Lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Norrköping

Se lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Norrköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Norrköping som finns hos arbetsgivaren.

Mekaniker till Norrköping

Vill du vara med och jobba hos Sveriges ledande leverantör av industriellt underhåll? Då kan detta vara rollen för dig!  Vi fortsätter att växa och vi söker nu nya kollegor för att öka vår kapacitet av industriellt underhåll i vårt avtal med en av våra största kunder. Dina atbetsuppgifter Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet ko... Visa mer
Vill du vara med och jobba hos Sveriges ledande leverantör av industriellt underhåll? Då kan detta vara rollen för dig! 


Vi fortsätter att växa och vi söker nu nya kollegor för att öka vår kapacitet av industriellt underhåll i vårt avtal med en av våra största kunder.


Dina atbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning. Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen. Du kommer även att ingå i en beredskapskedja, främst under skördetider. 
Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Norrköping/Djurön/Kimstad, då Jernbros kunder finns på flera platser i regionen kan resor i tjänsten förekomma. Dock är övernattning på annan ort mycket ovanligt i denna roll. 

Din profil


Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden samt dokumenterad erfarenhet av arbete som underhållsmekaniker inom industrin. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kundkontakter då detta är dagligt förekommande. Erfarenhet av svarvning, el för mekaniker och eller svetsning är meriterande. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Körkort B och grundläggande datakunskaper är ett krav.

Vi erbjuder dig• Att få arbeta med härliga kollegor och medarbetare som genuint brinner för att få svensk industri att snurra säkrare och mer effektivt.
• En roll i ett företag som står inför en kraftig tillväxt de närmaste åren.
• Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar givet de befogenheter som är kopplade till denna roll.
• Varierande och utmanande arbetsuppgifter.
• Bra förutsättningar för egen kompetensutveckling och karriärmöjligheter.


Kontakt och ansökan

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Mats Lundqvist på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

OBS! Vi uppskattar intresset för vår jobbannons, men vi ber vänligen att inte bli kontaktade av externa rekryteringsfirmor, säljare eller företag som erbjuder sina tjänster. Tack för er förståelse.

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, även dotterbolaget Svenska GMK AB. Visa mindre

Verkstadstekniker

* Just nu söker vi efter en verkstadstekniker till Gallerbolaget i Norrköping! Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar. Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbets... Visa mer
*
Just nu söker vi efter en verkstadstekniker till Gallerbolaget i Norrköping!

Gallerbolaget tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar.
Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbetspartner inom skalskydd.
- Vi levererar och monterar i såväl offentliga som privata miljöer.
- Vi har branschens bästa kompetens nära till hands för dina behov och frågor om inbrottsskydd och säkerhet. Gallerbolaget har egna kontor i Stockholm och Norrköping.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta i kärnan av Gallerbolagets verksamhet, det vill säga i verkstaden! Där du kommer att vara en del av gallerproduktionen och arbeta nära tillsammans med verkstadsansvarig på plats. Rollen innebär även montagearbete ute hos Gallerbolagets kunder.

Vi söker dig som
Vi söker efter en person med positiv inställning, högt driv och en förmåga att arbeta i högt tempo. Du behöver kunna tänka kreativt och vara villig att bidra positivt till arbetsplatsen.
Gallerbolaget värdesätter välmående och en positiv attityd, därför är det viktigt att du är socialt kompetent och trivs med att arbeta i team!

Det är en självklarhet att du kan hantera verktyg och har en viss erfarenhet av verkstadsarbete.
Tidigare svetserfarenhet ser vi som meriterande.
Vårt fokus är att hitta rätt person som kan bidra positivt till företaget!

Startdatum för denna tjänst är enligt överenskommelse, gärna till hösten 2024. I denna rekryteringsprocess samarbetar Montico med Gallerbolaget, och din anställning kommer att ske hos Gallerbolaget. Visa mindre

Verkstadsarbetare

Vi är InLoVe – en privat kompetensförmedlare för dig som jobbar inom Industri, Logistik och Verkstad. Är det dags att byta jobb så tveka inte att ansöka på denna annons eller varför inte att skicka en intresseanmälan till [email protected] så kollar vi om det finns några uppdrag som passar dig bland våra kundföretag. Sedan är det bara att träffas, matcha rätt jobb till dina kompetenser och skriva på anställningsavtalet! Du blir anställd hos oss men d... Visa mer
Vi är InLoVe – en privat kompetensförmedlare för dig som jobbar inom Industri, Logistik och Verkstad. Är det dags att byta jobb så tveka inte att ansöka på denna annons eller varför inte att skicka en intresseanmälan till [email protected] så kollar vi om det finns några uppdrag som passar dig bland våra kundföretag. Sedan är det bara att träffas, matcha rätt jobb till dina kompetenser och skriva på anställningsavtalet! Du blir anställd hos oss men det finns goda chanser att du med tiden blir anställd direkt av kundföretaget.
Vi som driver InLoVe har jobbat alla våra yrkesverksamma år inom personaluthyrning. Detta på båda sidor: som uthyrd personal samt även som arbetsgivare och kundansvarig. Du kan känna dig trygg i rekryteringsprocessen och som anställd hos oss.
För framtida uppdrag hos våra kunder söker vi erfarna verkstadsarbetare.
Vi önskar att du har viss erfarenhet av industrin.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CNC, innehar hjullastarkort samt truck och traversutbildning.
Du är noggrann och kan arbeta strukturerat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du arbetar effektivt och metodiskt samt värdesätter ordning och reda på arbetsplatsen. Som person är du hjälpsam och bidrar till en god stämning.
Välkomna att söka jobb hos oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Verkstadsoperatör

Gevea letar efter en skicklig och mångsidig person med verktygsvana som kan förstärka teamet! Om företaget GEVEA spelar en central roll i omställningen mot ökad elektrifiering och hållbara energilösningar. Vi levererar lösningar och expertis inom frånskiljar- och säkringsteknik samt eldistribution för att säkerställa en stabil infrastruktur. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1919 och närvaro i över trettio länder världen över är vi en ledande... Visa mer
Gevea letar efter en skicklig och mångsidig person med verktygsvana som kan förstärka teamet!

