Lediga jobb som Affärsområdeschef i Norrköping

Se lediga jobb som Affärsområdeschef i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Chef till Affärsområde Hyresförhandling

Chef Affärsområde Hyresförhandling till Fastighetsägarna MittNord Fastighetsägarna MittNord söker en chef till affärsområde hyresförhandling. Vi söker dig som vill arbeta för en hållbar och väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års ledarerfarenhet. Fastighetsägarna är en federation som består av vårt förbund Fastighetsägarna Sverige och de fyra regionerna Fastighetsägarna GFR, Fastighetsägarna MittNord, Fastighetsägarna Syd och Fastighetsägarn... Visa mer
Chef Affärsområde Hyresförhandling till Fastighetsägarna MittNord
Fastighetsägarna MittNord söker en chef till affärsområde hyresförhandling. Vi söker dig som vill arbeta för en hållbar och väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års ledarerfarenhet.
Fastighetsägarna är en federation som består av vårt förbund Fastighetsägarna Sverige och de fyra regionerna Fastighetsägarna GFR, Fastighetsägarna MittNord, Fastighetsägarna Syd och Fastighetsägarna Stockholm. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande branschorganisation med en stark lokal förankring och våra kontor finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Hos oss är cirka 15000 fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar medlemmar.
Fastighetsägarna MittNord har cirka 3 200 medlemmar och här arbetar ett 60-tal medarbetare på 13 olika kontor med bland annat opinionsbildning, medlemsservice, juridiska frågor, hyresförhandling, utbildning, inkassotjänster och ekonomisk förvaltning. Fastighetsägarna MittNord är ett Great Place to Work.
Om tjänsten
I rollen ingår såväl att leda gruppen som medlemskontakter och nätverkande i både lokala och nationella sammanhang. Som Affärsområdeschef ingår du i ledningsgruppen och bistår VD i utvecklandet och uppföljningen av affärsområdets verksamhet, tjänsteutbud, intjäning och lönsamhet. Du svarar direkt till VD.
Övergripande uppgifter som Affärsområdeschef innebär bland annat:
Leda och samordna hela affärsområdet bestående av cirka 18 medarbetare. Till din hjälp har du 2 gruppchefer, 9 fastighetskonsulter, 4 administratörer och 2-4 förhandlingsjurister.
Budget- och verksamhetsansvar för hela förhandlingsaffären inom fastighetsägarna MittNord
Utveckla interna processer och arbetssätt och säkerställa att dessa är tydliga, förankrade och effektiva.
Identifiera utvecklingsbehov och implementerar förbättringar.
Ingå i Fastighetsägarna MittNords ledningsgrupp och bidra till utveckling av både affärsområdet och hela organisationen.
Vid behov delta i nationell samverkan för hyresförhandling.

På samtliga kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Att arbeta hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp arbetet. För den här tjänsten finns möjlighet till placering på kontoren i Örebro, Umeå, Gävle, Uppsala, Eskilstuna eller Norrköping. Då resande ingår i tjänsten är körkort ett krav.
Din profil
Vi söker en entusiasmerande och strukturerad ledare med drivkraft att utveckla både individen och gruppen. Du har erfarenhet av formellt personalansvar med gott resultat och har dessutom initierat och drivit utvecklingsprojekt inom den verksamhet du lett. Vi ser framför oss att du har lämplig akademisk utbildning som är relevant för tjänsten och vi tror att du har minst tio års arbetslivserfarenhet varav en del av denna i arbetsledande position.
Har du erfarenhet av hyresförhandlingsfrågor eller tidigare lett en förhandlingsfunktion är det meriterande och vi ser gärna att du har arbetat inom fastighetsbranschen.
Välkommen med din ansökan senast den 2024-08-12. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Petra Skoglund, HR-chef på telefon 070-186 63 08 eller Susanna Roback, VD på telefon 070-316 95 44.
Varaktighet: 100% tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön Visa mindre

Interims chef sökes till svenskt statligt affärsverk!

Nu söker vi på Jurek en interim ekonomichef för ett konsultuppdrag, har du flerårig erfarenhet som chef inom ekonomi samt av verksamhets-, budget- och personalansvar?  Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Arbetsbeskrivning Chef för enheten Ekonomi har verksamhets-, budget- och personalansvar för enheten samt ansvarar för att verksamheten bedrivs så effektivt som möjligt. Chefen ansvarar för utförandet av verksamhetsplanering, ekonomisk planering, r... Visa mer
Nu söker vi på Jurek en interim ekonomichef för ett konsultuppdrag, har du flerårig erfarenhet som chef inom ekonomi samt av verksamhets-, budget- och personalansvar? 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Chef för enheten Ekonomi har verksamhets-, budget- och personalansvar för enheten samt ansvarar för att verksamheten bedrivs så effektivt som möjligt. Chefen ansvarar för utförandet av verksamhetsplanering, ekonomisk planering, redovisning, uppföljning och rapportering av ekonomiska transaktioner. Enheten utför den ekonomiska redovisningen åt organisationen och dess dotterbolag. Enheten sammanhåller verksamhetens arbete med planering, budgetering, prognos, analys och rapportering av ekonomiska transaktioner. Enheten är också ett stöd till verksamheten i verksamhetsplanering och uppföljning, ekonomiska frågor samt bistår med bland annat kalkyler och andra underlag som krävs för styrning, ledning och uppföljning.

Chef för enheten Ekonomi ansvarar bl.a. för att:

• leverera fakturering, leverantörs- och kundreskontra, löpande redovisning och bokslut
• identifiera nya och ändrade lagkrav inom ansvarsområdet och vid behov ta fram förslag på interna styrande dokument samt ansvara för uppdatering av dessa,
• i övrigt ta fram förslag på interna styrande dokument inom ansvarsområdet samt uppdateringar av dessa, 
• inom ramen för befintliga resurser omhänderta övriga uppdrag från Koncernfunktion Styrning och Ekonomi enhet Ekonomistyrning, och vid identifierade gränsdragningsfrågor, samråda med Koncernfunktion Styrning och ekonomi enhet Ekonomistyrning.
• delta i Ledningsgrupp Gemensamma tjänster
• rapportera till Direktör Gemensamma tjänster samt medarbetare (Controller, redovisningsekonomer och teamledare).

Vem är du?
Vi ser att du ska uppfylla följande;

• Flerårig erfarenhet som chef inom ekonomi (controllerchef, ekonomichef, redovisningschef, CFO)
• Dokumenterad erfarenhet av verksamhets-, budget- och personalansvar.
• Relevant akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
• Minst 5-10 års aktuell erfarenhet inom ekonomi. 

Konsulten bör ha kunskap och erfarenhet av:

• att, i rollen som chef, leda en större arbetsgrupp (ca 20 personer)
• att, i rollen som chef, leda en arbetsgrupp som har olika yrkesroller, såsom exempelvis controller och redovisningsekonomer eller motsvarande
• ekonomiarbete och chefskap inom statlig myndighet
• att bedriva verksamhetsutveckling gällande ekonomimodell och ekonomisystem
• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Stor vikt läggs också på personligheten och konsulten förväntas vara;

• noggrann, effektiv och kommunikativ
• ha god initiativ- och samarbetsförmåga.

Du erbjuds
Uppdraget som är på heltid och utförs på plats i Norrköping vid kundens huvudkontor. Arbete på distans är möjligt enligt överenskommelse med avdelningschef. Planerad start är senast 2024-06-01 och löper sex månader framåt med möjlighet till förlängning. Placering: Norrköping. Resor kan förekomma. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emelie Kumlin på [email protected].
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management Visa mindre

Affärsansvarig för materialavsättning

Ansök    Maj 8    AS&B Executive AB    Affärsområdeschef
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, lagerhantering, slamsugning och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi har ca 240 medarbetare, med kontor i Norrköping, Linköping, Örebro och Oxelösund/Nyköping. Placeringsort för detta uppdrag är vid vårt huvudkontor i Norrköping men du kan även arbeta viss tid från våra övriga kontor. Renalls am... Visa mer
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, lagerhantering, slamsugning och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi har ca 240 medarbetare, med kontor i Norrköping, Linköping, Örebro och Oxelösund/Nyköping. Placeringsort för detta uppdrag är vid vårt huvudkontor i Norrköping men du kan även arbeta viss tid från våra övriga kontor.

Renalls ambition är att tillsammans med anställda fortsätta att växa som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen med en affärsmodell som möjliggör ökad återvinning och en cirkulär ekonomi. Hållbarhetsfrågor har stort fokus och innebär bland annat att vi sedan 2016 har ställt om till 100 % förnybart bränsle.

Är du kreativ, lösningsorienterad och tycker om att göra affärer? Lockas du av att utveckla och bygga upp verksamhet? Vill du ha en ledande roll i ett expansivt företag? Då kan Du vara den person vi söker!

Vi söker 

En resultatinriktad och målmedveten person som lockas av att vara ansvarig för tillväxten av vår viktiga återvinningsaffär. Ditt uppdrag innebär att affärsutveckla hela vår materialhantering från omhändertagande, förädling och avsättning av återvunnet material. Du kommer även att ansvara för designen och uppbyggnaden av sorteringsgårdarna på våra anläggningar.

Uppdraget innebär stort kommersiellt ansvar och ställer krav på att förstå våra kunders verksamhet och behov och därmed förståelsen för hur vårt material passar in i deras verksamhet. Du kommer att arbeta nära både befintliga och presumtiva kunder och du måste trivas med omfattande kontakter.  

 Det här är en roll i företagsledningen där du får stort ansvar för att vår tillväxtresa blir fortsatt framgångsrik. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ansvarsområde inom återvinningsbranschen. Du har lätt att förstå uppdragets karaktär och komplexitet och du förstår vilka krav som ställs när det gäller lagstiftning och säkerhetsfrågor inom vår verksamhet. 

Du har ett starkt affärssinne och du är van att framgångsrikt förhandla och skriva avtal inom B2B. Du trivs med omfattande kontakter i din vardag och du har lätt för att bygga nätverk.

Som person måste du ha starkt kundfokus, vara kreativ och lösningsorienterad. Du måste också trivas med att ingå i ett starkt team med medarbetare som värdesätter professionalism, samarbete och arbetsglädje.  

Vi erbjuder en roll med helhetsansvar och med ett starkt bolag och varumärke i ryggen, får du möjligheten utveckla en viktig cirkulär affärsverksamhet med mycket stor utvecklingspotential.

