Lediga jobb som Köksmästare och souschefer i Norrköping

Se lediga jobb som Köksmästare och souschefer i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Souschef

Ansök    Mar 25    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Souschef
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %. Accommodation is available at the resort in private apartments ... Visa mer
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %.
Accommodation is available at the resort in private apartments of 33 m2. Geothermal heat and solar panels are used at the resort, which allows low costs.
Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Östgöta Kök i Norrköping söker Köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Banger... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

Östgöta Kök i Norrköping söker nu en köksmästare för att vidareutveckla restaurangen på Nya Torget ytterligare. Idag omfattar verksamheten lunchservering, catering, olika typer av fester och event samt en delibutik. Lunchserveringen tar emot omkring 200 gäster per dag, cateringar till företag och privatpersoner är ytterligare en stor del av verksamheten.. Utöver detta arrangerar vi flera fester och events, så som bröllop osv. Där erbjuder vi att ta hand om allt från endast maten till hela paketet med eventplanering, genomförande, dryck etc.

Vi är en verksamhet med många olika ben som alla är lika viktiga för helheten. Vi står nu i startgroparna för att utöka vår befintliga verksamhet genom att utveckla vårt redan starka varumärke och hitta fler gäster som vill ha vår hjälp. Till detta söker vi rätt person att anta utmaningen!

Östgöta Kök har i 20 år byggt ett varumärke efter våra ledord Råvara, Hantverk och Omtanke. Denna röda tråd kompromissar vi aldrig med och kommer aldrig göra, det är detta som skapat vårt starka varumärke och kommer fortsätta att ge oss nöjda kunder även kommande 20 år.

Värdeorden återspeglas i vår mat, våra medarbetare och marknadsföring, du behöver därmed känna en stor vilja att arbeta efter samma värdeord. Utöver detta har du lång erfarenhet av ledande positioner inom kök och högt gastronomiskt kunnande.

Verksamheten Nya Torget står i dagsläget under ett förändringsarbete för att effektivisera oss och ge oss rätt förutsättningar att växa, detta innebär att du är administrativt skicklig och har god digital förmåga. Du behöver känna dig bekväm, eller ha erfarenhet av, att lära dig att arbeta i vårt affärssystem Caspeco där vi hanterar schemaläggning, beställningar, fakturering osv.

Du besitter mycket god förmåga att höja blicken och arbeta metodiskt och långsiktigt för att skapa rutiner och flöden som blir tydliga och stabila för din personal och dina kollegor att förhålla sig till.

Ditt driv och engagemang att utveckla vår verksamhet smittar av sig på personalen och vi förutsätter starkt ledarskap från din sida för att skapa en självgående och dynamisk avdelning av Nya Torgets kök.

Eftersom Östgöta Kök familjen arbetar med en overhead där funktioner som HR, marknad och affärsutveckling ingår är du prestigelös i ditt förhållningssätt till detta och kan samarbeta för helhetens bästa framför din enskilda avdelning. Du är lyhörd, villig att ta till dig andras perspektiv och åsikter men framförallt är du mottaglig eller avsändare för nya och spännande idéer.

Du har personalansvar för kökets alla avdelningar och rapporterar till verksamhetens enhetschef.

Vår målsättning är att ta Östgöta Kök i Norrköping till nästa nivå och nå ut till ännu fler företag och privatpersoner i regionen. Detta genom innovation, kreativitet och glädje allt inom ramarna för våra värdeord Råvara, Hantverk och Omtanke. Vi har stor respekt för denna process och kommer ta god tid på oss att hitta rätt person för uppgiften. Om du känner igen dig i beskrivningen av vad vi söker och är sugen att bidra så ser vi fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Östgöta Kök i Norrköping söker Köksmästare

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kä... Visa mer
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.
Östgöta Kök i Norrköpingsöker nu en köksmästare för att vidareutveckla restaurangen på Nya Torget ytterligare. Idag omfattar verksamheten lunchservering, catering, olika typer av fester och event samt en delibutik. Lunchserveringen tar emot omkring 200 gäster per dag, cateringar till företag och privatpersoner är ytterligare en stor del av verksamheten.. Utöver detta arrangerar vi flera fester och events, såsom bröllop osv. Där erbjuder vi att tahand om allt från endast maten till hela paketet med eventplanering, genomförande, dryck etc.
Vi är en verksamhet med många olika ben som alla är lika viktiga för helheten. Vi står nu i startgroparna för att utöka vår befintliga verksamhet genom att utveckla vårt redan starka varumärke och hitta fler gäster som vill ha vår hjälp. Till detta söker vi rätt person att anta utmaningen!
Östgöta Kök har i 20 år byggt ett varumärke efter våra ledord Råvara, Hantverk och Omtanke. Denna röda tråd kompromissar vi aldrig med och kommer aldrig göra, det är detta som skapat vårt starka varumärke och kommer fortsätta att ge oss nöjda kunder även kommande 20 år.
Värdeorden återspeglas i vår mat, våra medarbetare och marknadsföring, du behöver därmedkänna en stor vilja att arbeta efter samma värdeord. Utöver detta har du lång erfarenhet av ledande positioner inom kök och högt gastronomiskt kunnande.
Verksamheten Nya Torget står i dagsläget under ett förändringsarbete för att effektivisera oss och ge oss rätt förutsättningar att växa, detta innebär att du är administrativt skicklig och har god digital förmåga. Du behöver känna dig bekväm, eller ha erfarenhet av, att lära dig att arbeta i vårt affärssystem Caspeco där vi hanterar schemaläggning, beställningar, fakturering osv.
Du besitter mycket god förmåga att höja blicken och arbeta metodiskt och långsiktigt för att skapa rutiner och flöden som blir tydliga och stabila för din personal och dina kollegor att förhålla sig till.
Ditt driv och engagemang att utveckla vår verksamhet smittar av sig på personalen och vi förutsätter starkt ledarskap från din sida för att skapa en självgående och dynamisk avdelning av Nya Torgets kök.
Eftersom Östgöta Kök familjen arbetar med en overhead där funktioner som HR, marknad och affärsutveckling ingår är du prestigelös i ditt förhållningssätt till detta och kan samarbeta för helhetens bästa framför din enskilda avdelning. Du är lyhörd, villig att ta till dig andras perspektiv och åsikter men framförallt är du mottaglig eller avsändare för nya och spännande idéer.
Du har personalansvar för kökets alla avdelningar och rapporterar till verksamhetens enhetschef.
Vår målsättning är att ta Östgöta Kök i Norrköping till nästa nivå och nå ut till ännu fler företag och privatpersoner i regionen. Detta genom innovation, kreativitet och glädje allt inom ramarna för våra värdeord Råvara, Hantverk och Omtanke. Vi har stor respekt för denna process och kommer ta god tid på oss att hitta rätt person för uppgiften. Om du känner igen dig i beskrivningen av vad vi söker och är sugen att bidra så ser vi fram emot att träffa dig.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Souschef

