Lediga jobb som Svetsare, manuell i Norrköping

Se lediga jobb som Svetsare, manuell i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Norrköping

Ansök    Jul 4    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Norrköping Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och vara en del av vår nystartade verksamhet med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare! Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögs... Visa mer
Svetslärare till Kunskapscompaniets vuxenutbildning i Norrköping

Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och vara en del av vår nystartade verksamhet med gott om utvecklings- och påverkansmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare!

Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Vi drivs av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning och med fokus på kvalitet skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagare att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2023/2024 cirka 6000 elever och 750 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
???? Som svetslärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom svets tillsammans med dina kollegor. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.

???? Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar.

???? I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Vi söker dig som...
? Har bred erfarenhet inom svets
? Har IWS-utbildning
? Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
? Har pedagogisk utbildning eller minst 2 års erfarenhet av att undervisa eller handleda vuxna
? Har kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG

För att lyckas med uppdraget behöver du ha en god pedagogisk fallenhet samt vara tillgänglig för deltagarna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer. I gengäld kommer du att bli en del av en personalstyrka som arbetar nära varandra och delaktig i utveckling på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas - i ett företag med ett tydligt högre syfte - att förändra samhället genom att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: 1 september 2024
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Mattias Fröding, Regionchef, [email protected]
Alt. Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef,[email protected] Visa mindre

Smed till Polyproject Enviroment AB Norrköping

Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vi söker nu en erfaren smed till vår kund Polyproject Enviroment AB i Kolmården. Låter det intressant så ansöker du för att få möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin.   Om kundföretaget Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såv... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vi söker nu en erfaren smed till vår kund Polyproject Enviroment AB i Kolmården. Låter det intressant så ansöker du för att få möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin.
 
Om kundföretaget
Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. De har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt deras tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och deras kunders önskemål. 
 
Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som smed/svetsare och färdigställa stålkonstruktioner till de skräddarsydda glasfiberprodukter som kunder har beställt. Eftersom varje produkt är skräddasydd enligt kundernas önskemål så är ett brinnande intresse av att ta fram unika produkter med hjälp av ritning meriterande. Har du erfarenhet inom svets med rostfritt och rör är det mycket meriterande. Om du inte har licens för vissa arbeten men erfarenhet kan kunden stå för utbildning för rätt person. I uppdraget så ingår viss truckkörning och travers. Har du inte den kompetensen så hjälper vi till med utbildningen vid anställning. Erfarenhet av detta är dock meriterande. 
 
Din profil
Du har Truckkort A+B
Tycker om att skapa med händerna och vara lösningsorienterad
Tycker om fysiskt arbete där man håller ett högt tempo
Meriterande om du jobbat inom plastindustrin 
Jobbat som smed/svetsare
Prestigelös i det arbete och tycker om att vare en hjälpande hand


Vi tror på att du som söker är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och tålmodig samt gillar att arbeta med kroppen så kommer du passa bra in i rollen. På Polyproject Enviroment AB finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
En kontroll utav belastningsregistret kommer att vara ett krav för möjligheten att arbeta via oss hos våra kunder, detta görs redan vid en telefonintervju och vi hjälper dig med detta. 
 
Övriga krav
B-körkort och tillgång till bil.

 
Villkor
Start: Omgående
Ort: Norrköpingsområdet
Arbetstider: Dagtid, kan förekomma varierande tider
Omfattning: Heltid, visstidsanställning, med chans till förlängning. Lön enligt kundens GFL och kollektivavtal. 

 
Ansökan
Rekrytering och intervjuer sker löpande med individuellt startdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer. Vi tar inte emot några ansökningar via E-post, välkommen in med din ansökan genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 
 
Om oss 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Svetsare till Polyproject Enviroment AB Norrköping

Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vi söker nu en erfaren svetsare till vår kund Polyproject Enviroment AB i Kolmården. Låter det intressant så ansöker du för att få möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin.   Om kundföretaget Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vi söker nu en erfaren svetsare till vår kund Polyproject Enviroment AB i Kolmården. Låter det intressant så ansöker du för att få möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin.
 
Om kundföretaget
Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. De har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt deras tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och deras kunders önskemål. 
 
Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som svetsare med främst TIG - svetsning. Du kommer färdigställa stålkonstruktioner till de skräddarsydda glasfiberprodukter som kunder har beställt och mycket av arbetet kommer vara rostfritt och rörsvets. Eftersom varje produkt är skräddasydd enligt kundernas önskemål så är ett brinnande intresse av att ta fram unika produkter med hjälp av ritning meriterande. Har du erfarenhet inom svets med rostfritt och rör samt som smed är det mycket meriterande. Om du inte har licens för vissa arbeten men erfarenhet kan kunden stå för utbildning för rätt person. I uppdraget så ingår viss truckkörning och travers. Har du inte den kompetensen så hjälper vi till med utbildningen vid anställning. Erfarenhet av detta är dock meriterande. 
 
Din profil
Du har Truckkort A+B
Tycker om att skapa med händerna och vara lösningsorienterad
Tycker om fysiskt arbete där man håller ett högt tempo
Meriterande om du jobbat inom plastindustrin 
Jobbat med TIG - svetsning
Prestigelös i det arbete och tycker om att vare en hjälpande hand


Vi tror på att du som söker är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och tålmodig samt gillar att arbeta med kroppen så kommer du passa bra in i rollen. På Polyproject Enviroment AB finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
En kontroll utav belastningsregistret kommer att vara ett krav för möjligheten att arbeta via oss hos våra kunder, detta görs redan vid en telefonintervju och vi hjälper dig med detta. 
 
Övriga krav
B-körkort och tillgång till bil.

 
Villkor
Start: Augusti - September
Ort: Norrköpingsområdet
Arbetstider: Dagtid, kan förekomma varierande tider
Omfattning: Heltid, visstidsanställning, med chans till förlängning. Lön enligt kundens GFL och kollektivavtal. 

 
Ansökan
Rekrytering och intervjuer sker löpande.  Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer. Vi tar inte emot några ansökningar via E-post, välkommen in med din ansökan genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 
 
Om oss 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Visa mindre

Erfaren TIG-Svetsare

Om tjänsten Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare dä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Din profil
Krav:
- Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i rostfritt material
- Företaget ser gärna att du har giltiga svetslicenser inom ovannämd svetsmetod och material
- Goda kunskaper i ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

IWS-Ansvarig till Sonstorps Mekaniska!

* Är du lockad av möjligheten och i skedet för nya utmaningar som Svetsansvarig? Vi söker nu en erfaren IWS svetsare till Sonstorps Mekaniska AB i Hällestad. Om tjänsten Sonstorps Mekaniska AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på licenssvetsning av stora balkkonstruktioner, lyftverktyg samt tryckkärl. Under åren har en unik kompetens inom svetsning, projektledning och dokumentation byggts upp tillsammans med företagets kunder. Företaget grund... Visa mer
*
Är du lockad av möjligheten och i skedet för nya utmaningar som Svetsansvarig?
Vi söker nu en erfaren IWS svetsare till Sonstorps Mekaniska AB i Hällestad.

Om tjänsten

Sonstorps Mekaniska AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på licenssvetsning av stora balkkonstruktioner, lyftverktyg samt tryckkärl. Under åren har en unik kompetens inom svetsning, projektledning och dokumentation byggts upp tillsammans med företagets kunder. Företaget grundades 1963 och ligger beläget i Hällestad, strax utanför Finspång.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där Sonstorps Mekaniska har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning
Som IWS ansvarig hos Sonstorps Mekaniska kommer du erbjudas en varierande och utvecklande roll med flera ansvarsområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

Koordinering och framtagning av WPQR.
Underhåll och framtagande av WPS:er.
Ansvar för framtagande av svetslistor per tillverkad artikel.
Tillsyn av att gällande WPS finns och följs vid svetsarbete.
Utbildning och kvalificering av svetsare.
Ansvar vid teknisk genomgång med kund angående nya artiklar.
Vara tekniskt svetsansvarig i projekt.
Tillse att tillsatsmaterial beställs.
Slutkontroll och godkännande av svetsade produkter, inklusive dokumentation.
Koordinering för extern provning och kontroll.

Vi söker dig som
har följande kunskaper och erfarenheter:

Utbildning på lägst gymnasienivå/Yrkesskola med inriktning svets.
Du bör ha arbetat som svetsare i minst 5 år med giltiga licenser och ha goda kunskaper i svetsmetoderna MIG/MAG, TIG och MMA och erfarenhet av att ha svetsat i både svart och vitt material.
Certifierad Internationell / Europeisk Svetsspecialist IWS / EWS.
Vara väl förtrogen med standarder och lagkrav kring smältsvetsning av metalliska material.
Teknisk kunskap enligt rekommendationer i SS-EN ISO 14731:2019
Grundläggande datorkunskap. (Word, Excel mm)
Goda kunskaper i Svenska & Engelska, både i tal och skrift
B körkort och tillgång till bil.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du som söker har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt är initiativtagande och drivande i dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Duktiga MAG-svetsare sökes till kund i Norrköping.

Ansök    Maj 6    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri. Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medar... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri.
Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Din svetsareprövning på MaG (135 / 136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga svetsare för uppdrag i Norrköping.
Arbetet består av självständig svetsning av metallkonstruktioner i kundens verkstad med placering Norrköping.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom MaG-svetsning och ritningsläsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Svetsare till Norrköping med omnejd!

* Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar. Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt pers... Visa mer
*
Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar.

Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt person kan det även finnas möjlighet att bli anställd direkt hos kund. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultchef på Montico. Bemanningsuppdrag via Montico kan innebära att man arbetar såväl dag, kväll som natt.Arbetsbeskrivning
- MIG-svetsning

- MAG-svetsning

- MMA-svetsning

-TIG-svetsning

Vi söker dig som
Är utbildad svetsare med erfarenhet från industrin. Vi tror att du är ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel. Vidare tror vi att du trivs med att jobba såväl självständigt som i team och ser kommunikation och samarbete som en självklar del i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav , vidare krav och önskemål listas nedan:

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG ,MMA eller TIG.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- God materialkännedom.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.
- Truckkort A1-4, B1-4 och travers.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare & montörer sökes till Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Ansök    Okt 24    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta i... Visa mer
Om företaget

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparation och nytillverkning av special-produkter och -delar.

Om Lernia

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda erfarenheter inom svetsning och montering och som nu vill bli en del av teamet på Saltängens plåtverkstad! Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri och ute hos kund där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Svetsning
• Plåtbockning
• Plåtvalsning
• Mekanik
• Teknisk support till kund
• Bistå övriga funktioner med teknisk support
• Delta i att utveckla och förbättra verksamheten

Andra arbetsuppgifter än beskrivet i rollbeskrivningen kan förekomma.

Befogenheter

• Signering av egenkontroll och mätprotokoll
• Planering av arbete i samråd med arbetsledning

Kompetenskrav

• Tidigare erfarenheter som svetsare och montör
• Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Engelska och svenska – god nivå i skrift och tal
• B-körkort

Meriterande

• Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
• Certifiering travers- och liftutbildning
• Heta arbeten
• Fallskyddsutbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, dagtid, Norrköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren TIG-Svetsare

Om tjänsten Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping! Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare dä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping!

Arbetsuppgifterna innebär TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning då du har ett helhetsansvar för din produkt. Om du blir relevant för tjänsten kommer du få lägga ett svetsprov.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Din profil
Krav:
- Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i rostfritt material
- Företaget ser gärna att du har giltiga svetslicenser inom ovannämd svetsmetod och material
- Goda kunskaper i ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare till Saltängen i Norrköping

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. BAKGRUND Saltängen grundades 1950 i Norrköpin... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

BAKGRUND

Saltängen grundades 1950 i Norrköping och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. De erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har omkring 115 anställda och drygt 150 inhyrda vid ordertoppar och omsätter omkring 336 MSEK om året.

Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparationer och nytillverkning av special-produkter och -delar. Vi söker nu efter dig som gillar att ta ansvar och som tidigare har erfarenhet som svetsare. Detta är ett uppdrag där Saltängen har som ambition att du på sikt ska bli direkt anställd en dem.

ARBETSBESKRIVNING

- Tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund.
- Svetsning
- Plåtbockning

- Plåtvalsning

- Mekanik

- Teknisk support till kund

- Bistå övriga funktioner med teknisk support


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av svetsning och/eller plåtbockning

- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet

- Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda referenser.
- B-körkort.


MERITERANDE

- Heta arbeten

- Fallskyddsutbildning
- Travers och liftkort

- Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till Norrköping! Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i sa... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till Norrköping!

