Lediga jobb Montico Hr Partner AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Montico Hr Partner AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Lösningsorienterad Fälttekniker

* Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige. De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bar... Visa mer
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i augusti/ september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som fälttekniker kommer du att ansvara för kunder i hela regionen. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Du som tekniker kommer att jobba med IT relaterade uppdrag med fokus på installationer.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

- Nyinstallation av mobila antenner.
- Service och underhåll på befintlig utrustning.
- Viss del dokumentation samt lagerhantering kan tillkomma i tjänsten.
- Konfiguration och felsökning av utrustning.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder och därför är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen bör du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus.

Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller alla krav i annonsen.

Vi söker dig som
- Har tidigare erfarenhet från arbete som tekniker
- Gymnasial utbildning.
- Engagerad och ansvarsfull.
- Har tidigare arbetat inom Telecom
- Termineringsbevis
- B-körkort för manuell bil
- Goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Visa mindre

Beläggningstekniker till Ståthöga MA teknik!

* Just nu hjälper vi Ståthöga MA Teknik att rekrytera resande beläggningstekniker. Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan och trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara deras nya stjärna! Om tjänsten Ståthöga MA Teknik är ett modernt underhållsföretag med lång tradition. Med nytänk, innovativa idéer och arbetssätt vill de tillsammans med sina kunder utvecklas och hitta nya lösningar. För Ståthöga står kunden a... Visa mer
*
Just nu hjälper vi Ståthöga MA Teknik att rekrytera resande beläggningstekniker. Presterar du bäst i en aktiv arbetsmiljö där du är en viktig del av kedjan och trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara deras nya stjärna!

Om tjänsten
Ståthöga MA Teknik är ett modernt underhållsföretag med lång tradition. Med nytänk, innovativa idéer och arbetssätt vill de tillsammans med sina kunder utvecklas och hitta nya lösningar. För Ståthöga står kunden alltid i fokus.

I dag är de drygt 100 anställda och bedriver sin verksamhet sedan 35 år. De är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort dem till en stark leverantör på marknaden.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där Ståthöga MA Teknik har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i deras verkstad samt på olika typer av industrier och anläggningar i Östra Götaland med ytskydd av betong och metall.

Vi söker dig som
har följande kvalifikationer:
- Du har kunskap och erfarenhet av målning, blästring alternativt betongarbeten el. liknande
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Meriterande:
- Certifierad inom rostskyddsmålning
- Utbildning inom betongarbeten

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du:
- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Ståthöga MA Teknik.
- Är ansvarstagande och har ett öga för detaljer.
- Har en hög servicenivå.
- Är organiserad och noggrann, då arbetet innefattar flera, ibland komplexa, uppgifter.
- Är självgående i din roll och har daglig kontakt med många olika personer, vilket innebär att du behöver vara socialt intresserad. Visa mindre

Verkstadsarbetare

* Är du Haga Plåt och Svets nya stjärna i den mekaniska verkstaden? Se hit! Om tjänsten Haga Plåt och Svets är ett familjärt företag som är sammansvetsat, engagerat och plikttroget. Dem har 3 olika sektioner i företaget plåtslageri, mekanisk verkstad samt svets & smide. De arbetar med järn, aluminium, galvaniserat, titan, corten, rostfritt mm i alla tänkbara former. I huvudsak arbetar dem mot bygg, plåt, industri, reklam, handels, trädgård, mm. Haga ... Visa mer
*
Är du Haga Plåt och Svets nya stjärna i den mekaniska verkstaden? Se hit!

Om tjänsten
Haga Plåt och Svets är ett familjärt företag som är sammansvetsat, engagerat och
plikttroget. Dem har 3 olika sektioner i företaget plåtslageri, mekanisk verkstad
samt svets & smide. De arbetar med järn, aluminium, galvaniserat, titan, corten,
rostfritt mm i alla tänkbara former. I huvudsak arbetar dem mot bygg, plåt, industri,
reklam, handels, trädgård, mm.

Haga Plåt och Svets kan erbjuda en trevlig miljö, en omfattande maskinpark, bra villkor, trevliga
kollegor och chefer, konkurrenskraftig lön, goda förmåner & fina
utvecklingsmöjligheter.

Start: Uppdraget planeras inledas under augusti.
Arbetstider: Dagtid.
Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning direkt hos Haga Plåt och Svets på sikt.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innefattar utveckling, tillverkning, montering och ytbehandling av olika metallprodukter.

Arbetet är varierande, utmanande och flexibelt. Du kommer arbeta med tillverkning av produkter för både företag och privatpersoner i olika kvantiteter. I verkstaden används CNC-styrda maskiner, kantpressar och flera andra mekaniska maskiner. Dina arbetsuppgifter kommer också att omfatta inköp av material, leveranser, lastning och lossning samt arbete ute hos kund och mycket mer.

Du behöver trivas med ett arbete i högt tempo och vara flexibel då du kan komma att utföra uppgifter inom olika delar av verksamheten. Du kommer ofta att vara ansvarig för produktionen från ritning till färdig produkt.Vi söker dig som
Har följande kvalifikationer:
- Erfarenhet inom mekanisk verkstad
- CNC utbildning och datakunskap
- Flytande svenska i tal och skrift
- Körkort B manuell växel Visa mindre

CNC-Operatörer se hit!

* Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer för kommande behov till våra kunder i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du börjar som ambulerande konsult hos Montico i sex månader, med goda möjligheter till fast anställning hos ett av våra kundföretag därefter. Du kommer ha nära kontakt med både kundföretaget och din konsultchef på ... Visa mer
*
Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer för kommande behov till våra kunder i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du börjar som ambulerande konsult hos Montico i sex månader, med goda möjligheter till fast anställning hos ett av våra kundföretag därefter. Du kommer ha nära kontakt med både kundföretaget och din konsultchef på Montico. Vi erbjuder en trygg anställning till våra konsulter, så tveka inte att söka!

Arbetsbeskrivning
Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin som bearbetar arbetsstycken mekaniskt. Du tillverkar främst metalldetaljer som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag, och programmeringen kan antingen utföras av specialiserade tekniker eller av dig som CNC-operatör. Du kan komma att arbeta med både svarv- och fräsmaskiner, och dina arbetsuppgifter inkluderar att programmera, ställa in och omställa maskinerna. Du kommer även att utföra verktygsbyten och kvalitetskontroller av produkterna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning.

Vi söker dig som
Har grönt certifikat inom CNC eller lång erfarenhet inom yrket och som är en ansvarsfull och samarbetsvillig person. Vi värdesätter målmedvetenhet och ett stort säkerhetstänkande. Erfarenhet av att arbeta med korta program och produktbyten är en fördel. Har du tidigare arbetat med ritningsläsning är det meriterande.

B-körkort är ett krav! Visa mindre

IWS-Ansvarig till Sonstorps Mekaniska!

* Är du lockad av möjligheten och i skedet för nya utmaningar som Svetsansvarig? Vi söker nu en erfaren IWS svetsare till Sonstorps Mekaniska AB i Hällestad. Om tjänsten Sonstorps Mekaniska AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på licenssvetsning av stora balkkonstruktioner, lyftverktyg samt tryckkärl. Under åren har en unik kompetens inom svetsning, projektledning och dokumentation byggts upp tillsammans med företagets kunder. Företaget grund... Visa mer
*
Är du lockad av möjligheten och i skedet för nya utmaningar som Svetsansvarig?
Vi söker nu en erfaren IWS svetsare till Sonstorps Mekaniska AB i Hällestad.

Om tjänsten

Sonstorps Mekaniska AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på licenssvetsning av stora balkkonstruktioner, lyftverktyg samt tryckkärl. Under åren har en unik kompetens inom svetsning, projektledning och dokumentation byggts upp tillsammans med företagets kunder. Företaget grundades 1963 och ligger beläget i Hällestad, strax utanför Finspång.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där Sonstorps Mekaniska har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning
Som IWS ansvarig hos Sonstorps Mekaniska kommer du erbjudas en varierande och utvecklande roll med flera ansvarsområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

Koordinering och framtagning av WPQR.
Underhåll och framtagande av WPS:er.
Ansvar för framtagande av svetslistor per tillverkad artikel.
Tillsyn av att gällande WPS finns och följs vid svetsarbete.
Utbildning och kvalificering av svetsare.
Ansvar vid teknisk genomgång med kund angående nya artiklar.
Vara tekniskt svetsansvarig i projekt.
Tillse att tillsatsmaterial beställs.
Slutkontroll och godkännande av svetsade produkter, inklusive dokumentation.
Koordinering för extern provning och kontroll.

Vi söker dig som
har följande kunskaper och erfarenheter:

Utbildning på lägst gymnasienivå/Yrkesskola med inriktning svets.
Du bör ha arbetat som svetsare i minst 5 år med giltiga licenser och ha goda kunskaper i svetsmetoderna MIG/MAG, TIG och MMA och erfarenhet av att ha svetsat i både svart och vitt material.
Certifierad Internationell / Europeisk Svetsspecialist IWS / EWS.
Vara väl förtrogen med standarder och lagkrav kring smältsvetsning av metalliska material.
Teknisk kunskap enligt rekommendationer i SS-EN ISO 14731:2019
Grundläggande datorkunskap. (Word, Excel mm)
Goda kunskaper i Svenska & Engelska, både i tal och skrift
B körkort och tillgång till bil.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du som söker har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt är initiativtagande och drivande i dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Verkstadstekniker

* Just nu söker vi efter en verkstadstekniker till Gallerbolaget i Norrköping! Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar. Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbets... Visa mer
*
Just nu söker vi efter en verkstadstekniker till Gallerbolaget i Norrköping!

Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar.
Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbetspartner inom skalskydd.
- Vi levererar och monterar i såväl offentliga som privata miljöer.
- Vi har branschens bästa kompetens nära till hands för dina behov och frågor om inbrottsskydd och säkerhet. Gallerbolaget har egna kontor i Stockholm och Norrköping.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta i kärnan av Gallerbolagets verksamhet, det vill säga i verkstaden! Där du kommer att vara en del av gallerproduktionen och arbeta nära tillsammans med verkstadsansvarig på plats. Rollen innebär även montagearbete ute hos Gallerbolagets kunder.

Vi söker dig som
Vi söker efter en person med positiv inställning, högt driv och en förmåga att arbeta i högt tempo. Du behöver kunna tänka kreativt och vara villig att bidra positivt till arbetsplatsen.
Gallerbolaget värdesätter välmående och en positiv attityd, därför är det viktigt att du är socialt kompetent och trivs med att arbeta i team!

Det är en självklarhet att du kan hantera verktyg och har en viss erfarenhet av verkstadsarbete.
Tidigare svetserfarenhet ser vi som meriterande.
Vårt fokus är att hitta rätt person som kan bidra positivt till företaget!

