Lediga jobb som Planeringskontorist i Norrköping

Se lediga jobb som Planeringskontorist i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Resursplanerare

Ansök    Feb 28    Trafikverket    Planeringskontorist
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig in... Visa mer
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.
Vi söker nu en resursplanerare till vårt Förarprovskontor i Norrköping!


Resursplanerare

Arbetsuppgifter

Som resursplanerare stöttar du hela Förarprovskontoret med en effektiv och långsiktigt hållbar resursplanering. I samarbete med enhetschefen ansvarar du för den operativa resursplaneringen som innebär planering av provtider så långt fram som 11 månader. I dialog med enhetschefen gör du förändringar i resursplaneringen beroende på tillgång och efterfrågan. Vid exempelvis sjukdom krävs det snabba justeringar i planeringen och kontakt med kunder för att boka om prov. Till din hjälp använder du dig av Trafikverkets eget resursplaneringsverktyg. Ditt mål är att både skapa optimal nytta för Trafikverkets kunder och bästa möjliga förutsättningar för kollegorna.
I rollen ansvarar du för dagsschemat för 15 medarbetare. Du kommer också att medverka vid introduktion av nya medarbetare samt vid behov arbeta i receptionen eller förrätta kunskapsprov. Du kommer ha mycket dialog med trafikskolor och även med privatpersoner. Det kan exempelvis handla om att boka om tider och svara på frågor från kunderna.
Arbetet i den dagliga verksamheten består bland annat av administrativt stöd till enhetschefen och anpassas hela tiden efter verksamhetens behov.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Placeringsort är Norrköping.
Intervjuer på plats i Norrköping är planerade att genomföras under vecka 15.

Kvalifikationer

Då vi jobbar med kundservice är det viktigt för oss att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god kommunikationsförmåga vilket innebär att du är lyhörd, förmedlar ditt budskap på ett tydligt och respektfullt sätt, och att du anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har god problemlösningsförmåga, kan självständigt arbeta med flera uppgifter parallellt och kan prioritera det viktigaste. För att kontoret skall fungera på bästa sätt så krävs det att du är flexibel, och när situationen kräver det, kan anpassa dig till ändrade förutsättningar.
Vi söker dig som
har godkänd gymnasieutbildning
är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
har B-körkort för manuellt växlad personbil
har goda kunskaper i tal och skrift på svenska
är bekväm med att prata engelska

Meriterande:
Vi ser det som meriterande om du:
har aktuell och relevant erfarenhet av från arbete med bemannings- och resursplanering


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-HYBRID #LI-LE1 Visa mindre

Tekniker till Clinicum

Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker nu en Tekniker till Clinicum vid Medicinska fakul... Visa mer
Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi söker nu en Tekniker till Clinicum vid Medicinska fakulteten, i en roll som utbildningsassistent för arbete med färdighetsträningar och simuleringar inom Hälso- och sjukvårdsutbildningar

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter är varierande och består i huvudsak av att stötta lärare och studenter som finns på Clinicum, som kommer för att  färdighetsträna och simulera inom hälso- och sjukvårdsutbildningarna på medicinska fakulteten. 

Du medverkar genom att tillhandahålla material och att bistå med förberedelser inför olika typer av utbildningsmoment och att säkerställa att lokalerna är i bra skick. I detta ingår exempelvis att plocka i ordning i undervisningsrummen, att sköta inköp och beställningar av sjukvårds- och laboratoriematerial, att fylla på i förråd liksom att hantera tvätt och disk. Arbetsuppgifter på den laborativa delen av verksamheten innefattar bl.a. att hantera kemikalier.  

Du kommer att arbeta i nära samverkan med övriga tekniker och andra medarbetare på Clinicum. 

Verksamheten är dynamisk och arbetsuppgifterna förändras därför över tiden. 

Om dig

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är drivande i olika frågor som dyker upp under en arbetsdag. Eftersom arbetet sker i samverkan med kollegor, lärare och studenter är god samarbetsförmåga en förutsättning för rollen. 
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet för anställningen. 