Ansök    Nov 19    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Souschef
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %. Accommodation is available at the resort in private apartments ... Visa mer
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %.
Accommodation is available at the resort in private apartments of 33 m2. Geothermal heat and solar panels are used at the resort, which allows low costs.
Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Operativ Köksmästare

Ansök    Nov 3    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Connecta med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisio... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Souschef

Ansök    Feb 2    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Souschef
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %. Accommodation is available at the resort in private apartments ... Visa mer
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
The fulltime position is for the period of April to October 2024. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 %.
Accommodation is available at the resort in private apartments of 33 m2. Geothermal heat and solar panels are used at the resort, which allows low costs.
Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Sushikock

Ansök    Aug 21    Tokioinc AB    Chefskock
Hej! Vi på tokio söker kockar som är intresserade av att utveckla och förnya vårat koncept på Tokio restaurang Visa mer
Hej! Vi på tokio söker kockar som är intresserade av att utveckla och förnya vårat koncept på Tokio restaurang Visa mindre

Kökschef med känsla för kvalité till Asken i Norrköping

Ansök    Okt 13    Cheffle AB    Köksmästare
Kvarterskrogen Asken ligger i det mysiga kvarteret Knäppingsborg och är en anrik restaurang sedan anno 2006 som Norrköpingsborna har tagit till sitt hjärta. Här serveras vällagad mat ackompanjerat av noga utvald dryck. Restaurangen består av en bardel med 12 matplatser och 10 loungeplatser, en matsal med 50 platser och en trappa ner finner man vårt källarvalv med plats för ca 40 personer som vi använder för större sällskap som vill sitta ostört. Det finns ... Visa mer
Kvarterskrogen Asken ligger i det mysiga kvarteret Knäppingsborg och är en anrik restaurang sedan anno 2006 som Norrköpingsborna har tagit till sitt hjärta. Här serveras vällagad mat ackompanjerat av noga utvald dryck.
Restaurangen består av en bardel med 12 matplatser och 10 loungeplatser, en matsal med 50 platser och en trappa ner finner man vårt källarvalv med plats för ca 40 personer som vi använder för större sällskap som vill sitta ostört. Det finns även en stor uteservering med 70 sittplatser.
På Asken serverar vi klassisk mat efter säsong och några stående rätter på menyn är självklart Skagen Toast, Biff Rydberg och Burgare.
Till Kvarterskrogen Asken kommer man såväl för att fira en födelsedag, gå på AW en tisdag, ta med sig sina utländska gäster på representation eller bara ta något gott att dricka i baren.


Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt restaurangkök! 

Som kökschef är du ansvarig för den dagliga driften och kommer arbeta mycket i köket tillsammans med ditt team. Med ditt ledarskap inspirerar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för en fantastisk matupplevelse. Brinner du även för det klassiska köket och att arbeta i team kan detta vara jobbet för dig. 

I den här rollen kommer du: 

* ansvara för köket

* skriva menyer

* ansvara för och leda medarbetarna     

* arbeta med schemaläggning och bemanning    

* arbeta i den dagliga driften  

 

Vi ser gärna att du:    

* har en passion för matlagning

* har goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och även en god förmåga att planera och strukturera arbetet

* är lösningsorienterad och positiv till förändring

* tycker om att coacha och utveckla dina medarbetare

* har förmågan att se helheten av verksamheten för att enkelt kunna se förbättringsmöjligheter och agera på dessa

* trivs i en miljö som kan innebära oregelbundna arbetstider

* är en initiativtagare

* har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

 

Varför jobba hos oss:

* du kommer få jobba i ett härligt gäng med engagerade kollegor

* möjlighet till att utveckla ditt ledarskap

* dina arbetstider kan vara varierande och styrs av våra öppettider

* lön enligt kollektivavtal 

 

Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle! 


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Kökschef till Restaurang Anima

Ansök    Jul 13    Vincit Inc. AB    Chefskock
Vi söker en passionerad och erfaren kökschef till vår restaurang, som är beredd att ta vårt kök till nästa nivå. Vi är en restaurang som sätter höga krav på personlighet, ekonomi och rätt mentalitet för att kunna leverera enastående matupplevelser till våra gäster varje dag. Som kökschef kommer du att ha en avgörande roll i att utveckla och genomföra vårt kökskoncept, samtidigt som du driver och utbildar vårt köksteam. Du kommer att ha ett starkt ledarskap... Visa mer
Vi söker en passionerad och erfaren kökschef till vår restaurang, som är beredd att ta vårt kök till nästa nivå. Vi är en restaurang som sätter höga krav på personlighet, ekonomi och rätt mentalitet för att kunna leverera enastående matupplevelser till våra gäster varje dag.
Som kökschef kommer du att ha en avgörande roll i att utveckla och genomföra vårt kökskoncept, samtidigt som du driver och utbildar vårt köksteam. Du kommer att ha ett starkt ledarskap och förmågan att upprätthålla en hög standard på matkvalitet och service.
För att passa i denna rollen, krävs det att du har en gedigen erfarenhet som kökschef samt en stark passion för mat och dryck. Du har förmågan att arbeta under högt tryck, hålla ordning och reda i köket samt ha en öppen kommunikation med övriga avdelningar inom restaurangen.
Vi söker en person som har starka ekonomiska kunskaper och erfarenhet av att upprätthålla en hög kvalitet på matlagning samtidigt som man håller koll på kostnaderna. Du är också en person som kan hantera stressiga situationer och är van att arbeta i en dynamisk miljö.
Vi erbjuder en spännande möjlighet för rätt person att vara en del av en restaurang som vill ta sitt kök till nästa nivå. Om du tror att du har vad som krävs för att bli vår kökschef, skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Slottsrestaurangen

Vi söker nu en kock till våra restauranger med kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande befattningar. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som naturligt att allt som serveras håller högsta kvalitet. Heltidstjänsten är för perioden april till oktober 2023. Tillgång til boende finns på anläggningen i lägenheter på 32 m2. Bergvärme och kyla samt solpaneler finns, vilket ger låga kostnader. Körkort rekommenderas. Du är välkom... Visa mer
Vi söker nu en kock till våra restauranger med kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande befattningar. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som naturligt att allt som serveras håller högsta kvalitet.
Heltidstjänsten är för perioden april till oktober 2023. Tillgång til boende finns på anläggningen i lägenheter på 32 m2. Bergvärme och kyla samt solpaneler finns, vilket ger låga kostnader. Körkort rekommenderas.
Du är välkommen att sända oss din CV tillsammans med presentationsbrev och referenser till [email protected].
Mauritzberg är en vackert belägen fyrstjärnig resort vid Östersjön och består av en Slott från 1500-talet, hotell (44 bäddar), kapell, golfbana, restauranger, faciliteter för konferenser & fester, villor och småbåtshamn. Anläggningen ligger 14 mil söder om Stockholm och 3 mil öster om Norrköping.
http://bit.ly/Virtual-tour-Mauritzberg
https://bit.ly/Presentationsvideo-Mauritzberg Visa mindre