Arbetsuppgifterna är främst tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund. Du kommer bland annat att arbeta med svetsning, plåtbockning, plåtvalsning och mekanik. Du kommer också att bistå med teknisk support till kund och till övriga funktioner. Arbete med montage förekommer också. Signering av egenkontroll och mätprotokoll är något du kommer att ta hand om. Likaså planering av arbete i samråd med arbetsledningen.
Det är meriterande om du som söker har truckkort, traverskort, Heta Arbeten och Fallskyddsutbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget

Din profil
Krav:
- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
- God nivå i skrift och tal i både svenska och engelska

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare/montör Norrköping

Ansök    Sep 1    Randstad AB    Svetsare, manuell
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som är en engagerad, öppen och noggrann person med tidigare erfarenhet av arbete som svetsare och montör.  Vi söker dig som tycker om att utmanas och har en önskan om att komma till ett framåtlutat och expanderande företag med medarbetaren i fokus?  Stämmer detta på dig ska du läsa vidare! Du kommer tillsammans med kollegor att hos vår kund, mekanisk verkstad i Norrköping, arbeta inom ett brett fält av olika typer av plåt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är en engagerad, öppen och noggrann person med tidigare erfarenhet av arbete som svetsare och montör.  Vi söker dig som tycker om att utmanas och har en önskan om att komma till ett framåtlutat och expanderande företag med medarbetaren i fokus?  Stämmer detta på dig ska du läsa vidare!

Du kommer tillsammans med kollegor att hos vår kund, mekanisk verkstad i Norrköping, arbeta inom ett brett fält av olika typer av plåtarbeten i deras plåtverkstad.  Resor i arbetet kan förekomma men då enbart i närområdet och över dagen och du har din "huvudbas" på kunds verkstad i Norrköping.

Du/ni kommer också att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling för att driva verksamheten, och din egna utveckling, framåt.

Denna tjänst är tänkt att starta som inhyrning för att sen övergå i anställning hos kund. Ansvarsområden
Arbetet kommer bland annat att bestå av:
svetsning
plåtbockning
plåtvalsning
mekanik
teknisk support till kund
bistå övriga funktioner med teknisk support


Kvalifikationer
För att trivas och passa i denna roll ser vi att du:
har industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet som kan jämställas med utbildning
har en god nivå på svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande men ej krav är:
branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
certifikat för travers och lift
certifikat Heta arbeten
fallskyddsutbildning

Stor vikt kommer läggas vid din person.

Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Svetsare & montörer sökes till Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Ansök    Sep 15    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta i... Visa mer
Om företaget

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. I dag kan Saltängen erbjuda kunder en komplett helhetslösning inom våra fem affärsområden: Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har runt 115 anställda och cirka 200 inhyrda personer vid ordertoppar, de har en årlig omsättning på cirka 336 MSEK. Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparation och nytillverkning av special-produkter och -delar.

Om Lernia

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda erfarenheter inom svetsning och montering och som nu vill bli en del av teamet på Saltängens plåtverkstad! Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri och ute hos kund där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Förekommande arbetsuppgifter är följande:

• Svetsning
• Plåtbockning
• Plåtvalsning
• Mekanik
• Teknisk support till kund
• Bistå övriga funktioner med teknisk support
• Delta i att utveckla och förbättra verksamheten

Andra arbetsuppgifter än beskrivet i rollbeskrivningen kan förekomma.

Befogenheter

• Signering av egenkontroll och mätprotokoll
• Planering av arbete i samråd med arbetsledning

Kompetenskrav

• Tidigare erfarenheter som svetsare och montör
• Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Engelska och svenska – god nivå i skrift och tal
• B-körkort

Meriterande

• Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar
• Certifiering travers- och liftutbildning
• Heta arbeten
• Fallskyddsutbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, dagtid, Norrköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfarna svetsare, se hit!

* Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Monti... Visa mer
*
Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, för att sen övergå i anställning hos kund på sikt.

Om tjänsten
Du kommer främst att svetsa med metoderna MIG/MAG och MMA. Arbetet sker främst på kundföretagets plåtverkstad, det kan även förekomma resande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Svetsning.
- Plåtbockning.
- Plåtvalsning.
- Mekanik.
- Tekniksupport till kund.
- Delta i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad svetsare och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG och MMA.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande:
- Fallskyddsutbildning och traverskort
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare till Saltängen i Norrköping

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. BAKGRUND Saltängen grundades 1950 i Norrköpin... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

BAKGRUND

Saltängen grundades 1950 i Norrköping och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. De erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. De har omkring 115 anställda och omsätter omkring 336 MSEK om året.

Saltängens verkstad i Norrköping löser det mesta inom renovering, reparationer och nytillverkning av special-produkter och -delar. Vi söker nu efter dig som gillar att ta ansvar och som tidigare har erfarenhet som svetsare. Detta är ett uppdrag där Saltängen har som ambition att du på sikt ska bli direkt anställd en dem.

ARBETSBESKRIVNING

- Tillverkning och arbete inom plåtverkstad och ute hos kund.
- Svetsning
- Plåtbockning

- Plåtvalsning

- Mekanik

- Teknisk support till kund

- Bistå övriga funktioner med teknisk support


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av svetsning och/eller plåtbockning

- Industriell grundutbildning eller motsvarande erfarenhet

- Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda referenser.
- B-körkort.


MERITERANDE

- Heta arbeten

- Fallskyddsutbildning
- Travers och liftkort

- Branschspecifika utbildningar och relevanta svetsarprövningar


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Är du eller vill bli svetsare? Möjlighet att lära dig svetsyrket...

Beskrivning Till vårt trevliga familjära kundföretag söker vi dig som vill lära dig svetsa eller som redan har kunskaper i yrket. Kunden svetsar material till byggkonstruktioner och söker nu dig som vill arbeta inom svets.  Arbetsuppgifter Svetsning av byggkonstruktioner.  Arbetet sker till stort del mot kund.  Kvalifikationer Till denna tjänst söker vi dig som är allmänt händig och vill lära dig svetsning, alternativt har kunskaper i yrket.  Vi läg... Visa mer
Beskrivning
Till vårt trevliga familjära kundföretag söker vi dig som vill lära dig svetsa eller som redan har kunskaper i yrket.

Kunden svetsar material till byggkonstruktioner och söker nu dig som vill arbeta inom svets. 

Arbetsuppgifter
Svetsning av byggkonstruktioner. 

Arbetet sker till stort del mot kund. 

Kvalifikationer
Till denna tjänst söker vi dig som är allmänt händig och vill lära dig svetsning, alternativt har kunskaper i yrket. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering, och egenskaper som värdesätts är social kompetens, driv, ansvarstagande. 

Villkor
Vi arbetar med löpande rekrytering och presenterar kandidater löpande till vår kund. Vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta Ida Edlund, tfn 013-4703905. Välkommen med din ansökan.Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Erfarna Svetsare sökes

Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker! Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare. Din profil och erfarenhet Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevan... Visa mer
Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker!

Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevant utbildning.

Erfarenhet av att jobba med och kunna utföra flera olika svetsmetoder. Även kunskap och erfarenhet av av övrig tillverkning i verkstadsmiljö. Kunna jobba självständigt efter ritning från ämne till färdig produkt. Självgående utföra tillverkning av delarna i verkstaden via kapning, borrning etc.

Du kan även vara en svetsare som har stor vana av byggnadssvetsning. Resa pelare, montera balkkonstruktioner och jobba med allmänna byggnadskonstruktioner ute på fältet.Är du intresserad av nya utmaningar och vill ev byta jobb så kan vi hjälpa dig. Har du någon av ovanstående erfarenheter? Skicka in din ansökan.Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Svetsare sökes till tillverkningsindustrin

Ansök    Mar 2    WORKNORDIC GROUP AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Svetsare för jobb inom mekaniska verkstäder och tillverkningsindustrin. Vi söker dig som: *Är utbildad svetsare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet *Har en giltig svetslicens för TIG, MIG, MAG, rörtråd, pinnsvets, syrefast eller rostfritt aluminium etc *Har minst två års relevant arbetslivserfarenhet som Svetsare *Upplevs som trygg och självgående i din yrkesroll som Svetsare Behovet av Svetsare har ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Svetsare för jobb inom mekaniska verkstäder och tillverkningsindustrin.

Vi söker dig som:
*Är utbildad svetsare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
*Har en giltig svetslicens för TIG, MIG, MAG, rörtråd, pinnsvets, syrefast eller rostfritt aluminium etc
*Har minst två års relevant arbetslivserfarenhet som Svetsare
*Upplevs som trygg och självgående i din yrkesroll som Svetsare

Behovet av Svetsare har ökat den senaste tiden och du kommer att erbjudas förmånliga anställningsvillkor i en bransch som söker efter din kompetens.
Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Uppstart:
Omgående, eller enligt ök

Antal tjänster:
4

Arbetsort:
Norrköping

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/Montörer

Ansök    Maj 8    Nordecta AB    Svetsare, manuell
Vi på Nordecta AB söker ständigt duktiga svetsare och smeder, montörer som vill vara ute hos våra kunder. Kunderna finns runt hela Sverige så det är bra om du kan åka på res jobb och sova borta. Din Profil Du som söker till oss har vana av svetsning i dom flesta material grupper på både vita och svarta material. Om du kan kål båga så är detta en merit. Du bör lägga stor vikt på noggrannhet i ditt utförda arbete. Att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete ... Visa mer
Vi på Nordecta AB söker ständigt duktiga svetsare och smeder, montörer som vill vara ute hos våra kunder. Kunderna finns runt hela Sverige så det är bra om du kan åka på res jobb och sova borta.

Din Profil

Du som söker till oss har vana av svetsning i dom flesta material grupper på både vita och svarta material. Om du kan kål båga så är detta en merit. Du bör lägga stor vikt på noggrannhet i ditt utförda arbete. Att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete med känslan av stolthet samt en nöjd kundgarantiStor vikt läggs på personliga egenskaper. Ditt arbete kommer att innebära arbete med svetsning, montage, du bör kunna arbeta både ensam och i grupp, ta egna initiativ är en merit likaväl som ritningsläsning.

Arbetet gäller både detaljsvetsning, svetsning, montage inom industri, svetsning ute på fält kan förekomma.

Krav:

Svetsare, manuell - 2-4 års erfarenhet, B-Körkort tillgång till egen bil

Meriter:

Truck A1-A4/B1-B4 – C2

Travers

EN 287–1, 131 MIG-svetsning, Licenser överlag

MAG-svetsning

TIG-svetsning

Ritningsläsning

SSG Grundkurs

Heta Arbeten

Språk:

Förstå och göra sig förstådd på svenska

Vi tar endast emot ansökan via länken

 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser därför att du är positiv och lösningsorienterad. Lagarbete är en förutsättning för oss och en självklarhet för dig. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo är detta jobb för dig!

Nordecta AB är ett serviceföretag inom bemanning. Vi bemannar inom alla områden, men är speciellt nischade inom främst industri, verkstad, lager och logistik. Sedan Nordecta AB startade 2010 har ett antal företag gett oss sitt förtroende med vår personal Visa mindre

Svetsare till Remondis Sweden AB i Norrköping

Ansök    Apr 4    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vill du vara en del av ett fantastiskt team som har starka visioner för att utveckla Remondis Norrköping till nya höjder, så ska du söka denna tjänst omgående. På REMONDIS arbetar vi för en hållbar framtid tillsammans. Återvinning är vår verksamhet, att omvandla avfall till resurs är vår mission. Arbetet är delvis självständigt men du jobbar mot gemensamt uppsatta mål och du är del av ett flöde där varje moment är av yttersta vikt. Om tjänsten O... Visa mer
Vill du vara en del av ett fantastiskt team som har starka visioner för att utveckla Remondis Norrköping till nya höjder, så ska du söka denna tjänst omgående.

På REMONDIS arbetar vi för en hållbar framtid tillsammans. Återvinning är vår verksamhet, att omvandla avfall till resurs är vår mission.


Arbetet är delvis självständigt men du jobbar mot gemensamt uppsatta mål och du är del av ett flöde där varje moment är av
yttersta vikt.Om tjänsten

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: provanställning

Arbetstider:
Måndag tom Fredag 07:00-16:00
Vem är du?

Kvalifikationer:

• Teknisk gymnasieutbildning
• Erfarenhet av underhållsarbete
• Arbetserfarenhet av svetsning, MIG/MAG
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Heta arbeten

Meriterande:

• Materialkännedom
• B-Körkort, Truckkort och förarbevis för hjullastare.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Samtidigt är du en lagspelare och är lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann. Det du inte kan vill du lära dig och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du brinner för hantverket och känner en stolthet för det du gör. Är väldigt flexibel vid olika omställningar med kortare varsel.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfarna svetsare sökes

Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker! Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare. Din profil och erfarenhet Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevan... Visa mer
Vi söker erfarna svetsare för anställning hos våra kunder. Har du jobbat eller jobbar med svetsning samt verkstadsarbeten och söker en ny utmaning? Då är det DIG vi söker!