Låter det här intressant? Då är du välkommen med din ansökan senast den 26/5 Visa mindre

Affärsområdeschef inom Belysning

Ansök    Mar 26    Vattenfall AB    Affärsområdeschef
Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fun... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning


Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi en Affärsområdeschef som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Affärsområdet Belysning söker en engagerad och coachande ledare som vill vara med och utveckla såväl affärsområdet som dess affärer. Är det dig vi söker när vi nu letar efter en inkluderande och relationsskapande Affärsområdeschef?
Affärsområdet Belysning består idag av ca 180 medarbetare fördelade på 10 avdelningar som sträcker sig över hela landet. Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder och uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Även våra kunder är av varierande slag, allt från kommuner till trafikverket och byggentreprenader.
I rollen som Affärsområdeschef kommer du ha ett ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela affärsområdet samt en nära kontakt med våra kunder. Vidare ansvarar du för att säkerställa säkra arbetssätt och upprätthålla ett högt medarbetarengagemang.
Du rapporterar till Enhetschefen för Energitjänster och ingår i dess ledningsgrupp. Hos oss är samarbete en framgångsfaktor och tillsammans säkrar vi Vattenfall Services fortsatta tillväxt och utveckling.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har ett coachande ledarskap och god kommunikativ förmåga. Avdelningens medarbetare är utspridda över landet och som ledare behöver du därför vara inkluderande och sammanhållande i ditt ledarskap. Du tycker att det är viktigt med engagemang och gemenskap där man delar med sig av sina erfarenheter.
Du som person är initiativtagande och resultatdriven så att våra affärer samt verksamhet hela tiden rör sig framåt. Du är trygg i ditt ledarskap och ditt affärsdriv. Du är lyhörd, tydlig och har en bra samarbetsförmåga.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:?
Flerårig erfarenhet i ledande befattning med vana att ansvara för ledningsgrupper, strategisk planering, ekonomi, personal och resultat
Erfarenhet av att leda chefer (meriterande)
Erfarenhet av anläggnings- och/eller el-entreprenadbranschen, gärna inom området belysning. Alternativt suttit på beställarsidan inom samma områden.
Arbetslivserfarenhet av att driva affärer med kundkontakt
En god administrativ förmåga och vana att arbeta processinriktat
Körkort (B), det är ett krav
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Ytterligare information


Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett liv i fossilfrihet.
Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Eftersom affärsområdet sträcker sig från södra till norra Sverige är vi flexibla med placeringsort. Ledningsgruppen träffas ca en gång i månaden och då främst i Stockholm. Föredragna placeringsorter är Stockholm, Göteborg, Luleå, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Norrköping.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Kerstin Rodell Lundgren, 072-745 54 40. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 21 april 2024!?
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Jag är intresserad Visa mindre

Entreprenöriell Avdelningschef sökes till Bengt Dahlgren Norrköping!

Entreprenöriell Avdelningschef sökes till Bengt Dahlgren Norrköping! Nu söker vi dig som vill vara med på resan! På Bengt Dahlgren odlar vi ett nyfiket mindset. Vi vågar experimentera för att hitta lösningar för utmaningarna som våra kunder, samhället och planeten står inför. Vi är stora nog för de mest spännande helhetsuppdragen, lagom små för att behålla den familjära känslan. Tänk dig en start-up-vibe fast i en trygg miljö. Så långt ifrån Ensam-konsul... Visa mer
Entreprenöriell Avdelningschef sökes till Bengt Dahlgren Norrköping!

Nu söker vi dig som vill vara med på resan!

På Bengt Dahlgren odlar vi ett nyfiket mindset. Vi vågar experimentera för att hitta lösningar för utmaningarna som våra kunder, samhället och planeten står inför. Vi är stora nog för de mest spännande helhetsuppdragen, lagom små för att behålla den familjära känslan. Tänk dig en start-up-vibe fast i en trygg miljö. Så långt ifrån Ensam-konsulten du kan komma, vi jobbar tillsammans. Nu söker vi fler som vill vara Bengt på jobbet, kanske är det du?

Din roll

Bengt Dahlgren bidrar till ett hållbart samhälle genom att ständigt utveckla våra kompetenser och tjänster. Vi fortsätter att ta kliv framåt och ser en ökad efterfrågan på marknaden gällande våra tjänster inom VVS, energi och miljö mot bygg- och fastighetsbranschen samt industrin. Därför söker vi dig som har entreprenörsanda, drivs av konsultaffären och på strategisk nivå vill utveckla vår affär i Östergötland med omnejd.

Som Avdelningsansvarig i Norrköping driver och utvecklar du vår portfölj av tjänster och har uppdragsledande ansvar i projekt. Här i ingår att säkerställa att projekten levereras inom budget och tidsramar samt att tillse att vi upprätthåller den kvalitet och standard vi har lovat.

Du coachar och inspirerar dina kollegor i deras uppdrag och bistår i affärsutveckling av både befintliga kunder som nya potentiella kunder på marknaden. I rollen samverkar du i projekt med kollegor nationellt.

Om dig

Du har en affärsdriven ådra och gillar att målstyra och påverka. Du har erfarenhet av ledning och projektledning inom VVS och/eller energi och miljöområdet. Vidare har du erfarenhet av ramavtal och upphandlingar samt LOU. Det är meriterande om du har stark teknisk kompetens och utmärkt ledarskaps- och kommunikationsförmåga. Du kickar igång under press och gillar att leverera resultat inom fastställda tidsramar. Du har tidigare erfarenhet av kundrelationer och konsultroll. Du drivs av att samarbeta och bygga relationer över tid. Sist men inte minst har du engagemang för hållbarhet och kundnöjdhet.

Om företaget

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom samhällsbyggnad och är certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Idag är vi närmare 700 Samhällsbyggnadskonsulter som stolt bär vår grundares namn. Tillsammans har vi valt att bli riktigt bra på allt det där som får fastigheter att leva och människor att må bra. Värme, kyla, luft, brandskydd, hållbarhet, trygghet, ljus, fukt, vatten och energi är vår värld och ingen kan det bättre.

Vår breda kompetens och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Vi hjälps åt att utveckla spetskompetens för våra kunder, som teknikkonsulter strävar vi efter att göra det svåra enkelt.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Bengt Dahlgren.

Sista ansökningsdag är den 17 mars. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Affärsansvarig för materialavsättning

Ansök    Mar 15    AS&B Executive AB    Affärsområdeschef
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, lagerhantering, slamsugning och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi har ca 240 medarbetare, med kontor i Norrköping, Linköping, Örebro och Oxelösund/Nyköping. Placeringsort för detta uppdrag är vid vårt huvudkontor i Norrköping men du kan även arbeta viss tid från våra övriga kontor. Renalls am... Visa mer
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, lagerhantering, slamsugning och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi har ca 240 medarbetare, med kontor i Norrköping, Linköping, Örebro och Oxelösund/Nyköping. Placeringsort för detta uppdrag är vid vårt huvudkontor i Norrköping men du kan även arbeta viss tid från våra övriga kontor.

Renalls ambition är att tillsammans med anställda fortsätta att växa som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen med en affärsmodell som möjliggör ökad återvinning och en cirkulär ekonomi. Hållbarhetsfrågor har stort fokus och innebär bland annat att vi sedan 2016 har ställt om till 100 % förnybart bränsle.

Är du en kreativ, lösningsorienterad och tycker om att göra affärer? Lockas du av att utveckla och bygga upp verksamhet? Vill du ha en ledande roll i ett expansivt företag? Då kan Du vara den person vi söker!

Vi söker 

En resultatinriktad och målmedveten person som lockas av att vara ansvarig för tillväxten av vår viktiga återvinningsaffär. Ditt uppdrag innebär att affärsutveckla hela vår materialhantering från omhändertagande, förädling och avsättning av återvunnet material. Du kommer även att ansvara för designen och uppbyggnaden av sorteringsgårdarna på våra anläggningar.

Uppdraget innebär stort kommersiellt ansvar och ställer krav på att förstå våra kunders verksamhet och behov och därmed förståelsen för hur vårt material passar in i deras verksamhet. Du kommer att arbeta nära både befintliga och presumtiva kunder och du måste trivas med omfattande kontakter.  

 Det här är en roll i företagsledningen där du får stort ansvar för att vår tillväxtresa blir fortsatt framgångsrik. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ansvarsområde inom återvinningsbranschen. Du har lätt att förstå uppdragets karaktär och komplexitet och du förstår vilka krav som ställs när det gäller lagstiftning och säkerhetsfrågor inom vår verksamhet. 

Du har ett starkt affärssinne och du är van att framgångsrikt förhandla och skriva avtal inom B2B. Du trivs med omfattande kontakter i din vardag och du har lätt för att bygga nätverk.

Som person måste du ha starkt kundfokus, vara kreativ och lösningsorienterad. Du måste också trivas med att ingå i ett starkt team med medarbetare som värdesätter professionalism, samarbete och arbetsglädje.  

Vi erbjuder en roll med helhetsansvar och med ett starkt bolag och varumärke i ryggen, får du möjligheten utveckla en viktig cirkulär affärsverksamhet med mycket stor utvecklingspotential.

Låter det här intressant? Då är du välkommen med din ansökan senast den 14/4. Visa mindre

Affärsområdeschef inom el till Västerviks VVS-Råd

Ansök    Aug 14    Bravura Sverige AB    Affärsområdeschef
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Västerviks VVS-Råd.

Om företaget:

Västerviks VVS-Råd är en konsultfirma med bas i Västervik som erbjuder teknisk expertis och projektledning vid installation, underhåll och dokumentering av olika system och projekt – både till företag och till privatpersoner. Företaget har kunskap inom en rad olika fält: från ventilationssystem och inneklimat till entreprenadbesiktning och implementering av fjärrvärme. Dessutom jobbar de alltid med de senaste verktygen och den senaste tekniken inom branschen och har en långt framskriden digitalisering.

Västerviks VVS-Råd expanderar och ska utveckla verksamheten med ett nytt affärsområde. Affärsområdet kommer att erbjuda teknisk expertis och projektledning inom el-konsultation. Vi söker därför dig som kommer att bygga upp och utveckla affärsområdet, där det på sikt finns möjligheter till att det blir ett eget bolag.

Arbetsuppgifter:

Under din första tid kommer fokus ligga på att vara operativ i rollen som konsult och arbeta i projektform mot kund. Då du är med i en spännande tillväxtresa, blir en viktig del i din roll att skapa nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunderna med fokus att vidga bolagets kundbas, tjänsteutbud och därmed driva tillväxt i det nya affärsområdet. Ditt fokus blir även att arbeta med kundvärvning.