Chefskock till anrika Mauritzberg Slott & Golf

Vi söker nu en Chefskock till våra restauranger med kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande befattningar. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som naturligt att allt som serveras håller högsta kvalitet. Heltidstjänsten har begränsad varaktighet / säsongsbetonad Vi behöver dig för perioden april till oktober 2023. Tillgång til boende finns på anläggningen med väldigt låga boendekostnader. Välkommen! https://mauritzbe... Visa mer
Vi söker nu en Chefskock till våra restauranger med kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande befattningar. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som naturligt att allt som serveras håller högsta kvalitet.

Heltidstjänsten har begränsad varaktighet / säsongsbetonad

Vi behöver dig för perioden april till oktober 2023. Tillgång til boende finns på

anläggningen med väldigt låga boendekostnader.

Välkommen!

https://mauritzberg.se/

Körkort rekommenderas.

Sök tjänsten via länken här nedan. Samtliga ansökningar kommer att skickas direkt till ansvarig VD på Mauritzberg. Hör gärna av dig till [email protected] om du har några frågor. Visa mindre

Orientaliskt kock

Ansök    Jul 12    Zorna AB    Chefskock
Vi söker en kock som förstår sig på det Orientaliska köket. Sökanden ska kunna laga all sorter mat från det orientaliska köket. Viktigt med erfarenhet. Visa mer
Vi söker en kock som förstår sig på det Orientaliska köket.
Sökanden ska kunna laga all sorter mat från det orientaliska köket.
Viktigt med erfarenhet. Visa mindre

Kökschef till Restaurang Anima

Ansök    Mar 1    Vincit Inc. AB    Chefskock
Vi söker en passionerad och erfaren kökschef till vår restaurang, som är beredd att ta vårt kök till nästa nivå. Vi är en restaurang som sätter höga krav på personlighet, ekonomi och rätt mentalitet för att kunna leverera enastående matupplevelser till våra gäster varje dag. Som kökschef kommer du att ha en avgörande roll i att utveckla och genomföra vårt kökskoncept, samtidigt som du driver och utbildar vårt köksteam. Du kommer att ha ett starkt ledarskap... Visa mer
Vi söker en passionerad och erfaren kökschef till vår restaurang, som är beredd att ta vårt kök till nästa nivå. Vi är en restaurang som sätter höga krav på personlighet, ekonomi och rätt mentalitet för att kunna leverera enastående matupplevelser till våra gäster varje dag.
Som kökschef kommer du att ha en avgörande roll i att utveckla och genomföra vårt kökskoncept, samtidigt som du driver och utbildar vårt köksteam. Du kommer att ha ett starkt ledarskap och förmågan att upprätthålla en hög standard på matkvalitet och service.
För att passa i denna rollen, krävs det att du har en gedigen erfarenhet som kökschef samt en stark passion för mat och dryck. Du har förmågan att arbeta under högt tryck, hålla ordning och reda i köket samt ha en öppen kommunikation med övriga avdelningar inom restaurangen.
Vi söker en person som har starka ekonomiska kunskaper och erfarenhet av att upprätthålla en hög kvalitet på matlagning samtidigt som man håller koll på kostnaderna. Du är också en person som kan hantera stressiga situationer och är van att arbeta i en dynamisk miljö.
Vi erbjuder en spännande möjlighet för rätt person att vara en del av en restaurang som vill ta sitt kök till nästa nivå. Om du tror att du har vad som krävs för att bli vår kökschef, skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren kock sökes till vår bistro under golfsäsongen

Ansök    Jan 13    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Chefskock
Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzbergs Slott & Golf. Ett Slott som härstammar från 1500-talet är kärnan i denna kompletta anläggning med unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och egen golfbana, kapell, två restauranger och hotell med Slottsrum och sagolik utsikt över havet. Mauritzbergs Slott ligger tre mil österut från Norrköping på Vikbolandet. Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans fina klubbhus, där det även finns ... Visa mer
Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzbergs Slott & Golf. Ett Slott som härstammar från 1500-talet är kärnan i denna kompletta anläggning med unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och egen golfbana, kapell, två restauranger och hotell med Slottsrum och sagolik utsikt över havet. Mauritzbergs Slott ligger tre mil österut från Norrköping på Vikbolandet.
Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans fina klubbhus, där det även finns bar, omklädningsrum och reception till golfbanan. Bistron är öppen under golfsäsongen och är, framför allt en populär lunchlokal, för både golfare och icke golfare.
Vi söker nu en bistrokock med driv, kreativitet och genuint mat intresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av bästa kvalitet. Du bör ha goda kunskaper av svensk husmanskost.
Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från slutet av april till början av oktober, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar helgarbete och, vid enstaka tillfällen, kvällsarbete.
Tillgång till boende finns på anläggningen.
Välkommen med din ansökan på e-post till [email protected]. Märk den "bistrokock" och berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Bistro chef

Ansök    Jan 24    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Chefskock
We are now looking for a chef for our bistro situated at the Clubhouse of the golf course. You have creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. You would be in charge of preparing the daily lunch, which is offered between 11:30 am and 3 pm up to six days per week. There may be occations when you wil... Visa mer
We are now looking for a chef for our bistro situated at the Clubhouse of the golf course. You have creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
You would be in charge of preparing the daily lunch, which is offered between 11:30 am and 3 pm up to six days per week. There may be occations when you will need to assist your colleagues in the Manor House kitchen.
The fulltime position is for the period of May to September 2022. The employee will receive from 16 EUR per hour excl. tax). Incl. holiday allowance. Rooms and apartments to rent are available at the resort. Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (44 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Köksmästare till Centralköket på Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Ansök    Sep 6    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar måltid, lokalvård och vaktmästeritjänster på  Vrinnevisjukhuset i Norrköping med omnejd, måltidstjänst... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar måltid, lokalvård och vaktmästeritjänster på  Vrinnevisjukhuset i Norrköping med omnejd, måltidstjänst på Universitetssjukhuset i Linköping samt lokalvård och vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala med omnejd. 

Centralköket på Vrinnevisjukhuset tillagar ca 550 portioner patientmat som levereras i kantin till avdelningar samt 100-150 portioner i restaurangen. Just nu säljs restaurangmaten i form av take away då restaurangen är under ombyggnad fram till årsskiftet 2022/23. Köket har också ansvar att se till att sjukhusavdelningarna får specerivaror och kosttillägg samt sondmat till sina kök för att kunna täcka patienternas nutritionsbehov. Centralköket levererar catering till Regionanställdas möten inom sjukhuset och det förekommer även cateringleveranser till LIU Campus. 