Vi vill att du har:


• en utbildningsbakgrund från hälso- sjukvården eller inom medicin-teknik
• erfarenhet av arbete med simuleringar och färdighetsträningar
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• baskunskaper i engelska. 

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av arbete med kemikalier
• ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att skruva, mecka o hitta smarta/smidiga lösningar.

Din arbetsplats

Du kommer arbeta på Clinicum som är medicinska fakultetens kliniska träningscentra. Clinicum har verksamhet på Campus US ingång 54 och ingång 69 i Linköping och på Campus Norrköping i Kåkenhus och på Vrinnevisjukhuset. På Clinicum tränar studenter från fakultetens utbildningsprogram på olika praktiska färdigheter, laborationer och simuleringar.  

Denna tjänst är avsedd för placering i både Norrköping och Linköping. 

Läs mer om vår verksamhet Clinicum (CLIN) - Linköpings universitet (liu.se)

Om anställningen

Tillsvidareanställning, heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 11 december 2023. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.
Välkommen med din ansökan!

Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Brottsofferjouren Östergötland söker Samordnare

Brottsofferjouren Östergötland (BOJ) är en del av Brottsofferjouren Sverige. Vi är en ideell och opolitisk förening med syfte att ge stöd åt brottsoffer, anhöriga och vittnen. BOJ leds av en styrelse och stödverksamheten bedrivs av stödpersoner. BOJ Östergötland har avtal med kommunerna Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik, men ger stöd åt brottsoffer i fler kommuner i länet. Vi söker nu en SAMORDNARE Tjänsten är på 20 timmar/vecka med... Visa mer
Brottsofferjouren Östergötland (BOJ) är en del av Brottsofferjouren Sverige. Vi är en ideell och opolitisk förening med syfte att ge stöd åt brottsoffer, anhöriga och vittnen. BOJ leds av en styrelse och stödverksamheten bedrivs av stödpersoner. BOJ Östergötland har avtal med kommunerna Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik, men ger stöd åt brottsoffer i fler kommuner i länet.

Vi söker nu en
SAMORDNARE

Tjänsten är på 20 timmar/vecka med placering i Norrköping.

Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor, är engagerad o positiv samt utåtriktad. Du gillar att ha kontakt med människor men har också en administrativ förmåga. Digitala kunskaper förutsätter vi att du har.

Samordnarens arbetsuppgifter kan indelas i följande områden:
1. Samordning av stödpersonsverksamheten
2. Samarbete med styrelsen
3. Administrativa uppgifter
4. Information
5. Samverkan

Villkor enligt överenskommelse och enligt kollektivavtal. Din anställning inleds med sex månaders provtjänstgöring.

Vill du veta mer så ta gärna kontakt med vice ordförande Bettan Olsson Thunberg, 0704-955037

Är du den vi söker?
Ditt svar med CV och ett introduktionsbrev där du beskriver varför du passar för arbetet vill vi ha senast 26 september 2023
Ansökan skickas till; [email protected] Visa mindre