Som affärsområdeschef ansvarar du även för att bygga upp det nya området inom el-konsultation där ditt fokus ligger i att utveckla affärsområdet och driva företagets expansion. Detta gör du genom att utarbeta en affärsplan med stöttning ifrån ägarna och arbeta utefter denna. I rollen innehar du även budget-och rapporteringsansvar till styrelsen och på sikt även personalansvar. Du kommer också att arbeta med strategiska frågor i förbättrings-och effektiviseringssyfte. På sikt finns även möjligheten att affärsområdet utvecklas till ett eget bolag där du blir VD och eventuellt delägare.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Kunskap och erfarenhet inom el
• Du har arbetat som konsult inom el, varit elansvarig eller projektledare inom området
• Förståelse av att jobba i ett mindre företag
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

I rollen som affärsområdeschef har du ett stort driv och intresse för att bygga upp och driva tillväxt. Du har förmågan att fatta beslut och driva igenom dem och du uppskattar att vara en del av en mindre organisation. Som person är du kreativ och har en förmåga att se saker ur nya perspektiv samt har en hög genomförandekraft. Ditt fokus ligger på uppbyggnad och expansion med ett tydligt affärsfokus, därav har du förmågan att vara tydlig, öppen och transparent. Du kan prioritera, bryta ned mål och kommunicera och förankra målsättningarna hos de berörda så att företaget rör sig framåt. För att lyckas med det är du självgående med ett starkt driv, hög ambitionsnivå och initiativförmåga.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Remote, du kan arbeta ifrån Västervik, Jönköping, Motala, Linköping, Norrköping eller Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsområdeschef

Företagspresentation Packoplock Scandinavia AB grundades 2007 och har sedan dess blivit en ledande emballagegrossist i Norden: vi säljer våra produkter via webb, katalog och säljkår. Med över 55 000 företagskunder och en årlig omsättning på drygt 500 MSEK har vi en kraftig tillväxtresa bakom oss. Packoplock är moderbolaget men vi har även tre dotterbolag i koncernen; Napakka i Finland, Husted i Danmark och Nordahl i Göteborg. Vi är idag 140 anställda. Vi s... Visa mer
Företagspresentation Packoplock Scandinavia AB grundades 2007 och har sedan dess blivit en ledande emballagegrossist i Norden: vi säljer våra produkter via webb, katalog och säljkår. Med över 55 000 företagskunder och en årlig omsättning på drygt 500 MSEK har vi en kraftig tillväxtresa bakom oss. Packoplock är moderbolaget men vi har även tre dotterbolag i koncernen; Napakka i Finland, Husted i Danmark och Nordahl i Göteborg. Vi är idag 140 anställda. Vi säljer över 12 000 standardartiklar, som vi köper in från över 450 tillverkare som finns i hela världen. I Norrköping ligger vårt 20.000 m2 stora centrallager. Nu söker vi dig som vill ha det kanske roligaste Affärsområdeschefs jobbet i Östra Sverige och som vill jobba i ett starkt team med målet att fortsätta vara ledande i vår bransch. Om rollen Som affärsområdeschef för Industriemballage leder du bolagets största produktområde tillsammans med ditt team som består av en inköpare, en produktmarknadsförare och en produktchef. Du ansvarar för sortiment, intäkter och lönsamhet. området består av cirka 3000 olika artiklar som används av våra kunder för att skicka varor. Dessa artiklar säljs sedan via kataloger, webshopar och säljkår i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Exempel på produkter är wellådor, e-handelspåsar, luftbubbelpåsar, packtejp, sträckfilm, packpåsar, transportetiketter och mycket, mycket mer. Du ansvarar tillsammans med ditt team för att artiklarna presenteras och prissätts korrekt i dessa länder, samt i kataloger och webshopar. Varorna köps in från ett drygt hundratal tillverkare från hela världen. Vi köper direkt från producenter vilket ställer stora krav på optimering i inköpsarbetet. Våra kunder är andra företag, e-handlare, grossister mm. Du tecknar ramavtal med tillverkare och sköter även en del kvalificerade inköp själv. Övriga dagliga inköp sköts av inköpare i teamet. Som affärsområdeschef har du det strategiska ansvaret att genom analyser och omvärldsbevakning utöka och förnya sortimentet för att matcha våra kundernas behov. Du besöker mässor i Europa och Asien för att få inspiration och kontakt med nya leverantörer. Du ingår i företagets och koncernens ledningsgrupp. Arbetet innebär en del resor till dotterbolagen i Norden. Du kommer även att ha täta kontakter med leverantörer i Sverige och över hela världen. Vi söker För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom till exempel ekonomi, inköp eller logistik. Du har minst 5 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter så som inköp , leverantörsförhandling, produktledning och sälj. Du har goda kunskaper i ekonomisk uppföljning, Excel samt svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav för rollen. Utöver detta ser vi det som meriterande med relevant högre akademisk utbildning, branscherfarenhet och tidigare erfarenhet som ledare och/ eller chef. Kunskaper inom avtalsrätt är även det meriterande. Som person är du affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med starkt resultatfokus. Du planerar och strukturerar arbetet genom att sätta upp mål och delmål som du följer upp. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa resultat och är en skicklig relationsbyggare. Du är engagerad och tar initiativ till utveckling och förbättring som du har drivkraften att ro iland tillsammans med kollegor. Placering är på huvudkontoret i Norrköping. Vi erbjuder Vi erbjuder en miljö som präglas av laganda och ett driv att vilja hjälpa kunden. Hos oss på Packoplock präglas vardagen av våra värdsklassmål och då vi är ett snabbt växande företag är initiativ, framåtanda, kamratskap och ett stort engagemang, viktiga för oss. Vi tror oss vara ett roligt, lösningsorienterat företag. Vi värdesätter långsiktighet, nya arbetssätt och lösningar tillsammans med våra kunder. Vi är ett starkt och engagerat team som håller ihop och hjälper varandra.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Urval sker löpande och processen kan stängas innan sista ansökningsdag.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Hellström nås på 0760192399 eller på [email protected]

Karolin Loström nås på 0721479236 eller [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Relaterade taggar: #LI-Onsite Visa mindre

Engagerad Områdeschef i Östergötland

Ansök    Nov 20    Enrival AB    Affärsområdeschef
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör ti... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och kvalitet och att arbeta tillsammans. Vi vill nu förstärka vårt fantastiska team i Östergötland med en trygg och entusiasmerande ledare i rollen som:

Engagerad Områdeschef i Östergötland

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor att växa, finna sysselsättning i form av arbete eller studier som leder till arbete. Kärnverksamheten är utan tvekan matchning av arbetssökande, men vi jobbar också med flera andra projekt inom rekrytering och omställning.

EnRival fortsätter växa i hög fart och vi behöver nu förstärka med en driven ledare som skall ansvara för Östergötland.

I rollen som Områdeschef kommer du ansvara fullt ut för såväl ekonomi, etablering, kvalitet, resultat, personal och övrig operativ verksamhet i ditt område. Du har budgetansvar för hela området och leder den operativa verksamheten tillsammans med dina handledare. Du har ett tätt samarbete med övriga Områdeschefer och våra operativa ledare.

För att lyckas i denna spännande befattning bör du vara trygg i rollen som ledare och van att driva verksamhet tillsammans med dina kollegor och du rapporterar direkt till vår operativa chef.

Vi ser positivt på sökande som har eller är:

• Erfarenheter och förståelse av ekonomiskt arbete och ekonomisk uppföljning.
• Utåtriktad och nätverkande i syfte att skapa möjligheter för att ditt område ska växa.
• Lätt för teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Erfarenhet av praktiskt ledarskap
• En väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• God digital kompetens avseende videomöten samt hanterar Excel bra.
• Erfarenhet av arbete med Arbetsmarknadspolitiska projekt är meriterande men ej krav.

Vi söker dig som har en stark vilja och drivkraft att göra ditt team framgångsrikt, samtidigt som ni bidrar till företagets totala mål.

Du behöver även vara beredd på att kavla upp ärmarna och ta i när det väl gäller, då denna roll innebär ett stort ansvar och ibland innebär mycket arbete och långa dagar.

Tjänsten är på heltid och lön enligt kollektivavtal. Dessutom finns rörliga ersättningsdelar kopplat till områdets budget.

Intresserad?

Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Vi emotser din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2023-12-10.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande.

Mer information och ansökan

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta operativ chef Menaida Hasanovic via epost: [email protected] Visa mindre

Interim säkerhetschef till kund inom offentlig sektor

Till kund inom offentlig sektor i Norrköping söker vi just nu en interim säkerhetschef. Uppdraget förväntas stata så snart möjligt och löper tom. augusti 2023. Arbetsbeskrivning Som Säkerhetschef kommer du att ansvara för att utveckla och implementera säkerhetsstrategi, samt se till att säkerhetsarbetet håller högsta möjliga nivå. Du rapporterar till kommundirektören, ingår i ledningsgruppen för kommunstyrelsens kontor och leder Säkerhetsavdelningen med c... Visa mer
Till kund inom offentlig sektor i Norrköping söker vi just nu en interim säkerhetschef. Uppdraget förväntas stata så snart möjligt och löper tom. augusti 2023.

Arbetsbeskrivning
Som Säkerhetschef kommer du att ansvara för att utveckla och implementera säkerhetsstrategi, samt se till att säkerhetsarbetet håller högsta möjliga nivå. Du rapporterar till kommundirektören, ingår i ledningsgruppen för kommunstyrelsens kontor och leder Säkerhetsavdelningen med ca 10 medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

• Ansvar för utveckling och implementering av kommunens säkerhetsstrategi.
• Ansvar för systematiska säkerhetsarbete.
• Ansvar för krisberedskap och civilt försvar.
• Ansvar för trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete.
• Planering och genomförande av säkerhetsövningar
• Utveckling av säkerhetsrutiner och -procedurer
• Riskanalyser och bedömningar av säkerhetsrisker inom kommunen
• Utbildning och informationsspridning om säkerhetsfrågor inom kommunen

Vem är du?
• Erfarenhet att leda organisation och med goda vitsord för ditt ledarskap.
• Erfarenhet av att utveckla och implementera säkerhetsstrategier och -rutiner.
• Goda kunskaper om lagar och förordningar inom säkerhetsområdet.Erfarenhet av samordning av säkerhetsarbetet inom stora organisationer.
• Förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl ledning som medarbetare på alla nivåer inom organisationen.

Meriterande är;

• Relevant högskoleutbildning inom säkerhetsområdet eller annan högskoleutbildning som bedöms som relevant.
• Erfarenhet från offentlig sektor, kommun, region eller staten.

Tjänsten/uppdrag innebär en säkerhetsprövning.
Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart möjligt och förväntas löpa tom. aug 2023. Du erbjuds ett konsultuppdrag och anställnings hos Jurek med bra förmåner och en god kontakt med din konsultchef. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på [email protected].
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. 
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Head of Food- & Health Ingredients

Vill du leda och utveckla arbetet med en attraktiv produktportfölj hos ett av världens bästa bioraffinaderier? Är du en van ledare med gedigen erfarenhet av försäljning och utveckling kan detta vara ditt nästa karriärsteg. Det här kommer du att göra I rollen som Head of Food- & Health Ingredients på Lantmännen Biorefineries ansvarar du för hela vår ingrediensaffär med inriktning mot livsmedel och hälsa. Detta utgör vid sidan av Industrial, Biofuel & Fee... Visa mer
Vill du leda och utveckla arbetet med en attraktiv produktportfölj hos ett av världens bästa bioraffinaderier? Är du en van ledare med gedigen erfarenhet av försäljning och utveckling kan detta vara ditt nästa karriärsteg.

Det här kommer du att göra

I rollen som Head of Food- & Health Ingredients på Lantmännen Biorefineries ansvarar du för hela vår ingrediensaffär med inriktning mot livsmedel och hälsa. Detta utgör vid sidan av Industrial, Biofuel & Feed våra två affärsområden.