Vi har flera kunder som har stort behov av att anställa erfarna svetsare i regionen runt Norrköping. Vi söker både verkstadssvetsare och byggnadssvetsare.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående som svetsare efter ritning är ett krav samt relevant utbildning.

Erfarenhet av att jobba med och kunna utföra flera olika svetsmetoder. Även kunskap och erfarenhet av av övrig tillverkning i verkstadsmiljö. Kunna jobba självständigt efter ritning från ämne till färdig produkt. Självgående utföra tillverkning av delarna i verkstaden via kapning, borrning etc.

Du kan även vara en svetsare som har stor vana av byggnadssvetsning. Resa pelare, montera balkkonstruktioner och jobba med allmänna byggnadskonstruktioner ute på fältet.

Är du intresserad av nya utmaningar och vill ev byta jobb så kan vi hjälpa dig. Har du någon av ovanstående erfarenheter? Skicka in din ansökan.Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Rör-svetsare

Om tjänsten Vi söker nu erfaren Rör-svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Manuell svetsning i metoderna TIG, MMA i både rostfritt och svart material. Dimensioner svart 2-3 upp till 20mm , rostfritt 2-10 mm. I arbetet ingår det även konstruktionsmontering och ritningsläsning. Start: April Uppdragslängd: April-spetember med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet av att ha... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu erfaren Rör-svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Manuell svetsning i metoderna TIG, MMA i både rostfritt och svart material. Dimensioner svart 2-3 upp till 20mm , rostfritt 2-10 mm. I arbetet ingår det även konstruktionsmontering och ritningsläsning.

Start: April
Uppdragslängd: April-spetember med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: DagtidDin profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av att ha svetsat rör inom ovannämnda metoder och material.
Du bör ha några års arbetslivserfanhet inom svetsaryrket.
Goda kunskaper i ritningsläning och beräkningar av konstruktioner.
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Jan 17    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Timvikarie inom svets och CNC till anstalt Skenäs

Ansök    Nov 8    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Timvikarie inom svets och CNC till anstalt Skenäs Drivs du av att ge fler tillgång till riktigt bra utbildning och vill vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare? Då kan det vara dig vi söker som timvikarie till vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs! Vår utbildningsverksamhet på anstalten drivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Här tillhandahåller vi utbildning inom svets och CNC och vi söker nu dig som vill arbeta p... Visa mer
Timvikarie inom svets och CNC till anstalt Skenäs

Drivs du av att ge fler tillgång till riktigt bra utbildning och vill vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare? Då kan det vara dig vi söker som timvikarie till vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs!

Vår utbildningsverksamhet på anstalten drivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Här tillhandahåller vi utbildning inom svets och CNC och vi söker nu dig som vill arbeta på behovsanställning med utbildning inom svets och/eller CNC. Vi söker även timvikarier till våra utbildningsverksamheter på anstaltKarlskoga, Rödjan, Brinkeberg och Kristianstad - skulle du vara intresserad av att arbeta på flera av våra anstalter vänligen uppge det i din ansökan.

Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Vi drivs av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning och med fokus på kvalitet skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagare att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Ditt uppdrag
???? I vår verksamhet arbetar vi för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.
???? Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment - och du bör vara kompetent inom båda dessa delar.

Vi söker dig som...
? har bred erfarenhet inom svets och/eller CNC
? är en naturlig lagspelare
? är en tydlig och strukturerad ledare

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeta med undervisning, pedagogisk utbildning och/eller en inom utbildningsområdet adekvat utbildning.

Vi ser att du har en stor pedagogisk fallenhet och känner dig bekväm i att lära ut och prata inför grupp. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du är självgående, lösningsfokuserad och tar eget ansvar.

Villkor
Anställningsform:Intermittent anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Vid behov

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är ett krav för tjänsten. Detta då arbetet kräver att personer som är delaktig i undervisning på anstalt inte varit dömda för brott eller varit föremål för verkställd kriminalvårdspåföljd under de senaste fem åren. Det gäller brott för vilka man av domstol kan dömas till dagsböter, villkorlig dom, skyddstillsyn eller fängelse. I verkställd kriminalvårdspåföljd räknas övervakningstid, men inte prövotid.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Charlotte Vällfors, [email protected] Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Dec 5    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Dec 27    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Svetsare sökes till kund i Norrköping

Ansök    Okt 20    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare och intresserad av jobb i en industri i Norrköping? Vår kund är nu i behov av svetsare! Om tjänsten I rollen som svetsare är du en del av produktionskedjan där du förväntas bidra med expertis inom ritningsläsning, främst inom MIG/MAG-svetsning. Du kommer att arbeta i en högteknologisk verkstadsmiljö där ordning och reda råder. För att du snabbt ska komma in i arbetet som svetsare ser vi att du har tidigare erfarenheter från MIG/MAG-svetsni... Visa mer
Är du svetsare och intresserad av jobb i en industri i Norrköping? Vår kund är nu i behov av svetsare!

Om tjänsten
I rollen som svetsare är du en del av produktionskedjan där du förväntas bidra med expertis inom ritningsläsning, främst inom MIG/MAG-svetsning. Du kommer att arbeta i en högteknologisk verkstadsmiljö där ordning och reda råder.

För att du snabbt ska komma in i arbetet som svetsare ser vi att du har tidigare erfarenheter från MIG/MAG-svetsning.

Du arbetar i två-skift primärt. Andra skifttyper kan också förekomma.

Vem är du?
Till den här tjänsten söker vi dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och intresserad av att samarbeta för att hitta lösningar med andra.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi letar efter en positiv lagspelare som bidrar ytterligare till vårt goda arbetsklimat.

Urval och intervjuer sker löpande.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Nov 1    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Svetslärare till anstalt Skenäs

Ansök    Nov 4    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Svetslärare till anstalt Skenäs Vill du vara del av en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare? Har du bred erfarenhet av svets och lockas av att arbeta som lärare? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare på vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs! Kunskapscompaniet är en del av Watma Education och erbjuder vuxenutbildning inom ramen för yrkeshögskolan, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Verksa... Visa mer
Svetslärare till anstalt Skenäs

Vill du vara del av en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare? Har du bred erfarenhet av svets och lockas av att arbeta som lärare? Då kan det vara dig vi söker som svetslärare på vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs!

Kunskapscompaniet är en del av Watma Education och erbjuder vuxenutbildning inom ramen för yrkeshögskolan, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Verksamheten omfattar deltagare i kortare och längre utbildningar med fokus på kvalitet för att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och vuxendeltagare samt 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas. Vi arbetar för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål och efter våra utbildningar gå vidare till anställningar. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
???? Som svetslärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom svets tillsammans med din kollega. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.
???? Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar.
???? I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
? Har bred erfarenhet inom svets
?Har tidigare erfarenhet av arbete som svetslärare, alternativt har lämplig motsvarande erfarenhet inom industribranschen med inriktning svets
? Har IWS-utbildning
? Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
?Har pedagogisk utbildning alternativt minst ett års erfarenhet av vuxenundervisning/att lära ut till andra
? Har kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG

Vidare söker vi dig som inspirerar och motiverar våra elever samt som trivs med att lära ut och prata inför grupp. Utöver din pedagogiska sida ser vi att du är självgående, lösningsfokuserad och tar eget ansvar. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag som arbetar tätt tillsammans ser vi även att du trivs med samarbete och att tillsammans med dina kollegor arbeta mot gemensamma mål.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är ett krav för tjänsten. Detta då arbetet kräver att personer som är delaktig i undervisning på anstalt inte varit dömda för brott eller varit föremål för verkställd kriminalvårdspåföljd under de senaste fem åren. Det gäller brott för vilka man av domstol kan dömas till dagsböter, villkorlig dom, skyddstillsyn eller fängelse. I verkställd kriminalvårdspåföljd räknas övervakningstid, men inte prövotid.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Charlotte Vällfors, [email protected] Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Okt 18    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ditt lokala rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Okt 3    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Erfaren plåtverkstadsarbetare till Norrköping

Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren verkstadsarbetare för anställning hos vår kund. Har du jobbat eller jobbar med tillverkning av plåtdetaljer i verkstadsmiljö efter ritning? Behärskar du valsning och bockning av plåt samt svetsning? Då kan det vara DIG vi söker ! Tjänsten innebär att man jobbar i team samt även självständigt på ett mycket etablerat verkstadsföretag med stor "lagkänsla" i Norrköping. Arbetsuppgifterna utförs i egen verkstad. Arbe... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker just nu en erfaren verkstadsarbetare för anställning hos vår kund.

Har du jobbat eller jobbar med tillverkning av plåtdetaljer i verkstadsmiljö efter ritning? Behärskar du valsning och bockning av plåt samt svetsning?

Då kan det vara DIG vi söker !

Tjänsten innebär att man jobbar i team samt även självständigt på ett mycket etablerat verkstadsföretag med stor "lagkänsla" i Norrköping. Arbetsuppgifterna utförs i egen verkstad.

Arbetsuppgifter

Traditionell tillverkning av plåtdetaljer efter ritning i verkstadsmiljö.

Din profil och erfarenhet

Minst 3 års yrkeserfarenhet av att jobba självgående med liknande arbetsuppgifter är ett krav. Relevant utbildning är meriterande.

Erfarenhet av att jobba efter en ritning, vara praktiskt lagd, som person vara en lagspelare och ha en förståelse samt erfarenhet av tillverkning i traditionell verkstadsmiljö.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal. Visa mindre

Självgående smeder sökes till Norrköping.

Ansök    Sep 2    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping med omnejd. Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösa... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping med omnejd.
Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på MaG (111) (136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning fler duktiga och självgående svetsare/smeder för uppdrag i i hela Östergötland.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner ute på olika byggarbetsplatser i länet.
Du är van vid olika moment på en byggarbetsplats och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinnsvetsning och MaG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Du har några år i branschen och du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker en svetsare till ett av våra kundföretag utanför Norrköping. Du som söker bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget. Företaget arbetar med tillverkning inom kraftöverföring, så som nätstationer etc.. Så dina arbetsuppgifter kommer innefatta MAG-svetsning i svart plåt avsedda för detta. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid, eventuellt skift. Din profil Vi söker dig som har a... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en svetsare till ett av våra kundföretag utanför Norrköping.
Du som söker bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget.

Företaget arbetar med tillverkning inom kraftöverföring, så som nätstationer etc..
Så dina arbetsuppgifter kommer innefatta MAG-svetsning i svart plåt avsedda för detta.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid, eventuellt skift.


Din profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning i MAG-svetsning.
Kunskaper inom svetsning i svart material.
Kunnig i ritningsläsning.
Du innehar körkort.
Heta arbeten, eller andra certifikat är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-lärare till anstalt Skenäs

Ansök    Aug 30    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-lärare hos oss på Kunskapscompaniet och bli en del av vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Välkommen till en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje e... Visa mer
Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-lärare hos oss på Kunskapscompaniet och bli en del av vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Välkommen till en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare.

Vårt mål är att våra deltagare genom våra utbildningar går vidare till anställningar. Vi arbetar för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Arbetsuppgifter
Som CNC-lärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom svets tillsammans med din kollega. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Har arbetat som CNC-lärare tidigare, alternativt har lämplig motsvarande erfarenhet inom industribranschen med inriktning CNC
· Har pedagogisk utbildning eller minst ett års erfarenhet av vuxenundervisning
· Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
· Har grönt och blått certifikat
· Har kunskaper inom automationsteknik och CAD/CAM

Har du arbetat som CNC-operatör men inte undervisat tidigare ser vi att du har en stor pedagogisk fallenhet och känner dig bekväm i lära ut och prata inför grupp. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet.

Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du är självgående, lösningsfokuserad och tar eget ansvar. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag ser vi att du tycker om att socialisera dig och bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är ett krav för tjänsten. Detta då arbetet kräver att personer som är delaktig i undervisning på anstalt inte varit dömda för brott eller varit föremål för verkställd kriminalvårdspåföljd under de senaste fem åren. Det gäller brott för vilka man av domstol kan dömas till dagsböter, villkorlig dom, skyddstillsyn eller fängelse. I verkställd kriminalvårdspåföljd räknas övervakningstid, men inte prövotid.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Charlotte Vällfors, [email protected] Visa mindre

TIG-svetsare till företag i Norrköping!

Ansök    Aug 25    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping! Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser. Din profil Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en TIG-svetsare till vår kund i Norrköping!

