Lediga jobb A Hub AB i Norrköping

Se alla lediga jobb från A Hub AB i Norrköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Norrköping som finns inom det yrket.

Automationsingenjör till världsledande företag

Ansök    Apr 22    A Hub AB    Automationstekniker, maskin
Har du några års erfarenhet som automationsingenjör och vill ta ett kliv upp i karriären? Vill du bli en av nyckelspelarna för en nystartad avdelning? Då har vi tjänsten för dig Om FöretagetFöretaget har en expertis inom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar inom automation, elektrifiering och digitalisering för att hjälpa kunder att styra och optimera sina processer. Företaget är en global aktör och samarbetar med kunder inom energi, vatten, kemi, l... Visa mer
Har du några års erfarenhet som automationsingenjör och vill ta ett kliv upp i karriären? Vill du bli en av nyckelspelarna för en nystartad avdelning? Då har vi tjänsten för dig
Om FöretagetFöretaget har en expertis inom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar inom automation, elektrifiering och digitalisering för att hjälpa kunder att styra och optimera sina processer. Företaget är en global aktör och samarbetar med kunder inom energi, vatten, kemi, livsmedel och läkemedel över hela världen. Vid en intervju kommer mer information om företaget att tillhandahållas.
Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör kommer du att ha en varierande tjänst med flexibilitet att arbeta hemifrån, från kontoret eller ute hos kund. Dina primära arbetsuppgifter inkluderar:
Analysera och optimera befintliga system samt föreslå förbättringar och åtgärder hos kund
Hantera tilläggsbeställningar och uppgraderingar av system samt ingå iprojektleveranser.
Arbeta självständigt med uppdrag inom områden som applikationsförändringar, tillägg och felsökning av systemkomponenter.
Delta i förändringsarbeten inom IT-system och arbeta inom sektorer som vattenkraft och kärnkraft i regionen Norrköping, inklusive tekniska verken och deras anläggningar.

Skallkrav
YH/Högskoleingenjör inom Automation
3 års erfarenhet som automationsingenjör
Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B

Personliga egenskaper
Självständig
Driven
Ansvarstagande
Affärsmannamässig
Flexibilitet och lösningsorienterad

Övrigt Information
Start: Enligt överenskommelseArbetstider: HeltidPlats: Norrköping HybridAnställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader, med möjligheter till förlängning eller överrekrytering.
För frågor kring tjänsten hör av dig till ansvarig rekryterare [email protected] Visa mindre

Lås upp din fulla potential hos Phoniro – vi söker Software Developer .Net!

Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem. Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre. Phoniro utökar nu ... Visa mer
Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem.
Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre.
Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Developer till Norrköpingskontoret!
OM ROLLEN
I utvecklingen av Phoniros lösningar samverkar flera olika kompetensområden som exempelvis mekanik, elektronik, QA, embedded, app- och mjukvarutveckling. Rollen som Software Developer kommer att ha fokus på att utveckla backendsystemet med tillhörande molntjänster. Idag består R&D-teamet av cirka 30 personer varav 10 (med dig) Software Developers med fokus på just backend/.Net.
Tillsammans med dina kollegor i utvecklingsteamet kommer du i huvudsak jobba med att utveckla, verifiera och lansera nya och förbättrade tjänster samt säkerställa att teamet levererar i tid med hög kvalitet. Du kommer bland annat:
Utveckla nya cloudbaserade tjänster och förbättra existerande systemlösningar
Ansvara för tekniska beslut
Utveckla lösningar i Phoniros integrationsprojekt
Ansvara för att lösningar är långsiktigt skalbara samt har god supportability
DIN BAKGRUND
Vi önskar att du som sökande har erfarenhet av nyutveckling med modern teknik. Du trivs i en framåtlutad organisation där du får bidra brett med en helhetssyn över arbetet och där du har stort mandat att påverka krav och tekniska beslut. Phoniro värdesätter din erfarenhet och ser gärna att du med din kompetens bidrar till att forma lösningarna.
Får att trivas och passa i rollen har du även:
Goda kunskaper i C# och .Net
Erfarenhet av Cloudlösningar, meriterande om de är byggda i Azure-miljöer då det används hos Phoniro
Intresse och erfarenhet av skalbara lösningar som tål mycket data och många användare
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Har du en teknisk utbildning är det meriterande, men inte ett krav om du istället har flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom .NET CORE och CI/CD samt extra kul om Security Champion låter lockande då vi satsar på att bygga säkra lösningar.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande och som är van vid att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du har ett genuint teknikintresse och jobbar passionerat med mjukvaruutveckling. För att trivas tror vi också att du är en ödmjuk lagspelare som gärna jobbar nära dina kollegor med andra kompetenser. Du skapar tillsammans dina kollegor en härlig arbetsplats med god stämning för att i slutändan leverera ett bra värde till kunderna.
OM PHONIRO
Phoniro är ett teknikdrivet bolag med stort hjärta som tillhör det växande affärsområdet Senior Care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. Vi utvecklar hård- och mjukvara inom väldfärdsteknik som innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljning. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Lösningarna finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar. Läs mer påwww.phoniro.se
Phoniro har kontor i Norrköping samt Halmstad och har cirka 120 medarbetare. På R&D, som tjänsten Software Developer tillhör, jobbar cirka 30 medarbetare. I Norrköping är 25 medarbetare stationerade och du erbjuds en härlig arbetsmiljö med högt i tak, gott samarbete och mycket kreativitet.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Phoniro. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]
Placering: Tjänsten är placeradpå Phoniros fina och nyrenoverade kontor i centrala Norrköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Software Manager till Phoniro

Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem. Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre. Phoniro utökar... Visa mer
Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem.
Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre.
Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Manager till Norrköpingskontoret!
OM ROLLEN
Som Software Manager på Phoniro kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla Software-teamet i Norrköping som består av cirka 13 medarbetare. Stort fokus ligger på ledarskapet där du vill arbeta nära teamet i en coachande roll samtidigt som du möjliggör för medarbetarna att göra ett bra jobb. Du vill med stolthet lyssna in och förstå medarbetarna för att bidra till deras utveckling och bygga en positiv kultur i teamet.
I rollen som Software Manager kommer du även:
Leda regelbundna teammöten och aktiviteter
Ansvara för resursplanering
Utveckla processer och arbetssätt
Driva interna förbättrings- och implementeringsprojekt
Samarbeta med andra delar av produktutvecklingen inom organisationen
Ha ansvar för mjukvara och system
Ha budgetansvar

Du erbjuds en spännande roll med mycket ansvar samt möjlighet att både leda andra och påverka hur teamet ska arbeta framöver. Du erbjuds även möjligheter att forma rollen på sikt, exempelvis om du vill jobba närmare kund, med mer strategiska delar eller driva projekt inom innovation och produktutveckling.
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som är en trygg ledare och har tidigare erfarenhet av att leda utvecklingsteam. Du värdesätter att vara en närvarande chef där du har regelbundna avstämningar med både ditt team och dess medlemmar. I rollen som Software Manager är du lönesättande chef och en viktig del är att utveckla medarbetarna. Du kommer även involveras i rekrytering och onboarding av nya teammedlemmar.
Som sökande ser vi att du har erfarenhet av nyutveckling med modern teknik. Du trivs i en framåtlutad organisation där du får bidra brett med en helhetssyn över arbetet och där du har stort mandat att påverka krav och tekniska beslut. Phoniro värdesätter din erfarenhet och ser gärna att du med din kompetens bidrar till att forma både team och verksamhetens lösningar.
Får att trivas och passa i rollen har du även:
Stor vana av modernt och agilt utvecklingsarbete
Erfarenhet av att driva förändringsarbete
Kunskap/erfarenhet av mjukvaruutveckling, molnlösningar och drift av kritiska system
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är en engagerad ledare med starka ledarskapsfärdigheter och en förmåga att inspirera ditt team till framgång. Som en driven och kommunikativ ledare är du skicklig på att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö. Du är även lyhörd och har förmågan att hantera komplexa utmaningar med lugn och beslutsamhet.
OM PHONIRO
Phoniro är ett teknikdrivet bolag med stort hjärta som tillhör det växande affärsområdet Senior Care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. Vi utvecklar hård- och mjukvara inom väldfärdsteknik som innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljning. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Lösningarna finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar. Läs mer påwww.phoniro.se
Phoniro har kontor i Norrköping samt Halmstad och har cirka 120 medarbetare. På Business Development som tjänsten Software Manager tillhör, jobbar cirka 30 medarbetare. I Norrköping är 25 medarbetare stationerade och du erbjuds en härlig arbetsmiljö med högt i tak, gott samarbete och mycket kreativitet.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Phoniro. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]
Placering: Tjänsten är placeradpå Phoniros fina och nyrenoverade kontor i centrala Norrköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Software Manager till Phoniro

Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem. Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre. Phoniro utökar... Visa mer
Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Här får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem.
Vår äldre befolkning växer och efterfrågan på funktionella digitala lösningar ökar snabbt. Inom affärsområdet Senior Care får du vara en viktig del av att utveckla framtidens tekniska lösningar som skapar stort värde för både samhället och våra äldre.
Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Manager till Norrköpingskontoret!
OM ROLLEN
Som Software Manager på Phoniro kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla Software-teamet i Norrköping som består av cirka 13 medarbetare. Stort fokus ligger på ledarskapet där du vill arbeta nära teamet i en coachande roll samtidigt som du möjliggör för medarbetarna att göra ett bra jobb. Du vill med stolthet lyssna in och förstå medarbetarna för att bidra till deras utveckling och bygga en positiv kultur i teamet.
I rollen som Software Manager kommer du även:
Leda regelbundna teammöten och aktiviteter
Ansvara för resursplanering
Utveckla processer och arbetssätt
Driva interna förbättrings- och implementeringsprojekt
Samarbeta med andra delar av produktutvecklingen inom organisationen
Ha ansvar för mjukvara och system
Ha budgetansvar

Du erbjuds en spännande roll med mycket ansvar samt möjlighet att både leda andra och påverka hur teamet ska arbeta framöver. Du erbjuds även möjligheter att forma rollen på sikt, exempelvis om du vill jobba närmare kund, med mer strategiska delar eller driva projekt inom innovation och produktutveckling.
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som är en trygg ledare och har tidigare erfarenhet av att leda utvecklingsteam. Du värdesätter att vara en närvarande chef där du har regelbundna avstämningar med både ditt team och dess medlemmar. I rollen som Software Manager är du lönesättande chef och en viktig del är att utveckla medarbetarna. Du kommer även involveras i rekrytering och onboarding av nya teammedlemmar.
Som sökande ser vi att du har erfarenhet av nyutveckling med modern teknik. Du trivs i en framåtlutad organisation där du får bidra brett med en helhetssyn över arbetet och där du har stort mandat att påverka krav och tekniska beslut. Phoniro värdesätter din erfarenhet och ser gärna att du med din kompetens bidrar till att forma både team och verksamhetens lösningar.
Får att trivas och passa i rollen har du även:
Stor vana av modernt och agilt utvecklingsarbete
Erfarenhet av att driva förändringsarbete
Kunskap/erfarenhet av mjukvaruutveckling, molnlösningar och drift av kritiska system
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är en engagerad ledare med starka ledarskapsfärdigheter och en förmåga att inspirera ditt team till framgång. Som en driven och kommunikativ ledare är du skicklig på att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö. Du är även lyhörd och har förmågan att hantera komplexa utmaningar med lugn och beslutsamhet.
OM PHONIRO
Phoniro är ett teknikdrivet bolag med stort hjärta som tillhör det växande affärsområdet Senior Care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. Vi utvecklar hård- och mjukvara inom väldfärdsteknik som innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljning. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Lösningarna finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar. Läs mer påwww.phoniro.se
Phoniro har kontor i Norrköping samt Halmstad och har cirka 120 medarbetare. På Business Development som tjänsten Software Manager tillhör, jobbar cirka 30 medarbetare. I Norrköping är 25 medarbetare stationerade och du erbjuds en härlig arbetsmiljö med högt i tak, gott samarbete och mycket kreativitet.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Phoniro. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]
Placering: Tjänsten är placeradpå Phoniros fina och nyrenoverade kontor i centrala Norrköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Lås upp din fulla potential hos Phoniro – vi söker Software Developer .Net!

Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Hos dem får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem. På Phoniro får du utveckla innovativa och skalbara lösningar med modern teknik som skapar stort kundvärde! Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Developer till Norrköpingskontoret. OM ROLLEN I utvecklingen av Phoniros lösn... Visa mer
Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Hos dem får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem.

På Phoniro får du utveckla innovativa och skalbara lösningar med modern teknik som skapar stort kundvärde! Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Developer till Norrköpingskontoret.

OM ROLLEN
I utvecklingen av Phoniros lösningar samverkar flera olika kompetensområden som exempelvis mekanik, elektronik, QA, embedded, app- och mjukvarutveckling. Rollen som Software Developer kommer att ha fokus på att utveckla backendsystemet med tillhörande molntjänster. Idag består R&D-teamet av cirka 30 personer varav 10 (med dig) Software Developers.

Tillsammans med dina kollegor i utvecklingsteamet kommer du i huvudsak jobba med att utveckla, verifiera och lansera nya och förbättrade tjänster samt säkerställa att teamet levererar i tid med hög kvalitet. Du kommer bland annat:

- Utveckla nya cloudbaserade tjänster och förbättra existerande systemlösningar

- Ansvara för tekniska beslut

- Utveckla lösningar i Phoniros integrationsprojekt

- Ansvara för att lösningar är långsiktigt skalbara samt har god supportability

DIN BAKGRUND

Vi önskar att du som sökande har erfarenhet av nyutveckling med modern teknik. Du trivs i en framåtlutad organisation där du får bidra brett med en helhetssyn över arbetet och där du har stort mandat att påverka krav och tekniska beslut. Phoniro värdesätter din erfarenhet och ser gärna att du med din kompetens bidrar till att forma lösningarna.

Får att trivas och passa i rollen har du även:

- Goda kunskaper i C# och .Net

- Erfarenhet av Cloudlösningar, meriterande om de är byggda i Azure-miljöer då det används hos Phoniro

- Intresse och erfarenhet av skalbara lösningar som tål mycket data och många användare

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Har du en teknisk utbildning är det meriterande, men inte ett krav om du istället har flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom .NET CORE och CI/CD samt extra kul om Security Champion låter lockande då vi satsar på att bygga säkra lösningar.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande och som är van vid att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du har ett genuint teknikintresse och jobbar passionerat med mjukvaruutveckling. För att trivas tror vi också att du är en ödmjuk lagspelare som gärna jobbar nära dina kollegor med andra kompetenser. Du skapar tillsammans dina kollegor en härlig arbetsplats med god stämning för att i slutändan leverera ett bra värde till kunderna.

OM PHONIRO
Phoniro är ett teknikdrivet bolag med stort hjärta som tillhör det växande affärsområdet Senior Care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. Vi utvecklar hård- och mjukvara inom väldfärdsteknik som innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljning. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Lösningarna finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar. Läs mer på?www.phoniro.se

Phoniro har kontor i Norrköping samt Halmstad och har cirka 120 medarbetare. På R&D, som tjänsten Software Developer tillhör, jobbar cirka 30 medarbetare. I Norrköping är 25 medarbetare stationerade och du erbjuds en härlig arbetsmiljö med högt i tak, gott samarbete och mycket kreativitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Phoniro. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]

Placering: Tjänsten är placerad?på Phoniros fina och nyrenoverade kontor i centrala Norrköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Lås upp din fulla potential hos Phoniro – vi söker Software Developer .Net!

Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Hos dem får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem. På Phoniro får du utveckla innovativa och skalbara lösningar med modern teknik som skapar stort kundvärde! Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Developer till Norrköpingskontoret. OM ROLLEN I utvecklingen av Phoniros lösn... Visa mer
Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknik och e-hälsa. Hos dem får du vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik inom bland annat digital nyckelhantering och larmsystem.

På Phoniro får du utveckla innovativa och skalbara lösningar med modern teknik som skapar stort kundvärde! Phoniro utökar nu sitt produktutvecklingsteam och söker en framåtlutad Software Developer till Norrköpingskontoret.

OM ROLLEN
I utvecklingen av Phoniros lösningar samverkar flera olika kompetensområden som exempelvis mekanik, elektronik, QA, embedded, app- och mjukvarutveckling. Rollen som Software Developer kommer att ha fokus på att utveckla backendsystemet med tillhörande molntjänster. Idag består R&D-teamet av cirka 30 personer varav 10 (med dig) Software Developers med fokus på just backend/.Net.