Produkterna utvecklas och framställs vid Biorefineries fem olika produktionsanläggningar med framförallt vete och havre som råvara. Vid vår anläggning i Lidköping producerar vi dryckessprit i världsklass tillsammans med gröna proteiner och stärkelse. I Norrköping driftsätter vi nu en investering om 800mkr. med inriktning på gröna proteiner. Vår anläggning i Kimstad fokuserar på havre som råvara och även där har vi ett flertal produkter med en unik position på marknaden. I denna roll kommer du att arbeta med strategisk och operativ planering samt ekonomisk uppföljning av samtliga produktområden med ett tydligt fokus på att driva omfattande tillväxt av detta affärsområde i nära samarbete med flera olika avdelningar inom organisationen.

Ditt team består av direktrapporterande chefer och ca. 15 medarbetare. Ditt främsta ansvar är ledarrollen och vi tror att du som effektiv och motiverande ledare skapar den högsta affärsnyttan genom kompetenserna i det team du leder. Du kommer att vara en del av Biorefineries ledningsgrupp och rapporterar direkt till Head of Biorefineries.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-
Högskoleutbildning och/eller mångårig gedigen erfarenhet av motsvarande position

-
Branschspecifik kännedom om Bioraffinaderi och/eller livsmedelsproduktion.

-
Gedigen erfarenhet och intresse av livsmedel, produktutveckling och applikationsinriktad försäljning

-
Flytande i svenska och engelska

-
Goda kunskaper i ekonomi


Du är:

-
Analytisk med förmåga att förstå komplexa sammanhang

-
En god ledare med vana av att delegera och stärka känslan av ansvar hos dina medarbetare

-
Strukturerad och ordningsam med kapacitet över för det oväntade

-
Exemplarisk i samarbete över olika funktionsområden


Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du en unik möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och kunskaper inom en spännande och expansiv bransch med tydligt fokus på framtiden. Du kommer att omges av kompetenta och engagerade kollegor med möjlighet till ett kontinuerligt lärande.

Lantmännen är en internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det och ser fram emot din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tillämpar drogtest och bakgrundskontroll som en del i vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se.

Lantmännen Biorefineries är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderier med siter i Norrköping och Lidköping. Vi är den störsa nationella producenten av spannmålsbaserad etanol samt en av de största tillverkarna av dryckessprit, foder och livsmedelsingredienser. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 200 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder kr. Visa mindre

Head of Food- & Health Ingredients

Vill du leda och utveckla arbetet med en attraktiv produktportfölj hos ett av världens bästa bioraffinaderier? Är du en van ledare med gedigen erfarenhet av försäljning och utveckling kan detta vara ditt nästa karriärsteg. Det här kommer du att göra I rollen som Head of Food- & Health Ingredients på Lantmännen Biorefineries ansvarar du för hela vår ingrediensaffär med inriktning mot livsmedel och hälsa. Detta utgör vid sidan av Industrial, Biofuel & Fee... Visa mer
Vill du leda och utveckla arbetet med en attraktiv produktportfölj hos ett av världens bästa bioraffinaderier? Är du en van ledare med gedigen erfarenhet av försäljning och utveckling kan detta vara ditt nästa karriärsteg.

Det här kommer du att göra

I rollen som Head of Food- & Health Ingredients på Lantmännen Biorefineries ansvarar du för hela vår ingrediensaffär med inriktning mot livsmedel och hälsa. Detta utgör vid sidan av Industrial, Biofuel & Feed våra två affärsområden.

Produkterna utvecklas och framställs vid Biorefineries fem olika produktionsanläggningar med framförallt vete och havre som råvara. Vid vår anläggning i Lidköping producerar vi dryckessprit i världsklass tillsammans med gröna proteiner och stärkelse. I Norrköping driftsätter vi nu en investering om 800mkr. med inriktning på gröna proteiner. Vår anläggning i Kimstad fokuserar på havre som råvara och även där har vi ett flertal produkter med en unik position på marknaden. I denna roll kommer du att arbeta med strategisk och operativ planering samt ekonomisk uppföljning av samtliga produktområden med ett tydligt fokus på att driva omfattande tillväxt av detta affärsområde i nära samarbete med flera olika avdelningar inom organisationen.

Ditt team består av direktrapporterande chefer och ca. 15 medarbetare. Ditt främsta ansvar är ledarrollen och vi tror att du som effektiv och motiverande ledare skapar den högsta affärsnyttan genom kompetenserna i det team du leder. Du kommer att vara en del av Biorefineries ledningsgrupp och rapporterar direkt till Head of Biorefineries.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-
Högskoleutbildning och/eller mångårig gedigen erfarenhet av motsvarande position

-
Branschspecifik kännedom om Bioraffinaderi och/eller livsmedelsproduktion.

-
Gedigen erfarenhet och intresse av livsmedel, produktutveckling och applikationsinriktad försäljning

-
Flytande i svenska och engelska

-
Goda kunskaper i ekonomi


Du är:

-
Analytisk med förmåga att förstå komplexa sammanhang

-
En god ledare med vana av att delegera och stärka känslan av ansvar hos dina medarbetare

-
Strukturerad och ordningsam med kapacitet över för det oväntade

-
Exemplarisk i samarbete över olika funktionsområden


Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du en unik möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och kunskaper inom en spännande och expansiv bransch med tydligt fokus på framtiden. Du kommer att omges av kompetenta och engagerade kollegor med möjlighet till ett kontinuerligt lärande.

Lantmännen är en internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det och ser fram emot din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tillämpar drogtest och bakgrundskontroll som en del i vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se.

Lantmännen Biorefineries är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderier med siter i Norrköping och Lidköping. Vi är den störsa nationella producenten av spannmålsbaserad etanol samt en av de största tillverkarna av dryckessprit, foder och livsmedelsingredienser. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 200 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder kr. Visa mindre

Interim förhandlingschef sökes till myndighet i Norrköping

Nu söker vi efter en senior förhandlingschef för ett konsultuppdrag till en myndighet med inriktning på vatten och miljö i Norrköping. Har du mer än fem års erfarenhet av kvalificerat förhandlingsarbete och lönebildningsarbete kan detta vara något för dig.      Välkommen in med din ansökan! Arbetsuppgifter Som förhandlingschef ska du ansvara för att leda, driva, utveckla och samordna myndighetens avtals- och förhandlingsarbete. Det innebär ett ansvar fö... Visa mer
Nu söker vi efter en senior förhandlingschef för ett konsultuppdrag till en myndighet med inriktning på vatten och miljö i Norrköping. Har du mer än fem års erfarenhet av kvalificerat förhandlingsarbete och lönebildningsarbete kan detta vara något för dig.   

 

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som förhandlingschef ska du ansvara för att leda, driva, utveckla och samordna myndighetens avtals- och förhandlingsarbete. Det innebär ett ansvar för lönebildnings-, avtals-, förhandlings-, och arbetstidsfrågor samt arbetsrätt. Du ska förbereda förhandlingar genom kartläggningar och beräkningar med faktabaserade underlag till myndighetens arbetsgivarpolitiska strategiska vägval. Du ska genomföra förhandlingar och hantera arbetsrättsliga tvister samt stödja såväl HR-avdelningen, som linjechefer vid personalärenden. Arbetet innebär också att vara ett expertstöd och genomföra förhandling vid övergång av verksamhet. 

Du ska bidra till myndighetens konkurrenskraft som en attraktiv arbetsgivare och ansvara för att bibehålla och utveckla förtroendefulla relationer med de arbetstagarorganisationer som är förhandlingsparter. Arbetet är både operativt och strategiskt. Förhandlingsenheten består av förhandlingschef samt två HR-specialister (avtalsspecialist och arbetsstrateg). 
Vem är du?
För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du ha: 

• universitet- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) som exempelvis jurist med fokus på arbetsrätt, personalvetare, eller annan utbildning eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig
• minst fem (5) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som förhandlingschef
• minst fem (5) års erfarenhet av kvalificerat förhandlingsarbete och lönebildningsarbete i en större komplex organisation
• gedigen kunskap inom och praktisk erfarenhet av det arbetsrättsliga området och kollektivavtalsfrågor samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtalsförhandlingar från ax till limpa i nära samarbete med verksamhetens chefer
• erfarenhet av att arbeta med operativa och/eller komplicerade verksamheter och deras kollektivavtal
• mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Tidigare arbete på statlig myndighet och/eller erfarenhet av komplicerade avtalsförhandlingar är meriterande.
Du erbjuds
Uppdraget är på heltid (100 %) och löper under fyra månader med start så snart som möjligt men senast 13 februari 2023. Det finns möjlighet till förlägning med varierande omfattning (25 % - 100 %) beroende på kundens behov. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på [email protected].

Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan eller att kontakta oss! 
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Affärsområdeschef Arkitektur AOC

Ansök    Jun 13    Arqly Sverige AB    Affärsområdeschef
Om oss Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Hos oss på Arqly är vi ca 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly. Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planer... Visa mer
Om oss
Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.
Hos oss på Arqly är vi ca 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.
Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.
Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge och Västervik.
Arbetsuppgifter
I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter och ingenjörer tillsammans med våra kontorschefer. Du ser till att skapa förutsättningarna för att ta vara på gruppens kompetens och har ett driv att utveckla kontoret. Du har genuint intresse för arkitektur, hållbarhet och nya utmaningar.
Vi söker dig som brinner för att göra affärer, och vill arbeta för att utveckla företaget tillsammans med oss. Vi ser det som fördelaktigt om du har erfarenhet av marknadsarbete och är en person med ett etablerat branschnätverk.
Du ansvarar för att i samråd med styrelsen formulera affärsplan, mål och budget för kontorets verksamhet. Du leder verksamheten i linje med affärsplan och budget och är affärsområdets representant i koncernens ledningsgrupp.
Utöver din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att arbeta i projekt. Vi utför uppdrag inom allt från stora bostads- och stadsplaneprojekt till förskolor, skolor och inredningsprojekt.
Formella krav
Du har en relevant högskoleutbildning inom arkitektur eller byggteknik. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag har du en gedigen erfarenhet från projektering med goda referenser. I din roll som ledare krävs tidigare erfarenhet från att leda personal och ett genuint intresse av att utveckla varje medarbetare. Som person förväntar vi oss att du är målinriktad, strukturerad och har en god förmåga att samla och inspirera gruppen mot ett gemensamt mål.


Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Individuell lönesättning
Vid frågor kontakta: Henrik Eklund Tf VD och styrelseordförande, [email protected]
På Arqly jobbar vi utifrån den fina kombinationen av att vara: Engagerad, Professionell och Kreativ – med en tillvaro i Balans. Det här är vår filosofi, The Arqly Way.
https://www.arqly.se/ Visa mindre

randstad söker en regionchef för region mitt

Ansök    Jul 25    Randstad AB    Affärsområdeschef
Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Randstad en ny Regionchef till affärsområdet Staffing i region mitt. En perfekt roll för dig som vill kombinera din tidigare ledarerfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen med ditt brinnande intresse för att göra affärer. Inom Randstad Staffing jobbar vi med rekryterings- och bemanningslösningar för både privata näringslivet och offentliga verksamheter och våra konsulter är verksamma inom alla möjliga typer av v... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Randstad en ny Regionchef till affärsområdet Staffing i region mitt. En perfekt roll för dig som vill kombinera din tidigare ledarerfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen med ditt brinnande intresse för att göra affärer. Inom Randstad Staffing jobbar vi med rekryterings- och bemanningslösningar för både privata näringslivet och offentliga verksamheter och våra konsulter är verksamma inom alla möjliga typer av verksamhetsområden, både som tjänstemän och arbetare.  Randstad Staffing är idag det största affärosmådet inom Randstad i Sverige men mycket stark lokal representation och närvaro runt om i landet.
I denna roll så ansvarar du för strategisk försäljning, externa nätverk och marknadsutveckling för regionen som består av kontor i Södertälje, Norrköping/Linköping, Västerås, Eskilstuna & Örebro. Vi ser att du bor i regionen och kan utgå från valfritt av dessa kontor. Vidare ansvarar du för att coacha och utveckla våra Kontorschefer på ett inspirerande sätt, så att regionens säljaktiviteter genererar resultat och att deras team får bästa förutsättningar för att lyckas. Medarbetarna i regionen är vår viktigaste tillgång och du behöver ha dem i fokus i varje beslut i kombination med resultat och strategier framåt. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de system/processer som används inom regionen och Randstad Sverige.

Övrig information om processen:
Annonsen kommer ligga ute under semesterperioden men urvals- och svarstider kan påverkas och bli längre än normalt till följd av interna ledigheter. Rekryteringsprocessen består av flera steg i form av intervjuer och arbetspsykologisk testning. Notera gärna att vi genomför kontroll av straffrättslig historik och rätten att arbeta i Sverige på samtliga slutkandidater. 

Ansvarsområden
Dina primära ansvarsområden innebär att:
Vara ett föredöme för medarbetarna och stödja ledningens arbete, mål och strategier
Utveckla och optimera verksamheten i regionen genom att leda andra chefer till framgång
Coacha och utveckla medarbetare och team att nå sin fulla potential
Driva produktutveckling, marknadsbearbetning och försäljning
I rollen ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat, med kontinuerlig rapportering och uppföljning. 
Du ansvarar för en erfaren grupp kontorschefer som är placerade runt omkring i regionen och driver ditt egna regional ledningsgruppsarbete. du kommer även att ingå i, och ha en viktig roll i, ledningsgruppen för randstad staffing. I denna tjänst rapporterar du till director för affärsområdet Staffing. 


Kvalifikationer
Du har en stark affärsmässig drivkraft och en vilja att utveckla och coacha medarbetare för att de ska nå sin högsta potential och prestera sitt yttersta. du vill fortsätta att utveckla randstad sweden till den lokalt och nationellt marknadsledande aktören. 

Du har en relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet från en liknande roll i branschen. för att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från både inhyrning och rekrytering med fokus på såväl arbetare som tjänstemän. för det är hjärtat av vår affär. du har ett stort nätverk av kunder och interaktionen med dem är en av dina främsta motivationsfaktorer. rollen kräver att du behärskar engelska i tal och skrift. körkort är ett krav då tjänsten omfattar en hel del resor i regionen.

Som person är du ett föredöme och har en stark drivkraft att leda andra med ett stort engagemang i det du gör. du är trygg i dig själv och vill bidra med din erfarenhet av att driva en framgångsrik bemannings- och rekryteringsaffär. vi ser också att du är en uthållig, resultatinriktad och modig ledare som agerar förebild för dina medarbetare genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden: - to know, to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfection.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 26/8 2022 men vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt för sista ansökningsdag. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Verksamhetsledare till Almi East Sweden

Det här är en roll för dig som vill bidra till att utveckla framtidens samhälle. Vår vision är ”vi investerar i framtida tillväxt”, det är också vad vi gör varje dag vi går till jobbet. Vill du också bidra till en bättre värld, välkommen med din ansökan! Om företaget Dotterbolaget Almi East Sweden AB skapar möten mellan regionens företag och studenter vid Linköpings universitet. Vi får studenter att växa - som individer och professionellt. Samtidigt hjälp... Visa mer
Det här är en roll för dig som vill bidra till att utveckla framtidens samhälle. Vår vision är ”vi investerar i framtida tillväxt”, det är också vad vi gör varje dag vi går till jobbet. Vill du också bidra till en bättre värld, välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dotterbolaget Almi East Sweden AB skapar möten mellan regionens företag och studenter vid Linköpings universitet. Vi får studenter att växa - som individer och professionellt. Samtidigt hjälper vi företag och offentlig sektor att hitta innovativa och hållbara lösningar på deras utmaningar.

Tillsammans med LiU erbjuder vi en unik kurs där studenterna får arbeta med utmaningar direkt från näringslivet och offentliga aktörer. Vi på Almi East Sweden AB inspirerar, guidar och hjälper de LiU-studenter som vill utveckla sina egna idéer och innovationer. Det gör vi genom verksamheten Student Innovation by LiU, ett samarbete mellan LiU och Almi East Sweden AB.

För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Verksamhetsledare kommer du dela din tid mellan operativa arbetsuppgifter inom ramen för vårt uppdrag och att leda den viktiga verksamheten på Almi East Sweden. Vi är ett litet team på totalt fyra personer som skapar värde för studenter som har idéer och för företag med utmaningar som behöver nya idéer för att komma framåt.
Som verksamhetsledare är du verksamhetens representant mot styrelsen, du bereder beslut till styrelsen, beskriver vad som händer i verksamheten samt rapporterar ekonomin. Du arbetsleder dina kollegor i den mån det behövs, stöttar i prioriteringar och i beslut.

Du är också operativ i verksamheten vilket innebär att bygga och utveckla relationer med övriga intressenter i innovationsekosystemet, med företag i regionen, studenter och LiU. Du är facilitator på kursen InGenious och representerar vår verksamhet i andra sammanhang där vår kompetens efterfrågas. Vi bedriver verksamhet både i Linköping och Norrköping, vilket gör det möjligt att ha sin placering i Studenthuset, Campus Valla eller i Strykbrädan, Norrköping.


Din profil
Eftersom vi är verksamma inom akademin vill vi att du har egen erfarenhet av studier på akademisk nivå oavsett inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av startups samt av ledarskap i någon form. Troligen har du en entreprenöriell ådra om du lockas till den här miljön. Eftersom rollen innebär många externa kontakter bör du vara utåtriktad, säljande och gilla att bygga nätverk. Har du redan ett stort nätverk i regionen är det värdefullt men förmågan att skapa det är viktigare. I mötet med studenterna har du ett coachande förhållningssätt, en pedagogisk förmåga som lyfter studenternas förmåga och deras prestationer.
Eftersom vi dokumenterar alla våra insatser är ett mått av struktur, ordning och reda viktigt för att lyckas i rollen. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ett intresse för hållbarhetsfrågor och en drivkraft att jobba i en samhällsnyttig verksamhet för att bidra till att utveckla framtidens samhälle är bärande värderingar hos rätt person!


Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan senast 8/5!
Frågor besvaras av rekryteringskonsult Lena Johansson på Skill, [email protected] eller 0708-52 32 36 Visa mindre

Områdesansvarig

Ansök    Maj 19    Idax People AB    Affärsområdeschef
Drivs du av att vara med och forma en ny roll och lägga en strategi för att öka marknadsandelarna? Vill du ingå i ett team där medarbetarna trivs med varandra och har kul på jobbet? Då kan det här vara tjänsten för dig! Till vår kund R-Con i Norrköping söker vi nu en Områdesansvarig. Om R-Con Företagets inriktning är att konstruera, tillverka och sälja sprinklerpumpar, sprinklertankar samt leverera tillhörande material och utföra el- och larminstallatione... Visa mer
Drivs du av att vara med och forma en ny roll och lägga en strategi för att öka marknadsandelarna?
Vill du ingå i ett team där medarbetarna trivs med varandra och har kul på jobbet? Då kan det här vara tjänsten för dig! Till vår kund R-Con i Norrköping söker vi nu en Områdesansvarig.
Om R-Con
Företagets inriktning är att konstruera, tillverka och sälja sprinklerpumpar, sprinklertankar samt leverera tillhörande material och utföra el- och larminstallationer samt driftsättning av anläggningar som är levererade till kund. R-Con står för hög kvalitet och miljötänkande inom verksamheten och företagets produkter finns över hela Skandinavien. Detta medför att all prefabricering, testning och dokumentation utförs noga innan leverans sker. Företagets strategi och fokus är att expandera i Norge och Danmark.
R-Con bedriver sin verksamhet i helt nya och fräscha lokaler i Norrköping och idag har företaget ca 35 medarbetare. Läs mer på www.r-con.se
Om tjänsten
Stort fokus kommer att vara att öka marknadsandelar i Norge och Danmark och därmed innebär arbetet att bearbeta marknaderna. Mycket av arbetet kommer att kunna utföras på distans men i tjänsten ingår resor till Norge och Danmark ca 3–4 gånger per år. Teamet består i dag av 4 medarbetare som hjälper och stöttar varandra. Företaget erbjuder internutbildningar för att förse dig med viktig och relevant kunskap för att du ska få de bästa förutsättningarna.
Vem är du?
Vi söker en person som är ordningsam och som uppskattar att ha många aktiviteter på gång samtidigt. För att lyckas i rollen är det viktigt att ha förståelse för hela försäljningsprocessen och sätta sig in i den fullt ut. Du har sinne för siffror och tycker om att ha kundkontakt och att kunna erbjuda bra lösningar.
Vi söker dig som är organiserad och som är van att arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande roller och att du drivs av att ständigt hitta nya samarbeten och kunder.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och du är van vid att arbeta med Office-paketet. För att kunna möta kunderna och tillgodose deras behov, har du lätt för att förstå danska. Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning av komplexa system, är det ett stort plus. För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig i ditt arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och tycker om att arbeta systematiskt. Med de många kontaktytor som tjänsten innebär ser vi att du har lätt för att kommunicera och är bra på att lyssna och förstå.
Ansök redan idag!
Ansök genom att klicka på ”sök jobbet” och registrera dig i vår databas. I denna rekrytering tillämpas löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 juni!
Om du vill veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Lotta Henriksson på [email protected] eller telefon 0734-400 935.
Varmt välkommen att söka tjänsten på www.idax.se! Visa mindre

Regionchef Östergötland

Ansök    Feb 24    Trim tab AB    Affärsområdeschef
Regionchef Östergötland Som ledare på Trim Tab arbetar du i agila processer. Agilt betyder lättrörligt och det är precis vad agila arbetsprocesser är. Agilt ledarskap handlar mer om att skapa förutsättningar för dina medarbetare - än att bestämma. Om oss på Trim Tab Trim Tab är den minsta komponenten i rodret på båtar och flygplan. Det är den första lilla rörelsen som får hela fartyget att ändra kurs. Trim Tab föddes utifrån en idé om att vi kan bli m... Visa mer
Regionchef Östergötland

Som ledare på Trim Tab arbetar du i agila processer. Agilt betyder lättrörligt och det är precis vad agila arbetsprocesser är.