Nu söker vi dig som är en vass svetsare som vill ta nästa steg i karriären! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i rostfritt samt aluminium. Vi söker dig som känner dig bekväm i att svetsa och vill hålla en hög kvalité i ditt arbete. Vi ser att du som söker har minst ett par års erfarenhet samt har svetslicenser.

Din profil
Förutom ovan nämnda kompetenser ser vi att du söker är en lagspelare med god social förmåga. Du kommer bli del av ett härligt team där samarbete värderas högt, men du bör även känna dig bekväm i att arbeta självständigt och planera ditt arbete.

Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Nu söker vi dig som är svetsare!

Ansök    Jul 5    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning.

Dina arbetsuppgifter
Våra kunder finns i hela Östergötland och många av företagen efterfrågar nu dig som är utbildad svetsare!

Eftersom arbetet sker ute hos våra kunder är det viktigt att man har en positiv inställning, lätt för att samarbeta i grupp och en vilja att lära sig nya saker. Meriterande är om du som söker även har kunskap om robotsvets då detta kan efterfrågas på vissa tjänster.
Om oss
Veldi Bemanning är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring.
Med vår utbildning Veldi Kompetens i ryggen står vi starka i vår helhet som ett komplett kompetensföretag.
Vi ställer höga krav på oss som en partner i er kompetensförsörjning och grunderna hos är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Kevin och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Obs: vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, inte per mail!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Svetslärare till anstalt Skenäs

Ansök    Aug 30    Watma Education AB    Svetsare, manuell
Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Vi söker nu dig som vill arbeta som svetslärare hos oss på Kunskapscompaniet och bli en del av vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Välkommen till en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje ... Visa mer
Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Vi söker nu dig som vill arbeta som svetslärare hos oss på Kunskapscompaniet och bli en del av vår utbildningsverksamhet på anstalt Skenäs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Kriminalvården. Välkommen till en liten verksamhet där du får vara med och göra skillnad för varje enskild deltagare.

Vårt mål är att våra deltagare genom våra utbildningar går vidare till anställningar. Vi arbetar för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Arbetsuppgifter
Som svetslärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom svets tillsammans med din kollega. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Har bred erfarenhet inom svets
· Har tidigare erfarenhet av arbete som svetslärare, alternativt har lämplig motsvarande erfarenhet inom industribranschen med inriktning svets
· Har IWS-utbildning
· Har en inom utbildningsområdet adekvat utbildning alternativt 2 års yrkeserfarenhet
· Har pedagogisk utbildning eller minst ett års erfarenhet av vuxenundervisning
· Har kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG

Har du arbetat som svetsare men inte undervisat tidigare ser vi att du har en stor pedagogisk fallenhet och känner dig bekväm i lära ut och prata inför grupp. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet.

Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du är självgående, lösningsfokuserad och tar eget ansvar. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag ser vi att du tycker om att socialisera dig och bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är ett krav för tjänsten. Detta då arbetet kräver att personer som är delaktig i undervisning på anstalt inte varit dömda för brott eller varit föremål för verkställd kriminalvårdspåföljd under de senaste fem åren. Det gäller brott för vilka man av domstol kan dömas till dagsböter, villkorlig dom, skyddstillsyn eller fängelse. I verkställd kriminalvårdspåföljd räknas övervakningstid, men inte prövotid.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Charlotte Vällfors, [email protected] Visa mindre

Svetslärare på anstalt vuxen Utbildning

Ansök    Maj 20    Astar AB    Svetsare, manuell
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar. Med ca 250 anställda finns vi på drygt 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning. Läs ... Visa mer
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar.Med ca 250 anställda finns vi på drygt 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.Svetslärare på anstalt

Vi söker en lärare med gott värdskap, som brinner för verklighetsnära utbildning och som vill vara med och utveckla stjärnan i varje individ.

Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vem de vill göra. Alla har en inneboende talang och förutsättningar att lyckas och du är första pusselbiten.

Astar söker nu lärare som kan undervisa i svetsning på vår  verksamhet i Skenäs (Norrköping) och vi behöver nya stjärnor till vårt lärarlag. Undervisningen gäller för interner på anstalt. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet  som lärare/utbildare arbetar du utifrån Astars Koncepthandbok och är samtidigt van att ta egna initiativ samt vill tillsammans med dina kollegor utveckla ditt arbete. Du är van att leda en klass, coacha individer samt hantera digitala lärverktyg vad gäller planering, undervisning, feedback och bedömning. 

Vi söker lärare/utbildare som har IWS utbildning. Gällande licenser för prövningar i

MMA,Mig/Mag och Tig svetsning. . Ha kunskap i gasskärning.

 Måste vara utbildad i heta arbeten. Ett plus om man även kan utbilda i detta.

Det här erbjuder vi dig

Hos Astar får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

Du får även:

fantastiska möjligheter till egen utveckling genom Astar Academy, våra internutbildningar. branschens bästa värdskap och eleven in fokus. nationellt stöd via våra digitala utvecklingsgrupper bestående av lärarkollegor från hela landet.

På Astar är du i ett arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar ska du tycka om transparenta och utvecklande dialoger, att ta ansvar för dina resultat och att delta i utvecklingen för att nå vårt gemensamma mission: att vara bäst på vuxenutbildning i Sverige. Du ska också tycka att ett gott värdskap och verklighetsnära utbildning är centrala delar av varje undervisningssituation. Om du vill utvecklas, har ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera, passar vi bra ihop.

Varmt välkommen att söka till oss på Astar och bli en del av framtiden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 100 %  med start2022-12-01 . Med provanställning

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är 2022-11-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Enhetschef 

Jonas Åström [email protected] eller Håkan Börjesson [email protected] 0736213058

 

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2300 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

Läs mer om oss på: thorengruppen.se Visa mindre

Rörsvetsare sökes till Ståthöga MA Teknik

Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2. I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och ver... Visa mer
Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2.

I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi fortsätter vår positiva utveckling och utökar personalstyrkan ytterligare och söker följande tjänster.

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort Ståthöga MA teknik AB till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker nu rörsvetsare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med rörsvetsning i svart och rostfritt material. För att vara rätt för tjänsten ser vi därför att du är en kvalificerad svetsare samt innehar giltiga SS-EN 287-1 eller SS-EN 9606-1 certifikat inom området. Utöver det behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med rördragning/montage av rör. Har du dessutom vana av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt är det ett stort plus. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten av olika slag.

Kvalifikationer

- Du är en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN ISO 9606-1 certifikat inom området.
- Arbetet kräver kunskap i rördragning/ montage av rör.
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt.

Är du den vi söker? I denna tillsättning har Ståthöga MA teknik valt att använda sig av Jobandtalent för att sköta rekryteringen. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via Jobandtalent, du är välkommen att kontakta ansvarig: Magnus Andersson: [email protected]
070-1043827

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Självgående smeder sökes till Norrköping.

Ansök    Jun 8    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping med omnejd. Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösa... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping med omnejd.
Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på MaG (111) (136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning fler duktiga och självgående svetsare/smeder för uppdrag i i hela Östergötland.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner ute på olika byggarbetsplatser i länet.
Du är van vid olika moment på en byggarbetsplats och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinnsvetsning och MaG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Du har några år i branschen och du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Rörsvetsare sökes till Ståthöga MA Teknik

Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2. I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och ver... Visa mer
Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2.

I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi fortsätter vår positiva utveckling och utökar personalstyrkan ytterligare och söker följande tjänster.

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort Ståthöga MA teknik AB till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker nu rörsvetsare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med rörsvetsning i svart och rostfritt material. För att vara rätt för tjänsten ser vi därför att du är en kvalificerad svetsare samt innehar giltiga SS-EN 287-1 eller SS-EN 9606-1 certifikat inom området. Utöver det behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med rördragning/montage av rör. Har du dessutom vana av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt är det ett stort plus. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten av olika slag.

Kvalifikationer

- Du är en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN ISO 9606-1 certifikat inom området.
- Arbetet kräver kunskap i rördragning/ montage av rör.
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt.

Är du den vi söker? I denna tillsättning har Ståthöga MA teknik valt att använda sig av Jobandtalent för att sköta rekryteringen. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via Jobandtalent, du är välkommen att kontakta ansvarig: Magnus Andersson: [email protected]
070-1043827

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TiG-svetsare sökes!

Ansök    Maj 13    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Vi söker för kunds räkning två duktig TiG-svetsare till Ödeshög. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri är en van TiG-svetsare i både svart och rostfritt material. Du svetsar vant med rotgas och i många fall rotstöd i tunnväggigt material. Vidare är du av själ... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland.


Vi söker för kunds räkning två duktig TiG-svetsare till Ödeshög.
Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri är en van TiG-svetsare i både svart och rostfritt material. Du svetsar vant med rotgas och i många fall rotstöd i tunnväggigt material.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare. I arbetslaget är du en god lyssnare och kommunikatör.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har flerårig industriell erfarenhet sedan tidigare.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar. Du kan använda en talmeter (måttband) och skjutmått för att mäta in materialet som ska svetsas.
Din kunskap inom TiG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på hållfasthet och ytfinish.
Vi tror att du trivs i branschen och att du tycker om och brinner för dina arbetsuppgifter! Visa mindre

Självgående smeder sökes till Sthlm.

Ansök    Maj 11    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Vi söker just nu smeder till våra kunder i Stockholm. Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har ... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Vi söker just nu smeder till våra kunder i Stockholm.
Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på MaG (111) (136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning fler duktiga och självgående svetsare/smeder för uppdrag i Stockholm.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner ute på olika byggarbetsplatser runt om i Stockholmsområdet.
Du är van vid olika moment på en byggarbetsplats och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinnsvetsning och MaG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Du har några år i branschen och du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Erfarna industriarbetare sökes till vår industrikund.

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av vår industrikund i Norrköping söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom industri. Vi erbjuder en arbetsplats där din vilja att leverera goda resultat kommer vara nyckeln till framgång. Om du är rätt för tjänsten finns möjligheter att växa med rollen och utveckla din kompetens. OM TJÄNSTEN Vår industrikund expanderar så söker vi ytterligare, engagerade personer inom industri. Kunden lagerhåller stålmaterial och utefter... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av vår industrikund i Norrköping söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom industri. Vi erbjuder en arbetsplats där din vilja att leverera goda resultat kommer vara nyckeln till framgång. Om du är rätt för tjänsten finns möjligheter att växa med rollen och utveckla din kompetens.

OM TJÄNSTEN

Vår industrikund expanderar så söker vi ytterligare, engagerade personer inom industri.
Kunden lagerhåller stålmaterial och utefter kunds önskemål bearbetas materialet på olika sätt. Behov av personal finns inom alla avdelningar i verksamheten och därför är chansen stor att vi hittar rätt arbetsuppgifter för just dig. Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbete så som gas-/plasmaskärning, slipning, blästring, CNC och bockning. Arbetar du som operatör i verksamheten så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Med det sagt kommer du ha arbeta med olika moment och det är viktigt att du ser dig själv som utvecklingsbar.

För att varje person ska ha varierande arbetsdagar så arbetar man med arbetsrotation, där kommer din flexibla sida komma väl till pass. Detta bidrar till att personalen får en bred kompetens och får en helhetskänsla för verksamheten. Dina dagar spenderas tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor som precis som du är hjälpsamma och måna om att ständigt hålla en hög professionell nivå.

Övrig information kring tjänsten:

- Arbetet är på heltid
- Arbetsform: dagtid, 2-skift eller ständig natt.
- Start: Omgående


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är bekväm med att arbeta 2-skift.
- Är engagerad och öppen för förbättringsarbete.
- Ansvarsfull.
- Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
- Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.


Vi stävar efter en jämn könsfördelning & mångfald ser vi som något som berikar.

KRAV

- Körkort -B
- Truckkort A1-4 B1-6
- Traversutbildning


Om du är rätt person så kan vi erbjuda utbildning i truck/travers.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arena Personal söker svetsare!

Om tjänsten Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma. Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder. Arbetsuppgifter Svetsning och verkstadsarbete Din profil och erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet... Visa mer
Om tjänsten

Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc.

Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma.

Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder.

Arbetsuppgifter

Svetsning och verkstadsarbete

Din profil och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare men också dig som precis har avslutat en svets utbildning och har giltiga licenser.

Våra kunder finns i Östergötland och Sörmland. Vi söker dig som kan jobba dagtid men också skift då det kan förekomma.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Persona. Visa mindre

Rörsvetsare sökes till Ståthöga MA Teknik

Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2. I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och ver... Visa mer
Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2.

I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi fortsätter vår positiva utveckling och utökar personalstyrkan ytterligare och söker följande tjänster.