Om företaget
GEVEA spelar en central roll i omställningen mot ökad elektrifiering och hållbara energilösningar. Vi levererar lösningar och expertis inom frånskiljar- och säkringsteknik samt eldistribution för att säkerställa en stabil infrastruktur. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1919 och närvaro i över trettio länder världen över är vi en ledande aktör inom vårt område. Vi är en del av Addtech och en global aktör inom energisektorn.

Kom och bli en del av vårt glada team i centrala Norrköping där vi tillsammans arbetar för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder!

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsoperatör kommer din arbetsdag att innefatta en rad olika uppgifter inom tillverkning och montering av linjefrånskiljare. Du kommer att vara huvudansvarig för att genomföra enklare svetsningsarbeten (MIG-svetsning). Utöver svetsning kommer du även att hantera olika maskiner och verktyg i produktionsprocessen. Det kan inkludera användning av pressmaskiner för att forma och bearbeta metallkomponenter enligt specifikationer. Genom att följa tillverkningsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant säkerställer du effektiv och säker drift av maskinerna.

En viktig del av ditt arbete kommer också att vara montering av rör och andra komponenter till linjefrånskiljarna. Du kommer att behöva kunna hantera olika arbetsuppgifter och prioriteringar under dagen, och vara beredd att snabbt anpassa dig till förändringar i produktionsbehov och tidsplaner. Genom att utföra dina arbetsuppgifter med skicklighet, noggrannhet och effektivitet kommer du att spela en central roll i vår produktionsprocess.

Arbetet utförs dagtid måndag - fredag.

Din profil
Vi söker en bred profil med gedigen erfarenhet av att arbeta med verktyg och maskiner i en verkstadsmiljö. Erfarenhet av MIG-svetsning är meriterande, inklusive både manuell svetsning och arbete med svetsrobotar. Du bör också vara bekant med maskinhantering, inklusive kantpressar och andra pressmaskiner, samt ha erfarenhet av montering av rör. Flexibilitet är viktigt i denna roll, då du kommer att behöva kunna anpassa dig till olika arbetsuppgifter och prioriteringar under arbetsdagen.

Flytande svenska i tal och skrift är en nödvändighet för att kunna utföra arbetsuppgifterna i denna roll.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin, 011-199468 [email protected]. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Verkstadstekniker till GE i Norrköping

Är du en verkstadstekniker som gillar spännande uppdrag och strävar efter utveckling? Ta steget tillsammans med oss som verkstadstekniker hos GE i Norrköping! Om företaget I över 125 år har GE banat väg för industriell utveckling. Idag, med hjälp av deras engagerade team, ledande teknologi och global närvaro, bidrar de till att göra världen mer effektiv, pålitlig och säker. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet oc... Visa mer
Är du en verkstadstekniker som gillar spännande uppdrag och strävar efter utveckling? Ta steget tillsammans med oss som verkstadstekniker hos GE i Norrköping!

Om företaget
I över 125 år har GE banat väg för industriell utveckling. Idag, med hjälp av deras engagerade team, ledande teknologi och global närvaro, bidrar de till att göra världen mer effektiv, pålitlig och säker. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet och fokus för att uppfylla GEs uppdrag och leverera för sina kunder.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som verkstadstekniker kommer du främst att arbeta med service, underhåll och rengöring av bland annat hydraulkomponenter med tydlig fokus på noggrannhet och hög kvalitet i varje moment. Ansvaret och arbetsuppgifterna kommer utökas i takt med att du blivit varm i kläderna och du får i förlängningen även utföra provningar och tester.

Du kommer att arbeta med underhåll, mätning och montering/demontering. Dina arbetsuppgifter som verkstadstekniker kommer bland annat att innebära:
• Ansvar för noggrann dokumentation som sker digitalt.
• Redogörelse av arbetsprocesser och tydligt kommunicera samt rapportera arbetsresultat.
• Använda ritningar och dokumentation för att säkerställa korrekt hantering av individuella objekt.
• Arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor i en mindre arbetsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete med noggrannhet och kvalitetstänkande i fokus. Du har gärna en teknisk bakgrund antingen via utbildning eller erfarenhet samt ett intresse och driv för arbetsuppgifterna. Utöver din tekniska bakgrund har du även erfarenhet av ritläsning, dokumentation och en god mekanisk förståelse.

Vi ser dig som är entusiastisk med en hängivenhet för problemlösning och att ta egna initiativ. Genom gedigen förståelse för hydraulkomponenter och en skicklighet i att skriva dokumenterande text, är du analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt, alltid med betoning på noggrannhet och kvalitet.

Med en ansvarsfull och drivande inställning är du utvecklingsorienterad och ser möjligheter. Då du tillsammans med kollegor arbetar som ett mindre team ser vi dig som har en stark vilja att påverka och bidra positivt till arbetsmiljön. Du är nyfiken och drivs av att lösa praktiska utmaningar.

Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Rollen kräver även att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande med urval och tillsättning. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Engdahl, [email protected] eller Sandra Backelin, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Verkstadstekniker till GE i Norrköping

Är du en verkstadstekniker som gillar spännande uppdrag och strävar efter utveckling? Ta steget tillsammans med oss som verkstadstekniker hos GE i Norrköping! Om företaget I över 125 år har GE banat väg för industriell utveckling. Idag, med hjälp av deras engagerade team, ledande teknologi och global närvaro, bidrar de till att göra världen mer effektiv, pålitlig och säker. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet oc... Visa mer
Är du en verkstadstekniker som gillar spännande uppdrag och strävar efter utveckling? Ta steget tillsammans med oss som verkstadstekniker hos GE i Norrköping!