Verksamheten är öppen mellan 7.00-19.00 årets alla dagar

Vi söker nu en köksmästare till ovan uppdrag och söker Dig som älskar att laga mat och engagera kökets personal till att leverera den bästa sjukhusmaten för patienters tillfrisknande samt se till att ha en restaurang i toppklass för personal och besökare på sjukhuset.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Övergripande ansvar för den totala driften
• Tillagning utav patientmat och restaurangmat
• Inköpsansvar
• Arbetsmiljöansvar
• Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha genomgått kockutbildning och ha minst två års erfarenhet utav att leda personal i storkök.
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
• Ledarerfarenhet
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
• Goda kunskaper om specialkost på sjukhus är meriterande

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare
• Ha ett stort engagemang kring mat och måltidsfrågor
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA, UTVECKLING

Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning, dagtid. Heltid (provanställning tillämpas)

Tillträde. enligt överenskommelse

Har du frågor kontakta Måltidschef, [email protected] 

Din ansökan vill vi ha senast den 10 oktober 2022
Ansökan kan endast ske via vårt rekryteringsverktyg


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Souschef till Vildmarkshotellet

Ansök    Sep 14    Kolmårdens Djurpark AB    Souschef
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till. Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en o... Visa mer
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till.

Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en omfattande renovering av rum, restauranger samt konferenslokaler och erbjuder nu härliga inomhusytor omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Hotellet har 211 rum, flertalet konferenslokaler och grupprum, en stor och härlig spaavdelning, gym, restauranger och barer, utomhusaktiviteter och padelbanor.

På Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité, och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. 

Vi söker nu en Souschef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Souschef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm och kallkök under service. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi. Som Souschef är man en stor del i menyplanering och utformandet av matupplevelsen för våra gäster.

Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla. Du som sökande har arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.? 

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra. 
Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar. 

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Vista-Unionen. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 20 september. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Ståhlspets, F&B Manager Vildmarkshotellet, på [email protected] eller 072-215 64 85. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Tilda Nyström, HR-chef, på [email protected]



Om destination Kolmården

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet som under 2019 renoverades för att kunna erbjuda våra gäster en ännu mer magisk vistelse hos oss framöver. Kolmården har ett 60-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. Varje år anställer parken ca 800 personer under säsong och besöks av ca 600 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Grillmästase sökes

Ansök    Nov 26    Hanna i Norrköping AB    Köksmästare
Vi söker en eller fler som har jobbat med grillmat. Vi riktar in oss på österländsk grill. Du ska alltså ha erfaring av att förbereda olika grillrätter som bla traditionell shish kebab samt kalla rätter som meze. Vi kommer endast kontakta personer som har jobbat med detta sen tidigare. Alltså inga pizzabagare eller övriga form av köksbiträde sökes i denna annons. Svara endast här på annonsen, stör inte personalen på plats. Visa mer
Vi söker en eller fler som har jobbat med grillmat. Vi riktar in oss på österländsk grill. Du ska alltså ha erfaring av att förbereda olika grillrätter som bla traditionell shish kebab samt kalla rätter som meze. Vi kommer endast kontakta personer som har jobbat med detta sen tidigare. Alltså inga pizzabagare eller övriga form av köksbiträde sökes i denna annons. Svara endast här på annonsen, stör inte personalen på plats. Visa mindre

Souschef till Vildmarkshotellet i Kolmården

Ansök    Apr 29    Cheffle AB    Souschef
På Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité, och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. Vi söker nu en Souschef som vill vara med och leda samt ut... Visa mer
På Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité, och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment.
Vi söker nu en Souschef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Souschef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm- och kallkök under service. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi. Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla.
Vi ser att du som sökande arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket.
Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.?
För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra. Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med start omgående. Tjänsten innebär varierande arbetstider under både vardag och helg. Lön enligt avtal träffat mellan Visita-Unionen. Sista ansökningsdag är den?29 maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Andersson, Köksmästare [email protected]. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Erika Josefsson, HR-partner, [email protected] Visa mindre

Souschef till Vildmarkshotellet

Ansök    Apr 25    Kolmårdens Djurpark AB    Souschef
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till. Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en o... Visa mer
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till.

Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en omfattande renovering av rum, restauranger samt konferenslokaler och erbjuder nu härliga inomhusytor omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Hotellet har 211 rum, flertalet konferenslokaler och grupprum, en stor och härlig spaavdelning, gym, restauranger och barer, utomhusaktiviteter och padelbanor.

På Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité, och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. 

Vi söker nu en Sous chef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Sous chef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm och kallkök under service. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi.  

Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla. Du som sökande har arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket.  Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.? 

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra. 
Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar. 

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Vista-Unionen. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 29 maj. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Andersson, Köksmästare, på [email protected] eller 010-708 77 62. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Erika Josefsson, HR-partner, [email protected]



Om destination Kolmården

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet som under 2019 renoverades för att kunna erbjuda våra gäster en ännu mer magisk vistelse hos oss framöver. Kolmården har ett 60-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. Varje år anställer parken ca 800 personer under säsong och besöks av ca 600 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Souschef till Vildmarkshotellet

Ansök    Aug 22    Kolmårdens Djurpark AB    Souschef
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till. Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en o... Visa mer
Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vi vill vara en plats att älska och återkomma till.

Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år. Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en omfattande renovering av rum, restauranger samt konferenslokaler och erbjuder nu härliga inomhusytor omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Hotellet har 211 rum, flertalet konferenslokaler och grupprum, en stor och härlig spaavdelning, gym, restauranger och barer, utomhusaktiviteter och padelbanor.

På Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité, och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning. Vi tillämpar både enklare matkonst men även matlagning innehållande flertalet tekniska inslag och moment. 

Vi söker nu en Souschef som vill vara med och leda samt utveckla vår verksamhet framåt. Som Souschef så ansvarar du för ditt arbetslag i både varm och kallkök under service. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi. Som Souschef är man en stor del i menyplanering och utformandet av matupplevelsen för våra gäster.

Vi ser att du besitter ett härligt engagemang och motiverande egenskaper som skapar en bra gruppkänsla. Du som sökande har arbetat några år inom ledande tjänster i kök tidigare och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.? 

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt "Är det kul gör vi det bra. 
Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar. 