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort Ståthöga MA teknik AB till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker nu rörsvetsare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med rörsvetsning i svart och rostfritt material. För att vara rätt för tjänsten ser vi därför att du är en kvalificerad svetsare samt innehar giltiga SS-EN 287-1 eller SS-EN 9606-1 certifikat inom området. Utöver det behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med rördragning/montage av rör. Har du dessutom vana av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt är det ett stort plus. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten av olika slag.

Kvalifikationer

- Du är en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN ISO 9606-1 certifikat inom området.
- Arbetet kräver kunskap i rördragning/ montage av rör.
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt.

Är du den vi söker? I denna tillsättning har Ståthöga MA teknik valt att använda sig av Jobandtalent för att sköta rekryteringen. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via Jobandtalent, du är välkommen att kontakta ansvarig: Magnus Andersson: [email protected]
070-1043827

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Mar 1    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.

Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Erfarna industriarbetare sökes till vår industrikund.

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av vår industrikund i Norrköping söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom industri. Vi erbjuder en arbetsplats där din vilja att leverera goda resultat kommer vara nyckeln till framgång. Om du är rätt för tjänsten finns möjligheter att växa med rollen och utveckla din kompetens. OM TJÄNSTEN Vår industrikund expanderar så söker vi ytterligare, engagerade personer inom industri. Kunden lagerhåller stålmaterial och utefter... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av vår industrikund i Norrköping söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom industri. Vi erbjuder en arbetsplats där din vilja att leverera goda resultat kommer vara nyckeln till framgång. Om du är rätt för tjänsten finns möjligheter att växa med rollen och utveckla din kompetens.

OM TJÄNSTEN

Vår industrikund expanderar så söker vi ytterligare, engagerade personer inom industri.
Kunden lagerhåller stålmaterial och utefter kunds önskemål bearbetas materialet på olika sätt. Behov av personal finns inom alla avdelningar i verksamheten och därför är chansen stor att vi hittar rätt arbetsuppgifter för just dig. Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbete så som gas-/plasmaskärning, slipning, blästring, CNC och bockning. Arbetar du som operatör i verksamheten så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Med det sagt kommer du ha arbeta med olika moment och det är viktigt att du ser dig själv som utvecklingsbar.

För att varje person ska ha varierande arbetsdagar så arbetar man med arbetsrotation, där kommer din flexibla sida komma väl till pass. Detta bidrar till att personalen får en bred kompetens och får en helhetskänsla för verksamheten. Dina dagar spenderas tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor som precis som du är hjälpsamma och måna om att ständigt hålla en hög professionell nivå.

Övrig information kring tjänsten:

- Arbetet är på heltid
- Arbetsform: dagtid, 2-skift eller ständig natt.
- Start: Omgående


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Är bekväm med att arbeta 2-skift.
- Är engagerad och öppen för förbättringsarbete.
- Ansvarsfull.
- Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
- Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.


Vi stävar efter en jämn könsfördelning & mångfald ser vi som något som berikar.

KRAV

- Körkort -B
- Truckkort A1-4 B1-6
- Traversutbildning


Om du är rätt person så kan vi erbjuda utbildning i truck/travers.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/Byggsmed sökes till etablerade uppdrag

Ansök    Mar 8    HB MAST Personal    Svetsare, manuell
Söker MIG/MAG/TIG-kunniga svetsare för långvariga uppdrag hos etablerade företag i Norrköping och/eller Stockholm. Finns byggjobb, där byggsmide krävs och gärna ID06. Finns verkstadsjobb med varierade kompetens. Anställning sker hos MAST Personal om matchning sker och uppdraget bekräftas efter intervju med uppdragsgivare. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen... Visa mer
Söker MIG/MAG/TIG-kunniga svetsare för långvariga uppdrag hos etablerade företag i Norrköping och/eller Stockholm.
Finns byggjobb, där byggsmide krävs och gärna ID06. Finns verkstadsjobb med varierade kompetens.
Anställning sker hos MAST Personal om matchning sker och uppdraget bekräftas efter intervju med uppdragsgivare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Plåtslagare sökes till kund i Norrköping

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantve... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantverk är unikt för branschen. Tillverkning av skyltar sker i deras produktion vid Norrköpings flygplats. Företaget har valt ett komplett produktionsflöde från rå material till färdig skylt. Det är ett team på ca 20 personer i flertalet olika roller som kräver kunskap inom till exempel CNC-fräsning, foliering, plåtslageri/svets, lackering och montage. För stunden har kunden en stor tillväxt och står inför positiva utmaningar.

ARBETSBESKRIVNING

Aluminiumplåt är det dominerande materialet i skyltarna. Arbetet kännetecknas av kända arbetsmetoder om tillämpas i respektive projekt men det krävs en känsla för detaljer. Skyltens utformning följer kundens skisser och stor frihet läggs företaget. Ritningarna är få, det tillämpas digitalt format av information till maskinerna som kunden tillhandahåller. Förutom unika maskiner inom skylttillverkning tillämpas metoder som normalt inte finns i ett tillverkande företag. Svetsningen kännetecknas av punktsvetsning i aluminium och TIG är förekommande.DINA KVALIFIKATIONER

- Du behöver ha känsla för detaljer och kan forma aluminiumplåt genom flertalet metoder.
- Du har tidigare arbetat som plåtslagare och/eller svetsning (MIG/MAG).
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Trivs att arbeta självständigt.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig, i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Duktig svetsare/smeder sökes

Ansök    Feb 8    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping. Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och disku... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Vi söker just nu smeder till våra kunder i Norrköping.
Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på MaG (136/138) (111) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga och självgående svetsare för uppdrag i Norrköping.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner i kundens verkstad, samt färdigsvetsning ute på fältet.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinne och MaG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Ledigt jobb för erfaren svetsare till SAAB Kockums

Ansök    Jan 19    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande. Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig? * En ovärderlig c... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande.

Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina tillverkningsindustrin och att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning
* Anställning enligt kollektivavtal

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos Saab får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

Vad inkluderar jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga svetskunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MIG/MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du utvecklar din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Hur ska jag vara som person för att passa som svetsare?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt tar initiativ och driver ditt eget arbete. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid leverera i ditt arbete. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du har en fallenhet för att planera ditt arbete och kan därför se hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Ditt marina intresse ses som ett stort plus.

Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av TIG-svetsning
* Erfarenhet av MIG/MAG- svetsning
* Goda kunskaper i svenskabåde tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av ritningsläsning

Meriterande för tjänsten är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka materialöver 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling

Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Placeringen är på SAAB Kockums i Karlskrona. Bor du inte på orten? Sök ändå! Alla möjligheter finns.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Jag kan även nås på telefon +4640 660 63 49 eller via mail [email protected] Visa mindre

Erfaren MIG/MAG Svetsare sökes i Norrköping

Om oss GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal. Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag. Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder. Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 1... Visa mer
Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.

Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 10tals nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot industri och lager logistik.


Vad GV stars erbjuder
Välkommen du med som kund eller konsult till GV Stars Bemanning AB där vi jobbar helhjärtat. Du blir uthyrd av oss GV Stars bemanning som leder till en anställning hos framtida kund.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en svetsare till ett företag utanför Jönköping. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att leda till anställning hos företaget efter inhyrningsperioden. Arbetsuppgifterna är svetsning med MAG/MIG i olika material, främst i svart, men även rostfritt och aluminium. Legotillverkning av produkter inom tunnplåt och stålkonstruktioner.

Du kommer arbeta på ett väldigt trevligt, expansivt och familjärt företag. Start: Omgående, Arbetstid: Dagtid

Din profil
Du är en noggrann person. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

Krav: Har gått svets utbildning eller har någon erfarenhet av svetsning. Ritningsläsning. Meriterande med truckkort och traverskort. Visa mindre

Ledigt jobb för erfaren svetsare till SAAB Kockums

Ansök    Dec 17    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande. Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig? * En ovärderlig c... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande.

Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina tillverkningsindustrin och att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning
* Anställning enligt kollektivavtal

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos Saab får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

Vad inkluderar jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga svetskunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MIG/MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du utvecklar din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Hur ska jag vara som person för att passa som svetsare?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt tar initiativ och driver ditt eget arbete. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid leverera i ditt arbete. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du har en fallenhet för att planera ditt arbete och kan därför se hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Ditt marina intresse ses som ett stort plus.

Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av TIG-svetsning
* Erfarenhet av MIG/MAG- svetsning
* Goda kunskaper i svenskabåde tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av ritningsläsning

Meriterande för tjänsten är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka materialöver 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling

Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Placeringen är på SAAB Kockums i Karlskrona. Bor du inte på orten? Sök ändå! Alla möjligheter finns.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Jag kan även nås på telefon +4640 660 63 49 eller via mail [email protected] Visa mindre

Svetsare till väletablerat industriföretag i Söderköping

Ansök    Jan 14    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Vår kund i Söderköping tillverkar, utvecklar och marknadsför luft/vätske-värmeväxlare för värmning, VVS, kylning och värmeåtervinning i ventilationssystem. Just nu har de behov av duktiga erfarna svetsare och lödare. Är du utbildad svetsare eller lödare och har ett par års erfarenhet av att arbeta med olika svetstekniker och lödning? Då ska du söka dig till oss! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som svetsare och lödare där din främsta up... Visa mer
Om företaget

Vår kund i Söderköping tillverkar, utvecklar och marknadsför luft/vätske-värmeväxlare för värmning, VVS, kylning och värmeåtervinning i ventilationssystem. Just nu har de behov av duktiga erfarna svetsare och lödare. Är du utbildad svetsare eller lödare och har ett par års erfarenhet av att arbeta med olika svetstekniker och lödning? Då ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare och lödare där din främsta uppgift är att svetsa fina kärl i rostfritt material. Du kommer att arbeta med olika svetsmetoder och lödning, arbetet ställer krav på noggrannhet och kvalité och att du har goda kunskaper inom MIG/MAG/TIG, lödning, ritningsläsning. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Förutom arbetet med svetsning kommer du även att vara behjälplig med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i verkstadsmiljö.

Formell kompetens

Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets
Kunna läsa en WPS
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd
Lödning
Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser
B-körkort och tillgång till bil

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenheter av att arbeta inom verkstadsindustri och tillverkning, produktion eller dylikt och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare och lödare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Söderköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren plåtslagare sökes till kund i Norrköping

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantve... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantverk är unikt för branschen. Tillverkning av skyltar sker i deras produktion vid Norrköpings flygplats. Företaget har valt ett komplett produktionsflöde från rå material till färdig skylt. Det är ett team på ca 20 personer i flertalet olika roller som kräver kunskap inom till exempel CNC-fräsning, foliering, plåtslageri/svets, lackering och montage. För stunden har kunden en stor tillväxt och står inför positiva utmaningar.

ARBETSBESKRIVNING

Aluminiumplåt är det dominerande materialet i skyltarna. Arbetet kännetecknas av kända arbetsmetoder om tillämpas i respektive projekt men det krävs en känsla för detaljer. Skyltens utformning följer kundens skisser och stor frihet läggs företaget. Ritningarna är få, det tillämpas digitalt format av information till maskinerna som kunden tillhandahåller. Förutom unika maskiner inom skylttillverkning tillämpas metoder som normalt inte finns i ett tillverkande företag. Svetsningen kännetecknas av punktsvetsning i aluminium och TIG är förekommande.DINA KVALIFIKATIONER

- Du behöver ha känsla för detaljer och kan forma aluminiumplåt genom flertalet metoder.
- Du har tidigare arbetat som plåtslagare och/eller svetsning (MIG/MAG).
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Trivs att arbeta självständigt.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig, i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TiG-svetsare sökes!

Ansök    Nov 30    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Vi söker för kunds räkning två duktig TiG-svetsare till Ödeshög. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri är en van TiG-svetsare i både svart och rostfritt material. Du svetsar vant med rotgas och i många fall rotstöd i tunnväggigt material. Vidare är du av själ... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland.


Vi söker för kunds räkning två duktig TiG-svetsare till Ödeshög.
Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri är en van TiG-svetsare i både svart och rostfritt material. Du svetsar vant med rotgas och i många fall rotstöd i tunnväggigt material.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare. I arbetslaget är du en god lyssnare och kommunikatör.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har flerårig industriell erfarenhet sedan tidigare.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar. Du kan använda en talmeter (måttband) och skjutmått för att mäta in materialet som ska svetsas.
Din kunskap inom TiG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på hållfasthet och ytfinish.
Vi tror att du trivs i branschen och att du tycker om och brinner för dina arbetsuppgifter! Visa mindre

Plåtslagare sökes till kund i Norrköping

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantve... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
Kunden är en av få tillverkare i landet och deras hantverk är unikt för branschen. Tillverkning av skyltar sker i deras produktion vid Norrköpings flygplats. Företaget har valt ett komplett produktionsflöde från rå material till färdig skylt. Det är ett team på ca 20 personer i flertalet olika roller som kräver kunskap inom till exempel CNC-fräsning, foliering, plåtslageri/svets, lackering och montage. För stunden har kunden en stor tillväxt och står inför positiva utmaningar.