Startdatum för denna tjänst är enligt överenskommelse, gärna till hösten 2024. I denna rekryteringsprocess samarbetar Montico med Gallerbolaget, och din anställning kommer att ske hos Gallerbolaget. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ). Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid,... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ).
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ). Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid,... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ).
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Arbetsplanerare

* Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar. Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbetspartner inom skalskydd. - Vi levererar och monterar i såväl offentliga som pri... Visa mer
*
Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar.
Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbetspartner inom skalskydd.
- Vi levererar och monterar i såväl offentliga som privata miljöer.
- Vi har branschens bästa kompetens nära till hands för dina behov och frågor om inbrottsskydd och säkerhet. Gallerbolaget har egna kontor i Stockholm och Norrköping.

Om tjänsten
I denna spännande position kommer du att vara anställd av Montico och agera konsult för Gallerbolaget under perioden april-september 2024, med möjlighet till en permanent anställning hos Gallerbolaget efter avslutat uppdrag.

Arbetsbeskrivning
Din bas kommer att vara på Gallerbolagets huvudkontor och produktionsavdelning i Norrköping. Du kommer att ansvara för att planera och fördela arbetet åt företagets montörer placerade i Stockholm med omnejd. Vi ser gärna att du har en god kännedom om Stockholmsområdet för att på bästa sätt kunna optimera planeringen.

Som Arbetsplanerare kommer du att dagligen planera, fördela och delegera arbetet som inkommer, från dagliga serviceuppdrag till montering hos kunder. Flexibilitet är en nyckelfaktor då Gallerbolaget snabbt agerar vid kundproblem och utför reparationer vid behov. I rollen krävs det att du besitter ledaregenskaper och kan förmedla information på ett professionellt och tydligt sätt.
Gallerbolaget använder programmen Fortknox och Fieldly, så tidigare erfarenhet av dessa program anses meriterande.

I rollen som Arbetsplanerare hos Gallerbolaget blir du en viktig del av företaget med möjlighet att påverka och bidra med egna idéer. Vi uppmuntrar till kreativitet och strävar efter att utveckla våra medarbetare genom en öppen dialog.

Vi söker dig som
Har en stark planeringsförmåga, har en snabbhet att agera och anpassa dig till förändringar samt har en god social kompetens. Att du har viljan att delegera och ta dig an utmaningar i din vardag ser vi som en självklarhet i denna roll. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap ses det som meriterande.
Då du kommer att besöka kunder på olika orter med jämna mellanrum krävs det att du har B-körkort.

Om detta låter som en spännande utmaning för dig, ser vi fram emot att ta del av din ansökan redan idag. Intervjuer kommer genomföras löpande, och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Tveka inte att höra av dig vid eventuella frågor! Visa mindre

Automation & Teknikspecialister

* Är du den vi söker för roller inom Automation & Teknik hos företag inom tillverkningsindustrin? Om tjänsten Vi ser en ökad efterfrågan från våra kundföretag inom tillverkningsindustrin i Östergötlands län inom automationsområdet och teknik! Vi letar nu efter passionerade individer med erfarenhet av just automation och teknik. Beroende på arbetsgivarens behov kan det röra sig om konsultroller eller fasta interna anställningar hos företag inom automation... Visa mer
*
Är du den vi söker för roller inom Automation & Teknik hos företag inom tillverkningsindustrin?

Om tjänsten
Vi ser en ökad efterfrågan från våra kundföretag inom tillverkningsindustrin i Östergötlands län inom automationsområdet och teknik! Vi letar nu efter passionerade individer med erfarenhet av just automation och teknik.

Beroende på arbetsgivarens behov kan det röra sig om konsultroller eller fasta interna anställningar hos företag inom automations- och tekniksektorn inom tillverkningsindustrin.


Vi söker dig som
Rollerna vi söker kan variera och därmed arbetsuppgifterna.
Det kan vara automationsingenjörer, tekniker inom automationsprocesser eller andra specialister inom teknik.
Primärt söker vi personer med erfarenhet av automation och teknik, antingen genom teknisk utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Om du har utfört kvalificerat tekniskt arbete under en tid kan detta ses som särskilt värdefullt.
Vi uppmanar dig att göra en intresseanmälan, oavsett vilken teknisk nivå du befinner dig på

Observera att detta är en intresseanmälan för kommande teknik- och automationsrelaterade tjänster inom tillverkningsindustrin. Genom att klicka på ansökningsknappen, besvara frågorna och bifoga ditt cv kommer du eventuellt att vara aktuell för förfrågningar vi får från olika arbetsgivare i regionen. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Park och trädgårdsarbetare till kund i Norrköping

* Vår Kund Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger Peab vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne och aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Peab i Norrköping växer och nu söker vi dig med erfarenhet inom, Grönytearbetare, Mark- och anläggning samt maskinvana. Om tjänsten Uppdraget är på... Visa mer
*
Vår Kund Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger Peab vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne och aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab i Norrköping växer och nu söker vi dig med erfarenhet inom, Grönytearbetare, Mark- och anläggning samt maskinvana.

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid med start 1 april och minst 6 månader framåt.

Din anställning inleds hos oss på Montico under sex månader och för rätt person finns det mycket goda möjligheter att bli övertagen av kund. Arbetstiderna är måndag-torsdag kl. 06.00-15.30 och fredag 06.00-13.00, lön enligt gällande kollektivavtal.

Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.

Meriterande är om du har kunskap &erfarenhet; inom någon av dessa tre områden:

Grönytearbetare:
Kompetensintyg för TCYK1 och TCYK 9 eller motsvarande utbildning
Utbildad i växtkännedom alternativt minst 5års erfarenhet av att arbeta med skötsel av utemiljöer.

Anläggare:
Anläggare utbildad i skola med minst 1års yrkeserfarenhet efter det.
2–3 års yrkeserfarenhet av anläggningsjobb så som plattsättning, grävmaskinist, bygga lekplatser, enklare snickeriarbeten.

Maskinförare:
Utbildad maskinförare med kompetensbevis.
2–3 års erfarenhet av att ha kört olika typer av maskiner inom drift och underhåll.
Ex: Swingo, Traktor med vagn.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet då du gärna stöttar upp där det behövs.

Krav:
B-körkort
Svenska i tal & skrift Visa mindre

Erfaren Svarvare

* Letar du efter nya utmaningar som karusellsvarvare? Då är detta din chans att bli en nyckelspelare hos vår framgångsrika kund i Norrköping! Kunden expanderar och söker nu passionerade och erfarna karusellsvarvare för att förstärka teamet. Om tjänsten Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide ... Visa mer
*
Letar du efter nya utmaningar som karusellsvarvare? Då är detta din chans att bli en nyckelspelare hos vår framgångsrika kund i Norrköping! Kunden expanderar och söker nu passionerade och erfarna karusellsvarvare för att förstärka teamet.

Om tjänsten
Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att arbeta med allt mellan små enstycksdetaljer till större och tyngre detaljer.
Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Manuell karusellsvarvning samt skärande bearbetning.
- Ta emot arbetsorder/ ritning.
- Ritningsläsning
- Maskinberedning
- Bearbeta material
- Kvalitetskontroll
- Deltagande i veckostyrning.

Det förväntas även att du som medarbetade deltar i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med karusellsvarvning och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

- Har erfarenhet av travers & lift
- Har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
- Körkort B och tillgång till bil.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, engagerad och öppen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2024.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ). Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid,... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för start sommaren -24.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel och med vissa undantag då du även får vara behjälplig med inomhusskötsel (städ).
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Produktionsoperatör- Rundslipning

* Vi söker nu en medarbetare till en av våra kunder i Norrköping. Kundföretaget är en välkänd global leverantör av skärande verktyg och verktygslösningar för olika branscher. De specialiserar sig på att utveckla innovativa, högpresterande produkter som förbättrar produktiviteten och precisionen i bearbetningsprocesser. Om tjänsten Som Produktionsoperatör inom avdelningen för rundslipning kommer du vara en viktig del i verksamheten där man tillverkar kun... Visa mer
*
Vi söker nu en medarbetare till en av våra kunder i Norrköping.
Kundföretaget är en välkänd global leverantör av skärande verktyg och verktygslösningar för olika branscher. De specialiserar sig på att utveckla innovativa, högpresterande produkter som förbättrar produktiviteten och precisionen i bearbetningsprocesser.

Om tjänsten
Som Produktionsoperatör inom avdelningen för rundslipning kommer du vara en viktig del i verksamheten där man tillverkar kundanpassade borr för kunder med mycket höga krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Rundslipning i datastyrd slipmaskin där man självständigt arbetar med att ladda, rigga och korrigera i maskinen.
- Du kommer arbeta efter gällande ritningar och instruktioner.
- Säkerställa att produkterna uppfyller kvalitetskraven.
- Arbeta med datorbaserade system för att registrera och dokumentera produktinformation samt arbetsorder.
- Samarbeta med kollegor och andra avdelningar för att säkerställa smidig produktion och leverans av produkterna.

Start: omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget planeras pågå tillsvidare där det finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget på sikt.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har en industriteknisk bakgrund sedan tidigare. Du bör ha arbetat med någon form av bearbetning i styrda maskiner sedan tidigare och ha vana att arbeta efter ritningsunderlag. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och vara bekant med att arbeta med datorer och olika program. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Som person är du samarbetsvillig, noggrann och trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo och variation. Du behöver vara stresstålig och kunna hantera pressade situationer. Visa mindre

Svetsare till Norrköping med omnejd!

* Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar. Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt pers... Visa mer
*
Vi söker erfarna såväl som nyutbildade svetsare för kommande behov i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Montico söker just nu duktiga svetsare med engagemang och driv. Vi söker både dig som är nyutbildad och söker ditt första arbete och även dig som är erfaren och är redo för nya utmaningar.

Du påbörjar din anställning på Montico som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. För rätt person kan det även finnas möjlighet att bli anställd direkt hos kund. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultchef på Montico. Bemanningsuppdrag via Montico kan innebära att man arbetar såväl dag, kväll som natt.Arbetsbeskrivning
- MIG-svetsning

- MAG-svetsning

- MMA-svetsning

-TIG-svetsning

Vi söker dig som
Är utbildad svetsare med erfarenhet från industrin. Vi tror att du är ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel. Vidare tror vi att du trivs med att jobba såväl självständigt som i team och ser kommunikation och samarbete som en självklar del i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav , vidare krav och önskemål listas nedan:

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG ,MMA eller TIG.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- God materialkännedom.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.
- Truckkort A1-4, B1-4 och travers.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekanisk-montör till kundföretag i Söderköping!