Om företaget
I över 125 år har GE banat väg för industriell utveckling. Idag, med hjälp av deras engagerade team, ledande teknologi och global närvaro, bidrar de till att göra världen mer effektiv, pålitlig och säker. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet och fokus för att uppfylla GEs uppdrag och leverera för sina kunder.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som verkstadstekniker kommer du främst att arbeta med service, underhåll och rengöring av bland annat hydraulkomponenter med tydlig fokus på noggrannhet och hög kvalitet i varje moment. Ansvaret och arbetsuppgifterna kommer utökas i takt med att du blivit varm i kläderna och du får i förlängningen även utföra provningar och tester.

Du kommer att arbeta med underhåll, mätning och montering/demontering. Dina arbetsuppgifter som verkstadstekniker kommer bland annat att innebära:
• Ansvar för noggrann dokumentation som sker digitalt.
• Redogörelse av arbetsprocesser och tydligt kommunicera samt rapportera arbetsresultat.
• Använda ritningar och dokumentation för att säkerställa korrekt hantering av individuella objekt.
• Arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor i en mindre arbetsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete med noggrannhet och kvalitetstänkande i fokus. Du har gärna en teknisk bakgrund antingen via utbildning eller erfarenhet samt ett intresse och driv för arbetsuppgifterna. Utöver din tekniska bakgrund har du även erfarenhet av ritläsning, dokumentation och en god mekanisk förståelse.

Vi ser dig som är entusiastisk med en hängivenhet för problemlösning och att ta egna initiativ. Genom gedigen förståelse för hydraulkomponenter och en skicklighet i att skriva dokumenterande text, är du analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt, alltid med betoning på noggrannhet och kvalitet.

Med en ansvarsfull och drivande inställning är du utvecklingsorienterad och ser möjligheter. Då du tillsammans med kollegor arbetar som ett mindre team ser vi dig som har en stark vilja att påverka och bidra positivt till arbetsmiljön. Du är nyfiken och drivs av att lösa praktiska utmaningar.

Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Rollen kräver även att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande med urval och tillsättning. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Engdahl, [email protected] eller Sandra Backelin, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Verkstadsmekaniker / Montör

Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ. Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person. Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel. Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot. Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm. En ... Visa mer
Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ.
Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person.
Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel.
Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot.
Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm.
En stor del av arbetet sker hos kund, så resor och övernattningar förekommer.
ASO Sweden designar, tillverkar och monterar egna lyft mekaniska lösningar styrsystem och bio dukar. Anläggningarna representeras främst som fasta installationer inom nöjesindustrin och offentliga miljö i hela Sverige.
Vi har en löpande rekryteringsprocess, så tillsättning kan ske tidigare än slutdatum för annons. Visa mindre

Lastbilsmekaniker

Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare! Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om d... Visa mer
Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare!
Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om du dessutom har en fallenhet för felsökning i tekniska system är det meriterande, men inget absolut krav. Om ditt körkort pryds av en vacker CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen?
Perfekt - då kanske du är den vi letar efter!
Oavsett om du är en rutinerad mekaniker eller en snabb lärd debutant är vi nyfikna på att höra från dig. Visa mindre

Valstekniker

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vi söker nu en Valstekniker till sektionen för driftsäkerhet Du kommer att ingå i vår sektion för driftsäkerhet med syftet är att skapa högsta möjliga tillgänglighet... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!


Vi söker nu en Valstekniker till sektionen för driftsäkerhet
Du kommer att ingå i vår sektion för driftsäkerhet med syftet är att skapa högsta möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet utan att riskera personsäkerheten. Vi har ett högt fokus på förebyggande underhåll och planering och söker dig som vill vara en motor i arbetet att uppnå en driftsäkerhet i världsklass


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Ansvara för brukets valsunderhåll, planering logistik och inköp.
Uppdatera brukets CMMS system med rätt data för rätt vals.
Planera in byten/reparationer
Inventera och kontrollera valslager.
Framtagande och uppföljning av valsbudget.


Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Valsteniker tror vi att du har
Gymnasial utbildning med teknisk inriktning
Erfarenhet av processindustri
God erfarenhet av underhållsarbete
B-körkort
God kunskap i svenska och engelska
Meriterade är erfarenhet av arbete med valsarPersonliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarsfull och nyfiken då arbetet till stor del innebär att såväl samarbeta i olika grupper, som att driva och genomföra utredningar. Som person är du analytisk och har förmågan att självständigt driva, planera och organisera ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och du tvekar inte att ta de kontakter som krävs för arbetet.
Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Rengart, Sektionschef driftsäkerhet på telefon 079-1424257 eller [email protected].


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 2023-12-31.
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.


Varför oss?
En plats i ett tight team som driver utveckling
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Utvecklings- och karriärmöjligheter
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.
Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.Vår rekryteringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- och drogtest samt bakgrunskontroll. Visa mindre

Drifttekniker till Linde Gas i Norrköping!

Om tjänsten Som drifttekniker hos Linde i Norrköping är du en nyckelspelare i att säkerställa en pålitlig och effektiv produktion och leverans av tillämpliga gaser. Du kommer utifrån rutiner och instruktioner övervaka och kontrollera anläggningen på ett säkert, effektivt och tillförlitligt sätt. Du kommer att utföra underhållsaktiviteter (förebyggande, korrigerande och förutsägande), anläggningsstart och anläggningsstopp samt agera i enlighet med beredska... Visa mer
Om tjänsten
Som drifttekniker hos Linde i Norrköping är du en nyckelspelare i att säkerställa en pålitlig och effektiv produktion och leverans av tillämpliga gaser. Du kommer utifrån rutiner och instruktioner övervaka och kontrollera anläggningen på ett säkert, effektivt och tillförlitligt sätt.