ARBETSBESKRIVNING

Aluminiumplåt är det dominerande materialet i skyltarna. Arbetet kännetecknas av kända arbetsmetoder om tillämpas i respektive projekt men det krävs en känsla för detaljer. Skyltens utformning följer kundens skisser och stor frihet läggs företaget. Ritningarna är få, det tillämpas digitalt format av information till maskinerna som kunden tillhandahåller. Förutom unika maskiner inom skylttillverkning tillämpas metoder som normalt inte finns i ett tillverkande företag. Svetsningen kännetecknas av punktsvetsning i aluminium och TIG är förekommande.DINA KVALIFIKATIONER

- Du behöver ha känsla för detaljer och kan forma aluminiumplåt genom flertalet metoder.
- Du har tidigare arbetat som plåtslagare och/eller svetsning (MIG/MAG).
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Trivs att arbeta självständigt.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig, i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/ Plåtslagare sökes till Skyltdepån

Är du en händig person som arbetat med plåt och svets sen innan? Sök denna tjänst redan idag! Om företaget Skyltdepån arbetare med tillverkning och montering av skyltar och skyltsystem för både inom- och utomhusbruk. Tack vare egen tillverkning från fabriken i Norrköping kan de anpassa produkter efter kundens exakta behov. De kan då erbjuda allt från den lilla enkla skylten till att klä hela köpcentrum, allt är specialanpassat utifrån verksamhetens behov ... Visa mer
Är du en händig person som arbetat med plåt och svets sen innan? Sök denna tjänst redan idag!

Om företaget
Skyltdepån arbetare med tillverkning och montering av skyltar och skyltsystem för både inom- och utomhusbruk. Tack vare egen tillverkning från fabriken i Norrköping kan de anpassa produkter efter kundens exakta behov. De kan då erbjuda allt från den lilla enkla skylten till att klä hela köpcentrum, allt är specialanpassat utifrån verksamhetens behov och miljö!

Dina arbetsuppgifter
Här kommer man få jobba mycket i aluminiumplåt på olika sätt för att bygga skyltar. Jobbet är varierande i sina uppgifter, det innehåller bland annat formning och smide utav plåten samt punktsvets med metoderna MIG/MAG/TIG. Du kommer att utgå från enklare ritningar och logotyper i ditt arbete samt jobba i ett nära samarbete med dina kollegor för att få den stöttning du behöver. Du har ett sinne för detaljer och för det estetiska uttrycket en skylt ska visa.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med plåt och/eller svetsning sen innan och känner dig bekväm med det. Du är en händig, kreativ person som lägger fokus på detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är lyhörd och öppen för att lära dig nytt samt jobbar bra i grupp med andra.

Våra krav för rollen är erfarenhet utav svetsmetoderna MIG/MAG/TIG samt att man arbetat med kantvikning/ plåtklippning sen innan. Du ska även kunna förstå samt kommunicera skriftligt och muntligt på svenska obehindrat.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sara Gehrke, [email protected]. Telefon: 011-19 94 60

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Svetsare, jobb just nu

Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat. Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder. Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mer
Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat.
Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder.


Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mindre

Erfarna svetsare sökes till SAAB Kockums

Ansök    Nov 1    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande. Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig? * En ovärderlig chans att ... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande.

Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina tillverkningsindustrin och att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning
* Anställning enligt kollektivavtalSAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos Saab får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.Vad inkluderar jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga svetskunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MIG/MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du utvecklar din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.Hur ska jag vara som person för att passa som svetsare?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt tar initiativ och driver ditt eget arbete. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid leverera i ditt arbete. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du har en fallenhet för att planera ditt arbete och kan därför se hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Ditt marina intresse ses som ett stort plus.Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av TIG-svetsning
* Erfarenhet av MIG/MAG- svetsning
* Goda kunskaper i svenskabåde tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av ritningsläsningMeriterande för tjänsten är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka materialöver 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejslingUppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Placeringen är på SAAB Kockums i Karlskrona. Bor du inte på orten? Sök ändå! Alla möjligheter finns.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Jag kan även nås på telefon +4640 660 63 49 eller via mail [email protected] Visa mindre

Svetsare med Mek-kunskaper

Om tjänsten Vi söker omgående en svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetet kommer innebära svetsning utefter ritningar, svart material. Du kommer arbeta i tillverkningen av pumpar och återkommande detaljer. Svetsmetoden innebär främst gassvetsning. I arbetet innebär det även en hel del montering, mek och skruv. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där möjlighet till anställning hos företaget kan bli aktue... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker omgående en svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetet kommer innebära svetsning utefter ritningar, svart material. Du kommer arbeta i tillverkningen av pumpar och återkommande detaljer.
Svetsmetoden innebär främst gassvetsning. I arbetet innebär det även en hel del montering, mek och skruv.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där möjlighet till anställning hos företaget kan bli aktuellt på sikt.

Din profil
Svetskunskaper i metoden gassvets
Goda kunskaper i ritningsläsning
Vana att ha arbetat med grova/svart material.
Erfarenhet att ha arbetat Mek/skruv

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare sökes

Ansök    Aug 13    Pema People AB    Svetsare, manuell
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan och trivs med varierande arbetsuppgifter? God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker Svetsare till Norrköping. Du kommer att arbeta med svetsning inom de vanligaste förekommande material. Arbetet utförs hos kund. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten. Kvalifikationer - Du har ... Visa mer
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan och trivs med varierande arbetsuppgifter?

God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker Svetsare till Norrköping.

Du kommer att arbeta med svetsning inom de vanligaste förekommande material. Arbetet utförs hos kund. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten.

Kvalifikationer

- Du har kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt samt behärskar utbredningar av plåt i olika former.
- Utbildning och erfarenhet av svetsning
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Meriterande om du har giltiga SS-EN 270-1 eller SS-EN ISO 9606-1 certifikat.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för PEMA by Job and Talent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TIG-Svetsare

Om tjänsten Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning. Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund. Din profil Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för TIG svetsning till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: TIG svetsning i rostfritt material, mestadels kärlsvetsning. Svetsning utefter ritning. Arbetet innebär också en del kapning och bockning.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Din profil
Vi söker dig med god erfarenhet av TIG svetsning i rostfritt material.
Företaget ser gärna att du har giltiga svetslicenser inom ovannämd svetsmetod och material.
Goda kunskaper i ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Rörläggare sökes

Ansök    Maj 12    Pema People AB    Svetsare, manuell
VÅRT ERBJUDANDE Har du några års erfarenhet som TIG svetsare och vill arbeta på ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetar fokuserat med anpassningar efter kundens önskemål. Företaget expanderar och befinner sig i en tillväxtfas, din roll blir en viktig del för att fortsätta leverera bra produkter till kunderna. Kompetenskrav och personliga egenskap... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Har du några års erfarenhet som TIG svetsare och vill arbeta på ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetar fokuserat med anpassningar efter kundens önskemål. Företaget expanderar och befinner sig i en tillväxtfas, din roll blir en viktig del för att fortsätta leverera bra produkter till kunderna.

Kompetenskrav och personliga egenskaper: Vi söker en driven person med god erfarenhet av industrimontage och rörmontage till vår tillverkning.

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten kommer du arbeta med tillverkning och montage av kylaggregat och värmepumpar som bland annat innefattar tillverkning av ramkonstruktioner, tryckkärl samt rörinstallation av komponenter. Rollen är många gånger komplicerad, vi ser därför att du gärna har med dig några års erfarenhet från yrket. Tjänsten kommer innefatta resor runt om i Sverige.

DINA KVALIFIKATIONER

- Svets licens TIG 141, rostfritt.
- Kunskap i att kunna läsa flödesschema.
- Goda referenser.
- Har möjlighet att kunna resa i tjänsten.
- Körkort.


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Liftkort.
- Heta Arbeten.
- Säkra lyft.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Är en arbetsvillig och självgående person. Din arbetsmoral är hög och du är mån om att leverera med hög kvalitet. Att vara effektiv är en av dina styrkor och du motiveras av att ha variation och projekt som skiljer sig åt. Du ska behärska ritningsläsning fullt ut samt ha god förståelse för P&ID;-scheman som utgör grunden för tillverkningen. Utöver det ser vi gärna att du:

- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare, jobb just nu

Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat. Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder. Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mer
Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat.
Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder.


Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mindre

Envirozone söker svetsare med CAD-kunskap

Om tjänsten Envirozone söker personal för kunds räkning. Denna tjänst ska du kunna arbeta med CAD ca 10-20% av arbetstiden för att avlasta ledningen med detta. Resterande 80-90% ska du arbeta i produktionen inom svets. Vi söker dig som tidigare arbetat med CAD och du som har kunskaper inom rörsvets och fyrkantsprofil i rostfritt. Personen behöver klara att läsa en ritning och vara självgående och har hög yrkesskicklighet, har verkstadsvana samt gärna kun... Visa mer
Om tjänsten
Envirozone söker personal för kunds räkning.
Denna tjänst ska du kunna arbeta med CAD ca 10-20% av arbetstiden för att avlasta ledningen med detta. Resterande 80-90% ska du arbeta i produktionen inom svets.
Vi söker dig som tidigare arbetat med CAD och du som har kunskaper inom rörsvets och fyrkantsprofil i rostfritt.
Personen behöver klara att läsa en ritning och vara självgående och har hög yrkesskicklighet, har verkstadsvana samt gärna kunna bocka plåt.
Ett stort plus är även om man är självgående i aluminiumsvets.
För rätt person kan detta leda till anställning hos kunden.
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Licenser för att utföra arbetet


Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är arbetsvillig, engagerad och trivs med praktiska arbetsuppgifter.
Du är stresstålig och att arbeta målstyrt motiverar dig. Du behöver kunna arbeta bra i en grupp och vara lyhörd inför arbetsuppgifterna.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Du har en hög arbetsmoral och vill tillsammans med oss skapa en god arbetsmiljö och en trivsel på arbetet för samtliga. Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper och tillämplighet.


Om anställningen
Placeringsort: Norrköping
Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: Omgående
Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning Visa mindre

Envirozone söker svetsare

Om tjänsten Envirozone söker svetsare för kunds räkning. Vi söker dig som kan svetsa rörsvets och fyrkantsprofil i rostfritt. Personen behöver klara att läsa en ritning och vara självgående och har hög yrkesskicklighet, har verkstadsvana samt gärna kunna bocka plåt. Ett stort plus är även om man är självgående i aluminiumsvets. Om dig För att vara aktuell för denna tjänst krävs: Tidigare erfarenhet av liknande arbete Licenser för att utföra arbetet ... Visa mer
Om tjänsten
Envirozone söker svetsare för kunds räkning. Vi söker dig som kan svetsa rörsvets och fyrkantsprofil i rostfritt.
Personen behöver klara att läsa en ritning och vara självgående och har hög yrkesskicklighet, har verkstadsvana samt gärna kunna bocka plåt.
Ett stort plus är även om man är självgående i aluminiumsvets.


Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Licenser för att utföra arbetet
Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är arbetsvillig, engagerad och trivs med praktiska arbetsuppgifter.
Du är stresstålig och att arbeta målstyrt motiverar dig. Du behöver kunna arbeta bra i en grupp och vara lyhörd inför arbetsuppgifterna.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Du har en hög arbetsmoral och vill tillsammans med oss skapa en god arbetsmiljö och en trivsel på arbetet för samtliga. Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper och tillämplighet.


Om anställningen
Placeringsort: Norrköping
Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: omgående
Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning Visa mindre

Svetsare, jobb just nu

Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat. Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder. Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mer
Söker en person med svets erfarenhet samt att man även kan göra div annat.
Vi reparerar containers och lastförankrar båtar i flera hamnar. Utför även andra saker åt kunder.


Svenska i tal och skrift är ett krav Visa mindre

Arena Personal söker svetsare!

Om tjänsten Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma. Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare men också dig som precis har avslutat en svetsutbildn... Visa mer
Om tjänsten
Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc.
Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma.
Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare men också dig som precis har avslutat en svetsutbildning och har giltiga licenser.
Våra kunder finns i Östergötland och Sörmland.
Vi söker dig som kan jobba dagtid men också skift då det kan förekomma.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Rör svetsare sökes till Ståthöga MA Teknik

Ansök    Jan 15    Pema People AB    Svetsare, manuell
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan? Är du en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara vår nya stjärna på Ståthöga MA Teknik! Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker ... Visa mer
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan? Är du en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara vår nya stjärna på Ståthöga MA Teknik!