Planeringssupport till OneCo

Ansök    Okt 19    OneCo Networks AB    Planeringskontorist
Vi behöver stärka upp vår kundtjänst med ytterligare två medarbetare på kontoret. Kundtjänst utgör en central punkt för planering och service för vår verksamhet samt kontaktytan internt och externt. Vi söker dig som önskar ett varierande arbete som präglas av att finna lösningar, optimering och kommunikation mot olika kontaktytor. Dina arbetsuppgifter kommer i stort innefatta: • Ringa ut till kund för att boka teknikerbesök • Hantera inkommande samtal från... Visa mer
Vi behöver stärka upp vår kundtjänst med ytterligare två medarbetare på kontoret. Kundtjänst utgör en central punkt för planering och service för vår verksamhet samt kontaktytan internt och externt.
Vi söker dig som önskar ett varierande arbete som präglas av att finna lösningar, optimering och kommunikation mot olika kontaktytor.
Dina arbetsuppgifter kommer i stort innefatta:
• Ringa ut till kund för att boka teknikerbesök
• Hantera inkommande samtal från kund
• Logga samt administrera inbokade teknikerbesök i vårt affärssystem. Detta görs i tät kontakt med produktionsplanerare för att optimera planeringen
• Hantera och besvara samtal till vårt kundcenter
• Tolka och lära dig kundavtal
• Övriga administrativa arbetsuppgifter
Har du den bakgrund som krävs?
Du är van att ta ansvar och arbeta självständigt likväl i grupp.
Vi ser att du har erfarenhet från kundtjänstarbete samt kommunikativa roller där du använder mail och telefon som redskap.
Du har mycket god förmåga i svenskt tal och skrift samt god datorvana.
Är det här du?
Du är lösningsorienterad och trivs i en föränderlig miljö. För dig är det naturligt att vara serviceinriktad och du är noga med tider och deadlines.  
I ditt dagliga arbete är du strukturerad och tydlig och har förmågan att prioritera.
Hos oss kan du räkna med en variationsrik vardag inom en platt organisation där du får möjligheten att utvecklas och vara med och påverka.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Områdeschef Dick Berg
E post: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:Två lediga tjänster
Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
Vikariat under två års tid
Arbetstid:Dagtid vardagar. Heltid
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Placeringsort:Norrköping Visa mindre

Produktionsplanerare Norrköping

Ansök    Jun 17    OneCo Networks AB    Planeringskontorist
Letar du efter en utmaning där du får använda ditt driv för att göra skillnad? Till vårt kontor i Norrköping är vi nu på jakt efter en vass Produktionsplanerare till vår e-mobility team. Du gillar ordning och reda, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och brinner för att ge god service till kunder. Det här är en unik chans för dig som trivs i dialogen med tekniker, beställare och avtalsansvariga och som samtidigt vill ha möjligheten att forma din... Visa mer
Letar du efter en utmaning där du får använda ditt driv för att göra skillnad?
Till vårt kontor i Norrköping är vi nu på jakt efter en vass Produktionsplanerare till vår e-mobility team. Du gillar ordning och reda, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och brinner för att ge god service till kunder. Det här är en unik chans för dig som trivs i dialogen med tekniker, beställare och avtalsansvariga och som samtidigt vill ha möjligheten att forma din roll.
Vad kommer du att göra?
Som administratör så ansvarar du för våra tjänster och kontakt med slutkunder inom e-mobility. Vårt ansvar är att skapa förutsättningar för våra kunder ska kunna ladda sina eldrivna fordon i Sverige i samband med stora omställning av fordon som sker i Sverige. Du är ansvarig för att planera utförandet av uppdrag och uppföljning av orderhantering och fakturering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
Bevaka inkommande ordrar och ta kontakt med kund
Planera ut beställda uppdrag med tekniker
Kontrollera klarskrivningskvalitet i ordrar från tekniker
Bidrag med processutveckling för effektivare hantering
Svara på övergripande frågor runt elbilsladdning
Ansvarar för bidragshantering samt fakturering mot slutkunder
Delta i att utbilda nya resurser i orderhantering
Vem är du?
Du är en utåtriktad person som gillar utmaningar. Du är driven, prestigelös, kreativ och självgående. Du känner dig trygg i digitala miljöer såsom orderhanteringssystem och att utföra dina arbetsmoment noggrant kommer naturligt för dig. Du har god förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med kollegor. Du är proaktiv och söker lösningar på frågor och problem som kan uppstå.
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av kundservice och planering. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Du räds inte för att ta egna initiativ. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket och en god kommunikativ förmåga.
Vad har OneCo att erbjuda dig?
På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. På vårt kontor har vi en positiv atmosfär med många skratt där det gärna planeras aktiviteter utanför arbetet. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att delvis arbeta från distans finns.
Vi på OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid:Heltid vardagar
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom
Placeringsort:Norrköping
Tillträde:Enligt överenskommelse
Kontaktperson: Jimmy Skoglund Visa mindre

