vara genuint intresserad av teknik och koordinering.
·        Du har mycket god datavana samt har erfarenhet av MS-project eller andra projektverktyg.
·        I vissa fall förväntas projektingenjörerna hålla möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska, därav viktigt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att se helheten som att ha ett öga för detaljer. Du är handlingskraftig och drivs av att hitta lösningar samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected]
Om Jakkal
Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling. 
Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov. 
Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.
Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin! Visa mindre