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker en Rör svetsare till vår verkstad i Norrköping.

Du kommer att arbeta med rörsvetsning i material grupp 1 och 8. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten.

Kvalifikationer

- Du är en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN ISO 9606-1 certifikat inom området.
- Arbetet kräver kunskap i rördragning/ montage av rör.
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Ståthöga MA Teknik
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


Om oss

Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning.

Läs gärna mer om oss på www.stathoga.se (http://www.stathoga.se/)

Ansökan

Tjänsten är en anställning på Ståthöga MA Teknik AB.

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/ Verkstadstekniker sökes till Ståthöga MA Teknik

Ansök    Jan 15    Pema People AB    Svetsare, manuell
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan? Är du en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara vår nya stjärna på Ståthöga MA Teknik! Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker ... Visa mer
Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan? Är du en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara vår nya stjärna på Ståthöga MA Teknik!

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker en Svetsare/ Verkstadstekniker till vår verkstad i Norrköping.

Du kommer att arbeta med svetsning inom de vanligaste förekommande material inom metod 111, 135 och 141. Arbetet utförs i största del på vår verkstad men vissa servicearbeten utförs hos kund. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten.

Kvalifikationer

- Du har kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt samt behärskar utbredningar av plåt i olika former.
- B - Körkort.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Meriterande

- Meriterande om du har giltiga SS-EN 270-1 eller SS-EN ISO 9606-1 certifikat.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Ståthöga MA Teknik
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


Om oss

Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning.

Läs gärna mer om oss på www.stathoga.se (http://www.stathoga.se/)

Ansökan

Tjänsten är en anställning på Ståthöga MA Teknik AB.

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare, jobb just nu

Söker en svetsare omgående som är självgående samt har lätt att att ta instruktioner samt egna beslut. Vi arbetar med reparationer av container i Norrköping samt Södertälje. Vi lastförankringar även båtar så man får inte vara höjd rädd. Svenska i både tal och skrift är ett krav samt engelska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Söker en svetsare omgående som är självgående samt har lätt att att ta instruktioner samt egna beslut.
Vi arbetar med reparationer av container i Norrköping samt Södertälje. Vi lastförankringar även båtar så man får inte vara höjd rädd.
Svenska i både tal och skrift är ett krav samt engelska.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren TIG-Svetsare sökes till kund i Norrköping!

Ansök    Nov 25    Pema People AB    Svetsare, manuell
VÅRT ERBJUDANDE Trivs du med att svetsa med bra arbetsmiljö samt värdesätter kvalité och noggrannhet? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker just nu TIG-svetsare till vår kund i Norrköping för längre uppdrag där det finns goda chanser till fortsatt anställning hos kunden! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är samarbetsvillig, kvalitetsmedveten och detaljorienterad och som har erfarenhet av TIG-svets sedan tidigare, gärna i rostfritt eller andra höglegera... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Trivs du med att svetsa med bra arbetsmiljö samt värdesätter kvalité och noggrannhet? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vi söker just nu TIG-svetsare till vår kund i Norrköping för längre uppdrag där det finns goda chanser till fortsatt anställning hos kunden!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som är samarbetsvillig, kvalitetsmedveten och detaljorienterad och som har erfarenhet av TIG-svets sedan tidigare, gärna i rostfritt eller andra höglegerade material. Som svetsare på detta uppdraget kommer du att växla mellan självständigt arbete och arbete i team. Tjänsten kan komma att innebära många kontakter och det är även därför viktigt med bra samarbetsförmåga samt hög kvalité på det utförda arbetet.

DINA KVALIFIKATIONER

- Flerårig arbetslivserfarenhet av TIG-Svetsning och montering.
- Kunskap i ritningsläsning
- Språkkunskaper i svenska såväl i tal som i skrift


- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
- Goda referenser


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rörsvetsare

AG:s I Norrköping AB Är du en person som trivs i en stressig arbetsmiljö, där kvalitet, hög arbetsmoral och service står i fokus? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker dig som vill arbeta på ett växande företag som en duktig och driven rörsvetsare/montör för arbete i rör-industrin och div. industriservice jobb. Du ska vara självgående och ha erfarenhet av industrirör-branschen samt ha B-körkort. Giltiga och påskrivna ISO9606 i 141 (TIG) och 111 (MMA)... Visa mer
AG:s I Norrköping AB
Är du en person som trivs i en stressig arbetsmiljö, där kvalitet, hög arbetsmoral och service står i fokus?
Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker dig som vill arbeta på ett växande företag som en duktig och driven rörsvetsare/montör för arbete i rör-industrin och div. industriservice jobb.
Du ska vara självgående och ha erfarenhet av industrirör-branschen samt ha B-körkort. Giltiga och påskrivna ISO9606 i 141 (TIG) och 111 (MMA) i materialgrupperna 5.1 / 1.1 / 8 är meriterande.
Skicka in din CV och berätta om dig själv varför just du skulle passa i vårt samman"svetsade" gäng.
[email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Licenserad TIG Svetsare sökes omgående.

Vi söker nu för kunds räkning duktiga och erfarna svetsare med giltiga licenser inom TIG/Rostfritt. Vi ser att du har jobbat en längre period och ser dig själv som självgående inom området, samt att du behärskar ritningsläsning på bra nivå. Att du har bra arbetsmoral, jobbar strukturerat och kvalitetsmedvetet ser vi som en självklarhet. Det är ett behov som behöver tillsättas omgående så skicka in ditt CV samt licenslista redan idag, alla ansökningar han... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning duktiga och erfarna svetsare med giltiga licenser inom TIG/Rostfritt.
Vi ser att du har jobbat en längre period och ser dig själv som självgående inom området, samt att du behärskar ritningsläsning på bra nivå. Att du har bra arbetsmoral, jobbar strukturerat och kvalitetsmedvetet ser vi som en självklarhet.
Det är ett behov som behöver tillsättas omgående så skicka in ditt CV samt licenslista redan idag, alla ansökningar hanteras löpande.


Kontaktperson
Rekryteringsprocess och förutbildning hanteras av Serieentreprenörshögskolan i samarbete med Kompetensbyggarna Sverige AB. Du blir anställd direkt av Kompetensbyggarna.
För frågor gällande rekrytering vänligen kontakta Madeleine Svec på [email protected] Visa mindre

Arena Personal söker svetsare!

Om tjänsten Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma. Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare men också dig som precis har avslutat en svetsutbildn... Visa mer
Om tjänsten
Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av olika typer av svetsning är meriterande. Jobbet innefattar svetsning och ritningsläsning etc.
Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma.
Svetsprov kan förekomma hos vissa kunder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare men också dig som precis har avslutat en svetsutbildning och har giltiga licenser.
Våra kunder finns i Östergötland och Sörmland.
Vi söker dig som kan jobba dagtid men också skift då det kan förekomma.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Lernia söker svetsare rostfritt för kunds räkning

Ansök    Sep 9    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Om företaget Är du svetsare och har ett par års erfarenhet av att arbeta med fin TIG-svetsning? Söker du ett arbete där du till stora delar får arbeta med just TIG-svetsning? Då ska du söka dig till oss! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som svetsare, där din främsta uppgift är att svetsa fina kärl i rostfritt material. Den huvudsakliga svetsmetod som du kommer arbeta med är TIG-svetsning och arbetet ställer krav på noggrannhet och erfarenhet att arb... Visa mer
Om företaget

Är du svetsare och har ett par års erfarenhet av att arbeta med fin TIG-svetsning? Söker du ett arbete där du till stora delar får arbeta med just TIG-svetsning? Då ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare, där din främsta uppgift är att svetsa fina kärl i rostfritt material. Den huvudsakliga svetsmetod som du kommer arbeta med är TIG-svetsning och arbetet ställer krav på noggrannhet och erfarenhet att arbeta med just TIG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Förutom arbetet med TIG-svetsning kommer du att vara behjälplig med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i verkstadsmiljö.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets
Kunna läsa en WPS
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Duktig svetsare/smeder sökes för omgående start!

Ansök    Sep 14    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Giltig svetsareprövning på MaG EN-9606 135/138 eller 136 samt 111 är ett krav. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med d... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Giltig svetsareprövning på MaG EN-9606 135/138 eller 136 samt 111 är ett krav.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på MaG (136/138) (111) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga svetsare för uppdrag i Norrköping.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner i kundens verkstad, samt färdigsvetsning ute på fältet.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinne och MaG-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Svetsare till Norrköping söked

Ansök    Aug 19    Pema People AB    Svetsare, manuell
VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Som svetsare arbetare du förbered... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Som svetsare arbetare du förberedning samt svetsning.
- Även montage av mekanisk utrustning ingår i dagliga arbetet
- Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerhet
- Du ingår i ett team och god samarbetsförmåga är en självklarhet
- Tjänsten kan vara fysiskt krävande och det kan förekomma trånga utrymmen
- Du måste kunna jobba hela perioden utan avbrott


DINA KVALIFIKATIONER

- Svetslicens/certifikat inom metoderna 135 och 141 är ett krav
- Traverskort
- Några års arbetslivserfarenhet
- Flytande svenska i tal och skrift.
- Möjlighet att jobba skift, 2-skift förekommer
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis
- Heta Arbeten
- Ritningsläsning
- Möjlighet att start omgående
- Gedigen erfarenhet av arbete inom svetsning i olika miljöer


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

TIG-svetsare

Om tjänsten Vi söker för kommande behov flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan på sikt leda till anställning direkt hos företaget. Din profil Krav: Dokumenterad arbetslivserf... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker för kommande behov flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning.

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan på sikt leda till anställning direkt hos företaget.

Din profil
Krav:
Dokumenterad arbetslivserfarenhet som svetsare och arbetat i metoden TIG och rostfritt material.
Goda kunskaper i ritningsläsning.
B-Körkort

Meriterande:
Svetslicenser i TIG svetsning och rostfritt material.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

TIG-svetsare

Om tjänsten Vi söker för kommande behov flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan på sikt leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Dokumenterad arbetslivserfaren... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker för kommande behov flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning.

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan på sikt leda till anställning hos företaget.Din profil
Krav:
Dokumenterad arbetslivserfarenhet som svetsare och arbetat i metoden TIG och rostfritt material.
Goda kunskaper i ritningsläsning.
B-Körkort

Meriterande:
Svetslicenser i TIG svetsning och rostfritt material.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare/Smed

Om tjänsten Vi söker just nu en svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Du kommer att arbeta som byggnadssmed ute hos olika kunder och utföra montage och svetsjobb. Arbetet kommer främst innebära svetsning i metoden MMA (Pinne) i svart material men även svetsning i MIG/MAG kan förekomma. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom byggsmide och svetsat i metoden MMA (pinne) samt MIG/MAG svetsning. ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Du kommer att arbeta som byggnadssmed ute hos olika kunder och utföra montage och svetsjobb.
Arbetet kommer främst innebära svetsning i metoden MMA (Pinne) i svart material men även svetsning i MIG/MAG kan förekomma.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom byggsmide och svetsat i metoden MMA (pinne) samt MIG/MAG svetsning.

Övriga krav:
B-körkort
ID 06

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
#jobbjustnu Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker nu flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan på sikt leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Dokumenterad arbetslivserfarenhe... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu flera svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Arbetsuppgifter: Svetsning utav kärl i metoden TIG, främst med rostfritt material. Du kommer dagligen arbeta med ritningsläsning samt övrigt förekommande verkstadsarbete såsom kapning och bockning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan på sikt leda till anställning hos företaget.Din profil
Krav:
Dokumenterad arbetslivserfarenhet som svetsare och arbetat i metoden TIG och rostfritt material.
Goda kunskaper i ritningsläsning.
B-Körkort

Meriterande:
Svetslicenser i TIG svetsning och rostfritt material.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker just nu en svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Du kommer att arbeta som byggnadssmed ute hos olika kunder och utföra montage och svetsjobb. Det kommer främst vara PINN svetsning i svart material men även MIG/MAG svetsning kan förekomma. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som har erfarenhet inom just pine och MIG/MAG svetsning. Det är meriterande om du tidigare har haft liknande arbetsuppgifter. ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en svetsare till en av våra kunder i Norrköping.

Du kommer att arbeta som byggnadssmed ute hos olika kunder och utföra montage och svetsjobb.
Det kommer främst vara PINN svetsning i svart material men även MIG/MAG svetsning kan förekomma.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom just pine och MIG/MAG svetsning. Det är meriterande om du tidigare har haft liknande arbetsuppgifter.