Tidplanerare/Administratör

Ansök    Jan 20    Experis AB    Planeringskontorist
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Tidplanerare till Siemens Energy i Finspång. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att få ett stort ansvar för att skapa tidplaner och bidra med din förmåga att skapa struktur i projekt. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! I din roll som Tidplanerare/Administratör tar ... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Tidplanerare till Siemens Energy i Finspång. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att få ett stort ansvar för att skapa tidplaner och bidra med din förmåga att skapa struktur i projekt. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

I din roll som Tidplanerare/Administratör tar du emot förfrågningar från projektledningen och fördelar personal utifrån tid och kompetens i projektet. Du har ett nära samarbete med kollegor och som person är du strukturerad, noggrann och duktig på att samarbeta. Du är även kvalitetsmedveten och arbetar mot ständiga förbättringar där du ser helheten men även inser vikten av detaljer. Att arbeta som Tidplanerare är en roll som kräver att du kan hantera många bollar i luften samtidigt och att du är naturligt servicemedveten.

Tjänsten innebär att du har ansvaret för tidplanen i projekt under installation och driftsättning. Att arbeta som Tidplanerare innebär att du följer upp milstolpar, uppdaterar tidplaner och arbetar proaktivt med kommande aktiviteter. Du tar även fram underlag till projektledaren för att kunna skapa progressrapporter och få indikationer på eventuella kommande avvikelser. Arbetet sker i projektform med ett projektteam för varje projekt. Tidplaneraren är en support till delprojektledaren för aktiviteter och tar även fram underlag till projektledaren.

Viss extern kommunikation kommer att ske, bra engelska är därför ett krav.
Det är även ett krav att ha kunskaper om MS Project och erfarenhet av SAP är mycket meriterande!


Vad kan Siemens Energy erbjuda dig?

"Låt oss göra morgondagen annorlunda idag" är vårt genuina engagemang på Siemens Energy för alla kunder och anställda på väg mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande energiteknikföretag. Företaget arbetar tillsammans med sina kunder och partners kring energisystem för framtiden och stödjer på så sätt omställningen till en mer hållbar värld. Med sin portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från elproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas och kraftgeneratorer och transformatorer. Siemens Energy omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Sök tjänsten idag!

Det här är ett konsultuppdrag som avser att starta i början på februari fram till slutet på januari 2023 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Siemens Energy i Finspång. Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emilia Carleson via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Resursplanerare

Ansök    Dec 18    Trafikverket    Planeringskontorist
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig in... Visa mer
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.


Resursplanerare

Vi söker nu resursplanerare till vårt Förarprovskontor i Norrköping!

Som resursplanerare stöttar du hela Förarprovskontoret med en effektiv och långsiktigt hållbar resursplanering. Ditt mål är att både skapa optimal nytta för Trafikverkets kunder och bästa möjliga förutsättningar för kollegorna.

Du ansvarar också för dagsschemat för c:a 12 medarbetare och arbetar i Trafikverkets eget resursplaneringsverktyg. I dialog med enhetschefen gör du de ändringar i resursplaneringen som kan uppkomma på både lång och kort sikt. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka vid introduktion av nya medarbetare samt att förrätta kunskapsprov vid behov.

Efterfrågan på kontorets tjänster varierar beroende på årstid. Arbetet i den dagliga verksamheten som exempelvis handläggning, prov och receptionsarbete dimensioneras hela tiden efter det aktuella behovet. I den här rollen är du en del av ett team som tillsammans ansvarar för planering av kontorets verksamhet.  Du arbetar nära enhetschefen samt andra resursplanerare på andra kontor. Det är du som bevakar aktuellt bemanningsläge och har bra förutsättningar att identifiera förbättringsåtgärder för verksamheten.