Tillsammans med dina kollegor i utvecklingsteamet kommer du i huvudsak jobba med att utveckla, verifiera och lansera nya och förbättrade tjänster samt säkerställa att teamet levererar i tid med hög kvalitet. Du kommer bland annat:

- Utveckla nya cloudbaserade tjänster och förbättra existerande systemlösningar

- Ansvara för tekniska beslut

- Utveckla lösningar i Phoniros integrationsprojekt

- Ansvara för att lösningar är långsiktigt skalbara samt har god supportability

DIN BAKGRUND

Vi önskar att du som sökande har erfarenhet av nyutveckling med modern teknik. Du trivs i en framåtlutad organisation där du får bidra brett med en helhetssyn över arbetet och där du har stort mandat att påverka krav och tekniska beslut. Phoniro värdesätter din erfarenhet och ser gärna att du med din kompetens bidrar till att forma lösningarna.

Får att trivas och passa i rollen har du även:

- Goda kunskaper i C# och .Net

- Erfarenhet av Cloudlösningar, meriterande om de är byggda i Azure-miljöer då det används hos Phoniro

- Intresse och erfarenhet av skalbara lösningar som tål mycket data och många användare

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Har du en teknisk utbildning är det meriterande, men inte ett krav om du istället har flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom .NET CORE och CI/CD samt extra kul om Security Champion låter lockande då vi satsar på att bygga säkra lösningar.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande och som är van vid att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du har ett genuint teknikintresse och jobbar passionerat med mjukvaruutveckling. För att trivas tror vi också att du är en ödmjuk lagspelare som gärna jobbar nära dina kollegor med andra kompetenser. Du skapar tillsammans dina kollegor en härlig arbetsplats med god stämning för att i slutändan leverera ett bra värde till kunderna.

OM PHONIRO
Phoniro är ett teknikdrivet bolag med stort hjärta som tillhör det växande affärsområdet Senior Care inom den globala ASSA ABLOY-koncernen. Vi utvecklar hård- och mjukvara inom väldfärdsteknik som innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boenden, digital tillsyn samt tid- och insatsuppföljning. Merparten av verksamhetens lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Lösningarna finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av Phoniros lösningar. Läs mer på?www.phoniro.se

Phoniro har kontor i Norrköping samt Halmstad och har cirka 120 medarbetare. På R&D, som tjänsten Software Developer tillhör, jobbar cirka 30 medarbetare. I Norrköping är 25 medarbetare stationerade och du erbjuds en härlig arbetsmiljö med högt i tak, gott samarbete och mycket kreativitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Phoniro. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]

Placering: Tjänsten är placerad?på Phoniros fina och nyrenoverade kontor i centrala Norrköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Dec 15    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Okt 6    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Produktionsingenjör till vår kund i Norrköping!

Ansök    Okt 18    A Hub AB    Produktionsingenjör, kemi
Söker du en ny utmaning där du får ta mycket ansvar och utvecklas? Drivs du av att medverka i teknikutvecklingen och driva egna projekt? Vi söker nu en produktionsingenjör till vår kund utanför Norrköping! OM TJÄNSTEN Som produktionsingenjör hos vår kund får du en varierad roll där du får ta mycket ansvar i att leda och drivna projekt. Företaget tar emot avfall och utvecklar kvalitativa lösningar för en säker och miljöriktig hantering av detta. Arbetsup... Visa mer
Söker du en ny utmaning där du får ta mycket ansvar och utvecklas? Drivs du av att medverka i teknikutvecklingen och driva egna projekt? Vi söker nu en produktionsingenjör till vår kund utanför Norrköping!OM TJÄNSTEN
Som produktionsingenjör hos vår kund får du en varierad roll där du får ta mycket ansvar i att leda och drivna projekt. Företaget tar emot avfall och utvecklar kvalitativa lösningar för en säker och miljöriktig hantering av detta. Arbetsuppgifterna är varierande och skiljer sig åt beroende på var din erfarenheter ligger samt vad just du brinner för, men du kommer bland annat jobba med följande:

- Ta fram ekonomiska kalkyler och beslutsunderlag för utveckling av anläggningens processer

- Agera tekniskt stöd för produktionen och driften av anläggningen

- Medverka i teknikutvecklingen inom branschen samt framtagandet av nya materialåtervinningskoncept

- Bistå vid förhandlingar med konsulter, leverantörer och kunder

- Samordna kontakt med myndigheter gällande anmälningar, och tillståndsfrågor i miljöärenden

- Förvalta dokumentation vad gäller processer, egenkontroll och miljömål samt säkerställa att kundens ledningssystem och processer efterlevs

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högskole-/civilingenjörsexamen inom kemiteknik, ekonomi, jordbruk/miljö, geologi, anläggning, energi/miljö eller annat relaterat område. Du har sedan examen samlat på dig några års arbetserfarenhet. För att trivas i rollen tror vi även att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Utöver detta tror vi att du är:

- Strukturerad och analytisk med god förmåga att effektivisera

- Självständig och drivande med god samarbetsförmåga

- Diplomatisk och smidig i dialogen med andra i organisationen

- Intresserad av miljöfrågor

ÖVRIGT
Upplägg: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till företaget.

Placering: På plats hos kunden utanför Norrköping

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Sep 21    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Aug 8    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Site Manager till DOSPACE Innerstan

Ansök    Sep 6    A Hub AB    Manager
Vill du vara med och skapa Norrköpings bästa coworking och konferens? Älskar du att föra samman människor och skapa en arbetsplats utöver det vanliga? Då kan rollen som Site Manager till vår nya site Innerstan vara något för dig. Var med från start och sätt prägeln för den bästa arbetsplatsupplevelsen - varje dag! OM ROLLEN Som Site Manager är du spindeln i nätet och ansiktet utåt för DOSPACE Innerstan, en helt nybyggd site och konferens som slår upp dörr... Visa mer
Vill du vara med och skapa Norrköpings bästa coworking och konferens? Älskar du att föra samman människor och skapa en arbetsplats utöver det vanliga? Då kan rollen som Site Manager till vår nya site Innerstan vara något för dig. Var med från start och sätt prägeln för den bästa arbetsplatsupplevelsen - varje dag!

OM ROLLEN
Som Site Manager är du spindeln i nätet och ansiktet utåt för DOSPACE Innerstan, en helt nybyggd site och konferens som slår upp dörrarna i december! Som Site Manager är det dig medlemmarna möter på morgonen och konferensgästerna blir omhändertagna av dig hela vägen från bokningsförfrågan till hemgång. Du ser till att DOSPACE är på topp med nybryggt kaffe och iordningställda mötesrum. Här fungerar alltid internet och du är inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs - det är en självklarhet för dig att allt ska fungera!

I rollen som Site Manager är din uppgift att lära känna och koppla ihop medlemmar för att bygga ett starkt community som berikar medlemmarnas liv. Du lär känna medlemmarna och vet vem som gillar att småprata eller vem som helst fokuserar på business. Du vet vem som blir glad av en fiskdamm på AW:n eller vem som hakar på träningen över lunchen. Du är ansvarig för att ta emot intresseanmälningar, signera och introducera nya medlemmar samt driver DOSPACE konferensverksamhet. Genom att bemöta och ta hand om alla som rör sig på DOSPACE Innerstan sätter du känslan för siten och skapar en arbetsplats utöver det vanliga.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har god erfarenhet av service och kundbemötande. Du är strukturerad, van att hålla många bollar i lufter och är trygg i att hantera krav från kunder och leverantörer. Att vara inlyssnande och möta kundens behov är en självklarhet för dig och du har ett avslappnat men professionellt sätt att bygga dina relationer. Du älskar att föra samman människor, att ta hand om andra och du ger det lilla extra för att skapa minnesvärda stunder, i det stora som lilla.

Sammanfattningsvis tror vi att du är:
Social - Du är extrovert och tycker om att vara med och bland människor.
Ansvarstagande - Du gillar när siffror stämmer och det är ordning och reda. Saker faller inte mellan stolarna.
Serviceminded - Du är en naturlig samlingspunkt som ser, hör och bjuder med alla i din omgivning. Du fokuserar på att alla ska ha det bra.
Intuitiv - Du förstår hur du skapar och tar vara på känslan i rummet, vet när det lilla extra behövs och när folk vill jobba ostört.

VI ERBJUDER
Hos DOSPACE får du en arbetsplats att trivas på och växa med. Vi vill att du är dig själv och ger dig ansvarfulla uppdrag att växa i! Du kommer vara en nyckelperson i ett nätverk med de mest spännande bolagen i regionen och kommer bygga relationer som ofta mynnar ut i nya vänskaper. Vill du vara med och skapa den bästa arbetsplatsen och konferensen i stan? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi är nyfikna på dig! #makeworkawesome

ÖVRIGT

I den här rekryteringen samarbetar DOSPACE med A-hub och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Alice Lindell på [email protected].

Som första steg i processen använder vi oss av Assessios personlighets- och problemlösningstester för att ge dig alla möjligheter att hitta rätt matchning för din framtida roll. Du kommer få testet skickat till dig direkt vid ansökan, så håll koll på inkorgen ????

Placering: Du kommer utgå från din site vid Innerstan i Norrköping, men du kan även få jobba på DOSPACEs andra sajter. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00.
Start: Start enligt överenskommelse, gärna i oktober/november. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten så snart som möjligt men absolut senast 1 oktober 2023. Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Jul 3    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup
- VMware
- Citrix
- Exchange/Microsoft 365
- Active Directory
- Nätverk, VPN, mobilt bredband
- Azure/AWS
- Netapp och Veeam
- Switchar, routing och brandväggar


Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Apr 17    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup

- VMware

- Citrix

- Exchange/Microsoft 365

- Active Directory

- Nätverk, VPN, mobilt bredband

- Azure/AWS

- Netapp och Veeam

- Switchar, routing och brandväggar

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till Rejmes

Ansök    Maj 15    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Har du ett stort IT-intresse med fokus på modern teknik? Ser du lösningar, gillar att jobba tätt med kollegor, värdesätter kunskapsspridning samt har ambitionen att utvecklas? Då är rollen som IT-tekniker på Rejmes centrala IT-avdelning i Norrköping rätt för dig! OM ROLLEN Som IT-tekniker kommer du arbeta centralt i moderbolaget i Rejmes-koncernen. Verksamheten har många egenbyggda IT-system, infrastruktur samt ett eget datacenter vilket ger dig varierand... Visa mer
Har du ett stort IT-intresse med fokus på modern teknik? Ser du lösningar, gillar att jobba tätt med kollegor, värdesätter kunskapsspridning samt har ambitionen att utvecklas? Då är rollen som IT-tekniker på Rejmes centrala IT-avdelning i Norrköping rätt för dig!

OM ROLLEN
Som IT-tekniker kommer du arbeta centralt i moderbolaget i Rejmes-koncernen. Verksamheten har många egenbyggda IT-system, infrastruktur samt ett eget datacenter vilket ger dig varierande och utmanande uppgifter.

Du kommer jobba i samarbete med en outsourcad Service Desk och partners med olika projekt, uppgifter och supportärenden. Med erfarenhet, kunskap och innovativ förmåga driver och hittar du lösningar på varierande utmaningar.

I rollen ligger fokus på drift, support och underhåll av koncernens alla IT-lösningar.?Det innebär att du kommer att ha olika typer av uppdrag inom hårdvaru- och användarsupport, installationer och drift. En annan viktig del i rollen är att du deltar i utvecklingsprojekt och förändringsarbete tillsammans med IT-avdelningen, övriga koncernen och leverantörer.VEM ÄR DU?
Som person är du engagerad, tålmodig och kundfokuserad. Du är en teknisk problemlösare men trivs också i en support- och driftsfunktion. Med en hjälpsam inställning gäller det inte bara att lösa tekniska problem utan även att återkoppla, bidra med kunskap och ge förändringsförslag på ett pedagogiskt sätt.

Du har erfarenhet av IT-plattformar som baseras på Microsoft Windows, Microsoft 365 (Teams, Sharepoint Azure) och du har goda kunskaper inom Active Directory, server- och klient-virtualisering och klienthantering.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom Microsoft Endpoint Configuration Manager & Intune, Microsoft Power Platform och MS .

Vi värdesätter din prestigelöshet och vilja att dela med dig då Rejmes alltid strävar efter att utvecklas, både som individer och som team!

Rollen kräver B-körkort.

OM BOLAGET
Koncernen Tage Rejmes Bil AB?grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Vi är återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia med försäljning, service och reparationer på 24 anläggningar i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har ca 700 medarbetare.

ÖVRIGT
Upplägg: Anställning direkt hos Rejmes. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]

Placering: Tjänsten är placerad?på Rejmes huvudkontor i Norrköping. Resor mellan Rejmes anläggningar ingår i rollen.?

Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Ansök    Mar 9    A Hub AB    Fälttekniker, geologi
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldi... Visa mer
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP
Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 55 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till framgången hos WSP ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet utgörs av medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk borrning och inmätning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som Biträdande Fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du tycker om att arbeta fysiskt ute i det fria, oavsett månad på året, du brinner för upptäcka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sonderingar och göra provtagningar av mark både i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar).

DU ERBJUDS:
- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.


KRAV
Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande typ av roll, däremot så vill vi se att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och en vilja att arbeta praktiskt i fält kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknikinriktning.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten.
- Besitter god datorvana.
- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.


DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- BE- och/eller C-körkort.

- Tidigare arbetserfarenhet inom fältgeoteknik eller mekanik.

- Kunskap inom GIS.


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:
- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.


PRAKTISK INFORMATION
Start: Omgående, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Anställningsform: Konsultuppdrag med potentiell överrekrytering till WSP på sikt.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Norrköping med omnejd.

Resor: Regelbundna resor sker i regionen företrädesvis, men även resor runtom hela Sverige förekommer beroende på vart WSP har uppdrag belagda.

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Mar 13    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup

- VMware

- Citrix

- Exchange/Microsoft 365

- Active Directory

- Nätverk, VPN, mobilt bredband

- Azure/AWS

- Netapp och Veeam

- Switchar, routing och brandväggar

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Ansök    Apr 17    A Hub AB    Fälttekniker, geologi
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som Biträdande Fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldi... Visa mer
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP
Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som Biträdande Fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke. Ett perfekt första jobb för dig som inom kort eller tidigare har tagit examen inom området!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 55 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till framgången hos WSP ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet utgörs av medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk borrning och inmätning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som Biträdande Fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du tycker om att arbeta fysiskt ute i det fria, oavsett månad på året, du brinner för upptäcka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sonderingar och göra provtagningar av mark både i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar).

DU ERBJUDS:
- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.


KRAV
Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande typ av roll, däremot så vill vi se att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och en vilja att arbeta praktiskt i fält kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknikinriktning.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten.
- Besitter god datorvana.
- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.


DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- BE- och/eller C-körkort.

- Högskoleexamen, exempelvis inom Byggnadsteknik.

- Tidigare arbetserfarenhet inom fältgeoteknik eller mekanik.

- Kunskap inom GIS.


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:
- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.


PRAKTISK INFORMATION
Start: Omgående, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Anställningsform: Konsultuppdrag med potentiell överrekrytering till WSP på sikt.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Norrköping med omnejd.

Resor: Regelbundna resor sker i regionen företrädesvis, men även resor runtom hela Sverige förekommer beroende på vart WSP har uppdrag belagda.

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemspecialist Nätverk till Hyresbostäder

Ansök    Jan 5    A Hub AB    Nätverkstekniker
Om Hyresbostäder Som medarbetare på Hyresbostäder är du med och bidrar till något stort. Oavsett om du är elektriker, HR-chef eller IT-specialist. Det spelar ingen roll. Vi har alla ett och samma uppdrag, att skapa staden vi längtar hem till. Med den samlade styrkan hos nästan 200 kollegor som drivs av samma kraft bygger vi gemenskap, trygghet och framtidstro för alla som bor i vår stad. Och varje dag får vi kvitto på att det vi gör, det gör verkligen skil... Visa mer
Om Hyresbostäder
Som medarbetare på Hyresbostäder är du med och bidrar till något stort. Oavsett om du är elektriker, HR-chef eller IT-specialist. Det spelar ingen roll. Vi har alla ett och samma uppdrag, att skapa staden vi längtar hem till. Med den samlade styrkan hos nästan 200 kollegor som drivs av samma kraft bygger vi gemenskap, trygghet och framtidstro för alla som bor i vår stad. Och varje dag får vi kvitto på att det vi gör, det gör verkligen skillnad. På riktigt.

Vi ser det i stadsdelarna som växer fram, i kvarteren vi utvecklar och hemmen vi skapar. På gårdar där barn leker, längs gator där människor vågar gå om kvällarna och i leendet hos den som äntligen hittat hem.

Det tycker vi är värt att jobba för.

Om teamet
Hyresbostäders IT-avdelning består av ett härligt gäng med nio medarbetare som har specialistkunskaper inom flera områden. Du blir en viktig pusselbit i deras utveckling, drift och support av deras IT-plattform som dagligen förser hundratals anställda och tusentals hyresgäster med IT-tjänster.

Om tjänsten
Hyresbostäder står inför en spännande tid där dem satsar på en omfattande digitalisering av deras verksamhet och av de tjänster och service som de erbjuder deras kunder. Detta innebär ett förändringsbehov i deras IT-plattform med ökat krav på säkerhet och tillgänglighet.

Deras nuvarande plattform är en modern uppbyggd IT-miljö med många olika system som är integrerade med varandra. Plattformen är i hög utsträckning baserad på Microsofts produkter och har cirka 200 användare samt ett mycket omfattande nätverk med ansluten utrustning.

Som Systemspecialist Nätverk hos Hyresbostäder ansvarar du för att ta fram övergripande arkitekturprinciper, riktlinjer, standarder och målbilder för deras nätverksinfrastruktur.

I din vardag kommer du att arbeta med nätverk, arkitektur, infrastruktur, IMD, passersystem, digitala skyltar, tavlor och postboxar, sensorer, fastighetsnät, områdesnät, kunders bredbandsnät, kontakt med tjänsteleverantörer och mycket mer. Du bidrar också till företagets tekniska utveckling och uppdrag med att förbättra deras byggnader på lång sikt. Dina arbetsuppgifter innebär även support och kontakt främst med både kollegor/användare, men även kunder och leverantörer. Du är även delaktig i förändringsprojekt där du är med och utvecklar.

Om dig som söker
Du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom området. Vi ser att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom nätverk, kunskaper inom nätverksarkitektur är mycket meriterande. Tjänsten kräver att du känner dig trygg i och har mycket goda kunskaper inom nätverk, IT-säkerhet och virtualisering.

Har du tidigare erfarenhet av att ta fram infrastrukturella lösningar och arkitekturer kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna. Din goda förmåga att kunna visualisera, motivera, kommunicera och dokumentera dessa kommer väl till pass i denna tjänst. Du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är självgående, initiativtagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Med kunden i fokus har du en helhetssyn över ditt arbete. Du trivs i en roll där tempot är stundvis högt och att kunna prioritera är viktigt. Då vi ständigt utvecklar våra tjänster är vi öppna för en person som kan bidra med nya infallsvinklar och idéer.

Övrigt
Anställning: Anställning direkt hos Hyresbostäder. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]

Placering: På Hyresbostäders huvudkontor i Norrköping. Vi erbjuder ett flexibelt Hybrid-upplägg med möjligheten att arbeta både från kontoret och/eller hemifrån.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

IT-tekniker till UCS IT Solutions i Norrköping!

Ansök    Feb 10    A Hub AB    IT-tekniker/Datatekniker
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter! OM UCS IT SOLUTIONS UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och pr... Visa mer
Drivs du av att utvecklas och ständigt lära dig om nya tekniker? Trivs du i en miljö där du får chansen att ta eget ansvar, visa driv och servicevilja? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions - ett innovativt och familjärt bolag fyllt av möjligheter!

OM UCS IT SOLUTIONS
UCS IT Solutions är ett modernt bolag som drivs av ett genuint intresse för kundernas verksamheter. De arbetar utifrån ett digitalt och proaktivt arbetssätt som möjliggör närhet till kundernas utveckling. UCS IT Solutions består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Kulturen och värderingarna har bidragit till bolagets starka tillväxt, och de är måna om att hitta rätt individer till sitt team. Värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang präglar organisationen och verksamheten. Välkommen till en arbetsplats där du får trivas och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Som IT-tekniker och konsult på UCS IT Solutions ser du till att allt fungerar! Dessutom arbetar du ständigt för förbättring. Du drivs av att lösa problem och hjälpa användare med ditt tekniska kunnande. Med rollen kommer ett stort ansvar, vilket ställer krav på engagemang, driv och servicevilja.

Du kommer arbeta brett med en stor variation av arbetsuppgifter; bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas IT-miljöer. Förutom det ingår även att hjälpa kunderna med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och känner dig trygg i din tekniska kompetens. Du har erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill hålla dig uppdaterad på nya tekniker. Vi tror därtill att du har en utbildning inom IT, antingen från yrkeshögskola eller på högskole-/universitetsnivå, men det är inte ett krav. Vidare tror vi att du som söker har erfarenhet inom några av dessa områden:

- Storage och backup

- VMware

- Citrix

- Exchange/Microsoft 365

- Active Directory

- Nätverk, VPN, mobilt bredband

- Azure/AWS

- Netapp och Veeam

- Switchar, routing och brandväggar

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du drivs av att göra ett bra arbete och göra kunderna nöjda. Din erfarenhet har gjort dig trygg i att arbeta självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd hos UCS IT Solutions erbjuds du möjligheten att följa med på en spännande tillväxtresa! Bolaget har samarbeten med många attraktiva organisationer i Östergötland, såväl stora som små. Du får själv vara delaktig i vilka uppdrag och åtaganden du tar dig an utifrån eget intresse. Uppdragens karaktär kan också variera utifrån egna önskemål. Kanske trivs du med längre uppdrag hos samma kund, eller så drivs du av att testa dina vingar på kortare uppdrag hos olika kunder. Du får ständigt chansen att utvecklas vidare i din yrkesroll, lära dig nya tekniker och utmanas på spännande uppdrag.

UCS IT Solutions satsar på dig som anställd! Genom nära samarbete med driftorganisationen och övriga konsulter får du möjlighet till stöttning och kompetensöverföring från erfarna kollegor. Du sätter upp en personlig utvecklingsplan utifrån personliga mål tillsammans med din chef. UCS IT Solutions är måna om att du får chansen att ta dig dit du vill i din karriär.

UCS IT solutions ser alltid medarbetarna som sin främsta resurs och verkar för en inbjudande och familjär kultur där alla får vara med och påverka. De anordnar veckovisa avstämningar för att känna pulsen på medarbetarna och följer upp hur du som anställd trivs. Du som anställd erbjuds roliga aktiviteter på arbetstid, så som paddelturneringar och kundevent. UCS IT solutions uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuds du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, ute hos kund eller i de egna fräscha lokalerna. Vad passar dig bäst?

ÖVRIGT
Anställning: Anställning direkt hos UCS IT Solutions. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected] eller Love Fransson på [email protected]

Placering: På UCS IT Solutions kontor i Norrköping. Möjlig placering är även i Linköping och Vimmerby.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Systemspecialist Nätverk till Hyresbostäder

Ansök    Feb 7    A Hub AB    Nätverkstekniker
Om Hyresbostäder Som medarbetare på Hyresbostäder är du med och bidrar till något stort. Oavsett om du är elektriker, HR-chef eller IT-specialist. Det spelar ingen roll. Vi har alla ett och samma uppdrag, att skapa staden vi längtar hem till. Med den samlade styrkan hos nästan 200 kollegor som drivs av samma kraft bygger vi gemenskap, trygghet och framtidstro för alla som bor i vår stad. Och varje dag får vi kvitto på att det vi gör, det gör verkligen skil... Visa mer
Om Hyresbostäder
Som medarbetare på Hyresbostäder är du med och bidrar till något stort. Oavsett om du är elektriker, HR-chef eller IT-specialist. Det spelar ingen roll. Vi har alla ett och samma uppdrag, att skapa staden vi längtar hem till. Med den samlade styrkan hos nästan 200 kollegor som drivs av samma kraft bygger vi gemenskap, trygghet och framtidstro för alla som bor i vår stad. Och varje dag får vi kvitto på att det vi gör, det gör verkligen skillnad. På riktigt.

Vi ser det i stadsdelarna som växer fram, i kvarteren vi utvecklar och hemmen vi skapar. På gårdar där barn leker, längs gator där människor vågar gå om kvällarna och i leendet hos den som äntligen hittat hem.

Det tycker vi är värt att jobba för.

Om teamet
Hyresbostäders IT-avdelning består av ett härligt gäng med nio medarbetare som har specialistkunskaper inom flera områden. Du blir en viktig pusselbit i deras utveckling, drift och support av deras IT-plattform som dagligen förser hundratals anställda och tusentals hyresgäster med IT-tjänster.

Om tjänsten
Hyresbostäder står inför en spännande tid där dem satsar på en omfattande digitalisering av deras verksamhet och av de tjänster och service som de erbjuder deras kunder. Detta innebär ett förändringsbehov i deras IT-plattform med ökat krav på säkerhet och tillgänglighet.

Deras nuvarande plattform är en modern uppbyggd IT-miljö med många olika system som är integrerade med varandra. Plattformen är i hög utsträckning baserad på Microsofts produkter och har cirka 200 användare samt ett mycket omfattande nätverk med ansluten utrustning.

Som Systemspecialist Nätverk hos Hyresbostäder ansvarar du för att ta fram övergripande arkitekturprinciper, riktlinjer, standarder och målbilder för deras nätverksinfrastruktur.

I din vardag kommer du att arbeta med nätverk, arkitektur, infrastruktur, IMD, passersystem, digitala skyltar, tavlor och postboxar, sensorer, fastighetsnät, områdesnät, kunders bredbandsnät, kontakt med tjänsteleverantörer och mycket mer. Du bidrar också till företagets tekniska utveckling och uppdrag med att förbättra deras byggnader på lång sikt. Dina arbetsuppgifter innebär även support och kontakt främst med både kollegor/användare, men även kunder och leverantörer. Du är även delaktig i förändringsprojekt där du är med och utvecklar.

Om dig som söker
Du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom området. Vi ser att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom nätverk, kunskaper inom nätverksarkitektur är mycket meriterande. Tjänsten kräver att du känner dig trygg i och har mycket goda kunskaper inom nätverk, IT-säkerhet och virtualisering.

Har du tidigare erfarenhet av att ta fram infrastrukturella lösningar och arkitekturer kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna. Din goda förmåga att kunna visualisera, motivera, kommunicera och dokumentera dessa kommer väl till pass i denna tjänst. Du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är självgående, initiativtagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Med kunden i fokus har du en helhetssyn över ditt arbete. Du trivs i en roll där tempot är stundvis högt och att kunna prioritera är viktigt. Då vi ständigt utvecklar våra tjänster är vi öppna för en person som kan bidra med nya infallsvinklar och idéer.

Övrigt
Anställning: Anställning direkt hos Hyresbostäder. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på [email protected]

Placering: På Hyresbostäders huvudkontor i Norrköping. Vi erbjuder ett flexibelt Hybrid-upplägg med möjligheten att arbeta både från kontoret och/eller hemifrån.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Engagerad administratör till Händelö

Ansök    Maj 30    A Hub AB    Backofficepersonal
A-hub söker dig som vill arbeta som konsult hos vår kund, som för detta uppdrag är ett internationellt energiföretag med verksamhet på bland annat Händelö. Företaget levererar idag el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder i Sverige. Nu söker vi en administratör där du kommer att få jobba i en roll med skiftande arbetsuppgifter, bland annat kommer du att ha tät kontakt med leverantörer och entreprenörer. Du kom... Visa mer
A-hub söker dig som vill arbeta som konsult hos vår kund, som för detta uppdrag är ett internationellt energiföretag med verksamhet på bland annat Händelö. Företaget levererar idag el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder i Sverige.

Nu söker vi en administratör där du kommer att få jobba i en roll med skiftande arbetsuppgifter, bland annat kommer du att ha tät kontakt med leverantörer och entreprenörer. Du kommer dessutom att arbeta i olika processer för tjänsteregistreringar, att hantera fakturor, beställningar och avrop.

Arbetsuppgifter

- Arbetet är främst administrativt arbete i SAP med beställningar.
- Registrering av tider från våra entreprenörer och konsulter.
- Kontakter både med leverantörer och interna beställare inom företaget.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP och kan/vill arbeta 50% (cirka 20 timmar per vecka). Störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet och till viss del meriterande krav, därför kan tjänsten komma att anpassas mellan 50-100% baserat på dina önskemål.

Personliga egenskaper:

Social och kommunikativ förmåga på svenska och engelska

Engagemang och energi i arbetet tillsammans med dina kollegor

Förmåga och vilja att lära sig nya arbetsuppgifter

Det här är ett konsultuppdrag på del- eller heltid med anställning hos A-hub och där du arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är till årsskiftet med goda chanser till förlängning eller andra konsultuppdrag inom A-hub (i Norrköping eller Linköping).

Praktisk information

Omfattning: 50-100%

Anställningsform: Det här är ett konsultuppdrag med anställning hos A-hub

Kund: Information om kunden förmedlas vid en första avstämning

Placering: Händelö, Norrköping

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Ansök    Maj 10    A Hub AB    GIS-ingenjör
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldi... Visa mer
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP
Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 50 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet utgörs av medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk undersökning och borrning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som Biträdande Fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du brinner för att upptäcka och undersöka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sondera och göra provtagningar av mark i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)

DU ERBJUDS:
- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.


KRAV
Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta praktiskt kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot teknikorienterat område.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten 25-30 dagar/år.
- Har vana av att arbeta i roller med högt tempo.
- God datorvana.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.


DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:
- Eftergymnasial utbildning inom geologi eller miljöteknik.
- Kunskaper i GIS.
- Geologiskt intresse.
- BE- och/eller C-körkort.


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:
- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.


PRAKTISK INFORMATION
Start: Omgående, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Anställningsform: Konsultuppdrag med potentiell överrekrytering på sikt.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Norrköping.

Resor: Regelbundna resor sker i regionen företrädesvis, men även resor runtom hela Sverige kan förekomma beroende på vart WSP har uppdrag belagda.

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior Business Manager & Recruitment Consultant

VARFÖR A-HUB? A-hub öppnade i Östergötland för ett drygt halvår sedan i januari 2022. Vi har sedan dess haft en spännande, utvecklande och utmanande tid som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Under uppstarten har vi inlett flertalet stora kundsamarbeten, anställt över tio konsulter samt att vi genom direktrekrytering bidragit till att kandidater fått möjligheten att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären hos våra kunder. V... Visa mer
VARFÖR A-HUB?

A-hub öppnade i Östergötland för ett drygt halvår sedan i januari 2022. Vi har sedan dess haft en spännande, utvecklande och utmanande tid som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Under uppstarten har vi inlett flertalet stora kundsamarbeten, anställt över tio konsulter samt att vi genom direktrekrytering bidragit till att kandidater fått möjligheten att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären hos våra kunder.

Vi har närapå 18 års gemensam erfarenhet i branschen och från arbetsmarknaden i Östergötland och vi har tillsammans möjliggjort dessa kliv; haft modet att anta utmaningar med tilltro och samtidigt levererat med mycket goda resultat.

Under våren i år har Jesper Friström och Sebastian Dejler ritat upp strategin och planerna för den branschförändrande resa vi är inne på, en resa som Sanna Hövling, och Cecilia Lindström även anslutit till. Vi är ett team som kantas av vår egen unika kultur av öppenhjärtig omtanke, glädje och särskiljande kompetens. Vi är ett gäng som vågar och utmanar, både varandra samt valda sanningar. Vi tror också att det är just det som tilltalar dig - att våga det andra räds och se styrkan i respektive individs kraft!

På A-hub arbetar vi med långsiktiga relationer gentemot kandidater, konsulter och kunder. Det är därför vi är så starka lokalt. Med god marknadskännedom, relationer som går way back och som inte sällan började i ena änden av rekryteringsprocessen, för att i slutändan hamna på den andra. Ena dagen en kandidat - nästa dag en kund som önskar stöd inom kompetensförsörjning! Det är det som är så fantastiskt med vårt arbete, vi växer med varandra och många av våra största samarbeten har skett just så - vi har följt varandra genom åren. Precis som i de flesta relationer kantas våra samarbeten av ett intresse, en genuin vilja att förstå och finna ett utbyte i varandra. Vi utvecklas varje dag med våra kandidater, konsulter och kunder.

Vår framgång och vårt välmående är djupt förankrat i hur vi lyckas som bolag. Därför är Human First inte bara en av våra tre värderingar, det är den första av dessa tre. Vi vet att det inte är timmarna du spenderar på kontoret som gör skillnad. Det är vad vi gör med vår tid och att vi lämnar tid över till reflektion, avkoppling och återhämtning. Så växer man som människa, så vill vi växa.

Vi vet också att vi och vår bransch måste utvecklas, helt sonika för att världen förändras ständigt. Där kommer vår andra värdering Adapt to Change in. Vår omvärldsbevakning och vilja att ständigt hänga med (kanske springa först) är en stark drivkraft i vår verksamhet.

Challenge Everything - vår tredje värdering! Vi utmanar traditionella processer, tillvägagångssätt och metoder. Hur når vi optimalt resultat på kortast tid? Kasta upp dina idéer i luften, på ett eller annat sätt kommer vi att marinera dem. Våga och vinn!

Nu när du läst detta, känner du igen dig? Vill du också vara med och påverka, inte bara vårt företag utan en hel bransch? Att du brinner (ursäkta klyschan) för människor, affärer, relationer och utveckling tar vi för givet!

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

I rollen som Business Manager & Recruitment Consultant kommer du att arbeta med såväl rekryteringar som konsultlösningar. Med tanke på den erfarenhet och relationer du byggt under åren kommer du även att kontakta befintliga och ibland också nya kunder.

Du är den första Business Manager vi anställer i A-hub Östergötland och dina tankar, ideér och arbetssätt kommer prägla hur vi arbetar tillsammans med våra konsulter framåt. En viktig del kan exempelvis vara att utvecklare vårt konsulterbjudande ytterligare samt konsultaktiviteter. Det kommer finnas gott om utvecklingsmöjligheter och ansvar att ta i rollen och vi är beredda att anpassa din tjänst i takt med att du och vi växer och utvecklas.

Möjliga vägar för rollen framåt är bland annat Head of Consultant Managers, Consultant Upskilling Expert, Consultant Chief Happiness Officer eller någon idé som du har för att utveckla branschen. Vi vill anställa dig både för dina kunskaper och idéer samt för att du vill genomföra och använda dig fritt av dessa. Du kan vara trygg med att besluten fattas enkelt, lokalt och snabbt kan bli verklighet.

Det här är en fri roll med möjlighet att verka brett och göra det du är riktigt bra på - relationer! Samtidigt ska du också verkligen vara beredd på att arbeta med rekrytering och relationer till konsulter, kandidater och kunder.

Följande är en stor del av din vardag:

- Kandidatkontakt, både uppsökande (search) samt via annonseringskanaler. Kanske än mer via det nätverk du själv vårdar.
- Personalansvar för de konsulter du rekryterar till våra kunder och en del av befintliga konsulter som du kommer överta när du har kommit igång i rollen.
- Rekrytering av nya medarbetare till både vår konsultverksamhet och till våra kunders verksamhet.
- Merförsäljning, på såväl befintliga som nya kunder.


Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och de mest innovativa och avancerade tekniska systemen för att underlätta och förstärka ditt arbete.

VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU MED DIG?

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Vid sidan av det tror vi att du har:

- En akademisk utbildning som grund för vidare utveckling
- Tidigare erfarenhet av ledarskap av konsulter samt rekrytering, främst inom tjänstemannasidan
- Vi pratar både engelska och svenska i vårt arbete, så det är viktigt att du känner dig bekväm i båda språken (verbalt och skriftligt)
- B-körkort


OCH TILL DET VIKTIGASTE, DU ÄR…

- Relationsbyggande med ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer.
- Initiativtagande. Ifall något kan förbättras eller ska åstadkommas så ser du till att det händer!
- Målorienterad med en riktig vinnarskalle och vill tillhöra det bästa teamet!
- Självorganiserande och strukturerad.
- Sist men inte minst så är du ödmjuk. Du vet vad du kan, men också vad du både vill och behöver utvecklas inom!


Låter detta som en resa du vill vara med på och stämmer vårt tappra försök att beskriva en dag på A-hub in på vad du vill syssla med? Tveka inte att höra av dig eller ännu hellre, skicka in din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Norrköping (med arbete från kontoret i Linköping kontinuerlig)

Lön: Fast månadslön samt provisionsbaserad lön samt möjlighet till delägarskap.

Urvalsarbete: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas t... Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till Paf

Ansök    Apr 4    A Hub AB    Mjukvaruutvecklare
Är du en skicklig programmerare som är redo att ta ditt första eller nästa steg i din utveckling? Vill du utvecklas professionellt samtidigt som du får utlopp för din egna kreativitet? Vill du skapa underhållning för dig själv och för andra? Paf söker dig som är teknisk kunnig, brinner för programmering och vill skapa underhållning som gör skillnad. Du behöver inte anpassa dig till arbetet, arbetet anpassar sig till dig då du erbjuds arbeta 100% remote, 10... Visa mer
Är du en skicklig programmerare som är redo att ta ditt första eller nästa steg i din utveckling? Vill du utvecklas professionellt samtidigt som du får utlopp för din egna kreativitet? Vill du skapa underhållning för dig själv och för andra? Paf söker dig som är teknisk kunnig, brinner för programmering och vill skapa underhållning som gör skillnad. Du behöver inte anpassa dig till arbetet, arbetet anpassar sig till dig då du erbjuds arbeta 100% remote, 100% hybrid eller 100% på plats.

Som mjukvaruutvecklare på Paf är du en lagspelare där du tillsammans med dina kollegor i integrationsteamet ansvarar för utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. I ditt dagliga arbete ingår du i ett projektteam bestående av fyra utvecklare. Ni är ett sammansvetsat team med fokus på att skapa bra lösningar och kvalitativ kod. Du erbjuds stor flexibilitet och frihet.

Vem är du?
Du är en teknisk programmerare med passion för kodning - antingen arbetar du med kod idag och/eller så ägnar din fritid åt programmering. Du har en stark vilja att utvecklas oavsett hur kunnig du är sen tidigare. Du är en driven person som tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Du kommer främst att arbeta med JAVA, Spring Boot och AWS men du kommer även stöta på ett flertal andra språk, ramverk, plattformar, verktyg och tekniker. Titta gärna på Paf TECH RADAR (https://tech-radar.paf.dev/) för att få en överblick.https://tech-radar.paf.dev/)Du som har tidigare har kunskap i andra objektorienterade språk och vill jobba med JAVA, Spring Boot och AWS som nytt fokus är du givets också intressant för tjänsten. I rekryteringsprocessen ingår ett programmeringstest som ger dig möjlighet att få bra uppfattning i en typisk arbetsuppgift på Paf.

Vilka är Paf?
Pafs uppdrag är solklart - att generera vinst till samhällsnyttiga ändamålPAF är ett internationellt spelbolag som strävar efter en långsiktig hållbar verksamhet och bryr sig om sina kunder och samhället i stort. Sedan Paf grundades 1966 har sammanlagt över 360 miljoner euro fördelats på projekt och organisationer som skapar meningsfull fritid.

Paf och Ålands Landskapsregering valde nyligen att donera 300 000 euro till det internationella hjälparbete som UNHCR och Röda Korset gör i anslutning till kriget i Ukraina.

Pafs huvudkontor ligger i Mariehamn på Åland och har även kontor i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Oslo, Tallinn, Riga, Gzira och Madrid samt anställda ombord på kryssningsfartygen på Östersjön. Sammanlagt har Paf cirka 330 anställda från 29 olika länder. På Paf arbetar det över 100 utvecklare fördelat i team med olika ansvarsområden.

Mika, SENIOR GAME PROGRAMMER, MARIEHAMN
Jag har arbetat heltid på Paf sedan 2004 och under min tid här har jag haft möjlighet att arbeta i många olika roller och team. Alla de olika jobb jag har haft har lärt mig mycket, varit utmanande och roliga. Det har varit ganska enkelt att prova olika roller här och hitta den roll som passar mig bäst. Min passion är spel och att få vara kreativ och arbeta med ny, intressant teknik - därför hamnade jag just här. Varför Paf?
På Paf kan du välja att jobba 100% remote, 100% hybrid eller 100% på plats i Norrköping eller Stockholm. Oftast har du bara ett obligatoriskt möte per dag och har därför möjlighet att lägga din arbetstid på att skapa kvalitativa och kreativa lösningar tillsammans med ambitiösa och kunniga kollegor. Tre månader per år kan du också jobba från vilken plats du vill i världen där det finns en säker uppkoppling.

På Paf erbjuds stor frihet i när du arbetar. Du behöver du såklart kunna samarbeta med ditt projektteam och anpassa dig efter dina kollegors önskemål men utöver det är du helt fri att planera din arbetstid.

På Paf erbjuds du en atmosfär av teknik- och lösningsfokus. Ihop med över 100 teknikälskande kollegor som utvecklar och hanterar plattform, system och tjänster för att skapa den bästa möjliga och ansvarsfulla underhållning för Pafs kunder.

På Paf erbjuds rätt kandidat rätt lön och tillsvidareanställning. Dina erfarenhet och kunskaper återspeglas i en transparent och rättvis lönesättningsmodell. Utöver lön erbjuds du också ett attraktivt förmånspaket innehållande bland annat utökat friskvårdserbjudande, pensionsavtal, föräldrarlönetillägg, extra lediga halvdagar, sjukförsäkring och frihet att anpassa dina arbetstider utefter ditt privatliv. Läs också gärna mer om Paf personalerbjudande på länken här (https://aboutpaf.com/sv/vi-pa-paf/).

Vill veta mer?
- I rekryteringsprocessen ingår ett programmeringstest som ger dig möjlighet att få bra uppfattning i en typisk arbetsuppgift på Paf.
- Efter programmeringstestet kommer du som går vidare också få träffa kollegor innan du också träffar rekryterande chef Niklas Burman (https://www.linkedin.com/in/niklasburman/).
- Vi besvarar gärna frågor löpande och tror på transparens, ärlighet och öppenhet kring hela rekryteringsprocessen. Om du är du en kvalificerad kandidat kommer vi också givetvis gör allt för att du ska kunna ta reda på om Paf är rätt arbetsgivare för dig.
För denna tjänst på Paf erbjuder vi på A-hub som rekryteringsföretag också möjligheten att ansökan utan CV, personligt brev eller snabb ansökan med din Linkedin-profil. Du besvarar ett par frivilliga frågor och presenterar enkelt ditt löneanspråk. Du kan också direkt och uppmuntras att ställa dina frågor kring tjänsten när du lämnar övriga uppgifter. Visa mindre

Fältkoordinator till WSP

Ansök    Sep 20    A Hub AB    Planeringskontorist
OM AVDELNINGEN OCH FÖRETAGET WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 50 000 medarbetare världen över, varav 4000 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling. WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i d... Visa mer
OM AVDELNINGEN OCH FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 50 000 medarbetare världen över, varav 4000 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.
WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Inom WSP söker nu Fältgeoteknik förstärkning av en Fältkoordinator till kontoret i Norrköping alternativt i Örebro. Den fältgeotekniska verksamheten i regionen (Norrköping-Örebro-Karlstad) består för närvarande av drygt tio personer, där flertalet av medarbetarna är fältgeotekniker som utför geoteknisk och miljöteknisk borrning och undersökning.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/karriar).DU ERBJUDS
- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- En roll där dina färdigheter möjliggör effektiva och hållbara samhällsbyggnadsprojekt.
ANSVARSOMRÅDEN
Som Fältkoordinator är du länken mellan kunden, som kan vara intern uppdragsledare/handläggande geotekniker eller externt företag, och fältpersonal med målet att resursoptimera arbetet inom hela geoteknikavdelningen. Din roll innebär främst att samordna fältgeoteknikverksamheten i den egna gruppen av personal i Norrköping, Örebro och Karlstad, men i vissa uppdrag även samordna tillresta resurser från andra orter.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av koordinatorer från andra orter som tillsammans samordnar fältarbetet för hela regionen. I rollen som fältkoordinator ingår bland annat följande dagliga och löpande arbetsuppgifter:

- Kontinuerlig planering av pågående och kommande fältuppdrag.
- Framtagande och upprättande av ledningsunderlag inför fältarbeten: markägartillstånd, checklistor, fältrapporter, arbetsmiljö- samt trafikordningsplaner.
- Upprätthålla löpande kontakter med markägare.
- Vid behov delta i fältundersökningsarbetet ute på plats.
- Sammanställning och kontroll av materialrapporter inför fakturering.
- Ansvar för att upptagna markprover skickas till laboratorium.
- Emellanåt stötta andra fältkoordinatorer inom regionen i deras arbete.


I rollen som fältkoordinator ingår även arbetsuppgifter såsom framtagande av material från tidigare utförda undersökningar, framtagande av ritnings- och kartunderlag, kalkyl av priser på mindre uppdrag till interna uppdragsledare samt till externa företag inför kommande och möjliga fältarbeten.

Geoteknikuppdragen är utspridda över mellersta Sverige och består av allt från mindre begränsade projekt till större projekt som löper över flera år.KRAV
Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta i en koordinerande och administrativ roll.
- Har B-körkort.
- Har minst avslutad gymnasial utbildning.
- Har erfarenhet av att arbeta i koordinerande roller, kanske från roller inom logistik, transportledning eller från resebranschen.
- God datorvana och erfarenhet av MS Office-paket.
- Talar och skriver obehindrat på svenska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:
- Kunskap eller tidigare branscherfarenhet av geoteknik.PERSONLIGA KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten som kommer vi aktivt att söka efter följande personliga kompetenser:

Initiativtagande: du väntar inte på att andra ska agera, utan du tar proaktivt tag i det som behövs göras.

Självorganiserande: du prioriterar framgångsrikt olika arbetsuppgifter och strukturerar upp ditt arbete.

Serviceinriktad: du är uppmärksam på andras behov, du håller en vänlig attityd och du säkerställer att andra får vad de behöver.

Pålitlighet: du tvekar inte att ta dig an det som är viktigt och tar ansvar för att ditt team ska lyckas.

Samarbetsförmåga: ditt agerande främjar samarbete och du känner dig bekväm med flera kontaktytor.PRAKTISK INFORMATION
Start: Omgående, med respekt för eventuell uppsägningstid.

Arbetstider: Heltid 100%, ordinarie kontorstider.

Plats: WSP:s kontor i Norrköping alternativt Örebro (enligt överenskommelse).

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos WSP. Lön, villkor och dylikt fastställs av kunden.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. WSP:s önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Visa mindre

Fältkoordinator till WSP Samhällsbyggnad i Norrköping

Ansök    Jan 26    A Hub AB    Backofficepersonal
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över, varav 3700 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling. WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i de... Visa mer
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över, varav 3700 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Inom WSP söker nu Fältgeoteknik förstärkning av en fältkoordinator till kontoret i Norrköping. Den fältgeotekniska verksamheten i regionen (Norrköping-Örebro-Karlstad) består för närvarande av 8 personer, där flertalet av medarbetarna är fältgeotekniker som utför geoteknisk och miljöteknisk borrning och undersökning. I Norrköping har WSP ett team bestående av tre fältgeotekniker som du kommer att arbeta väldigt nära.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)DU ERBJUDS

- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- En roll där dina färdigheter möjliggör effektiva och hållbara samhällsbyggnadsprojekt.
ARBETET

Som fältkoordinator är du länken mellan kunden, som kan vara intern uppdragsledare/handläggande geotekniker eller externt företag, och fältpersonal med målet att resursoptimera arbetet inom hela geoteknikavdelningen. Din roll innebär främst att samordna fältgeoteknikverksamheten i den egna gruppen av personal i Norrköping, Örebro och Karlstad, men i vissa uppdrag även samordna tillresta resurser från andra orter.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av koordinatorer från andra orter som tillsammans samordnar fältarbetet för hela regionen. I rollen som fältkoordinator ingår bland annat följande dagliga och löpande arbetsuppgifter:

- Kontinuerlig planering av pågående och kommande fältuppdrag
- Framtagande och upprättande av ledningsunderlag inför fältarbeten: markägartillstånd, checklistor, fältrapporter, arbetsmiljö- samt trafikordningsplaner
- Upprätthålla löpande kontakter med markägare
- Vid behov delta i fältundersökningsarbetet ute på plats
- Sammanställning och kontroll av materialrapporter inför fakturering
- Ansvar för att upptagna markprover skickas till laboratorium
- Emellanåt stötta andra fältkoordinatorer inom regionen i deras arbete


I rollen som fältkoordinator ingår även arbetsuppgifter såsom framtagande av material från tidigare utförda undersökningar, framtagande av ritnings- och kartunderlag, kalkyl av priser på mindre uppdrag till interna uppdragsledare samt till externa företag inför kommande och möjliga fältarbeten.

Geoteknikuppdragen är utspridda över mellersta Sverige och består av allt från mindre begränsade projekt till större projekt som löper över flera år.Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta i en koordinerande och administrativ roll.
- Har minst avslutad gymnasial utbildning.
- Har erfarenhet av att arbete i koordinerande roller, kanske från roller inom logistik, spedition eller som transportledare
- God datorvana och erfarenhet av MS Office-paket
- Talar och skriver flytande på svenska.


KRAV

- B-Körkort

DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR

- C eller CE- körkort
- Genomgått utbildningen Säkerhet På Väg och/eller Heta Arbeten


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Självorganiserande: du prioriterar framgångsrikt olika arbetsuppgifter och strukturerar upp ditt arbete
- Initiativtagande: du väntar inte på att andra ska agera, utan du tar tag i det som behövs göras
- Pålitlighet: du tvekar inte att ta dig an det som är viktigt och tar ansvar för att ditt team ska lyckas
- Samarbetsförmåga: ditt agerande främjar samarbete och du känner dig bekväm med flera kontaktytor
Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Norrköping

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. WSP:s önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Visa mindre