Krav:
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker svetsare för kunds räkning

Ansök    Jan 24    Lernia    Svetsare, manuell
Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Vi söker dig som har god erfarenhet av TIG svetsning (rostfritt). Formell kompetens Krav: B-körkort Tidigare erfarenhet av svetsning, TIG (Rostfritt) Kunskap om svetsbeteckningar Kunna byta svetstråd Ritningsläsning Meriterande: Materialkännedom Svetslicenser MIG/MAG/MMA/Pinnen Truckkort Heta arb... Visa mer
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Vi söker dig som har god erfarenhet av TIG svetsning (rostfritt).

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, TIG (Rostfritt)
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Ritningsläsning

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser MIG/MAG/MMA/Pinnen

Truckkort

Heta arbeten

Säkra lyft/traverskort

SSG

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Norrköping

Tillträdesdag

Omgående - Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Svetsare sökes för kunds räkning

Ansök    Mar 30    Pema People AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi erfarna tig svetsare Vi söker dig som har erfarenhet av tig 141 45° rostfritt, MMA 111 och känner dig säker på de licenser du har. Vi ser gärna att du har minst ett års verkstadsvana för att passa för detta uppdrag. Uppdraget går ut på att svetsa dieseltankar och du utgår från Norrköping. Resor kan förekomma, arbetstiden är dagtid.  Kvalifikationer • Erfarenhet av tig svetsning • Erfarenhet av MMA svetsning • Du bör ha körkort och tillgån... Visa mer
Nu söker vi erfarna tig svetsare

Vi söker dig som har erfarenhet av tig 141 45° rostfritt, MMA 111 och känner dig säker på de licenser du har. Vi ser gärna att du har minst ett års verkstadsvana för att passa för detta uppdrag. Uppdraget går ut på att svetsa dieseltankar och du utgår från Norrköping. Resor kan förekomma, arbetstiden är dagtid. 

Kvalifikationer

• Erfarenhet av tig svetsning
• Erfarenhet av MMA svetsning
• Du bör ha körkort och tillgång till egen bil
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

Krav
• TIG 141 rostfritt
• MMA 111
• Ritningsläsning
• Heta arbeten
• Säkra lyft
• SSG
• Traverskort. (Krav, har du ej detta kan vi, om du är rätt person, utbilda dig i detta.)

Om Pema People

Vi tror på människor.

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar
som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmith  på [email protected]
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker svetsare -montör

Ansök    Feb 4    Europasmed AB    Svetsare, manuell
Just nu behöver vi expandera något och söker två medarbetare som är villiga att testa på något nytt. Vi söker dig som har en yrkesutbildning och några års erfarenhet av svetsning och montage på byggarbetsplatser. Du ska vara självgående och ha kunskap att läsa byggritning. Vi tillverkar o monterar allt från staket , trappräcke, grindar till konstruktioner hallar mm Vi tillverkar också exklusiva produkter vi värmer och bockar gör allt för hand , så har d... Visa mer
Just nu behöver vi expandera något och söker två medarbetare som är villiga att testa på något nytt.
Vi söker dig som har en yrkesutbildning och några års erfarenhet av svetsning och montage på byggarbetsplatser. Du ska vara självgående och ha kunskap att läsa byggritning. Vi tillverkar o monterar allt från staket , trappräcke, grindar till konstruktioner hallar mm
Vi tillverkar också exklusiva produkter vi värmer och bockar gör allt för hand , så har du smed egenskaper är det ett stort plus .Vi jobbar o olika städer som Stockholm, Linköping Örebro,Göteborg , ligger ute ibland . Detta jobb är mycket fysiskt krävande , en hel del lyft och bärande blir det , inte bara svetsning . Visa mindre

Erfarna svetsare till Siemens sökes!

Nu söker vi verkstadssvetsare till Siemens i Finspång. Om du har några års arbetserfarenhet inom svetsmetoderna MMA,TIG, MAG och rörtrådssvetsning och är intresserad av nya möjligheter så kan detta vara tjänsten för dig! Om företaget Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållb... Visa mer
Nu söker vi verkstadssvetsare till Siemens i Finspång. Om du har några års arbetserfarenhet inom svetsmetoderna MMA,TIG, MAG och rörtrådssvetsning och är intresserad av nya möjligheter så kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 140 i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell MMA,TIG, MAG och rörtrådssvetsning. Du arbetar i rostfritt stål från plan plåt till färdig produkt, dvs. med detaljtillverkning och i tjocklekar upp till 8 mm. I arbetsuppgifterna ingår även riktning, passning, montage, plåtslageri och fixturhantering. Vidare dokumenterar du ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav. Arbetet innefattar även användning av truck och travers.

Arbetstiden är för nuvarande 2-skift.

Avdelning WF ansvarar i huvudsak för ihopsättning och svetsning av stora hus till gasturbiner och utför även svetsreparationer på turbiner åt Siemens serviceavdelning. Avdelningen består idag av 26 medarbetare.

Din profil
Då en av våra medarbetare lämnar avdelningen söker vi därför en erfaren svetsare som ersättare för honom.

Du är:
• En lagspelare, ödmjuk, flexibel med ett hänsynsfullt bemötande gentemot dina medarbetare
• En ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.
• En ambitiös och kvalitetsmedveten.

Du har:
• Erfarenhet av svetsmetoderna MMA,TIG, MAG och rörtrådssvetsning.
• God kunskap i ritningsläsning.

Erfarenhet av robotsvetsning är också meriterande.

Vi ser att du som söker har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare är du bra på att planera ditt arbete så att du håller överenskomna deadlines. Som person är du noggrann och löser de problem som dyker upp, antingen själv eller med hjälp av andra.

Ansökningsförfarande
Du är väkommen med din ansökan via vår hemsida www.skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför gärna emot din ansökan redan idag!

Tjänsten är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till fortsatt anställning hos Siemens.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Svetsare sökes för kunds räkning

Ansök    Jan 21    Pema People AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi erfarna tig svetsare Vi söker dig som har erfarenhet av tig 141 45° rostfritt, MMA 111 och känner dig säker på de licenser du har. Vi ser gärna att du har minst ett års verkstadsvana för att passa för detta uppdrag. Uppdraget går ut på att svetsa dieseltankar och du utgår från Norrköping. Resor kan förekomma, arbetstiden är dagtid.  Kvalifikationer • Erfarenhet av tig svetsning • Erfarenhet av MMA svetsning • Du bör ha körkort och tillgån... Visa mer
Nu söker vi erfarna tig svetsare

Vi söker dig som har erfarenhet av tig 141 45° rostfritt, MMA 111 och känner dig säker på de licenser du har. Vi ser gärna att du har minst ett års verkstadsvana för att passa för detta uppdrag. Uppdraget går ut på att svetsa dieseltankar och du utgår från Norrköping. Resor kan förekomma, arbetstiden är dagtid. 

Kvalifikationer

• Erfarenhet av tig svetsning
• Erfarenhet av MMA svetsning
• Du bör ha körkort och tillgång till egen bil
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

Krav
• TIG 141 rostfritt
• MMA 111
• Ritningsläsning
• Heta arbeten
• Säkra lyft
• SSG
• Traverskort. (Krav, har du ej detta kan vi, om du är rätt person, utbilda dig i detta.)

Om Pema People

Vi tror på människor.

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar
som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmith  på [email protected]
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadspersonal till Siemens i Finspång

Siemens fortsätter efterfråga våra kandidater i sin produktion! Vi hjälper dem just nu att hitta kandidater med tidigare verkstads- och industribakgrund som vill jobba på Siemens i Finspång i deras gasturbinstillverkning. Är du en av dem vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan här! Dina arbetsuppgifter Eftersom Siemens både tillverkar delarna till, och monterar gasturbinerna på plats i Finspång så finns behovet av flera kompetensområden, från rot... Visa mer
Siemens fortsätter efterfråga våra kandidater i sin produktion! Vi hjälper dem just nu att hitta kandidater med tidigare verkstads- och industribakgrund som vill jobba på Siemens i Finspång i deras gasturbinstillverkning. Är du en av dem vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan här!

Dina arbetsuppgifter
Eftersom Siemens både tillverkar delarna till, och monterar gasturbinerna på plats i Finspång så finns behovet av flera kompetensområden, från rotorline till slutmontaget.

I den här annonsen riktar vi oss till dig inom yrkesområden som montörer, mekaniker, elmontörer, slipare och gnistare. Tjänsterna är många och olika, vilket innebär att chansen att någon av dem passar dig som handen i verkstadshandsken är stor.

Din profil
Du har en praktisk yrkesutbildning eller har arbetat i verkstad/industri tidigare och vet om att du trivs i den miljön. Har du nyligen avslutat en yrkesutbildning eller har du samlat yrkeserfarenhet inom området på annat sätt – så är du aktuell för Siemens tjänster. De vill ha personal som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt! Är det här du? Sök!

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att klicka på ”ansök nu"-knappen där du skickar in CV och personligt brev. Skriv några rader om din erfarenhet vad vi efterfrågar i annonsen och på vilket sätt du faktiskt är den vi söker för tjänsterna. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på [email protected] Visa mindre

Svetsare

Kundföretaget Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker nu svetsare till vår verksamhet i Norrköping med omnejd. Din profil Vi söker dig som har svetsutbildning alternativt några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare. Att du kan arbeta självständigt med svetsning och ritningsläsning är grundläggande kompetenskrav. Vi ser det meriterande om du har: - Heta Arbeten - Truckkort - Körkort Du är e... Visa mer
Kundföretaget
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar?
Då kan vi ha jobbet för dig.

Vi söker nu svetsare till vår verksamhet i Norrköping med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som har svetsutbildning alternativt några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare. Att du kan arbeta självständigt med svetsning och ritningsläsning är grundläggande kompetenskrav.

Vi ser det meriterande om du har:
- Heta Arbeten
- Truckkort
- Körkort

Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och goda kunskaper i svenska. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik.


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Duktig svetsare sökes

Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri. Giltig svetsareprövning på MaG EN-9606 136 är meriterande och 111 ett krav. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbeta... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri.
Giltig svetsareprövning på MaG EN-9606 136 är meriterande och 111 ett krav.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Din svetsareprövning på pinne (111) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga svetsare för uppdrag i Norrköping
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner i kundens verkstad, samt färdigsvetsning ute på fältet.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinne och pinn-svetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Svetsare

Kundföretaget Vi söker nu svetsare till ett företag i Norrköpingsområdet. Arbetsbeskrivning Du gillar att svetsa och trivs när det finns möjlighet till utveckling. Att vara öppen för förändring och lösa problem är ingenting som skrämmer dig. Din profil Du har erfarenhet av MAG 138 och MMA 111. Meriterande: -Kunskaper inom enklare robotsvetsning. -Traverskort -Flexibel med arbetstider Vårt företag Montico är ett komplett matchningsföretag som erbju... Visa mer
Kundföretaget
Vi söker nu svetsare till ett företag i Norrköpingsområdet.

Arbetsbeskrivning
Du gillar att svetsa och trivs när det finns möjlighet till utveckling.
Att vara öppen för förändring och lösa problem är ingenting som skrämmer dig.


Din profil
Du har erfarenhet av MAG 138 och MMA 111.

Meriterande:
-Kunskaper inom enklare robotsvetsning.
-Traverskort
-Flexibel med arbetstider


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Resande svetsare och montörer

Ansök    Okt 18    SCANDIA BEMANNING AB    Svetsare, manuell
Scandia Bemanning AB är ett etablerat företag som är på stor frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är det smidiga samarbetet mellan de olika avdelningarna vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd men har hela Norden som arbetsfält. Vi söker just nu flera självgående erfarna svetsare/smed och montörer för omgående start. Vi utgår från Motala men arbetar i hela Sverige och även uto... Visa mer
Scandia Bemanning AB är ett etablerat företag som är på stor frammarsch. Det unika med Scandia Bemanning är det smidiga samarbetet mellan de olika avdelningarna vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd men har hela Norden som arbetsfält.
Vi söker just nu flera självgående erfarna svetsare/smed och montörer för omgående start.
Vi utgår från Motala men arbetar i hela Sverige och även utomlands. Så är du villig att arbeta och är öppen för att lära dig finns det goda möjligheter att utvecklas i denna arbetsroll.


Kvalifikationer
Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift
Erfarenhet inom branschen
God kunskap av ritningsläsning och fallenhet för problemlösning.
Villig att resa i tjänsten
Som person är du social, flexibel och ser varje arbetsdag som en ny utmaning.
Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare.


Körkort B(C m.m) , lift/truckkort, SSG och heta arbeten är meriterande


Bifoga ev kopior på utbildningsbevis och certifikat redan i din ansökan då uppdraget ska tillsättas omgående. Visa mindre