Du kommer att utföra underhållsaktiviteter (förebyggande, korrigerande och förutsägande), anläggningsstart och anläggningsstopp samt agera i enlighet med beredskapsplaner och incidentrapportering.

I din roll som drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Utföra underhållsaktiviteter i både förebyggande och korrigerande syfte samt ansvara över både anläggningsstarter och anläggningsstopp
• Planering och inköp av reservdelar, felsökning av processavvikelser samt utförande av produktanalyser
• Utföra och dokumentera kalibreringskontroller för process och produktanalysatorer
• Upprätthålla goda relationer med myndigheter samt interna och externa kunder

Tjänsten som drifttekniker är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd av Linde Gas. Här erbjuds du friskvårdsbidrag tillsammans med andra förmåner.

Arbetstiderna för tjänsten är dagtid, måndag-fredag, med en beredskapsvecka var femte vecka.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial teknisk utbildning. Du är målinriktad och har fokus på kvalitet, förbättringar och att driva förändring. Vidare ser vi gärna att du har god kännedom om drift och underhåll av maskiner, som exempelvis kompressorer och pumpar, samt tidigare erfarenhet av processindustri.

Viktigt för tjänsten är:

• Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Kunskap om drift och underhåll av maskiner
• Kunskap om processindustri och anläggningsutrustning
• Erfarenhet från, samt kunskap om, IT-stödsystem
• B-körkort

Det är viktigt att du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. För denna tjänst krävs det även att vi genomför en bakgrundskontroll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Linde Gas
Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar. Däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter.

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Fahlén via Adecco´s växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Drifttekniker, tekniker, Linde Gas, Norrköping, ingenjör, maskinteknik, processindustri Visa mindre

Vi behöver bli flera av Mek, svets, och VVS/Sprinklermontörer

Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage. Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker! Meriterande: Certifikat Heta arbeten Förarbevis för skylift Utbildningsbevis fallskydd SSG Grundkurs Meriterande: God fysik Flexibilitet Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mer
Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage.
Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker!
Meriterande:
Certifikat Heta arbeten
Förarbevis för skylift
Utbildningsbevis fallskydd
SSG GrundkursMeriterande:
God fysik
Flexibilitet
Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ. Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person. Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel. Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot. Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm. En ... Visa mer
Vi söker dig som är framåt, positiv och aktiv, som kan ta för sig och visa initiativ.
Du bör vara verkstads kunnig, borra, slipa, kapa, en händig person.
Svets kunskap MIG/MAG är ett plus, även kunskap om el är en fördel.
Har B körkort, kan förstå och prata engelska, villig och har möjlighet att täcka upp / komplettera dina arbetskamrater på resande fot.
Arbetet består av tillverkning och montage av lyftanordningar för scenbruk, Teatrar, konserthus mm.
En del av arbetet sker hos kund, så resor och övernattningar förekommer.
ASO Sweden designar, tillverkar och monterar egna lyft mekaniska lösningar styrsystem och bio duka. Anläggningarna representeras främst som fasta installationer inom nöjesindustrin och offentliga miljö i hela Sverige.
Vi har en löpande rekryteringsprocess, så tillsättning kan ske tidigare än slutdatum för annons. Visa mindre

Mekaniker till engagerat team

Ett smart och meningsfullt valHar du ett stort intresse inom mekanik och vill ha ett varierat arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i team och vill leverera lösningar? Just nu söker vi en underhållsmekaniker till Bravikens Pappersbruk. Är du vår nya kollega? Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland a... Visa mer
Ett smart och meningsfullt valHar du ett stort intresse inom mekanik och vill ha ett varierat arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i team och vill leverera lösningar? Just nu söker vi en underhållsmekaniker till Bravikens Pappersbruk.

Är du vår nya kollega?
Bravikens Pappersbruk är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Med avancerad teknik förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och reklam. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss jobbar närmare 400 medarbetare. Vårt bruk ligger vid Bråvikens vackra strand utanför Norrköping.

Din framtida utmaning
Som mekaniker ingår du i ett team som arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll av sektionen inom energi och miljö som består av pannor och vattenreningsverk. Du erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där noggrannhet och precision är av stor vikt. Tillsammans med kollegor, ledning och driftorganisationen planerar och förbereder du arbetsorder och utför allt från grovsmide till finmekanik och renoveringar.

Du kommer att bli en del av ett härligt gäng och få möjlighet att lösa utmaningar och arbeta för att förbättra anläggningen. Som mekaniker hanterar du även arbetsordrar och deltar i stopplaneringsmöten. Hos oss är det en självklarhet att vara hjälpsam och tillmötesgående - Vi är ett team! 

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har mekanisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Du har grundläggande kunskap inom mekanik och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete från en liknande bransch. Oavsett om du har grundläggande kunskap eller har lång erfarenhet som mekaniker är du intressant för oss, då vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet.

För att lyckas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett intresse och vilja att lära dig och söker aktivt efter nya lösningar för att leverera en hög kvalitet i ditt arbete. 

Du som söker kan kommunicera i tal och skrift på svenska samt har god datorvana. För tjänsten krävs B-körkort då beredskap ingår i befattningen. 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Det finns en stor kunskap och kompetens inom koncernen, hos oss får du jobba med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling.

Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 7-15:30, vardagar, med beredskap några veckor om året. Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt Pappers avtalsområde.