Vi söker dig som:


har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning

är minst 23 år gammal, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov

har goda kunskaper inom MS Office-paketet

uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

har förordnande från Transportstyrelsen att förrätta kunskapsprov

har körkort för personbil.Det är meriterande om du: 


behärskar ytterligare språk, förutom svenska.Du som person har förmåga att självständigt arbeta med flera uppgifter parallellt och samtidigt kunna prioritera det viktigaste. För att kontoret skall fungera på bästa sätt är det viktigt att snabbt kunna ställa om och planera för nya förutsättningar. Då vi jobbar med kundservice är det självklart viktigt för oss att du är serviceinriktad och kan effektivt kommunicera och samarbeta med andra. Visa mindre

Fältkoordinator till WSP

Ansök    Sep 20    A Hub AB    Planeringskontorist
OM AVDELNINGEN OCH FÖRETAGET WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 50 000 medarbetare världen över, varav 4000 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling. WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i d... Visa mer
OM AVDELNINGEN OCH FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 50 000 medarbetare världen över, varav 4000 i Sverige, erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.
WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Inom WSP söker nu Fältgeoteknik förstärkning av en Fältkoordinator till kontoret i Norrköping alternativt i Örebro. Den fältgeotekniska verksamheten i regionen (Norrköping-Örebro-Karlstad) består för närvarande av drygt tio personer, där flertalet av medarbetarna är fältgeotekniker som utför geoteknisk och miljöteknisk borrning och undersökning.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/karriar).DU ERBJUDS
- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- En roll där dina färdigheter möjliggör effektiva och hållbara samhällsbyggnadsprojekt.
ANSVARSOMRÅDEN
Som Fältkoordinator är du länken mellan kunden, som kan vara intern uppdragsledare/handläggande geotekniker eller externt företag, och fältpersonal med målet att resursoptimera arbetet inom hela geoteknikavdelningen. Din roll innebär främst att samordna fältgeoteknikverksamheten i den egna gruppen av personal i Norrköping, Örebro och Karlstad, men i vissa uppdrag även samordna tillresta resurser från andra orter.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av koordinatorer från andra orter som tillsammans samordnar fältarbetet för hela regionen. I rollen som fältkoordinator ingår bland annat följande dagliga och löpande arbetsuppgifter:

- Kontinuerlig planering av pågående och kommande fältuppdrag.
- Framtagande och upprättande av ledningsunderlag inför fältarbeten: markägartillstånd, checklistor, fältrapporter, arbetsmiljö- samt trafikordningsplaner.
- Upprätthålla löpande kontakter med markägare.
- Vid behov delta i fältundersökningsarbetet ute på plats.
- Sammanställning och kontroll av materialrapporter inför fakturering.
- Ansvar för att upptagna markprover skickas till laboratorium.
- Emellanåt stötta andra fältkoordinatorer inom regionen i deras arbete.


I rollen som fältkoordinator ingår även arbetsuppgifter såsom framtagande av material från tidigare utförda undersökningar, framtagande av ritnings- och kartunderlag, kalkyl av priser på mindre uppdrag till interna uppdragsledare samt till externa företag inför kommande och möjliga fältarbeten.

Geoteknikuppdragen är utspridda över mellersta Sverige och består av allt från mindre begränsade projekt till större projekt som löper över flera år.KRAV
Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta i en koordinerande och administrativ roll.
- Har B-körkort.
- Har minst avslutad gymnasial utbildning.
- Har erfarenhet av att arbeta i koordinerande roller, kanske från roller inom logistik, transportledning eller från resebranschen.
- God datorvana och erfarenhet av MS Office-paket.
- Talar och skriver obehindrat på svenska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:
- Kunskap eller tidigare branscherfarenhet av geoteknik.PERSONLIGA KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten som kommer vi aktivt att söka efter följande personliga kompetenser:

Initiativtagande: du väntar inte på att andra ska agera, utan du tar proaktivt tag i det som behövs göras.

Självorganiserande: du prioriterar framgångsrikt olika arbetsuppgifter och strukturerar upp ditt arbete.

Serviceinriktad: du är uppmärksam på andras behov, du håller en vänlig attityd och du säkerställer att andra får vad de behöver.

Pålitlighet: du tvekar inte att ta dig an det som är viktigt och tar ansvar för att ditt team ska lyckas.

Samarbetsförmåga: ditt agerande främjar samarbete och du känner dig bekväm med flera kontaktytor.PRAKTISK INFORMATION
Start: Omgående, med respekt för eventuell uppsägningstid.

Arbetstider: Heltid 100%, ordinarie kontorstider.

Plats: WSP:s kontor i Norrköping alternativt Örebro (enligt överenskommelse).

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos WSP. Lön, villkor och dylikt fastställs av kunden.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. WSP:s önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Visa mindre

Planerare till välkänt företag!

Ansök    Jan 7    Poolia Örebro AB    Planeringskontorist
Vill du bara med på en intressant resa och få vara med att bygga upp något nytt? Då kan det här vara uppdraget för dig! Just nu söker vi två Planerare till vår globala och välkända kund. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Företaget planerar att bygga upp en ny distributionscentral i Sverige och söker nu två Planerare... Visa mer
Vill du bara med på en intressant resa och få vara med att bygga upp något nytt? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Just nu söker vi två Planerare till vår globala och välkända kund. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Företaget planerar att bygga upp en ny distributionscentral i Sverige och söker nu två Planerare till ett nytt team. I rollen som Planerare kommer du att vara en viktig medlem i logistikgruppen för Sales and Marketing Business Line. I den här rollen kommer du att säkerställa korrekt planering av produktkrav och påfyllning av beställningar, och följa företagets huvudmål som kundtjänst och lagernivå. Platsen för denna roll kan vara Linköping, Norrköping, Nyköping eller Västerås, beroende på vart du befinner dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Säkerställa att rätt lagernivå upprätthålls
- Hålla reda på lagrets saldo och övervaka tillgängligheten av material för att uppnå försäljningsplanen
- Övervaka alla taktiska och transaktionella inköpsaktiviteter, inklusive tillhörande periodiska stamdata
- Justera planeringsparametrar och påfyllningsplaner efter behov


Vem är du?
Vi söker dig som har kandidatexamen eller högre inom teknik, drift, supply chain eller motsvarande erfarenhet av planering eller logistik. Då du kommer att arbeta på ett globalt företag är flytande kunskaper i engelska ett krav. Du har goda kunskaper om planerings- och logistikprocesser samt kunskap av SAP.

Som person är du analytisk och duktig på att lösa problem. Du har god kommunikationsförmåga, interkulturell förståelse samt förmågan att utveckla och bibehålla relationer med intressenter till företaget.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Är du vår nästa underhållsplanerare?

Tillsammans utvecklar vi Norrköping – vill du vara med? Om du tror att ansvar, frihet och delaktighet är viktiga byggstenar för ett roligt och utvecklande jobb kommer du antagligen trivas hos oss. Vi vill att du ska känna dig som hemma – även när du är på jobbet.   På Hyresbostäder får du möjlighet att styra ditt arbete och friheten att själv föreslå bästa lösningen på eventuella utmaningar. Med kunden i ständigt fokus jobbar vi tillsammans med målet att e... Visa mer
Tillsammans utvecklar vi Norrköping – vill du vara med?
Om du tror att ansvar, frihet och delaktighet är viktiga byggstenar för ett roligt och utvecklande jobb kommer du antagligen trivas hos oss. Vi vill att du ska känna dig som hemma – även när du är på jobbet.
 
På Hyresbostäder får du möjlighet att styra ditt arbete och friheten att själv föreslå bästa lösningen på eventuella utmaningar. Med kunden i ständigt fokus jobbar vi tillsammans med målet att erbjuda bästa möjliga service i varje möte. Vi tror på att prestation mäts bäst i kvalitet. Därför driver vi flera spännande projekt för att utveckla Norrköping, förutom vår traditionella verksamhet.
 