* Vi söker Mekanisk-montör till en av våra kunder i Söderköping. Är du en person som gillar att skruva & har ett gediget intresse för mekaniska arbetsuppgifter och vill arbeta i en miljö inom produktion för ett utav dem ledande företagen inom Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation? Varmt välkommen in med din ansökan! Arbetsbeskrivning Du kommer huvudsakligen att arbeta med en produkttyp som innebär ca 80% mekaniskt ... Visa mer
*
Vi söker Mekanisk-montör till en av våra kunder i Söderköping.
Är du en person som gillar att skruva & har ett gediget intresse för mekaniska arbetsuppgifter och vill arbeta i en miljö inom produktion för ett utav dem ledande företagen inom Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation?

Varmt välkommen in med din ansökan!Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen att arbeta med en produkttyp som innebär ca 80% mekaniskt montage och 20% el-arbete. Den mekaniska delen innebär att du kommer använda olika typer av handhållna och stationära maskiner, tillverka koppar och montera både mekaniska- och el-komponenter, du arbetar dagligen utefter ritning.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som
- Har Mekanisk kunskap och/eller intresse.
- Utbildning på lägst gymnasienivå inom till exempel fordonsteknisk/industriteknisk inriktning.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- B körkort och tillgång till bil.
- Drivs av att hitta lösningar på problem som uppstår i det dagliga arbetet.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Som person är du noggrann och trivs med att skruva och arbeta med händerna. Du förstår vikten av att ha god ordning och reda omkring dig. Vi ser att du gärna hittar lösningar på problem som uppstår samt ständigt ser förbättringar som en naturlig del i arbetet. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Är kommunikativ och tycker om att arbeta i team. Visa mindre

Administratör

* Till vår kund i Norrköping söker vi en engagerad och noggrann administratör som vill bli en värdefull del av vår kunds team. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden samt bidra till företagets övergripande framgång. Om tjänsten Som administratör kommer du att vara ansvarig för en mängd varierande administrativa uppgifter som är avgörande för verksamhetens funktion. Dina huvudsakliga ansva... Visa mer
*
Till vår kund i Norrköping söker vi en engagerad och noggrann administratör som vill bli en värdefull del av vår kunds team. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden samt bidra till företagets övergripande framgång.

Om tjänsten
Som administratör kommer du att vara ansvarig för en mängd varierande administrativa uppgifter som är avgörande för verksamhetens funktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kan komma att inkludera:

• Hantering av inkommande och utgående korrespondens, inklusive e-post och brev.
• Registrering och dokumentation av viktiga företagsdata.
• Upprätthållande av databaser och arkiv för att säkerställa ordning och tillgänglighet.
• Koordinering av möten, resor och projekt
• Assistera i fakturahantering och bokföring.
• Kundkontakt och support via telefon och e-post.
• Allmänna kontorsuppgifter för att bidra till en välorganiserad arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid med tillsättning omgående, anställningen inleds med en uthyrning på 6 månader och för rätt person finns mycket goda möjligheter att bli övertagen av kund. Arbetstiderna är måndag - fredag klockan 07.00-16.00
Vi söker dig som
För att trivas och lyckas i rollen som administratör ser vi gärna att du har följande kvalifikationer och egenskaper:

Relevant bakgrund: Du har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller liknande område. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är starkt meriterande.

Organisatorisk skicklighet: Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt utan att kompromissa med noggrannheten.

Kommunikativ förmåga: Du kommunicerar tydligt och professionellt, både i skrift och muntligt. Kundkontakt kräver en vänlig och hjälpsam attityd.

IT-kunskaper: Du är bekant med vanliga kontorsprogram och har en förmåga att snabbt lära dig nya system och verktyg.

Initiativtagande: Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är proaktiv i att identifiera och lösa problem.

Samarbetsförmåga: Du trivs i en teammiljö och kan samarbeta med kollegor på olika nivåer. Visa mindre

Drivna och duktiga CNC-operatörer se hit!

* Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer till våra kunder i Norrköping med omnejd! Om tjänsten Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du blir till en börja anställd av Montico i sex månader som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultc... Visa mer
*
Vi söker drivna och duktiga CNC-operatörer till våra kunder i Norrköping med omnejd!

Om tjänsten
Vi på Montico söker just nu duktiga CNC-operatörer, eller kanske är du nyutbildad CNC-operatör och vill skaffa dig erfarenhet? Du blir till en börja anställd av Montico i sex månader som ambulerande konsult därefter finns goda chanser till tillsvidareanställning på något av kundföretagen. Du kommer ha god kontakt med kundföretaget men också närmast konsultchef på Montico. Vi erbjuder en trygg anställning till våra konsulter så tveka inte att söka!

Arbetsbeskrivning
Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag. Programmering kan skötas av särskilt anställda tekniker eller av dig som CNC-operatör. Det kan även förekomma att man arbetar med både svarv- och fräsmaskiner och du har uppgifter som att programmera och ansvara över ställ och omställ av maskiner. Du kommer få göra verktygsbyten och utföra kvalitetskontroller av produkter och vi ser gärna att du har erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning.

Vi söker dig som
Har grönt certifikat inom CNC eller längre erfarenhet av yrket och är en ansvarsfull och samarbetsvillig person. Vi ser gärna att du är målmedveten och att du har ett stort säkerhetstänk. Om du har erfarenhet av att jobba med kortare program med produktbyten så är det en fördel. Om du har arbetat med ritningsläsning tidigare så är det meriterande.

B-körkort är ett krav och truckkort är meriterande. Visa mindre

Handledare till Norrköping

* Du som är intresserad av att coacha arbetssökande individer till arbete eller studier och se dem växa utifrån deras individuella förutsättningar - har nu chansen att söka rollen som handledare på Montico. Hos oss gör du inte bara skillnad för individen utan även för näringslivet och samhället i stort! Om tjänsten Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbild... Visa mer
*
Du som är intresserad av att coacha arbetssökande individer till arbete eller studier och se dem växa utifrån deras individuella förutsättningar - har nu chansen att söka rollen som handledare på Montico. Hos oss gör du inte bara skillnad för individen utan även för näringslivet och samhället i stort!

Om tjänsten
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. På uppdrag av Arbetsförmedlingen tillhandahåller vi Rusta och matcha 2, en satsning som syftar till att skyndsamt hjälpa arbetssökande till arbete eller studier.

Vår verksamhet växer och vi söker en handledare inom Rusta och matcha 2 med placering i Norrköping.

Arbetsbeskrivning
Som handledare ansvarar du för att aktivt matcha arbetssökande deltagare till lämpligt arbete eller lämpliga studier. Genom ett coachande förhållningssätt, med utgångspunkt från individens förutsättningar och behov, hittar du de effektivaste karriärvägarna som möjliggör en kommande anställning. Du kartlägger, planerar och följer upp deltagarens arbetssökarresa samtidigt som du för affärsmässiga samtal med potentiella arbetsgivare och utbildningsaktörer. För att trivas i rollen krävs ett stort intresse för att möta nya människor.

Vi söker dig som
- är driven, flexibel och lösningsfokuserad
- är resultatfokuserad och motiverad av att snabbt omsätta idéer till verklighet
- är bekväm med att arbeta kvalitetssäkrat utifrån förutbestämda processer
- har ett upparbetat nätverk och relationer på jobb- och utbildningsmarknaden
- har en god pedagogisk- och kommunikativ förmåga
- är duktig på att skapa och bibehålla affärsmässiga relationer
- besitter en god digital kompetens där du är bekväm med digital dokumentation samt att hålla i digitala möten
- talar svenska obehindrat, samt gärna besitter ytterligare språkkunskaper

Tidigare erfarenhet av tjänster som Rusta och matcha är mycket meriterande. Körkort är ett krav för tjänsten.

Montico står för respektfullt bemötande, öppen och rak kommunikation, vi-anda, mod att agera och affärsmässighet och vi utgår från att du som söker denna tjänst delar våra värderingar.


För att vara kvalificerad för tjänsten måste du uppfylla ett av följande alternativ enligt krav som Arbetsförmedlingen har ställt:
Alternativ 1
Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) inom ett område som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten, samt:
Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat, samt:
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning
Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Vid intervjutillfället önskar vi att du kan uppvisa giltiga betyg/intyg som styrker din behörighet enligt alternativ 1 eller alternativ 2. Visa mindre

Driftiga Montageledare sökes till kund i Norrköping

* Vi söker flera driftiga Montageledare till en av våra kunder i Norrköping. Är du en person med erfarenhet från svetsning och montagearbete och dessutom har vana av att arbetsleda personal, skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrir... Visa mer
*
Vi söker flera driftiga Montageledare till en av våra kunder i Norrköping. Är du en person med erfarenhet från svetsning och montagearbete och dessutom har vana av att arbetsleda personal, skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten
Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.


Arbetsbeskrivning
Som Montageledare kommer du ansvara för att bland annat arbetsleda personal ute på olika projektjobb samt vara operativt delaktig i det dagliga arbetet.
Du utgår från kunden i Norrköping men kommer arbeta på annan ort hos kundföretagets olika projekt runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
- Operativt arbetsleda personal.
- Arbetsmiljöansvar för personal på kundens anläggning enligt särskild delegering.
- Att utföra riskanalyser inför och under arbetet.
- Material- och utrustningshantering.
- Hantera och upprätta relevant projektdokumentation.
- Ansvara för ordning och reda på arbetsplatsen.
- Bidra till att utveckla och förbättra verksamheten.

Andra arbetsuppgifter än beskrivet ovan kan förekomma.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, noggrann och har förmågan att såväl leda andra som att samarbeta. Vidare så tror vi att du är lösningsfokuserad, kommunikativ och tycker att det är viktigt med ordning och reda på arbetsplatsen.

Krav:
- Goda kunskaper inom svetsning och/eller montagearbete sedan tidigare.
- Erfarenhet av arbetsledning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift.
- Körkort och tillgång till bil.
- Goda kunskaper i Office paketet.

Meriterande:
- Ledarskapsutbildning.
- Arbetsmiljöutbildning.
- Truckkort, A1-4 och B1-4.
- Traverskort.
- Mobila plattformar.
- Heta arbeten.
- Fallskyddsutbildning. Visa mindre

Erfarna CNC-operatörer, se hit!

* Vi söker flera drivna CNC - operatörer med erfarenhet av CAD och programmering till våra kunder i Norrköping. I denna roll krävs en längre arbetslivserfarenhet inom yrket. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, men arbeta ute hos kunden. Efter sex månader blir du antingen tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd... Visa mer
*
Vi söker flera drivna CNC - operatörer med erfarenhet av CAD och programmering till våra kunder i Norrköping.
I denna roll krävs en längre arbetslivserfarenhet inom yrket.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, men arbeta ute hos kunden. Efter sex månader blir du antingen tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd av företaget.


Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att arbeta med allt mellan små enstycksdetaljer till större produkter.
Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ta emot arbetsorder/ ritning.
- Ritningsläsning
- Maskinberedning, programmering
- Bearbeta material
- Kvalitetskontroll
- Deltagande i veckostyrning.

Det förväntas även att du som medarbetade deltar i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

- Har goda kunskaper i ritningsläsning.
- Har goda kunskaper i programmering (Haidenhein och Siemens) och CAD.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- Körkort B och tillgång till bil.

- Meriterande är travers & lift certifiering.
- Meriterande är erfarenhet av kantpress/ bockning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och driven.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfarna svetsare, se hit!

* Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping. Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Monti... Visa mer
*
Vi söker flera drivna Svetsare till en av våra kunder i Norrköping.
Kundföretaget är Sveriges ledande industri- och byggföretag som erbjuder en komplett helhetslösning inom deras fem affärsområden; Energi & Process, Tillverkningsindustri, Anläggningsindustri, Bygg & Smide samt Industrirör.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico, för att sen övergå i anställning hos kund på sikt.

Om tjänsten
Du kommer främst att svetsa med metoderna MIG/MAG och MMA. Arbetet sker främst på kundföretagets plåtverkstad, det kan även förekomma resande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Svetsning.
- Plåtbockning.
- Plåtvalsning.
- Mekanik.
- Tekniksupport till kund.
- Delta i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad svetsare och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.

Krav:
- Industri/verkstadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Goda kunskaper i svetsmetod MIG/MAG och MMA.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Heta arbeten.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande:
- Fallskyddsutbildning och traverskort
- Erfarenhet av plåtvalsning och bockning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, kvalitetsmedveten, framåt och flexibel.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Administratör

* Till vår kund Lincom AB i Norrköping söker vi en engagerad och noggrann administratör som vill bli en värdefull del av vår kunds team. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden samt bidra till företagets övergripande framgång. Om tjänsten Som administratör kommer du att vara ansvarig för en mängd varierande administrativa uppgifter som är avgörande för verksamhetens funktion. Dina huvudsak... Visa mer
*
Till vår kund Lincom AB i Norrköping söker vi en engagerad och noggrann administratör som vill bli en värdefull del av vår kunds team. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden samt bidra till företagets övergripande framgång.

Om tjänsten
Som administratör kommer du att vara ansvarig för en mängd varierande administrativa uppgifter som är avgörande för verksamhetens funktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kan komma att inkludera:

• Hantering av inkommande och utgående korrespondens, inklusive e-post och brev.
• Registrering och dokumentation av viktiga företagsdata.
• Upprätthållande av databaser och arkiv för att säkerställa ordning och tillgänglighet.
• Koordinering av möten, resor och projekt
• Assistera i fakturahantering och bokföring.
• Kundkontakt och support via telefon och e-post.
• Allmänna kontorsuppgifter för att bidra till en välorganiserad arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid med tillsättning omgående, anställningen inleds med en uthyrning på 6 månader och för rätt person finns mycket goda möjligheter att bli övertagen av kund. Arbetstiderna är måndag - fredag klockan 07.00-16.00
Vi söker dig som
För att trivas och lyckas i rollen som administratör ser vi gärna att du har följande kvalifikationer och egenskaper:

Relevant bakgrund: Du har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller liknande område. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är starkt meriterande.

Organisatorisk skicklighet: Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt utan att kompromissa med noggrannheten.

Kommunikativ förmåga: Du kommunicerar tydligt och professionellt, både i skrift och muntligt. Kundkontakt kräver en vänlig och hjälpsam attityd.

IT-kunskaper: Du är bekant med vanliga kontorsprogram och har en förmåga att snabbt lära dig nya system och verktyg.

Initiativtagande: Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är proaktiv i att identifiera och lösa problem.

Samarbetsförmåga: Du trivs i en teammiljö och kan samarbeta med kollegor på olika nivåer. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Mek-montörer sökes till företag i Söderköping

* Vi söker nu flera drivna Mek- montörer till en av våra kunder i Söderköping. Har du kunskap inom montering vill arbeta i en miljö där produkter till några av världens största och mest framgångsrika företag tillverkas? Uppdraget planeras pågå tillsvidare där du efter 6 månader har goda möjlighet att erbjudas anställning hos kundföretaget. Varmt välkommen in med din ansökan! Arbetsbeskrivning Kundföretaget är i ett skede att utöka sin personalstyrka... Visa mer
*
Vi söker nu flera drivna Mek- montörer till en av våra kunder i Söderköping.
Har du kunskap inom montering vill arbeta i en miljö där produkter till några av världens största och mest framgångsrika företag tillverkas?
Uppdraget planeras pågå tillsvidare där du efter 6 månader har goda möjlighet att erbjudas anställning hos kundföretaget.

Varmt välkommen in med din ansökan!Arbetsbeskrivning
Kundföretaget är i ett skede att utöka sin personalstyrka med ytterligare Mek-montörer till deras produktion. Du kommer huvudsakligen att arbeta med en produkttyp som innebär ca 80% mekaniskt montage och 20% elarbete. Den mekaniska delen innebär att du kommer använda olika typer av handhållna och stationära maskiner, tillverka koppar och montera både mekaniska- och el-komponenter, du arbetar dagligen utefter ritning.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som

- Utbildning på lägst gymnasienivå inom till exempel fordonsteknisk/industriteknisk inriktning.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom mekanisk montering.
- B körkort och tillgång till bil.
- Drivs av att hitta lösningar på problem som uppstår i det dagliga arbetet.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har erfarenheter inom el-/ el-automation.

Som person är du noggrann och trivs med att skruva och arbeta med händerna. Du förstår vikten av att ha god ordning och reda omkring dig. Vi ser att du gärna hittar lösningar på problem som uppstår samt ständigt ser förbättringar som en naturlig del i arbetet. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Är kommunikativ och tycker om att arbeta i team. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Teknisk säljare

Ansök    Maj 24    Montico Hr Partner AB    Utesäljare
Har du ett tekniskt intresse och vill kombinera detta med att göra affärer och bygga kundrelationer? Då ska du söka tjänsten som säljare på Montico. Du blir en del av en dynamisk säljorganisation med högt till tak och korta beslutsvägar. Arbetsbeskrivning Som teknisk säljare hjälper du företag att optimera sin viktigaste tillgång - personalen. Du säljer in våra tjänster inom företagsutbildning genom att identifiera utbildningsbehovet hos nya och befintliga... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill kombinera detta med att göra affärer och bygga kundrelationer? Då ska du söka tjänsten som säljare på Montico. Du blir en del av en dynamisk säljorganisation med högt till tak och korta beslutsvägar.
Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare hjälper du företag att optimera sin viktigaste tillgång - personalen. Du säljer in våra tjänster inom företagsutbildning genom att identifiera utbildningsbehovet hos nya och befintliga kunder. Du upprätthåller och utvecklar kundkontakter både genom fysiska möten, videomöten och telefon. I arbetet samarbetar du nära våra utbildningskonsulter som ansvarar för att leverera det du säljer in. Du sätter alltid kunden i centrum och levererar mervärde genom samverkan med Monticos övriga affärsområden. Ditt geografiska område är samtliga regioner där Montico har verksamhet, från Skåne upp till Värmland och du utgår från något av våra kontor. Arbetet innefattar en hel del resor inom området.
Vi erbjuder en spännande och utmanande roll som säljare med helhetsansvar att sälja in företagsutbildningar inom industri såsom svets, truck och CNC. Tillsammans med ditt team bearbetar du potentiella och befintliga kunder i området. Du ansvarar för alla steg i säljprocessen och driver självständigt ditt arbete med fokus på mål, kvalitet och långsiktiga relationer.
Vi söker dig som
Du behöver ha produktionsteknisk kunskap inom industri. Vi värderar personlighet och potential högt. En förutsättning för att lyckas är att du är social, uthållig och relationsskapande. Du är ambitiös, du vill och vågar ta egna initiativ för att nå dina mål. Du trivs i en varierad och föränderlig arbetsmiljö där du själv får planera. Du drivs av att arbeta efter uppsatta mål. Körkort är ett krav för tjänsten samt att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Markanläggare

* Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning. Vi söker dig som Krav: B-körkort för bilar med manuell växellåda Goda kunskaper i Svenska språket Meriterande: Utbildning Arbete på väg 1 o 2 Lokalkännedom Norrköping med omnejd. Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga sto... Visa mer
*
Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Norrköping med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Mars, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Projektledare Solenergiprojekt

* Projektledare Solenergiprojekt Om tjänsten Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel p... Visa mer
*
Projektledare Solenergiprojekt

Om tjänsten
Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå.

Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde om samtidigt bidra till den gröna omställningen.
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med projektledning och arbetsledning av solenergiprojekt. I rollen ingår även att projektera solenergianläggningar och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.
I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål. Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen.

Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem, behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter inom dessa områden.

Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Power, och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef i Green Energy.

I ditt arbete ingår det att:

– Samordna och leda solenergiprojekt
– Arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
– Projektera och kalkylera solenergiprojekt
– Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom laddinfrastruktur och energilagring
– Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
– Beställa material och koordinera materielleveranser
– Samordning av egen personal, underentreprenörer och leverantörer
– Styra och leda tillgängliga projektresurser
– Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
– Delta i internt utvecklingsarbete
– Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom solenergiprojekt.
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Markanläggare

* Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning. Vi söker dig som Krav: B-körkort för bilar med manuell växellåda Goda kunskaper i Svenska språket Meriterande: Utbildning Arbete på väg 1 o 2 Lokalkännedom Norrköping med omnejd. Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga sto... Visa mer
*
Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Norrköping med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Mars, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Projektledare Solenergiprojekt

* Projektledare Solenergiprojekt Om tjänsten Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel p... Visa mer
*
Projektledare Solenergiprojekt

Om tjänsten
Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå.

Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde om samtidigt bidra till den gröna omställningen.
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med projektledning och arbetsledning av solenergiprojekt. I rollen ingår även att projektera solenergianläggningar och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.
I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål. Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen.

Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem, behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter inom dessa områden.

Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Power, och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef i Green Energy.

I ditt arbete ingår det att:

– Samordna och leda solenergiprojekt
– Arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
– Projektera och kalkylera solenergiprojekt
– Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom laddinfrastruktur och energilagring
– Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
– Beställa material och koordinera materielleveranser
– Samordning av egen personal, underentreprenörer och leverantörer
– Styra och leda tillgängliga projektresurser
– Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
– Delta i internt utvecklingsarbete
– Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom solenergiprojekt.
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Projektledare Solenergiprojekt

* Projektledare Solenergiprojekt Om tjänsten Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel p... Visa mer
*
Projektledare Solenergiprojekt

Om tjänsten
Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå.

Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde om samtidigt bidra till den gröna omställningen.
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med projektledning och arbetsledning av solenergiprojekt. I rollen ingår även att projektera solenergianläggningar och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.
I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål. Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen.

Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem, behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter inom dessa områden.

Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Power, och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef i Green Energy.

I ditt arbete ingår det att:

– Samordna och leda solenergiprojekt
– Arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
– Projektera och kalkylera solenergiprojekt
– Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom laddinfrastruktur och energilagring
– Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
– Beställa material och koordinera materielleveranser
– Samordning av egen personal, underentreprenörer och leverantörer
– Styra och leda tillgängliga projektresurser
– Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
– Delta i internt utvecklingsarbete
– Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom solenergiprojekt.
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Markanläggare

* Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning. Vi söker dig som Krav: B-körkort för bilar med manuell växellåda Goda kunskaper i Svenska språket Meriterande: Utbildning Arbete på väg 1 o 2 Lokalkännedom Norrköping med omnejd. Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga sto... Visa mer
*
Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Norrköping med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Mars, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Projektledare Solenergiprojekt

* Projektledare Solenergiprojekt Om tjänsten Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel p... Visa mer
*
Projektledare Solenergiprojekt

Om tjänsten
Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå.

Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde om samtidigt bidra till den gröna omställningen.
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med projektledning och arbetsledning av solenergiprojekt. I rollen ingår även att projektera solenergianläggningar och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.
I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål. Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen.

Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem, behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter inom dessa områden.

Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Power, och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef i Green Energy.

I ditt arbete ingår det att:

– Samordna och leda solenergiprojekt
– Arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
– Projektera och kalkylera solenergiprojekt
– Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom laddinfrastruktur och energilagring
– Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
– Beställa material och koordinera materielleveranser
– Samordning av egen personal, underentreprenörer och leverantörer
– Styra och leda tillgängliga projektresurser
– Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
– Delta i internt utvecklingsarbete
– Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom solenergiprojekt.
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Markanläggare

* Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning. Vi söker dig som Krav: B-körkort för bilar med manuell växellåda Goda kunskaper i Svenska språket Meriterande: Utbildning Arbete på väg 1 o 2 Lokalkännedom Norrköping med omnejd. Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga sto... Visa mer
*
Vi söker nu en markanläggare med erfarenhet av plattläggning och rördragning.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Norrköping med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom detta område.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Mars, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Säsongspersonal Inre och yttre fastighetsskötsel

* Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång. Om tjänsten Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften u... Visa mer
*
Vi söker säsongspersonal, inre och yttre fastighetsskötsel, Norrköping, Söderköping och Finsprång.

Om tjänsten
Tillsammans med vår kund HSB i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Vi utför fastighetsskötsel, lokalvård och är våra kunders ögon i boendemiljöerna. Under sommarsäsongen utgörs tjänsten av ungefär hälften inne och hälften ute lite beroende på område och upplägg. Du kommer tillsammans med ditt team följa skötselbeskrivningar och planera och utföra skötseln tillsammans.

HSB erbjuder via Montico AB, en säsongsanställning eller semestervikariat i ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.


Vi söker dig som
Vi söker dig som gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. Vi önskar också att du har en förmåga att planera och ta ansvar för ditt uppdrag och vara en trevlig och omtänksam kollega. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det även viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och delar av ditt arbete kommer ske digitalt vilket underlättas av om du är bekväm med enklare digitala verktyg.

Fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSBs förvaltningsben. Det är då viktigt att du känner stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå.
Vi värdesätter din initiativförmåga och vi ser gärna att du proaktivt föreslår utvecklingsförbättringar. Du är vår kunds ögon i fastigheten.
Vi söker dig som har hög servicekänsla och arbetar med stor noggrannhet. Du är vårt ansikte utåt, vilket innebär du behöver vara flexibel, social och anpassa dig utefter den aktuella situationen.
Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig. Du arbetar i boendemiljöer vilket innebär att vi värdesätter din sociala förmåga och det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och värkar.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och arbetar både självständigt och i grupp.

- Krav B körkort
- Meriterande med erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel
- Meriterande med erfarenhet av att läsa avtal enligt aff-struktur
- Meriterande med specialistkunskaper inom förvaltning såsom trädbeskärning, motorsågskort mm. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fre... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu sommarjobbare inom park- och trädgårdsarbetare för start i Juni månad.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Truckförare till CEOS AB i Norrköping

Ansök    Feb 8    Montico Hr Partner AB    Truckförare
* Montico söker nu erfarna truckförare till CEOS i Norrköping. Har du erfarenhet från industrin som truckförare är du välkommen med din ansökan. Om tjänsten CEOS Fritzoe AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindustrin i Sverige. Företaget finns etablerat med kontor och lager i Forserum, Norrköping, Skellefteå och i Göteborg. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirk... Visa mer
*
Montico söker nu erfarna truckförare till CEOS i Norrköping. Har du erfarenhet från industrin som truckförare är du välkommen med din ansökan.Om tjänsten
CEOS Fritzoe AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindustrin i Sverige. Företaget finns etablerat med kontor och lager i Forserum, Norrköping, Skellefteå och i Göteborg. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 600 miljoner kronor och har drygt 60 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.Arbetsbeskrivning
Verksamheten är nu i behov av erfarna truckförare till sitt lager i Norrköping. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara godsmottagning samt utleverans.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är noggrann och drivs av att leverera god kvalitet på arbetet. Allmänna krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil. Se punkterna nedan för vidare krav och önskemål för tjänsten:

- Truckkort A1-A4, B1-B4 och erfarenhet av truckkörning är ett krav. Truckkort B5,B6 är meriterande.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
- Viss datorvana krävs.
- Gymnasieexamen.

Som person ser vi gärna att du är: ansvarstagande, kommunikativ, driven och har lätt för att samarbeta. Du bör kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetet är förlagt till dagtid, Måndag- Fredag 07.00-16.00.
Start: Omgående
Placering: Norrköping Visa mindre

Park- och trädgårdsarbetare sökes till Östgöta Entreprenad

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00, Vis... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning från Mars - Oktober
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Sommarjobb inom Park & Trädgård

Om tjänsten Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2023 i Norrköping Uppdraget är på heltid med start v. 19 till vecka 32. Dagtid - måndag till fredag Lön enligt kollektivavtal Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriteran... Visa mer
Om tjänsten
Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2023 i Norrköping

Uppdraget är på heltid med start v. 19 till vecka 32.
Dagtid - måndag till fredag
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet då du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal & skrift Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Säsongsanställning inom Park & Trädgård

Om tjänsten Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2023 i Norrköping Uppdraget är på heltid med start i april fram till sista september. Dagtid - måndag till fredag Lön enligt kollektivavtal Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippn... Visa mer
Om tjänsten
Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2023 i Norrköping

Uppdraget är på heltid med start i april fram till sista september.
Dagtid - måndag till fredag
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet då du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal & skrift Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Svetstekniker sökes

Ansök    Dec 22    Montico Hr Partner AB    Svetsingenjör
Du arbetar idag som svetsansvarig, svetskoordinator eller liknande och nu söker du ett rörligt och omväxlande arbete där du får använda din erfarenhet och kunskap. Montico växer och nu söker vi ytterligare svetstekniker till vår verksamhet i mellersta Sverige. Drivs du av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper är du den vi söker för uppdraget. Arbetsbeskrivning Som svetstekniker arbetar du i en varierad miljö direkt ute h... Visa mer
Du arbetar idag som svetsansvarig, svetskoordinator eller liknande och nu söker du ett rörligt och omväxlande arbete där du får använda din erfarenhet och kunskap.
Montico växer och nu söker vi ytterligare svetstekniker till vår verksamhet i mellersta Sverige. Drivs du av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper är du den vi söker för uppdraget.
Arbetsbeskrivning
Som svetstekniker arbetar du i en varierad miljö direkt ute hos våra kundföretag med svetsrelaterade uppgifter. I rollen som svetstekniker kommer du bland annat att utbilda och validera inom svetsteknik. I din roll ingår också att styra svetsarbetet genom att verka som extern svetsansvarig. Att genomföra kontroll och provning och att vara specialist och rådgivare ingår också i befattningen.
Ditt geografiska område är mellersta Sverige och du utgår från något av våra kontor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som är målinriktad, ambitiös och som har mycket god förmåga att driva på dig själv. Du har en även en djup kunskap i själva svetsprocessen och vana vid att instruera/utbilda. Meriterande är om du innehar certifikat i oförstörande provning enligt ISO 9712 (VT, MT, PT) samt auktorisation för att övervaka svetsarprövningar enligt ISO 9606. Har du också kunskap inom kvalitetsstyrning av svetsning enligt ISO 3834 och kunskap i utförande av stålkonstruktion enligt EN 1090 är det ytterligare en merit.
Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos utveckling. Löpande kompetensutveckling för dig är en självklarhet.
För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en rörlig miljö där du har handlingsfrihet och befogenhet att själv fatta beslut. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog. Då uppdraget innebär arbete hos våra kundföretag måste du vara beredd på en hel del resande. Våra kunder finns i södra och mellersta Sverige. Övernattningar på annan ort förekommer - antalet nätter beror på din bostadsort. Då dokumentation är en del av jobbet behöver du använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Då resor är en stor del i arbetet har du möjlighet att ta ut en tjänstebil.
Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Mark & anläggningsarbetare sökes till Östgöta CBW Entreprenad

Om tjänsten Som mark- & anläggningsarbetare hos Östgöta CBW i Norrköping arbetar du i ett väl sammansvetsat team tillsammans med trevliga och ansvarsfulla medarbetare. Du får arbeta med många spännande och varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter i huvudsak: Yttre skötsel av fastigheter Gatu- och vägbyggnad Schakt- och fyllningsarbeten Ytskiktsarbeten såsom kantstensättning, platt- och stenläggning VA-arbeten Grundläggning av byggnader Start: Januar... Visa mer
Om tjänsten
Som mark- & anläggningsarbetare hos Östgöta CBW i Norrköping arbetar du i ett väl sammansvetsat team tillsammans med trevliga och ansvarsfulla medarbetare. Du får arbeta med många spännande och varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
Yttre skötsel av fastigheter
Gatu- och vägbyggnad
Schakt- och fyllningsarbeten
Ytskiktsarbeten såsom kantstensättning, platt- och stenläggning
VA-arbeten
Grundläggning av byggnader


Start: Januari 2023
Omfattning: Heltid
Arbetstider: måndag - torsdag 06:45-16.15, fredag 06:45-13.00

Tjänsten är en hyrrekrytering på 6 månader via Montico med målet att bli övertagen av kund.Arbetsbeskrivning
Kvalifikationer: Du är van att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta ansvar. Vidare är du engagerad i ditt arbete och tar ansvar för att jobbet ska flyta på. Vi ser gärna att du arbetat i branschen tidigare men det är inget krav.Vi söker dig som
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Krav:
B-Körkort och svenska i tal och skrift

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen omgående, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator

* Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt. Om tjänsten I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projek... Visa mer
*
Idola Solkraft AB är ett snabbväxande bolag med verksamhet inom solenergi. Affärsidén är att det ska vara enkelt att skaffa solceller. Man tar ansvar för att hjälpa kunden hela vägen från idé till genomförande och långt därefter. Fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Till kontoret i Norrköping söker man nu en projektkoordinator med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
I rollen som projektkoordinator har du en nyckelroll i företagets alla projekt. I jobbet ingår det att du har kontakt med en mängd olika aktörer, både slutkunder och beställare. Dessa kan vara allt från stora företag till privatpersoner. Du hjälper företaget med koordinering av inkommande uppgifter från projekten samt stödjer de montörer som är "ute på fältet". Du har daglig kontakt med dem och stödjer dem med koordinering av deras arbete. Du är även en del av slutrapporteringen av projekten, där du granskar montörernas återrapporter innan de sedan skickas till beställaren.

Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico i sex månader med syftet att anställningen därefter övergår i en tillsvidareanställning hos Idola Solkraft AB.


Arbetsbeskrivning
Arbetet består av en hel del koordinering via telefonsamtal och mail. Det ingår en stor del administration som en naturlig del av arbetsdagen. Förutom att genomföra daglig återrapportering i projekten så löser du uppkomna ärenden som kan inkomma på kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- lägga upp order
- färdiganmäla arbeten till elnätsbolag
- samla in dokument, checklistor m.m.
- bedöma bilder från montörer/elektriker
- återrapportera projekt till beställare
- administration i ett antal affärssystem
- ta emot inkommande samtal och mail
- lösa uppkomna ärenden


Vi söker dig som
Har erfarenhet av administrativ arbete och även har en god datorvana. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare med ett eget inre driv och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom är du serviceinriktad, ansvarstagande och har mycket god förståelse för andras behov för att kunna ge bästa möjliga kundbemötande. Du är stresstålig och trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan! Visa mindre

Rekryteringsträff Montico Norrköping!

Om tjänsten Vill du öka dina chanser i ditt jobbsökande? Nu har du möjligheten att göra det! Tisdag den 8 november mellan klockan 10.00 - 12.00 är du varmt välkommen till oss på Montico i Norrköping till vår rekryteringsträff! Du kommer få chansen att presentera dig på en kortare intervju och visa vem just du är. Montico samarbetar med olika kunder som finns inom industribranschen, därför söker vi alltid dig som har någon form av industribakgrund. Våra ... Visa mer
Om tjänsten
Vill du öka dina chanser i ditt jobbsökande? Nu har du möjligheten att göra det!

Tisdag den 8 november mellan klockan 10.00 - 12.00 är du varmt välkommen till oss på Montico i Norrköping till vår rekryteringsträff!

Du kommer få chansen att presentera dig på en kortare intervju och visa vem just du är.

Montico samarbetar med olika kunder som finns inom industribranschen, därför söker vi alltid dig som har någon form av industribakgrund. Våra kunder finns i Norrköpingsområdet med omnejd.

Du är varmt välkommen att ta en fika med oss och prata jobb! Ta gärna med ditt CV och ladda även upp det på Monticos hemsida.

Vi ses på Ståthögavägen 48 i Norrköping! Visa mindre

Konsultchef till Montico i Norrköping

Om tjänsten Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Norrköping med en konsultchef. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget. Arbetsbeskrivning Som konsultchef har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du genom att vara nytänkande, ha ett rikt n... Visa mer
Om tjänsten
Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Norrköping med en konsultchef. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du genom att vara nytänkande, ha ett rikt nätverk, att vara utåtriktad och affärsmässig.

Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter i bemanningsverksamheten. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för de kunder och medarbetare vi har i området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sälja in uppdrag, söka upp, intervjua och matcha kandidater för våra uppdrag. Rollen innebär också att du förstår och kan sätta dig in i våra kunders behov, det medför en stor kundkontakt där du får helhetsansvar för att sälja in och leverera personallösningar med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Du driver självständigt hela processer med fokus på mål, kompetens, kvalitet och långsiktiga relationer.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du är målinriktad, ambitiös och har god förmåga att driva både dig själv och andra. Du presterar resultat genom att skapa arbetsglädje och motivera din personal. Du har en stark förmåga att koppla det du gör till affären och har en stor vilja att nå satta mål. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos positiva utveckling.

Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen är det en fördel. Du kommer få möjlighet att växa in i rollen med hjälp av erfarna kollegor. God kännedom om det lokala näringslivet är också en merit. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Controller

Ansök    Aug 26    Montico Hr Partner AB    Controller
FVBU, Föreningen Värdefulla Barn och Ungdomar, driver flertalet förskolor i Sverige. Förskolorna har en kristen profil och ett genomtänkt miljöengagemang som genomsyrar hela organisationen. FVBU bedriver en hjälpverksamhet i Sierra Leone och just nu bygger föreningen en skola i samma område, hjälpverksamhet bedrivs även i Litauen. Förskollärare och pedagoger arbetar med barnen i små grupper med barnens trygghet och ett lustfyllt lärande i fokus. Tillsamman... Visa mer
FVBU, Föreningen Värdefulla Barn och Ungdomar, driver flertalet förskolor i Sverige. Förskolorna har en kristen profil och ett genomtänkt miljöengagemang som genomsyrar hela organisationen. FVBU bedriver en hjälpverksamhet i Sierra Leone och just nu bygger föreningen en skola i samma område, hjälpverksamhet bedrivs även i Litauen. Förskollärare och pedagoger arbetar med barnen i små grupper med barnens trygghet och ett lustfyllt lärande i fokus. Tillsammans skapar man förutsättningar för ett lustfyllt lärande. FVBU är en ideell förening vilket innebär att man ej är vinstdrivande. Föreningens eventuella överskott går tillbaka till verksamheten. FVBU som är en ideell förening har inte till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och man gör inga utdelningar till styrelse eller medlemmar.
FVBUs förskolor finns i Östersund, Kristinehamn, Södertälje, Finspång, Linköping, Tranås, Nässjö, Forserum, Eksjö, Mariannelund och Bodafors.
https://fvbu.se/
Om tjänsten
Är du ekonom och vill arbeta tillsammans med kunniga och trevliga kollegor, då ska du söka den här tjänsten som Controller hos FVBU. Du bidrar till verksamheten genom att ansvara för bolagets ekonomi, finansiella rapportering samt analys av ekonomiska resultat. I tjänsten ingår också ansvar för 3 medarbetare.
Tjänsten passar dig som har bred erfarenhet inom ekonomi och som tycker det är kul att jobba med såväl operativa som strategiska frågor.
Detta är en tillsvidareanställning hos kund på 50-65%. Du kommer att jobba på kontoret i centrala Norrköping och du har möjlighet att styra dina arbetstider utifrån arbetssituation och viss möjlighet till distansarbete finns.
I den här rekryteringen samarbetar FVBU med Montico. Du blir anställd hos kund.
Arbetsbeskrivning
Som controller på FVBU i Norrköping ansvarar och leder du det det strategiska och operativa arbetet med de ekonomiska processerna, analyserar och gör uppföljningar av budget samt prognosarbete. Jobbar och styr mot gemensamma mål, stödjer och utvecklar verksamheten med dina kunskaper inom ekonomistyrning.
Arbetsuppgifterna innefattar men begränsas inte till:
- Ansvara för processen med budget, uppföljning, analys och prognosarbete
- Rapportering och underlag inför ekonomiska beslut
- Upprätta årsredovisning och årsbokslut
- Samordna och aktivt bidra som specialist i utveckling av processer och projekt.
- Stötta rektorer i analysarbetet av budget, uppföljning och prognoser
- Kontorsansvar med medarbetaransvar för 3 personer (arbetsmiljö, medarbetarsamtal, lönesamtal, fördelning av arbetsuppgifter m.m.)
- Ansvar för centralt styrda avtal (telefoni, försäkringar)
Vi söker dig som
Har en akademisk utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Du har god IT-vana och kunskaper inom Office 365 främst excel. Meriterande är om du har arbetat i bokföringsprogrammet Visma och Agda lön.
Som person har du god förmåga att se ett helhetsperspektiv, är analytisk, noggrann och självgående. Det är också av stor vikt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du måste kunna kommunicera på ett tydligt sätt i både tal och skrift på svenska och du behöver vara pedagogisk för att kunna förklara metoder, resultat och komplexa sammanhang även för de som inte är ekonomer. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap om HR- relaterade frågor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare med rätt inställning till arbete!

* Till en av våra kunder i anläggningsbranschen söker vi dig som är riktigt arbetsvillig och stark! Om tjänsten Detta är en heltidstjänst där din arbetstid fördelas på måndag till torsdag. Du utgår från hemmet, alternativt närmast belägna kontor, och erhåller fast lön + traktamente. Arbetsbeskrivning Du arbetar i nära samarbete med grävmaskinisten. Ditt jobb är bland annat att packa ledningsbädden med en padda, du är med vid utrullning av kabel, optoslan... Visa mer
*
Till en av våra kunder i anläggningsbranschen söker vi dig som är riktigt arbetsvillig och stark!

Om tjänsten
Detta är en heltidstjänst där din arbetstid fördelas på måndag till torsdag. Du utgår från hemmet, alternativt närmast belägna kontor, och erhåller fast lön + traktamente.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar i nära samarbete med grävmaskinisten. Ditt jobb är bland annat att packa ledningsbädden med en padda, du är med vid utrullning av kabel, optoslang och jordlina, där du tillser att allt ligger på rätt plats med rätt avstånd till varandra. Du är med när skyddsfyllningen över kablarna läggs på plats och säkerställer att det är tillräckligt tjockt samt att kabelskyddsbandet kommer på plats. Hittar du under arbetets gång en sten som trillat ned och riskerar att skada kabeln flyttar du den.

Det är du som anläggare som ser till att material som krävs längs sträckningen finns framme och ständigt är med och tar med sådant som inte ska lämnas på platsen.

Vi söker dig som
Du som söker den här tjänsten älskar att arbeta utomhus i alla väder. Du älskar att arbeta med kroppen och när det är som tuffast är du som gladast. Du samarbetar väl med dina kollegor och bidrar till en god stämning. Även när du väntar på grävmaskinisten finns det uppgifter du tar dig an och slipper vara sysslolös.

Även om vi värdesätter en arbetssam personlighet högst så är det starkt meriterande med erfarenhet från anläggningsbranschen. Har du utbildningar om regelverk, branschstandard (KJ41, EBR) och förarbevis för hjullastare så slipper du sitta i skolbänken någon dag i början av din anställning. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna maj - september. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna maj - september.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Ordermottagare med utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jun 8    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* Vi söker nu en godsmottagare/truckförare till SLS Kyla Värme Energi i Norrköping. Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och söker en långsiktig anställning där du kan utvecklas inom företaget, se hit! Om tjänsten SLS erbjuder flera olika tjänster kopplade till deras kärnverksamhet, att tillverka kyl och värmepumps-anläggningar. De står för allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl och värmepumpsindustrin. SLS har sin till... Visa mer
*
Vi söker nu en godsmottagare/truckförare till SLS Kyla Värme Energi i Norrköping. Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och söker en långsiktig anställning där du kan utvecklas inom företaget, se hit!

Om tjänsten
SLS erbjuder flera olika tjänster kopplade till deras kärnverksamhet, att tillverka kyl och värmepumps-anläggningar. De står för allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl och värmepumpsindustrin.

SLS har sin tillverkning förlagd i Norrköping och varje aggregat och projekt är unikt vilket betyder att de skräddarsyr leveranserna enligt kundens krav och målsättningar.


Arbetsbeskrivning
Arbetet är mycket omväxlande, du kommer att arbeta med godsmottagning och utleveranser. På sikt kan det även bli aktuellt med inköp av material och att fungera som en samordnande funktion. Du behöver vara ansvarsfull och kunna prioritera din egen tid väl. Det är viktigt att man är ordningsam och pålitligt då man arbetar en hel del självständigt.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 7.00-16.00.

Denna rekrytering sker i samarbete med Montico vilket innebär att all kommunikation sker via oss. Du kommer att bli uthyrd som konsult till SLS och för dig som gör en god arbetsinsats finns det goda möjligheter att sedermera bli anställd direkt hos kunden som ser långsiktigt på rekryteringen.
Det finns stora utvecklingsmöjligheter internt inom SLS.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar och arbeta självständigt på ett effektivt vis. Som person är du ordningsam och pålitlig. Du tycker om att ha ett omväxlande arbete där du själv tar ansvar över din tid.

Krav för tjänsten:
- Truckkort
- B-körkort
- Svenska flytande i tal & skrift
- Viss datorvana Visa mindre

Vi söker Projektör till solcellsbranschen!

Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mät... Visa mer
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.
Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.
Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team
Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.
Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datorvana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Vi söker miljöintresserad Projektör!

Montico söker nu för kunds räkning en Projektör som vill verka inom en så uppåtgående bransch som solcellsbranschen. På detta stabila företag med fokus på kvalite, miljö och säkerhet får du chansen att bidra till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklu... Visa mer
Montico söker nu för kunds räkning en Projektör som vill verka inom en så uppåtgående bransch som solcellsbranschen. På detta stabila företag med fokus på kvalite, miljö och säkerhet får du chansen att bidra till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Företaget är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket.
Om tjänsten
Som Projektör får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB. Möjligheten att växa med företaget och utvecklas mot en roll som Projektledare är stor.
Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team
Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.
Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datorvana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Montör till Grehns Plåt

Ansök    Maj 2    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* Är du personen med gott tålamod som är sugen på att börja arbeta inom industrin? Då är det dig vi söker! Om tjänsten Grehns Plåt grundades 1895 av Johan Edvard Grehn i Norrköping och har utvecklats från ett traditionellt bleckplåtslageri till en modern plåtbearbetningsindustri. Över 120 års tradition vittnar om långsiktigt tänkande och gedigen känsla för arbete med plåt vilket är en del av företagets vardag. Grehns Plåt AB tillverkar kundanpassade produ... Visa mer
*
Är du personen med gott tålamod som är sugen på att börja arbeta inom industrin? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Grehns Plåt grundades 1895 av Johan Edvard Grehn i Norrköping och har utvecklats från ett traditionellt bleckplåtslageri till en modern plåtbearbetningsindustri. Över 120 års tradition vittnar om långsiktigt tänkande och gedigen känsla för arbete med plåt vilket är en del av företagets vardag. Grehns Plåt AB tillverkar kundanpassade produkter av tunnplåt och av profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexiblitet.

Anställningen är en visstidsanställning med start omgående med goda möjligheter till fast anställning hos Montico alternativt direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning
- Enklare monteringsarbete
- Arbete i team
- Arbetet är förlagt måndag-torsdag 06.45-16.00, fredag 06.45-13.00

Vi söker dig som
Vi söker dig som är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Det är av stor vikt att du har en positiv inställning till arbete samt har ett gott tålamod. Ytterligare viktiga egenskaper är att vara noggrann och ha förmågan att samarbeta med andra. I denna rekrytering prioriteras personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet vilket gör det till ett utmärkt tillfälle för dig som är nyfiken på att testa ett jobb inom industrin. På Grehns Plåt finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna maj - september. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna maj - september.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Städtekniker till kund i Norrköping sökes

Om tjänsten Tjänsten är på heltid med start omgående och förväntas pågå i cirka 2 månader, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Du kommer att bli anställd av Montico och uthyrd till kund. Arbetstiderna är måndag- torsdag 06.45-16.15, fredag 06.45-13.15 Arbetsbeskrivning Vi söker en städtekniker som kan hålla rent och snyggt hos privata bostadsrättsföreningar, arbetsuppgifterna består främst av trapphusstädning samt städning och renhå... Visa mer
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start omgående och förväntas pågå i cirka 2 månader, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Du kommer att bli anställd av Montico och uthyrd till kund.

Arbetstiderna är måndag- torsdag 06.45-16.15, fredag 06.45-13.15


Arbetsbeskrivning
Vi söker en städtekniker som kan hålla rent och snyggt hos privata bostadsrättsföreningar, arbetsuppgifterna består främst av trapphusstädning samt städning och renhållning i anslutning till entréerna.

Vi söker dig som
Vi söker dig som tycker det är kul med fart och fläkt, är ansvarstagande samt noggrann och strukturerad med gott sinne för ordning. Du är representativ, kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är van att arbeta självständigt och i grupp samt har en hög känsla för service. Vi ser dig också som en prestigelös, flexibel person, gärna med erfarenhet av liknande arbete, skulle du dessutom vara lite tekniskt lagd är detta ett stort plus.

Vi tycker särskilt om dig som:

- Är noggrann och ser helheten.
- Har förmåga att prioritera arbetsuppgifter.
- Har god kunskap om städteknik och städkvalitet.
- Gillar ordning och reda.
- Tidigare erfarenhet inom städning är meriterande
- Har körkort B (är ett krav)
- Svenska i tal och skrift (krav) Visa mindre

Elektriker sökes till kund i Norrköping

* Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Norrköping! Om tjänsten Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget. Heltid måndag- fredag Lön enligt kollektivavtal Start omgående Arbetsbeskrivning Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service ... Visa mer
*
Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Norrköping!

Om tjänsten
Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget.
Heltid måndag- fredag
Lön enligt kollektivavtal
Start omgående


Arbetsbeskrivning
Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Service inom el
Utredningar och felsökningar
Åtgärdsförslag och genomförande
Daglig kontakt med kunder
Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten

Du kommer att vara ansvarig för att uppdragen utförs i linje med företagets höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Som elektriker installerar du således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Vi söker dig som
Du har utbildning och erfarenhet inom service- och installationsbranschen inom el
Du brinner för att ge den bästa servicen till kunderna
Du kan flytande svenska
Du är självgående, driven och tar ansvar
Du har ECY-intyg

Som person gillar du att anta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med ditt team. Du tycker det är roligt att lösa problem oavsett situation samt att du är öppen och villig att tänka nytt. Det är meriterande om du har kunskap om styrel och automation Visa mindre

Servicetekniker i Fält

Som servicetekniker på Aebi Schmidt kommer du att vara ansluten till företagets anläggning i Skänninge och ha tillgång till egen servicebil. Större delen av din arbetstid kommer att vara ute i fält hos kunder, övrig tid arbetar du på företagets anläggning i Skänninge. Du erbjuds en tjänst som innebär stor frihet under ansvar med utmanande och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär en del övernattningar under året och myc... Visa mer
Som servicetekniker på Aebi Schmidt kommer du att vara ansluten till företagets anläggning i Skänninge och ha tillgång till egen servicebil. Större delen av din arbetstid kommer att vara ute i fält hos kunder, övrig tid arbetar du på företagets anläggning i Skänninge.
Du erbjuds en tjänst som innebär stor frihet under ansvar med utmanande och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär en del övernattningar under året och mycket av din arbetstid kräver självständigt arbete varför du bör vara en självgående person som trivs med detta upplägg.
Serviceteamet du kommer att ingå i består av kompetenta och hjälpsamma kollegor som kommer att hjälpa dig igång och ge dig en introduktion för att komma in i tjänsten och lära dig produkterna och verksamheten.
I den här rekryteringen har Aebi Schmidt valt att samarbeta med Montico. Du blir anställd hos kund.
Arbetsbeskrivning
Din vardag kommer bestå av enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på maskiner för underhåll av vägar, grönytor och flygplatser.
Service
Felsökning
Support
Reparationer och underhåll
Kontroll vid leverans av nya maskiner
Besiktning och service av begagnade maskiner

Du kommer också att
Stötta företagets säljorganisation
Deltaga vid kundaktiviteter
I viss mån bedriva teknisk merförsäljning

Vi söker dig som
Är en självgående och ansvarstagande person som vill bidra och dela med dig av dina styrkor och kompetenser. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det krävs att du som söker har en flerårig erfarenhet inom arbeten med mekanik, hydraulik, el och felsökning för exempelvis lantbruksmaskiner, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner. I grunden är det bra om du har en fordonsteknisk utbildning, utbildning till Fältservicetekniker eller likvärdig. Du besitter goda kunskaper inom el, hydraulik och ritningsläsning.
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från liknade arbete med renhållningsmaskiner.
Vi söker efter kandidater som finns bosatta i Östra Götalandsregionen.
Anställningen inleds med 6 månaders provanställning
Vi ser fram emot DIN ansökan.
Om företaget
Aebi Schmidt Sweden AB (fd Broddway AB) ingår i Aebi-Schmidt gruppen, och är en av världens ledande tillverkare och leverantör maskinell utrustning för underhåll av gator, vägar och flygplatser. I Sverige finns huvudkontoret i Skänninge där man sköter försäljning, service, och underhåll. Företaget har 20 anställda. Mer information om Aebi Schmidt hittar du på www.aebi-schmidt.se Visa mindre

Projektör

Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mät... Visa mer
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.
Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.
Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team
Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor i Norrköping tillsammans med ett tiotal kollegor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.
Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datavana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sommarjobb inom Park & Trädgård

Om tjänsten Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2022 i Norrköping Uppdraget är på heltid med start vecka 26 - 32. Dagtid - måndag till fredag Lön enligt kollektivavtal Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om ... Visa mer
Om tjänsten
Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2022 i Norrköping

Uppdraget är på heltid med start vecka 26 - 32.
Dagtid - måndag till fredag
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet då du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal & skrift Visa mindre

Projektör

* Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, m... Visa mer
*
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.

Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.

Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team

Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.


Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.

Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datavana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Elmontör sökes

Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ... Visa mer
Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!
Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats.
Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil inom Östergötlands län. Arbetstiderna är måndag till fredag 7:30-16:30.
I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV. Du kommer få utbildning i alla arbetsmoment som krävs för jobbet innan du börjar.
Du får:
Utbildning till diplomerad EBR mätarmontör.
Tjänstebil som du kör hemifrån till de olika arbetsplatserna.
Mobiltelefon för tjänsten.
Lärlingstimmar
Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.
Du måste ha:
Elutbildning på gymnasienivå eller yrkesutbildning
B-körkort (ej automat)
Mycket god svenska i både tal och skrift
Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom el.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Projektör

Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mät... Visa mer
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.
Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.
Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team
Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.
Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datavana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Elektriker sökes till kund i Norrköping

* Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Norrköping! Om tjänsten Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget. Heltid måndag- fredag Lön enligt kollektivavtal Start omgående Arbetsbeskrivning Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service ... Visa mer
*
Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Norrköping!

Om tjänsten
Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget.
Heltid måndag- fredag
Lön enligt kollektivavtal
Start omgående


Arbetsbeskrivning
Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Service inom el
Utredningar och felsökningar
Åtgärdsförslag och genomförande
Daglig kontakt med kunder
Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten

Du kommer att vara ansvarig för att uppdragen utförs i linje med företagets höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Som elektriker installerar du således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Vi söker dig som
Du har utbildning och erfarenhet inom service- och installationsbranschen inom el
Du brinner för att ge den bästa servicen till kunderna
Du kan flytande svenska
Du är självgående, driven och tar ansvar
Du har ECY-intyg

Som person gillar du att anta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med ditt team. Du tycker det är roligt att lösa problem oavsett situation samt att du är öppen och villig att tänka nytt. Det är meriterande om du har kunskap om styrel och automation Visa mindre

Projektör

Ansök    Mar 10    Montico Hr Partner AB    Inköpsplanerare
* Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, m... Visa mer
*
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.

Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.

Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team

Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.


Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.

Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datavana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Sommarjobb inom Park & trädgårdsarbete

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna juni , juli, augusti. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar k... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta CBW Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare för månaderna juni , juli, augusti.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning under sommarmånaderna juni, juli, augusti.
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Instruktör Maskin och Säkerhet

Om tjänsten Monticos affärsområde för företagsutbildningar växer och nu söker vi fler instruktörer till våra utbildningar inom kategorin Maskin och Säkerhet. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper. Som medarbetare på Montico har du stora möjligheter att med dina egna insatser påverka både din och företagets utveckling. Arbetsbeskrivning Som instruktör till våra maskin- och säkerhetsutbildningar ... Visa mer
Om tjänsten
Monticos affärsområde för företagsutbildningar växer och nu söker vi fler instruktörer till våra utbildningar inom kategorin Maskin och Säkerhet. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper. Som medarbetare på Montico har du stora möjligheter att med dina egna insatser påverka både din och företagets utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som instruktör till våra maskin- och säkerhetsutbildningar arbetar du med företagsanpassade utbildningar i en varierad miljö på plats hos våra kundföretag.

I rollen som instruktör kommer du bland annat att utbilda inom:
- Olika typer av truckar
- Olika typer av lyftanordningar (kranar, traverser)
- Olika typer av mobila arbetsplattformar

Vi söker dig som
Är målinriktad, ambitiös och som har mycket eget driv i ditt arbete.

Har certifikat/utbildning samt en bred kunskap om ovan maskiner/lyftanordningar inklusive ett väl utvecklat säkerhetstänk.
Har ett pedagogiskt förhållningssätt och van vid att instruera och utbilda.

Skulle du eventuellt sakna erfarenhet av någon av ovan utbildningar löser vi det med internutbildning.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en flexibel miljö med handlingsfrihet och befogenhet att själv fatta beslut. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog. Dokumentation är en del av jobbet och därför du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Datorn blir ditt arbetsredskap.

Uppdraget innebär arbete hos våra kundföretag och därmed ingår en hel del resande till våra kunder i mellersta Sverige. Övernattningar på annan ort förekommer - antalet nätter beror på din bostadsort. B-körkort är ett krav för tjänsten och du har möjlighet till tjänstebil.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt Visa mindre

Projektör

Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mät... Visa mer
Idola Holding AB består av dotterbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Deras duktiga montörer/elektriker har en mångårig erfarenhet av solcellsinstallationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I företagets tjänster ingår bland annat montage och driftsättning av solceller, ladd infrastruktur till elbilar, energilagring, mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2-5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Kontor finns i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige. Idola är medlemmar i Svensk Solenergi samt är registrerade som behörig el-installatör hos elsäkerhetsverket. Företagets fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet.
Om tjänsten
Som Projektör hos Idola får du möjligheten att arbeta i ett tillväxtföretag med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling. Du samarbetar med Projektledare och andra projektmedlemmar för att slutföra projekten med bästa tänkbara resultat. Arbetet innefattar kontakter med en mängd olika intressenter, alltifrån slutkund till beställare såsom t.ex. stora energiföretag eller privatpersoner.
Detta är ett uppdrag som inhyrd konsult via Montico med syftet att anställningen därefter övergår i en anställning hos Idola Solkraft AB och möjligheterna att växa med företaget är stora.
Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att rita upp projekt i Autocad samt andra projekteringsverktyg utifrån förfrågningsunderlag/kundens önskemål. Vidare utvärderar du leverantörer och gör inköp, säkerställer leveranser och bidrar till ett lyckat och slutfört projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Projektering i AutoCad/ Bluebeam / andra projekteringsverktyg
- Arbete i affärssystem, inköpssystem och Officeprogram
- Kontakt med leverantörer
- Samarbete internt i projekt-team
Detta är ett arbete med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är placerad på företagets nya, fräscha kontor tillsammans med ett tiotal kollegor.
Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och/eller eftergymnasial utbildning inom projektering/CAD eller liknande. Har du en bakgrund inom solcellsbranschen så är det mycket meriterande.
Du tar ditt arbete på största allvar och är ansvarsfull och engagerad som person. Dessutom är du en problemlösare som är initiativtagande och som arbetar på tills du hittat en lösning. Eftersom allt arbete sker i projektform är det viktigt att du är en team-player som bidrar på ett positivt sätt till ett gott samarbete. Du trivs med att ha mycket olika arbetsuppgifter på gång parallellt utan att störas av att bli avbruten.
Din datavana är mycket god och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Känner du igen dig ser vi fram emot att få din ansökan snarast!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Park & Trädgårdsarbetare sökes till kund i Norrköping

Om tjänsten Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2022. Uppdraget är på heltid med start 4 april till 30 september Dagtid - måndag till fredag Lön enligt kollektivavtal Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du... Visa mer
Om tjänsten
Till en av Sveriges största kunder inom Bygg & Anläggning söker vi nu Park och Trädgårdsarbetare till säsongen 2022.

Uppdraget är på heltid med start 4 april till 30 september
Dagtid - måndag till fredag
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.

Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet då du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal & skrift Visa mindre

Solcellsmontör

* ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har de samlat på sigmassor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller. ? ECOKRAFT jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin eg... Visa mer
*
ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har de samlat på sigmassor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller.
?

ECOKRAFT jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Deras stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Solcellsmontör till vår verksamhet.

Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega ??

Om tjänsten
Som Solcellsmontör hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos våra kunder med att, tillsammans med ditt team, montera solceller på hustak. Er uppgift kommer innebära att montera våra marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice.

Ni arbetar utomhus och arbetet kräver att du har en god fysik, en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch.

Vi erbjuder:

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildning via ECOKRAFT Academy
Karriärsteg
Team-aktiviteter
Varierande arbetsdagar

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter.

Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter:

- Montage av byggnadsställning.
- Montage av solceller på tak.
- Kabelförläggning och koppling av solceller.
- Funktionstest och driftsättning.
- Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.
- Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

Vi söker dig som
Kvalifikationer:
Vi söker dig som idag arbetar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten, snickeri eller takläggning.

Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, och vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad och tillsammans med din montageledare vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer.

Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål att leverera hög kvalitet och kundnöjdhet. Därtill bör du vara social, ha kundnöjdhet som främsta mål, vara ansvarstagande och uppskatta varierande uppgifter under dina arbetsdagar. Då du kommer arbeta i ett team, lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta och kommunicera.

Krav

B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Meriterande

Utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, är meriterande.
Tjänsten som Solcellsmontör är på heltid med start omgående. Visa mindre

Park- och trädgårdsarbetare sökes till Östgöta Entreprenad

Om tjänsten Tillsammans med vår kund Östgöta Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2022. Arbetsbeskrivning Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel. Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning. Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner. Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00, Vis... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med vår kund Östgöta Entreprenad i Norrköping söker vi nu park- och trädgårdsarbetare inför säsongen 2022.

Arbetsbeskrivning
Du och din arbetsgrupp ansvarar för allt inom yttre skötsel.
Arbetsuppgifterna varierar, exempelvis gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, renhållning och häckklippning.
Meriterande om du har erfarenhet av olika maskiner.


Heltid, måndag - torsdag kl.06.45- 16.15 och fredagar kl.06.45-13.00,
Visstidsanställning från 11 april - 30 september.
Lön enligt kollektivavtal.


Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har erfarenhet inom park- och trädgårdsarbete.
Du gillar att tillhöra en arbetsgrupp samtidigt som du tar stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas.
Arbetsdagarna varierar vilket passar din flexibilitet där du gärna stöttar upp där det behövs.

Vi söker både dig som är självgående och dig som är lite grönare inom området.

Krav: B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Elmontör sökes

Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ... Visa mer
Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!
Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats.
Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil inom Östergötlands län. Arbetstiderna är måndag till fredag 7:30-16:30.
I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV. Du kommer få utbildning i alla arbetsmoment som krävs för jobbet innan du börjar.
Du får:
Utbildning till diplomerad EBR mätarmontör.
Tjänstebil som du kör hemifrån till de olika arbetsplatserna.
Mobiltelefon för tjänsten.
Lärlingstimmar
Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.
Du måste ha:
Elutbildning på gymnasienivå eller yrkesutbildning
B-körkort (ej automat)
Mycket god svenska i både tal och skrift
Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom el.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Elmontör sökes

Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ... Visa mer
Har du en utbildning inom el och vill ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!
Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Östergötlands län och byta elmätare på plats.
Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil inom Östergötlands län. Arbetstiderna är måndag till fredag 7:30-16:30.
I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV. Du kommer få utbildning i alla arbetsmoment som krävs för jobbet innan du börjar.
Du får:
Utbildning till diplomerad EBR mätarmontör.
Tjänstebil som du kör hemifrån till de olika arbetsplatserna.
Mobiltelefon för tjänsten.
Lärlingstimmar
Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.
Du måste ha:
Elutbildning på gymnasienivå eller yrkesutbildning
B-körkort (ej automat)
Mycket god svenska i både tal och skrift
Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom el.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre