Lediga jobb Happyr AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från Happyr AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Jan 10    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig! Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Jun 5    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under drygt 40 år. Rollen Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring.... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under drygt 40 år.

Rollen

Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Kvalifikationer

Du behöver vara en person som älskar att arbeta mot satta mål, har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera samt arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i nätet.

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Välkommen med din ansökan.Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Visa mindre

Eftermarknadschef till Nordfarm på Nordfarm

Ansök    Apr 18    Happyr AB    Reservdelschef
Nordfarm rekryterar: Eftermarknadschef till Nordfarm Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Ett Nordfarm-år är händelserikt med agenturer från hela världen så som Avant, Sany, Elho, Multiva och Palmse trailer m.fl. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via ett etablerat återförsäljarnät som täcker hela Sverige. Vi riktar... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Eftermarknadschef till Nordfarm


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Ett Nordfarm-år är händelserikt med agenturer från hela världen så som Avant, Sany, Elho, Multiva och Palmse trailer m.fl. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via ett etablerat återförsäljarnät som täcker hela Sverige. Vi riktar oss mot yrkesutövare som använder maskinerna som sitt dagliga levebröd varför en god service och eftermarknad är avgörande.
Om uppdraget
Nordfarm har under de senaste åren haft en kraftig tillväxtresa och med tillväxt ställs stora krav på efterföljande servicemarknad. Vi vill att vår nya Eftermarknadschef ska vara med att utveckla och skapa service av yttersta klass!

Uppdraget innebär att driva eftermarknadsavdelningen mot uppsatta mål och utveckla våra återförsäljare och leverantörer. Nordfarms eftermarknadsavdelning består idag av 6 personer som arbetar med reservdelar, garantier, service och teknisk support för våra tre affärsområden inom Lantbruk, Entreprenad och Skog. Du kommer att ingå i Nordfarms ledningsgrupp och ha arbetsmiljö- och personalansvar samt budget- och resultatansvar. Du rapporterar till VD. Resor i tjänsten förekommer.


Om dig
För att lyckas i rollen som Eftermarknadschef behöver du ha erfarenhet av arbete i ledande befattning, helst inom service/eftermarknad. Du har praktisk erfarenhet av service och felsökning av maskiner och fordon, meriterande om det dessutom är tunga fordon.
Du har förmågan att entusiasmera, engagera och få ihop en grupp som tillsammans strävar mot gemensamma mål. Eftersom du kommer att arbeta mot både kort- och långsiktiga mål är det viktigt att du ser värdet i kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att du och ditt gäng är på väg åt samma håll. För detta krävs stora mått av driv, struktur och uthållighet, vilket vi tror att du har.
Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och ha en god förmåga att etablera och utveckla goda relationer.

Då mycket kommunikation sker på engelska med våra leverantörer behöver du kunna prata och skriva engelska obehindrat. Du har god datavana och kan därför också bidra till vår digitala utveckling.
Eftersom resor förekommer till viss del behöver du ha B-körkort.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Åkesson VD, [email protected]/073-0404143 eller Frida Lindqvist HR-ansvarig, [email protected]/072-4010125.

Ta chansen att bli en viktig del av Nordfarm Maskin AB:s fortsatta framgångssaga - Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceansvarig Entreprenad på Nordfarm

Nordfarm rekryterar: Serviceansvarig Entreprenad Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Vi letar nu efter ytterligare en medarbetare som delar vår kärlek för maskiner och strävar efter att erbjuda förstklassig service. Är du teknikentusiast m... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Serviceansvarig Entreprenad


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.
Vi letar nu efter ytterligare en medarbetare som delar vår kärlek för maskiner och strävar efter att erbjuda förstklassig service. Är du teknikentusiast med erfarenhet av entreprenadmaskiner? Tror du på att service och support är nyckeln till framgång? Vill du vara en del av ett företag som värderar din personliga utveckling lika högt som du gör? Då är det här jobbet något för dig!

Om uppdraget
Som Serviceansvarig Entreprenad kommer din vardag att vara fylld av varierande uppgifter, där fokus ligger på att erbjuda teknisk support och service för entreprenadmaskiner. Du blir den givna kontakten för våra återförsäljare när de behöver hjälp och du kommer att vara med och bidra till att upprätthålla och utveckla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal. När maskinerna ute i landet står stilla och entreprenörens möjlighet till inkomst likaså, är du den som stöttar återförsäljarens mekaniker att snabbt få maskinen i drift igen.

I uppdraget ingår serviceansvar för Avant, som är ett marknadsledande premiummärke med tusentals nöjda kunder i Sverige. Du kommer även att vara med och etablera Sany på den svenska marknaden. Sany är världens största grävmaskinmärke 2022 och Nordfarm är just nu i startgroparna på denna resa med målbilden att bli framgångsrika både försäljnings- och servicemässigt.

Rollen innebär både jobb ute hos återförsäljare och kund, med Sverige som upptagningsområde, samt närvaro inne på kontoret i Norrköping där du kommer att vara en del av vårt grymma team inom Eftermarknad. Du rapporterar till vår Eftermarknadschef.

Om dig

Du har erfarenhet och stort intresse av att praktiskt arbeta med entreprenadmaskiner och är van vid att felsöka tunga maskiner. Har du dessutom erfarenhet av att leda och driva förändringsprocesser är det ett plus i kanten. För att trivas i rollen tror vi att du gillar utmaningar och är lösningsfokuserad. Du behöver vara självgående och ansvarstagande och är inte rädd för att ta egna beslut som är välgrundade. På Nordfarm tar vi hand om varandra och stöttar i alla lägen, därför är det viktigt att du är en lagspelare med hela affären i fokus och förmågan att etablera och behålla goda relationer.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb i en miljö som växlar mellan kontor, butik och vägbygge. Nordfarm är ett familjeföretag som präglas service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Eftermarknadschef [email protected] eller HR-ansvarig [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Jan 10    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig! Visa mindre

Säljsupport på Mercari Group AB

Mercari Group AB rekryterar: Säljsupport MercariGroup växer och söker en driven lagspelare till vår supportorganisation. MercariGroup är spindeln i nätet för våra 5 stora bilanläggningar med uppdraget stödja våra säljare i vardagen, skapa en stark leveransadministration och -process och att stödja arbetet att säkra långsiktiga och hållbara relationer med kunder. Vi arbetar fokuserat med vår vision och värdering att skapa en service i världsklass samt e... Visa mer
Mercari Group AB rekryterar: Säljsupport


MercariGroup växer och söker en driven lagspelare till vår supportorganisation. MercariGroup är spindeln i nätet för våra 5 stora bilanläggningar med uppdraget stödja våra säljare i vardagen, skapa en stark leveransadministration och -process och att stödja arbetet att säkra långsiktiga och hållbara relationer med kunder. Vi arbetar fokuserat med vår vision och värdering att skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.

Det här är du !
Du och en kollega är centrala att stötta, supporta och tillsammans med 5 sköna försäljningsgäng på våra bilanläggningar driva vår utveckling av denna centrala funktion framåt. Säljsupport jobbar proaktivt med att stärka, utveckla och avlasta administrationen i vår leveransprocessen, utveckla de digitala processerna, gemensamt arbeta med säkerställande av måluppfyllnad mot våra generalagenter, skapa och driva en hög servicenivå mot våra nya och befintliga kunder och säkerställa högsta kvalitét i våra säljprocesser.

För att lyckas ser vi att du har ett grymt driv, en hög flexibelt, stort hjärta för ansvar och ödmjukhet i rollen att stötta dina kollegor. Naturligt vill vi att fokus på kvalitet, administrativ service, merförsäljning och en vilja att lyckas och jobba hårt ligger dig varmt om hjärtat.

- Du ska ha grundkunskap för ekonomi
- Ordningssinne
- Snabbhet och hög datavana
- Har du erfarenhet från bilbranschen och administration är det meriterande

Tjänsten är på 100%
Tjänsten är placerad i Norrköping på vår bilanläggning Bråviken Bil

MercariGroup består av totalt 5 stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, Citroen, DS och Mitsubishi. Våra anläggningar har även en stark begagnat-affär, servicemarknad och lokala skadeverkstäder. Totalt är vi ca 120 anställda.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår VD Lasse Horndahl, tel. 0721-42 05 33 eller på [email protected]. Sök jobbet via länkenMercariGroup jobbar för 5 bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, Citroen, DS, och Mitsubishi. Vi erbjuder ett arbete i en företagsgrupp med framåtlutad inställning och utveckling av serviceaffär som högt prioriterad. Våra nybilsmärken tillverkas i en stabil och mycket utvecklande fabrikskoncern i Europa.

MercariGroup är ett servicebolag som jobbar proaktivt med servicebokningar, intern support, marknad mm.Framgångsfaktorer för att lyckas är i våra bolag är proaktivitet, hög kundservice och engagemang. Visa mindre

Restaurangbiträde på Pizza Hut

Ansök    Aug 17    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi s... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Med stolhet tillagar du våra unika pizzor, tar emot gäster i kassan, diskar och städar. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina härliga arbetskamrater. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén. Våra fantastiska pizzor och medarbetare med glimten i ögat!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, kassahantering, servering, diskplock, städning och planering av ditt arbete.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en härlig arbetsplats, med justa kollegor och kul på jobbet!

Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.
Välkommen att göra din ansökan redan idag![youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig! Visa mindre

Produktansvarig Grävmaskiner till Nordfarm på Nordfarm

Ansök    Nov 3    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Produktansvarig Grävmaskiner till Nordfarm Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskinimportörer och har genomgått imponerande tillväxt de senaste åren. Nu expanderar vi vårt sortiment och söker en Produktansvarig Grävmaskiner som vill vara en del av vår framgångssaga. På Nordfarm är vi är ett riktigt härligt... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Produktansvarig Grävmaskiner till Nordfarm


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskinimportörer och har genomgått imponerande tillväxt de senaste åren. Nu expanderar vi vårt sortiment och söker en Produktansvarig Grävmaskiner som vill vara en del av vår framgångssaga. På Nordfarm är vi är ett riktigt härligt gäng med en varm och familjär atmosfär som präglar hela arbetsplatsen!Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Produktansvarig Grävmaskiner kommer du att:
- Driva lanseringen av ett nytt, betydande varumärke på den svenska marknaden
- Säkerställa att alla nödvändiga manualer och dokumentation är på plats
- Skapa och implementera attraktiva kampanjer riktade mot slutkunder
- Delta i mässor, demonstrationer och vid våra återförsäljares evenemang

Du kommer att rapportera till Affärsområdeschef Entreprenad & Grönyta. Resor i tjänsten kommer att ske frekvent samt en del övernattningar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Norrköping där du har din arbetsplats.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du ha:
- Stor kunskap om grävmaskiner, gärna med teknisk inblick
- Flytande språkkunskaper i både engelska och svenska
- B körkort
- Goda kunskaper i Officepaketet

Som person har du viljan att bygga och utveckla marknaden och är duktig på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar. Det är viktigt att du gillar att vara en del av ett team och har god förmåga att samarbeta på ett effektivt sätt. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett förmånligt paket som inkluderar en tjänstebil och ett generöst friskvårdsbidrag. Lönen är konkurrenskraftig och fastställs enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och provanställning tillämpas.

Om du är redo att ta dig an en spännande roll som Produktansvarig Grävmaskiner och vara en del av vårt växande team, ser vi fram emot din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Entreprenad & Grönyta, Petter Hadenius, på 073-040 20 67 eller [email protected]

Välkommen att bli en viktig del av Nordfarm Maskin AB:s fortsatta framgångssaga! Visa mindre

Kundmottagare/Skadebesiktigare på Bilskadecenter Norrköping

Bilskadecenter Norrköping rekryterar: Kundmottagare/Skadebesiktigare Om tjänsten: Som kundmottagare blir du en viktig del av vårt team, och företagets ansikte utåt. Du arbetar med att bemöta våra kunder, bedöma reparationskostnader via CAB på deras fordon, samt hålla kontakt och dialog med försäkringsbolag. Vilka vi är: Bilskadecenter Norrköping är ett dedikerat team med omfattande erfarenhet av vagnskadereparationer. Hos oss är kundfokus vår första p... Visa mer
Bilskadecenter Norrköping rekryterar: Kundmottagare/Skadebesiktigare


Om tjänsten: Som kundmottagare blir du en viktig del av vårt team, och företagets ansikte utåt. Du arbetar med att bemöta våra kunder, bedöma reparationskostnader via CAB på deras fordon, samt hålla kontakt och dialog med försäkringsbolag.

Vilka vi är: Bilskadecenter Norrköping är ett dedikerat team med omfattande erfarenhet av vagnskadereparationer. Hos oss är kundfokus vår första prioritet och vår styrka ligger i vår snabbhet. En kund ska inte behöva vänta för att få sin bil rullande igen.

Dina ansvarsområden innefattar:

- Bedömning av reparationskostnader för skadade fordon.
- Nära kontakt med både kunder och försäkringsbolag för genomgång och tidsbokning av reparation.
- Ett nära samarbete med vårt team för att säkerställa hög kvalitet och optimalt flöde i verkstaden.
- Kontinuerlig strävan efter förbättring och utveckling av våra processer.
Varför du bör överväga oss:

- Vi är ett sammansvetsat gäng som alltid strävar efter utveckling. Vårt mål är att ha Norrköpings mest nöjda kunder.
- Du har stora möjligheter för personlig utveckling och vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.
Den ideala kandidaten: Vi söker dig som har en passion för motorfordon i alla dess former. Du trivs med självständigt arbete och är skicklig på att bygga goda relationer. Du är både lösningsfokuserad och beslutsam, redo att driva diskussioner när det behövs. Dessutom brinner du för kontinuerliga förbättringar och att driva utveckling framåt. Har du erfarenhet av CAB Plan är det starkt meriterande.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Kundmottagare och dela vår passion för motorfordon och reparationer, välkommen att söka tjänsten hos oss på Bilskadecenter Norrköping.

Bilskadecenter Norrköping är er kompletta bilskadeverkstad i Norrköping. Vi reparerar alla märken och modeller, även el- och hybridbilar. Vår verkstad är dessutom auktoriserad för Peugeot, Opel och DS Automobiles. Allt för att du ska få ett tryggt bilägande. Visa mindre

Servitris som skapar god stämning på Pizza Hut

Ansök    Jun 8    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Servitris som skapar god stämning 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Servitris som skapar god stämning


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. Med stolhet levererar du ut varje tallrik med någon av våra omtalade och efterfrågade rätter. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina fina kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal överblick över dina gäster oavsett hur många de är.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, men inget krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.

Dina arbetsuppgifter blir bordsservering, kassahantering, planering av ditt arbete och att hålla matsalen ren och prydlig.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Administratör till garanti- och supporthantering på Nordfarm

Ansök    Maj 26    Happyr AB    Administrativ assistent
Nordfarm rekryterar: Administratör till garanti- och supporthantering Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se Vi söker Dig som är en stjärna på administration, har Du därtill ett tekniskt intresse är det kanske Dig vi söker... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Administratör till garanti- och supporthantering


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Vi söker Dig som är en stjärna på administration, har Du därtill ett tekniskt intresse är det kanske Dig vi söker till vårt team på servicemarknad.
Dina arbetsuppgifter

Till dig vänder sig våra återförsäljare när ett garantiärende uppstår. Ditt uppdrag är att samla ihop och upprätta dokumentation för att bedöma och skicka vidare till aktuell leverantör.

Du ansvarar också för att de ekonomiska transaktionerna kopplade till ärendena genomförs. Tjänsten innefattar även andra administrativa uppgifter så som exempelvis uppdatering av vår servicedatabas.

Vem du är

Grundläggande för denna tjänst är att du har stor datorvana och att du tycker att administration är roligt. Du är flink i fingrarna, strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut. Meriterande är om du har någon form av teknisk bakgrund eller intresse. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag. Ett måste för tjänsten är att du kan prata och skriva på både svenska samt engelska då de flesta av våra leverantörer finns i Europa.

Vad vi erbjuder

Nordfarm är ett familjeföretag som präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss. Vi förväntar oss inte att du kan allt men din inställning till utveckling anser vi vara helt avgörande för din framtid inom bolaget. Vill du bli en del av oss? Gå in och sök redan nu, vi rekryterar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du rapporterar till Servicemarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2023-06-10Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Jun 16    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Apr 26    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Restaurangbiträde på Pizza Hut

Ansök    Apr 26    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi s... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Med stolhet tillagar du våra unika pizzor, tar emot gäster i kassan, diskar och städar. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina härliga arbetskamrater. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén. Våra fantastiska pizzor och medarbetare med glimten i ögat!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, kassahantering, servering, diskplock, städning och planering av ditt arbete.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en härlig arbetsplats, med justa kollegor och kul på jobbet!

Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Administratör till garanti- och supporthantering på Nordfarm

Ansök    Apr 21    Happyr AB    Administrativ assistent
Nordfarm rekryterar: Administratör till garanti- och supporthantering Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se Vi söker Dig som är en stjärna på administration, har Du därtill ett tekniskt intresse är det kanske Dig vi söker... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Administratör till garanti- och supporthantering


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Vi söker Dig som är en stjärna på administration, har Du därtill ett tekniskt intresse är det kanske Dig vi söker till vårt team på servicemarknad.
Dina arbetsuppgifter

Till dig vänder sig våra återförsäljare när ett garantiärende uppstår. Ditt uppdrag är att samla ihop och upprätta dokumentation för att bedöma och skicka vidare till aktuell leverantör.

Du ansvarar också för att de ekonomiska transaktionerna kopplade till ärendena genomförs. Tjänsten innefattar även andra administrativa uppgifter så som exempelvis uppdatering av vår servicedatabas.

Vem du är

Grundläggande för denna tjänst är att du har stor datorvana och att du tycker att administration är roligt. Du är flink i fingrarna, strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut. Meriterande är om du har någon form av teknisk bakgrund eller intresse. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag. Ett måste för tjänsten är att du kan prata och skriva på både svenska samt engelska då de flesta av våra leverantörer finns i Europa.

Vad vi erbjuder

Nordfarm är ett familjeföretag som präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss. Vi förväntar oss inte att du kan allt men din inställning till utveckling anser vi vara helt avgörande för din framtid inom bolaget. Vill du bli en del av oss? Gå in och sök redan nu, vi rekryterar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du rapporterar till Servicemarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2023-05-15Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Fordonstekniker på Bråviken Bil

Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker Bråviken Bil fortsätter växa och fler varumärken flyttar in hos oss. Vi stärker därför upp vårt serviceteam med ytterligare 2 fordonstekniker! Framtiden på Bråviken Bil är otroligt spännande, så ta chansen att följa med oss på vår fortsatta framgångsresa! Som fordonstekniker hos oss får du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker därför dig som är... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker


Bråviken Bil fortsätter växa och fler varumärken flyttar in hos oss. Vi stärker därför upp vårt serviceteam med ytterligare 2 fordonstekniker!

Framtiden på Bråviken Bil är otroligt spännande, så ta chansen att följa med oss på vår fortsatta framgångsresa!

Som fordonstekniker hos oss får du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker därför dig som är social, engagerad och driven. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att arbeta med fordonsservice, reparationer och felsökningar. För att lyckas med arbetet krävs det att du är självgående, noggrann & har kundens upplevelse i fokus.

Din profil
Vi söker dig som jobbat som fordonstekniker under några år, är lösningsfokuserad och vill fortsätta utvecklas inom yrket. Det är också starkt meriterande om du har både utbildning och erfarenhet inom specialområden som El, AC, m.m.  

 

Du behärskar svenska i tal och skrift samt förstår instruktioner på engelska. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du funderingar, hör gärna av dig till Robert Erlandsson - 0790 766 466, [email protected].Bråviken Bil är en auktoriserad Peugeot-, Opel- & DS-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke med tillväxt de senaste 10 åren. Vi driver även liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Köping & Strängnäs. Visa mindre

HR-ansvarig på Nordfarm

Ansök    Apr 4    Happyr AB    HR-konsult/PA-konsult
Nordfarm rekryterar: HR-ansvarig Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta att utvecklas i en bred HR-roll i en mindre, hållbar och familjär organisation? Lockas du av att få vara delaktig i att utveckla och modernisera en HR-funktion? Då kan denna roll vara för dig! Vi söker : Vi söker nu en HR-person med passion för att utveckla medarbetare och organisation och som vill arbeta nära verksamheten för att stötta våra chefer och ledar... Visa mer
Nordfarm rekryterar: HR-ansvarig


Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta att utvecklas i en bred HR-roll i en mindre, hållbar och familjär organisation? Lockas du av att få vara delaktig i att utveckla och modernisera en HR-funktion? Då kan denna roll vara för dig!
Vi söker :

Vi söker nu en HR-person med passion för att utveckla medarbetare och organisation och som vill arbeta nära verksamheten för att stötta våra chefer och ledare i HR-relaterade frågor. I din roll kommer du att vara med och skapa goda förutsättningar att attrahera, rekrytera och utveckla människor och organisation så att vi blir ännu mer framgångsrika och attraktiva som arbetsgivare.

Koncernens moderbolag heter Grytsförvaltning och består av tre aktiva företag inom främst försäljning, service och lager. Verksamheterna har olika inriktning där ett bolag driver webshop, ett är en import- och exportgrossist och ett är detaljist inom den breda maskinsektorn. Gemensamt för företagen är att de ser tillväxt som en stor del i sin verksamhets- och affärsidé. I rollen som HR rapporterar du till koncernens VD.

Som HR-ansvarig kommer du att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du bidrar affärsmässigt i strategiska och taktiska personalfrågor med företagets lönsamhet och medarbetarnas bästa i fokus. Du ansvarar för att utveckla och implementera HR-strategier och initiativ i linje med företagets affärsmål och personalpolitik.

Som rådgivare, bollplank och coach ger du verksamheten konsultativt stöd i HR-frågor som kompetensförsörjning, lönebildning, ledarskapsutveckling, rekrytering, arbetsrätt och förhandlingar, arbetsmiljö och rehabilitering, jämställdhet mm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Utveckla och implementera HR-strategier, praktiska verktyg och adekvat dokumentation.
- Säkerställa lagefterlevnad kopplat till arbetsrätt och arbetsmiljö.
- Effektivisera och digitalisera HR-processer
- Stötta våra chefer och ledare utifrån lag, kollektivavtal samt våra interna policies och riktlinjer
- Systemansvarig för HR-system samt tidredovisningssystem
- Koordinera uppgifter gentemot vår outsourcade lönefunktion
- Arbeta med employer branding
- Arbeta konsultativt och ge kvalificerat chefstöd
- Identifiera förbättringsområden samt implementera och utvärdera nya HR-processer, rutiner och arbetssätt
- Systematiskt arbeta med årshjul och återkommande HR-processer

Vem du är

Som person har du ett högt engagemang och starkt driv och förstår hur HR-processer påverkar medarbetare och organisation. Du är positiv och lyhörd och tycker om att arbeta med andra. Du är modig och vågar tänka nytt. Du har ett proaktivt och konsultativt förhållningssätt samt god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda och professionella relationer med integritet och serviceanda inom hela organisationen.

Du kommer gärna med egna förslag till förändring och förbättring och har en nyfiken inställning. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Vidare har du 3-5 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete.

Vi ser även att du har:
- Erfarenhet av att utveckla och implementera HR-strategier.
- Grundläggande arbetsrättsliga kunskaper
- God systemförståelse och datavana med erfarenhet av Office-paketet
- Har tidigare erfarenhet av brett operativt HR-arbete

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom högt engagemang, positiv inställning, lyhördhet, prestigelöshet och noggrannhet. Du är lösningsorienterad och tycker om att skapa goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du är en person med förmåga att vara en god och tydlig arbetsgivarföreträdare. Din samarbetsförmåga är god och du samarbetar förtroendefullt med ledning, medarbetare och fackliga företrädare. Du värdesätter mjuka värden och ser ett värderingstyrt arbete som en självklar del i ett välmående företag. Som person är du opretentiös och en pedagogisk inspiratör som drivs av att se andra att växa.

Vår blivande HR är en prestigelös person med hög integritet och god kommunikativ förmåga och som arbetar på ett coachande, motiverande och stödjande sätt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Sista ansökningsdag är 2023-04-30

Vid frågor kontakta HR-konsult Pernilla Kark på [email protected]

alt 0708-36 02 10.Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Företagssäljare på Bråviken Bil

Ansök    Mar 13    Happyr AB    Bilförsäljare
Bråviken Bil rekryterar: Företagssäljare Som företagssäljare på Bråviken Bil är du delaktig i att företaget når sina uppsatta mål för såväl nybils- som begagnatförsäljning i vårat område som är Norrköping med omnejd. Det innebär att du ansvarar för dina egna volymkrav & bruttovinster. För att uppnå dessa arbetar du proaktivt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder och organisationer. Våran affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapan... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Företagssäljare


Som företagssäljare på Bråviken Bil är du delaktig i att företaget når sina uppsatta mål för såväl nybils- som begagnatförsäljning i vårat område som är Norrköping med omnejd.

Det innebär att du ansvarar för dina egna volymkrav & bruttovinster. För att uppnå dessa arbetar du proaktivt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder och organisationer.

Våran affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapande där du är Bråviken Bils ansikte utåt. För att lyckas i din försäljning behöver du ha en god initiativförmåga och en stark egen drivkraft att alltid göra långsiktiga och lönsamma affärer.

Du utgår från bilhallen men förväntas även delta i kundaktiviteter, event och olika företagsnätverk. Du ska ha ett stort intresse av- och relevant erfarenhet av försäljning mot företag samt vara engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar.

För ytterligare upplysning, kontakta Försäljningschef.

Fredrik Tegström

Telefon: 0701-803403

Mail: [email protected]

Övrigt

Rekrytering sker löpandeBråviken Bil är en auktoriserad Peugeot-, Opel- & DS-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke med tillväxt de senaste 10 åren. Vi driver även liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Köping & Strängnäs. Visa mindre

Restaurangbiträde på Pizza Hut

Ansök    Mar 7    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi s... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Med stolhet tillagar du våra unika pizzor, tar emot gäster i kassan, diskar och städar. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina härliga arbetskamrater. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén. Våra fantastiska pizzor och medarbetare med glimten i ögat!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, kassahantering, servering, diskplock, städning och planering av ditt arbete.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en härlig arbetsplats, med justa kollegor och kul på jobbet!

Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Mar 3    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning! på Nordfarm

Ansök    Mar 7    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning! Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team. Har du erfarenhet av lantbruksm... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning!


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team.

Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik, och inte har några problem med att vara ett nav mellan svenska återförsäljare och tillverkare i Europa? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

- Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar

- Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare

- Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal

- Kundansvar gällande eftermarknad hos utvalda återförsäljare

Vem du är

Du har erfarenhet och intresse av stora maskiner. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag.

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb i en miljö som växlar mellan kontor, butik och bondgård. Nordfarm är ett familjeföretag som präglas service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss. 

Du rapporterar till Eftermarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2023-04-09Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Fordonstekniker på Bråviken Bil

Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker Bråviken Bil fortsätter växa och fler varumärken flyttar in hos oss. Framtiden på Bråviken Bil är otroligt spännande, så ta chansen att följa med oss på vår fortsatta framgångsresa! Som fordonstekniker hos oss får du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker


Bråviken Bil fortsätter växa och fler varumärken flyttar in hos oss. Framtiden på Bråviken Bil är otroligt spännande, så ta chansen att följa med oss på vår fortsatta framgångsresa!

Som fordonstekniker hos oss får du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att arbeta med fordonsservice, reparationer och enklare felsökningar. För att lyckas med arbetet krävs det att du är självgående, noggrann & har kundens upplevelse i fokus.

Din profil
Vi söker dig som jobbat som fordonstekniker under några år, är lösningsfokuserad och vill fortsätta utvecklas inom yrket. Det är också starkt meriterande om du har både utbildning och erfarenhet inom specialområden som El, AC, m.m.  

 

Du behärskar svenska i tal och skrift samt förstår instruktioner på engelska. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du funderingar, hör gärna av dig till Robert Erlandsson - 0790 766 466, [email protected].Bråviken Bil är en auktoriserad Peugeot-, Opel- & DS-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke med tillväxt de senaste 10 åren. Vi driver även liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Köping & Strängnäs. Visa mindre

Koncerncontroller på Nordfarm

Ansök    Feb 13    Happyr AB    Koncerncontroller
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller Dina arbetsuppgifter Som controller analyserar du information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten. En av de viktigaste uppgifterna för dig som controller är att stötta cheferna i hela koncernen med analys av sitt resultat samt att utveckla hjälpmedel/rapporter för detta. Förutom att analysera resultat och kostn... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller


Dina arbetsuppgifter

Som controller analyserar du information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten. En av de viktigaste uppgifterna för dig som controller är att stötta cheferna i hela koncernen med analys av sitt resultat samt att utveckla hjälpmedel/rapporter för detta. Förutom att analysera resultat och kostnader ansvarar du för att räkna på marginalen på våra affärer. Ett annat utvecklingsområde är utveckling av våra processer inom order/lager/logistik samt utbildning och dokumentation av detta. 

Vem du är

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har cirka 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Du är en stjärna på excel och det du inte kan om programmet är inte värt att veta. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med analyser, budget- och prognosarbete samt erfarenhet av order-lager-faktureringsprocessen. Du bör vara mycket analytiskt lagd, strukturerad, stresstålig och ha förmåga att arbeta självständigt men också samarbeta med andra.  Erfarenhet av Microsoft Dynamics (tidigare Navision) och Jet Reports är meriterande.

Placeringen är i Norrköping, men tjänsten innebär regelbundna resor till våra enheter i södra Norrland.

Som person är du en individ med en positiv attityd och en hög energinivå. Du är ambitiös och tycker om att ställas inför utmanande uppgifter. Du kan koppla siffror till verksamhet och kan göra bedömningen om resultat stämmer med verkligheten. Du har god självinsikt, är kommunikativ och bygger goda relationer med dina kollegor. Du är en person som inte tvekar att kavla upp ärmarna och arbeta med detaljer men du kan även ta ett övergripande perspektiv. Du är proaktiv och gillar att planera ditt arbete långt i förväg.

Vad vi erbjuder

Gryts Förvaltning är en familjeägd koncern bestående av Nordfarm Maskin AB, Bonnet AB samt X-Maskiner AB. Inom koncernen arbetar vi med försäljning av jordbruks-, entreprenad-, grönyte- samt skogsmaskiner. Vi driver även butik och verkstad på fyra platser i Norrland. Koncernen är välmående och växer och utvecklas i snabb takt. 2021 omsatte koncernen ca. 500 MESK. Vi vill att vår verksamhet ska präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss.

Välkommen att bli en del av ett vinnande team!

Du rapporterar till Koncernens Ekonomichef Ulf Löfvén-Ålund


Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2023-04-10Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Koncerncontroller på Nordfarm

Ansök    Dec 7    Happyr AB    Koncerncontroller
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller Dina arbetsuppgifter Som controller analyserar du information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten. En av de viktigaste uppgifterna för dig som controller är att stötta cheferna i hela koncernen med analys av sitt resultat samt att utveckla hjälpmedel/rapporter för detta. Förutom att analysera resultat och kostn... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller


Dina arbetsuppgifter

Som controller analyserar du information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten. En av de viktigaste uppgifterna för dig som controller är att stötta cheferna i hela koncernen med analys av sitt resultat samt att utveckla hjälpmedel/rapporter för detta. Förutom att analysera resultat och kostnader ansvarar du för att räkna på marginalen på våra affärer. Ett annat utvecklingsområde är utveckling av våra processer inom order/lager/logistik samt utbildning och dokumentation av detta. 

Vem du är

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har cirka 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Du är en stjärna på excel och det du inte kan om programmet är inte värt att veta. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med analyser, budget- och prognosarbete samt erfarenhet av order-lager-faktureringsprocessen. Du bör vara mycket analytiskt lagd, strukturerad, stresstålig och ha förmåga att arbeta självständigt men också samarbeta med andra.  Erfarenhet av Microsoft Dynamics (tidigare Navision) och Jet Reports är meriterande.

Placeringen är i Norrköping, men tjänsten innebär regelbundna resor till våra enheter i södra Norrland.

Som person är du en individ med en positiv attityd och en hög energinivå. Du har en hög ambition och tycker om att ställas inför utmanande uppgifter. Du kan koppla siffror till verksamhet och kan göra bedömningen om resultat stämmer med verkligheten. Du har god självinsikt, är kommunikativ och bygger goda relationer med dina kollegor. Du är en person som inte tvekar att kavla upp ärmarna och arbeta med detaljer men du kan även ta ett övergripande perspektiv. Du är proaktiv och gillar att planera ditt arbete långt i förväg.

Vad vi erbjuder

Gryts Förvaltning är en familjeägd koncern bestående av Nordfarm Maskin AB, Bonnet AB samt X-Maskiner AB. Inom koncernen arbetar vi med försäljning av jordbruks-, entreprenad-, grönyte- samt skogsmaskiner. Vi driver även butik och verkstad på fyra platser i Norrland. Koncernen är välmående och växer och utvecklas i snabb takt. 2021 omsatte koncernen ca. 500 MESK. Vi vill att vår verksamhet ska präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss.

Välkommen att bli en del av ett vinnande team!

Du rapporterar till Koncernens Ekonomichef Ulf Löfvén-Ålund


Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2022-12-31Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning! på Nordfarm

Ansök    Sep 21    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning! Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team. Har du erfarenhet av lantbruksm... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning!


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team.

Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik, och inte har några problem med att vara ett nav mellan svenska återförsäljare och tillverkare i Europa? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

- Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar

- Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare

- Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal

- Kundansvar gällande eftermarknad hos utvalda återförsäljare

Vem du är

Du har erfarenhet och intresse av stora maskiner. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag.

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb i en miljö som växlar mellan kontor, butik och bondgård. Nordfarm är ett familjeföretag som präglas service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss. 

Du rapporterar till Eftermarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2022-10-23Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Ansök    Sep 26    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. 

Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning. Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare. Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du ansvarar för restaurangen under dina arbetspass,
ansvarar för inköp, personal- och varukostnader,  leder, motiverar och coachar dina medarbetarna, 
har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål

Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Företagssäljare på Bråviken Bil

Ansök    Okt 7    Happyr AB    Account manager
Bråviken Bil rekryterar: Företagssäljare Som Företags- och Transportbilsäljare på Bråviken Bil är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för såväl nybils- som begagnatförsäljningen i vårat område som är Norrköping med omnejd. Det innebär att du har ansvar för fastställda volymkrav/marknadsandelar & bruttovinster. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor proaktivt bearbeta potentiella kunder och organisationer. Vå... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Företagssäljare


Som Företags- och Transportbilsäljare på Bråviken Bil är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för såväl nybils- som begagnatförsäljningen i vårat område som är Norrköping med omnejd.

Det innebär att du har ansvar för fastställda volymkrav/marknadsandelar & bruttovinster. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor proaktivt bearbeta potentiella kunder och organisationer.

Våran affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapande där du är Bråviken Bils ansikte utåt. För att lyckas behöver du ha en god initiativförmåga samt en drivkraft att göra affärer.

Du utgår från bilhallen men förväntas även delta i kundaktiviteter, event och olika företagsnätverk. Du ska ha ett stort intresse av försäljning samt vara engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Till din hjälp har du ett härligt team och en engagerad generalagent som företräder Peugeot, Opel och DS i Sverige. Du rapporterar direkt till försäljningschef i Norrköping.

För ytterligare upplysning, kontakta Försäljningschef.

Fredrik Tegström

Telefon: 0701-803403

Mail: [email protected]

Övrigt

Rekrytering sker löpandeBråviken Bil är en auktoriserad Peugeot-, Opel- & DS-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke med tillväxt de senaste 10 åren. Vi driver även liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Köping & Strängnäs. Visa mindre

Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra på Pizza Hut

Ansök    Jun 13    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tilla... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Intresserad av lantbruksmaskiner? på Nordfarm

Ansök    Jun 22    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Intresserad av lantbruksmaskiner? Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team. Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och et... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Intresserad av lantbruksmaskiner?


Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team.

Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik, och inte har några problem med att vara ett nav mellan svenska återförsäljare och tillverkare i Europa? Då kan det här vara ett jobb för dig!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara:
- Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
- Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare
- Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal
- Kundansvar gällande eftermarknad hos utvalda återförsäljare

Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut.
Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i ett lag.

Du rapporterar till Eftermarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Övrigt

Rekrytering sker löpande
Lön enligt överenskommelse.

Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet. Visa mindre

Proaktiv transport- & tjänstebilssäljare på Bråviken Bil

Ansök    Aug 29    Happyr AB    Account manager
Bråviken Bil rekryterar: Proaktiv transport- & tjänstebilssäljare Drivs du av affärer, proaktivt säljarbete och långsiktigt relationsbyggande Bråviken Bil i Norrköping stärker nu upp inför framtiden med ny säljare mot transport- & tjänstebilar. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att ä... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Proaktiv transport- & tjänstebilssäljare


Drivs du av affärer, proaktivt säljarbete och långsiktigt relationsbyggande

Bråviken Bil i Norrköping stärker nu upp inför framtiden med ny säljare mot transport- & tjänstebilar. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet. Vi erbjuder ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.

Det här är du!

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås.

Viktigt för att lyckas i rollen:

* Har en hög service- och aktivitetsnivå i arbetet

* Älskar högt tempo och många bollar i luften

* Känner frihet och ansvar att både jobba i bilhall som ute på fältet

* Har ett stort egen driv, hög flexibilitet och älskar att möta kunder

* Inte vara rädd att lyfta luren och ringa, träffa potentiella kunder där dom är, knacka på dörren hos ett företag eller presentera dig själv och företaget på ett nätverksmöte i regionen.

* Kvalitet, relationsbygge och lyhördhet ligger dig varmt om hjärtat

* Ta gemensamt ansvar med kollegor att ha regionens finaste och mest välkomnande bilhall

Känner du att detta passar in på dig? Då ser vi fram emot att få göra dig och Bråviken Bil till en given leverantör av mobilitetstjänster i distriktet.

Är du reda för att möta framtiden med oss ?

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en mycket välskött och fin bilanläggning. Bråviken Bil ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Köping där vi tillsammans driver B2B-försäljningen framåt i Sveriges mest proaktiva B2B-team. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken.

Du rapporterar till försäljningschef.

Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner

Mer information, kontakta Försäljningschef Fredrik Tegström 
[email protected]
0701-803403

Bråviken Bil är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping och Köping. Visa mindre

Verkstadscoach på Bråviken Bil

Ansök    Maj 18    Happyr AB    Verkstadschef
Bråviken Bil rekryterar: Verkstadscoach Bråviken Bil söker Verkstadscoach till vår anläggning i Norrköping! Är Du driven, engagerad och serviceinriktad? Brinner Du för att leda, utveckla och driva en verksamhet framåt? Då är det kanske Dig vi söker! Vi söker en Verkstadscoach för omgående anställning. Som Verkstadscoach är Du central i hela verkstadsprocessen. Du sätter medarbetarna i ditt fokus samtidigt som Du ger stöd, vägledning och bästa servi... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Verkstadscoach


Bråviken Bil söker Verkstadscoach till vår anläggning i Norrköping!

Är Du driven, engagerad och serviceinriktad? Brinner Du för att leda, utveckla och driva en verksamhet framåt?

Då är det kanske Dig vi söker!

Vi söker en Verkstadscoach för omgående anställning.
Som Verkstadscoach är Du central i hela verkstadsprocessen. Du sätter medarbetarna i ditt fokus samtidigt som Du ger stöd, vägledning och bästa service till våra kunder. Du säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Som Verkstadscoach kommer Du få en viktig roll hos oss, Du är delaktigt i det dagliga operativa arbetet samtidigt som Du lägger stor vikt i att utveckla teamet, människorna och verksamheten.

För att lyckas i rollen behöver Du vara engagerad, driven, älska att jobba med och utveckla människor och brinna för att skapa god service och ett kundbemötande i världsklass. Du är van vid högt tempo och har förmåga att kunna prioritera och strukturera bland de arbetsuppgifter och utmaningar Du dagligen ställs inför.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Leda och utveckla verksamheten för ökad trivsel och lönsamhet – tillsammans med kollegor, Servicemarknadschef och Platschef
- Genomförande och uppföljning av mål och handlingsplaner
- Dagligt styrningsarbete
- Individuella uppföljningsmöten med personal månadsvis
- Gemensamma verkstadsmöten månadsvis
- Stöd och support till kollegor i vardagen
- Säkerställa en trygg och motiverande arbetsplats för våra medarbetare

Vi erbjuder Dig ett spännande arbete hos ett stabilt företag i stark tillväxt, med härliga kollegor och med huvudfokus på kund- & medarbetarnöjdhet! Företaget är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Peugeot & Opel.

Hos Bråviken Bil är kvalitét, nöjda kunder och nöjda medarbetare högsta fokus, och tillsammans vill vi skapa den bästa arbetsplatsen för alla. 
Rekrytering av denna tjänst sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in Din ansökan redan idag!

Bråviken Bil är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 22 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är även en av de större begagnat-handlarna i Östergötland.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar i Eskilstuna, Örebro, Jönköping och Köping. Visa mindre

Servitris som skapar god stämning på Pizza Hut

Ansök    Jun 13    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Servitris som skapar god stämning 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Servitris som skapar god stämning


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. Med stolhet levererar du ut varje tallrik med någon av våra omtalade och efterfrågade rätter. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina fina kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal överblick över dina gäster oavsett hur många de är.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, men inget krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.

Dina arbetsuppgifter blir bordsservering, kassahantering, planering av ditt arbete och att hålla matsalen ren och prydlig.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Ansök    Maj 12    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. 

Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning. Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare. Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du ansvarar för restaurangen under dina arbetspass,
ansvarar för inköp, personal- och varukostnader,  leder, motiverar och coachar dina medarbetarna, 
har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål

Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Restaurangbiträde med serveringsansvar på Pizza Hut

Ansök    Maj 12    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde med serveringsansvar 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde med serveringsansvar


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service. Du söker en miljö med härliga och glada kollegor  och unika erbjudanden till dina kunder. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och att se fram emot att gå till. Med stolhet levererar du ut varje tallrik med någon av våra omtalade och efterfrågade rätter. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos gäster och kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal överblick över dina gäster oavsett hur många de är. 

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, men inget krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.

Dina arbetsuppgifter blir bordservering, kassahantering, planering av ditt arbete och att hålla matsalen ren och prydlig.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga och glada kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra på Pizza Hut

Ansök    Mar 21    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tilla... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare - en strukturerad arbetsmyra


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Restaurangbiträde på Pizza Hut

Ansök    Mar 21    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi s... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Restaurangbiträde


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Med stolhet tillagar du våra unika pizzor, tar emot gäster i kassan, diskar och städar. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina härliga arbetskamrater. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén. Våra fantastiska pizzor och medarbetare med glimten i ögat!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, kassahantering, servering, diskplock, städning och planering av ditt arbete.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en härlig arbetsplats, med justa kollegor och kul på jobbet!

Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Ansök    Mar 8    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan ... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. 

Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning. Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare. Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du ansvarar för restaurangen under dina arbetspass,
ansvarar för inköp, personal- och varukostnader,  leder, motiverar och coachar dina medarbetarna, 
har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål

Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap! Visa mindre

Marknadskoordinator på Bråviken Bil

Ansök    Feb 1    Happyr AB    Marknadskoordinator
Bråviken Bil rekryterar: Marknadskoordinator Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Marknadskoordinator


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Vår marknadsavdelning behöver förstärkas med fler medarbetare. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utforma vår marknadsföring samt koordinera marknadsprojekt och kampanjer för våra 4 bilbolag Bråviken Bil (Norrköping), Jonsson Bil (Örebro), BilGruppen Eskilstuna och Motor-Nilsson (Köping). Våra bolag representerar 4 mycket välkända bilvarumärken - Peugeot, Opel, DS och Mitsubishi.

Drivs du av den digitala Utvecklingen och hitta nya sätt att prata/kommunicera med marknaden?
Nu söker vi en person som ska axla ett av företagets viktigaste roller. Rollen som marknadskoordinator innebär bland annat att ansvara för företagets marknadsföring som till stor del handlar om digital marknadsföring, skapa annonser, uppdatering och underhåll av hemsida etc. I rollen har du god support av vår generalagent och deras marknadsavdelning, externa partners. Du jobbar tätt tillsammans med vår andra marknadskollega och våra försäljnings- och servicemarknadschefer. Är du en driven och kreativ person som uppskattar varierade arbetsuppgifter? Då har du möjlighet att få jobba hos oss!

Dina primära arbetsuppgifter
Ta fram och utforma digitalannonser (främst till Google Ads och Sociala medier)
Utveckla och optimera hemsidor, digitala marknadskanaler etc
Driva vissa marknadsprojekt/-utveckling
Intensifiera arbetet med löpande marknadsföring och kampanjer i våra digitala kanaler
Vara med och filma, intervjua och planera våra internt producerade filmer
Vi jobbar/använder i teamet kända program som InDesign, Photoshop, Google, Ads Manager, FB mm.

Din profil
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet. Du har känsla och intresse för digital marknadsföring, design, färg och form. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du får gärna ha kunskaper inom Google Ads, Google Analytics och SEO.

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ, strukturerad och initiativrik. Du är drivande, har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Samarbetsförmåga är väsentligt då du dagligen samarbetar med alla våra försäljningsbolag.

Tjänsten är placerad i Norrköping.

För mer information om tjänsten kontakta vår VD Lars Horndahl, 0721-420533 eller [email protected] Ansök via länken, urval sker löpande. Visa mindre

Erfaren kock som vill ta nästa steg i karriären på Kanalmagasinet i Mem

Ansök    Mar 16    Happyr AB    Kock, à la carte
Kanalmagasinet i Mem rekryterar: Erfaren kock som vill ta nästa steg i karriären NU SÖKER VI EN KOCK Som delar Kanalmagasinets passion för fantastiska matupplevelser På Kanalmagasinet samlas varje dag kollegor och kunder för att tillsammans skapa fantastiska maträtter, upplevelser och livsögonblick. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. TA NÄSTA STEG I DIN KAR... Visa mer
Kanalmagasinet i Mem rekryterar: Erfaren kock som vill ta nästa steg i karriären


NU SÖKER VI EN KOCK

Som delar Kanalmagasinets passion för fantastiska matupplevelser

På Kanalmagasinet samlas varje dag kollegor och kunder för att tillsammans skapa fantastiska maträtter, upplevelser och livsögonblick. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.


TA NÄSTA STEG I DIN KARRIÄR.

Kanalmagasinet är en vibrerande arbetsplats med högt fokus på god kundnöjdhet men även en plats för medarbetaren. Våra medarbetare är handplockade för att de passar personlighetsmässigt, och framförallt för att de vill jobba i en medveten och drivande miljö. Hit kommer man för att utvecklas och ta nästa steg i sin karriär. Har du en ambition om att vara mer delaktig i de beslut som tas i köket istället för att bara vara en kugge i hjulet? Då kan kanalmagasinet vara en plats för dig. Hos oss kan du ta nästa steg och vara med och skapa helheten av vårt hjärta, nämligen köket. Har du en ambition om att bli kökschef? Berätta det för oss så jobbar vi tillsammans mot det målet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

- Traditionellt arbete som kock under sommarsäsong med Lunch- samt liten á la carte-meny
- Bröllops och konferensmenyer för sällskap mellan 15-100 personer.
- Arbeta utifrån Kanalmagasinets standard och koncept samt bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor och ägare.
- Bidra till att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha serverande kollegor.

HÅLLBARHET ÄR EN SJÄLVKLARHET

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Kanalmagasinet i Mem ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

ERFARENHETER DU TAR MED DIG

- Ett driv att laga bra mat
- Relevant utbildning och/eller erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper är ett plus
- Talar svenska, engelska eller ett skandinaviskt språk.OM KANALMAGASINET

I Mem finns Kanalmagasinet som ligger alldeles innanför den första slussen till Göta Kanals östra inlopp beläget vid vattnet med fantastiska pensionat, konferens och bröllopsupplevelser – alla med den goda maten som hjärta. Hit kommer gäster från när och fjärran för att uppleva den vackra miljön, hitta det inre lugnet samt njuta av härliga kvällar med skratt och värme.För oss är det viktigt att utmana det traditionella, ta konferensen till en ny nivå och överraska med upplevelser som engagerar, involverar samt inspirerar. Vi vill jobba med närodlade råvaror i vår restaurang och sätter stolthet i att vara ett litet familjedrivet företag med öga för detaljer genom hela processen. Kanalmagasinet ska vara en plats som tillfredsställer allas behov, oavsett om det är Bröllop, Konferens eller en brunch med familjen.


INFORMATION OM TJÄNSTEN

Vi är intresserade av både säsongsanställda kockar och tillsvidareanställda kockar. Beroende på din erfarenhet är tjänsten allt ifrån en timanställning på säsongs-bas till en fulltidstjänst.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Arbetsplatsen är vackert belägen i Mem. Visa mindre

Säljsupport på Bråviken Bil

Ansök    Okt 15    Happyr AB    Säljkonsulent
Bråviken Bil rekryterar: Säljsupport Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Säljsupport


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Bråviken Bil tillsammans med Jonsson Bil och Bilgruppen Eskilstuna inrättar nu en helt ny supportorganisation för våra 3 stora bilanläggningar med uppdraget att skapa långsiktiga och hållbara relationer med kunder i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger skapa en hög service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.

Det här är du !
Du och en kollega är centrala att stötta, supporta och tillsammans med 3 sköna försäljningsgäng driva vår utveckling framåt. Säljsupport jobbar proaktivt med merförsäljning till våra bilköpare, avlasta och administrera leveransprocessen, utveckla nya digitala processer, gemensamt arbeta med säkerställande av måluppfyllnad mot våra generalagenter, skapa och driva en hög servicenivå mot våra nya och befintliga kunder och säkerställa högsta kvalitét i våra säljprocesser.

En helt ny funktion där möjligheter och utveckling av både verksamheten och dig som person är central, att skapa funktionen och bygga från grunden tillsammans med de 3 anläggningarnas ledning och säljorganisationer. Rollen ger stora möjligheter till utveckling, påverkan och högt ansvar.

För att lyckas ser vi att du har ett grymt driv, en hög flexibelt, stort hjärta för ansvar och ödmjukhet i rollen att stötta dina kollegor. Naturligt vill vi att fokus på sälj, kvalitet, service och en vilja att lyckas och jobba hårt ligger dig varmt om hjärtat.

Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet.

Är du reda för att möta den med oss ?

Uttagning och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor eller fundering, kontakta vår VD Lars Horndahl på [email protected] Visa mindre

Area Manager på Pizza Crew

Ansök    Dec 21    Happyr AB    Account manager
Pizza Crew rekryterar: Area Manager Vår stora mission är att ta pizzamarknaden till en ny nivå i hela landet. Som vår entreprenör är du viktig för oss. Vid sidan av din egen meny gör du crewpizzor enligt de bästa recepten, med surdegsbotten och högkvalitativa råvaror. Vi söker en Area Manager som ska ansvara för försäljning, öppning och stöd till nya och befintliga enheter i de olika regioner i Sver... Visa mer
Pizza Crew rekryterar: Area Manager


Vår stora mission är att ta pizzamarknaden till en ny nivå i hela landet. Som vår entreprenör är du viktig för oss. Vid sidan av din egen meny gör du crewpizzor enligt de bästa recepten, med surdegsbotten och högkvalitativa råvaror.
Vi söker en Area Manager som ska ansvara för försäljning, öppning och stöd till nya och befintliga enheter i de olika regioner i Sverige som vi under fas 1 kommer att etablera oss på.För att lyckas i rollen behöver du vara en driven affärsman/kvinna, gärna med någon form av restaurang- eller servicebakgrund.

Har du jobbat med försäljning så är det mycket bra. Du ska vara utåtriktad och ha lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kolleger. Du ska kunna lära ut våra processer och metoder till personalen på restaurangerna. Du är en person som ser möjligheter och drivs av att arbeta självständigt för att nå uppställda mål men det viktigaste är dina personliga egenskaper och att du inte är rädd för att jobba i ett företag som inte har något fast kontor och troligen kommer vi att utgå från Västerås med omnejd. Du kommer att vara på resande fot stora delar av din tid och vi ser gärna att du bor i Mälardalen.