Om tjänsten
En av våra underhållsplanerare närmar sig pension och vi söker därför en ersättare. I rollen som underhållsplanerare kommer du framförallt att arbeta med planering av underhållsåtgärder kopplat till våra fastigheter. Du kommer att ingå i vårt team på Projekt och Underhåll som består av 13 personer och vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla och förädla våra fastigheter. I rollen ingår exempelvis att skapa ritningar, ha kontakt med myndigheter, bistå projektledare och skadesamordnare samt diverse administrativa uppgifter. Som underhållsplanerare kommer du att få ett stort nätverk inom och utanför Hyresbostäder genom ditt omväxlande arbete med många kontaktytor. 

Tjänsten är en tillvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och goda kunskaper inom teknik och underhåll av fastigheter. Tjänsten kräver även att du har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbesiktningar samt att arbeta i Auto CAD då tjänsten bland annat innefattar hantering och ändringar av fastighetsritningar. 

Som person är du strukturerad och tycker om att arbeta såväl självständigt som med andra människor. Vi värdesätter din förmåga att skapa förtroendefulla relationer och att bidra med god stämning i teamet. Då tjänsten innefattar kontakt med många olika människor, behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska och ha goda kunskaper i Officeprogrammen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du ska vara lyhörd, pålitlig, drivande, serviceinriktad och självgående. 

Ansökan
Låter tjänsten intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-08-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innanansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mats Karlsson, underhållschef, tfn 011-21 15 38. 
 
Om Hyresbostäder
Vi är redan idag det största bostadsföretaget i Norrköping med över 9500 hushåll. Mer än hälften av våra medarbetare skulle med stor sannolikhet rekommendera oss som arbetsgivare till vänner och bekanta. Vi är kort och gott ett företag med många engagerade kunder och medarbetare. Letar du också efter en lyhörd arbetsplats där du får chansen att driva dig själv och dina arbetsgivare framåt?

Varmt välkommen till Hyresbostäder - Du är hemma! Visa mindre

Resursplanerare

Ansök    Dec 16    Trafikverket    Planeringskontorist
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig in... Visa mer
Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.


Resursplanerare

Vi söker nu resursplanerare till vårt Förarprovskontor i Norrköping!

Som resursplanerare stöttar du hela Förarprovskontoret med en effektiv och långsiktigt hållbar resursplanering. Ditt mål är att både skapa optimal nytta för Trafikverkets kunder och bästa möjliga förutsättningar för kollegorna.

Du ansvarar också för dagsschemat för c:a 12 medarbetare och arbetar i Trafikverkets eget resursplaneringsverktyg. I dialog med enhetschefen gör du de ändringar i resursplaneringen som kan uppkomma på både lång och kort sikt. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka vid introduktion av nya medarbetare samt att förrätta kunskapsprov vid behov.

Efterfrågan på kontorets tjänster varierar beroende på årstid. Arbetet i den dagliga verksamheten som exempelvis handläggning, prov och receptionsarbete dimensioneras hela tiden efter det aktuella behovet. I den här rollen är du en del av ett team som tillsammans ansvarar för planering av kontorets verksamhet.  Du arbetar nära enhetschefen samt andra resursplanerare på andra kontor. Det är du som bevakar aktuellt bemanningsläge och har bra förutsättningar att identifiera förbättringsåtgärder för verksamheten.

Vi söker dig som:


har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning

är minst 23 år gammal, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov

har goda kunskaper inom MS Office-paketet

uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

har förordnande att förrätta kunskapsprov

har körkort för personbil.Det är meriterande om du: 


behärskar ytterligare språk, förutom svenska.Du som person har förmåga att självständigt arbeta med flera uppgifter parallellt och samtidigt kunna prioritera det viktigaste. För att kontoret skall fungera på bästa sätt är det viktigt att snabbt kunna ställa om och planera för nya förutsättningar. Då vi jobbar med kundservice är det självklart viktigt för oss att du är serviceinriktad och kan effektivt kommunicera och samarbeta med andra. Visa mindre