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Vista-Unionen. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 20 september. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Ståhlspets, F&B Manager Vildmarkshotellet, på [email protected] eller 072-215 64 85. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Tilda Nyström, HR-chef, på [email protected]



Om destination Kolmården

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet som under 2019 renoverades för att kunna erbjuda våra gäster en ännu mer magisk vistelse hos oss framöver. Kolmården har ett 60-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. Varje år anställer parken ca 800 personer under säsong och besöks av ca 600 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Souschef

Ansök    Mar 11    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Souschef
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. The fulltime position is for the period of April to October 2022. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 % Room to rent is available at the resort. Driving license is rec... Visa mer
We are now looking for a Sous chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
The fulltime position is for the period of April to October 2022. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 % Room to rent is available at the resort. Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Köksmästare/souschef sökes till The Black Lion Inn i Norrköping

Ansök    Apr 6    Cheffle AB    Köksmästare
Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera... Visa mer
Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.
Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål. För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar.
I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, inköp samt schemaskrivning. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! Visa mindre

SUSHI KOCK / TOKIO Restaurang

Ansök    Mar 10    Tokioinc AB    Chefskock
Hej Nu expanderar vi vår verksamhet och söker en Kock med erfarenhet av sushi. Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt team och kanske ta en Chefsroll? Arbetsuppgifter Vardaglig förberedning av olika råvaror som exempelvis fisk, grönsaker och ris. Tillagning av sushi i form av handrullad maki och nigiri Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är ambitiös, driven, ta eget initia... Visa mer
Hej
Nu expanderar vi vår verksamhet och söker en Kock med erfarenhet av sushi. Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt team och kanske ta en Chefsroll?
Arbetsuppgifter
Vardaglig förberedning av olika råvaror som exempelvis fisk, grönsaker och ris.
Tillagning av sushi i form av handrullad maki och nigiri
Utbildning/Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
Som person ser vi att du är ambitiös, driven, ta eget initiativ och kan samarbeta väl.
Är du intresserad så tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 22    Fridhems Kursgård AB    Köksmästare
Villa Fridhem söker köksmästare Villa Fridhem har en unik plats i den svenska kulturskatten och står inför en nystart med ett utvecklat erbjudande och en helt ny gästupplevelse. Just nu pågår omfattande renoveringar för att utveckla hotell- och konferensverksamheten för att kunna möta våra nya gästers förväntningar. Vill du vara en del av den utvecklingen och skapa oförglömliga upplevelser som skapar minnen för livet, då är det just dig vi söker! Nu söke... Visa mer
Villa Fridhem söker köksmästare

Villa Fridhem har en unik plats i den svenska kulturskatten och står inför en nystart med ett utvecklat erbjudande och en helt ny gästupplevelse. Just nu pågår omfattande renoveringar för att utveckla hotell- och konferensverksamheten för att kunna möta våra nya gästers förväntningar. Vill du vara en del av den utvecklingen och skapa oförglömliga upplevelser som skapar minnen för livet, då är det just dig vi söker!

Nu söker vi en köksmästare som vill vara med och utveckla vårt gastronomiska erbjudande som en del i vår fortsatta tillväxt och position som marknadsledare i regionen.



Din roll

Som köksmästare arbetar du med Villa Fridhems restaurangprodukt i tätt samarbete med gastronomiska ledare. Du ansvarar för kvalitet, beställningar, egenkontroll, ekonomi och schema i den dagliga driften. Du behöver ha erfarenhet och förståelse för både à la carte och konferensverksamhet. Du skapar och vårdar kontakter med lokala producenter och leverantörer och leder ditt team mot nya mål. Du rapporterar direkt till ledningen.


Din profil

Eftersom Villa Fridhems restaurangkoncept just nu är under förändring ställer det höga krav på din kunskap. Du behärskar både à la carte- och konferensmenyer. Du brinner för gastronomi och har stor kulinarisk portfölj. Du har flera års erfarenhet av arbete i det professionella köket med allt vad det innebär, exempelvis egenkontroll, planering och ekonomisk uppföljning och kostnadsmedvetenhet. Du är kreativ, nyfiken och flexibel. Du är en ledare med dokumenterad erfarenhet av att leda ett köksteam. Du är lösningsorienterad och positiv inför de utmaningar och möjligheter vår bransch erbjuder.



Villkor

- Tjänsten är tillsvidare på 100% med provanställning (6 månader)
- Innehar B-körkort
- Tillträde och lön enligt överenskommelse




För frågor gällande tjänsten kontakta Céline Nilsson via mail [email protected] eller via telefon 0762 - 27 37 51.

Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock/Gruppchef med intresse för hållbarhet till Martin & Servera

Ansök    Feb 23    Martin & Servera AB    Chefskock
I oktober flyttade vi till vårt nya toppmoderna lagerhus med helt nya förutsättningar att kunna fortsätta växa och utveckla vår verksamhet. Nu söker vi en kock som vill vara med och vidareutveckla husets hjärta, vår fantastiska restaurang. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i en härlig atmosfär med mandat att lägga upp ditt eget arbete tillsammans med kökspersonalen. Här får du arbeta med råvaror av högsta kvalitet, samtidigt som du arbetar cirkulä... Visa mer
I oktober flyttade vi till vårt nya toppmoderna lagerhus med helt nya förutsättningar att kunna fortsätta växa och utveckla vår verksamhet. Nu söker vi en kock som vill vara med och vidareutveckla husets hjärta, vår fantastiska restaurang.

Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i en härlig atmosfär med mandat att lägga upp ditt eget arbete tillsammans med kökspersonalen. Här får du arbeta med råvaror av högsta kvalitet, samtidigt som du arbetar cirkulärt och miljömedvetet med att minska matsvinn från vårt lager.

Vad kommer du att göra?
Som kock och gruppchef kommer du att leda en personalstyrka med 2 medarbetare i att säkerställa en högklassig matupplevelse i Martin & Serveras lunchrestaurang.

Du har tusentals råvaror till ditt förfogande när du planerar din meny, råvaror direkt från vårt eget lager. I dialog med medarbetare på lagret säkerställer du löpande att vi anpassar vår meny så att vi tar tillvara på så mycket som möjligt av de råvaror som annars hade blivit svinn. På så sätt säkerställer du att vår restaurang blir en betydande del i att bidra till en lite bättre värld där vi värnar om råvarorna och vår miljö.

Vad söker vi hos dig?


• Du är driven, med en passion för hållbart producerade råvaror och näringsriktig mat för välmående.
• Du vill samarbeta med kvalitetsansvariga på vårt lager och utgår i huvudsak ifrån de råvaror som finns att ta tillvara på när du planerar din meny.
• Du är självständig och trygg i din matlagning.
• Du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet från att jobba i restaurangkök.
• Du är lösningsorienterad och flexibel.

Din arbetsplats

Vi är ca 470 medarbetare på lagret i Norrköping. Varje dag så besöker ca 120-150 medarbetare vår lunchrestaurang för att äta bra mat lagad med omsorg. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp bestående av 3 personer där du är gruppchef, och du rapporterar till planeringschefen. På Martin & Servera får du ta del av uppskattade personalförmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas till tex träningskort eller massage, en uppskattad frukost/lunchsubvention samt tillgång till gym.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av arbetspsykologiska test i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar och förutfattade meningar.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


• Anställning: Tillsvidare, Heltid
• Arbetstider: 06:30-15:30
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Adress: Martin & Servera Logistik AB, Ströbogatan 28, 616 34 Åby
• Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Planeringschef Robin Bodin, 011-20 29 91. För frågor om urvalsprocessen kontakta HR-partner Isabelle Collin, 0704-03 27 72
• Facklig företrädare: Roger Lönn, [email protected], 076-119 98 35
• Sista ansökningsdag: 2022-03-09


Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött. Visa mindre

Erfaren kock sökes till vår bistro under golfsäsongen

Ansök    Jan 28    Mauritzbergs Slott & Golf AB    Chefskock
Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzbergs Slott & Golf. Ett Slott som härstammar från 1500-talet är kärnan i denna kompletta anläggning med unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och egen golfbana, kapell, två restauranger och hotell med Slottsrum och sagolik utsikt över havet. Mauritzbergs Slott ligger tre mil österut från Norrköping på Vikbolandet. Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans fina klubbhus, där det även finns ... Visa mer
Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzbergs Slott & Golf. Ett Slott som härstammar från 1500-talet är kärnan i denna kompletta anläggning med unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och egen golfbana, kapell, två restauranger och hotell med Slottsrum och sagolik utsikt över havet. Mauritzbergs Slott ligger tre mil österut från Norrköping på Vikbolandet.
Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans fina klubbhus, där det även finns bar, omklädningsrum och reception till golfbanan. Bistron är öppen under golfsäsongen och är, framför allt en populär lunchlokal, för både golfare och icke golfare.
Vi söker nu en bistrokock med driv, kreativitet och genuint mat intresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av bästa kvalitet. Du bör ha goda kunskaper av svensk husmanskost.
Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från slutet av april till början av oktober, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar helgarbete och, vid enstaka tillfällen, kvällsarbete.
Tillgång till boende finns på anläggningen.
Välkommen med din ansökan på e-post [email protected]. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Souschef till Restaurang Ànima

Ansök    Sep 1    PG i Linköping AB    Souschef
Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift. Som souschef arbetar du nära köksmästaren och ni är ett team som tillsammans kommer med idéer och kreativitet för att ständigt utveckla. Du måst... Visa mer
Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.
Som souschef arbetar du nära köksmästaren och ni är ett team som tillsammans kommer med idéer och kreativitet för att ständigt utveckla.
Du måste vara flexibel och kunna hugga in där det behövs.
Vi jobbar tillsammans för en nöjd gäst och samarbete är A och O. Visa mindre

Sous Chef

Ansök    Nov 18    Mauritzberg Golf & Marina AB    Souschef
We are now looking for a Sous Chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality. The fulltime position is for the period of April to October 2022. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 % Room to rent is available at the resort for 150 EUR per month. ... Visa mer
We are now looking for a Sous Chef with creativity and genuine food interest as well as experience from similar positions. You are used to be working with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
The fulltime position is for the period of April to October 2022. The employee will receive 18 to 20 EUR per hour. Incl. holiday allowance. Tax 25 % Room to rent is available at the resort for 150 EUR per month. Driving license is recommended.
Send us your CV together with presentation letter and references to [email protected].
Mauritzberg is a beautifully situated four-star resort by the Baltic Sea and consists of a manor house from the 16th century, hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
http://permstade.se/360_slott/mauritzberg.html.
https://www.youtube.com/watch?v=vJn9nRPfMsw Visa mindre

Sous Chef to Mauritzbergs Castle

Ansök    Jan 21    Mauritzberg Golf & Marina AB    Souschef
Mauritzberg is a beautifully four-star resort located by the Baltic Sea. It has a manor from the 16th century, a hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping. We are now looking for a Sous Chef to join our team! We are looking for you, a creative Sous Chef, with genuine food interest and experience from simila... Visa mer
Mauritzberg is a beautifully four-star resort located by the Baltic Sea. It has a manor from the 16th century, a hotel (52 beds), chapel, golf course, restaurants, facilities for conferences & celebrations, villas and marina. The resort is located 140 km south of Stockholm and 30 km east of Norrköping.
We are now looking for a Sous Chef to join our team!

We are looking for you, a creative Sous Chef, with genuine food interest and experience from similar positions.
You are used to work with high standards and see it as natural that everything served is of the highest quality.
This position also requires you to be good at English.

Type of contract: seasonal, from April to October

Working hours: full time position, 40 hours a week

Accomodation: room for rent is available at the resort, for 100 EUR per month

How to apply?
Send a CV in English to [email protected] Visa mindre

Sous chef, Service Lead, Kock – Food Creation, Scandic Strömmen, heltid

Ansök    Aug 17    Scandic Hotels AB    Souschef
Mitt i centrala Norrköping, bara ett stenkast från centralstationen, ligger Scandic Strömmen. Hotellet har blivit utbyggt med en helt ny del och är nu Norrköping största hotell vilket innebär att det alltid är någonting spännande som händer hos oss. Vi som jobbar här är ett stort gäng med mycket glädje och god stämning. Vår arbetsplats och vår servicekultur är något vi är mycket stolta över och värderar högt. Vi hjälps åt och är alltid i första hand ett ... Visa mer
Mitt i centrala Norrköping, bara ett stenkast från centralstationen, ligger Scandic Strömmen. Hotellet har blivit utbyggt med en helt ny del och är nu Norrköping största hotell vilket innebär att det alltid är någonting spännande som händer hos oss.

Vi som jobbar här är ett stort gäng med mycket glädje och god stämning. Vår arbetsplats och vår servicekultur är något vi är mycket stolta över och värderar högt. Vi hjälps åt och är alltid i första hand ett team- det är ett vinnande koncept i vårt arbete som gör att våra gäster får hotellupplever i världsklass.

Nu söker vi en Service Lead (Sous Chef) till hotellet Scandic Strömmen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host/Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

I rollen som Service Lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över flödet i köket och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning.
För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetspassen är framförallt kvällar och varannan helg.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Sous chef, Service Lead, Kock – Food Creation, Scandic Strömmen, heltid

Ansök    Sep 1    Scandic Hotels AB    Souschef
Mitt i centrala Norrköping, bara ett stenkast från centralstationen, ligger Scandic Strömmen. Hotellet har blivit utbyggt med en helt ny del och är nu Norrköping största hotell vilket innebär att det alltid är någonting spännande som händer hos oss. Vi som jobbar här är ett stort gäng med mycket glädje och god stämning. Vår arbetsplats och vår servicekultur är något vi är mycket stolta över och värderar högt. Vi hjälps åt och är alltid i första hand ett ... Visa mer
Mitt i centrala Norrköping, bara ett stenkast från centralstationen, ligger Scandic Strömmen. Hotellet har blivit utbyggt med en helt ny del och är nu Norrköping största hotell vilket innebär att det alltid är någonting spännande som händer hos oss.

Vi som jobbar här är ett stort gäng med mycket glädje och god stämning. Vår arbetsplats och vår servicekultur är något vi är mycket stolta över och värderar högt. Vi hjälps åt och är alltid i första hand ett team- det är ett vinnande koncept i vårt arbete som gör att våra gäster får hotellupplever i världsklass.

Nu söker vi en Service Lead (Sous Chef) till hotellet Scandic Strömmen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host/Service Lead arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

I rollen som Service Lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över flödet i köket och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning.
För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetspassen är framförallt kvällar och varannan helg.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Köksmästare/souschef sökes till The Black Lion Inn i Norrköping

Ansök    Jul 20    Cheffle AB    Köksmästare
Köksmästare sökes Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för... Visa mer
Köksmästare sökes
Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.
Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.
Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål. För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, inköp samt schemaskrivning. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! Visa mindre

Kock till orientalisk restaurang

Ansök    Apr 21    Morades Resturang Delfinen    Chefskock
Vi har en stor pizzeria och ska utöka vår meny med orientalisk mat från när och fjärran. Så vi söker dig duktiga kock som vill jobba i vårt företag vilket är beläget i Krokek nära Kolmårdens djurpark. Du ska ha erfarenhet och vara duktig på ditt yrke samt självgående vi kräver in betyg som styrker 2-4 års erfarenhet med goda vitsord från tidigare tjänstgöring. Under sommaren har vi ett stort uppsving och sedan vinterhalvåret minskar vår omsättning. Så slut... Visa mer
Vi har en stor pizzeria och ska utöka vår meny med orientalisk mat från när och fjärran. Så vi söker dig duktiga kock som vill jobba i vårt företag vilket är beläget i Krokek nära Kolmårdens djurpark. Du ska ha erfarenhet och vara duktig på ditt yrke samt självgående vi kräver in betyg som styrker 2-4 års erfarenhet med goda vitsord från tidigare tjänstgöring. Under sommaren har vi ett stort uppsving och sedan vinterhalvåret minskar vår omsättning. Så slutligen du som är intresserad att jobba med oss skicka din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Orientaliskt kök sökes

Ansök    Sep 24    Krokeks Restaurang AB    Chefskock
I dag har vi en pizzeria och då vi nu valt att utöka vårt utbud till orientalisk meny söker vi en kock som besitter stor kometens av det orientaliska köket. kocken ska även gärna behärska det arabiska språket för att kunna ha kontakt med våra samarbetspartner som leverantörer osv. Visa mer
I dag har vi en pizzeria och då vi nu valt att utöka vårt utbud till orientalisk meny söker vi en kock som besitter stor kometens av det orientaliska köket. kocken ska även gärna behärska det arabiska språket för att kunna ha kontakt med våra samarbetspartner som leverantörer osv. Visa mindre

Kebab(Shaworma)Specialist

Ansök    Maj 11    BLODAN RESTAURANG AB    Köksmästare
Hej, På Ali Baba Restaurang i Norrköping söker vi en specialist som kan hantera kebab, shaworma mm. Arbetsuppgifter: Då vi alltid jobbar i högt tempo är det viktigt att du är stresstålig som person. Jobbet hos oss är att alla tar sitt ansvar för sin station. -Alla förekommande arbetsuppgifter såsom förberedelser, matlagning av kökssortiment och servering. -Att kunna tillaga, krydda samt slica kötet -Vill arbeta med service och har en god känsla - Har lät... Visa mer
Hej,
På Ali Baba Restaurang i Norrköping söker vi en specialist som kan hantera kebab, shaworma mm.
Arbetsuppgifter:
Då vi alltid jobbar i högt tempo är det viktigt att du är stresstålig som person. Jobbet hos oss är att alla tar sitt ansvar för sin station.
-Alla förekommande arbetsuppgifter såsom förberedelser, matlagning av kökssortiment och servering.
-Att kunna tillaga, krydda samt slica kötet
-Vill arbeta med service och har en god känsla
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
-Du bör ha hög socialkompetens och intresse av restaurangbranschen. Känna dig bekväm att ta beslut och hålla humöret på en jämn nivå.
Om du känner dig att du passar in i vårt team, så skicka gärna ditt CV samt personligt brev till oss. Visa mindre

Kebab(Shaworma)Specialist

Ansök    Aug 27    BLODAN RESTAURANG AB    Köksmästare
Hej, På Ali Baba Restaurang i Norrköping söker vi en specialist som kan hantera kebab, shaworma mm. Arbetsuppgifter: Då vi alltid jobbar i högt tempo är det viktigt att du är stresstålig som person. Jobbet hos oss är att alla tar sitt ansvar för sin station. -Alla förekommande arbetsuppgifter såsom förberedelser, matlagning av kökssortiment och servering. -Att kunna tillaga, krydda samt slica kötet -Vill arbeta med service och har en god känsla - Har... Visa mer
Hej,


På Ali Baba Restaurang i Norrköping söker vi en specialist som kan hantera kebab, shaworma mm.


Arbetsuppgifter:
Då vi alltid jobbar i högt tempo är det viktigt att du är stresstålig som person. Jobbet hos oss är att alla tar sitt ansvar för sin station.
-Alla förekommande arbetsuppgifter såsom förberedelser, matlagning av kökssortiment och servering.
-Att kunna tillaga, krydda samt slica kötet
-Vill arbeta med service och har en god känsla
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
-Du bör ha hög socialkompetens och intresse av restaurangbranschen. Känna dig bekväm att ta beslut och hålla humöret på en jämn nivå.


Om du känner dig att du passar in i vårt team, så skicka gärna ditt CV samt personligt brev till oss. Visa mindre

Personal söker för skolkök

Tio års erfarenhet i köksarbete med olika matkulturer (halal rätter). Gärna äldre ca. än 40 års ålder. Visa mer
Tio års erfarenhet i köksarbete med olika matkulturer (halal rätter). Gärna äldre ca. än 40 års ålder. Visa mindre

Köksmästare/Servitris

Ansök    Jul 29    Rexha, Driton    Köksmästare
BALKAN GRILL HOUSE Gatukök! Vi serverar Balkan traditionell mat som tex burek, cevapcici, pljeskavice och pasta samt lite smått och gott. Du ska kunna hantera grillen och samtidigt svara i tlf samt packa in mat. Huvud prioritet laga burek. Snabb, glad och positiv Arbetsuppgifterna är att du ska kunna steka kött, hanterakunder, ta betalt, svara i tlf, hålla rent, göra sallader. m.m. Start 1 augusti Visa mer
BALKAN GRILL HOUSE Gatukök!
Vi serverar Balkan traditionell mat som tex burek, cevapcici, pljeskavice och pasta samt lite smått och gott.
Du ska kunna hantera grillen och samtidigt svara i tlf samt packa in mat.
Huvud prioritet laga burek.
Snabb, glad och positiv Arbetsuppgifterna är att du ska kunna steka kött, hanterakunder, ta betalt, svara i tlf, hålla rent, göra sallader. m.m.
Start 1 augusti Visa mindre

Souschef/Kock Tullhuset Sea club

Ansök    Jun 10    TH i Norrköping AB    Souschef
TULLHUSET SEA CLUB ???? Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat. Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss. Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu. ---------... Visa mer
TULLHUSET SEA CLUB ????
Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat.
Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss.
Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu.
-----------------------
Vi söker:
-Restaurangchef
-Barmästare
-Bartenders
-Sommelier
-Hovmästare
-Sushikock
-Serveringspersonal
-Runners
Skicka din personliga ansökan till
???? [email protected] Visa mindre

Sushikock Tullhuset Sea club

Ansök    Jun 10    TH i Norrköping AB    Souschef
TULLHUSET SEA CLUB ???? Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat. Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss. Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu. ---------... Visa mer
TULLHUSET SEA CLUB ????
Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat.
Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss.
Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu.
-----------------------
Vi söker:
-Kökschef
-Restaurangchef
-Barmästare
-Bartenders
-Sommelier
-Hovmästare
-Sushikock
-Serveringspersonal
-Runners
Skicka din personliga ansökan till
???? [email protected] Visa mindre

Kökschef sökes till Restaurang Anima i centrala Norrköping

Ansök    Mar 10    Cheffle AB    Köksmästare
Vi som jobbar på Anima drivs av en stark passion för mat, dryck och personlig service. Hos oss får alla medarbetare frihet att uttrycka sin personlighet och kreativitet. Tillsammans skapar vi oförglömliga upplevelser för våra gäster. Om dig som Kökschef För att passa hos oss på Restaurang Anima behöver du dela vår passion och vårt engagemang. Det är det allra viktigaste. Är du dessutom ödmjuk, har höga ambitioner och vill växa med oss har du kommit långt. ... Visa mer
Vi som jobbar på Anima drivs av en stark passion för mat, dryck och personlig service. Hos oss får alla medarbetare frihet att uttrycka sin personlighet och kreativitet. Tillsammans skapar vi oförglömliga upplevelser för våra gäster.
Om dig som Kökschef
För att passa hos oss på Restaurang Anima behöver du dela vår passion och vårt engagemang. Det är det allra viktigaste. Är du dessutom ödmjuk, har höga ambitioner och vill växa med oss har du kommit långt.
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av ledande arbete i restaurangköket samt tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och arbetsledning. Du är en inspirerande arbetsledare med ett naturligt intresse för andra människor och du trivs med att leda och utveckla dina medarbetare. Du är bra på att främja gott samarbete och skapa en positiv stämning. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig samt har ett utpräglat sinne för detaljer.
Denna tjänst kommer alltså innefatta personalansvar, schemaläggning, beställningar, menyframtagning i samråd med servis och ett budgetansvar. Arbetstiderna varierar men är i huvudsak kvällstid då alá carte servering sker alla dagar i veckan fram till 23.00.
Om oss som Arbetsgivare
Hos oss på Anima får du möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling. Vi ordnar kontinuerligt utbildningar, resor och inspiration för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till egna initiativ och ser gärna att våra medarbetare går vidare till nya roller inom företaget.
Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande!
#jobbjustnu

Om Restaurang Anima
Vi vill att vår restaurang ska vara en naturlig träffpunkt, ett vardagsrum för familjära, okomplicerade- men också viktiga möten. Här ska viktiga beslut fattas, familjemiddagar lysa upp vardagen, företagsfester hållas, frierier- och födelsedagsfirande få äga rum. I vår Chambre Separée finns det plats för upp till 15 personer: här får hela familjen, kompisgänget eller kollegorna plats. Visa mindre

Kock / Souschef

Ansök    Maj 27    SANDVIK Gård AB    Chefskock
Sandvik Gård är en spa och konferensanläggning vackert belägen vid en skogssjö mellan Norrköping och Katrineholm. Vi arbetar enbart med förbokade konferenser och spa gäster. På Sandvik arbetar vi med ett familjärt bemötande och serverar vällagad mat med hög ambitionsnivå. All mat lagas från grunden och vi har eget bageri.Vi söker en duktig och ordningsam kock med genuint intresse för matlagning gärna med influenser från hela värden. Grundläggande kunskap o... Visa mer
Sandvik Gård är en spa och konferensanläggning vackert belägen vid en skogssjö mellan Norrköping och Katrineholm. Vi arbetar enbart med förbokade konferenser och spa gäster. På Sandvik arbetar vi med ett familjärt bemötande och serverar vällagad mat med hög ambitionsnivå. All mat lagas från grunden och vi har eget bageri.Vi söker en duktig och ordningsam kock med genuint intresse för matlagning gärna med influenser från hela värden. Grundläggande kunskap om bakning. Du ska kunna både arbeta självständigt och i ett väl fungerande köksteam. Du kommer som kock hos oss vara delaktig i att utveckla vårt kök och delvis inköp och planering tillsammans med vår kökschef. Tjänsten startar under augusti eller enligt överenskommelse Visa mindre

Orientalisk kock

Ansök    Okt 11    Mais al reem AB    Köksmästare
vi söker en erfaren kock och helst som har jobbat med orientalisk mat och har god erfarenhet i branschen Visa mer
vi söker en erfaren kock och helst som har jobbat med orientalisk mat och har god erfarenhet i branschen Visa mindre

Köksmästare / Servitris

Ansök    Maj 13    Rexha Driton    Köksmästare
Arbetsuppgifterna är att du ska kunna steka kött, hanterakunder, ta betalt, hålla rent, göra sallader. m.m. Det ska va man eller Kvinna. Du ska kunna om att hantera Grillen och samtidigt servera maten till kunderna. Snabb , glad och positiv Vi serverar Balkan traditionell mat som tex burek , cevapcici , pljeskavice och lite smått och gott . Visa mer
Arbetsuppgifterna är att du ska kunna steka kött, hanterakunder, ta betalt, hålla rent, göra sallader. m.m.

Det ska va man eller Kvinna. Du ska kunna om att hantera Grillen och samtidigt servera maten till kunderna. Snabb , glad och positiv

Vi serverar Balkan traditionell mat som tex burek , cevapcici , pljeskavice och lite smått och gott . Visa mindre