Ansök redan idag!
Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm. Visa mindre

Vi behöver bli flera av Mek, svets, och VVS/Sprinklermontörer

Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage. Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker! Meriterande: Certifikat Heta arbeten Förarbevis för skylift Utbildningsbevis fallskydd SSG Grundkurs Meriterande: God fysik Flexibilitet Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mer
Våra kunder söker kompetens inom fastighetsskötsel, mek, svets, smide och VVS/Sprinkler montage.
Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker!
Meriterande:
Certifikat Heta arbeten
Förarbevis för skylift
Utbildningsbevis fallskydd
SSG GrundkursMeriterande:
God fysik
Flexibilitet
Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mindre

Flygplatstekniker till Norrköping Airport

Norrköping flygplats invigdes 1934 och är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg. Vi är Sveriges fjärde största charterflygplats och har charterflyg till fler olika destinationer. Vi är en arbetsplats med korta beslutsvägar, liten organisation i en spännande bransch!   Tycker du om varierande uppgifter och att vara fysiskt aktiv på jobbet? Då kan du trivas i rollen som flygplatstekniker! Vilka är vi? Norrköping flygplats (NRK) erbjuder ett flertal de... Visa mer
Norrköping flygplats invigdes 1934 och är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg. Vi är Sveriges fjärde största charterflygplats och har charterflyg till fler olika destinationer. Vi är en arbetsplats med korta beslutsvägar, liten organisation i en spännande bransch!

 

Tycker du om varierande uppgifter och att vara fysiskt aktiv på jobbet? Då kan du trivas i rollen som flygplatstekniker!
Vilka är vi?

Norrköping flygplats (NRK) erbjuder ett flertal destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. På flygplatsen finns även ett 15-tal olika flygrelaterade verksamheter. 

Vi sysselsätter cirka 180 personer i anslutning till flygplatsen. För oss är säkerheten alltid högsta prioritet över kommersiella, operativa, miljömässiga eller sociala krav. Prioritering av säkerheten genomsyrar hela flygplatsens verksamhet och det förebyggande säkerhetsarbetet.

På Norrköping Airport strävar vi ständigt efter att bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete. Miljöhänsyn ska prägla varje del av verksamheten och dess beslut. Vi är stolta över att största delen av driften idag är fossilfri och vi arbetar ständigt för att minimera utsläppen både på marken och i luften.

Vårt förhållningssätt i vår arbetsvardag och våra beslut i stort och smått utgår från flygplatsens värdeord: Professionella, Engagerande och Utvecklande

Läs mer om oss och flygplatsen här: Norrköping Airport

Dina arbetsuppgifter

Vi söker 3 flygplatstekniker som ser fram emot varierade och till stor del fysiskt krävande arbetsuppgifter. Ta emot flygplan och passagerare, fylla på vatten, tanka, köra truck och röja snö är några exempel på löpande arbetsuppgifter. Ibland hjälper du till med att måla en vägg eller byta bromsbelägg på ett fordon.

Därutöver kommer du vara en del av räddningsstyrkan på vår flygplatsbrandkår. Du bidrar till en kraftfull initial släckinsats tillsammans med insatsledare och brandmän.

Du ges också möjlighet till kontinuerlig utbildning och utveckling internt och externt, särskilt under lågsäsong. För rätt person kan möjlighet att på sikt bli gruppchef ges.

Vi har fyra arbetsuppgrupper som arbetar i verksamheten som flygplatstekniker. Du jobbar i en av dessa grupper tillsammans med 2-3 kollegor. Vi har ett gott samarbete, hög tillit till varandra och bidrar alla till att prioritera säkerheten som nummer ett.

Hos oss har vi säsongsbaserad arbetstid, vilket innebär att du arbetar mer under högsäsong och mindre under lågsäsong. Arbetstiderna kommer att innefatta både dag, kväll, helg och natt i ett rullande fyraveckorsschema. Du ges också möjlighet till att träna på arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta varierande, fysiskt och med säkerhet i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som deltidsbrandman eller liknande men det är inget krav.

För tjänsten krävs C-körkort för direkt tillsvidareanställning. Det är meriterande om du har det sedan innan men du kan också ges möjlighet att ta C-körkort under provanställning.

Som person tycker du om att ta hand om både det ena och det andra, tvekar inte till att ta tag i olika typer av arbetsuppgifter. Fysiskt krävande arbetsuppgifter trivs du med. Du trivs också med att arbeta på olika sätt beroende på vilka behov som uppkommer i verksamheten.

Därtill arbetar du bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett tillmötesgående sätt. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra, kollegor såväl som passagerare.

Säkerhet är alltid nummer ett, därför är du även noggrann och lägger stor vikt vid att både du och andra lever upp till vår standard.

I rekryteringsprocessen förekommer personlighetstest, fystest samt säkerhetsprövning.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 3
Anställningsform: Provanställning 6 månader. Om du innehar C-körkort kan tillsvidareanställning komma att tillämpas.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag/kväll/helg/natt
Sista ansökningsdatum: 7 maj
Kontakt: Ola Keil, tekniks chef Norrköping Airport, [email protected], HR-administratör Amanda Cleréus [email protected] eller rekryteringsspecialist Ellen Harryzon, [email protected]
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lastbilsmekaniker

Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare! Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om d... Visa mer
Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare!
Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekaniker yrket. Om du dessutom har en fallenhet för felsökning i tekniska system är det meriterande, men inget absolut krav. Om ditt körkort pryds av en vacker CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen?
Perfekt - då kanske du är den vi letar efter!
Oavsett om du är en rutinerad mekaniker eller en snabb lärd debutant är vi nyfikna på att höra från dig. Visa mindre