Som Area Manager kommer du rapportera till vår Sverigechef. Du behöver kunna svenska i tal och engelska, gärna något annat språk också. Du behöver ha körkort. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga en helt ny affärsmodell och att vara med i utvecklingen av konceptet.

2020 grundades Cartel Group i Helsingfors, Finland. Vi är ett digital & virtuellt matkoncept som just nu fokuserar på erbjuda traditionella pizzerior nya recept, nytt sortiment i med ett attraktivt varumärke. Idag har vi över 50 virtuella restauranger över stora delar i Finland och under vintern 21/22 lanserar vi konceptet och företaget i Sverige. Visa mindre

Restaurangchef till Holy Greens på Holy Greens

Ansök    Okt 28    Happyr AB    Restaurangchef
Holy Greens rekryterar: Restaurangchef till Holy Greens Holy Greens föddes ur en önskan om att erbjuda god och nyttig mat som tar lika stor hänsyn till våra kroppar som till naturen, våra samarbetspartners och medarbetare. Vi gör alla godheter från grunden varje dag och sprider hälsosam glädje med våra smakrika, kreativa och mättande sallader som är lika tilltalande för ögat som för smaklökarna. Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Idag finns vi på ... Visa mer
Holy Greens rekryterar: Restaurangchef till Holy Greens


Holy Greens föddes ur en önskan om att erbjuda god och nyttig mat som tar lika stor hänsyn till våra kroppar som till naturen, våra samarbetspartners och medarbetare. Vi gör alla godheter från grunden varje dag och sprider hälsosam glädje med våra smakrika, kreativa och mättande sallader som är lika tilltalande för ögat som för smaklökarna.

Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Idag finns vi på flera ställen i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Just nu står vi inför en kraftig expansion – så bli inte förvånad ifall vi dyker upp i närheten av dig också snart.

Varmt välkommen!
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker just nu en driftig Restaurangchef till vår verksamhet. Vill du jobba med ett riktigt juste varumärke och utveckla din egen enhet?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/driftschef. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera på dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är lösningsorienterad person som gärna antar stora och små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och väldigt ordningsam.

OM ROLLEN

Du arbetar såväl operativt som administrativt, och är ytterst ansvarig för att dina anställda och våra gäster är nöjda och mår bra. Utöver daglig drift har du primärt följande uppgifter:

* kostnadskontroll mot uppsatta mål enligt Holy Greens rapporteringssystem

* ansvara för att enheten uppfyller alla krav från myndigheter och företagsledning

* följer upp att arbetsmallar och rutiner följs

* självmant hantera rekrytering, introduktion och utbildning av nya medarbetare

* i övrigt bedriva en lagstadgad och korrekt personal- och livsmedelshantering där du uppmuntrar och engagerar dina medarbetare genom god kommunikation, tät uppföljning och rimliga målsättningar

DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

ÖVRIG INFORMATION

Anställningsgrad: Vikariat heltid i ett år (med god chans till en tillsvidareanställning) med tillträde omgående

Plats: Norrköping

Språk: Obehindrad svenska i tal

Lön: fast lön + provision. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevliga kollegor… Visa mindre

Fordonstekniker på Bråviken Bil

Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Bråviken Bil fortsätter växa och bygger ut sin verksamheten i Norrköping. Därför söker vi nu duktiga fordonstekniker till vår verkstad.

Som fordonstekniker hos oss på Bråviken Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Sveriges mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Tidigare erfarenheter inom yrket eller från liknande bransch är starkt meriterande.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta:

Platschef Robert Erlandsson 0790 766 466 - [email protected]

Framtiden i bilbranschen är spännande och vi kommer behöva dig och din kompetens! Visa mindre

Fordonstekniker på Bråviken Bil

Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Bråviken Bil fortsätter växa och bygger ut sin verksamheten i Norrköping. Därför söker vi nu duktiga fordonstekniker till vår verkstad.

Som fordonstekniker hos oss på Bråviken Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Sveriges mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Tidigare erfarenheter inom yrket eller från liknande bransch är starkt meriterande.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta:

Platschef Robert Erlandsson 0790 766 466 - [email protected]

Framtiden i bilbranschen är spännande och vi kommer behöva dig och din kompetens! Visa mindre

Supporttekniker på Nordfarm

Ansök    Sep 22    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Supporttekniker Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland. Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på f... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Supporttekniker


Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet.
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.
Läs mer på nordfarm.se

Vi söker en supporttekniker. Du jobbar för att säkerställa support och service till våra 42 återförsäljare runt om i landet. Gillar du dynamiken mellan svenska återförsäljare och tillverkare runt om i Europa så kan det här vara ett jobb för dig!

Teknisk förståelse för maskiners uppbyggnad är ett krav och gärna med bakgrund inom entreprenad och/eller lantbruk. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
- Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare
- Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal
- Kundansvar gällande eftermarknad hos utvalda återförsäljare

Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut.
Det krävs att du har flerårig erfarenhet av service. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i ett lag.

Du rapporterar till Service- & reservdelschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller [email protected]

Övrigt

Rekrytering sker löpande
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Marknadsföringsassistent på Bråviken Bil

Ansök    Maj 10    Happyr AB    Annonsassistent
Bråviken Bil rekryterar: Marknadsföringsassistent Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. ... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Marknadsföringsassistent


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning i Norrköping med 20 medarbetare. Vår verksamhet består av bilförsäljning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas.

Bråviken Bil är ett starkt varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Amanda, vår nuvarande marknadsförare, väntar sin andra bebis och vi söker en öppen, kreativ och resultatorienterad marknadsförare som kan axla den rollen ca 1,5 år . Ditt uppdrag blir att hjälpa oss med diverse marknadsföringsaktiviteter, både digitalt och i tryck men även i kontakt med partners och kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Att skapa och följa upp resultat via Google AnalyticsSkapa och administrera kampanjer i Google AdWordsAtt skapa annonser i Adobe Creative Cloud
Att skapa kampanjer i sociala medier. Både säljkampanjer och långsiktiga relationsskapande aktiviteter
Att med hjälp av partners ta fram Tv och RadiomarknadsföringsaktiviteterSamordna våra olika marknadsföringsaktiviteter och hålla kontakt med leverantörer och partners.
Administrera och uppdatera webbsidor i förhållande till marknadsföringsåtgärder

Tjänsten är en heltid

Vi söker dig som tycker om att ta eget ansvar och som fokuserar på resultatet i leveransen. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med härliga kollegor och goda möjligheter att utvecklas. Placeringsort Norrköping. Har du funderingar och frågor kring tjänsten kontakta Robert Erlandsson på epost: [email protected] eller ring 0790 - 766 466. Visa mindre

Personlig tränare till Fitness24seven Norrköping Ljura på Fitness24seven

Ansök    Mar 17    Happyr AB    Personlig tränare/PT
Fitness24seven rekryterar: Personlig tränare till Fitness24seven Norrköping Ljura Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 6 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgå... Visa mer
Fitness24seven rekryterar: Personlig tränare till Fitness24seven Norrköping Ljura


Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 6 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.
Fitness24Seven söker Personlig tränare till Norrköping Ljura
Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv?
Är du intresserad av ledarskap, utveckling och tycker det är spännande att leda och möta människor? Då är du kanske den vi söker!

Om tjänsten
I rollen som Personlig Tränare på Fitness24seven kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT.

Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer.

Vi söker dig som...
• Har en giltig FRISK PT-licens
• Har en PT utbildning från ex. The Academy, SAFE, PT School, Axelsons eller motsvarande. FRISK-godkänd utbildning är önskvärt.
• Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT.
• Vill göra karriär och har uthålligheten som krävs för att etablera dig som PT.
• Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar.
• Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med försäljning och ledarskap eller som gruppträningsinstruktör. 

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 5 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Visa mindre

Driven Marknadsföringskollega på Nordfarm

Ansök    Mar 23    Happyr AB    Marknadskommunikatör
Nordfarm rekryterar: Driven Marknadsföringskollega Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland. Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Gryt... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Driven Marknadsföringskollega


Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet.
Vi är ett gäng på 3 glada arbetsmyror som dagligen når tusentals av våra kunder. Vi jobbar nämligen med ett flertal spännande mediakanaler för att kommunicera ut våra varumärken, erbjudanden, kunskap med mera. Vill du hellre se vår rekryteringsfilm, klicka nedan Jag heter Per och tillsammans med mina kolleger Pia och Erik sköter vi marknadsföringen på tre företag som jobbar emot jordbruk, entreprenad och skog i Sverige.
Vi driver nämligen marknadsavdelningen för Nordfarm Maskin, Bonnet och X-Maskiner och som stöd i våra roller, för att lyckas med vårt uppdrag har vi många fantastiska medarbetare i flera olika roller.

Kontoret ligger i Norrköping där vi sitter tillsammans med Nordfarm och Bonnet. X-maskiner ligger i norra Sverige som vi även besöker ibland men för det mesta kan alla jobb som rör X-maskiner skötas på distans. Dessa bolag ingår i en koncern som heter Gryts Förvaltning… nu vet ni det!

Vi vill och behöver bli 4, och vi vill ha dig som är nyfiken och hungrig på att utvecklas och utveckla…
(ja vet, det låter som om jag kopierat något från nätet, men det är verkligen så. Det finns inga ord som beskriver det bättre),
Du måste vara öppen för allsidigt marknadsarbete såsom webb, film och print då det är mycket produktion, och inte minst så behöver du vara en strukturerad och självgående person. Detta för att hjälpa våra produktchefer och säljare som i sin tur då kan ge våra kunder bästa tänkbara hjälpen, ur ett marknadsperspektiv såklart.

Så, vad söker vi då?
Du får gärna ha en relevant utbildning eller erfarenheter inom marknadsföring men det är inget krav. Däremot ser vi helst att du har någon form av kunskaper inom content-managment system eller minst sagt har förmågan och även viljan att lära dig det illa kvickt.
Du måste triggas av marknadsföring och hur man på ett smart och effektivt ja även roligt sätt jobbar, driver och utvecklar marknadsföring och slutligen kommer vi till det allra viktigaste av allt,
ditt driv,
din inställning,
och din vilja… det sammanfattar allt egentligen.

Att du kan gå för egen maskin och bidra samtidigt som du är en grym lagspelare som hjälper till och bygger inte bara andra utan även dig själv med lärdom från andra så, med din goda inställning och din vilja kan vi lyfta marknadsavdelningen och våra företag ytterligare… och det bästa med allt är att det är riktigt roligt. Väldens bästa jobb, lätt. Det är bara du som saknas.

Känner du att den här tjänsten tilltalar dig? Hör av dig till mig Per om du har några frågor kring tjänsten, annars ser vi och vår chef Lasse fram emot att få träffa kanske just dig.

Vårt koncept lyder ”Vi hjälper våra kunder att lyckas” och genom den skapar vi god service, en bra attityd och ett enastående samarbete med våra återförsäljare och leverantörer.

Frågor eller fundering, kontakta Per på [email protected] eller 011-197056

Jag hoppas vi ses! Visa mindre

Koncerncontroller på Nordfarm

Ansök    Dec 8    Happyr AB    Internrevisor
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller Grytkoncernen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Nordfarm är en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Bonnet importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland. Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning på fyra personer placerad i Norrköping. Eftersom avdelningen är liten krävs att våra medarbetare har ... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Koncerncontroller


Grytkoncernen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Nordfarm är en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Bonnet importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop.

X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning på fyra personer placerad i Norrköping. Eftersom avdelningen är liten krävs att våra medarbetare har flexibilitet och en bred kompetens.
En av de viktigaste uppgifterna för vår controller är att stötta cheferna i hela koncernen med analys av sitt eget resultat samt att utveckla hjälpmedel/rapporter för detta. Ett annat nyckelområde är utveckling av våra processer inom order/lager/logistik och utbildning och dokumentation av detta. 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med analyser, budget- och prognosarbete samt erfarenhet av order-lager-faktureringsprocessen. Goda Excelkunskaper är ett krav, erfarenhet av Navision och Jet Reports är meriterande.

Placeringen är i Norrköping, men tjänsten innebär regelbundna resor till våra enheter i södra Norrland. Visa mindre

Ambulerande Site Responsible till Norrköping på Fitness24seven

Ansök    Jul 10    Happyr AB    Kundtjänstmedarbetare
Fitness24seven rekryterar: Ambulerande Site Responsible till Norrköping Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 6 länder som Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång ... Visa mer
Fitness24seven rekryterar: Ambulerande Site Responsible till Norrköping


Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 6 länder som Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.
Fitness24Seven söker ambulerande gymansvarig i Norrköping

En dag på Fitness24Sevens kan enklast beskrivas som en bergochdalbana på high speed. Börja morgonen med att hjälpa en medlem som fastnat i slussen, fortsätt med att tämja stökiga fläktar i spinningsalen samtidigt som du chattar med en kollega som har problem med trasiga löpband i Bangkok.

Låter detta som en vardag du mer än gärna gör till din? Härligt, då är du precis den som vi letar efter. På Fitness24Seven är det ständigt något på gång och som ambulerande gymansvarig har du i uppgift att sköta det dagliga arbetet på våra gym i Skåne samtidigt som du ger förstklassig service till våra fantastiska medlemmar.

Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända!

Om tjänsten
Som ambulerande gymansvarig på Fitness24Seven har du hela Norrköping som din arbetsplats. Dina dagar ser alltid olika ut och varje morgon möts du av en ny utmaning. Som ambulerande jobbar du på våra olika gym varje dag och om du gillar att resa är detta en perfekt tjänst för dig.

Som gymansvarig har också du i uppgift sköta det dagliga arbetet på vårt gym vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste – att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Vi vill att alla ska trivas på gymmet och det är din uppgift att se till att alla medlemmar lämnar sitt träningspass med ett leende på läpparna – oavsett hur tufft eller svettigt det varit.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som ambulerande gymansvarig tror vi att du är en social och ansvarsfull och som aldrig skulle låta en medlem gå hem med mungiporna nere. Att arbete flexibelt är inget problem för dig och du har lätt för att hantera oväntade situationer. Framför allt har du ett brinnande intresse för träning och vill precis som vi gör världen till en lite hälsosammare plats.

Hos oss jobbar du på egen hand måndag – torsdag kl. 15:45 - 20:15 samt varannan lördag kl 09:45-14:15. Självklart ingår du i ett team med flera andra peppade gymansvariga i din region som du träffar regelbundet på olika möten och events.

Arbetsuppgifter
Detta kommer du göra som ambulerande gymansvarig

• Ha daglig kundkontakt, hjälpa medlemmar i alla möjliga situationer både på plats på gymmet men även via mail och telefon.
• Hålla ordning på anläggningen genom att plocka vikter och torka maskiner.
• Leda mindre gruppträningspass i gymmet.
• Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.
• Arbeta mot uppsatta mål och budgetar samt hantera beställningar.


Vi söker dig som…
… har minst 1 års erfarenhet av service och försäljning.
… är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter.
... är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskap i engelska.
... bara brinner för träning och hälsa och som är redo att ge allt!

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut ...


Läs mer på http://hpr.to/j20150 Visa mindre

Servicetekniker på Nordfarm

Ansök    Mar 15    Happyr AB    Servicetekniker, maskin
Nordfarm rekryterar: Servicetekniker Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland. Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på f... Visa mer
Nordfarm rekryterar: Servicetekniker


Nordfarm ingår som helägd dotterbolag i Grytkoncernen som årligen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Koncernen representeras av Nordfarm som en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, Bonnet som importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin web-shop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland.

Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning i Grytkoncernen på fyra personer placerad i Norrköping, där även Nordfarm och Bonnet har sitt säte och verksamhet.
 Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Läs mer på nordfarm.se

Nordfarm söker en servicetekniker till huvudkontoret i Norrköping. I rollen jobbar du för att säkerställa att Nordfarms uppsatta mål gällande support och service till våra 42 återförsäljare efterlevs med huvudinriktning på lantbruk.

Teknisk förståelse för maskiners uppbyggnad är ett krav och då företrädesvis med bakgrund inom entreprenad eller lantbruk. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
- Driftsättning av maskiner vid behov
- Utbildning av återförsäljarnas servicepersonal
- Kundansvarig rörande eftermarknad hos utvalda återförsäljare
- Ge våra kunder support på maskiner och tillbehör

Vi söker en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att arbeta i en krävande roll i ett snabbt växande företag. De grundläggande krav vi har är att du är självgående, dvs kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att ta egna beslut.

För uppgiften krävs att du har flerårig erfarenhet av service. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i ett lag.

Du rapporterar till service- & reservdelschef på Nordfarm.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Bager Hermansson på 011-197062 eller [email protected]

Övrigt

Rekrytering sker löpande

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Fordonstekniker på Bråviken Bil

Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning med 17 medarbetare och vår verksamhet består av försäljning, service samt reservdelar. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt växande varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro. Vi söker nu en erfaren f... Visa mer
Bråviken Bil rekryterar: Fordonstekniker


Vi är en auktoriserad Peugeot- & Opel-anläggning med 17 medarbetare och vår verksamhet består av försäljning, service samt reservdelar. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt växande varumärke och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.
Vi söker nu en erfaren fordonstekniker till vår verkstad i Norrköping.

Som fordonstekniker hos oss på Bråviken Bil förstärker du vårt serviceteam och en viktig person i
vår målsättning ”Sveriges mest nöjda kunder”. Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta:
Platschef Robert Erlandsson 0790 766 466 - [email protected]

Framtiden i bilbranschen är spännande och vi kommer behöva dig och din kompetens! Visa mindre