Agilt ledarskap handlar mer om att skapa förutsättningar för dina medarbetare - än att bestämma.

Om oss på Trim Tab

Trim Tab är den minsta komponenten i rodret på båtar och flygplan. Det är den första lilla rörelsen som får hela fartyget att ändra kurs. Trim Tab föddes utifrån en idé om att vi kan bli mycket bättre på att skapa en inkluderande arbetsmarknad, och en ansvarstagande, social, gemenskap.

Det är vad vi bygger vårt företag på, där möten, innovation, prestigelöshet och viljan att synliggöra resurser på bästa sätt tillsammans skapar stora rörelser i vår omvärld.

Vi ser oss själva som den fjärde sektorn, den som står i mitten med beröringspunkt till individ, näringsliv och myndighet. Vår uppgift är att skapa en kreativ mötesplats, där jobb skapas.

En konstellation, med stor erfarenhet av matchningsprojekt, ville utveckla branschen med innovativa, hållbara lösningar, där individuell kompetens står i fokus.

Trim Tab har flera gånger fått högst möjliga rating på våra arbetsmarknadstjänster, vi finns idag på flera orter och är ett företag som drivs av entreprenörskap och innovation.

Dina ansvarsområden

• Fördela deltagare och fördela arbete
• Skapa teamkänsla och samarbete i gruppen
• Hålla i veckomöten med gruppen
• Göra urval och hålla intervjuer med eventuella nya medarbetare samt presentera för slutintervju och second opinion hos COO
• Introducera nya medarbetare
• Följa upp handledares arbete
• Handleda egna deltagare
• Hålla dialog med affärsutvecklare och bemanning
• Marknadsföra lokalkontoren och följa upp inskrivningar
• Dialog med kvalitetssäkrade
• Ansvar för att avtalen följs

Som person brinner du för att se andras behov för att planera och vägleda dem ut på arbetsmarknaden. Du har lätt att skapa kontakt med andra och trivs att arbeta resultatinriktat, säljande och effektivt med hög kvalitet.

Meriterande:

Du kan flera språk

Du har ett upparbetat arbetsgivarnätverk

Krav:

För att kunna arbeta handledare i tjänsten Rusta och matcha behöver du uppfylla något av de kravspecifikationerna som finns. Vi kommer innan anställningens start att be dig visa upp intyg som styrker dessa. Förbered gärna dem innan för att kunna ta med dig på eventuell anställningsintervju.

Generella kompetenskrav:

Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.

Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, e-post och internet.

Goda kunskaper i engelska motsvarande Engelska A på gymnasienivå

Du behöver också uppfylla något av dessa två alternativ. Vid ansökan är det viktigt att du anger vilket av alternativen som du tillhör.

Alternativ 1 - Krav på handledarens kompetens - kvalificering via tjänstespecifik utbildning med generell arbetslivserfarenhet:

Utbildning:

Minst 120 hp (80 enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena:

Arbetsliv

Organisation och personalarbete

Studie- och yrkesvägledning

Företagsekonomi

Arbetslivspsykologi

Beteendevetenskap

Arbetsterapeut

Socionomutbildning

Huvudinriktningen på din utbildning måste vara inom något av dessa områden, alternativt huvuddelen av utbildningen.

Arbetslivserfarenhet:

Två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren.

Deltidsarbete kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.

Alternativ 2 - Krav på handledarens kompetens - kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet:

Utbildning:

Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå.

Arbetslivserfarenhet:

Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

Arbetsledning med personalansvar

Rekrytering

Omställningsarbete för arbetssökande

Studie- och yrkesvägledning

Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)

Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

Arbete med social- och gruppsykologi

Karriärvägledning

För att uppfylla kraven skall du ha erhållit arbetslivserfarenheten under den senaste fem åren. Deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år. Visa mindre

Vi söker dig, Affärschef till StudentConsulting i Norrköping!

Brinner du för att göra affärer och att arbeta med människor? Har du passionen för att leda ett vinnande team på sin tillväxtresa framåt? Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Då kan det vara dig vi söker! På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande,... Visa mer
Brinner du för att göra affärer och att arbeta med människor? Har du passionen för att leda ett vinnande team på sin tillväxtresa framåt? Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Då kan det vara dig vi söker!

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbmatchning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Vi söker nu en Affärschef med ytterst ansvar för vår verksamhet på orten. Affärsenhet Norrköping ansvarar för Östergötland, delar av Södermanland med kontor i Linköping och Norrköping.

Som Affärschef har du personalansvar för det interna teamet såsom kundansvarig, rekryterare, jobbmatchare och personalassistenter. I rollen har du ytterst ansvar för affärsenhetens bemannings- och rekryteringsuppdrag samt jobbmatchningsverksamhet, där vi arbetar med en arbetsmarknadstjänst gentemot Arbetsförmedlingen. I din roll ansvarar du bl a för kvalitetssäkring och måluppfyllelse kopplat till affärsenhetens alla uppdrag. Affärsenhetens kunder består av såväl privata företag som offentliga verksamheter inom olika branscher, bland annat Logistik, Produktion, Ekonomi, Kundservice och IT.

I tjänsten har du ett stort fokus på att förvalta och utveckla våra befintliga kundsamarbeten men även att sälja och skapa nya affärer. Tjänsten innebär ett internt operativt ledarskap där du ges möjlighet till att arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa arbetstillfällen. Du arbetar med ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att uppnå bästa möjliga leveransförmåga och hög kundnöjdhet.

I tjänsten som Affärschef kommer dina övergripande ansvarsområden vara:

o Budget- och resultatansvar
o Driva och utveckla befintliga och nya affärer
o Personalansvar och personalutveckling
o Rekrytering och introduktion av nya kollegor
o Bygga relationer med såväl kunder som fackliga kontakter
o Leda och fördela det dagliga arbetet i teamet

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Dina arbetstider kommer huvudsakligen vara mån-fre dagtid.

Din profil
i söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, personal, försäljning eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med personal, ledarskap och/eller försäljning. Det är en fördel om du jobbat några år i roller såsom exempelvis bemanningskoordinator, rekryterare eller konsultchef och vill ta nästa steg i karriären. Erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen är starkt meriterande, det är dock inget krav.

Som person är du resultatorienterad, driven och energisk. Du är nyfiken och ser möjligheter framför hinder. Du går in i utmaningar med en positiv attityd och ger dig inte i första taget. Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att se dina medarbetare lyckas och utvecklas. Du brinner för affärer, försäljning och mötet med människor. Ett krav för tjänsten är att du som söker innehar B-körkort.

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag via www.studentconsulting.com. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer då vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Abrahamsson, [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säljande chef inom bemannings- och rekryteringsbranschen

Jobbeskrivning Uniflex i Östergötland växer vidare och vi söker nu en Affärsområdeschef som vill arbeta brett med försäljning, rekrytering och ledarskap med fokus på Norrköpingsområdet. Tjänsten innebär att skapa och bevara relationer med kunder. Utefter kundens behov presenterar affärsområdeschefen förslag på bemanning och förhandlar fram nya avtal. Affärsområdeschefen har också personalansvar för teamet man jobbar i på orten. ”I min roll som Affärsområ... Visa mer
Jobbeskrivning
Uniflex i Östergötland växer vidare och vi söker nu en Affärsområdeschef som vill arbeta brett med försäljning, rekrytering och ledarskap med fokus på Norrköpingsområdet. Tjänsten innebär att skapa och bevara relationer med kunder. Utefter kundens behov presenterar affärsområdeschefen förslag på bemanning och förhandlar fram nya avtal. Affärsområdeschefen har också personalansvar för teamet man jobbar i på orten.

”I min roll som Affärsområdeschef ansvarar jag för att driva affärsområdet framåt tillsammans med mitt team, hitta nya kunder och vårda befintliga kunder. Det bästa med att arbeta på Uniflex är att få vara med i hela processen från införsäljning till uppstart och se till att alla parter blir nöjda”

Vad erbjuder vi dig?
- Varierande och utvecklande arbetsuppgifter med stor möjlighet att påverka sitt eget arbete och resultat.
- Goda utvecklingsmöjligheter både när det kommer till att växa inom och utanför affärsområdet men också personlig utveckling i form av regelbundna utbildningar.
- Verka i en växande bransch som ständigt utvecklas.
- Marknadsmässig grundlön och ett generöst provisionssystem
- Anställningsvillkor som är reglerat i kollektivavtal för tjänstemän
- Friskvårdsbidrag samt andra personalförmåner.
- Tjänstepension och flexpension.
- En stark företagskultur som präglas av engagemang, glädje, affärsfokus och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter:
- Leda och fördela arbetet för medarbetarna i gruppen.
- Öka affärsområdets omsättning genom att driva in nya affärer samt utveckla befintliga.
- Sätta delmål för gruppen för att nå Uniflex huvudomsättningsmål.
- Besluta om och genomdriva aktiviteter såsom platsannonser, deltagande vid mässor och kundaktiviteter.


Personliga egenskaper
Din profil
Du trivs med att jobba i ett brett nätverk och din ledarstil präglas av en förmåga att entusiasmera andra. Tjänsten kräver att du arbetar målmedvetet och resultatorienterat. Då tjänsten innebär en del beslutsfattande så är det viktigt att du har integritet och är trygg i dig själv. Då rollen är en leveransroll har du en bra känsla för service. Hos oss är entreprenörsandan mycket viktig, för rätt person är detta starten för goda karriärmöjligheter inom Uniflex då vi arbetar aktivt med internrekrytering.
Vi ser att du har erfarenhet inom sälj, rekrytering och ledarskap. Du ska även ha en ekonomisk förståelse.

Låter det här som en passande roll för dig? Välkommen med din ansökan redan i dag då vi arbetar med löpande urval.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Area Manager till Forenom

Om tjänsten Forenom är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, kreativitet och flexibelt arbete står i fokus. Nu gör man en spännande tillväxtresa och söker därför dig som vill vara med och ta Forenom till nya höjder i rollen som Area Manager. Forenom hyr ut tillfälliga boenden till företag och privatpersoner. De växer kraftigt och kan idag erbjuda ca 7900 företagslägenheter i Norden till över 4000 företagskunder i Finland, Sverige, Danmark och N... Visa mer
Om tjänsten
Forenom är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, kreativitet och flexibelt arbete står i fokus. Nu gör man en spännande tillväxtresa och söker därför dig som vill vara med och ta Forenom till nya höjder i rollen som Area Manager. Forenom hyr ut tillfälliga boenden till företag och privatpersoner. De växer kraftigt och kan idag erbjuda ca 7900 företagslägenheter i Norden till över 4000 företagskunder i Finland, Sverige, Danmark och Norge. Deras kärnvärden representerar kurage, 100-procentigt öppet sinne och det faktum att vi åstadkommer mer tillsammans – dessa delar ligger naturligt för dig att andas och efterleva. Som Area Manager driver, leder och utvecklar du Forenoms verksamhet i Östergötland. Du bygger och upprätthåller goda relationer med kunder och fastighetsägare, du tar en aktiv del i vårt säljarbete och jobbar med att hitta nya affärsmöjligheter.

För den här rollen kommer du utgå från Norrköping, men vart du utgår ifrån är mindre viktigt så länge du känner dig ok med att pendla.


Arbetsuppgifter
Forenoms mål är att bli marknadens ledande aktör i det geografiska området – i detta fall Östergötland. Det innebär att din roll är att verka för att Forenom växer och blir lönsamt, att kunderna är nöjda samt att verksamheten blir mer effektiv.

Du kommer bland annat att:
• Bygga långvariga relationer med kunder, fastighetsägare och leverantörer
• Ansvara för den operativa verksamheten i din region
• Utveckla samt ansvara för ditt team på plats
• Ansvara för att de finansiella målen uppfylls
• Leva upp till Forenoms företagskultur och koncept i ord och handling
• Utmana status quo i deras arbetssätt och skapa nya innovativa sätt att göra affärer


Din profil
För att passa in och lyckas i rollen har du tidigare arbetat med försäljning och är van i kundmötet. Det är meriterande om du arbetat inom fastighets- , hotell eller motsvarande bransch, och till fördel i en internationell miljö.
• Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Vidare har du en god teknisk förståelse och systemvana. Det är meriterande om du har arbetat i systemen Salesforce och/eller Qlick.
• Har en god förståelse för att kunna tolka en resultatrapport och dess innebörd

Som person är du en do-er, som vågar ta tag i saker och få det att hända. Du har ett kreativt och lösningsfokuserat sinne som kan förstå och omsätta en strategi till konkreta och tydliga arbetsuppgifter. Vi tror att du är en vass människokännare som är passionerad över att bygga effektiva team.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping, dock flexibelt vart du utgår ifrån
Omfattning: Heltid, 40 h/v
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] . Visa mindre

Platschef till Kårhuset trappan i Norrköping

Skapa, påverka och driva, är det något du går igång på är detta kanske drömtjänsten för dig! Den 9 september 2006 invigdes kårhuset Trappan i en gammal textilfabrikslokal i industrilandskapet i Norrköping och det pluggades, pubbades och klubbades i lokalerna fram tills sommaren 2020. Sedan dess har ett intensivt arbete pågått för att anpassa Norrköpings kanske snyggaste lokaler i Kåkenhus för studentlivet. Trappan ligger nu bokstavligen nästan i strömmen,... Visa mer
Skapa, påverka och driva, är det något du går igång på är detta kanske drömtjänsten för dig!

Den 9 september 2006 invigdes kårhuset Trappan i en gammal textilfabrikslokal i industrilandskapet i Norrköping och det pluggades, pubbades och klubbades i lokalerna fram tills sommaren 2020. Sedan dess har ett intensivt arbete pågått för att anpassa Norrköpings kanske snyggaste lokaler i Kåkenhus för studentlivet. Trappan ligger nu bokstavligen nästan i strömmen, utsikten från de flera meter höga industrifönstren är unik. Med siktet på att öka studentnyttan finns nu Norrköpings bästa och enda kårhus under samma vackra tak som universitetet.

Är du rätt person för att ta Kårhuset Trappan vidare upp på nya steg?


Om företaget
Kårservice i Östergötland AB som är ett affärsdrivande bolag verksamt vid Linköpings universitet med de tre studentkårerna som ägare.
Bolaget ansvarar bland annat för verksamheten i kårhuset Trappan samt vid fyra kårhus i Linköping.
Kårservice uppdrag är att möjliggöra ett rikare studentliv och skapa bästa möjliga studentnytta genom att bygga en långsiktig och stabil verksamhet. Vi ska tillsammans med studenterna skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass.

Trappan är den naturliga samlingspunkten för alla studenter i Norrköping. På en ny plats i nyrenoverade lokaler erbjuds på dagtid studieplatser, café samt mötes- och konferensmiljöer. Kvällstid finns plats för sittningar, pubar och studentlivets alla arrangemang. Målet att kårhuset ska ha ett utbud som erbjuder något för varje student.
Kårhuset ska också vara en mötesplats för studenter och de aktörer med intresse för studentlivet som finns utanför universitetet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som platschef är du vad det låter som, personen som möjliggör platsen, med allt vad det innebär. Du jobbar nära dina medarbetare och ledningen, ni är ett team som tillsammans skapar möjligheter. Du har personalansvar för grundstommen som är 5 personer och ni tillsammans med ideellt arbetande studenter gör Kårhuset Trappan till platsen att vara på för studenter i Norrköping. Du som platschef är övergripande ansvarig för verksamheten i kårhuset och ser till att förutsättningarna för studentlivet fungerar och finns på plats. Många av projekten och aktiviteterna driver du från start till mål och du har ansvar för arbetet med budget, planering, marknadsföring och genomförande tillsammans med dina fantastiska kollegor.

Din profil
Vi tror att du som passar i rollen som platschef är en person med stort engagemang, mycket energi och drivkraft. Du behöver trivas med att vara ansiktet utåt för Kårhuset Trappan och alla härliga aktiviteter och happenings. Har du erfarenhet av marknadsföring och vet hur du får saker att synas är det ett plus. Kan du dessutom sälja och har gjort det i dina tidigare rollen, kanske inom event eller liknande är det också meriterande. Du behöver ha erfarenhet av att leda andra, antingen från en liknande roll eller på något annat sätt där du skaffat dig kunskap om människor och ledarskap. Har du erfarenhet från restaurang- och evenemangsbranschen är det meriterande.

För att förstå vad Kårhuset Trappan betyder för alla studenter och Norrköping ser vi att du har egen erfarenhet från studentlivet i staden. Det är också viktigt att du har ett intresse för och erfarenhet av Norrköping som mötesplats.

Tjänsten är placerad i Norrköping på Campus Norrköping.


Ansökningsförfarande
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, 011-19 94 66 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior Konsultchef (Distans)

Ansök    Okt 28    DWT Consulting AB    Affärsområdeschef
DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer. Nu söker vi två junior konsultchefer som kommer att arbeta med rekrytering av nya IT-konsulter, försäljning och uppföljning. Arbetet sker på distans. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera samt är målinriktad då du kommer ha daglig kontakt med kandidater, an... Visa mer
DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer.
Nu söker vi två junior konsultchefer som kommer att arbeta med rekrytering av nya IT-konsulter, försäljning och uppföljning. Arbetet sker på distans. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera samt är målinriktad då du kommer ha daglig kontakt med kandidater, anställda, underkonsulter och partners. För att lyckas behöver du ha ett stort intresse av IT. Du behöver inte kunna programmera, men du ska ha god kännedom om olika roller inom IT samt kännedom om olika programeringsspråk ,ramverk samt metoder etc.
Krav:
Struktuerad, driven, flexibel och social.
Snabblärd
Flytande svenska och engelska i tal och skrift,
Utbildning på högre nivå inom IT
Stort IT intresse
MålfokuseradMeriterande:
Det är ett stort plus om du tidigare arbetat som systemutvecklare, testare eller liknande.
Det är ett stort plus om du har ett stort nätverk inom branchen.
Erfarenhet som konsultchef
Erfarenhet av offentlig upphandling.
Erfarenhet inom IT-branchen.
Erfarenhet som rekryterare
Van att arbeta admininstrativtPassar rollen dig? Ansök omgående då intervjuver kommer ske löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Utöver den fasta lönen så kommer man ha en provisionsbaserad lön. Visa mindre

Lotsområdeschef till Marstrand

Ansök    Sep 15    Sjöfartsverket    Affärsområdeschef
Sveriges vackraste arbetsplats söker en Lotsområdeschef med placering i Marstrand eller Lysekil Att arbeta som Lotsområdeschef på Sjöfartsverket  Sjöfartsverket tillhandahåller lotsning och biträde av lots till fartyg inom lotspliktigt område. Som Lotsområdeschef företräder du Sjöfartsverket lokalt gentemot kunder, myndigheter och andra intressenter och har det nautiska ansvaret för farlederna i lotsområdet. Du kommer att ansvara för Marstrands lotsområde ... Visa mer
Sveriges vackraste arbetsplats söker en Lotsområdeschef
med placering i Marstrand eller Lysekil
Att arbeta som Lotsområdeschef på Sjöfartsverket 
Sjöfartsverket tillhandahåller lotsning och biträde av lots till fartyg inom lotspliktigt område. Som Lotsområdeschef företräder du Sjöfartsverket lokalt gentemot kunder, myndigheter och andra intressenter och har det nautiska ansvaret för farlederna i lotsområdet.
Du kommer att ansvara för Marstrands lotsområde vilket innebär ett geografiskt område från Marstrand till Norska gränsen. Du har personalansvar för en grupp om ca 25 lotsar och 1 administratör vilka arbetar på två lotsstationer; Marstrand och Lysekil.  Du ingår i ledningsgruppen för Affärsområde Lotsning och rapporterar till affärsområdeschefen. I tjänsten ingår viss beredskapstjänstgöring.
Arbetsuppgifter 
I rollen som lotsområdeschef ansvarar du för drift och utveckling inom lotsområdet och verkar för att verksamheten bedrivs med kunder och intressenter i fokus. Du ansvarar för ekonomi- och verksamhetsuppföljning och har budget- personal- och resultatansvar för området. I arbetsuppgifterna ingår även att samordna det regionala krisberedskapsarbetet och totalförsvarsplaneringen samt samverka med länsstyrelserna och övriga aktörer inom ramen för arbetet med krisberedskap och totalförsvaret.
Då Sjöfartsverkets verksamhet är spridd geografiskt kommer det att ingå en hel del resor i tjänsten.
Vem är du? 
Vi söker dig med en akademisk högskoleexamen, det är meriterande med utbildning inom sjöfart eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du har flerårig erfarenhet av chefs- och ledarbefattningar inom större organisationer från näringslivet eller offentlig sektor. Du har tidigare erfarenhet av långsiktigt och strategiskt förändringsarbete i komplexa organisationer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av operativa verksamheter inom sjöfart och logistik, och med fördel i dygnet runt verksamhet.

Har du även fördjupade kunskap om sjötrafik, sjösäkerhet, hamnar, , rederi,  godsägare och godsflöden är det meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med totalförsvarsplanering. Då lotsområdet har en stor geografisk spridning är det en förutsättning att du har möjlighet att resa i tjänsten och att du innehar B-körkort.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är stabil och trygg i din ledarroll med en god självinsikt och är lyhörd. Du arbetar långsiktigt och strategiskt med komplexa frågor, kulturförflyttningar och kundorienterad verksamhetsutveckling. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem. Vidare ser vi att du är lojal och en god representant för Sjöfartsverket. Du har ett kundorienterat förhållningssätt och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer såväl internt som externt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara självgående och ha förmåga att driva och inspirera till utveckling.
Tjänsten är säkerhetsklassad och innan anställning genomförs en säkerhetsprövning och registerkontroll.  
Vi erbjuder dig
Du får möjlighet att bli en del av Sjöfartsverket – Sveriges vackraste arbetsplats. Vi bjuder inte bara på en god utsikt i fantastiska miljöer utan också på goda utsikter för rätt person i vår utvecklingsorienterade organisation. Du är direkt med och påverkar förutsättningarna för en omställning till framtidens sjöfart, till gagn för både människa och miljö.
Sjöfartsverket – en jämlik arbetsplats
På Sjöfartsverket förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för likabehandling och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.
Hur och när?
Tjänsten är en tillsvidareanställning och beräknas tillsättas snarast. Skicka in din ansökan senast 2020-10-04.
Upplysningar:
Affärsområdeschef Lotsning, Andreas Arvidsson, 010-478 49 20
Rekryteringsspecialist, Anna Ceder, 010- 478 59 84
Fackliga företrädare:
SACO Benjamin Hell, ST-Sjöfart Tapani Hoffrén, SEKO Bengt-Erik Johansson, samtliga kan nås via vår växel 0771-63 00 00. Visa mindre

Vice VD rekryteras till Ventilationsprojekt i Linköping

Ventilationsprojekt arbetar med entreprenader, utredningar, konstruktioner, projektering, energieffektiviseringar, underhållsarbete inom ventilation, värmesystem och kylsystem, serviceavtal, OVK besiktningar, installation och service av kylanläggningar, automation (styr och regler, övervakning) till fastigheter. Ventilationsprojekt sysselsätter idag ca 115 personer och har en omsättning på ca 270 miljoner kronor. Vår affärsidé är att: "Vi gör att männ... Visa mer
Ventilationsprojekt arbetar med entreprenader, utredningar, konstruktioner, projektering, energieffektiviseringar, underhållsarbete inom ventilation, värmesystem och kylsystem, serviceavtal, OVK besiktningar, installation och service av kylanläggningar, automation (styr och regler, övervakning) till fastigheter. Ventilationsprojekt sysselsätter idag ca 115 personer och har en omsättning på ca 270 miljoner kronor.

Vår affärsidé är att:

"Vi gör att människor och hus i Sverige mår bra genom att skapa ett energieffektivt och bra inomhusklimat. Vi har kompetens och erfarenhet för att välja rätt teknikinnehåll i varje projekt, för miljön och för våra kunders behov." Ventilationsprojekt - "Bättre luft helt enkelt"

Arbetsbeskrivning
I rollen som Vice VD på Ventilationsprojekt i Linköping kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara att arbeta med affärsutveckling, skapa tillväxt samt leda organisationen. Att leda offertarbete, produktionsplanering och kundbearbetning ingår också i tjänsten. Du kommer att övergripande koordinera affärer från början till slut, skapa god lönsamhet samt utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som Vice VD är du en säljande, erfaren ledare som följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du ser din personal som företagets viktigaste resurs och med ditt coachande ledarskap skapar du en organisation vars mål är god medarbetarnöjdhet, god tillväxt och god kundservice. Du erbjuds en spännande tjänst med stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du rapporterar direkt till företagets VD som du har ett nära samarbetar med. Placeringsort är Linköping.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Vice VD på Ventilationsprojekt har du omfattande kunskaper och arbetslivserfarenheter inom VVS-området samt gedigen ledarskapserfarenhet. Du har ett brinnande intresse för långsiktiga kundrelationer och affärsutveckling. Du har god insikt i branschen och ett upparbetat kontaktnät.

Du är kreativ, lösningsorienterad och kan fatta beslut på en affärsmässig nivå. Du är bra på att hantera människor samt skicklig på att inspirera personal och skapa goda relationer med dina kunder. Utåtriktad, självständig och strukturerad är tre egenskaper som beskriver dig.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Ventilationsprojekt med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på Experis, på 011-19 43 58 alternativt [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktschef Service Öst till Caverion, Norrköping

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef! Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Mitt. Om företaget Caver... Visa mer
Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef!

Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Mitt.


Om företaget
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Om tjänsten
Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder men också genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Distriktet består idag av cirka 70 medarbetare och bedrivs inom teknikdisciplinerna El, Ventilation, Rör, Kyla, Fastighetsautomation och Säkerhet.'

I rollen ingår:

• Övergripande försäljningsansvar i distriktet
• Ansvarig för distriktets ekonomiska resultat
• Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
• Löpande uppföljning av produktion och planering
• Personalansvar
• Coacha underställda chefer för att nå uppsatta mål
• Arbete med utveckling och implementering av distriktes affärsplaner
• Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp

Geografiskt sträcker sig distriktet mellan Nyköping, Norrköping och Linköping. Du är en del av ledningsgruppen för Caverion Region Mitt med ca 500 medarbetare. Ambitionen under de närmaste åren är att öka distriktets tillväxt och resultat. Tjänsten är placerad i Norrköping men du kommer också närvara i Nyköping och Linköping, du rapporterar till Regionchef Mitt.

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har en entreprenörsanda och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har en teknisk bakgrund med inriktning mot fastighet, VVS, el eller energi samt flera års erfarenhet av personal- och resultatansvar inom fastighetsrelaterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av att ha lett andra chefer. Det är väsentligt att du kan upprätthålla en god kommunikation samt samarbeta med såväl kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad, förtroendeingivande och bra på att samarbeta.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Installation, el, ventilation, teknik, service, VVS, ledarskap, områdeschef, avdelningschef, regionchef, FM , Facility Management Visa mindre

Affärschef till Norrköping

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen - en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår stora affär med offentlig kund i Mellansverige. Vill du jobba med långsi... Visa mer
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen - en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår stora affär med offentlig kund i Mellansverige. Vill du jobba med långsiktiga affärer, brinner för samhällsfrågor som exempelvis hållbarhet och skolmat och älskar problemlösning är detta tjänsten för dig. 

Om rollen

Den offentliga affären är en viktig del av vår verksamhet och som ansvarig för offentliga upphandlingar i Mellansverige från Blekinge till Närke, är du en strategisk nyckelkompetens. Tillsammans med ditt team genomför du affärer med offentlig sektor, håller löpande dialogsamtal med kund, lämnar anbud för att vinna nya avtal och ser till att vunna avtal utvecklas. 

Du har många kontaktytor – allt från ledning, upphandlare och kostchefer hos våra offentliga kunder, till politiker och andra intresse- och branschorganisationer. Du samarbetar med interna funktioner och dina affärschefskollegor i Umeå och Halmstad, tillsammans bygger ni upp er kunskap och hittar kreativa lösningar.  

Vad kommer du att göra? 


• Du tar fram budget & försäljningsprognoser kopplade till övergripande företagsmål för din affärsgrupp 
• Du ansvarar för att aktiviteter och budget målstyrs och följs upp utifrån affärsplan 
• Du medverkar i externa forum där offentlig upphandling diskuteras
• Du driver och utvecklar processer inom din avdelning och för offentlig marknad
• Du coachar, utvecklar och motiverar ett team på 10 medarbetare, alla med hög egen kompetens om den offentliga affären. 

Vi söker dig som 


• Har eftergymnasial utbildning inom t.ex. försäljning, ekonomi eller motsvarande 
• Har erfarenhet från arbetsledande befattning i nuvarande eller tidigare roller
• Innehar B-körkort, då våra kunder befinner sig på ett stort geografiskt område 
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift 
• Kunskap och erfarenhet av upphandling och anbudsförfarande ser vi som meriterande 
• Erfarenhet av att leda större projekt är meriterande

Du erbjuds 

Du erbjuds en omväxlande roll med stort ansvar, och många interna och externa kontakter. Tjänsten innefattar även förmåner såsom t.ex. tjänstebil, en uppskattad lunchsubvention och ett generöst friskvårdsbidrag.  

Om oss 

På vår arbetsplats i Norrköping arbetar ca 400 kollegor. Vi ser olikheter emellan människor som en styrka och är övertygade om att mångfald berikar. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Vi söker därför människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och glada stunder på jobbet. 

Urvalsprocess 

För att ta reda på om just du är den person som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjlighet att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön, ålder eller bakgrund. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt kontor och träffa oss som jobbar här.

Varmt välkommen med din ansökan!    

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas 

Anställningens omfattning: Heltid 

Tillträde: Snarast möjligt i förhållande till nuvarande uppsägningstid. 

Placeringsort: Norrköping, men med Mellansverige som affärsområde 

Adress: Blygatan 25, 602 23 Norrköping

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Calrell, Försäljningsdirektör, 035-18 30 19. För mer om rekryteringsprocessen kontakta Natali Törnström, HR-partner, 011-25 93 03 eller Isabelle Collin HR-partner, 011-20 29 05. Facklig företrädare: Esbjörn Haraldsson, Unionen, 011-25 92 26. 

Annonsen publicerades: 2020-07-06 

Sista ansökningsdag: 2 augusti 2020 

 


Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Gruppchef Marknad / Affärsstöd Norrköping 50%

Till vår kund i Norrköping söker vi nu en gruppchef för avdelningen marknadskommunikation och affärsstöd. Tjänsten är på 50% med flexibla arbetstider med önskad start 12/8 och pågår sex månader framåt. Uppdraget är på konsultbasis och urval sker löpande. Observera den korta ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Rollen innefattar att vara personalansvarig chef för gruppen Marknadskommunikation och affärsstöd. Gruppen utgör ett ... Visa mer
Till vår kund i Norrköping söker vi nu en gruppchef för avdelningen marknadskommunikation och affärsstöd. Tjänsten är på 50% med flexibla arbetstider med önskad start 12/8 och pågår sex månader framåt. Uppdraget är på konsultbasis och urval sker löpande. Observera den korta ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen innefattar att vara personalansvarig chef för gruppen Marknadskommunikation och affärsstöd. Gruppen utgör ett stöd åt andra grupperingar inom
affärsverksamheten och andra delar av organisationen. I nuläget består gruppen av sex personer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I uppdraget ligger verksamhetsansvar, ansvar för budget- och budgetuppföljning, samt resursplanering och uppföljning i dialog med gruppens olika uppdragsgivare. Operativ ledning och uppföljning till gruppens individer ingår också i uppdraget.Vem är du?
Du som söker har minst 5 års erfarenhet av ledarskap av grupper med fler än fem individer varav minst 2 års erfarenhet att vara personalansvarig chef för en arbetsgrupp med fler än fem individer. Vidare har du erfarenhet av förändringsledning och att utifrån verksamhetens krav beskriva och förankra syfte och mål för arbetsgrupper. Som ledare arbetar du situationsanpassat och har en god förmåga att läsa av andra individer och deras behov. Du har erfarenhet av konflikthantering, facilitera möten och utvecklingsdialoger. Har du tidigare erfarenhet av marknadskommunikation är det meriterande. Som person är du kommunikativ, drivs av uteckling och har ett helhetsperspektiv.


Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Visa mindre