Vi behöver bli flera av mek, svets, sanering och VVS/Sprinklermontörer

Våra kunder söker kompetens inom mek, svets, sanering och VVS/Sprinkler montage. Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker! Meriterande: Certifikat Heta arbeten Förarbevis för skylift Utbildningsbevis fallskydd Meriterande: God fysik Flexibilitet Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mer
Våra kunder söker kompetens inom mek, svets, sanering och VVS/Sprinkler montage.
Hör av er så förklarar jag mera beroende på vilken tjänst ni söker!
Meriterande:
Certifikat Heta arbeten
Förarbevis för skylift
Utbildningsbevis fallskyddMeriterande:
God fysik
Flexibilitet
Bra o trevligt bemötande av kunder och arbetskamrater Visa mindre

Underhållsingenjör

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass? Som Underhållsingenjör inom mekanik kommer du arbeta mot Skärblacka bruks pappersbruk. Du kommer vara en del av ett härligt team bestående av fyra beredare, tre gruppchefer och sektionschef där ni ingår i underhållsektionen Driftservice Papper. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat arbeta med att: Genomför... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass?
Som Underhållsingenjör inom mekanik kommer du arbeta mot Skärblacka bruks pappersbruk. Du kommer vara en del av ett härligt team bestående av fyra beredare, tre gruppchefer och sektionschef där ni ingår i underhållsektionen Driftservice Papper.
Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat arbeta med att:
Genomföra utredningar, ta fram förslag till åtgärder, kostnader och underlag för äskanden till större reparationer och investeringar.
Ansvarar för att driva och genomföra underhållsrelaterande investeringar för verksamhetsområdet.
Registrering och uppdatering av rondlistor samt separata FU-åtgärder i IFS.
Statistik och uppföljning av AO, kostnader o.d.
Vara drivande i stopplanering och medverka i upprättandet av stopplaner och vid behov leda stopplaneringsmöten
Medverka i projektarbete vid behov
Medverka till att utveckla rutiner och arbetssätt

Kvalifikationer
Utbildning inom mekanik, teknik och dylikt
Några års erfarenhet inom underhåll
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God datorvana (Office-paketet)

Meriterande:
Erfarenhet av affärssystemet IFS
Erfarenhet från processindustrin

Personliga egenskaper
Vi tror att du är kommunikativ och besitter god samarbetsförmåga då du kommer ha kontaktytor både internt och externt. Då tjänsten innebär att självständigt planera, strukturera och få saker uträttade tror vi att du både initiativtagande och strukturerad. Vi ser även att du är analytisk och noggrann i det du gör.
Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Signeböen, Sektionschef Driftservice Papper, på telefon: 011-248070
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 15 september. Urval sker löpande!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och alltid strävar efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykometriska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut. Visa mindre

Reservdelstekniker

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du jobbade på ett företag som investerar i framtiden? Som reservdelstekniker kommer du ansvara för att hålla Skärblacka bruks anläggningsregister uppdaterat gällande reservdelar och dess beställningspunkt. Du kommer tillhöra ett härligt gäng där du ingår i sektionen Centralt Underhåll som har cirka 30 medarbetare. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat att vid... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du jobbade på ett företag som investerar i framtiden?
Som reservdelstekniker kommer du ansvara för att hålla Skärblacka bruks anläggningsregister uppdaterat gällande reservdelar och dess beställningspunkt. Du kommer tillhöra ett härligt gäng där du ingår i sektionen Centralt Underhåll som har cirka 30 medarbetare. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat att vid nyanläggningar eller andra projekt delta vid klassificering av nytt reservdelsbehov, vara delaktig i arbetet med kritikalitetsanalyser enligt SSG2005 och även lägga in artiklar mot SSG-registret samt vara stöd mot övrig underhållsorganisation gällande reservdelsfrågor.
Som reservdelstekniker kommer du att:
Bedöma, beställa och administrera reparation eller nytillverkning av reservdelar
Bevaka och utveckla materialval och reservdelskvalitet
Vara kontakt och stöd mot verksamhetsområdet gällande reservdelsfrågor
Lägga upp artiklar i underhållssystemet
Delta vid kritikalitetsanalyser för reservdelar
Arbeta med handläggning av reservdelar och maskinregister inom mekaniskt underhåll

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med arbetstider 7-16 med möjlighet till flex.
Kvalifikationer
Godkänd gymnasieutbildning med teknisk inriktning alternativt annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig
Erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete inom industri
Erfarenhet av att arbeta i underhålls-/affärssystem
God datorvana
God kunskap i svenska, både i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är noggrann, analytisk och har god teknisk förståelse. Då du kommer vara ett stöd och samverka med övrig organisation tror vi också att du arbetar serviceinriktat och besitter god samarbetsförmåga. För arbetet krävs det också att du trivs i att arbeta i en självständig roll, där man ibland kan behöva agera lite som en detektiv då dokumentation i vissa fall kan saknas vid beställning av nya reservdelar.
Varför oss?
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Häftig teknik med varierande modernitet
Vara med och utveckla och förbättra

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Högberg, Sektionschef Centralt Underhåll på telefon: 011-24 56 81.
Sista dag för ansökan
2022-06-05
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 5 juni. Urval sker löpande!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och alltid strävar efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykometriska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut. Visa mindre

Envirozone söker Industriarbetare

Vi ser en stor ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping. Om tjänsten Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin. Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexib... Visa mer
Vi ser en stor ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping.
Om tjänsten
Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin.
Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras.
Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Är bekväm med att arbeta skift.
Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar.
Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.Krav för tjänsten:
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom verkstadsindustri. Övrigt är dessa egenskaper väldigt meriterande:
Körkort - B
TraversutbildningSom konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Industriarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Fordonstekniker Volkswagen Transportbilar

Vår nya transportbilsverkstad går som tåget och vi behöver fler duktiga medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss! Dina arbetsuppgifter I din roll som Fordonstekniker kommer du att arbeta med allt ifrån felsökning och service, till större reparationer, glasbyte, AC jobb, olika påbyggnationer, mm. Hos oss kommer du att reparera i princip allt som kan sitta på en transportbil. God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om... Visa mer
Vår nya transportbilsverkstad går som tåget och vi behöver fler duktiga medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss!
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Fordonstekniker kommer du att arbeta med allt ifrån felsökning och service, till större reparationer, glasbyte, AC jobb, olika påbyggnationer, mm. Hos oss kommer du att reparera i princip allt som kan sitta på en transportbil.
God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och möjligheten att arbeta med de bästa verktygen och härliga kollegor. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egen utveckling! Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.
Om dig
Vi söker dig som vill utvecklas och bli en duktig fordonstekniker hos ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Du har några års erfarenhet som fordonstekniker, gärna av felsökningsarbeten. Du har en fordonsteknisk utbildning eller har förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet. B-körkort är ett krav.
Övrigt
Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Sista datum att söka är den 30 Januari 2022. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 Norrköping.
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Krav
Branscherfarenhet
Fordonsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av felsökningsarbetenOm arbetsgivaren - Söderbergs Bil
Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Visa mindre

Verkstadsmekaniker maskinbearbetning

Är du vår nästa mekaniker med bra maskinbearbetningskompetens som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass? Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker, maskinbearbetare, svetsare, som alla tillsammans säkerhetsställer bra kvalitet på underhållet mot hela bruket. Du kommer närmast arbeta... Visa mer
Är du vår nästa mekaniker med bra maskinbearbetningskompetens som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker, maskinbearbetare, svetsare, som alla tillsammans säkerhetsställer bra kvalitet på underhållet mot hela bruket. Du kommer närmast arbeta i maskinbearbetningsgruppen där du kommer tillverka och reparera maskindelar och reservdelar. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift och tillsammans jobbar ni för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.
Arbetsuppgifterna omfattar reparation av all förekommande mekanisk roterande utrustning så som pumpar, växellådor samt maskinbearbetning av detaljer till förekommande utrustning. Du arbetar i en grupp med tre erfarna medarbetare som har bra och gedigen erfarenhet av liknande arbete. Arbetet utförs på dagtid med arbetstiderna 7-16. Tjänsten kan komma att innefatta beredskap.
Produktion Skärblacka tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.
Vi söker dig som är erfaren verkstadsmekaniker med specialistkompetens inom maskinbearbetning som har arbetat med konventionella maskiner. Du har lång erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik och reparation. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Vi tror att du som söker har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, fordonsmekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Datorvana och erfarenhet av att arbeta i något datoriserat underhållssystem är meriterande.
I övrigt ser vi gärna att du har körkort/certifikat i något av följande; travers, truck, heta arbeten, mobila arbetsplattformar och fallskydd.
För att lyckas som verkstadsmekaniker hos oss är du en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära nytt och dela din kunskap med kollegor. Du är ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Skärblacka bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet. Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av verkstadsmekaniker som gör skillnad. Visa mindre

Envirozone söker Industriarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping. Om tjänsten Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin. Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexibel då... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping.
Om tjänsten
Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbeten inom industrin.
Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras.
Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Är bekväm med att arbeta 2-skift.
Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar.
Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.Krav för tjänsten:
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom verkstadsindustri. Övrigt är dessa egenskaper ett krav:
Truckkort A1-4 B1-4
Körkort - B
TraversutbildningSom konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Industriarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker Industriarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping. Om tjänsten Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbete inom industrin. Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras. Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexibel då ... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping.
Om tjänsten
Arbetet kan innefatta olika typer av produktionsarbete inom industrin.
Arbetar du som operatör hos kunden så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta maskinhantering, hantering av material, avsyning samt kontroll av de artiklar som hanteras.
Arbete hos denna kund tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare. Du är flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Är bekväm med att arbeta 2-skift.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar.
Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
Är självständig i din roll och förstår vikten av att arbeta i team.Krav för tjänsten:
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom verkstadsindustri. Övrigt är dessa egenskaper ett krav:
Truckkort A1-4 B1-6
Körkort - B
TraversutbildningSom konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Industriarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker verkstadsarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu verkstadsarbetare. Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har kapat och svarvat i verkstad men främst att du har en generell nyfikenhet av "mek". Ett arbete hos ... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu verkstadsarbetare.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har kapat och svarvat i verkstad men främst att du har en generell nyfikenhet av "mek".
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare, du är tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Verkstadsarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker Industriarbetare med traverserfarenhet

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping. Denna tjänst kräver traverskort med erfarenhet och truckkort med erfarenhet av motviktstruck. Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du behärskar det svenska språket. Har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig god... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping.
Denna tjänst kräver traverskort med erfarenhet och truckkort med erfarenhet av motviktstruck.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du behärskar det svenska språket. Har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har kapat och svarvat i verkstad men främst att du har en generell nyfikenhet av "mek".
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare, du är tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Industriarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker Industriarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping. Denna tjänst kräver traverskort med erfarenhet och truckkort med erfarenhet av motviktstruck. Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du behärskar det svenska språket. Har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu industriarbetare för kunds räkning i Norrköping.
Denna tjänst kräver traverskort med erfarenhet och truckkort med erfarenhet av motviktstruck.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du behärskar det svenska språket. Har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har jobbat inom industrin tidigare. Tillsammans med kunden lägger vi väldigt stort fokus på personlighet och engagemang.
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare, du är tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag!
Märk din ansökan med "Industriarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker verkstadsarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder. Därför söker vi nu en verkstadsarbetare. Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa enklare ritningar och ta till dig skriftliga & muntliga instruktioner samt att du ser dig som tekniskt händig och är villig att utvecklas i din roll. Meriterande om du har CNC erfarenhet. Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel d... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder. Därför söker vi nu en verkstadsarbetare.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa enklare ritningar och ta till dig skriftliga & muntliga instruktioner samt att du ser dig som tekniskt händig och är villig att utvecklas i din roll.
Meriterande om du har CNC erfarenhet.
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag! Maila din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med verkstadsarbetare
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Envirozone söker verkstadsarbetare

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu en verkstadsarbetare. Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har kapat och svarvat i verkstad men främst att du har en generell nyfikenhet av "mek". Ett arbete h... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu en verkstadsarbetare.
Det är av stor vikt att du är noggrann, punktlig och kan läsa och förstå enklare ritningar. Du har lätt för att ta till dig skriftliga såväl som muntliga instruktioner samt är tekniskt händig och intresserad, vår kund ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Meriterande om du tidigare har kapat och svarvat i verkstad men främst att du har en generell nyfikenhet av "mek".
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar dig som är en engagerad lagspelare, du är tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifter, platser och arbetstider kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via mail till [email protected]
Märk din ansökan med "Verkstadsarbetare"
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Mekaniker

Är du en tusenkonstnär som gillar problemlösning inom det tekniska? Då är du den vi söker! Vi söker nu servicetekniker/mekaniker till vårt team på Lantmännen Maskin i Norrköping som är kontraktsverkstad för Swecon. Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av främst Volvos entreprenadmaskiner. Du utgår från vår verkstad i Norrköping men arbetar även ute på fälte... Visa mer
Är du en tusenkonstnär som gillar problemlösning inom det tekniska? Då är du den vi söker! Vi söker nu servicetekniker/mekaniker till vårt team på Lantmännen Maskin i Norrköping som är kontraktsverkstad för Swecon.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av främst Volvos entreprenadmaskiner. Du utgår från vår verkstad i Norrköping men arbetar även ute på fältet hos våra kunder. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Norrköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2021-03-31. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta verkstadschef Patrik Lindbom på +4610-556 16 85.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Industriarbetare

Om du är teknikintresserad, gillar att skruva maskiner och vill arbeta i grupp så har vi jobbet för dig! Med utbildning inom mekanik, underhåll eller liknande har du också de kvalifikationer som krävs för det här jobbet. Om företaget Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med... Visa mer
Om du är teknikintresserad, gillar att skruva maskiner och vill arbeta i grupp så har vi jobbet för dig! Med utbildning inom mekanik, underhåll eller liknande har du också de kvalifikationer som krävs för det här jobbet.

Om företaget
Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi jobbar med flertalet kunder inom industrin och beroende på din erfarenhet och vad du är intresserad av kommer arbetsuppgifterna variera. Dina dagar kan bland annat fyllas av bearbetning av material, övervakning av maskiner, paketering, traverskörning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Då våra industrikunder är verksamma inom olika områden ser arbetsplatserna och rutinerna olika ut på respektive företag. Arbetstiderna är oftast belagda på dagtid eller tvåskift. Rollen är mycket varierande och passar dig som är intresserad av att lära sig nya saker.

Din profil
Vi letar efter dig som ger det lilla extra med hög servicekänsla och kvalitetstänk. Vi ser att du tycker om att jobba med olika typer av människor och att du bidrar till gott samarbete i arbetsgruppen. Då arbetet ibland är fysiskt krävande är du inte rädd för att ta i när det behövs. Som person trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans i grupp då ni till stor del under arbetsdagen är flera personer i arbetsgruppen som jobbar tätt tillsammans. Du trivs bra i en roll som innebär att du behöver ta egna initiativ för att driva arbetet framåt.

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning med inriktning mot till exempel industri, el, automation, styr- och regler eller liknande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har god datorvana.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete inom industri men du kan också komma direkt från din utbildning och detta blir då ditt första jobb inom området.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Visa mindre

Kvalitetskontrollant sökes till vår kund i Norrköping

Är kvalitet något som ligger dig varmt om hjärtat och som du gärna skulle vilja jobba med? Har du dessutom erfarenhet av kvalitetskontroller från tidigare arbeten? Då är det kanske dig vi söker! OM FÖRETAGET Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi en kvalitetskontrollant till vår k... Visa mer
Är kvalitet något som ligger dig varmt om hjärtat och som du gärna skulle vilja jobba med? Har du dessutom erfarenhet av kvalitetskontroller från tidigare arbeten? Då är det kanske dig vi söker!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet. Just nu söker vi en kvalitetskontrollant till vår kund Colmec i Norrköping. Företaget arbetar med tillverkning av regummerade däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Uppdraget är långsiktigt där du inledningsvis är anställd hos oss på Lernia för att sedan eventuellt övergå i anställning hos kund.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som kvalitetskontrollant med den huvudsakliga arbetsuppgiften att göra okulärbesiktningar av däckstommar. I din roll tar du först emot däckstommarna, kontrollerar och dokumenterar antal, dimensioner och fabrikat. Därefter bär du ansvar för att avsyna produkten, säkerställa att den håller rätt kvalitet samt dokumentera eventuella avvikelser med hjälp av dator i företagets affärssystem. Som en avslutande del i processen läggs däcken på pall som du sedan ska kunna transportera med hjälp av motviktstruck och ledstaplare.

Arbetat är inte fysiskt krävande, då du har tillgång till olika hjälpmedel för att hantera däcken. Men då arbetet sker i en miljö som präglas av starka dofter och damm, är det viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Truckkort A+B
• Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av arbete med händerna
• God datorvana

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Jeeves.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Som person är du ordningsam och trivs med ett arbete som präglas av struktur. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och klarar av att håll fokus i ett arbete som är lite enformigt men samtidigt mycket viktigt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Norrköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid 6 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre